BODRUM DA BERKİN İÇİN TEK KİŞİLİK EYLEM YAPTI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BODRUM DA BERKİN İÇİN TEK KİŞİLİK EYLEM YAPTI"

Transkript

1 BODRUM DA BERKİN İÇİN TEK KİŞİLİK EYLEM YAPTI Gezi olayları sırasında başına isabet eden kapsül ile yaralanmasının ardından hayatını kaybeden Berkin Elvan için Muğla nın Bodrum ilçesinde Emrah Tarım isimli genç tek kişilik eylem yaptı. Bodrum belediye meydanına gelen Tarım Pankartlar açarak tek kişilik eylem yaptı. Atatürk anıtının önüne oturan Tarım önüne koyduğu bütün bir ekmek ise dikkatlerden kaçmadı. Meraklı bakışların arasında eylemine devam edecek olan tarım İsmim Berkin Elvan, bunun hesabı sorulacak dedi. Pankartlarda ise Oğlum sen gazdan kaçamasın, ben hızlı koşarım anne ekmek alır gelirim ve Seni unutursak, seni vuranlardan hesap sormasak, kalplerimiz kurusun adı pankartları elinde tutan Tarım gece saat 23:00 e kadar eylemine devam edeceğini belirtti. Zeki Özkeskin Bodrum da sezonun son deve güreşlerine büyük ilgi Ege ve Marmara bölgesinden ünlü 120 devesinin katıldığı güreşler Yalıkavak beldesinde yapıldı

2 Bodrum Yalıkavak belediyesi tarafından bu yıl 10 uncusu düzenlenen deve güreşleri festivali büyük ilgi gördü. Geriş altındaki deve güreşi arenasında gerçekleştirilen güreşlere Çanakkale, Antalya, Denizli, Aydın, İzmir ve Muğla bölgesinden 120 deve sahibi katıldı. Vatandaşların piknik havasında seyrettiği güreşler zaman zaman hareketli anların yaşanmasına neden oldu. Güreşmek istemeyen bazı develer ise rakibinden kaçarak hakemlere zor anlar yaşattı. Saha içerisinde koşarak kaçan develer güçlükle yakalandı. Bazı develer ise rakiplerini yıkarak izleyenlerden bol bol alkış aldı. Güreşler hakkında gazetecilere bilgiler veren Yalıkavak belediye başkanı Mustafa Saruhan, güreşleri 10 uncu kez düzenlediklerini söyledi. 10 yıldan bu yana aralıksız devam eden güreşlere vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Saha hakemi ve deve sahibi Mustafa Oduncuoğlu ise, deve güreşi sezonunun sonlarına geldiklerini ve sahada Ege ve Marmara bölgesinden 120 devenin güreştiğini söyledi. Güneşli bir havada organize edilen, yine deve sucuklarının yapıldığı ve piknik havasında geçen güreşleri aralarında yabancı uyruklu vatandaşlarında bulunduğu yaklaşık 3 bin kişi izledi.

3 sahte para zanlısı 14 kişi gözaltında Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak çeşitli ülkelere ait çok sayıda sahte para nın, 14 zanlı ile birlilte polis tarafından ele geçirildiğini bildirdi. Bu konuda Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama metni şöyle: İlimiz konumu itibariyle turizm bölgesi olması nedeniyle nakit para ile alışveriş yapılan eğlence mekanı, restaurant, market, büfe, alışveriş merkezleri ile halk pazarlarında yoğun hareketlilik yaşanmaktadır. Bu hareketliliği fırsat bilen suç organizasyonlarının vatandaşlarımızın alınteri ve emeklerine göz dikerek, yoğun hareketlilikten istifade etmek suretiyle piyasaya sahte para sürme gayretleri içerisinde oldukları değerlendirilmiş, Muğla Emniyet Müdürlüğümüz, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce SAHTE PARA suçu ile mücadeleye yönelik projeli çalışma başlatılmış, 5 ay süre ile sürdürülen çalışma neticesi 04 Mart 2014 günü Milas ilçemiz ile İstanbul ve İzmir illerinde düzenlenen operasyon da; S. D. M. Y. S. B. M. D. Ş. G. E. Ç. Ç. A. N. K. E. İ. S. A. M. M. M. L. E. G. E. A. isimli 14 şüpheli yakalanmıştır. OPERASYON KAPSAMINDA; 251 ADET SAHTE 100 ABD DOLARI 135 ADET SAHTE 100 TL. 48 ADET SAHTE 200 TL. 7 ADET SAHTE 50 TL.

4 3 ADET SAHTE 20 TL. 1 ADET SAHTE 10 TL. 1 ADET SAHTE SÜRÜCÜ BELGESİ, 10 GRAM BONZAİ MADDESİ, 3 ADET UYUŞTURUCU HAP ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheliler Piyasaya Sahte Para Sürmek suçundan Milas Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecektir. Halkımızın alın teri ve emeklerine göz diken suç odakları ile mücadele halkımızın da desteği ile aralıksız olarak devam edecektir. Suç ve suçlularla mücadelede verdikleri desteklerden dolayı Sayın Muğla halkımıza ve basın mensuplarımıza şükranlarımızı iletiriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. MUĞLA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

5 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Basın Açıklaması 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Basın Açıklaması: Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak kurulup faaliyete geçmemizden bu yana, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü veya diğer adıyla Dünya Kadınlar Günü nü ikinci kez idrak ediyoruz. Bu vesileyle, hem mağdur edilmiş ve edilen kadınlarımızı, hem de insan ve kadın haklarına hizmet etmiş kadınlarımızı bir kez daha saygıyla anıyoruz. Bu yılki etkinlikler Bodrum Belediyesi KADEM in çağrısı ve eş güdümünde, Meclisimizin ve kadın konusuyla ilgilenen Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımıyla, özlenen birliktelik içerisinde hazırlanmıştır. Birlik olmanın, bir ortak payda etrafında buluşabilmenin, toplumun tümünü ilgilendiren Kadın sorunlarının çözüme ulaştırılmasında önemli bir güç oluşturacağına inanıyoruz. Zira önümüzdeki tablo iç açıcı değildir. Kadınlara karşı ayrımcılık ve eşitsizlik süregelmekte, cinayetlere de varan şiddet olaylarında ciddi artış görülmekte, çocuk evlilikleri önlenememektedir. Ağır İnsan Hakları ihlali teşkil eden bu gidişatın durdurulması ve tersine döndürülmesi için, tüm bireylerin bilinçlendirilmelerinin ve her seviyede zihniyet değişikliği gerçekleştirilmesinin zorunluluğunu Kadın Meclisi olarak, bugüne dek, her fırsatta defalarca vurguladık. TBMM nde grubu bulunan dört siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla 9 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirdiğimiz panelde de bu gereklilik öne çıkmıştı.

6 Türk Kadını sezgisi, aklı ve cesaretiyle, Demokrasi ve İnsan Hakları kaynaklı bu toplumsal sorunu çözüme götürebilecek güce sahiptir. Tarihimiz incelendiğinde, çeşitli evrelerde bunun örneklerini görebiliriz. Mustafa Kemal Atatürk de Dünyada her şey Kadının eseridir sözüyle bu olguyu veciz bir şekilde dile getirmiştir. Kadınlarımızın birlikteliğiyle hazırlanan Kadınlar Günü etkinlikleri, Bodrum da 3-14 Mart tarihleri arasında çeşitli mekanlarda gerçekleştirilecektir. Tüm etkinliklerin yan ısıra, özellikle, 8 Mart Cumartesi saat da, Bodrum Belediye Meydanı nda başlayacak olan Kadınlar Günü Buluşması ve Yürüyüşü ne Bodrumlu kadın erkek tüm bireylerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının geniş katılımını bekliyor ve bu çağrımıza duyarsız kalmayacaklarına inanıyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun! Saygılarımızla. Zeynep Akıncı Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı SAHİL GÜVENLİK SURİYELİ KAÇAK GÖÇMENLERİ DENİZ ORTASINDA BULDU Bodrum dan, Yunanistan ın Kos adasına kaçmak isteyen 16 Suriyeli kaçak göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

7 Bodrum Yalıçiftlik Barbaros koyu açıklarında Alendelon isimli yata operasyon düzenleyen sahil güvenlik ekipleri 13 erkek 3 kadın toplan 16 kaçak göçmen ele geçirildi. Sahil güvenlik ekiplerinin denizin ortasından 7 metre uzunluğundaki tekneyi fark etti. Deniz ortasında bekleyen tekneden şüphelenen ekipler tekneye operasyon düzenledi. Operasyon sonucundan 13 erkek 3 kadın toplam 16 Suriyeli kaçak göçmen ele geçirildi. Kos adasına geçmek isteyen göçmenlerin, oradan da İtalya ya geçecekleri öğrenildi. Organizatör tarafından terk edilmiş halde bulunan göçmeler adam başı 2 bin dolar ödeyerek yasa dışı yollar ile Avrupa ülkelerine gitmek istedikleri belirtildi. Yakalanan 16 göçmen sahil güvenlik botu ile Milta Marina da bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığına getirildi. Sahil güvenlik komutanlığına getirilen göçmenler yapılan sorgulamanın ardından sağlık muayenesinden geçirilmek üzere önce hastaneye daha sonra ise Bodrum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube müdürlüğüne götürüldü.

