Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler. : Olağan

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler. : Olağan"

Transkript

1 Karar Tarihi : Karar No : : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler KARAR : Selçuklu Belediyesi ortaklığında, Hikmet Ġlim ve Sanat Derneği (HĠSDER), Sosyal AraĢtırmalar ve DayanıĢma Vakfı (SADAV), Konya Sivil Toplum KuruluĢları, BaĢbakanlık YurtdıĢı Türkler ve Akraba Toplulukları BaĢkanlığı iģbirliği ile gerçekleģtirilen Evlad-ı Fatihan KardeĢlik Köprüsü Projesi kapsamında, Aralık 2015 tarihlerinde Bosna Hersek'te gerçekleģtirilecek Balkan Zirvesi programına katılmak üzere Belediye BaĢkanı Uğur Ġbrahim ALTAY'ın ve DıĢ ĠliĢkiler Müdürü Ayhan GÜRBÜZER'in, Konya BüyükĢehir Belediyesinden Ercan USLU ve Mustafa KAVUġ'un; ayrıca bahsi geçen programda Aralık 2015 tarihlerinde sema töreni ve mesnevi sohbeti programları gerçekleģtirmek üzere sanatçılar Ali EROL, Ġbrahim BALATEKĠN, Mehmet Emin KABAKÇI, Cafer Sami ERDOĞAN ile Harun ERDOĞAN'ın ve semazenler Süleyman TELLĠLER, Muhammet Ali ġahġn, Talha UZUNKAYA, Hüseyin GÜRLER, Emre YILMAZ, Mustafa KAVAK ile Mücahit PĠġKĠN'in görevlendirilmeleri ve gidiģ dönüģ uçak bileti ve ulaģım masraflarının Selçuklu Belediyesi tarafından karģılanmasına oy birliği ile karar verilmiģtir.

2 Karar Tarihi : Karar No : : SözleĢmeli Personel Ücreti Belirlenmesi. KARAR : Belediyemiz Teknik Hizmet sınıfında münhal bulunan birinci (1.) dereceli Tekniker kadrosunda, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. maddesine göre tam zamanlı olarak istihdam edilecek bir (1) adet (Teknikere) sözleģmeli personele ödenecek net ücretin aģağıda gösterildiği Ģekilde belirlenmesine oy birliği ile karar verilmiģtir. SINIFI ÜNVANI DERECESĠ ADEDĠ 657 SAYILI KANUNA GÖRE NET AYLIK TUTAR TH Tekniker ,62 TL

3 Karar Tarihi : Karar No : : TaĢınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Ġmar Planında Eğitim Tesisleri Alanlarına isabet eden mülkiyeti Belediyemize ait Sille Mahallesi ada 12 nolu 9070,00 m2'lik parsel ile Hocacihan Mahallesi ada 7 nolu 5724,00 m2'lik parselde bulunan Belediyemize ait hisselerin, trampa iģlemi ile devredilinceye kadar Selçuklu Ġlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 10 yıl süre ile tahsisine oy birliği ile karar verilmiģtir.

4 Karar Tarihi : Karar No : : TaĢınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Ġmar planının tahakkukunu sağlamak, mahallî müģterek nitelikteki hizmetlerin yerine getirilmesi ve Belediyemiz gelirlerini artırarak yeni yatırımları gerçekleģtirebilmek amacı ile mülkiyeti muhtelif Ģahıslara ait ekli listede taģınmazların; 5393 sayılı Belediye Kanunun 15.nci maddesinin ( h ) bendi ve 18.nci maddesinin ( e ) bendi ile 4734 Sayılı Kanunun ilgili hükümleri gereğince Belediyemizce satın alınmasına oy birliği ile karar verilmiģtir. Eki : Gayrimenkul Listesi.

5 Karar Tarihi : Karar No : : Bütçe-Kesin Hesap-Aktarma KARAR : Belediyemiz 2015 Mali Yılı Bütçesinde (Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğü) fonksiyonel , Finans 05, Ekonomik (Diğer Arsa Alım ve KamulaĢtırma Gideri) kodunda yeterli ödenek kalmadığından ,00 TL'nin, (Kentsel Tasarım Müdürlüğü) Kurumsal, fonksiyonel kod, 5 Finanssal Kod ve Ekonomik kodlu Sosyal Tesisler harcama kaleminden; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18 inci maddesi ( b ) fıkrası gereğince ödenek aktarılmasına oy birliği ile karar verilmiģtir.

6 Karar No : : TaĢınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza, tarihli Meclis toplantısında havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Dokuz Mahallesi, ada, 3 nolu gayrimenkulün 2886 Sayılı Devlet Ġhale Kanunu hükümlerine göre satıģlarının yapılması, kat karģılığında verilmesi veya 2942 Sayılı KamulaĢtırma Kanunu hükümleri çerçevesinde trampalarda kullanılması talebi Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup; Meclisimizce karara bağlanmasını arz ederiz. " raporu doğrultusunda; Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Dokuz Mahallesi, ada, 3 nolu gayrimenkulün 2886 Sayılı Devlet Ġhale Kanunu hükümlerine göre satıģlarının yapılması, kat karģılığında verilmesi veya 2942 Sayılı KamulaĢtırma Kanunu hükümleri çerçevesinde trampalarda kullanılmasına oy birliği ile karar verilmiģtir.

7 Karar No : : Diğer KuruluĢlarla ĠliĢkiler ve Protokoller KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza, tarihli Meclis toplantısında havale edilen, Ġlçemizde bulunan tüm alıģveriģ merkezlerine, Hastanelere ve Ağız ve DiĢ Sağlığı Merkezlerine Engelli ġarj Ġstasyonu yapılması talebi, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesi gereğince bedelsiz olarak yapılması Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup; Meclisimizce karara bağlanmasını arz ederiz." raporu doğrultusunda; Belediyemiz tarafından ihalesi yapılan 2015/47580 Ġhale Kayıt Numaralı Engelli EriĢim ve Kullanım Malzemeleri alımı ve montajı iģi kapsamında Tüm AlıĢveriĢ Merkezleri, Hastaneler ve Ağız DiĢ Sağlığı merkezlerine, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesi gereğince bedelsiz olarak Engelli ġarj Ġstasyonları yapılmasına oy birliği ile karar verilmiģtir.

