STAJ BİLGİLENDİRME. Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Aytunga BAĞDATLI Araş. Gör. Dr. Tuncay YILMAZ Araş. Gör.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "STAJ BİLGİLENDİRME. Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Aytunga BAĞDATLI Araş. Gör. Dr. Tuncay YILMAZ Araş. Gör."

Transkript

1 STAJ BİLGİLENDİRME Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Aytunga BAĞDATLI Araş. Gör. Dr. Tuncay YILMAZ Araş. Gör. Alev Yüksel AYDAR ENDÜSTRĠYEL ĠLĠġKĠLER VE STAJ KOMĠSYONU

2 GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği 2. ve 3. sınıf öğrencileri 4. ve 6. yarıyıl sonunda 20 iş günü süreyle İşletme Stajı yapmakla yükümlüdürler.

3 ÜSİTEM Üniversite-Sanayi İşbirliği Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi İsteğe Bağlı Staj

4 Evraklar doldurulurken dikkat edilmesi gereken noktalar: Resmi evraklar mavi yada siyah mürekkepli kalemler ile doldurulmalıdır. Özellikle kırmızı gibi renkli kalemler ve kurşun kalem ile evrak doldurulmamalıdır. Evraklar katlanmamalı ve kirlenmesi önlenmelidir.

5 Evraklara yazılan E-posta adresleri isminizi içeren şekilde olmalıdır. Size ulaşabileceğimiz bir telefonu ve adresi yazınız.

6 ZORUNLU STAJINIZDA 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu gereği Sosyal Sigortalar Kurumu Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi düzenlenerek İş Kazası ve Meslek Hastalıkları Sigorta Primi Dekanlığımız tarafından karşılanacaktır.

7 ZORUNLU STAJ TARĠHLERĠ Staj baģlangıç tarihleri Staj bitiģ tarihleri* 5 iģ günü 6 iģ günü 7 iģ günü * Bayram tatili göz önünde bulundurularak ( ).

8 Staj ile ilgili görüşme, bilgi alma, evrak isteme ve evrak verme işlemleri belirtilen gün ve saatlerde yapılmasına özen gösterilmelidir. Staj 1 (2. sınıf) Staj 2 (3. sınıf) Sorumlu Asistan Gün Saat Alev Yüksel AYDAR Salı Dr. Tuncay YILMAZ Salı Gıda Mühendisliği Bölüm Sekreterliği Gün Saat Bünyamin YAĞMUR Pazartesi

9 STAJ BAŞVURUSU NASIL GERÇEKLEŞTİRİLECEK

10 ġahsen, EVRAKLAR SORUMLU ASĠSTANA VEYA GIDA MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜM SEKRETERLĠĞĠNE (BÜNYAMĠN YAĞMUR) ĠMZA KARġILIĞI TESLĠM EDĠLMELĠDĠR.

11 STAJ EVRAKLARI EK 1- Staj BaĢvuru Formu EK 2- ĠĢ yeri Tanıtım Formu EK 3- Pratik ÇalıĢma ve Gizli Sicil FiĢi EK 4- Puantaj Formu EK 5- Staj Raporu Onay Sayfası EK 6- Öğrencinin Yaptığı Stajı Değerlendirme Formu EK 7 - Öğretim Üyesinin Öğrencinin Stajını Değerlendirme Formu EK 8- Staj Evrakları Kontrol Formu EK 9 - Stajyer Bilgi Formu (Excel)

12 Ek 1 dışındaki diğer evraklara Bölümümüz web sayfasından ulaşabilirsiniz.

13 STAJIN TÜRÜ ( STAJ 1 STAJ 2) EVRAKLARIN ÜZERĠNDE ĠġARETLENMELĠDĠR.

14 Ek 1 : Staj Başvuru Formu

15 Ek 2 : ĠĢ yeri Tanıtım Formu (Her bölüm için ayrı form bulunmaktadır.) Staj yapılması istenilen firmaya verilecek ilk evrak

16 Firma sizi staja kabul ettiyse; staj baģvuru formunun (Ek 2) eksiksiz firma tarafından doldurulmasını sağlayıp, bu belgeyi sizden sorumlu asistana ġahsen imza karģılığı teslim ediniz. Evrakları Ģeffaf poģet dosyada teslim ediniz. Evrakların tesliminde lütfen görüģme saatlerine dikkat ediniz.

17 «EK 2- İş yeri Tanıtım Formunda» kontrol edilecek noktalar Firma staj için uygun mu? Gıda Mühendisi bulunmalıdır. Staj bitiş tarihleri doğru mu? Aylar bazında staj yapılacak gün sayısı belirtilmiş mi? Haftalık çalışma süresi yazılmış mı? Firmaya ait yetkili kişi adı, kaşe, imza var mı? Firma adresi, telefonu var mı?

18 EK 9 Stajyer Bilgi Formu S.No 1 Numa rası Öğrenci Kimlik Bilgileri TC No Adı Soyad ı Ayşe. Kuru m Adı..A. ş. Başla ma Tarihi TC CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı 2014 YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİ LİSTESİ Bitiş Tarihi Staj Bilgileri Hazir an Temm uz Staj Süresi Ağust os Öğrenci Adres Bilgileri Eylül Top. Adres Tel Sigortam işyeri tarafından karşılanacakt ır. Staj Türü Evet Hayır Staj 1 Staj X X Bu form yukarıdaki örnekte verildiği gibi dijital olarak doldurulacaktır. Belgenin formatını (sütun genişliği, yüksekliği, yazı karakteri vb.) değiştirmeden kişsel bilgilerinizi doldurunuz. Sigortanızın iş yeri tarafından karşılanıp karşılanmadığı kısmını ve Staj türünüzü (x) işareti mutlaka ile belirtiniz. Staj 1 ise gida.staj1@cbu.edu.tr Staj 2 ise gida.staj2@cbu.edu.tr 'a Konu kısmına numaranızı ve isminizi yazarak gönderiniz.

19 «EK 9 Stajyer Bilgi Formu» Staj 1 ise gida.staj1@cbu.edu.tr Staj 2 ise gida.staj2@cbu.edu.tr 'a Konu kısmına numaranızı ve isminizi yazarak gönderiniz.

20 Ek 2: ĠĢ yeri Tanıtım Formu Elden EK 9:Stajyer Bilgi Formu E-posta ile 18 MAYIS 2016 TARĠHĠNE KADAR Bölüm Sekreterliğine iletilmelidir. GEÇĠKME DURUMUNDA ZORUNLU STAJ BAġVURULARI KABUL EDĠLMEYECEKTĠR.

21 EK 3- Pratik Çalışma ve Gizli Sicil Fişi (Bölüm Sekreteri tarafından onaylanacaktır. İşyeri tarafından doldurulacaktır.) Öğrencinin Adı Soyadı: Numarası: T.C. CELAL BAYAR ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK FAKÜLTESĠ GIDA MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ DEĞERLENDĠRME FORMU Fotoğraf Stajın Yapıldığı KuruluĢ: Staja BaĢlama Tarihi: ĠġYERĠ GÖRÜġLERĠ Staj Süresi (iģ günü): ÇALIġTIĞI BÖLÜMLER VE ĠġLER STAJIN DEĞERLENDĠRĠLMESĠ AĢağıdaki her bir ifade için verilen beģ seçenekten sadece bir tanesini iģaretleyerek fikrinizi belirtiniz. (1-Çok Zayıf, 2-Zayıf, 3-Orta, 4-Ġyi, 5-Çok Ġyi)

22 STAJA BAġLAMADAN BĠR HAFTA ÖNCE Sigortalı ĠĢe GiriĢ Bildirgesi DEKANLIKTAN ĠMZA KARġILIĞI ALINACAKTIR.

23 STAJ ZAMANI

24 STAJ RAPORU Staj esasları web sayfasında yayınlanmıştır. Staja başlamadan okuyunuz. Staj raporunun EK 5- Staj Raporu Onay Sayfası yetkili kişi tarafından imzalanmalı ve kaşelenmelidir. Her sayfası firma tarafından paraflanmalıdır. Rapor CD ye kaydedilmeli, CD nin üzerine öğrencinin ismi ve numarası yazılmalıdır.

25 STAJ SONUNDA EK 3- Pratik Çalışma ve Gizli Sicil Fişi EK 4- Puantaj Formu İşyeri tarafından doldurulmalı ve kapalı zarf içerisinde ÖĞRENCİYE teslim edilmelidir. POSTADA VE KARGODA SORUNLAR YAŞANILMAKTADIR.

26 EK 6- Öğrencinin Yaptığı Stajı Değerlendirme Formu Eksiksiz doldurulmalıdır. EK 7 - Öğretim Üyesinin Öğrencinin Stajını Değerlendirme Formu Sadece öğrencinin ismi, staj yeri bilgileri ve staj türü belirtilecektir. Diğer yerler boģ bırakılacaktır.

27 EK 8- Staj Evrakları Kontrol Formu Öğrenci, bu formda belirtilen staj Belgelerini Staj Zarfına eksiksiz koymakla yükümlüdür. Staj Belgeleri eksik olan öğrencilerin stajları değerlendirmeye alınmayacaktır.

28 Staj Belgelerinin eksik olması durumunda stajımın değerlendirmeye alınmayacağını biliyorum. AĢağıda belirtilen Staj Belgelerini usulune uygun olarak hazırlayıp Staj Zarfına eksiksiz koyduğumu taahüt ederim. Staj Raporu (Ciltli olarak) Staj Raporunu içeren CD (Staj Türü,Ad Soyad ve Numara belirtilmiş olmalıdır.) VAR YOK Kapalı ve mühürlü zarf içinde Pratik Çalışma ve Gizli Sicil Fişi (Ek 3) ve Puantaj Formu (Ek 4) STAJ 2 Staj Raporu Onay Sayfası (Ek 5) (Bu sayfa, staj raporunda kapaktan sonra gelmelidir.) Öğrencinin Yaptığı Stajı Değerlendirme Formu (Ek 6) Öğretim Üyesinin Öğrencinin Stajını Değerlendirme Formu (Ek 7) (Ad Soyad ve staj türü yazılıp diğer kısımlar boş halde zarfın içine konulmalıdır) Raporun tüm sayfalarında yetkililerin onayı vardır. Raporun Son Kapağında mühür/kaşe ve imza bulunmaktadır.

29 STAJ SINAVI Öğretim Yılı Güz Döneminin başında yapılacaktır.

30 DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.. Yrd. Doç. Dr. Nural KARAGÖZLÜ

31 ĠLETĠġĠM BĠLGĠLERĠ Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Tel: E-posta: nural.karagozlu@cbu.edu.tr Yrd.Doç.Dr. Aytunga BAĞDATLI Tel: E-posta: aytunga.bagdatli@cbu.edu.tr AraĢ. Gör. Alev Yüksel AYDAR Tel: E-posta: alevyuksel.aydar@cbu.edu.tr AraĢ. Gör. Dr. Tuncay YILMAZ Tel: E-posta: tuncay.yilmaz@cbu.edu.tr

STAJ BİLGİLENDİRME. Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Seval DAĞBAĞLI Araş. Gör. Müge AKKARA Araş. Gör. Ceyda SÖBELİ

STAJ BİLGİLENDİRME. Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Seval DAĞBAĞLI Araş. Gör. Müge AKKARA Araş. Gör. Ceyda SÖBELİ STAJ BİLGİLENDİRME Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Seval DAĞBAĞLI Araş. Gör. Müge AKKARA Araş. Gör. Ceyda SÖBELİ ENDÜSTRİYEL İLİŞKİLER VE STAJ KOMİSYONU 22.12.2014 / 23.12.2014 ÜSİTEM Üniversite-Sanayi

Detaylı

ENDÜSTRİYEL İLİŞKİLER VE STAJ KOMİSYONU

ENDÜSTRİYEL İLİŞKİLER VE STAJ KOMİSYONU STAJ BİLGİLENDİRME Yrd. Doç. Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd. Doç. Dr. Aytunga BAĞDATLI Yrd. Doç. Dr. İsmail EREN Arş. Gör. Dr. Alev Yüksel AYDAR Arş. Gör. Müzeyyen BERKEL KAŞIKCI Arş. Gör. Betül BOZATLI ENDÜSTRİYEL

Detaylı

STAJ BĐLGĐLENDĐRME. Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Seval DAĞBAĞLI Araş. Gör. Müge AKKARA Araş. Gör. Elif ÜÇOK

STAJ BĐLGĐLENDĐRME. Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Seval DAĞBAĞLI Araş. Gör. Müge AKKARA Araş. Gör. Elif ÜÇOK STAJ BĐLGĐLENDĐRME Yrd.Doç.Dr. Nural KARAGÖZLÜ Yrd.Doç.Dr. Seval DAĞBAĞLI Araş. Gör. Müge AKKARA Araş. Gör. Elif ÜÇOK ENDÜSTRĐYEL ĐLĐŞKĐLER VE STAJ KOMĐSYONU 13.03.2014 / 17.03.2014 GIDA MÜHENDĐSLĐĞĐ BÖLÜMÜ

Detaylı

ENDÜSTRİYEL İLİŞKİLER VE STAJ KOMİSYONU

ENDÜSTRİYEL İLİŞKİLER VE STAJ KOMİSYONU STAJBİLGİLENDİRME Dr. Öğr. Üye. Nural KARAGÖZLÜ Dr. Öğr. Üye. Aytunga BAĞDATLI Dr. Öğr. Üye. İsmail EREN Arş. Gör. Dr. Müzeyyen BERKEL KAŞIKÇI Arş. Gör. Betül BOZATLI ENDÜSTRİYEL İLİŞKİLER VE STAJ KOMİSYONU

Detaylı

EK 1- Staj Başvuru Formu

EK 1- Staj Başvuru Formu EK 1- Staj Başvuru Formu Sayın İlgili, Aşağıda bilgileri verilen öğrencimizin mezun olabilmesi için Bölümümüz Lisans Öğretim Planında yer alan ve 25 iş günü olan stajını yapması gerekmektedir. Adı geçen

Detaylı

EK 1- Staj Başvuru Formu

EK 1- Staj Başvuru Formu EK 1- Staj Başvuru Formu Sayın İlgili, Aşağıda bilgileri verilen öğrencimizin mezun olabilmesi için Bölümümüz Lisans Öğretim Planında yer alan ve 20 iş günü olan stajını yapması gerekmektedir. Adı geçen

Detaylı

Celal Bayar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü. Staj Bilgilendirme Toplantısı

Celal Bayar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü. Staj Bilgilendirme Toplantısı Celal Bayar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Staj Bilgilendirme Toplantısı 06.03.2019 Staj Komisyonu Üyeleri Dr. Öğr. Üye. Özlem UZUN ARAZ (Staj Komisyonu Başkanı) Dr. Öğr. Üye. Rahime SANCAR

Detaylı

Celal Bayar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü. Staj Bilgilendirme Toplantısı

Celal Bayar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü. Staj Bilgilendirme Toplantısı Celal Bayar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Staj Bilgilendirme Toplantısı 28.02.2018 Staj Komisyonu Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Özlem UZUN ARAZ (Staj Komisyonu Başkanı) Yrd. Doç. Dr. Rahime SANCAR

Detaylı

KAFKAS ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK-MİMARLIK FAKÜLTESĠ MAKĠNE MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI

KAFKAS ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK-MİMARLIK FAKÜLTESĠ MAKĠNE MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI KAFKAS ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK-MİMARLIK FAKÜLTESĠ MAKĠNE MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI STAJ UYGULAMA ESASLARI Makine Mühendisliği Bölümü Stajı; Genel Atölye Stajı ( 20 iş günü) ve ĠĢletme

Detaylı

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI : 2.Staj Ön Kapağı TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı :. Bölümü Programı Sınıfı Numarası :. : : : STAJ DÖNEMİ :./../.-.. /.. / : 3.Staj Arka Kapağı.hayata

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1 - Bu staj yönergesi, Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin teorik bilgilerini pratikle geliştirmek

Detaylı

STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Staj Komisyonu Başkanı: Doç. Dr. S a l i m K A H V E C İ Y a r d ı m c ı l a r : A r ş. G ö r. S e l i n A Y D I N F A N D A K L I A r ş. G ö r. H a t i c e O K U M U Ş A

Detaylı

T.C. SĠĠRT ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ STAJ DEFTERĠ

T.C. SĠĠRT ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ STAJ DEFTERĠ T.C. SĠĠRT ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ STAJ DEFTERĠ 201_ Fotoğraf ÖĞRENCĠNĠN : Adı ve Soyadı : Bölümü : Numarası : Sınıfı : Tarih : Ġmza : Staja BaĢladığı Tarih :.../.../20... Stajı Tamamladığı Tarih

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ FEN-EDEBĠYAT FAKÜLTESĠ STAJ DEFTERĠ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Fotoğrafı Öğrencinin Adı Soyadı :... Bölümü/Programı :... Sınıfı :... Numarası :...

Detaylı

Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu

Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu 22.02.2018 Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu Staj için gerekli her türlü belge için: Gıda Mühendisiği Bölümü web sayfası http://gidamuhendisligi.beun.edu.tr/

Detaylı

STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Staj Komisyonu Başkanı: Doç. Dr. Salim KAHVECİ Yardımcılar: Arş. Gör. Hatice OKUMUŞ Arş. Gör. Selin AYDIN FANDAKLI Arş. Gör. Hakan ERDÖL Staj kuralları Pratik bilgi ve becerilerin

Detaylı

YAZ STAJI BİLGİLENDİRME

YAZ STAJI BİLGİLENDİRME YAZ STAJI BİLGİLENDİRME Staj ve İşyeri Eğitimi Komisyonu Doç. Dr. Fatih AKSOY Arş. Gör. Tuğçe TÜRKBAY Arş.Gör. Mustafa BABAGİRAY Şubat 2018 Staj ve İşyeri Eğitimi Komisyonu Bölümümüzde staj ve işyeri eğitiminden;

Detaylı

Otomotiv Mühendisliği Bölümü Staj ve İşyeri Eğitimi Komisyonu Mart, 2017

Otomotiv Mühendisliği Bölümü Staj ve İşyeri Eğitimi Komisyonu Mart, 2017 Otomotiv Mühendisliği Bölümü Staj ve İşyeri Eğitimi Komisyonu Mart, 2017 YAZ STAJI GENEL BİLGİLER Bölümümüzde staj ve işyeri eğitiminden Doç. Dr. Fatih AKSOY ve Arş. Grv. Faruk Emre Aysal sorumludur. YAZ

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KIRKAĞAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KIRKAĞAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KIRKAĞAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTER İ T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KIRKAĞAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU Fotoğraf Mühür ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı Programı Okul No. Sınıfı : : : : STAJ

Detaylı

YAZ STAJI VE İŞYERİ EĞİTİMİ BİLGİLENDİRME SUNUMU. Şubat 2019

YAZ STAJI VE İŞYERİ EĞİTİMİ BİLGİLENDİRME SUNUMU. Şubat 2019 YAZ STAJI VE İŞYERİ EĞİTİMİ BİLGİLENDİRME SUNUMU Şubat 2019 Staj Komisyonu Bölümümüzde yaz stajı eğitiminden; Dr. Öğr. Üyesi İsmail Koyuncu Arş. Gör. M. Mustafa KELEK sorumludur. İşyeri Eğitimi Komisyonu

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCĠ STAJ DOSYASI ÖĞRETĠM YILI BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARĠHĠ TELEFON/FAKS

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCĠ STAJ DOSYASI ÖĞRETĠM YILI BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARĠHĠ TELEFON/FAKS T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCĠ STAJ DOSYASI 20. 20. ÖĞRETĠM YILI ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ADI SOYADI ÖĞRENCĠ NO BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARĠHĠ : : : : İŞ YERİ BİLGİLERİ

Detaylı

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015 Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Nisan 2015 Staj Başvuru İşlemlerinizin Aksamaması için Yapılması Gerekenler Staj başvurusunda gerekli evraklar aşağıdaki gibidir: SGK Staj Formu (3

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ ĠġLETME FAKÜLTESĠ STAJ DEFTERĠ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Fotoğrafı Öğrencinin Adı Soyadı :... Bölümü/Programı :... Sınıfı :... Numarası :... Staj Yaptığı

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı, Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği

Detaylı

TÜRKĠYE CUMHURĠYETĠ GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ĠLGĠLĠ MAKAMA

TÜRKĠYE CUMHURĠYETĠ GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ĠLGĠLĠ MAKAMA TÜRKĠYE CUMHURĠYETĠ GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı/Ref. : 98001321/ 06012014-4 Konu/ Subj. : Öğrenci Staj hk ĠLGĠLĠ MAKAMA Yüksekokulumuz. Bölümü programı... sınıf...

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ

SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ Aşağıda işaretlediğim kurumdan veya ailemden sağlık yardımı almaktayım/herhangi bir sağlık yardımı almıyorum. 1- Genel Sağlık Sigortası Kapsamındayım 2- Annem veya

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ 01.06.2017 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ Fotoğraflı 3 adet SGK Formunu, Staj yapacağınız firmaya onaylatacaksınız. Sayın Firma Yetkilisi, T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015 Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Nisan 2015 Staj başvurusunda gerekli evraklar aşağıdaki gibidir: SGK Staj Formu (3 adet) Staj Sicil Formu (1 adet) Staj Yapılacak Ayları ve Günleri

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SALİHLİ MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SALİHLİ MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SALİHLİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTER İ T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SALİHLİ MESLEK YÜKSEKOKULU Fotoğraf Mühür ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı Programı Okul No. Sınıfı

Detaylı

T.C. ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü STAJ KILAVUZU.

T.C. ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü STAJ KILAVUZU. T.C. ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü STAJ KILAVUZU Staj Süreci 1. Staj eğitimi akademik tatillerde, 2 farklı staj alanında, her birisi

Detaylı

NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ UYGULAMALI BĠLĠMLER YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI

NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ UYGULAMALI BĠLĠMLER YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ UYGULAMALI BĠLĠMLER YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI Ad Soyad Numara Sınıf Öğretim Yılı Bölüm Staj BaĢlama ve BitiĢ Tarihi Tel 0332 320 21 86-88 Faks 0332 320 21 87 Adres Abdüzaziz

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI Ad Soyad Numara Sınıf Öğretim Yılı Bölüm Staj Başlama ve Bitiş Tarihi Tel Faks Adres 0332 236 21 48-49 0332 236 21 50 Necmettin Erbakan Üniversitesi

Detaylı

Z O R UNL U S T A J F O RMU

Z O R UNL U S T A J F O RMU STAJ DOSYASI Z O R UNL U S T A J F O RMU İlgili makama, T.C. Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu, Bölümü öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır.

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı. Mühendislik Fakültesi STAJ BİLGİLENDİRMESİ

Eğitim Öğretim Yılı. Mühendislik Fakültesi STAJ BİLGİLENDİRMESİ 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Click to edit Master text styles Mühendislik Fakültesi STAJ BİLGİLENDİRMESİ STAJ İŞLEMLERİ Burada açıklanan işlemler her staj türü (şantiye, büro, serbest konulu, işletme,

Detaylı

İĞİ STAJ B STAJ BİLG LGİLER LERİ YAZ STAJ DÖNEMİ

İĞİ STAJ B STAJ BİLG LGİLER LERİ YAZ STAJ DÖNEMİ İNŞAAT MÜHEM NDİSL İĞİ BÖLÜMÜ STAJ B STAJ BİLG LGİLER LERİ 2018-2019 YAZ STAJ DÖNEMİ İsteğe bağlı staj İsteğe bağlı staj yapacaklar USİTEM sayfasından başvuruda bulunacaklar ve staj komisyonu başkanına

Detaylı

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ADI SOYADI BÖLÜMÜ OKUL NUMARASI STAJ DOSYASI 2017 1 E-Posta sbmyo@siirt.edu.tr SİİRT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı; Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Detaylı

ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI

ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI STAJ SÜRESİ I. 6 Hafta/30 İş günü/240 Saat II. 6 Hafta/30 İş günü/240 Saat STAJ DÖNEMLERİ Akademik Takvimin İşlemediği Tarihler -YAZ/ARA TATİL DÖNEMİ- I.

Detaylı

NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ SEYDĠġEHĠR AHMET CENGĠZ MÜHENDĠSLĠK FAKÜLTESĠ MAKĠNE MÜHENDĠSLĠĞĠ STAJ DEFTERĠ DOLDURMA VE DEĞERLENDĠRME KRĠTERLERĠ

NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ SEYDĠġEHĠR AHMET CENGĠZ MÜHENDĠSLĠK FAKÜLTESĠ MAKĠNE MÜHENDĠSLĠĞĠ STAJ DEFTERĠ DOLDURMA VE DEĞERLENDĠRME KRĠTERLERĠ NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ SEYDĠġEHĠR AHMET CENGĠZ MÜHENDĠSLĠK FAKÜLTESĠ MAKĠNE MÜHENDĠSLĠĞĠ STAJ DEFTERĠ DOLDURMA VE DEĞERLENDĠRME KRĠTERLERĠ Öğrencilerimizin staj başlamadan ve staj esnasında aşağıdaki

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ZORUNLU İŞYERİ STAJI YÖNERGESİ 2011 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1 Bu yönergenin amacı, Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesinde

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ Öğrencinin Fotoğrafı Öğrencinin Adı Soyadı :... Bölümü/Programı :... Sınıfı :... Numarası :... Staj Yaptığı

Detaylı

no lu öğrencisi Ebru PARLAK.. un

no lu öğrencisi Ebru PARLAK.. un T.C. TRAKYA ÜNĠVERSĠTESĠ KEġAN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ.../.../ ĠLGĠLĠ MAKAMA Yüksekokulumuzun Turizm ve Otel ĠĢletmeciliği.. Programı.. I sınıf 1084909025. no lu öğrencisi Ebru PARLAK.. un mezun olabilmesi

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ STAJ KILAVUZU

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ STAJ KILAVUZU T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ STAJ KILAVUZU SAMSUN- 2015 1) STAJIN TANIMI Staj, öğrencilerin eğitim öğretim dönemlerinde edindikleri teorik bilgilerin ve sınırlı pratik uygulamaların,

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 05/05/2017-172377 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6LN00A7* Sayı :74933216-304.01- Konu :Staj hk. JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İstanbul Üniversitesi

Detaylı

NASIL STAJ YAPABİLİRİM?

NASIL STAJ YAPABİLİRİM? NASIL STAJ YA PABİLİRİM? Nasıl Staj Yeri Bulabilirim? A-Staj Yönergesini dikkatlice okurum. http://jeofizik.comu.edu.tr/sayfa/22/staj linkinden Staj Yönergesi ne ulaşabilirim. Dikkat etmem gerekenler!

Detaylı

STAJ DEFTERİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. KARABÜK-2017 İmalat Stajı. Ad Soyad: Bölüm: Numara:

STAJ DEFTERİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. KARABÜK-2017 İmalat Stajı. Ad Soyad: Bölüm: Numara: KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Ad Soyad: Bölüm: Numara: Stajın yapıldığı yıl ve staj türü belirtilecek. (İmalat/ Yönetim Stajı) KARABÜK-2017 İmalat Stajı KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,

Detaylı

STAJ Birim Dışı Uygulama

STAJ Birim Dışı Uygulama STAJ Birim Dışı Uygulama Staj: Bir meslek edinecek olan kimsenin geçirdiği uygulamalı öğrenme dönemi Staj: Bir kimsenin, meslek bilgisini artırmak için bir kurumun bir veya birçok bölümünde çalışarak geçirdiği

Detaylı

STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ :

STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ : STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ : STAJ SÜRESİ : Staj yeri değişikliği hariç, (Staj yeri değişikliği yeni bir staj başvurusu

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ OF TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ OF TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ OF TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ Bu yönerge Yüksek Öğretim Mevzuatı Hakkındaki Yönetmelik çerçevesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi

Detaylı

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Form No: 1.Öğrenci Başvuru Dilekçesi.. /../ T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Yüksekokulunuz Programı. numaralı öğrencisiyim. Zorunlu staj yapmak istediğim işletmeye verilmek

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI DOSYASI DÜZCE

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI DOSYASI DÜZCE DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI DOSYASI DÜZCE Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Konuralp Yerleşkesi 81620 Düzce Tel: 0380 542 11 33 Faks: 0380 542 11 34 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Staj Kabul Belgesi Form1a SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih:.. /. /.. Nolu, öğrenciniz......, şantiye / büro stajını kurumumuzda/şirketimizde /.... tarih aralığında yapması uygundur.

