Mevsim Alarmı! Sonbahar Dekorasyonu, Sezon Trendlerİ & Okula Dönüşe Daİr Her şey

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mevsim Alarmı! Sonbahar Dekorasyonu, Sezon Trendlerİ & Okula Dönüşe Daİr Her şey"

Transkript

1 SONBAHAR 2014 Türkiye nin online mobilya mağazası Mevsim Alarmı! Sonbahar Dekorasyonu, Sezon Trendlerİ & Okula Dönüşe Daİr Her şey VİVENSE MUTFAK MASA SETLERİ Özel Koleksİyonu ASLI ATAMER LE Karaköy JUNK a Yolculuk Sonbahar Burçları DEKORASYONU Dekorasyon Fikirleri: DOĞA EVE GELİNCE + EVDE TEKSTİL FIRTINASI

2 V VENSE DÜNYASI NA HOfiGELD N Z! ç mimarlar m z taraf ndan özenle seçilen koleksiyonumuz ile yaflam alan n za keyif ve mutluluk katmak için çal fl yoruz. Direkt olarak üreticilerden tedarik etti imiz mobilya ve dekorasyon ürünlerini size en uygun fiyatlarla sunuyor ve üreticisinden evinize kadar teslimat n güvenle gerçeklefltiriyoruz.

3 Gülümse, Vivense! Vivense olarak evlere keyif katma sloganıyla 1.5 yıldır internet üzerinden seçilmiş mobilyaları evlerinize ulaştırıyoruz. Bugüne kadar sizlerden aldığımız güzel yorumlarla daha da cesaretlenip her geçen gün yeni yatırımlarla ürün gamımızı ve servis kalitemizi iyileştiriyoruz. 10 bininci teslimatımızla, İstanbul Sancaktepe de Musa Bey ve Derya hanım ın evlerine konuk olduk. Teslimatımızla ilgili çektiğimiz videoyu adresinden izleyebilirsiniz. Geçen 1.5 yıl içinde Türkiye de 81 ilin tamamına ve 500 ün üzerinde ilçeye teslimat gerçekleştirdik. Ulaştığımız %92 oranında zamanında teslimat oranı ve %96 oranında müşteri memnuniyetini daha da iyileştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. İstanbul teslimatlarımızdaki servis kalitemizi artırmak için filomuza iki yeni araç ekledik. Amacımız Vivense kalitesi ve güvencesiyle aldığınız güzel mobilyaları size kalitemize yakışır bir şekilde ulaştırmak. Vivense de teslimatlar ücretsiz ve ürünler odanıza kadar teslim ediliyor. Kurulumu zahmetli ürünlerde, Vivense olarak ücretsiz montaj hizmeti veriyoruz. Ürünlerimizi beğeneceğinize inanıyoruz, ancak her hangi bir sebep ile memnun kalmadığınız durumda ürünü ücretsiz olarak iade edebiliyorsunuz. Aralık ayı içinde ofisimizin yanında ilk showroom umuzu açarak sizlerle daha yakından tanışma fırsatı yakalayacağız. Bu showroom da Vivense 2015 Özel Koleksiyonu ndan bazı ürünleri de sizlerin beğenisine sunacağız. Stil editörleri ve iç mimarlardan oluşan bir ekiple hazırladığımız koleksiyonumuzu beğeneceğinize inanıyoruz. Showroom umuz ise bazı açılardan Türkiye de bir ilk olacak, bu konuda çok heyecanlıyız. Herkesi hem tanışmaya hem kahvemizi içmeye bekliyoruz. Hayat olanca hızıyla ve koşuşturmasıyla ilerlerken, evlerimizin değeri ve anlamı daha da artıyor. Vivense olarak evlerimize keyif katmak ve daha fazla gülümsetebilmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolculukta bizi tercih eden müşterilerimize ve bize eşlik eden üreticilerimize teşekkür ederiz. Kemal EROL vivense.com CEO su

4 Hayalinizdeki evde yaşamak sizin de hakkınız! Yeni eve mi taşınıyorsunuz? Evinizin yerleşiminden memnun değil misiniz? Değişikliğe ihtiyacınız var ama ne yapacağınızı bilemiyor musunuz? İç mimarımızdan kişiye özel danışmanlık almak için tek yapmanız gereken; sitemizdeki formu doldurup, bu hizmetten hemen ücretsiz olarak yararlanmak! Çünkü evinize neşe ve keyif katmak bizim işimiz Form doldurmak için:

5 Stil editörü SERA KESKİN EDİTO Mevsim geçişinin hem fiziksel hem ruhsal olarak bizleri etkileyen bir süreç olduğunu göz önünde bulundurursak; özellikle havaların serinsoğuk yüzünü göstermeye başladığı Sonbahar aylarında, içe çekilme, sıcak kalma, konfor, keyif ve biraz şımarma ihtiyacı hepimizde kendini gösteriyor. Bu duyulara ve duygulara hitap eden ihtiyaçları karşılamak adına en uygun alanlar ise tabi ki iç mekanlar ve en başta da evlerimiz. Elinizde tutmakta olduğunuz sayı tam da bu noktadan yola çıkarak, Sonbahar mevsimini evinizde ve hatta şehrin huzur veren iç mekanlarında doya doya yaşayabilmeniz için hazırlandı. Doğanın gözle görülür değişimini, melankoli hissini ve dışarının denge bozan havasını kendi içimizde biraz olsun dengelemek adına dekorasyonda yapacağınız ufak tefek değişiklikler, bendeniz ve iç mimarımız Gözde Köylüoğlu ndan pratik ipuçları-seçmeler; okula dönüş ve hatta sınav sürecinin başlamasıyla evdeki kaotik ortama iyi gelecek öneriler; hazırlığı son derece özen isteyen bebek odaları için iç mimar tavsiyeleri ve evlere dair daha pek çok konu ile sayfaları çevirdikçe karşılaşacaksınız. Hepsi bu kadar mı? diye soracak olursanız: sonbahar burçları Terazi, Akrep ve Yay ın karakter ve ruh hallerine uygun dekorasyon önerileri; mutlaka gidilmesini tavsiye ettiğimiz mekanlar; İstanbul Karaköy de tasarımcı Aslı Atamer in gezgin dükkanı Junk ve sürpriz olsun istediğim daha başkaları da içerde sizi bekliyor. Kahvenizi-çayınızı koyun, en sevdiğiniz köşenize yerleşin, havalar soğuksa dizlere bir battaniye çekin ve Vivense Dergi Sonbahar 2014 sayısını okumaya başlayın. Hakkında çok heyecanlı olduğum bu sayının; huzur, mutluluk, dinginlik ve güzelliklerle dolu bir mevsime vesile olmasını dilerim. Sevgiyle.. Vivense Stil Editörü

6 Sonbahar Dekorasyonu İçin 1O Pratik & Ekonomik Öneri! Sonbahar ya da güz, evinizde toprak tonlarını kullanabileceğiniz yılın en güzel zamanı. Serin havaların dönüşü, dışarda gördüğümüz renkler ve doğanın değişimi yeni bir mevsimin habercisi! Evinizin dekorasyonuna sonbahar dokunuşları eklemek yeni mevsime geçişte ruh halinizi de destekleyerek, size huzur verecek. Stilinizi seçin ve bu 10 önerinin, sizi bir yığın kuru yaprağın üzerine atlamak suretiyle sonbaharı kutlamaya nasıl da teşvik ettiğini görün!

7 #1 Sonbahar renklerini ve temalarını içeren duvar akseusarları: Bu tarz duvar aksesuarları; tablolar, fotoğraflar, saatler ve hatta aynalar bir anda evinizin modunu değiştirebilir. Turuncu, koyu kahverengi ve altın sarısı gibi mevsimin doğal renklerine öncelik verin. Eğer tablolarda daha soyut çalışmaları tercih ediyorsanız; kahverengi, kırmızı ya da yanık kahve renklerini barındıran yağlı boya tablolar; göz yormayacak şekilde dikkat çekici olabilir. #2 Masa Üstü Dekorlarıyla Sonbahar Ruhunu Yansıtın: Masa düzeninizi veya stiliniz geleneksel mi yoksa daha salaş mı tercih ettiğinize bağlı olarak, hem mevsimi hem evinizin genel dekorasyonunu yansıtan renkler seçin. Örneğin resmiyetten uzak ve üstelik yenilebilir bir masa üstü dekoru olarak kırmızı ve sarı elmalar kullanmayı düşünebilirsiniz. Masa üstünüzün mevsim boyunca aynı şekilde kalmak zorunda olmadığını unutmayın, arada bir küçük değişiklikler yapmanın büyük etkisi olacaktır. Daha geleneksel veya resmi bir görünüm için, sonbahar renkleri ve temalarını içeren keten masa örtüleri kullanabilirsiniz. #3 Balkon ve Bahçelerde Sonbahar İlhamı: Havalar soğudukça dış mekan kullanımının da azaldığı su götürmez bir gerçek. Yine de arada bir yüzünü gösteren Güneş i hesaba katarak, özellikle de kapalı balkonlarda ve kış bahçelerinde birkaç ufak dokunuş ilham dolu bir mekan yaratmanıza yardımcı olabilir. Uzun mısır sapları veya saman gibi malzemeleri natürel bir etki yaratmak için çeşitli süslemelerde kullanın. Bu natürel etkiye kontrast yaratmak adına, koyu turuncu ve kahverengi gibi renklerde kalın ipler kullanabilirsiniz. Benzer süslemeleri -özellikle de dış mekanınız yoksa- evinizin kapısında ve antresinde de kullanabilirsiniz.

