2008 OLAĞAN GENEL KURULLARIMIZ YAPILDI. Kooperatifimizin 2008 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı tarihinde BYOTELL de yapıldı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2008 OLAĞAN GENEL KURULLARIMIZ YAPILDI. Kooperatifimizin 2008 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı tarihinde BYOTELL de yapıldı."

Transkript

1 2008 OLAĞAN GENEL KURULLARIMIZ YAPILDI Kooperatifimizin 2008 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı tarihinde BYOTELL de yapıldı. Seçimli gündemde Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri 2 yıl süre yeniden seçilmişlerdir. Yönetim Kurulu; Başkan : Sedat SİLAHTAROĞLU II.Başkan : Yusuf Hikmet KAYA Muhasip Üye : Necati ÖZSOY Üye : Kemal TEKEL Üye : Haldun AKSOY Denetim Kurulu; Orhan BAYAV Yusuf DEDE S.S. MAKİNE VE İMALAT SANAYİCİLERİ TOPLU İŞYERİ YAPI KOOPERATİFİ

2 YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU A. GENEL BİLGİLER Kooperatifin adı : S.S.MAKİNE VE İMALAT SANAYİCİLERİ TOPLU İŞ YERİ YAPI KOOPERATİFİ Ticaret Sicili No. : TSB.İl Tic.Mdrl.Dosya No : Tescil Tarihi : TSB İl Tic.Mdrl.Kuruluş İzini Tarihi : Adresi : Bayar Caddesi Kaya Sultan Sokak No:99/A Kat :7 Kozyatağı-Kadıköy/İst. Tel/Faks No. : (216) (pbx) / (216) B. YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI İLE PERSONEL BİLGİLERİ 1) Yönetim Kurulu Üyeleri GörevDönemi 1.Sedat SİLAHTAROĞLU 03/ / Yusuf Hikmet KAYA 03/ / Necati ÖZSOY 03/ / Kemal TEKEL 03/ / Haldun AKSOY 03/ /2009 2) Denetim Kurulu Üyeleri Görev Dönemi 1.Yusuf DEDE 03/ / Orhan BAYAV 03/ /2009 C) MALİ DURUM VE MUHASEBE İŞLEMLERİ: 1 ) Gelirler,Tahakkuk ve Tahsilatlar; a) Ortaklardan Aidat Tahsilatları, Dönem Başı Ortaklardan Alacaklar : ,30 TL. Aidat Borcu : ,03 Gecikme : ,27 Dönem İçinde Yapılan Tahakkuklar : ,00 TL Aidat Tahakkuku : ,00 Diğer Tahakkuklar : ,48 Gecikme : ,52 Toplam Tahakkuk ve Alacak : ,30 TL. Dönem Sonu Alacak Kalanı : ,03 TL. Aidat Borcu : ,98 Gecikme : ,05 Dönem İçi Toplam Tahsilat : ,27 TL. b) Diğer Faaliyetlerden Gelirler, Faiz-Repo Gelirleri : ,47 TL. Ortaklardan Alınan Gecikme Bedeli : ,74 TL.

3 2) Giderler (Bütçe Giderleri ) Planlanan / Gerçekleşen ; KOOPERATİF GİDERLERİ DÖNEM PLANI GERÇEKLEŞEN % 1 ÜCRET VE HUZUR HAKLARI , ,00 0, Yönetim Kurulu Huzur Hakları = , ,00 0, Denetim Kurulu Ücretleri = , ,00 1, Müşavirlik/Danışmanlık Giderleri = , ,00 1,033 2 BÜRO GİDERLERİ 3.000, ,00 1, Büro Sair Gid. = 3.000, ,00 1,451 3 DIŞARIDAN SAĞLANAN FAYDALAR , ,00 1, Temsil ve Ağırlama Giderleri = ,00 0,00 0, Seyahat Giderleri = 2.000,00 0,00 0, Oda/Birlik Aidatları = 1.500,00 0,00 0, Toplantı Giderleri = 3.000, ,00 0, Tescil/Tasdik/Noter Giderleri = 1.000,00 326,00 0, Sair Harç ve Vergiler = 0,00 0,00 #SAYI/0! Finansman/Banka Gid. = 200, ,00 84, Arazi Alım Maliyetleri = 0, ,00 #SAYI/0! Kur Farkı Giderleri = 0,00 0,00 #SAYI/0! Bağış ve Yardımlar = 5.000,00 0,00 0, Sair Giderler = 6.300, ,00 1,690 Toplamlar , ,00 0,998 3)Bilanço kalemleri hakkında genel bilgi : Önceki Yıl Cari Yıl Varlıklar Hazır Değerler : , ,44 Alacaklar : , ,03 Diğer Alacaklar : , ,79 Varlıklar Toplamı : , ,26 Kaynaklar Ödenecek Vergiler , ,36 Gelecek Aylara Gelir Tahkk , ,05 Ortaklara Borçlar : , ,84 Sermaye : 68,00 62,00 Ön.Gelir-Gider Farkları : , ,45 Dn. : , ,56 Kaynaklar Toplamı : , ,26 4) Resmi Defterlere Ait Bilgiler; Nevi Tasdik Makamı Tasdik Tarihi Yevmiye No.. Yevmiye Defteri Beyoğlu 20.Noteri Kebir Envanter Genel Kurul Karar D. Beşiktaş 8.Noteri

4 Yön.Kurulu Karar D. Eyüp.6.Noteri Ortak Kayıt Defteri Eyüp 5.Noteri D)ORTAKLIK İŞLEMLERİ : Mevcut Ortak Sayısı : 62 Dönem içinde Organize Sanayi Bölgesine geçiş işlemlerine başlanmış olduğundan yukarıdaki hisse devir işlemleri yapılmıştır, Dönem içinde mevcut ortaklarımızdan 3 ortağımız hisse deviri yaparak ortaklıktan ayrılmıştır.. İhraç edilen Ortak Yoktur. E) PARSEL ALT YAPI İNŞAATLARI ÇALIŞMALARI: FİİLİ PARSEL DURUMU: tarihi itibariyle toplam arazi stoklarımız m² dir. Bu alanın m² lik kısmının tahsisi yapılmış, m² lik boş alan bulunmaktadır. OSB İMAR PLANI ÇALIŞMALARI: 1/5000 ölçekli Onaylı Nazım İmar Planı, 1/1000 Ölçekli Mevzi İmar Planlarımız, üyelerin talepleri ve birleştirilen parseller nedeniyle revize plan çalışmaları yapımlı ve Bakanlık Komisyonu bu taleplerimize olumlu cevap vermiştir. Doğukan İmar Ltd.Şti. tarafından planlar çoğaltılmış, imzalanmış ve 9 takım olarak Bakanlığa verilmiş ve onayı alınmıştır. Bölge için yapılan 1/ ölçekli Çevre Düzeni Nazım İmar Planının onayı yapılmıştır. Dilovası Belediyesi tarafından 1/1000 planların hazırlanmasına başlanılmıştır. ALT YAPI İNŞAATLARI: I.Etap Alt yapı inşaatlarının süresi tarihinde dolmuştur. İş programına göre işin % 96,43 u gerçekleşmiştir. Yüklenici UTAY A.Ş. kabul yapılması için dilekçe vermiş ve Kontrollük ön muayene işlemlerini yapmaktadır. II. Etap Alt yapı inşaatlarının süresi tarihinde dolmuştur. Altyapı inşaatlarının I. Ve II. Etap kapsamındaki aşınma tabakasının mevsim koşullarına göre 2009 a ertelenmesi, I.Etap diğer asfalt işlerinin Eksen Proje A.Ş. ye yaptırılması kararı çerçevesinde firmaya tarihine kadar süre uzatımı verilmiştir. İş programına göre işin % 99,11 i gerçekleşmiştir. EKOL Yapı Ltd.Şti. tarafından yapılmakta olan m³ lük Su Deposu ve m³ lük Su deposu inşaatlarının süresi tarihinde dolmaktadır tarihi itibariyle işin %97,88 u tamamlanmıştır. HUŞ MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. tarafından yapılan Özel Ağaçlandırma Uygulaması nda proje gereği yapılması gerekli işlerin tümü tamamlanmıştır. Buna göre toplam Adet fidan dikilmiştir. EMTA Elektrik Müh.İnş. Taah. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılan ve İMES OSB ile beraber yapılan Mermerciler Hattından Demir Direkli ENH ve DM İnşaatı nın tamamı 4 Ayda tamamlanmış ve hat enerjilendirilmiştir. EMPAŞ ın yüklenimi altında bulunan 380 kv EİH Etüd ve Proje işi başlamış alternatif 3 şalt tesisi hazırlanmıştır. Şalt tesisinin yer seçimi için TEİAŞ ile görüşmeler devam etmektedir. İMES OSB ile yapılan Mermerciler ENH dan ENH hattı ve DM inşaatından OSB içine beton direkli hat yapımı projesini BORTEK LTD.ŞTİ. firmasına tarihinde tamamlatılmıştır.

5 BORTEK LTD.ŞTİ. firması tarafından yapılan bu proje, ihaleye çıkartılmış ve tarihinde ANEL Elektrik San. Ve Tic. A.Ş. ile sözleşme imzalanmıştır. Bu imalatlar devam etmektedir. Köseler Köyü ne bir Sağlık Ocağı yaptırılması kararlaştırılmıştı. Bu işin yapımını EKOL Yapı İnş.San. ve Tic.Ltd.Şti. tarafından yapılmaktadır. Süre sonu tarihi olup geçici kabule hazırlık çalışmaları yapılmaktadır. DİĞER OSB LERLE ORTAK ALT YAPI ÇALIŞMALARI: Bağlantı Yolu: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve onay işlemleri tamamlanan 1/ ölçekli Çevre Düzeni Nazım Planı bu plana uygun olarak 1/ ölçekli Çevre Düzeni Nazım Planına göre OSB leri ana yollara bağlayacak projelerde her hangi bir gelişme olmamıştır. Ancak OSB lerin ulaşım yolları alternatiflerinden biri olarak gözüken Dil ovası-kömürcüler Yolunun kaplama ve ıslah çalışmaları yapılmıştır. Belli bir süre bu yolun kullanılacağı anlaşılmaktadır. Su temini: 3 OSB nin içme ve kullanma suyu ihtiyacını temin etmek amacıyla İSU Genel Müdür ve Teknik Genel Müdür Yardımcıları ile yapılan görüşmeler çerçevesinde İçme Suyu Projesi hazırlatılmış ve bu proje ISU Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmıştır. Bu projenin yapımı için 3 OSB İSU ile görüşmeler yapmış, ISU Protokol taslağı vermiş, protokol taslağı görüşülmüş ve 3 OSB tarafından bir protokol taslağı hazırlanmıştır. Önümüzdeki günlerde İSU ya bu protokol taslağı verilecektir. Elektrik Temini: Önceden yapılmış görüşmeler çerçevesinde Nuh Çimento DM den Mermerciler Hattından İMES OSB ile beraber ENH yapılmış ve hat enerjilendirilmiştir. Bu enerjinin OSB içinde dağıtımı yapılmaktadır. Bu enerji şantiye ve kısa dönemli ihtiyacımızı karşılayacaktır. OSB nin uzun vadeli elektrik ihtiyacı için TEİAŞ a müracaat edilmiş ve 380 kv bir şalt tesisi kurulması kararlaştırılmıştır. Şalt tesisi yer seçim görüşmeleri devam etmektedir. Doğalgaz Temini: 3 OSB, Doğalgaz dağıtım lisansına sahip PALGAZ firmasına doğal alımı için müracaat etmiş, talep üzerine prosedür gereği PALGAZ A.Ş. EPDK a bir RMS-A istasyonundan 3 OSB nin gaz alması için izin alacaktır. Bu izin prosedüründen sonra RMS-A istasyonun yapımı başlatılacaktır RMS-A istasyon yeri PALGAZ A.Ş. tarafından Çevre ve Orman Bakanlığından kiralanmıştır. Telefon ve Fiber optik bağlantı temini: Bölge nin Altyapı Telekom projesinin yapımı için Türktelekom A.Ş. ve TELLCOM A.Ş. den teklif alınmış, firmaların tekliflerinin revizesi için yazı yazılmıştır. Bilgi ve görüşlerinize arz ederiz. Bu rapor kooperatifin 2008 dönemi hesap ve işlemlerine ilişkindir. İstanbul :

6 S.S MAKINE VE İMALAT SANAYİCİLERİ TOPLU İŞ YERİ YAPI KOOPERATİFİ (KOCAELİ-GEBZE IV OSB YATIRIM VE ÇALIŞMMA PROĞRAMI) 2009 YILI YATIRIM ve ÇALIŞMA PROGRAMI Sayın Genel Kurul Üyeleri, Kurucusu olduğumuz Kocaeli-Gebze IV Organize Sanayi Bölgesinin 2009 faaliyet yılındaki yatırım ve çalışma programı aşağıdaki şekilde planlanmıştır. OSB İMAR PLANI ÇALIŞMALARI: Bu dönemde parselasyon planlarının yapılması planlanmıştır. ALT YAPI PROJELENDİRME İŞLERİ, İHALE VE İNŞAAT ÇALIŞMALARI: 2008 yılından kalan işlerin tamamlanmasına devam edilecek ve tamamlanacaktır. Bu imalatlar 2009/Haziran ayında tamamlanacaktır.2009 yılında aşağıdaki işler planlanmıştır: İSU dan su temini projesi yapılması. Bu proje İMES OSB ve GEBKİM OSB ile beraber planlanmıştır. Yapılacak protokolle kullanılacak suya mahsub edilmek koşulu yatırıma katılınacaktır. RMS-B tipi 19/4 bar istasyonların yapımı. Bu yıl içinde imar durumu almış, 2009 yılında yapımını planlayan firmalar göz önüne alınarak, 4 adet 7500 m³/saat, 4 adet m³/saat kapasiteli istasyon yapılacaktır. RMS-A istasyonu ve bağlantılarının yapımı. Bu istasyon GEBKİM ve İMES OSB ile ortak yapılacak ve bölgenin dağıtım kuruluşu PALGAZ A.Ş. ye devredilecektir. Kavşaklarda güneş enerjili aydınlatma işleri. Bölgede dağıtım sistemi olmamasından dolayı bölge içinde önemli kavşaklara, Pompa istasyonu, ana giriş noktalarına Güneş Enerji Sistemi ile çalışacak bir aydınlatma direkler konacaktır. Şalt tesisi (toplam yatırımın % 10'u). Şalt sahası yeri seçiminden sonra yapılacak yatırımlara karşılık yapılması planlanan bir iş olarak belirlenmiştir. OSB alanı içinde yol/parsel şevlerinin korunması, peyzaj işleri. Altyapı inşaatları dışında bazı şevlerin ve alanların düzenlenmesi ve peyzajının yapılması işleridir. Yolların yatay ve düşey işaretlemelerinin yapılması. Aşınma tabakasının tamamlanmasından sonra, yollar trafiğe açılmadan önce yapılması zorunlu olan işler olarak yapılacaktır. OSB için güvenlik sistemlerinin (güvenlik şirketi, kamera, konteynır v.b.). Bölge altyapı Yüklenicilerinin gitmesinden sonra oluşturulacak bir güvenlik işleri karşılığı düşünülmüştür. ORTAK ALT YAPI TEMİN ÇALIŞMALARI: Bağlantı Yolu: Onaylı 1/5.000 lik plan içinde bulunan ve OSB mizi çevre yollara bağlayacak yolların yapımı konusunda geçen yılda başlatılan çalışmalar devam edecektir. B.Şehir Belediyesi ve TCK Bölge Müdürlükleri arasında imar planına esas olacak yolların yapımı ve planlanması konusunda görüşmeler devam edecektir. Telefon ve Fiber optik bağlantı temini: Telekom altyapı projesinin yapımı için alınan Telekom A.Ş. ve TELLCOM A.Ş. nin teklifleri değerlendirilecek ve yapımı gerçekleştirilecektir. Merkezi Arıtma Tesisi: OSB Yönetim Kurullarının ortak toplantısında arıtmalar her OSB kendisi yapacağı kararlaştırılmıştı. Arıtma 2010 yılında yapılacağı öngörülmüştür.. AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI: OSB alanının kuzeyinde kalan 800 dönüm arazinin ağaçlandırma çalışmaları ve dikenli tel ile çevrilmesi tamamlanmıştır de bakım işleri ve koruma işlemleri devam edecektir.

7 BÖLGEDE YAPILACAK ÜST YAPI İŞLERİ: 2009 da üst yapı faaliyetlerine başlamak isteyen üyelere altyapı tamamlanması nedeniyle, inşaat faaliyetlerini gerçekleştirmelerinde bir engel bulunmamaktadır. Şantiye elektrik şebekesi tamamlanacak ve önemli bir altyapı işi de tamamlanmış olacaktır. YENİ ORTAK KAYITLARI: Dönem içinde yatırımın sürdürülebilir olabilmesi için yaklaşık m² alanlı yeni ortak katılımcı planlanmaktadır.

(2016) raporhazir.com

(2016) raporhazir.com YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU (2016) 1 S.S.ÖZMEN KONUT YAPI KOOPERATİFİ KOOPERATİFİ 2016 YILINA AİT YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU İş bu rapor Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın 11/Haziran/2008

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası )

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2 II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2.1 İmar Durumu Bölgemizde imar faaliyetleri tamamlanmış olup fabrika inşaatlarının yapım süreci devam etmektedir. Bu faaliyetler 2007 yılında kurulan İmar

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU A. GENEL BİLGİLER

YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU A. GENEL BİLGİLER YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU A. GENEL BİLGİLER a) Kooperatifin adı :... b) Kuruluş bilgileri :... c)ticaret Sicili Tescil Tarihi ve Sicil Numarası :. d) Adresi :... e) Telefon/Faks Numaraları :

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi

II. Organize Sanayi Bölgesi 2 II. Organize Sanayi Bölgesi 2.1 İmar Planı 25.08.2008 tarihinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca onaylanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız 15.09.2008 tarihinde Ankara Valiliği

Detaylı

ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI 1 Giriş 15 Nisan 2000 tarih 24021 sayılı resmi gazete yayınlanarak yürürlüğe giren 4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri

Detaylı

ARDAHAN İLİ OSB VE KSS LER HAKKINDA RAPOR

ARDAHAN İLİ OSB VE KSS LER HAKKINDA RAPOR ARDAHAN İLİ OSB VE KSS LER HAKKINDA RAPOR HAZIRLAYAN Hüseyin ERDEM Endüstri Mühendisi Makine Yük. Müh. Bakanlık Müşaviri Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü 02 Mayıs 2012-Ardahan 1: ARDAHAN MERKEZ ORGANİZE

Detaylı

Yeni Kaydedilen Ortağın

Yeni Kaydedilen Ortağın S.S. FEZA KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2009 YILI GENEL KURULU NA İLİŞKİN DENETLEME KURULU RAPORU Genel Kurul Toplantı Tarihi :18.04.2010 İncelemenin Ait Olduğu Dönem :01.01.2009 31.12.2009 Rapor Düzenleme Tarihi

Detaylı

ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi Hizmet Ofisi Olarak Verilen Hizmetler

ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi Hizmet Ofisi Olarak Verilen Hizmetler 15 ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi Hizmet Ofisi Olarak Verilen Hizmetler Bölge Müdürlüğümüz Odamızın bir şubesi olarak 2005 yılında yetkilendirilmiştir. Bu kapsamda ihracat evrakları onayı, harç muafiyet

Detaylı

YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU

YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU A. GENEL BİLGİLER a) Kooperatifin adı : S.S.BOTOSAN BALÇIK TOPLU İŞYERİ YAPI KOOPERATİFİ b) Kuruluş bilgileri : 27/08/2014 c)ticaret Sicili Tescil Tarihi ve Sicil Numarası

Detaylı

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları 7.1. İnşaat Faaliyetleri 7.1.1. Bölgemiz Yollarının Genişletilmesi 7 Bölgemiz yollarının artan taşıt sayısı ile taşıt trafiği yoğunluğundan dolayı yetersiz kalması ve

Detaylı

GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2014 YILI BÜTÇESİ

GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2014 YILI BÜTÇESİ GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2014 YILI BÜTÇESİ PROFORMA BİLANÇO (TL) D.B.B Oca.14 Şub.14 Mar.14 Nis.14 May.14 Haz.14 Tem.14 Ağu.14 Eyl.14 Eki.14 Kas.14 Ara.14 Döner Varlıklar 61.368.601 59.789.042 58.296.700

Detaylı

Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca Kooperatifler Ve Üst. Toplantılarına Sunacakları Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma

Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca Kooperatifler Ve Üst. Toplantılarına Sunacakları Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma 12.06.2008/95 KOOPERATĐFLER VE ÜST KURULUŞLARI YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐNĐN GENEL KURUL TOPLANTILARINA SUNACAKLARI YÖNETĐM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORUNUN USUL VE ESASLARINA ĐLĐŞKĐN TEBLĐĞ YAYIMLANDI ÖZET

Detaylı

09 ŞUBAT 2011 TEMBELOVA SANAYİCİLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

09 ŞUBAT 2011 TEMBELOVA SANAYİCİLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 09 ŞUBAT 2011 TEMBELOVA SANAYİCİLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Kronoloji 1989 1990 1991 1992 1993 1995 1995 2004 2003 2004 Tevsii Kararı TOYOTASA talebi Yer Seçimi İlk İmar Planları Şuyulandırma Karayolları

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI. ASO II.-III. Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI. ASO II.-III. Organize Sanayi Bölgesi 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI 2.1.Sanayi Parsellerinin Tesviye İşleri Bölgemizde tüm parsellerin tesviye işlemleri tamamlanmış olmasına rağmen, yapılan son İmar Planı revizyonu sonucunda oluşan parsellerin tesviye

Detaylı

YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU A. GENEL BİLGİLER

YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU A. GENEL BİLGİLER YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU A. GENEL BİLGİLER a) Kooperatifin adı : S.S.Denizli Otomobilciler ve Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi b) Kuruluş bilgileri : 04.10.2011 c) Ticaret Sicili Tescil

Detaylı

BİLGİLENDİRME ve YAPILACAK YATIRIMLARIN GÖRÜŞÜLMESİ

BİLGİLENDİRME ve YAPILACAK YATIRIMLARIN GÖRÜŞÜLMESİ Faaliyet Raporu Genel Kurul Süreci GOSB Teknopark Tembelova Alanı GOSB Meydan Faaliyet Bütçesi 2012 Yılı Öngörülen Yatırımlar Gümrük Genişletilmiş AVM ve Bankalar Alanı Atıksu Altyapısının Yenilenmesi

Detaylı

2013 Yılı. Çalışma Programı. ASO 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgesi

2013 Yılı. Çalışma Programı. ASO 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgesi 2013 Yılı Çalışma Programı GİRİŞ 15 Nisan 2000 tarih ve 24021 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Yasasını takiben, Kuruluş protokolü Sanayi ve Ticaret

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Ocak 2015 İÇİNDEKİLER 1. GENEL DEĞERLENDİRME... 3 1.1 KURULUŞUN YATIRIMLARININ

Detaylı

ANKARA TİCARET BORSASI TARİHLİ MUKAYESELİ BİLANÇOSU AKTİF 2012 YILI 2013 YILI 2014 YILI 2015 YILI DÖNEN VARLIKLAR

ANKARA TİCARET BORSASI TARİHLİ MUKAYESELİ BİLANÇOSU AKTİF 2012 YILI 2013 YILI 2014 YILI 2015 YILI DÖNEN VARLIKLAR ANKARA TİCARET BORSASI 31.12.2015 TARİHLİ MUKAYESELİ BİLANÇOSU AKTİF 2012 YILI 2013 YILI 2014 YILI 2015 YILI DÖNEN VARLIKLAR Hazır Değerler 364.385,67 258.570,96 2.210.677,06 1.740.821,72 Kasa 32.565,73

Detaylı

ANKARA SANAYİ ODASI 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI. 2. ve 3.Organize Sanayi Bölgesi. 48.Yıl

ANKARA SANAYİ ODASI 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI. 2. ve 3.Organize Sanayi Bölgesi. 48.Yıl ANKARA SANAYİ ODASI 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI 2. ve 3.Organize Sanayi Bölgesi 48.Yıl MALİ VE MADDİ DURAN VARLIKLAR 1GİRİŞ 15 Nisan 2000 tarih ve 24021 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL 2014 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2012 OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI BÜTÇE

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL 2014 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2012 OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI BÜTÇE VE

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL 2013 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2012 OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI BÜTÇE VE

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL 2012 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2012 YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI BÜTÇE VE DENETİM

Detaylı

S.S. MARMARA UYUMKENT SİTE İŞLETME KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU 2013 YILLIK ÇALIŞMA RAPORU

S.S. MARMARA UYUMKENT SİTE İŞLETME KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU 2013 YILLIK ÇALIŞMA RAPORU S.S. MARMARA UYUMKENT SİTE İŞLETME KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU 2013 YILLIK ÇALIŞMA RAPORU A. GENEL BİLGİLER a) Kooperatifin adı :S.S. Marmara Uyumkent Site İşletme Kooperatifi b) Kuruluş bilgileri :S.S.

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL 2013 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2012 OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI BÜTÇE

Detaylı

2010 YILI GENEL KURULU'NA İLİşKİN DENETLEME KURULU RAPORU

2010 YILI GENEL KURULU'NA İLİşKİN DENETLEME KURULU RAPORU Genel Kurul toplantı tarihi İncelemenin ait olduğu dönem Rapor düzenleme tarihi S.S. BAYINDIRKONUT YAPI KOOPERATİFİ 2010 YILI GENEL KURULU'NA İLİşKİN DENETLEME KURULU RAPORU : 22.05.2011 : 2010 : 15.04.2011

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL 2013 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2012 YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI BÜTÇE VE DENETİM

Detaylı

ANKARA SANAYİ ODASI II. ve III. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2010 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

ANKARA SANAYİ ODASI II. ve III. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2010 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI ANKARA SANAYİ ODASI II. ve III. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2010 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI Giriş 15 Nisan 2000 tarih ve 24021 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri

Detaylı

2015 YILI GELİR TABLOSU

2015 YILI GELİR TABLOSU TABLO 1 2015 YILI BÜTÇESİ BİLANÇO TABLOSU D.B.B OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK HAZIR DEĞERLER 900.000 1.833.969 1.527.882 3.511.334 2.155.913 2.542.131 2.177.912

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2018 yılı Gelir Bütçemiz 16 milyar 250 milyon TL olarak tahmin edilmiş, Finansmanın

Detaylı

2012 YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

2012 YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2012 YILI 2012 OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI BÜTÇE

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER 1 Proje incelemesi 2 Röleve projeleri 3 Tadilat projeleri

Detaylı

2012 YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

2012 YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2012 YILI 2012 OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI BÜTÇE

Detaylı

s.s. BAYıNDıR KONUT YAPI KOOPERA TİFİ

s.s. BAYıNDıR KONUT YAPI KOOPERA TİFİ Genel Kurul toplantı tarihi İncelemenin ait olduğu dönem s.s. BAYıNDıR KONUT YAPI KOOPERA TİFİ 2012 YILI GENEL KURULU'NA İLİşKİN DENETLEME KURULU RAPORU : 28.04.2013 : 2012 Rapor düzenleme tarihi : 28.03.2013

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Ocak 2014 İÇİNDEKİLER GENEL DEĞERLENDİRME... 3 1. 1.1 KURULUŞUN YATIRIMLARININ FİNANSMAN

Detaylı

GEBZE BELEDİYESİ GECEKONDU VE SOSYAL KONUTLAR MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

GEBZE BELEDİYESİ GECEKONDU VE SOSYAL KONUTLAR MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ GEBZE BELEDİYESİ GECEKONDU VE SOSYAL KONUTLAR MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanaklar ve Tanımlar Amaç: Madde 1 Bu yönetmeliğin amacı, Gebze Belediyesi sınırları içerisindeki

Detaylı

17 ġubat 2010 TEMBELOVA SANAYĠCĠLERĠ BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI

17 ġubat 2010 TEMBELOVA SANAYĠCĠLERĠ BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI 17 ġubat 2010 TEMBELOVA SANAYĠCĠLERĠ BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI Kronoloji 1989 1990 1991 1992 1993 1995 1995 2004 2003 2004 Tevsii Kararı TOYOTASA talebi Yer Seçimi Ġlk Ġmar Planları ġuyulandırma Karayolları

Detaylı

SUNGURLU. Sungurlu OSB

SUNGURLU. Sungurlu OSB SUNGURLU OSB 2 SUNGURLU Sungurlu, Karadeniz Bölgesini Ankara ya ve Güney-Batı illerine bağlayan Ankara-Samsun-Trabzon anayolu üzerinde konumlanmıştır. Doğu Anadolu illerinin ana bağlantı yolu olan Ankara-Sivas-Erzurum

Detaylı

S.S. HİLAL 92 KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURULU YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU

S.S. HİLAL 92 KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURULU YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU A.GENEL BİLGİLER S.S. HİLAL 92 KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURULU YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU a) Kooperatifin adı:s.s. Hilal -92 Konut Yapı Kooperatifi b) Ticaret Sicili Tescil

Detaylı

SANDIKLI BELEDİYESİ Mali Hizmetler ve Muhasebe Müdürlüğü 2006 Yılı Faaliyet Raporu

SANDIKLI BELEDİYESİ Mali Hizmetler ve Muhasebe Müdürlüğü 2006 Yılı Faaliyet Raporu SANDIKLI BELEDİYESİ Mali Hizmetler ve Muhasebe Müdürlüğü 2006 Yılı Faaliyet Raporu 1 Mali Hizmetler ve Muhasebe Müdürlüğümüz tarafından 01/01/2006 tarihinde 1 nolu yevmiye kaydı ile 2005 yılından 2006

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı Gelir Bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-MART DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı gelir bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı gelir bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

KENT KONUT TUANA EVLERİ

KENT KONUT TUANA EVLERİ KENT KONUT TUANA EVLERİ KENT KONUT KİMDİR? KENT KONUT KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN BİR YAN KURULUŞU OLARAK 2005 YILINDA KURULMUŞTUR. GENEL MÜDÜR BAHATTİN YANIK IN ÖNDERLİĞİNDE KOCAELİ GENELİNDE SOSYAL

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 01/07/2015 TOPLANTININ SAYISI : 26 SAAT : 16:00 1- Gündem oluşmadığından toplantı kapatılmıştır. Ahmet KARA Vali TOPLANTININ TARİHİ : 08/07/2015 TOPLANTININ SAYISI : 27 SAAT : 16:00

Detaylı

I. YÖNETİM KURULU VE PERSONEL İŞLEMLERİ

I. YÖNETİM KURULU VE PERSONEL İŞLEMLERİ Genel Kurul Toplantı Tarihi :10.04.2011 İncelemenin Ait Olduğu Dönem :01.01.2010 31.12.2010 Rapor Düzenleme Tarihi :09 MART 2011 Raporun Yönetim Kuruluna Teslim Tarihi :09 MART 2011 I. YÖNETİM KURULU VE

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-ARALIK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-ARALIK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-ARALIK DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı Gelir Bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, 1 milyar 139 milyon

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 2012 YIL SONU UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2015 yılı gelir bütçemiz

Detaylı

S.S. SEVGİ ÇİÇEKLERİ KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU

S.S. SEVGİ ÇİÇEKLERİ KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU S.S. SEVGİ ÇİÇEKLERİ KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU I. GENEL BİLGİLER a) Kooperatifin adı :S.S. Sevgi Çiçekleri Konut Yapı Kooperatifi b) Kuruluş Tarihi : 06.05.2005 c)

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 6 AYLIK ÇEMAŞ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2014-30.06.2014 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Çemaş Döküm San. A.Ş. nin 11.04.2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 NO AÇIKLAMA AYLIK BÜTÇE YILLIK BÜTÇE EŞİT PAYLI GİDERLER 91.625 2.199.000 1 PERSONEL GİDERLERİ 91.625

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 2012 OCAK-MART DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2016 yılı gelir

Detaylı

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI 1 ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ ÇELTİKÇİ MAHALLESİ VE DEMİRCİLER MAHALLESİ MEVKİİNDE D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı

Detaylı

GAP EYLEM PLANI 2010 YILI EYLÜL SONU (3. DÖNEM) YATIRIM GERÇEKLEŞMELERİ. Başlama-Bitiş Tarihi 1997-2013 1986-2011

GAP EYLEM PLANI 2010 YILI EYLÜL SONU (3. DÖNEM) YATIRIM GERÇEKLEŞMELERİ. Başlama-Bitiş Tarihi 1997-2013 1986-2011 GAP EYLEM PLANI 2010 YILI EYLÜL SONU (3. DÖNEM) YATIRIM GERÇEKLEŞMELERİ III. ALTYAPININ GELİŞTİRİLMESİ Eylem SULAMA AG.1.1 İnşaatı devam eden projelerin öncelikle ana kanal inşaatları tamamlanacaktır.

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2017-30.09.2017 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2017-30.09.2017 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 20/10/2017 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER I- OCAK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI I-A. BÜTÇE GELİRLERİ I-B. BÜTÇE GİDERLERİ I-C. FİNANSMAN II- DÖNEMİNDE YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER III- TEMMUZ-ARALIK

Detaylı

KONYA-EREĞLİ TİCARET BORSASI MALİ DURUM ANALİZİ

KONYA-EREĞLİ TİCARET BORSASI MALİ DURUM ANALİZİ KONYA-EREĞLİ TİCARET BORSASI 2013-2015 MALİ DURUM ANALİZİ KONYA/EREĞLİ TİCARET BORSASI SON ÜÇ YILLIK MALİ ANALİZİ Konya/Ereğli Ticaret Borsasının mali analizi 3 bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde, borsanın

Detaylı

TABLO YILI BÜTÇESİ - BİLANÇO D.B.B OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK

TABLO YILI BÜTÇESİ - BİLANÇO D.B.B OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK TABLO 1 2017 YILI BÜTÇESİ - BİLANÇO D.B.B OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK 1 HAZIR DEĞERLER 3.003.694 3.574.197 3.932.381 4.932.154 3.763.272 4.238.866 2.008.807

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı 2015 1 1. GENEL DEĞERLENDİRME 1.1. Kuruluşun Yatırımlarını Finansman Kaynakları:

Detaylı

S.S. MARMARA UYUMKENT SİTE İŞLETME KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU 2014 YILLIK ÇALIŞMA RAPORU

S.S. MARMARA UYUMKENT SİTE İŞLETME KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU 2014 YILLIK ÇALIŞMA RAPORU S.S. MARMARA UYUMKENT SİTE İŞLETME KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU 2014 YILLIK ÇALIŞMA RAPORU A. GENEL BİLGİLER a) Kooperatifin adı :S.S. Marmara Uyumkent Site İşletme Kooperatifi b) Kuruluş bilgileri :S.S.

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 2012 YIL SONU UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ Mali Hizmetler

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2018 yılı Gelir Bütçemiz 16 milyar 250 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

S.S YILI GENEL KURULU NA

S.S YILI GENEL KURULU NA S.S. Denizli Otomobilciler ve Galericiler Toplu ĠĢyeri Yapı Kooperatifi 2013 YILI GENEL KURULU NA ĠLĠġKĠN DENETLEME KURULU RAPORU Genel Kurul Toplantı Tarihi : 03.03.2014 İncelemenin ait olduğu Dönem :

Detaylı

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı. 1. İhale İnşaat Grubu İş Akış Şeması :

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı. 1. İhale İnşaat Grubu İş Akış Şeması : Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı 1. İhale İnşaat Grubu İş Akış Şeması : Proje Grubunun Yaptığı veya Denetlediği Mimari Projenin Statik olarak denetlenmesi İnşaat grubu olarak yapılan değişikliklerin

Detaylı

YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 2016 YIL SONU UYGULAMA SONUÇLARI 2016 Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2016 yılı gelir bütçemiz 12 milyar 700 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik Sınıflandırması Cetveli nde yer aldığı

Detaylı

27.02.2014 SAAT 14:00 BİLGİLENDİRME TOPLANTISI HOŞGELDİNİZ

27.02.2014 SAAT 14:00 BİLGİLENDİRME TOPLANTISI HOŞGELDİNİZ 27.02.2014 SAAT 14:00 BİLGİLENDİRME TOPLANTISI HOŞGELDİNİZ ERGENE-2 O.S.B. GELİR BİLGİLERİ AİDAT GELİRİ TAHSİL EDİLEN : 2.179.660,00 TL TAHSİL EDİLEMEYEN : 632.339,44 TL ÜYE KURULUŞ KATILIM PAYLARI TAHSİL

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2016 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2016 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2016 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2016 İÇİNDEKİLER I- 2016 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. 01.01.2017 31.03.2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER A) Genel Bilgiler B) Yönetim Organı Üyeleri ile Üst Düzey Yöneticilere Sağlanan Mali

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU Soğanyemez mah. Banker Ali Bey Apt. No:9/11 Kat:3 Daire:8 EDREMİT Tel:(0,266) 374 31 11 TC BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HAVRAN İLÇESİ, BÜYÜKŞAPÇI MAHALLESİ, GEYALANI

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 İÇİNDEKİLER I- OCAK HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri... 3 01. Personel Giderleri...

Detaylı

TOSB TAYSAD ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ÜYELİK ESASLARI

TOSB TAYSAD ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ÜYELİK ESASLARI TOSB TAYSAD ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ÜYELİK ESASLARI (TOSB zaman içinde olabilecek mevzuat, karar ve uygulama değişikliklerine göre değişiklik veya yeniden düzenleme yapma hakkını saklı tutar) BÖLÜM 1-)

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Mart 2016-Bartın Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı İÇİNDEKİLER Üst Yönetici Sunuşu 1. Genel Değerlendirme-----------------------------------------------------------------------------------------------1

Detaylı

KOLON PROJESİ İÇİN - BİNA YÖNETİMİ

KOLON PROJESİ İÇİN - BİNA YÖNETİMİ KOLON PROJESİ İÇİN - BİNA YÖNETİMİ Numarataj Yazısı (Yeni Tarihli) Veya Test Sertifikası Fotokopisi Binamıza Ait Kolon Projesin Ocak Gösterilen Dairelerin,Dükkanların Daha Sonra Cihaz Hususunu Temin Edeceğimiz

Detaylı

ATAKÖY MEGA YAT LİMANI SÜREÇLERİ İLE İLGİLİ ÖZET BİLGİ

ATAKÖY MEGA YAT LİMANI SÜREÇLERİ İLE İLGİLİ ÖZET BİLGİ ATAKÖY MEGA YAT LİMANI SÜREÇLERİ İLE İLGİLİ ÖZET BİLGİ Resmi Süreç: 1) Ataköy Turizm Merkezi İmar Planı 02 Ekim 1986 2) Ataköy Turizm Merkezi nin Turizm Alanı ve Turizm Merkezi olarak tespiti. Bakanlar

Detaylı

OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI 2016 Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2016 yılı gelir bütçemiz 12 milyar 700 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik Sınıflandırması Cetveli nde yer

Detaylı

D.B.B OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK

D.B.B OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK TABLO 1 2016 YILI BÜTÇESİ BİLANÇO D.B.B OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK 1 HAZIR DEĞERLER 1.277.288 2.035.217 2.502.206 3.452.491 2.036.236 2.558.033 747.355 1.441.337

Detaylı

Tek Düzen Hesap Planı, Muhasebe Hesap Kodları 1. DÖNEN VARLIKLAR 10. Hazır Değerler 100. Kasa 101. Alınan Çekler 102. Bankalar 103.

Tek Düzen Hesap Planı, Muhasebe Hesap Kodları 1. DÖNEN VARLIKLAR 10. Hazır Değerler 100. Kasa 101. Alınan Çekler 102. Bankalar 103. Tek Düzen Hesap Planı, Muhasebe Hesap Kodları 1. DÖNEN VARLIKLAR 10. Hazır Değerler 100. Kasa 101. Alınan Çekler 102. Bankalar 103. Verilen Çekler Ve Ödeme Emirleri(-) 108. Diğer Hazır Değerler 11. Menkul

Detaylı

S.S. TEZ OTOBÜSCÜLER KONUT YAPI KOOPERATİFİ

S.S. TEZ OTOBÜSCÜLER KONUT YAPI KOOPERATİFİ S.S. TEZ OTOBÜSCÜLER KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2015 YILI YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU A. GENEL BİLGİLER a) Kooperatifin adı : S.S. TEZ OTOBÜSCÜLER KONUT YAPI KOOPERATİFİ b) Kuruluş Tarihi Bilgileri : 03.11.1993

Detaylı

S.S. KARGEN SİTE İŞLETME KOOPERATİFİ DENETİM KURULU 2014 YILI ÇALIŞMA RAPORU

S.S. KARGEN SİTE İŞLETME KOOPERATİFİ DENETİM KURULU 2014 YILI ÇALIŞMA RAPORU S.S. KARGEN SİTE İŞLETME KOOPERATİFİ DENETİM KURULU 2014 YILI ÇALIŞMA RAPORU Genel Kurul Toplantı Tarihi : 15/02/2015 İncelemenin ait olduğu Dönem : 01/01/2014-31/12/2014 Rapor Düzenleme Tarihi : 30/01/2015

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖN SÖZ... XVII BİRİNCİ BÖLÜM MUHASEBE

İÇİNDEKİLER ÖN SÖZ... XVII BİRİNCİ BÖLÜM MUHASEBE İÇİNDEKİLER ÖN SÖZ... XVII BİRİNCİ BÖLÜM MUHASEBE 1.1. Muhasebenin Sorumluluk Alanı...3 1.2. Muhasebenin Ülke ve Dünya Ekonomisindeki Yeri...4 1.3. Muhasebe Verilerinin İlgi Çevreleri...7 1.4. Muhasebenin

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 4 76.01.02 Taşınmaz Tahsis, Devir, takas,satış ve Kiralama 1-1- 018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol 2- Taşınmaz Mal Yönetmeliği Daire Yapı İşleri ve Teknik İl Özel İdare, Belediye, Tapu Müdürlüğü

Detaylı

S.S. BA YINDIR KONUT VAPı KOOPERATİFİ 2011 YLLJ GENEL KURULU'NA İLİşKİN

S.S. BA YINDIR KONUT VAPı KOOPERATİFİ 2011 YLLJ GENEL KURULU'NA İLİşKİN S.S. BA YINDIR KONUT VAPı KOOPERATİFİ 2011 YLLJ GENEL KURULU'NA İLİşKİN DENETLEME KURULU RAPORU Genel Kurul toplantı tarihi : 20.05.2012 İncelemenin ait olduğu dönem : 2011 Rapor düzenleme tarihi : 15.04.2012

Detaylı

BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 2012 OCAK-MART DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Mali Hizmetler Bütçe

Detaylı

19 OCAK 2010 KATILIMCI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

19 OCAK 2010 KATILIMCI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 19 OCAK 2010 KATILIMCI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 31.12.2009 19.01.2010 02.09.2010 GOSB Atıksu Arıtma Tesisi Yapım İşi Yapım Sözleşmesi İmzalandı 10.927.000 TL Yer Teslimi Kontrollük Sözleşmesi İmzalandı

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Mart 2017-Bartın Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı İÇİNDEKİLER Üst Yönetici Sunuşu 1. Genel Değerlendirme-----------------------------------------------------------------------------------------------1

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2016 ANTALYA I. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GİDERLERİNİN

Detaylı

PROJE YÖNETİMİ KAPSAMINDA MASTER PLAN ALTOK KURŞUN KASIM 2017,

PROJE YÖNETİMİ KAPSAMINDA MASTER PLAN ALTOK KURŞUN KASIM 2017, PROJE YÖNETİMİ KAPSAMINDA MASTER PLAN ALTOK KURŞUN KASIM 2017, PROJE YÖNETİMİ BİR KÜLTÜR DÜR. PROJE YÖNETİMİ BİR DİSİPLİNDİR BİR MİLYAR DOLARLIK BİR PROJEYİ NASIL YÖNETİYORSANIZ ONBİN DOLARLIK BİR PROJEYİ

Detaylı

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 31 NCİ DÖNEM (01 ARALIK 2014 28 ŞUBAT 2015 ) DENETLEME RAPORU 1 04/03/2015 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

Resmî Gazete YÖNETMELİK

Resmî Gazete YÖNETMELİK 15 Mart 2019 CUMA Resmî Gazete Sayı : 30715 YÖNETMELİK Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından: YERLEŞİM ALANI İÇERİSİNDE KALAN SANAYİ SİTELERİ İLE SANAYİ İŞLETMELERİNİN DÖNÜŞÜM VE GELİŞİM PROJELERİNİN KREDİLENDİRİLMESİ

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

2012-2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

2012-2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 2012-2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 4562 Sayılı OSB Kanunu ve OSB Uygulama Yönetmeliğinin tanıdığı yetkiler çerçevesinde, Müteşebbis Heyet Kararları ile tespit edilen yatırım ve hizmetleri,

Detaylı

MEKÂNSAL PLANLAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RES PLANLAMA SÜRECİ

MEKÂNSAL PLANLAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RES PLANLAMA SÜRECİ RES PLANLAMA SÜRECİ YETKİ İSTENİLEN BİLGİ-BELGE YÖNTEM-İZLENECEK YOL PLAN ONAYI Enerji tesislerine ilişkin imar planları; 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu 5393

Detaylı

ÖDENEKLERİN KONTROLÜ. Yılı içerisinde ödenekler bir program marifetiyle ya da diğer yöntemlerle sürekli bir biçimde kontrol edilmelidir.

ÖDENEKLERİN KONTROLÜ. Yılı içerisinde ödenekler bir program marifetiyle ya da diğer yöntemlerle sürekli bir biçimde kontrol edilmelidir. ÖDENEKLERİN KONTROLÜ Yılı içerisinde ödenekler bir program marifetiyle ya da diğer yöntemlerle sürekli bir biçimde kontrol edilmelidir. ÖDENEKLERİN KONTROLÜ Ödeneklerin kontrolü sonucunda ödenek durumu;

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :30 KARAR 30 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 9 Ocak 2015 Cuma günü saat

Detaylı

BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 2012 OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Mali Hizmetler Bütçe

Detaylı