8 BODRUM-MİLAS KARAYOLUNDA MEYDANA GELEN İKİ FARKLI KAZADA 7 KİŞİ YARALANDI Bodrum da meydana gelen iki farklı trafik kazasında 7 kişi yaralandı. İlk kaza Bodrum-Milas karayolu Kaynar mevkisinde meydana geldi. Bodrum dan Milas istikametine seyir halinde olan Cemal Ömeroğlu idaresindeki 48 U 3772 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yol kenarındaki demir bariyerleri aşan otomobil kayalık alana devrildi. Kazada, otomobil sürücüsü ile araçta bulunan Vedat Ömeroğlu ve Yusuf İlter yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bodrum daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Diğer kaza ise yine Bodrum-Milas yolu Güvercinlik istikametinde meydana geldi. Yılmaz Emre Sezer in kullandığı 48 EV 482 plakalı kamyonet, ıslak yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen kamyonet sürücüsü ile araçta bulunan Üçler Şahin, Mehmet Bulut, Kamil Algılı yaralandı. Kazanın ardından araçta sıkışan yaralılar ise olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerince kamyonetten güçlükle çıkartılabildi. İlk müdahaleleri olay yerinden geçen bir doktor tarafından yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Bodrum daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Öte yandan kaza nedeniyle Milas-Bodrum karayolunun bir ölümü trafiğe kapandı. Yol ekiplerinin çalışmasının ardından yeniden açıldı.

9 BODRUM DA FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 64 TABLET DAĞITILDI Eğitimde Türkiyeye çağ atlatması beklenen FATİH (Fırsatları Arttırma Ve Teknolojiyi İyileştirme Harekatı)Projesi kapsamında Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesinde tablet bilgisayar dağıtım töreni düzenlendi. Proje kapsamında bu gün 64 adet, 9 uncu sınıf öğrencisi ve öğretmenine tablet dağıtılırken bir yıl içerisinde Bodrum da öğrenim gören toplam 2 bin adet, 9 uncu sınıf öğrencisi ve öğretmenine tablet dağıtılacağı öğrenildi. Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesinde yapılan törenle Fatih Projesi kapsamında tablet dağıtımı yapıldı. Törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler katıldı. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan Çağımızın gereksinimi olan teknoloji Fatih Projesi ile artık okullarımızda. Dünyaya örnek olacak olan bu proje ile eğitime çok büyük katkılar sağlayacak. Hayırlı olmasını diliyorum dedi.

10 MUĞLA DA BASIN BİLGİLENDİRME VE EŞGÜDÜM TOPLANTISI YAPILDI Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer in tarihinde yayımladığı Muğla Valiliği Çalışma Usul ve Esasları Genelgesinin 79. maddesinde belirtilen Basın Bilgilendirme ve Eşgüdüm Toplantısı, Vali Güvençer in başkanlığında il geneli kamu kurum amirlerinin katılımıyla Valilik Özer Türk Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya vali yardımcıları, kaymakamlar ve daire müdürleri katıldı. İki bölümden oluşan ve yaklaşık 3 saat süren toplantı Vali

11 Güvençer in açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında genelgeyi işaret eden Vali Güvençer, toplantının bundan sonra her ayın ilk haftası iki bölümde yapılacağını belirtti. Birinci bölümde basın mensuplarının yer alacağını söyleyen Vali Güvençer, İkinci bölümün özellikle eşgüdümü, müdahaleyi gerektirir konuların paylaşımı için bir arada olma fırsatı olsun istiyorum. İlk bölümü; il yönetimin basınla buluşması olarak adlandırabiliriz. Basın, kamuoyunu temsil ediyor. Bu toplantıyı basınla buluşmanın yanı sıra önce kendi vicdanlarımızla sonra kamuoyunun önünde bir muhasebe olarak değerlendirebiliriz. diye konuştu. Katılımcılara toplantının amacını anlatan Vali Güvençer sözlerine şu şekilde devam etti: Bundan sonra her ay bir araya gelip yüksek sesle, samimiyetle, bir sorgulama olmaksızın, mümkün olduğunca herkesin kendisini kamuoyunun önünde bir sorgulama fırsatı olacak. Kamu hizmeti ile ilgili olarak aylık toplantı yapacağız. Amaçladığım ortaklaşa, birlikte daha olumlu, etkili, verimli sonuç üretebilmek. Maksat toplanmak değil. Maksat daha iyiye giden bir yolda arayış. Basına bilgi vermek, bizim aylık muhasebemiz olacak. Hedefli ve programlı çalışırsak zamanı daha iyi yönetebiliriz. Belli bir zamanda ve belli bir alanda gösterilen başarı bizim insan kıymetimizi ölçmez. Eğer mutluluk verici bir başarı, yeni bir adım, yeni bir atılım söz konusu ise bu mutluluğu paylaşmalıyız. Paylaşımımızı, mutluluğumuzu takdir duygusuna dönüştürerek birbirimizi takdir etmeliyiz. Birbirimize teşekkür etmeliyiz. Oradan aldığımız kıskançlık duygusunu gıptaya dönüştürerek örnek alıp bir şeyler yapmalıyız. Bundan sonra her bir birim amirinden en büyük beklentim özgün, nitelikli farklı, odaklanacak bir

