İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN"

Transkript

1 İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf sanatçısı İdil Dizdar, Bodrum Cup yarışlarını klip platosu yaptı. Oyunculuk ve fotoğrafçılık kariyerinin ardından bir süredir prodüksiyon işine soyunan genç sanatçı İdil Dizdar, Alman asıllı Türk şarkıcı Christian Abdullah ın Kadırga adlı şarkısının klibini Bodrum ve Leros ta çekti. Aksona teknesinde yarışlara katılan Dizdar ve ekibi, iki gün boyunca hem yarıştı hem de klibin çekimlerini yaptı. Bodrum-Gümüşlük etabına Aksona Mehmet in teknesinde katılan İdil Dizdar ve klip ekibi, gün boyu hem fırtınayla uğraştı hem de deniz üstü çekimlerini tamamladı. Ekip, Aksona nın kendi kategorisinde birinci olmasıyla günün yorgunluğunu attı. İkinci gün Leros ta çekimler yapan İdil Dizdar, burada da 250 yıllık bir Rum evini mekan olarak değerlendirme fırsatı bulduklarını anlattı. Leros tan Yalıkavak a gelirken çekimlere teknede devam ettiklerini söyleyen genç yönetmen, Rüzgar yoktu. Hava olmayınca, tekne de yürümedi. Biz de çekim yapmadık. Aksiyon olmayınca tüm gün yelken bastık dedi. Aslında bir yat kaptanı olan İdil Dizdar, klibin bir tersanede başlayıp, denizde devam edeceğini anlattı. 60 ların rock sound unu yakaladığı şarkılarıyla dikkat çeken Christian Abdullah ise ikinci klibini İdil Dizdar ve ekibiyle birlikte çekmekten çok mutlu olduğunu söyledi. 8 parçadan oluşan albümünün ilk klibi Happy Today i de yine Gulyabani Prodüksiyon ile çeken Abdullah, Çekimler çok güzeldi. İlk gün bir yarış teknesindeydik. Fırtınalı ve heyecanlı bir gündü diye konuştu.

2 HEM OYUNCU, HEM YÖNETMEN İdil Dizdar, oyunculuk kariyerine çekim işleri nedeniyle geçici olarak ara verdiğini belirterek, şu sıralar şarkıcı Gökçe ve Art Director Sait Dağdeviren ile birlikte kurdukları yapım şirketi aracılığıyla çok sayıda klip çekimi gerçekleştirdiklerini anlattı. Gulyabani adını verdikleri yapım şirketinin müşterileri arasında Ozan Doğulu gibi ünlü isimler de var Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı tv programıyla adını Türkiye ye duyuran Dizdar, bugüne kadar Kelebeğin Rüyası ve Hadi İnşallah gibi başarılı sinema filmlerinde rol aldı. Oyunculuğu çok sevdiğini ve devam edeceğini söyleyen genç sanatçı, Şimdilik çekim işlerine yöneldik. Klip çekiyoruz. Ama reklam filmleri de olacak dedi. Turizm ve yat kaptanlığı eğitimi alan İdil Dizdar, Benim gönlüm her zaman tiyatrodaydı. Şimdi de ilintili işler yapıyorum. Yılmaz Erdoğan dan sahne eğitimi aldım. Bu benim için çok önemli. Film projesi olursa ve çağırırlarsa hayır demem. Şu anda hem oyunculuk hem de yönetmenlik yapabilirim. Tercih yapamıyorum. İkisini de çok seviyorum diye konuştu. İdil Dizdar Kimdir? 1982 yılında İzmir de doğan İdil Dizdar, 14 yaşına kadar farklı sahil şehirlerinde yaşadı ve eğitimine böyle devam etti. 14 yaşından sonra Bodrum da yaşamaya başlayan genç oyuncu ve yönetmen, lise yıllarında seçtiği yat kaptanlığı bölümünden mezun olduktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi nde yüksek öğrenim hayatına başladı yılında tekrar Bodrum a dönerek uluslararası Bodrum film festivali bünyesinde çalışmaya başlayan Dizdar, 2006 yılında profesyonel olarak fotoğrafçılık yapmaya başladı ve 2007 yılında çektiği bir reklam fotoğrafı ile kırmızı reklam ödülünü aldı yılında yönetmenlik kariyerine adım adan Dizdar, bugüne kadar pek çok müzik grubunun ve sanatçının klip yönetmenliğini üstlendi.

3 2011 yılında Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programına dahil olmuş, oyunculuk ve yazarlık yapmaya başlayan Dizdar, 2012 yılında Kelebeğin Rüyası filmi ve 2014 yılında Hadi İnşallah filminde rol aldı. Bodrumageldik.com

4

5 BESİAD IN YENİ YÖNETİMİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda seçilen Bodrum Esnaf, Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) nin yeni yönetim kurulu Bodrum da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Ortakent-Yahşi Mahallesi ndeki dernek üyesi Yılmaz Algül ün sahibi olduğu Lugga Otel de gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısında BESİAD Başkanı Emre Köroğlu basına yeni yönetim kurulunu tanıttı. İlk yönetim kurulu toplantısını Salı günü yapacaklarının bilgisini veren Köroğlu şöyle dedi:

6 Önümüzdeki dönemle ilgili olarak çalışma modelimizi daha evvelkilerden biraz daha farklı, üyelerimizin katılımının içerisinde olduğu komisyonlar vasıtasıyla yöneteceğiz. Böylelikle derneğimizin daha dinamik bir yapı içerisinde olacağı kanaatindeyiz. Bu hafta Cumhuriyet haftası, çok önemli bir hafta bizim açımızdan. Bizim diğer derneklerden en büyük farkımız seçilen arkadaşlarımızın asil veya yedek olarak değil, hep beraber yönetim kurullarımızı gerçekleştirmemizdir dedi. Bundan sonraki çalışmalarını daha büyük bir ivme ile devam edeceğini anlatan Emre Köroğlu, önümüzdeki iki yıl boyunca BESİAD ın Bodrum a yön verecek projelerine basından destek beklediklerini sözlerine ekledi. Toplantının ardından yeni yönetimde görev alan üyelerle hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. 24 kişiden oluşan BESİAD ın yönetim kurulunda yardımcısı Neslihan Nazlıoğlu, genel sekreter Karabıyıkoğlu ve sayman da Enver Kılıç oldu. başkan Mithat

7

8

9 The Bodrum Cup ta şampiyon Alondra Era Bodrum Yelken Kulübü çatısı altında düzenlenen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta, ödül töreni ve Sertab Erener konseriyle sona erdi. The Bodrum Cup ın bu yılki şampiyonu genel klasmanda Alondra teknesi oldu. Beş gün süren The Bodrum Cup heyecanı sona erdi. 125 tekneyle yelkencilerden ve yelken tutkunlarından oluşan yaklaşık bin 5 yüz kişinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda bu yıl genel klasmanda birinci Alondra teknesi, ikinci Nazlı m II, üçüncü ise STS Bodrum oldu. Club Halikarnas ta düzenlenen törende dereceye giren yelken ekiplerine ödülleri verildi. Törene CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Ömer Faruk Karaşahin, Muğla Büyükşehir Belediyesi Deniz ve Kıyı Tesisleri Şube Müdürü Emre Tümer, Bodrum Liman Başkanı Attila Beyli, Yunanistan ın İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia, The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal ve The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi üyeleri, Leros tan Kalymna Yachting yetkilisi Vassilis Kapadakis, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Arsenal Futbol Kulübü nün eski başkanı David Dean, Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Ali Şen, organizasyona destek veren kurum ve sponsor firmaların yetkilileriyle birlikte çok sayıda yelkenci ve yelken tutkunu katıldı.

10 Törende konuşan The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, gençler olarak 28 yıldır yapılmaya devam eden ve geleneksel hale getirilen The Bodrum Cup ı çok daha iyi yerlere getirmek için mücadele vermeyi sürdüreceklerini, yarışlara ilginin her geçen yıl daha da arttığını belirtti. Uysal, Bodrum ve Yunanistan arasında geçen yarışlarda bu yıl rekor bir katılıma ulaştık dedi. Organizasyonun çok büyük emeklerle 28 yıldır devam ettiğine dikkat çeken Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Halikarnas Balıkçımızın Merhaba sı ile size Merhaba diyorum, güzel insanlar. 28 yıl nasıl güzel bir yıl değil mi? 28 yıl önce doğanlar, bugün bu yarışmayı yapıyorlar. Bu güzel organizasyonu yapanların yaş ortalaması 30. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Özellikle şunu da burada belirtmek istiyorum: bu organizasyonu yapmak kolay değil çünkü emek istiyor, inanmak istiyor. İnananlar asla kaybetmez. Gençler, bu 28 yıllık bayrağı taşımak için gece gündüz mücadele ediyor. Bu gençlerimizi buradan kutluyorum. Ama şunu da belirtmek istiyorum ki; yılların tecrübesine sahip olan denizcilerimiz, kaptanlarımız, bir şeyi asla unutmasınlar: onlar, suyun olduğu yere medeniyet götüren insanlardır. Onun için medeniyet götüren insanlardan şunu rica ediyorum: gelin bu gençlerimize önderlik edin, gelin bu gençlerimize sahip çıkın ve gelin bu gençlerimizi eleştirin ama karalamayın. Sizden en büyük ricam budur. Yoksa 28 yıldır devam eden bu güzellikleri yapacak arkadaşlar bulamayız. Karalamak çok kolay; eleştirin ama yapıcı eleştirin, önderlik edin, ellerinden tutun. Tabii ki yanlışlar, eksikler olacak ama yanlışları ve eksikleri, sizlerin tecrübeleri ile yok edecekler. Onun için ben şu anda inanıyorum ki, güzel ülkemin her köşesine, suyun olduğu her yere medeniyet götüren denizcilerimizin, denize atılmış bir taşın dalgası gibi sevgisini, birlik ve beraberliğini, hoşgörüsünü; önce güzel ülkeme, sonra Bodrum a bir defa daha yakışacağını düşünerek hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız. Sizlerin başkanı olmaktan gurur duyuyorum. dedi.

11 Müsgebi teknesi ile yarışa katılan ve belediye başkanı olarak verdiği destekler için ödül alan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Bu yarışta 15 metrelik Müsgebi teknesi ile biz de yarıştık, ben de yelken açtım, sizlerle beraberdim. Ama ben bu ödülü, bu güzel tekneyi yapan Goca Usta İsmail Özyurt için alıyorum. dedi. Ödül töreninin ardından ünlü sanatçı Sertab Erener konser verdi. Erener in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden davetliler, keyifli anlar yaşadı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu nun destekleriyle Ekim tarihleri arasında bu yıl 28 inci kez düzenlenen; Bodrum un ilk ve tek deniz festivali The Bodrum Cup, bu yıl da büyük bir heyecana sahne oldu. Palmarina Bodrum un ana sponsorluğunda düzenlenen, etap sponsorluklarını Nef, Tav Passport ve Technogym in üstlendiği yarışlarda yelkenciler kıyasıya mücadele sergiledi. İlk gün; The Bodrum Cup a bugüne kadar gönülden destek vermiş ve hizmet etmiş Ömer Aras, Uğur Boran, Mehmet Oğuz, Alican Acar ve Erdoğan Yavaş anısına düzenlenen Bodrum Gümüşlük arasında Bodrum Belediyesi İz Bırakanlar Etabı yapıldı. İkinci gün; Gümüşlük Leros arasında TAV Passport Etabı, üçüncü gün; Leros Leros arasında NEF Etabı, dördüncü gün; Leros Yalıkavak arasında Palmarina Bodrum Etabı ve en son beşinci gün ise; Yalıkavak Bodrum arasında Techogym Etabı yapıldı. Etkinlikler organizasyona renk kattı The Bodrum Cup boyunca düzenlenen çeşitli etkinlikler de organizasyona renk kattı. Bodrum Sağlık Vakfının özel öğrencileri, teknelere asılacak olan üzerinde sıra numaralarının yazılı olduğu flamaları boyadı, yarışan tekneler arasında ise Mavi Yolculuk Mutfağı Yemek Yarışması yapıldı, stantlarda kitap imza günleri gerçekleşti ve Bodrum Sağlık Vakfı özel öğrencilerinin seramik eserleri sergilendi. Fahri Kaptan teknesinde açılan The Bodrum Cup Art Show kapsamındaki

12 1. Karma Resim Sergisi de organizasyon boyunca limanlarda ziyarete açıldı. Sergide Ali Atmaca, Volkan Coşkun, Doğu Çankaya, Zeynep Çavuş, Musa Köksal, Ahmet Kuşakçı, Emel Şahinkaya, Yavuz Tanyeli, Metin Ünsal ve Serhad Yenen in resimleri yer aldı. Ayrıca Prof. Dr. Galip İsen tarafından yapılan söyleşide, Bodrum da bir meçhul denizci anıtı yapılması yönündeki projenin ilk adımları da atıldı. Mandalin Bar da Mehmet Erdem, Gümüşlük Off Club ta Fatma Turgut ve son olarak ödül gecesinde ise Club Halikarnas ta ünlü ses sanatçısı Sertab Erener, sevilen şarkılarını yelkenciler için söyledi. İlk olarak 1989 yılında düzenlenen The Bodrum Cup a Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bodrum Liman Başkanlığı, Muğla Valiliği, Bodrum Kaymakamlığı, Sahil Güvenlik, Bodrum Ticaret Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Denizciler Derneği, TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu ve Bodrum Otelciler Derneği de destek verdi. Ayrıca Metro Cash and Carry, Gastronometro, Argo Oil, Allium Villas, Turkish Airlines, Europcar, Halikarnas ve Bluemint gibi firmalar da sponsor desteği sağladılar.

13

14

15

16

17

18 Türkiye Derneği Futbol Adamları (TÜRFAD), 17 inci

19 şubesi Bodrum da Türkiye genelinde 16 şubesi bulunan Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD), 17 inci şubesi Bodrum da kuruldu. Derneğin Bodrum şubesinin başkanı Bodrumspor un eski başkanlarından Semih Nalbantoğlu oldu. Mezetba restoranda kuruluş yemeği düzenlenen derneğin gecesine TÜRFAD Genel Başkanı Aydın Begiter, TFF 1. Lig ekibi Eskişehirspor un kulüp başkanı, derneğin de as başkanı olan Halil Ünal, dernek as başkanlarından Levent Erdoğan, şube başkanları, yöneticileri ve Bodrum da kurulan şubenin yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yemekte bir konuşma yapan TÜRFAD Genel Başkanı Aydın Begiter 3 yeni şubenin kurulması için çalışmalarının sürdüğünü ve yıl sonuna kadar 20 şubesi olan bir dernek olacaklarını kaydederek Yeni derneğimizde çalışmalarımıza yeni bir ivme kazandırcaktır. Hep beraber Türk futboluna çok daha güzel faydalar sağlaycağımıza inanıyorum dedi. Beşiktaş Kulübünün eski as başkanı ve dernektede as başkanlık görevinde bulunan Levent Erdoğan ise yeni şubelerinden görev alanların futbola hizmet edenler olduğunu söyledi. Erdoğan Arkdaşlarımızın derneğimizim çalışmalarında büyük payları olacağını düşünüyoruz. Hepsine teşekkür ediyruz dedi. Manisa nın Akhisar şubesinden sonra derneğin ikinci ilçe şubesinin Bodrum da olduğu vurgulanan toplantıda derneğin Eskişehir şube başkanı görevini yürüten, TFF 1. Lig Eskişehirspor un başkanı Halil Ünal da güçlü bir dernek olduklarını söyledi. Futbol dotuluğunun bir çok şeyin önünde olduğunu ifade eden Ünal İnsanlar yaşerken de anılmalıdır diye bir projemiz var. Bu projemizi devam ettiriyoruz diye konuştu. Derneğin genel başkanı Begiter Semih Nalbantoğluna dernek rozeti taktı. Bodrum şubesi üyeleri tanıtılrak rozetleri

20 takıldı. Bodrum şubesi başkanı olarak belirlnenen Semih Nalbantoğlu, dernek adına güzel çalışamlar yapacaklarını söyledi. Nalbantoğluna derneğin Samsun şubesi başkanı Gültekin Kullukçu çeşitli hediyeler verdi. The Bodrum Cup etkinliklerle renklendi Palmarina Bodrum Leros Yalıkavak Etabının ardından yelkenciler için düzenlenen özel gecede, kitap imza günü ve Mavi Yolculuk Mutfağı Yemek Yarışmasının finali gibi çeşitli etkinlikler yer aldı. Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu nun destekleriyle düzenlenen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta nın ana sponsorlarından Palmarina Bodrum da yelkenciler bir araya geldi. Palmarina Bodrum içinde kurulan, çeşitli etkinliklerin yer aldığı konser alanında; yazar Cezmi Çoban Bodrum Masalları kitabının, Gurur Göç Erken Gördüm Hayatı adlı kitabının, Demet Cengiz Patronca kitabının, Halis Açacak ise Mehmet Yavaş Süngercim adlı kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu. Bodrum Sağlık Vakfının özel öğrencileri de etkinliğe katılarak, yapmış oldukları seramik çalışmalarını stantta sergiledi. Mavi Yolculuk Mutfağı Yemek Yarışması nın finalinin de yapıldığı etkinlikte; önceki elemelerde sırasıyla ilk beşe giren tekneler; Alice, Grandi, Kinidos, Zeus ve Swan teknesi

21 tekrar yarıştı. Daha önce levrek balığı kullanan tekneler, finalde ise ahtapot kullanarak özenle hazırladıkları yemeklerini gurmelerden oluşan jüri üyelerine tattırdı. Finalde Alice yine birinci olurken, Swan ikinci, Grandi ise üçüncülük aldı.

22

23

24 Muğla protokolü The Bodrum Cup un son etabına katıldı Komşumuz Yunanistan ın Leros adasından dönen yelkenciler, Palmarina Bodrum da düzenlenen çeşitli etkinliklerle son yarış öncesi stres attı. Ertesi gün Technogym Yalıkavak -Bodrum Etabına çıkan yelkencilere Muğla protokolü de katıldı. Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu nun destekleriyle düzenlenen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta heyecanı son erdi. Önceki gün gerçekleşen Palmarina Bodrum Leros Yalıkavak etabının ardından akşam Palmarina Bodrum da demirleyen tekneler, marinadan sabah saatlerinde ayrılarak Yalıkavak açıklarında verilen start ile Technogym Yalıkavak Bodrum Etabı için son kez yelkenlerini açtı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da yarışlara katılarak yelkencilere destek oldu. Son gün yarışlarına Başkan Mehmet Kocadon un yanı sıra Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Muğla İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan, Muğla İl Emniyet Müdür Vekili Adnan Karayel, Sahil Güvenlik Güney Ege Komutanı Albay Oğuz Bavbek, Bodrum Garnizon Komutan Vekili Ümit Tezcan, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Orman ve Taner Uslu da katılarak yelkencilere moral verdi. Önceki gün, Palmarina Bodrum Leros Yalıkavak Etabını tamamlayan yelkenciler, akşam saatlerinde Palmarina Bodrum da

25 düzenlenen kokteyle ve hoş geldiniz partisine katıldı. Etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Yunanistan ın İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia, Leros tan Kalymna Yachting yetkilisi Vassilis Kapadakis ve belediye meclis üyeleri de katılarak yelkencilerin heyecanına ortak oldu. Bodrum gecelerinin en keyifli simalarından şarkıcı Bate Bahadır Aksoy ve grubunun sahne aldığı etkinlikte, yerli ve yabancı olmak üzere çalınan şarkılara hep bir ağızdan ve danslarıyla eşlik eden yelkenciler, yarış stresini attı. Borina 1 teknesinde yarışa katılan orta yaş üstü üç Hollandalı kadın yelkenci ise dansöz kıyafetleri giyerek yaptıkları, dansözün eşliğindeki sahne şovlarıyla geceye renk kattı. Gecede tüm yelkencilere başarılar dileyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bu yarışlarda, Ege Denizi nin birlik beraberliğini ve sevgi bağını, hoşgörü rüzgarıyla taşıdık. Şu anda baktığımız zaman şu güzel atmosferlere, gerçekten ülkemizin her yerinde ihtiyaç var. Sadece Bodrum da değil. Onun için Bodrum un bu güzelliklerini komşumuza götürürken, bize en büyük desteği veren Anadolu halkına da buradan merhaba diyorum ve bu güzellikleri hep birlikte yaşamayı diliyorum. Bu topluluğun oluşmasında büyük emeği geçen başta Bodrum un büyüklerini; her zaman misafirperver, hoşgörülü, paylaşımcı ruhu çok fazla olan büyüklerimizi, burada bir defa daha anmak istiyorum. Onların sayesinde bugün dünya barış topluluğu gibi yaşıyor Bodrum, onların hoşgörüsü sayesinde. Gerçekten bugün şöyle bir baktığımızda; Bodrum yarımadasının belediye başkanı olarak hepinizle gurur duyuyorum ama bir şeyden de ayrıca gurur duyuyorum: hep bana sahip çıktınız, sahip çıkmaya da devam ettiniz. Onun için bugün burada sadece Bodrum da bana değil, güzel ülkemin her insanına, her bireyine sahip çıkın. Laik Türkiye Cumhuriyetinin güzelliklerini sizlerin sayesinde bütün ülkem yaşasın. Genç arkadaşlar, çok güzel şeylerin altına imza atıyorlar. Bugün, 28 yıldır devam eden uluslararası yat yarışlarımızın Türkiye ayağı olan Yalıkavak

26 ayağındayız. Yarın da Bodrum da ödül töreni ile bu yarışlar sona erecek. Ben emeği geçen özellikle bütün genç arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum kendilerini tebrik ediyorum. Bir tane bayrak dalgalanıyordu, Bodrumspor un teknesinde. İnananlar asla kaybetmez yazıyordu üzerinde. Evet, arkadaşlar. İnananlar, mücadele etme ruhu olanlar asla kaybetmezler. 28 yıldır inanarak devam eden ve özellikle bu sene gerçekten zor şartlarda buna inanan genç arkadaşlarıma, bir defa daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Nice 28 yıllara diyerek; hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yarın Bodrum da buluşmak dileğiyle. dedi. Ana sponsorluğunu Palmarina Bodrum un, etap sponsorluklarını da Nef, Tav Passport ve Technogym in üstlendiği The Bodrum Cup ta önceki gün gerçekleşen Palmarina Bodrum Leros Yalıkavak etabının sonuçlarını linkinden öğrenebilirsiniz. Bu yıl 125 tekne ile yelkencilerden ve yelken tutkunlarından oluşan 1500 civarı kişinin katılımıyla gerçekleşen The Bodrum Cup ta 5 inci gün son etap ile birlikte yarışlar sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bodrum Liman Başkanlığı, Muğla Valiliği, Bodrum Kaymakamlığı, Sahil Güvenlik, Bodrum Ticaret Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Denizciler Derneği, TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu ve Bodrum Otelciler Derneği nin de destek verdiği The Bodrum Cup a ayrıca Metro Cash and Carry, Gastronometro, Argo Oil, Allium Villas, Turkish Airlines, Europcar, Halikarnas ve Bluemint gibi firmalar da sponsor desteği verdi.

27

28 DERSİMSPOR BODRUMSPOR 0-3 B.B Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Tunceli deplasmanında Dersim Spor u 3-0 mağlup etti. Tunceli Atatürk Stadı nda saat 14:30 da başlayan karşılaşmaya iyi başlayan ekip misafir takım B.B.Bodrumspor oldu. Dakikalar 10 u gösterdiğinde B.B. Bodrumspor un sol kanattan geliştirdiği atakta Emrah Öztürk ün ortasında Erhan ın vuruşu az farkla auta çıktı. İlk yarının geri kalan dakikalarında B.B. Bodrumspor daha etkili olurken, ilk 45 dakika golsüz beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıya her iki takımda karşılıkla ataklarla başladı. Dakikalar 57 yi gösterdiğinde Mümin in ceza sahası çizgisi üzerinden vurduğu şut direkten geri döndü. Dakikalar 76 yı gösterdiğinde B.B. Bodrumspor atağında Agah Oktay Yılmaz ceza sahası dışından çektiği güzel şut ile takımını 1-0 öne geçirdi. Dakika 81 de yine B.B. Bodrumspor atağında bu sefer sahneye Mümin Aysever çıktı. Mümin ceza sahası içerisine girer girmez güzel bir aşıtma vuruş ile takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Dakikalar 88 i gösterdiğinde yine B.B. Bodrumspor atağında Tufan Zahid Arslan takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti ve karşılaşma bu skorla tamamlandı. Karşılaşma sonrası Dersim Spor taraftarları B.B. Bodrumsporlu futbolcuları tribüne çağırarak kutlarken, futbolcular daha sonra Bodrum dan gelen taraftarların yanına giderek 3 golle gelen 3 puanı birlikte kutladılar.

29

30

31

32

33 CUMHURİYET PROGRAMI BAYRAMI KUTLAMA CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI ( YIL) Cumhuriyetimizin 93. Kuruluş yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramımızı gururla, onurla, coşkuyla en çokta umutla kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün şehitlerimizin, gazilerimizin, isimsiz kahramanlarımızın aziz hatırasını saygıyla anıyoruz. Bayramınız Kutlu Olsun! 1. HAZIRLIK: 2. Cumhuriyet Bayramı 28 Ekim 2016 Cuma günü saat de başlar. 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat de sona erer Ekim 2016 Cuma günü saat den itibaren bütün resmi daireler, okullar, kurum ve kuruluşlar, iş yerleri, tören alanları ve caddeler Türk Bayrağıyla donatılacak, günün anlam ve önemine uygun yazılarla süslenecek, gece anıtlar ışıklandırılacaktır. 4. Kurum ve kuruluşların bayraklarla donatılma işleri kurum yöneticilerince, konutların ve caddelerin bayraklarla donatılma işleri Belediye Başkanlığınca ve Emniyet Müdürlüğünce denetlenecektir. 28 EKİM 2016 CUMA

34 B. ÇELENK SUNMA: Çelenk Sunma Töreni 28 Ekim 2016 Cuma günü saat de Belediye Meydanındaki Atatürk Anıtı nda yapılacaktır. Resmi Özel Kurum ve Kuruluşlar çelenklerini saat:12.30 da Atatürk Anıtı önünde hazır bulunduracaklardır. Çelenkleri kurumların en yetkili amirleri, çelenk taşıyıcıları ile birlikte kılık kıyafet yönetmeliğine uygun giyinmiş olarak sunacaklardır. Tören Programı: Grupların yerlerini almaları, Çelenklerin sunulması Saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın söylenmesi 29 EKİM 2016 CUMARTESİ 1. C) TEBRİKLERİN KABULÜ 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat arasında Kaymakamlık Makamında Bodrum Kaymakamı Sayın Dr. Mehmet GÖDEKMERDAN, Cumhurbaşkanı adına tebrikleri kabul edecektir. Bütün protokol davetlidir. Takdim, Bodrum Şehit Mehmet Coşkunsu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Arzu GÜL tarafından yapılacaktır. 1. D) CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları ve Geçiş Töreni Gençlik ve Spor Müdürlüğü Bodrum Şehir Stadyumu hazırlanan tören alanında saat:10.00 dan itibaren yapılacaktır. Tören Programı:

35 1. Bodrum Kaymakamı Sayın Dr. Mehmet GÖDEKMERDAN yanında Garnizon Komutanı Personel Albay Ümit TEZCAN ve Belediye Başkanı Mehmet KOCADON öğrencilerin ve halkın bayramını kutlayacaktır. 2. Bodrum Ayşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Dilber ERYİĞİT yönetiminde İstiklal Marşımız; tüm öğrenciler ve bayrama katılan halkın katılımıyla söylenerek Şanlı Bayrağımız göndere çekilecektir. 3. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Bodrum Kaymakamı Sayın Mehmet GÖDEKMERDAN yapacaktır. 4. Şiirler; TED İlkokulu 4/C sınıfı öğrencilerinden Begüm DEMİRÖRS adlı Biz Cumhuriyetiz şiiri okuyacaktır. Bodrum İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden 6/A sınıfı Bengisu ERHAN 29 Ekim Cumhuriyet adlı şiiri okuyacaktır. Ayşe Gülsevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi öğrencilerinden 11/C Nazmiye KURŞUN Akdenize Doğru adlı şiiri okuyacaktır. 5. Bodrum Karya Çiçekleri Gençlik Spor Kulubü OrtakentYahşi Gençlik Spor Kulubü Halk Oyunları Ekibi tarafından Muğla ve Bodrum yöresi Halk Oyunları gösterisi yapılacaktır. 6. A y ş e G ü l s e v i m - A l i R ü ş t ü K a y n a k A n a d o l u L i s e s i öğrencileri tarafından Cumhuriyet adlı mizansen canlandırılması yapılacaktır. 7. Tören geçidi; görevli okullar Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bando takımı eşliğinde tören geçişi yapacaktır.

36 E- DİĞER ETKİNLİKLER: 1. Fener Alayı 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat da Fener Alayı yapılacaktır. Yürüyüşün başlangıç merkezi Karada Marina bölgesidir. Öğretmen ve idarecilerin toplanma yeri Cumhuriyet Ortaokulu olup toplanma saati dur. Tüm okulların idareci, öğretmen, öğrencileri ve halkımızın katılımı ile yürüyüş; Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bando takımı eşliğinde, Marina dan başlayıp; İskele Meydanında İstiklâl Marşı nın söylenmesi ve Havai Fişek gösterisi etkinliği ile sona erecektir. UZMANLAR KEMİK KARŞI UYARIYOR ERİMESİNE OSTEOPOROZ RİSKİNİ EN AZA İNDİRİN Besin destek ürünlerinde ilklerin firması olan Sifar İlaçları, 20 Ekim Dünya Osteoporoz Günü kapsamında Türkiye Osteoporoz Derneği ile birlikte Osteoporozun Non-Farmakolojik Yaklaşımında Besin Destekleri konulu toplantıya ev sahipliği yaptı. Besin destekleri alanında çalışmalar yapan Biyokimya Profesörü Dr. Luca Tiano, Türkiye Osteoporoz Derneği Başkanı Sayın Prof. Dr. Ülkü Akarırmak ve Sayın Prof.Dr. Faruk Erzengin in katılımıyla gerçekleşen toplantıda Dünyada 200 milyon, Türkiye de ise 26 bin Osteoporoz hastası bulunduğu ve

37 erken tanıyla kemik erimesi riskinin tedavi edilebilir bir hastalık olduğu belirtildi. Tüm dünyada 200 milyon kadın, kemiklerde zayıflamaya ve kırık riskinin artmasına sebep olan osteoporoz yani kemik erimesiyle savaşıyor. Global osteoporoz farkındalık kampanyası 20 Ekim Dünya Osteoporoz Günü kapsamında Sifar İlaçları Osteoporozun Non-Farmakolojik Yaklaşımında Besin Destekleri konulu seminerde alanında uzman Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hekimlerini The Sofa Hotel de ağırladı. Kemiklerinizi sevin Osteoporoz bilindiği gibi düşük kemik kütlesi ve kemik dokunun mikro mimarisinin bozulması sonucunda kemik kırılganlığında ve kırık riskinde artışla sonuçlanan yıllar içerisinde ilerleyen bir kemik hastalığıdır. Bu yıllardır bildiğimiz bir Osteoporoz tanımdır ve halen geçerlidir diyerek sözlerine başlayan Türkiye Osteoporoz Derneği Eski Başkanı ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Ülkü Akarırmak; Osteoporoz dünya genelinde 200 milyon kişiyi etkilediği saptanmış ciddi bir hastalıktır. Bizim ülkemizde de büyük ölçüde yaşlanan nüfusta osteoporoz varlığının arttığı bilinmektedir. Genel olarak denilir ki 3 kadın ve 5 erkekten birinde 50 yaşından sonra osteoporoza bağlı bir kırık beklenmektedir. Geçirilmiş bir kırık bizim için çok önemli çünkü geçirilmiş her kırık yeni bir kırık riskini %86 gibi çok büyük bir oranda attırır yılı için yapılan projeksiyonda kalça kırığı görülme riskinin erkeklerde %310 kadınlarda %240 gibi artması beklenmektedir. Bunun nedeni dünya nüfusunun giderek yaşlanmasıdır. Sorunun ne denli büyük olduğu ortaya çıkmaktadır. 20 Ekim Dünya Osteoporoz Günü nde daima Kemiklerinizi Sevin diyoruz. Kemikleri severek aslında geleceğimizi korumak mümkün. Bu yılki konsept koruma. Koruma o kadar önemli ki osteoporozda 2017 ve 2018 boyunca yani 3 yıllık süreçte devamlı korumadan söz edilecek. Bu sadece primer koruma değil sekonder ve tersiyer evrede yani kırıktan

38 sonraki dönemde de korumaya devam etmemiz gerekiyor. dedi. Daha güçlü kemikler için K2 vitamini önemli K2 vitamininin kemik-eklem sağlığının ve kalp-damar sağlığının korunmasında en etkili vitaminlerin başında geldiğini belirten Biyokimya Profesörü Dr. Luca Tiano; K2 vitamini eksikliğini gıdalarla karşılamak mümkün değil, bu nedenle dışardan takviyelerle alınması gerekiyor. Yalnızca kemikler üzerinde değil kalp-damar sağlığı üzerinde de etkili olan K2 vitamini eksikliğinde gıdalarla veya takviyelerle alınan kalsiyum, damar duvarlarında birikerek damar sertliği oluşumuna sebep oluyor. osteoporoza karşı savaş açmak için kadınlarda menopoz öncesi dönemde, erkeklerde ise 50 yaşından itibaren K2 vitaminin kullanılmasını tavsiye ediyoruz. dedi. Besin destek ürünleri alanının en önemli buluşlarından biri olarak kabul edilen New Life Mena K2 gıda takviyesini pazara kazandırdıklarına dikkat çeken Sifar İlaçları Genel Müdürü Sinan Müderrisoğlu; Yaklaşık 6 sene önce Mena K2 yi piyasaya sunduğumuzda Türkiye deki K2 vitamini bilinci yok denecek kadar azdı. Geride bıraktığımız zaman zarfında K2 vitaminiyle ilgili bilincin arttığını fakat istediğimiz seviyeye yükselmediğini gözlemledik. Hedefimiz kalsiyumun kemiklerdeki emilimini artırmak ve aynı zamanda damarlardaki kalsiyum birikimini engelleyen K2 vitamini hakkında bilinç oluşturmak. Özellikle kalsiyum takviyesi kullanan bir bireyin K2 vitamini almasında fayda var. dedi.

39 BODRUM DA ELEKTRİK KESİNTİSİ AYDEM den yapılan açıklamaya göre 24, 25, 26 Ekim tarihlerinde, Bodrum Mumcular, Turgutreis, Gündoğan mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

Rekoltesi 511 bin 711 ton

Rekoltesi 511 bin 711 ton Ege Bölgesi Narenciye Rekoltesi 511 bin 711 ton Narenciye de Rusya ya ihracat başladı yüzler gülüyor Sonbahar ve Kış aylarında doğal vitamin deposu narenciye ürünlerinde 2016/17 sezonunda üreticinin yüzü

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

The Bodrum Cup ta şampiyon Alondra

The Bodrum Cup ta şampiyon Alondra The Bodrum Cup ta şampiyon Alondra Era Bodrum Yelken Kulübü çatısı altında düzenlenen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta, ödül töreni ve Sertab Erener konseriyle sona erdi. The

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı c 27. The Bodrum Cup Yelken Yarışları sessiz yürüyüş ve yarış kampanasının çalması ile başladı. Bodrum Marinası önünde toplanan yelkenciler, konukları, Muğla Büyükşehir

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet payidar kalacaktır.

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet payidar kalacaktır. T.C. BODRUM KAYMAKAMLIĞI Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet payidar kalacaktır. CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 29 EKİM 2015 İSTİKLÂL MARŞI Korkma,

Detaylı

CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLAMA PROGRAMI 29 Ekim 2014

CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLAMA PROGRAMI 29 Ekim 2014 CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLAMA PROGRAMI 29 Ekim 2014 1- AMAÇ Bu program, Cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıldönümünü daha anlamlı ve daha coşkulu bir şekilde kutlamak ve Cumhuriyetimizin temel ilkelerini

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Coğrafyamızın huzura ve barışa olan ihtiyacının yoğun bir şekilde hissedildiği şu günlerde Kurban Bayramı vesilesiyle tüm insanlığa barış diliyorum. Geleceğe

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Bodrum Cup 29 uncu yılında da yelken tutkunlarını bir araya getiriyor

Bodrum Cup 29 uncu yılında da yelken tutkunlarını bir araya getiriyor Bodrum Cup 29 uncu yılında da yelken tutkunlarını bir araya getiriyor Türkiye nin önde gelen yelken yarışı The Bodrum Cup, 16 Ekim-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu yıl 29 uncusu düzenlenecek

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 93. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA KOMİTESİ : AFYONKARAHİSAR

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 93. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA KOMİTESİ : AFYONKARAHİSAR 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 93. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA KOMİTESİ İLİ İLÇESİ : AFYONKARAHİSAR : SULTANDAĞI Kaymakam İlçe Jandarma Komutanı Belediye Başkanı İlçe Emniyet Müdürü İlçe Milli

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

CUMHURİYETİN 93. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANIYOR

CUMHURİYETİN 93. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANIYOR CUMHURİYETİN 93. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANIYOR Cumhuriyetin ilan edilişinin 93. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Bodrum da düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlanıyor. Sabah saat 10.00 da Bodrum Şehir

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI 06 MART 2011 TC ANTALYA VALİLİĞİ KONU : Atatürk ün Antalya ya 06 Mart 2011 Gelişinin 81. Yıldönümü. İLGİLİ MAKAMA

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü SAYI: B054VLK4348701.Öz.Kal.03. 5.10.2011 KONU: Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Cumhuriyetimizin 88. Yıldönümü 28-29 Ekim 2011 Cuma ve Cumartesi günleri

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından, Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 21-22 Haziran

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş HAKEMLER: Levent Aktan (xx), Özgün Karakoçlu (xx), Adem Şahin (xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Metehan (xxx), Erkan (xx), Agah Oktay (xx), Enes (xx), Emrah Kaya (xx)

Detaylı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Ünlü Türk denizcisi Turgut Reis, 449. ölüm yıl dönümünde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı. Atatürk Meydanı nda düzenlenen

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Benim Naçiz Vücudum Elbet Bir Gün Toprak Olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır. K.Atatürk ATATÜRK ÜN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 71. YILDÖNÜMÜ ANMA TÖRENİ

Detaylı

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI (2016 93. YIL) Cumhuriyetimizin 93. Kuruluş yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramımızı gururla, onurla, coşkuyla en çokta umutla kutlarken,

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

19 MAYIS 2010 ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 91. YIL KUTLAMA PROGRAMI

19 MAYIS 2010 ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 91. YIL KUTLAMA PROGRAMI 19 MAYIS 2010 ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 91. YIL KUTLAMA PROGRAMI A ÇELENK SUNMA TÖRENİ - Çelenk sunma töreni, 19 Mayıs 2010 Çarşamba günü saat 09.30 da Vilayet Alanı Atatürk Anıtı önünde

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

BODRUM DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

BODRUM DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BODRUM DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI Bodrum da 30 Ağustos Zafer Bayramı nın 94. yıldönümü kutlamaları, düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ile başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Bodrum Belediye Meydanı

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Sağlıklı, güçlü kuvvetli bir erkeksiniz ama çocuğunuz olmuyorsa bu önemli sorunun sebebi yediklerinizle ilgili olabilir. Erkekler üzerinde yapılan bilimsel

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü SAYI: B054VLK4348701.Öz.Kal.03. 15.10.2010 KONU: Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Cumhuriyetimizin 87. Yıldönümü 28-29 Ekim 2010 Perşembe ve Cuma günleri

Detaylı

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 92.YIL KUTLAMA PROGRAMI İLE İLGİLİ GÖREVLER

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 92.YIL KUTLAMA PROGRAMI İLE İLGİLİ GÖREVLER 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 92.YIL KUTLAMA PROGRAMI İLE İLGİLİ GÖREVLER HAZIRLIK ÇALIŞMALARI: Ulusal Ve Resmi Bayramlar İle Mahalli Kurtuluş Günleri Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar

Detaylı

-,- " ı,='" Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 '"./05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı

-,-  ı,=' Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 './05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Bölüm: Beden Eğitimi T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 '"./05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı TÜM OKUL MÜDÜRLÜKLERiNE sincan

Detaylı

''Hepimiz Atatürk'üz''

''Hepimiz Atatürk'üz'' ''Hepimiz Atatürk'üz'' Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anıldığı gibi Beşiktaş'ta da törenlerle anıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümünü anma gününde özel bir mesaj

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017 FAALİYET BÜLTENİ Temmuz 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI GÖCEK TE ÜYELERLERLE BİR ARAYA GELİNDİ İNGİLİZ TUR OPERATÖR FİRMASI FETHİYE Yİ ZİYARET ETTİ YUNANİSTAN

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Bu tarihi ve anlamlı günün doksan üçüncü yılını ulusça büyük bir coşku ve idrak içerisinde kutlamaktayız.

Bu tarihi ve anlamlı günün doksan üçüncü yılını ulusça büyük bir coşku ve idrak içerisinde kutlamaktayız. Ben 1919 yılı Mayıs ayı içinde Samsun a çıktığım gün, elimde maddi hiçbir güç yoktu. Yalnız büyük Türk Ulusunun Soyluluğunda doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevi bir güç vardı. İşte ben bu

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

Derneği (TÜRFAD), 17 inci şubesi Bodrum da

Derneği (TÜRFAD), 17 inci şubesi Bodrum da Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD), 17 inci şubesi Bodrum da Türkiye genelinde 16 şubesi bulunan Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD), 17 inci şubesi Bodrum da kuruldu. Derneğin Bodrum şubesinin

Detaylı

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde tüm yurtta

Detaylı

Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. K. Atatürk VAKİT ÇİZELGESİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ Tarih:10.11.2013 Yer :Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı Atatürk

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

T.C ALANYA KAYMAKAMLIĞI GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALANYA KAYMAKAMLIĞI GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALANYA KAYMAKAMLIĞI DEVLETİN SAĞLAM, UZUN ÖMÜRLÜ OLABİLMESİ, DÜŞÜNCEDE, BEDENDE VE YETENEKTE ÜSTÜN BİR GENÇLİĞİN VARLIĞINA BAĞLIDIR GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ PROTOKOL 19 MAYIS 2015

Detaylı

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 92.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA TÖRENİ PROGRAM AKIŞI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 92.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA TÖRENİ PROGRAM AKIŞI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 92.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA TÖRENİ PROGRAM AKIŞI A. ZAMAN ÇİZELGESİ Faaliyet Tarih Saat Yer Meşale Yakma Töreni 26 Ekim 2015 10.00 Kadıköy İskele Meydanı Atatürk Anıtı Prova 25

Detaylı

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler.

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 43 YIL GELDİLER SONRA BİR ARAYA https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 1972 1973 döneminde Ankara

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER İlk Kez Karyalı savaşçıların miğferlerinde yer alan sanat dalı da sergide yer aldı. Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılan öğrenciler

Detaylı

Ofspor maçı hazırlığı

Ofspor maçı hazırlığı Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 29.10.2012 Ofspor maçı hazırlığı BEŞİKTAŞ, Ofspor maçı hazırlıklarına akşam gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Teknik Direktör Samet Aybaba nın yönetiminde kondisyon

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Yelken sporuna gönül vermiş 4 kadın yelkenci 70 gün sürecek seyahatlerine başlamadan önce Bodrum Belediyesini ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

19 MAYIS ŞEHRİ SPOR YAPIYOR

19 MAYIS ŞEHRİ SPOR YAPIYOR 01/05 19 ŞEHRİ SPOR YAPIYOR 06:30 2 BATI PARK - DOĞU PARK SAHİL VE YÜRÜYÜŞ YOLU 19 TENİS CUP 01/22 10:00 CANİK GSHİM KORTLARI 3 03 YUNUSEMRE ETKİNLİKLERİ 14:00 4 İLKADIM GENÇLİK MERKEZİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

Fransa ya Yelken Açtı

Fransa ya Yelken Açtı Fransa ya Yelken Açtı 2005 Yılında Fransa ya yerleşerek aldığı eğitimlerin ardından 2011 yılında 6,5 metrelik yatıyla Dünya nın önemli açık deniz yelkencilik yarışmalarından biri olan Mini Transat a katılan

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Taktik çalışması. Fernandes'siz antrenman. BEŞİKTAŞ, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla

Taktik çalışması. Fernandes'siz antrenman. BEŞİKTAŞ, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla 20-21 NİSAN 2013 Fernandes'siz antrenman Taktik çalışması yapan siyahbeyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. 5 e 2 çalışması, kısa koşular ve şut çalışmasının yapıldığı antrenman taktik çalışması

Detaylı

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU BJK YAZ SPOR OKULU ERSAN RESORT&SPA İŞBİRLİĞİYLE ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU Bodrum Kartalları Bjk Yaz Spor Okulu ERSAN Resort&Spa işbirliğiyle yaz spor okulu faaliyetlerine

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN Muğla Gazeteciler Cemiyeti 12. Seçimli Genel Kurulu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. 23 yıldır cemiyet başkanlığını yürüten duayen gazeteci

Detaylı