Leica SmartStation Entegre GPS' li Total Station

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Leica SmartStation Entegre GPS' li Total Station"

Transkript

1 Leica SmartStation Entegre GPS' li Total Station

2 Leica SmartStation Entegre GPS' li Total station Devrim yaratan yeni ölçme sistemi. Dünyada ilk kez; TPS ve GPS'in mükemmel bilesimi. Güçlü GPS alicili, yüksek performansli total station. Kontrol noktalarina, uzun traverslere veya kestirmelere gerek yok. SmartStation' i kurun ve birakin GPS konumu belirlesin. Sonra ölçün ve total station ile kazik aplikasyonunu yapin. Daha az kurulumla, daha kolay ve çabuk ölçün. Gerektiginde TPS ve GPS' i ayri ayri kullanin. Akilli anteni (SmartAntenna) RTK gezici olarak jalon üzerine koyun. TPS' i standart bir total station olarak kullanin. SmartStation in modüler tasarimi size tüm seçenekleri sunacaktir. Her türlü isi üstlenebilirsiniz. Zamandan ve paradan kazanin. Üretkenliginizi ve karliliginizi arttirin. Tüm TPS1200 total station'lar SmartStation'a yükseltilebilirler.

3 Son derece kullanisli Istediginiz biçimde kullanin SmartStation konum koordinatlari bir tusa basmak kadar yakindir. SmartStation ile kontrol noktalari, traversler ve kestirmeler için endiselenmenize gerek yok. Neresi kolaysa oraya kurun, GPS tusuna dokunun ve birakin akilli anten gerisini halletsin. Bir referans istasyondan 50 km. ye kadar olan mesafelerde RTK, konum dogrulugunu santimetre düzeyinde belirler. SmartStation ile isinizi olabilecek en kisa sürede bitirirsiniz; GPS ile konumu sabitleyin, sonra da total station ile ölçün. GPS tamamen total station'a entegredir. Total station'da yüklü yazilim sayesinde tüm TPS ve GPS islemleri TPS klavyesinden kontrol edilir. Tüm veriler ayni CompactFlash karttaki ayni veri tabaninda saklanir. Tüm ölçümler, durum ve diger bilgiler TPS ekraninda gösterilir. TPS'in bataryasi ayni zamanda GPS akilli anteni (SmartAntenna) ve RTK iletisim aygitina da güç saglar. Tüm bilesenler mükemmel uyum içindedir. Hersey tek kompakt birim içinde entegredir- kablolara, harici bataryaya, veri kayit cihazina v.b. gerek yoktur. Ister SmartStation, ister total station ve RTK gezici olarak kullanin. SmartStation in modüler tasarimi sayesinde cihazi istediginiz biçimde kullanabilirsiniz. SmartStation'i kontrol noktalari olmadiginda kullanin. Önce SmartStation'i hassas biçimde yerlestirin, akilli anteni çikartip bir jalon üzerine koyun ve RX1210 kontrol ünitesi ve GTX1230 sensörle birlikte etkin bir RTK rover/gezici olarak kullanin. SmartStation ile tamamen esneksiniz.

4 Leica SmartStation Ölçmek için yeni bir yol Uzak Alan Topografik Ölçüm Kirsal Alan Sinir Ölçümü Kurulum için gereken süre Kurulum için gereken süre Konvansiyonel 100% Konvansiyonel 100% SmartStation 50% SmartStation 20% Durum Ölçüm sirketinin uzak bir alanda detay ve topografik ölçüm isi var. Yesil örtü kinematik RTK'yi zorlastiriyor ve bir total station'in kullanilmasi gerekli. Kontrol noktalari yok, ancak 40 km uzakta RTK yayinlayan bir referans istasyon var. Konvansiyonel yol GPS ile bir dizi kontrol noktasi sabitleyin. Koordinatlari total station'a aktarin. Noktalari total station ile tutun, diger noktalara yöneltin ve detaylari ölçün. Eger total station noktalari GPS den önce tutarsa, sonuçlarin ofiste dönüstürülmesi gerekir. Noktalarin iki kez tutulmasi gerekir; bir kez GPS ile, bir kez de total station ile. Iki ekipman seti gerekir. Iki personele ihtiyaç olabilir. Sonuçlari dönüstürmek gerekebilir. SmartStation yolu SmartStation'i uygun bir yere kurun ve konumu RTK ile belirleyin. Kullanilacak, ancak henüz koordinatlandirilmamis ikinci bir noktaya yöneltin. Detayi birinci istasyondan ölçün. Sonra ikinci noktaya kurun ve konumu RTK ile belirleyin. Noktalar arasindaki semt bilinmedigi için SmartStation birinci noktadan ölçülmüs tüm detaylarin koordinatlarini dönüstürür. Birinci noktaya yöneltin ve detaylari ikinci noktadan ölçün Üstünlükler Noktalar sadece bir kez tutulur. Sadece SmartStation'a gerek vardir. Tek personel yeterlidir. Otomatik dönüsümler. Ölçüm daha az süre alir. Durum Bir çiftlik sinirinin total station'la ölçülmesi gerekiyor. En yakin kontrol noktalari 5 km uzakta. RTK verileri bir referans istasyondan alinabiliyor. Konvansiyonel yol Kontrol noktalarindan uzun bir travers ölçerek kontrol saglayin. Traversleme yapin ve sinir isaretlerini bu traverslerden koordinatlandirin. Açik bir travers hataya müsaittir. Kapali bir travers iki misli uzun olacaktir. Dikkatli planlamayla dahi zorlu arazide traversleme komplike ve zaman alicidir. SmartStation yolu SmartStation'i bir veya daha çok sinir isaretlerinin görülebildigi bir ilk noktaya kurun. Konumu RTK ile sabitleyin. Cihazi henüz sabitlenmemis ikinci bir noktaya yöneltin. Isaretlere olan açilari ve mesafeleri ölçün. Cihazi ikinci kontrol noktasina kurun, konumu sabitleyin ve ilk noktaya yöneltin. Önceki tüm ölçümler SmartStation'da otomatik olarak dönüstürülecektir. Isaretleri ikinci noktadan ölçün. SmartStation noktalarinin çiftlerini veya kümelerini kullanarak siniri bu yolla ölçün. Üstünlükler Uzun traverslere gerek yoktur. Daha az kurulum gerekir. Daha az kisi gerekir. Daha az zaman gerekir. Uniform, daha yüksek dogruluk.

