VEFA LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN DEMOGRAFİK YAPISI ( ) 26/11/2014

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VEFA LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN DEMOGRAFİK YAPISI ( ) 26/11/2014"

Transkript

1 ÖĞRENCİLERİNİN DEMOGRAFİK YAPISI (1 15) 26/11/14 Uzm. Psk. Dnş.Tarık SEKMENLİ Uzm. Psk. Dnş.Sevda SARIBEYOĞLU PEMPE Toplum bireylerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan ve toplumsal açık bir sistem olan eğitim kurumu, ülkenin eğitilmiş nitelikli insan gücünü hazırlayan bir araçtır; hem bireyin hem de toplumun refah ve mutluluğunun sağlanmasında önemli bir yere sahiptir. Son yıllarda ülkelerin kalkınmışlık düzeyleri ifade edilirken, kişi başına düşen milli gelir yanında, ülkelerin sahip olduğu insan gücü oranları da önemli bir gösterge olarak dikkate alınmaya başlanmıştır. Eğitimin kalkınmanın en etkili araçlarından biri olarak görülmesi nedeniyle, en değerli yatırımın insan kaynaklarına yapılan yatırım olduğu fikri de artık geniş ölçüde kabul görmektedir. Kurumlar girdi-çıktı ilişkisi nedeni ile çevreleriyle sürekli olarak etkileşim halindedirler. Kurum (okul) dışarıdan aldığı girdileri işleyip yeni bir şeyler üreterek dış çevreye vermektedir. Eğitim kurumlarının en önemli girdisi insan kaynağı (öğrenci) olarak görülmektedir. Öğrencinin okula katılmadan önceki birikimine ve okula katıldıktan sonra buradaki gelişimine okulun verimliliğini artıran bir faktör olarak bakılmaktadır. Yetişmiş nitelikli insan, okulun verimliliğini artıran en temel öğedir. Eğitimde ve öğretimde niteliğin yükseltilmesi, gelişen sosyal ve ekonomik ihtiyaçlara cevap verebilecek bir sistemin kurulması ile gerçekleştirilebilir. Aynı zamanda ekonomik ve sosyal gelişme hedeflerine ulaşması, insan gücünün iyi yetiştirilmesi ve verimli kullanılması ile mümkündür. Ülkemizde Anadolu liselerinin kuruluş amacını oluşturan iki neden bulunmaktadır. Birincisi; ülkenin yabancı dil bilen insan gücünü yetiştirmek, ikincisi öğrencileri akademik anlamda yükseköğretime hazırlamaktır. Ülke için yükseköğretimin getirileri bulunmaktadır. Yükseköğretimin getirileri Tablo 1 de ifade edilmiştir. Burada belirtilen ekonomik, sosyal, toplumsal ve kişisel getiriler göz önüne alındığında, yüksek öğretime yatırım yapmanın gerekliliği ve bir ülke için önemi de kendiliğinden ortaya çıkmaktadır.

2 EKONOMİK TOPLUMSAL *Vergi Gelirlerinde Artış *Üretkenlikte Artış *Tüketimde Artış *İşgücü Esnekliğinin Artışı *Devletten Beklenen Mali Desteğin Azalması KİŞİSEL *Yüksek Kazanç Düzeyi *İş Bulmada Kolaylık *Yatırımda Artış *Daha İyi Çalışma Koşulları *Kişisel /Mesleki Hareketlilik SOSYAL *Suş Oranlarında Azalma *Bağış ve Topluma Hizmette Artış *Vatandaşlık Bilincinin Gelişmesi *Sosyal Kenetlenme *Teknolojiye Uyum Sağlama ve Teknolojiyi Kullanma Becerisinin Gelişimi *Daha Sağlılklı ve Uzun Yaşam *Çocuklara Daha İyi Yaşam *Müşteri Olarak Daha İyi Karar Verme *Kişisel Statünün Yükselmesi *Daha Fazla Hobi, Boşzaman Etkinlikleri Tablo 1. Yüksek Öğretimin Getirileri Kaynak: Okulun girdi olarak öğrencilerinin niteliklerini bilmesi var olan kaynakların daha etkili kullanımı açısından önemlidir. 4-5 Öğretim yılından itibaren okulumuza yeni gelen öğrencileri tanımak amacı ile Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından Öğrenci Tanıma Formu ve Sosyo- Ekonomik Düzey Anketi uygulanmaktadır yılları arasında öğrenim görmekte olan öğrencilerin bulguları aşağıda sunulmuştur. Elde edilen veriler öğrencilerin Mesleki Kişisel ve Eğitsel Rehberlik ihtiyaçları doğrultusunda kullanılmaktadır.

3 1 15 CİNSİYETE GÖRE ÖĞRENCİ DAĞILIMI KIZ ERKEK TOPLAM Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrenci mevcudunun %,73 kız, % 39,27 ni erkek öğrenciler oluşturmaktadır AİLELERİN GELİR PROFİLİ TL 1-TL -3TL 3-48TL 48TL ve Üstü Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin %93 ü orta ve yüksek sosyo-ekonomik düzeye (SED) sahip olduğu, %7 nin ise alt sosyo-ekonomik düzeye (SED) sahip olduğu görülmektedir. Okul yönetimi, Okul-Aile Birliği ve Mezunlar Derneği tarafından Alt (SED) sahip olan öğrenciler burslarla desteklenmektedir.

4 1 15 BABALARIN EĞİTİM DURUMU Hiçbir Okul Mezunu Değil İlkokul Mezunu Ortaokul Mezunu Lise Mezunu Yüksekokul Mezunu İleri Eğim Görmüş (Master,Dr. Vb) Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin babalarının eğitim durumuna bakıldığında; lisansüstü öğrenim görenlerin %6,25, lisans eğitimi görenlerin %45,65 i, lise eğitim alanların %26,9 ı, ortaokul mezunlarının %1,19 u, ilkokul mezunlarının %1,73 ü ve okur-yazar olamayanların ise,14 ü oluşturduğu görülmektedir.

5 1 15 BABALARIN MESLEK DURUMU İşçi (toprak,sanayi) Çiftçi (kendi toprağında) Memur Esnaf / Tüccar Serbest Meslek (Dr.Avukat, Müh. vb) Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin babalarının sahip oldukları meslek durumuna bakıldığında; serbest meslek olanların %36,1 i, esnaf / tüccar olanların %26,63 ü, memur olanların %22,28 i, kendi toprağında çiftçi olanların %,95 i, toprak / sanayide işçi olanların ise %14,13 ü oluşturduğu görülmektedir.

6 1 15 ANNELERİN EĞİTİM DURUMU Hiçbir Okul Mezunu Değil İlkokul Mezunu Ortaokul Mezunu Lise Mezunu Yüksekokul Mezunu İleri Eğim Görmüş (Master,Dr. Vb) Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin annelerin eğitim durumuna bakıldığında; lisansüstü öğrenim görenlerin %4,21, lisans eğitimi görenlerin %38,59 u, lise eğitim alanların %32,34 ü, ortaokul mezunlarının %9,38 i, ilkokul mezunlarının %14,81 i ve okur-yazar olamayanların ise,68 i oluşturduğu görülmektedir.

7 1 15 ANNELERİN MESLEK DURUMU Ev Hanımı İşçi (toprak,sanayi) Memur Esnaf / Tüccar Serbest Meslek (Dr.Avukat, Müh. vb) Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin annelerin sahip oldukları meslek durumuna bakıldığında; serbest meslek olanların %12,5 i, esnaf / tüccar olanların %3,53 ü, memur olanların %23,64 ü, toprak / sanayide İşçi olanların %4,48 i ve ev hanımı alanların ise %55,84 ü oluşturduğu görülmektedir.

8 1 15 BABALARIN YAŞ DURUMU YAŞ YAŞ 46-5 YAŞ 51 + YAŞ Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin babalarının bulundukları yaş aralığına bakıldığında; 51 yaş üstü olanların %12,64 ü, 46-5 yaş arasında olanların %29,21 i, yaş arasında %43,89 u, 35- yaşa arasında ise %14,27 i oluşturduğu görülmektedir.

9 1 15 ANNELERİN YAŞ DURUMU YAŞ YAŞ 46-5 YAŞ 51 + YAŞ Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin annelerinin bulundukları yaş aralığına bakıldığında; 51 yaş üstü olanların %3,26 ı, 46-5 yaş arasında olanların %15,22 i, yaş arasında %39,81 i, 35- yaşa arasında olanların ise %41,71 i oluşturduğu görülmektedir.

10 1 15 AİLEDE BULUNAN KARDEŞ SAYISINA GÖRE DAĞILIM TEK ÇOCUK 2 KARDEŞ 3 KARDEŞ 4 KARDEŞ 5 KARDEŞ 6 KARDEŞ Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Ailelerin sahip oldukları çocuk sayısına bakıldığında; tek çocuk sahibi olanların %18,75 i, 2 çocuk sahibi olanların %58,29 u, 3 çocuk sahibi olanların %18,7 i, 4 çocuk sahibi olanların %3,67 i, 5 çocuk sahibi olanların %,95 i ve 6 çocuk sahibi olanların %,27 i oluşturduğu görülmektedir.

11 1 15 EVDE BULUNAN BİREY SAYISINA GÖRE DAĞILIM ve Yukarı 6-7 Kişi 4-5 Kişi 3 Kişi 2 Kişi Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin ikamet ettikleri evlerde yaşayanların sayısına göre dağılımlarına bakıldığında; 8 ve daha yukarısında bireyin kaldığı evlerin %,41 i, 6-7 kişinin yaşadığı evlerin %5,3 u, 4-5 kişinin yaşadığı evlerin %73,51 i, 3 kişinin yaşadığı evlerin %19,29 u ve 2 kişinin yaşadığı evlerin ise %1,49 u oluşturduğu görülmektedir.

12 1 15 OTURULAN EVİN MÜLKİYETİNE GÖRE DAĞILIM Kira Akrabamıza Ait (Kira Ödenmiyor) Kendimize Ait Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Lojman Öğrencilerin ikamet ettikleri evin mülkiyetine göre dağılımlarına bakıldığında; kirada oturanların %18,75 i, akrabamıza ait herhangi bir kira ödenmiyor diyenlerin %1,49 u, kendilerine ait olduğunu beyan edenlerin %76,22 i ve lojmanda kaldıklarını beyan edenlerin %3,53 ü oluşturduğu görülmektedir.

13 1 15 OTURULAN EVİN ODA SAYISINA GÖRE DAĞILIM Tek Oda Tek Oda ve Salon İki Oda ve Salon Üç Oda ve Salon Dört veya Daha Fazla Oda ve Salon Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin ikamet ettikleri evin oda sayısına göre dağılımlarına bakıldığında; tek oda ve salonda oturanların %1,36 ı, İki oda ve salonda oturanların %28,13 ü, üç oda ve salonda oturanların %57, i ve dört veya daha fazla oda - salonda oturanların %13,32 i oluşturduğu görülmektedir.

14 1 15 OTURULAN EVİN ISINMA DUMUNA GÖRE DAĞILIM Soba Doğalgaz Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin ikamet ettikleri evin ısınma durumuna göre dağılımlarına bakıldığında; doğalgaz ile ısınanların %94,29 u ve soba ile ısınanların %5,71 i oluşturduğu görülmektedir.

15 1 15 ÖĞRENCİNİN ANNE BABASININ BERABER / BOŞANMIŞ OLMA DURUMUNA GÖRE DAĞILIMI Beraber Boşanmış / Ayrı Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin ailelerinin bütünlüğüne göre dağılımlarına bakıldığında; ebeveynleri beraber olanların %92,66 ı ve ebeveynleri ayrı ya da boşanmış olanların ise %7,34 u oluşturduğu görülmektedir.

16 1 15 EBEVEYNLERİ SAĞ VE VEFAT EDENLERE GÖRE ÖĞRENCİLERİN DAĞILIMI Anne Sağ Baba Sağ Anne Vefat Baba Vefat Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin ebeveynlerinin sağ ve vefat edenlere göre dağılımlarına bakıldığında; annelerin %,54 ü babaların da %1,77 nin vefat ettiği görülmektedir.

17 1 15 ÖĞRENCİLERİN KALDIKLARI YERİN ÖZELLİKLERİNE GÖRE DAĞILIMI AİLE YANI (GÜNDÜZLÜ) PANSİYON ÖZEL YURT AKRABA Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin yatılılık durumuna bakıldığında; gündüzlülerin % 8 57 i, okul pansiyonunda kalanların %15,22 i, özel yurtlarda kalanların %3, ı ve akrabasının yanında kalanların %1,22 i oluşturduğu görülmektedir. Öğrenci mevcudunun %19,84 (146kişi) nün yatılı olarak öğrenim gördüğü anlaşılmaktadır.

18 1 15 ÖĞRENCİLERİN BURS DURUMUNA GÖRE DAĞILIMI BURS ALAN BURS ALMAYAN Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin bursluluk durumuna (PYBS, Dernek-Vakıf-Okul Aile Birliği vs ) bakıldığında; burs alanların %27,85 i ve burs almayanların ise %72,42 i oluşturduğu görülmektedir

19 1 15 ÖĞRENCİLERİN BENİMSEMİŞ OLDUKLARI DEĞERLERE GÖRE DAĞILIMI (16 Değer İfadesinden Oluşmuştur.) SAĞL IK AİLE ÖZG ÜRLÜ K İÇ HUZ UR SEVG İ MESL AHLA EKTE K BAŞA RI SAYG INLIK KEND İNE SAYG I ARKA ADAL DAŞL BİLGİ ET IK EKO NOM EŞİTL DİĞE İK İK R GÜV ENCE Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin benimsemiş oldukları Değer lere göre dağılımlarına bakıldığında; %37,36 nın sağlığı,%25,41 nin aileyi %8,15 nin özgürlüğü, %5,43 nün sevgiyi, %2,85 iç huzur ve ahlakı önemsediği görülmektedir.

20 1 15 ORTAOKULLARDA ÖĞRENCİLERİN YARALANMIŞ OLDUKLARI REHBERLİK PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMET TÜRLERİNE DAĞILIMI EĞİTSEL REHBERLİK MESLEKİ REHBERLİK KİŞİSEL REHBERLİK Sınıf Sınıf Sınıf Sınıf Haz.Sınıf Öğrencilerin ortaokullarda almış oldukları Rehberlik-Psikolojik Danışma Hizmet türüne göre dağılımlarına bakıldığında; %36,28 nin Kişisel Rehberlik hizmeti, %44,84 nün Mesleki Rehberlik hizmeti ve %51,63 nün ise Eğitsel Rehberlik hizmeti aldığı görülmektedir. Kaynak: HOŞGÖRÜR-GEZGİN,Vural ve Gamze Ekonomik ve Sosyal Kalkınmada Eğitim Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Elektronik Eğitim Fakültesi Dergisi Cilt:II Sayı:II TÜRMEN-ERGÜN, Bekir ve Muammer Türkiye de Eğitim Planlaması ve Sorunları Vefa Lisesi Stratejik Planı s.-79 Haziran -15

Yapılan araştırma sonuçlarına göre; 9. Sınıf öğrencilerimizin % 87,70 inin

Yapılan araştırma sonuçlarına göre; 9. Sınıf öğrencilerimizin % 87,70 inin SAMİHA AYVERDİ ANADOLU LİSESİ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİ Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi 9. Sınıfları 6 şubede toplan 240 öğrenciyle eğitim öğretime devam etmektedir. 9/A sınıfından 38, 9/B sınıfından 29, 9/C

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı Bölüme Yeni Gelen Öğrencileri Değerlendirme Anketi (Hemşirelik Bölümü) İncelenen Veri Sayı Yüzde (%)

Eğitim Öğretim Yılı Bölüme Yeni Gelen Öğrencileri Değerlendirme Anketi (Hemşirelik Bölümü) İncelenen Veri Sayı Yüzde (%) 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bölüme Yeni Gelen Öğrencileri Değerlendirme Anketi (Hemşirelik Bölümü) İncelenen Veri Sayı Yüzde (%) Cinsiyet Kadın 145 79,2 Erkek 38 20,8 Mezun Olunan Lise Anadolu Lisesi

Detaylı

Bölüme Yeni Gelen Öğrencileri Değerlendirme Anketi-2017 (Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü)

Bölüme Yeni Gelen Öğrencileri Değerlendirme Anketi-2017 (Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü) Bölüme Yeni Gelen Öğrencileri Değerlendirme Anketi-2017 (Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü) İncelenen Veri Sayı Yüzde (%) Erkek 24 36,4 Cinsiyet Kadın 42 63,6 Uyruk Mezun Olunan Lise Bölümü Tercih Nedeni

Detaylı

Öğrenci Memnuniyet Anketi

Öğrenci Memnuniyet Anketi 1 / 13 15.12.2018 13:20 Sevgili Öğrenciler; Bu çalışmanın amacı, Kalite Değerlendirme Raporu kapsamında, meslek yüksek okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin genel memnuniyet düzeylerinin belirlenmesidir.

Detaylı

BURDUR İLİNDE SPORA KATILIMIN SOSYO EKONOMİK BOYUTUNUN ARAŞTIRILMASI

BURDUR İLİNDE SPORA KATILIMIN SOSYO EKONOMİK BOYUTUNUN ARAŞTIRILMASI 996 I.BURDUR SEMPOZYUMU BURDUR İLİNDE SPORA KATILIMIN SOSYO EKONOMİK BOYUTUNUN ARAŞTIRILMASI Kemal FİLİZ * Kadir PEPE ** ÖZET Araştırmada, Burdur ilinde aktif spor yapan sporcuların sosyoekonomik profillerinin

Detaylı

EUROSTUDENT ULUSAL ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE SONUÇLARI

EUROSTUDENT ULUSAL ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE SONUÇLARI EUROSTUDENT ULUSAL ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE SONUÇLARI Prof. Dr. Nezih Güven (ODTÜ, Rektör Danışmanı) Doç. Dr. Ayşe Gündüz Hoşgör (ODTÜ,Sosyoloji Blm.) Y. Doç. Dr. Mustafa Şen (ODTÜ, Sosyoloji Bölümü) Bağlantı

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU KİMLİK BİLGİLERİ T.C. Kimlik No : Adı Soyadı : Baba Adı : Ana Adı : Doğum Yeri : Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl) : Medeni Hali : İli: İlçesi: Mah/Köy : Cinsiyet : Cilt No : Aile Sıra No : Sıra No : ÖĞRENİM BİLGİLERİ

Detaylı

BURS BAŞVURUSUNA EKLENECEK BELGELER: 1- Ailenizin ikamet ettiği yeri gösteren ikametgah belgesi. 2- TC Nolu nufus kimlik fotokopisi

BURS BAŞVURUSUNA EKLENECEK BELGELER: 1- Ailenizin ikamet ettiği yeri gösteren ikametgah belgesi. 2- TC Nolu nufus kimlik fotokopisi BURS BAŞVURUSUNA EKLENECEK BELGELER: 1- Ailenizin ikamet ettiği yeri gösteren ikametgah belgesi 2- TC Nolu nufus kimlik fotokopisi 3- Gelir Beyanı ile ilgili olarak: a- Aile reisinin (Anne veya Baba yada

Detaylı

T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU / 20..

T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU / 20.. T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU 20... / 20.. Açıklama: Burs başvurusu yapan adayların bu formu doğru ve eksiksiz doldurduktan sonra, ekleriyle birlikte, Biruni Üniversitesi

Detaylı

BURS BAŞVURU FORMU

BURS BAŞVURU FORMU BURS BAŞVURU FORMU 2017-2018 Açıklama: Burs başvurusu yapan adayların bu formu doğru ve eksiksiz doldurduktan sonra, ekleriyle birlikte, Biruni Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü ne 31.07.2017

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU KİMLİK BİLGİLERİ T.C. Kimlik No : Adı Soyadı : Baba Adı : Ana Adı : Doğum Yeri : Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl) : Medeni Hali : İli: İlçesi: Mah/Köy : Cinsiyet : Cilt No : Aile Sıra No : Sıra No : ÖĞRENİM BİLGİLERİ

Detaylı

TÜRKİYE ORTOPEDİK ENGELLİLER FEDERASYONU EĞİTİM BURSU BAŞVURU FORMU

TÜRKİYE ORTOPEDİK ENGELLİLER FEDERASYONU EĞİTİM BURSU BAŞVURU FORMU TÜRKİYE ORTOPEDİK ENGELLİLER FEDERASYONU EĞİTİM BURSU BAŞVURU FORMU * Bu form Üniversiteler ile Lisede okuyacak/okuyan engelilere yönelik olduğundan bu şartı haiz olmayan başvurular dikkate alınmaz. *

Detaylı

TÜRK EĞİTİM SİSTEMİNİN GENEL YAPISI

TÜRK EĞİTİM SİSTEMİNİN GENEL YAPISI TÜRK EĞİTİM SİSTEMİNİN GENEL YAPISI Milli Eğitim Sisteminin Genel Yapısı Milli eğitim sistemimizin genel yapısını şekillendiren kanun: 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu dur. Milli eğitim sistemimiz

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖĞRENCİNİN DURUMUNU İZLEME FORMU AİLE BİLGİLERİ.

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖĞRENCİNİN DURUMUNU İZLEME FORMU AİLE BİLGİLERİ. Sınıfı: Tarih Öğrencinin Adı Soyadı: Okul Numarası: Cinsiyeti Kadın Erkek Mezun Olduğunuz Lise ve İli Öğrencinin İletişim Bilgileri: Adres: Medeni Durumunuz: Danışmanın Adı Soyadı: ÖĞRENCİ İLE İLGİLİ BİLGİLER

Detaylı

ELGİNKAN VAKFI BURSU DUYURUSU

ELGİNKAN VAKFI BURSU DUYURUSU ELGİNKAN VAKFI BURSU DUYURUSU SON BAŞVURU TARİHİ : 9 EKİM 2017 PAZARTESİ BAŞVURU KOŞULLARI 1-BAŞKA YERDEN BURS ALMIYOR OLMAK 2-YENİ KAYITLI ÖĞRENCİLER İÇİN 2016 LYS YERLEŞTİRME PUANI SIRALAMASINDA ÖNDE

Detaylı

KALKINMANIN SÜREKLİLİĞİ KALİTELİ BEŞERİ SERMAYE İLE MÜMKÜN

KALKINMANIN SÜREKLİLİĞİ KALİTELİ BEŞERİ SERMAYE İLE MÜMKÜN 2016 TEMMUZ AĞUSTOS - SEKTÖREL KALKINMANIN SÜREKLİLİĞİ KALİTELİ BEŞERİ SERMAYE İLE MÜMKÜN Bilişim teknolojilerinin ucuzlaması ve yaygınlaşması bilgi akışını hızlandırdı. Bunun sonucunda da yoğun bilgi

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 26/09/2017-E.241465 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü *BE5NB9FDF* Sayı : 42100850-304.01 Konu : Elginkan

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU KİMLİK BİLGİLERİ T.C. Kimlik No : Adı Soyadı : Baba Adı : Ana Adı : Doğum Yeri : Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl) : Medeni Hali : İli: İlçesi: Mah/Köy : Cinsiyet : Cilt No : Aile Sıra No : Sıra No : ÖĞRENİM BİLGİLERİ

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ndeki tüm fakülte ve yüksekokullarda öğrenim görmekte olan öğrencilere

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 03/10/2016-E.188631 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BEL53CHBE* Sayı : 83289901-304.01 Konu : Burslar BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 15/10/2018-E.294823 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü *BE6P66SHK* Sayı : 42937845-304.01

Detaylı

ÇALIŞMA BURSU BAŞVURU FORMU

ÇALIŞMA BURSU BAŞVURU FORMU ÇALIŞMA BURSU BAŞVURU FORMU KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı: Öğrenci No: Fakülte/ Program: Sınıfı : Bursluluk Durumu: Adres : Telefon : AİLEYE AİT BİLGİLER * 1)Babanız hayatta mı? Evet Hayır Baba Adı : 2)

Detaylı

BÜLENT KOŞMAZ SAĞLIK VE SOSYAL EĞİTİM VAKFI ÖĞRENCİ BURS BAŞVURU FORMU. Adı Soyadı :.../.../. Adres (Ailenin ) :

BÜLENT KOŞMAZ SAĞLIK VE SOSYAL EĞİTİM VAKFI ÖĞRENCİ BURS BAŞVURU FORMU. Adı Soyadı :.../.../. Adres (Ailenin ) : BÜLENT KOŞMAZ SAĞLIK VE SOSYAL EĞİTİM VAKFI ÖĞRENCİ BURS BAŞVURU FORMU Başvuru formundaki bilgiler gerçekleri yansıtacak şekilde tarafımdan doldurulmuştur. Burs programınızdan yararlanabilmek için değerlendirmelerinize

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/09/2018-E.273753 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü *BE8V647Z0* Sayı : 42937845-304.01

Detaylı

TÜRKİYE DE MESLEKİ EĞİTİM

TÜRKİYE DE MESLEKİ EĞİTİM Uzman Melisa KORKMAZ TÜRKİYE DE MESLEKİ EĞİTİM Eğitimde Genel Görünüm Günümüz küresel rekabet ortamında bilgi ve bilgi teknolojileri giderek önem kazanmakta, ülkeler her geçen gün hızla gelişen teknoloji

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ PROFİLİ

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ PROFİLİ 3. Ulusal Özel Güvenlik Sempozyumu 1-2 Mart 2013 Gaziantep MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ PROFİLİ Oğuz PARLAKAY 1, Sevim SAHİLLİOĞLU BAKLACI

Detaylı

Siirt İli İşgücü Piyasasında Nitelikli İşgücü İhtiyacı ve Mesleki Eğitim by İngilizce Öğretmeni Sefa Sezer İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ / FIRAT ÜNİVERSİTESİ / ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ / SİİRT ÜNİVERSİTESİ

Siirt İli İşgücü Piyasasında Nitelikli İşgücü İhtiyacı ve Mesleki Eğitim by İngilizce Öğretmeni Sefa Sezer İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ / FIRAT ÜNİVERSİTESİ / ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ / SİİRT  ÜNİVERSİTESİ SİİRT İLİ İŞ GÜCÜ PİYASASINDA NİTELİKLİ İŞGÜCÜ İHTİYACI İNÖNÜ ÜNİRSİTESİ / FIRAT ÜNİRSİTESİ / ARDAHAN ÜNİRSİTESİ / SİİRT ÜNİRSİTESİ SEFA SEZER / İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ İÇİNDEKİLER A-) İş Gücü Piyasası B-)

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/09/2017-E

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/09/2017-E Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/09/2017-E.243934 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BE6EBYEU 9* Sayı : 83289901-304.01 Konu : Burslar BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BİLGİ ANKETİ SORULARINA VERİLEN YANITLARIN DAĞILIMI Eğitim-Öğretim Yılı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BİLGİ ANKETİ SORULARINA VERİLEN YANITLARIN DAĞILIMI Eğitim-Öğretim Yılı TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BİLGİ ANKETİ SORULARINA VERİLEN YANITLARIN DAĞILIMI 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Kişisel Bilgiler Medeni haliniz 100,00% 21823 Bekâr 95,59% 20860 Dul 0,22%

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 10/10/2016-E.51035 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü Sayı :96873316/813.01.05/ Konu :Yemek Bursu FEN BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ ÖĞRENCİ PROFİLİ VE MEMNUNİYETİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ ÖĞRENCİ PROFİLİ VE MEMNUNİYETİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ 2016-2017 ÖĞRENCİ PROFİLİ VE MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI GİRİŞ Üniversite ortamı, farklı birçok kültürün

Detaylı

Kütahya nın Sosyo-Ekonomik Göstergeleri

Kütahya nın Sosyo-Ekonomik Göstergeleri Kütahya nın Sosyo-Ekonomik Göstergeleri Dr. Mehmet AKYOL Manisa Bölge Müdürü Sunum İçeriği Nüfus Demografik Yapı Eğitim Kültür Sağlık İşgücü Sanayi Dış Ticaret Tarım Motorlu Taşıtlar Enerji Çevre Nüfus

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Bir yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek; on yıl sonrasını düşünüyorsan ağaç dik; yüz yıl sonrasını düşünüyorsan insan yetiştir. Konfüçyüs REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANALİZİ

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANALİZİ T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ 07-08 AKADEMİK YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANALİZİ 07-08 Akademik Yılı itibariyle, Dumlupınar Üniversitesi nin farklı birimlerinde toplam 55.06 öğrenci öğrenim görmektedir. İç

Detaylı

ÖĞRENCİLERİNİN SOSYO DEMOGRAFİK PROFİLİ VE PSİKO-SOSYAL SORUNLARI

ÖĞRENCİLERİNİN SOSYO DEMOGRAFİK PROFİLİ VE PSİKO-SOSYAL SORUNLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK SORUNLARI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SOSYO DEMOGRAFİK PROFİLİ VE PSİKO-SOSYAL SORUNLARI Araştırmanın Yürütücüleri Hacer

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EK.1.A.. BURSU BAŞVURU FORMU 1 - KİŞİSEL BİLGİLER : Adı Soyadı :...

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EK.1.A.. BURSU BAŞVURU FORMU 1 - KİŞİSEL BİLGİLER : Adı Soyadı :... ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EK.1.A.. BURSU 1 - KİŞİSEL BİLGİLER : Adı Soyadı Doğum Yeri ve Tarihi :...../.../... TC Kimlik No Nüfusa Kayıtlı Olduğu Yer Uyruğu Cinsiyeti Öğrenci No Fakülte / Yüksekokul Adı Bölümü

Detaylı

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunları Derneği (İFMED) Meslek Lisesi Eğitim Araştırması

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunları Derneği (İFMED) Meslek Lisesi Eğitim Araştırması İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunları Derneği (İFMED) Meslek Lisesi Eğitim Araştırması Ülkemiz gündemine daha çok üniversiteye girişte katsayı oranı ve güncel siyaset konularıyla gelen Meslek

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/09/2018-E.275401 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi *BEAC64SF8* Sayı : 83289901-304.01 Konu : Yemek Bursu ELEKTRİK

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 05/10/2016-E.192759 Sayı : 42937845-304.01 Konu : Kredi ve Yurtlar Kurumu Bursu T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Kültür ve Sanat Hizmetleri

Detaylı

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz;

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz; Değerli Öğrencilerimiz, 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için tüm burs başvurular 5 Eylül 2018 21 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, belirtilen belgelerin bu süreler içerisinde vakıf

Detaylı

DUYURU BURS PROĞRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

DUYURU BURS PROĞRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR DUYURU HACETTEPE HEMŞİRELİK LİSANS VE LİSANSÜSTÜ MEZUNLAR DERNEĞİ (H-HEMDER) FAKÜLTEMİZDEN 2 ÖĞRENCİYE BURS VERECEKTİR. BURS PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Detaylı

DUYURU HACETTEPE HEMŞİRELİK LİSANS VE LİSANSÜSTÜ MEZUNLAR DERNEĞİ (H-HEMDER) FAKÜLTEMİZDEN 2 ÖĞRENCİYE BURS VERECEKTİR.

DUYURU HACETTEPE HEMŞİRELİK LİSANS VE LİSANSÜSTÜ MEZUNLAR DERNEĞİ (H-HEMDER) FAKÜLTEMİZDEN 2 ÖĞRENCİYE BURS VERECEKTİR. DUYURU HACETTEPE HEMŞİRELİK LİSANS VE LİSANSÜSTÜ MEZUNLAR DERNEĞİ (H-HEMDER) FAKÜLTEMİZDEN 2 ÖĞRENCİYE BURS VERECEKTİR. BURS PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Detaylı

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ÖĞRENİM ÜCRETLERİ

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ÖĞRENİM ÜCRETLERİ İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ÖĞRENİM ÜCRETLERİ 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı İçin üstü Ücretler, Ücret İndirimi ve Ödeme Esasları AMAÇ: Günümüzde nitelikli iş bulma,

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 25/09/2018-E.269094 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü *BEAC6D95R* Sayı : 42937845-304.01

Detaylı

AYLIK İSTİHDAM DEĞERLENDİRMELERİ

AYLIK İSTİHDAM DEĞERLENDİRMELERİ SOSYAL SEKTÖRLER VE KOORDİNASYON GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTİHDAM VE ÇALIŞMA HAYATI DAİRESİ AYLIK İSTİHDAM DEĞERLENDİRMELERİ OCAK 2014 DÖNEMİ Hazırlayan: Eyüp VAROĞLU Hane halkı İşgücü Anketi (HİA) 2014 yılı Ocak

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 19/10/2016-E

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 19/10/2016-E Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 19/10/2016-E.206995 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BE8R3FFR R* Sayı : 83289901-304.01 Konu : Burslar BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

TARLABAŞI TOPLUM MERKEZİ ANNEX 6. Çocuk Tablo ve Grafikler 2006/2007 Tarlabaşı Kayıtlar

TARLABAŞI TOPLUM MERKEZİ ANNEX 6. Çocuk Tablo ve Grafikler 2006/2007 Tarlabaşı Kayıtlar TARLABAŞI TOPLUM MERKEZİ ANNEX 6 Çocuk Tablo ve Grafikler 2006/2007 Tarlabaşı Kayıtlar Cinsiyet Frekans % Kadın 126 51,8 Erkek 117 48,2 Toplam 243 100,0 Doğum Yeri Frekans % İstanbul 150 61,7 Doğu-Güneydoğu

Detaylı

Eğitimin Ekonomik Temelleri

Eğitimin Ekonomik Temelleri Eğitimin Ekonomik Temelleri Ekonomi, doğadaki kıt kaynakların en verimli biçimde kullanılması artırılması inceleyen bir bilim dalıdır. İnsanlar var oluşlarının itibaren doğadaki kaynakları kullanarak yaşamlarını

Detaylı

Proje: COMPASS 510858-LLP-1-AT-LEONARDO-LMP. Proje hakkında açıklayıcı bilgiler

Proje: COMPASS 510858-LLP-1-AT-LEONARDO-LMP. Proje hakkında açıklayıcı bilgiler Proje: COMPASS 510858-LLP-1-AT-LEONARDO-LMP Proje hakkında açıklayıcı bilgiler Bu anketin amacı, niteliksel bilgilerin toplanıp, belirli formlarda yardım ve ihtiyacı olan, 15-25 yaş arası göçmen yada farklı

Detaylı

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ. Bursa Sosyal Yapı Özel İhtisas Komisyonu Çalışmaları 28.05.2013 Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ. Bursa Sosyal Yapı Özel İhtisas Komisyonu Çalışmaları 28.05.2013 Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi 2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Bursa Sosyal Yapı Özel İhtisas Komisyonu Çalışmaları 28.05.2013 Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi Küreselleşme Küresel ekonominin bütünleşmesi Eşitsiz büyüme Ekonomik

Detaylı

Kodu.

Kodu. Kurum Adı Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kodu Adresi Adalet Mah. Lise Cad. No:3 16180 - Osmangazi / BURSA Telefon (224) 2464895 Seviyesi, Öğretim Şekli Misyon Vizyon Stratejik Amaçlar 1 2 3

Detaylı

ADANA İLİ EĞİTİM DURUMU RAPORU

ADANA İLİ EĞİTİM DURUMU RAPORU ADANA İLİ EĞİTİM DURUMU RAPORU Ağustos 2013, Adana Hazırlayanlar Doç. Dr. Sedat UÇAR, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tuba DEMİRCİOĞLU, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Davarcı;

Detaylı

Burs devam edilen kurumunun kendi bünyesinde kurulu bulunan burs komisyonu

Burs devam edilen kurumunun kendi bünyesinde kurulu bulunan burs komisyonu SPOR YARDIM ve VAKFI YÜKSEK BURS DUYURUSU Devlet üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar veya meslek yüksekokulunda ön lisans, lisans veya lisansüstü gören, Türkiye

Detaylı

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü (E- Mezun 2017 Raporu) Haziran 2018 Ankara

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü (E- Mezun 2017 Raporu) Haziran 2018 Ankara Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü (E- Mezun 2017 Raporu) Haziran 2018 Ankara Sunu Planı E-Mezun web Portalı ve Veriler 2017 Yılı E-Mezun Araştırma Sonuçlarına Göre; Mezunlardan Elde Edilen Bulgular

Detaylı

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü. Doç. Dr. M. Kemal BİÇERLİ

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü. Doç. Dr. M. Kemal BİÇERLİ Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Doç. Dr. M. Kemal BİÇERLİ HAYAT BOYU ÖĞRENME KAVRAMı Hayat Boyu Öğrenme; Kişisel, toplumsal, sosyal ve istihdam ile ilişkili bir yaklaşımla bireyin; bilgi, beceri, ilgi

Detaylı

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ / BURS BAŞVURU FORMU ( )

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ / BURS BAŞVURU FORMU ( ) KİMLİK BİLGİLERİ T.C. Kimlik No : Adı Soyadı : Baba Adı : Ana Adı : Doğum Yeri : İli: İlçesi: Mah/Köy : Cinsiyet : Cilt No : Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl) : Medeni Hali : Aile Sıra No : Sıra No : LİSANS ÖĞRENCİSİYİM

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 16/10/2018-E.296316 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi *BE8A6N6YZ* Sayı : 83289901-304.01 Konu : Yabancı Dil Bursu BİLGİSAYAR

Detaylı

KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU

KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU Bu yıl birincisi düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri organizasyonunun katılımcılar ve ziyaretçiler gözünden etkililiğin

Detaylı

Kıbrıs Türk Toplumuna yönelik AB Bursları Programı Avrupa Birliği tarafından finanse edilmekte ve British Council tarafından uygulanmaktadır

Kıbrıs Türk Toplumuna yönelik AB Bursları Programı Avrupa Birliği tarafından finanse edilmekte ve British Council tarafından uygulanmaktadır Ek A Kıbrıs Türk Toplumuna yönelik AB Bursları Programı Avrupa Birliği tarafından finanse edilmekte ve British Council tarafından uygulanmaktadır Kıbrıs Türk Toplumuna yönelik AB Bursları Programı 2016/17

Detaylı

NASIL BİR BELEDİYE BAŞKANI?

NASIL BİR BELEDİYE BAŞKANI? NASIL BİR? Yabancı dil bilen Evli Denizlili Genç Eğitimli Tanınan Yönetici Başarılı Orta yaşlı Bekar Varlıklı Giriş Belediye Başkanı Profili Araştırması, Denizli il merkezi ve çevre ilçelerde ikamet etmekte

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ (ANADOLU LİSESİ 9 VE 10. SINIF)

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ (ANADOLU LİSESİ 9 VE 10. SINIF) 209-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ( 9 VE 0. SINIF) 9 VE 0. SINIF 34.750 TL 9 VE 0. SINIF 20.850,00 0% 3.275,00 0% 8.765,00 KAYIT SINDA ALINACAK 3.500,00 TL 3.75,00 TL 2.00,00 TL.95,00 TL + 2 7 Haziran 209

Detaylı

KAYSERİ TİCARET ODASI YAYINI. KAYSERİ TİCARET ODASI TÜCCAR PROFİLİ ARAŞTIRMASI Prof. Dr. Mahmut ÖZDEVECİOĞLU

KAYSERİ TİCARET ODASI YAYINI. KAYSERİ TİCARET ODASI TÜCCAR PROFİLİ ARAŞTIRMASI Prof. Dr. Mahmut ÖZDEVECİOĞLU KAYSERİ TİCARET ODASI YAYINI KAYSERİ TİCARET ODASI TÜCCAR PROFİLİ ARAŞTIRMASI Prof. Dr. Mahmut ÖZDEVECİOĞLU Kayser T caret Odası Baskı tar h : 1. Baskı / Mart 2015 Adres: Kayser T caret Odası K ç kapı

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ BURS VE İNDİRİM YÖNERGESİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ BURS VE İNDİRİM YÖNERGESİ T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ BURS VE İNDİRİM YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı öğrencileri öğretim programı çerçevesinde ve bu çerçeveye ek olarak, öğrenci kulüpleri

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 25/09/2018-E.73816 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BEKRK0Z58* Sayı : 55015449-772.01/ Konu : Yemek Bursu hk. HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

2015/16 Akademik Yılı Kıbrıs Türk Toplumuna Yönelik AB Burs programı. Ek D. Seçim Süreci Değerlendirme Kriterleri: Aşamalar 1 3

2015/16 Akademik Yılı Kıbrıs Türk Toplumuna Yönelik AB Burs programı. Ek D. Seçim Süreci Değerlendirme Kriterleri: Aşamalar 1 3 Ek D Kıbrıs Türk Toplumuna yönelik AB Bursları Programı Avrupa Birliği tarafından finanse edilmekte ve British Council tarafından uygulanmaktadır 2015/16 Akademik Yılı Kıbrıs Türk Toplumuna Yönelik AB

Detaylı

Demokrasi Nöbeti Araştırması

Demokrasi Nöbeti Araştırması Meydanların Profili Araştırma Hakkında Taksim Saraçhane Salı gecesi, saat :00 00:00 arası, Demokrasi Nöbeti çağrısı yapılan meydanlardan Kısıklı, Saraçhane ve Taksim de 875 kişi ile yüz yüze görüşüldü.

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 08/09/2016-E

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 08/09/2016-E Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 08/09/2016-E.171910 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BELC3NARU * Sayı : 83289901-304.01 Konu : Hacı Ömer Sabancı Vakfı BİLGİSAYAR

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VAN SAĞLIK YÜKSEKOKULU DÖNEMİ STRATEJİK PLANI

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VAN SAĞLIK YÜKSEKOKULU DÖNEMİ STRATEJİK PLANI YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VAN SAĞLIK YÜKSEKOKULU 205 209 DÖNEMİ STRATEJİK PLANI ÖNSÖZ Yüzüncü Yıl Üniversitesi Van Sağlık Yüksekokulu 205-209 Dönemi Stratejik Planı, 0.2.2003 tarih ve 508 sayılı Kamu Mali

Detaylı

KIRKLARELİ İLİ MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM MEMNUNİYET ANKETİ NİSAN 2014

KIRKLARELİ İLİ MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM MEMNUNİYET ANKETİ NİSAN 2014 KIRKLARELİ İLİ MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM MEMNUNİYET ANKETİ NİSAN 2014 Sayın katılımcı, bu araştırma Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmektedir. Anketi cevaplamak için ayırdığınız

Detaylı

TC Kimlik No :... Nüfusa Kayıtlı Olduğu Yer :... Uyruğu :... Cinsiyeti :...

TC Kimlik No :... Nüfusa Kayıtlı Olduğu Yer :... Uyruğu :... Cinsiyeti :... ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EK.1.A YEMEK BURSU BAŞVURU FORMU 1 - KİŞİSEL BİLGİLER : Adı Soyadı Doğum Yeri ve Tarihi :...../.../... TC Kimlik No Nüfusa Kayıtlı Olduğu Yer Uyruğu Cinsiyeti Ek-1 Öğrenci No Fakülte

Detaylı

OSMANCIK ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

OSMANCIK ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU OSMANCIK ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU Okulumuz pansiyonunda kalacak kız öğrencilerimiz pansiyon kayıt evraklarını pansiyona yerleşmeden önce

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Tesisler Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Tesisler Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 11/10/2018-E.290072 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Tesisler Şube Müdürlüğü *BEND6L2NL* Sayı : 29840428-304.01 Konu : Kredi

Detaylı

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ÖĞRENİM ÜCRETLERİ

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ÖĞRENİM ÜCRETLERİ İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ÖĞRENİM ÜCRETLERİ 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı İçin Lisansüstü Ücretler, Ücret İndirimi ve Ödeme Esasları AMAÇ: Günümüzde nitelikli iş

Detaylı

Katılımcının Yaşı n % 21-30 114 21.6 31-40 152 28.8 41-50 208 39.5 51+ 53 10.1 TOPLAM 527 100.0

Katılımcının Yaşı n % 21-30 114 21.6 31-40 152 28.8 41-50 208 39.5 51+ 53 10.1 TOPLAM 527 100.0 12 Eczacı Profili-1998-2007 II. 1998 ARAŞTIRMASI BULGULARI ll.l.toplumsal VE EKONOMİK ÖZELLİKLER Katılımcının Yaşı n % 21-30 114 21.6 31-40 152 28.8 41-50 208 39.5 51+ 53 10.1 TOPLAM 527 100.0 Tabloda

Detaylı

TÜRK EĞİTİM SİSTEMİNİN TEMEL İLKELERİ VE YASAL DAYANAKLARI

TÜRK EĞİTİM SİSTEMİNİN TEMEL İLKELERİ VE YASAL DAYANAKLARI TÜRK EĞİTİM SİSTEMİNİN TEMEL İLKELERİ VE YASAL DAYANAKLARI Türk Eğitim Sisteminin Genel Amaçları Türk Eğitim Sisteminin genel amaçları 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu nda ifadesini bulmaktadır. Türk

Detaylı

KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA ANADOLU LİSESİ PANSİYONU BİLGİLENDİRME DOSYASI

KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA ANADOLU LİSESİ PANSİYONU BİLGİLENDİRME DOSYASI KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA ANADOLU LİSESİ PANSİYONU BİLGİLENDİRME DOSYASI SUNUŞ Bilim ve teknolojinin geliştiği çağımızda ülkemizi ileri ülkeler seviyesine çıkarabilmek için, gelişmeleri yakından takip edecek

Detaylı

ERDEK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI TANITIM KILAVUZU

ERDEK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI TANITIM KILAVUZU ERDEK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI TANITIM KILAVUZU 2012-2013 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Bölüm Şefi Zuhal ALTINTAŞ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ Bu faaliyet ile çocuk

Detaylı

ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI FAALİYET RAPORU

ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI FAALİYET RAPORU ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI FAALİYET RAPORU 1. Genel Bilgiler a) Misyon Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, bilim ve teknolojiden yararlanan, evrensel ve toplumsal değerlere

Detaylı

1. KURUMSAL DEĞERLENDİRME

1. KURUMSAL DEĞERLENDİRME 1. KURUMSAL DEĞERLENDİRME 1.1. ÖZDEĞERLENDİRME Bu raporda yer alan özdeğerlendirme çalışmaları Yükseköğretim Kurumlarında Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Rehberi nin 2007 yılında yayınlanan

Detaylı

Nuhoğlu Vakfı ndan burs talep etmenizin nedenlerini kısaca belirtiniz.

Nuhoğlu Vakfı ndan burs talep etmenizin nedenlerini kısaca belirtiniz. Nuhoğlu Vakfı ndan burs talep etmenizin nedenlerini kısaca belirtiniz. ÖNEMLİ NOTLAR: Burs başvurusunda bulunacak üyelerin, bu formu eksiksiz olarak doldurup, istenilen belgelerle birlikte vakıf merkezine

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI BURS İSTEK FORMU

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI BURS İSTEK FORMU ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI BURS İSTEK FORMU Burs formundaki bütün alanların doldurulması zorunlu olup, eksik formlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Adı - Soyadı :... T.C.Kimlik No :... Nüfusa Kayıtlı

Detaylı

DEÜKARİYERİM KARİYER YÖNETİM SİSTEMİNİN AMACI Dokuz Eylül Üniversitesinde, öğrenimi devam eden ve mezun öğrencilerin etkin bir şekilde kariyer

DEÜKARİYERİM KARİYER YÖNETİM SİSTEMİNİN AMACI Dokuz Eylül Üniversitesinde, öğrenimi devam eden ve mezun öğrencilerin etkin bir şekilde kariyer 1 PROBLEM Mezunlar İle İletişim Problemi Mezunların Güncel Bilgilerine Erişim Problemi Öğrenciler İle İletişim Problemi Kariyer Planlama Koordinatörlüğü ve Birim Sekreterlerinin Öğrencilerle İletişim Problemi

Detaylı

MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM SİSTEMİ

MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM SİSTEMİ MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM SİSTEMİ 1 Mesleki ve Teknik Eğitimin Amacı Sosyal ve ekonomik sektörler ile iş birliği içinde ulusal ve uluslararası mesleki yeterliliğe, meslek ahlakına ve mesleki değerlere

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİMDEN ENDÜSTRİYE: NİTELİKLİ İNSAN GÜCÜ ÇALIŞTAYI

YÜKSEKÖĞRETİMDEN ENDÜSTRİYE: NİTELİKLİ İNSAN GÜCÜ ÇALIŞTAYI YÜKSEKÖĞRETİMDEN ENDÜSTRİYE: NİTELİKLİ İNSAN GÜCÜ ÇALIŞTAYI Yükseköğretim Kurulu tarafından meslek yüksekokullarının mevcut durumunun görüşülmesi amacıyla YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç'ın katılımıyla

Detaylı

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ. Eskişehir Sosyal Yapı Özel İhtisas Komisyonu Çalışmaları 14.05.2013 Anadolu Üniversitesi

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ. Eskişehir Sosyal Yapı Özel İhtisas Komisyonu Çalışmaları 14.05.2013 Anadolu Üniversitesi 2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Eskişehir Sosyal Yapı Özel İhtisas Komisyonu Çalışmaları 14.05.2013 Anadolu Üniversitesi Küreselleşme Küresel ekonominin bütünleşmesi Eşitsiz büyüme Ekonomik krizler Kaynak

Detaylı

Ortaöğretim bursu veren kurumlar

Ortaöğretim bursu veren kurumlar On5yirmi5.com Ortaöğretim bursu veren kurumlar Ortaokul ve lise öğrencilerine burs veren kurumlar hangileri? Yayın Tarihi : 19 Eylül 2009 Cumartesi (oluşturma : 11/30/2018) TÜRK EĞİTİM VAKFI (TEV) Tüm

Detaylı

KOOPERATİFÇİLİK MESLEK ELEMANI

KOOPERATİFÇİLİK MESLEK ELEMANI TANIM Kooperatiflerin kurulması ve yönetimi alanında çalışan kişidir. A- GÖREVLER - Kooperatifçilik meslek elemanı çeşitli amaçlarla (konut sahibi olma, verimli ürün elde etme, ürünleri karlı bir biçimde

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 08/09/2016-E

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 08/09/2016-E Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 08/09/2016-E.171834 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BEKA3NZ7 Z* Sayı : 83289901-304.01 Konu : NEF Vakfı Bursu BİLGİSAYAR

Detaylı

T.C. Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Amaç ve Hedefleri

T.C. Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Amaç ve Hedefleri T.C. Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Amaç ve Hedefleri Amaç 1 - Eğitim - öğretim kalite ve kapasitesinin artırılması Hedef 1.1: Akreditasyon ve kalite güvence çalışmalarının

Detaylı

OSMANCIK KAYMAKMLIĞI NENAHTUN ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ AİLEM OKULDA PROJESİ

OSMANCIK KAYMAKMLIĞI NENAHTUN ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ AİLEM OKULDA PROJESİ OSMANCIK KAYMAKMLIĞI NENAHTUN ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ AİLEM OKULDA PROJESİ OSMANCIK 2015 Proje Adı: AİLEM OKULDA Projenin Sahibi: Nenehatun Ortaokulu Sekretarya: Nenehatun Ortaokulu Proje Ekibi Projenin Sloganı:

Detaylı

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulu sınıfı Öğrencisi nın okulunuz pansiyonuna giriş çıkış saatleri ve evci adresi aşağıdaki çizelgede bulunmaktadır. Aşağıda belirttiğim pansiyon saatleri

Detaylı

YGS/LYS 2010-2014 BAŞARI DEĞERLENDİRMESİ ve 2014 İSTANBUL ANADOLU LİSELERİ TEOG HAREKETLİLİĞİ

YGS/LYS 2010-2014 BAŞARI DEĞERLENDİRMESİ ve 2014 İSTANBUL ANADOLU LİSELERİ TEOG HAREKETLİLİĞİ YGS/LYS 21-214 BAŞARI DEĞERLENDİRMESİ ve 214 İSTANBUL ANADOLU LİSELERİ TEOG HAREKETLİLİĞİ VEFA LİSESİ Hazırlayanlar Tarık SEKMENLİ Sevda SARIBEYOĞLU PEMPE Kasım 214 İÇİNDEKİLER 214 ÖSYS Kazanan Öğrencilerimizin

Detaylı

T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü. Brifing Dosyası

T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü. Brifing Dosyası T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Brifing Dosyası Aralık 2016 İÇİNDEKİLER Bilgiler Sayfa Numarası Kurum Bilgileri 1. Bölüm Genel Bilgiler 1 Arsa Bina Bilgileri 1 Eğitim

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572

Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572 Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE8A5U3E4* Sayı :54011814/304.01/E. 95572 09/10/2018 Konu :KYK Bursu DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : / /10/2016 Konu :KYK Bursu

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : / /10/2016 Konu :KYK Bursu T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BELM4E0LT* Sayı :54011814-304.01/80225 06/10/2016 Konu :KYK Bursu İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar

Detaylı

Bölge Uzmanı Nihai Form

Bölge Uzmanı Nihai Form Bölge Uzmanı Nihai Form KİŞİSEL BİLGİLER Ad: Cihat Soyad: Aydın TC Kimlik No: 10895195514 Uyruk: Türk Cinsiyet: Erkek Doğum Yeri: Hınıs Doğum Tarihi: 12/09/1996 Telefon: 05078390238 Eposta Adresi: cihat_ayd25@hotmail.de

Detaylı

Her öğretim yılında, parasız yatılı ve burslu okumak isteyen öğrencileri seçmek ve yerleştirmek için;

Her öğretim yılında, parasız yatılı ve burslu okumak isteyen öğrencileri seçmek ve yerleştirmek için; Her öğretim yılında, parasız yatılı ve burslu okumak isteyen öğrencileri seçmek ve yerleştirmek için; İlköğretim okullarının 5, 6 ve 7 nci sınıfları ile ortaöğretim kurumlarının 9 ve 10 uncu sınıfları,

Detaylı

Bölge Uzmanı Nihai Form

Bölge Uzmanı Nihai Form Bölge Uzmanı Nihai Form KİŞİSEL BİLGİLER Ad: AHMET ENES Soyad: BAŞKAYA TC Kimlik No: 65950093052 Uyruk: TÜRK Cinsiyet: Erkek Doğum Yeri: İSTANBUL Doğum Tarihi: 10/04/1995 Telefon: 5346552122 Eposta Adresi:

Detaylı

52 yıllık TARİH. Tarihçe

52 yıllık TARİH. Tarihçe Tarihçe Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi, eğitim-öğretim faaliyetlerine Aralık 1964 yılında Demirci İlköğretmen Okulu olarak başlar. Öğretmen yetiştirme politikalarının değişimi ile 1974 te Öğretmen

Detaylı

KIRKLARELİ İLİNDEKİ ORTA VE YÜKSEK ÖĞRETİMİN YAPISI

KIRKLARELİ İLİNDEKİ ORTA VE YÜKSEK ÖĞRETİMİN YAPISI KIRKLARELİ İLİNDEKİ ORTA VE YÜKSEK ÖĞRETİMİN YAPISI Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü 1/1/2014 İÇİNDEKİLER 1. SUNUŞ 2. KIRKLARELİ İLİNDE ORTAÖĞRETİM VE YÜKSEKÖĞRETİM 2.1 Kırklareli İlindeki Okullar

Detaylı