Detaylı

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ STAJ BİLGİLERİ

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ STAJ BİLGİLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ STAJ BİLGİLERİ Zorunlu Stajlarda Kullanılacak Formlar ve Dikkat Edilmesi Gereken Tarihler. ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU STAJ KABUL FORMU TESLİM TARİHİ İMZA/KAŞE TESLİM EDİLECEK BİRİM

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ KURALLARI

UŞAK ÜNİVERSİTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ KURALLARI 1 UŞAK ÜNİVERSİTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ KURALLARI Pratik çalışma, Kimya Mühendisi adayı bir öğrenciye, lisans öğrenimi boyunca öğrendiği konuların endüstriyel uygulamalarına yönelik deneyim

Detaylı

Hazırlayanlar Dr.Öğretim Üyesi Hasan Donat YILDIZAY Dr.Öğretim Üyesi Feridun KARAKOÇ

Hazırlayanlar Dr.Öğretim Üyesi Hasan Donat YILDIZAY Dr.Öğretim Üyesi Feridun KARAKOÇ Hazırlayanlar Dr.Öğretim Üyesi Hasan Donat YILDIZAY Dr.Öğretim Üyesi Feridun KARAKOÇ Bölümümüz resmi web sayfasında bulunan Dumlupınar Üniversitesi Staj Yönergesini Makina Mühendisliği Bölümü Staj Yönergesini

Detaylı

STAJ İŞYERLERİNİN YÜRÜTÜLMESİYLE İLGİLİ KURALLAR

STAJ İŞYERLERİNİN YÜRÜTÜLMESİYLE İLGİLİ KURALLAR STAJ İŞYERLERİNİN YÜRÜTÜLMESİYLE İLGİLİ KURALLAR TÜM BÖLÜMLER STAJ ÇALIŞMASI ( 30 İŞ 1. Staj çalışmaları yukarıdaki tabloda belirtilen sürelerde yaz tatilinde yapılır. Beklemeli öğrencilerin staj çalışmalar

Detaylı

STAJ REHBERİ Staj Başlangıcında Yapılacak İşlemler: Staj Dosyasının Hazırlanması: Staj Sonrası Yapılacak İşlemler:

STAJ REHBERİ Staj Başlangıcında Yapılacak İşlemler: Staj Dosyasının Hazırlanması: Staj Sonrası Yapılacak İşlemler: Ek. Staj Rehberi STAJ REHBERİ Staj Başlangıcında Yapılacak İşlemler: 1- Öğrenimleri devam eden öğrencilerin stajlarını yarıyıl veya yaz aylarında yapması esastır. Ancak öğrenci bütün derslerinden başarılı

Detaylı

Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 0 FOTO STAJ DEFTERİ Adı Soyadı :... Numarası :... Bölümü ve Yarıyılı :... YAPILAN STAJ Kurum Yapılan Çalışma

Detaylı

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ. STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE İZLENECEK YOL DİKKAT Staj yapacak öğrencilerin programda okutulan dört dönem derslerini en az bir kez almış ve bu derslerin devam şartlarını yerine getirmiş olmaları gerekmektedir.

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEK OKULU SPOR YÖNETĠCĠLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESĠ ÇANAKKALE

ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEK OKULU SPOR YÖNETĠCĠLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESĠ ÇANAKKALE ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEK OKULU SPOR YÖNETĠCĠLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESĠ 2012- ÇANAKKALE ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR

Detaylı

Bilgilendirme Toplantısı Doktor Öğretim Üyesi Nizamettin ÖZDOĞAN Arş. Gör. Alikemal TOPALOĞLU Arş. Gör. Eren KARAKAVUZ

Bilgilendirme Toplantısı Doktor Öğretim Üyesi Nizamettin ÖZDOĞAN Arş. Gör. Alikemal TOPALOĞLU Arş. Gör. Eren KARAKAVUZ Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu 28.03.2017 Bilgilendirme Toplantısı Doktor Öğretim Üyesi Nizamettin ÖZDOĞAN Arş. Gör. Alikemal TOPALOĞLU Arş. Gör.

Detaylı

T.C. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ

T.C. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ T.C. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 20 / 20 Eğitim Öğretim Yılı Klinik

Detaylı

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADIMLARINI TAKİP EDEREK STAJ İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLİRLER

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADIMLARINI TAKİP EDEREK STAJ İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLİRLER STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADIMLARINI TAKİP EDEREK STAJ İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLİRLER 1.ADIM: STAJ YAPILACAK OLAN İŞ YERİNDEN STAJ YAPILMASININ UYGUN OLDUĞUNA DAİR İŞYERİ STAJ ONAY BELGESİ

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DEĞİRMENDERE ALİ ÖZBAY MESLEK YÜKSEKOKULU TEKNİK PROGRAMLAR BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DEĞİRMENDERE ALİ ÖZBAY MESLEK YÜKSEKOKULU TEKNİK PROGRAMLAR BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DEĞİRMENDERE ALİ ÖZBAY MESLEK YÜKSEKOKULU TEKNİK PROGRAMLAR BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ STAJ YÖNERGESİ AMAÇ: Madde 1: Stajın amacı, öğrencilerin öğrenim gördükleri program ile ilgili iş

Detaylı

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ARTVİN MESLEK YÜKSEKOKULU SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ STAJYER ÖĞRENCİNİN; Bölümü Programı : Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü : Özel Güvenlik ve Koruma Programı Adı Soyadı

Detaylı

Adı Soyadı: Öğrenci No:

Adı Soyadı: Öğrenci No: BATMAN ÜNĠVERSĠTESĠ TEKNOLOJĠ FAKÜLTESĠ FAKÜLTE-SANAYĠ KOORDĠNATÖRLÜĞÜ ĠġYERĠ EĞĠTĠMĠ DOSYASI Doküman No TF-IE-F07.01 Sayfa No K FOTOGRAF Adı Soyadı: Öğrenci No: DENETÇĠ ÖĞRENCĠ ĠġYERĠ EĞĠĠTĠMĠ YETKĠLĠSĠ

Detaylı

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ KİMLİK BİLGİLERİ T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU Adı Soyadı :...Baba Adı... Doğum Yeri ve Tarihi:... T.C. Kimlik No :... Ev Adresi :......İl / İlçe... Telefon No Ev :...Cep :...

Detaylı

SELÇUK ÜNĐVERSĐTESĐ MÜHENDĐSLĐK FAKÜLTESĐ ÇEVRE MÜHENDĐSLĐĞĐ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESĐ

SELÇUK ÜNĐVERSĐTESĐ MÜHENDĐSLĐK FAKÜLTESĐ ÇEVRE MÜHENDĐSLĐĞĐ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESĐ SELÇUK ÜNĐVERSĐTESĐ MÜHENDĐSLĐK FAKÜLTESĐ ÇEVRE MÜHENDĐSLĐĞĐ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESĐ TANIM: Staj, akademik öğretim periyodu süresince edinilen teorik bilgilerin ışığında, uygun görülen birimlerde (arıtma

Detaylı

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ TC ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ HOPA MESLEK YÜKSEKOKULU SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ STAJYER ÖĞRENCİNİN BÖLÜMÜ PROGRAMI : YÖNETİM VE ORGANİZASYON : İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ ADI SOYADI : SINIF YARIYIL :

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK FAKÜLTESĠ BĠLGĠSAYAR MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ RAPORU. Buraya Öğrencinin Adı Soyadı yazılacaktır

T.C. ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK FAKÜLTESĠ BĠLGĠSAYAR MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ RAPORU. Buraya Öğrencinin Adı Soyadı yazılacaktır T.C. ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK FAKÜLTESĠ BĠLGĠSAYAR MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ RAPORU Buraya Öğrencinin Adı Soyadı yazılacaktır Buraya Staj Yaptığı Yer yazılacaktır Buraya Ay, Yıl yazılacaktır

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ. SĠVĠL HAVA ULAġTIRMA ĠġLETMECĠLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ FORMLARI

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ. SĠVĠL HAVA ULAġTIRMA ĠġLETMECĠLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ FORMLARI T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ SĠVĠL HAVA ULAġTIRMA ĠġLETMECĠLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ FORMLARI ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ UYGULAMALI BĠLĠMLER FAKÜLTESĠ Küçükyalı E5 Kavşağı İnönü Cad. No:4 34840 Küçükyalı

Detaylı

STAJ REHBERİ. Haziran2018

STAJ REHBERİ. Haziran2018 STAJ REHBERİ 1 Endüstri Mühendisliği Bölümünde staj yapmak zorunludur. Zorunlu staj süresi 3 aşamalı olarak toplam belirlenmiştir. Bunlar, 10 işgünü Serbest Staj 20 işgünü Atölye Stajı 20 işgünü İşletme

Detaylı

1)STAJ DOSYASI İLAN TARİHİNDEN İTİBAREN İKİ BÖLÜME AYIRILMIŞTIR. a) Zorunlu Staj Başvuru Formu Hazırlanması Ve Onay Aşamaları İle İlgili Açıklamalar:

1)STAJ DOSYASI İLAN TARİHİNDEN İTİBAREN İKİ BÖLÜME AYIRILMIŞTIR. a) Zorunlu Staj Başvuru Formu Hazırlanması Ve Onay Aşamaları İle İlgili Açıklamalar: 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İTİBARİYLE STAJ UYGULAMASINDA BAZI DEĞİŞİKLİKLERE GİDİLMİŞTİR. BU DEĞİŞİKLİKLER AŞAĞIDAKİ GİBİ BİLDİRİLMİŞ OLUP, İLGİLİ TÜM ÖĞRENCİLERE, AKADEMİSYENLERE VE İDARİ PERSONELLERE

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA T.C. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ MADDE 1-Amaç (1) Bu Yönergenin

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI STAJ KOMİSYONU Yrd.Doç. Dr. Yasemin DAMAR ARİFOĞLU(Komisyon Başkanı) Arş. Gör. Meryem MEHMETBAŞOĞLU (Staj 1 Sorumlusu) Arş.Gör.

Detaylı

[ EK-1 STAJ ZORUNLULUK BELGESİ] ... /... /... Sayı: Konu: İlgili Makama,

[ EK-1 STAJ ZORUNLULUK BELGESİ] ... /... /... Sayı: Konu: İlgili Makama, [ EK-1 STAJ ZORUNLULUK BELGESİ]... /... /... Sayı: Konu: İlgili Makama, Acıbadem Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesi uyarınca, Tıp Mühendisliği Bölümü 4. ve 6. Yarıyıl derslerini tamamlamış

Detaylı

T. C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI. Staj Yapılan Kurum Bilgileri Adı ve Adresi :...

T. C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI. Staj Yapılan Kurum Bilgileri Adı ve Adresi :... T. C. GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI Öğrenci Bilgileri Adı Soyadı : Numarası : Staj Yapılan Kurum Bilgileri Adı ve Adresi İşletme Belgesi Tarih ve No. :.......... : / /20... Başlangıç

Detaylı

SGK İŞLEMLERİ BAŞVURU FORMU

SGK İŞLEMLERİ BAŞVURU FORMU SGK İŞLEMLERİ BAŞVURU FORMU / / ve / / tarihleri arasında.....firmasında 30 iş günü zorunlu stajımı yapmak istiyorum. Zorunlu stajıma herhangi bir nedenle başlayamamam ve stajımı yarıda bırakmam halinde

Detaylı

T.C. ÜSKÜDAR ÜNĠVERSĠTESĠ

T.C. ÜSKÜDAR ÜNĠVERSĠTESĠ T.C. ÜSKÜDAR ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERĠ Fotoğrafı Öğrencinin Öğrencinin Adı Soyadı : Bölümü/Programı : Sınıfı : Numarası

Detaylı

EK-1 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ SİCİL FİŞİ

EK-1 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ SİCİL FİŞİ EK-1 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ SİCİL FİŞİ ÖĞRENCİNİN Fotoğrafı Adı Soyadı : Öğrenci No : Doğum Yeri : Doğum Tarihi : Staja Başlama Tarihi :.././.

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI STAJ KOMİSYONU Arş. Gör. Meryem AKSU (Staj 1 Sorumlusu) Arş.Gör. Gamze KATIRCIOĞLU(Staj 2 Sorumlusu) Yrd.Doç. Dr. Rabia KÖKLÜ

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ KEMAL DEMİR FİZİK TEDAVİ ve REHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ KEMAL DEMİR FİZİK TEDAVİ ve REHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ KEMAL DEMİR FİZİK TEDAVİ ve REHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU / Eğitim Öğretim Yılı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu.. Klinik Yaz Stajı... / Dönem Uygulama Dosyası

Detaylı

T.C. BAYBURT ÜNĠVERSĠTESĠ BAYBURT SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖN LĠSANS EĞĠTĠM, UYGULAMA ve STAJ YÖNERGESĠ

T.C. BAYBURT ÜNĠVERSĠTESĠ BAYBURT SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖN LĠSANS EĞĠTĠM, UYGULAMA ve STAJ YÖNERGESĠ T.C. BAYBURT ÜNĠVERSĠTESĠ BAYBURT SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖN LĠSANS EĞĠTĠM, UYGULAMA ve STAJ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı Bayburt

Detaylı

KHAS MESLEK YÜKSEKOKULUNDAKİ BÜTÜN BÖLÜM ÖĞRENCİLERİNİN STAJA BAŞLAMADAN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

KHAS MESLEK YÜKSEKOKULUNDAKİ BÜTÜN BÖLÜM ÖĞRENCİLERİNİN STAJA BAŞLAMADAN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER KHAS MESLEK YÜKSEKOKULUNDAKİ BÜTÜN BÖLÜM ÖĞRENCİLERİNİN STAJA BAŞLAMADAN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER 1- Aşağıdaki zorunlu staj formu (SGK kaydı için) düzgün bir şekilde 3 nüsha el yazısı ile doldurulacak

Detaylı

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU - STAJYER ÖN BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ KİMLİK BİLGİLERİ Adı Soyadı :...Baba Adı:... Doğum Yeri ve Tarihi:...--.../.../.../... T.C. Kimlik No :... Ev Adresi :...... İl / İlçe... Telefon No Ev :...Cep :... Özürlülük

Detaylı

STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI

STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI Ad ve Soyad Numara Sınıf ve Dönem Telefon E - Posta İŞYERİ ADI SOYADI ÜNVANI FAALİYET ALANI TELEFON ve Web ADRES KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SI ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ Staj Türü

Detaylı

STAJ RAPORU STAJYERĠN

STAJ RAPORU STAJYERĠN STAJ RAPORU ÖĞRENCĠ NO STAJYERĠN ADI - SOYADI Selçuk Üniversitesi, Huğlu Meslek Yüksekokulu, ĠĢ Sağlığı ve Güvenliği Programı Adres: Huğlu Mahallesi, 43180. Sokak No: 35 BeyĢehir/KONYA Tel: 0 (332) 516

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖĞRENCİ YÖNLENDİRME KLAVUZU Değerli öğrencimiz; Dönem içerisinde Staj I-II ve Klinik Uygulama

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI. ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ. ÇALIŞMA BÖLÜM veya ALANLARI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI. ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ. ÇALIŞMA BÖLÜM veya ALANLARI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SI Ad ve Soyad Numara Sınıf ve Dönem Telefon E - Posta ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ Staj Türü İş Günü Sayısı Başlama Tarihi İmza ÇALIŞMA

Detaylı

Öğrenci İşlerinden staj defteri alındığında önce Staj Defteri Kapağı nda yer alan bilgiler doldurulmalıdır.

Öğrenci İşlerinden staj defteri alındığında önce Staj Defteri Kapağı nda yer alan bilgiler doldurulmalıdır. Öğrenci İşlerinden staj defteri alındığında önce Staj Defteri Kapağı nda yer alan bilgiler doldurulmalıdır. 1 Staj sürecini gösteren şemayı kontrol ederek staj işlemlerinin neresinde olduğunuzu kontrol

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı / Ref. : 98001321/ 06012014-4 Konu / Subj. : Öğrenci Staj hk İLGİLİ MAKAMA Yüksekokulumuz Bölümü.programı sınıf

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI UŞAK ÜNİVERSİTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI STAJ KURALLARI Pratik çalışma, İş Güvenliği Uzmanı adayı bir öğrenciye, lisans öğrenimi boyunca öğrendiği konuların endüstriyel uygulamalarına

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ

T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ T.C. ĠSTANBUL TĠCARET ÜNĠVERSĠTESĠ FEN-EDEBĠYAT FAKÜLTESĠ PSĠKOLOJĠ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERĠ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Fotoğrafı Öğrencinin Adı Soyadı :... Bölümü/Programı

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi

Detaylı