T.C. TRABZON İLİ ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Temizlik İşleri Müdürlüğü TEMİZLİK HİZMET ALIMI işi TEKNİK ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. TRABZON İLİ ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Temizlik İşleri Müdürlüğü TEMİZLİK HİZMET ALIMI işi TEKNİK ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 T.C. TRABZON İLİ ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Temizlik İşleri Müdürlüğü TEMİZLİK HİZMET ALIMI işi TEKNİK ŞARTNAMESİ

2

3 Madde 1 ŞARTNAMENİN KONUSU T.C. TRABZON İLİ ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Temizlik İşleri Müdürlüğü TEMİZLİK HİZMET ALIMI işi TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu teknik şartname: yüklenici ile idare arasında imza altına alınacak sözleşme çerçevesinde, işletmecinin vereceği hizmeti tanımlar. Bu kapsamda yüklenici tarafından Belediyemiz sınırlarında TEMİZLİK HİZMET ALIMI işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu nun 19. Maddesi uyarınca 30 ay süreli olarak ihale edilecektir. Bu hizmet alımı kapsamında; Evsel nitelikli atıkların toplanması ve transfer istasyonuna nakledilmesi, Curuf atıkların toplanması ve taşınması, cadde, sokak ve meydanların el ve makine yolu ile süpürülmesi ve yıkanması, konteynırların yıkanması ve dezenfeksyonu, kontrol aracı çalıştırılması, yer altı ve yer üstü konteynır temini, çalışacak personellerden araç arkası yardımcı personel, süpürgeci ve engelli personele kıyafet temini işlerinden oluşmaktadır. Madde 2 ÇALIŞMA ALANI İhale kapsamındaki iş ve hizmetlerin yapılacağı alan Belediyemiz sınırlarıdır. Bu alanlarla ilgili belediyemiz yerleşim alanlarını gösteren bir harita yükleniciye yer teslimi ile verilecektir. İhaleye katılımcı firmaların istekleri üzerine ilgili alanlar belediyemizce katılımcı firmalara gösterilir. Madde 3 ÇALIŞMANIN KAPSAMI İhale kapsamındaki işler; 2872 Sayılı Çevre Kanunu, tarihli ve sayılı Katı Atıkların Kontrolü Yönetmeliği, tarih ve tarih, 5393 sayılı Belediye Kanunu ve 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi kanunu ve 5747 sayılı tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde ilçe kurulması ve bazı kanunlarda değişiklik yapılması hakkında kanun doğrultusunda aşağıdaki esaslara göre yerine getirilecektir. Madde 3.1. İşletme Şefi Çalıştırılması İdare tarafından verilecek olan talimatların personele aktarılması, iş programlarının çerçevesinde tüm birimlerde çalışacak olan personellerin koordinasyonunun sağlanması, çalışan tüm personelin özlük işlemlerinin eksiksiz yapılmasının sağlanması görevi ile iş süresi içinde çalışan personeldir.

4 (1 adet İşletme Şefi x 30 ay çalıştırılması işidir.) Madde 3.2. Mühendis Çalıştırılması İdaremiz tarafından verilen program doğrultusunda işin denetimi, yürütülmesi ve sevk idaresini yapacak iş süresi içinde çalışan personeldir. (2 adet Mühendis x 30 ay çalıştırılması işidir.) Madde 3.3. Denetim Elemanı Çalıştırılması İdaremiz tarafından verilen programı en iyi şekilde uygulamasını, denetim esaslarını bölgede uygulamasını yapacak iş süresi içinde çalışan personeldir. (10 adet Denetim Elemanı x 30 ay çalıştırılması işidir.) Madde 3.4. Usta (Kaynakçı) Personel Çalıştırılması İdaremiz tarafından verilen program doğrultusunda Konteynır ve Çöp kutularının tamiri ve bakımı işin de kullanmak üzere iş süresi içinde çalışan personeldir. (2 adet Usta (Kaynakçı) Personel x 30 ay çalıştırılması işidir.) Madde 3.5. Temizlik Personeli Çalıştırılması İdaremiz tarafından verilen program doğrultusunda cadde, sokak, meydan ve Pazar yerlerinin Elle süpürme işi ile araçlarda yardımcı personel olarak kullanmak üzere Temizlik Personeli olarak çalışmak üzere iş süresi içinde çalışan personeldir (331 adet Temizlik Personeli x 30 ay çalıştırılması işidir.) Madde 3.6. Engelli Personel Çalıştırılması İdaremiz tarafından verilen program doğrultusunda cadde, sokak, meydanların Elle süpürme işinde Engelli Personel olarak çalışmak üzere iş süresi içinde çalışan personeldir (13 adet Engelli Personel x 30 ay çalıştırılması işidir.)

5 Madde 3.7. Operatör Personel Çalıştırılması İdaremiz tarafından verilen program doğrultusunda Kazıcı yükleyici iş makinesini kullanmak üzere iş süresi içinde çalışan personeldir (1 adet Operatör Personel x 30 ay çalıştırılması işidir.) Madde 3.8. Şoför Personel Çalıştırılması İdaremiz tarafından verilen program doğrultusunda araçları kullanmak üzere iş süresi içinde çalışan personeldir (70 adetşoför Personel x 30 ay çalıştırılması işidir.) Madde 3.9. İşletme Şefi Resmi, Dini Bayram ve Yılbaşı Mesaisi Çalıştırılması İdaremiz tarafından verilen program doğrultusunda çalışan iş süresi içindeki Resmi, Dini Bayram ve Yılbaşı Mesaisinde çalışması neticesinde verilecek günlük mesai işidir. Bu mesailerin ödenebilmesi için yüklenici bordro düzenleyecek ve idarenin onayına sunacaktır. İdarece onaylanan mesai ücreti ödenecektir. (1 adetişletme Şefi Personel x 39,5 gün çalıştırılması işidir.) Madde Denetim Elemanı Resmi, Dini Bayram ve Yılbaşı Mesaisi Çalıştırılması İdaremiz tarafından verilen program doğrultusunda çalışan iş süresi içindeki Resmi, Dini Bayram ve Yılbaşı Mesaisinde çalışması neticesinde verilecek günlük mesai işidir. Bu mesailerin ödenebilmesi için yüklenici bordro düzenleyecek ve idarenin onayına sunacaktır. İdarece onaylanan mesai ücreti ödenecektir. (6 adet Denetim Elemanı x 39,5 gün çalıştırılması işidir.) Madde Temizlik Personeli Resmi, Dini Bayram ve Yılbaşı Mesaisi Çalıştırılması İdaremiz tarafından verilen program doğrultusunda çalışan iş süresi içindeki Resmi, Dini Bayram ve Yılbaşı Mesaisinde çalışması neticesinde verilecek günlük mesai işidir. Bu mesailerin ödenebilmesi için yüklenici bordro düzenleyecek ve idarenin onayına sunacaktır. İdarece onaylanan mesai ücreti ödenecektir.

6 (189 adet Temizlik Personelix 39,5 gün çalıştırılması işidir.) Madde Operatör Personeli Resmi, Dini Bayram ve Yılbaşı Mesaisi Çalıştırılması İdaremiz tarafından verilen program doğrultusunda çalışan iş süresi içindeki Resmi, Dini Bayram ve Yılbaşı Mesaisinde çalışması neticesinde verilecek günlük mesai işidir. Bu mesailerin ödenebilmesi için yüklenici bordro düzenleyecek ve idarenin onayına sunacaktır. İdarece onaylanan mesai ücreti ödenecektir. (1 adet Operatör Personel x 39,5 gün çalıştırılması işidir.) Madde Şoför Personel Resmi, Dini Bayram ve Yılbaşı Mesaisi Çalıştırılması İdaremiz tarafından verilen program doğrultusunda çalışan iş süresi içindeki Resmi, Dini Bayram ve Yılbaşı Mesaisinde çalışması neticesinde verilecek günlük mesai işidir. Bu mesailerin ödenebilmesi için yüklenici bordro düzenleyecek ve idarenin onayına sunacaktır. İdarece onaylanan mesai ücreti ödenecektir. (44 adet Şoför Personel x 39,5 gün çalıştırılması işidir.) Madde Otomatik Vinç Sistemli Hidrolik Sıkıştırmalı Araç ile Yer Altı ve Yer Üstü Özel Konteynerlerden Evsel Nitelikli Atıkların Toplanması ve Transfer İstasyonuna Nakli 1 adet Çok Amaçlı Çöp Kamyonu: (Otomatik vinç sistemli hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu. 13m3 kapasiteli, kabin arkasında konuşlandırılmış, kabinden kumandalı yatay ve dikey hareket eden otomatik kavrama aparatlı vinç sistemli en az 215 KW motor gücünde, araç dar sokaklarda çalışacağından dolayı şasenin (4x2), toplam dingil mesafesinin de en fazla 4190 mm olması gerekmektedir.) araç ile Ortahisar Belediyesi sınırlarında pazaryerlerinin, iş yerlerinin, kamu kurum ve kuruluşlarının, hastanelerin, caddelerin, meydanların ve sitelerin evsel nitelikli atıklarının toplanması ve toplanan çöplerin ortalama 15 km mesafe kat ederek Hacı Mehmet mevkiindeki Trab- Ri-Kab a ait çöp aktarma istasyonuna nakledilmesi işi için amortisman, akaryakıt, bakım, onarım, yedek parça, lastik, madeni yağ, tamirat, her türlü sigorta, trafik tescil işlemleri, muayene giderleri, sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil İlçe sınırlarında bulunan 3,7 m³ lük Yer Üstü ve/veya 5 m³ lük Yer Altı Konteynerlerinde biriken toplam Ton Evsel Nitelikli Atığın toplanması, araçlara yüklenmesi ve transfer istasyonuna nakli işidir. Çok Amaçlı Çöp Kamyonu hem yer üstü hem de yer altı konteynerlerinde biriken atıkları boşaltabilmesi için yatay ve dikey eksen üzerinde hareket edebilen ve operatörün araç kabininden inmeden sonar kamera ve joystick

7 kullanarak kontrol edebildiği bir vinç sistemine sahip olması gerekmektedir. Konteynerler bu vinç marifeti ile mantar ataçmanın dan kaldırılarak alt kapakların açılması sureti ile boşaltılacaktır. Madde Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Kamyonlar İle Evsel Katı Atıkların Toplanması Ve Transfer istasyonuna Nakli 17 adet (12 adeti gündüz, 11 adeti gece olmak üzere) Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Kamyonu (7+1 m³ Atık Kapasiteli, en az 100 KW motor gücünde) araçlar,1 Adet Konteynır Yıkamalı H.S.Ç.K. (Otomatik vitesli en az 180 KW motor gücünde, ,5 m3 Çöp Toplama Kapasiteli, Yüksek Basınçlı Konteynır Yıkama Sistemine sahip, araç dar sokaklarda çalışacağından dolayı şasenin (4x2), toplam dingil mesafesinin de en fazla 4190 mm olması gerekmektedir.) araç, 8 adet Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Kamyonu (15+1,5 m³ Atık Kapasiteli en az 150 KW motor gücünde) araçlar ve 1 Adet Mini Damper Çöp Toplama Aracı (3 m3 Atık Kapasiteli en az 70 KW motor gücünde) araç ile Ortahisar Belediyesi sınırlarında pazaryerlerinin, iş yerlerinin, kamu kurum ve kuruluşlarının, hastanelerin, caddelerin, sokakların, meydanların ve sitelerin evsel nitelikli atıklarının toplanması ve toplanan çöplerin ortalama 15 km mesafe kat ederek Hacı Mehmet mevkiindeki Trab-Ri-Kab a ait çöp aktarma istasyonuna nakledilmesi işi için amortisman, akaryakıt, bakım, onarım, yedek parça, lastik, madeni yağ, tamirat, her türlü sigorta, trafik tescil işlemleri, muayene giderleri, sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil ,28-Ton Evsel Nitelikli Atığın toplanması, araçlara yüklenmesi ve transfer istasyonuna nakli işidir. Madde Cürufların Toplanması ve Nakli 1 Adet Lastik Tekerlekli Kanal Kazıcı ve Yükleyici (en az 70 KW motor gücünde), 2 adet Asansörlü Lift monteli Damperli Kamyon (3,5 Ton Atık Taşıma Kapasiteli en az 100 KW motor gücünde) ile 1 adet Damperli Kamyon (Otomatik vitesli en az 180 KW motor gücünde en az 8,5 ton hafriyat taşıma kapasitesinde, moloz yüklemeyi kolaylaştırmak için tek taraftan asansör lift sistemli, araç dar sokaklarda çalışacağından dolayı şasenin (4x2), toplam dingil mesafesinin de en fazla 4190 mm olması gerekmektedir.)araçları ile Ortahisar Belediyesi sınırları dahilinde oluşacak yıkama sonrası oluşan hafriyat, inşaat artıkları, moloz, kömür cürufu, ve benzeri katı atıkların yüklenmesi ve toplanan atıkların toplandığı bölgelere ortalama 20 km mesafedeki idarenin göstereceği döküm yerine nakledilmesi işi için amortisman, akaryakıt, bakım, onarım, yedek parça, lastik, madeni yağ, tamirat, her türlü sigorta, trafik tescil işlemleri, muayene giderleri, sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil ,45-Ton atığın toplanarak nakledilmesi işidir.

8 Madde m3 Vakumlu Yol Süpürme Aracı Çalıştırılması 1 adet 6 m3 Vakumlu Yol Süpürme Aracı (6 m3 Atık Kapasiteli şasesi en az 130 KW motor gücünde, üst motor gücü en az 40 KW motor gücünde) araç ile Ortahisar Belediyesi sınırları dahilinde cadde, sokak, yol ve belli güzergahların makine ile süpürülmesi işinde amortisman, akaryakıt, bakım, onarım, yedek parça, lastik, madeni yağ, tamirat, her türlü sigorta, trafik tescil işlemleri, muayene giderleri, sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil 1 adet 6 m3 Vakumlu Yol Süpürme Aracı araç günde 7 saat 915 gün ihale süresince saat çalıştırılacaktır. Atıkları boşaltma yeri ilçe sınırları dahilinde yaklaşık 10 km. mesafeli olup yer Belediyemize aittir ve döküm masrafı talep edilmeyecektir. Araçlarda kullanılacak su idaremize aittir. Madde m3 Vakumlu Yol Süpürme Aracı: Çalıştırılması 1 adet 6 m3 Vakumlu Yol Süpürme Aracı: (Araç şasesi otomatik vitesli en az 130 KW motor gücünde, üst motor gücü en az 55 KW olan, 6 m3 kapasiteli, araç ve üst yapı şartnamede istenilen model yılından düşük olmayacaktır. Araç şasesi (4x2) ve toplam dingil mesafesi en fazla 3700 mm olacaktır.)ile Ortahisar Belediyesi sınırları dahilinde cadde, sokak, yol ve belli güzergahların makine ile süpürülmesi ve kış şartlarında kar küreme ile tuzlama yapma işinde amortisman, akaryakıt, bakım, onarım, yedek parça, lastik, madeni yağ, tamirat, her türlü sigorta, trafik tescil işlemleri, muayene giderleri sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil;atıkları boşaltma yeri ilçe sınırları dahilinde yaklaşık 10 km. mesafeli olup yer Belediyemize aittir ve döküm masrafı talep edilmeyecektir. Araçlarda kullanılacak su ve tuz idaremize aittir. 1adet 6 m3 Vakumlu Yol Süpürme Aracı günde 7 saat 915 gün ihale süresince saat çalıştırılacaktır. Atıkları boşaltma yeri ilçe sınırları dahilinde yaklaşık 10 km. mesafeli olup yer Belediyemize aittir ve döküm masrafı talep edilmeyecektir. Araçlarda kullanılacak su idaremize aittir. Madde m3 Vakumlu Yol Süpürme Aracı İdare Malı çalıştırılması. 1 adet 6 m3 Vakumlu Yol Süpürme Aracı İdare Malı (6 m3 Atık Kapasiteli 180 hp motor gücünde) araç ile Ortahisar Belediyesi sınırları dahilinde cadde, sokak, yol ve belli güzergahların makine ile süpürülmesi işinde akaryakıt, bakım, onarım, yedek parça, lastik, madeni yağ, tamirat, her türlü

9 sigorta, trafik tescil işlemleri, muayene giderleri, sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil ; (1 adet 6 m3 Vakumlu Yol Süpürme Aracı İdare Malı günde 7 saat 915 gün ihale süresince saat çalıştırılacaktır. Araç 2011 model olup, 180 hp motor gücündedir. Atıkları boşaltma yeri ilçe sınırları dahilinde yaklaşık 10 km. mesafeli olup yer Belediyemize aittir ve döküm masrafı talep edilmeyecektir. Araçlarda kullanılacak su idaremize aittir. Madde m3 Vakumlu Yol Süpürme Aracı İdare Malı çalıştırılması 1 adet 4 m3 Vakumlu Yol Süpürme Aracı İdare Malı (4 m3 Atık Kapasiteli 150 hp Motor gücünde) araç ile Ortahisar Belediyesi sınırları dahilinde cadde, sokak, yol ve belli güzergahların makine ile süpürülmesi işinde akaryakıt, bakım, onarım, yedek parça, lastik, madeni yağ, tamirat, her türlü sigorta, trafik tescil işlemleri, muayene giderleri, sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil ; 1 adet 4 m3 Vakumlu Yol Süpürme Aracı İdare Malı günde 7 saat 915 gün ihale süresince saat çalıştırılacaktır. Araç 2012 model olup, 150 hp motor gücündedir. Atıkları boşaltma yeri ilçe sınırları dahilinde yaklaşık 10 km. mesafeli olup yer Belediyemize aittir ve döküm masrafı talep edilmeyecektir. Araçlarda kullanılacak su idaremize aittir. Madde m3 Hidrostatik Vakumlu Yol Süpürme Aracı çalıştırılması 1 adet 2 m3 Hidrostatik Vakumlu Yol Süpürme Aracı (2 m3 kapasiteli En az 60 KW motor gücünde) araç ile Ortahisar Belediyesi sınırları dahilinde cadde, sokak, yol ve belli güzergahların makine ile süpürülmesi işinde amortisman, akaryakıt, bakım, onarım, yedek parça, lastik, madeni yağ, tamirat, her türlü sigorta, trafik tescil işlemleri, muayene giderleri sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil; 1 adet 2 m3 Hidrostatik Vakumlu Yol Süpürme Aracı günde 7 saat 915 gün ihale süresince saat çalıştırılacaktır. Atıkları boşaltma yeri ilçe sınırları dahilinde yaklaşık 10 km. mesafeli olup yer Belediyemize aittir ve döküm masrafı talep edilmeyecektir. Araçlarda kullanılacak su idaremize aittir.

10 Madde m3 Vakumlu Elektrikli Yol Süpürme Aracı Çalıştırılması 1 adet 1 m3 Vakumlu Elektrikli Yol Süpürme Aracı (Araç motoru %100 elektrikli AC tipi olacak. En az 6 Kw motor gücünde en az 400 Ah kapasitesinde Lityum İon tip akü sistemine sahip olacaktır. Aracın dönüş çapı kaldırımdan kaldırıma en fazla 2800 mm olacaktır. Çöp hazne kapasitesi brüt en az 1m3 olacaktır. Temiz su tankı en az 120 lt olacaktır. Araç klimalı olacaktır.) araç ile Ortahisar Belediyesi sınırları dahilinde bulvar, meydan ve belli güzergahların makine ile süpürülmesi işinde amortisman, bakım, onarım, yedek parça, lastik, tamirat, sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil 1 adet 1 m3 Vakumlu Elektrikli Yol Süpürme Aracı araç günde 7 saat 915 gün ihale süresince saat çalıştırılacaktır. Atıklar en yakındaki konteynırlara boşaltılacaktır. Araçlarda kullanılacak su ve aracın çalışmasında kullanılacak elektrik gideri idaremize aittir. Madde m3 Hidrostatik Vakumlu Yol Süpürme Aracı: Çalıştırılması 1 adet 4 m3 Hidrostatik Vakumlu Yol Süpürme Aracı: (Araç Hidrostatik Yürüyüşlü, Vakum Emişli (Konveyör Bantlı olmayan), Sağ-Sol Gezer Direksiyonlu, en az 4m3 kapasiteli, Ön Fırça Sağ Sol Aktarmalı, en az 600 lt su kapasiteli, en az 120 Kw Motor gücünde olacaktır.) araç ile Ortahisar Belediyesi sınırları dahilinde bulvar, meydan ve belli güzergahların makine ile süpürülmesi işinde amortisman, akaryakıt, bakım, onarım, yedek parça, lastik, madeni yağ, tamirat, her türlü sigorta, trafik tescil işlemleri, muayene giderleri sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil; (1 adet 4 m3 Hidrostatik Vakumlu Yol Süpürme Aracı: günde 7 saat 915 gün ihale süresince saat çalıştırılacaktır. Atıklar en yakındaki konteynırlara boşaltılacaktır. Araçlarda kullanılacak su idaremize aittir. Madde Lt Kapasiteli Arazöz: çalıştırılması 1 adet Lt Kapasiteli Arazöz: (Otomatik vitesli en az 180 KW motor gücünde lt su taşıma kapasitesinde, Yüksek Basınçlı Harici Motopomplu, gerekli durumlarda yerleşim alanlarına kullanma suyu taşınacağından arazöz gövdesi paslanmaz çelik malzemeden olacaktır, araç dar sokaklarda çalışacağından dolayı şasenin (4x2), toplam dingil mesafesinin de en fazla 4190 mm olması gerekmektedir.) araç ile Ortahisar Belediyesi sınırları dahilinde cadde, sokak, yol, Pazar yerleri, meydan ve belli güzergahların tazyikli su ile yıkanması işinde amortisman, akaryakıt, bakım,

11 onarım, yedek parça, lastik, madeni yağ, tamirat, her türlü sigorta, trafik tescil işlemleri, muayene giderleri sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil ; 1 adet Lt Kapasiteli Arazöz Araç günde 7 saat 915 gün ihale süresince saat çalıştırılacaktır. Araçta kullanılacak su ve dezenfektan idaremize aittir. Madde Lt Kapasiteli Arazöz Çalıştırılması 2 adet Lt Kapasiteli Arazöz (en az 130 KW motor gücünde) araç ile Ortahisar Belediyesi sınırları dahilinde cadde, sokak, yol, Pazar yerleri, meydan ve belli güzergahların tazyikli su ile yıkanması işinde amortisman, akaryakıt, bakım, onarım, yedek parça, lastik, madeni yağ, tamirat, her türlü sigorta, trafik tescil işlemleri, muayene giderleri sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil ; 2 adet Lt Kapasiteli Arazöz araçlar günde 7 saat 915 gün ihale süresince saat çalıştırılacaktır. Araçta kullanılacak su ve dezenfektan idaremize aittir. Madde Lt Kapasiteli Arazöz: çalıştırılması 1 adet 5000 Lt Kapasiteli Arazöz: (Otomatik vitesli en az 125 KW motor gücünde lt su taşıma kapasitesinde, Yüksek Basınçlı 150 bara çıkabilen, dakikada 130 lt yüksek basınçlı özel yıkama tabancalı, araç dar sokaklarda çalışacağından dolayı şasenin (4x2), toplam dingil mesafesinin de en fazla 3360mm olması gerekmektedir.) araçlar ile Ortahisar Belediyesi sınırları dahilinde cadde, sokak, yol, Pazar yerleri, meydan ve belli güzergahların tazyikli su ile yıkanması işinde amortisman, akaryakıt, bakım, onarım, yedek parça, lastik, madeni yağ, tamirat, her türlü sigorta, trafik tescil işlemleri, muayene giderleri sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil ; (1 adet 5000 Lt Kapasiteli Arazöz: araç günde 7 saat 915 gün ihale süresince saat çalıştırılacaktır. Araçlarda kullanılacak su ve dezenfektan idaremize aittir. Madde ,8 m3 Elektrikli Damperli Yıkama Sistemli Çöp Toplama Aracı: Çalıştırılması

12 1 adet 1,8 m3 Elektrikli Damperli Yıkama Sistemli Çöp Toplama Aracı: (Araç motoru %100 elektrikli AC tipi olacak. En az 5 Kw motor gücünde. Aracın akü sisteminde toplamda minimum 48 V 320 Ah olacak şekilde hücrelerden oluşacaktır. Aracın şase genişliği dar alanlarda rahat çalışabilmesi amacı ile en fazla 1100 mm aracın şase uzunluğu en az 3500 mm olacaktır. Aracın damperli çöp toplama haznesi en az 1.8m3 olacaktır. Aracın boşaltma yüksekliği en az 1400mm olacaktır. Damperli çöp kasası haricinde bir de tamamen elektrikli yüksek basınçlı yıkama sistemi bulunacaktır. Bu sistem en az 200 lt su deposuna sahip ve minimum 100 bar su püskürtme basıncı ile çalışacaktır. Aracın tüm donanımları ve sahip olduğu sistemler, Karayolları trafik kanununun araçların imal tadil ve montaj yönetmeliklerine ve taşıt standartlarına uygun olacaktır. Araç yasal olarak Karayollarında seyredebilecek ruhsata sahip olacaktır. Karayolları trafik tüzüğüne uygun olarak imal edilmiş olup en az iki kişilik kabine sahip olacaktır.) araç ile Ortahisar Belediyesi sınırları dahilinde ilçe merkezinde denetim görevini yürütme işinde amortisman, bakım, onarım, yedek parça, lastik, tamirat, sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil (1 adet 1,8 m3 Elektrikli Damperli Yıkama Sistemli Çöp Toplama Aracı: araç günde 7 saat 915 gün ihale süresince saat çalıştırılacaktır. Atıklar en yakındaki konteynırlara boşaltılacaktır. Araçlarda kullanılacak su ve aracın çalışmasında kullanılacak elektrik gideri idaremize aittir. Madde Kontrol ve Denetim Amaçlı Binek Araç (en az 45 KW Motor Gücünde Binek Araç) Çalıştırılması 1 adet Kontrol ve Denetim Amaçlı Binek Araç (en az 45 KW Motor Gücünde Binek Araç) araç ile Ortahisar Belediyesi sınırları dahilinde bölgede daha aktif bir denetim yapmak, aksaklıkların takibi ve sonuçlandırılması ile bölgedeki araç ve ekipmanlara destek yardım gibi doğabilecek olumsuzlukların zamanında giderilmesi için araca ait giderlerin amortisman, akaryakıt, bakım, onarım, yedek parça, lastik, madeni yağ, tamirat, her türlü sigorta, trafik tescil işlemleri, muayene giderleri sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil 1aracın30 ay çalıştırılması işidir. Araç ayda 3000 km yol yapacaktır. (1 adet Kontrol ve Denetim Amaçlı Binek Araç (en az 45 KW Motor Gücünde Binek Araç)araç ihale süresince (Söz konusu araç günde 7 saat, haftada 7 gün esasına göre çalıştırılacaktır.) Madde Kontrol ve Denetim Amaçlı Çift Kabin Kamyonet (en az 45 KW gücünde Motor Gücünde) Çalıştırılması

13 4 adet Kontrol ve Denetim Amaçlı Çift Kabin Kamyonet (en az 45 KW gücünde Motor Gücünde)araç larile Ortahisar Belediyesi sınırları dahilinde bölgede daha aktif bir denetim yapmak, acil durumlarda, arıza durumlarında, aksaklıkların takibi ve sonuçlandırılması ile bölgedeki araç ve ekipmanlara destek yardım gibi doğabilecek olumsuzlukların zamanında giderilmesi için araca ait giderlerin amortisman, akaryakıt, bakım, onarım, yedek parça, lastik, madeni yağ, tamirat, her türlü sigorta, trafik tescil işlemleri, muayene giderleri sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil 4 aracın 30 ay çalıştırılması işidir. Araçların her biri ayda 3000 km yol yapacaktır. (4 adet Kontrol ve Denetim Amaçlı Çift Kabin Kamyonet (en az 45 KW gücünde Motor Gücünde) araçlar ihale süresince (Söz konusu araç günde 7 saat, haftada 7 gün esasına göre çalıştırılacaktır.) Madde Kontrol ve Denetim Amaçlı Tek Kabin Kamyonet (en az 45 KW gücünde Motor Gücünde) Çalıştırılması : 2 adet Kontrol ve Denetim Amaçlı Tek Kabin Kamyonet (en az 45 KW gücünde Motor Gücünde) araçlar ile Ortahisar Belediyesi sınırları dahilinde bölgede daha aktif bir denetim yapmak, aksaklıkların takibi ve sonuçlandırılması ile bölgedeki araç ve ekipmanlara destek yardım gibi doğabilecek olumsuzlukların zamanında giderilmesi için araca ait giderlerin amortisman, akaryakıt, bakım, onarım, yedek parça, lastik, madeni yağ, tamirat, her türlü sigorta, trafik tescil işlemleri, muayene giderleri sarf malzemeleri, genel giderler ve müteahhit karı dahil 2 aracın 30 ay çalıştırılması işidir. Araçların her biri ayda 3000 km yol yapacaktır. (2 adet Kontrol ve Denetim Amaçlı Tek Kabin Kamyonet (en az 45 KW gücünde Motor Gücünde) araçlar ihale süresince (Söz konusu araç günde 7 saat, haftada 7 gün esasına göre çalıştırılacaktır.) Madde Sarf Malzeme Temini (Detayı Teknik Şartname belirtilen) malzeme temini : SIRA NO MALZEMENİN CİNSİ AÇIKLAMASI BİRİMİ MİKTARI 1 2 ENDÜSTRİYEL ÇÖP FARAŞI SAPLI BATTAL SARI SÜPÜRGE 70x23x23 cm ebtalarında 110 cm yüksekliğinde metal saplı ADET 1090 Gürgen saplın ot süpürge olacaktır. En az 3 boğumlu saplı, gövdesi en az 5 dikiş ve tepelikli, otu normal tavda, süpürge gramajı en az 1000 gr birinci kalitede ADET 3000

14 3 ÇÖP EL ARABASI 120 lt kapasiteli, 48x54,5x93 cm ebatlarında pvc plastikten imalat ADET PVC ÇÖP TORBASI ÇALI SÜPÜRGE KÜREK (ÇELİK) (80x110 cm ebadında) siyah renkli, adet ağırlığı 125 gr ADET Funda bitkisinden mamul uzunluğu en az 50 cm boyunda 110 cm uzunluğunda sapı bulunan 1. sınıf çalı süpürgesi ADET x23x23 cm ebtalarında sap kısmı ahşap, ağız kısmı çelikten ve 110 cm sap uzunluğunda ADET 300 Madde lt Atık Alma Kapasiteli Perde Kapaklı Yer Üstü Konteyner Temini : 50 adet 3750 lt Perde kapaklı paslanmaz çelik epoksi boyalı F90 mantar kafalı, galvaniz çelik en az 2mm olan sıvı muhafaza kapasitesi en az 400 lt kapasiteli yerüstü çöp Konteyneri Temini işidir. Madde lt Atık Alma Kapasiteli Yer Altı Konteyner Temini : 25 adet 5000 lt kapasiteli verniklenmiş AISI 304 çelik ve epoksi boyalı F90 mantar kafalı galvanize çelik yer altı gövdesi bulunan, dış gövde en az 1,5 mm olan en az 250 lt sıvı muhafaza kapasiteli beton soketli montaj hariç yer altı konteyneri temini işidir. Madde Kıyafet Temini (Detayı Teknik Şartnamede verilen Usta (kaynakçı) Temizlik Personeli ve Engelli Personele kıyafet temini: CİNSİ BİRİMİ 1 KİŞİYE VERİLEC EK MİKTAR TOPLAM KIYAFET VERİLECEK PERSONEL ADETİ TOPLAM KIYAFET MİKTARI ÖZELLİKLERİ Kışlık Pantolon Adet Ön yan cep,arkadanlastikli,kemerli ve önde tek düğme,arka tek cep,kemer dikişi 4 cm dikişli olacak.kemer çevresi 4 cm 6 cm den 5 adet köprülü olacak.paçalar 5 cm den temiz katlamalı olacak.paçalarda çift sıra 5 cm çapraz reflektör

15 Ayakkabı Çift İş ayakkabısı yapımında kullılan deriler S1 deri olacaktır. İş emniyet ayakkabısı gereği, burun 200 joule darbe dayanımlı, nefes alabilen cilt deri,ter emici nefes alabilen tekstil astar,şokemici,esnek ve yumuşak PU Taban Bere Adet Sweatsört Adet Mont Adet Yazlık Pantolon Adet Tişört Adet Maske Adet Ovarlokdikiş,ön kısım katlamalı,kumaşı %100 akrilik örme polo yaka,yaka çevresi gaze dikişli olacak,kolribanalı,personelin kullanacağı polar rahat ve kullanışlı olacak. Ön yan cep,üstte iki adet kapaklı cep,paçalarda sırt ve gögüs tek sıra 5 cm reflektör,boydan fermuarlı, fermuar üzeri patlı Ön yan cep,arkadan lastikli ve önde tek düğme arka tek cep, kemer dikşi 4 cm dikişli olcak, kemer çevresi 6 cm den 5 adet köprülü olacak. Paçalar 2 cm den temiz katlamalı olacak. Paçalarda çift sıra 5 cm çapraz reflektör,kumaş % 100 pamuk gabardin olacak,reaktif boya kullanılacak. polo yaka patlı 3 düğmeli olacak.pat içine şekerli kağıt tela kullanılacak.yaka çevresi gaze dikişli olacak. Personelin kullanacağı tişört rahat ve kullanışlı olacak. Kumaşı 30/1 openentpike,karışımı %100 pamuk Kumaşı sponbond ve Meltblown karışımı %100 polyster,ffp 2 V Toz maskesi Katalabilir model, CE EN 149 :2001 +A1:2009 Standartlarınauygun 10 dereceye kadar koruma faktörlü Eldiven Çift Pamuk astarlı,yarımnitril,örgükonçlu,en 388 Çizme Çift İçi Miflonlu,Sugeçirmez,Yarım Çizme Yazlık Ayakkabı Çift İş ayakkabısı yapımında kullılan deriler S1 deri olacaktır. İş emniyet ayakkabısı gereği, burun 200 joule darbe dayanımlı, nefes alabilen cilt deri,ter emici nefes alabilen tekstil astar,şokemici,esnek ve yumuşak PU Taban

16 Yazlık Şapka Adet Yağmurluk Adet Kumaş %100 Pamuk gabardin olacak. Reaktif Boya kullanılacaktır. Sert siperlik, Arkasında ayarlanabilir aparat, Su geçirmez, kapişonlu ve sakalama yeri olan özellikte olacaktır. Suni deri kumastan baskı kaynaklı yapıştırma yağmurluk (dikişsiz) göğüs ve sırt serigraf baskılı olacaktır. Madde 4- ÇALIŞMA PROGRAMI Yüklenici sözleşme imzalandıktan sonra, belediyece uygulanması istenen ve uygulanan madde 3 te belirtilen işlere ait programı esas alır ve uygulamaya koyar. Çalışma programı idaremiz onayı ile uygulanacaktır. Programda bir değişiklik gerekli olduğunda revize iş programı ilgili Müdürlüğe sunulur, uygun görülmesi durumunda tasdik edilmesi sonucu değişiklik yapılır ve uygulamaya konulur. Yüklenicinin elinde olmayan sebepler hariç programda aksama kabul edilmez. İş programı iş yeri teslimi ile yüklenici firmaya teslim edilir. Madde 5- ARAÇLAR Yüklenicinin kullanacağı araçlar Katı Atıkların Kontrolü Yönetmeliği uygun olacaktır. Tüm araçlar temiz ve bakımlı olup olacaktır. Tüm araçlar çalışma günü sonunda yıkanacak, temizlenecek ve hijyen kuralları uygulanacaktır. Araçlarda çöp suyu sızdırmazlığı sağlanacak, sağlam ve iyi görünümlü olacaktır. Kullanılacak su ve deterjan idaremize aittir. Araçlar amaçları dışında kullanılamaz. Belediyemiz hizmet işi için kullanılacak olan araçların başka Belediye, Özel kuruluş vb. yerlerde kullanılamaz. İdari Şartname nin maddesinde belirtilen araçlara ait detaylı bilgi isteyen katılımcı firmalara; yazılı talepte bulunmaları halinde mevcut araçlar gösterilecektir.

17 Belediyemiz sınırları dahilindeki bulunan konteynırların tamir, bakım ve onarımındaki kullanılan her türlü malzeme temini idaremiz tarafından karşılanacaktır. Usta (kaynakçı) personel ihale kapsamında olup bu personel gideri yüklenici sorumluluğundadır. Madde 6- ÇALIŞTIRILACAK PERSONEL Yüklenici, İdari ve Teknik Şartnamede belirtilen personeli iş başında bulunduracaktır. İş güvenliği ve kazalardan doğacak her türlü maddi ve manevi sorumluluk Yükleniciye ait olacaktır. Personele verilecek olan kıyafetler İdari Şartname nin25.3 maddesinde belirtilmiştir TARİHLERİ ARASI BAYRAM MESAİSİ PROGRAMI Sıra No Açıklama Çalışma (Adet/Gün) İş Süresince Ulusal bayram ve genel tatil günleri Mesaisi Toplam Ulusal bayram ve genel tatil günleri Mesaisi İşletme Şefi Resmi, Dini Bayram ve Yılbaşı Mesaisi Çalıştırılması 1 39,5 39,50 Denetim Elemanı Resmi, Dini Bayram ve Yılbaşı Mesaisi Çalıştırılması 6 39,5 237,00 Temizlik Personeli Resmi, Dini Bayram ve Yılbaşı Mesaisi Çalıştırılması , ,50 Operatör Personeli Resmi, Dini Bayram ve Yılbaşı Mesaisi Çalıştırılması 1 39,5 39,50 Şoför Personel Resmi, Dini Bayram ve Yılbaşı Mesaisi Çalıştırılması 44 39, ,00 Yemek ve Yol giderleri öngörülmemiştir. 1 Adet İşletme Şefi Asgari Ücretin % 130 fazlası 2 Adet Mühendis Asgari Ücretin % 110 fazlası 10 Adet Denetim Elemanı Asgari Ücretin % 70 fazlası 2 Adet Usta (Kaynakçı) Personeli Asgari Ücretin % 65 fazlası

18 331 Adet Temizlik Personeli Asgari Ücretin % 60 fazlası 13 Adet Engelli Personel Asgari Ücretin % 60 fazlası 1 Adet Operatör Personel Asgari Ücretin % 60 fazlası 70 Adet Şoför Asgari Ücretin % 60 fazlası Madde 7- İŞLETME MERKEZİ İhale kapsamındaki araçlar için araç parkı ve içinde bulunan idari bina ile işçilere ait kullanılacak olan bina Belediyemizce ücretsiz olarak tahsis edilecektir. Şantiyenin elektrik, kullanım suyu ve ısınma giderleri idaremize aittir. Telefon ve içme suyu giderleri yükleniciye ait olacaktır. Madde 8- HİJYENİK KURALLARI Bu işle ilgili hizmetler verilirken sağlık kurallarına dikkat gösterilecektir. Halk sağılığı riske edilmeyecek. Madde 9- CEZAİ İŞLEMLER Sözleşme Tasarısının 16. maddesi uygulanacaktır. Madde 10- İŞİN SÜRESİ İşin süresi ile tarihleri arasını kapsayan 915 (dokuzyüzonbeş) takvim günüdür. Madde 11- YER TESLİMİ VE İŞE BAŞLAMA Sözleşmenin imzalanmasından sonra yer teslimi yapılacak ve tarihinde yüklenici iş başı yapacaktır.

19

20

ALIMINDA UYGULANACAK İDARİ ŞARTNAME I- İHALENİN KONUSU VE TEKLİF VERMEYE İLİŞKİN HUSUSLAR

ALIMINDA UYGULANACAK İDARİ ŞARTNAME I- İHALENİN KONUSU VE TEKLİF VERMEYE İLİŞKİN HUSUSLAR AÇIK İHALE USULÜ İLE İHALE EDİLEN Temizlik Hizmet Alımı HİZMETİ ALIMINDA UYGULANACAK İDARİ ŞARTNAME I- İHALENİN KONUSU VE TEKLİF VERMEYE İLİŞKİN HUSUSLAR Madde 1 - İdareye ilişkin bilgiler 1.1. İdarenin;

Detaylı

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İŞ GÜVENLİĞİ GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A- Giyim Malzemeleri 1. İş Pantolonu 2. Yelek Çok Cepli İş Yeleği 3. Kaban 4. Mont 5. Yağmurluk Takımı Balıkçı PVC 6. Yağmurluk 7. Belediye Logolu Renkli

Detaylı

: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/ ÇÖP TOPLAMA VE NAKİL HİZMETİ ALINACAKTIR EDREMİT BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KATI ATIKLARIN TOPLANMASI VE NAKLİ İLE KENTSEL TEMİZLİĞİN YAPILMASI HİZMET ALIMI hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale

Detaylı

TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan V. II. Başkan: Kazım ÖZKAN Üyeler: Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hasan KOCAGÖZ, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY

TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan V. II. Başkan: Kazım ÖZKAN Üyeler: Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hasan KOCAGÖZ, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan V. II. Başkan: Kazım ÖZKAN Üyeler: Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hasan KOCAGÖZ, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY BAŞVURU SAHİBİ: Akdeniz Tem. İlaç. Org. Tur. İnş. Bilg. Ltd.

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 29/11/2016-3724 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 17793936-934.03.11- Konu : Teklif Mektubu... Kurumumuzun ihtiyacı olan aşağıda

Detaylı

EDREMİT BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

EDREMİT BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EDREMİT BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KATI ATIKLARIN TOPLANMASI VE NAKLİ İLE KENTSEL TEMİZLİĞİN YAPILMASI HİZMET ALIMI hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 9 uncu maddesine göre açık ihale

Detaylı

T.C Beykoz Belediyesi Resmi Web Sitesi / Ihaleler

T.C Beykoz Belediyesi Resmi Web Sitesi / Ihaleler ATIK YÖNETİMİ VE KENTSEL TEMİZLİK HİZMETİ ALINACAKTIR BEYKOZ BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ATIK YÖNETİMİ VE KENTSEL TEMİZLİK HİZMETLERİ hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine

Detaylı

MADDE 1. İzmir Konak Belediyesi hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili muhtelif yardımcı hizmet satın alınmasıdır.

MADDE 1. İzmir Konak Belediyesi hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili muhtelif yardımcı hizmet satın alınmasıdır. MUHTELİF YARDIMCI HİZMET SATIN ALINMASI İŞİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: MADDE 1. İzmir Konak Belediyesi hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili muhtelif yardımcı hizmet satın alınmasıdır. İŞİN SÜRESİ:

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar no: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar no: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar no: 84 Sayfa No: 1/9 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev, Çalışma

Detaylı

KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi PERSONEL KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Konu: Bu teknik şartname Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi hizmet alımı kapsamında çalışan personeli için satın

Detaylı

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret.

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret. Bayvızyon 2017 Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ürün Kataloğu www.bayvizyon.com DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (EKO) GENİŞ ISLAK MOP (EKO) NEMLİ MOP NEMLİ MOP (ORLON)

Detaylı

TRT ÇUKUROVA MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ HİZMET BİNASI YEMEKHANESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI VE BULAŞIKÇI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TRT ÇUKUROVA MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ HİZMET BİNASI YEMEKHANESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI VE BULAŞIKÇI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TRT ÇUKUROVA MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ HİZMET BİNASI YEMEKHANESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI VE BULAŞIKÇI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Madde-1 İşin Konusu: 1.1. TRT Çukurova Müdürlüğünün Merkez

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K-120470 No lu YUUP Projesi Kapsamında temin edilecek olan TARLA-2014TSHZ001 teknik sartname dökünanı numarası ile verilen ARAÇ KİRALAMA

Detaylı

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Kıyafetlerin Özellikleri a) Yazlık bay tören kıyafeti: Düz, beyaz alpaka

Detaylı

TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MELBUSAT MAL ALIMI İHALE ZEYİLNAMESİ GİRİŞ:

TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MELBUSAT MAL ALIMI İHALE ZEYİLNAMESİ GİRİŞ: TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MELBUSAT MAL ALIMI İHALE ZEYİLNAMESİ GİRİŞ: Bu Zeyilname 21 Mart 2013 tarihinde ihalesi yapılacak olan 2013/21642 ihale kayıt numaralı Melbusat Mal Alımı İhalesi

Detaylı

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ.

PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. PİŞİRGEN MAKİNA İMALAT SAN. DEM. SAC PROF. TİC LTD. ŞTİ. HİDROLİK SIKIŞTIRMALI ÇÖP KASASI 2013 HİDROLİK SIKIŞTIRMALI ÇÖP KASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. GENEL BİLGİLER Hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama kasası,

Detaylı

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜN HİZMET ARACI KİRALAMA İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜN HİZMET ARACI KİRALAMA İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜN HİZMET ARACI KİRALAMA İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- Bu şartname; Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünün resmi hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla 3 adet sürücülü binek

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 14 Malzeme Kodu : JENA076 NEMLI PASPAS SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 35341 Düzenleme Tarihi : 30/01/2014 NEMLİ PASPAS YEDEĞİ a) Mop pamuklu ipten imal edilmiş

Detaylı

BAŞVURU SAHİBİ: Törem Tekstil Turizm İnşaat San. Tic. Ltd. Şti., Merkezefendi Mah. Tercüman Sitesi A/10 Blok No: 9 Zeytinburnu/İSTANBUL

BAŞVURU SAHİBİ: Törem Tekstil Turizm İnşaat San. Tic. Ltd. Şti., Merkezefendi Mah. Tercüman Sitesi A/10 Blok No: 9 Zeytinburnu/İSTANBUL TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan V. II. Başkan: Şinasi CANDAN Üyeler: Osman DURU, Erol ÖZ, Köksal SARINCA, Hasan KOCAGÖZ, Mehmet ATASEVER, Oğuzhan YILDIZ BAŞVURU SAHİBİ: Törem Tekstil Turizm İnşaat San.

Detaylı

Kaş Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Esasları Yönergesi

Kaş Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Esasları Yönergesi KAŞ BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Kaş Belediye Başkanlığı

Detaylı

SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE KENT TEMİZLİĞİ HİZMET ALIMI İŞİ

SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE KENT TEMİZLİĞİ HİZMET ALIMI İŞİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE KENT TEMİZLİĞİ HİZMET ALIMI İŞİ SEYHAN BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE KENT TEMİZLİĞİ HİZMET ALIMI İŞİ hizmet

Detaylı

13 ADET İŞ MAKİNESİ VE ARAÇ KİRALAMA HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

13 ADET İŞ MAKİNESİ VE ARAÇ KİRALAMA HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 13 ADET İŞ MAKİNESİ VE ARAÇ KİRALAMA HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Madde 1- İşin Adı 1.1- BALÇOVA BELEDİYESİ Fen İşleri şantiyesine bağlı olarak çalışacak aşağıda dökümü yapılmış olan iş makineleri

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı YAKLAŞIK MALİYET

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı YAKLAŞIK MALİYET Evrak Tarih ve Sayısı: 30/03/2018-E.1829 T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı *BE5D1362* Sayı : 28835345-934.01.03-E. Konu : Yaklaşık Maliyet YAKLAŞIK MALİYET Üniversitemize

Detaylı

Vakumlu Süpürme Araçları Yüksek Performanslı, Ekonomik ve Sessiz

Vakumlu Süpürme Araçları Yüksek Performanslı, Ekonomik ve Sessiz Vakumlu Süpürme Araçları Yüksek Performanslı, Ekonomik ve Sessiz KRS 40 4 m3 5 20 km/h 1000 L Ø 200 mm Yardımcı Motor 62 kw (84 HP) Arka Ø 400 mm x 1500 mm 135 L Ø 700 mm 2200 mm Boşaltma Açısı 50 SERTİFİKALARIMIZ

Detaylı

Halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek çöp toplamada kullanılmak üzere 238 adet hurda sac bidon alınarak gerekli yerlere dağıtılmıştır.

Halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek çöp toplamada kullanılmak üzere 238 adet hurda sac bidon alınarak gerekli yerlere dağıtılmıştır. TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ----------------------------------------------------- Temizlik İşleri Personeli, 1 Temizlik İşleri Müdür Vekili, 1 Çevre Mühendisi, 1 Temizlik Çavuşu, 4 Kadrolu Memur, 16 Daimi

Detaylı

T.C. ÇORLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Fen İşleri Müdürlüğü

T.C. ÇORLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Fen İşleri Müdürlüğü T.C. ÇORLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Fen İşleri Müdürlüğü KOMPOZİT DÖKÜM KALDIRIM SINIR ELEMANI ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1 1. İŞİN KAPSAMI 1.1 Kompozit döküm kaldırım sınır elemanı Alımı İşi 4734 sayılı Kamu

Detaylı

Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdürlüğü Satınalma Çalışmaları Belediyemiz birimlerince ihtiyaç duyulan bilgisayar, bilgisayar sarf malzemeleri, bilgisayar donanımları, otomasyon programı, medya takip sistemi, mobilyalar,

Detaylı

İHALE İLANI T.C. SİVAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Yapı Kontrol Müdürlüğü

İHALE İLANI T.C. SİVAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Yapı Kontrol Müdürlüğü İHALE İLANI T.C. SİVAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü MUHTELİF TESİSAT VE HIRDAVAT MALZEMESİ ALIMI İŞİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DAMPERLİ KAMYON (ŞOFÖRLÜ) VE İŞ MAKİNESİ (OPERATÖRLÜ) KİRALANMASI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DAMPERLİ KAMYON (ŞOFÖRLÜ) VE İŞ MAKİNESİ (OPERATÖRLÜ) KİRALANMASI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DAMPERLİ KAMYON (ŞOFÖRLÜ) VE İŞ MAKİNESİ (OPERATÖRLÜ) KİRALANMASI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 1-Müdürlüğümüz tarafından kiralaması yapılacak olan damperli

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ Profesyoneller İçin Tertemiz Mekanlar... Cam ve Yer Temizlik Ekipmanları Endüstriyel Temizlik Deterjanları Uluslararası Kalite Azami Verimlilik Güçlü Stok Hızlı Sevkiyat

Detaylı

T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ

T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ VE GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1 Bu

Detaylı

TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan: Mahmut GÜRSES Üyeler: II. Başkan Kazım ÖZKAN, Mehmet Zeki ADLI, Hasan KOCAGÖZ, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY

TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan: Mahmut GÜRSES Üyeler: II. Başkan Kazım ÖZKAN, Mehmet Zeki ADLI, Hasan KOCAGÖZ, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan: Mahmut GÜRSES Üyeler: II. Başkan Kazım ÖZKAN, Mehmet Zeki ADLI, Hasan KOCAGÖZ, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY BAŞVURU SAHİBİ: MÇ Grup Tem. İnş. Tur. Oto. Sn. Tic. Ltd. Şti.,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. GARANTİ KAPSAMI. 4 4. CEZAİ KAPSAM.4 5.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. KONU Bu teknik şartname Ondokuz Mayıs Üniversitesi kampüslerinin binaları ve çevre temizliği işi kapsamında

Detaylı

CİNSİ EBADI AMBALAJ FİYATI SIRA KOD NO NO

CİNSİ EBADI AMBALAJ FİYATI SIRA KOD NO NO CİNSİ EBADI AMBALAJ FİYATI SIRA KOD NO NO B E Z G R U B U 1 TBG001 KARELİ BEZ KÜÇÜK 40x45 DÜZİNE 5,00 TL 2 TBG002 KARELİ BEZ BÜYÜK 50x55 DÜZİNE 7,50 TL 3 TBG003 FLANEL RENKLİ TOZBEZİ 30x40 DÜZİNE 6,25

Detaylı

B12 B 30. B 45 B45CLH Hastane Otomatı B 65

B12 B 30. B 45 B45CLH Hastane Otomatı B 65 temizlik otomatları B10 E10 B12 B 30 B 45 B45CLH Hastane Otomatı B 65 B70CLH Hastane Otomatı B 70 B 90 HAKOMATIC : B10 E10 B12 B30 B45 B65 B70/B70 CLH B90 Performans /m² saat : 1400 1400 1500 1950 2300

Detaylı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA Aktarma İstasyonları ÇEVRE KORUMA ve KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 1 Genel Bursa İli Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Mudanya, Gemlik, Gürsu, Kestel, Karacabey, Orhangazi, Yenişehir, Mustafakemalpaşa, İnegöl,

Detaylı

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025 ÜNİFORMA KATALOĞU ZABITA MONT ESN1021 Bonding Kumaştan imal edilmiştir. Su geçirmezlik özelliğine sahiptir. İçi Kapitoneli ve elyaf takviyeli olup reflektörlüdür. ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ESN1022

Detaylı

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Temizlik İşleri Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Temizlik İşleri Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Temizlik İşleri Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - Bu yönetmelik, Bursa Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri

Detaylı

Bu Yönetmelik Gölyaka Belediye Meclisinin 05.07.2002 tarih ve 2002/5 Sayılı Kararı ile kabul edilmiştir.

Bu Yönetmelik Gölyaka Belediye Meclisinin 05.07.2002 tarih ve 2002/5 Sayılı Kararı ile kabul edilmiştir. -2002- Bu Yönetmelik Gölyaka Belediye Meclisinin 05.07.2002 tarih ve 2002/5 Sayılı Kararı ile kabul edilmiştir. İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM Sayfa No : Amaç 2 Kapsam 2 İKİNCİ BÖLÜM Katı Atıkların Depolanması,

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ Madde 1 a) Bu yönergenin amacı, Karadeniz Teknik

Detaylı

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TALAS BELEDİYESİ 2016 FAALİYET RAPORU 71-78 1- Faaliyet ve Proje Bilgileri Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 2016 yılı içerisinde 4734 sayılı

Detaylı

TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan V. II. Başkan: Kazım ÖZKAN Üyeler: Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hasan KOCAGÖZ, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY

TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan V. II. Başkan: Kazım ÖZKAN Üyeler: Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hasan KOCAGÖZ, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan V. II. Başkan: Kazım ÖZKAN Üyeler: Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hasan KOCAGÖZ, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY BAŞVURU SAHİBİ: Akdeniz Tem. İlaç. Org. Tur. İnş. Bilg. Ltd.

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI İdari ve İşler Dairesi Başkanlığı 2015-2016 YILLARI ARAÇ KİRALAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. MALİYE BAKANLIĞI İdari ve İşler Dairesi Başkanlığı 2015-2016 YILLARI ARAÇ KİRALAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. MALİYE BAKANLIĞI İdari ve İşler Dairesi Başkanlığı 2015-2016 YILLARI ARAÇ KİRALAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartname, Maliye Bakanlığı nın güvenlik ve resmi hizmetlerinin yürütülmesi için 01.01.2015-31.12.2016

Detaylı

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte 203 ÇAPA MAKİNALARI 1125.$ Motor: 6,5 Hp Benzinli / Honda GX200 4 Zamanlı Hava Soğutmalı OHV Motor Hareket Tipi: Şanzıman 2 ileri + 1 geri Şaft Sayısı: 1 Çalışma Genişliği: 80-100 cm Çalışma Derinliği:

Detaylı

ÇİFTLİK MAKİNE VE EKİPMANLARI

ÇİFTLİK MAKİNE VE EKİPMANLARI YEM HAZIRLAMA MAKİNELERİ 5Y 5 FONKSİYONLU FULL MODEL Patates, pancar, şalgam, turp, elma benzeri ürünleri doğrama ünitesi 500 kg/saat Somaklı mısır öğütme Yonca, yulaf, mısır talaşı ve çeşitli otları parçalama

Detaylı

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Torbanın yüzeyi düz.parlak görünümlü olmalı.pütürlü olmamalıdır.. 2. Kolay yırtılmamalı ve delinmemelidir. 3.. Sızdırmaz ve taşınmaya dayanıklı,kaynak

Detaylı

EVSEL ATIK (ÇÖP) TOPLAMA VE NAKLİ

EVSEL ATIK (ÇÖP) TOPLAMA VE NAKLİ Faaliyet Raporu Temizlik İşleri Müdürlüğü ATIKLARIN TOPLANMASI» Evsel Atıkların Toplanması ve Nakli» İnşaat Atıklarının (Moloz) Toplanması» Makine İle Süpürme Çalışması SÜPÜRME ÇALIŞMALARI» Sokak Süpürme

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

Adana Büyükşehir Belediyesi Sorumluluk Alanını gösteren harita

Adana Büyükşehir Belediyesi Sorumluluk Alanını gösteren harita Adana Büyükşehir Belediyesi Sorumluluk Alanını gösteren harita 5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 7 nci maddesi; evsel katı atıkların toplanarak bertaraf tesisine/aktarma istasyonlarına taşınması

Detaylı

ALPİN MAKİNE. Mini Yükleyici Ataşmanları ZOR İŞLERİN MİNİ DEVLERİ

ALPİN MAKİNE. Mini Yükleyici Ataşmanları ZOR İŞLERİN MİNİ DEVLERİ ALPİN MAKİNE Mini Yükleyici Ataşmanları bffgnghn ZOR İŞLERİN MİNİ DEVLERİ Makine Alpin Makine ataşman serisi ile daha fazlası... Mini yükleyiciniz ile yapabileceklerinizi arttırın. www.alpinmakine.com

Detaylı

İSTANBUL İÇİN EVSEL KATI ATIKLARIN TOPLANMASI, TAŞINMASI, BERTARAFI VE GENEL KENT TEMİZLİĞİNE İLİŞKİN MALİYETLER

İSTANBUL İÇİN EVSEL KATI ATIKLARIN TOPLANMASI, TAŞINMASI, BERTARAFI VE GENEL KENT TEMİZLİĞİNE İLİŞKİN MALİYETLER İSTANBUL İÇİN EVSEL KATI ATIKLARIN TOPLANMASI, TAŞINMASI, BERTARAFI VE GENEL KENT TEMİZLİĞİNE İLİŞKİN MALİYETLER Dr. Cevat YAMAN ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRE BAŞKANI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Sunum

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI FAALİYET RAPORU

GİRESUN BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI FAALİYET RAPORU GİRESUN BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI FAALİYET RAPORU GİRİŞ Temizlik İşleri Müdürlüğü aşağıda ayrı başlıklar altında detaylandırılarak anlatılacağı şekilde bir personel-araç-ekipman yapısı

Detaylı

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik İlan no: 332800 Toyota Corolla Sedan 1.6 124 HP Elegant Otomatik Sahibinden YETKİLİ SERVİS BAKIMLI, BOYASIZ, DEĞİŞENSİZ VE HASARSIZ 57.500 TL İlan tarihi: 13 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl

Detaylı

Opel Omega CD 15.250 TL. İlan detayları SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! Sahibinden. İlan tarihi: 7 Ağustos 2015.

Opel Omega CD 15.250 TL. İlan detayları SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! Sahibinden. İlan tarihi: 7 Ağustos 2015. Opel Omega CD Sahibinden SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! İlan no: 242657 15.250 TL İlan tarihi: 7 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl İzmir Model yılı Ocak 1995 Km 213.000 km Kasa tipi Sedan

Detaylı

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ ARŞİV-DEPO ÇELİK RAF VE PASLANMAZ ÇELİK RAF MALZEMELERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ ARŞİV-DEPO ÇELİK RAF VE PASLANMAZ ÇELİK RAF MALZEMELERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ ARŞİV-DEPO ÇELİK RAF VE PASLANMAZ ÇELİK RAF MALZEMELERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ 2018 Sayfa 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sözleşme ve

Detaylı

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK VE ULAŞTIRMA YÜKSEKOKULU GÜVERTE ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak Madde 1 - Bu yönergenin amacı, Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Güverte

Detaylı

Bu kasa, normal çöp kasalarına aktarım yapabilme özelliğine sahiptir. Küçük araçlarda, dar sokaklarda rahat çalışma imkanı sağlar.

Bu kasa, normal çöp kasalarına aktarım yapabilme özelliğine sahiptir. Küçük araçlarda, dar sokaklarda rahat çalışma imkanı sağlar. Üstten Sıkıştırmalı Hidrolik Çöp Kasası, çöp toplamada hızlı ve ekonomik bir çözümdür. Çevre için modern, temiz ve yenilikçi bir görünüm sağlar. %100 sızdırmazlık özelliğine sahiptir ve normal çöp kasalarında

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Evrak Tarih ve Sayısı: 09/02/2015-6337 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Sayın : Üniversitemiz Bakım Onarım ve

Detaylı

T.C. ÇORLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Fen İşleri Müdürlüğü

T.C. ÇORLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Fen İşleri Müdürlüğü T.C. ÇORLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Fen İşleri Müdürlüğü BORDÜR, PARKE TAŞI VE YAĞMUR OLUĞU ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1 1. İŞİN KAPSAMI 1.1 Bordür, Parke Taşı Ve Yağmur Oluğu Alımı İşi 4734 sayılı Kamu İhale

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan: Mahmut GÜRSES Üyeler: Ali Kemal AKKOÇ, Erkan DEMİRTAŞ, Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY

TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan: Mahmut GÜRSES Üyeler: Ali Kemal AKKOÇ, Erkan DEMİRTAŞ, Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan: Mahmut GÜRSES Üyeler: Ali Kemal AKKOÇ, Erkan DEMİRTAŞ, Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY BAŞVURU SAHİBİ: Meşale Aydınlatma Elektrik Plastik İnşaat

Detaylı

Teknik Şartname Standart Formu

Teknik Şartname Standart Formu İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

TELKAR. www.telkar.com.tr. "Başarı köklü çözümler üretmektir"

TELKAR. www.telkar.com.tr. Başarı köklü çözümler üretmektir TELKAR www.telkar.com.tr "Başarı köklü çözümler üretmektir" Fetih Mahallesi, Libadiye Caddesi, Sarıkamış Sokak, No:52 Ataşehir, İstanbul, TÜRKİYE Telefon : +90 216 470 86 70 Faks : +90 216 470 99 07 telkar@telkar.com.tr

Detaylı

OtoPratik Reklam ve Promosyon Malzemeleri

OtoPratik Reklam ve Promosyon Malzemeleri OtoPratik Reklam ve Promosyon Malzemeleri Değerli Bayimiz, Kış sezonu ve 2010 Yılbaşı dönemi için hazırlanan yeni OTOPRATİK ve OTOPAK reklam ve promosyon malzemelerimiz ve servis çalışanları kıyafetleri

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

AMELİYATHANE VE MERKEZİ STERİLİZASYON ÜNİTESİ DOÇ.DR.MURAT BİÇER 24.06.2015

AMELİYATHANE VE MERKEZİ STERİLİZASYON ÜNİTESİ DOÇ.DR.MURAT BİÇER 24.06.2015 1 / 15 Malzeme Kodu : JENM018 AMELIYATHANE KIYAFETI S ALT-UST SATINALMA BÝLGÝSÝ (ÞARTNAME) (* 44262 Düzenleme Tarihi : 24/06/2015 ALT - ÜST GİYSİSİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ A-KUMAŞ ÖZELLİĞİ 1- Kumaş terikoton

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRKA BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEK BASINÇLI SU POMPASI NOZULLARI SATIN ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ AĞUSTOS/2016 İÇİNDEKİLER MADDE 1. İŞİN KONUSU... 1 MADDE 2. İSTENEN

Detaylı

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ 1 30 ADET ÇAMAŞIR SUYU 1'LT LİK 2 50 ADET SIVI BULAŞIK DETERJANI 1,5 LT'LİK 3 20 ADET SIVI BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI 2,5 LT'LİK 4 20 ADET SIVI ÇAMAŞIR MAKİNASI DETERJANI 4 LT'LİK

Detaylı

T.C. EFELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. EFELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. EFELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR AMAÇ MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı, Efeler Belediye Başkanlığı Temizlik

Detaylı

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK HAZİRAN 2018 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK HAZİRAN 2018 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK 2017- HAZİRAN 2018 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ MADDE 1 - İŞİN KONUSU Belediyemizce düzenlenen kültürel

Detaylı

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JCPL-150 Meyveli Jöle üretimine uygun makine ve ekipmanlar Satte 100 ile 350 kg arasi uretim kapasitesi vardir IP 65 koruma sınıfına sahip elektrik sistemleri Tüm ürünler

Detaylı

ÇİFTLİK MAKİNE VE EKİPMANLARI

ÇİFTLİK MAKİNE VE EKİPMANLARI YEM HAZIRLAMA MAKİNELERİ 5Y 5 FONKSİYONLU FULL MODEL Patates, pancar, şalgam, turp, elma benzeri ürünleri doğrama ünitesi 500 kg/saat Somaklı mısır öğütme Yonca, yulaf, mısır talaşı ve çeşitli otları parçalama

Detaylı

2013 MALİ YILI PERFORMANS PROGRAMI

2013 MALİ YILI PERFORMANS PROGRAMI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ [203] 203 MALİ YILI PERFORMANS PROGRAMI SUNUŞ Birimimiz Performans Programı, Kamu İdarelerince Hazırlanacak Performans Programları Hakkında Yönetmelik ile Performans Programı

Detaylı

MERSİN TOROSLAR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

MERSİN TOROSLAR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ MERSİN TOROSLAR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ MADDE : 1 AMAÇ : Bu Yönetmeliğin amacı; Toroslar Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü nün kuruluş, görev, yetki

Detaylı

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Ankara, Çankaya, Kızılay, Kızılay Mah. Model yılı Ocak 2011 135.000 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Ankara, Çankaya, Kızılay, Kızılay Mah. Model yılı Ocak 2011 135.000 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf İlan no: 269131 Nissan Note 1.6 110 HP Tekna A/T Sahibinden 2011 NİSSAN NOTE OTOMATİK VİTES FULL VE EKSTRALAR 38.000 TL İlan tarihi: 5 Şubat 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Kızılay,

Detaylı

TOPRAK İŞ KONU-10 KAMYONLARLA TAŞIMA

TOPRAK İŞ KONU-10 KAMYONLARLA TAŞIMA TOPRAK İŞ KONU-10 KAMYONLARLA TAŞIMA Damperli kamyonlar toprak işlerinde,baraj,karayolu projelerinde, taş ocaklarında, malzemenin naklinin söz konusu olduğu tüm inşaat ve madencilik alanlarında son derece

Detaylı

Die Maschine.

Die Maschine. Die Maschine HAKKIMIZDA FARYA BAUMASCHİNEN FABRİK GMBH firması 20 yıllık Almanya tecrübesi ile inşaat, yapı ve inşaat makineleri sektörlerinde kaliteli ve güvenli bir hizmet vermektedir. İnşaat makineleri

Detaylı

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/55 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrik süpürgesidir. Özellikle 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 patlama sınıflarında bulunan tozlar için geliştirilmiştir.

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ Cam ve Yer Temizlik Ekipmanları Uluslararası Kalite 2 Endüstriyel Temizlik Deterjanları Azami Verimlilik Güçlü Stok Hızlı Sevkiyat İÇİNDEKİLER SAYFA NO 4 6 7 8 8 9 11 11

Detaylı

DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL EROL TİCARET CIVATA & SOMUN VE BAĞLANTI ELEMANLARI TOPTAN SATIŞ VE PAZARLAMA

DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL EROL TİCARET CIVATA & SOMUN VE BAĞLANTI ELEMANLARI TOPTAN SATIŞ VE PAZARLAMA DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL 125 449,00TL Giriş Gücü : 650 Watt Çıkış Gücü : 650 Watt Yüksüz Hızı : 0-1550 dev/dak Darbe Gücü : 0-2,4 J Uç Tutucu : SDS-Plus Ağırlığı : 2,3 kg DEWALT

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring BMW 5 Serisi 5.25xd Touring Sahibinden BMW 2013 Model 525 Xdrive İlan no: 202698 225.000 TL İlan tarihi: 15 Ağustos 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı Model yılı Ocak 2013 Km 20.000

Detaylı

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli Kesintisiz çalışma için otomatik filtre temizleme sistemi ve aşınmayan EC motora sahip kompakt endüstriyel elektrikli süpürgedir. Üretim alanlarındaki ince tozlar için idealdir. Aynı zamanda sabit kullanımlar

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/2) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/2) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/2) Akreditasyon No: Adresi Tel : 0 216 593 25 75 Faks : 0 216 593 25 74 E-Posta : posta@kiwa.com.tr Website : www.kiwa.com.tr Muayene Alanı Muayene Türü Standard /

Detaylı

2014 YILI AMBULANS PERSONELİ KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI AMBULANS PERSONELİ KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 YILI AMBULANS PERSONELİ KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ: TTK ihtiyacı olarak ambulans personelleri için giyim eşyası satın alınacaktır. 2- TEKNİK ÖZELLİKLER: 2.1-BOT Botlar siyah renkte olacaktır.

Detaylı

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio İlan no: 209687 BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio Sahibinden Kiralık BMW 6.40 - SİYAH - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL BEYAZ - UYGUN FİYAT GARANTİSİ İlan tarihi: 17 Ekim 2014 İlan detayları İlan

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP İlan no: 223097 İlan detayları Sahibinden 53.500 TL 09 Tem 2015 53.500 TL 11 Nis 2015 54.750 TL 06 Mar 2015 56.500 TL 11 Şub 2015 54.000 TL Mini Cooper S OTOMATİK.. KAZASIZ.. SAHİBİNDEN

Detaylı

T.C. ĠZMĠR KONAK BELEDĠYESĠ. TEMĠZLĠK ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ. GÖREV,YETKĠ VE ÇALIġMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELĠK

T.C. ĠZMĠR KONAK BELEDĠYESĠ. TEMĠZLĠK ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ. GÖREV,YETKĠ VE ÇALIġMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELĠK T.C. ĠZMĠR KONAK BELEDĠYESĠ TEMĠZLĠK ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV,YETKĠ VE ÇALIġMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELĠK T.C. ĠZMĠR ĠLĠ KONAK BELEDĠYESĠ TEMĠZLĠK ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ VE ÇALIġMA ESASLARI HAKKINDA

Detaylı

Çevre ve Atık Yönetiminde Öncü Kuruluş İSTAÇ A.Ş. Belediyelerde Tıbbi Atık Yönetimi. İSTANBUL ÇEVRE YÖNETİM SAN. VE TİC. A.Ş. www.istac.com.

Çevre ve Atık Yönetiminde Öncü Kuruluş İSTAÇ A.Ş. Belediyelerde Tıbbi Atık Yönetimi. İSTANBUL ÇEVRE YÖNETİM SAN. VE TİC. A.Ş. www.istac.com. Çevre ve Atık Yönetiminde Öncü Kuruluş İSTAÇ A.Ş. İSTANBUL ÇEVRE YÖNETİM SAN. VE TİC. A.Ş. www.istac.com.tr Belediyelerde Tıbbi Atık Yönetimi 1 Belediyelerde Tıbbi Atık Yönetimi Tıbbi atıkların geçici

Detaylı

2 3 4 5 6 7 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Kağıt Dispencer Peçete 2.5 Katlı 18x250 Ürün Kodu: Kgt.004 43 Dispencer Peçete 3 Katlı 18x250

Detaylı

Chrysler Stratus 2.5 LX Aut.

Chrysler Stratus 2.5 LX Aut. İlan no: 194223 Chrysler Stratus 2.5 LX Aut. Sahibinden TEMİZ VE SERVİS BAKIMLI TELEFLEX LPG'Lİ 4 LASTİK YENİ 22.450 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya,

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı;

Detaylı

Volvo C T Coupe

Volvo C T Coupe İlan no: 411391 Volvo C70 2.0 T Coupe Sahibinden Sahibinden - Yeni Muayeneli - Bakımlı - 180.000km Volvo C70-32.500 TL İlan tarihi: 7 Ağustos 2017 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Gaziosmanpaşa(Gop),

Detaylı