ARAGONİT AKİK FLORİT SAFİR MERCAN FLORİT İNCİ LAL MERCAN ONİKS ARAGONİT AKİK FLORİT AKİK FLORİT SAFİR MERCAN FLUORITE Pearl Garnet CORAL Garnet ONYX

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ARAGONİT AKİK FLORİT SAFİR MERCAN FLORİT İNCİ LAL MERCAN ONİKS ARAGONİT AKİK FLORİT AKİK FLORİT SAFİR MERCAN FLUORITE Pearl Garnet CORAL Garnet ONYX"

Transkript

1

2 ARAGONİT Yeşim AKİK Yakut FLORİT ONİKS SAFİR Yakut MERCAN AKİK FLORİT Turkuaz İNCİ Yeşim LAL ZÜMRÜT MERCAN LAL ONİKS İNCİ ARAGONİT Yeşim AKİK Yakut FLORİT Yeşim AKİK Yakut FLORİT ONİKS SAFİR Yakut MERCAN FLUORITE Turquoise Pearl Jade Garnet CORAL Garnet EMERALD ONYX Pearl ARAGONITE Jade AGATE Ruby FLUORITE ONYX SAPPHIRE Ruby CORAL AGATE FLUORITE Turquoise Pearl Jade Garnet FLUORITE Turquoise Pearl Jade Garnet

3 ANADOLU YAKASININ YÜKSELEN YERLEŞİM ALANI KURTKÖY Sizin için bir proje hazırladık. İstanbul da ama onun yıkıcı gürültüsünden uzak, kentin yanı başında ama doğa ile iç içe, Sabiha Gökçen Havaalanı na ise yalnızca beş dakika uzaklıkta. Üstelik lüks sınıfının her tür olanağını size yaşatacak bir proje: Houses & Suites. Sizi bir başka dünyaya taşıyarak içine adım attığınız andan itibaren günün tüm yorgunluğundan kurtulabileceğiniz, havuzunda serinleyip spor merkezinde o gün kafanızı işgal eden tüm olumsuz düşüncelerden sıyrılabileceğiniz, evinize girerken su yollarının kenarında yürüyebileceğiniz bir proje Houses & Suites. HOUSES & SUITES NEREDE YER ALACAK? Biliyorsunuz Kurtköy İstanbul un yeni yerleşim alanlarından biri. Kent olağanüstü genişlemesini Anadolu yakasında da sürdürürken Kurtköy adını temiz havası ve sağlam zemini ile duyurdu. Öte yandan Kurtköy İstanbul un en düzenli yerleşim yerlerinden biri. Sabiha Gökçen Havaalanı nın yanı başında bulunan Kurtköy de oturmak İstanbullular için giderek bir ayrıcalık haline de geldi. Kent dışı gezilere giderken ve dönerken neredeyse hiç zaman harcanmaması insanların Kurtköy ü yaşama yeri tercihlerinde birinci sıraya oturtmalarına neden oluyor. Houses & Suites e bu yolla ulaşabilirsiniz. You can reach Houses & Suites from this route. THE RISING RESIDENTIAL AREA OF THE ANATOLIAN SIDE KURTKÖY We have prepared a project for you. In Istanbul, yet far from her destructive noise, at the city's doorstep, but nestled in nature, and a mere five minutes from the Sabiha Gökçen Airport. A project that will allow you to experience all the amenities of the luxury class: Houses & Suites. Houses & Suites is a project that will carry you off into a new world, where you can shake off the exhaustion of the day as soon as you step into it, you can relax in its pool and break free of all the negative thoughts that have "invaded" your head during the day, and walk along the water ways as you enter your house. WHERE WILL HOUSES & SUITES BE LOCATED? As you know, Kurtköy is one of the newer residential areas in Istanbul. While the city continued its extraordinary expansion also in the Anatolian side, Kurtköy made its name for its fresh air and sound ground. On the other hand, Kurtköy is one of the most organized residential areas in Istanbul. Living in Kurtköy, right beside the Sabiha Gökçen Airport has become a privilege for Istanbulites. Spending virtually no time at all when going on or returning from national trips lead people to select Kurtköy as their first choice for residential places.

4 HAYALLERİ ZORLAYAN PROJE Bilirsiniz her tasarımın bir hikayesi, hayal çerçevesi vardır. Houses & Suites Projesi ni tasarlarken doğa ile mekanı birleştirme düşüncesinin çok güzel bir uygulamasına tanık oluyorsunuz. Sizler için bir dalyan hayal ettik ve o doğal ortamın içine bir yaşam koymayı düşündük. Çünkü en güzel mekan doğanın kendisidir. Houses & Suites Projesi işte bu düşüncenin yaşam bulmuş halidir. Tasarıma başlarken sanki orada daha önceden doğal bir veri varmış, dalyan varmış ve onlar da etrafında şekiller yapmış, bir yaşam kurmuş gibi bir fikirle işe başladık. Projeyi çizilirken dalyanın içinde adalar yer aldı ve Adaların üzerinde daha özelleşmiş mekanlar oluşturma fikri gelişti. Houses & Suites te kendi içinde suyun karayla, camın cepheyle ilişkisi gibi bir tasarım gözetildi. Hem plan düzleminde hem düşeyde dalyandaki karayla suyun ilişkisi kullanılarak size en güzel yaşam alanlarının sunulması amaçlandı. A PROJECT THAT STRETCHES THE LIMIT OF IMAGINATION You know each design has its story and a frame of imagination. In the design of the Houses & Suites Project, you witness a lovely application of the concept of marrying nature and space. We have imagined a weir for you and thought of setting a life within that natural environment. Because the most beautiful space is nature itself. The Houses & Suites Project is the incarnation of this idea. As we started the design, we began with the idea of assuming there had been a natural site, a weir, and we had created forms and established a lifestyle around it. The drawing of the project came to include the islands and the idea of creating more specialized spaces on the Islands emerged. The design principle embraced in Houses & Suites resembled the relationship of water with land, and glass with the façade. The aim was to utilize the relationship between land and water in the weir, both on the design plane and in the vertical, offering you the most beautiful living spaces.

5 TM LEED SERTİFİKASINA ADAY PROJE: HOUSES & SUITES Houses & Suites Projesi Ekolojik Bina Değerlendirme Sistemi olan LEED (Leadership in Energy and Enviromental Design) sertifikasına sahip olacaktır yılından beri ABD Yeşil Bina Konseyi (U.S. Green Building Council- USGBC) tarafından verilen LEED sertifikası, klasik binalara göre daha sağlıklı, çevreye saygılı, işletme giderleri ile daha ekonomik ve kârlı olan yüksek performanslı binaları tanımlayan bir sürdürülebilirlik standardıdır. LEED kapsamında ABD nin 50 eyaletiyle dünyada 30 ülkede toplam 99 kilometrekarelik alana yayılan 14 bin proje gerçekleştirildi. LEED sistemiyle enerji verimlilik artırılırken atmosfere salınan CO2 gazı da azaltılabiliyor. Bu sertifikayı alan binalar yeşil bina unvanı ile prestij kazanırken değerleri de büyük oranda artıyor. LEED sertifikalı yapılarda anahtar kaynaklar geleneksel binalara göre daha verimli kullanılırken daha sağlıklı yaşam koşullarına sahip oluyor, yapının çevre ile ilişkilerindeki olumsuz etkiler en aza indiriliyor. En büyük çabamız; Projelerimizdeki mimariyi, şehir planlamacılığı ile iç içe bir şekilde geliştirmek ve bir şeyler üretirken kendini ve çevresini tüketmeyen, yenilebilir ve gelecek kuşakların yaşam hakkı ortamını koruyan bir olgu yaratarak hayata geçirmektir. PROJECT THAT IS A CANDIDATE FOR LEED CERTIFICATION: HOUSES & SUITES The Houses & Suites Project shall be certified by the Ecological Building Assessment System, LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) certification. The LEED certificate awarded by the U.S. Green Building Council- USGBC since 2000, is a sustainability standard identifying high performance buildings that are more healthy, environmentally friendly, and more economical and profitable in terms of operational costs as compared to traditional buildings. Within the scope of LEED, 14 thousand projects spread over 99 square kilometers in 50 states in the USA and in 30 countries around the world have been implemented. The LEED system facilitates increasing energy efficiency while decreasing CO2 gas released to the atmosphere. LEED certified buildings gain prestige with the title of green building, with a substantial increase in their value. In LEED certified buildings, key resources are used more efficiently than traditional buildings, while more healthy living conditions are assured and the negative impacts of the building in its relationships with the environment are minimized. Our greatest endeavor is to develop the architecture of our projects in close relation with city planning and to create and implement a concept that does not consume itself and its environment when it is producing something, one that is renewable and preserves the environment, the birthright of future generations.

6 BÖLGEYE DE ER KATACAK PROJE The World of Via / Port projesinin devamı niteliğinde gerçekleştirilecek olan Houses & Suites projesi, gerek mimari gerek sunduğu yaşam tarzı ile bölgeye değer katacak. Toplamda m2 lik bir arazi üzerine konumlandırılan 4 blok ve Villa kısmındaki ünitelerden oluşan 617 dairelik projede daire büyüklükleri 57 m2 den başlayıp 205 m2 ye kadar gitmektedir. PROJECT WILL ADD VALUE TO THE AREA The Houses&Suites project that will be an extension of the World of Via/Port project will add value to the area with its architecture as well as the lifestyle it offers. In the project consisting of 617 apartments in 4 blocks and units in the Villa section, sprawled on a total area of m2, apartment sizes range from 57 m2 to 205 m2.

7 HOUSES & SUITES Şu anda Houses & Suites e adım atıyoruz. İçeri girdiğiniz andan itibaren sizi modern mimari ve doğa karşılıyor. HOUSES & SUITES Now we are stepping into Houses & Suites. Modern architecture and nature welcomes you from the moment you come in.

8 SEÇKİN BİR PROJE The World Of VIA/Port projesinin son halkası olan Houses & Suites, gerek mimarisi gerek sosyal yaşam alanlarıyla, gerekse sunduğu ayrıcalıklı etkinlikleriyle ve konumuyla dikkatleri üzerine çekerek öne çıkıyor. ELITE PROJECT Nature welcomes you from the moment you come in. The final link in the World of VIA / Port Project, Houses & Suites draws attention with its architecture, its social living areas, as well as its location and the privileged events it offers.

9 YÜZDE 80 YEŞİL ALAN Tüm siteyi kuşatan ağaç kenarlarında uzanan su yollarını kat ederek evinize gidiyorsunuz. Houses &Suites in toplam alanının yüzde 80 i özel peyzajla düzenlenmiş yeşil alana ayrıldı. Yapay göletler, yürüme alanları, süs havuzları, dinlenme yerleri, çocuklarınızın eğlenceli vakit geçirebileceği oyun alanları emrinize amade olacak. 80 PERCENT GREEN AREAS You reach your home through water ways lining the trees, enclosing the entire housing complex. 80 percent of the total area of Houses & Suites has been allocated to specially landscaped green areas. Artificial ponds, walking areas, decorative pools, resting spots, and fun play areas for your children will be at your service.

10 AĞAÇLARIN DOYUMSUZ KOKUSU Yolda durup kuş seslerini dinleyin, suyun serinliğini, ağaçların doyumsuz kokusunu içinize çekin. Dilerseniz sitenin içinde bulunan gölün kenarında yürüyüş yapıp doğanın keyfini çıkarabilirsiniz. DELIGHTFUL SCENT OF TREES Pause on the way and hearken to birdsong, absorb the coolness of water, and the delightful scent of trees. If you like, you can enjoy nature by strolling along the lake within the housing complex.

11 CAFE & RESTAURANT Dünya mutfağından oluşan damak tadınıza uygun zengin menüsüyle alakart Restaurant, her an servise hazır durumda olacak. CAFE & RESTAURANT The á la carte restaurant will be at your service at all times with its rich menu of world cuisine that is sure to appeal to your taste.

12 FİTNES, TENİS VE YÜZME Bilindiği gibi Fitnes sağlıklı ve formda olmak anlamına geliyor. Houses & Suites, Fitness Center ile size bu fırsatı sunuyor. Hafta sonlarında Tenis Kortta geride kalan yedi günün stresini atarken, vücudunuzu da zinde tutun. Açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla on iki ay özgürce yüzebilme lüksüne kavuşun. FITNESS, TENNIS AND SWIMMING As you know, fitness means being healthy and in shape. Houses & Suites gives you this opportunity with its fitness center. On weekends, keep fit while shaking off the stress of the week in the tennis court. Enjoy the luxury of swimming freely around the year in outdoor and indoor swimming pools.

13 SPA & MASAJ Eğer spordan sonra masaj iyi gelir diyorsanız Spa ve Masaj Merkezi de sizleri bekliyor olacak. SPA & MASSAGE CENTER If you enjoy a massage after sports, the Spa and massage center will be awaiting you.

14 KIDS CLUB Siz bunları ya da başka işleri yaparken çocuklarınız yalnız kalmayacak. Onlar da profesyonel eğitmenler eşliğinde hobi ve aktivite alanları olan Kids Club ta gönüllerince eğlenebilecek. KIDS CLUB While you do this and other things, your children will not be left alone. They will be able to have fun at the kids club, at hobby and activity areas under the supervision of professional instructors. TEKNİK DESTEK Houses & Suites te ihtiyaç duyduğunuzda Teknik Destek talebinde bulunabileceksiniz. TECHNICAL SUPPORT In Houses & suites, you will be able to request Technical Support when needed VETERİNER SERVİSİ Houses & Suites ev hayvanlarınızı da düşündü. Veteriner hizmeti talep edildiğinde alınabilecek. VETERINARY SERVICE Houses & Suites has thought of your pets too. Veterinary service will be available on request.

15 ÖZEL REZİDANS HİZMETLERİ Houses & Suites sakinleri talep ettiklerinde Housekeeping, Ambulans, Terzi, Lostra ve Kuru Temizleme hizmetlerinden de yararlanma şansına da sahip olacak. SPECIAL RESIDANCE SERVICES Houses & Suites residents will have the opportunity to avail themselves of Housekeeping, Ambulance, Tailoring, Shoeshine, and Dry Cleaning services upon demand.

16 EVLERİMİZ Sıra Houses & Suites in sıcak yuvalarında. Kapıdan içeri adım attığınızda günün tüm yorgunluğunu hızla atabileceğiniz mekanlar biçiminde düzenlenen evleriniz her türlü servisi sağlarken gereksindiğiniz tüm konforu sunuyor. Dairelerinizde standart olarak merkezi ısıtma ve soğutma sistemleri bulunacak. OUR HOMES The warm homes of Houses&Suites are next. Your homes that have been organized as spaces where you can quickly shed the fatigue of the day upon stepping in the door provide all services while offering all the comfort you need. Your apartments will be equipped with central heating and cooling as a standard.

17 YAŞAM ALANI Lamine parke kaplı salonunuzda ister koltuğunuza uzanıp bir yandan dinlenirken diğer yandan televizyonunuzu seyredin, ister devasa pencerenizden manzarayı seyredin, seçim sizin LIVING ROOM In your living room with laminated parquet flooring, recline on your chair while watching television, or gaze at the view from your vast window, the choice is yours

18 MUTFAK Zemini seramikle kaplı, ferah, hiç sıkılmadan rahat rahat işlerinizi yapabileceğiniz işlevsel mutfaklar hazırlandı sizler için ankastre fırın, ocak ve davlumbazı da hazır halde. BANYO Her gün defalarca kullanılan seramik zeminli, her türlü konfora sahip banyolar size keyifli anlar sunacak KITCHEN Spacey, functional kitchens with ceramic flooring have been prepared for you to do work comfortably without being bored comes with built-in oven, cooker, and range hood. BATHROOM Bathrooms with ceramic flooring and all kinds of comfort will offer pleasurable moments as you use them many times during the day

19 MERCAN Terazi, balık ve boğa burcunun taşıdır. Aile içinde ve arkadaşlar arasında saygınlığın güçlendirilmesine yardımcı olur. Atılacak adımlarda bilinçli ve kararlı olmayı, olumsuz yargılamalara karşı güçlü durmayı sağlar. Kişinin ruhsal anlayışını güçlendirir. Saflığın ve dengenin korunmasını sağlar. Mercan nazara karşı da kullanılırken konsantrasyon eksikliğini giderdiği söylenir. Organik bir taş olan Mercan ın adını taşıyan konutlarımızın sahiplerine tıpkı taşın vücudu tedavi edici gücü gibi sağlıklı bir yaşam sağlamasını diliyoruz. CORAL It is the stone of Libra, Pisces and Taurus. It helps reinforce reputability among family and friends. It helps the individual to be conscientious and decisive when taking steps, and to stand strong against negative judgment. It strengthens spiritual insight of the individual. It preserves purity and balance. While coral is also used to protect against the evil eye, it is reputed to alleviate lack of concentration. We wish Coral, an organic stone bless the owners of our such named homes a healthy life as the stone s power to heal the body. LÂL Koç, akrep, oğlak ve kova burçlarının taşı olarak bilinir. Heyecan ve boşluk duygularına kapıldığınızda, dengenizi korumanıza yardımcı olur. Dinginlik hissi verir. Böylece yapmanız gereken işlerin üzerine sırayla gitmenizi sağlar ve kapasitenizin arttığını hissettirir. Bilhassa kan damarları için çok yararlı bir taş olan Lal, hayal gücünü harekete geçirir, sevgi ve şefkati sembolize eder. Dairenizde huzurlu ve dingin bir yaşama merhaba diyeceksiniz. GARNET It is known as the stone of Aries, Scorpio, Capricorn, and Aquarius. It helps you maintain your balance when in the grip of nervousness and emptiness. It conveys a sense of serenity. In this way it allows you to tackle your tasks in order and makes you feel that your capacity has increased. Especially beneficial for blood vessels, Garnet sparks the imagination, and symbolizes love and tenderness. You will welcome a life of peace and serenity in your apartment. 1+1 Mercan / Coral Brüt Alan / Gross Area m 2 Yaşam Alanı / Living room 18,50 m 2 Banyo / Bathroom 4,90 m 2 Yatak Odası / Bedroom 12,17 m 2 Teras / Terrace 4-20 m 2 arası değişkendir. Flexible between 4-20 m Lâl / Garnet Brüt Alan /Gross Area m 2 Yaşam Alanı / Living room 20,50 m 2 Banyo / Bathroom 4,90 m 2 Yatak Odası / Bedroom 12,15 m 2 Teras / Terrace 4-20 m 2 arası değişkendir. Flexible between 4-20 m 2.

20 ONİKS Değerli bir taştır ve kişinin konsantrasyonunu sağladığı gibi nazara karşı da kullanılır. Aslan burcuyla ilişkilidir. Konsantrasyonu sağlayarak kaygıları gideren Oniks in kadın erkek kutuplaşmasını dengelediği ve ilişkileri kuvvetlendirdiği ileri sürülür. Oniks adını taşıyan konutlarımızın da sahiplerine aynı etkileri sağlamasını diliyoruz. ONYX It is a precious stone that aids concentration and is used to protect against the evil eye. It is affiliated with the sun sign Leo. It is suggested that by assuring concentration and alleviating anxiety, Onyx balances the polarity between man and woman and that it strengthens relationships. We wish our homes that are named after Onyx have the same effects on their owners. ARAGONİT Dünyadaki en eski taşlardan biri. Bu yüzden Şifa Gücünün yüksek olduğuna inanılıyor. Sahip olan kişiyi sakinleştirdiği, daha barış içinde, daha huzurlu hissettirdiği ileri sürülüyor. Aragonit tipi konutlarımızın sahiplerine sakin, barış içinde ve huzurlu bir yaşam getirmesini diliyoruz. ARAGONITE It is one of the oldest stones in the world. Thus it is believed to have high Healing Power. It is reputed to calm the wearer, and make him or her feel more serene, more at peace. We hope our Aragonite type residences bring their owners a calm, peaceful, and serene life. 1+1 Oniks / Onyx Brüt Alan / Gross Area m 2 Yaşam Alanı / Living room 24,50 m 2 Banyo / Bathroom 4,90 m 2 Yatak Odası / Bedroom 12,15 m 2 Teras / Terrace 4-20 m 2 arası değişkendir. Flexible between 4-20 m Kuvars / Quartz Brüt Alan /Gross Area m 2 Yaşam Alanı / Living room 30,50 m 2 Banyo / Bathroom 5,20 m 2 Yatak Odası / Bedroom 12,33 m 2 Teras / Terrace 4-20 m 2 arası değişkendir. Flexible between 4-20 m 2.

21 YEŞİM Astrolojik olarak koç, boğa, ikizler, başak ve terazi burçlarının taşıdır. Elde tutulduğunda ısınarak rahatlatıcı bir duygu verdiği ileri sürülen bu taşın adını taşıyan konutlarımızın sahiplerine tıpkı Yeşim gibi sımsıcak bir ortam sunmasını, en yorgun anlarda onlara yeniden enerji vermesini diliyoruz. JADE Astrologically, it is the stone for the sun signs Aries, Taurus, Gemini, Virgo, and Libra. We hope that this stone that is purported to get warm and give a relaxing feeling when held in one's hand offers the owners of our homes that bear its name a warm environment like Jade and give them energy when they are most fatigued. AKİK Hemen hemen tüm burç özelliklerine uyan bir taş olan Akik in, bedendeki gerginliği azaltıp, zihni kuvvetlendirdiği, tehlikeden koruduğu, uykusuzluğa ve nazara iyi gelen özelliklere sahip olduğu ileri sürülür. Canlılık veren bir enerji sağladığı belirtilen Akik in adını taşıyan konutlarımızın sahiplerine tıpkı Akik gibi enerji dolu bir yaşam sağlamasını diliyoruz. AGATE It is claimed that Agate, which is a stone that is harmonious with the characteristics of all sun signs relaxes tension in the body, that it strengthens the mind, protects from danger, and is beneficial for insomnia and the evil eye. We hope that Agate which is stated to provide a rejuvenating energy offer the owners of our homes bearing its name a life that is as full of energy as Agate. 2+1 Yeşim / Jade Brüt Alan / Gross Area 84,00 m 2 Yaşam Alanı / Living room 18,15 m 2 Yatak Odası / Bedroom 7,80 m 2 Ebv. Yatak Odası / Bedroom (Parents) 11,85 m 2 Banyo / Bathroom 4,30 m 2 Antre / Entry 6,95 m 2 Teras / Terrace 4-20 m 2 arası değişkendir. Flexible between 4-20 m Akik / Agate Brüt Alan / Gross Area m 2 Yaşam Alanı / Living room 20,15 m 2 Yatak Odası / Bedroom 8,10 m 2 Ebv. Yatak Odası / Bedroom (Parents) 12,15 m 2 Banyo / Bathroom 4,20 m 2 Antre / Entry 6,22 m 2 Teras / Terrace 4-20 m 2 arası değişkendir. Flexible between 4-20 m 2.

22 FLORİT Taşıyanlarda dikkati artırdığı, yetersizlik duygusunu yok ettiği ileri sürülen Florit in mutsuzluk anlarında kişiye bu duygudan uzaklaşmasında yardımcı olduğuna inanılır. Enerjisi, yatıştırıcı ve huzur verici olan Florit in adını taşıyan konutlarımızın sahiplerine aynı güçleri sağlayarak onlara canlı bir yaşam sunmasını diliyoruz. FLUORITE It is believed that Fluorite that is purported to increase attention and eliminate the feeling of inadequacy in the wearer helps the individual lose his or her unhappiness. We wish our homes bearing the name of Fluorite whose energy is soothing and restful give the same strength to their owners and offer them an exuberant life. 2+1 Florit / Fluorite Brüt Alan / Gross Area m 2 Yaşam Alanı / Living room 28,00 m 2 Yatak Odası / Bedroom 8,05 m 2 Ebv. Yatak Odası / Bedroom (Parents) 11,61 m 2 Banyo / Bathroom 5,60 m 2 Antre / Entry 8,70 m 2 Teras / Terrace 4-20 m 2 arası değişkendir. Flexible between 4-20 m 2.

23 TURKUAZ Sakinlik, huzur ve mutluluk verir. Konsantrasyon taşıdır. Yaşlanmayı geciktirdiği, kaygıları gidererek insanın ileriye güvenle bakmasını sağladığı ileri sürülen bu taşın adını taşıyan konutlarımızın da sahiplerine aynı güven duygusunu vererek başarı dolu bir gelecek sunmasını diliyoruz. TURQUOISE It gives serenity, peace, and contentment. It is the stone of concentration. We wish that our homes bearing the name of this stone which is claimed to delay aging, and help the wearer lose his or her anxieties and look ahead with confidence brings the same confidence and a successful life to their owners. 2+1 Turkuaz / Turquoise Brüt Alan / Gross Area m 2 Yaşam Alanı / Living room 26,50 m 2 Mutfak / Kitchen 10,00 m 2 Antre + Koridor / Entry + Corridor 10,00 m 2 Banyo / Bathroom 4,90 m 2 Ebv. Banyo / Bathroom (Parents) 3,25 m 2 Yatak Odası / Bedroom 8,30 m 2 Ebv. Yatak Odası / Bedroom (Parents) 17,70 m 2 Teras / Terrace 4-20 m 2 arası değişkendir. Flexible between 4-20 m 2.

24 İNCİ İnci, elde edilişinin çok zahmetli olması ve nadir bulunması ile değerli süs eşyaları arasına giren İnci kadınların gözdeleri arasındadır. Kişide özgüveni artırdığı, zorluklara karşı korunma, dayanma gücü verdiği ileri sürülen İnci tipi konutlarımızın da sahiplerine bu taş gibi parlak ve duru bir yaşam getirmesini diliyoruz. PEARL Pearl which rises to the rank of a precious ornament due to its rarity and the difficulty with which it is obtained is a favorite of women. We wish our homes named after the Pearl that is thought to bolster self-confidence, and gives the strength to guard against and cope with difficulties bring their owners a life that is as shiny and clear as this stone. ZEMİN KAT 1. KAT 2+1 (DUBLEKS / DUPLEX) İnci / Pearl Brüt Alan / Gross Area m 2 Yaşam Alanı / Living room 37,00 m 2 Hol / Hall 8,00 m 2 Banyo / Bathroom 5,85 m 2 Ebv. Banyo / Bathroom (Parents) 3,40 m 2 Yatak Odası / Bedroom 11,60 m 2 Ebv. Yatak Odası / Bedroom (Parents) 12,00 m 2 Teras / Terrace 4-20 m 2 arası değişkendir. Flexible between 4-20 m 2. Bahçe / Garden yak. 20 m 2 app. 20 m 2

25 SAFİR Aşkta sadakati sağladığı, kişiye özgürlük duygusu verdiği ileri sürülen Safir in sezgiyi kuvvetlendirdiğine inanılır. Kalp ve böbreklere iyi geldiğine inanılan Safir in adını taşıyan konutlarımızın da sahiplerine özgürlük duyguları vermesini, güvenli ve başarılı bir yaşam sunmasını diliyoruz. SAPPHIRE It is believed that Sapphire which purportedly ensures fidelity in love and give the wearer a feeling of freedom also strengthens intuition. We wish our homes named after Sapphire that is believed to be beneficial to the heart and kidneys give their owners a sense of freedom, and offer them a life of security and success. 2+1 (HOUSE) Safir / Sapphire Brüt Alan / Gross Area m 2 Yaşam Alanı / Living room 35,55 m 2 Mutfak / Kitchen 7,10 m 2 Yatak Odası / Bedroom 8,80 m 2 Hol / Hall 5,25 m 2 Banyo / Bathroom 3,20 m 2 Ebv. Yatak Odası / Bedroom (Parents) 13,60 m 2 Teras / Terrace 4-20 m 2 arası değişkendir. Flexible between 4-20 m 2. Bodrum Depo / Bodrum Depot 40,00 m 2

26 YAKUT Astrolojik olarak koç, yengeç, aslan, akrep, yay ve oğlak burçlarının da taşıdır. Güzelliği ve sertliği nedeniyle en değerli taşlardan biri olarak kabul edilen Yakut un elmastan sonra en sert değerli taş olduğu bilinir. Cesaret, ruhsal gelişim, liderlik, mutluluk duygularını arttırır. Doğal halinde gösterişsiz bir taş olan Yakut ancak kesildiği zaman elmas kadar göz alıcı olabilir. Yakut adını taşıyan konutlarımızın sahiplerine güçlü ve aynı güzellikte bir yaşam vermesini diliyoruz. RUBY Astrologically, it is the stone of Aries, Cancer, Leo, Scorpio, Sagittarius, and Capricorn. Recognized as one of the most precious stones by virtue of its beauty and hardness, Ruby is known to be the hardest precious stone after diamond. It fosters courage, spiritual growth, leadership, and happiness. A modest stone in its natural form, the Ruby may nevertheless be as dazzling as diamond when it is cut. We wish our homes named after Ruby give their owners a life that is as strong and beautiful. 3+1 (HOUSE) Yakut / Ruby Zemin Kat 1. Kat Brüt Alan / Gross Area 205 m m 2 Yaşam Alanı / Living room 37,05 m 2 29,50 m 2 Mutfak / Kitchen 13,75 m 2 13,75 m 2 Yatak Odası / Bedroom 11,25 m 2 8,75 m 2 Yatak Odası / Bedroom 11,52 m 2 10,05 m 2 Antre + Hol / Entry + Hall 15,60 m 2 13,20 m 2 WC 2,40 m 2 - Banyo / Bathroom 16,20 m 2 5,55 m 2 Ebv. Banyo / Bathroom (Parents) 4,25 m 2 3,15 m 2 Ebv. Yatak Odası / Bedroom (Parents) 26,94 m 2 20,30 m 2 Bodrum Depo / Basement Depot 60,00 m 2 60,00 m 2 Teras / Terrace yak. 22 m 2 app. 22 m 2 Bahçe / Garden yak. 20 m 2 app. 20 m 2

27 HUZUR VE MUTLULUK Yaşam yuvalarınızda sakin bir ortamda huzur ve mutluluğun doyasıya tadına varacaksınız... PEACE AND HAPPINESS You will enjoy peace and happiness to the full in a serene environment in your homes for life.

28 ZEMİN KAT 1. KAT ZÜMRÜT Boğa ve ikizler burçlarının taşıdır. Bolluk, sevgi, iyilik, sakinlik, denge ve sabır unsurlarını içerir Zümrüt e kimi yerlerde "Koşulsuz Aşk Taşı" da denmektedir. Kuvvetli bir duygusal dengeleyici olduğu ileri sürülen Zümrüt ün adını taşıyan konutlarımızın da sahiplerine bereket ve neşe veren bir yaşam sağlamasını diliyoruz. EMERALD It is the stone of the sun signs of Taurus and Gemini. It bears elements of abundance, kindness, calmness, balance, and patients. Emerald is also known as the "Stone of Unconditional Love" in some places. We wish that our homes named after Emerald that is claimed to be a powerful emotional stabilizer bring their owners a life of abundance and joy. 3+1 (DUBLEKS /DUPLEX) Zümrüt / Emerald Zemin Kat Brüt Alan / Gross Area m 2 Yaşam Alanı / Living room 36,70 m 2 Mutfak / Kitchen 11,90 m 2 Hol / Hall 8,90 m 2 WC 4,85 m 2 Banyo / Bathroom 4,95 m 2 Ebv. Yatak Odası / Bedroom (Parents) 17,05 m 2 Ebv. Banyo / Bathroom (Parents) 3,35 m 2 Yatak Odası / Bedroom 8,30 m 2 Yatak Odası / Bedroom 12,20 m 2 Teras / Terrace yak. 22 m 2 app. 22 m 2 Bahçe / Garden yak. 20 m 2 app. 20 m 2

29 VIA PORT ISTANBUL - ASIA Houses & Suites ten çıkıp caddeden karşıya geçin. VIA Port Istanbul Asia nın girişindesiniz. Yani her gün sadece İstanbul dan değil Türkiye nin diğer illeriyle yurtdışından gelen yaklaşık iki milyon kişinin ziyaret ettiği bu merkeze ulaşmak için kat edeceğiniz yol yirmi metre. VIA Port Outlet Shopping te giyimden takıya, yiyecek içecekten eğlenceye, elektronikten bankalara kadar 300 ün üzerinde marka bulunuyor. Tüm mağazalar minik bir caddenin iki yanına dizilmiş durumda. Hem açık havada gezip hem de alışveriş yapmanın zevkine varmanız için VIA PORT ISTANBUL - ASIA Cross the street after exiting Houses & Suites. You are at the entrance of VIA Port Istanbul Asia. In other words, the distance you have to cover in order to reach this center that is visited every day by nearly two million people from Istanbul as well as other provinces of Turkey and abroad is twenty meters. VIA Port Outlet Shopping houses over 300 brands from apparel to accessories, food and drink to entertainment, electronics to banks. All stores are lined on both sides of a tiny avenue. So you can enjoy strolling and shopping in the open air at the same time

30 CROWNE PLAZA ISTANBUL - ASIA Türkiye nin en çok ziyaretçi çeken alışveriş merkezi The World of VIA / Port ile aynı kompleks içinde yer alan 5 yıldızlı Crowne Plaza Istanbul - Asia, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı na 5 dakika mesafede bulunmakta, hem iş dünyası çalışanlarına, hem de kent veya yurt dışından gelen konuklarınızı ağırlamak için bulunmaz bir fırsat sunmaktadır. CROWNE PLAZA ISTANBUL - ASIA The five star Crowne Plaza Istanbul - Asia located within the same complex as the Turkey s most visited shopping center, the World of VIA / Port is 5 minutes from the Sabiha Gökçen International airport, offering business professionals and your guests from out of the city or country a rare opportunity for accommodation.

31 SOSYAL AKTİVİTELER Houses & Suites VIA Port Istanbul Asia nın tam karşısında bulunuyor. Yani içinde Pony Club, Go Kart- ATV pisti, atlıkarınca, çarpışan arabalar, gondol, sambo balon, famiy coaster, crazy chair, çuf çuf tren, dönme dolap ve daha birçok eğlence aracının yer aldığı Wonder Land e ulaşmanız yürüyerek yalnızca 1,5 dakika sürecek. Üstelik AVM içinde biri üç boyutlu olmak üzere 10 tane sinema salonu da bulunuyor. SOCIAL ACTIVITY Houses & Suites is directly across from VIA Port Istanbul Asia. Thus it will take you a mere 1.5 minutes on foot to reach the WonderLand that houses a Pony Club, Go Kart - ATV track, carousel, bumping cars, gondola, sambo balloon, familycoaster, crazychair, chuff- chuff train, Ferris wheel, and many other attractions. What is more, the SC includes 10 movie theaters one of which is 3D.

32 Bayraktar İnşaat kuruluşu olan VIA Development & Management Co., Turizm, Alışveriş Merkezleri ve Gayrimenkul gibi üç önemli sektörde faaliyet göstermektedir. Etkinlik gösterdiği sektörlerde hayalleri zorlayan yeni projeleri gerçeğe dönüştürme peşinde koşan VIA Development & Management Co., Doğru Yerde, Doğru Zamanda, Doğru Proje ilkesini benimsiyor. Ticari itibar ve tecrübeleri ile Türkiye için ekonomiye katkısını sürekli olarak artıran VIA Development & Management Co., kalite ve uygulama süreçleri açısından başarı ile yürütülen bir işletme olma özelliğini korumaktadır. VIA Development & Management Co., iş dünyasının ve insan yaşamının gereksinimleri ile bugünden geleceğe girişimcilik ruhuyla uyumlu bir planlama yaparak, iddialı ve sürekli yenilikler getiren projelere imza atmaya devam edecektir. VIA Development & Management Co., a subsidiary of Bayraktar İnşaat operates in three significant sectors: Tourism, Shopping Centers, and Real Estate. VIA Development & Management Co. which pursues the aim of realizing new projects that push the limits of the imagination, in its areas of operation, embraces the principle The Right Project at the Right Time and the Right Place. Constantly increasing its contribution to Turkish economy with its commercial reputation and experience, VIA Development & Management Co. maintains its status as a successfully run operation in terms of quality and implementation processes. VIA Development & Management Co. will continue to make its mark on ambitious and ever innovative projects by planning in harmony with the requirements of human living and the spirit of entrepreneurship from today to the future. VIA Development & Management Co. Houses & Suites projesinde yer alan plan ve ayrıntılar üzerinde daha önce haber vermeden değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Elinizdeki katalogda bulunan tüm görsel malzeme tanıtım amacına yönelik olup yalnızca tasarımdan oluşmaktadır. Müşterilerimizin satın alacağı konutun tatbikat projesi, bu proje için alınmış inşaat ruhsatının ekindeki ilgili idarece onaylanmış projedir. VIA Development & Management Co. nun sorumluluğu yazılı talimatlarınıza ve sözleşme eki teknik şartnamenize göre konutun imalatını yapmakla sınırlıdır... VIA Development & Management Co. reserves the right to make changes on the plan and details of the Houses & Suites Project without prior notification. All of the visual material included in this catalogue are intended for publicity and consist solely of design. The construction draw for the residence that will be purchased by our customer is the project approved by the relevant authority, appended to the construction license obtained for this project. VIA Development & Management Co. s responsibility is limited to producing the residence as per your written instruction and your technical specifications appended to the contract.

33 CALL CENTER WEB VIAPORTHS.COM INFO@VIAPORTHS.COM V I A CONTAC

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Bizim mahallede mutluluktan daha fazlası vardır. There is more than just happiness in our neighborhood. Mahalle dediğin sadece sokaklar

Detaylı

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city 2 www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city OBA 1221 Yetkin Tur. İnş. ve Tic. A.Ş 1988 yılında kurulmuş olup, 28 yıldır Turizm ve İnşaat alanında faaliyet

Detaylı

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc.

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. Gürsel Mh. İmrahor Cad. Polat Ofis 23/A Kağıthane / İstanbul Tel. / Phone: +90 212 210

Detaylı

WELCOME FURNITURE DESIGN

WELCOME FURNITURE DESIGN FURNITURE DESIGN WELCOME FURNITURE DESIGN 4 welcome to the 2015 collection. welcome to you. Evinizin bir parçası olabilecek mobilyaların ruhundaki karakteristik noktalar, üretim teknikleri, işçilik kalitesi

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

RESIDENCES A, B VE C BLOK DAİRE PLANLARI UNIT PLANS İSTANBUL

RESIDENCES A, B VE C BLOK DAİRE PLANLARI UNIT PLANS İSTANBUL A, B VE C BLOK DAİRE PLANLARI UNIT PLANS İSTANBUL TİP 1B / TYPE 1B 1+1 / 82.70 m 2 1. Giriş holü / Entry: A: 4.58 m² 2. Salon / Living room: A: 19.13 m² 3. Mutfak / Kitchen: A: 8.86 m² 4. Yatak odası

Detaylı

TİP A / TYPE A ÖZELLİKLER / SPECIFICATIONS. 260 m 2

TİP A / TYPE A ÖZELLİKLER / SPECIFICATIONS. 260 m 2 Halken İnşaat olarak bizler 1996 dan beri güncel teknoloji ve teknikleri, titiz işçilik ve kaliteli malzemeyle birleştirerek Kıbrıs halkının ihtiyaç ve gereksinimlerine, en iyi şekilde cevap vermek için

Detaylı

BODRUM YALIÇİFTLİK TE EŞSİZ BİR KOYA SAHİP ÖZEL HAVUZLARI VE OTEL KONFORUYLA TAMAMEN TEFRİŞLİ VE MEFRUŞATLI FULL MOBİLYA VE ANKASTRE DONANIMI İLE

BODRUM YALIÇİFTLİK TE EŞSİZ BİR KOYA SAHİP ÖZEL HAVUZLARI VE OTEL KONFORUYLA TAMAMEN TEFRİŞLİ VE MEFRUŞATLI FULL MOBİLYA VE ANKASTRE DONANIMI İLE BODRUM YALIÇİFTLİK TE EŞSİZ BİR KOYA SAHİP ÖZEL HAVUZLARI VE OTEL KONFORUYLA TAMAMEN TEFRİŞLİ VE MEFRUŞATLI FULL MOBİLYA VE ANKASTRE DONANIMI İLE 365 GÜN KULLANIMA HAZIR KEMPINSKI HİZMETLERİNİN TAMAMINDAN

Detaylı

Barış İnşaat. www.barisinsaatim.com

Barış İnşaat. www.barisinsaatim.com Barış İnşaat www.barisinsaatim.com 1 Barış İnşaat 1996 yılında kurulan şirketimizin felsefesi, şehrin ihtiyaçlarına yönelik kaliteli, estetik ve öncü projelere imza atmaktır. Şirket politikamız ise güvenlik,

Detaylı

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km Lokasyon - Location Harita - Map Ulaşım - Transportation Yerleşim Planı Lay Out Bağdat Caddesi 4 km Kadıköy 5,5 km Boğaziçi Köprüsü 7 km Beşiktaş 10 km Taksim 11 km Üsküdar 11,5 km Fatih Sultan Mehmet

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner...

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Üstpark Afraze Evleri size sadece doğa ile yaşam değil, iyi bir gelecek vaad ediyor. Paranızın ve yatırımlarınızın değer kazanacağının adeta

Detaylı

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING Design & Construction DESIGN & CONSTRUCTION make difference.. ABOUT US Our company is specialized in four main subjects; CONSTRUCTION, INTERNATIONAL TRADE, NATURAL

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GÜNÜNÜZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Mutlu bir beraberliğe adım attığınız bugün, hayatınızın en mutlu günü ve böylesine özel günler, en özel organizasyonları hak

Detaylı

HEIGHTS DAİRE PLANLARI UNIT PLANS İSTANBUL

HEIGHTS DAİRE PLANLARI UNIT PLANS İSTANBUL HEIGHTS DAİRE PLANLARI UNIT PLANS İSTANBUL HEIGHTS TİP 1 / TYPE 1 1. Giriş holü / Entry: A: 5.30 m² 2. Salon / Living room: A: 10.92 m² 3. Mutfak / Kitchen: A: 9.88 m² 4. Banyo / Bathroom: A: 4.71m² 5.

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

adana mersin kayseri www.kokinsaat.com.tr feke cd. turgut özal bul. Beyzade Tower otogar

adana mersin kayseri www.kokinsaat.com.tr feke cd. turgut özal bul. Beyzade Tower otogar feke cd. zübeyde hanm cd turgut özal bul. bosna sk. K A L İ T E L İ B İ R Y A Ş A M otogar Q U A L I T Y O F L I F E adana Tufanpaşa Mah. Şıhefendi bulvarı Halimhoca Apt. No:5/(kozan lisesi karsısı) 0355

Detaylı

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001 about us hakkımızda ISO 9001 ISO 18001 ISO 14001 Firmamız ATO'da 1967 yılında başlayan faaliyeti, inşaat sektöründe kendisine hak ettiği yeri aramasiyla devam etmektedir. Kuruluşumuzdan bu güne bitirilen

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

Akkent Mah Sk. Akmim Country Evleri A Blok No:33 Kipa AVM Yanı Yenişehir / MERSİN. Tel: Fax :

Akkent Mah Sk. Akmim Country Evleri A Blok No:33 Kipa AVM Yanı Yenişehir / MERSİN. Tel: Fax : GROVE PARK Akkent Mah. 2321 Sk. Akmim Country Evleri A Blok No:33 Kipa AVM Yanı Yenişehir / MERSİN Tel: 0324 341 51 10 Fax : 0324 341 52 15 inşaat www.grovepark.com 01 BAŞLARKEN 03 PEYZAJ ALANLARI 02 DETAYLAR

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var!

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! HELENIUM WINGS BASIN BÜLTENİ 21 MAYIS 2011 Helenium Wings in Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! 17 yılı aşkın sektör deneyimi ile Helenium Park, Helenium Life, Helenium Sun, Helenium

Detaylı

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board Arifiye Fidancılık 1989 yılında Adapazarı Arifiye ilçesinde kurulmuştur. Kuruluşumuz 300 m2 alanda mevsimlik çiçek üretimi ve satışı ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Geçen süre içersinde marka haline

Detaylı

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... 07 deniz 09 ÖZEL HAYATLARA, ÖZEL BİR YER! Hayal ettiğiniz

Detaylı

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING HAYATINIZIN EN MUTLU GÜNÜNÜ SWISSÔTEL THE BOSPHORUS, ISTANBUL FARKIYLA YAŞAYIN... ENJOY THE HAPPIEST DAY OF YOUR LIFE WITH THE PRIVILEGE OF SWISSÔTEL

Detaylı

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır. 15 ten bugüne... Dandin İnşaat 15 yılından bugüne Kayseri ve civarında sektöründe. kuşak inşaat firması olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Firmamız; konut, alt yapı ve üst yapı konularında yüzlerce

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

TANITIM YAZISI. megalityapi.com

TANITIM YAZISI. megalityapi.com 480residence.com TANITIM YAZISI Residence 480, Kocaeli nin ilk tam residence hizmeti veren projesidir. Toplamda 32400 m² alan içerisinde yer alan projede, hayatınızı kolaylaştıracak pek çok yapı bir arada

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

SERDİVAN Küçük Bir Cennet... SERDİVA Küçük Bir Cennet... SAKARYA I TEKTAŞI SERDİVA DA... 5 yıldızlı yaşam sizi bekliyor. Yeni yaşam trendi Serdivan Gölbaşı Konakları, tüm beklentilerinizin üzerine çıkmak için yükseliyor. Serdivan

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Trius Park sizi doğanın kenarında değil, içinde yaşamaya davet ediyor

Trius Park sizi doğanın kenarında değil, içinde yaşamaya davet ediyor www.triuspark.com Bu katalogda kullanılan tüm görsel, metin ve bilgiler Trius Park izni olmadan kısmen / tamamen kopyalanamaz veya çoğaltılamaz. Katalog içerisinde yer alan marka ve isimler, ilgili firmaların

Detaylı

Önceliğimiz, Aileniz....İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com

Önceliğimiz, Aileniz....İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com Önceliğimiz, Aileniz...İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com ÖNCELİĞİMİZ, AİLENİZ... Gül Yapı olarak, 30 yılı aşkın deneyimimizle binlerce kişinin mutluluğuna ev sahipliği yaptık. Kavaklı Konakları

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

CORPORATE PRESENTATION FILE. Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region

CORPORATE PRESENTATION FILE. Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region CORPORATE PRESENTATION FILE Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region Asiye KURT Coordinator Mehmet AVCI Foreign Trade Manager INDEX ABOUT US SHOWRROM,

Detaylı

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Şehir yeni bir mimari tasarımı karşılamaya hazırlanıyor Beylikdüzü nde yeni bir kültür... Nevsa Konakları; İstanbul un yeni yüzü Beylikdüzü nde, eşsiz konumu,

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

Exercise 2 Dialogue(Diyalog)

Exercise 2 Dialogue(Diyalog) Going Home 02: At a Duty-free Shop Hi! How are you today? Today s lesson is about At a Duty-free Shop. Let s make learning English fun! Eve Dönüş 02: Duty-free Satış Mağazasında Exercise 1 Vocabulary and

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK Temizlik Ürünleri AKOPAK Temizlik ve Hijyen Ürünleri; deterjan ve kozmetik ürünlerinde endüstriyel ve evsel ürün üretiminde faaliyet gösteren bir firmadır. Konya da 1500 m² kapalı, 2000 m² açık alan üzerine

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

Hayallerinize ulaşmanız için...

Hayallerinize ulaşmanız için... Hayallerinize ulaşmanız için... Ege Perla Residance B Blok No. 10/B K. 22 D. 221 Bayraklı / İZMİR Tel. 0232 336 02 75 www.balikciinsaatyapi.com info@balikciinsaatyapi.com DOC S CLUB ve OMEKOOP İşbirliği

Detaylı

KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA

KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA SWIMMING YÜZME FITNESS REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING KİŞİSEL EĞİTİM TURKISH BATH HAMAM

Detaylı

Kaliteli Yaşamın En Tepesi

Kaliteli Yaşamın En Tepesi Kaliteli Yaşamın En Tepesi Kaliteli Yaşamın En Tepesi ì Kaliteli yaşamın, Kaliteli Yaşamın En Tepesi Kaliteli YaamnEn Tepesiî en tepesi! Beytepe, Yalova daki en önemli mimari eserlerden biri. Prestijli

Detaylı

Hayat boyu, hayat dolu!..

Hayat boyu, hayat dolu!.. Hayat boyu, hayat dolu!.. KAYSERİ: Sivas Caddesi İpeksaray AVM A Kule 5. Kat Melikgazi - Kayseri Tel. +90352 224 24 10 Fax. +90352 224 2412 İSTANBUL: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Caddesi

Detaylı

İSTANBUL DA YAŞAMAK GERÇEK BİR YAŞAMA DÖNÜŞÜYOR...

İSTANBUL DA YAŞAMAK GERÇEK BİR YAŞAMA DÖNÜŞÜYOR... İSTANBUL DA YAŞAMAK GERÇEK BİR YAŞAMA DÖNÜŞÜYOR... Gerçek fotoğraf ARADIĞINIZ HUZUR BURADA Ferah ve konforlu yaşam alanları ile kusursuz bir hayat... Çevre ve peyzaj kalitesi, sosyal alanlar ile ortak

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

bedroom chairs / 58 Kugu 17 Yıldız 54 Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom

bedroom chairs / 58 Kugu 17 Yıldız 54 Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom bedroom Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom Kugu 13 Kupa 29 Ekim 37-41 Burçak 46 Yıldız 50-52 Fulya 57 wall unit Kugu 17 Yıldız 54 chairs / 58 MODERN BEDROOM&DININGROOM

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ

DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ HOTEL HOTEL TASARLANAN HOTEL PROJESİ VE ÖZELLİKLERİ 260 ODALI ve 5 YILDIZLI HOTEL & REZİDANCE ARSA ALANI

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

www.zeytuniteras.com Hayalini Kurduğunuz Müstakil Yaşam... www.zeytuniteras.com Diğerleri... Kargaşa içinde... Trafikten bunalmış... Şehir hayatını stres içinde yaşarken... Zeytuni Teras sakinleri ne

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK

HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK 5 TARİHİ, DENİZİ, HAVASI, BALIĞI, YEŞİLİ, RÜZGARI VE YELKENİYLE BİR TUTKUDUR MUDANYA. 7 9 KÖRFEZİN KIYISINDA, EN GÜZEL KONUMDA HER SABAH YEŞİL VE

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

Evin, senin artın olmalı.

Evin, senin artın olmalı. Sana uyum sağlayacak bir evin olsun istiyorsun. Aradığın her şeyi bulabileceğin, senin gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman senin gibi sakin bir ev. Evin, senin artın olmalı. BAZI FIRSATLAR BIR KEZ

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

A luxurious escape in Bodrum Bodrum da lüks bir kaçış. Gümüşlük

A luxurious escape in Bodrum Bodrum da lüks bir kaçış. Gümüşlük A luxurious escape in Bodrum Bodrum da lüks bir kaçış Gümüşlük Her Evden ve Her Odadan Bu Manzara This View From Each House and Each Room Gümüşlük / Myndos DISTRICT GÜMÜŞLÜK / MYNDOS History, nature, sea

Detaylı

www.esmarinkonaklari.com

www.esmarinkonaklari.com www.esmarinkonaklari.com GENEL BİLGİLER ES MARIN KONAKLARI 8262 m 2 arsa alanı, 23754,68 m 2 inşaat alanından oluşuyor. Ferah bir yaşam sürmeniz için sitenin %60 ı yeşil alanlar ve sosyal aktiviteleriniz

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ Welcome to Turkey s Most Elegant Ramada Plaza Hotel KUSURSUZ HİZMET URBAN HOSPITALITY İlbak Holding'in turizm alanındaki ilk projesi olan Ramada Plaza

Detaylı

Argumentative Essay Nasıl Yazılır?

Argumentative Essay Nasıl Yazılır? Argumentative Essay Nasıl Yazılır? Hüseyin Demirtaş Dersimiz: o Argumentative Essay o Format o Thesis o Örnek yazı Military service Outline Many countries have a professional army yet there is compulsory

Detaylı

beyond your imagination

beyond your imagination beyond your imagination HAYALLERINIZIN ÖTESINDE... Biezza mobilya üstün teknoloji ile donatılmış üretim tesislerinde yarım asırlık tecrübesini uzman ekibiyle birleştirerek mobilya sektöründe saygın bir

Detaylı

BAŞKAN DAN. From the CEO, FARUK TOPUZ Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞKAN DAN. From the CEO, FARUK TOPUZ Yönetim Kurulu Başkanı BAŞKAN DAN İnşaat alanında Türkiye ye getirdiği yeniliklerle prestij kazanan Topuzlar Yapı, Mavera Konutları, Mavera City ve Mavera Ahsen Projesinden sonra farklı büyük bir projeye daha imza atıyor. Topuzlar

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

Yalikavak: Deniz manzaralı taş ev, Yalıkavak marinaya yürüme mesafesinde - eşyalı

Yalikavak: Deniz manzaralı taş ev, Yalıkavak marinaya yürüme mesafesinde - eşyalı Yalikavak: Deniz manzaralı taş ev, Yalıkavak marinaya yürüme mesafesinde - eşyalı Eş ya lı Kat Sayisi: 2 Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Mutfak: Mutfak Mobilyası, Açik Yatak Odasi Sayisi: 2

Detaylı

04 www.borpanel.com.tr

04 www.borpanel.com.tr BANYO MOBiLYALARI 04 Kalite Yönetim Modern yaşamın koşuşturmasında Belgeleri klasikten vazgeçemeyenlere konfor ve estetiği bir arada sunan Efes, banyolarınızın atmosferini değiştirecek. 05 06 KURUMSAL

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

Hayallerinizin Ötesinde...

Hayallerinizin Ötesinde... FURNITURE & ACCESSORIES NEW COLLECTION Hayallerinizin Ötesinde... Beyond your imagination... HAKKIMIZDA ABOUT US Yücel Mobilya Aksesuar adı altında faaliyet gösteren firmamız, 1988 yılında üstün kalite

Detaylı

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR.

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR. BİR EV İNŞA ETMEK yükselen sütunlardan fazlası.. çabayla.. özveriyle.. dikkat ve özenle.. modern mimarisi.. hayal ettiğiniz standartlarda sunduğu yaşam kalitesiyle.. hayatı dopdolu yaşatacak sosyal donatılarıyla..

Detaylı

NAZAR EMLAK'TAN TURGUTREİS MERKEZ'DE DENİZE 0 VİLLA REF- ŞT-0005 Muğla / Bodrum

NAZAR EMLAK'TAN TURGUTREİS MERKEZ'DE DENİZE 0 VİLLA REF- ŞT-0005 Muğla / Bodrum NAZAR EMLAK'TAN TURGUTREİS MERKEZ'DE DENİZE 0 VİLLA REF- ŞT-0005 Muğla / Bodrum For Sale - Villa 3,500,000 TL 385 m2 Muğla / Bodrum # Rooms : 5 # Saloons : 2 # Baths : 4 Type of Property : Property Condition

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı