BARINMA BİRİMLERİ YÜRÜTME KURULU BARINMA BİRİMLERİ YÜRÜTME KURULU ÜYELERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BARINMA BİRİMLERİ YÜRÜTME KURULU BARINMA BİRİMLERİ YÜRÜTME KURULU ÜYELERİ"

Transkript

1 BARINMA BİRİMLERİ YÜRÜTME KURULU BARINMA BİRİMLERİ YÜRÜTME KURULU ÜYELERİ Yürütme Kurulu; a) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından sorumlu Rektör Yardımcısı, b) Üniversite Yönetim Kurulunca seçilen iki öğretim üyesi, c) Üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı, ç) Barınma Birimlerinden sorumlu Müdür, olmak üzere beş kişiden oluşur. Yürütme Kurulunda görevli öğretim üyelerinin görev süresi 3 yıl olup, görev süresi sona erenler aynı usulle tekrar görevlendirilebilir. Süre dolmadan üyeliğin boşalması halinde, kalan süreyi tamamlamak üzere yeni bir üye görevlendirilir. Barınma Birimleri Yürütme Kurulu nun görevi genel olarak; Üniversiteye bağlı Barınma Birimlerini idare etmektir. Yürütme Kurulunun görevleri şunlardır: Üniversite Yönetim Kurulunun belirlediği ilke ve kararları uygulamak. Barınma Birimlerine alınacak öğrencilerin kayıt-kabul şekli ve sıralama esaslarını tespit etmek. Barınma Birimlerine başvuran öğrencilerden, kabulü uygun görülenlerin listesini onaylamak. Barınma Birimlerinin kayıt, açılış ve kapanış tarihlerini belirlemek. Barınma Birimleri arasında eşgüdüm sağlamak. Barınma Birimlerinin işleyişini izlemek ve denetlemek. Barınma Birimlerinde kalan öğrenciler ile misafir öğrenciler ve diğer misafirler için barınma ücretlerini tespit ederek, Yönetim Kurulunun onayına sunmak. Öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için Barınma Birimlerinde kafeterya, kantin, berber, terzi vb. işletmelerin açılmasına karar vermek, bunların işletilmesi için gerekli ilkeleri belirlemek. Uyarma, kınama ve Barınma Birimlerinden geçici çıkarma ceza tekliflerini değerlendirerek karara bağlamak.

2 DİPLOMA METİNLERİNİ İNCELEME KOMİSYONU DİPLOMA METİNLERİNİ İNCELEME KOMİSYONU ÜYELERİ Rektör Yardımcısı başkanlığında 3 Profesör, 2 Doçent, Öğrenci İşleri Daire Başkanı ve 2 Okutmandan oluşur. Uluslararası Öğrencilerin Başvuru Değerlendirme ve Kayıt Kabul u nun görevi genel olarak; Diplomadaki yazılı metinlerin Türkçe mi yoksa İngilizce mi olması gerektiğine karar verir ve kararı senatoya sunar.

3 ERASMUS+ HAREKETLİLİĞİ ÖĞRENCİ SEÇİM KOMİSYONU ERASMUS+ KOMİSYONU ÜYELERİ Rektör tarafından önerilen ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü başkanlığında, Uluslararası İlişkiler Ofisi akademik personeli veya aktif fakültelerin her birinden seçilen öğretim elemanlarından oluşur. ERASMUS+ Öğrenci Seçim u nun görevi genel olarak; Erasmus+ Hareketliliği çerçevesinde Program Rehberi/Uygulama El kitabında yer alan ve üniversitemizin belirlediği kriterlere uygun olarak, Öğrenim ve Staj hareketliliğinde bulunacak öğrencilerin seçilmesi. *Yükseköğretim Kurumu tarafından belirlenen el kitabına uygun kriterleri göz önüne alarak değerlendirme yapmak. *Değerlendirme sürecinin adil ve tutarlı olabilmesi için, kriterlerin tüm öğrencilere eşit derecede uygulanabilmesini sağlamak. *Öğrenim/Staj hareketliliğinden faydalanacak öğrenci seçimi ile ilgili olarak tutarsız uygulamaları tespit etmek. *Seçim sonuçlarının şeffaflık ilkesine uygun olarak yapıldığını tutanakla bildirmek. *Yükseköğretim Kurumunun seçim sonuçlarını şeffaflık ilkesine uygun olarak ilan etmesini sağlamak. *Seçim sonuçlarına itiraz eden öğrenci olabileceği ihtimaline karşı resmi bir itiraz sürecinin belirlenmesi ve ilan edilmesi. *Seçim sonuçlarına yapılan itirazların değerlendirilmesi ve sonuçlandırılması. *İtirazların ve değerlendirme süreçlerinin tutanak altına alınması. *Seçim süreciyle ilgili gerekli değişikliklerin yapılmasına karar vermek ve tutanakla bildirmek. *Hareketlilikten yararlanmaya hak kazanan öğrencileri Fakülte/Enstitü/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarına bildirmek ve Üniversitemizin web sayfasında seçim sonuçlarının yayınlanmasını sağlamak. *Hareketlikten yararlanacak aday öğrencilerin işlemlerinin yapılması için ilgili birime bilgi vermek. *Seçim u, Kurum Yasal Temsilcisi Rektöre karşı sorumludur.

4 ERASMUS+ HAREKETLİLİĞİ PERSONEL SEÇİM KOMİSYONU ERASMUS+ KOMİSYONU ÜYELERİ Rektör tarafından önerilen, Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü başkanlığında, aktif fakültelerin her birinden seçilen öğretim elemanlarından oluşur. ERASMUS+ Personel Seçim u nun görevi genel olarak; Erasmus+ Hareketliliği çerçevesinde Program Rehberi/Uygulama El kitabında yer alan ve üniversitemizin belirlediği kriterlere uygun olarak, Ders verme ve Eğitim Alma Hareketliliğinde bulunacak personelin seçilmesi. *Yükseköğretim Kurumu tarafından belirlenen el kitabına uygun kriterleri göz önüne alarak değerlendirme yapmak. *Değerlendirme sürecinin adil ve tutarlı olabilmesi için, kriterlerin tüm personele eşit derecede uygulanabilmesini sağlamak. *Personel hareketliliğinden faydalanacak personelin seçimi ile ilgili olarak tutarsız uygulamaları tespit etmek. *Seçim sonuçlarının şeffaflık ilkesine uygun olarak yapıldığını tutanakla bildirmek. *Yükseköğretim Kurumunun seçim sonuçlarını şeffaflık ilkesine uygun olarak ilan etmesini sağlamak. *Seçim sonuçlarına itiraz eden personel olabileceği ihtimaline karşı resmi bir itiraz sürecinin belirlenmesi ve ilan edilmesi. *Seçim sonuçlarını yapılan itirazların değerlendirilmesi ve sonuçlandırılması. *İtirazların ve değerlendirme süreçlerinin tutanak altına alınması. *Seçim süreciyle ilgili gerekli değişikliklerin yapılmasına karar vermek ve tutanakla bildirmek. *Hareketlilikten yararlanmaya hak kazanan personel isimlerinin, Rektörlük veya Senato onayına sunulmasını sağlamak. *Hareketlikten yararlanacak personelin işlemlerinin yapılması için ilgili birime bilgi vermek. *Seçim u, Kurum Yasal Temsilcisi Rektöre karşı sorumludur.

5 ÖĞRENCİ KULÜPLERİ ÜST KURULU ÖĞRENCİ KULÜPLERİ ÜST KURULU ÜYELERİ Öğrenci Kulüpleri Üst Kurulu, Rektör Yardımcısı başkanlığında, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından görevlendirilmiş 1 (bir) temsilci, 1 (bir) kulüp Akademik Danışmanı, 1 (bir) kulüp Yönetim Kurulu Başkanı olmak üzere toplam 5 (beş) üyeden oluşur. Öğrenci Kulüpleri Üst Kurulu nun görevi genel olarak; öğrenci kulüplerinin faaliyetlerini, belirlenen esaslar doğrultusunda denetleyip yönlendirmektir. Öğrenci etkinliklerinin 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa ve Ömer Halisdemir Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Yönergesi ne uygun planlanıp yürütülmesini sağlamak. Kulüplerin kuruluş aşamalarında denetleyici ve yönlendirici olmak, tüzüklerini onaylamak, genel kurul toplantılarına gözlemci ve denetçi olarak katılmak; kuruluş aşamasında gerekli incelemeleri yaparak hazırlanan raporu Rektörlüğe sunmak. Kulüplerin verimli ve sağlıklı çalışmalarını sağlamak için tedbirler almak, denetleme görevini yapmak. Kulüplerin yapacakları faaliyetlere göre mevcut imkanların (salon, ekipman, malzeme vs.) paylaşımını ve dağıtımını yapmak üzere Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile koordinasyonu sağlamak; Kulüplerin etkinlikleri ile ilgili hazırladıkları yıllık faaliyet raporlarını incelemek ve gelecek dönemin faaliyet programını onaylamak; Akademik Danışmanlar ile ilgili çıkacak problemlere çözüm üretmek; Üniversite dışındaki veya üniversiteler arası benzer kuruluşlar ile ilişki kurmak, ortak etkinlik için çalışmalarda bulunmak, Kulüp üyelik ve kayıt aidatlarını belirlemek.

6 ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU DEĞERLENDİRME VE KAYIT KABUL KOMİSYONU ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU DEĞERLENDİRME VE KAYIT KABUL KOMİSYONU ÜYELERİ Rektörlük tarafından görevlendirilen Rektör Yardımcısı başkanlığında 3 Profesör 2 Doçent ve Öğrenci İşleri Daire Başkanından oluşur. Uluslararası Öğrencilerin Başvuru Değerlendirme ve Kayıt Kabul u nun görevi genel olarak; ilgili Yönerge çerçevesinde, Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen fakülte ve yüksekokulların bölüm ve programlarına ayrılan yurt dışı öğrenci kontenjanları dâhilinde Ömer Halisdemir Üniversitesine yapılacak başvurular ile kayıt ve kabul koşullarını düzenlemektedir. Üniversitenin yurtdışından veya yabancı uyruklu adayların tercihlerini değerlendirme ve yerleştirme işlemlerini yürütülmesi. Kontenjanlara başvuran adayların değerlendirilme ve lisans programlarına yerleştirme işlemlerinde; uluslararası sınav, ulusal sınav, ülkelerin lise bitirme sınav puanlarından biri ya da lise diploma notuna göre işlem yapılması. Türkiye deki Üniversitelerin Yaptığı Yurtdışından Öğrenci Kabul Sınavlarına sahip olan adaylarda ise bu sınav sonucuna göre işlem yapılması. Önlisans programlarına yerleştirme işlemlerinde ise sadece diploma notunu dikkate alınması. Üniversitenin yurtdışından öğrenci kontenjanına yerleştirme işlemlerinde kullanılacak sınavlar Ömer Halisdemir Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Düzeyinde Yurt Dışından Öğrenci Kabul Yönergesi Dördüncü Bölümün içerisinde yer alan Tablo 1 de verilir. Üniversitenin yurtdışından öğrenci kontenjanına yerleştirme işleminde değerlendirme, toplam 0 puan üzerinden ve Ömer Halisdemir Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Düzeyinde Yurt Dışından Öğrenci Kabul Yönergesi madde 11 (4) bendinde verilen öncelik sıralamasına göre ayrı ayrı yapmak. Yerleştirmeye esas olacak değerlendirme işleminde notlar, her bir değerlendirme için ayrı ayrı büyükten küçüğe göre 5 (beş) ayrı liste olarak sıralamak. Kontenjanlara yerleştirme; öncelik sıralamasındaki listeye göre kontenjan dâhilinde yapmak. Puanların eşit olması durumunda adayların yaşı dikkate almak. Küçükten büyük yaşa doğru sıralama yapmak. Kayıtlar sonucunda boş kalan kontenjan kadar sıralı listeden yedek aday ilan edilebilmesi. Özel yetenek sınavı ile öğrenci alan Üniversite birimlerine yapılan başvuruların değerlendirilmesi, ilgili fakültenin/yüksekokulun özel yetenek sınavı başvuru kayıt ve kabul kılavuzlarındaki ölçütlere göre yapılması. Kabul edilen aynı ülke uyruklu adayların sayısı, fakülte veya yüksekokula bağlı programların kontenjan toplamının %20 sini geçemez. Kontenjanların dolmaması halinde ise bu limit boş kalan kontenjan kadar arttırılabilmesi. Başvuru sonuçları internet ortamında Üniversitenin ağ sayfasında duyurulması. Üniversiteye kayıt hakkı kazanan adaylara Rektörlük tarafından bir kabul mektubu gönderilmesi.

7 YAYIN KOMİSYONU YAYIN KOMİSYONU ÜYELERİ Rektörlük tarafından görevlendirilen Rektör Yardımcısı başkanlığında 2 Profesörden oluşur. Yayın u nun görevi genel olarak; Üniversite Senatosunca saptanan esaslara göre yayınlar açısından gerekli planlamaları yapar, her türlü kararı alır ve uygulamaları izler. Basılmaya hazır olarak gelen eserleri inceleyerek; Nitelik ve eğitim-öğretim ihtiyaçları açısından yayıma uygun olup olmadığı, Üniversiteler Yayın Yönetmeliği 1. Maddedeki kategorilerden hangisine girdiği, Basılma sırası, baskı adedi, maliyet ve satış fiyatları ve ödenecek telif hakları konularında karar verir. Başka üniversitelerdeki veya üniversite dışındaki kişiler tarafından hazırlanmış ders kitabı niteliğindeki telif veya tercüme eserlerin üniversitelerce basılması mümkündür. Bunun için yazarın, bu yönetmelik koşullarına uygun olarak eserinin basılmasını kabul ettiğine ilişkin yazılı beyanı ve eserin konusu ile ilgili dersin verildiği bölümün görüşü göz önünde bulundurularak karar verilmesi. Çeviri yayınlar için çevirenin yazardan ve yayın hakkına sahip kişi veya kurumdan yazılı yayım izni alması şarttır. Bu iş için gerekli ücretin üniversite bütçesinden ödenmesine karar verilmesi. Kitap ve teksirler için kabul edilecek eserlerin hazırlanmış, sunuş şekli ve eserleri ile yine şekle dayanan baskı esaslarını belirlenmesi. Üniversiteler yayınlarını kitap satışı yapan kuruluşlara ca saptanacak indirimle ve maliyetinin altında olmayacak bir fiyatla satabilmesi. Üniversite ve bağlı kuruluşların kendi malı olan ders kitabı ve teksirlerini öğrencilere satış bedeli üzerinden en az %20 indirimli olarak ve aradan 5 yıl geçtiği halde satılmamış kitap veya diğer yayınları uygun görülecek bir indirimle hatta gerektiğinde ücretsiz olarak ilgililere dağıtılması.

8 Ömer Halisdemir Üniversitesi Barınma Birimleri Yürütme Kurulu İŞİN ADI BARINMA BİRİMLERİ YÜRÜTME KURULU İŞLEMLERİ KODU TOPLAM SÜRE 50 Gün 5 Dk. SORUMLULAR İŞ SÜRECİ Barınma Birimleri Yönergesi BAŞLANGIÇ Barınma Birimleri Yürütme Kurulu Barınma Birimlerine alınacak öğrencilerin kayıt-kabul şekli ve sıralama esaslarını tespit eder. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Genel Hizmetler Personeli Belirlenen esaslar dahilinde Eğitim-Öğretim yılında Barınma Birimlerine alınacak öğrencilerin belirlenmesi için ilan verilir. Gün Barınma Birimleri Yürütme Kurulu Başvuruların değerlendirir ve Barınma Birimlerine başvuran öğrencilerden, kabulü uygun görülenlerin listesini onaylar. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Genel Hizmetler Personeli Yurtta kalmaya hak kazanan öğrencilerin isimlerinin, kayıt için gerekli evrakların ve kayıt tarihinin web sayfasında duyurulması. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Genel Hizmetler Personeli Barınma hakkı kazanan öğrencilerin evraklarının kontrol edilerek kayıtlarının yapılması, dosyalanması, öğrenci otomasyonuna işlenmesi. Gün Otomasyon Barınma Birimleri Yürütme Kurulu Barınma Birimlerinin kayıt, açılış ve kapanış tarihlerini belirler. Barınma Birimlerinde kalan öğrenciler ile misafir öğrenciler ve diğer misafirler için barınma ücretlerini tespit ederek, Yönetim Kurulunun onayına sunar. Öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için Barınma Birimlerinde kafeterya, kantin, berber, terzi vb. işletmelerin açılmasına karar verir, bunların işletilmesi için gerekli ilkeleri belirler. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Genel Hizmetler Personeli Kararlar uygulanmak üzere Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bildirilir. Soruşturmacı Öğrencilerin Barınma Birimleri Yönergesinde belirtilen fiillerin birini işlediği tespit edildiğinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı derhal soruşturma başlatır. Soruşturma tamamlandıktan sonra dosya teklif edilen cezanın niteliğine göre Yürütme Kuruluna ya da Yönetim Kuruluna gönderilir. 15 Gün Barınma Birimleri Yürütme Kurulu Uyarma, kınama, Barınma Birimlerinden geçici çıkarma cezaları Yürütme Kurulu tarafından verilir. Soruşturmacının teklifini kabul edip etmemek, Yürütme Kurulunun takdirindedir. Yürütme Kurulu, gerekçelerini göstermek kaydıyla, başka bir disiplin cezası da verebilir Gün Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Genel Hizmetler Personeli Verilen cezalar ilgililere tebliğ edilir. 5 Dk. BİTİŞ Adli sicil belgesi İkametgah ilmuhaberi Nüfus cüzdan örneği veya fotokopisi Barınma ücretini yatırdığı na dair dekont) 4 adet vesikalık fotoğraf Sağlık Rapor u Devam ettiği okuldan öğrenci belgesi Başvu ru formu Disiplin cezası almadığı na dair belge Yabancı uyruklular için Emniyet makamlarından alınmış Türkiye de oturma belgesi ile pasaportun onaylı fotokopi

9 Ömer Halidemir Üniversitesi REKTÖR YARDIMCILIĞI İŞİN ADI Diploma Metinlerini İnceleme u KODU TOPLAM SÜRE 87 SORUMLULAR İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ Genel Sekreterlik Genel sekreterlik makamından diploma örnekleri ile gündemin üst yazı ile gönderilmesi. 5 dk Rektör Yardımcılığı Toplantı tarihinin belirlenmesi ile üyelerin toplantıya çağırılması. Rektör Yardımcılığı Yapılan toplantı sonunda karar çıkması 60dk Karar alınamaması ve toplantının başka bir tarihe ertelenmesi Alınan karar ve toplantı örnekleri Rektörlük Makamına üst yazı ile bildirilmek üzere iş akışına sunulması. İmzadan çıkan evrakların ilgili birime sistem üzerinden havalesinin yapılması. 2 dk BİTİŞ

10 Ömer Halisdemir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü İŞİN ADI ERASMUS+ HAREKETLİLİĞİ ÖĞRENCİ SEÇİM KOMİSYONU İŞLEMLERİ KODU TOPLAM SÜRE SORUMLULAR İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ Rektörlük Rektör tarafından önerilen, Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü başkanlığında, Uluslararası İlişkiler Ofisi akademik personeli veya aktif fakültelerin her birinden seçilen öğretim elemanlarından komisyonun oluşturulması. Erasmus+ Hareketliliği çerçevesinde Program Rehberi/Uygulama El kitabında yer alan ve üniversitemizin belirlediği kriterlere uygun olarak, Öğrenim ve Staj hareketliliğinde bulunacak öğrencilerin seçilmesi. Öğrenim/Staj hareketliliğinden faydalanacak öğrenci seçimi ile ilgili olarak tutarsız uygulamaları tespit etmek Değerlendirme sürecinin adil ve tutarlı olabilmesi için, kriterlerin tüm öğrencilere eşit derecede uygulanabilmesini sağlamak. Yükseköğretim Kurumu tarafından belirlenen el kitabına uygun kriterleri göz önüne alarak değerlendirme yapmak. Olumsuz Başvuru reddedilir ve süreç son bulur ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Olumlu Seçim sonuçlarının şeffaflık ilkesine uygun olarak yapıldığını tutanakla Rektörlüğe Bildirmek. ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Uluslararası İlişkiler Ofisinin seçim sonuçlarını şeffaflık ilkesine uygun olarak ilan etmesini sağlamak. ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Seçim sonuçlarına itiraz eden öğrenci olabileceği ihtimaline karşı, resmi bir itiraz süreci belirlenmesi ve ilan edilmesi. İtirazların ve değerlendirme süreçlerinin tutanak altına alınması. Seçim sonuçlarına yapılan itirazların değerlendirilmesi ve sonuçlandırılması. İtiraz sonuçlarına göre seçim listelerinin güncellenmesi. İtiraz haklı İtiraz haksız İtiraz reddedilir ve süreç son bulur ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Hareketlikten yararlanacak aday öğrencilerin işlemlerinin yapılması için ilgili birime bilgi vermek. ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Hareketlilikten yararlanmaya hak kazanan öğrencileri Fakülte/Enstitü/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarına bildirmek ve Üniversitemizin web sayfasında seçim sonuçlarının yayınlanmasını sağlamak. BİTİŞ Not 1: Belirtilen süreçler Türkiye Ulusal Ajansıı tarafından yayınlanan Erasmus+ Program Rehberi baz alınarak ilgili akademik yıl içerisinde gerçekleştirilmektedir. Not 2: Seçim u, Kurum Yasal Temsilcisi Rektöre karşı sorumludur.

11 Ömer Halisdemir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü İŞİN ADI ERASMUS+ HAREKETLİLİĞİ PERSONEL SEÇİM KOMİSYONU İŞLEMLERİ KODU TOPLAM SÜRE SORUMLULAR İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ Rektörlük Rektör tarafından önerilen, Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü başkanlığında, aktif fakültelerin her birinden seçilen öğretim elemanlarından komisyonun oluşturulması. Erasmus+ Hareketliliği çerçevesinde Program Rehberi/Uygulama El kitabında yer alan ve üniversitemizin belirlediği kriterlere uygun olarak, Ders verme ve Eğitim Alma hareketliliğinde bulunacak personelin seçilmesi. Personel hareketliliğinden faydalanacak personelin seçimi ile ilgili olarak tutarsız uygulamaları tespit etmek. Değerlendirme sürecinin adil ve tutarlı olabilmesi için tüm personele kriterleri eşit derecede uygulanabilmesini sağlamak ve kriterlere uygun personelin seçilmesi. Yükseköğretim Kurumu tarafından belirlenen el kitabına uygun kriterleri göz önüne alarak değerlendirme yapmak. Olumsuz Başvuru reddedilir ve süreç son bulur ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Olumlu Seçim sonuçlarının şeffaflık ilkesine uygun olarak yapıldığını tutanakla Rektörlüğe Bildirmek. ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Uluslararası İlişkiler Ofisinin seçim sonuçlarını şeffaflık ilkesine uygun olarak ilan etmesini sağlamak. ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Seçim sonuçlarına itiraz eden personel olabileceği ihtimaline karşı, resmi bir itiraz süreci belirlenmesi ve ilan edilmesi İtirazların ve değerlendirme süreçlerinin tutanak altına alınması. Rektörlük, ve Uluslararası İlişkiler Ofisi ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Seçim sonuçlarına yapılan itirazların değerlendirilmesi ve sonuçlandırılması. İtiraz sonuçlarına göre seçim listelerinin güncellenmesi. Hareketlikten yararlanacak personelin işlemlerinin yapılması için ilgili birime bilgi vermek BİTİŞ İtiraz haklı Hareketlilikten yararlanmaya hak kazanan personel isimlerini Rektörlük veya Senato onayına sunmak. Uygun İtiraz haksız Uygun değil İtiraz reddedilir ve süreç son bulur Uygun olmama gerekçesi ve yeniden değerlendirilmek üzere komisyona iadesi Not 1: Belirtilen süreçler Türkiye Ulusal Ajansıı tarafından yayınlanan Erasmus+ Program Rehberi baz alınarak ilgili akademik yıl içerisinde gerçekleştirilmektedir. Not 2: Seçim u, Kurum Yasal Temsilcisi Rektöre karşı sorumludur.

12 Ömer Halisdemir Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Üst Kurulu İŞİN ADI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ ÜST KURULU İŞLEMLERİ KODU TOPLAM SÜRE 9 Gün 15 Dk. SORUMLULAR İŞ SÜRECİ Öğrenci Kulüpleri Yönergesi BAŞLANGIÇ Öğrenciler Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Kültür Hizmetleri Birimi Personeli Kulüp kurma başvuruları, Kulüp Geçici Yönetim Kurulu Üyelerinin imzalı dilekçeleri ile Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına yapılır. Gelen dilekçe ve tüzük Öğrenci Kulüpleri Üst Kuruluna sevk edilir.. 5 Dk. Öğrenci Kulüpleri Üst Kurulu Dilekçe ve tüzüğü değerlendirerek, değerlendirmenin sonucunu bir raporla Rektörlüğe sunar. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Kültür Hizmetleri Birimi Personeli Öğrenci Kulüplerinin yıllık faaliyet raporları ve faaliyet programları değerlendirilmek üzere Kurula sunulur. Öğrenci Kulüpleri Üst Kurulu Kurul, Kulüplerin etkinlikleri ile ilgili hazırladıkları yıllık faaliyet raporlarını inceler, gelecek dönemin faaliyet programını değerlendirir ve onaylar. Rapor halinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bildirir. Öğrenci Kulüpleri Üst Kurulu Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Kültür Hizmetleri Birimi Personeli Üniversite dışındaki veya üniversiteler arası benzer kuruluşlar ile ilişki kurar, ortak etkinlik için çalışmalarda bulunur. Kulüp üyelik ve kayıt aidatlarını belirler. Akademik Danışmanlar ile ilgili çıkacak problemlere çözüm üretir. Alınan kararlar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bildirilir. Öğrenci Kulüplerinin dosyaları faaliyet programının onaylanması, kulüplerle ilgili tedbir ve denetleme için değerlendirilmek üzere Kurula sunulur. Öğrenci Kulüpleri Üst Kurulu Kulüplerin etkinlikleri ile ilgili hazırladıkları yıllık faaliyet raporlarını incelemek ve gelecek dönemin faaliyet programını onaylar. Kulüplerin verimli ve sağlıklı çalışmalarını sağlamak için tedbirler alır, kulüpleri denetler. 3 Gün Öğrenci Kulüpleri Üst Kurulu Onaylanan faaliyet programı ve denetleme raporunu Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına gönderir. 5 Dk. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Kültür Hizmetleri Birimi Personeli Sonuçları ilgili kulüplere bildirir. 5 Dk. BİTİŞ

13 Ömer Halidemir Üniversitesi REKTÖR YARDIMCILIĞI İŞİN ADI Uluslararası Öğrencilerin Başvuru Değerlendirme ve Kayıt Kabul u KODU TOPLAM SÜRE 70 SORUMLULAR İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından Yabancı uyruklu öğrencilerin yapmış olduğu başvurular liste halinde gönderilmesi Listelerin birimimize gelmesi ile toplantı tarihinin belirlenerek komisyon üyelerinin toplantıya çağırılması Yapılan toplantıda asil ve yedek listeler belirlenerek karar çıkarılır 30 dk Kararın üst yazısının hazırlanması ve sisteme imzaya sunulması. İmzadan çıkan kararın Rektörlük Makamına sistem üzerinden havalesinin yapılması. BİTİŞ

14 Ömer Halisdemir Üniversitesi REKTÖR YARDIMCILIĞI İŞİN ADI Yayın u KODU TOPLAM SÜRE 125 SORUMLULAR İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ Genel Sekreterlik Gündemin Rektörlük Makamından sistem üzerinden gönderilmesi 5 Rektör Yardımcılığı Toplantı tarihinin belirlenerek üyelerin toplantıya çağırılması Rektör Yardımcılığı Yapılan toplantıda görüşülen kitap örnekleri üyeler tarafından belirlenen farklı üniversitedeki öğretim üyelerine görüş alınmak üzere çoğaltılarak gönderilmesine ve bir ay içinde görüş bildirilmesi istenmesi ile karar çıkarılması. 20 Alınan bu karar ve ilgili kişilere yazılan üst yazı iş akışına sunulması. İmzadan çıkan karar ve kitap örnekleri ilgili kişilere üst yazı ile posta yolu ile gönderilmesi. 20 dk Görüş istenen kişilerden gelen cevaplar üzerine tekrar komisyon belirlenen tarihte toplantıya çağrılması. Yapılan toplantıda gelen görüşler değerlendirilerek karar alınması. 20 Hayır ilgili kitapta istenilen düzenlemelerin istenen zamanda yapılarak tekrar değerlendirilmek üzere komisyona gönderilmesi Evet İstenilen kitabın ilgili kişiye tekrar gönderilmesi. Kitapta Düzenleme istenmeden karar alınması. Düzeltmeleri tamamlanan kitap komisyona gelir ve tekrar değerlendirilmesi. Alınan karar üniversitemiz yönetim Kurulu gündemine alınmak üzere rektörlük makamına yazılan üst yazısı ile sistem üzerinden imzaya sunulması. dk İmzadan çıkan karar kitap örneği rektörlük makamına sistem üzerinden havalesi yapılarak gönderilmesi. dk BİTİŞ

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ ÜST KURULU ÖĞRENCİ KULÜPLERİ ÜST KURULU ÜYELERİ

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ ÜST KURULU ÖĞRENCİ KULÜPLERİ ÜST KURULU ÜYELERİ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ ÜST KURULU ÖĞRENCİ KULÜPLERİ ÜST KURULU ÜYELERİ Öğrenci Kulüpleri Üst Kurulu, Rektör Yardımcısı başkanlığında, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ Başlangıcı Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığınca Fakültelerde Kısmi Zamanlı olarak çalışacak öğrenci kontenjanı belirlenir Öğrenciler Dekanlığa

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Düzce Üniversitesi Sanat, Tasarım

Detaylı

Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması

Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması Taleplerin tespiti Talepler doğrultusunda Rektörlüğe kadro sayısı bildirme Akademik ilanın ulusal gazetede yayımlanması Adayların müracaatı Ön

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 2 Hafta 3 Fakülte Kurulu Gündem Maddeleri ve Gelen Evrak 4 Fakülte Yönetim Kurulu

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması. Bölüm Açma İşlemleri 3 gün 40 dk İlgili Öğretim Üyesi Açılması düşünülen Bölüm ile ilgili Yök ün belirlediği kriterlere uygun dosyanın ilgili Öğretim Üyeleri tarafından hazırlanması ve dosyanın incelenmek

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ders Muafiyet işlemleri 1 Saat 3 Dk. Bölüm Sekreterliği Öğrenci daha önce öğrenim gördüğü yükseköğretim kurumunda başarılı olduğu derslerden muafiyetine ilişkin dilekçesini transkript ve ders içerikleri

Detaylı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi -KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU- SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ İle Bildirirler MU? ç Olumsuzsa Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına Bildirir. Seçilen Öğrenci İlgili Birimde Çalışmaya Başlar MAZERET SINAV İŞLEMLERİ

Detaylı

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinde

Detaylı

Kontrol Eden Gülten DURAN

Kontrol Eden Gülten DURAN ve Not İşleri Birimi Sürecin Adı ve Kodu Disiplin Cezası Alan ler İş Akışı 41-7.4 Her hangi bir suçtan dolayı Dekanlığa bildirilen (kopya vb.) Soruşturma açılması ve not işleri G.Ü. Disiplin Yönetmeliği

Detaylı

AKADEMİK İŞ YÜKÜ TAKVİMİ

AKADEMİK İŞ YÜKÜ TAKVİMİ EYLÜL Yurt dışından öğrenci kabulünde asil kazananların kayıtlarının yapılması. Güz dönemi ara sınıf öğrencileri için katkı payı datalarının Bankaya gönderilmesi. Kredi Burs müracaatı yapan öğrencilere

Detaylı

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABULÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABULÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar HALİÇ ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABULÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Haliç Üniversitesi bünyesindeki birimlerin

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO TANIMI DAYANAĞI ELEKTRONİK 1 912.02.00.00-912.03.00.00 hususi veya hizmet pasaportu çıkarma ve yenileme talepleri

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönerge, üniversitenin yabancı uyruklu öğrenci kontenjanına

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU YURTDIŞI VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU YURTDIŞI VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU YURTDIŞI VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ MADDE 1: Bu yönergenin

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 Görev Sürelerinin Uzatılması 2 Görevlendirmeler 3 Ders Kayıtları 4 Valilik

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO TAMAMLANMA 1 in Fakülte web sayfası e Belge-Bilgi üzerinden istedikleri belgelerin Sağlama Hizmetlerinin (öğrenci belgesi, transkript,

Detaylı

Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması. Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki

Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması. Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki Yeni Kayıt Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması Müdürlük Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki Müdürlük Kayıt görev sorumlularının belilenmesi Müdürlük

Detaylı

İŞ PLANI HARÇLAR,BURSLAR VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İŞ PLANI HARÇLAR,BURSLAR VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ AYLAR YAZI İŞLERİ VE KAYIT KABUL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HARÇLAR,BURSLAR VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ VE OTOMASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ OCAK Üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokul programlarına Dikey Geçişle

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA SENATO KARARLARI OTURUM TARİHİ OTURUM SAYISI KARAR SAYISI 06.03.2019 4 2019-85 Hacettepe Üniversitesi Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yurtdışından Öğrenci Başvuru ve Kayıt Kabul

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kariyer Merkezinin amaçlarına,

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 903050607 Görevden Ayrılma:15 İzin İşleri: 570 Görevlendirme: 5 Kısmen. 903020103 Kısmen. 102010200 900010300 Kısmen sunulmaktadır. SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER Üniversitesi T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Fakültesi BİRİM HİZMET STANDARTLARI

TÜRKİYE CUMHURİYETİ UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Fakültesi BİRİM HİZMET STANDARTLARI TÜRKİYE CUMHURİYETİ UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Fakültesi BİRİM HİZMET STANDARTLARI Sıra No Hizmet Adı İstenen Belgeler-Geçerli Mevzuat-Hükümler 1 Özel Yetenek Sınavları Ön Kayıt işlemleri

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 İlk Kayıt ÖĞRENCİ İŞLERİ 1. LYS sonuç belgesi 2. Diploma veya mezuniyet belgesi (fotokopi veya suret kabul edilmez) 3. Nüfus cüzdanı örneği 4. 6 adet (4,5x6)

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli Yapılıyor 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar,

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi %10'a Giren Öğrencilerin Tespiti 3 gün 30 Güz Yarıyılı sonunda bütünleme sınavları yapıldıktan sonra Bahar Yarıyılı sonunda ise Yaz okulu notları girildikten sonra İkinci Öğretim öğrencilerinin yarıyıl

Detaylı

Hazırlayan Sistem Onayı Yürürlük Onayı Taner BOZKIR Hale SARICI Selma ÇAKIR

Hazırlayan Sistem Onayı Yürürlük Onayı Taner BOZKIR Hale SARICI Selma ÇAKIR Sayfa 1/7 Yatay geçiş kontenjanları ile başvuru ve değerlendirme takvim taslağının hazırlanarak Rektörlük Makamına sunulması Yatay geçiş kontenjanları ile başvuru ve değerlendirme takvim taslağının Senatoda

Detaylı

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ Personel Daire Başkanlığından 2547 sayılı Kanununun 13/b-4 maddesi uyarınca Yüksekokulumuzda /Diğer birimlerde görevlendirilen personelin

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ YENİ KAYIT İŞ AKIŞ ŞEMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ YENİ KAYIT İŞ AKIŞ ŞEMASI ÖĞRENCİ YENİ KAYIT İŞ AKIŞ ŞEMASI Öğrenci Yeni Kayıt Süreci Başlangıcı ÖSYM Klavuzunda belirtilen öğrenci kayıt belgeleri Fakülteye kayıt hakkı kazanan öğrenci kayıt için gerekli belgeler ile bizzat başvuruda

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ

Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ Niğde Üniversitesi Ömer Halisdemir Üniversitesi Yazışmalar 30 M Müdürlük makamına imzaya sunulmak üzere birimlerden gelen evrak kontrol edilmesi, sıralanması ve imzaya hazır hale getirilmesi. H İmzaya

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU SÜREÇ ADI İzin İşlemleri Süreç Kodu : 62-9.6. İzin formu doldurularak Bölüm ya da birime verilir. Bölüm Başkanı ya da birim yetkilisi paraf ve imza ile birlikte formu Dekanlığa gönderir. Personel birimince

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 26453

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 26453 Resmi Gazete Tarihi: 05.03.2007 Resmi Gazete Sayısı: 26453 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

Detaylı

YABANCI UYRUKLU ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM SÜRECİ

YABANCI UYRUKLU ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM SÜRECİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM SÜRECİ İş Akışı 1. İlgili bölüm başkanlığı tarafından gerekçesi ile birlikte teklif edilip Rektörlükçe onaylanan öğretim üyesi ile irtibata geçilmesi. 2. Dekanlık/Bölüm

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönerge, üniversitenin yabancı uyruklu öğrenci kontenjanına

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Misyon ve Vizyon

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Misyon ve Vizyon T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Misyon ve Vizyon Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Bartın Üniversitesi nin yükseköğretim

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Akademik Personel Alımı PERSONEL İŞLERİ Akademik Personel Görevlendirmeleri 2547 Sayılı Kanun 40/a-Maddesi Uyarınca Ders Görevlendirme İşlemleri Yükseköğretim kurumlarında öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 903050607 Görevden Ayrılma:15 İzin İşleri: 570 Görevlendirme: 10 Kısmen. 903020103 Kısmen. 102010200 900010300 Kısmen sunulmaktadır. SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO ADI İSTENEN BELGELER 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli Yapılıyor 2 Gelen Evrak Tüm

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ YÖNERGESİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ YÖNERGESİ Sayfa No 1 / 6 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN (Senatonun 24/02/2010 tarih ve 2010/20 sayılı kararıyla kabul edilmiştir.) Amaç Madde-1: Bu yönerge, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Önlisans,

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Bölüm Akademik Kurul Toplantısı İşlemleri Bölüm Akademik Kurul Toplantısı Bölüm Başkanlığı tarafından Bölüm Akademik Kurul Toplantısının gündemi, tarih, saat ve yeri üst yazı ile tüm öğretim elemanlarına

Detaylı

Hazırlayan Kontrol Eden Onaylayan

Hazırlayan Kontrol Eden Onaylayan Farabi Öğrenci ve Öğretim Elemanı Değişim Programı Süreci (2.1.) Farabi Koordinatörlüğü Öğrenci Aktör İşleri 2***** Fakülte Sekreteri / Yrd. / İlgii birim tarafından hazırlanan onaylı protokoller alınır.

Detaylı

HOCA AHMET YESEVİ ULUSLARARASI TÜRK-KAZAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KABUL YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HOCA AHMET YESEVİ ULUSLARARASI TÜRK-KAZAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KABUL YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar HOCA AHMET YESEVİ ULUSLARARASI TÜRK-KAZAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KABUL YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönerge, Sinop Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin özel yetenek sınavı ile öğrenci alınmasına

Detaylı

Cumhuriyet Üniversitesi İLETİŞİM FAKÜLTESİ Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Cumhuriyet Üniversitesi İLETİŞİM FAKÜLTESİ Kamu Hizmet Standartları Tablosu Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri 1 Lisans Programlarına Kayıt için Kontenjanların Belirlenmesi, Ön Koşullar ve Duyurular 2 Öğrenci Kabulü 3 Kesin Kayıt İşlemleri 1 Fakülte Yönetim

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu Ömer alisdemir Üniversitesi Ders Muafiyet İşlemleri TOPLAM SÜR 1 Saat 2 Dk. İŞ SÜRCİ Öğrencinin ders muafiyeti ile ilgili yazılı müracaatı alınır. 1- Dilekçe 2- Onaylı ders içerikleri (Aslı) 3- Onaylı

Detaylı

T.C. ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ BOR HALİL-ZÖHRE ATAMAN MESLEK YÜKSEK OKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ BOR HALİL-ZÖHRE ATAMAN MESLEK YÜKSEK OKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ BOR HALİL-ZÖHRE ATAMAN MESLEK YÜKSEK OKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE I- (l ) Bu Yönerge'nin amacı; Bor Halil-Zöhre Ataman

Detaylı

T.C BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ

T.C BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ T.C BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu

Detaylı

SÜREÇ EL KİTABI. Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı Süreci. Başarılı bir şekilde lisansüstü programların açılması süreci sayısı

SÜREÇ EL KİTABI. Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı Süreci. Başarılı bir şekilde lisansüstü programların açılması süreci sayısı Yayın i Sayfa 1 / 86 SÜREÇ ADI: SÜRECİN SORUMLULARI: ÜST SÜRECİ: SÜRECİN AMACI: SÜREÇ SINIRLARI: SÜREÇ ADIMLARI: Lisansüstü Programlarının Açılması / Açılacak Lisansüstü Programlarının Kontenjanlarının

Detaylı

https://ubs.omu.edu.tr

https://ubs.omu.edu.tr 4 30.05.00.00 DERS SAYDIRMA hafta Başvuru oldukça 3 30.0.00.00 KAYIT YENİLEME - DERS KAYDI https://ubs.omu.edu.tr/ 1 gün https://ubs.omu.edu.tr/ 30.01.00.00 KESİN KAYIT Öğrenci İşleri Bürosu İlanda belirtilen

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, Askerlik Belgesi,

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yurtdışından Öğrenci Başvuru ve Kayıt Kabul Yönergesi Dayanak Madde 1- Bu yönerge, Hacettepe Üniversitesi ne yurt dışından öğrenci kabulü kriterlerini

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; Düzce Üniversitesi nde öğrenim gören engelli öğrencilerin öğrenim

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ SIRA NO HİZMETİN ADI T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2547 S.K.33.MAD.GÖRE YURTDIŞI GÖREVLENDİRİLMESİ İŞ AKIŞI

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2547 S.K.33.MAD.GÖRE YURTDIŞI GÖREVLENDİRİLMESİ İŞ AKIŞI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2547 S.K.33.MAD.GÖRE YURTDIŞI GÖREVLENDİRİLMESİ İŞ AKIŞI İş Akışı Adımları İlgili Dökümanlar Görevlendirme tekliflerinin Başkanlığımıza gönderilmesi Akademik Birimler DŞ-010-2547

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı Namık Kemal Üniversitesine önlisans ve lisans düzeyinde,

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAAT OTURUM NO 27/09/ İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAAT OTURUM NO 27/09/ İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAAT OTURUM NO 27/09/2017 11.00 18 İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, İstinye Üniversitesinin ön lisans, lisans ve lisansüstü

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 Bu Yönerge, Cumhuriyet Üniversitesi nin ulusal ve uluslararası akademik

Detaylı

T.C.BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ ERASMUS ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMININ YÜRÜTÜLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

T.C.BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ ERASMUS ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMININ YÜRÜTÜLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ ERASMUS ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMININ YÜRÜTÜLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç- Tanımlar- Dayanak Amaç Madde 1 (1) Bu düzenlemenin amacı, Erasmus+ Programı ile ilgili

Detaylı

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ PROGRAMI :. :. :. :. :. NİĞDE Staj Defterinin Teslim Tarihi : / /. Staj Değerlendirme

Detaylı

ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ

ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ HARRAN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSU İŞ AKIŞ ŞEMASI ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığınca Yüksekokullara

Detaylı

T.C. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ AVRUPA BİRLİĞİ HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI / ERASMUS PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ AVRUPA BİRLİĞİ HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI / ERASMUS PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ AVRUPA BİRLİĞİ HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI / ERASMUS PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1-(1) Bu Yönerge üç bölümden oluşmaktadır:

Detaylı

Yönetmelik Maliye Bakanlığından: İç Denetçi Adayları Belirleme, Eğitim ve Sertifika Yönetmeliği İKİNCİ BÖLÜM

Yönetmelik Maliye Bakanlığından: İç Denetçi Adayları Belirleme, Eğitim ve Sertifika Yönetmeliği İKİNCİ BÖLÜM Yönetmelik Maliye Bakanlığından: İç Denetçi Adayları Belirleme, Eğitim ve Sertifika Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, iç denetçi adaylarının belirlenmesini,

Detaylı

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönerge nin amacı ve kapsamı, Rektörlüğe bağlı olarak görev yapan Tunceli Üniversitesi Uluslararası

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ 31/05/2012 Öğrenci İşleri Daire Bşk. YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı Namık Kemal

Detaylı

T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ NE YURTDIŞI ÖĞRENCİ KABULÜNDE UYGULANACAK ESASLARA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ NE YURTDIŞI ÖĞRENCİ KABULÜNDE UYGULANACAK ESASLARA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ NE YURTDIŞI ÖĞRENCİ KABULÜNDE UYGULANACAK ESASLARA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönergenin amacı; Türk-Alman Üniversitesi

Detaylı

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, Maltepe Üniversitesi bünyesindeki

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, Askerlik Belgesi,

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 3020101 12547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu 2 BTÜ Lisans EğitimÖğretim 3BTÜ Yabancı Diller YO Yabancı Dil Eğitim Ve 0500104 12547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu 2 BTÜ Lisans EğitimÖğretim 3BTÜ Lisansüstü Eğitim

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, Askerlik Belgesi,

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ YAYIN YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ YAYIN YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ YAYIN YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: MADDE 1- Uludağ Üniversitesinin akademik, idari personeli ve öğrencilerinin yayımlanmak üzere önerdiği bilimsel,

Detaylı

Yazı İşleri. Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu

Yazı İşleri. Görevin Yerine Getirilmeme Sonucu T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı HASSAS GÖREV TESPİT FORMU VE PROSEDÜRLERİ Yazı İşleri YGS-LYS Kontenjanların Bildirilmesi Yatay Geçiş Turgay UÇAR Şaduman BAKI Özlem

Detaylı

ÜNİVERSİTELER YAYIN YÖNETMELİĞİ

ÜNİVERSİTELER YAYIN YÖNETMELİĞİ ÜNİVERSİTELER YAYIN YÖNETMELİĞİ MADDE 1. Üniversiteler ile bunlara bağlı birimlerde yapılacak (ders aracı olarak kullanılan kitaplar ve teksirlerle yardımcı ders kitapları ile ilgili) yayınlar, 2547 sayılı

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMETİN 1 302.11.02 Kayıt Dondurma Öğrencinin mazereti nedeniyle eğitimine ara verme isteği. İ.M.Ü Lisans Eğitim- 24. maddesi. Öğrenci 1- ÖİDB 2- (Mazeretin gerçekleştiği tarihten itibaren 30 gün içinde

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yatay geçiş kontenjanı ve takviminin hazırlanması için resmî yazı gelmesi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından belirlenen en

Detaylı

HASSAS GÖREV TESPİT FORMU

HASSAS GÖREV TESPİT FORMU HASSAS GÖREV TESPİT FORMU Birimi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Alt Birimi Hassas Görev Şube Müdürlüğü Hassas Görevi Olan Personel Risk Düzeyi Riskler Prosedürü ( Alınması Gereken Önlemler veya Kontroller)

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Ders Kaydı ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. 2 Ders Ekle sil Danışmanı ile ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. Ders Muafiyetleri

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ MADDE 1: Bu yönergenin amacı; Selçuk Üniversitesi (S.Ü.) Beden

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Mezuniyet Öncesi Eğitim ve Öğretim Faaliyetlerine Katılan Birimlerin Görev, Yetki ve Sorumluluklarını Tanımlayan Yönerge Amaç MADDE 1 Bu yönergenin amacı, Karadeniz

Detaylı

HASSAS GÖREV TESPİT FORMU VE PROSEDÜRLERİ

HASSAS GÖREV TESPİT FORMU VE PROSEDÜRLERİ Birimi Alt Birimi Hassas Görevler Harç/Katkı Payı Burs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Harçlar-Burslar ve Mali İşler Şube Müdürlüğü Hassas Görevi Olan Risk Düzeyi Personel Ahmet MİSKİ Murat BATAN Nahide

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Hizmet Standartları

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Hizmet Standartları T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Hizmet Standartları SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, Askerlik Belgesi,

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Ders Muafiyet İşlemleri 1 Saat 45 İlgili Öğrenci Öğrencinin bir başka üniversitede almış olduğu dersler nedeniyle bu derslerden muaf tutulması amacıyla Öğrenci İşleri bürosuna dilekçe ve ekleri ile birlikte

Detaylı

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Kariyer Geliştirme

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Dekan Yardımcıları Dekan

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Dekan Yardımcıları Dekan T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Birim Adı : Öğrenci İşleri ORGANİZASYON BİLGİLERİ Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Yardımcıları Personel GÖREV VE SORUMLULUKLARI

Detaylı

Eğitim Fakültesi Bölüm Sekreterliği

Eğitim Fakültesi Bölüm Sekreterliği Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi ik izmetleri TOPLAM SÜR 35 İŞ SÜRCİ Güncel İş takibi ile Bölümün günlük yazışmalarının yapılması, evrak işlerinin takip edilmesi ve işlemi bittikten sonra dosyalanması

Detaylı

T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU YURT DIŞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ KURULUŞ VE FAALİYET YÖNERGESİ

T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU YURT DIŞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ KURULUŞ VE FAALİYET YÖNERGESİ T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU YURT DIŞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ KURULUŞ VE FAALİYET YÖNERGESİ Konu Madde 1- Bu Yönergenin konusu, Plato Meslek Yüksekokulu nun Yurt Dışı Yükseköğretim

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) ÖĞRENCİ İŞLERİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) ÖĞRENCİ İŞLERİ ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK1) ÖĞRENCİ İŞLERİ YAPMASI GEREKEN İÇ YAPMASI GEREKEN DIŞ 1 30.01 İlk Defa (Yeni) Kayıt İşlemi

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ KALİTE GÜVENCESİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ KALİTE GÜVENCESİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BARTIN ÜNİVERSİTESİ KALİTE GÜVENCESİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu yönerge; Bartın Üniversitesinde eğitim-öğretim, araştırma faaliyetleri ve

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ

Detaylı

T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönerge, Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğrencilerinin staj uygulama esaslarının düzenlenmesini

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ YÖNERGESİ

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ YÖNERGESİ ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - Bu Yönerge, Ömer Halisdemir Üniversitesi önlisans, lisans ve yüksek lisans programlarına

Detaylı

MERKEZİ SINAV BİRİMİ VE SORU KOMİSYONLARI

MERKEZİ SINAV BİRİMİ VE SORU KOMİSYONLARI MERKEZİ SINAV BİRİMİ VE SORU KOMİSYONLARI MERKEZİ SINAV BİRİMİ VE SORU KOMİSYONLARI ÜYELERİ Merkezi Sınav Birimi ve Soru Komisyonlarının genel olarak görevi; Ömer Halisdemir Üniversitesi Önlisans-Lisans

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU BİRİMİN ADI SÜRECİN ADI VE KODU BAP (Yüksek Lisans, Doktora, Altyapı) Proje Başvuruları İş Akışı 12-3 Projelerinin başvuru dosyasının dekanlığa iletilmesi Uzmanlar Grubu F 1 Proje

Detaylı

DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE. 1-ÖSYS Sonuç Belgesi 2- Öğrenci Bilgi Formu 3- Mezuniyet Belgesi.

DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE. 1-ÖSYS Sonuç Belgesi 2- Öğrenci Bilgi Formu 3- Mezuniyet Belgesi. 30.01 Kayıt Sildirme 30.01 Kayıt Dondurma 50 30.0 Derse Yazılma 500 Sunuluyor 30.01 Kimlik Kartı İşlemi 30.01 İlk Defa (Yeni) Kayıt İşlemi Sunuluyor YAPMASI GEREKEN İÇ YAPMASI GEREKEN DIŞ ORDU ÜNİVERSİTESİ

Detaylı