GENEL KURUL TOPLANTISI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GENEL KURUL TOPLANTISI"

Transkript

1 Sevgili Tevfik Fikretliler, 13 Haziran 2010 Pazar günü yapmıș ol- duğumuz Genel Kurul Toplantısı ile yılları arasında Tevfik Fikretliler Birliği - nin faaliyetlerini sizler adına yürütme görevini aldık. Bu görevin; sizler ve sizlerin desteği olma- dan, sadece Dernek resmi çalıșmaları ile bazı geleneksel faaliyetlerimizin gerçekleștirilmesi ile sınırlı kalacağını bilmekteyiz. Oysa amacımız; okulda bulunduğumuz dönemlerdeki samimi arkadașlığımızı, dostluğumuzu okul sonrasında da devam ettirmek, farklı dönem mezunlarımızla dayanıșma ortamı yaratarak maddi, manevi ve sosyal birlikteliğimizi geliștirmek, aynı zamanda toplu- mun kültürel, bilimsel ve sosyal gelișmesine katkıda bulunmaktır. Son dönemlerde genç mezunlarımızın Birliğimize katkıda bulunmak üzere görev almak is- temeleri bizleri umutlandırmaktadır. Bu sayede Yönetim ve Denetleme Kurullarımızda bu dönem yeni ve genç arkadașlarla birlikte çalıșıyoruz. Sizlerden Birlik çalıșmalarından beklentilerinizi, neyi görmeyi arzuladığınızı ve neleri ya- pabileceğinizi öğrenmek isteriz. Ben ve Yönetim/Denetim Kurulları üyesi arkadașlarım, hazırladığımız bu ikinci e-e bülten ile sizlere, yapılmıș ve yapılmakta olan Birlik çalıșmalarımızdan, mezunlarımızdan ve Okuldan haberler aktarmak, en önemlisi iletișimimizi sağlamak düșüncesindeyiz. Sizlerden de öncelikle Birlik le ilișkiye geçerek kendinizle ilgili bilgi güncellemelerinizi tamamlamanızı bekliyoruz. Biliyoruz ki Birlik Yönetimi arșivinde ne kadar doğru adresler bulu- nursa, birbirimize o kadar çok ve çabuk ulașabiliriz. Saygılarımla, Tevfik Fikretliler Birliği Yönetim Kurulu adına Bașkan Sezer Aker Göktan ( 74)

2 (ISLAK) TAVA ŞENLİĞİ Geleneksel Tava Şenliği mizi 6 Haziran 2010 Pazar günü Okulumuzun bahçesinde gerçekleştirdik. Tevfik Fikretliler Birliği yönetimi olarak çok hazırlandık, Okul idaresiyle birlikte toplantılar yaptık. Üç yıllık yönetim döneminin son Tava Günü ydü. Bu kez Okulumuzun bahçesi her zamanki Tava Şenliklerinden daha farklıydı. Davetlilerimiz her zamankinden daha fazlaydı. Fransa Büyükelçisi Bernard Emie ve Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ın katılımlarıyla uzun yıllardır beklediğimiz yeni ilköğretim binamızın temel atma törenini de paylaşmak istedik mezunlarımızla. Bahçemizin ortasında temsili temelimizi atacak kocaman bir iş makinesi, töreni izleyecek davetlileri ağırlayacağımız süslü püslü tribünümüz katılımcıları bekliyordu. Okulumuzun renklerinde balonlarla süslenmiş bahçemiz mezunlar, her yaştan öğrenciler ve velilerimizle hareketlenmeye başlamıştı 10., 20., 25., 30., 35. ve 40. yıl mezunlarımız için Berat Töreni planlamıştık. Ayrıca çekilişler, bol yemek ve içecek Biz hazırlıklarımızı tamamlamışken, galiba yağmur bulutları da en az bizim kadar çalışmıştı. Geçmişten deneyimlerimiz vardı aslında. Daha önceki yıllarda da Tava Şenliklerimizde yağmurlar yağmıştı. Ama biz hepsini başarıyla atlatmıştık. Yine öyle olacak zannettik. Amaaa olmadı Yağmur gittikçe arttı, damlalar büyüdü, dolu taneleri dövmeye başladı bahçeyi. Hepimiz içeriye sığındık. Dışarıda gördüğümüz manzara gerçekten çok ilginçti. Mezunlarımız, davetlilerimiz güneşten korunsun diye bahçenin her yerine yerleştirdiğimiz kocaman şemsiyeler havada uçuyor, masalar ters dönmüş yerlerde sürükleniyordu

3 (ISLAK) TAVA ŞENLİĞİ Her türlü hava muhalefetine karşın yeni okul binamızın temeli atıldı. Bunca yağmurla atılan temelin çok bereketli olacağına inandık Tevfik Fikret ailesi olarak. Tava Şenliği mizde planladığımız birçok şeyi yapamadık. Ama bu özel günümüzün en eğlenceli bölümlerinden biri olan piyango çekilişini Ferhat Hoca - mızla kantinde gerçekleştirdik yine de. Siz mezunlarımız için bir dergi hazırlamıştık: TıFıL. Dergimizi sizlere sunacaktık. Bir tür diploma töreni havasında yapmayı planladığımız Berat Törenimizi de yapamadık. Ama olsun, 10., 20., 25., 30., 35. ve 40. yıl mezunlarımızın isimlerine hazırlanmış olan beratlar; Okulda sizleri bekliyor. Dergi ve beratlar ile rozet ve eski yeni okul resimlerimizin basıldığı magnetleri ne zaman isterseniz Okuldan alabilirsiniz. Önümüzdeki yıllarda daha kuru, daha rüzgarsız, yeni Tava Şenliklerini bütün mezunlarımızla paylaşmak umuduyla...

4 GENEL KURUL TOPLANTISI 13 Haziran 2010 Pazar günü yaptığımız 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda; yılları arasında görev yapacak olan Yönetim organlarımızın seçimini gerçekleştirdik. Sonrasında yaptığımız Yönetim Kurulu ilk toplantısında da yönetim içi görevlendirmeleri tamamladık. Buna göre: Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri: Başkan: Sezer Aker Göktan ( 74) Başkan Yardımcısı: Can Üstünalp ( 81) Genel Sekreter: Senem Şentürker Şen ( 85) Genel Sekreter Yardımcısı: Çiğdem Özaltın ( 02) Sayman: Candan Sertçeoğlu Tokyürek ( 91) Üye: Süreyya Gölgeli (öğretmen) Üye: Cansın Yalçın Seyhan ( 81) Denetim Kurulu Asıl Üyeleri: Haluk Fincancıoğlu ( 70) Asım Gürel ( 77) Mehmet Gülerman ( 02) Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Mehmet Taylan Esen ( 99) Ali Bora Ersoy ( 87) Levent Bağan ( 74) Semih Akıncı ( 74) B. Ebru Pürsünlerli Demiryürek ( 87) S. Şule Turgut ( 89) Çiğdem Özdemir ( 82) Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: V. Süreyya Kayatekin ( 84) Evnur Dinç Korkan ( 76) Dide Gönenç ( 90) Onur Kurulu Üyeleri: Nefise Öke (Emekli öğretmen) Kadri Osman (Emekli öğretmen) Ayşe Başçavuşoğlu ( 71)

5 GENEL KURUL TOPLANTISI Geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi bu yıl da yeni Yönetim Kurulumuzu oluştururken; işlerin daha sağlıklı yürüyebilmesi için eski yönetimden en az 2 veya 3 arkadaşımızla beraber yeni arkadaşlarımıza da görev veren bir liste ile görev talep ettik. Bunun bir gelenek olması en büyük arzumuzdur. Böylece işlerin birbirimize kademeli devri ile çalışmalarımız çok daha kolay bir şekilde yürütülecek ve bayrak teslimi gerçekleşebilecektir. Saygılarımızla bilgilerinize sunarız, Tevfik Fikretliler Birliği Yönetim Kurulu Tevfik Fikretliler Birliği Yönetim, Denetim ve Onur Kurulları Üyeleri Sezer Aker Göktan Ankara doğumludur yılı Tevfik Fikret Lisesi, 1979 yılı ODTÜ, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü mezunudur. Turizm Bakanlığı, Planlama Dairesinde uzman plancı olarak 9 yıl, Özel Çevre Koruma Kurumu nda şube müdürü olarak 20 yıl çalışan mezunumuz, 2010 Ocak itibarıyla emekli olmuştur. Evli ve iki kızı olan mezunumuzun her iki kızı da Tevfik Fikret Lisesi mezunudur. Can Üstünalp Ankara doğumludur yılları arasında TFL barakalarında okuduktan sonra, 1981 yılında girdiği ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümü nden ancak 1988 yılında mezun olabilmiştir yılında Milwaukee de, İşletme Yönetimi üzerine Yüksek Lisans Programını bitiren Üstünalp. mesleki kariyerine, mezunlarımızdan rahmetli Çağlayan Dayı nın ( 80) yine rahmetli babası Mustafa Dayı nın yanında 1988 yılında başlamıştır yılında girdiği MESA da, 2006 yılı itibari ile Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir. TMMOB, TTMD, ASHRAE, NFPA ve İMMB üyelikleri de bulunmaktadır. Evli ve iki erkek çocuğu olan mezunumuzun her iki oğlu da Tevfik Fikret Lisesi öğrencisidir. Senem Şentürker Şen Ankara doğumludur yılında Tevfik Fikret Lisesi, 1990 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olduktan sonra Türkiye Bankalar Birliği ve Bilkent Üniversitesi, Uygulamalı Yabancı Diller Yüksekokulu nda çalışmıştır. Serbest çevirmen olarak çalışan mezunumuz dönem arkadaşı Erdem Şen ile evlenmiştir ve Tevfik Fikret İlköğretim Okulu öğrencisi bir oğlu ve potansiyel Tevfik Fikret li bir kızı vardır.

6 GENEL KURUL TOPLANTISI Candan Sertçeoğlu Tokyürek Bursa doğumludur yılı Tevfik Fikret Lisesi, 1996 Bilkent Üniversitesi U.Y.D.Y.O. Bankacılık ve Finans Bölümü mezunudur. Serko Enerji ve Dış Politika Enstitüsü çalıştığı kurumlardan olup son dönemde kendini denize atmış, amatör denizci yetiştirmektedir. Sıkı bir Tevfik Fikret taraftarıdır, tüm öğrencilik yaşantısı boyunca sınıf başkanlığı yapmış, son yıl ise Okul Başkanı olmuştur. Geçen dönem Tevfik Fikretliler Birliği Başkanı olmasının yanı sıra halen A.Ö.D. Yönetim Kurulu üyeliği de yapmaktadır. Çiğdem Özaltın Ankara doğumludur. Ankara Tevfik Fikret Lisesi 2002 mezunudur. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü nden 2008 yılında mezun olmuştur. Henüz çalışmıyor olup, kendi işini kurmak arzusundadır. Süreyya Gölgeli Malatya doğumludur. Gazi Eğitim Enstitüsü Beden Eğitimi Bölümü nden 1980 yılında mezun olup Tevfik Fikret Lisesi nde çalışmaya başlamış, o günden bu yana okulumuzdan ayrılamamıştır. Tevfik Fikret Lisesi mezunu olan kızı Fransa da sürdürdüğü lisans eğitimini bitirmiş, İsviçre de yüksek lisana başlamıştır. Cansın Yalçın Seyhan Ankara doğumludur yılında Tevfik Fikret Lisesi nden, 1986 yılında Gazi Üniversitesi Ekonomi Bölümü nden mezun olduktan sonra çeşitli kuruluşlarda muhasebe üzerine çalışmış, sanat galerilerinde yöneticilik yapmıştır. Tevfik Fikret Lisesi mezunu Sedat Seyhan ile 1985 yılında evlenmiş olan mezunumuzun Tevfik Fikret Lisesi öğrencisi bir kızı bulunmaktadır.

7 BERAT DERGİ - ROZET Tava Şenliği için hazırladığımız ve siz mezunlarımıza Tava Günü nde dağıtmayı planladığımız 10., 20., 25., 30., 35. ve 40.yıl mezunlarımızın Mezuniyet Beratlarını, Rozetlerini ve "TıFıL" Dergi sini hava muhalefeti!!! nedeniyle veremedik. Daha sonra Genel Kurul Toplantısı için gelen mezunlarımıza bir bölümünü verdik. Ankara da ikamet eden mezunlarımız; Okula uğradıkları takdirde hem kendilerininkini, hem de görüştükleri arkadaşlarınınkini Ferhat Erdoğan'dan alabileceklerdir. Şehir dışındaki mezunlarımıza ise bize başvurdukları takdirde, posta/kargo aracılığı ile ulaştırabileceğiz. Eriştirmekte yardımcı olabilirseniz çok mutlu oluruz.

8 MEZUNLARDAN HABERLER 1991 yılı mezunumuz ve eski başkanımız Candan Sertçeoğlu Tokyürek baskılara daha fazla dayanamayıp 15 Mayıs 2010 günü Benhür Tokyürek ile evlenmiş, damadın ayağına basmış, evlilik cüzdanını kapmıştır mezunlarımızdan Münir Tuğcu nun kızı Yasemin 26 Haziran 2010 da Çeşme, Alaçatı da evlendi. Gençlere mutluluklar dileriz mezunlarımızdan Ela Ağırnaslı Öz ün kızı Simin 26 Haziran 2010 da Ankara da evlendi. Mutluluklar dileriz yılı mezunumuz Özge Baran 3 Temmuz 2010 Cumartesi günü İstanbul - da evlendi. Kendisine ve eşine mutluluklar dileriz mezunları mezuniyetlerinin 25. yılında Antalya Dedeman Otel de bir araya geldiler. Eşleri ve çocuklarıyla birlikte olan mezunlarımız bir yandan hasret giderirken, bir yandan da eski günleri andılar. Anne evine girince insan bir huzur duyar ya, işte öyleydi, diye yorumladı Başkan Murat Öztürk, bu buluşmayı. Nice buluşmalara 85 liler

9 MEZUNLARDAN HABERLER Her ayın ilk perşembesi buluşan Ankaralı 1981 mezunları 1 Temmuz 2010 akşamı Göksu Lokantasında bir araya geldiler. İki yıl boyunca Uluslar arası Göz Konseyi (ICO) Danışma Kurulu nda görev yapan 1974 mezunlarımızdan Prof.Dr.Pınar AYDIN O DWYER, konseyin Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Aydın, 2002 yılından bu yana Uluslararası Göz Birliği Etik Komisyonu Başkanlığını da yürütmektedir. Ankara Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı olarak görev yapan 1990 yılı mezunlarımızdan Neslihan ÜLGENALP ÖZKAN İstanbul a gidiyor. Yeni hayatınızda başarılar dileriz, Neslihan Öğretmenim

10 OKULDAN HABERLER Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları mimarı Turhan Kayasu nun projelerini hazırladığı 6400 m2 büyüklüğündeki yeni okul binasının inşaatının temel atma töreni 6 Haziran 2010 Pazar günü Tava Şenliği nde yapıldı. Fransa Büyükelçisi Bernard Emie, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve NORM Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve AVM Yapı Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. İş Ortaklığı yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleşen temsili tören mezunlarımız, veliler ve öğrencilerimiz eşliğinde gerçekleşti. Binamızın temeline ilköğretim öğrencilerimizin okulla ilgili dileklerini yazdıkları küçük kağıtları da attık. Binanın öğretim yılına yetiştirilmesi planlanmakta. Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları nın başarıyla düzenlediği Okullararası Fransızca Tiyatro Festivali Tevfik d Or 10. yılında yine okulumuzun ev sahipliği ile Mayıs 2010 tarihlerinde yapıldı. Türkiye de ve yurtdışında çeşitli ülkelerde Fransızca eğitim yapan okulların katıldığı bu yarışmada geleceğin yetenekli sanatçılarını izleme olanağı bulduk. Okulumuz tiyatro grubunun sergilediği Tailleur pour Dames adlı oyundaki performansıyla Berkin Savcısözen En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmüştür.

11 OKULDAN HABERLER Küçük kız voleybol takımımız Karaman - da yapılan Türkiye Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü oldu. Hiç set vermeden Türkiye şampiyonasına kadar gelen sporcularımız, burada verdikleri bir maç sonucu üçüncülük kupasını aldılar. Gelecek yıllarda kendilerinden çok daha büyük başarılar bekliyor, küçük sporcularımızı kutluyoruz. Okulumuzda uzun yıllar kimya öğretmeni olarak görev yapmış olan M. José Roméro yu kaybettik. Kendisine Tanrıdan rahmet Tevfik Fikret ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. Lise Müdürümüz Eser Gerdanlı Tevfik Fikret Lisesi Müdürü olarak eğitim ve öğretim alanında yaptığı başarılı çalışmaları ve kurucu üyesi, uzun süre yönetim kurulu üyesi olduğu Fransızca Öğretmenleri Derneği ndeki katkıları nedeniyle Fransız Milli Eğitim Bakanı tarafından "Chevalier des Palmes Académiques" nişanıyla ödüllendirildi. Eser Gerdanlı'ya "Chevalier" nişanı, tarihinde Fransız Kültür Merkezi nin yeni binasında yapılan bir törenle Fransa'nın Ankara Büyükelçiliği Kültür ve İşbirliği Müsteşarı ve Türkiye Fransız Kültür Merkezi Müdürü Jean-Luc MASLIN tarafından takıldı. Okulumuz Fotoğrafçılık ve Doğa Sporları Kulüplerinin Isparta- Dedegöl dağlarına düzenlediği kamp sayesinde öğrencilerimiz dağcılığın temel ilkelerini keşfettiler. Öğretmenlerimiz Müfit Alkaya, Aylin Yılmaz ve 1980 mezunlarımızdan Murat Erciyes ile birlikte unutulmaz anlar yaşandı.

12 OKULDAN HABERLER 5 Haziran 2010 tarihinde okulumuzda her sene olduğu gibi Bilim Şenliği düzenlendi. İlköğretim 1. kademe öğrencilerinin sene içinde fen ve matematik dersleri kapsamında edindikleri bilgilerle oluşturdukları bilimsel projeleri arkadaşları, öğretmenleri ve velilere tanıttıkları bu etkinlikte aynı zamanda ilköğretim öğrencileri yıl boyunca hazırladıkları Ürün Dosyaları nı da velilerine sundular yılı mezunları 29 Haziran 2010 günü okulumuz bahçesinde düzenlenen Diploma Töreni nde sembolik diplomalarını aldılar. Tevfik Fikret Okulları yeni mezunlarımıza güle güle derken, Tevfik Fikretliler Birliği olarak biz onlara Hoşgeldiniz diyoruz. Yeni hayatınızda başarılar dileriz Yeni mezunlarımız 30 Haziran 2010 günü Ankara Palas ta düzenlenen Mezuniyet Balosu nda gönüllerince eğlendiler. Yoğun çalışmalarla geçen uzun bir yılın ardından lise mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

13 DUYURULAR Derneğimizin mezunlarımızla iletişiminin hızlandırılması ve web sitemizin daha etkin kullanımını sağlamak için bilgi-işlem konusunda çalışan mezunlarımızdan yardım bekliyoruz. adresinden bize ulaşabilirsiniz. İŞ İLANLARI LÖSEV LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SAĞLIK VE EĞİTİM VAKFI ULUSLARARASI İLİŞKİLER ELEMANI (ANKARA) - Üniversite mezunu (tercihen Uluslararası İlişkiler bölümünde), - Çok iyi derecede İngilizce ve çeviri bilgisine sahip, - Tercihen ikinci bir yabancı dili olan, - 3 yıl iş deneyimine sahip, - Resmi yazışma kurallarına hakim, - Avrupa birliği proje prosedürlerine hakim, - Proje tecrübesine sahip ve uluslararası kuruluşlar için yeni projeler üretebilecek, - Uluslararası organizasyonlar düzenleyebilecek, - Vizyonu geniş, motivasyonu yüksek, çözüm odaklı çalışabilen, - İnsan ilişkilerinde başarılı; ekip çalışmasına yatkın, - Haftanın 6 günü yoğun tempolu çalışabilecek, - Çok iyi düzeyde ofis programlarını kullanabilen, - Araştırmacı, - Seyahat engeli olmayan, - Sigara kullanmayan, Adaylar aranmaktadır. Erkek adayların askerliğini yapmış ya da muaf olması gerekmektedir. İlgilenenler fotoğraflı, İngilizce ve Türkçe özgeçmişlerini international@losev.org.tr adresine konu satırına İŞ BAŞVURUSU ad soyadı yazarak iletebilirler.

14 İŞ İLANLARI SALES ENGINEER We are a company in construction products/construction chemicals sector and we are seeking for a SALES ENGINEER. Qualifications: University degree in Engineering Excellent command of English both written and spoken. Good command in German language would be an asset Minimum 2 years of experience in construction industry, preferably having roles with international exposure Excellent user in all MSOffice applications Strong leadership and interpersonal skills No restrictions to travel domestically as well as to abroad Military service must be completed for male applicants Job Description: The position will be responsible for: Monitoring and driving customer opportunities, Utilizing all available and applicable sales tools effectively to document, monitor and report sales progress on a timely manner, Updating and reporting of market intelligence data by assessing business potentials within current segmentation, competition, price levels by knowing the competition, Developing and maintaining long-term customer relationships. Assisting in the development of the sales and marketing plans and strategies to achieve sales targets, Making customer visits, identifing their needs, preparing proposals and close follow up, Cooperate with the operational functions during the evaluation of new sales opportunities, Coordinate and take the lead for all sales and aftersales activities for the related product groups in the area of responsibility. Please be aware that all interviews will be held in English language Başvuru: Ela Alkaya Tel:

15 İŞ İLANLARI FRANSA BÜYÜKELÇİLİĞİ Recrutement d'un(e) traducteur(trice)-interprète au service de presse de l'ambassade de France à Ankara Pour votre information, vous trouverez ci-joint une fiche de poste relative à un poste de traducteur-interprète ouvert au service de presse de cette Ambassade à compter du 1er septembre Je vous remercie par avance de bien vouloir relayer cette information autour de vous, en l'affichant dans les locaux de votre établissement et, le cas échéant, en la relayant auprès de vos contacts habituels, afin de lui assurer le maximum de publicité d'ici au 23 juillet 2010, date de clôture de la réception des candidatures. La décision finale de recrutement devrait être prise en théorie d'ici à la fin du mois de juillet au plus tard Julien BOUCHARD Ambassade de France en Turquie - Fransa Büyükelçiligi Premier secrétaire / Conseiller de presse - Politique intérieure Basin ve Iç Politikadan sorumlu Baskatip Tél. : (00 90) / Fax : (00 90)

16 İŞ İLANLARI Poste de Traducteur-Interprète au Service de Presse et de Communication, pour le 1 er septembre 2010 Date limite de dépôt des candidatures au service culturel de l Ambassade (CV + lettre de motivation) : 23 juillet 2010 Renseignements au : laurence.aupee@diplomatie.gouv.fr Emploi à temps plein (38h). Titulaire d un diplôme universitaire au moins de niveau Maîtrise en rapport avec l interprétation et la traduction, la langue française ou la communication, la personne recrutée, parfaitement bilingue français-turc (à l écrit comme à l oral), devra faire preuve d autonomie, d organisation et de flexibilité. Sa disponibilité et son esprit d initiative lui permettront d assurer les fonctions de traducteur-interprète du Service de presse et de communication de l Ambassade de France qui emploie quatre agents locaux au total. Travaillant en tandem avec deux autres traducteurs / interprètes que compte le Service de presse et de communication, la personne recrutée devra faire preuve d une grande polyvalence pour pouvoir être totalement interchangeable avec ses deux collègues, mais également, en tant que de besoin, remplacer l agent technique du service de presse en vue d assurer la bonne circulation de l information au sein de l Ambassade et ses liens avec ses prestataires de service extérieur dans le domaine de l information et de la communication. Dans le cadre de sa mission, la personne recrutée sera notamment chargée des tâches suivantes : préparation d une revue de presse quotidienne, veille médiatique sur des sujets d intérêt général pour la France en Turquie, traduction d articles de journaux et de textes en tous genres (du turc vers le français et inversement), interprétation consécutive pour l Ambassadeur (entretiens, discours, cérémonies à Ankara ou en province), ou pour les agents de la chancellerie diplomatique. Bon connaisseur des milieux médiatiques turcs, elle saura chercher l information là où elle se trouve, afin d alimenter la réflexion des agents de la chancellerie diplomatique. L agent pourra également être amené à effectuer des tâches relevant de l assistance au chef du service de presse : rédaction de communiqués de presse et de correspondance, prise et entretien des contacts, gestion du site internet de l Ambassade. La personne recrutée sera soumise en alternance, à une astreinte hebdomadaire qui pourra l amener à exercer son travail en dehors des heures de bureau, notamment le week-end, et en fonction des contraintes liées à l actualité. La personne recrutée maîtrisera les fonctions courantes des outils bureautiques les plus fréquemment utilisés, Word, Excel, Power Point, Internet et devra s approprier très rapidement d autres applications spécifiques au Ministère des Affaires Étrangères et Européennes. La rémunération mensuelle brute proposée pour ce poste s élève à TL et comporte un 13 ème mois. L agent disposera de 20 jours de congés annuels. Cette rémunération fera l objet d ajustement chaque année en fonction des règles en vigueur. Les candidat(e)s accepteront de se soumettre à des tests de traduction, d interprétariat et de compétences en bureautique et les meilleurs seront convoqués à un entretien.

17 Mesleki ve özel yaşantılarınızdaki her türlü yenilik, gelişim ve değişim haberlerini adresinden bize ulaştırırsanız, e-bültenimizin gelecek sayılarında tüm mezunlarımızla paylaşabiliriz. BİLGİ GÜNCELLEME FORMU Adı Soyadı/Kızlık Soyadı: TFL Mezuniyet Yılı: (Mezun değilse) TFL de okuduğu yıllar: Son Mezun Olduğu Okul/Bölüm: Çalıştığı Yer/Unvanı: Cep Tel: E-Posta: İş Tel: DEĞERLİ MEZUNLAR; Yukarıdaki bilgileri gerekli güncellemeleri yaparak LÜTFEN adresinden Derneğe ulaştırın. Derneğimizin yıllık üye ödentisi 25 TL. dir. Ödenmesi hususunda hassasiyetinizi rica ediyoruz. Garanti Bankası, Ankara, Ümitköy Şubesi (483) Hesap No : IBAN NO : TR Katkılarınızla daha da zenginleşecek, birbirimizden daha fazla haberdar olacağımız gelecek sayımızda buluşmak üzere...

GENEL KURUL TAVA ŞENLİĞİ

GENEL KURUL TAVA ŞENLİĞİ Büyük ailemizin değerli üyeleri, Ufak ama, emin adımlarla ilerlediğimizin yavaş yavaş da olsa büyüdüğümüzün bir göstergesini daha sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Elimizde sadece sizlere ait eski

Detaylı

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Fabrika Haberleri OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Adana Çimento Teknik Genel Müdür Yardımcısı Ünal Öner 01 Ocak 2008 tarihi itibariyle Mardin Çimento Genel Müdürlüğü ne ve Adana Çimento ÜNAL ÖNER

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

JCI Bahçeşehir 2015 NİSAN MAYIS BÜLTENİMİZ

JCI Bahçeşehir 2015 NİSAN MAYIS BÜLTENİMİZ JCI Bahçeşehir 2015 NİSAN MAYIS BÜLTENİMİZ 01 Nisan Tarihin de www.jcibahcesehir.com Web Sitemiz Aktif hale geldi. ITS Group / JCI Kültür Genel Sekreteri Merve Akman a Çok Teşekkürler! 02 Nisan Tarihinde

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 EYLÜL 2014 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Ayşe Velibeşe

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/12/2010 Kulübümüzün 1259. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 10/02/2011 Kulübümüzün 1267. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Eğitimci yazar Dr. Özgür Bolat, 26 Mayıs 2017 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? konulu seminer verdi. Seminere;

Detaylı

YETENEKLİ TEDLİLER SANAT

YETENEKLİ TEDLİLER SANAT YETENEKLİ TEDLİLER SANAT GECESİ İLE İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİLER 04.06.2014 ÇARŞAMBA günü öğrencilerimiz yetenekleriyle bizlere gökkuşağının renklerinden bir demet sundular. Gecemiz TED müzik grubunun canlı

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJAN TESBİT FORMU

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJAN TESBİT FORMU SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJAN TESBİT FORMU Anabilim Dalı Lisansüstü Programın Adı Alan İçi / Dışı Yüksek Lisans Kontenjan Teklifi Yüksek Lisansa Başvuruda

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ 2013-2014 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO : 4 (EKİM) BAŞKANIN MEKTUBU Değerli Dostlar Ron D.BURTON Uluslararası Rotary Başkanı 2013 2014 Dönemi Gürkan OLGUNTÜRK 2430. Bölge Guvernörü 2013 2014 Dönemi N.Altan ARSLAN

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

17. SAYI. kasım 2016 EXPO 2016 ANTALYA

17. SAYI. kasım 2016 EXPO 2016 ANTALYA kasım 2016 17. SAYI EXPO 2016 ANTALYA Dünya nın en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Expo Fuarı ü l k e m i z d e i l k d e f a 23 Nisan 30 Ekim 2016 tarihleri arasında Çiçek ve Çocuk temasıyla

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ KURULUŞ: 1997

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ KURULUŞ: 1997 ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ KURULUŞ: 1997 OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ A.D. SINIF ÖĞRETMENLİĞİ EĞİTİMİ A.D. SOSYAL BİLGİLER EĞİTİMİ A.D. 1 / 2 / 3 / 4 5 / 6 / İlköğretim Bölümü

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

İçindekiler YENİ DÖNEME BAŞLARKEN

İçindekiler YENİ DÖNEME BAŞLARKEN İçindekiler Yeni Döneme Başlarken... 1 Okulun Önünde Araç Park Edilmesi... 2 Okul Saatlerimiz... 2 Herkes İçin Barış... 2 Teşekkürler... 3 Hafta İçi Ve Hafta Sonu Çalışma Takvimimiz... 3 Eğitimde İzlerimiz...

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! II.DÖNEM KURS TAKVİMİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! II.DÖNEM KURS TAKVİMİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 1 6.Sınıflarımız İçin Fairplay Sunumu... 2 Paylaşım Toplantımız... 2 Yarıyıl Tatili Kitap Şenliği!... 2 Takımımızı Kutluyoruz... 2

Detaylı

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/06/2011 Kulübümüzün 1282. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TOBB 2013 ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-ÜYE SAYIMIZ 2013 yılı sonu itibari ile 48% artış ile 372 üyeye ulaşmış bulunuyoruz. 2010: 93 2011: 132 2012: 252 2013: 372 2014: 397(Haziran ayı itibari

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

11/11/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

11/11/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 11/11/2010 Kulübümüzün 1254. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 2010 2011 Dönemi KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle

Detaylı

ITU BiRLiK EVLUL- EKiM 2015 BULTENI

ITU BiRLiK EVLUL- EKiM 2015 BULTENI .... ITU BiRLiK EVLUL- EKiM 2015 BULTENI Değerli Üyemiz; Yaz sezonu sonrası yeni döneme, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. Yılını kutladığımız Cumhuriyet Balosu ile başlamış bulunuyoruz. Bu vesileyle üyelerimizle

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 61 3. EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 22 Mart 2008 tarihinde Şubemiz EMO Genç Komisyonu tarafından Dicle Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

İnan & Aras Hukuk Bürosu

İnan & Aras Hukuk Bürosu İnan & Aras Hukuk Bürosu İnan & Aras, müvekkil ve danışanlarına hukukun her alanında hizmet veren Ankara merkezli bir hukuk bürosudur. Hukuk büromuz, yerli ve yabancı müvekkillerine şirketler hukuku, birleşme

Detaylı

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız...

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... İçindekiler Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... 3 Dünya Çocuk Hakları Günü... 3 Sayın Gökhan Okçu İle Söyleşi...

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ (CV) I-Kimlik Bilgileri. II-İletişim Bilgileri. III-Eğitim Bilgileri ve Kişisel Nitelikler

ÖZGEÇMİŞ (CV) I-Kimlik Bilgileri. II-İletişim Bilgileri. III-Eğitim Bilgileri ve Kişisel Nitelikler ÖZGEÇMİŞ (CV) % I-Kimlik Bilgileri 1. Adı Soyadı: Miktat BEKTAŞ 2. Doğum Yeri: Konya 3. Doğum Tarihi: 01.01.1957 4. T.C. Kimlik No: 14546585334 II-İletişim Bilgileri 1. Adres: Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

8.Sınıf Mezuniyet Töreni

8.Sınıf Mezuniyet Töreni 8.Sınıf Mezuniyet Töreni Liseye Geçiş Tören Provaları Programı Sayın Velimiz, 2016-2017 öğretim yılında okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimizin Liseye Geçiş Tören Provaları Programı aşağıda belirtilmiştir.

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

Maslak Rotary Kulübü

Maslak Rotary Kulübü K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1077 Dönem Toplantı No: 5 Bülten No: 5 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 12 Ağustos 2015 Toplantı Saati :12.30 13.30 Hizmetlerinizi

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Başkanın Mesajı Kulüp Toplantı No: 1103 Dönem Toplantı No: 33 Bülten No: 33 Toplantı Yeri: Maslak Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 16 Mart 2016 Toplantı Saati :12:30-13:30

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 HAZĠRAN 2014 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Burçin

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 363 Tarih : 02/11/2010

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 363 Tarih : 02/11/2010 Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 En iyi bireyler, Kendilerinden çok ait olduğu toplumu dü ünen, onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına, ya amını adayan insanlardır.

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu. ARDEŞEN AVNI KAHYA 07.11.1962 Yılında Ardeşen de doğdu. İlk orta öğrenimi mi Ardeşen de Liseyi Rize de tamamladı. Siyasete 1978 de Milli Türk Talebe Birliği ile başladı, 1994 yılında Refah Partisinde Teşkilat

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum.

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum. Müge Dalgıç İletişim Bilgileri E-Posta : mugenurdalgic@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Kadıköy - Göztepe Ev Telefonu : 90 (216) 567 82 23 Cep Telefonu : 90 (541) 890 86 92 Kişisel

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 23.12.2010 2010/18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 23.12.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

YENİ YILDA TÜM ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE MUTLU, HUZURLU VE SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUZ ÜLKEMİZE HUZUR VE BARIŞ GETİRSİN.

YENİ YILDA TÜM ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE MUTLU, HUZURLU VE SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUZ ÜLKEMİZE HUZUR VE BARIŞ GETİRSİN. MARMARA SOROPTİMİST KULÜBÜ Kurucu Başkan : Efser Fındıkoğlu Dernek kodu:34-05-033 Başkan : Zeynep Narçin Ünsal 2. Başkan : Betül Onursal 2. Başkan: Derin Öncel Sekreter : Aslı Velidedeoğlu-Kaban Tarih

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı

Neonatoloji Hemşireliği Derneği ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD. Neonatoloji BD. ve Erciyes Üniversitesi

Neonatoloji Hemşireliği Derneği ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD. Neonatoloji BD. ve Erciyes Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD. Neonatoloji BD. ve Hemşirelik Bölümü işbirliği ile YENİDOĞAN HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU Sayın Meslektaşlarım; Dünyadaki ve ülkemizdeki

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR TRAFİKTE GÜVENLİK Sayın Velilerimiz, Üniversite kampüsümüz içerisinde her yerde yaya geçiş üstünlüğü olduğunu hatırlatmak isteriz. Çocuklarını

Detaylı

Yerleştiği Puan Türü

Yerleştiği Puan Türü İZMİR FEN LİSESİ LYS 2010 YERLEŞTİRME SONUÇLARI Say-2 Puanı Tercih Sırası Yerleştiği Puan Türü Yerleştiği Üniversite Yerleştiği Bölüm 575,000 1 MF-4 Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Müh. 563,763

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

3 Aralık 2015 Perşembe günü. Conrad Oteli İstanbul. ile

3 Aralık 2015 Perşembe günü. Conrad Oteli İstanbul. ile Büyük Gala Gecesi Derneğimizin 130. Kuruluş yılı Chico & The Gypsies ile 3 Aralık 2015 Perşembe günü Conrad Oteli İstanbul Türk-Fransız Ticaret Derneği - Chambre de Commerce Française en Turquie OTIM Yolu

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ Okulumuz 26.08.1996 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 26.08.1996 yılında Çankaya İlçesi, Yıldız semtinde Yıldız Anadolu Lisesi adı altında eğitimöğretime

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğünden:

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğünden: İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun ve Öğretim Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ N YÜKSEK LİSANS DOKTORA ÇALIŞAN SAYISI 2012-2013 30 1 1 2 2014-2015 40 2015-2016

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH TAN RAHMET DİLİYORUZ

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH TAN RAHMET DİLİYORUZ LÜKÜS HAYAT ŞEHİTLERİMİZE ALLAH TAN RAHMET DİLİYORUZ ŞEHİTLERİMİZE ALLAH TAN RAHMET DİLİYORUZ Önceki gün Şırnak Şenoba da meydana gelen helikopter kazasında, daha önce Kayseri 1.Komando Tugay Komutanlığı

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

We realise productions in our workshop while continuing to work on large projects based on site.

We realise productions in our workshop while continuing to work on large projects based on site. NK CEPHE 17 yıldır Kayseri de faaliyet gösteren, dış cephe konusunda kendini kanıtlamış, Üçel Alüminyumun bir kolu olarak Neslihan IRVANA ve Kamil KOCAPAŞ tarafından 2014 yılında kurulmuştur. Şirketimizin

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ

BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ Genel Nitelikler: Kadın Hastalıkları, doğum, infertilite ( kısırlık) ve üremeye yardımcı tekniklerin uygulamasında sektörün öncü kuruluşlarından Bahçeci Sağlık

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO : 5 2014-2015 Dönemi Uluslararası Teması ; Light The Path Yolu Aydınlat International Inner Wheel Başkan Abha Gupta

Detaylı

Haziran Öğretmenlerimiz Ö ğretmenlerimiz v eç alışanlarımız ve Çalışanlarımız S ergiledikleri Sergiledikleri O yunla Büyük Büyük Oyunla B eğeni Topladılar Topladılar Beğeni İTK'lı Mezunlar Lise Hayatlarına

Detaylı

2012 ALINTERİ LİSTESİ (EŞİT AĞIRLIK SÖZEL)

2012 ALINTERİ LİSTESİ (EŞİT AĞIRLIK SÖZEL) 1 ALINTERİ LİSTESİ (EŞİT AĞIRLIK SÖZEL) Başarı 1 2 TİLBE GÜNEY Ankara And. NESLİHAN ALDOĞAN Kırkkonaklar And. 12. SINIF YOK 489 12. SINIF YOK 476 YGS- 18475-1683 YGS-30276-3080 ODTÜ ULUSLARARASI İLİŞKİLER

Detaylı

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Fransızca-Hintçe

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Fransızca-Hintçe Dilekler : Evlilik Félicitations. Nous vous souhaitons à tous les deux tout le bonheur du monde. त म ह र श द क अवसर पर बध ई ह. म र आश र व द ह क त म सद स ख रह. Yeni evli bir çifti Félicitations et meilleurs

Detaylı

İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ

İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 KASIM 2014 BÜLTENİ 1 İZMİR INNER WHEEL DERNEĞİ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Ayşe

Detaylı

TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok

TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok Antalya daki 4 üniversitenin sektör için gerekli eğitimleri verdiği, Akdeniz Üniversitesi

Detaylı

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ 2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ Şube sınırlarımız içerisindeki Anadolu, Eskişehir Osmangazi, Dumlupınar ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitelerinde eğitim gören EMO-Genç üyelerimize çeşitli etkinlikler düzenlenmiş

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 ( 21 Aralık 2015 04 Ocak 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Aralık Salı günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu nda İstanbul Atletizm Şampiyonası yapıldı. Her kategoride 65 e yakın öğrencinin

Detaylı

TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi

TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi İstanbul Proje Koordinasyon Bürosunda (İPKB) Çalıştırılmak Üzere ELEMAN

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı