Fütürizm Okulu. Birinci Dönem Programı 15 Ekim 10 Aralık 2011

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Fütürizm Okulu. Birinci Dönem Programı 15 Ekim 10 Aralık 2011"

Transkript

1 Fütürizm Okulu Birinci Dönem Programı 15 Ekim 10 Aralık 2011 Türkiye nin ilk ve tek Fütürizm Okulu, Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Fütüristler Derneği işbirliği ile sektör ve fikir önderi 14 Fütürist konuşmacının sağlayacağı içerik ile yedişer haftadan oluşan, toplam 14 haftalık bir programla 15 Ekim 2011 Cumartesi günü, saat 10:00 da Kadir Has Üniversitesi, Cibali kampusunda start alıyor! Her biri alanında otorite olmuş iş insanları ve liderlerin farklı konulardaki aktarımları ile gerçekleşecek Türkiye nin tek Fütürizm Okulu; birey, kurum ve toplumsal açıdan olumlu gelecek tasarımı için, Fütürizm kavram ve yaklaşımı ile farkındalık yaratmayı, geliştirmeyi ve yaymayı, kurumların Fütürist bakış açısına sahip lider ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor. M-GEN Gelecek Planlama Merkezi Kurucusu, Fütüristler Derneği Başkanı Ufuk Tarhan tarafından yönetilen Fütürizm Okulu nun içerik tasarımı Houston Universitesi (A.B.D.), Fütürizm Birimi Başkanı Assoc. Prof. Peter C. Bishop-PhD ve Derneğin Yönetim Kurulu üyesi, aynı zamanda Türk Telekom Grubu Uluslararası Regülasyon, Standartlar ve Politikalar Temsilcisi Dr. Mustafa Aykut tarafından yapıldı. Programın oluşumunda, Tamkang Üniversitesi (Tayvan) Fütürizm Yüksek Lisans Enstitütüsü'nden Prof. Sohail Inayatullah'ın desteğinden yararlanıldı. Son yıllarda, özellikle yurt dışında, büyük kurum ve kuruluşlar stratejik noktalarda, yönetim kurullarında Fütürist danışman, konuşmacı, eğitmen ve profesyonellere yer vermekte, Fütürist olmak özgeçmişlerin yerini almaya başlayan özgelecek lerde en aranan yetkinliklerden biri haline gelmektedir. Fütürizm Okulu'nun Amacı Bireyin, kurum ve toplumsal açıdan olumlu gelecek tasarımı yapabilmesi önemlidir. Fütüristler Derneği ve Kadir Has Üniversitesi, bireylerin ve kurumların ihtiyacı olan Fütürist Yönderleri hazırlamak sorumluluğunu onurla üstlenmiştir. Fütürizm Okulu Sertifika programı yeni çağın yönderlerine fütürist bakış açısını, yöntem ve tekniklerini kazandırmayı hedeflemektedir. Kimler Katılmalı? Seminerler dizisine, nasıl bir gelecek? sorusuna yanıt arayan, bu arayışa buluşçu, stratejik ve sürdürülebilir yanıtlar oluşturmaya çalışan iş insanları, yatırımcılar, sektör temsilcileri, gençler, ebeveynler, akademisyenler; özellikle işinde, kariyerinde atılım yapmak isteyen herkes katılabilir. Fütürizm gündemi olan ve olmayan toplumlar nasıldır? Gelecek; dünyanın gelişmiş ülkelerinin ajandalarında fütüristik bakış açısıyla, yıllara ve alanlara göre stratejik olarak planlanmış durumdadır. Bireyler, kamu nkurumları, şirketler, düşünce kuruluşları bu planlar çerçevesinde desteklenir ve yönlendirilir.

2 Bireyler başta olmak üzere fütürizmi gündemine alan tüm taraflar bu yaklaşımlar sonucunda yaşamsal kararlar, tedbirler alır, planlar yaparlar. Geleceğe katlanmaz, katılmaz, onu bizzat oluştururlar. Gündeminde fütürizm olmayan toplumlar başkalarının planlanmış gündemlerini yaşar, planlamaya katılamaz, olup bitenden habersiz şekilde pek çok fırsatı kaçırır, yaratıcılıklarını geliştiremezler. Böyle toplumların içinde yaşayan bireyler toplumları ve kendileri için gelişmelerin liderliğini yapamazlar. Kazanan değil kaybeden, katlanan olurlar. Katılma koşulları; TFD ve Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilmektedir. Toplam 14 Ders ve 2 Bölümden oluşmaktadır. Seminerler Sertifikalıdır. Programın Süresi Toplam 14 Ders (14 hafta) ve 2 Dönemden oluşmaktadır. 15 Ekim 2011 Cumartesi başlıyor. Tüm seminerler Cumartesi günleri, sabah gerçekleşiyor. Seminer Saati: Cumartesi Saat10:00-13:00 Eğitim Dili: Türkçe Katılım ve Sertifika: Tüm programı takip eden katılımcılara her bir dönem bitiminde Kadir Has Üniversitesi ve Fütüristler Derneği onaylı bir Katılım Sertifikası verilecektir. Sertifika için devam gerekmektedir. Eğitim Bedeli: 7 Ders (1 Dönem) için ücret 250 TL dir. (Kdv dahil) Derslere tek tek katılım mümkündür ve ücreti 50 TL dir. TFD Üyeleri ve Kadir Has Üniversitesi üyelerine özel 7 Ders (1 Bölüm) ücreti 200 TL dir. (KDV dahil). Başka herhangi bir grup, toplu indirim vs. söz konusu değildir. Anlaşmalı kredi kartlarına taksit seçeneği bulunmaktadır. Kredi kartı ile ödemelerde, Cibali Kampusü Mali İşler bölümünden ödemeler yapılabilir. Tel: Yetkili Kişi: Zuhal Tanyeri Katılım için; elektronik başvuru formunun doldurulması ve ödeme dekontu/kredi kartı slipleri Feride Doğan dikkatine Fax ile: a veya JPG/PDF olarak; feride.doğan@khas.edu.tr adresine iletilmesi gerekmektedir. Sorularınız için: /12 19 Feride Doğan ile görüşebilirsiniz Önemli Not: Dökümanların Feride Doğan a gönderilmemesi halinde kayıtlar geçerli olamayacaktır.

3 Ödemeler: Hesap Adı: Kadir Has Üniversitesi, Banka: Garanti Bankası, Şube: Balat (Şube Kodu 020) Hesap No: IBAN : TR Hesap Adı: Kadir Has Üniversitesi, Banka: Akbank, Şube: Kadir Has Üniversitesi Şubesi (Şube Kodu 993) Hesap No: IBAN : TR Yer: Kadir Has Üniversitesi Kadir Has Caddesi, Cibali / İstanbul Tel: / Fax: e-posta: khas-yasam@khas.edu.tr Başvuru Formu: Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Başvuru Formu BÖLÜM 1 Takvim, konu ve konuşmacılar 15 Ekim 2011 Ders 1 Ufuk Tarhan - M-GEN ve 360+media Kurucu Ortağı - Fütüristler Derneği Başkanı Fütürizm (Tarihi & Felsefesi) / Fütürizmin tarihi gelişimi, Fütürizm çalışmalarının Felsefesi. 22 Ekim 2011 Ders 2 - Dr. Alper Alsan Siemens Türkiye Sağlık Sektörü Başkan Yardımcısı - Fütüristler Derneği YK Üyesi Gelecek Çalışmaları için Etkili Yöntemler / Yöntem Portföyü, Uygulamalı Delfi Yöntemi, Uygulamalı Senaryo Yöntemi 29 Ekim 2011 Ders 3 Dr. Mustafa Aykut Türk Telekom Grubu Uluslararası Kurumlar Temsilcisi - Fütüristler Derneği Üyesi İcattan İnavasyona: Bir İş Planı Serüveni / Her icat inovasyona dönüşemiyor. Dönüşebilmesi için gereken parametreler, özellikler ve teknikler. 19 Kasım 2011 Ders 4 Cem Tarık Yüksel - Unilever Türkiye Başkan Yardımcısı - Fütüristler Derneği YK Üyesi Beklenen Gelecek / Beklenen Gelecek için Tahmin ve Trend Analizi 26 Kasım 2011 Ders 5 Ali Türker - Sebit A.Ş ArGe Yöneticisi - Fütüristler Derneği Ankara Şb. YK Üyesi Üyesi Geçmiş Bugün ve Geleceği Bir Arada Yaşamak/ Vizyon Oluşturma, Planlama, Yaratıcı Düşünme ve Alternatifler Üretme

4 3 Aralık 2011 Ders 6 Mehmet Nuri Çankaya Microsoft Pazarlama Grup Müdürü - Fütüristler Derneği Üyesi Gelecek için Ana Belirleyiciler / Gelecekte Inovasyon, Sürdürülebilirlik ve Ekonomi Fütürizm Okulu 10 Aralık 2011 Ders 7 Zehra Öney M-GEN ve 360+ Media Yönetici Ortağı - Fütüristler Derneği Üyesi Siber Çağda Mobil, İnteraktivite, iletişim ve Pazarlama / Gelecekte Bilim, Teknoloji, Yakınsama, Hibrid Yapılar tüm yaşamımızı nasıl dönüştürecek? Biyografiler; Ufuk Tarhan - M-GEN ve 360+media Kurucu Ortağı - Fütüristler Derneği Başkanı ODTÜ Ekonomi Mezunudur arasında çoğunlukla teknoloji olmak üzere çeşitli sektörlerde üst düzey yöneticilik yapmıştır da M-GEN Gelecek Planlama Merkezi ni kurarak girişimci iş tasarımcısı, 2009 yılında Fütüristler Derneği Başkanı olmuştur yılında 360+media nın kurucu ortaklarından biri olarak interaktif, dijital, mobil pazarlama hizmetleri vermeye başlamıştır Yılı-Dünya Gazetesi- Bilişim Sektörünün En Başarılı İş Kadını Ödülünün sahibi olan Tarhan; Türkiye nin ilk ve tek Fütürist kadın konuşmacısıdır. Dünya Fütüristler Zirvesi nde konuşma yapan ilk Türk kadınıdır. Yurt içi ve dışı pek çok en iyi uygulama ödülü sahibidir. Buluşu olan Kişisel Gelecek Planlaması Metodolojisi ve Tablet Seminerler le kişisel gelişim ve eğitim alanında yeni kulvarlar açmıştır. Gelecekçi, sürdürülebilir iş modelleri ve uygulamaları ile İş Avatarlığı yapar. Tekno Kadın, CO-OP gibi pek çok projenin tasarımcısı ve uygulayıcısıdır. Sosyal medyanın çok aktif bir kullanıcısıdır. TUSIAD Fütürizm Düşünce Grubu Başkan Yardımcısı ve moderatörlüğü yapan, geniş bir takipçi kitlesine sahip, blogger ve internet yazarı olan Tarhan ın iki kitabı bulunmaktadır. World Future Society Üyesi, The Futurist Türkiye Dergisinin yayıncısıdır. Evlidir, iki çocuk annesidir. Dr. Alper Alsan - Siemens Türkiye Sağlık Sektörü Başkan Yardımcısı - Fütüristler Derneği YK Üyesi Siemens Türkiye Sağlık Sektörü Başkan Yardımcısı olarak Klinik Ürünler den ve İnovasyon ve Ar-Ge İşbirliği Yönetiminden sorumludur. İstanbul Özel Alman Lisesi, Amerika-Beloit College Değişim Programı, Boğaziçi Üniversitesi-Endüstri Mühendisliği mezunu olan Alper Alsan, İngiltere de Birmingham Üniversitesi nde yüksek lisans derecesini burslu olarak tamamlamıştır. Türkiye nin Uzgörü konusundaki ilk Doktora tezini Ulusal Uzgörü çalışmaları ve Türkiye 2023 projesi konusunda gerçekleştirmiştir. Küresel bir düşünce kuruluşu olan Millennium Projesi nin Türkiye Başkanı ve World Future Society nin profesyonel üyesidir. Dergi, konferans ve kitaplarda 40 u aşkın makale ve yazısı yayımlanmıştır. Disiplinler arası konularda araştırmalar yapmaktadır.

5 Cem Tarık Yüksel - Unilever Türkiye Başkan Yardımcısı, Fütüristler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Mühendisliği mezunu olan Cem Tarık Yüksel, işletme ihtisasını İstanbul Üniversitesi nde yaptı de katıldığı Unilever de değişik fonksiyon, kategori ve ülkelerde yöneticilik yaptı. Algida Türkiye Tedarik Zinciri Direktörlüğü görevini takiben, İtalya da Unilever Avrupa Dondurma Operasyonu nda yeni ürün lansmanları, yatırımlar ve teknoloji geliştirmelerinden sorumlu Teknoloji Direktörü olarak çalıştı. Operasyonel Board üyesi olduğu Avrupa Dondurma Operasyonu Planlama ve Lojistik Direktörlüğü görevini takiben, Unilever Türkiye-İran-Orta Asya-Kafkasya İnsan Kaynakları ndan sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. Halen Unilever Türkiye Satış ve Müşteri Geliştirme den sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesidir. Ayrıca Futuristler Derneği ve Peryön Yönetim Kurulu, Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Danışma Kurulu üyeliklerini sürdürmektedir. Dr. Mustafa Aykut - Türk Telekom Grubu Uluslararası Kurumlar Temsilcisi - Fütüristler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Aykut, Mayıs, 2008 tarihinden bu yana, Türk Telekom Grubu'nda, Telekomünikasyon Politikaları, Standartları ve Regülasyonlar için Uluslararası Kurumlar Temsilcisi olarak çalışıyor. ODTÜ, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra askeri telekomünikasyon sistemleri tasarlamak üzeretestaş'ın Ankara'daki ArGe Merkezi'ne girdi. Türk Silahlı Kuvvetleri Bütünleşik İletişim Sistemleri için Master Plan hazırlayan takım içerisinde yer aldı. Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği Bölümü'nde yüksek lisans yaparken aynı üniversitede araştırma ve öğretim görevlisi olarak çalıştı. Doktora çalışmalarını Oslo ve Hacettepe Üniversiteleri'nde tamamladı yılından başlayarak Almanya'da Alcatel firmasında, GSM Teknolojisinin, araştırma / geliştirme ve tasarım çalışmalarınada görev aldı. ETSI'nin (European Telecommunications Standards Institution) GSM, GPRS, EDGE ve 3G Teknoloji Standartlarını belirleyen Çalışma Grupları'nda aktif roller üstlendi. Alcatel'in Yetkinlik Merkezinde Ürün Serisi ve Konfigürasyon Direktörü olarak çalıştı yılında Ericsson firmasında 3G teknolojisinin pazarlanması için yöneticilik yapmaya başladı yılında Türkiye'ye dönerek, Turkcell'de, önce Kablosuz Genişbant, daha sonra ArGe Bölümlerini kurup yönetti. Temmuz 2007'de Aneltech firmasında Mobil Şebekeler-İş Birimi Yöneticisi oldu yılları arasında, asli görevinin yanısıra Dünya GSM Birliği'nde (GSMA) İcra Kurulu Üyesi, Sağlık Politikaları Çalışma Grubu Başkanı ve Regülasyonlar Danışma Kurulu üyesi olarak çalıştı.

6 Ali Türker - Sebit A.Ş ArGe Yöneticisi - Fütüristler Derneği Ankara Şubesi YK Üyesi Bir araştırmacı olarak çalışma hayatına 1989 da ODTU Elektrik ve Elektronik Bölümü öğrenciliği sırasında TÜBiTAK da başlayan Mustafa Ali Türker, çalışmalarını 1995 yılına kadar bu kurumda sürdürdü.doktora çalışmalarına Finlandiya da, Tampere Teknik üniversitesi nde devam etmiş, Nokia Araştırma Laboratuvarı nda, görüntülü mobil haberleşme ve dijital TV konularında çalışıp bu konularda ABD patentleri üretmiştir. Daha sonra, Garanti Bankası nın Bilgi-işlem merkezinde araştırmacı ve teknik hakem olarak çalıştı de, şu an Türk Telekom bünyesindeki SEBIT firmasına katılarak, Avrupa Komisyonu 6. ArGe Çerçeve Programı tarafından fonlanan, iclass entegre projesinin yönetimini üstlendi. Halen Avrupa Komisyonu için teknoloji destekli eğitim konusunda proje hakemliği yapmaktadır. BT Haber dergisinde 2003 yılından beri köşe yazarlığı yapmakta ve 2004 yılından beri ODTU Enformatik Enstitüsünde, uyum sağlayan karmaşık sistemler konusunda ders vermektedir. Mehmet Nuri Çankaya - Microsoft Orta Doğu ve Afrika bölgesinin Pazarlama Müdürü - Fütüristler Derneği Üyesi ODTÜ Kadir Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü nden sonra Yeditepe Üniversitesinde Pazarlama, İstanbul Bilgi Üniversitesi nde Yönetim üzerine MBA, ODTÜ de doktora çalışması yaptı yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi nde ve yılları arasında da ODTÜ de yarı zamanlı Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Yayınlanmış ikisi teknik biri yönetim üzerine, üç kitabı bulunmaktadır kişiye seminer vermiştir. Microsoft öncesinde Netron Institute of Technology de şirket ortaklığı, ODTÜ Bilgi İşlem Dairesinde yazılım geliştirici, sistem yöneticiliği, SAP R/3 ERP danışmanlıkları, proje yöneticilikleri, Multimedia Ltd. de Şirket Müdürlüğü, Arena Bilgisayar A.Ş. de e-iş Geliştirme Yöneticiliği yapmış, birçok elektronik ticaret projesini yürütmüştür. Halen görevi nedeniyle Dubai de yaşamaktadır. Zehra Öney M-GEN ve 360+media Yönetici Ortağı - Fütüristler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Istanbul Üniversitesinde Ekonomi eğitimi almış, arasında turizm ve medya sektörünün lider kurumlarında satış pazarlama, kurumsal ilişkiler ve genel müdürlük görevlerinde bulunmuştur. Amerika dan alınmış çeşitli Public Relations sertifikalarına sahiptir. Bir yıl New Yok Veterans Hospital da sosyal sorumluluk projesi kapsamında halkla ilişkiler yapmıştır. Halen M- GEN in Yönetici Ortağı ve 360+media Interactive in Kurucu Ortağı dır yılında Mobile Marketing Assocation-Los Angeles da Unilever Cornetto Interactive Wall Projection ile EMEA Bölgesinde Best Innovation ödülü, 2011 yılında yine aynı proje ile Barcelona Dünya GSM Kongresi GSMA-Best Mobile Marketing and Advertising Dünya Birinciliği kazanmıştır.. Evli ve 2 kız çocuk sahibi olan Zehra Öney TUBISAD üyesi, Futuristler Derneği ve Mobil Pazarlama Derneği Türkiye Şubesinde Yönetim Kurulu Üyesidir.

Fütürizm Okulu. İkinci Dönem Programı 18 Şubat 7 Nisan 2012

Fütürizm Okulu. İkinci Dönem Programı 18 Şubat 7 Nisan 2012 Fütürizm Okulu İkinci Dönem Programı 18 Şubat 7 Nisan 2012 Türkiye nin ilk ve tek Fütürizm Okulu, Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Fütüristler Derneği işbirliği ile 15 Ekim 2011 de başladı.

Detaylı

Fütürizm Okulu. İkinci Dönem Programı 4 Şubat 31 Mart 2012

Fütürizm Okulu. İkinci Dönem Programı 4 Şubat 31 Mart 2012 Fütürizm Okulu İkinci Dönem Programı 4 Şubat 31 Mart 2012 Türkiye nin ilk ve tek Fütürizm Okulu, Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Fütüristler Derneği işbirliği ile 15 Ekim 2011 de başladı.

Detaylı

Fütürizm Okulu. Birinci Dönem Programı 15 Ekim 10 Aralık 2011

Fütürizm Okulu. Birinci Dönem Programı 15 Ekim 10 Aralık 2011 Fütürizm Okulu Birinci Dönem Programı 15 Ekim 10 Aralık 2011 Türkiye nin ilk ve tek Fütürizm Okulu, Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Fütüristler Derneği işbirliği ile sektör ve fikir önderi

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 28 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 27 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate Ömür Benek, 1982 yılında İzmir de doğdu. Erciyes Üniversitesi nden Elektronik

Detaylı

Fütüristler Derneği ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Türkiye'nin ilk Fütürizm Okulu, 3 Ekim Cumartesi günü başlıyor!

Fütüristler Derneği ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Türkiye'nin ilk Fütürizm Okulu, 3 Ekim Cumartesi günü başlıyor! Fütüristler Derneği ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Türkiye'nin ilk Fütürizm Okulu, 3 Ekim Cumartesi günü başlıyor! Her biri 7 haftalık, iki bölümden oluşan ve tamamı 14 hafta sürecek Fütürizm

Detaylı

2010 geleceği şekillendirmekten sorumluyuz

2010  geleceği şekillendirmekten sorumluyuz sorumluyuz fütürizmin tanımı birey, kurum ve toplumlara ilişkin olası, olanaklı ve tercih edilen gelecek senaryolarını gerçekleştirmek için atılması gereken adımları ilkeli ve bütünsel olarak inceleyen

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

APAMER APAMER Corparation 2013-2015

APAMER APAMER Corparation 2013-2015 APAMER APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar Eğitim Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti Zuhuratbaba Mah. Akmescit Sokak Çiğdem Apartmanı No:12 Daire:3 Bakırköy / İstanbul www.apamer.com.tr E-Posta: bilgi@apamer.com.tr

Detaylı

Geleceği şekillendirmekten sorumluyuz

Geleceği şekillendirmekten sorumluyuz Fütüristler Derneği ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Türkiye'nin ilk, tek, sertifikalı Fütürizm Okulu nun İkinci bölümü 12 Aralık Cumartesi günü başlıyor! 7 haftalık, iki bölümden oluşan ve ilk

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ İşletme İş Planı Hazırlama Eğitimi 16 Ağustos 2014 Eğitmen: İlke Erdal ve Oya Barçın Eğitimin Amacı Katılımcıların iş planı yapılmasının önemini ve amaçlarını kavramalarına

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

KRİZ ÖLÜM VE YAS PSİKOTERAPİSİ Eğitim Bilgilendirme Kataloğu

KRİZ ÖLÜM VE YAS PSİKOTERAPİSİ Eğitim Bilgilendirme Kataloğu KRİZ ÖLÜM VE YAS PSİKOTERAPİSİ Eğitim Bilgilendirme Kataloğu APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar ve Eğitim Merkezi tarafından organize edilen ve Dr. Nevin DÖLEK tarafından verilecek olan "Kriz, Ölüm

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

Müminhan BİLGİN TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Müminhan BİLGİN TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum yeri/tarihi : Trabzon, 1964 Askerlik Hizmeti : Tamamlandı, 1985 Medeni Durumu : Evli, 3 çocuk babası PROFESYONEL DENEYİM DEVLET/ ÖZEL SEKTÖR HİZMET TECRÜBELERİ NETAŞ 4G ve Kamu Acil

Detaylı

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. Çalışma hayatına Elkotek

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia Resmi Sponsorlar 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012,

Detaylı

Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ. Bilgilendirme Kataloğu

Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ. Bilgilendirme Kataloğu Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ Bilgilendirme Kataloğu Apamer Aktüel Psikolojik Araştırmalar Merkezi Çocuklar İçin APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar ve Eğitim Merkezi tarafından

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Üst Düzey Yönetici Asistanlığı Eğitimi 14 Kasım 2015 Eğitmen: Tuğsel Akyol Eğitimin Amacı Bu eğitim programında katılımcılar; günlük olarak kullandıkları iletişim

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey İş hayatındaki rekabet her geçen gün daha zorlu bir hal almakta. Şirketler için verimli ve kaliteli olmak gereklilik-zorunluluk şartına dönüşmüş durumda. Günümüzde şirketler, işe uygun eleman seçmek ve

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Personel Seçme, Yerleştirme ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 24 Ekim 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı KKTC de faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyaçlarına

Detaylı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Tarih: 27 Ekim - 25 Kasım 2018 Yer: Balmumcu - Point Hotel Süre: 5 Haftasonu

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Kurumsal Yönetim Eğitimi 22 Şubat 2014 Eğitmen:Dr. Güler Manisalı Darman Eğitimin Amacı Bütün dünyada, şirketlerin temeline bakıldığı

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Holdinglerden kobilere pek çok firma kurumsal akademi kurma yarışı içinde. Peki nedir bu şirketleri kurumsal kimliği içerisinde çalışanlarının ayrı bir eğitim sürecinden geçmesini zorunlu kılan? Son yıllarda

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

2016 YILI İLK FPD TOPLANTISI. Faaliyetlerimiz, Planlarımız..

2016 YILI İLK FPD TOPLANTISI. Faaliyetlerimiz, Planlarımız.. 2016 YILI İLK FPD TOPLANTISI Faaliyetlerimiz, Planlarımız.. 2 Finansal Planlama Derneği (FPD) FPD, 2014 yılında FPSB nin üyesi olarak kabul edilmiştir. FPSB nin eğitim ve lisanslama standartlarını Türkiye

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Toplantı ve Zaman Yönetimi 20 Haziran 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı Eğitimin amacı katılımcıların, zaman kullanımı konusunda verimliliklerini artırarak,

Detaylı

Av. Ceyda Cimilli Akaydın

Av. Ceyda Cimilli Akaydın Av. Ceyda Cimilli Akaydın Orta Öğretimini Çanakkale Anadolu Lisesinde tamamlayan Ceyda Akaydın, 1998 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans, 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Özel Hukuk

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ İhracata Yönelik Piyasa Araştırması ve Pazarlama Eğitimi 7 Haziran 2014 Eğitmen: İlke Erdal ve Oya Barçın Eğitimin Amacı İhracat yapmayı arzu eden veya gelecek planları

Detaylı

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (UOLP) EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (UOLP) EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (UOLP) EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ www.itu.edu.tr İŞLETME FAKÜLTESİ Yarının yatırımlarını şekillendirecek

Detaylı

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ HAKKIMDA 1980 yılında T.E.D. Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonra İ. Ü. Orman İşletme Mühendisliği'ni 1985 yılında tamamlamıştır. Açık, iki yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

Doğum Tarihi : Doğum Yeri : İstanbul Uyruğu : T.C. Medeni Hali : Bekar Ehliyet : B Sınıfı. Eğitim Durumu

Doğum Tarihi : Doğum Yeri : İstanbul Uyruğu : T.C. Medeni Hali : Bekar Ehliyet : B Sınıfı. Eğitim Durumu Fidan AYDIN 0 554 775 58 49 Adres: Mehmet Akif Mah. Karakucak sokak no:1/5 Ümraniye/İSTANBUL E-mail: fidanimsi@gmail.com Linkedin: Fidan Aydın www.fidanimsi.com Doğum Tarihi : 22.09.1991 Doğum Yeri : İstanbul

Detaylı

Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com

Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com Kimiz?...Farkımız ne? 5Element Eğitim ve Danışmanlık Vizyonumuz Türkiye'de kamu ve özel sektörde en çok bilinen

Detaylı

Birlikte Olmak Başlamaktır, Biraradalığı Sürdürmek Gelişimdir, Birlikte Çalışmak Başarıdır

Birlikte Olmak Başlamaktır, Biraradalığı Sürdürmek Gelişimdir, Birlikte Çalışmak Başarıdır Fütürizm nedir? Gelecek hakkındaki oluşmuş bir gelecek vardır ve biz ona gider ya da onu tahmin ederiz şeklindeki yaygın ve edilgen algıyı değiştirmeyi hedefleyen bakış açısıdır. İnsanlık olarak eriştiğimiz

Detaylı

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ.

İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ. İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ EKONOMİ İŞLETME (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ www.itu.edu.tr İŞLETME FAKÜLTESİ Yarının yatırımlarını şekillendirecek fikirler neden sizden

Detaylı

Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ. Bilgilendirme Kataloğu

Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ. Bilgilendirme Kataloğu Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ Bilgilendirme Kataloğu Apamer Aktüel Psikolojik Araştırmalar Merkezi Çocuklar İçin APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar ve Eğitim Merkezi tarafından

Detaylı

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ 2000 yılından bu yana gerçekleştirilmekte olan uluslararası Bilişim Zirvesi ICT Summit etkinliği, Türk İş Dünyası nın teknoloji ile etkileşiminin bugününü ve geleceğini konuşturan

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

Kurumsal Eğitim Kataloğu

Kurumsal Eğitim Kataloğu Kurumsal Eğitim Kataloğu Business Management Institute, iş dünyası ile akademik dünya arasında bir bağlantı noktası olarak hareket eden ve böylece iş dünyasına yeni açılımlar ve değerler getirmeyi hedefleyen

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

Stratejik Pazarlama Yönetimi Açısından Marka ve Satış İlgisi, (Yüksek Lisans), Marmara Üniversitesi, 2002, Danışman: Prof.Dr.

Stratejik Pazarlama Yönetimi Açısından Marka ve Satış İlgisi, (Yüksek Lisans), Marmara Üniversitesi, 2002, Danışman: Prof.Dr. 1. Adı Soyadı : Meysure Evren ÇELİK 2. Doğum Tarihi : 05/09/1977 3. Ünvanı : Dr.Öğr.Üye. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme İstanbul Üniversitesi İşletme 1999 Fakültesi

Detaylı

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında 27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 9.00-9.30 Kayıt 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında Ankara

Detaylı

CeBIT Bilişim Eurasia 2014

CeBIT Bilişim Eurasia 2014 CeBIT Bilişim Eurasia 2014 FUAR KAPANIŞ RAPORU 11 14 Eylül İstanbul,Turkiye cebitbilisim.com CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Kabuk Değiştirdi Sadece İş Dünyası %100 B2B konsepti Fuar ve Konferanslar CeBIT Global

Detaylı

BMTurk Hakkında. Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur.

BMTurk Hakkında. Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur. BMTurk Hakkında Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur. Toplam 100 yıllı aşkın profesyonel iş tecrübesine sahip bir ekibi birleştirmektedir. Teknoloji, turizm ve uluslararası

Detaylı

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Sosyal Pediyatri Bilim Dalı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

FIDIC SÖZLEŞMELERİ SEMİNERİ

FIDIC SÖZLEŞMELERİ SEMİNERİ FIDIC SÖZLEŞMELERİ ve ŞARTNAMELERİ SEMİNERİ (KIRMIZI VE SARI KİTAP) 24-25 Ocak 2014 (Cuma Cumartesi) Hotel MİDİ - ANKARA FIDIC SÖZLEŞMELERİ ve ŞARTNAMELERİ SEMİNERİ (KIRMIZI VE SARI KİTAP) SEMİNERİN AMACI

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia Resmi Sponsorlar 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012,

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 İşveren Markası ve İK Pazarlaması İlişkisi: İşveren Markası, İK Pazarlaması Nedir? Nasıl Kullanılır? İrem Önal - Saha Satış İK Müdürü - PepsiCo Türkiye 10:15-11:00 Tutarlı Bir İşveren Marka

Detaylı

Proje Yönetimi Profesyonellerinin Yetenekleri LinkedIn üzerinden incelemeler. 25.10.2014 www.erdemseherler.com Erdem Seherler, MBA, PMP

Proje Yönetimi Profesyonellerinin Yetenekleri LinkedIn üzerinden incelemeler. 25.10.2014 www.erdemseherler.com Erdem Seherler, MBA, PMP Proje Yönetimi Profesyonellerinin Yetenekleri LinkedIn üzerinden incelemeler 25.10.2014 www.erdemseherler.com Erdem Seherler, MBA, PMP Okuyucu Özeti Proje yönetimi ile ilgileniyorsanız veya profesyonel

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Sosyal Medya ve İnsan Kaynaklarının Geleceği İpek Aral KİŞİOĞLU - Kaynağım İnsan.com 10:15-11:15 Akışkan Düşünce Dinamiği: İK için Sosyal Ağlarda Değer Yaratmak Yrd. Doç. Dr.Aykut ARIKAN -

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

ENDÜSTRİYEL SATINALMA VE TEDARİK YÖNETİMİ - METİN A. KANSU 26 MAYIS 2010 ÇARŞAMBA

ENDÜSTRİYEL SATINALMA VE TEDARİK YÖNETİMİ - METİN A. KANSU 26 MAYIS 2010 ÇARŞAMBA MAYIS EĞİTİMLERİ İŞLETMELERDE STRES ÖNLEME YÖNETİMİ- FERDİN HOYİ 12 MAYIS 2010 ÇARŞAMBA STRATEJİK SATINALMA - METİN A. KANSU 25 MAYIS 2010 SALI ENDÜSTRİYEL SATINALMA VE TEDARİK YÖNETİMİ - METİN A. KANSU

Detaylı

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Ertuğrul Acar KISA ÖZGEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Medyanın çeşitli kademelerinde muhabirlik, editörlük, köşe yazarlığı ve yöneticilik

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 22-23 Haziran 2010, İstanbul 25-26 Haziran 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel

Detaylı

1. Adı Soyadı: Murat DOĞAN. İletişim Bilgileri

1. Adı Soyadı: Murat DOĞAN. İletişim Bilgileri 1. Adı Soyadı: Murat DOĞAN İletişim Bilgileri Ev Adresi: Boğazköy Cad. 22/5 Bahçeşehir 2.Kısım Başakşehir- İSTANBUL Telefon: 0 532 622 67 86 E-Posta : muratdogan72@gmail.com 2. Doğum Tarihi: 11.02.1972

Detaylı

KALİTE YOLCULUĞU. Prof.Dr. Muzaffer ELMAS Sakarya Üniversitesi Rektörü. www.sakarya.edu.tr. EFQM KAZANANLAR KONFERANSI (WINCO) 19 Şubat 2014, İstanbul

KALİTE YOLCULUĞU. Prof.Dr. Muzaffer ELMAS Sakarya Üniversitesi Rektörü. www.sakarya.edu.tr. EFQM KAZANANLAR KONFERANSI (WINCO) 19 Şubat 2014, İstanbul KALİTE YOLCULUĞU Prof.Dr. Muzaffer ELMAS Sakarya Üniversitesi Rektörü EFQM KAZANANLAR KONFERANSI (WINCO) 19 Şubat 2014, İstanbul 1970 : Sakarya Mühendislik ve Mimarlık Yüksekokulu 1971 : Sakarya Devlet

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:30-10:45 Mobbing Nedir, Ne Değildir? Hüseyin Gün - MobbingDer (Mobbing İle Mücadele Derneği)Başkanı 10:45-11:00 Çay Kahve - Network Arası 11:00-12:30 Mobbing'in Hukuksal Boyutu Nedir? Doç.Dr.Erdem Özdemir

Detaylı

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015 Sponsorluk Dosyası Amaç ve Hedeflerimiz Vizyonumuz Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile ilişkili farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformda bir araya

Detaylı

YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME SÜREÇ YÖNETİMİ (ÜRÜN İNOVASYONU) EĞİTİMİ

YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME SÜREÇ YÖNETİMİ (ÜRÜN İNOVASYONU) EĞİTİMİ P R O D U C T I N N O V A T I O N YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME SÜREÇ YÖNETİMİ (ÜRÜN İNOVASYONU) EĞİTİMİ Approved by CERTIFIED EDUCATION PROVIDER 1.1 EĞİTİMİN AMACI Eğitimin temel amacı, ar-ge ve yeni ürün / hizmet

Detaylı

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi Kayıt Prof. Dr. Mevlüt KARAKAYA

Detaylı

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014 Mikro MBA Sertifika Eğitim Fiyatları 1. Kategori Perfect Eğitim Paketi (10 Eğitim) 279,00 TL! 2. Kategori Plus Eğitim Paketi (5 Eğitim) 159,00 TL! 3. Kategori Pro Eğitim Paketi (3 Eğitim) 109,00TL! 4.

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği( ) (Tam Burslu İngilizce Endüstri Mühendisliği Eğitimi almaktayım.

İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği( ) (Tam Burslu İngilizce Endüstri Mühendisliği Eğitimi almaktayım. İrem EROL KİŞİSEL BİLGİLER İsim-Soyisim : İrem EROL Cinsiyet : Kadın Medeni Durum : Bekar Doğum Tarihi : 31/07/1993 İLETİŞİM BİLGİLERİ E-posta : irem_2538@hotmail.com Telefon No : 0539 406 85 15 Şehir

Detaylı

Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48

Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48 Küresel Düşün, Profesyonel Hareket Et fcc@fcc.com.tr www.fcc.com.tr Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48 Fagelviksvagen 9c

Detaylı

TFD/Genç Fütüristler

TFD/Genç Fütüristler TFD/Genç Fütüristler Fütürist Elçi Sistemi 2014-2015 www.gencfuturistler.org Sosyal Medyada: facebook.com/gencfuturistler twitter.com/gencfuturistler instagram.com/gencfuturistler İÇİNDEKİLER 1. Genç Fütüristler

Detaylı

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. a) Şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirketin sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı pay grubunu temsil eden pay sayısı

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Değer Katan İK için Metrikler Emre KAVUKÇUOĞLU - Ücret ve Yan Haklar Müdürü // EFES BİRA GRUBU İK Metrikleri Neden Önemlidir? Tepe Yönetim İK'dan Ne İster? Yöneticilerin İK'ya Bakış Açısı İK'da

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM VE TRAFIK EĞİTİMİ

SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM VE TRAFIK EĞİTİMİ Süre (3 gün) 1.gün Workshop 2.gün Teknik Gezi 3.gün Sürdürülebilir şehir Viyana tanıtımı Konaklama ve Eğitimler 4 veya 5 yıldızlı Viyana daki otellerde yapılacaktır UZMANLAR 1. Prof. Dr. Hermann KNOFLACHER

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Deadato & Burak Bestel Nil Neli Deadato Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

Koç Üniversitesi (KÜ) TTO Vizyonu

Koç Üniversitesi (KÜ) TTO Vizyonu Koç Üniversitesi (KÜ) TTO Vizyonu Araştırma temelli, katma değeri yüksek ürünlerle bilgi odaklı kalkınmaya destek ve ülke ekonomisinin daha rekabetçi bir ekonomi olarak dünya çapında yarışmasına katkı

Detaylı

FİKİRDEN PAZARA YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME EĞİTİMİ

FİKİRDEN PAZARA YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME EĞİTİMİ FİKİRDEN PAZARA YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME EĞİTİMİ Onaylı Sertifikalı Eğitmen Fikirden Pazara Yeni Ürün Geliştirme Eğitimi / Rev 0.1 / 11.08.2011 1 / 5 FĠKĠRDEN PAZARA YENĠ ÜRÜN GELĠġTĠRME EĞĠTĠMĠNĠN AMACI NEDĠR?

Detaylı

Plato Meslek Yüksekokulu, Kurumsal İşbirlikleri Koordinatörü, Eylül 2012-

Plato Meslek Yüksekokulu, Kurumsal İşbirlikleri Koordinatörü, Eylül 2012- AHU SAMAV UĞURSOY ahusamav@plato.edu.tr Doğum Tarihi ve Yeri : 27 Temmuz 1978, İstanbul Halen Çalıştığı Kurum Adı : Plato Meslek Unvanı : Kurumsal İşbirlikleri Yöneticisi, Halkla ilişkiler ve Tanıtım Program

Detaylı

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Altın ve Kıymetli Metaller Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel Davet Yazısı Sağlık Sektörünün Değerli Mensupları, Sağlık Ekonomisi ve Politikası Derneği (SEPD), 25 Eylül 2009 tarihinde sağlık ekonomisi ve politikası

Detaylı

1. Risk Değerlendirme

1. Risk Değerlendirme İş Sağlığı ve Güvenliği 1. Risk Değerlendirme Eğitimi 02 Mayıs 2015 Cumartesi Bilimsel Danışma Kurulu : Prof. Dr. Harun MUTLUAY - Yrd. Doç. Dr. Fuat KAR Yrd. Doç. Dr. Mustafa YALÇIN - Öğr. Gör. H. Engin

Detaylı

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 6 Aralık 2018 Bu sene 12. si düzenlenen İstanbul Bilişim Kongresi" ile Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi, Türkiye

Detaylı

Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi

Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi 29-30 Kasım 2017 Point Hotel, Barbaros Eğitmen: Alp Kohen www.uniq-tr.com Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi Günümüzde çağrı merkezi yöneticilerinin önceliği bir yandan müşteri memnuniyeti

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

İnteraktif Paylaşım Bilgilendirme Semineri: e-belediye ye (*) Dönüşüm ün Yol Haritası

İnteraktif Paylaşım Bilgilendirme Semineri: e-belediye ye (*) Dönüşüm ün Yol Haritası Eğitim / Yönetim Danışmanlığı Birleşmiş Milletler Mükemmellik Ödülü Sahibi. Recipient of the United Nations Award for Excellence Sunar İnteraktif Paylaşım Bilgilendirme Semineri: e-belediye ye (*) Dönüşüm

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi

Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi 13-14 Mayıs Point Hotel, Barbaros Eğitmen: Alp Kohen www.uniq-tr.com Günümüzde birçok kurumun ayrılmaz parçası haline gelen çağrı merkezleri insan ve teknolojinin yoğun olarak

Detaylı

Kamu İdarelerinde Daha Etkili Bir Yönetim İçin Nasıl Bir İç Denetim Konferansı

Kamu İdarelerinde Daha Etkili Bir Yönetim İçin Nasıl Bir İç Denetim Konferansı Kamu İdarelerinde Daha Etkili Bir Yönetim İçin Nasıl Bir İç Denetim Konferansı Kamu İdarelerinde İç Denetimin Geleceğine İlişkin Değerlendirmeler Ali Kamil UZUN Türkiye İç Denetim Enstitüsü Kurucu ve Onursal

Detaylı

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Mirac Türker Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - Küçükyalı Ev Telefonu : 90 (216) 366 44 65 Cep Telefonu : 90 (530) 498 74 85 E-Posta : miracakoz@yahoo.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

% 70 DESTEKLİ YALIN DÖNÜŞÜM SERTİFİKA PROGRAMI İLE İŞLETMENİZİ YALINLAŞTIRIN

% 70 DESTEKLİ YALIN DÖNÜŞÜM SERTİFİKA PROGRAMI İLE İŞLETMENİZİ YALINLAŞTIRIN % 70 DESTEKLİ YALIN DÖNÜŞÜM SERTİFİKA PROGRAMI İLE İŞLETMENİZİ YALINLAŞTIRIN Eskişehir ABİGEM tarafından düzenlenen ve T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen Yalın Dönüşüm Sertifika Programı aşağıda

Detaylı

09 TEMMUZ. sayısal-sözel 09 JULY kesintisiz burs. çap/yandal. kariyer merkezi BEYKENT UNIVERSITY. çözüm merkezi

09 TEMMUZ. sayısal-sözel 09 JULY kesintisiz burs. çap/yandal. kariyer merkezi BEYKENT UNIVERSITY. çözüm merkezi DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) 20 1 7-2 0 1 8 Konte nj an Tabl o s u %100 %40 BURS İMKAN I 1997 2017 09 TEMMUZ çözüm merkezi 1997 kesintisiz burs kariyer merkezi BEYKENT UNIVERSITY çap/yandal BEYKENT UNIVERSITY

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Kariyer Yönetimi Sisteminin İK Yönetimindeki Yeri vekariyer Yönetiminde Dikkate Alınması Gerekli Faktörler: Kariyer Planlamada Temel Kavramlar ve İlkeleri ve Kariyer Planlama Modelleri Mine

Detaylı

3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis

3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Devrim RODOP 2. Doğum Tarihi : 23 Ağustos 1971 3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi

Detaylı