S v Yak tl Kat Kaloriferi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "S v Yak tl Kat Kaloriferi"

Transkript

1 S v Yak tl Kat Kaloriferi YI GARANT 03 Yeni Seri

2 AARKO SIVI YAKITI KAT KAOR FER Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.fi. yar m yüzy la yaklaflan geçmifliyle Türkiye de s sanayisinin deneyimli ve güvenilir öncülerinden. Alarko, 1998 y l nda, s tma, havaland rma, su flartland rma ve so utma konular nda faaliyet göstermek üzere, kendi alan nda dünyan n en büyük kuruluflu olan Carrier ile eflit ortakl k kurdu. Böylece oluflturulan Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.fi. k sa sürede yeniden organize oldu. 000 li y llar için hedeflerini belirledi. Teknolojisini yeniledi. fl pazarlara eriflim olanaklar n ve rekabet gücünü artt rd. Bu süreç içinde, y llard r tüm Türkiye de yüzbinlerce konutu ve iflyerini s tan Alarko s v yak tl kat kaloriferi de, stanbul Teknik Üniversitesi ile iflbirli i içinde, ileri teknoloji ile donat lan Alarko Carrier Araflt rma ve Gelifltirme aboratuar nda yeniden tasarland. Alarko yeni seri kat kaloriferleri, bilgisayar kontrollü tezgahlarda, en kaliteli malzeme ve aksesuarlarla d fl pazar koflullar na uygun nitelikte üretildi. Alarko s v yak tl kat kaloriferleri Avrupa normlar na uygun ve CE belgelidir.

3 000 ler için Yeni Seri: Alarko kat kaloriferi, gelifltirilmifl teknolojisi ve mükemmel tasarlanm fl biçimi ile 000 li y llar n bilinçli kullan c lar n n kalite ve estetik beklentilerine cevap veriyor. Konforu güveni ve ekonomiyi bir arada sa l yor. 500 m ye kadar tek ya da çok katl konutlar ve ifl yerleri için, Kcal/saat kapasite aral nda, 1 modeli ile s tma ve s cak su için en uygun seçim olana n sunuyor. Çal flt rmaya Haz r: Alarko kat kaloriferi, brülör, sirkülasyon pompas, kapal genleflme deposu ve bütün aksesuarlar üzerinde, çal flmaya haz r olarak üretilir. Tesisat ve elektrik ba lant lar yap l nca hemen çal flt r labilir. Ekonomik ve Yüksek Verimli: stanbul Teknik Üniversitesi ile yap lan ortak ArGe çal flmalar yla Alarko kat kaloriferinin yanma sistemi gelifltirildi ve verimi %9091 e ç kar ld. Ekonomi konumunda çal flt rmada, en düflük yak t tüketimi ile en yüksek s üretimi sa land. Güvenli: Alarko kat kaloriferi, Alarko Carrier n ISO 9001 kalite belgeli fabrikas nda yüksek standartlarda üretilir. Üretimin her aflamas nda ve sonunda tek tek kontrol ve tekrar kontrol edilir. S cakl n afl r yükselmesine ve susuz çal flmaya karfl emniyet devreleriyle donat lm flt r. Rahat ve Pratik: Alarko kat kaloriferi, Program Saatli kullan c dostu panosu ile çok kolay çal flt r l r. nsan ve Çevre ostu Alarko kat kaloriferi mükemmel yanma teknolojileri ile, insan ve çevre sa l için zararl olan, gibi yanma ürünlerinde Avrupa standartlar n n belirledi i s n rlar n alt nda kalan de erleri ile çevre dostudur AARKO KAT KAOR FER * 60 SV ÇRE 80 1 BUE ANGE 60 IN * Ortam s cakl 0 o C, oran %13, A0 modeli. TÜ raporu. ** e erler mg/m 3 At k Gaz d r. 800 TÜRK YEHava Kalitesini Koruma Yönetmeli i Estetik Görünümü Küçük Boyutlar yla fi k ve Kompakt: Alarko kat kaloriferinin boyutlar en az yer kaplayacak flekilde tasarlanm flt r. Balkona yerlefltirilebilece i gibi, fl k ve detoratif beyaz eflya görünümü ile iç ortamlarda da kullan labilir. Çok Sessiz Sweet Spark sistemi, soft light brülör teknolojisi ve mükemmel kazanbrülör uyumu Alarko kat kaloriferinin gürültüsüz ateflleme yapmas n ve sessiz çal flmas n sa lar. Çal fl rken kendisini sesiyle de il s cakl yla hissettirir. dba Kullan m S cak Suyu çin deal Çözümler: Alarko kat kaloriferinin A modellerinde ani s t c l plaka tipi eflanjörle an nda ve sürekli s cak su sa lanabilir. 3 Y l Garanti Alarko, stanbul, Ankara, zmir ve Adana flubelerinde uzman mühendisleriyle teknisyenleri, yurt çap nda 498 deneyimli bayisi ve 575 yetkili servisi ile sürekli ve güvenli bir hizmet sunuyor Kütüphane Alarko Kat Kaloriferi Ev flyeri

4 Yüksek Teknoloji fl Gövde Elektrostatik toz boya ile boyal, d fl etkilere ve korozyona dayan kl. KazanYanma Odas Yüksek kaliteli malzeme. TS pren 303 e uygun. Homojen s iletimi ve dengeli s cakl k da l m. Minimum s l gerilme, maksimum uzun ömür. Optimum boyutlarda en genifl yanma hücresi. Brülörle mükemmel uyum, mükemmel yanma. uman Borular Türbülatörler Yanma gazlar n n kazan içinde daha uzun süre tutulmas n ve kazan suyuna en yüksek düzeyde s iletilmesini sa layan, duman borular n n içine yerlefltirilen özel tasar ml, paslanmaz çelik türbülatörler. Is ve Ses Yal t m Kazan gövdesine sar lan 60 mm, d fl gövde saçlar içindeki 0 mm kal nl ndaki cam yünü ile s kay plar n ve ses düzeyini en aza indiren kat yal t m. Kazan Kapa Is yal t ml. Sökülmesi tak lmas kolay. Üç Yollu Vana Kalorifer ve s cak su devrelerini ba ms z çal flt r r. S cak su muslu u aç ld nda otomatik devreye girer ve s cak su devresini açar. H zla s cak su konforunu haz rlar. Kazan n kireçlenme riskini azalt r. Elektrik evre Kart Üzerinde koruyucu sigortas bulunan kart ile elektrik ba lant lar n n yap lmas ve servis ifllemleri daha kolay, ar za olas l daha az. Ani Su Is tma Sistemi Paslanmaz çelik plaka eflanjör. Kireç tutmayan yap s yla uzun ömürlü. An nda yüksek debide kullan m s cak suyu sa lama olana. Kazana Tam Uyumlu Brülör Yüksek teknoloji. Alüminyum döküm gövdeli. Sessiz. ideal kazanbrülör uyumunu sa layacak özelliklerde. Yüksek verimli. Otomatik atefllemeli. Fotosel ile alev kontrolü. Sirkülasyon Pompas Tüm modellerde sessiz çal flan, enerji tasarrufu sa layan 3 h zl pompa bulunur. Pompa devri düflürülüp yükseltilerek tesisat n özelliklerine göre en uygun ve ekonomik çal flma konumu seçilebilir. Kapal Genleflme Seti A 150 modellerinde 1 litre, A modellerinde 18 litrelik genleflme deposu ile emniyet ventili, alçak bas nç presostat ve otomatik tahliye ventilinden oluflur. Sistemde korozyon ve kireçlenme oluflmas n engeller.

5 Kullan c ostu Programl Is nman n Konforu ve Ekonomisi Alarko kat kaloriferinin kullan m, gelifltirilmifl, tam ifllevli kontrol panosu ile çok kolayd r. Kazan çal flt rmak için Çal flt rma ü mesi ni ON konumuna getirmek yeterlidir. Pano üzerindeki Kazan Suyu S cakl k Göstergesi nden kazan suyunun s cakl sürekli gözlenebilir. Kazan Suyu S cakl k Ayar ü mesi ile kazan suyu s cakl istenilen s cakl a ayarlanabilir. Ayr ca istenirse Ekonomi konumunda çal flt r larak yak ttan tasarruf edilebilir. Brülör ar zas varsa ya da kazan suyu eksilmiflse, kullan c panodaki fl kl lambalarla uyar l r. Bütün modeller Program Saati ile donat lm flt r. Program saati ile, istenirse, haftan n yedi günü için ayr s tma programlar yap labilir. Bu durumda kullan c n n müdahalesine gerek kalmadan kat kaloriferi programlanan saatler içinde çal flacak ve duracakt r. stenirse bir Oda Termostat kullan larak kat kaloriferine uzaktan kumanda edilebilir. Böylece üst düzeyde konfor ve ekonomi sa lan r. Gelifltirilmifl Kontrol Panosu Kazan Suyu S cakl k Göstergesi Program Saati üflük Su Bas nc Uyar Ifl Brülör Ar za Uyar Ifl Brülör Çal fl yor Ifl Kazan Suyu S cakl k Ayar ü mesi Program Saati evrede Ifl Program Saati evrede evrede de il Kazan Çal flt rma ü mesi Kazan çal fl yor Kazan duruyor. Cihaz Çal fl yor Ifl 11. Manuel Reset ü mesi Siemens RAA 0 Oda Termostat ile Tam Otomatik Çal flt rma Siemens RAA 0, gelifltirilmifl bir oda termostat d r. ki pozisyon kontrollüdür. RAA 0, ayarlanan oda s cakl na göre s tma sisteminin çal flmas n izler. Termostat n s tma ve so utma sistemleri için ayr ç k fllar vard r. Oda s cakl ayar de erinden daha afla ya düflerse s tma konta kapan r ve cihaz çal flarak oda s cakl n tekrar ayar s cakl na yükseltir. Montaj ve ba lant lar basittir. Teknik Özellikler pozisyon kontrollü. Gaz hissedici diyafram. S cakl k ayar termostat n ön yüzündeki ayar dü mesi ile yap l r. ü me 830 C aras nda ayarlanabilir. 5 C l k aral klarla iflaretlenen skala ile hassas ayar yap labilir. Kapa n alt ndaki ayar s n rland r c ile mekanik olarak ayar aral s n rland r labilir. Bak m gerektirmez. Çevre dostu gaz ile doldurulmufltur.

6 Tam Emniyetli Otomatik Hava Tahliye Ventili: Kalorifer tesisat nda oluflan havan n otomatik olarak tahliye edilmesini sa lar. Kat kaloriferinin susuz çal flmas n önler. Emniyet Ventili: Tesisat bas nc.5 bar n üzerine ç karsa fazla suyu tahliye ederek bas nc n yükselmesini önler. Manuel Resetli Kazan imit Termostat : Kazan suyu s cakl 95 C n üzerine ç karsa limit termostat devreye girer ve brülörü durdurur. Kazan n so umas için sirkülasyon pompas çal flmaya devam eder. Elektrik evresi Koruma Sigortas : 3 amperlik sigorta ile sistem afl r elektrik ak m na karfl korunur. üflük Su Bas nc Anahtar : Su bas nc 0.8 bar n alt na düfltü ünde brülörü ve pompay durdurur. Kazan n susuz çal flmas n önler. Kontrol panelindeki uyar fl yanar. Fotoselli Alev Kontrolü: Brülör alevini izler. Alev sönerse brülörü durdurur. Kontrol panelindeki uyar fl yanar. Tesisat ve Montaj Esaslar 1. Tesisat Gidifl. Tesisat önüfl 3. Kullan m Suyu Girifli 4. Kullan m S cak Su Ç k fl 5. Baca Ba lant s 6. Kapal Genleflme Tank 7. Kat Kaloriferi 8. Radyatör 9. Radyatör Vanas. Hava Tahliye Pürjörü Kat kaloriferinin uzun süre kullan lmas, tesisatta ve kazanda kireçlenme olmamas için yumuflak su kullan lmal, tesisat suyu kat kaloriferi ve radyatörlerden gereksiz yere boflalt lmamal d r. Kapal genleflme deposu kullan lmal ve dönüfl hatt na pislik tutucu konulmal d r. Tesisat n en düflük noktas na bir boflaltma vanas, en yüksek noktas na ise bir hava tahliye pürjörü konulmal d r. Yanma havas iç ortamdan al naca için kat kaloriferinin bulundu u ortam bir menfez yard m yla havaland r lmal d r. Bu menfez hiç kapat lmamal d r. Kat kaloriferinin bulundu u ortamda flömine, soba vb. gibi baflka bir yan c cihaz bulunmamal d r. Kat kaloriferinin banyo, yatak odas ve balkona (aç kta) konulmas tavsiye edilmez. Radyatörlerin girifl ve ç k fl na vana konulmas, daha ekonomik s tma için kompakt ventilli radyatörlerin kullan lmas tavsiye edilir. Baca Özellikleri Bacal tip kat kaloriferlerinde yanma havas iç ortamdan sa lan r. Yanma sonucu oluflan at k gazlar uygun bir baca ile d fl ortama at l r. Bacal tip kat kaloriferleri adi ve flönt bacalara ba lanamaz, ancak ferdi (müstakil) baca ya ba lanabilir. Bu bacaya, ayn katta/dairede olsa bile, örne in mutfak aspiratörü gibi ikinci bir cihaz da ba lanamaz. A 150 modellerinde baca ba lant s kazan n üzerindeki, A modellerinde ise kazan n arkas ndaki at k gaz ç k fl ndan yap l r. Üstten ç k fll (A 150) At k Gazlar Arkadan ç k fll (A ) At k Gazlar

7 Teknik Özellikler Ani Is t c l Kat Kaloriferi (Kullan m Suyu Aç k) Standart Kat Kaloriferi KAOR FER G fi fiebeke SUYU KAOR FER ÖNÜfi KAOR FER ÖNÜfi 1. Kazan. Brülör 3. Pompa 4. Genleflme eposu 5. üflük Su Bas nç Anahtar 6. Otomatik Hava Tahliye Ventili Emniyet Ventili Kazan Termostat Emniyet Termostat Baca 3 Yollu Vana Ani Is t c l Plaka Tipi Eflanjör Teknik Özellikler Standart () ve ste e Ba l Parçalar () Özellikler/ModelA ANA PARÇAAR/ModelA Nominal Kapasite Verim kw % 19, 91,3 5,5 90,8 31,8 90,4 35,8 90, 43,7 89,9 51,7 89,5 Kazanikey KazanYatay Hermetik Tip Kazan Yak t Sarfiyat kg/saat 1,77,37,97 3,35 4,11 4,87 Kontrol Paneli Kazan Su Hacmi lt Program Saati Baca Ba lant Çap mm Oda Termostat Baca Ç k fl Üst Arka Kazan Termostat Elektrik Beslemesi Monofaze, 0 V, 50 Hz. Termometre A rl k (Net) kg A rl k (Ambalajl ) kg Is tma evresi C S cakl k Ayar C Max. Çal flma S cakl bar Çal flma Bas nc bar Test Bas nc bar Emniyet Ventili Açma Bas nc lt Kapal Genleflme epo Hacmi m 3 /saat Sirkülasyon Pompas ebisi m Sirkülasyon Pompas Basma Yüksekli i Ani Is t c l S cak Su evresi lt/dak S cak Su Üretimi (Su Girifl15 C, T=30 C) bar ,75 1,0 4,7 4,4 9,17 1, ,5 18 1,5 4,6 1,5 4,4 5 14, ,5 4,4 Brülör Yak t Hortumu Mazot Filtresi Sirkülasyon Pompas 3 h zl Kapal Genleflme Seti* Manometre Su oldurma/boflaltma Muslu u Ani Is t c l Plaka Eflanjör 3Yollu Vana Emniyet Özellikleri üflük Su Bas nc Anahtar * Emniyet imit Termostat Emniyet Ventili* Otomatik Hava Tahliye Ventili* Çal flma Bas nc (Min/Max) C 0,3/6 Sigorta Maksimum S cakl k 70 Fotoselli Alev Kontrolü *Kapal genleflme depolu kat kaloriferlerinde

8 Boyutlar ve Ba lant lar A15A0 00 ÖN 31 YAN ARKA K1 T1B T1A T 8 0 K T1A T1B T K1 K : Kalorifer Gidifl (Standart) : Kalorifer Gidifl (Ani Is t c l ) : Kalorifer önüfl : Kullan m Suyu Girifl : Kullan m Suyu Ç k fl : Aç k mbisat : Baca Ba lant s 1/ 1/ 3/4 ø130 A5A30 ÖN YAN ARKA K1 K T1A T1B T T1A T1B T K1 K : Kalorifer Gidifl (Standart) : Kalorifer Gidifl (Ani Is t c l ) : Kalorifer önüfl : Kullan m Suyu Girifl : Kullan m Suyu Ç k fl : Aç k mbisat : Baca Ba lant s 1/ 1/ ø130 A40A50 ÖN YAN ARKA T1 T A40 : 918 A50 : T1 T : Kalorifer Gidifl : Kalorifer önüfl : Aç k mbisat : Baca Ba lant s Bütün ölçüler mm. dir. 1 1/4 1 1/4 ø150 Not: Teknolojik geliflmeler nedeniyle de ifliklik hakk sakl d r. AARKO CARRIER SANAY VE T CARET A.fi. STANBU : GOSBGebze Organize Sanayi Bölgesi fi.bilgisu Cad GebzeKOCAE Tel: (06) Fax: (06) ANKARA : Sedat Simavi Sok. No. 48, ÇankayaANKARA Tel: (0 31) Fax: (0 31) ZM R : fiehit Fethibey Cad. No. 55 Kat 13, 35 Pasaport ZM R Tel: (0 3) Fax: (0 3) AANA : Ziyapafla Bulv. No: 5/56, AANA Tel: (0 3) Fax: (0 3) ANTAYA : M. Kasapo lu Cad. Küçükkaya Sitesi A Blok 1/4, ANTAYA Tel: (0 4) Fax: (0 4) M.. H. : T SE BSI REGISTERE UKAS ENVIRONMENTA MANAGEMENT 003 web: eposta: info@alarkocarrier.com.tr BSI REGISTERE UKAS QUATY MANAGEMENT 003 B USTA Kapak llüstrasyonu: Haslet SOYÖZ Foto raflar: Alper AKYÜZ

Motorin ve Hafif Ya lar çin. S v Yak tl Brülörler. GARANTi

Motorin ve Hafif Ya lar çin. S v Yak tl Brülörler. GARANTi Motorin ve Hafif Ya lar çin S v Yak tl Brülörler ALM Serisi 0.06 GARANTi leri Teknoloji Motorin brülörleri uzun süreli testler sunucunda s v yak tlar konusunda deneyimli uzmanlar taraf ndan gelifltirildi.

Detaylı

Do algaz ve LPG çin. Gaz Yak tl Brülörler. ALG Serisi 30-1.200 kw. GARANTi

Do algaz ve LPG çin. Gaz Yak tl Brülörler. ALG Serisi 30-1.200 kw. GARANTi o algaz ve LPG çin Gaz Yak tl Brülörler ALG Serisi -. kw GARANTi ALG Serisi Gaz Brülörleri leri Teknoloji Gaz brülörleri uzun süreli testler sunucunda gaz konusunda deneyimli uzmanlar taraf ndan gelifltirildi.

Detaylı

Do algaz ve LPG'li Kombi. Serena

Do algaz ve LPG'li Kombi. Serena Do algaz ve LPG'li Kombi Serena Ku u Kadar Bir Zarif 0063 Daha küçük bir kombi. Geniflli i sadece 44 cm. Fakat verimi daha yüksek (%91). Zarif, fakat özel malzemelerden, özel proseslerle imal edilen ve

Detaylı

Balans Vanalar Termostatik Radyatör Vanalar. www.gedikdokum.com

Balans Vanalar Termostatik Radyatör Vanalar. www.gedikdokum.com www.gedikdokum.com Balans Vanalar Termostatik Radyatör Vanalar Is tma sistemlerinin balanslanmas sayesinde tüm sisteme do ru zamanda, gerekli miktarda debi ve dolay s yla gereken s her koflulda sa lanabilir.

Detaylı

η k = % 107 a kadar. %111 (Hi de eri baz al narak)

η k = % 107 a kadar. %111 (Hi de eri baz al narak) Logamax Plus GB 022 Yo uflmal Kombi Tüketimde KonforPlus Düflük Yak t Tüketimi Yo uflma teknolojisiyle gelen çok yüksek verim, çok uzun ömürlü magnezyum-alüminyum-silisyum alafl m high-tech eflanjör, ak

Detaylı

Radyal Vantilatörlü. ADA S cak Hava Apareyi

Radyal Vantilatörlü. ADA S cak Hava Apareyi Radyal Vantilatörlü ADA S cak Hava Apareyleri deal Is tma Apareyi ATA S cak Hava Apareyi Alarko 19 y l nda kuruldu unda ilk apareyini tasarlad, üretti ve satt. O günden bu yana Türkiye de onbinlerce aparey

Detaylı

BRÜLÖR BAYMAK SE YAKIT FARKETMEZ

BRÜLÖR BAYMAK SE YAKIT FARKETMEZ BRÜLÖR BAYMAK SE YAKIT FARKETMEZ FUEL-O L BRÜLÖRLER ÇOK GEN fi ARALI I, BÜYÜK LERDE K KADEMEL MODELLER SESS Z, YÜKSEK VER ML ÇALIfiMA KARfiI BASINÇLI KAZANLAR Ç N ÖZEL D ZAYN EN Y KAL TE KOMPONENTLERLE

Detaylı

konforal S v ve Gaz Yak tl Döküm Kazan Konforal GARANTi 76-930 kw Avrupa Standartlar nda

konforal S v ve Gaz Yak tl Döküm Kazan Konforal GARANTi 76-930 kw Avrupa Standartlar nda S v ve Gaz Yak tl Döküm Kazan Konforal GARANi - 90 kw Avrupa Standartlar nda Zengin Seçenek: 5.000-00.000 Kcal/saat kapasite aral nda model. Esnek Döküm ekni i: Döküm dilimli kazanlar, EN GJL 00 malzemeden

Detaylı

Victrix Superior 32 kw Duvar tipi yo uflmal kombi (32 kw) Duvar tipi yo uflmal kat kaloriferi (32 kw X) Yo uflmal Kombi

Victrix Superior 32 kw Duvar tipi yo uflmal kombi (32 kw) Duvar tipi yo uflmal kat kaloriferi (32 kw X) Yo uflmal Kombi Victrix Superior 2 kw Duvar tipi yo uflmal kombi (2 kw) Duvar tipi yo uflmal kat kaloriferi (2 kw X) Yo uflmal Kombi Yo uflmal Kombi Victrix Superior 2 kw mmergas Victrix Superior kw çevre dostu yo uflmal

Detaylı

Yer-Tavan Tipi Split Klima

Yer-Tavan Tipi Split Klima Yer-Tavan Tipi Split Klima YER - TAVAN TiPi SPLiT KLiMALAR fi k görünümleri ile her ortama uyum sa layabilen Flair yer-tavan tipi klimalar, montaj alan n n yetersiz oldu u mekanlarda ek bir aparata ihtiyaç

Detaylı

EM/PM Serisi Modülasyonlu 90-4.275 kw Do algaz ve LPG için...

EM/PM Serisi Modülasyonlu 90-4.275 kw Do algaz ve LPG için... az Yak tl rülörler EM/PM Serisi Modülasyonlu RNTi 9-4.275 kw o algaz ve LP için... EM/PM Serisi az rülörleri - Modülasyonlu EM: rülörde son aflama EM serisi gaz brülörleri deneyimin, uzun süreli araflt

Detaylı

Çat Tipi (Rooftop) Klimalar 48 AZ

Çat Tipi (Rooftop) Klimalar 48 AZ Çat Tipi (Rooftop) Klimalar 48 AZ So utma ve Gaz Yak c l Is tma Tüm Mevs fiimdi Daha Hafif Daha Kompakt Kompakt stiliyle ROOFTOP hava koflulland r c lar son derece hafiftir. Döflemede daha az yer kaplar.

Detaylı

Dalg ç Pompalar AL 6 KPS Serisi

Dalg ç Pompalar AL 6 KPS Serisi Dalg ç Pompalar AL KPS Serisi Su Su kadar de erli KALİTE EM SERTİFİKA. KG Türkiye nin. Büyük Gölü Alarko dan... Alarko, 97 y l ndan bu yana üretti i ellibinden fazla dalg ç pompa ile Türkiye ye Van Gölü

Detaylı

www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Orijinal Ya lar

www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Orijinal Ya lar www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Orijinal Ya lar Kazand ran Güç Mercedes-Benz orijinal ya lar arac n z üreten uzmanlar taraf ndan, gelifltirilmifltir. Mercedes-Benz in dilinden en iyi Mercedes-Benz

Detaylı

Çelik Kazan. S v ve Gaz Yak tl. 3 Geçiflli ACK 3 Serisi. Türkiye nin lk Yerli Üretim CE flaretli S caksu Kazan

Çelik Kazan. S v ve Gaz Yak tl. 3 Geçiflli ACK 3 Serisi. Türkiye nin lk Yerli Üretim CE flaretli S caksu Kazan S v ve Gaz Yak tl Çelik Kazan 3 Geçiflli ACK 3 Serisi GARANTi 93.63 kw Düflük S cakl k Kazan Türkiye nin lk Yerli Üretim CE flaretli S caksu Kazan leri Teknoloji Ürünü: Kazanlarda kullan lan üretim, tasar

Detaylı

Premiks Tam Yo uflmal Kombi Seradens

Premiks Tam Yo uflmal Kombi Seradens Premiks Tam Yo uflmal Kombi Seradens TASARRUF VE YÜKSEK VER M N MÜKEMMEL UYUMU 4 YILDIZ ENERJ VER ML L SINIFI GARANTi Üstün Özellikli Tam Yo uflmal Kombi Seradens Premiks tam yo uflmal kombi Seradens;

Detaylı

Estetik / Özgün Çizgiler. Her Koflulda En Uygun Çözüm. Kolay Montaj ve Bak m. Genifl Kullan m Alan. Tavana Gizlemeye ve Kanala Ba lamaya Uygun

Estetik / Özgün Çizgiler. Her Koflulda En Uygun Çözüm. Kolay Montaj ve Bak m. Genifl Kullan m Alan. Tavana Gizlemeye ve Kanala Ba lamaya Uygun ÜN TELER 02 03 Alarko Fan Coil üniteleri, son teknoloji kullan larak tasarlanm fl ve üretilmifltir. skelet malzemesi olarak galvaniz çelik kullan lan ürünlerin en büyük avantajlar ; estetik d fl görünüm,

Detaylı

AirHome Serisi Sulu Split Tip Isı Pompaları

AirHome Serisi Sulu Split Tip Isı Pompaları Apartman, siteler gibi toplu konut projelerinde ve Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için 25 kw'a kadar performans aralığında dış üniteler Sıcak su boyleri ve tesisat ekipmanları

Detaylı

Duvar Tipi. Yo uflmal Kombi/Kazan

Duvar Tipi. Yo uflmal Kombi/Kazan Duvar Tipi Yo uflmal Kombi/Kazan Q ATAG yo uflmal kombi ve kazanlar dayan kl paslanmaz çelik gövde ve kanatç ks z paslanmaz çelik düz borulardan oluflan eflanjörleri kulland için zaman içerisinde korozyona

Detaylı

Yo uflmal Kombi/Kazan

Yo uflmal Kombi/Kazan Duvar Tipi Yo uflmal Kombi/Kazan Q Süper yüksek verim: % YIL GARANT Yeni bafllayan gün sizi canland r c bir dufl ve davetkar bir kahvalt ile karfl l yor. Fakat güne bafllamadan önce kendinize bu yorucu

Detaylı

Harmony-D Hermetik Kombi

Harmony-D Hermetik Kombi Harmony-D Hermetik Kombi Dijital ekranlı, yüksek verimli ve kullanıcı dostu Yeni Harmony-D Kombi ALARKO NUN KOMBIDE YENI TASARIM VIZYONUNUN SON ÖRNEĞI... Kontrol paneli çevresinde modern LED ışıklandırma

Detaylı

Tam Yo uflmal Kazan. Yer Tipi SINIFI MGK 130-170 - 210-250 - 300 PREST JL PROJELER Ç N PREM KS KAZANLAR 4 YILDIZ ENERJ. Kapasite aral 23-1.

Tam Yo uflmal Kazan. Yer Tipi SINIFI MGK 130-170 - 210-250 - 300 PREST JL PROJELER Ç N PREM KS KAZANLAR 4 YILDIZ ENERJ. Kapasite aral 23-1. Yer Tipi Tam Yo uflmal Kazan 4 YILDIZ ENERJ VER ML L SINIFI Kapasite aral 231.176 PREST JL PROJELER Ç N PREM KS KAZANLAR 130 170 210 2 300 WOLF SER S YER T P YO UfiMALI KAZANLAR Küçük Yerde Büyük Gövde

Detaylı

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h)

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h) VITOPEND 100-W Gaz yakıtlı kombi / ısıtıcı Bacalı veya hermetik işletme için Modülasyonlu, atmosferik brülörlü Anma ısı gücü aralığı: 10,5 30 kw (9 000 25 800 kcal/h) Düşük Sıcaklık Kazanı Vitopend 100-W,

Detaylı

Faaliyet Konular m z:

Faaliyet Konular m z: Faaliyet Konular m z: Is Transfer Bölümü Plakal Is Eflanjörleri Borulu ve Tubuler Eflanjörler Akümülasyon Tanklar Boylerler S v Transfer Bölümü Domestik Pompalar Hijyenik Pompalar Proses Pompalar Hijyenik

Detaylı

Sirkülasyon Pompası Optima

Sirkülasyon Pompası Optima ECO DESIGN (TASARIM) Yönetmeliklerine Uygun ilk ve Tek Yerli Üretim Sirkülasyon Pompası Optima SİSTEMİN KALBİNDE EUP READY LOW ENERGY CONSUMPTION SAVE the NATURE yılı aşkın Alarko Sirkülasyon Pompası deneyimi

Detaylı

Klima Santralleri 39 HQ

Klima Santralleri 39 HQ Klima Santralleri 39 HQ Airovision Ha v a k ofl u ll an d r mada y e n i viz y o n Airovision S n f n n En yisi Her Uygulama çin Müflteri steklerine Özel Airovision Ünitesi Standart ürün yelpazesi 0,5

Detaylı

Maior kw 24 kw - 28 kw - 32 kw Hermetik Kombiler. Yo uflmal Kombi

Maior kw 24 kw - 28 kw - 32 kw Hermetik Kombiler. Yo uflmal Kombi Maior kw 4 kw - 8 kw - 3 kw Hermetik Kombiler Yo uflmal Kombi Yo uflmal Kombi Maior kw mmergas Maior kw modeli kombiler, enerji tasarrufu sa layan alev modülasyonu, tüm fonksiyonlar yöneten mikro ifllemcili

Detaylı

Panel Radyatör BAR SICAKLI IN SANATI... TEST. GARANTi BASINCI

Panel Radyatör BAR SICAKLI IN SANATI... TEST. GARANTi BASINCI Panel Radyatör SICAKLI IN SANATI... GARANTi TEST BASINCI 13 BAR Panel radyatörde 21. yüzy la uzanan çizgi... ZENG N SEÇENEKLER Alarko panel radyatörleri - mm aras nda 5 farkl yükseklikte, -0 mm aras nda

Detaylı

D KEY T P S GORTALI YÜK AYIRICILAR

D KEY T P S GORTALI YÜK AYIRICILAR Dikey Sigortal Yük Ay r c lar Üç Faz Ayr Ayr Aç labilen FVS160 NH00 / 160A Üç Faz Birlikte Aç labilen Ç NDEK LER Özellikler Teknik Tablo Teknik Resimler 1 2 FVS2 NH1 / 2A FVS400 NH2 / 400A FVS60 NH / 60A

Detaylı

Çelik Kazan. Konforal. S v ve Gaz Yak tl. 2 Geçiflli ACK 2 Serisi. 35-3.488 kw Düflük S cakl k Kazan

Çelik Kazan. Konforal. S v ve Gaz Yak tl. 2 Geçiflli ACK 2 Serisi. 35-3.488 kw Düflük S cakl k Kazan S v ve Gaz Yak tl Çelik Kazan Konforal 2 Geçiflli ACK 2 Serisi GARANTi 5. kw Düflük S cakl k Kazan Türkiye nin lk Yerli Üretim CE flaretli S caksu Kazan leri Teknoloji Ürünü: Kazanlarda kullan lan üretim,

Detaylı

Hermetik Kombi. Serena ÜSTÜN TEKNOLOJİ, EŞSİZ KONFOR, YÜKSEK PERFORMANS YENİ SERENA DA...

Hermetik Kombi. Serena ÜSTÜN TEKNOLOJİ, EŞSİZ KONFOR, YÜKSEK PERFORMANS YENİ SERENA DA... Hermetik Kombi Serena ÜSTÜN TEKNOLOJİ, EŞSİZ KONFOR, YÜKSEK PERFORMANS YENİ SERENA DA... Dijital ekranlı, yüksek verimli ve kullanıcı dostu Serena Kombi 25,8 kw ISITMA KAPASİTESİ 13,5 lt/dk KULLANIM SUYU

Detaylı

M NYATÜR DEVRE KES C LER

M NYATÜR DEVRE KES C LER Anahtarl Otomatik Sigortalar Ç NDEK LER FM A... A FM A... A Otomatik Sigortalar Özellikler Teknik Tablo Sipariş Kodları Eğriler Faz - Nötr Anahtarlı Otomatik Sigortalar Özellikler Teknik Tablo Sipariş

Detaylı

75 ini

75 ini 75 ini Tesisatta s yal t m ile; Binan n daha az enerji kullanarak s tma veya so utma dolay s yla çevre kirlili inin azalt lmas, cihazlar n daha verimli çal mas sa lan r. Cihazlar n çal mas s ras nda

Detaylı

Movi-Eco. S ra Kontrollü Tam Otomatik Hidrofor Setleri. Kullan m Alanlar. Dizayn. Kodlama Sistemi. Ak flkanlar. flletme Bilgileri

Movi-Eco. S ra Kontrollü Tam Otomatik Hidrofor Setleri. Kullan m Alanlar. Dizayn. Kodlama Sistemi. Ak flkanlar. flletme Bilgileri Tip Kitapç BT 117/-8 Movi-Eco S ra Kontrollü Tam Otomatik Hidrofor Setleri Kullan m Alanlar Apartmanlar, siteler Hastahaneler, okullar Al flverifl ve ifl merkezleri Hoteller ve tatil köyleri Endüstriyel

Detaylı

Fan Coil Cihazları Tesisat Bağlantıları

Fan Coil Cihazları Tesisat Bağlantıları Newtherm Fan Coil Kontrol Ekipmanları Bağlantı vanaları, uzaktan kontrol cihazları, dijital veya mekanik duvar tipi termostatları ve yalıtımlı montaj setleriyle birlikte sistem bazında teslim edilmektedir.

Detaylı

3-Geçişli Sıvı/Gaz Yakıtlı Kazanlar Uno-3 Max-3 THW-I NTE. Sıcak Su Kazanları

3-Geçişli Sıvı/Gaz Yakıtlı Kazanlar Uno-3 Max-3 THW-I NTE. Sıcak Su Kazanları 3-Geçişli Sıvı/Gaz Yakıtlı Kazanlar Uno-3 Max-3 THW-I NTE Sıcak Su Kazanları 1 Hoval 3-geçişli sıvı/gaz yakıtlı sıcak su kazanlarının avantajları Ürünlerimiz teknolojinin son örneğini temsil ederken, yaratıcı

Detaylı

DKEY TP SGORTALI YÜK AYIRICILAR

DKEY TP SGORTALI YÜK AYIRICILAR DKEY TP SGORTALI YÜK AYIRICILAR Dikey Sigortal Yük Ay r c lar Üç Faz Ayr Ayr Aç labilen FVS160 NH00 / 160A Üç Faz Birlikte Aç labilen Ç NDEK LER Özellikler Aksesuarlar Teknik Tablo Teknik Resimler Dikey

Detaylı

Otomatik Kademe Kontrollü. Sirkülasyon Pompalar

Otomatik Kademe Kontrollü. Sirkülasyon Pompalar Otomatik Kademe Kontrollü Sirkülasyon Pompalar HCPO tiplerinde geliflmifl, üstün özellikler. Binalarda Enerji Performans Yönetmeli i madde 12/6'ya tam uygunluk Termik koruma Ters dönüfl uyar s ve korumas

Detaylı

Inverterli Ticari Klimalar

Inverterli Ticari Klimalar Inverterli Ticari Klimalar Tasarruf Konfor 02 Estetik S Super Digital Inverter En Verimli Enerji Tüketimi flletme maliyetlerinizi minimuma indirir. -20ºC d fl ortam s cakl na kadar yüksek performansl s

Detaylı

YIL DIVATECH D KOMB LER. 3GARANTi

YIL DIVATECH D KOMB LER. 3GARANTi DIVATECH D KOMB LER 24 kw ve 32 kw l k iki farkl kapasite seçene i Monotermik (çift) eflanjör Yüksek verim Kompakt ölçüler 14 farkl emniyet sistemi YIL 3GARANTi * ENERGY CERTIFICATION According to 92/42

Detaylı

20.000-75.000 kcal/hr 23-87 kw Sıcak Su Kazanı. Katı Yakıtlı. Kat Kaloriferi CKK

20.000-75.000 kcal/hr 23-87 kw Sıcak Su Kazanı. Katı Yakıtlı. Kat Kaloriferi CKK 20.000-75.000 kcal/hr 23-87 kw Sıcak Su Kazanı Katı Yakıtlı Kat Kaloriferi CKK Yüksek Performanslı KATI YAKITLI KAT KALORİFERİ ALARKO CKK Kendimize sorduk: Kat Kaloriferinde Kombi Rahatlığını Nasıl Sağlarız?

Detaylı

LOGOBLOC 3 GEÇ fil KAZAN

LOGOBLOC 3 GEÇ fil KAZAN LOGOBLOC 3 GEÇ fil KAZAN Yüksek Is l Verim %9 Alman Teknolojisi Estetik Dizayn Eliptik Kazan Gövdesi 3 Tam Geçiflli Kazan Yap s Düflük S cakl k Kazan Thermomix Teknolojisi Logobloc Kazan Teknik Özellikleri

Detaylı

KORDİNAMİKR I S I S İ S T E M L E R İ

KORDİNAMİKR I S I S İ S T E M L E R İ 3 GEÇİŞLİ KORDİNAMİKR KOR 3G SERİSİ www.kordinamik.com 2 YIL 3 GEÇİŞLİ OTOMATİK ISI KONTROLLÜ KATI YAKITLI KAT KALORİFERİ * Otomatik Isı Kontrollü * 3 Geçişli * Dijital Panolu * Doğa Dostu * Estetik Tasarım

Detaylı

Sirkülasyon Pompası Optima

Sirkülasyon Pompası Optima ECO DESIGN (TASARIM) Yönetmeliklerine Uygun ilk ve Tek Yerli Üretim Sirkülasyon Pompası Optima SİSTEMİN KALBİNDE EUP READY LOW ENERGY CONSUMPTION SAVE the NATURE yılı aşkın Alarko Sirkülasyon Pompası deneyimi

Detaylı

Microswitchli çubuk termostat

Microswitchli çubuk termostat E-mail: Fax: +49 661 6003-607 Veri Sayfası 60.1530 Sayfa 1/6 Microswitchli çubuk termostat STMA tip serisi Özellikler Mikroswitchli Alüminyum döküm gövde Koruma sınıfı IP 54 Yüksek aşırı sıcaklık koruması

Detaylı

Gaz Yakıtlı Brülörler

Gaz Yakıtlı Brülörler oğal Gaz ve LPG için Gaz Yakıtlı Brülörler ALG SERiSi 301.861 KW ALG Serisi Gaz Brülörleri İleri Teknoloji Gaz brülörleri uzun süreli testler sunucunda gaz konusunda deneyimli uzmanlar tarafından geliştirildi.

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda monitörler için kumanda Masaüstü TFT piyasada standart bulunan TFT'lere göre, zorlu endüstriyel ortamlarda dahi sürekli olarak sorunsuz çalışırlar.

Detaylı

ELEKTRON K FREKANS KONTROLLÜ H DROFOR

ELEKTRON K FREKANS KONTROLLÜ H DROFOR ELEKTRON K FREKANS KONTROLLÜ H DROFOR Invertör Invertör teknolojisi sayesinde, E.sybox su ihtiyac na göre devreye girerek minimum maliyet sa lar. Motor Yeni su so utmal motorun sesi, so utucu fan olmad

Detaylı

ACM serisi hava soğutmalı soğuk su üretici gruplar küçük ve orta büyüklükteki soğuk su üretici ihtiyacını karşılamak üzere

ACM serisi hava soğutmalı soğuk su üretici gruplar küçük ve orta büyüklükteki soğuk su üretici ihtiyacını karşılamak üzere ACM ACM serisi hava soğutmalı soğuk su üretici gruplar küçük ve orta büyüklükteki soğuk su üretici ihtiyacını karşılamak üzere üretilmiştir. ACM serisi hava soğutma soğuk su üretici gruplar yalnız soğutma

Detaylı

Ýçinizi ýsýtan yüksek teknoloji Victrix 24 kw Duvar tipi yo uþmal kombi (24 kw) Duvar tipi yo uþmal kat kaloriferi (24 kw X) Yoðuþmalý Kombi Yo uþmal Kombi Victrix 24 kw Victrix 24 kw X mmergas 24 kw çevre

Detaylı

3 Geçişli CGS3 Serisi 116-3.489 kw Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz ve Sıvı Yakıtlı Çelik Kazan

3 Geçişli CGS3 Serisi 116-3.489 kw Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz ve Sıvı Yakıtlı Çelik Kazan 3 Geçişli Serisi 6-3.489 kw Düşük Sıcaklık Kazanı Gaz ve Sıvı Yakıtlı Çelik Kazan ÇELİK GÖVDELİ KAZANDA LİDER Gaz ve Sıvı Yakıtlı 3 GEÇİŞLİ SERİSİ Çelik Kazan UZUN ÖMÜRLÜ İLERİ TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ Kazanlarda

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL 1 4 6 5 3 7 2 Küçük panolar Dünya çapında onaylı ve çok sayıda standart ölçülerde stoklarımızda mevcut. Pratik sistem aksesuarları, KL terminal kutularını yaygın

Detaylı

Tam Kalk fll / Yüksek Bas nç

Tam Kalk fll / Yüksek Bas nç www.gedikdokum.com API Seri 526 Rafineriler Kimya endüstrisi Petrokimya endüstrisi Petrol ve Gaz 1" 8" ölçü aralı, D T orifis seçenekleri Malzemeler : WCB, CF8M, WC6, LCB, API 526 standardına uygun tasarım

Detaylı

YIL DOMITECH KOMB LER. 3GARANTi

YIL DOMITECH KOMB LER. 3GARANTi DOMITECH KOMB LER 24 kw ve 32 kw l k iki farkl kapasite seçene i Ferroli patentli eflanjör Yüksek verim Kompakt ölçüler 12 farkl emniyet sistemi YIL 3GARANTi * ENERGY CERTIFICATION According to 92/42 EEC

Detaylı

YENİ ÜRÜN. Alarko CGS2 ve CGS3 Serisi Sıvı ve Gaz Yakıtlı Çelik Kazan

YENİ ÜRÜN. Alarko CGS2 ve CGS3 Serisi Sıvı ve Gaz Yakıtlı Çelik Kazan Isıtma Haber Bülteni / Sayı 91 Sayı 33 / Nisan 2015 YENİ ÜRÜN Alarko CGS2 ve CGS3 Serisi Sıvı ve Gaz Yakıtlı Çelik Kazan Kazanlarımız yenilendi. Şimdi hem fiyatları daha ekonomik, hem de kazan kontrolü

Detaylı

Çelik Kazan. S v ve Gaz Yak tl. 3 Geçiflli ACK 3 Serisi. 93-1.163 kw Düflük S cakl k Kazan. Türkiye nin lk Yerli Üretim CE flaretli S caksu Kazan

Çelik Kazan. S v ve Gaz Yak tl. 3 Geçiflli ACK 3 Serisi. 93-1.163 kw Düflük S cakl k Kazan. Türkiye nin lk Yerli Üretim CE flaretli S caksu Kazan S v ve Gaz Yak tl Çelik Kazan 3 Geçiflli ACK 3 Serisi GARANTi 93-.63 kw Düflük S cakl k Kazan Türkiye nin lk Yerli Üretim CE flaretli S caksu Kazan leri Teknoloji Ürünü: Kazanlarda kullan lan üretim, tasar

Detaylı

Panel Radyatör BAR SICAKLI IN SANATI... TEST. GARANTi BASINCI ÜYES D R

Panel Radyatör BAR SICAKLI IN SANATI... TEST. GARANTi BASINCI ÜYES D R Panel Radyatör SICKLI IN SNTI... ÜYES D R GRNTi TEST BSINCI 13 BR Panel radyatörde 21. yüzy la uzanan çizgi... ZENG N SEÇENEKLER larko panel radyatörleri - mm aras nda 5 farkl yükseklikte, -0 mm aras nda

Detaylı

5. MEKAN K TES SAT S TEM N N Y

5. MEKAN K TES SAT S TEM N N Y Bir binan n s t lmas veya so utulmas için harcanan enerjinin azalt lmas nda, mekanik tesisat yal t m n n önemi, göz ard edilemeyecek kadar büyüktür. Özellikle binalar n s tma ve so utma tesisatlar n n,

Detaylı

GBI46.20 GBI46.25 GBI46.32 GBI46.40. Üç Yollu Vana PN10, (dişi-dişli)

GBI46.20 GBI46.25 GBI46.32 GBI46.40. Üç Yollu Vana PN10, (dişi-dişli) Üç Yollu Vana PN0, (dişi-dişli) Üç yollu vana PN0, dişi-dişli Gri döküm demir EN-GLJ-250 DN... 40 kvs 6.3... 25 m3/h Açı 90o Dişi diş bağlantılı Rp 3/4... Rp /2 Manuel düzeltmeli GRA ya uygun... elektro

Detaylı

YENİ ÜRÜN. SERENA YENİLENDİ Alarko dan Kombide Yeni Tasarım Vizyonunun Son Örneği

YENİ ÜRÜN. SERENA YENİLENDİ Alarko dan Kombide Yeni Tasarım Vizyonunun Son Örneği Isıtma Haber Bülteni / Sayı 91 Sayı 37 / Şubat 2016 YENİ ÜRÜN SERENA YENİLENDİ Alarko dan Kombide Yeni Tasarım Vizyonunun Son Örneği Alarko nun efsanevi kombisi Serena, teknolojinin son özellikleriyle

Detaylı

PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Duvar Tipi Yer Tipi Sessiz çalışma (25 db) sınıf 5 D 95 n C KASKAD İLE 2640kW a KADAR GÜÇ Merkezi sistem için üretilmiş olan akte.mix serisi kazanlar binaların

Detaylı

40 yard mc olur, önlemeye yard mc olur. engellenmesine sa layarak Binalarda ba ms z birimleri birbirinden ay ran dö emelere, duvarlara, , çat s na Binan n Enerji Kimlik Belgesi var m? (Bu belge, s tma,

Detaylı

TERMO TEKN K T CARET VE SANAY A.fi.

TERMO TEKN K T CARET VE SANAY A.fi. Radyatör Katalo u TERMO TEKN K T CARET VE SANAY A.fi. Enco Plaza, Cemal Ulusoy Caddesi No: 57 34620 Yenibosna - stanbul Tel: 0212 697 84 84 (pbx) Faks: 0212 277 43 45 www.termoteknik.com Termo Teknik,

Detaylı

I.1.Doğal Gaz Sobası Sınıflandırılması

I.1.Doğal Gaz Sobası Sınıflandırılması I. DOĞALGAZ SOBASI Gaz yakıtla çalışan, radyatör ve ısıtma tesisatına ihtiyaç duymadan yerleştirildiği mekanı ısıtan bir ısıtma cihazıdır. Benzerlik İlişkisi, Elektrik Sobası Odun Kömür Sobası Doğal Gaz

Detaylı

BAYMAK GAZ BRÜLÖRLER Tek Kademeli Çift Kademeli Oransal Gaz Brülörleri BG Serisi kw

BAYMAK GAZ BRÜLÖRLER Tek Kademeli Çift Kademeli Oransal Gaz Brülörleri BG Serisi kw BAYMAK GAZ BRÜLÖRLER Tek Kademeli Çift Kademeli Oransal Gaz Brülörleri BG Serisi - Baxi Group, De Dietrich, Remeha Tek Kademeli Gaz Brülörleri BG Serisi BG serisi tek kademeli brülörlerde sabit gaz ve

Detaylı

ART ÇATI T P KL MA (ROOF - TOP)

ART ÇATI T P KL MA (ROOF - TOP) ART ÇATI T P KL MA (ROOF - TOP) Çat (Roof - top) tipi klima cihazlar hipermarketler, ifl ve al flverifl merkezleri, sinema, tiyatro, gösteri merkezleri, sosyal tesisler, e itim kurumlar v.b yerler ile

Detaylı

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi FGB Serisi 28-35 kw UYUMLU Enerji tasarrufunda uzman marka Wolf FGB Serisi ile mekanlarda konfor, yeniden tanımlanıyor Opsiyonel BM-2 Programlama Modülü ve

Detaylı

GARANTİ 3YIL. KUPALA Premix Yoğuşmalı Kombi

GARANTİ 3YIL. KUPALA Premix Yoğuşmalı Kombi GARANTİ 3YIL KUPALA Premix Yoğuşmalı Kombi GENEL ÖZELLİKLER 24kW, 28kW ve 35kW lık üç farklı kapasite seçeneği, 2009/142/EC gaz yakan cihazlar direktiflerine uygun, 92/42/EC verim direktiflerine göre 4

Detaylı

TESİSAT MAHAL LİSTESİ

TESİSAT MAHAL LİSTESİ İşin Adı : A.K.Ü ANTREMAN SALONU,KAPALI VE AÇIK SPOR TESİSLERİ İNŞAATI İŞİ Sayfa: 1 1 2 3 152-1714/1715 152-1714/1715A 152-1715/1716 4 161-200 5 162-201 6 164-400 660 Kcal/h çelik malzemeden (kaynaklı)

Detaylı

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi GENEL ÖZELLÝKLER HERCULES Condensing 32 2 I Yer Tipi Boylerli

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombiler %109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4

Detaylı

Alarko - Techem Isı Giderleri Paylaflım Sistemi

Alarko - Techem Isı Giderleri Paylaflım Sistemi Bu küçük s payölçerin ard nda; 58 y ll k deneyim, 4.000 in üzerinde çal flan ve %100 müflteri memnuniyeti var! Alarko - Techem Isı Giderleri Paylaflım Sistemi Alarko - Techem Is Giderleri Paylafl m Hizmetleri

Detaylı

MERKEZ ISITMA S STEMLER

MERKEZ ISITMA S STEMLER MERKEZ ISITMA S STEMLER YEN Lectus 65,90,115 kw yo uflmal kazan modelleri %111,3 e varan kazan verimi %16-100 modülasyon aralı ı 15 kazana kadar kaskad çalıfltırabilme Düflük emisyon de erleri ile çevre

Detaylı

KM 24-150 SBU-GT. KM 24-150 SBU-GT Vakum Tüplü Güneş Enerji Sistemleri TÜP SAYISI 24. SICAK SU KAPASİTESİ SOĞUK SU KAPASİTESİ EMİCİ YÜZEY 2,4 m 2

KM 24-150 SBU-GT. KM 24-150 SBU-GT Vakum Tüplü Güneş Enerji Sistemleri TÜP SAYISI 24. SICAK SU KAPASİTESİ SOĞUK SU KAPASİTESİ EMİCİ YÜZEY 2,4 m 2 KM 24-150 SBU-GT KM 24-150 SBU-GT Vakum Tüplü Güneş Enerji Sistemleri TÜP SAYISI 24 150 Lt 50 Lt EMİCİ YÜZEY 2,4 m 2 BOYUTLAR A 1695 mm B 1780 mm C 1555 mm D 420 mm E 1830 mm >Krom Nikel iç kazan >Florin

Detaylı

Merkezi Isıtmalı Binalarda Daire çi Sıcaklık Kontrol Sistemleri

Merkezi Isıtmalı Binalarda Daire çi Sıcaklık Kontrol Sistemleri Merkezi Isıtmalı Binalarda Daire çi Sıcaklık Kontrol Sistemleri Tesisat n z hangi tür olursa olsun, ARTIK KONTROL SiZDE! Sobaya alabildi ince kömür at p nar gibi k zartt ktan sonra karfl s na geçip s nma

Detaylı

S cak Su Boyleri. Akümülasyon Tank. Konforal Süper Boyler. Akümülasyon Tank

S cak Su Boyleri. Akümülasyon Tank. Konforal Süper Boyler. Akümülasyon Tank S cak Su Boyleri Akümülasyon Tank Konforal Süper Boyler Akümülasyon Tank ALARKOKONFORAL BOYLER Alarko boylerleri gelifltirilmifl teknolojisi ve mükeel tasarlanm fl biçimi ile 000 li y llar n bilinçli kullan

Detaylı

AQUA BOYLER Tek ve Çift Serpantinli Boyler

AQUA BOYLER Tek ve Çift Serpantinli Boyler AQUA BOYLER Tek ve Çift Serpantinli Boyler Tek Serpantinli Boyler Tek Serpantinli Boyler tek ısı kaynaklı sistemlerde - katı/sıvı/gaz yakıtlı kazan veya güneş enerjisi - sıcak su elde etmek için kullanılınır.

Detaylı

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı!

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Yeni nesil Ventum gazifikasyon kazanları çok sessiz, verimli ve ekonomik bir sistem olarak tasarlanmıştır. Geniş yanma odası 7 saate kadar ısıtmaya yetecek

Detaylı

MODÜLER PANO SSTEMLER

MODÜLER PANO SSTEMLER MDÜLER PN SSTEMLER Tip Testli Pano Ç NDEK LER Tip Testli Pano Özellikleri Elektriksel - Mekaniksel Karakteristikler FMP-1 Modüler Panolar Pano Ölçüleri Pano Bileşenleri FMP-2 Modüler Panolar Pano Ölçüleri

Detaylı

KTM 512. Kombine kontrol ve balans vanaları Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanaları

KTM 512. Kombine kontrol ve balans vanaları Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanaları KTM 512 Kombine kontrol ve balans vanaları Basınçtan bağımsız balans ve kontrol vanaları IMI TA / Kontrol vanaları / KTM 512 KTM 512 Değişken debili ısıtma ve soğutma sistemleri için geliştirilen bu yüksek

Detaylı

Lider. DUVAR T P YO UfiMALI KAZAN. DUVAR T P YO UfiMALI KAZAN. 1.320 Kw Kaskad Kapasitesi le

Lider. DUVAR T P YO UfiMALI KAZAN. DUVAR T P YO UfiMALI KAZAN. 1.320 Kw Kaskad Kapasitesi le DUVAR T YO UfiMALI KAZAN DUVAR T YO UfiMALI KAZAN % 109,8 (DIN 4702-T8) Verim % 107,6 (%30 K smi Yükte Ortalama Verim) Dijital Lcd Kumanda anosu Kapasite; 38.700-47.300-55.900-73.100-86.000 kcal/h 12 Kazana

Detaylı

2 Geçişli CGS2 Serisi 116-930 kw Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz ve Sıvı Yakıtlı Çelik Kazan

2 Geçişli CGS2 Serisi 116-930 kw Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz ve Sıvı Yakıtlı Çelik Kazan 2 Geçişli CGS2 Serisi 116-930 kw Düşük Sıcaklık Kazanı Gaz ve Sıvı Yakıtlı Çelik Kazan ÇELİK GÖVDELİ KAZANDA LİDER Gaz ve Sıvı Yakıtlı 2 GEÇİŞLİ CGS2 SERİSİ Çelik Kazan İLERİ TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ Kazanlarda

Detaylı

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi Şık ve Fonksiyonel Tasarım DemirDöküm Nitron Condense Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24 ve 28 kw kapasite seçenekleri ile hem

Detaylı

Radyatör Katalo u. www.termoteknik.com. Rev. 2 / fiubat 2011

Radyatör Katalo u. www.termoteknik.com. Rev. 2 / fiubat 2011 Radyatör Katalo u TERMO TEKN K T ARET VE SANAY A.fi. Enco Plaza, emal Ulusoy addesi No: 57 34 Yenibosna - stanbul Tel: 01 697 84 84 (pbx) Faks: 01 77 43 45 www.termoteknik.com Rev. / fiubat 011 Termo Teknik,

Detaylı

MERKEZİ SİSTEM KAZAN. Yakut Serisi Çelik Kazan. Elmas Serisi Çelik Paket Kazan. Logobloc 3 Geçiflli Çelik Kazan. Safir Serisi Çelik Paket Kazan

MERKEZİ SİSTEM KAZAN. Yakut Serisi Çelik Kazan. Elmas Serisi Çelik Paket Kazan. Logobloc 3 Geçiflli Çelik Kazan. Safir Serisi Çelik Paket Kazan MERKEZİ SİSTEM KAZAN Yakut Serisi Çelik Elmas Serisi Çelik Paket Logobloc Geçiflli Çelik Safir Serisi Çelik Paket MERKEZİ SİSTEM İKİ GEÇİŞLİ ÇELİK KAZAN Yakut Serisi Çelik.000 kcal/h 0.000 kcal/h kapasiteler

Detaylı

Portatif Benzinli Jeneratörler

Portatif Benzinli Jeneratörler Portatif Jeneratörler HT YACA UYGUN JENERATÖR SEÇ M Jeneratörünüzü sat n almadan önce mutlaka besleyece iniz cihazlara göre güç tespiti yap lmal d r. Jeneratörden beslenecek cihazlar n tüm girifl güçleri

Detaylı

YIL DOMICONDENS. YO UfiMALI KOMB. 3GARANTi

YIL DOMICONDENS. YO UfiMALI KOMB. 3GARANTi DOMICONDENS YO UfiMALI KOMB Yo uflma teknolojisi ile %103,6 verim* 24,1 ve 27 kw l k iki farkl kapasite seçene i (50-30ºC de 25,9 ve 29 kw) 12 farkl emniyet sistemi SEDBUK B verimlilik band YIL 3GARANTi

Detaylı

ADA Sıcak Hava Apareyleri

ADA Sıcak Hava Apareyleri Radyal Vantilatörlü ADA Sıcak Hava Apareyleri İdeal Isıtma Apareyi ATA Sıcak Hava Apareyi Alarko 19 yılında kurulduğunda ilk apareyini tasarladı, üretti ve sattı. O günden bu yana Türkiye de onbinlerce

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri 2 Makinaya farklı bakış açıları sayesinde uzun veya kısa boylu operatör oturarak ya da ayakta çalışabilir - Rittal taşıyıcı kol sistemleriyle izleme ve kumanda

Detaylı

Seramik Elyaf Ürünleri Rezistans ve Bant Telleri Cam Mozaik Pres Dizgi Makinesi ve Boyalar Avrupa zole Tu lalar Refrattari Kordierit Ürünler

Seramik Elyaf Ürünleri Rezistans ve Bant Telleri Cam Mozaik Pres Dizgi Makinesi ve Boyalar Avrupa zole Tu lalar Refrattari Kordierit Ürünler i Rezistans ve Bant Telleri Cam Mozaik Pres Dizgi Makinesi ve Boyalar Avrupa zole Tu lalar Refrattari Kordierit Ürünler Refrattari Seramik Roller SIC plaka ve Beam ler GÜVEN SA LAMANIN EN Y YOLU B R fi

Detaylı

BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P. TS 6844 / EN 60335-2 - 35 e UYGUN ÜRET LM fit R. MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU

BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P. TS 6844 / EN 60335-2 - 35 e UYGUN ÜRET LM fit R. MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P TS 6844 / EN 60335-2 - 35 e UYGUN ÜRET LM fit R. MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU 63 9810.0211 - Rev.02-17/06/2008 ELEKTR KL AN SU ISITICI GARANT

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8 Kullanım Kılavuzu İçindekiler İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3 MONTAJ o Koşullar 4 o Musluğa su bağlantısının yapılması 4 Kullanım o Kuru buhar ile temizleme

Detaylı

YIL DOMIPROJECT D KOMBİLER. 3GARANTi. 24 kw ve 32 kw l k iki farkl kapasite seçene i Dijital kontrol paneli 13 farkl emniyet sistemi

YIL DOMIPROJECT D KOMBİLER. 3GARANTi. 24 kw ve 32 kw l k iki farkl kapasite seçene i Dijital kontrol paneli 13 farkl emniyet sistemi DOMIPROJECT D KOMBİLER 24 kw ve 32 kw l k iki farkl kapasite seçene i Dijital kontrol paneli 13 farkl emniyet sistemi YIL 3GARANTi * ENERGY CERTIFICATION According to 92/42 EEC (mod. F) * Ferroli, ürünlerin

Detaylı

Su Tesisat Vanalar. Malgorani Bas nç Düflürücü Vana. Çal flma fiartlar. Teknik Özellikler T P: EUROBRASS 143. Ölçü ve Boyutlar

Su Tesisat Vanalar. Malgorani Bas nç Düflürücü Vana. Çal flma fiartlar. Teknik Özellikler T P: EUROBRASS 143. Ölçü ve Boyutlar Su Tesisat Vanalar Su Tesisat Vanalar Malgorani Bas nç Düflürücü Vana Çal flma fiartlar Kullan ld ak flkan : Su ve hava Maksimum çal flma s cakl : 80 C Maksimum girifl bas nc : 25 bar Ç k fl bas nc ayar

Detaylı

CTION OLLE C

CTION OLLE C 2016COLLECTION Hakkımızda 22 yıldır ısıtma sektöründe faaliyet gösteren Özerteknik Ltd.Şti. Kuzey Kardelen Isı Sanayi firmasını 2009 yılında kurarak İfyıl markasıyla ısıtma sistemlerine yeni ve yenilikçi

Detaylı

YIL DOMIPROJECT KOMB LER. 3GARANTi. 24 kw ve 32 kw l k iki farkl kapasite seçene i Kompakt ölçüler Yüksek verim 13 farkl emniyet sistemi

YIL DOMIPROJECT KOMB LER. 3GARANTi. 24 kw ve 32 kw l k iki farkl kapasite seçene i Kompakt ölçüler Yüksek verim 13 farkl emniyet sistemi 54 DOMIPROJECT KOMB LER 24 kw ve 32 kw l k iki farkl kapasite seçene i Kompakt ölçüler Yüksek verim 13 farkl emniyet sistemi YIL 3GARANTi * ENERGY CERTIFICATION ** According to 92/42 EEC (mod. F) * Ferroli,

Detaylı

işletmeye Tesisleri ni radyatör üretilmesinin ğız. EDM/st Ağustos 2006

işletmeye Tesisleri ni radyatör üretilmesinin ğız. EDM/st Ağustos 2006 Bu sunumda, Temmuz 2006 da işletmeye alınan Alarko Carrier Radyatör Fabrikası Ek Tesisleri ni tanıtacak tacak ve bir saç levhadan panel radyatör üretilmesinin öyküsünü anlatacağı ğız. Dilme İşlemi Panel

Detaylı

SIVI VE GAZ YAKITLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI KULLANMA KLAVUZU

SIVI VE GAZ YAKITLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI KULLANMA KLAVUZU SIVI VE GAZ YAKITLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI KULLANMA KLAVUZU GİRİŞ ÜNMAK ÜGS/ÜSG tip kazanlar, silindirik gövde ve yanma hazneli, sıvı ve/veya gaz yakıtlı çelik kazanlardır. Standart işletme sıcaklığı

Detaylı

Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz.

Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz. Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz. Gazl cihazlar n za ba lad n z gaz hortumu boyunun maksimum 150cm. olmas na ve hortum ba

Detaylı

Fan coil üniteleri. Teknik Veri

Fan coil üniteleri. Teknik Veri Fan coil üniteleri Teknik Veri F a n c o i l ü n i t e l e r i E E D T R 1 1-4 0 0 Fan coil üniteleri Teknik Veri F a n c o i l ü n i t e l e r i E E D T R 1 1-4 0 0 çindekiler Ç NDEK LER TABLOSU 3 Dairesel

Detaylı