5 Insaat alani Kazik aplikasyonu Sehir alani Alt yapi ölçümü Kurulum için gereken süre Kurulum için gereken süre Konvansiyonel 100% Konvansiyonel 100% SmartStation 40% SmartStation 40% Durum Çok sayida isaretleyicinin yerlestirilmesi ve birçok bilesenin konumlanmasi gerekir. Kontrol noktalari vardir ama genellikle hasarlidir veya malzeme, tasit v.b. ile kapalidir. GPS referans istasyonu vardir, ancak engeller ve insaat tipi nedeniyle çogu noktalar RTK ile belirlenemez. SmartStation yolu Kontrol noktalarina gerek yoktur. Neresi uygunsa SmartStation'i oraya kurun. Ilk noktaya kurun ve konumu RTK ile sabitleyin. Ikinci bir noktaya kurun, konumu sabitleyin, yöneltme için ilk noktayi kulllanin ve ikinci noktadan kazik aplikasyonunu yapin. Durum Örn. su, gaz ve elektrik için tüm menhollerin, kapaklarin, dagitim kutularinin konumlari belirlenmelidir. Yol boyundaki yüksek binalar ve agaçlar RTK gezici ekipmaninin kullanimini engeller. Çogu nesneler binalara yakindir veya agaçlarin altinda kaliriar. Sehir GPS referans istasyonlari isletir. SmartStation yolu SmartStation'i RTK sabitlemenin mümkün oldugu yol kavsagi, açik alanlar ve hatta bina tepelerine kurun. Önceki örneklerde anlatildigi gibi SmartStation kurulum çiftlerini kullanin. ölçülmesi gereken nesnelere olan açilari ve mesafeleri ölçün. Konvansiyonel yol Totalstation ile kazik aplikasyonu mümkündür, ancak zordur ve zaman gerektirir. Engellerin çevresinden dolasmak için traversleme gerekir. Kaziklamada kullanilacak geçici noktalarin tesisi gerekir. Is plani sürekli olarak revize edilmelidir. Ekipman ve malzemenin tasinmasi sarttir ki bu da hem ölçümü, hem de insaati yavaslatir. Kaziklanacak noktalardan çiftler veya guruplar tesis ederek bu sekilde çalisin. RTK konumlari belirledigi için guruplarin total station ölçümleriyle baglanmasi gerekli degildir. Üstünlükler Uygun olan yere kurun. Traverslemeye gerek yoktur. Daha az engel. Daha hizli kaziklama. Daha çabuk yürüyen insaat isleri. Konvansiyonel yol Kontrol noktalari var, ancak trafik, park etmis araçlar ve diger engeller bunlarin üzerine kurulumu ve aralarinda yöneltmeyi zorlastiriyor. Eger standart bir total station kullanilirsa, zorlu bir ortamda bir çok traversleme gerekecek. Hem dikkatli planlama, hem de anlik isler yapmak gerekecek. Is yorucu ve yavas yürüyecek. Üstünlükler Kontrol noktalarina gerek olmaz. Traversleme yoktur. RTK, konumlari sabitler. Kararli yüksek dogruluk. Hizli, esnek, rahat. Daha kolay, zamandan tasarruf.

6 Leica System 1200 SmartStation ve SmartAntenna (akilli anten) Yüksek dogruluklu GPS konumlama Leica SmartCheck algoritmalari statik RTK sabitlemelerini 10 mm + 1 ppm yatay ve 20 mm + 1 ppm düsey dogrulukla 50 km.ye kadar mesafelerde hesaplar. Güvenilirlik %99.99 dur. ATX1230 SmartAntenna 12 L L2 alici Leica'nin SmartTrack GPS teknolojisine sahiptir. Güçlü sinyaller, hizli uydu kazanimi, düsük yüksekliklere izleme, çok yollu dagilma ve anti-parazit güvencesi gibi özellikler üstün performansi garantiler. Entegre Total station'daki Bluetooth telsiz teknolojisi sayesinde verileri kablosuz olarak PDA'lara ve hücresel telefonlara aktarabilirsiniz. Akilli antendeki Bluetooth aygiti, anten rover olarak kullanildiginda baglantiyi saglar. CompactFlash kart SmartStation, TPS ve GPS verileri ayni CompactFlash karttaki ayni veri tabaninda, ayni dosyada saklanir. Takmatik Li-Ion batarya Tek küçük batarya ile SmartStation için uzun süreli güç saglanir. Kablolara ve harici bataryalara gerek duyulmaz. TPS klavye ile kullanilir SmartStation'da TPS klavyesi hem TPS, hem de GPS için tüm ölçümleri ve görevleri üstlenir. FONKSIYON entegre SmartStation, TPS ve GPS'i tek cihazda birlestirir Yapacaginiz ise göre TPS ve GPS'i birlikte veya ayri ayri kullanin. Daha hizli, daha dogru ve daha verimli ölçün. System 1200'ün sagladigi özgürlügün, esnekligin ve gücün tadini çikarin. Leica SmartStation Leica GPS1200 Entegre GPS'li TPS1200. Tüm TPS1200'ler SmartStation'a yükseltilebilirler. Üstün GPS teknolojisi ve güçlü veri yönetimi. Tüm GPS uygulamalari için mükemmel.

7 ATX1230 SmartAntenna gezici/rover için SmartStation üzerinde olmadigi zaman SmartAntenna, RX1210 alici ve GTX1230 sensör ile birlikte kullanilabilir. Jalon üzerinde RTK rover/gezici olarak veya sehpa üzerinde veri kaydi ve post-proses için kullanabilirsiniz. Hem de GPS1200'ün tüm yetenekleriyle birlikte. GPS referans istasyonlar Bir referans istasyona baglanin, SmartStation kendi konumunu sabitlesin. Statik RTK, referans istasyon network'- ünün dogruluk spesifikasyonlari çerçevesinde yüksek dogruluk saglar GRX1200 Lite ve GPS Spider yazilim Kamuya açik referans istasyonlarina ulasamiyorsaniz, GRX1200 Lite alici ve GPS Spider yazilim kullanarak kendi özel referans istasyonunuza sahip olun. RTK iletisim aygitlari SmartStation ile birlikte kullanabileceginiz çesitli iletisim aygitlari vardir. Radyo modemler, GSM, GPRS ve CDMA modülleri küçük, su geçirmez takmatik bir kutuya rahatlikla sigarlar. Leica TPS1200 Uniform isletim konsepti Es veri yönetimi Leica Geo Office Üstün performansli, yüksek dogruluklu total station'lar istediginiz herseyi ve daha fazlasini yaparlar. TPS ve GPS için ayni isletim. Hangisi daha kolay ise onu kullanin. TPS ve GPS ayni formati ve veri yönetimini kullandigi için, kartlari birinden digerine aktarabilir ve ayni biçimde çalismaya devam edebilirsiniz. TPS ve GPS için gereken hersey tek bir pakette: import, görsellestirme, dönüsümler, kalite kontrolu, proses, dengeleme, raporlama, eksport v.b.

8 Leica System 1200 birlikte çalisma TPS, GPS ve SmartStation. TPS ve GPS'i birlikte veya ayri ayri kullanin. Elinizdeki ise hangisi daha uygunsa onu kullanin. Birinden digerine kolayca geçin, ayni biçimde çalismaya devam edin. System 1200'ün gücünün, esnekliginin ve özgürlügünün keyfine varin.. Dogru olmasi gerektiginde.. Çizimler, tanimlar ve teknik özellikler degisebilir, baglayici degildir. Printed in Switzerland Copyright Leica Geosystems AG, Heerbrugg, Switzerland, en I.05 RDV Mesafe ölçer (IR), ATR ve PowerSearch: Laser class 1 in accordance with IEC resp. EN Leica GPS1200 Series High performance GPS System Leica TPS1200 Series High performance Total Station Leica System 1200 Software Integrated Software for GPS1200 and TPS1200 Klavuz isigi (EGL): LED class 1 in accordance with IEC resp. EN Lazer sakül: Laser class 2 in accordance with IEC resp. EN Mesafe ölçer (PinPoint R100 / R300): Laser class 3R in accordance with IEC resp. EN Bluetooth marka ve logolari Bluetooth SIG, Inc.'e aittir. Bunlarin Leica Geosystems AG tarafindan kullanimi lisanslidir. Diger ticari marka ve isimler kendi sahiplerine aittir. Lorem ipsum dolor sit. Adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et. Leica GPS1200 Ürün brosürü Leica TPS1200 Ürün brosürü Leica System1200 Yazilimi Ürün brosürü Leica GRX1200 Ürün brosürü ut labore et. SISTEM BILGISAYAR VE TEKNIK HIZMETLER SAN. A.S. Eskisehir yolu, 499. sok. Azatbey sitesi no.26, Çayyolu, ANKARA. Tel Faks Leica Geosystems AG Switzerland

Leica Sprinter Dügmeye basin Devam edin...

Leica Sprinter Dügmeye basin Devam edin... Sprinter Dügmeye basin Devam edin... Sprinter 50 Hedefleyin, Dügmeye asin, Okuyun Su ve toz geçirmez Kompakt ve hafif tasarim Hatasiz yükseklik ve mesafe sonuçlari Tek dügmeyle çalistirma Seviye disi Göstergesi

Detaylı

GeoMax Total Station Zoom30 Serisi ZOOM30

GeoMax Total Station Zoom30 Serisi ZOOM30 GeoMax Total Station Zoom30 Serisi ZOOM30 GeoMax Hakkında GeoMax kaliteli ölçüm cihazları geliştiren, üreten ve dağıtımını yapan uluslararası bir şirkettir. GeoMax harita, mimari ve inşaat sanayisi için

Detaylı

GeoMax Total Station Zoom80 Serisi

GeoMax Total Station Zoom80 Serisi GeoMax Total Station Zoom80 Serisi Gelişmiş Teknoloji AIM360, TRACK360 & SCOUT360 ın gelişmiş konumlama teknolojisini içeren Zoom80 size ölçümlerinizde en kolay yolu, yüksek standartlardaki GeoMax teknolojisi

Detaylı

Leica ScanStation 2 Ekstra Hiz, Muhtesem Çok Yönlülük

Leica ScanStation 2 Ekstra Hiz, Muhtesem Çok Yönlülük Leica ScanStation 2 Ekstra Hiz, Muhtesem Çok Yönlülük Leica ScanStation 2 Lazer Tarayicilarda Çok Yönlülük ve Hizda Yeni Bir Asama 10 kat daha fazla maksimum tarama hizi ve bir total station'in tam bagimsizlik

Detaylı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Da / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Bu kadar hassas ölçüm yapabilir mi? ±.0 mm ölçüm hassasiyetle; Leica DISTO Da tek tuşa basarak hassas ölçüm yapabilmenize olanak sağlar.

Detaylı

Bağıl Konum Belirleme. GPS ile Konum Belirleme

Bağıl Konum Belirleme. GPS ile Konum Belirleme Mutlak Konum Belirleme Bağıl Konum Belirleme GPS ile Konum Belirleme büroda değerlendirme (post-prosessing) gerçek zamanlı (real-time) statik hızlı statik kinematik DGPS (kod) gerçek zamanlı kinematik

Detaylı

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Android için X PAD, mobil cihazlarda en gelişmiş ve teknolojik olarak en ileri platforma dayalı yeni bir çalışma yolu sunuyor. Geniş

Detaylı

FOCUS 6 TOTAL STATION

FOCUS 6 TOTAL STATION FOCUS 6 Hızlı ve Hassas EDM yapısı 2" veya 5" Açı Ölçme Hassasiyetli 2 Farklı Model 300 m Reflektörsüz Mesafe Okuma Seri ve Bluetooth Aktarım Seçenekleri Her Hava Koşulunda Çalışabilme Dayanıklı ve Hafif

Detaylı

Leica Nova TM50 Monitoring Station Her yarım saniyede

Leica Nova TM50 Monitoring Station Her yarım saniyede Leica Nova TM50 Monitoring Station Her yarım saniyede YETKİLİ TEMSİLCİSİ TM50 Monitoring Station Her yarım saniye dikkate alınır Dinamik bir dünyada yaşıyoruz. Binalar ve barajlar yapılıyor, köprüler esneme

Detaylı

SL 600 6G RTK GNSS Alıcısı

SL 600 6G RTK GNSS Alıcısı SL 600 6G RTK GNSS Alıcısı www.satlab.com.tr SL 600 6G RTK GNSS Alıcısı 6G GNSS çağının en gelişmiş CORS+RTK çözümü! Avrupa Kalitesi ve Standartları SL600 Hafif Bluetooth GPS GLONASS BEIDOU GALILEO SBAS

Detaylı

Sabit GNSS Referans İstasyonları

Sabit GNSS Referans İstasyonları Sabit GNSS Referans İstasyonları Sabit GNSS Referans İstasyonları Standart uygulamalar veya özel uygulamalar için; Farklı fonksiyonlar sunan alıcı çeşitleri Doğru, güçlü, güvenilir Bir referans istasyonundan

Detaylı

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300 3D Lazer Tarayıcı 3D Lazer Tarayıcı 3D lazer tarayıcı çevredesindeki nesnelerin konumsal verilerini hassas bir şekilde ölçen bir cihazdır. Toplanan nokta bulutu verileri daha sonra dijital üç boyutlu modeller

Detaylı

TUSAGA-AKTİF CORS İSTASYONLARININ YER DEĞİŞİKLİĞİNİN AĞ BAZLI RTK ÖLÇÜMLERİNE ETKİSİ. Sermet Öğütcü, İbrahim Kalaycı Necmettin Erbakan Üniversitesi

TUSAGA-AKTİF CORS İSTASYONLARININ YER DEĞİŞİKLİĞİNİN AĞ BAZLI RTK ÖLÇÜMLERİNE ETKİSİ. Sermet Öğütcü, İbrahim Kalaycı Necmettin Erbakan Üniversitesi TUSAGA-AKTİF CORS İSTASYONLARININ YER DEĞİŞİKLİĞİNİN AĞ BAZLI RTK ÖLÇÜMLERİNE ETKİSİ Sermet Öğütcü, İbrahim Kalaycı Necmettin Erbakan Üniversitesi ÇALIŞMA BÖLGESİ ÖLÇÜMLER Konya Aksaray-Cihanbeyli-Yunak

Detaylı

RTK Sabit İstasyon Kurulumu (V )

RTK Sabit İstasyon Kurulumu (V ) RADYO RTK REFERANS (SABİT) KURULUMU FieldGenius, radyo modem donanımı bulunduran GNSS alıcılarını RTK yöntemi üzerinden kontrol edebilir. Koordinatları bilinen bir jeodezik yer kontrol noktasına sehpa

Detaylı

İnşaat Mühendisliğine Giriş İNŞ-101. Yrd.Doç.Dr. Özgür Lütfi Ertuğrul

İnşaat Mühendisliğine Giriş İNŞ-101. Yrd.Doç.Dr. Özgür Lütfi Ertuğrul İnşaat Mühendisliğine Giriş İNŞ-101 Yrd.Doç.Dr. Özgür Lütfi Ertuğrul Ölçme Bilgisine Giriş Haritaların ve Ölçme Bilgisinin Kullanım Alanları Ölçmeler sonucunda üretilen haritalar ve planlar pek çok mühendislik

Detaylı

SLX-1 GNSS Referans İstasyonu

SLX-1 GNSS Referans İstasyonu SLX-1 GNSS Referans İstasyonu www.satlab.com.tr SLX-1 GNSS Referans İstasyonu Akıllı referans istasyonu çözümü Avrupa Standartları GPS GLONASS BEIDOU GALILEO SBAS QZSS 24 Saat Batarya Ömrü Linux İşletim

Detaylı

GeoMax GPS/GNSS Zenith10 & Zenith20 Serisi ZENITH10 & 20

GeoMax GPS/GNSS Zenith10 & Zenith20 Serisi ZENITH10 & 20 GeoMax GPS/GNSS Zenith10 & Zenith20 Serisi ZENITH10 & 20 GeoMax Hakkında GeoMax kaliteli ölçüm cihazları geliştiren, üreten ve dağıtımını yapan uluslararası bir şirkettir. GeoMax harita, mimari ve inşaat

Detaylı

Cihaz Bağlantı Ayarları (V )

Cihaz Bağlantı Ayarları (V ) 1. FIELD GENIUS ARAZİ YAZILIMININ GENEL YAPISI MicroSurvey Field Genius, Hexagon grubuna bağlı Kanada lı MicroSurvey firması tarafından geliştirilen bir arazi ölçme yazılımıdır. 3 boyutlu bir çizim düzlemine

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

Laser LAX 300 G. Kullanma kılavuzu

Laser LAX 300 G. Kullanma kılavuzu Laser LAX 300 G tr Kullanma kılavuzu A1 4 3 2a 1a 2b 8 4 5 9 1b 6 7 A2 A3 11 10 A4 A5 A6 L1 ± 0,3 mm/m ± 23/64 A7 L1 ± 0,3 mm/m ± 23/64 L2 ± 1/4 ± 0,2 mm/m B1 B2 90 C1 C2 C3 C4 X1 X2 X3 5m 5m S = 5m

Detaylı

Leica ScanStation C5. Ölçeklendirilebilir Lazer Tarayıcı. - when it has to be right

Leica ScanStation C5. Ölçeklendirilebilir Lazer Tarayıcı. - when it has to be right Leica ScanStation C5 Ölçeklendirilebilir Lazer Tarayıcı - when it has to be right Leica ScanStation C5 Baştan İtibaren Ölçülebilir Lazer tarayıcı işine giren firmalar sıklıkla esnek olmayan ve karmaşık

Detaylı

Son derece üretken Etkili ve hızlı oda ölçümleri için yeni yardımcınız

Son derece üretken Etkili ve hızlı oda ölçümleri için yeni yardımcınız Son derece üretken Etkili ve hızlı oda ölçümleri için yeni yardımcınız ÖLÇÜMLER 3 boyutlu yüksek hassasiyette. PROJELER noktadan noktaya. KAYITLAR farklı formatlarda veri kaydı. Eşsiz biçimde yetenekli

Detaylı

Leica DISTO A2. The original laser distance meter

Leica DISTO A2. The original laser distance meter Leica DISTO A2 The original laser distance meter Kullanıcı Kılavuzu Türkçe Leica DISTO ürününü satın aldığınız için sizi kutlarız. Güvenlik talimatları, işbu kullanıcı kılavuzu ekinde verilen broşürde

Detaylı

Leica DISTO D5 / D8 Hassas mesafe ölçümü ve çok daha fazlası

Leica DISTO D5 / D8 Hassas mesafe ölçümü ve çok daha fazlası Leica DISTO D5 / D8 Hassas mesafe ölçümü ve çok daha fazlası Leica DISTO ile ölçüm yapmak Kolay, hızlı ve doğru! 4x zoomlu dijital kamera ve,4 yüksek çözünürlükte ekran sayesinde güneş ışığında dahi kolay

Detaylı

SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü

SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü www.satlab.com.tr SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü Sınırsız Uygulama Desteğine Sahip, 6G Uydu İzleme Kapasiteli GNSS Alıcısı İsveç Tasarımı Hafif Bluetooth

Detaylı

TUJK 2017 BİLİMSEL TOPLANTISI SABİT GNSS İSTASYONLARI UYGULAMALRI CORS İLE ORMANLIK ARAZİLERDE YAPILAN GNSS ÖLÇMELERİNDE RTK KULLANIMI

TUJK 2017 BİLİMSEL TOPLANTISI SABİT GNSS İSTASYONLARI UYGULAMALRI CORS İLE ORMANLIK ARAZİLERDE YAPILAN GNSS ÖLÇMELERİNDE RTK KULLANIMI TUJK 2017 BİLİMSEL TOPLANTISI SABİT GNSS İSTASYONLARI UYGULAMALRI CORS İLE ORMANLIK ARAZİLERDE YAPILAN GNSS ÖLÇMELERİNDE RTK KULLANIMI Yrd.Doç. Dr. Veli AKARSU/BEU, ZMYO Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü

Detaylı

MÜHENDİSLİK ÖLÇMELERİ UYGULAMASI (HRT4362) 8. Yarıyıl

MÜHENDİSLİK ÖLÇMELERİ UYGULAMASI (HRT4362) 8. Yarıyıl İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü Ölçme Tekniği Anabilim Dalı MÜHENDİSLİK ÖLÇMELERİ UYGULAMASI (HRT4362) 8. Yarıyıl D U L K Kredi 2 0 2 3 ECTS 2 0 2 3 UYGULAMA-1 ELEKTRONİK ALETLERİN KALİBRASYONU

Detaylı

Mıknatıslı Portatif GPS Takip Cihazı

Mıknatıslı Portatif GPS Takip Cihazı Genel Açıklama MTK7 BOYUTU KÜÇÜK, TAŞINABİLİR GPS İZLEME/ TAKİP CİHAZIDIR. ÖZEL NEODMİUM MIKNATISLARI İLE HER TÜRLÜ METAL AKSAMIN ÜSTÜNE KOLAYCA VE SANİYELER İÇİNDE MONTAJ YAPILABİLİR. ÜSTÜN GPS MODÜLÜ

Detaylı

Koordinat Dönüşümleri (V )

Koordinat Dönüşümleri (V ) KOORDİNAT DÖNÜŞÜMLERİ ve FARKLI KOORDİNAT SİSTEMLERİ İLE ÇALIŞMA FieldGenius ile birden fazla koordinat sistemi arasında geçiş yaparak çalışmak mümkündür. Yaygın olarak kullanılan masaüstü harita ve CAD

Detaylı

KONUM BELİRLEME YÖNTEMLERİ

KONUM BELİRLEME YÖNTEMLERİ KONUM BELİRLEME YÖNTEMLERİ SUNUM ÖZETİ GPS Nedir? DGPS ve RTK Kavramları VRS Nedir? VRS Nasıl Çalışır? VRS de Modellenmesi Gereken Hata Kaynakları Sonuç ve Öneriler ANTALYA AKHİSAR MİHALIÇÇIK EŞME YUNAK

Detaylı

SURVEY PRO NOKTA ALIMI VE APLİKASYONU

SURVEY PRO NOKTA ALIMI VE APLİKASYONU SURVEY PRO NOKTA ALIMI VE APLİKASYONU 1-ALIM Epoch50 GNSS alıcısı ile arazide alım veya aplikasyon yapılabilmesi için öncelikle bir RTK ağa bağlanılması gerekmektedir.bağlanılan bu RTK ağı Tusaga-Aktif(CORS-TR)

Detaylı

Leica ScanStation C10. Her Türlü Uygulama çin Hepsi Bir Arada Lazer Tarayıcı

Leica ScanStation C10. Her Türlü Uygulama çin Hepsi Bir Arada Lazer Tarayıcı Her Türlü Uygulama çin Hepsi Bir Arada Lazer Tarayıcı Çok Yönlülük, Verimlilik, Deer Mevcut ilerini çeitlendirmek ve/veya gelitirmek için lazer taramayla ilgilenen pek çok kurulu son-durum ve topografik

Detaylı

Amberg Rail. Daha Etkili, Daha Esnek, Daha Kapsamlı

Amberg Rail. Daha Etkili, Daha Esnek, Daha Kapsamlı Amberg Rail Daha Etkili, Daha Esnek, Daha Kapsamlı Partner: Amberg Rail 25 yılı aşkın süredir İsviçre'nin dünya çapındaki şirketi Amberg Technologies, coğrafi veri elde etme ve altyapı inşaasında kullanma

Detaylı

PERGO TAKİP VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PERGO TAKİP VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ EMSALSİZ ÖZELLİKLER 3 EKSENLİ HAREKET SENSÖRÜ SUNUCU ONAYLI KONUM GÖNDERİMİ SIMCHIP DESTEĞİ GELİŞMİŞ GSM MODÜL YÖNETİMİ GELİŞMİŞ MODÜL YÖNETİMİ ASIST- DESTEĞİ ALARM VE İHLAL YÖNETİMLE Rİ SMS İLE ANINDA

Detaylı

MAGNET FIELD RTK HIZLI KULLANIM KLAVUZU

MAGNET FIELD RTK HIZLI KULLANIM KLAVUZU MAGNET FIELD RTK HIZLI KULLANIM KLAVUZU Topcon yeni nesil arazi ölçüm programı olan Magnet Field in RTK uygulamalarındaki kullanımını anlatan dökümandır. Doküman RTK uygulamalarında anten yüksekliklerinin

Detaylı

TMS Solution. Tünel uzmanları için ölçüm çözümleri

TMS Solution. Tünel uzmanları için ölçüm çözümleri uzmanları için ölçüm çözümleri uzmanları için ölçüm çözümleri ABD$ Fazla Kazı Masrafı 750.000 500.000 250.000 835.800 554.500 275.900 ABD$ Yönlendirme Aplikasyonu Masrafı 60.000 62.400 45.000 30.000 23.800

Detaylı

GeoSLAM. GPS ihtiyacı olmadan; 3D mobil veri elde etme

GeoSLAM. GPS ihtiyacı olmadan; 3D mobil veri elde etme GeoSLAM GPS ihtiyacı olmadan; 3D mobil veri elde etme GeoSLAM 2012 yılında İngiltere de yenilikçi bir sicili bulunan iki organizasyonun ortak girişimi olarak kurulmuştur : Avusturalya Ulusal Bilim Ajansı

Detaylı

GEOMATICS GROUP MEHMET KOCAMANOĞLU MEHMET İLVAN. Harita Mühendisi Geomatics Group Genel Müdürü. Yazılım Departman Müdürü

GEOMATICS GROUP MEHMET KOCAMANOĞLU MEHMET İLVAN. Harita Mühendisi Geomatics Group Genel Müdürü. Yazılım Departman Müdürü GEOMATICS GROUP MEHMET İLVAN Yazılım Departman Müdürü MEHMET KOCAMANOĞLU Harita Mühendisi Geomatics Group Genel Müdürü 1 2 Yeni MobileMapper 10 Arazi şartlarına dayanıklı GPS/CBS Cihazı Harici anten bağlama

Detaylı

EPOCH 25 RTK GPS SİSTEMİ

EPOCH 25 RTK GPS SİSTEMİ TM EPOCH 25 RTK GPS SİSTEMİ SAĞLAM GÜVENİLİR KULLANICI DOSTU EPOCH 25 RTK GPS SİSTEMİ KOMPLE BİR L1/L2 GPS SİSTEMİ SAĞLAYICISI : Yüksek arazi performansı için üstün özellikler. İdeal topografik ölçmeler

Detaylı

ProMark 800 ve GNSS Teknolojisindeki Büyük Gelişmeler. Türkiye Tek Yetkili Temsilcisi

ProMark 800 ve GNSS Teknolojisindeki Büyük Gelişmeler. Türkiye Tek Yetkili Temsilcisi ProMark 800 ve GNSS Teknolojisindeki Büyük Gelişmeler Türkiye Tek Yetkili Temsilcisi 10.Eylül.2012 ProMark 800 ü Tanıtmak Spectra Precision dan yeni GNSS Alıcısı Trimble Firması Ashtech Firmasını kendi

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

MLC 420 MANYETİK LİNEER CETVELLER KULLANMA KILAVUZU

MLC 420 MANYETİK LİNEER CETVELLER KULLANMA KILAVUZU MLC 420 TAŞINABİLİR REFERANS NOKTASI MANYETİK LİNEER CETVELLER ENTEGRE EDİLMİŞ TEMASSIZ RULMANLI SİSTEM 0,005 MM DEN BAŞLAYAN YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK TAŞINABİLİR REFERANS NOKTASI TİTREŞİMLERE KARŞI YÜKSEK KORUMA

Detaylı

U SB M I N I ADAPTE R BLUETOOTH

U SB M I N I ADAPTE R BLUETOOTH COMMUNICATION S U PPOR T U SB M I N I ADAPTE R BLUETOOTH CLASS I I EL KITABI NI-707520 COMMUNICATION S U PPOR T U SB ADAPTE R BLUETOOTH CLASS I I Öncelik le bu Blu etoot h Ada p t örü satın ald ı ğ ı n

Detaylı

RTX12-BX UZAKTAN KUMANDA

RTX12-BX UZAKTAN KUMANDA RTX12-BX UZAKTAN KUMANDA delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel-Fax:0216-348 65 21 Yüksek performanslı 12 kanal Uzaktan kontrol seti. Çalışma frekansı UHF 433.9 MHz. Açık alanda mesafe 500 mt.-1km Uygulama

Detaylı

GEAsystem. İnşaat mühendisliğinde vibrasyon ölçümleri için etkin çözümler. w w w. s e q u o i a. i t

GEAsystem. İnşaat mühendisliğinde vibrasyon ölçümleri için etkin çözümler. w w w. s e q u o i a. i t GEAsystem İnşaat mühendisliğinde vibrasyon ölçümleri için etkin çözümler w w w. s e q u o i a. i t GENİŞ YAPISAL SAĞLIK İZLEME SİSTEMLERİ GEA Sistem TARİHİ YAPILARIN KORUNMASI Vibrasyon ölçümleri ve Yapı

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

SENTEZ GEA İnşaat mühendisliğinde sarsıntı ölçümleri için yeni çözümler

SENTEZ GEA İnşaat mühendisliğinde sarsıntı ölçümleri için yeni çözümler SENTEZ GEA İnşaat mühendisliğinde sarsıntı ölçümleri için yeni çözümler SENTEZ GEA Vibrasyon kayıt sistemi, yapılardaki vibrasyon ölçümleri ve analizleri için size büyük kolaylıklar sağlar. Üstün özellikleri

Detaylı

Duo Installation Guide

Duo Installation Guide Duo Installation Guide All contents of this publication are subject to change. 2011.06 1 INDEX 1. Paketin İçindekiler ---- 3 2. İstasyonu Diz üstü bilgisayara yerleştirmek ---- 3 3. Kalemi kullanıma hazırlamak

Detaylı

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m Kullanma Kılavuzu DS-55101 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 130 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

Baþlangýç. Nokia N95-1 9205577, 1. Baský TR

Baþlangýç. Nokia N95-1 9205577, 1. Baský TR Baþlangýç Nokia N95-1 9205577, 1. Baský TR Tuþlar ve parçalar (çalýþma modu) Model numarasý: Nokia N95-1. Bundan sonra Nokia N95 olarak anýlacaktýr. 1 Açma/kapatma tuþu 2 Komutlarý seçmek ve Seçenek öðesine

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ

ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ Her türlü ulaştırma aracı, nesne ve insanların güvenliğini sağlar. Akaryakıt ve işletim maliyetleri kontrol altında tutulur. Doğru zaman yönetimi ve iş akışı ile kalitenizi

Detaylı

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr .3 X X testregistrierung Genişletme modülleri TAM EASYLAB adaptör modülü EASYLAB'in 30 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için TCU3 Tipi EASYLAB kontrolörlerinin ve TAM Tipi adaptör modüllerinin

Detaylı

Amberg Rail Daha Etkili, Daha Esnek, Daha Kapsamlı

Amberg Rail Daha Etkili, Daha Esnek, Daha Kapsamlı Amberg Rail Daha Etkili, Daha Esnek, Daha Kapsamlı Partner: Amberg Rail 25 yılı aşkın süredir İsviçre'nin dünya çapındaki şirketi Amberg Technologies, coğrafi veri elde etme ve altyapı inşaasında kullanma

Detaylı

Her ölçüm için ilk tercih

Her ölçüm için ilk tercih Termografi Uygulaması Her ölçüm için ilk tercih Yeni termal kameralar 865 872 kendi sınıfının en iyi görüntüsüne sahiptir, bina ve sistemleri incelemeyi daha önce olmadığı kadar kolay hale getirir. 1 Birçok

Detaylı

GPS ile Hassas Tarım Uygulamaları

GPS ile Hassas Tarım Uygulamaları GPS ile Hassas Tarım Uygulamaları Hassas tarım değişken oranlar ilkesiyle gerekeni, gerektiği yere, gerektiği zaman, gerektiği kadar kullanımı temel almış olan bir teknoloji olduğu için, konumsal bilgi

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

Lazer Sistemleri.

Lazer Sistemleri. www.aselsan.com.tr ENGEREK Lazer Hedef İşaretleme Cihazı Lazer Sistemleri ENGEREK, yerden işaretleme görevleri için tasarlanmış, düşük ağırlık ve boyutlarda gelişmiş bir lazer hedef işaretleme cihazıdır.

Detaylı

BUSAGA BUSKİ Sabit GNSS Ağı

BUSAGA BUSKİ Sabit GNSS Ağı BUSAGA BUSKİ Sabit GNSS Ağı Yrd. Doç. Dr. Kurtuluş Sedar GÖRMÜŞ Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Geomatik Mühendisliği Bölümü K. S. GÖRMÜŞ 1, Ş.H. KUTOĞLU 1, S. BULUT 2 F. ALİYAZICIOĞLU

Detaylı

Kontrol ünitesi açıldıktan sonra sol üstte bulunan Windows simgesine tıklanarak menüden MagnetField programı seçilir.

Kontrol ünitesi açıldıktan sonra sol üstte bulunan Windows simgesine tıklanarak menüden MagnetField programı seçilir. MAGNET FIELD PROGRAMINDA CORS-TR SİSTEMİNİN KULLANILMASI Kontrol ünitesi açıldıktan sonra sol üstte bulunan Windows simgesine tıklanarak menüden MagnetField programı seçilir. Magnet Field programının açılması

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır: E L K I TA B I N I - 7 0 7 5 0 2 1 P A K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 4 U Y G U L A M A Y E L P A Z E S I 4 D O N A N I M K U R U L U M U 5 Y Ö N L E N D I R I C I YA

Detaylı

Paralel ortam CO/CO2 ölçümü. testo 315-3: EN Avrupa normlarına uygun ortam havası ölçümleri

Paralel ortam CO/CO2 ölçümü. testo 315-3: EN Avrupa normlarına uygun ortam havası ölçümleri Paralel ortam CO/CO2 ölçümü testo 315-3: EN 50543 Avrupa normlarına uygun ortam havası ölçümleri testo 315-3 testo 315-3 cihazını nerelerde kullanabilirsiniz? Ortam ölçümlerinde, paralel CO/CO 2 verileri

Detaylı

1. GİRİŞ 2. GNSS SİSTEMLERİ

1. GİRİŞ 2. GNSS SİSTEMLERİ 1. GİRİŞ İnsanoğlu daha kaliteli ve güvenli bir yaşam amacıyla, bulunduğu bölgeleri terk edip daha uygun yaşam alanları bulmak için geçmişten günümüze sürekli bir arayış içerisinde olmuştur. Bunun için

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik DS-TRD-0.4 X XDS-TRD-0 testregistrierung Sensör sistemleri DS-TRD-0 Tipi EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik lardan emiş hava akışının isteğe göre değişken ne yönelik sürgülü kapak mesafe sensörü

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz 4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz Kullanma Kılavuzu DS-55204 Digitus 4K Çoğaltıcı Seti, 4K2K/60Hz hem yüksek çözünürlüklü grafikler hem de kesintisiz video oynatımı için en yüksek talepleri dahi karşılayan

Detaylı

SİNO GNSS COMNAV T 300 CARLSON SURVCE 5.0 KULLANIM KILAVUZU

SİNO GNSS COMNAV T 300 CARLSON SURVCE 5.0 KULLANIM KILAVUZU SİNO GNSS COMNAV T 300 CARLSON SURVCE 5.0 KULLANIM KILAVUZU www.adastekmuhendislik.com.tr Öveçler mah.1315.sok.6/4 Çankaya/ANKARA TEL: 0 312 473 83 37 FAX: 0 312 473 83 39 info@adastekmuhendislik.com.tr

Detaylı

Su ve atıksu tesisleri için radar seviye sensoru

Su ve atıksu tesisleri için radar seviye sensoru Su ve atıksu tesisleri için radar seviye sensoru En zor şartlarda güvenilir ölçüm VEGA nın yeni radar sensoru VEGAPULS WL 61, su ve atıksu arıtma tesislerinde seviye veya seviyeye bağlı debi ve hacim ölçümünde

Detaylı

LEICA ABSOLUTE TRACKERS

LEICA ABSOLUTE TRACKERS ÜRÜN BROŞÜRÜ LEICA ABSOLUTE TRACKERS Prob Çözümleri Leica Absolute Tracker AT402 ve B-Probe GİRİŞ SEVİYE ULTRA PORTATİF PROB SİSTEMİ Leica B-Probe, Hexagon Metrology nin en portatif lazer takip sistemi

Detaylı

GNSS (GLOBAL NAVIGATION SATELITE SYSTEMS) SİSTEMİ VE ÇEVRE BİRİMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GNSS (GLOBAL NAVIGATION SATELITE SYSTEMS) SİSTEMİ VE ÇEVRE BİRİMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GNSS (GLOBAL NAVIGATION SATELITE SYSTEMS) SİSTEMİ VE ÇEVRE BİRİMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- AMAÇ 1-1) Kurumumuz hizmetlerinin daha ekonomik, verimli ve kaliteli bir şekilde verilmesini sağlamak amacıyla

Detaylı

: SICK Türkiye SEÖS BUGÜNÜ VE YARINI : SICK A.Ş. : ĐZMĐR SEMĐNER

: SICK Türkiye SEÖS BUGÜNÜ VE YARINI : SICK A.Ş. : ĐZMĐR SEMĐNER : SICK Türkiye SEÖS BUGÜNÜ VE YARINI : SICK A.Ş. : ĐZMĐR SEMĐNER HOŞGELDĐNĐZ : SICK A.Ş. : ĐZMĐR SEMĐNER MUSTAFA ÇOPUROĞLU 2 Đlk Kontrast Fotoseli Đlk Güvenlik Bariyeri Erwin SICK (1909-1988) : SICK A.Ş.

Detaylı

ARAZIDE NOKTALARIN ISARETLENMESI- ARAZI ISLERI

ARAZIDE NOKTALARIN ISARETLENMESI- ARAZI ISLERI ARAZIDE NOKTALARIN ISARETLENMESI- ARAZI ISLERI Arazide açi ve uzunluk ölçmelerinin yapilabilmesi için noktalara ve bu noktalarla belirlenen dogrulara gereksinim vardir. Noktalar görünebilir olmali ve arandiklarinda

Detaylı

Leica Roteo Döner İnşaat Lazerleri

Leica Roteo Döner İnşaat Lazerleri Leica Roteo Döner İnşaat Lazerleri Komple mükemmellik Tüm seviyelerde güçlü performans Leica Roteo Döner İnşaat Lazerleri çok yetenekli iç ve dış saha yardımcılarınız. Tavanda ya da duvarlarda, zeminde

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

MLC 410 MANYETİK LİNEER CETVELLER KULLANMA KILAVUZU

MLC 410 MANYETİK LİNEER CETVELLER KULLANMA KILAVUZU MLC 410 KENDİNDEN YATAKLI SİSTEM MANYETİK LİNEER CETVELLER TEMASSIZ ÇALIŞMA 0,005 MM İLE 1 MM ARASI ÇÖZÜNÜRLÜK 4880 MM ÖLÇÜM MESAFESİ KENDİNDEN YATAKLI SİSTEM IP67 YÜKSEK KORUMA SINIFI MÜKEMMEL KARARLILIK

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER AVIC-S1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER AVIC-S1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

SL 55+ DGPS Alıcısı.

SL 55+ DGPS Alıcısı. SL 55+ DGPS Alıcısı www.satlab.com.tr SL 55+ Yüksek Hassasiyetli DGPS Çözümü GIS Veri Toplama İhtiyaçlarınız İçin Yüksek Hassasiyetli GNSS Alıcısı Avrupa Kalitesi ve Standartları Hafif Bluetooth Çoklu

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU Mobil Telefon Elektrik-Elektronik Teknolojisi Haberleşme Sistemleri

DERS BİLGİ FORMU Mobil Telefon Elektrik-Elektronik Teknolojisi Haberleşme Sistemleri Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Sınıf/Yıl Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler BİLGİ FORMU Mobil

Detaylı

FİYAT LİSTESİ. Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar. Viwa

FİYAT LİSTESİ. Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar. Viwa FİYAT LİSTESİ Duvar Tipi lar Viwa 50-150 Viwa 90-115-125-150 kw Viwa 50-65 kw Duvar Tipi lar KM0950000201004001 Viwa 50 Duvar Tipi 50 kw Kapasiteli, Premix ve Gaz Adaptif Sistemli 1.886 Eur KM0965000201004001

Detaylı

GSM/GPRS ağı artık ülkelerin çoğunda standardize olmuş ve mevcut hale gelmiştir. Bu durum sınırlar arası bir dizi yeni iş alanları açmıştır.

GSM/GPRS ağı artık ülkelerin çoğunda standardize olmuş ve mevcut hale gelmiştir. Bu durum sınırlar arası bir dizi yeni iş alanları açmıştır. Giriş Telemetri piyasası hızla büyüyen bir endüstri haline gelmiştir. Gelişen teknoloji, her sektörde makina ve prosesleri izleme ve kontrol etme konusunda yeni imkanlar getirmektedir. Signalix yaklaşık

Detaylı

MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi

MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Kalibrasyon Yok Değişen Optik Kapak Yok Sarf Malzeme Yok 5 Yıl Sensör Garantisi Anoksik Bölgelerde Mükemmel Hassasiyet Sıfır Akışlı

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı 2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı Kullanım Kılavuzu DS-11900 Sürüm 1.0 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 1.1 ÖZELLİKLER... 3 1.2 FİZİKSEL ÇİZİMİ... 3 1.3 PAKET İÇİNDEKİLER... 4 2 TEKNİK ÖZELLİKLER...

Detaylı

Genişletme modülleri EM-AUTOZERO. EASYLAB için otomatik sıfır noktası kalibrasyonu. 08/2012 DE/tr K

Genişletme modülleri EM-AUTOZERO. EASYLAB için otomatik sıfır noktası kalibrasyonu. 08/2012 DE/tr K .3 X X testregistrierung Genişletme modülleri EASYLAB için otomatik Sağlam, uzun vadeli hava debisi ölçümü ve az bakım gerektiren otomatik sıfır noktası kalibrasyonu sunan EASYLAB kontrolörlerine yönelik

Detaylı

10 L1 GPS SİSTEMİ SAĞLAM GÜVENİLİR KULLANICI DOSTU

10 L1 GPS SİSTEMİ SAĞLAM GÜVENİLİR KULLANICI DOSTU EPOCH TM 10 L1 GPS SİSTEMİ SAĞLAM GÜVENİLİR KULLANICI DOSTU YAPTIĞINIZ İŞ KADAR SAĞLAM VE YETENEKLİ BİR CİHAZ Epoch 10 zorlu arazi koşulları için tasarlanmıştır. Sistemin bütünleşik üniteleri olan GPS

Detaylı

YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ. www.selnikel.com

YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ. www.selnikel.com Verim Artışı %3-5 Yakıt Tasarrufu Kazan/Brülör MM Kontrol Modülü DTI Bilgi Aktarım Ünitesi EGA Baca Gazı Analiz Cihazı Yardımcı Ekipmanlar YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ Yüksek teknoloji ürünü Autoflame Yakma

Detaylı

Ufuk TÜRKER* * A.Ü.Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Ankara uturker@agri.ankara.edu.tr

Ufuk TÜRKER* * A.Ü.Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Ankara uturker@agri.ankara.edu.tr HASSAS TARIM TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI Ufuk TÜRKER* * A.Ü.Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Ankara uturker@agri.ankara.edu.tr HASSAS TARIM NEDİR? Tarımda hedeflere ulaşmak 3 anahtar unsur gereklidir.

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik .5 X X testregistrierung Kontrol panelleri Tipi Kontrolör yapılandırmasına ait bağlantı soketi EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik kontrolörleri ile birlikte kullanılacak kontrol panelleri, çalışma

Detaylı

R100 Kullanım Kılavuzu

R100 Kullanım Kılavuzu R100 Kullanım Kılavuzu Bluetooth Ayarlarının Yapılması: Cg Survey programı çalıştırılır. Ayarlar bölümünden çalışma seçimine tıklanır. Çalışma seçimi cihaz ayarlarının yapıldığı bölümdür.tüm RTK ve Cors

Detaylı

Lazer Sistemleri.

Lazer Sistemleri. Lazer Sistemleri www.aselsan.com.tr ENGEREK Lazer Hedef İşaretleme Cihazı Lazer Sistemleri ENGEREK, yerden işaretleme görevleri için tasarlanmış, düşük ağırlık ve boyutlarda gelişmiş bir lazer hedef işaretleme

Detaylı

Türkçe Kullanıcı Kılavuzu ATS Global Türkel Mini GSM

Türkçe Kullanıcı Kılavuzu ATS Global Türkel Mini GSM ATS Global Türkel Mini GSM 1 - Güvenlik Uyarıları Ürününüzü güvenle kullanım için a ağıdaki yönergelere uyunuz. Ats Mini GSM 'i kullanmak için yerel GSM operatörünüzden Ses ve SMS hizmetlerine acik bir

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Kullanım Klavuzu Titreşim Ölçer PCE-VT 2700S

Kullanım Klavuzu Titreşim Ölçer PCE-VT 2700S Kullanım Klavuzu Titreşim Ölçer PCE-VT 2700S Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 23/09/2016 İçindekiler 1 Güvenlik notları... 3 2 Özellikler... 3 3 Sistem açıklaması... 4 3.1 Yapıt... 4 3.2 Teslimat içeriği...

Detaylı

JEODEZİK VERİLERİN İSTATİSTİK ANALİZİ (Ölçüler Yöntemleri) Prof. Dr. Mualla YALÇINKAYA

JEODEZİK VERİLERİN İSTATİSTİK ANALİZİ (Ölçüler Yöntemleri) Prof. Dr. Mualla YALÇINKAYA JEODEZİK VERİLERİN İSTATİSTİK ANALİZİ (Ölçüler Yöntemleri) Prof. Dr. Mualla YALÇINKAYA ÖLÇÜ TEKNİKLERİ I- Uydu ve Uzay Teknikleri VLBI SLR GPS DORIS INSAR Gravite Uydu Sistemleri (Uydu ve Uzay Teknikleri)

Detaylı

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. Viero Araç Sayım Sistemi Viero Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı

Detaylı