8 Karar No : : Diğer KuruluĢlarla ĠliĢkiler ve Protokoller KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza, tarihli Meclis toplantısında havale edilen, Belediyemiz makine parkında bulunan, dayanıklı taģınır sicil ve 5310 D.Nolu, SEL-BEL Plakalı, 1993 model, Ford Cargo marka, Çift direksiyonlu yol süpürme kamyonunun, ilçemiz ihtiyaçlarını karģılamadığından diğer idarelere kamu yararı açısından hizmet etmeleri için devredilmesinde yarar görüleceği tespit edilmiģtir. Ġlçemiz ihtiyaçlarını karģılayamayan, yukarıda cinsi, modeli, plakası, taģınır ve demirbaģ numaraları belirtilen 1 adet aracın Bozkır Belediyesine devredilmesi Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup; Meclisimizce karara bağlanmasını arz ederiz." raporu doğrultusunda; Ġlçemiz ihtiyaçlarını karģılamadığından diğer idarelere kamu yararı açısından hizmet etmeleri için devredilmesinde yarar görülen Belediyemiz makine parkındaki, dayanıklı taģınır sicil ve 5310 D.Nolu, SEL-BEL Plakalı, 1993 model, Ford Cargo marka, Çift direksiyonlu yol süpürme kamyonunun; TaĢınır Mal Yönetmeliği 1 nolu Genel Tebliği 4. Maddesi gereğince Bozkır Belediyesine devredilmesine oy birliği ile karar verilmiģtir.

9 Karar No : : Ücretler ve Tarifeler Selçuklu Belediye Başkanlığı Evsel Katı Atık Ücret Tarifesinin; 1 - Kırsal t Mahalleleri dıģında kalan mahallelerde bulunan konutlar, inģaat, kamu yararına F.G, resmi daire, umuma açık yerler, okullar, devlet hastaneleri vb. yerler için: Su tüketim miktarına göre değiģken ödeme esas alınarak kullanılan suyun her m3 için 0,73 TL/m3, 2 - ĠĢyerleri için : Su tüketim miktarına göre değiģken ödeme esas alınarak kullanılan suyun her m3 için 1,93 TL/m3, 3 - Kırsal mahallelerde bulunan (Akpınar, Ardıçlı, AĢağıpınarbaĢı, Bağrıkurt, BaĢarakavak, Biçer, Büyükkayacık, Çaldere, Çaltı, Çandır, Dağdere, Dokuz, Eğribayat, Güvenç, Kaleköy, Karaömerler, Kervan, Kınık, Kızılcakuyu, Küçükmuhsine, Meydan, Sarayköy, Sarıcalar, Selahattin, Sızma, Sulutas, Tatköy, Tepekent, Tömek, Ulumuhsine, Yazıbelen, YukarıpınarbaĢı, Yükselen) meskenleri için : Su tüketim miktarına göre değiģken ödeme esas alınarak kullanılan suyun her m3 için 1,62 TL/m3, olarak su faturalarına yansıtılmak suretiyle tahsil edilmesine oy birliği ile karar verilmiģtir.

10 Karar No : : Ücretler ve Tarifeler KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza, tarihli Meclis toplantısında havale edilen, Sille Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan park alanında tesis edilen Ģehir tuvaletinin ücretli olması ve ücretinin belirlenmesi talebinin değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu tuvaletlerin ücretli olması ve ücret olarak kiģi baģı 1,00 TL ücret alınması Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup; Meclisimizce karara bağlanmasını arz ederiz." raporu doğrultusunda. Ġlçemiz Sille Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan park alanına tesis edilen Ģehir tuvaletinin ücretli olmasına ve söz konusu tuvaletlerden ücret olarak kiģi baģı 1,00 TL ücret alınmasına oy birliği ile karar verilmiģtir.

11 Karar No : : Diğer KuruluĢlarla ĠliĢkiler ve Protokoller KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza, tarihli Meclis toplantısında havale edilen, Selçuklu Ġlçe sınırları dahilinde bulunan camii bahçelerinin mahalle sakinlerinin park ve yeģil alan olarak istifade edebilmeleri ve bu sayede camilerin sosyal yaģam alanının artırılması ve Camii bahçelerinin bu maksat ile kullanılabilmesi için mevcut duvarlarının kaldırılması gerekmektedir. Bu iģlerin yapılabilmesi için 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 75. maddesi uyarınca ortak hizmet projeleri gerçekleģtirme kapsamında Selçuklu Ġlçe Müftülüğü ile Belediyemiz arasında protokol yapılması için yine aynı kanunun 38. maddesi gereğince söz konusu ortak hizmet projesinin gerçekleģtirilmesi maksadı ile protokol yapabilmek ve imzalamak için Belediye BaĢkanına yetki verilmesi Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup; Meclisimizce karara bağlanmasını arz ederiz." raporu doğrultusunda. Selçuklu Ġlçemiz sınırları dahilinde bulunan camii bahçelerinin mahalle sakinlerinin park ve yeģil alan olarak istifade edebilmeleri ve bu sayede camilerin sosyal yaģam alanının artırılması ve Camii bahçelerinin bu maksat ile kullanılabilmesine yönelik mevcut duvarlarının kaldırılması için; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. maddesi uyarınca ortak hizmet projeleri gerçekleģtirme kapsamında Selçuklu Ġlçe Müftülüğü ile Belediyemiz arasında protokol yapılmak ve imzalamak için yine aynı kanunun 38. maddesi gereğince Belediye BaĢkanına yetki verilmesine oy birliği ile karar verilmiģtir.

12 Karar No : : TaĢınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza, tarihli Meclis toplantısında havale edilen, Koruma amaçlı Ġmar Planı kapsamında bulunan ve aģağıda tapu bilgileri bulunan gayrimenkuller korunması gereken Kültür Varlığı kapsamına alınmıģtır. Bu gayrimenkullerin 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'nun 15. maddesi ve 2942 sayılı KamulaĢtırma Yasası'nın ilgili hükümleri gereğince Belediyemizce kamulaģtırılması Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup; Meclisimizce karara bağlanmasını arz ederiz." Koruma amaçlı Ġmar Planı kapsamında bulunan ve aģağıda tapu bilgileri bulunan gayrimenkuller korunması gereken Kültür Varlığı kapsamına alınmıģtır. Bu gayrimenkullerin 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'nun 15. maddesi ve 2942 sayılı KamulaĢtırma Yasası'nın ilgili hükümleri gereğince Belediyemizce kamulaģtırılmasına oy birliği ile karar verilmiģtir. SIRA NO MAHALLE ADA PARSEL ALAN FONKSĠYON TESCĠL TARĠHĠ 1 SĠLLE SUBAġI ,41 KONUT SĠLLE SUBAġI ,49 KONUT SĠLLE SUBAġI ,07 KONUT SĠLLE SUBAġI ,79 KONUT SĠLLE SUBAġI ,28 KONUT SĠLLE SUBAġI ,35 KONUT SĠLLE SUBAġI ,08 SĠLLE KONAK RESTAURANT SĠLLE SUBAġI ,41 KONUT /34

13 Karar No : : Diğer KuruluĢlarla ĠliĢkiler ve Protokoller KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza, tarihli Meclis toplantısında havale edilen, Belediyemiz tarafından yaptırılan Anadolu Sanayi Sosyal Tesisinin; 5393 sayılı Belediye Kanununun 14/a maddesi ve 75/c maddesi gereğince, sanayide çalıģan gençlerin eğitiminde kullanılmak üzere; Elmas Kur'an Kursu ve Emsallerini Yaptırma ve Talebelere Yardım Derneğine 2 yıl süre ile tahsis edilmesi ve Belediye BaĢkanına protokol imzalama yetkisi verilmesi talebi Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup; Meclisimizce karara bağlanmasını arz ederiz." raporu doğrultusunda. Belediyemiz tarafından yaptırılan Anadolu Sanayi Sosyal Tesisinin; 5393 sayılı Belediye Kanununun 14/a maddesi ve 75/c maddesi gereğince, sanayide çalıģan gençlerin eğitiminde kullanılmak üzere; Elmas Kur'an Kursu ve Emsallerini Yaptırma ve Talebelere Yardım Derneğine 2 yıl süre ile tahsis edilmesi ve Belediye BaĢkanına protokol imzalama yetkisi verilmesine oy birliği ile karar verilmiģtir.

14 Karar No : : Diğer KuruluĢlarla ĠliĢkiler ve Protokoller KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza, tarihli Meclis toplantısında havale edilen, Belediyemiz makine parkında bulunan, dayanıklı taģınır sicil ve 5253 D.Nolu, SEL-BEL Plakalı, 1990 model, Ford Cargo marka, Çift direksiyonlu yol süpürme kamyonunun, ilçemiz ihtiyaçlarını karģılamadığından diğer idarelere kamu yararı açısından hizmet etmeleri için devredilmesinde yarar görüleceği tespit edilmiģtir. Ġlçemiz ihtiyaçlarını karģılayamayan, yukarıda cinsi, modeli, plakası, taģınır ve demirbaģ numaraları belirtilen 1 adet aracın Kadınhanı Belediyesine devredilmesi Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup; Meclisimizce karara bağlanmasını arz ederiz." raporu doğrultusunda. Ġlçemiz ihtiyaçlarını karģılamadığından diğer idarelere kamu yararı açısından hizmet etmeleri için devredilmesinde yarar görülen Belediyemiz makine parkındaki, dayanıklı taģınır sicil ve 5253 D.Nolu, SEL-BEL Plakalı, 1990 model, Ford Cargo marka, Çift direksiyonlu yol süpürme kamyonunun; TaĢınır Mal Yönetmeliği 1 nolu Genel Tebliği 4. Maddesi gereğince Kadınhanı Belediyesine devredilmesine oy birliği ile karar verilmiģtir.

15 Karar No : : Yönetmelik KARAR : Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonunun " Meclisimizin 01/12/2015 tarihli toplantısında Komisyonumuza havale edilen, Yazı ĠĢleri Müdürlüğü KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde talep edilen değiģikliklerin; Selçuklu Belediye BaĢkanlığı Birimlerin ÇalıĢma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ve Bakanlar Kurulunun 2005/9986 sayılı Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğe uygunluğu yapılan çalıģma neticesinde anlaģıldığından Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup, Meclisimizce karara bağlanması." raporu doğrultusunda. Yazı ĠĢleri Müdürlüğü KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde talep edilen değiģikliklerin Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonundan geldiği Ģekli ile kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir. Eki : DeğiĢiklik Listesi.

16 Karar No : : Yönetmelik KARAR : Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonunun " Meclisimizin 01/12/2015 tarihli toplantısında Komisyonumuza havale edilen, Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde talep edilen değiģikliklerin; Selçuklu Belediye BaĢkanlığı Birimlerin ÇalıĢma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ve Bakanlar Kurulunun 2005/9986 sayılı Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğe uygunluğu yapılan çalıģma neticesinde anlaģıldığından Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup, Meclisimizce karara bağlanması." raporu doğrultusunda. Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde talep edilen değiģikliklerin Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonundan geldiği Ģekli ile kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir. Eki : DeğiĢiklik Listesi.

17 Karar No : : Yönetmelik KARAR : Eğitim ve Sağlık Komisyonunun " Meclisimizin 01/12/2015 tarihli toplantısında Komisyonumuza havale edilen, Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğü KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde talep edilen değiģikliklerin; Selçuklu Belediye BaĢkanlığı Birimlerin ÇalıĢma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ve Bakanlar Kurulunun 2005/9986 sayılı Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğe uygunluğu yapılan çalıģma neticesinde anlaģıldığından Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup, Meclisimizce karara bağlanması." raporu doğrultusunda. Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğü KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde talep edilen değiģikliklerin Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonundan geldiği Ģekli ile kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir. Eki : Yönetmelik.

18 Karar No : : Yönetmelik KARAR : Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonunun "Meclisimizin 01/12/2015 tarihli toplantısında Komisyonumuza havale edilen, Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğü KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde talep edilen değiģikliklerin; Selçuklu Belediye BaĢkanlığı Birimlerin ÇalıĢma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ve Bakanlar Kurulunun 2005/9986 sayılı Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğe uygunluğu yapılan çalıģma neticesinde anlaģıldığından aģağıda gösterildiği Ģekli ile Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup, Meclisimizce karara bağlanması. Selçuklu Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğü Birim Yönetmeliğinin 8. maddesinin A fıkrasına; "Her ay düzenli olarak e-bülten hazırlayarak dijital ortamda yayınlar." ifadesinin 10.bent olarak eklenmesi, "Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) ile ilgili gerekli etkinlikleri organize eder, eğitim materyallerini temin eder." ifadesinin 11.bent olarak eklenmesi, "Kurumun web sitesinde haberlerin güncelliğini sağlar." ifadesinin 12.bent olarak eklenmesi, 8. maddesinin B fıkrasına; "Belediye etkinliklerin duyurulması ve tanıtılması amacıyla; eposta, SMS ve MMS gönderimi yapar." ifadesinin 7.bent olarak eklenmesi. Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğünün KuruluĢ Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde, talep edilen değiģikliklerin Komisyondan geldiği Ģekli ile aģağıda gösterildiği gibi kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir. Selçuklu Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğü Birim Yönetmeliğinin 8. maddesinin A fıkrasına; 1- "Her ay düzenli olarak e-bülten hazırlayarak dijital ortamda yayınlar." ifadesinin 10.bent olarak eklenmesi, 2- "Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) ile ilgili gerekli etkinlikleri organize eder, eğitim materyallerini temin eder." ifadesinin 11.bent olarak eklenmesi, 3- "Kurumun web sitesinde haberlerin güncelliğini sağlar." ifadesinin 12.bent olarak eklenmesi, 4-8. maddesinin B fıkrasına; "Belediye etkinliklerin duyurulması ve tanıtılması amacıyla; eposta, SMS ve MMS gönderimi yapar." ifadesinin 7.bent olarak eklenmesi. 20/34

19 Karar No : : Yönetmelik KARAR : Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonunun " Meclisimizin 01/12/2015 tarihli toplantısında Komisyonumuza havale edilen, Park ve Bahçeler Müdürlüğü KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde talep edilen değiģikliklerin; Selçuklu Belediye BaĢkanlığı Birimlerin ÇalıĢma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ve Bakanlar Kurulunun 2005/9986 sayılı Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğe uygunluğu yapılan çalıģma neticesinde anlaģıldığından Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup, Meclisimizce karara bağlanması." raporu doğrultusunda. Park ve Bahçeler Müdürlüğü KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde talep edilen değiģikliklerin Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonundan geldiği Ģekli ile kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir. Eki : Yönetmelik.

20 Karar No : : Yönetmelik KARAR : Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonunun " Meclisimizin 01/12/2015 tarihli toplantısında Komisyonumuza havale edilen, Bilgi ĠĢlem Müdürlüğü KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde talep edilen değiģikliklerin; Selçuklu Belediye BaĢkanlığı Birimlerin ÇalıĢma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ve Bakanlar Kurulunun 2005/9986 sayılı Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğe uygunluğu yapılan çalıģma neticesinde anlaģıldığından Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup, Meclisimizce karara bağlanması." raporu doğrultusunda. Bilgi ĠĢlem Müdürlüğü KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde talep edilen değiģikliklerin Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonundan geldiği Ģekli ile kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir. Eki : DeğiĢiklik Listesi.

21 Karar No : : Yönetmelik KARAR : Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonunun " Meclisimizin 01/12/2015 tarihli toplantısında Komisyonumuza havale edilen, Zabıta Müdürlüğü KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde talep edilen değiģikliklerin; Selçuklu Belediye BaĢkanlığı Birimlerin ÇalıĢma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ve Bakanlar Kurulunun 2005/9986 sayılı Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğe uygunluğu yapılan çalıģma neticesinde anlaģıldığından Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup, Meclisimizce karara bağlanması." raporu doğrultusunda. Zabıta Müdürlüğü KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde talep edilen değiģikliklerin Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonundan geldiği Ģekli ile kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir. Eki : DeğiĢiklik Listesi.

22 Karar No : : Yönetmelik KARAR : Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonunun "Meclisimizin 01/12/2015 tarihli toplantısında Komisyonumuza havale edilen, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde talep edilen değiģikliklerin; Selçuklu Belediye BaĢkanlığı Birimlerin ÇalıĢma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ve Bakanlar Kurulunun 2005/9986 sayılı Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğe uygunluğu yapılan çalıģma neticesinde anlaģıldığından aģağıda gösterildiği Ģekli ile Komisyonumuzca uygun görülmüģ olup, Meclisimizce karara bağlanması. 1-Yönetmeliğin 9/g bendinde yer alan Çevre Denetim Birimi ibaresinin yerine gürültü kirliliği ölçümünün Zabıta Müdürlüğünce yapılması nedeniyle Çevre Birimi ifadesinin kullanılması, 2-Aynı maddenin 9/g-6 bendinde yer alan, gürültü kirliliği ibaresinin çıkarılması, 3- Belediyemizce kurulan Tesisler Müdürlüğüne birim yönetmeliğimizde yer alan 9/h Tesisler Ġdari Birimi ile 9/ı Atölye Tamir Bakım Biriminin devri yapıldığından çıkarılması. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün KuruluĢ Görev ve ÇalıĢma Esasları Yönetmeliğinde, talep edilen değiģikliklerin Komisyondan geldiği Ģekli ile aģağıda gösterildiği gibi kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir. 1- Yönetmeliğin 9/g bendinde yer alan Çevre Denetim Birimi ibaresinin yerine gürültü kirliliği ölçümünün Zabıta Müdürlüğünce yapılması nedeniyle Çevre Birimi ifadesinin kullanılması, 2- Aynı maddenin 9/g-6 bendinde yer alan, gürültü kirliliği ibaresinin çıkarılması, 3- Belediyemizce kurulan Tesisler Müdürlüğüne birim yönetmeliğimizde yer alan 9/h Tesisler Ġdari Birimi ile 9/ı Atölye Tamir Bakım Biriminin devri yapıldığından çıkarılması.

23 Karar No : : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Etüd Proje Müdürlüğünün 19/11/2015 tarih ve sayılı yazısına istinaden, Tapunun Sille Mahallesi, M28-B-05-D-4-A pafta, ada 2 parselin Eğitim Tesisleri olan imarının, Eğitim Tesisleri Alanı, Emsal=0.90, MaksTAKS=0.30 ve Yençok=3 Kat ve yapı yaklaģma mesafeleri ile birlikte düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir.

24 Karar No : : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Etüd Proje Müdürlüğünün 19/11/2015 tarih ve sayılı yazısına istinaden, Tapunun DikilitaĢ mahallesi, M29-A-01-C-1-D pafta, ada 1 parselin Eğitim Tesisleri Alanı Emsal=1.20 ve Hmax=4 Kat ve tüm cephelerden 10 m yapı yaklaģma mesafesi olan imarının, Eğitim Tesisleri Alanı, Emsal=1.20, MaksTAKS=0.30, Yençok=4 Kat ve Batı cephesi hariç diğer cephelerindeki yapı yaklaģma mesafeleri 5 m olarak yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir.

25 Karar No : : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Tapunun Hocacihan mahallesi, M28-B-10-B-3-D pafta, ada, parseller ve ada, parsellerle ilgili Konya BüyükĢehir Belediye Meclisinin 13/11/2015 tarih ve 1400 sayılı meclis kararıyla onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım Ġmar Planına uygun olarak 1/1000 Ölçekli Uygulama Ġmar Planının Belediye Hizmet Alanı (Sosyal Tesis), Emsal=0.25, MaksTAKS=0.25 ve Yençok=1 Kat olarak yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir.

26 Karar No : : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Konya BüyükĢehir Belediyesinin 18/09/2015 tarih ve 1120 sayılı meclis kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planına askı süresince yapılan itirazın Komisyonca değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu plan değiģikliğini BüyükĢehir Belediyesi yapmıģ olmasından dolayı, değerlendirilmesi için BüyükĢehir Belediye Meclisine havalesine Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

27 Karar No : : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Tapunun Kayacık mahallesi, M29-A-01-B1-A/B paftalar, ada, 3 parselin 3 kat ebatlı blok ve 4 Ünite/Kat olan imarında, Yoğunluk artıģı yapılarak Emsal=0.70, MaksTAKS=0.20, Yençok=5 Kat ve ünite Ģartının kaldırılarak yeniden düzenlenmesi talebinin, Ġmar Komisyonunun "istenen talepte yoğunluk artıģı yapıldığı, artan yoğunluğu karģılayacak sosyal teknik altyapı alanı ayrılmadığı ve plan düzenini bozucu nitelikte olması nedeniyle plan tadilat talebi komisyonumuzca uygun görülmemiģ" raporu doğrultusunda reddine oy birliği ile karar verilmiģtir.

28 Karar No : : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Konya BüyükĢehir Belediyesinin 16/10/2015 tarih ve 1270 sayılı meclis kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planına askı süresi içinde yapılan itiraz, Ġmar Komisyonumuzca uygun görülmediğinden reddine oy birliği ile karar verilmiģtir.

29 Karar No : : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Tapunu DikilitaĢ mahallesi, M29-A-01-D-2-B pafta, ada, 1 parselin t Alanı Ayrık 3 Kat 0.30/0.90 olan imarının, yoğunluk artıģı yapılmadan, t Alanı, Emsal=0.90, MaksTAKS=0.25, Yençok=4 Kat ve yaklaģma mesafeleri ile birlikte yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir.

30 Karar No : : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Tapunun Hocacihan Mahallesi, M28-B-14-B-2-B (20 Ġ II) pafta, Ada 7 parselin Ayrık Ġkiz 2 Kat, TAKS=0.25, KAKS=0.60 ve ada 2 parselin Blok 3 Kat, TAKS=0.25, KAKS=0.90 olan imarında, Yoğunluk artıģı yapılmadan Emsal=0.75, MaksTAKS=0.25, Yençok=3 Kat ve yapı yaklaģma mesafeleri ile birlikte yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir.

31 Karar No : : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Tapunun Sille Mahallesi, M28-B-05-D-3-A (26 K I) pafta, Ada, 12 parselin 22*34 Ebatlı Blok t olan imarının, t Alanı Emsal=1.50, MaksTAKS=0.25 ve Yençok=8 Kat olarak yeniden düzenlenmesi ile ilgili tadilat talebinin, dosya sahibinin talebinden vazgeçmesi sebebiyle, dosyanın iade edilmesine oy birliği ile karar verilmiģtir.

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan Karar No : 41850698.301.05-118 : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro Ġlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğe göre

Detaylı

Denetim Komisyonu çalıģmalarında uzman kiģi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiģtir.

Denetim Komisyonu çalıģmalarında uzman kiģi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiģtir. Karar No : 41850698.105.04-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2018 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara iliģkin hesap kayıt ve iģlemlerinin denetimi için

Detaylı

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait Dumlupınar Mahallesi 24 L 3 pafta 14085 ada 7 parsel nolu

Detaylı

657 S.K. Göre Net Aylık Tutar TH Mühendis ,89 TL. Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi

657 S.K. Göre Net Aylık Tutar TH Mühendis ,89 TL. Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi Karar Tarihi : 01.09.2016 Karar No : 41850698.301.05-150 : Ücretler ve Tarifeler KARAR : Belediyemiz Teknik Hizmetler Sınıfında münhal bulunan aşağıda detayı yazılı Mühendis kadrosunda; 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. Karar Tarihi : 01.07.2014 Karar No : 41850698.301.05-112 Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 02.05.2016 Karar No : 41850698.301.05-74 : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait Tapunun Sille Mahallesi, 42637 ada 1 nolu parselin, 2886 sayılı

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.02.2016 Karar No : 41850698.301.05-22 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi. TH Ekonomist 1/1 1 1.428,00 TL.

Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi. TH Ekonomist 1/1 1 1.428,00 TL. Karar Tarihi : 01.09.2014 Karar No : 41850698.301.05-159 Konu : Sözleşmeli Personel Ücreti Belirlenmesi. KARAR : Belediyemiz Teknik Hizmet sınıfında münhal bulunan birinci (1.) dereceli Ekonomist kadrosunda,

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 41850698.301.05-188 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı Belediye ve Bağlı

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Diğer KuruluĢlarla ĠliĢkiler ve Protokoller

Karar Tarihi : Konu : Diğer KuruluĢlarla ĠliĢkiler ve Protokoller Karar Tarihi : 01.10.2015 Karar No : 41850698.301.05-234 Konu : Diğer KuruluĢlarla ĠliĢkiler ve Protokoller KARAR : Emirgazi Belediyesi araç parkında arızalı durumda bulunan 1990 model Caterpiller marka

Detaylı

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mevcut imar planında İbadet Yeri Alanına isabet eden mülkiyeti Belediyemize ait Sille

Detaylı

Karar Tarihi : 02.03.2015 Karar No : 41850698.301.05-55. Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : 02.03.2015 Karar No : 41850698.301.05-55. Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 02.03.2015 Karar No : 41850698.301.05-55 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı Belediye ve

Detaylı

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan Karar Tarihi : 04.01.2016 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2015 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan Karar Tarihi : 05.01.2015 Karar No : 41850698.301.05-1 Konu : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2014 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt

Detaylı

Komisyon üyeliği için teklif edilen Meclis üyesi Belma GÜLER'in Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu üyeliğine seçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Komisyon üyeliği için teklif edilen Meclis üyesi Belma GÜLER'in Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu üyeliğine seçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.06.2014 Karar No : 41850698.301.05-87 Konu : Komisyon Seçimi KARAR : Belediye Meclis üyemiz Hava YOLCU'nun vefatı nedeni ile boşalan Kadın-Erkek Eşitliği Komisyon üyeliği için; Belediye

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.03.2017 Karar No : 41850698.301.05-39 : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile

Detaylı

Karar Tarihi : 02.02.2015 Karar No : 41850698.301.05-37. Konu : Sözleşmeli Personel

Karar Tarihi : 02.02.2015 Karar No : 41850698.301.05-37. Konu : Sözleşmeli Personel Karar Tarihi : 02.02.2015 Karar No : 41850698.301.05-37 Konu : Sözleşmeli Personel KARAR : Belediyemiz Teknik Hizmet Sınıfında münhal bulunan Şehir Plancısı, Mühendis, Tekniker ve Teknisyen kadrolarında;

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. Karar Tarihi : 03.02.2014 Karar No : 41850698.301.05-20 Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Sille Mahallesi 25 K 2 pafta 14689 ada 3 parsel nolu 6490 m2'lik gayrimenkulün,

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 01.08.2016 Karar No : 41850698.301.05-137 : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : İmar planında İbadet Yeri alanına isabet eden ve mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Hocacihan

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2018 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2017 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi TEMMUZ ayı

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler. : Olağan Karar Tarihi : 03.10.2016 Karar No : 41850698.301.05-172 : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler KARAR : Belediyemiz park ve bahçeler hizmetleri faaliyet alanlarında kullanılmakta olan muhtelif tür ve cinslerdeki

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No :105 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, 1895 ada, 2 no lu Parsel) (PĠN: 6010,38) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep

Detaylı

Meclis I. Başkan Vekilliğine, kullanılan 38 oyun 34'ünü alan Tahir ÖZER

Meclis I. Başkan Vekilliğine, kullanılan 38 oyun 34'ünü alan Tahir ÖZER Karar Tarihi : 01.04.2016 Karar No : 41850698.301.05-51 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 19. maddesi gereğince, yapılacak ilk mahalli

Detaylı

Karar Tarihi :

Karar Tarihi : Karar Tarihi : 01.09.2015 Karar No : 41850698.301.05-212 Konu : Görevlendirme KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanunundan doğan görev ve sorumlulukların yerine getirilmesinde; Belediyemizce yurtiçi yurtdışı

Detaylı

1- Muzaffer AYDEMİR 2- Ahmet Faik KARA 3- Hasan YARAR 4- Mukaddes KOYUNCU 5- Mustafa KULU

1- Muzaffer AYDEMİR 2- Ahmet Faik KARA 3- Hasan YARAR 4- Mukaddes KOYUNCU 5- Mustafa KULU Karar Tarihi : 03.01.2014 Karar No : 41850698.301.05-1 Konu : Komisyon Seçimi KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2013 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap

Detaylı

Karar Tarihi : 04.08.2014 Karar No : 41850698.301.05-138. Konu : Vize Cetvelleri

Karar Tarihi : 04.08.2014 Karar No : 41850698.301.05-138. Konu : Vize Cetvelleri Karar Tarihi : 04.08.2014 Karar No : 41850698.301.05-138 Konu : Vize Cetvelleri KARAR : 6360 Sayılı Kanunla tüzel kişiliği kaldırılarak Belediyemize devredilen Başarakavak Belediyesinin Un Fabrikasında

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu Karar No : 01 Karar Trh : Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, 17421 no lu parsel. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, gündemdeki konuları karara

Detaylı

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi.

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. Karar No : 41850698.301.05-31 Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza havale edilen, Bosna Hersek Kütüphanemizin bulunduğu Bosna Hersek Halit Eroğlu

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 01.06.2016 Karar No : 41850698.301.05-101 : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait, Tapunun Sille Mahallesi 42323 ada 6 parsel nolu gayrimenkulün,

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar No : 51 Karar Trh : Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1509 no lu Parsel. (PĠN:4260,32) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :164 KARAR 164 : Bir sonraki Meclis birleģiminin 08 Mayıs 2015 Cuma günü saat 18.00 da yapılmasına iģaret oylamayla oybirliği ile arar verildi. Karar No :163 KARAR 163 : Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/10-1 (102) Gündem maddesi gereğince; Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü nün 24.10.2018 tarih ve 33152 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Deliminnet Mahallesi 1960

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler

Karar Tarihi : Karar No : Konu : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler Karar Tarihi : 01.10.2014 Karar No : 41850698.301.05-172 Konu : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler KARAR : Belediyemiz ile Van Ġli TuĢba Ġlçesi arasında Sosyal, Kültürel, Ekonomik ve Teknik alanlarda iliģkilerin

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi EYLÜL ayı

Detaylı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı 2013 / 100 meclis toplantısında alınan 100 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 100 : Ġlgi : a) Ġlçe Müftülüğünün 25.04.2013 tarih ve 32692150-215-390 sayılı yazısı. b) Meclisimizin 02.05.2013 tarih ve

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi NĠSAN ayı

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIĞI Tarih. 08.06.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 KONU : İptal-İhdas. edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/05/2010 tarih ve 405 sayılı teklifi üzerinde komisyonumuzca inceleme

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2017 Senesi MART ayı Meclis

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2019/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.12.2018 tarih ve 41203 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/6-1 (47) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 14259 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediyesi Emlak ve Ġstimlak Daire

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 01.03.2016 KARAR NO: 40 Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararlarıyla ihdas edilen, Tuşba Belediyesi norm

Detaylı

2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu : 2014 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden Eylül Ayı

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Okulların İhtiyaçları. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 07/03/2011 tarihli oturumunda Komisyonlarımıza

Detaylı

Karar Tarihi : 05.05.2014 Karar No : 41850698.301.05-53. Konu : Komisyon Seçimi

Karar Tarihi : 05.05.2014 Karar No : 41850698.301.05-53. Konu : Komisyon Seçimi Karar Tarihi : 05.05.2014 Karar No : 41850698.301.05-53 Konu : Komisyon Seçimi KARAR : 4081 Sayılı Çiftçi Mallarının Korunması hakkındaki Kanunun 4. maddesine, 5856 sayılı yasa ile eklenen ek fıkra ve

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Karar Tarihi 03/ 07/ 2013. Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Karar Tarihi 03/ 07/ 2013. Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi KARAR 108 : Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi 2013 / 108 Özü 1.ci oturumu / ÇarĢamba günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 108 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2016 Senesi ġubat ayı

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 26 : Geçici ĠĢçi ÇalıĢtırma Vizesinin Verilmesi Belediyelerde istihdam edilecek geçici iģçi pozisyon vizesinin verilmesi, mevcut mevzua hükümleri çerçevesinde belediye meclisi

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN TARĠH VE SAYISI KARAR ÖZETĠ 03.12.2018-196 5393 Sayılı Belediye Kanununun 55. Maddesi Hükmü Uyarınca Kurumumuzun 2017 Yılı Sayıştay

Detaylı

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 29/04/2016 tarih ve 12271 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI 1. TARSUS BELEDİYESİ

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015 T.C. TARSUS MECLĠSĠ Karar No : 2015/3-1 (21) Gündem maddesi gereğince; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 02/03/2015 tarih ve 5477 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 20 yaģındaki üniversite öğrencisi

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 95 Özü: Adapazarı-Tepeören (Kuzey) Yenileme Karar Trh : Enerji Ġletim Hattının Plan Tadilat teklifi. (PĠN: 4260,6) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

T.C. SANDIKLI BELEDĠYES Ġ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR

T.C. SANDIKLI BELEDĠYES Ġ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR T.C. SANDIKLI BELEDĠYES Ġ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR Belediye Başkanı: İsmail ELİBOL, Üye: Mevlüt ÖZÇINAR, Osman AKŞİT(Bulunmadı), Cemal ÖZ, Hakan BOLCAL, İbrahim POYRAZ, Hasan MUTLU, Yunus

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.05.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(68/16)-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 04.04.2016 tarihli

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016 Karar No : 2016/11-1 (109) Gündem maddesi gereğince; Temizlik İşleri Müdürlüğü nün 25/11/2016 tarih ve 32341 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı Çevre Koruma ve

Detaylı

Karar Tarihi : 02.04.2015

Karar Tarihi : 02.04.2015 Karar Tarihi : 02.04.2015 Karar No : 41850698.301.05-77 Konu : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33/a maddesi gereğince, bir yıl süre ile görev yapmak üzere gizli oylama ile yapılan seçim

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU MECLİSİ Tarih : 06.09.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU KONU : Ödenek Aktarma. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 05.09.2011 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 06/01/2017 KARAR NUMARASI : 1 K A R A R

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 06/01/2017 KARAR NUMARASI : 1 K A R A R KARAR TARİHİ : 06/01/2017 KARAR NUMARASI : 1 : Arsa Satışı. DÜNDAR, Yusuf EREN ve Selami Belediye Meclisi 06.01.2017 Cuma günü yapmış olduğu olağan toplantısında gündemin 1. Maddesi olan Arsa satışı konusunu

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KONU : 2019 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüģülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 01.10.2018 günlü birinci BirleĢiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün 24.09.2018

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :180 KARAR 180 : Bir sonraki Meclis birleģiminin 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18.00 da yapılmasına iģaret oylamayla oybirliği ile arar verildi. Karar No :179 KARAR 179 : Meclisimizce komisyonlarımıza

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/7-1 (55) Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 30/06/2015 tarih ve 19151 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesinde Meclis, resmi

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :370 KARAR 370 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Kasım ayı meclis toplantısının ikinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 1 Aralık 2015 Salı günü

Detaylı

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi.

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. ERYĠĞĠT (Katılmadı)-Dilek TEKĠN-Cemal KAYA-Ersel YAZICI-Emine DEMĠRCĠ -Muharem Aziz

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/5-1 (45) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.04.2018 tarih ve 13886 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 64. maddesi, 5018 Sayılı Kamu

Detaylı

PLAN BÜTÇE KOMİSYONU. Ahmet İLKER Ömer DURU Ali TOPKAYA Başkan Başkan Yardımcısı Sözcü

PLAN BÜTÇE KOMİSYONU. Ahmet İLKER Ömer DURU Ali TOPKAYA Başkan Başkan Yardımcısı Sözcü PLAN BÜTÇE VE HUKUK ORTAK TARİH : 05 / 03 / 2013 KARAR : 05 Tepebaşı Belediye Meclisinin 01 / 03 / 2013 tarih ve 54 sayılı Kararı ile komisyonumuza incelenmek ve Şirket kurucusu İsmail Murat KOCAMAZ ın

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 528 Ek bütçe yapılması ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun geldiği şekliyle

Detaylı

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 02.12.2014 Karar No : Konu :2014 Yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :384 KARAR 384 : Belediye meclisimizde 20.04.1998 tarih ve 167 sayılı kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli Merkez Revizyon Ġmar Planlarında mahalle oyun alanı olarak iģaretli olan Hacı Ġsa Mahallesi

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 56 : Meclis üyeliği hk. T.C. BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak 2013 yılı döneminin Kasım ayı toplantısının 13.birleĢiminin 1.oturumunu açtığını üyelere duyurdu. 07/10/2013 ve 11/10/2013

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :107 KARAR 107 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU ve Oben SEZER in mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :108 KARAR 108 : Urla ilçesi Özbek Mahallesi nde

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.06.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 KONU : İrtifak Hakkı. üzere Komisyonumuza havale edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 23/05/2013 tarih ve 563 inceleme ve tespitler

Detaylı

2015 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM T.C Karar Tarihi : 05.01.2015 Karar No : Konu :2015 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Hizmet Alım İhalesi. komisyonumuza havale edilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı. 2012 / 89 Özü 1.ci oturumu / Salı günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 89 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 89 : Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB.0.12.01.00.302.99/665-38604

Detaylı

SANDIKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR

SANDIKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR SANDIKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR Belediye Başkanı: İsmail ELİBOL, Üye: Mevlüt ÖZÇINAR, Osman AKŞİT(Bulunmadı), Cemal ÖZ, Hakan BOLCAL, İbrahim POYRAZ, Hasan MUTLU, Yunus AÇIKGÖZ(Bulunmadı),

Detaylı

Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05

Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05 Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05 Belediye Meclisi; Recep ÖZKAN ın 31/01/2012 tarihli yazılı daveti nın BaĢkanlığında 5393 Sayılı Yasanın 20.maddesi gereğince 06/02/2012

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 09.05.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KONU : Yönetmelik. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. 2015 NIN 6. DÖNEM, 1.TOPLANTISININ, 1. BĠRLEġĠMĠNĠN 1. OTURUMUNA AĠT KARAR

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :93 KARAR 93 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Mart ayı meclis toplantısının birinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 7 Mart 2016 Pazartesi günü

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 117 KARAR 117 : Ġzmir BüyükĢehir Belediye Meclisi nin 14.05.2012 tarih ve 05.462 sayılı kararı ile onanan 1/5000 ölçekli Özbek Akkum Mevkii Nazım Ġmar Planı doğrultusunda Belediyemiz Plan ve

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :15 08/05/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :15 08/05/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Sayı :15 08/05/2018 Meclisimizin 03.05.2018 tarihli olağan toplantısında komisyonumuza havale edilen Gelir Gider Kesin Hesap incelenmesinde; A- GİDER BÜTÇESİ: 1-2017 yılı

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı.

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı. KAPAKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR ÖZETLERĠ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karar Tarihi: 06.11.2013 Toplantı No:

Detaylı

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk.

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk. 04.02.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 68 Özü : 04.02.2015 günlü meclis toplantısına katılamayan Üye Recep Tokgöz, Nuran Yılmaz, Murat Şimşek, Can Kasapoğlu, Bahadır Yantaç, Ayhan Ateş, Ercan Merthatun

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Nakliye Bedelinin Ödenmesi. Komisyonumuza havale edilen Destek Hizmetleri Müdürlüğü nün 12/10/2011 tarih ve 965 sayılı

Detaylı

T.C T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2014/11 Toplantının Tarihi : Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1

T.C T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2014/11 Toplantının Tarihi : Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1 T.C T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ Toplantının Ayı : Kasım 2014/11 Toplantının Tarihi : 06.11.2014 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Belediye Meclisinin 06.11.2014 tarihi Perşembe günü saat 14. 00

Detaylı

Celal TURAN Fatma EVCĠMĠK Sayim FERSAK Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Meclis 1.BaĢkanvekili

Celal TURAN Fatma EVCĠMĠK Sayim FERSAK Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Meclis 1.BaĢkanvekili TOPLANTI TARĠHĠ : 01.06.2015 TOPLANTI GÜN VE SAAT : PAZARTESĠ 16.00'da KATILANLAR : 37 MAZERETLĠ : - Belediye Meclisinin 01 HAZĠRAN PAZARTESĠ günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında Meclis

Detaylı

PLAN BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

PLAN BÜTÇE KOMİSYON RAPORU Tarih : 04 / 01 / 2017 Sayı : 03 03.01.2017 tarih ve 03 sayılı karar ile komisyonumuza incelenmek ve tetkik edilmek üzere havale edilen Denetim Komisyonu nun uzman çalıştırılıp çalıştırmayacağı, çalışma

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Yazı ĠĢleri Müdürlüğünün 01/ 06/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB.0.10.00.301..01/46147 sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Yazı ĠĢleri Müdürlüğünün 01/ 06/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB.0.10.00.301..01/46147 sayılı yazısı. 2012 / 101 Özü 1.ci oturumu / ÇarĢamba günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 101 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 101 : Ġlgi : Yazı ĠĢleri Müdürlüğünün 01/ 06/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB.0.10.00.301..01/46147

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İptal-İhdas. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/03/2013 tarihli oturumunda

Detaylı