EĞİTİMLERİ NİSAN - HAZİRAN Kurumsal

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EĞİTİMLERİ NİSAN - HAZİRAN Kurumsal"

Transkript

1 TKYD EĞİTİMLERİ NİSAN - HAZİRAN 2015 Kurumsal

2

3 TAKVİMİNİZE NOT EDİN! 2015 GİRİŞİM SERMAYESİ VE FİNANSMAN KAYNAKLARI NİSAN MAYIS HAZİRAN PZT SAL ÇAR PER CUM CTS PAZ PZT SAL ÇAR PER CUM CTS PAZ PZT SAL ÇAR PER CUM CTS PAZ ETKİN YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI VE YÖNETİM KURULU PERFORMANS ÖLÇÜMÜ YÖNETİM KURULLARINDA KARAR KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN ETİK VE KURUMSAL YÖNETİM RİSKLERİN ERKEN TEŞHİSİ VE DOĞRU YÖNETİMİ BİRLEŞME VE SATIN ALMA İLE ŞİRKET DEĞERİ YARATMA CORPORATE SECRETARIES TRAINING-OF-TRAINERS PROGRAM MAY 2015 Sürekli güncellenen eğitim takvimi ile ilgili detaylı bilgi almak, katılım bildirmek ve üyelik ile ilgili sorularınız için bmustu@tkyd.org veya ten Başak Muştu ile iletişime geçiniz.

4 ETKİN YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI VE YÖNETİM KURULU PERFORMANS ÖLÇÜMÜ Tarih: 30 Nisan 2015, Perşembe Saat: 09:30 16:00 Adres: Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Ofisi Yıldızposta Caddesi Dedeman İşhanı No: 48 Kat: 7 Esentepe - İstanbul Telefon: Program 09:30 10:30 M. Sait Gözüm, Executive Business Advisor / Independent Board Member Yönetim Kurulu Toplantısı Toplantıya Hazırlanırken Toplantı Gündemi Toplantı ve Yönetim Kurulu Başkanı Toplantıda Karar Alma Toplantıdan Sonra 10:30 12:00 Komiteler Komite İhtiyacının Belirlenmesi Komitelerin Çalışma Esasları Denetim Komitesi Risk Komitesi Aday Belirleme Komites Ücret Komitesi 12:00 13:00 Öğle arası M. Sait Gözüm, Executive Business Advisor / Independent Board Member 13:00 14:30 Dr. Erkin Erimez, ARGE Danışmanlık, Ortak Yönetim Kurulu Performans Değerlendirmesinin Kapsamı ve İlgili Süreçler Değerlendirme Süreçleri Değerlendirme Kriterleri ve Analiz Çalışmaları Eylem Planı 14:30 14:45 Kahve arası 14:45 16:00 Dr. Erkin Erimez, ARGE Danışmanlık, Ortak Yönetim Kurulu Performans Değerlendirmesinin Şirkete Katkıları Yönetim Kurulu Açısından Yönetim Açısından Yatırımcılar Açısından Finansal Kurumlar Açısından Diğer Paydaşlar Dr. Erkin Erimez, ARGE Danışmanlık, Ortak Programa katılım bedeli 750 TL + KDV olup, TKYD üyelerine %30 indirim sağlanmaktadır. Detaylı bilgi ve kayıt için numaralı telefondan Ahmet Balcılar (abalcilar@tkyd.org) ile görüşebilirsiniz. *TKYD konuşmacılarda ve içerikte değişiklik yapma hakkını saklı tutar. ** Eğitimlerde kıyafet zorunluluğu bulunmamaktadır.

5 BİRLEŞME VE SATIN ALMA İLE ŞİRKET DEĞERİ YARATMA Tarih: 5 Mayıs 2015, Salı Saat: 09:30 16:00 Adres: TKYD Ofisi Yıldızposta Caddesi Dedeman İşhanı No: 48 Kat: 7 Esentepe - İstanbul Telefon: Program 09:30 12:00 Reşat Moral, Moral Avukatlık Ortaklığı, Yönetici Ortak Avukat Türk Ticaret Kanunu Kapsamında Birleşme ve Satın Alma Süreçlerine Genel Bakış Kurucu (Aileden) Ortakların Hukuki Açıdan Korumasına Yönelik Hazırlıklar Sürdürülebilir Bir Stratejik veya Finansal Ortaklıkta Ortaklık ve Azınlık Hakları Örnek Bir Birleşme ve Satın Alma Sürecine İlişkin Uygulama Özeti ve Pratik Bilgiler 12:00 13:00 Öğle arası 13:00 14:30 Mehmet Sami, Deloitte, M&A ve Borç Danışmanlığı, Ortak Kurumsal Finans ile Değer Yaratma Dünyada ve Türkiye de Birleşme ve Satın Alma Gelişmeleri Şirketler için Organik ve İnorganik Büyüme Modelleri Türkiye de Yatırımcı Profili 14:30 14:45 Kahve arası 14:45 16:00 Aydın Eralp, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Birleşme & Devralma Müdür Yardımcısı Kurumsal Yatırımcı Tabanı: Finansal ve Stratejik Ortaklıklar - Avantajları / Dezavantajları Ortaklık ve Sonrasındaki Katkıları ve Beklentileri Türkiye de Girişim Sermayesi Fonları Piyasası ve Başarılı Girişim Sermayesi Yatırımı Örnekleri Değer Yaratmada İyi Yönetimin Önemi Ortaklık Sonrasında Yaratılabilecek Ek Finansman İmkanları ve Çıkış Stratejileri Reşat Moral, Moral Avukatlık Ortaklığı, Yönetici Ortak Avukat Mehmet Sami, Deloitte, M&A ve Borç Danışmanlığı, Ortak Aydın Eralp, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Birleşme & Devralma Müdür Yardımcısı Programa katılım bedeli 750 TL + %18 KDV olup, TKYD üyelerine %30 indirim sağlanmaktadır. Detaylı bilgi ve kayıt için numaralı telefondan Ahmet Balcılar (abalcılar@tkyd.org) ile görüşebilirsiniz. *TKYD konuşmacılarda ve içerikte değişiklik yapma hakkını saklı tutar. ** Eğitimlerde kıyafet zorunluluğu bulunmamaktadır.

6 GİRİŞİM SERMAYESİ VE FİNANSMAN KAYNAKLARI Tarih: 7 Mayıs 2015, Perşembe Saat: 09:30 16:30 Adres: TKYD Ofisi Yıldızposta Caddesi Dedeman İşhanı No: 48 Kat: 7 Esentepe - İstanbul Telefon: Program 09:30 10:45 Okan Demirkan, Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı Hukuk Bürosu, Ortak Avukat Bihter Bozbay, Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı Hukuk Bürosu, Avukat Şirket Değerleme ve İnceleme (Legal Due Diligence) 10:45 11:00 Kahve arası 11:00 12:30 Gülşah Gülser, KPMG Türkiye, Strateji Danışmanlığı, Müdür Hasan Nazikoğlu, KPMG Türkiye, Birleşme ve Satınalma Danışmanlığı, Kıdemli Müdür Deal Environment ve Analiz Süreçleri (Financial, Commercial, Operational Due Diligence) 12:30 13:30 Öğle arası Okan Demirkan, Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı Hukuk Bürosu, Ortak Avukat Gülşah Gülser, KPMG Türkiye, Strateji Danışmanlığı, Müdür Bihter Bozbay, Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı Hukuk Bürosu, Avukat Hasan Nazikoğlu, KPMG Türkiye, Birleşme ve Satınalma Danışmanlığı, Kıdemli Müdür 13:30 15:00 Orhan Turan, ODE Yalıtım A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanı Şirket Büyüme Hedeflerini Gerçekleştirmek için Girişim Sermayesi 15:00 15:15 Kahve arası 15:15 16:30 Ayşe Seda Önen, RHEA Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı, Genel Müdür ve Yatırımcı İlişkilerinden Sorumlu Koordinatör Türkiye de Girişim Sermayesi Yatırımları Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklıkları ve Fonları Girişim Sermayesinin Vergisel Boyutu Orhan Turan, ODE Yalıtım A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Seda Önen, RHEA Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı, Genel Müdür ve Yatırımcı İlişkilerinden Sorumlu Koordinatör Programa katılım bedeli 750 TL + KDV olup, TKYD üyelerine %30 indirim sağlanmaktadır. Detaylı bilgi ve kayıt için numaralı telefondan Ahmet Balcılar (abalcilar@tkyd.org) ile görüşebilirsiniz *TKYD konuşmacılarda ve içerikte değişiklik yapma hakkını saklı tutar. ** Eğitimlerde kıyafet zorunluluğu bulunmamaktadır.

7 YÖNETİM KURULLARINDA KARAR KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN ETİK VE KURUMSAL YÖNETİM Tarih: 22 Mayıs 2015, Cuma Saat: 09:30 17:00 Adres: TKYD Ofisi Yıldızposta Caddesi Dedeman İşhanı No: 48 Kat: 7 Esentepe - İstanbul Telefon: Program 09:30 12:00 Yönetim Kurulunda Doğru Karar Mekanizmalarını Oluşturmak M. Sait Gözüm, Executive Business Advisor / Independent Board Member Yönetim Kurullarında Etkinliği Arttırmak Yönetim Kurulu Başkanı nın Etkinliği ve Karar Almadaki Rolü Komiteler ve Çalışma Esasları 12:00 13:00 Öğle arası 13:00 14:30 Uyum Yönetimi Yapılanması Emre Çolak, Philip Morris, Director Compliance Turkey & SEE 14:30 14:45 Kahve arası 14:45 15:45 İş Etiğinin Şirket Verimliliğine Etkisi Tayfun Zaman, TEİD Genel Sekreteri Etik Yönetimi Yapılanması Suistimallerin Önlenmesi ve Yolsuzlukla Mücadele 15:45 16:00 Kahve arası 16:00 17:00 Dijital Dünyanın İtibar Riskleri ve İtibar Yönetimi Selim Oktar, Stratejico, Kurucu Ortak M. Sait Gözüm, Executive Business Advisor / Independent Board Member Emre Çolak, Philip Morris, Director Compliance Turkey & SEE Tayfun Zaman, TEİD Genel Sekreteri Selim Oktar, Stratejico, Kurucu Ortak Programa katılım bedeli 750 TL + %18 KDV olup, TKYD üyelerine %30 indirim sağlanmaktadır. Detaylı bilgi ve kayıt için numaralı telefondan Ahmet Balcılar (abalcılar@tkyd.org) ile görüşebilirsiniz. *TKYD konuşmacılarda ve içerikte değişiklik yapma hakkını saklı tutar. ** Eğitimlerde kıyafet zorunluluğu bulunmamaktadır.

8 CORPORATE SECRETARIES TRAINING-OF-TRAINERS PROGRAM MAY 2015 About The Program International Finance Corporation (IFC) together with Corporate Governance Association of Turkey (TKYD) is organizing a Training of Trainers program for Corporate Secretaries which aim to develop the capacity to build skills and facilitate the future delivery of training to Corporate Secretaries and potential Corporate Secretaries, and update the understanding of Corporate Secretaries role and function as governance professionals. IFC has been providing corporate governance training programs in over 50 countries since 2008, based on its Corporate Governance Board Leadership Training Resources and accompanying training supplements. The Corporate Secretaries Toolkit supplement has been developed in collaboration with The Corporate Secretaries International Association (CSIA), comprising all the leading professional bodies on corporate secretaries practices globally. This 3-day workshop objective is to develop the skills to deliver training workshops to other Corporate Secretaries in the ECA region. Participants will learn how to facilitate training sessions using The Corporate Secretaries Toolkit. The materials will provide participants with information, recent case examples, and exercises to develop corporate secretary skills, techniques and methods of operation. Participants will also analyze an approach to adult learning and training that draws on the experience and interest of Corporate Secretaries, practice the techniques that engage adult learners, and build their capacity to respond to the challenging demands of their work as governance professionals within their organizations. Participation for this Training is by invitation only. Brenda Bowman Brenda Bowman specializes in the neuroscience of Emotional Intelligence (EQ), communication and adult learning. As lead facilitator and trainer of trainers for the Global Corporate Governance Forum in Africa she has designed and facilitated governance training programs for board directors, introducing an approach that enhances the experience of adult learners, creates knowledge and leads to high levels of performance and leadership. She is an authority on organizational capacity assessment and the development of governance systems for Non-Government Organizations in eastern and southern Africa. She sits on the board of an American NGO that works in partnership with the US Department of Agriculture and the Government of the Republic of Congo to improve food security in central Africa. Alison Dillon Kibirige Mrs. Kibirige is a global expert on corporate governance (Governance, Ethics, CSR and Risk Management). She is Managing Director of AMDK Consultancy & Training Services Limited (AMDK), a business she set up in early 2007, which focuses on improving corporate governance practices in all sectors (private, public and not-for-profit) globally. Alison has served as a member of Boards, Committees and industry working groups since the early 1980s. Alison has worked globally for over 25 years as a company secretary, previously as Secretary to the main Boards of Unilever and Barclays in London. She has also set up and worked as a Director in several SMEs and subsidiaries of multinationals and been involved in numerous consultations with governments, regulators and industry and professional bodies in Africa, Europe and the US. Alison was awarded the 2013 ICSA President s Medal for Meritorious Service, the inaugural ICSA Company Secretary of the Year award in 2005 and has also won awards globally for her work with shareholders.

9 The Agenda Day 1 08:30 09:00 Registration 09:00 10:30 Welcome Workshop Goals and Agenda, Participant Expectations, Overview of Materials and Approach 10:30 11:00 Coffee Break 11:00 12:30 Adult Learning and Leadership 12:30 13:30 Lunch Break 13:30 17:00 Module: The Corporate Secretary The Governance Professional 17:00 17:30 Action Ideas and Daily Evaluation Day 2 09:00 10:30 The Experiential Learning Cycle (ELC) 10:30 11:00 Coffee Break 11:00 12:30 Module: The Corporate Secretary Board Dynamics 12:30 13:30 Lunch Break 13:30 16:00 Training Activities 16:00 16:30 Coffee Break 16:30 17:00 Preparing for Training 17:00 17:30 Action Ideas and Daily Evaluation Day 2 08:30 10:30 Training Simulation: Teams 1 and 2 10:30 10:45 Coffee Break 10:45 12:45 Training Simulation: Teams 3 and 4 12:45 13:45 Lunch Break 13:45 15:45 Training Simulation: Teams 5 and 6 15:45 16:00 Coffee Break 16:00 16:45 Next Steps 16:45 17:30 Workshop Closure, Action Ideas and Final Evaluation

10 RİSKLERİN ERKEN TEŞHİSİ VE DOĞRU YÖNETİMİ Tarih: 11 Haziran 2015, Perşembe Saat: 09:30 16:00 Adres: TKYD Ofisi Yıldızposta Caddesi Dedeman İşhanı No: 48 Kat: 7 Esentepe - İstanbul Telefon: Program 09:30 12:00 İdil Gürdil, KPMG Türkiye, Akis Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. Danışmanlık, Risk Yönetimi Danışmanlığı Bölüm Ortağı Seda Tığdemir, KPMG Türkiye, Akis Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. Danışmanlık, Risk Yönetimi Danışmanlığı Kıdemli Müdür 12:00 13:00 Öğle arası Temel Kavram ve Tanımlar Kurumsal Risk Yönetimi Metodolojisi Kurumsal Risk Yönetimi'nin faydaları TTK Mevzuatında Risk Yönetimi Risk Yönetiminde Sorumluluklar 13:00 14:00 İdil Gürdil, KPMG Türkiye, Akis Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. Danışmanlık, Risk Yönetimi Danışmanlığı Bölüm Ortağı 14:00 14:15 Kahve arası Seda Tığdemir, KPMG Türkiye, Akis Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. Danışmanlık, Risk Yönetimi Danışmanlığı Kıdemli Müdür İç ve Dış Denetimin Kurumsal Risk Yönetimindeki Rolü Risk Yönetiminde Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri İdil Gürdil, KPMG Türkiye, Akis Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. Danışmanlık, Risk Yönetimi Danışmanlığı Bölüm Ortağı Seda Tığdemir, KPMG Türkiye, Akis Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. Danışmanlık, Risk Yönetimi Danışmanlığı Kıdemli Müdür 14:15 16:00 Zeynep Karayurt, CIA, CRMA, Allianz, CRO & CCO, Risk Yönetimi, İç Kontrol ve Uyum Direktörü İyi Uygulama Örnekleri * Risk Yönetimi Organizasyonu (Yönetim Kurulu ve Risk Komitesinin Rolleri) * Risk Yönetimi Politikaları (Risk Stratejisi, Risk İştahı ve Risk Süreçlerinin Dokümantasyonu) * Risk Yönetim Faaliyetleri (Metodolojiler, Limit Sistemeleri, İzleme ve Raporlama Faaliyetleri) Zeynep Karayurt, CIA, CRMA, Allianz, CRO & CCO, Risk Yönetimi, İç Kontrol ve Uyum Direktörü Programa katılım bedeli 750 TL + %18 KDV olup, TKYD üyelerine %30 indirim sağlanmaktadır. Detaylı bilgi ve kayıt için numaralı telefondan Ahmet Balcılar (abalcılar@tkyd.org) ile görüşebilirsiniz. *TKYD konuşmacılarda ve içerikte değişiklik yapma hakkını saklı tutar. ** Eğitimlerde kıyafet zorunluluğu bulunmamaktadır.

11

12 GELECEK DÖNEM EĞİTİM BAŞLIKLARI Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri için Yönetim Kurulu Üyeliği İhtisas Programı Faaliyet Raporu Hazırlama ve Dünyada Raporlama Trendleri Aile Şirketleri Çalıştayı Aile Meclisi, Aile Ofisi ve Servet Yönetimi Genel Kurul Süreçleri Halka Açık Şirketler için Özel Durumlar Tebliği Yönetim Kurulunu Yönetmek Holding ve Grup Şirketlerine Özgü Hususlar, Düzenlemeler ve Yaptırımlar Kurumsal Yıldızposta Caddesi Dedeman İşhanı No:48 Kat:7 Esentepe Beşiktaş-İstanbul-Türkiye Telefon: Faks:

EĞİTİMLERİ NİSAN - HAZİRAN 2015. Kurumsal

EĞİTİMLERİ NİSAN - HAZİRAN 2015. Kurumsal TKYD EĞİTİMLERİ NİSAN - HAZİRAN 2015 Kurumsal TAKVİMİNİZE NOT EDİNİZ! 2015 GİRİŞİM SERMAYESİ VE FİNANSMAN KAYNAKLARI NİSAN MAYIS HAZİRAN PZT SAL ÇAR PER CUM CTS PAZ PZT SAL ÇAR PER CUM CTS PAZ PZT SAL

Detaylı

EĞİTİMLERİ OCAK - MART 2015. Kurumsal

EĞİTİMLERİ OCAK - MART 2015. Kurumsal TKYD EĞİTİMLERİ OCAK - MART 2015 Kurumsal TAKVİMİNİZE NOT EDİN! 2015 GOVERNANCE AND ANTI-CORRUPTION ISSUES TRAINING PROGRAM ANA HİSSEDARLARA ÖZEL YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ İHTİSAS PROGRAMI OCAK ŞUBAT MART

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 5-6 Ağustos 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği KURUMSAL YÖNETİM SEMİNERLERİ PROJE DOSYASI Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) Hakkında Kurumsal yönetim anlayışının ülkemizde tanınması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi misyonuyla

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 3-4 Aralik 2010, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler www.ttkrehberi.com Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler GSG Hukuk un katkılarıyla Business School Sermaye Piyasası Eğitimleri Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler Yeni Sermaye

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 22-23 Haziran 2010, İstanbul 25-26 Haziran 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel

Detaylı

CORPORATE PRESENTATION

CORPORATE PRESENTATION CORPORATE PRESENTATION NBB Advisors Turkey Şirket NBB M&A Advisors, 22 ülkede işletmelere şirket değerleme, şirket alım, satımı ve birleşmeleri, halka arz ve şirket yönetimlerine strateji hizmeti sunan

Detaylı

2nd International Defence Industry New Investments & Innovation Conference

2nd International Defence Industry New Investments & Innovation Conference 21 EKİM 2015 / 21 OCTOBER 2015 2. ULUSLARARASI SAVUNMA SANAYİİ YENİ YATIRIMLAR VE İNOVASYON KONFERANSI 2nd International Defence Industry New Investments & Innovation Conference 5*The Green Park Hotel,

Detaylı

LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA

LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TürkMMMB), 25 Nisan 1980 tarihinde kurulan

Detaylı

DURAN-DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN-DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:16/02/2015 Konu: Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi Mali Tablonun Hesap Dönemi : 01.01.2014-31.12.2014 Mali Tablonun Verildiği Otorite : Büyük

Detaylı

Grundtvig Öğrenme Ortaklığı Projesi CRISTAL Common References in Sustainable Training in Adult Learning 2011-2013

Grundtvig Öğrenme Ortaklığı Projesi CRISTAL Common References in Sustainable Training in Adult Learning 2011-2013 Grundtvig Öğrenme Ortaklığı Projesi CRISTAL Common References in Sustainable Training in Adult Learning 2011-2013 Bu proje Avrupa Komisyonu tarafından finanse edilmektedir. İletişim: Afyonkarahisar İl

Detaylı

Invitation. Prof. Dr. A. Nail İzgi - Ass. Prof. Altay Sencer Director of the Department of Neurosurgery Medical School of Istanbul Istanbul University

Invitation. Prof. Dr. A. Nail İzgi - Ass. Prof. Altay Sencer Director of the Department of Neurosurgery Medical School of Istanbul Istanbul University Invitation Dear Colleaques, Lumbar disc disease is an important cause of disabilty affecting millions of people world wide being a financial an social burden to community, new treatment options and surgical

Detaylı

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği. Tanıtım Sunumu 2017

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği. Tanıtım Sunumu 2017 Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Tanıtım Sunumu 2017 İÇİNDEKİLER Hakkımızda Misyon Vizyon Organizasyon Yapısı TKYD Yönetim Kurulu TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler Çalışma Grupları Eğitim Programları

Detaylı

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında 27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 9.00-9.30 Kayıt 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında Ankara

Detaylı

Şirket Finansmanı ve Halka Açılmada Yeni Yol Haritası: Girişim Sermayesi ve Özel Sermaye Şirketleri Konferansı 21 Mart 2008-İstanbul

Şirket Finansmanı ve Halka Açılmada Yeni Yol Haritası: Girişim Sermayesi ve Özel Sermaye Şirketleri Konferansı 21 Mart 2008-İstanbul Holding A.Ş. ve Özel Sermaye Şirketleri Sedat Orbay İş Geliştirme ve Stratejik Planlama Direktörü Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası Finansal Yönetim Enstitüsü Şirket Finansmanı

Detaylı

PANEL EUROPEAN DEBT CRISIS/ AVRUPA BORÇ KRİZİ. November 19, 2012, Monday 19 Kasım 2012, Pazartesi Martı Hotel, Taksim

PANEL EUROPEAN DEBT CRISIS/ AVRUPA BORÇ KRİZİ. November 19, 2012, Monday 19 Kasım 2012, Pazartesi Martı Hotel, Taksim PANEL EUROPEAN DEBT CRISIS/ AVRUPA BORÇ KRİZİ November 19, 2012, Monday 19 Kasım 2012, Pazartesi Martı Hotel, Taksim KATILIMCILARIN KISA ÖZGEÇMİŞLERİ Harris Dellas doktora derecesini 1985 yılında Rochester

Detaylı

Kurumsallaşmada, İç Denetim, Denetim Komitesi İlişkisi Nasıl Olmalıdır?

Kurumsallaşmada, İç Denetim, Denetim Komitesi İlişkisi Nasıl Olmalıdır? Kurumsallaşmada, İç Denetim, Denetim Komitesi İlişkisi Nasıl Olmalıdır? Özlem Aykaç, CIA, CCSA Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) Başkanı Coca-Cola İçecek A.Ş. İç Denetim Direktörü Sunum Planı Türkiye

Detaylı

PROFESSIONAL DEVELOPMENT POLICY OPTIONS

PROFESSIONAL DEVELOPMENT POLICY OPTIONS PROFESSIONAL DEVELOPMENT POLICY OPTIONS INTRODUCTION AND POLICY EXPLORATION IN RELATION TO PROFESSIONAL DEVELOPMENT FOR VET TEACHERS AND TRAINERS IN TURKEY JULIAN STANLEY, ETF ISTANBUL, FEBRUARY 2016 INTRODUCE

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi nin

Detaylı

İç Denetim: Kurumsal Yönetimin Güvencesi

İç Denetim: Kurumsal Yönetimin Güvencesi İç Denetim: Kurumsal Yönetimin Güvencesi Özlem Aykaç, CIA, CCSA Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) Başkanı Coca-Cola İçecek A.Ş. İç Denetim Direktörü Sunum Planı Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) Yönetim

Detaylı

ULUSLARARASI ENERJİ KONGRESİ VE FUARI/ EIF 2014 PROGRAM INTERNATIONAL ENERGY CONGRESS AND FAIR / EIF 2014 PROGRAMME

ULUSLARARASI ENERJİ KONGRESİ VE FUARI/ EIF 2014 PROGRAM INTERNATIONAL ENERGY CONGRESS AND FAIR / EIF 2014 PROGRAMME ULUSLARARASI ENERJİ KONGRESİ VE FUARI/ EIF 2014 PROGRAM INTERNATIONAL ENERGY CONGRESS AND FAIR / EIF 2014 PROGRAMME 24.11.2014 Ana Salon (A SALONU) / Main Hall (A Hall) 08.30 09.30 Kayıt / Registration

Detaylı

14 Kasım 2011 Hakan Akbaş, Yönetim Kurulu Başkanı, ESAS Danışmanlık hakan@esasdanismanlik.com 90 (533) 251 0906 www.esasdanismanlik.

14 Kasım 2011 Hakan Akbaş, Yönetim Kurulu Başkanı, ESAS Danışmanlık hakan@esasdanismanlik.com 90 (533) 251 0906 www.esasdanismanlik. 14 Kasım 2011 Hakan Akbaş, Yönetim Kurulu Başkanı, ESAS Danışmanlık hakan@esasdanismanlik.com 90 (533) 251 0906 www.esasdanismanlik.com Strateji ve Planlama: Strateji oluşturma Strateji ve planlama, bir

Detaylı

EYE ON TURKEY. ULUSLARARASI FĐNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI EĞĐTĐMĐ Türkiye Muhasebe Standartları. 24 Ekim 2008 Bilkent Otel Ankara

EYE ON TURKEY. ULUSLARARASI FĐNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI EĞĐTĐMĐ Türkiye Muhasebe Standartları. 24 Ekim 2008 Bilkent Otel Ankara EYE ON TURKEY ULUSLARARASI FĐNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI EĞĐTĐMĐ Türkiye Muhasebe Standartları 24 Ekim 2008 Bilkent Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY ULUSLARARASI

Detaylı

Kanada Sertifika Programları. Marketing Research and Business Intelligence Eylül, Ocak, Mayıs 42 Hafta 15600

Kanada Sertifika Programları. Marketing Research and Business Intelligence Eylül, Ocak, Mayıs 42 Hafta 15600 ALGONQUIN COLLEGE CAPILANO UNIVERSITY CENTENNIAL COLLEGE Kanada Sertifika Programları BÖLGE Program Başlangıç Tarihleri Süre (Ay) İngilizce Şartı Marketing Research and Business Intelligence Eylül, Ocak,

Detaylı

A dan Z ye Sürdürülebilirlik

A dan Z ye Sürdürülebilirlik A dan Z ye Sürdürülebilirlik Ece Sevin, 16.11.2017 ESCARUS TSKB Sürdürülebilirlik Danışmanlığı A.Ş. ESCARUS HAKKINDA Escarus Hizmetlerimiz Tecrübemiz Stratejik Sürdürülebilirlik Operasyonel Sürdürülebilirlik

Detaylı

Jci Türkiye 2012 Genel Kurulu Ödül Programı JCI Avrasya Kahvaltı ve Santral Gezileri JCI TURKEY Best Local Personal Skill Development Program

Jci Türkiye 2012 Genel Kurulu Ödül Programı JCI Avrasya Kahvaltı ve Santral Gezileri JCI TURKEY Best Local Personal Skill Development Program Awards Entry Jci Türkiye 2012 Genel Kurulu Ödül Programı JCI Avrasya Kahvaltı ve Santral Gezileri JCI TURKEY Best Local Personal Skill Development Program http://www.jci.cc/eawards2n/print.php?lang_id=1&u=28877

Detaylı

Biz Kimiz? Who are we?

Biz Kimiz? Who are we? Biz Kimiz? Who are we? Kuruluşumuz, alanında uzman ve deneyimli kişilerle takım ruhu içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir. Ekibimiz, 2000 yılından beri binlerce kişiye farklı konularda eğitimler vermiş,

Detaylı

Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi. 30 Haziran 2009 Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi. 30 Haziran 2009 Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi 30 Haziran 2009 Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Kriz Döneminde Finansal Planlama ve Risk Yönetimi Eğitimi 30 Haziran 2009, Bilkent Otel,

Detaylı

Grontmij Sürdürülebilir Mühendislik ve Tasarım... Övünç Birecik, Grontmij Türkiye

Grontmij Sürdürülebilir Mühendislik ve Tasarım... Övünç Birecik, Grontmij Türkiye Grontmij Sürdürülebilir Mühendislik ve Tasarım... Övünç Birecik, Grontmij Türkiye 1 Grontmij Profilimiz Kuruluş; 1915 Hizmet Alanı; Danışmanlık, Tasarım ve Mühendislik Hizmetleri Halka açık; EuroNext Amsterdam

Detaylı

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş Ambalaj San. Tic. A.Ş 2014 yılında İstanbul'da 5.000 m2 lik alanda kurulan tek kullanımlık plastik ürünleri araştırıp, geliştirip, tasarlayıp üretmektedir. Uzun yılların deneyimi ile pazara yenilikçi,

Detaylı

Karaağaç Cad.No: Sütlüce Beyoğlu - İSTANBUL Telefon ve Faks Numarası : (0212) (0212) :

Karaağaç Cad.No: Sütlüce Beyoğlu - İSTANBUL Telefon ve Faks Numarası : (0212) (0212) : ARÇELİK A.Ş. / ARCLK [] 18.02.2015 17:56:23 Özel Durum Açıklaması (Genel) 1 FAİK BÜLENT ALAGÖZ SERMAYE PİYASASI MEVZUATI UYUM YÖNETİCİSİ ARÇELİK A.Ş. 18.02.2015 16:47:47 2 ALİ TAYYAR MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ

Detaylı

TKYD RAPORU: BIST ŞİRKETLERİNDE YÖNETİM KURULLARI YAPISI

TKYD RAPORU: BIST ŞİRKETLERİNDE YÖNETİM KURULLARI YAPISI TKYD RAPORU: BIST ŞİRKETLERİNDE YÖNETİM KURULLARI YAPISI Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Serisi nin I. yayını olarak hazırlanan ve 14 Ocak 2016 da kamuoyu ile paylaşılan Bağımsız Yönetim

Detaylı

TURKISH RADIO AND TELEVISION CORPORATION Training Department

TURKISH RADIO AND TELEVISION CORPORATION Training Department TRT 50th Anniversary Events Theme Public Service Broadcasting in The Digital Era: Future, Challenges, Different Public Service Broadcasting Practices in The World 02 June 2014, Adnan Oztrak Conference

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 7-8 Nisan 2010 Ankara, Ramada Plaza Ankara 14-15 Nisan 2010 İstanbul, Dedeman İstanbul Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik

Detaylı

RHEA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 Ocak 2011 31 Aralık 2011 Dönemine ait. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

RHEA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 Ocak 2011 31 Aralık 2011 Dönemine ait. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu RHEA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 Ocak 2011 31 Aralık 2011 Dönemine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu A. GİRİŞ 1. Rhea Portföy Yönetimi A.Ş. Hakkında Genel Bilgi: Rhea Portföy Yönetimi A.Ş.(Şirket), 12 Şubat

Detaylı

-Enerji Sektöründe Lider bir Firma için (2013/Kasım) : Kurumsal Risk Yönetimi Projesi (Finans ve Mali İşler Süreci)

-Enerji Sektöründe Lider bir Firma için (2013/Kasım) : Kurumsal Risk Yönetimi Projesi (Finans ve Mali İşler Süreci) MESLEKİ DENEYİMLERİM 1. (2012/2- devam ediyor ) Part-time CFO Hizmetleri -Enerji Sektöründe Lider bir Firma için (2014/Nisan-Mayıs) : Süreç yapılandırma - (Finans ve Mali İşler Süreci) Bütçe ve Forecast

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ Şirket Akademileri ve Eğiticinin Eğitimi 15 Şubat 2013 Ankara Şirket Akademileri ve Eğiticinin Eğitimi 09.00-09.15 Kayıt Aytuğba BARAZ 9.15-10.00 Şirketlerde

Detaylı

(Değişik:RG-10/7/2015-29412) Ek-1 Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler

(Değişik:RG-10/7/2015-29412) Ek-1 Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler (Değişik:RG-10/7/2015-29412) Ek-1 Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler Unvan ve Görevler YATIRIM KURULUŞLARI Aracı Kurum (Aksi belirtilmedikçe, faaliyet izinleri çerçevesinde dar, kısmi ve geniş yetkili

Detaylı

- Seçmeli Ders - - - - - 8. - Seçmeli Ders - - - - - 8. - Seçmeli Ders - - - - - 8. - Seçmeli Ders - - - - - 8

- Seçmeli Ders - - - - - 8. - Seçmeli Ders - - - - - 8. - Seçmeli Ders - - - - - 8. - Seçmeli Ders - - - - - 8 Öğretim Planı Dönemi I Adı - - - - - - 8 - - - - - - 8 - - - - - - 8 - - - - - - 8 Toplam AKTS 32 Dönemi II Adı BUS797 Master Seminar Zorunlu 0 2 0 0 6 ISL797 Yüksek Lisans Seminer Zorunlu 0 2 0 0 4 ISL740

Detaylı

PİLOT MAHKEMELERDE ARABULUCULUK UYGULAMALARINA GİRİŞ ve UYGULAMA PLANI GELİŞTİME ÇALIŞTAYI 27-29 Nisan 2015, Hakimevi, Ankara

PİLOT MAHKEMELERDE ARABULUCULUK UYGULAMALARINA GİRİŞ ve UYGULAMA PLANI GELİŞTİME ÇALIŞTAYI 27-29 Nisan 2015, Hakimevi, Ankara PİLOT MAHKEMELERDE ARABULUCULUK UYGULAMALARINA GİRİŞ ve UYGULAMA PLANI GELİŞTİME ÇALIŞTAYI 27-29 Nisan 2015, Hakimevi, Ankara Workshop on Introducing Mediation Pilot Practices and Developing Implementation

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS

Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Ders Tanıtım Formu (Türkçe) Form 2a: Müfredat Yılı DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS 2013-14 Işletme Becerileri Grup Çalışması IYP13212 Bahar 2+0 2 2 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili

Detaylı

RHEA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 Ocak 2011 30 Eylül 2011 Dönemine ait. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

RHEA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 Ocak 2011 30 Eylül 2011 Dönemine ait. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu RHEA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 Ocak 2011 30 Eylül 2011 Dönemine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu A. GİRİŞ 1. Rhea Portföy Yönetimi A.Ş. Hakkında Genel Bilgi: Rhea Portföy Yönetimi A.Ş.(Şirket), 12 Şubat

Detaylı

Karlı ve Sürdürülebilir Sağlık Hizmet Sunumu. OHSAD Kurultayı Nisan 2018

Karlı ve Sürdürülebilir Sağlık Hizmet Sunumu. OHSAD Kurultayı Nisan 2018 Karlı ve Sürdürülebilir Sağlık Hizmet Sunumu OHSAD Kurultayı Nisan 018 Sermaye ve Finansmana Erişim Place image here with reference to guidelines EY Kurumsal Finansman Danışmanlık AŞ Sayfa 1 Şirketlerin

Detaylı

EYE ON TURKEY. RĐSK YÖNETĐMĐ & ĐÇ KONTROL Eğitimi 22 Kasım 2008. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

EYE ON TURKEY. RĐSK YÖNETĐMĐ & ĐÇ KONTROL Eğitimi 22 Kasım 2008. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY RĐSK YÖNETĐMĐ & ĐÇ KONTROL Eğitimi 22 Kasım 2008 Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY RĐSK YÖNETĐMĐ ve ĐÇ KONTROL EĞĐTĐMĐ 22 Kasım 2008, Bilkent Otel, Ankara 09.00-09.15

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş. Kurumsal Yönetim Bilgi Formu Yıllık Bildirim Özet Bilgi Kurumsal Yönetim Bilgi Formu

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş. Kurumsal Yönetim Bilgi Formu Yıllık Bildirim Özet Bilgi Kurumsal Yönetim Bilgi Formu KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş. Kurumsal Yönetim Bilgi Formu 2018 - Yıllık Bildirim Özet Bilgi Kurumsal Yönetim Bilgi Formu 1. PAY SAHİPLERİ İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar []

Detaylı

RHEA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 30 HAZİRAN 2015 TARİHİNDE SONA EREN DÖNEME AİT FAALİYET RAPORU

RHEA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 30 HAZİRAN 2015 TARİHİNDE SONA EREN DÖNEME AİT FAALİYET RAPORU RHEA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 30 HAZİRAN 2015 TARİHİNDE SONA EREN DÖNEME AİT FAALİYET RAPORU GENEL BİLGİLER: a) Hesap Dönemi :01.01.2015-30.06.2015 b) Şirketin Ticaret Unvanı : Rhea Portföy Yönetimi Anonim

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. GAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Ekonomi Bölüm Başkanı

ÖZGEÇMİŞ. GAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Ekonomi Bölüm Başkanı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Hüda Hüdaverdi 2. Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1964 3. Ünvanı: Yrd. Doç. Dr., GAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Ekonomi Bölüm Başkanı 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Sermaye ve Ortaklık

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1. Giriş 1.1. Raporun Dönemi: 01 Ocak 2013-30 Eylül 2013 1.2. Ortaklığın Unvanı: Fokus Portföy Yönetimi A.Ş. 1.3. Ticaret Sicil No: 774 702 1.4. İletişim Bilgileri: Telefon:

Detaylı

4th INTERNATIONAL RAILWAY INDUSTRY & TECHNOLOGIES CONFERENCE THE ANKARA HOTEL, AHT TREN GARI 25 MAYIS 2017 / 25 MAY 2017

4th INTERNATIONAL RAILWAY INDUSTRY & TECHNOLOGIES CONFERENCE THE ANKARA HOTEL, AHT TREN GARI 25 MAYIS 2017 / 25 MAY 2017 25 MAYIS 2017 / 25 MAY 2017 4. ULUSLARARASI DEMİRYOLU ENDÜSTRİSİ VE TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI 4th INTERNATIONAL RAILWAY INDUSTRY & TECHNOLOGIES CONFERENCE THE ANKARA HOTEL, AHT TREN GARI ANKARA 08.00-09.00

Detaylı

ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2012-30.09.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2012-30.09.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2012-30.09.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU A. GİRİŞ 1. Ashmore Portföy Yönetimi A.Ş. nin Organizasyonu ve Faaliyet Konusu Ashmore Portföy Yönetimi A.Ş. ( Şirket )

Detaylı

RHEA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 Ocak 2011 31 Mart 2011 Dönemine ait. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

RHEA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 Ocak 2011 31 Mart 2011 Dönemine ait. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu RHEA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01 Ocak 2011 31 Mart 2011 Dönemine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu A. GİRİŞ 1. Rhea Portföy Yönetimi A.Ş. Hakkında Genel Bilgi : Rhea Portföy Yönetimi A.Ş.(Şirket), 12 Şubat

Detaylı

FOREIGN CAPITAL AND INVESTMENT AND FINANCIAL CONSULTING FOR COMPANIES WITH FOREIGN CAPITAL

FOREIGN CAPITAL AND INVESTMENT AND FINANCIAL CONSULTING FOR COMPANIES WITH FOREIGN CAPITAL FOREIGN CAPITAL AND INVESTMENT AND FINANCIAL CONSULTING FOR COMPANIES WITH FOREIGN CAPITAL 1 It is given consulting services to the companies with foreign capital in the following areas for their works

Detaylı

HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI. 27 Haziran 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI. 27 Haziran 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI 27 Haziran 2009 Bilkent Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI 27 Haziran 2009 09.00-09.15

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

IX. Çözüm Ortaklığı Platformu. Finansa Erişimde Önemli Bir Seçenek Halka Arz

IX. Çözüm Ortaklığı Platformu. Finansa Erişimde Önemli Bir Seçenek Halka Arz www.pwc.com/tr IX. Çözüm Ortaklığı Platformu Finansa Erişimde Önemli Bir Seçenek Halka Arz 7 Aralık 2010 Ajanda Türkiye de halka arza yönelik gelişmeler Halka Arz Sürecinde Evreler Değerlendirme ve Halka

Detaylı

Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi (6102 ve 6335 sayılı kanun çerçevesinde) 12 Ekim 2012 Divan Otel Ankara

Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi (6102 ve 6335 sayılı kanun çerçevesinde) 12 Ekim 2012 Divan Otel Ankara Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi (6102 ve 6335 sayılı kanun çerçevesinde) 12 Ekim 2012 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NUN MEVCUT

Detaylı

Yönetim Kurulu Üyeleri Boyutuyla Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi. 16 Ocak 2013 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

Yönetim Kurulu Üyeleri Boyutuyla Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi. 16 Ocak 2013 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri Boyutuyla Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi 16 Ocak 2013 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BOYUTUYLA GÜNCEL TÜRK TİCARET KANUNU

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Lale Aslan 2. Doğum Tarihi: Unvanı: Dr. Öğretim Üyesi (2017) 4. Öğrenim Durumu:

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Lale Aslan 2. Doğum Tarihi: Unvanı: Dr. Öğretim Üyesi (2017) 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Lale Aslan 2. Doğum Tarihi: 22.01.1983 3. Unvanı: Dr. Öğretim Üyesi (2017) 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Çevre Mühendisliği İstanbul Üniversitesi 20002004

Detaylı

Educational On-line Programmes for Teachers and Students

Educational On-line Programmes for Teachers and Students Educational On-line Programmes for Teachers and Students Hamit İVGİN - İstanbul Provincial Directorate of National Education ICT Coordinator & Fatih Project Coordinator in İstanbul Kasım 2014 - İSTANBUL

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRLEBİLİRLİK MERKEZİ

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRLEBİLİRLİK MERKEZİ KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRLEBİLİRLİK MERKEZİ SATIŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma 17 Ekim 2012 İSTANBUL 09.00-09.15 Kayıt 9.15-10.00 SATIŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal

Detaylı

AYEN ENERJİ A.Ş. Kurumsal Yönetim Bilgi Formu Yıllık Bildirim

AYEN ENERJİ A.Ş. Kurumsal Yönetim Bilgi Formu Yıllık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AYEN ENERJİ A.Ş. Kurumsal Yönetim Bilgi Formu 2018 - Yıllık Bildirim Özet Bilgi Şirketin 2018 yılı kurumsal yönetim uygulamalarına ilişkin bildirim 1. PAY SAHİPLERİ İlgili Şirketler

Detaylı

Mali İşler Birimi Etkinliği ve Vergi Yönetimi 21 Aralık 2006

Mali İşler Birimi Etkinliği ve Vergi Yönetimi 21 Aralık 2006 21 Aralık 2006 Mali İşler Birimi Etkinliği Mali İşler Çerçevesi İşBirimleri Finans Finance Arayüz Yönetimi Ticaret / Risk Yönetimi Mutabakatlar Onaylama Özetleme Dağıtım Standardizasyon Üst Yönetim/Müdürler

Detaylı

Tez adı: Bankalarda Fon Yönetimi:Sistematik Analiz ve Duyarlılık Analizi (1992) Tez Danışmanı:(ALİ BÜLENT PAMUKÇU)

Tez adı: Bankalarda Fon Yönetimi:Sistematik Analiz ve Duyarlılık Analizi (1992) Tez Danışmanı:(ALİ BÜLENT PAMUKÇU) GÜRMAN TEVFİK DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ E-Posta Adresi gurmantevfik@esenyurt.edu.tr Telefon (İş) Telefon (Cep) Faks Adres 2124449123-0000000000 İstanbul Esenyurt UniversitesiEsenyurt/İstanbul Öğrenim Bilgisi

Detaylı

Tablo-1 %100 İNGİLİZCE İŞLETME BÖLÜMÜ - 8 YARIYILLIK LİSANS MÜFREDATI

Tablo-1 %100 İNGİLİZCE İŞLETME BÖLÜMÜ - 8 YARIYILLIK LİSANS MÜFREDATI Tablo-1 %100 İNGİLİZCE İŞLETME BÖLÜMÜ - 8 YARIYILLIK LİSANS MÜFREDATI GEDİZ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YARIYILI: I FIRST SEMESTER ATA 101*** Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I

Detaylı

Koç Üniversitesi-TÜSİAD Ekonomik Araştırma Forumu, Avrupa Borç Krizi başlıklı bir konferans düzenleyecek

Koç Üniversitesi-TÜSİAD Ekonomik Araştırma Forumu, Avrupa Borç Krizi başlıklı bir konferans düzenleyecek 15 Kasım 2012 TS/BAS-BÜL/12-80 Koç Üniversitesi-TÜSİAD Ekonomik Araştırma Forumu, Avrupa Borç Krizi başlıklı bir konferans düzenleyecek Konferansta, Avrupa borç krizinin gelişimi, mevcut durum analizi,

Detaylı

27 EYLÜL 2017 / 27 SEPTEMBER, ULUSLARARASI SAVUNMA SANAYİİ YERLİ YATIRIMLAR VE İNOVASYON KONFERANSI

27 EYLÜL 2017 / 27 SEPTEMBER, ULUSLARARASI SAVUNMA SANAYİİ YERLİ YATIRIMLAR VE İNOVASYON KONFERANSI 27 EYLÜL 2017 / 27 SEPTEMBER, 2017 4. ULUSLARARASI SAVUNMA SANAYİİ YERLİ YATIRIMLAR VE İNOVASYON KONFERANSI 4 th INTERNATIONAL DEFENCE INDUSTRY NATIONAL INVESTMENTS & INNOVATION CONFERENCE 5* SHERATON

Detaylı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ETME BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI BİRİNCİ YIL 1.YARIYIL DERS LİSTESİ 101 Genel Muhasebeye Giriş I Zorunlu 3+0 3 4 105 Hukukun Temel Kavramları Zorunlu 3+0 3 4 İKT 101 İktisada

Detaylı

ORTAK PLATFORM İŞ ZİRVESİ KATMA DEĞERLİ BÜYÜME YOLUNDA FİNANS BİLİŞİM - YÖNETİŞİM 7 8 MAYIS İZMİR KÜLTÜRPARK FUAR ALANI

ORTAK PLATFORM İŞ ZİRVESİ KATMA DEĞERLİ BÜYÜME YOLUNDA FİNANS BİLİŞİM - YÖNETİŞİM 7 8 MAYIS İZMİR KÜLTÜRPARK FUAR ALANI ORTAK PLATFORM İŞ ZİRVESİ KATMA DEĞERLİ BÜYÜME YOLUNDA FİNANS BİLİŞİM - YÖNETİŞİM 7 8 MAYIS İZMİR KÜLTÜRPARK FUAR ALANI BİRİNCİ GÜN: Firmalarda Kurumsal Yönetişim ve Teknoloji Tabanlı Büyüme Modeli 07

Detaylı

Uyum Risk Yönetimi. KPMG İstanbul. Ekim 2014

Uyum Risk Yönetimi. KPMG İstanbul. Ekim 2014 Uyum Risk Yönetimi KPMG İstanbul Ekim 2014 Uyum Yönetimi Uyum Yönetimi, bir kurumun tüm paydaşları (müşteriler, tedarikçiler, kamu kurumları, çalışan ve hissedarlar) tarafından talep edilen ve her geçen

Detaylı

İç Denetim, Risk ve Uyum Hizmetleri. Danışmanlığı

İç Denetim, Risk ve Uyum Hizmetleri. Danışmanlığı İç Denetim, Risk ve Uyum Hizmetleri Danışmanlığı bölümünde çalışan profesyonellerimiz, birçok yerel ve uluslararası şirkette, organizasyon çapında risk ve kurumsal yönetim konularında yardımcı olmak ve

Detaylı

EDCON YURTDISI EGITIM İngilizce Öğretmenlerine Yönelik Programlar

EDCON YURTDISI EGITIM İngilizce Öğretmenlerine Yönelik Programlar İNGİLTERE ÜCRETLER (GBP) CELTA 4 Aralık hariç her ay 1376 DELTA Full Time 9 16 Mart, 14 Eylül 2671 DELTA Part Time 32 29.Eyl 2671 ITTC Certificate in TESOL 4 Aralık hariç her ay 1268 BEET Refresher Courses

Detaylı

Tecrübemiz. Esra Pelitözü Kuday

Tecrübemiz. Esra Pelitözü Kuday Amacımız Her türlü yatırım ortamında Benchmark üzerinde, belirgin mutlak getiri Müşteri profili ve risk / getiri tercihlerine uygun portföy yapılandırması Risk dağıtımı, kısa pozisyonlar ve zarar kesme

Detaylı

IX. Çözüm OrtaklığıPlatformu. Kriz Sonrasıİç Denetim ve Risk Yönetiminin Değişen Rolü 7 Aralık 2010

IX. Çözüm OrtaklığıPlatformu. Kriz Sonrasıİç Denetim ve Risk Yönetiminin Değişen Rolü 7 Aralık 2010 IX. Çözüm OrtaklığıPlatformu Kriz Sonrasıİç Denetim ve Risk Yönetiminin Değişen Rolü 7 Aralık 2010 Gündem Krizde sürdürülebilirlik Araştırmalara göre risk yönetimine bakışaçısı Risk yönetimi & iç denetim

Detaylı

ULUSLARARASI ENERJİ KONGRESİ VE FUARI/ EIF 2014 PROGRAM INTERNATIONAL ENERGY CONGRESS AND FAIR / EIF 2014 PROGRAMME 24.11.2014

ULUSLARARASI ENERJİ KONGRESİ VE FUARI/ EIF 2014 PROGRAM INTERNATIONAL ENERGY CONGRESS AND FAIR / EIF 2014 PROGRAMME 24.11.2014 ULUSLARARASI ENERJİ KONGRESİ VE FUARI/ EIF 2014 PROGRAM INTERNATIONAL ENERGY CONGRESS AND FAIR / EIF 2014 PROGRAMME 24.11.2014 Ana Salon (ODİTORYUM) / Main Hall AUDOTORIUM 08.30 09.30 Kayıt / Registration

Detaylı

ENERJİSA ENERJİ A.Ş. Kurumsal Yönetim Bilgi Formu Yıllık Bildirim

ENERJİSA ENERJİ A.Ş. Kurumsal Yönetim Bilgi Formu Yıllık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ENERJİSA ENERJİ A.Ş. Kurumsal Yönetim Bilgi Formu - Yıllık Bildirim Özet Bilgi Kurumsal Yönetim Bilgi Formları 1. PAY SAHİPLERİ İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] 1. PAY SAHİPLERİ

Detaylı

Ders Tanıtım Formu (Türkçe) Form 2a: Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS

Ders Tanıtım Formu (Türkçe) Form 2a: Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Ders Tanıtım Formu (Türkçe) Form 2a: DERS BİLGİLERİ Müfredat Yılı Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS 2013-2014 E-BANKACILIK BSD13206 4 3+0 3 4 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Türkçe Dersin Seviyesi

Detaylı

Performans Denetimi Hesap verebilirlik ve karar alma süreçlerinde iç denetimin artan katma değeri. 19 Ekim 2015 XIX.Türkiye İç Denetim Kongresi

Performans Denetimi Hesap verebilirlik ve karar alma süreçlerinde iç denetimin artan katma değeri. 19 Ekim 2015 XIX.Türkiye İç Denetim Kongresi Performans Denetimi Hesap verebilirlik ve karar alma süreçlerinde iç denetimin artan katma değeri 19 Ekim 2015 XIX.Türkiye İç Denetim Kongresi Place image here with reference to guidelines Serhat Akmeşe

Detaylı

Jci Türkiye 2012 Genel Kurulu Ödül Programı JCI Adana Ruhu Herkesi Sarıyor projesi JCI TURKEY Best Local Growth & Development Program

Jci Türkiye 2012 Genel Kurulu Ödül Programı JCI Adana Ruhu Herkesi Sarıyor projesi JCI TURKEY Best Local Growth & Development Program Awards Entry Jci Türkiye 2012 Genel Kurulu Ödül Programı JCI Adana Ruhu Herkesi Sarıyor projesi JCI TURKEY Best Local Growth & Development Program http://www.jci.cc/eawards2n/print.php?lang_id=1&u=28810

Detaylı

SER : XI NO: 29 SAYILI TEBL E ST NADEN HAZIRLANMI YÖNET M KURULU FAAL YET RAPORU

SER : XI NO: 29 SAYILI TEBL E ST NADEN HAZIRLANMI YÖNET M KURULU FAAL YET RAPORU SER : XI NO: 29 SAYILI TEBL E ST NADEN HAZIRLANMI YÖNET M KURULU FAAL YET RAPORU 1. Giriş 1.1. Raporun Dönemi: 22 Nisan 2011-31 Aralık 2011 1.2. Ortaklığın Unvanı: Fokus Portföy Yönetimi A.Ş. 1.3. Ticaret

Detaylı

EKONOMİK KRİZ VE SONRASINDA İ LETME YÖNETİMİ

EKONOMİK KRİZ VE SONRASINDA İ LETME YÖNETİMİ EKONOMİK KRİZ VE SONRASINDA İ LETME YÖNETİMİ SEMİNERİ 4 Haziran 2009 Bilkent Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EKONOMİK KRİZ VE SONRASINDA İ LETME YÖNETİMİ 09.00-09.15 Kayıt SEMİNERİ

Detaylı

Our İstanbul based Law Office provides professional legal services all over Turkey.

Our İstanbul based Law Office provides professional legal services all over Turkey. Av. Serdar B. SADAY Tel : 0 216 290 13 16 GSM : 0 532 204 28 80 E-mail: serdar@bilgehukuk.gen.tr Av. A. Akın AYSAN Tel :0 216 290 12 20 Gsm :0 505 668 85 90 E- mail: akin@bilgehukuk.gen.tr Address : Bahariye

Detaylı

I. YIL YY KODU Z/S DERSİN ADI DERSİN İNGİLİZCE ADI HAFTALIK DERS SAATI (T + U)-KREDISI

I. YIL YY KODU Z/S DERSİN ADI DERSİN İNGİLİZCE ADI HAFTALIK DERS SAATI (T + U)-KREDISI NEVġEHĠR ÜNĠVERSĠTESĠ ĠKTĠSADĠ VE ĠDARĠ BĠLĠMLER FAKÜLTESĠ ĠġLETME N.Ö. BÖLÜMÜ LĠSANS ÖĞRETĠM PLANI I. YIL YY KODU Z/S DERSİN ADI DERSİN İNGİLİZCE ADI HAFTALIK DERS SAATI İŞL-101 Z Davranış Bilimleri-I

Detaylı

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kurumsal Yönetim Bilgi Formu Yıllık Bildirim

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kurumsal Yönetim Bilgi Formu Yıllık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kurumsal Yönetim Bilgi Formu 2018 - Yıllık Bildirim Özet Bilgi 2018 Yılı Kurumsal Yönetim Bilgi Formu 1. PAY SAHİPLERİ İlgili Şirketler

Detaylı

2/25/2019 Kamuyu Aydınlatma Platformu [50000] PAY SAHİPLERİ 1/2 1. PAY SAHİPLERİ Pay Sahipliği Haklarının Kullanımının Kolaylaştırılması

2/25/2019 Kamuyu Aydınlatma Platformu [50000] PAY SAHİPLERİ 1/2 1. PAY SAHİPLERİ Pay Sahipliği Haklarının Kullanımının Kolaylaştırılması 2/25/2019 Kamuyu Aydınlatma Platformu [50000] PAY SAHİPLERİ 1. PAY SAHİPLERİ 1.1. Pay Sahipliği Haklarının Kullanımının Kolaylaştırılması Yıl boyunca şirketin düzenlediği yatırımcı konferans ve toplantılarının

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI III. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI III. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI III. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01 Ocak 2010 30 Eylül 2010 Bankanın Ticaret Unvanı : Asya Katılım Bankası A.Ş. Genel Müdürlük Adresi

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. M. Arcan TUZCU

Yrd. Doç. Dr. M. Arcan TUZCU Yrd. Doç. Dr. M. Arcan TUZCU Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi EĞİTİM Doktora Yüksek Lisans Lisans Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Bölümü 1999 2003 Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme

Detaylı

EDCON YURTDISI EGITIM Kanada Sertifika Programları. BÖLGE Program Başlangıç Tarihleri Süre (Ay) İngilizce Şartı

EDCON YURTDISI EGITIM Kanada Sertifika Programları. BÖLGE Program Başlangıç Tarihleri Süre (Ay) İngilizce Şartı ALGONQUIN CENTENNIAL OTTAWA Marketing Research and Business Intelligence, Ocak, Mayıs 42 Hafta 15724 Marketing Management, Ocak, Mayıs 1 yıl IELTS 6.5 (her bantta min 14260 Paralegal 1 yıl 6.0) veya TOEFL

Detaylı

2015 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı

2015 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı 2015 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2015 faaliyet yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; 25 Mart 2016 Cuma günü saat 10.00 da Muallim Naci Caddesi, No: 26,

Detaylı

SİNPAŞ YAPI bütün departmanlarını kapsayan risk yönetimi odaklı iç denetim metodolojisine paralel rutin iç denetim hizmetlerinin verilmesi.

SİNPAŞ YAPI bütün departmanlarını kapsayan risk yönetimi odaklı iç denetim metodolojisine paralel rutin iç denetim hizmetlerinin verilmesi. Davut PEHLİVANLI, Dr. ÖZGEÇMİŞ İŞ DENEYİMİ İç Denetim Yöneticisi, ASİL Denetim (2010 2011 Yarı Zamanlı; 2011 -... Tam Zamanlı) Maltepe Üniversitesi / Yrd. Doç. Dr. (Sosyal Bilimler Enstitüsü, Muhasebe-Denetim

Detaylı

ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI (UFRS) ve KOBİ TFRS. 14-15 Ekim 2011 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI (UFRS) ve KOBİ TFRS. 14-15 Ekim 2011 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI (UFRS) ve KOBİ TFRS 14-15 Ekim 2011 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA 09.15-09.30 Kayıt Prof.

Detaylı

Revolution I TDL101 Z Türk Dili I Turkish Language I TOPLAM Tarihi II

Revolution I TDL101 Z Türk Dili I Turkish Language I TOPLAM Tarihi II (NORMAL ÖĞRETİM) I. YIL I BF101 Z Genel İşletme Introduction to Business I 3+0-3 4 BF103 Z Mikro İktisada Giriş Introduction to Microeconomics 3+0-3 3 BF105 Z Genel Muhasebe-I Financial Accounting I 3+0-3

Detaylı

LEARNING GOALS Human Rights Lessons

LEARNING GOALS Human Rights Lessons This project is co-financed by the European Union and the Republic of Turkey Benim için İnsan Hakları Human Rights for Me LEARNING GOALS Human Rights Lessons Anton Senf May 2014 This project is co-financed

Detaylı

SATI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

SATI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi SATI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Korunma Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 09.00-09.15 Kayıt SATI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ Hukuksal ve Finansal Açıdan Dr. Çağrı Bağatur 9.15-10.00

Detaylı

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kurumsal Yönetim Bilgi Formu Yıllık Bildirim

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kurumsal Yönetim Bilgi Formu Yıllık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kurumsal Yönetim Bilgi Formu 2018 - Yıllık Bildirim Özet Bilgi Kurumsal Uyum Bilgi Formu 1. PAY SAHİPLERİ İlgili Şirketler [] İlgili

Detaylı