12 proje üretilmesi. Bir taraftan formal işlerimizi gereklerini çözüm yolunda takip ederken, diğer yandan da özgün bir şey ya da mevcut sorunlardan birini çözmek üzere odaklanıp 2014 yılında veya ilk yarısında çözümleyebiliriz. Bugün ki toplantımızda ocak muhasebesi, şubat hedefleri ve basınla paylaşılması istenilen değerli konular ele alınacak. Vali Güvençer in konuşmasının ardından yaptıkları çalışmaları anlatan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Ekim 2013 tarihleri arasında Muğla da ilk defa yapılan Temel UMKE Sertifikasyon Eğitimine 31 personelin katıldığını ve tüm personelin eğitimi başarıyla tamamladığını belirtti. İlimizde ilk defa Ambulans Ekipleri Rallisi etkinliğinin düzenlediğini belirten Tekin, Denizli-Aydın ve Muğla illerinden 103 personelin katımıyla ilimiz Milas ve Marmaris ilçelerinde 19. Bölge Güney Ege UMKE Kamp ve Tatbikatı nın yapılarak bir ilki daha gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi. Hastanelerde ayaktan veya yatarak hizmet almakta olan hastalarımızın memnuniyet oranlarının doğru ve tarafsız bir şekilde ölçülebilmesi için, Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde 2014 yılında Call Center Birimi kurulmasının planlandığını söyleyen Tekin, Kolon Kanseri Taraması ile ilgili yürütülen faaliyetler neticesinde Muğla Halk Sağlığı Müdürlüğü nün 14 Ocak 2014 te Türkiye genelinde birinci olduğunu sözlerine ekledi. Daha sonra söz alan ve ilimizdeki yöneticilere liderlik, personele insan kaynakları ve inovasyon(yaratıcılık)

13 eğitiminin verilmesini öneren Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ayhan Dorum, bu eğitimlerin sonucunda Muğla nın daha iyi yerlere geleceğine inandığını ifade etti. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Veli Çelik ise, kültürel anlamda ilimize önemli katkı sağlayacağını düşündüğü Kadı Kalesi, Telmessos Antik Tiyatrosu, Hasan Şar Evi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti. Milli Eğitim ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Çelik, Toplam değeri 56 milyon 672 bin 963 lira olan 267 derslik, 4 öğrenci pansiyonu, 2 kapalı spor salonu, 8 çok amaçlı salon, 2 güçlendirme ve 1 ikmal inşaatı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. diye konuştu. Devlet Su İşleri 213. Şube Müdürü Mehmet İskender, Girme Barajı, Derince Barajı, Yukarı Eşen Projesi- Seki Barajı İnşaatı, sulamalar, içme ve kullanma suyu işleri, göletler ve taşkın koruma işleri hakkında bilgi verdi. Daha sonra söz alan ve ocak ayında yaptıkları çalışmaları anlatan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Ali Akkuzu, Çocuk Evlerimizde kalan ve Eğitim- Öğretim yılında ilk dönemi başarı ile tamamlayan 9 çocuğumuz taktir belgesi, 2 çocuğumuz onur belgesi, 10 çocuğumuz teşekkür belgesi, Fethiye Sevgi Evleri ve Erkek Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklarımızdan 11 i takdir ve teşekkür belgesi aldı. Fethiye Sevgi Evleri ve Erkek Yetiştirme Yurdunda kalan 12 çocuğumuzu Karaçulha da düzenlenen deve güreşleri etkinliğine götürdük. Fethiye Sevgi Evleri ve Erkek Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklarımızın tamamının Antalya-Muğla İl sınırı Göğübeli Geleneksel Kar ve Piknik Etkinliğine katılmasını sağladık. Gönül Elçileri Projesi kapsamında yaptığımız çalışmalar neticesinde 178 kadınımız mesleki açık öğretim liselerine

14 kayıt yaptı. ifadelerini kullandı. Son olarak söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Ocak ayında büyük kısmını tamamladığımız Bakanlık ve il bütçelerinden oluşan toplam 52 milyon liralık olmak üzere inşaatımız devam ediyor. Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında birinci dönem hizmet alımı yapamamıştık ama şu anda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı nın katkılarıyla bu proje kapsamında 450 hizmetliyi aldık. diye konuştu. Konuşmaların ardından ikinci bölüme geçilerek eşgüdümü gerektiren bazı konular görüşüldü.

15 B. B. BODRUMSPOR İLE ÖZEL BODRUM HASTANESİ SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALADI Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile Özel Bodrum Hastanesi arasında Sağlık Hizmetleri Sponsorluk Sözleşmesi imzalandı. Bodrum Belediyesi nde düzenlenen imza törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, B. B. Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Abdullah Servet ile Bodrumspor ve Özel Bodrum Hastanesi yöneticileri katıldı. İmza töreninde bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, B. B. Bodrumspor un başarılarının günden güne arttığı belirterek şöyle devam etti; En büyük sevincimiz de uzun zamandır Bodrum futbol sahasını unutmuş olan Bodrum halkının tekrar tribünleri doldurmuş olmasıdır. Bu mutluluğumuza bugün bir yenisini daha ekledik. Özel Bodrum Hastanesi Bodrumsporumuzun sağlık sponsoru oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Sporun ne kadar önemli olduğunu, bir yaşam tarzı olduğunu özellikle biz yöneticilerin esas görevinin sağlıklı bir nesil yetiştirmek olduğunu her zaman söylerim. Bunu yaparken de gençlerimizin ve çocuklarımızın önünde bir model olması lazım. İşte o modellerden bir tanesi de Bodrumspor Kulübü dür. Bodrumspor Kulübü müthiş bir sporcu yetiştirme kaynağıdır. Kulübümüz sadece bu yaz 800 e yakan öğrencimize kurslar vermiştir. Bodrumspor un birçok branşlarda başarıdan başarıya koştuğunu, Dünya ve Avrupa şampiyonları çıkarttığını görüyoruz. Böylece gençlerimize kendilerine örnek alacakları modeller yetiştiriyoruz. Bu modellerle gençlerimizi İleride bu formayı biz de giyebilir miyiz? Bodrum aşkını bu

16 forma altında sürdürebilir miyiz? hevesiyle teşvik ediyoruz. Bundan da çok büyük faydalar görüyor, sağlıklı nesiller yetiştiriyoruz. Tabii ki bunlar yapılırken sporcularımızın sağlık problemleri oluyor. Bu konuda Bodrumumuzun ilk özel hastanelerinden olan Özel Bodrum Hastanesi bize büyük bir destek verdi. Bu sağlık sponsorluğu sözleşmesinin eksik olmamasını ama kimsenin de muhtaç olmamasını diliyorum. Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Abdullah Servet de şunları söyledi; Bu bizim zevkle yapacağımız sponsorluktur. Her şeyden önce bir adım mesafede sakatlanan sporcunun ulaşacağı mesafedeyiz. Bunu daha önce zaman zaman yaptık ama resmi olarak üstlenmiş olmamamız nedeniyle böyle bir protokole ihtiyaç duyuldu. Sporcuların sağlığı tabii ki çok önemli. Bazen gecikmenin yarattığı sakatlıklar sporcunun daha geç sağlığına kavuşmasına neden olabiliyor. Bunu ben yaşadım ve gecikmeden dolayı bir ameliyat yerine dört ameliyat geçirmek durumunda kaldım. Onun için sporcunun sağlığı ile ilgili bu bilinci kendim de yaşıyorum. İnşallah buna muhtaç olmazlar, ama her sporda her zaman kaza mümkün. Biz severek bunu yerine getireceğiz. Belediyeye de çok teşekkür ediyoruz, daha önceki stadın birden bire değiştiğini, modernleştiğini gördüm. B. B. Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ise Başkanıma ve Özel Bodrum Hastanesi ne teşekkür ediyorum. Bodrumspor da iyi gelişmeler oluyor ve üst sıralara taşımaya çalışıyoruz. Bunları yaparken bizlere şevk ve moral verecek destekler olması gerekiyor. Özel Bodrum Hastanesi de bu işin maddiyatından çok manevi olarak böyle bir desteği vermesi bizi çok onore etti. İnşallah verilen desteğe layık olup Bodrumspor u daha iyi yerlere getirip, daha iyi sporcular yetiştirmek, daha çok çocuklara spor yaptırmak istiyoruz. dedi.

17 ÇOCUKLAR ARTIK GÜVENLE OYNAYABİLECEKLER Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Bodrum un çeşitli yerlerine yapılan veya yenilen çocuk oyun parkları güzel bir görüntü oluşturuyor. Bazı parklardaki eski oyun aletleri yenileriyle değiştirilirken birçok bölgeye de yeni parklar yapıldı. Çocukların herhangi bir şekilde zarar görmeden güvenli bir şekilde oyun oynayabilmeleri için oyun parklarının zeminleri kauçukla kaplandı. Cumhuriyet Mahallesi Severcan Caddesi Rotary Pirires Parkı, B.B. Binnaz Karakaya Spor Salonu yanı Emin Anter Parkı, Kumbahçe Mahallesi Tarla Sokak Parkı, Yokuşbaşı Mahallesi Albatros Sitesi üzerindeki park, Yeniköy Mahallesi Zarife Özelbey Parkı, Gümbet Mahallesi 65 Evler Parkı, Yokuşbaşı Mahallesi Fabrika Sokak Parkı, Kumbahçe Mahallesi Sarıaslan Parkı, Torba Ali Haydar Ersoy Parkı, Gümbet Severcan Caddesi Melisa Sitesi karşısındaki park ve Gümbet Dolgu Parkı na toplam 6 bin 500 m² kauçuk döşendi. Çocuk oyun parklarının zeminlerine döşenen kauçuklar koruyucu, darbe emici, esnek özellikleri sayesinde çocuk oyun alanlarında ve diğer kullanılan alanlarda düşme durumunda

18 yaralanmaların önüne geçebilen bir ürün olup kum ve diğer oyun alanları malzemelerine göre daha temiz ve hijyeniktir. Demonte olabilme özelliği sayesinde çok kolay bir şekilde tamiri ve bakımı yapılabilir, suyla temizlenebilir. Kauçukların teknik özellikleri: Zenger monoblok kaymaya engel olur. Islak ve eğimli yüzeylerde kaymayı önler, aşınmaz, izolasyon sağlar. Düşme etkisini azaltır, yaralanmaları önler. Asit dış etken ve mevsim değişikliklerinden etkilenmez. Tamamen çevrecidir. Nem ve dış etkenlere karşı ses ve ısı yalıtımı vardır.

sahte para zanlısı 14 kişi gözaltında

sahte para zanlısı 14 kişi gözaltında sahte para zanlısı 14 kişi gözaltında Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak çeşitli ülkelere ait çok sayıda sahte para nın, 14 zanlı ile birlilte polis tarafından ele geçirildiğini bildirdi. Bu

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

MUSTAFA BARDAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

MUSTAFA BARDAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MUSTAFA BARDAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Bodrum un tanınan Mimarlarından Bülent Bardak ın 85 yaşındaki babası Mustafa Bardak hayatını kaybetti. Bodrum Umurça Mahallesinde yaşamını sürdüren 1929 doğumlu

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

Bodrum da turistik işletmeler donanımı ve gıda fuarı

Bodrum da turistik işletmeler donanımı ve gıda fuarı Bodrum da turistik işletmeler donanımı ve gıda fuarı Bodrum da Turistik İşletmeler Donanımı ve Gıda Fuarı açıldı. Bodrum da, Marmaris Fuarcılık Organizasyon (MARFO) tarafından Bodrum Turistik İşletmeler

Detaylı

ALEVLER BİR ANDA EVİ SARDI

ALEVLER BİR ANDA EVİ SARDI ALEVLER BİR ANDA EVİ SARDI Bodrum Ortakent beldesinde bulunan bir evde çıkan yangın sonucu ev küle döndü Ortakent beldesinde ocaktan çıkan kıvılcım sonucunda bir ev kül oldu. Bir anda alevlere yenik düşen

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

AMERİKAN SAVAŞ GEMİSİ HEYETİNDEN ZİYARET

AMERİKAN SAVAŞ GEMİSİ HEYETİNDEN ZİYARET AMERİKAN SAVAŞ GEMİSİ HEYETİNDEN ZİYARET ABD Deniz Kuvvetlerine ait USS CARNEY isimli Askeri Gemi Komutanı Yarbay Edward Crossman, Deniz Piyade Ataşesi Yarbay Tanya M. Murnock eşliğinde Bodrum Kaymakamı

Detaylı

YOLDA YÜRÜRKEN KAFASINA TAHTA DÜŞTÜ

YOLDA YÜRÜRKEN KAFASINA TAHTA DÜŞTÜ YOLDA YÜRÜRKEN KAFASINA TAHTA DÜŞTÜ Bodrum da bilinmeyen bir sebeple yolda yürüyen vatandaşın kafasına tahta düşmesi sonucu yaralandı. Bodrum tekilacılar sokağı olarak bilinen Eski Bankalar Sokak tan geçen

Detaylı

ÖZEL SPORCULAR ŞAMPİYONASI BODRUM'DA

ÖZEL SPORCULAR ŞAMPİYONASI BODRUM'DA ÖZEL SPORCULAR ŞAMPİYONASI BODRUM'DA 10-14 Nisan 2014 Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Voleybol Şampiyonası Bodrum Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun düzenleyeceği Türkiye Voleybol

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI Bodrum açıklarında tur teknesi personelince deniz yüzeyinde fark edilen 3 yetişkin mülteciye ait ceset bulundu. Bodrum dan Yunan adalarına gitmek üzere denize açılan

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI BİR İHBARI DEĞERLENDİREN BODRUM POLİSİ UYUŞTURUCU SATMAK İÇİN İLÇEYE GELEN 3 KİŞİYİ YAKALADI Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında daha sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımını teşvik etmek, okullarda

Detaylı

RAHİM AĞZI KANSERİ AŞISI KAMPANYASI

RAHİM AĞZI KANSERİ AŞISI KAMPANYASI RAHİM AĞZI KANSERİ AŞISI KAMPANYASI GÜVENÇER & ÇİFTÇİ KADIN SAĞLIĞI TIP MERKEZİ NDE Kadın Hastalıkları ve Doğum konusunda Bodrum da isimlerini duyurmuş Op.Dr. Çağlar Çiftçi ve Op.Dr.Şermin Güvençer in,

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI

AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI Bodrum da HDP nin basın açıklamasına katılan gazeteci ve Bodrum Çevre Platformu Sözcüsü Ayhan Karahan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği

Detaylı

sahte para zanlısı 14 kişi gözaltında

sahte para zanlısı 14 kişi gözaltında sahte para zanlısı 14 kişi gözaltında Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak çeşitli ülkelere ait çok sayıda sahte para nın, 14 zanlı ile birlilte polis tarafından ele geçirildiğini bildirdi. Bu

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

İhsanoğlu, Diyarbakır da konuştu: Benim için öncelikli olan bu vatanın birliği, dirliği, huzuru ve bölünmez bütünlüğüdür.

İhsanoğlu, Diyarbakır da konuştu: Benim için öncelikli olan bu vatanın birliği, dirliği, huzuru ve bölünmez bütünlüğüdür. İhsanoğlu, Diyarbakır da konuştu: Benim için öncelikli olan bu vatanın birliği, dirliği, huzuru ve bölünmez bütünlüğüdür. Türkiye nin Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Diyarbakır da konuştu:

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı Gurur Göç, yazarlığa adım attı Bodrum da geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan 22 yaşındaki Gurur Göç, Erken Gördüm Hayatı adlı ilk kitabını

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR

KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR SURİYE UYRUKLU TEKNE KAPTANININDA ARALARINDA OLDUĞU 12 KİŞİ YUNAİSTAN A KAÇMAK İSTERKEN KARAADA DA YAKLANDI 11 Suriyeliyi Yunanistan ın Kos Adasına götürmek için tekneye

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Türkiye Enduro Şampiyonası 8-9 Mart ta Bodrum da

Türkiye Enduro Şampiyonası 8-9 Mart ta Bodrum da Türkiye Enduro Şampiyonası 8-9 Mart ta Bodrum da Bodrumda yapılacak olan şampiyonaya, Kenan Sofuoğlu onur konuğu olarak katılacak. 8-9 Mart ta Bodrum d yapılacak olan Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI SAĞLIK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLMASI BEKLENİYOR Muğla ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan Onkoloji Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

Sahte içki ve kaçak tütünler imha edildi

Sahte içki ve kaçak tütünler imha edildi Sahte içki ve kaçak tütünler imha edildi Bodrum da son bir yıl içerisinde yakalanan sahte alkollü içkiler ile gümrük kaçağı tütün ürünleri imha edildi. Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Bodrum

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA 2017 SUNUŞ 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim

Detaylı

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler.

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 43 YIL GELDİLER SONRA BİR ARAYA https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 1972 1973 döneminde Ankara

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü ile 'Obeziteyle Mücadele' işbirliği protokolü İzmir

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Günlük Haber Bülteni 11.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:10.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.urfa.com Tarih:10.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

Başkan Kocadon, Yalıkavak ta vatandaşlarla sohbet etti

Başkan Kocadon, Yalıkavak ta vatandaşlarla sohbet etti Başkan Kocadon, Yalıkavak ta vatandaşlarla sohbet etti Başkan Kocadon, Yalıkavak Mahallesi nde yaptığı kahve ziyaretinde kapanan Yalıkavak Belediyesi eski Başkanı Celal Yıldızhan ile bir araya gelerek

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

ANILARLA BODRUM SÖZLÜ TARİHİ KONUŞULDU

ANILARLA BODRUM SÖZLÜ TARİHİ KONUŞULDU ANILARLA BODRUM SÖZLÜ TARİHİ KONUŞULDU Anılarla Bodrum Sözlü Tarih Çalışma Grubunun her ay düzenlediği toplantılardan bir yenisi gerçekleştirildi. Bodrum Belediyesi Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen

Detaylı

LİSELİLERE ANTİ TERÖR SEMİNERİ

LİSELİLERE ANTİ TERÖR SEMİNERİ LİSELİLERE ANTİ TERÖR SEMİNERİ Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce Bodrum da, terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri başlıklı bir seminer verildi. Bodrum da faaliyet gösteren

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi

İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi İSTANBUL, DENİZLİ VE ANKARADA SAHTE ARAÇ MUAYENE ÇETELERİ ÇÖKETİLDİ İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi Denizli ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda sahte araç muayenesi

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti

Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti 1 Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Isparta ve Burdur da açılış ve temel

Detaylı

İNAF GARİ İÇİN, BODRUMCA KONUŞANLAR OYUNCULAR ARANIYOR

İNAF GARİ İÇİN, BODRUMCA KONUŞANLAR OYUNCULAR ARANIYOR İNAF GARİ İÇİN, BODRUMCA KONUŞANLAR OYUNCULAR ARANIYOR İnaf Gari Yapımcı Yönetmen Harun Özakıncı nın çekimlerine başlayacağı 3. GARİ sinema filmi İNAF GARİ filminde rol alacak oyuncular, Bodrum lehçesiyle

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ'NDE SATRANÇ, BALE, DRAMA, DİKSİYON VE RESİM KURSLARI BAŞLADI Malkara Belediyesi'nin İşimiz, Gücümüz Malkara sloganıyla

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02. Günlük Haber Bülteni 02.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01. Günlük Haber Bülteni 01.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih:

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ 9 YAŞINDAKİ BEREN, PAPATYA KIZ ADLI HİKAYE KİTABINI ÇIKARTTI Bodrum da ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki Beren Korkmaz, kitap yazdı. Turgutreis Mahallesi ndeki Zeyyat Mandalinci

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

10-16 MART 2014 DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI

10-16 MART 2014 DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI 10-16 MART 2014 DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI Sağlığınız İçin Daha Az Tuz Tüketin Daha Az Tuz Daha Sağlıklı Yaşam Demektir Gıdaları Satın Alırken Etiketlerine Bakın ve Daha Az Tuz/Sodyum İçeren Seçenekleri

Detaylı

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi HATAY İL AFET ve ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2010 Yılı Teknik Destek Programı Belediye Kanunu, Büyükşehir Belediyesi Kanunu, İl Özel İdaresi

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

Muğla 15 Mart 18 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi (9 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu, 8 adedi taşkın koruma tesisi)

Muğla 15 Mart 18 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi (9 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu, 8 adedi taşkın koruma tesisi) Muğla 15 Mart 18 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi (9 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu, 8 adedi taşkın koruma tesisi) Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli

Detaylı

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER NEREDE GÖREVLİLER FAALİYETİN YAPILACAĞI TARİH NO YAPILACAĞI EYLÜL

Detaylı

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET S. ESKİCİ GÖREVİNDEN AYRILDI. ÜYELERİMİZİ İLGİLENDİREN MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLEİNİN DUYURULARI YAPILDI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET S. ESKİCİ GÖREVİNDEN AYRILDI. ÜYELERİMİZİ İLGİLENDİREN MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLEİNİN DUYURULARI YAPILDI Faaliyet Bülteni Nisan 2016 FAALİYETLER YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET S. ESKİCİ GÖREVİNDEN AYRILDI. ÜYELERİMİZİ İLGİLENDİREN MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLEİNİN DUYURULARI YAPILDI. TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB 2010-2012 ISBN 978-605-01-0372-4 Baskı Mattek Basın Yayın Tanıtım Tic. San. Ltd. Şti Adakale Sokak 32/27 Kızılay/ANKARA Tel: (312)

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı