CAPPASIST B2B CHANNEL

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "CAPPASIST B2B CHANNEL"

Transkript

1 2015 SİSTEM KULLANIM & YARDIM KLAVUZU CAPPASIST B2B CHANNEL 1

2 2 İÇİNDEKİLER Cappasist Hakkında 3 Sistem Nasıl Çalışır? 4 Gizlilik ve Güvenlik 5 Sisteme Kayıt 6 Sisteme Giriş 7 Rezervasyon 9 Oda 9 Tur 13 Aktivite 17 Transfer 18 Araç 19 Ekstra Servisler 19 Katalog Dışı Servisler 19 Ödemeler 20 Hakedişler 20 Sayfa

3 3 Cappasist Hakkında Cappasist, Kalkınma Bakanlığı nın Sektörel Rekabetin Geliştirilmesi programı dahilinde finansal destek verdiği bir bölgesel kalkınma projesi olarak doğmuş ve proje süresinin bitimiyle birlikte bağımsız hale gelmiş bir Online Rezervasyon Sistemidir. Projenin ana teması olan B2B Channel yazılımına ek olarak, son-kullanıcıya yönelik yayın yapan bir internet sitesine de sahiptir. Cappasist, Kapadokya da sunulan tüm turizm hizmetlerini tek bir platformda toplayarak, en rekabetçi fiyatlarla, tur operatörleri, acentalar ve otel konsiyerjlerinin erişimine açmaktadır. Yogadan jeep safariye kadar bölgemizdeki tüm hizmetler bu amaçla bir araya gelen platform üyesi partner acentelerimiz eliyle sunulmaktadır. 44 farklı günlük tur ve etkinlik arasından dilediklerinizi seçebilir ve konuklarınızın tüm Kapadokya programlarını tek elden oluşturabilirsiniz. Platformumuzda onlarca otel, net-komisyonsuz, acenta fiyatlarıyla yer almaktadırlar. Her bütçe ve zevke uygun konaklama seçeneklerimiz, konuklarınıza sunduğunuz ürün gamınızı zenginleştirecektir. Konuklarınız için Cappasist üzerinden satın aldığınız hizmetlerin gerçekleştirilmesi esnasında doğabilecek acente hak edişleri tamamen rezervasyonun sahibi olan acenteye aittir. Platformumuz, Nevşehir Rehberler Odası (NERO), Kapadokya Turistik İşletmeciler Derneği (KAPTİD), Kapadokya Altyapı Hizmetleri Birliği (KAPHİB), Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Kapadokya Araştırma ve Uygulamarı Merkezi (NEVKAM) ve Kapadokya Meslek Yüksekokulu tarafından desteklenmektedir.

4 4 Sistem Nasıl Çalışır? Cappasist tamamen online çalışan bir sistemdir ve kendisine ait yüksek güvenlikli server üzerinden yayın yapmaktadır. Cappasist katalogunda yer alan tüm hizmetler B2B Channel yazılımı üzerinden online olarak satın alınabilir. Rezervasyonun gerçekleşmesini takiben, satın alınan hizmeti sağlayan katılımcı otel/acente sistem tarafından otomatik olarak bilgilendirilmekte ve gerekli hazırlıkları yapması sağlanmaktadır. Katılımcılar, Cappasist ten aldıkları işlerin yasal dayanağını oluşturan bir sözleşmeyle platforma bağlıdırlar. Her bir katalog ürünü yalnızca bir katılımcı tarafından sağlanmakta olup, hizmet kalitesi sözleşmeye dayalı olarak Cappasist in denetimi altındadır ve yaptırımlara tabiidir. Katılımcı listesi, üyelik iptali halleri dışında bir yıllık periyodlarla yenilenir.

5 5 Gizlilik ve Güvenlik B2B Channel üzerinden satın alınan hizmetleri gerçekleştiren platform üyesi otel/acente, konuklarınız ve rezervasyon hakkında rastgele üretilen ve sadece Cappasist sistem admini ve rezervasyon sahibi tarafından anlamlandırılabilen bir koddan daha fazla bilgiye sahip değildir. Tur ve aktiviteler esnasında konuklarınıza eşlik eden rehberler, Cappasist ve Nevşehir Rehberler Odası tarafından yaptırımların öngörüldüğü bir centilmenlik anlaşmasıyla bağlıdırlar. Rezervasyon sahibi acente ya da konuklarınızın kişisel bilgileriyle ilgilenmezler ve özel profesyonel ilişki kurmazlar. Mağazalar, satış sonrası, voucherda yer alan ve hak edişlerinizi takip etmenizi sağlayan barkod ile işlemlerini yaparlar. Hakedişlerinizi, size özel rezervasyon kodu ile, satışın gerçekleştiği mağazadan talep edebilir ya da Cappasist i yetkilendirerek, bu işlemin tarafımızdan yapılmasını sağlayabilirsiniz. Cappasist, turlarda görev alan araçlarda, Cappasist veya hizmet sunan acenteye ait logo vb. işaretler kullanmaz. Giydirilmiş araçlarla hizmet vermez. Talep halinde tarafınızdan temin edilecek magnetler kullanılabilir. Cappasist, tüm hizmetlerin, sektörümüzü düzenleyen yasa ve yönetmeliklere uygun olarak yerine getirileceğini garanti eder.

6 6 Sisteme Kayıt Site üzerinden Hakkımızda>Bize Katılın sekmelerini izleyerek, ya da, sol üstteki sarı etikette yer alan Kaydol sekmesi yoluyla açılan formu doldurarak üye olabilirsiniz. Acente olduğunuzun teyidinden sonra tarafınıza kullanıcı Adı ve Şifresi mail yoluyla gönderilecektir.

7 7 Sisteme Giriş 1- sitesi üzerinden, >For Partners (Üye Girişi) sekmesinden 2- sitesi üzerinden, doğrudan >Acente Girişi ikonunu tıklayarak,

8 8 açılan pencerede Kullanıcı Adı ve Şifrenizle Yönetim Panelinize girebilirsiniz.

9 9 Rezervasyon Yönetim Panelinizde, soldaki menüden >Satış sekmesine tıklayarak, konaklama, tur, aktivite, ekstra hizmet rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Oda Rezervasyonu Yönetim Paneli>Satış>Otel tıklayınız. Açılan pencereden konaklama tarihlerini girerek müsait otellerin listesine ulaşınız.

10 10 İstediğiniz otelin isminin yanında yer alan Satın Al butonuna tıklayınız.

11 11 Belirttiğiniz tarihlerde müsait olan odaların listesine ulaşıp, tercih ettiğiniz oda için sağda yer alan Oda Sayısı butonundan, ihtiyaç duyduğunuz oda sayısını giriniz. Sayı talebinizi karşılamıyorsa, diğer odalardan takviye yapabilirsiniz. Oda seçiminden sonra, rezervasyonunuzun ayrıntılı dökümünü görebilirsiniz. Devam tuşuna basarak ilerleyiniz.

12 12 Açılan sayfada Müşteri bilgilerini girebilir, aynı müşteri için tur, aktivite vs hizmeti ekleyebilirsiniz. İşleminiz bitti ise, Alttaki sarı sekmeler üzerinden >Ödeme Ekranına gidebilir, ya da >Voucher basabilirsiniz. Rezervasyonunuz Cappasist le aynı anda Otel Rezervasyon sistemine de düşecektir. Otel fiyatlarımız net,komisyonsuz,acente fiyatlarıdır ve acente ile Cappasist arasında belirlenmiş bir ödeme planı yoksa, ödemenin tamamının yapılmasıyla geçerlilik kazanır. Konuklarınız için konaklamaya ek olarak yapacağınız tur ve aktivite rezervasyonları da otel tarafından görülür ve tur/aktivite hakkında alış saati, bırakış saati, güzergah vs bilgiler otele giriş sırasında konuklarınıza iletilir. Bu hizmetler için Müşteri tarafından ödenir ibaresi varsa, ödemenin servis sonunda acente tarafından tahsil edileceği hatırlatılır.

13 13 Tur Rezervasyonu Yönetim Panelinizden >Satış>Tur Satışı yolunu izleyiniz. Açılan sayfadan tur tarihini seçiniz. Müsait olan turların listesi görülecektir. Seçtiğiniz turun sağında yer alan Satın Al butonuna basarak rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

14 14 İlk olarak fatura bilgilerini giriniz. Bu bilgiler firmanıza ya da müşterinize ait olabilir. Sonraki sayfada kişi sayısını ve konuklarınızla ilgili bilgileri girebilirsiniz. Devam ederek fiyat ekranına ulaşınız.

15 15 Rezervasyon bilgileri ve fiyat bu ekranda görülmektedir. Ödemenin nasıl ve kim tarafından yapılacağını buradan seçebilir, dilerseniz başka servisler ekleyebilirsiniz. Bu ekranda rezervasyonunuzu tüm detaylarıyla görebilir, düzeltebilir ya da ödeme ekranına ilerleyebilirsiniz.

16 16 Sistemimizde ödemeler şimdilik Paypal üzerinden yapılabilmektedir. Eğer Müşteri tarafından ödenecek seçeneği aktif veya Cappasist ile önceden belirlenmiş bir ödeme planınız varsa, bu ekrandan geri dönerek voucher basma ekranına gidebilirsiniz.

17 17 Aktivite Satışı Yönetim Panelinizden >Satış>Aktivite Satışı tıklayınız. Açılan sayfada, aktivitenin tarihini giriniz ve müsait aktivitelerin listesini açınız. Dilediğiniz aktiviteyi seçip, Tur Satışı bölümünde anlatılan işlemleri takip ediniz.

18 18 Transferler Yönetim Paneli>Satışlar>Transferler sekmesine ilerleyiniz. Açılan sayfada transfer tarihini giriniz. Cappasist Nevşehir ve Kayseri Havaalanı ndan private transferleri öngörmektedir. Regular transfer hizmetimiz yoktur. Diğer lokasyonlarda transfer talepleriniz için Cappasist le iletişime geçebilirsiniz. Açılan menüden dilediğiniz transfer hizmetini seçiniz ve ilerleyiniz.

19 19 Araç Konuklarınız için araç taleplerinizi >Yönetim Paneli>Satış>Transferler sekmesini izleyerek yapabilirsiniz. Kiralık araç seçebilir ya da gruplarınız için sürücülü ve günlük tur bedeli üzerinden fiyatlandırılan Van türü araç rezervasyonu yapabilirsiniz. Tüm araçlarımız max. 2 yaşında olup, full rentacar kaskoludur. Araçlarımızda Cappasist e veya katılımcı acenteye ait yazı-resim-logo vb. işaretler bulunmaz. Talebiniz halinde, tarafınızdan temin edilecek uygun boyutlardaki magnetler kullanılabilir. Ekstra Servisler >Yönetim Paneli>Satışlar>Ekstra Servisler sekmeleri yoluyla, Çocuk/Bebek bakıcısı, Köpek Bakıcısı, Kuaför vb. hizmetlerimizi satın alabilirsiniz. Çocuk/bebek bakıcılığı hizmeti, Kapadokya Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü nün denetim ve gözetiminde, bölüm öğrencileri tarafından verilmektedir. Personelin Sosyal Güvenlik Primi, yemeği ve ulaşım giderleri fiyatlarımıza dahildir ve bu hizmetin tüm kazancı Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi bölümüne bağışlanmaktadır. Çocuklarını emanet edecek kimse olmadığı için kimi aktivitelere katılamayan konuklarınız için kurgulanmıştır. Hizmet aileye refakat ederek ya da konaklama yapılan otelin bu iş için ayırdığı gözleme elverir mekanlarda sunulmaktadır. Köpek Bakıcılığı hizmeti, konaklama yapılan otelin evcil hayvan kabul etmediği durumlarda, konuklarınızın rahat etmesini sağlamak üzere hayata geçirilmiştir ve Daphne Kennell Köpek Çiftliği tarafından yüklenilmiştir. Katalog Dışı Hizmetler Cappasist Katalogunda bulunmayan hizmet talepleriniz için lütfen iletişime geçiniz. İstediğiniz tur, aktivite ve her türlü hizmeti Yönetim Panelinizden bizzat ekleyebilir ve fiyatlandırma yapmamızı talep edebilirsiniz. Bölgemizde mümkün olan her türlü hizmeti gerçekleştirme potansiyelimizin olduğuna emin olunuz. Katalogumuza ekleyeceğiniz ve tarafınızdan sağlanabilecek tur-aktivite vb hizmetleri, Cappasist üzerinden diğer acentelerin kullanımına sunarak yeni bir satış kanalına sahip olabilirsiniz.

20 20 Ödemeler Sistemi kullanan acente ile ödemeler konusunda hüküm belirten ayrı bir sözleşme mevcut değilse sistem üzerinden satın alınan tüm hizmetlerin bedeli peşin olarak ödenir. Tur ve aktiviteler için müşteri tarafından ödenecek seçeneği, sadece konaklamanın Cappasist üzerinden satın alındığı durumlarda geçerlidir. Cappasist, Şartlar ve Koşullar ile İptal ve Geri Ödeme konularının da hükme bağlandığı sözleşmeyle bağıtlanan ticari partnerleriyle, farklı ödeme ve temsil biçimleri hayata geçirebilir. Hakedişler Rezervasyon sonrasında üretilen Voucher üzerinde yer alan ve rastgele üretilen Voucher ID numaranızla, konuklarınızın hakediş doğuran tüm işlemlerini izleyebilirsiniz. Söz konusu ID sadece size ve söz konusu rezervasyona ait olup başkalarınca anlamlandırılması mümkün olmayan bir koddur. Oluşan hak edişin nerede ve neye istinaden gerçekleştiğini kendi yönetim panelinizdeki >Mağaza Satışları sekmesinde görebilirsiniz. ID numarasını ilgili mağazaya bildirerek hak edişin sahibi olduğunu teyit edebilir ve dilediğiniz şekilde ulaşabilirsiniz. Cappasist, acentelerimizden gelen konuklarının hak ediş doğuran işlemleri üzerinde hak talep etmez. Yetkilendirmeniz durumunda tüm işlemlerinizin takibi Cappasist tarafından yapılabilir, sözleşmeli partnerlerimiz mahsuplaşma kolaylığını kullanabilirler.

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Tur Versiyonu 2 Otel + Transfer & Günlük Tur & Ulaşım & Rent A Car u + Günlük Operasyon & Maliyetlendirme + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler = Tour-1 Tur

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

www.labpt.com.tr Tel. +90 530 617 02 88 Faks +90 312 428 22 48 LabPT Kalite Kontrol Programı Tunalı Hilmi Cad. 104/3 Kavaklıdere Ankara

www.labpt.com.tr Tel. +90 530 617 02 88 Faks +90 312 428 22 48 LabPT Kalite Kontrol Programı Tunalı Hilmi Cad. 104/3 Kavaklıdere Ankara www.labpt.com.tr LabPT Kalite Kontrol Programı Tunalı Hilmi Cad. 104/3 Kavaklıdere Ankara Tel. +90 530 617 02 88 Faks +90 312 428 22 48 info@labpt.com.tr www.labpt.com.tr İçindekiler I. Kullanıcı Girişi...

Detaylı

(OKS)

(OKS) Otomatik BES Şube ile firmanıza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, firmanız ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Otomatik

Detaylı

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu Incoming Versiyonu 2 Otel, Grup, Günlük Tur,Paket Tur + Operasyon & Maliyetlendirme + Online (B2B) + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

ÖNEMLİ NOKTALAR AMAÇLAR

ÖNEMLİ NOKTALAR AMAÇLAR 0 / 16 T 5.4.1.1(1) ÖNEMLİ NOKTALAR Üye girişi üç aşamadan oluşmaktadır. Laboratuvar kodu, kullanıcı adı ve kullanıcı şifresi. Eğer daha önceden bu bilgilere sahip değilseniz, hemen alt kısımda yer alan

Detaylı

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama SİTE KULLANIMI Üye Girişi Anasayfa Sepete Ürün Ekleme Sepeti Onaylama Sipariş Adımları Fatura Bilgisi Teslimat Bilgisi Teslimat Yönetimi Ödeme Seçeneği Sipariş Onaylama Üyelik Bilgileri Düzenlemeleri Hesap

Detaylı

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU Yönetim Bilgi Sistemleri ELMA RAPORLAMA PORTALI KULLANIM KILAVUZU 1. Yeni programımıza erişmek için http://elma.hdisigorta.com.tr linkine tıklayınız. 2. Kullanıcı adı

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu Agency-1 Golf Otomasyonu 5N 1K Ne? Neden? Ne zaman? Nerede? Kim? Ne? Agency-1 Golf Otomasyonu Golf Organizasyonu yapan işletmelerin sektörel ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir yazılımdır. Bilinen

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

ATASAYONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ

ATASAYONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ ATASAYONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ http://www.atasayonline.com/ v1.0_1260627561 İÇİNDEKİLER Atasayonline: Online Sipariş Sistemi... 1 1. Siteye Giriş... 1 Şifre Hatırlatma... 1 2. Marka Ayrımları... 2 3. Sipariş

Detaylı

İÇİNDEKİLER

İÇİNDEKİLER Bageturk Fırıncılar Portalı Kullanım Klavuzu 2013 İÇİNDEKİLER ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Fırıncılar Portalı Web Adresi...2 Fırıncılar

Detaylı

B2B KULLANIM TALİMATI

B2B KULLANIM TALİMATI 1. AMAÇ ADO Grup şirketleri bayilerinin pazarlama ya da satış uygulamalarını yürüttüğü B2B sisteminin kullanım esaslarının belirlenmesi. 2. UYGULAMA ESASLARI 2.1. LOGİN İŞLEMLERİ 2.1.1. B2B sistemimize

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır.

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. Arabulucu Portalı Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. 2017 yılı sonu itibariyle UYAP Arabulucu Portal

Detaylı

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz,

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Kullanmakta olduğunuz mevcut elektrik sayaçlarınız Ön Ödemeli (KONTÖRLÜ) sayaçlardır. Elektrik sarfiyatınız kontör sistemi mantığıyla hesaplanacak, satın alacağınız kontör

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

Yapı Kredi KOBİ Seyahat Modülü Kullanım Kılavuzu

Yapı Kredi KOBİ Seyahat Modülü Kullanım Kılavuzu Yapı Kredi KOBİ Seyahat Modülü Kullanım Kılavuzu Üye Girişi www.bookinturkey.com web sitesi üzerinden Üyelik İşlemleri ne tıklayıp, e-posta adresinizi ve şifrenizi yazarak Şirket Giriş e tıklayarak Yapı

Detaylı

Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz.

Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz. KULLANIM KILAVUZU Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz. YENİ DOĞRUDAN TEMİN EKLE butonu tıklayıp yeni doğrudan temin oluşturabilirsiniz. SEÇİLİ DOĞRUDAN TEMİNLE ÇALIŞ butonu ile listede yer alan

Detaylı

Mikro Drive. Mikro Drive Partner

Mikro Drive. Mikro Drive Partner Mikro Drive Partner Mikro Drive ın kullanılabilmesi için ilk olarak partner tarafından müşterimizde lisanslanması gerekmektedir. Mikro Drive ı müşteriye lisanslamak için Yeni Mikro Drive butonuna basarak

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

SWAROVSKI E-TİCARET ONLINE BİLGİ VE SİPARİŞ EĞİTİMİ. Page 1 of 13

SWAROVSKI E-TİCARET ONLINE BİLGİ VE SİPARİŞ EĞİTİMİ.   Page 1 of 13 SWAROVSKI E-TİCARET ONLINE BİLGİ VE SİPARİŞ EĞİTİMİ www.b2b.ecommerce.swarovski.com www.b2b.ecommerce.swarovski.com Page 1 of 13 ALIŞVERİŞ SEPETİ ÜZERİNDEN ÜRÜN ARAMA VE GEÇMİŞ SİPARİŞLER 1. HOŞGELDİNİZ...

Detaylı

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 23.07.2012 1 1. ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı bütün kapalı ve açık otoparklar için geliştirdiği, araçların giriş-çıkış işlemleri, plaka tanıma

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

Hizmete Ozel Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları. Yurt içi otel rezervasyonu yapmak için tıklayınız.

Hizmete Ozel Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları. Yurt içi otel rezervasyonu yapmak için tıklayınız. Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları Yurt içi otel rezervasyonu yapmak için tıklayınız. Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları Rezervasyon detayları girilir. Fatura Muhattabı ve Ödeme Tipi seçilir. Gideceğiniz

Detaylı

Bütün beyanlarınızı görebilir, yazıcıdan makbuz ve örnek çıktılarını alabilirsiniz.

Bütün beyanlarınızı görebilir, yazıcıdan makbuz ve örnek çıktılarını alabilirsiniz. E- BELEDIYE NEDIR? Yüreğir Belediyesi "İnternet Belediyeciliği" uygulaması ile Tahakkuk, Tahsilat ve Borç bilgilerinizi öğrenebilir, kredi kartınız ile 256 bit güvenlik sistemi ile borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

Detaylı

PEŞİN ÖDEME (NAKİT VEYA KREDİ KARTINA TEK ÇEKİM) DOKÜMANI

PEŞİN ÖDEME (NAKİT VEYA KREDİ KARTINA TEK ÇEKİM) DOKÜMANI PEŞİN ÖDEME (NAKİT VEYA KREDİ KARTINA TEK ÇEKİM) DOKÜMANI Page 1 of 19 İçerik Peşin Ödeme... 5 a) Banka yoluyla (Nakit);... 5 b) Kredi kartına tek çekim... 8 c) Ücretin tamamını birden fazla kredi kartına

Detaylı

TTR BİLİŞİM HİZMETLERİ MERKEZİ VERİ TABANI HİZMETİ (MTHS) KULLANIM KILAVUZU

TTR BİLİŞİM HİZMETLERİ MERKEZİ VERİ TABANI HİZMETİ (MTHS) KULLANIM KILAVUZU MERKEZİ VERİ TABANI HİZMETİ (MTHS) 1 İÇİNDEKİLER 1. Sunuş 3 2. Mths Sistemine Erişim.... 4 3. Mths Sistemi Anasayfa...... 5 4. Mths Sistemine Giriş....... 6 5. Mths Sistemi Genel.... 7 6. Firma Bilgileri

Detaylı

TAKSİTLİ ÖDEME DOKÜMANI

TAKSİTLİ ÖDEME DOKÜMANI TAKSİTLİ ÖDEME DOKÜMANI Page 1 of 27 İçerik Taksitli Ödeme... 5 a) Taksitlendir ve ilk peşinat tutarını banka yoluyla öde (Nakit);... 5 b) Taksitlendir ve ilk peşinat tutarını kredi kartıyla öde... 8 c)

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz?

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz? Vision Link te yeni kullanıcı hesabı oluşturmak çok kolay, dilediğiniz çalışanınıza yeni hesap oluşturabilir, kullanılmayan hesapları silebilir, çalışanlarınızın Vision Link i en son ne zaman giriş yaptığını

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik Bilgileri 3.2 İletişim Bilgileri 3.3 Eğitim Bilgileri

Detaylı

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama

Detaylı

KİTAP SÜRESİNİ UZATMA

KİTAP SÜRESİNİ UZATMA GENEL BİLGİLER Katalog tarama menüsünden Özel Oturum açarak (üye kodu ve şifreli giriş yaparak) şahsi bilgilerim, üzerimdekiler, iadelerim, arşivim, ayırttıklarım, listem, ilgi alanlarım, alanlarınızı

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU HSD KARAS Yazılım Arge Ve Danışmanlık Ticaret A.Ş. YTÜ Teknopark B2 Blok No:124 Esenler / İSTANBUL 0 212 483 74 64 www.uzmanvergi.com www.twitter.com/uzmanvergi www.facebook.com/uzmanvergi

Detaylı

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi Operasyon Yönetimi & Satış CRM Yönetimi Tüm görüşmeleri kayıt altına alır, satış işlemlerini kolaylaştırır. Tüm görüşmelerinizi kayıt

Detaylı

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Partner ile SMS Yönetimi İÇİNDEKİLER Hukuk Partner ile SMS Yönetimi... 3 SMS Gönderimi ile ilgili Tanımlamalar... 3 SMS Gönderimine ilişkin yetkiler... 3 SMS Hesabı

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi

İstanbul Arel Üniversitesi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

EL KİTABI

EL KİTABI www.bptasitmatikonline.com EL KİTABI İÇİNDEKİLER 1. SİSTEME GİRİŞ... 3 2. MÜŞTERİ BİLGİLERİ... 4 3. FİLO BİLGİLERİ... 5 4. DEPARTMAN BİLGİLERİ... 6 4.1. Departman Ekleme/Güncelleme... 6 4.2. Departmanlara

Detaylı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA SERİ NUMARASI TAKİBİ İŞLEMLERİ Bilnex Yazılım Programlarında bir ürün için tek bir stok kartı

Detaylı

OYAK YATIRIM FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu

OYAK YATIRIM FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu İçindekiler: FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu 1- Demo Hesap Açılışı 2- Genel Görünüm 3- Alım-Satım İşlemleri 4- Stop-Limit İşlemleri 5- Pozisyon Kapatma 6- Grafiklerin Kullanımı 7- Göstergeler

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI Ana Sayfa Ana Sayfada yer alan sekmelerden Alıcı Başvurusu Yapılan Firmaları Eksik Kalan Bildirimlerinizi ve Alıcı Analiz ve Prim Borcunuzu izleyebilirsiniz. ANA SAYFA Poliçe

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

Tera Menkul FX Platformu Kullanıcı Kılavuzu

Tera Menkul FX Platformu Kullanıcı Kılavuzu Tera Menkul FX Platformu Kullanıcı Kılavuzu MetaTrader4 Kullanım Rehberi GENEL GÖRÜNÜM Metatrader temel olarak 3 bölümden oluşur. Bunlar sırasıyla Piyasa Gözlem Ekranı, Grafik Ekranı ve Terminal Ekranıdır.

Detaylı

CARİ KART KAYDI. Cariye Stok Fiyatı Atama; Cari kart kaydı ekranında bulunan. stok fiyat bilgisi bölümünden Alış ve Satış fiyatlarını

CARİ KART KAYDI. Cariye Stok Fiyatı Atama; Cari kart kaydı ekranında bulunan. stok fiyat bilgisi bölümünden Alış ve Satış fiyatlarını CARİ KART KAYDI Bu bölümde Yeni cari kart oluşturabilir veya mevcut cari bilgileri değiştirebilirsiniz. Ana ekrandan CARİ KART KAYDI tuşuna basınız, açılan menüdeki istediğiniz bilgileri doldurunuz Bilgi

Detaylı

TEFBİS SİSTEMİ KULLANIMI

TEFBİS SİSTEMİ KULLANIMI TEFBİS SİSTEMİ KULLANIMI SİSTEM GİRİŞ: TEFBİS Sistemine http://tefbis.meb.gov.tr adresini kullanarak girebilirsiniz. Giriş için, kullanıcı adı olarak kurumunuzun İLSİS kodunun başına 90000 eklenmiş halini

Detaylı

DARA PLUS OTEL MODULU

DARA PLUS OTEL MODULU DARA PLUS OTEL MODULU ROOM RACK (ODA KAYIT): REZERVASYON: Otelinizde kalmak için rezervasyon yaptıran müşterilerinizin rezervasyon kaydını açabileceğiniz alandır. Kayıt sekmesinden müşterinizin rezervasyonuna

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MERSİN BAROSU ADLİYE SARAYI KAT:2 MERKEZ/MERSİN Telefon : 03242313127 Fax : 03242382959 Internet : www.mersinbarosu.org.tr E-mail : info@mersinbarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Kullanım Yönergesi

Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Kullanım Yönergesi Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Kullanım Yönergesi Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi ne (OOS) https://oos.sdu.edu.tr adresinden ulaşılabilir. OOS nin ana sayfası Şekil

Detaylı

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu Global Menkul Değerler Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu İÇERİK 1. Yeni Sanal Şube Hakkında... 4 2. Ekranlar... 4 2.1. Ana sayfa... 4 2.1.1. Varlıklarım... 5 2.1.2. Favoriler... 6 2.1.3. BIST 100-Artanlar-Azalanlar...

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ANKARA BAROSU ADLİYE SARAYI KAT:5 SIHHİYE/ANKARA Telefon : 4167200 Fax : 3092237 Internet : www.ankarabarosu.org.tr E-mail : ankarabarosu@ankarabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10 InnGenius Vega Yazılım ın en son ürünü InnGenius PMS küçük ve orta ölçekli otel,motel, pansiyon gibi misafir ağırlayan işletmelerin oda kontrolü, satış kanallarının yönetimi ve perakende satışlarını kontrol

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

AKINSOFT Ticaret Odası. Yardım Dosyası

AKINSOFT Ticaret Odası. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 13.06.2014 1 İçindekiler: 1. KAYITLAR...... 3 1.1. Rehber Kayıt... 3 1.2. Firma Kayıt... 5 1.3. Rehber/Firma Listesi... 6 2. TİCARET ODASI...

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

HESABINIZA GİRİŞ YAPMAK İÇİN:

HESABINIZA GİRİŞ YAPMAK İÇİN: 1. SÜRÜM KONTROLÜ: Matriks Trader'ı kullanabilmeniz için, Matriks programınızın sürümünün 2.7.6 ve üzeri olması gerekmektedir. Sürüm kontrolünü, Matriks menüsünün üzerinde fare imlecini bekleterek yapabilirsiniz.

Detaylı

OtokocParca.com. Kullanım Kılavuzu

OtokocParca.com. Kullanım Kılavuzu OtokocParca.com Kullanım Kılavuzu OtokocParca.com Nedir? Neden Tercih Etmelisiniz? OtokocParca.com, Otokoç Otomotiv in yedek parça satış sitesidir. Ford ve Fiat Markalı araçların tüm orijinal yedek parçalarına,

Detaylı

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız.

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler ürününe E-Fatura uygulaması çözümleri eklenmiştir. E-fatura uygulama çözümü 2 aşamada tamamlanmaktadır. 1. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler yazılımında

Detaylı

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kluzem Panel Kullanımı Öğrenci Sürümü 2 Hazırlayan: Uzman Süleyman ASLAN Uzaktan Eğitim Merkezi İletişim Bilgileri Kluzem Müdürü Yrd.

Detaylı

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1.Bölüm:............................ Programın Amacı ve Size Katacakları 2.Bölüm:........................... Programın Genel Özellikleri 3.Bölüm:............................

Detaylı

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu İçindekiler: 1- Demo Hesap Açılışı (Gerçek Hesap Girişi) 2- Genel Görünüm 3- Alım-Satım İşlemleri 4- Stop-Limit İşlemleri 5- Pozisyon Kapatma 6- Grafiklerin Kullanımı

Detaylı

GENEL BİLGİLER KİTAP SÜRESİNİ UZATMA

GENEL BİLGİLER KİTAP SÜRESİNİ UZATMA GENEL BİLGİLER Katalog tarama ekranından Özel Oturum açarak (üye kodu ve şifreli giriş yaparak) şahsi bilgilerim, üzerimdekiler, iadelerim, arşivim, ayırttıklarım, listem, ilgi alanlarım, eser istek, KAÖ

Detaylı

TAKSİTLİ ÖDEME DOKÜMANI

TAKSİTLİ ÖDEME DOKÜMANI TAKSİTLİ ÖDEME DOKÜMANI Page 1 of 26 İçerik Taksitli Ödeme... 5 a) Taksitlendir ve ilk peşinat tutarını banka yoluyla öde (Nakit);... 5 b) Taksitlendir ve ilk peşinat tutarını kredi kartıyla öde... 9 c)

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

PEŞİN ÖDEME (NAKİT VEYA KREDİ KARTINA TEK ÇEKİM) DOKÜMANI

PEŞİN ÖDEME (NAKİT VEYA KREDİ KARTINA TEK ÇEKİM) DOKÜMANI PEŞİN ÖDEME (NAKİT VEYA KREDİ KARTINA TEK ÇEKİM) DOKÜMANI Page 1 of 19 İçerik Peşin Ödeme... 6 a) Banka yoluyla (Nakit);... 6 b) Kredi kartına tek çekim... 9 c) Ücretin tamamını birden fazla kredi kartına

Detaylı

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Sorularla Birinci Kart Birinci Kart Nedir? Neden üye olmalıyım? Birinci Karta üyelik işlemleri nasıl gerçekleşir? Birinci Karttan Akü satışı nasıl

Detaylı

E-LEARNING KULLANIM KILAVUZU REV 05. Düzenleyen: Sinan SISLIOGLU

E-LEARNING KULLANIM KILAVUZU REV 05. Düzenleyen: Sinan SISLIOGLU E-LEARNING KULLANIM KILAVUZU 15.03.2017 REV 05 Düzenleyen: Sinan SISLIOGLU 1 İÇİNDEKİLER Önsöz... 3 Bölüm 1: E-Learning Sistemine Giriş... 4 Bölüm 2: Ders Görüntüleme ve İzleme... 6 Bölüm 3: Ders Sonu

Detaylı

Açılan pencerede tarafınıza iletilen kullanıcı adı ve şifre ile oturum açabilirsiniz.

Açılan pencerede tarafınıza iletilen kullanıcı adı ve şifre ile oturum açabilirsiniz. Masa üstündeki ikon üzerine tıklayarak Tradexpress`i çalıştırabilirsiniz. Açılan pencerede tarafınıza iletilen kullanıcı adı ve şifre ile oturum açabilirsiniz. Oturum açmadan önce şifre değiştir kutucuğuna

Detaylı

HİZMET DETAYLARI. Sistemimize üye olarak faaliyet gösteren rent a car firmaları aşağıda yer alan hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirler.

HİZMET DETAYLARI. Sistemimize üye olarak faaliyet gösteren rent a car firmaları aşağıda yer alan hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirler. 1 HAKKIMIZDA Trendacar.com olarak öncelikli hedefimiz Türkiye de ki tüm rent a car işletmelerine, güvenli, yenilikçi ve faydalı olabilecek hizmetler sunmayı amaçlamaktayız. Hizmetlerimizi firmaların ihtiyaç

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sayın Bologna Birim Sorumlusu, HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM PROGRAMLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Bu kılavuz Üniversitemizde Bologna Sürecine uyum çalışmaları kapsamında hazırlanan Program

Detaylı

KL Retail D-POS. Kullanıcı El Kitabı

KL Retail D-POS. Kullanıcı El Kitabı KL Retail D-POS Kullanıcı El Kitabı Telif Hakkı Copyright 2007-2013 KALEM YAZILIM Tüm hakları saklıdır. Bu kullanım kılavuzu ve içerisinde açıklanan yazılım, lisans kapsamında sunulmuş olup, sadece söz

Detaylı

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi XMail Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi Yüksek Kapasiteli ve Profesyonel Özellikler Sunan XMail Mail Hosting Servisi ile Kurumsal Kimliğinizi Yansıtın Hosting Hesabına Eklenen XMail Hesapları

Detaylı

IPUD İYİ PAMUK UYGULAMALARI DERNEĞİ ONLINE PLATFORM KULLANIM KILAVUZU

IPUD İYİ PAMUK UYGULAMALARI DERNEĞİ ONLINE PLATFORM KULLANIM KILAVUZU IPUD İYİ PAMUK UYGULAMALARI DERNEĞİ ONLINE PLATFORM KULLANIM KILAVUZU ONLINE PLATFROM UN AMACI Derneğe üye kurumların Türkiye deki Better Cotton arz ve talebini buluşturmaktır. Talep veya arz edilen Better

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik Bilgileri 3.2 İletişim Bilgileri 4. BAŞVURU SÜRECİ 5.

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Giriş Ekranı Programı ilk defa kurduysanız kullanıcı adınız ve şifreniz palmiye dir. Server a bağlanmak için server yazan kutuya tıklayınız. IP Numarası olarak Server IP Numarası

Detaylı

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2.

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2. Sayfa 1 / 34 A. SİSTEME GİRİŞ... 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE... 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ... 6 1. Yeni Kullanıcı... 6 2. Kullanıcı Yetki İşlemleri... 7 D. ÜRÜNLER... 8 1. Satıştaki Ürünler... 8 2. Gelecek

Detaylı

UÇAK TALEP SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

UÇAK TALEP SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU UÇAK TALEP SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. ÖNSÖZ 3 2. GEMİ BAZLI TALEPLERİN SİSTEM GİRİŞLERİ.. 4 3. EKSTRA TALEPLERİN SİSTEM GİRİŞLERİ 7 2 Değerli Müşterilerimiz, Hatlarımız da taşımakta olduğumuz

Detaylı

Expedia Collect Rezervasyonlarının Yönetilmesi

Expedia Collect Rezervasyonlarının Yönetilmesi Expedia ile İşbirliği Expedia Collect Rezervasyonlarının Yönetilmesi Expedia Virtual Card İçindekiler Expedia Collect Rezervasyon Süreci 3 Expedia Virtual Card 4 Rezervasyon Değişiklikleri 6 Destek 7 2

Detaylı

Windows Live ID ve parolanızı giriniz.

Windows Live ID ve parolanızı giriniz. Ücretsiz Deneme Hesabı Oluşturma ve Temel Özelliklerin Kullanım Kılavuzu Bilgi girilmesi gerekli alanlar Kişisel bilgi içeren alanlar http://www.windowsazure.com/tr-tr/pricing/free-trial/ adresine gidiniz

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİNE ÖĞRENCİ SEÇME YAZILI SINAVI 17 MART 2019 İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU

DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİNE ÖĞRENCİ SEÇME YAZILI SINAVI 17 MART 2019 İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİNE ÖĞRENCİ SEÇME YAZILI SINAVI 17 MART 2019 İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU 1 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik Bilgileri 3.2 İletişim

Detaylı

19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları. Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu

19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları. Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

TTEC Standalone DVR Kolay Kurulum Dokümanı. Kurulum Adımları

TTEC Standalone DVR Kolay Kurulum Dokümanı. Kurulum Adımları TTEC Standalone DVR Kolay Kurulum Dokümanı Bu dokümanda TTEC Standalone DVR cihazının kurulum adımları ile ilgili açıklamaları bulabilirsiniz. Öncelikle cihaz ile ilgili bilinmesi gereken varsayılan bilgiler

Detaylı

Asis Akıllı Bilet Mobil Android Uygulaması Mobil Ulaşım Rehberi. www.akillibiletim.com

Asis Akıllı Bilet Mobil Android Uygulaması Mobil Ulaşım Rehberi. www.akillibiletim.com Asis Akıllı Bilet Mobil Android Uygulaması Mobil Ulaşım Rehberi www.akillibiletim.com Açıklama Kullanıcılara kolaylık sağlayan Asis Akıllı Bilet Mobil Ulaşım Rehberi ile www.akillibiletim.com sitesine

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER. İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme:

ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER. İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme: ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme: 02.2.2017 Kullanıcı Adı ve Şifresinin Verilmesi Giriş için evrakkontrol.zorlu@nca.com.tr adresine aşağıdaki

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) RİZE BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) RİZE BAROSU RİZE BAROSU Adalet Sarayı Kat : 2 Merkez / Rize Telefon : (0464) 217 24 80 Faks : (0464) 217 24 04 Internet : www.rizebarosu.org.tr E-mail : info@rizebarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKÖREN ALİ RIZA ERCAN MESLEK YÜKSEK OKULU

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKÖREN ALİ RIZA ERCAN MESLEK YÜKSEK OKULU T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKÖREN ALİ RIZA ERCAN MESLEK YÜKSEK OKULU SİSTEM ANALİZİ VE TASARIM (POLİÇE TAKİP PROGRAMI) Kadir DİREK 08742057 BİLGİSAYAR TEKNOLOJİSİ VE PROGRAMLAMA P22B İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ 2

Detaylı