Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı"

Transkript

1 Karar Tarihi : 06/04/2009 Karar No : 08 Belediye Meclisi; nın 01/04/2009 tarihli yazılı daveti üzerine Belediye Başkan üyelerin tamamının mevcut olduğunu açıklayarak, 2009 yılı döneminin 4.toplantısının 4.birleşiminin 1.oturumunu açtığını üyelere duyurdu. Bir önceki Meclis toplantı tutanakları okundu, kabulüne oy birliği ile karar verildi. Kararların bir kopyası üyelere dağıtıldı. Başkan gündeme geçmeden önce, 29 Mart 2009 Mahalli İdareler seçimi sonucunda, Halkın verdiği karar neticesinde yeni Meclisin oluştuğunu, beş yıl süre ile Develi ye ve Develi halkına birlik içerisinde hizmet yapacaklarını beyan ederek, Meclis üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Meclis üyeleri de sıra ile kendilerini tanıtarak hep birlikte Develi ye hizmet edeceklerini beyan ettiler. Seçim sonrası Meclisin ilk toplantısı olması nedeniyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşımız okundu. Başkan, gündemin oluşturulmasını ve gündem sırasının belirlenmesini teklif etti yapılan müzakerelerden sonra; gündemin Başkanlık divanı seçimi, Encümen üyesi seçimi, Sultan Sazlığı Milli Parkı Çevre Belediyeleri Birliğine üye seçimi, İhtisas Komisyonlarına üye seçimi, Tarihi Kentler Birliğine üye seçimi, 2008 yılı Denetim Raporunun okunması ve 2008 Faaliyet raporunun görüşülmesi şeklinde belirlenmesine oy birliği ile karar verildi. Gündeme geçildi; gündemin birinci maddesi Başkanlık Divanı seçimleri olup, Meclisin en genç iki üyesi İsmail DEVELİOĞLU ve Bayram SABAH geçici Katip üye olarak yerlerini aldılar. Meclis Başkan Vekillikleri seçimi için, Meclis üyeleri Kamil MÜDERRİSOĞLU ve Mevlüt NERKİZ i teklif etti. Yapılan gizli oy ve açık tasnif usulü oylamada, Mevlüt NERKİZ 15 oy, Kamil MÜDERRİSOĞLU 14 oy, geçersiz 1 oy olarak sonuçlandı. Bu sonuçlara göre Mevlüt NERKİZ oy çokluğu ile Meclis birinci Başkan vekilliğine, Kamil MÜDERRİSOĞLU oy çokluğu ile Meclis ikinci Başkan vekilliğine seçildiler. Meclis Katip üyeliklerine, Meclis üyesi Tahir SARIOĞLU ve Tevfik AYYARKIN ı teklif etti. Yapılan gizli oy ve açık tasnif usulü oylamada, Tahir SARIOĞLU ve Tevfik AYYARKIN 16 şar oy alarak oy birliği ile Meclis katip üyeliğine seçildiler. Başkan iki yıl süre ile görev yapacak Başkanlık Divanı seçimlerinin tamamlandığını beyan etti. Başkanlık Divanı üyeleri yerlerini aldı.

2 Karar Tarihi : 06/04/2009 Karar No : 09 Belediye Meclisi; nın 01/04/2009 tarihli yazılı daveti üzerine Belediye Gündemin ikinci maddesi; Bir yıl süre ile görev yapacak Encümen üyeleri seçimi olup, Meclis üyeleri, İsmail DEVELİOĞLU, Hüseyin TAŞAR ve Tahir SARIOĞLU yazılı bir önerge vererek Encümen üyeliğine Meclis üyesi Nuh KILAVUZ ve Sadullah YILDIRIM ı teklif ettiler. Meclis üyesi Ömer IŞIK ise Encümen üyelikleri için Nuh KILAVUZ ve Halil ÖZDEMİR i teklif etti. Yapılan gizli oy ve açık tasnif usulü oylamada Nuh KILAVUZ 15 Oy, Sadullah YILDIRIM 12 oy, Halil ÖZDEMİR 4 oy ve Ömer IŞIK 1 oy aldı. Bu sonuçlara göre Nuh KILAVUZ ve Sadullah YILDIRIM oy çokluğu ile Encümen üyeliğine seçildiler. Gündemin üçüncü maddesi, Sultan Sazlığı Milli Parkı Çevre Belediyeleri Birliğine üye seçimi olup, Belediye Başkanlarının doğal üye olduğu birliğe, Meclis üyeleri Sadullah YILDIRIM, Hüseyin TAŞAR ve Nuh KILAVUZ yazılı bir önerge vererek, Tahir SARIOĞLU, İsmail DEVELİOĞLU, Salim AÇIKGÖZ ve Halil ÖZDEMİR i teklif ettiler. Meclis üyesi Halil ÖZDEMİR aday olmadığını beyan edince Meclis üyesi Mevlüt NERKİZ aday olarak gösterildi.yapılan açık oylama sonucunda, Meclis üyelerimiz arasından, Belediyemizi Sultan Sazlığı Milli Parkı Çevre Belediyeleri Birliği Meclisinde temsil etmek üzere doğal üye olarak Recep ÖZKAN ın yanı sıra Tahir SARIOĞLU, İsmail DEVELİOĞLU, Salim AÇIKGÖZ ve Mevlüt NERKİZ oy birliği ile seçildiler. Gündemin dördüncü maddesi, ihtisas Komisyonlarına üye seçimi olup, Meclis üyeleri, İsmail DEVELİOĞLU, Remzi Ruşen AYAN ve Kamil MÜDERRİSOĞLU yazılı bir önerge vererek, Belediye İmar Komisyonu üyeliklerine Meclis üyeleri Bayram SABAH, Hüseyin TAŞAR, Salim AÇIKGÖZ ve Mevlüt NERKİZ i teklif ettiler. Yapılan açık oylamada, İmar Komisyonuna, Bayram SABAH, Hüseyin TAŞAR, Salim AÇIKGÖZ ve Mevlüt NERKİZ oy birliği ile bir yıl süre ile görev yapmak üzere seçildiler. Meclis üyeleri, İsmail DEVELİOĞLU, Hüseyin TAŞAR ve Salim AÇIKGÖZ yazılı bir önerge vererek, Plan ve Bütçe Komisyon üyeliklerine, Remzi Ruşen AYAN, Kamil MÜDERRİSOĞLU, Tevfik AYYARKIN ve Ömer IŞIK ı teklif ettiler. Yapılan açık oylamada Plan ve Bütçe Komisyonuna, Remzi Ruşen AYAN, Kamil MÜDERRİSOĞLU, Tevfik AYYARKIN ve Ömer IŞIK oy birliği ile bir yıl süre ile görev yapmak üzere seçildiler.

3 Karar Tarihi : 06/04/2009 Karar No : 10 Belediye Meclisi; nın 01/04/2009 tarihli yazılı daveti üzerine Belediye Gündemin beşinci maddesi, Tarihi Kentler Birliğine üye seçimi olup, Belediyemizin Tarihi Kentler Birliğine üye olması nedeniyle, Tarihi Kentler Birliğinin 03/03/2009 tarihli yazısı okundu. Asil üye olarak Tahir SARIOĞLU yedek üye olarak Mevlüt NERKİZ i teklif etti. Yapılan açık oylama sonucunda Meclis üyelerimiz arasından Belediyemizi Tarihi Kentler Birliği Meclisinde temsil etmek üzere, doğal üye olarak Belediye Başkanımız Recep ÖZKAN, Asil üyeliğe Belediye Meclis üyesi Tahir SARIOĞLU, Yedek üyeliğe ise Belediye Meclis üyesi Mevlüt NERKİZ oy birliği ile seçildiler Gündemin altıncı maddesi, 2008 yılı Denetim Komisyonu raporunun okunması olup, Denetim Komisyonu tarafından hazırlanan rapor Yazı İşleri Müdürü tarafından okundu. Başkan rapor hakkında Meclise bilgi verdi. Raporda görülen eksikliklerin giderilmesi yönünde Birimlerin gereğini yapmaya başladığını beyan etti. Gündemin yedinci maddesi, 2008 yılı Faaliyet raporunun görüşülmesi olup, Meclis birinci Başkan vekili Mevlüt NERKİZ faaliyet raporunu Projeksiyon yolu ile gösterileceği beyan etti. Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2008 yılı faaliyet raporu cd si gösterime sunuldu. Başkan faaliyetler konusunda Meclis üyelerine bilgi verdi. Yapılan müzakerelerden sonra, Meclis birinci Başkan vekili Mevlüt NERKİZ 2008 yılı faaliyet raporunu oylamaya sundu, yapılan açık oylamada 2008 yılı faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi. Başkan, gündemdeki konuların görüşüldüğünü, başka söz alan olup olmadığını sordu, başka söz alan olmadı, bunun üzerine bugünkü Belediye Meclis gündeminin yoğunluğunun Meclis üyelerinin yapacakları görevlere seçilmeleri ile ilgili olduğundan, yapılan bu seçimler sonucu çeşitli görevlere seçilen Meclis üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunarak, toplantıyı kapattı.

4 Karar Tarihi : 22/04/2009 Karar No : 11 Belediye Meclisi; nın 14/04/2009 tarihli yazılı daveti üzerine Belediye Başkanı Recep ÖZKAN ın Başkanlığında 5393 Sayılı Yasanın 20.maddesinin, değişik 5675/3 ek fıkrası gereğince, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı salonunda saat 15.oo de olağanüstü olarak toplandı. Yoklama yapıldı. Toplantıya üyelerden; İsmail DEVELİOĞLU, Remzi Ruşen AYAN, Salim AÇIKGÖZ, Kamil MÜDERRİSOĞLU, Tahir SARIOĞLU, Nuh KILAVUZ, Hüseyin TAŞAR, Sadullah YILDIRIM, Bayram SABAH, Tevfik AYYARKIN, Mevlüt NERKİZ, Adnan YAVAN, Ömer IŞIK ve Üyelerden Halil ÖZDEMİR mazeretsiz olarak toplantıya katılmadı. Toplantıya Ziraat Odası Meclis üyelerinden; Osman AĞCA, Abdullah ŞAM, İbrahim AVCIL, Cemil DUMAN, Ali ÇİZMELİ, Mustafa ÇELİK, Mehmet MURAT, Mustafa ÖZKARA, Ahmet AYHAN, Cafer NALBANT ve Mustafa ÖZBEK katıldılar. Üyelerden İbrahim BÜYÜKKILIÇ, Osman GÜLER, Mustafa EKEN, Mehmet ŞAHİN, Selami ÇİNİCİ, Emin GEZEROĞLU, Bekir AT, Ramazan EKEN, Yusuf YILDIRIM ve Hamza OĞUZ mazeretsiz olarak katılmadılar. Toplantıya Ticaret Odası Meclis üyelerinden; İlhan SAYBİR, İzzet DEVELİOĞLU, Ahmet KAVRUK, Yılmaz AÇIKGÖZ, Mustafa MAŞLAK, Uğur ÖZYALÇIN, İsmail CABBAR ve Abdullah İSLAMOĞLU katıldılar. Üyelerden Murat ÜNAL, Çetin AKSU, Ömer SURAHİ, Mahir YALÇIN mazeretsiz olarak katılmadılar. Başkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak, 2009 yılı toplantı döneminin 4.toplantısının 5.birleşiminin 1.oturumunu açtığını üyelere duyurdu. Bir önceki Meclis karar tutanakları okundu maddi hata olmadığına karar verildi. Kararların birer nüshası Belediye Meclis üyelerine dağıtıldı. Gündeme geçildi, Başkan gündemde, Çiftçi Malları Koruma Meclisine 5 asil 5 yedek üye seçileceğini, aday olmak isteyenleri sordu. Toplantıya katılan üyeler Koruma Meclisi için Yaşar SİNİN, Cemil DUMAN, Cemal UZUN, Muharrem GÖRMEZ, Murtaza SABAH, Şahin AVCILAR, Mehmet ADAÇOĞLU, Arif İZMİR, Ahmet DİKKARTIN, Seyit GÜNDÜZ, Orhan KÖYLÜOĞLU, Y.Hüseyin KAPUSUZOĞLU, Nebi USLUOĞLU, Zafer ERDEM ve Yaşar ÖTÜNÇ ü teklif ettiler. Yapılan gizli oy ve açık tasnif usulü oylamada, Yaşar SİNİN 13 oy, Cemil DUMAN 15 oy, Cemal UZUN 14 oy, Muharrem GÖRMEZ 16 oy, Murtaza SABAH 12 oy, Şahin AVCILAR 16 oy, Mehmet ADAÇOĞLU 24 oy, Arif İZMİR 23 oy, Ahmet DİKKARTIN 22 oy, Seyit GÜNDÜZ 22 oy, Orhan KÖYLÜOĞLU 16 oy, Y.Hüseyin KAPUSUZOĞLU 19 oy, Nebi USLUOĞLU 19 oy, Zafer ERDEM 15 oy, Yaşar ÖTÜNÇ 18 oy aldılar.y.hüseyin KAPUSUZOĞLU ve Nebi USLUOĞLU eşit oy aldığından, Nebi USLUOĞLU gönüllü olarak asil üyelikten feragat etmesi üzerine, Mehmet ADAÇOĞLU, Arif İZMİR, Ahmet DİKKARTIN, Seyit GÜNDÜZ ve Y.Hüseyin KAPUSUZOĞLU oy çokluğu ile Çiftçi Malları Koruma Meclisine Asil üye olarak seçildiler. Muharrem GÖRMEZ, Şahin AVCILAR ve Orhan KÖYLÜOĞLU eşit oy aldıklarından yedek üye olarak yapılan sıralamaya rıza gösterdiklerinden, Çiftçi Malları koruma meclisi yedek üyeliklerine, Nebi USLUOĞLU, Yaşar ÖTÜNÇ, Muharrem GÖRMEZ, Şahin AVCILAR ve Orhan KÖYLÜOĞLU oy çokluğu ile seçildiler.

5 Karar No : 11 Sayfa No: 2 Karar Tarihi : 22/04/2009 Ticaret odası üyesi Abdullah İSLAMOĞLU toplantı salonundan ayrıldı. Ticaret odası üyeleri Murat ÜNAL ve Mahir YALÇIN toplantıya katıldılar. Başkan Çiftçi Malları Koruma Meclis asil ve yedek üyeliklerinin seçiminin tamamlandığını, şimdi ise Çiftçi Malları Murakabe Heyeti seçimleri olup, aday olmak isteyenlerin teklif edilmesini beyan etti. Meclis üyeleri tarafından, Ramazan ERCİYES, Ahmet KAPUSUZ, Osman ÖLÇER, İsmail İZMİRLİ, Ahmet GÜNDÜZ ve Cemil DUMAN teklif edildi. Başka aday olan olmadı. Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Murakabe Heyeti için teklif edilen adaylardan, yapılan gizli oy ve açık tasnif usulü oylamada, Ramazan ERCİYES 22 oy, Ahmet KAPUSUZ 30 oy, Osman ÖLÇER 29 oy, İsmail İZMİRLİ 27 oy, Ahmet GÜNDÜZ 26 oy, Cemil DUMAN 23 oy aldılar. Bu sonuçlara göre, Ahmet KAPUSUZ, Osman ÖLÇER, İsmail İZMİRLİ, Ahmet GÜNDÜZ ve, Cemil DUMAN oy çokluğu ile Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Murakabe Heyeti asil üyeliklerine seçildiler. Ramazan ERCİYES ise oy çokluğu ile yedek üyeliğe seçildi. Başkan, Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Murakabe Heyeti asil ve yedek üyelikleri seçimlerinin tamamlandığını, bu görevlere seçilen arkadaşlara hayırlı olmasını ve başarılı çalışmalar yapmaları temennisinde bulunarak, oturuma katılan üyelere teşekkür ederek toplantıyı kapattı.

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 06/06/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 27

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 06/06/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 27 T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 06/06/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 27 Belediye Meclisi; Belediye Başkanı Recep ÖZKAN ın yazılı daveti üzerine 30/05/2011 tarihli gündemi

Detaylı

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. Karar Tarihi : 03/01/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 01 Belediye Meclisi; Belediye Başkanı Recep ÖZKAN ın yazılı daveti üzerine 27/12/2010 tarihli gündemi görüşmek için, Belediye Başkanı

Detaylı

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 07/03/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 15

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 07/03/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 15 T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 07/03/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 15 Belediye Meclisi; Belediye Başkanı Recep ÖZKAN ın yazılı daveti üzerine 28/02/2011 tarihli gündemi

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Karar No : 58 Konusu: Başkanının gizli oy açık tasnif neticesinde seçilmesi., Meclisin en yaşlı İl Genel Meclis üyesi Mehmet YILDIRIM ın Başkanlığında, üyelerin katılımı ile Toplantı salonunda 14.04.2014

Detaylı

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 04/04/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 18

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 04/04/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 18 T.C. Karar Tarihi : 04/04/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 18 Adnan YAVAN, Ömer IŞIK ve Mustafa BAKIR katıldılar. Meclis üyesi Halil ÖZDEMİR mazeret bildirerek Başkan çoğunluğun mevcut olduğunu

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARI KARAR TARİHİ: KARAR NO: NOLU MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI

BELEDİYE MECLİS KARARI KARAR TARİHİ: KARAR NO: NOLU MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI Açılış Yoklama 36. 2017 Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi 37. Meclis 2. Başkan Vekili Seçimi 38. Osman DEMİR in Encümen Üyeliğinden istifasının Görüşülmesi 39. Encümen Üyesi Seçimi 40. Yozgat İli Katı Atık

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Erenler Mahallesi 1085 Sokakta Bulunan Parka İsim

Detaylı

Karar Tarihi : 04/05/2009 Karar No : 12

Karar Tarihi : 04/05/2009 Karar No : 12 Karar Tarihi : 04/05/2009 Karar No : 12 Belediye Meclisi; nın yazılı daveti üzerine 27/04/2009 tarihli gündemi görüşmek için, Recep ÖZKAN ın Başkanlığında 5393 Sayılı Yasanın Toplantıya üyelerden; İsmail

Detaylı

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. KARAR NUMARASI : 07 Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesi uyarınca 2014 yılı Nisan ayı toplantısı için Belediye Hizmet binası, Başkanlık odasında toplandı. Toplantı başında yapılan

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Remzi RuĢen AYAN Tahir SARIOĞLU Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Remzi RuĢen AYAN Tahir SARIOĞLU Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar Tarihi : 02/04/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 13 BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak, 2012 Yılı Döneminin 4.Toplantısının 4.BirleĢiminin 1.Oturumunu açtığını üyelere duyurdu.

Detaylı

Karar Tarihi Karar No Kararın- Meclis Başkan Vekillerinin Seçimi. 11 / 04 /2014 ( 19 ) Konusu. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN

Karar Tarihi Karar No Kararın- Meclis Başkan Vekillerinin Seçimi. 11 / 04 /2014 ( 19 ) Konusu. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN Karar Tarihi Karar No Kararın- Meclis Başkan Vekillerinin Seçimi. 11 / 04 /2014 ( 19 ) Konusu GÜNDEMİN ( 2. ) MADDESİ : seçimi; : 5393 sayılı yasanın 19. Maddesi gereğince Meclis 1. ve 2. Başkan Vekillerinin

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. Çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 2: 2015 Yılı Mart ayı meclis karar özetlerinin

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/20 Özet: Meclis.Başkan Vekili ile Meclis 2.Başkan Vekili seçimi. K A R A R : "5393 sayılı Belediye Kanununun 9. maddesi uyarınca Belediye Meclisinde 2 yıl müddetle görev yapmak üzere, Meclis.Başkan

Detaylı

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 04/07/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 29

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 04/07/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 29 T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 04/07/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 29 Belediye Meclisi; Belediye Başkanı Recep ÖZKAN ın yazılı daveti üzerine 28/06/2011 tarihli gündemi

Detaylı

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi Karar No : 41850698.301.05-36 Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 19. maddesi gereğince, iki yıl süre ile

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1-2014 Yılına Ait Denetim Komisyonu Raporu 2- Seçimlerin

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 TEŞKİL EDENLER :Süleyman ÖZBAĞ, Fatih KAVAK, Hüsniye BAYRAM, Selami BAYHAN, Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Süleyman ÖZBAĞ ın Başkanlığında, üyelerden

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 04.04.2011 Meclis toplantısı Sn. Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Mahmut DEVECİ nin izin dilekçesi okundu

Detaylı

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI Karar Tarihi : 05/11/2012 Karar No : 36 Belediye Meclisi; Belediye BaĢkanının 30/10/2012 tarihli yazılı daveti üzerine 2012 yılı Döneminin Kasım ayı toplantısında, gündemdeki konuları görüģmek için, 5393

Detaylı

Karar Tarihi : 06/07/2009 Karar No : 21

Karar Tarihi : 06/07/2009 Karar No : 21 Karar Tarihi : 06/07/2009 Karar No : 21 Belediye Meclisi; nın yazılı daveti üzerine 29/06/2009 tarihli gündemi görüşmek için, Recep ÖZKAN ın Başkanlığında 5393 Sayılı Yasanın Meclis Üyesi Tahir SARIOĞLU

Detaylı

Karar Tarihi : 05/10/2009 Karar No : 28

Karar Tarihi : 05/10/2009 Karar No : 28 T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 05/10/2009 Karar No : 28 Belediye Meclisi; Belediye Başkanının yazılı daveti üzerine 28/09/2009 tarihli gündemi görüşmek için, Belediye Başkanı Recep

Detaylı

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 61 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 5.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 206/36 Konu: Meclis Başkan Vekili Seçimi Evrak No: 232 Özet: Meclis. Başkan Vekili ile Meclis 2. Başkan Vekili Seçimi. T E K L İ F VE K A R A R : "5393 sayılı Belediye Kanununun 9. maddesinde

Detaylı

KARAR TARİHİ : 05/04/2014 KARAR NUMARASI : 1

KARAR TARİHİ : 05/04/2014 KARAR NUMARASI : 1 TARİHİ : 05/04/2014 NUMARASI : 1 : Belediye Organlarının Seçimi. Çukurkuyu Belediyesi Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereği Belediye Başkanı Adnan DELİKANLIOĞLU Başkanlığında üye Adem

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 24 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Birinci ve İkinci Meclis Başkan Vekili seçimine ilişkin 29/03/2016 tarih ve 2798 ayılı Yazı İşleri

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.02.2011 Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Filiz YILMAZ GÜNER ve Mustafa BAKTIR ın izin

Detaylı

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL KURULU

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL KURULU Karar No : 2014 / 1 Toplantı Tarihi : 12/05/2014 Konu : Başkan Vekilleri Seçimi Toplantı No : 1 Olağan Toplantısının 1 inci maddesinde bulunan Genel Kurul Başkan Vekilleri Seçimi ile ilgili Genel Müdürlüğün

Detaylı

K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARARLARI

K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARARLARI MECLİS BAŞKANI : SAVAŞ KALAYCI : NESLİHAN AKKAYA-ÜMİT GÖÇER GELEN ÜYELER :MUSTAFA KARAARDIÇ- KAZIM GÜCÜYENER- MAHMUT GÜVENTÜRK-FATİH GÜLCAN- İLKNUR HARANİ-BEKİR KÜÇÜKTÜRK- EKREM TOKAY-ERCAN ÇALIŞKAN- KEMAL

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 22 Develi Ziraat Odası Meclis üyelerinden Ahmet KAPUSUZ, Mehmet ġahġn, Gani BAYDUR, YaĢar BALCI, Mustafa TEYREK, Ġbrahim AVCIL Meclis toplantısına katıldılar. Diğer meclis üyelerinin toplantıya

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ 5.

BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ 5. BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2018 SENESİ NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISININ 04 NİSAN 2018 TARİHLİ İKİNCİ BİRLEŞİMİNE AİT ZABIT ÖZETİDİR. Ekseriyetin bulunduğu tespit

Detaylı

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI Karar Tarihi : 04/03/2013 Karar No : 10 Belediye Meclisi; Belediye BaĢkanının 26/02/2013 tarihli yazılı daveti üzerine 2013 Yılı Döneminin Mart ayı toplantısında, gündemdeki konuları görüģmek için, Belediye

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 05/04 /2010 Toplantı Dönemi : 2010 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 04 Birleşim No : 04 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2010

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

U T A N A K. Dönem : 2015 Toplantı : Nisan Birleşim : 5 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 10.04.2015 Birleşim Saati : 17.30

U T A N A K. Dönem : 2015 Toplantı : Nisan Birleşim : 5 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 10.04.2015 Birleşim Saati : 17.30 T U T A N A K Dönem : 2015 Toplantı : Nisan Birleşim : 5 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 10.04.2015 Birleşim Saati : 17.30 Gündemin 1. maddesinde yer alan yoklama yapıldı. 34 üyeden müteşekkil İl Genel Meclisinin

Detaylı

T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI. Karar Tarihi : Gündem : 01 Karar No : 10

T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI. Karar Tarihi : Gündem : 01 Karar No : 10 T.C. ERDEMİRCİ, Faruk ÖNCÜL, Kadir ARABACI, Yusuf ÖZDEMİRCAN, Cavat, Gündem : 01 Karar No : 10 görüşülmesi. 01-İmar Komisyonuna havale edilen Abdullah KOÇAK IN dilekçesinin İmar Komisyonunca yapılan incelemeler

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :96 KARAR 96 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 11 Nisan 2014 Cuma günü

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ KARAR NO 13

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ KARAR NO 13 I TARİHİ 07.06.2011 NO 13 YAZI İŞLERİ KONUSU İÇKİLİ YER BELİRLENMESİ Beldemiz sakinlerinden İzzet Karamanın 13.05.2011 tarih ve 41 sayılı dilekçesi Belediye Başkanı tarafından Belediye meclis gündemine

Detaylı

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 06/04/2018 KARAR NUMARASI : 7

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 06/04/2018 KARAR NUMARASI : 7 MECLİS I TARİHİ : 06/04/2018 NUMARASI : 7 IN ÖZÜ : Hisseli taşınmazların satışı. Hikmet MAYDA, Halil CEBRE, Kenan ERTUÇ, Ayhan KESKİN. Belediye Başkan V. Yusuf EREN Başkanlığında üye Adem KALKAN, Ataman

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ Serdar ARSLAN Duran KARA Veli ŞAHMAN Şevk ŞEVK

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 03.11.2015 Karar No : Konu:2015 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 01/04/2016 KARAR NUMARASI : 4 KARAR

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 01/04/2016 KARAR NUMARASI : 4 KARAR MECLİS I TARİHİ : 01/04/2016 NUMARASI : 4 : Belediye Organlarının Seçimi. YILMAZ, Feramuz AYÇİÇEK, Muharrem DÜNDAR ve Yusuf EREN in iştirakleri ile 01/04/2016 Cuma günü saat 14.00 de Belediye Meclis salonunda

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 21 : 2011 Yılı Mart ayı Meclis Karar Özetlerinin

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 01/09/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 01/09/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 01/09/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Rüzgar Enerji Santrali kurmak üzere hazırlanan

Detaylı

Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, Belediye Sağlık ve Diğer İşler Komisyonunun 5 kişiden oluşmasına ve

Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, Belediye Sağlık ve Diğer İşler Komisyonunun 5 kişiden oluşmasına ve 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi gereğince NİSAN 2009 Ayı toplantısını 05 Nisan Pazar günü saat 13.00 de yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

T.C. DEFNE KAYMAKAMLIĞI DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE KAYMAKAMLIĞI DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 1 : 5393 SAYILI BELEDİYE YASASININ 19. MADDESİ GEREĞİNCE İKİ ASIL İKİ YEDEK DİVAN KÂTİBİ SEÇİMİ YAPILMASI 5393 Sayılı Belediye Kanunun 19. Maddesi gereğince, iki asıl iki

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 02/05/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 23

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 02/05/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 23 T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02/05/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 23 Belediye Meclisi; Belediye Başkanı Recep ÖZKAN ın yazılı daveti üzerine 26/04/2011 tarihli gündemi

Detaylı

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE Tarihi Saat 14.00 07.04.2016 Sayısı 19 4 Özü Meclis katipi Seçilmesi 2 (İki)Asil 2 ( İki) Yedek ( Gizli Oyla) Akçadağ Belediye Meclisi, Meclis 2 Başkan vekili Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri, Cumali

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETLERİ

BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETLERİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETLERİ Meclis Toplantı Tarihi :05/04/2011 Salı günü saat 18:30 Nisan Ayı Olağan Toplantısı. Meclis Başkanı :Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU Meclis Üye Durumu :Başkan dâhil 16

Detaylı

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ YEŞİLYURT BELEDİYESİ Sayısı 20582433 302.03-1 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü. Belediye Meclisi, Belediye ın BaĢkanlığında, Mehmet ÇINAR, Meltem KAVUK, ġahin ÖZER,

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi 02../ / 2018 Karar Numarası 23 BAŞKAN

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi 02../ / 2018 Karar Numarası 23 BAŞKAN Karar Tarihi 02../...04.../ 2018 Karar Numarası 23 Atabey Belediye Meclisi bugün saat 14.00 da Belediye Başkanı un GÜNDEM : Belediye Meclis Başkan Vekilliğinin yeniden seçilmesinin görüşülmesi. KARAR :

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.01.2012 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

GENEL MEKTUP İstanbul, 4 Temmuz 2017

GENEL MEKTUP İstanbul, 4 Temmuz 2017 GENEL MEKTUP İstanbul, 4 Temmuz 2017 NO: 37 KONU: 16.06.2017 Tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı Vakfımızın 16 Haziran 2017 tarihinde İstanbul da yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin Tutanak

Detaylı

NİSAN 2015 MECLİS KARARLARI

NİSAN 2015 MECLİS KARARLARI NİSAN 2015 MECLİS KARARLARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Belediye Başkanının 2014 Yılı 06 / 04 /2015 ( 29 ) Konusu Faaliyet Raporunun müzakeresi; (Hayrettin ALTUNOK-Meclis 1. Başkan Vekili) Belediye

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ T U T A NA K Karar Tarihi : 01.08.2016 Divan Hakan Recep AYKUT, H.Osman ÖVÜÇ, Ömer PINAR, Belediye Meclisi 01.08.2016 Pazartesi günü saat 16.00 da 2016 dönemi 8 inci Toplantı 1 inci oturumunu yapmak üzere

Detaylı

K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARAR ÖZETİ

K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARAR ÖZETİ K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARAR ÖZETİ MECLİS BAŞKANI KATİPLER : ERTUĞRUL ÇALIŞKAN : Fadime AKKUŞ- Dede Rıza AKGÜL GELEN ÜYELER : ALİ KONUKSEVEN -ELİFE DİLARA GÜNGÖR- MUZAFFER ÖZDAL- YUSUF ULAŞ- ELMAS

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.07.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli imza altına alındı. Gündem maddelerinin

Detaylı

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu XXVI. Dönem Genel Kurulu

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu XXVI. Dönem Genel Kurulu UNESCO Türkiye Millî Komisyonu XXVI. Dönem Genel Kurulu 17 Mayıs 2014 Tarihinde Ankara da Gerçekleştirildi UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Yönetmeliğinin 14. Maddesine göre toplanan XXVI. Genel Kurul, 2014-2018

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 05.04.2011 KARAR NO 6

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 05.04.2011 KARAR NO 6 I TARİHİ 05.04.2011 NO 6 KONUSU BELEDİYE ENCÜMENİNE YETKİ VERİLMESİ (KİRALAMA GAYRİMENKUL SATIŞI) Gündem Maddemin Üçüncü Maddesi olan Belediyemize ait bazı Gayrimenkullerin kiraya verilmesi ve satılabilme

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.12.2011 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :30 KARAR 30 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 9 Ocak 2015 Cuma günü saat

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 102 KARAR 102: Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU ve Mehmet BİLGİN in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 103 KARAR 103 İlçenin İskele Mahallesi 97 ada

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh :

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR TARİHİ : 09.05.2017 KARAR NO : 118 KONUSU : 2016 Mali Yılı Kesin Hesabı MECLİS BAŞKANI : Ulaş YURDAKUL MECLİS KÂTİPLERİ : Ali İhsan USLU, Nuran BAŞKÜTÜK OTURUMA

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

T. C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 6. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ 07.05.2008 ÇARŞAMBA BİRİNCİ OTURUM;

T. C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 6. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ 07.05.2008 ÇARŞAMBA BİRİNCİ OTURUM; 6. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ BİRİNCİ OTURUM; 1. Yoklama, Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı. 2. Bir önceki Birlik Meclis Toplantısı na ait Tutanak Özeti nin Meclisin bilgisine sunularak onaylanması.

Detaylı

HEPDAK 2. GENEL KURUL RAPORU

HEPDAK 2. GENEL KURUL RAPORU HEPDAK 2. GENEL KURUL RAPORU Tarih : 08 Eylül 2016 Yer : Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Balçova/İzmir Saat: 13.00-16.00 HEPDAK 2. Genel Kurul Raporu (08. 09. 2016) HEPDAK I1. GENEL KURUL

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı.

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. 05.10.2015 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. hoş geldiniz Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyesi Yaşar

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ KASIM - SAAT : 11.00 KARAR NO 132-133- 134-135- 136-137- 138 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2019-1000 Birleşim Tarihi : 07/01/2019 Birleşim Saati : 18:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 14. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ 03.05.2012 PERŞEMBE BİRİNCİ OTURUM;

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 14. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ 03.05.2012 PERŞEMBE BİRİNCİ OTURUM; T.C. BİRİNCİ OTURUM; 1. 16.11.2011 Tarihli 13ncü Olağan Birlik Meclis Toplantısı na Ait Tutanak Özeti nin Meclisin Bilgisine Sunularak Onaylanması. 2. Birlik Encümen Üyelerinin Seçimi(7 Üye) Ve Karara

Detaylı

ZEMİN MEKANİĞİ VE GEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİ DERNEĞİ 1. OLAGAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. 16 Eylül 2014

ZEMİN MEKANİĞİ VE GEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİ DERNEĞİ 1. OLAGAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. 16 Eylül 2014 ZEMİN MEKANİĞİ VE GEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİ DERNEĞİ 1. OLAGAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16 Eylül 2014 Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği Derneği 1. Olağan genel Kurul Toplantısı 16. Eylül 2014

Detaylı

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SAYI : M.38.1.KBB.5.01.05.01 /102 22/10/2013 KONU : Genel Kurul Toplantısı Sayın : Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Kurulu gündeminde

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.11.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyeleri

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2016-5000 Birleşim Tarihi : 01/03/2016 Birleşim Saati : 19:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI MECLİS KARARI Belediyemiz Meclisi bugün saat 14:00 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda 2014

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ MUSKİ GENEL KURULU

T.C. MUĞLA İLİ MUSKİ GENEL KURULU T.C. MUĞLA İLİ MUSKİ GENEL KURULU DÖNEM : 2 KARAR ÖZETİ: Norm Kadro. TOPLANTI : MAYIS BİRLEŞİM : 1 OTURUM : 1 KARAR NO : 7 KARAR TARİHİ : 14.05.2015 TEKLİF EDİLEN EVRAKIN DAİRESİ : İNSAN KAYNAKLARI VE

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2015-1000 Birleşim Tarihi : 05/01/2015 Birleşim Saati : 19:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

D U Y U R U TOKAT İLİ DERNEKLER FEDERASYONU

D U Y U R U TOKAT İLİ DERNEKLER FEDERASYONU D U Y U R U TOKAT İLİ DERNEKLER FEDERASYONU Saygı değer üyelerimiz, www.tokdef.com.tr adresinde; TOKDEF sayfası altında tüzük değişikliği metni altında Dernekler masasından tarafımıza gelen yazıya istinaden,

Detaylı

TÜRKİYE ADALET AKADEMİSİ GENEL KURULUNUN TOPLANTI, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE ADALET AKADEMİSİ GENEL KURULUNUN TOPLANTI, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE ADALET AKADEMİSİ GENEL KURULUNUN TOPLANTI, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Türkiye Adalet Akademisi

Detaylı

2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 11. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 11. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu:2015 Yılı Temmuz Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 11. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden Temmuz Ayı

Detaylı

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. TOPLANTI TARİHİ : 06/02/2015 Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesi uyarınca 2015 yılı Şubat ayı toplantısı için Belediye Hizmet binası, Başkanlık odasında toplandı. Toplantı başında

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 56 : Meclis üyeliği hk. T.C. BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak 2013 yılı döneminin Kasım ayı toplantısının 13.birleĢiminin 1.oturumunu açtığını üyelere duyurdu. 07/10/2013 ve 11/10/2013

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 14/05/2014 SAATİ : 10:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 2 MECLİS BAŞKAN V : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 5. Toplantı Yılı 2019 Senesi OCAK ayı Meclis

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

Ü Y E L E R. Mustafa TİFTİK Muthat GÜNEŞ Fahrettin TOY Ömer SOYLU Belediye Başkanı Üye Üye Üye

Ü Y E L E R. Mustafa TİFTİK Muthat GÜNEŞ Fahrettin TOY Ömer SOYLU Belediye Başkanı Üye Üye Üye KARAR NUMARASI : 27 Muthat GÜNEŞ, Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesi uyarınca 2014 yılı Eylül ayı toplantısı için Belediye Hizmet binası, Başkanlık odasında toplandı. Toplantı başında

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 08.04.2014 Kararın Nosu : 43 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19.maddesine göre I.ve II.Meclis Başkan Vekili ile 2 asil ve 2 yedek Meclis Katibinin gizli oy ile seçiminin yapılması.

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 57 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR-Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN- İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

Mahmut ÇELİKCAN Sayim FERSAK Aslıhan YAVUZ Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye Başkanı

Mahmut ÇELİKCAN Sayim FERSAK Aslıhan YAVUZ Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye Başkanı TOPLANTI TARİHİ : 01.08.2018 TOPLANTI GÜN VE SAAT :ÇARŞAMBA 16:00'da KATILANLAR : 37 KATILMAYANLAR : - Belediye Meclisinin 01 AĞUSTOS 2018 ÇARŞAMBA günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 08 NİSAN 2014 TOPLANTI NUMARASI : 2014/01 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclisi 08/04/2014 Salı

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü T EXP02016 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03-3»S -*c03 3 /^ /2 0 1 5 Konu: Serik Köprülü kavşak düzenlemesi

Detaylı