8 #4 Serin Havalar Demek Sıcak Oturma Alanları Demek!: Her zaman oturduğunuz rahat kanepenizin üzerine, mevsim renklerinde bir battaniye koymanın ve akşam film izlerken ona sarılmanın yaratacağı sıcak ve samimi etkiyi hayal edin! Yine sonbahar renklerinde yastıklar kullanmak da bu etkiyi tamamlayacaktır. #5 Sonbahar Tatlarını Evinize Taşıyın: Mevsim dekoru genel anlamıyla görsellik üzerine kurulu olabilir, ama aynı zamanda koku gibi diğer duyuları da kapsar. Sıcak turtalar, tarçınlı ve elmalı karışımlar, amber, vanilya gibi sıcak kokulu tütsüler ve mumlar evinizde sonbahar ruhunu yaşatmanın aromatik yollarıdır. #6 Kendin Yap Projeleriyle Hayalgücünüzü Uyandırın: Sonbahar, dekorasyon marketlerini, sanat ve elişi dükkanlarını dolaşıp ilham almak için mükemmel zamandır. Bu gibi yerler aracılığıyla, evinizdeki malzemelerle kolayca uygulayabileceğiniz dekoratif değişiklikler için fikir edinebilirsiniz. #7 Kavanozları Mevsim Renkleriyle Doldurun: Ucuz ve kolay bir dekorasyon desteği olarak, cam kavanozlarınızı veya dekoratif bardaklarınızı mevsim renklerinde şekerlemeler veya başka renkli objelerle doldurabilirsiniz. Çocukların okul sonrası açlıklarını bastıracak sağlıklı atıştırmalıkları da deneyebilirsiniz. Böylece dekorunuz aynı anda hem fonksiyonel hem güzel olabilir!

9 #8 Kişisel Odalarda Aksesuar Değişikliğine Gidin Yastıklar, kilimler, yatak örtüleri ve havlular gibi küçük aksesuarlar yardımıyla, evin diğer odalarında da sonbahar dekorasyonunuzu bütünlüklü hale getirin. Örneğin mutfak tezgahının üzerine koyacağınız küçük balkabakları, hem sevimli hem mevsimsel bir etki yaratmaya yetecek! #9 Basit Renk Değişikleri İçin Mobilya Örtülerinizi Değiştirin: Renkli örtüler her odayı hızlıca ve ekonomik bir şekilde canlandırabilir. Renk ve kumaş seçimine göre geleneksel veya salaş örtülerde karar kılabilirsiniz. Hangilerinin dekorunuzun geneline uyduğuna karar verin ve yemek odasında sandalye döşemelerinizle uyumsuzluk yaratmamasına dikkat edin. #10 Daha Ağır Perdeler Asın: Havaların serinlemesiyle beraber, hafif kumaşların yerini ağır olanlara bırakması da kaçınılmaz. Koyu, tok renkler ve ağır kumaşlar daha sıcak hissettirecek ve soğuk havayı odanın dışında tutacaktır. Bordo, dore, mat turuncu gibi renkler kullanmak, bir anda yerden tavana kadar sonbahar etkisini evinize getirecek.

10 1 EDİTÖRÜN SONBAHAR SEÇİMLERİ 1. FLUANS KOLTUK TAKIMI (6.136 TL) TL 2. MUZAFFER MOBİLYA CALM JOZEPHİNE (1.390 TL) TL 3. DOKU SEHPA BY ANTİK (1.250 TL) 799 TL 4. KULÜBE AVİZE (90 TL) 69 TL 5. KAŞMİR SARKIT KAHVE (150 TL) 119 TL 6. LOTUS AHŞAP ORTA SEHPA (900 TL) 690 TL 7. PATCHWORK HARMONY KOLSUZ KUMAŞ SANDALYE (355 TL) 259 TL 8. NEANDERTHAL KUCUK MASA LAMBASI (177 TL) 129 TL 9. SUGER YEŞİL PUF (450 TL) 270 TL 10. SİHİR SEHPA BY ANTİK (1.440 TL) 899 TL 11. COLOR HALI (374 TL) 249 TL 12. FLUANS BERJER HARDAL (785 TL) 600 TL 3 2

11

12 İç mimar GÖZDE KÖYLÜOĞLU ADIM ADIM Sonbahar dekorasyonu Sonbahar dekorasyonu demek, doğanın gözle görülür değişimlerinden ilham alarak; sararan yaprakların rengini, kuruyan dalların kızıl ve kahve tonlarını, yeşilin matlaşan tonunu yaşam alanlarınızda kullanmak ve sonbaharın keyfini evinizde yaşamak demektir. Hatta dekorasyonun son adımı olan aksesuarlarınızı da kuru dallar, kuru yapraklar, kuru çiçeklerden seçerek son dokunuşları yapabilirsiniz. Sonbahar dekorasyonunu adım adım evinize taşımak için: Öncelikle dışarının serin havasını yaşam alanlarınızda hissetmemek adına olabildiğince sıcak tonlu duvar renklerinin uygulamasıyla başlayabilirsiniz. Sürekli boya ve dekorasyon değişimi yapan bir yapınız yok ise iddialı renk tonlarından uzak durmanızı özellikle tavsiye ederim. Her mevsim olmasa da sık sık evinizde yeniliğe açık iseniz, sonbaharda kullanacağınız tonlar sarı, turuncu,bordo ve koyu mat yeşil tonlarında olabilir. Tüm duvarlarda belirgin bir ton kullanma cesaretini kendinizde bulamaz iseniz tek duvarda renk uygulaması yaparak evinize renk ve hareket katabilirsiniz. Bunun yanı sıra cappuccino kahvesi, kum beji, şampanya sarısı da iddiasız ama sıcaklık hissi verecek olan renklerdir.

13 Koltuklarınızı toprak tonlarını, koyu gri ve bej tonlarını baz alarak bol yastık ile hareketlendirebilirsiniz. Yastıklarda desen ve renk olarak ise, modern geometrik desenli yastıklar ile çiçek desenli yastıkları kombinleyerek daha gündelik ve samimi bir mekan yaratabilirsiniz. Çiçek deseni kullanmak istemeyenler ise, birbirinden farklı geometrik desenleri değişik renk ve desenlerde yastıklar ile kombine edebilirler. Mobilyalarınızda ceviz tonları ve doğal ahşap kullanımı daha sıcak bir atmosfer elde etmenize yardımcı olacaktır. Duvarları sonbahar temalı tablolar ile hareketlendirebiliriz. Ya da sonbaharda dökülen yaprakları toplayıp kullanarak, kendi yapacağınız tablo ve benzeri duvar süslemeleri ile canlı duvarlar elde edebilirsiniz. Zeminde havaların soğuması sebebiyle halıları tekrar kullanmaya başlamak gerekir. Olabildiğince büyük ölçülü ve sıcak renkli halı ve kilimler kullanabilirsiniz. Halı kullanımı hem fiziksel anlamda sizi ısıtacak, hem de evinizin dekorasyonunu sıcak gösterecek bir faktördür. Yine serin havalar boyunca en sevdiğimiz pencere önü aktivitelerimizde veya televizyon karşısında biraz tembellik yaparken üzerimize alacağımız, örgü ve benzeri çeşitli malzemelerden dokunmuş battaniye ve şallarımızı bazalardan çıkarmalı, dekorasyonun bir parçası olmalarını sağlamalıyız. Perdeleri yine soğuk havadan korunmak için tül ve fon olarak çift kat kullanabiliriz. Tül perdelerde tercihimizi beyaz renk yerine kırık beyaz, pudra, krem gibi renklerden yana kullanmak yine sıcaklık hissine katkı sağlayacaktır. Fon perdelerde ise, yaz boyunca kullandığımız keten ve pamuklu dokumalar yerine örneğin kadife gibi daha ağır ve kalın kumaşlara öncelik verebiliriz.

14 v TALİH KÖŞE KOLTUK HARDAL TL TL İç mimarımız GÖZDE KÖYLÜOĞLU NUN Sonbahar Seçimleri < GOLD KOLTUK TAKIMI TL TL v TORNALI SEHPA SARI 178 TL 115 TL

15 > MAYA AHŞAP ORTA SEHPA TL TL ^ THETIS KÜÇÜK AVIZE TL 949 TL v MELODİKA ORTA SEHPA CEVİZ 630 TL 500 TL v TORNA AYAKLI DRESUAR TL TL ^ ZİRVE KÖŞE KOLTUK TL TL < PLUS MASA LAMBASI 340 TL 240 TL > CANADA KOLTUK TAKIMI TL TL

16 Organize İşler Bunlar: Okula Dönüş Paketlenen beslenmeler, ütülenen formalar, sabah koşuşturmacası ve sonuç: darmadağın bir ev. Çocukların okula döndüğü bu mevsimde iyi organize olmak adına Vivense olarak ailelere oldukça faydalı önerilerimiz var! Çocukların okul zamanında evi düzenli tutmak bir hayli zor olabilir. Öte yandan ise işleri basitleştirmek adına, çocukların aynı odada hazırlanmasını sağlamak gibi küçük çözümler kurtarıcınız olabilir. En çok özen isteyen odalar ise: yatak odaları, banyo, çalışma alanları ve mutfak. İşte bu odaları düzende tutmak için birkaç okula dönüş önerisi:

17 Çocukların Odası: Yatak odası dinlenme alanıdır ve tam da bu sebeple oyuncakların sayısını bu alanlarda azaltmak gerekir. Çocuklarınızı organizasyona dahil etmek ve odalarını düzenli tutmaları için onlara günlük sorumluluklar vermek iyi bir başlangıç olacaktır. Kapı arkalarına geniş ve büyük askılar takmak pratik çözümlerden sadece biri. Aynı şekilde duvar rafları da en büyük kurtarıcılardan biri olabilir. Kapaksız ve açık raflar daha kullanışlı olacaktır, böylece düzeni sağlarken çocuklarınızın kitaplarını, fotoğraflarını ve diğer eşyalarını görmelerini sağlarsınız. Çalışma Alanları: Çocuklar için bir çalışma-ödev yapma alanı düzenlemek okulla ilgili araç gereçlerinin ve ders notlarının bir arada kalmasını sağlar. Odalarının haricinde, alanınız el veriyorsa mutfaktada bir çalışma köşesi bulundurmak iyi bir fikir olabilir. Böylece okuldan geldikten sonra acıkan çocuklar bu esnada ödevlerine de göz atma imkanı bulurlar. Çocuğunuzun havalı şeylerden ziyade pratik şeylere ihtiyacı olduğunu da unutmayın. Çalışma esnasında ihtiyaç duyacakları kalemler, silgiler, dosyalar, boş kağıtlar ve pano gibi şeyler odaklanmalarını sağlayacak ve çocuklara yardımcı olacaktır. Banyo: Eğer sabahları birden fazla çocuğun banyoyu kullanması gerekiyorsa, işler biraz karışabilir. Banyoda hazırlanma ve duş zamanları, olası kavgaları önlemek adına bir çizelge hazırlayabilirsiniz. Yaşça büyük olan çocuklar sabahları duş almayı tercih edebilir, bu yüzden küçük çocuklarınıza gece yatmadan önce duş aldırabilirsiniz. Banyoda file çamaşır sepeti bulundurmak, üstlerinden çıkardıklarını direkt oraya atmalarını sağlar ve yerlerden kıyafet toplamak zorunda kalmazsınız. Ayrıca farklı renklerde el sepeti veya kutuları banyoda bulundurmakta, işleri bittikten sonra kendi eşyalarının sorumluluğunu alarak, onları odalarına taşımaları için teşvik edici bir çözüm olabilir. Mutfak: Mutfağı düzenli tutmak demek mutfağa ait olmayan her şeyi oradan çıkarmak demektir. Dekoratif çöp kutuları ve sepetlerini mutfağın farklı köşelerine yerleştirmek tezgah vb. alanların sürekli temiz kalmasını kolaylaştırır. Sabahları stres olmamanız adına, çocukların beslenmelerini akşamdan hazırlamanız daha iyi olacaktır. Beslenme kapları için kendinizce bir renk kodlaması oluşturabilirsiniz. Böylece hangi renk kaba ne tür yiyecekleri koyduğunuzu bilir ve kimin neyi yiyip neyi yemediğini kontrol edebilirsiniz. Okul zamanı boyunca evinizi organize ve düzenli tutmak için size önerimiz: her akşam yatmadan önce 15 dakikanızı etrafı toplamaya ve temizlemeye ayırmanız. Odalar düzen içindeyken şöyle bir göz atın ve zihninize kazıdığınız bu fotoğrafa göre, temizlik esnasında neyin oraya ait olup olmadığını kolayca bulun!

18 Her zevke & ihtiyaca uygun çalışma alanları 1 1. RAİN ÇALIŞMA MASA TL 2. DECORTIE SALAD KİTAPLIK BEYAZ-CEVİZ (236 TL) 189 TL 3. KENYAP DECOLOUR KİTAPLIK YEŞİL (245 TL) 159 TL 4. ENERGY KESON 800 TL 5. DECORTIE SEKASEKA ÇALIŞMA MASASI KIRMIZI (295 TL) 255 TL 6. RUBİ CALIŞMA MASASI (1.200 TL) 949 TL 7. DECORTIE HONEY ÇALIŞMA MASASI (413 TL) 235 TL 8. TORNA AYAKLI ÇALIŞMA MASASI (2.170 TL) TL 9. MİA MOBİLİ BİLGİSAYAR VE ÇALIŞMA MASASI (750 TL) 650 TL 10. MİA MOBİLİ ÇALIŞMA MASASI LAKE BEYAZ TURUNCU AKSESUAR (750 TL) 590 TL Duvar rafları ile yerden tasarruf edin! 2 Canlı renklerde bir kitaplıkla çalışma alanınıza renk katın 3 Taşınabilir raflarla işiniz artık daha kolay! 4

19 5 6 Çalışma masası için modern seçimler yapabilirsiniz Veya vintage stille nostaljik bir alan yaratabilirsiniz 7 8 Multi modüllü çalışma masalarıyla her şey elinizin altında! 9 10

20 Çalışma Masası: Gerek evden çalışma (home office) alanı, gerek hazırlaması sabahlara kadar süren proje hazırlıklarının mekanı, gerekse bir ömür gibi gelen final haftalarının vazgeçilmezi olsun çalışma masasının sessiz ve rahat bir yerde bulunması birinci kural. İşin içine biraz stil katarak, modern tasarım bir sandalye veya masa üstü lambasıyla göz zevkinizi de okşayabilirsiniz. Acil Durum Atıştırmalığı: Derse yarım saat kala uyanıp evden kendini zor atanlardansanız, sabah yolda veya ders başlamadan hemen önce atıştırmalık küçük bir öneri: keçi peyniri ve kurutulmuş domatesle kendi ekmeğinizi yapabilir, hafif ve sağlıklı bir başlangıç yapabilirsiniz. Üstelik küçük bir çantaya koyup yanınıza alabilir, aralarda da atıştırmaya devam edebilirsiniz. Olmazsa Olmaz Vol.1: Çalar Saat Okul açıldığı zaman, hele bir de iş hayatı ve sosyal hayatı beraberinde götürmeye çalışan bir üniversite öğrencisiyseniz zaman hayatınızın en önemli kavramı haline gelir. İşte bu yüzden, ister çalışmak için sabahlamış olun, ister gece eğlencenin dozunu kaçırmış olun eski tip çalar saatler sabahları kurtarıcınız olur. Üstelik nostaljik görünümleri sayesinde dekorasyona katkıları de cabası! Olmazsa Olmaz Vol.2: Ajanda Her ne kadar akıllı telefonlar eski tip ajandaların pabucunu dama atıyor olsa da, bize sorarsanız her daim elinizin altında bulunacak hafif ve düzenli bir ajandanın yerini hiçbir şey tutmaz. Üstelik sevdiğiniz renklerde, şöyle afili bir tane edinmek daha da isteyerek kullanmanızı sağlayacaktır. Yurt Odasını Kişiselleştirmek Evinizden uzakta, üniversiteyi yurtta kalarak okuyanlardansanız birkaç küçük değişiklikle yurt odanızı renklendirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz. Örneğin yatağınızın bulunduğu duvarı, değişik desen ve renklerde duvar sticker'larıyla süsleyebilirsiniz. Duvar kağıtlarına alternatif olarak çok daha ucuz ve pratik olan sticker'lar sayesinde yurt odasının en güzel köşesi sizin olsun!

21 Karşı Konulmaz Avangard Şıklık: GABBA YEMEK ODASI TAKIMI

22 Vivense de bu yıl neler oldu? Mutlu Müşterimiz: can arduman TERCİHİ: YAPRAK BERJER VE ARIA 3 LÜ KANEPE in üzerinde eve teslimat yaptık, ürünlerimizle hayata keyif kattık. Akif Sipahi Aldığım üründen çok memnun kaldım. Gerçekten kalite anlamında müthiş,fiyat anlamında oldukça ekonomik. Teşekkürler. Yusuf Türkyılmaz Şahsım adına gayet memnun kaldım. Ailemde verilen hizmetten gayet memnun. Annem bundan sonra bütün alışverişlerini Vivense den yapacağını iletmemi istedi. MEHMET ALPER LALBEK Müşterileriniz ile hızlı ve özenle ilgileniyorsunuz. Ufak bir hediyeniz olmuş, faturalarım ile geldi. Çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz. Ürünlerimiz % 92 oranında söz verdiğimiz zaman teslim edildi. GÜNEL SEFEROĞLU Mutlu Müşterimiz: ersin topal TERCİHİ: SİMGE 2 Lİ VE 3 LÜ KANEPE Mutlu Müşterimiz: ayşe saime Özdemİr TERCİHİ: ANTİK KONSOL Talebim üzerine indirim kampanyasının bana özel uzatılmış olması ve indirimli fiyat üzerinden istediğim ürünü spariş verebildiğim için çok memnunum. İnşallah sorunsuz bir şekilde kargom teslim edilir ve masa sandalyeden memnun kalırsam alışverişimiz devam eder. Teşekkürler... Müşteri memnuniyet oranımız Vivense Müşteri Memnuniyeti anketleri sonucu olarak belirlendi % 95

23 Türkiye nin 81 iline ve 500 ün üzerinde ilçesine ürünlerimiz teslim edildi. Mutlu Müşterimiz: cem ekmeksiz TERCİHİ: SERAP KOLTUK TAKIMI Mutlu Müşterimiz: İhsan yildiz TERCİHİ: klas köşe KOLTUK Mutlu Müşterimiz: Büşra Gündoğdu Özdİl TERCİHİ: NEVADA KIRMIZI KÖŞE KOLTUK Mutlu Müşterimiz: belgin koç TERCİHİ: CEREN ORTA SEHPA Tuba Kısaalioğlu Ebru Hanım her zamanki nezaketiyle yardımcı olmuştur. Bu siteden alışveriş insana mutluluk veriyor. Tekrar teşekkür ederim Ebru Hanım. Pınar Gümüşsu Sezai Bulgan 350 müşterimiz ücretsiz iade hakkını kullandı. Geri bildirim net bir şekilde ve oldukça kısa zaman içerisinde yapıldı... Teşekkür ederim Betül Hanım ve Vivense... Meryem Akyol Gayet memnunum, hatta Erdal Bey e siparişimizi bile verdik, umarım kısa en sürede teslim alırız. Gösterdiğiniz ilgi ve alakaya teşekkür ederim. Hızlı teslimat ve güvenilir bir alışveriş. Her iletişim kurmak istediğinde her zaman bir muhatap bulma kolaylığı ve hep ilgilenen bir temsilci ile tüm çözümlerin hemen sunulduğu bir sistemlerinin olduğu için çoook memnunum. Teşekkürler ve yine ve her zaman tekrar alışverişlerde görüşmek isteğiyle. Teşekkürler Vivense ailesi. Eda Yıldız Sitenizden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. İster telefon isterse mail ile olsun çok kısa zamanda tüm istek ve sorularıma yanıt buldum. Herkesin güvenle alışveriş yapabileceği bir site... Herkese tavsiye ederim. Barış Karayamaç İnternetten nadiren alışveriş yapan birisi olarak, sorunları çözüme ulaştırmak için müşterisini dinleyen ve nazik yaklaşımı ile müşterisine çözüm sunan Sefa Bey e teşekkürler. Bu yaklaşım benim açımdan siteye duyduğum güveni arttırmıştır.

24 BURÇLAR & DEKORASYON Terazi Burcu: 10 5 Bir Terazinin evindeki her şey uyum içinde ve dengelidir. Simetrik biçimde yerleştirilmiş masa lambaları, aynalar, tablolar ve vazolarla daha geleneksel bir tarza yönelir. Doğasından gelen zarafet ve estetik duygusu, en kaliteli parçaları seçmesini sağlar ve iyi tasarlanmış objelere para harcamaktan çekinmez. Teraziler, burçlarının hava elementi tarafından yönetilmesi sonucu ferah ve havadar mekanlardan hoşlanırlar. Maviler ve opal tonlar, Terazilerin ihtiyacı olan canlı ortamı sağlamaya yardımcı olur. Duvar rengine karar vermekte zorlanabilir, ancak her halükarda artistik ve uyumlu bir sonuç elde edecektir BEYAZ TORNA AYAK MASA (3.029 TL) TL 2. ELIZABETH ŞEFFAF SANDALYE (320 TL) 270 TL 3. SUNNY HALI (374 TL) 249 TL 4. LOLA BERJER AÇIK MAVİ (1.250 TL) 950 TL 5. BAKÜ MASA LAMBASI (326 TL) 229 TL 6. TRAY LAMP - CAM - ALÜMİNYUM (890 TL) 690 TL 7. LOUNGE 3LÜ KANEPE LİGHT (4.999 TL) TL 8. NEORETRO BERJER PASTEL MAVİ (2.199 TL) TL 9. JUMBO KONİK ŞEFFAF KRİSTAL CAM YER LAMBASI (1.090 TL) 729 TL 10. WAVE SEHPA KAHVE (600 TL) 374 TL 7 8

25 BURÇLAR & DEKORASYON Akrep Burcu: Akreplerin mahremiyet ihtiyacı, dış dünyadan izole bir ortam yaratmalarına sebep olur. Tasarım konusunda tutkuludurlar ve biraz gizemli, dramatik bir dekoru seveceklerdir. Özenle seçilmiş aksesuarlar, Akrebin evinde doğru görünüme ulaşmanın anahtarıdır. Doğasından gelen artistik tutumu sayesinde Akrep, hurdacıdan aldığı bir parçayı göz kamaştırıcı bir hale getirmekte zorlanmaz. Akreplerin seveceği türden dramatik bir dekor için; kırmızı, turuncu, bordo ve siyah doğru renk seçenekleridir. Akrebin derin sırlarını ve gizemini yaşatacağı oturma odası için ise; kadife, brokar, ipek ve deri gibi şatafatlı, dokulu kumaşlar idealdir. Banyo mu? Tabi ki baştan aşağı mermer ve aynalarla kaplı! 1. EAMES İTHAL SANDALYE TEL AYAKLI- KIRMIZI (310 TL) 239 TL 2. QUEEN ÖZEL TASARIM AYAKLI AĞAÇ MASA (9.999 TL) TL 3. DOME OKTA SARKIT (200 TL) 150 TL 4. VENUX SEHPA LAKE SİYAH (580 TL) 375 TL 5. DULSINEA KÜÇÜK MASA LAMBASI (270 TL) 189 TL 6. OLDSKOOL BERJER BLOODY (2.199 TL) TL 7. LOUNGE 3LÜ KANEPE DARK (4.999 TL) TL 8. LAKE RUSTİK SEHPA (548 TL) 350 TL 9. SEHPALI PUF TURUNCU (500 TL) 323 TL 10. MOTİON HALI (374 TL) 249 TL 8 6 7

26 1 3 2 BURÇLAR & DEKORASYON Yay Burcu: Yay burçlarının mekanları, seyahat ve misafirperverliğe olan tutkularını yansıtır. Yaylar aile ve arkadaşlarla zaman geçirmekten hoşlanırlar, iyimserliği ve neşesi adeta misafir çeker. Yalnız yaşıyor olsalar bile eşyalarını eğlence ve bir araya gelme düşüncesiyle seçerler. Bir hevesle alınmış eşyalara Yayın evinde rastlamak pek mümkün değildir. Seyahatlerden toplanmış süs eşyaları evin her odasına yayılmış haldedir ve eklektik bir atmosfer yaratırlar. Mor, turkuvaz ve parlament mavisi Yay insanının maceracı ruhuna mükemmel bir zemin hazırlar. Birkaç fotoğraf, rahat minderler ve eş dostla bir araya gelindiğinde oynanacak birkaç eğlenceli oyun, kendilerini evde hissetmelerine yeter Lİ THONET SANDALYE MAVİ (790 TL) 550 TL 2. PLUS MASA LAMBASI (340 TL) 240 TL 3. RUSTİC DRESUAR TURKUAZ (1.440 TL) 950 TL 4. NEORETRO PUF YUVARLAK MAVİ (699 TL) 429 TL 5. SERAY SERİOS YATAKLI KÖŞE TAKIMI (2.800 TL) TL 6. PLEKSİ MOR ZİGON SEHPA (710 TL) 499 TL 7. KİTAPLIKLI TV SEHPASI LAKE BEYAZ MOR AKSESUAR (800 TL) 650 TL 8. HOLIDAY PINK BAVUL PUF (450 TL) 198 TL 9. SANDAL KİTAPLIK (490 TL) 290 TL 10. CORNEL MASA - TURKUAZ (1.838 TL) TL 8

27 Modern Konfor: ANKA KÖŞE KOLTUK

28 DENGELİ EKLEKTİK Mevsim geçişi sırasında iç dinginliğimizi; evlerde ve kapalı, sıcak mekanlarda daha fazla zaman geçirme eğilimiyle korumaya çalışıyoruz. Doğanın rutin uykusuna yatmaya hazırlandığı bu dönemde, iç mekanlarda dışarıyla dengeyi sağlayarak ruhumuzu besleyecek renkler ve diğer detaylar yol göstericimiz oluyor. Duvarlarda natürel yeşil tonları, mobilyalarda soft ekrular ve yastık, akseusar gibi detaylarda sıcak renkler... Ölçülü stil arayışımızı bizi eklektik bir sonuca götüren; desenlerin göz yormayan karışımına ve çağdaş çizgilerle dönem mobilyalarının birlikteliğine borçluyuz. İç mekan bitkileriyle desteklenen denge de cabası! NEORETRO 3LÜ KANEPE BEJ TL (2.999 TL) ENGLİSHMAN TEKLİ KOLTUK TL (2.499 TL) METAMORPHOSE HALI TL (1.560 TL) NEANDERTHAL LAMBADER 305 TL (219 TL)

29 SONBAHAR RUHU Sonbahar ruhunu, küçük rötuşlarla canlandırıcı bir etkiye dönüştürüyoruz! Yenilenme, tazelenme ve hayat enerjimizi bulma mekanı olan mutfaklarda yeşil, turuncu, sarı gibi sonbaharın sıcak renklerini parlak tonlarda kullanarak aydınlık ve enerji yüklü bir etki yaratmak elimizde. Natürel ceviz renginin kullanıldığı masa, fonksiyonel karakteriyle de gönlümüzü fethediyor. Bitki ve çiçek desenli duvar döşemeleriyle doğanın solan yeşilini iç mekanda yaşatmaya devam ediyoruz. Turuncu ve sarı gibi renklerin iştah açan etkisini mutfak alanında kullanmak, yemek saatlerini bütünlüklü bir duyguyla karşılamanın püf noktası! PRESTİJ TEPSİLİ MUTFAK MASA SETİ CEVİZ TL (1.050 TL)

30 NATÜREL DÜZEN Natürel detayların hakimiyetiyle, çalışma alanlarımızda motive edici bir düzene yöneliyoruz. Yaz mevsiminin getirdiği fiziksel ve zihinsel rehaveti üzerimizden atmak için; home office, çalışma odası veya sadece çalışma masası gibi alanlarda sonbahara ve beraberinde getirdiği ani tempoya uyumlanmak ilk adım! Sadeliğiyle odak noktamızı şaşırtmayacak siyah, beyaz ve natürel ahşap renklerin ağırlığını; yaratıcı tarafımızı aktive eden, asimetrik şekilde düzenlenmiş depolama alanlarıyla buluşturuyoruz. Çağdaş tasarımın dünyaca ünlü klasiklerinden Eames sandalye ise bu dekorasyonun ruhunu yansıtan en önemli detaylardan biri. LABİRENT ÇALIŞMA MASASI- BEYAZ-SİYAH 413 TL (229 TL) ÇİZGİ NO-2 KİTAPLIK - SİYAH 201 TL(109 TL) ALFA SARKIT SİYAH 170 TL (135 TL) EAMES İTHAL SANDALYE AHŞAP AYAKLI 320 TL (249 TL)

31 HUZUR KÖŞESİ Sonbaharla uyumlanmaya devam! Tıpkı mutfak dekorasyonunda olduğu gibi keyif ve huzur için ayrılan köşelerde de turuncu ve yeşil iç dünyamızı dış dünyayla senkronize etmekte bize yardım ediyor. Genç ve dinamik tasarımlar, huzur bulurken enerji depolamamız için de olmazsa olmazlardan. Vintage ve otantik akseusarların kullanımı, mevsimin tatlı melankolisini fonda yansıtırken, renkli dekorasyonu da dengeliyor. Akşamüstü kahvesinin içildiği ve en sevilen kitapların eşlik ettiği malum saatler, sallanan koltuk üzerinde huzurlu bir ritüele dönüşüyor. Bu sırada gevşeyen zihin ve kaslar adeta, akşam saatlerini dinginlik içinde geçirecek olmamızın ve güzel bir uyku çekmenin ön hazırlığı! TRİPOD LAMBADER CEVİZ-SİLİNDİR YEŞİL 275 TL (179 TL) PARİS DİNLENME SETİ KOYU YEŞİL TL (1.220 TL) DECOLOUR KİTAPLIK TURUNCU 245 TL (159 TL)

32 Vintage'ın Gezgİn Halİ: Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü nü bitirdikten sonra, Punk kültürü hakkında yükseklisans tezi hazırlamak üzere Londra ya giden Aslı Atamer, 1 sene Güney Amerika olmak üzere 6 sene boyunca yurtdışında kaldı ve dünyanın pek çok ülkesini dolaştı. Başlangıçta hobiden ibaret olan eski eşyalarla ilişkisi, daha sonra bir tutkuya dönüştü ve gittiği yerlerde sadece sergi, müze, antikacı, bit pazarı, eskici ve tasarım dükkanlarını dolaştı. Bu süre zarfında bol bol fotoğraf çekip fikirler biriktiren Atamer, Saint Martins de ürün tasarımı, Christies de antika, sanat tarihi ve marangozluğa dair pek çok kısa dönemli kursa katıldı. İstanbul a döndükten sonra hem bu seyahatlerinde topladığı hem de hala toplamaya devam ettiği; kendi zevkini ve akıl karışıklıklarını yansıtan dükkanı Karaköy Junk ı açtı. Şimdi bu dükkandan yola çıkarak pek çok kiralama, satış ve dekor işleri yapan Aslı Atamer, sürekli seyahat etmeye ve toplamaya devam ediyor. İşte kendisiyle gerekleştirdiğimiz ilham verici küçük bir söyleşi:

33 Topladığın eşyaları ne olarak tanımlıyorsun? Vintage, ikinci el, antika? Hepsi. O kadar farklı yerlerden ve koşullarda alabiliyorum ki tek kriter çok sevmem, başka hiçbir önceliğim yok alırken. Bit pazarından, charity shop dan, antikacıdan, muzayededen, ev boşaltmasından, köyden, çöpten, müzeden, galeriden herhangi bir yerden alabilirim beğendigim bir şeyi, bu yüzden topladıklarımın bir tanımı yok pek. Sevdiğim her şey. Tuhaf olmaları da tercih sebebi :) sohbet ediyoruz, herkes kendi geçmişinden bir şeylere rastlıyor, üzerine konuşuyoruz, çoğu zaman onlardan öğreniyorum neler sattığımı :) Dediğim gibi elimde çok az bulunan, tuhaf ve çok sevdiğim parçalar var, neyse ki Ingiltere den hiç bilmediğim ve Türkiye de çok gelişmiş olan kiralama sektörü ile kısa sürede tanıştım. Eimdeki eşyalar ile bir mekanı şekillendirme, ruh katacak enteresan parçaları kiralama işi tam bana uydu. Bunu duyurmak ve yaymak istiyorum aslında öncelikle. Bir de gelen projelere göre eşya toplamayı çok seviyorum. Teoman in sahnesi, Ece Sükan ile vintage market projesi hep böyle çok keyif aldığım işler oldu. Junk ı acmaya nasıl karar verdin? Küçüklüğünden beri meraklı olduğun toplama merakının yarattığı eşyalardan kurtulma isteği mi yoksa sevdiğin bu merakı başkalarıyla paylaşmak mı? Veya hiçbiri? Bir şeyler bulmak için gezmeyi çok seviyorum. Keşfetmek ve merak beni hayata karşı motive eden iki fikir. Dönemleri, kültürleri, teknolojiyi, tasarımlari, baslangıç noktalarını hepsini merak ediyorum. Meraklarımdan doğan bu hobim zamanla bir tutkuya dönüştü, ve iyice ileri gidip bunu bir işe dönüştürme fikri beni çok heycanlandırmaya başladı. Eski eşyaların peşine düşmek benim için bir hayat biçimi. Almak kadar satmak da heycanlı oluyor. Hiçbir zaman bu satılır diye bir şey alamadım henüz, hep kendime alıyormuş gibi alıyorum, bu yüzden de satış yaparken çok zorlanıyorum zaten. Satış sürecinde de kimse dükkana gelip direkt alacağını alıp gitmiyor haliyle, illa ki

34 Peki evini döşerken nelere dikkat ettin? Buraya taşınmadan önce nasıl bir ev hayal etmiştin? Hiçbir şeye dikkat etmedim açıkçası, ne dekorasyon ne de alışveriş yaparken hiç plan yapamıyorum. Gidiyorum beğendiğim her şeyi alıyorum, ucuz-pahalı, çer çöp, değerli-değersiz beğendiklerimi zaman içinde toplar her yeni gelenle yeniden düzenlerim ortalığı. Hiçbir zaman önceden planlanan bir duzenim ol(a)mıyor. Bir şekilde aldığım her şey yerini buluyor, dükkanda da aynı şekilde. Plan yapabilmek için fazla sabırsız ve tezcanlıyım. Eski ve yeniyi, değerli ve değersiz i birlikte kullanmayı seviyorum, kendi dengesini kendisi yaratıyor mekanlar. Kendi içimde de böyle bir dengem var heralde:) Deri Chesterfield kanepenin yanina teneke robot koyup, ortalarına da çöpten çıkardığım bir sandalye koyabilirim mesela. Evinin tarzını nasıl tanımlarsın? Evim de dükkanım gibi, içinde kendimi rahat hissetiğim çoğu zaman eski ve tasarım parçalarla dolu. Herzaman birkaç heykel, fotoğraf ve tablo ile içine sanat katıp içinde vakit geçirmeyi keyifli hale getirmeye calışırım. Renkli köşelerim ve renksiz köşelerim vardır ruh halime göre vakit geçirdiğim. Bitki çok seviyorum mesela evde. Dükkanımda da 4 tane ağaç var şuan. Mutfak ve banyoda yeni temiz, mümkünse tasarım düzenler kurar, eski eşyalar kullanarak ruh katarım genelde.

35 Romantik Kuzeyli: İSKANDİNAV KOLTUK TAKIMI

36 Geçmişin Dekorasyondaki Yansıması

37 Retro stil, kültürel olarak eskimiş bir akımın yeniden popülerleşerek yaygın bir stil haline gelmesidir anlamını taşır. Geometrik desenlerin, kendine has bir renk paletinin ve karakterli mobilyaların boy gösterdiği bu stil, son yıllarda iç mekan dekorasyonunun parlayan yıldızı. RETRO MOBİLYALAR Oldukça canlı renklerin ve sıcak desenlerin hakim olduğu Retro stili yansıtan mobilyalar yoluyla, eskinin ruhu ile yeninin tazeliğini harmanlayabilirsiniz. Retro mobilyaların alışılmışın dışındaki formları, capcanlı ortamlar oluşturmanıza olanak sağlar. RETRO AKSESUARLAR Retro stil aksesuarlarla odanızın bir köşesinde eskiye dönüşü hissedebilir, aynı zamanda neşeli ve şık bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Örneğin; aksesuarlarda kırmızı, koyu mavi, portakal rengi ve sarı tonlarını kontrastlar halinde kullanmak dinamik bir dekorasyonu beraberinde getirecektir. Geometrik desenli lambalar, eski zamanlardan kalma ahizeli telefonlar, çerçeveli resimler Retro tarzın adeta vazgeçilmez aksesuarlarıdır. 1. ORFEO ESKİTME PATİNE KOMODİN (663 TL) 460 TL 2. NEORETRO 3LÜ KANEPE PASTEL MAVİ (4.499 TL) TL 3. PARİS 3LÜ KANEPE TURUNCU (2.208 TL) TL 4. CORNEL MASA KÜÇÜK BOY - KIRMIZI (1.451 TL) 890 TL 5. LEXUS ORTA SEHPA MAVİ (980 TL) 750 TL 6. AKILLI KOLTUK KIRMIZI (1.770 TL) TL

38 1 STİL NEDİR? Lake, parlak cilalı mobilyalar, hem dokumada hem pahada ağır kumaşlar, svarowski taşlar, dore ev tekstil ürünlerinin bir arada kullanıldığı ve adeta bir saray odasını andıran dekorasyon biçimine Avangard dememiz mümkün. Daha dinamik, genç ve renkli mekanlardan hoşlananlar retro stili tercih ederken; klasik, gösterişli ve ağır bir atmosfer yaratmak isteyenler, yine geçmişin bir yansıması olarak avangard tarzı tercih ediyorlar. 1. LOME-2 KOLTUK TAKIMI (6.200 TL) TL 2. LOTUS 4LÜ KANEPE FUŞYA (4.750 TL) TL 3. VOLGA KOLTUK TAKIMI BEYAZ (6.850 TL) TL 4. WAVE YATAK ODASI TAKIMI GÜMÜŞ (7.580 TL) TL 5. ELEGANCE YEMEK ODASI TAKIMI (6.200 TL) TL 2

39 3 AVANGARD MOBİLYALAR Bu stile ait mobilyaların normalden daha pahalı olmasının sebebi, genellikle detaylı bir el işçiliğine sahip olmaları ve kaliteli kumaşlarla döşenmiş olmalarıdır. Kendini evindeyken, tıpkı kraliyet ailesinin sarayında hissetmek isteyenler; dantel gibi işlenmiş, yaldızlı, varaklı avangard mobilyaları oldukça beğeneceklerdir. 4 5 AVANGARD AKSESUARLAR Büyük, metalik renklerde avizeler, aynalar, şamdanlar, kadife perdeler Avangard mobilyalara kesinlikle çok yakışacak aksesuarlardır. Eğer mobilya seçimlerinizi parlak ve yaldızlı olanlardan yana yaptıysanız, aksesuarlarda kontrast oluşturacak renklerde ve daha mat dokunuşlu olanlar arasından seçebilirsiniz. Böylece dekorasyonunuz göz yormaktan uzak ve kendi içinde bütünlüklü bir hal alır.

40 DEKORASYON FİKİRLERİ Doğa EVE GELiNCE ZEN STİLİ İçerde, evlerimizde doğayı çağrıştıran ortamlar yaratmak, yeni yaşam trendlerinin başında geliyor. Ahşap en ham haliyle aramızda. Bahçede kullanılan mobilyalar artık evlerde de baş köşede kendilerine yer buluyorlar. En sade tasarımlar, ekolojik malzemelerle üretilen usta işi mobilyalar Ahşap zemin döşemesi ve aynı renk tonlarında hafif mobilyalar; içerde, dışarıda ve artık evlerimizde!: Saki serisine ait mobilyalar, Deesawat.

41 Eğlenceli kesif Mantar malzemenin en natürel hali! Tasarımcı elinde şekillenmiş olan yan sehpa evin her odasında kullanılabilecek, keyifli bir ürün. Yatak kenarında, antrede karşılama köşesinde ya da salonda yanı başınızda Mantar ürünler bu yıl çok moda!: Kenyon Yeh tasarımı Pushpin tabure, Esalia.

42 CANIM KİRAZ En hassas ağaç, silindir formunda bir abajura gövde olursa... Ayağı da renkli metalle birleşince kendine özgü bir karaktere bürünüyor. Üstelik Florian Kallus and Sebastian Schneider ikilisinin Esalia için tasarladıkları abajurun lambası da mevcut. Öne çıkan özelliği ise, maksimum etkiyi minimum malzemelerle vermesi. Çalışma masanızın üzerindeki odak noktası olmaya aday.

43 HAREKETLİ OLALIM! Tekerlekleriyle istenen yere hareket edebilen dolap ve ona eşlik eden raf sistemi... Sanki banyoya aitmiş gibi davranıp mutfakta karşınıza çıkabilir! Şaşırtıcı etkisi, aslında hep hayatlarımızda olan bu basit malzemenin kullanım biçiminden geliyor: Meta Design.

44 EN İYİ İç Mekan Bitkileri Havaların serinlemesiyle beraber tıpkı bizim gibi, doğanın diğer unsurları da iç mekanlardaki yerlerini alıyorlar. Dış mekandaki bitkilerin, baharda tekrar uyanmak üzere doğaya veda etmeleri, evlerimizde doğanın bu güzel armağanlarına yer vermeyeceğimiz anlamına gelmiyor! Evde bakımı en rahat olan ve dekoratif anlamda da büyük yardımcınız olacak 6 favori bitkimizi tanımaya ne dersiniz? KAUÇUK AĞACI Ficus Elastica Teknik olarak bu tür, büyük bir ağaç olarak büyür. Ancak eğer sürekli budanmış halde tutarsanız küçük ve gür kalırlar. Yaşlandıkça büyürler, bu da görece kısa bir zamanda ideal bir boya ulaşacakları anlamına gelir. Yaşam ortamı: Orta veya bol ışık alan, derece aralığındaki mekanlar. Sulama zamanları arasında toprak yüzeyini bir süre kuru bırakmak önemlidir. Uyarı! Süte benzer yapıdaki beyaz özü, hassas ciltli kişilerde irritasyona sebep olabilir. DİLİM YAPRAKLI PHILODENDRON Philodendron Bipennifolium Zor görünen ancak yaşatması oldukça kolay bir bitkidir. İri bir bitki olduğundan küçük odalar için pek iyi bir tercih olmayabilir. Oda ısısında rahatlıkla yaşar ama arada bir serinlemeyi sever. Yaşam ortamı: Orta dereceden bol ışık alan ortamlara kadar çeşitli mekanlar. Ancak direkt olarak güneş ışığına kesinlikle maruz bırakılmamalıdır.

45 ZEZE ÇİÇEĞİ Zamioculcas Zamiifolia Yavaş büyüyen, güzel görünümlü bir bitkidir. Oldukça dayanıklıdır. Ancak fazla sulama bir anda çürüyüp ölmesine sebep olabilir. Sürekli ışık almazsa çok uzun zaman büyümez. Yaşam ortamı: Düşük ışıktan bol ışık alan ortamlara kadar çeşitli mekanlar derece aralığı. Tıpkı Kauçuk gibi sulama zamanları arasında toprak yüzeyi kuru kalmalıdır. Uyarı! Bu bitki yendiği zaman zehirli olabilir. Çocuklardan ve evcil hayvanlardan uzak tutulmalıdır. PARA AĞACI Pachira Aquatica Refah ve bolluk simgelerinden biri olan Para Ağacı, Feng Shui felsefesinde de değerli bir yere sahiptir. Oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü bir bitkidir. Susuzluk ve ihmal durumlarında bile ayakta kalmayı başarır. Yaşam ortamı: Direkt güneş ışığına maruz bırakılmamalı, az ışık yeterli olacaktır. Eğer sararmaya veya beyazlamaya başlarsa daha fazla ışık istiyor anlamına gelir. Her 7-10 günde bir sulanmalıdır. PAŞA KILICI Sansevieria Trifasciata Eğer evde bitki bakma deneyiminiz yapma çiçeklerden öteye gitmediyse, mükemmel dayanıklıktaki Paşa Kılıcı na bir şans tanıyabilirsiniz. Hem gölge hem de güneşe uyum sağlaması sayesinde illa bir pencere önünde yer alması gerekmez. Yine de ışıklı ortamda daha mutlu olur. Yaşam ortamı: Düşük ışıktan bol ışık alan ortamlara kadar çeşitli mekanlar derece sıcaklık. Geceleri çok sıcak ve nemli ortamlarda bırakılırsa büyüyemez, dolayısıyla gece serin bir yerde tutmak daha iyi olacaktır. Sulamalar arasında toprağının kurumasına izin verilmelidir. SUKULENT Succulent Bir ay boyunca ilgilenmeseniz bile ilk günkü canlılığını koruyan nadir bitkilerden biridir. Bunun sebebi de kaktüs familyasından olan bu bitkinin su depolayabilme özelliğidir. Üstelik bir sanat eseri kadar güzel ve dekoratif görünürler. Bu yeşil dostumuz, tatile giderken sulaması için komşuya anahtar bıraktırmaz, kendi başının çaresine bakabilir. Yaşam ortamı: Parlak, yüksek ışığı tercih ederler. Çok fazla sulanmamalıdır, zaten kendisi aldığı suyu depolama özelliğine sahiptir.

46 Tekstil Fırtınası En sevdiğiniz renk ve desenleri döşemelik kumaşlarınızla ve perdelerinizle özgürce kombinleyin! Hatta farklı desende yastıkları birbirleriyle özgürce yakıştırarak, dekorasyon süresince deneme-yanılma yöntemiyle eğlenmek de mümkün! Dokulu kumaşlar bu senenin vazgeçilmezlerinden. Altın ve gümüş işlemeler, metal ipliklerle işlenmiş brodeler veya kumaşların üzerine işlenmiş altın, gümüş, bakır, platin payetler çok moda. Döşemelik kumaşlarda bu yılın yıldız renkleri; kırmızı ve gri tonları. Ayrıca sarı, yeşil, bej ve kahve tonlarıyla yaratıcı kombinler yapmak gündemde. Etnik desenler hiç olmadığı kadar seviliyor. Damask, çizgili, goblen, çiçek desenleri ön plana çıkıyor. Ev tekstilinde bej, haki, sütlü kahve gibi sıcak tonlar her zaman listenin başında geliyor. Organik-ekolojik yaşamı hayat tarzı olarak benimseyenler yavaş yavaş nevresim takımlarından mobilyalara, perdeden halıya kadar her üründe doğal olanı tercih ediyor. Çok büyük brodelerle bezenmiş ipekler ve hafif çiçek motifleri ile düz dokular çok revaçta. Kumaştaki yeniliklerden biri ise aplike kumaşlar. İpek veya pamuklu bir kumaş üzerine herhangi bir deseni işleniyor veya farklı kumaşlar patchwork uygulamasıyla aplike ediliyor.

47 Kumaşlar yoluyla yaratıcılığınızı konuşturmak için, tüm mobilyaları tek renk ve desende kaplatmak yerine; çiçekleri çizgililerle, iri desenleri minik desenlerle, koyu tonları canlı renklerle kombin edebilirsiniz. Yapraklı, ağaçlı, doğa temalı ve özellikle de hayvan desenli kumaşları mutlaka denemelisiniz! Dekorasyonda eğlencenin dozunu bir tık arttırmak isteyenler için: illüstrasyonlar ve renkli çizimlerle tasvir edilen hikayeler de son zamanlarda kumaşlarda çokça tercih ediliyor.

48 İMAGE TV ÜNİTESİ TL 789 TL 1 ESSE KÖŞE TAKIMI TL TL 2 EN SEVİLEN Ürünlerimiz 3 4 STELLA GARDIROP TL 770 TL 5 6 BELÇİKA L KANEPE TL TL

49 7 ONKA KOLTUK TAKIMI TL TL NERİS YATAK ODASI TAKIMI TL TL 1. RÜYA MUTFAK MASA TAKIMI (1.150 TL) 700 TL 2. CARMEN MUTFAK MASA SETİ (1.440 TL) TL 3. PARMA SİYAH KÖŞE KOLTUK (1.807 TL) TL 4. FARK TV ÜNİTESİ (459 TL) 399 TL 5. HİTİT LAREX BEYAZ YEMEK ODASI TAKIMI (6.270 TL) TL 6. HELEN MUTFAK MASA SETİ (1.480 TL) TL 7. VİCTORY KOLTUK TAKIMI (5.750 TL) TL 8. GREY KÖŞE KOLTUK (5.490 TL ) TL EKLEKTİK L KANEPE TL TL 9. PUDRA PEMBE MUTFAK KÖŞE TAKIMI (2.350 TL) TL 10. RÜYA TV ÜNİTESİ (529 TL) 389 TL

50 VİVENSE STİL ODASI Vivense nin İstanbul Şişli de bulunan çalışma ofisi, farklı stillerden örnekler sunan köşeleriyle göz alıcı bir Stil Odası na ev sahipliği yapıyor. Ürünlerimizin kalitesini ve vivense.com üzerinde gördükleriyle benzerliğini karşılaştırmak isteyen müşterilerimiz için iç mimarımızın birbirinden özel seçimleriyle hazırlanan Stil Odası; bugüne kadar yüzlerce Vivensesever i ağırladı. Siz de bir bardak kahvemizi içmek, bizleri daha yakından tanımak ve ürünlerimizin kalitesini kendiniz test etmek istiyorsanız, belli periyodlarla farklı ürünlere ev sahipliği yapacak olan Stil Odası nı mutlaka ziyaret etmelisiniz! Ürünler hakkında bilgi almak ve ofisimizi ziyaret etmek için Telefon: Adres: Büyükdere Cad. No:20 Beytem Plaza 4. Kat Şişli / İstanbul Cesur & ağırbaşlı Parlament mavisi ve damask deseninin ağırbaşlı birlikteliği, turkuazla enerji kazanıyor. Halı ve aksesuarlarda turkuaz ağırlıklı seçimler, oturma odasını kasvetli olmaktan çekip çıkaran unsurlar. Cam sehpa klasik formlara modernlik dersi verirken, ince metal ayaklı lambaderle işbirliği içerisinde... Sonuç: Eklektik ve cesur.

51 Doğanın sıcaklığı Country tarzdaki yemek masası, çağdaş tasarımın en başarılı örneklerinden olan Eames sandalyeyle yemek odası alanına denge getiriyor. Ahşabın natürel tonları rustik bir hakimiyet kurarken; ilhamını doğadan alan eskitme şamdanlar ve kuş figürlü masaüstü dekorasyonu içimizi sıcacık etmeye yetiyor... Çılgın köşe Gypsy stilin mükemmel bir örneği sayılabilecek bohem, renkli, genç bir keyif köşesi. Çoşkulu renk ve desen kombinasyonuyla ortamın yıldızı olan berjerleri, bir ressamın paletinden çıktığını düşündürten eskitme dresuar tamamlıyor. Baykuş şeklindeki kitap tutacağı, yüzümüze yerleşen gülümsemenin sebebi. Esprili, karakterli ve kesinlikle çılgın bir köşe!

52 SERGİ TASARIMI, MEKAN İÇİNDE HİKAYE ANLATIMIDIR. Mimari projeleriyle hem dünyada, hem de Türkiye de adından sıkça söz ettiren Avcı Architects, başarılı çizgisini sergileme ve mekan tasarımı alanında da sürdürüyor. Mimar Sanja Jurca Avcı liderliğindeki AVCI+, sergileme ve sahne tasarımına yoğunlaşarak, hikaye anlatımının esas olduğu mekan tasarımları üzerine projeler gerçekleştiriliyor. Sahne ve sergileme tasarımı alanlarında edindiği deneyimleri bir araya getirerek tasarımlar yaratan ve bu konuda pek çok uluslararası ödülün sahibi olan Sanja Jurca Avcı, doksanlı yılların başından itibaren galeri ve sergi mekanı tasarımlarından büyük müze koleksiyonlarına, caz konserlerinden tiyatro prodüksiyonları için kostüm ve sahne tasarımları ile ticari sergilere kadar birçok alanda proje geliştirdi. Belirgin ve güçlü mesajı olan bir serginin iyi bir sergi olacağına inanan Sanja Jurca Avcı, yaptığı işi içerik yorumlama süreci olarak tanımlıyor. İçerik Yorumu Bir Tercüme Sürecidir...

53 İçerik Yorumu Bir Tercüme Sürecidir... Ele alınan her farklı konu yeni bir mekansal kurgu anlamına gelir. Farklı içerikteki konuları yorumlarken birçok seçenek arasından en doğru olan hikaye akışını bulmayı amaçlayan bu süreçte, başlangıç aşamasında çoğunluğu profesyonel detaylardan oluşan farklı sergi malzemesi içerikleri, farklı derinlikte katmanlar halinde bir anlatıma dönüşüyor. nılan malzemeler, renkler, ışıklar, grafik dil ve mekansal kurgu bütünüyle bir hikayenin anlatılmasına hizmet ediyor. Bu yorumlama süreci sergiyi oluşturan her detayın tam anlamıyla hikayeyi yansıtmaya başladığı ana kadar sürüyor. Sanja Jurca Avcı ya göre, Tasarımın sergi içeriğinin önüne geçmekten ziyade Küratörler ile içerik okuması yapılarak başlanan çalışma sonunda, genellikle bilimsel bir dilde veya kuru bir anlatımla hazırlanılan içerikler, ziyaretçi tarafından anlaşılması kolay ve ilgi çekici bir şekle büründürülüyor. Bunu yaparken kullaonu pekiştirmeli ve ona hizmet etmesi gerektiği inancındayız. Şekli, malzemesi, rengi, ışığı veya boyutuyla olsun her tasarım unsuru kendine göre konunun bir bölümünü aktarabilmelidir. Bu husus gerçekleştirildiğinde mükemmel bir bütün olarak çalışıncaya ve istenen mesajı iletinceye kadar bütünlük dengelenebilir ve yeniden dengelenebilir.

54

55 SUMAHAN ON THE WATER Çengelköy de boğazın kıyısında bulunan, 19. yüzyıl sonlarında Osmanlı sanayi mimarisinin son devir örneklerinden olan tarihi bina kompleks olarak inşa edildi. Bu kompleks; ambar, kireç ve taş ocakları, vejetalin yağı, briket kömür ve Suma fabrikası gibi bir çok çeşitli işlev için kullanıldı. Belgelere dayanan ilk tarihi 1875 olan binaların eski tapu kayıtlarında II. Sultan Mahmut ( ), I. Sultan Abdülmecit ( ) ve Bezm-i Alem Valide Sultan Vakıfları ndan geldikleri görülmekte larda şimdiki sahibesinin dedesi tarafından satın alınan bina 2005 yılında özel Sumahan On The Water isimli otel konseptinde hizmet vermeye başladı. Çengelköy de, İstanbul un en güzel panoramasına sahip restoranlarından Tapasuma nın menüsü; Şef Gökay Çakıroğlu na emanet... Hem göze hem de damak tadınıza hitap eden Türk ve dünya mutfağına ait bu yemekler eşsiz Boğaz manzarası eşliğinde sizlere sunuluyor. Üstelik boğazın karşı yakasından Çengelköy e ulaşmak isteyenlerse restoranın özel teknesi Sumahan 1 i kullanabiliyorlar. Kış mevsiminin en gözde lezzeti olmaya aday Tarhanalı Lagos u denemeniz için tek yapmanız gereken, özellikleri akşamları çok yoğun olan mekana rezervasyon yaptırmak...

56 MUTFAKTA ŞIKLIĞIN ADRESİ: VİVENSE Mutfak Masa Setleri Vivense'nin en beğenilen ve en çok satan mutfak masa setleri, 150'den fazla yeni renk ve desen seçeneğiyle vivense.com'daki yerlerini aldı! Yeni koleksiyondan sizlere, mutfağınız için ilham kaynağı olacak seçimler yaptık: yeşil, turuncu gibi sıcak ve natürel renklerin yanı sıra pastel tonlar, geometrik desenler, çiçek desenleri ve tabi ki patchwork bu sezonun vazgeçilmezleri! İri gül motifleriyle, mutfakta da romantizm garanti!

57 Uçuk mavinin dinginliği ve beyazın masumiyeti Sonbahar sezonunun favorisi yeşil ve turuncunun mükemmel birlikteliği

58 Modern dekorasyonun olmazsa olmazı şimdi mutfakta: köşe keyfi! Pastel renkler ve ölümsüz patchwork modası mutfakta buluşuyor

59 Nostaljik Rüyalar: HISTORY YATAK ODASI TAKIMI

60 Sıradışı, Naif Bir Mekan Ayhan Aruç ve Seray Öztürk ün sahibi olduğu 90 metrekarelik Naif restoran Lunapark ekibi Murat Tamgüç ve Bertan Berk tarafından tasarlanmış.

61 Renklerin öncülüğünde yaratılan görsel kurgu, Lunapark ekibinin sıra dışı yaratıcılığının kanıtı. Mavinin her tonu duvarda, zeminde ve döşemelerde kullanılarak ferah bir atmosfer oluşturulmuş. Naif in özel tasarlanıp üretilen rahat koltuklarla ev ortamının konforunu yaşatıyor. Maviye boyanan duvarda antika tabak koleksiyonu sergileniyor. Bu nostaljik ve original hava yemek ortamına da yansıyor. Bambu ve kuru acı biber kullanılarak yapılan Lunapark tasarımı avize, diğer bir bölümü sıcacık kucaklıyor. Uzun ahşap masanın mavi beyaz zemin karolarının üzerine konumlandığı kısımda duvara tipografik bir pano tasarlanarak içine çimler yerleştirilmiş. Mekanda kullanılan dekoratif kuş kafesleriyle gelen müşterilerin kendilerini açık havada hissetmeleri sağlanmış.

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. Collection HAKKIMIZDA MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. 2007 de Düzce de kuruldu. Saray Holding bünyesinde kurulan İstanbul merkezli MOBSAR, Verelli markası ile mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor. Oturma

Detaylı

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI BEYAZIN VE IŞILTININ AHENKLİ BULUŞMASI YENİ SAMİRA SERİSİ Kristalin saflığından ilham alan Samira, beyazın yalınlığını, geometrik formların rafine şıklığı ile buluşturuyor. Doğallıkla

Detaylı

YENİ EXCLUSIVE. Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13

YENİ EXCLUSIVE. Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13 YENİ EXCLUSIVE Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13 Dogtas exclusive brosur.indd 2 12/08/16 12:13 Tam 7 sene önce Exclusive Serisi ni tasarladığımızda o kadar çok sevildi ki, o kadar çok beğenildi

Detaylı

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ DEKOMEKAN 78 İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ 79 Binanın yapılması kadar satılması da önemli bir aşama. Bu aşamada ağırladığınız konuklarınızı yaşayacakları ortamın kalitesi hakkında bilgilendirmeniz,

Detaylı

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI GELENEKSELLİĞİN MODERN YORUMU Masallarla büyüdük, sevdiklerimizle masallardaki gibi bir hayat yaşamak en büyük hayalimiz Casablanca Serisi ile bu hayal biraz olsun gerçekleşiyor.

Detaylı

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43 INDEX Yılların tecrübesiyle mobilya sektöründe kalıcı ve sağlam bir yer edinen Perla Sofa,her geçen gün artan hizmet kalitesi ve müşteri portföyü ile faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.sahip olduğu

Detaylı

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Temmuz 2017 Rustik instagram/ facebook / kampanyapesinde Rustik Tarz Kelime anlamı köy evi veya köy görünüşü verilen, kırsal olan Rustik (kaynak: TDK), doğallığı

Detaylı

MONEMA Yemek Masası. Berjer

MONEMA Yemek Masası. Berjer MONEMA 1.412 840 Yemek Masası 1.786 1.250 Berjer Yeniliğe Yer Açın Geleneksel Motiflerden İlham Alan Tasarım Modern çizgilerle klasik motiflerin uyum içinde yorumlandığı yeni MONEMA koleksiyonu... Zamansız

Detaylı

ipeksi bir mutluluk için...

ipeksi bir mutluluk için... ipeksi bir mutluluk için... Alesta Brest Estella Frame Mona Milena Valencia 6-13 14-21 22-29 30-37 38-45 46-53 54-61 Zeta Navara 61-73 74-79 İNDEKS Astor Anita Sunset 80-81 82-83 84-85 Smarty Legend Loft

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Helena Center Helena Wood Art. Elegance of The Wood

Helena Center Helena Wood Art. Elegance of The Wood Helena Center Helena Wood Art Elegance of The Wood HELENA WOOD ART. 1993 yılında sedef ve ahşap el sanatları sektörüne hizmet etmek üzere kurulmuştur. Türk el sanatlarının güzel sedef işlemelerinin en

Detaylı

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır. Alanında on beş yılı aşkın tecrübesi ile yola başlayan firmamız, kaliteli malzeme, hızlı hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendisine bu üç ilkeyi prensip edinmiştir. Bu prensipler çerçevesinde

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz.

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz. Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz. 29.000 metrekarede, 32 konutluk ilk etabını sizlerle buluşturan Aden Ballıkpınarı, toplam 78 adet özel villa ile kurgusunu tamamlayacak. 4

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

genç odası Özgün bir biçimde dekore edilen odalar, gençleri mutlu eder. Genç odası dekore edilirken mümkün olduğunca bilindik kalıplardan ve renklerden arınılmalı, daha özgün ve yenilikçi çözümlere yönelinmelidir.

Detaylı

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır 1 E V İ rahatlık N İ Z D E mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır Bizimle aynı havayı, aynı duyguları, kısacası hayatı paylaşır. Rengi, dokusu ve her bir kıvrımıyla yaşam alanlarınıza stil katan Vanessa

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler.

IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler. 09 Haziran 2016 IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler. IKEA, mutfakta bolca zaman geçirilen Ramazan ayında, servis aksesuvarlarından yemek takımlarına, fonksiyonel saklama kaplarından

Detaylı

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye SALON TAKIMLARI KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye KOD NO. 316 Melodi Masa Y.Siyah / 222 Melodi Sandalye farklı kombinasyonlarla olu turabilece iniz binlerce çe idi sizlere sunuyoruz,

Detaylı

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen ELEGAN Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen FEMİNEN BİR ZARAFET. İŞTE ELEGAN KIŞ. KIŞ STİLİ Siyah ve beyazın asaletinden her sezon olduğu

Detaylı

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın Basın bülteni Ekim 2013 Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın IKEA, her zevke ve her bütçeye uygun yeni yıl ürün gamıyla 2014 yılına girerken keyifli bir başlangıç yapmanız için hazır. 9.000 çeşidi aşkın ürün

Detaylı

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir.

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir. OFİS MOBİLYALARI OFİS ÇÖZÜMLERİ 1986 yılından beri ofis hayatını ergonomik ürünlerle kolaylaştıran BÜROSİT, ISO standartlarında, Avrupa normlarına uygun, GS sertifkasıyla 25.000 metrekarelik bir alanda

Detaylı

Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ

Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ Londra North Yorkshire daki bu şık daire, Güney Afrika doğumlu Britanyalı iç mimar Lucia Caballero tarafından tasarlanmış. İç mekanda kullanılan

Detaylı

HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI

HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI DEKO HOME Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr www.architecta-interiors.com DOROTHEE JUNKIN HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI Taşıdığı geleneksel ögeler ve karakteri korunurken, çağdaş

Detaylı

E V T E K S T İ L K A T A L O Ğ U

E V T E K S T İ L K A T A L O Ğ U EV TEKSTİL KATALOĞU Yepyeni hayatınıza ışıltı katacak Wedding Koleksiyonu, odanızda göz alıcı dünyaların kapısını aralayacak nevresim takımları ve yatak örtüleri, soğuk kış akşamlarınıza eşlik edecek eşsiz

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara...

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... SLEEP ROYAL S MATTRESS Sakura Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... Lüksün, üstün konfor ve en ileri teknolojilerle buluştuğu Sakura Serisi krallara layık uykunun tadını çıkarmak isteyenlere özel

Detaylı

Yaşamaya Değer...

Yaşamaya Değer... Yaşamaya Değer... www.burakhomefurnitures.com Üçlü Spor/ Pietra V6 - Üçlü Kapitone / Puma Yeşil Lizbon Üçlü Spor/ Truva 3015 - Üçlü Kapitone / Parma V910 Hem modern hem de klasik sevenlere ilham verici

Detaylı

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında!

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında! Her zevke hitap eden özel koleksiyonlardan dilediğinizi seçin, karar sizin... Mevsimler, doğa, hava, bitkiler ve evimizdeki menekşe bile değişiyor. Çevremizdeki her şey doğanın yenilenme hevesine ortak

Detaylı

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM YAŞAMAYA BEKLERİZ! Özenli tasarımıyla size özel bir yapı. Arterium 6. Kısım, butik ve modern bir proje. Az sayıda daireden oluşuyor ama büyük bir projenin tüm imkanlarını da sunuyor! Geniş iç mekanları

Detaylı

Wabi Koleksiyonu - Koru

Wabi Koleksiyonu - Koru Wabi Koleksiyonu Çanakkale Seramik in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan Koru, Iwa, Maburu ve Shiro serileri ile çağdaş ve estetik

Detaylı

Yaşamın renklerinden çoğalan

Yaşamın renklerinden çoğalan B tarz Yaşamın renklerinden çoğalan Ebru-Salih Egeli çifti ve oğulları Efe nin yaşadığı, doğanın kucağındaki Zekeriyaköy evi üç kattan oluşuyor. Zamanla çeşitlenen gereksinimlerin özellikle mutfak ve banyolarda

Detaylı

Perakende Fiyat Listesi mobilya, yatak ve ev tekstil konsept mağazasıdır.

Perakende Fiyat Listesi mobilya, yatak ve ev tekstil konsept mağazasıdır. Perakende Fiyat Listesi Enza Home bir mobilya, yatak ve ev tekstil konsept mağazasıdır. KOLTUK TAKIMLARI FESTİVAL YILDIZLARI 6.400 TL alışverişlerde 1.600 TL indirim kampanyasına dahil değildir. e Özel

Detaylı

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. ... SEHIRCILIK VE KONT ALGISINI YENIDEN TANIMLIYORZ Safranbolu nun en değerli ve en büyük arazileri üzerinde hayata geçireceğimiz Anadolu Yaşam

Detaylı

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN 1 ÜRÜN ALANA 2 nci ÜRÜN % 50 İNDİRİMLİ *Kampanya kapsamında ürünlerin fiyatı hesaplanırken fiyat sıralamasına göre (büyükten küçüğe) 2. ürüne %50 indirim uygulanacaktır. Çoklu alımlarda kampanyanın katları

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

Madalyonun diğer yüzü

Madalyonun diğer yüzü Ormanın içinde bir mücevher değeri taşıyan bahçe peyzajında çeşitli hayvan figürleri kullanılmış. Kemer Country evlerinin arasında tasarlanan gölet, ev sahiplerine hem yemyeşil doğanın içinde hem de suya

Detaylı

YILBAŞI KATALOĞU. İyiliklerle dolu bir yıl dileriz...

YILBAŞI KATALOĞU. İyiliklerle dolu bir yıl dileriz... YILBAŞI KATALOĞU İyiliklerle dolu bir yıl dileriz... Bu yılbaşında iyi şeyler dükkanından iyilik beğenin! LSV İyi Şeyler Dükkanı nın birbirinden güzel ürünleri arasından hem kendiniz hem de sevdikleriniz

Detaylı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı konsept Otel Samm Hotel Konaklama Sanatı Konaklamayı aleladelikten kurtarıp sanat içinde bir keyfe dönüştüren SAMM Hotel,modern ve minimal çizgisiyle Ankara nın vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor Ankara

Detaylı

KIRILL ISTOMIN in. renkli dünyası ve DEKO TASARIM

KIRILL ISTOMIN in. renkli dünyası ve DEKO TASARIM DEKO TASARIM Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr Biliyorum ki dekoratör sözcüğü bugün pek de popüler değil, hatta modası geçmiş bir ifade fakat yine de kendimi dekoratör olarak tanımlamak bana daha

Detaylı

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Evinize ilham veren tasarımlar.. Tasarımlarıyla evinizi, tarzıyla sizi tamamlayan salonlar.. İDEAL RAHATLIK VE KONFOR Geniş ürün gamıyla her zevke hitap eden ZELL CONCEPT

Detaylı

IKEA 2017'de ezber bozuyor ve yeni yılda kusursuz olmamayı kutluyor!

IKEA 2017'de ezber bozuyor ve yeni yılda kusursuz olmamayı kutluyor! Basın Bülteni IKEA 2017'de ezber bozuyor ve yeni yılda kusursuz olmamayı kutluyor! Yeni yıl yaklaşıyor... Herkes yeni yıl için alacağı kararları, bu yıl yapacağı yeni başlangıçları planlamaya ve yılbaşı

Detaylı

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN*

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN* 1 ÜRÜN ALANA 2 nci ÜRÜN* 50 İNDİRİMLİ *Kampanya kapsamında ürünlerin fiyatı hesaplanırken fiyat sıralamasına göre (büyükten küçüğe) 2. ürüne %50 indirim uygulanacaktır. Çoklu alımlarda kampanyanın katları

Detaylı

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım.

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. 1 Felsefemiz İşverenin hayallerini referans alarak tasarımda fark yaratmak, kişiye özel ve projenin gerektirdiği konsepti

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar index index Avangarde Takımlar 04-05 Lüks ELit Berjerli 06-07 Lüks ELit Berjerli 08-09 Lüks ELit Berjerli 10-11 Yalı 12-13 Yalı Takımlar 14-15 Zümrüt 16-17 Eftalya 18-19 Eliza 20-21 Eliza 22-23 Pırlanta

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Flora Konakları nda hayat var! İstanbul un Anadolu yakasında Tuzla ya yeni bir şehir kuruluyor. Hayalini kurduğunuz yaşamı size sunmaya hazırlanan

Detaylı

DEKORASYON Doğrusal geometri, kütlesel görünüm

DEKORASYON Doğrusal geometri, kütlesel görünüm İstanbul un loft stilindeki rezidans projelerinden birinde yer alan daire, Monlab Design ın kurucusu mimar Damla Kılıç Berberoğlu imzası taşıyor. Mimarın eşi ve kendisi için tasarladığı ev, yeni nesil

Detaylı

TERASLA EVİN YARIŞI EVLER

TERASLA EVİN YARIŞI EVLER Geçen ay Çukurcuma daki Galeri Artist te eserlerini sergileyen Deniz Say, evindeki atölyesinde çalışmaktan çok mutlu. TERASLA EVİN YARIŞI Şehrin en kaotik noktalarından birinde karşımıza çıkan Mimar Soli

Detaylı

TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE. %35 e varan İNDİRİM

TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE. %35 e varan İNDİRİM TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE %35 e varan İNDİRİM 7.317 *5.357 Yatak Odası 7.048 *5.160 Yemek Odası * Belirtilen fiyat, sürgülü dolap, şifonyer, şifonyer aynası, 160 lık başlık ve 2

Detaylı

Şehirdeki DEKORASYON. Yuvarlak bronz objeler ejderha yumurtalarını anımsatıyor. eşlik eden dekoratif objeler arasında.

Şehirdeki DEKORASYON. Yuvarlak bronz objeler ejderha yumurtalarını anımsatıyor. eşlik eden dekoratif objeler arasında. Kerim Çarmıklı otoparkla arasındaki kot farkı sebebiyle eğimli olan bahçeyi basamaklar ve aydınlatmalarla süsleyerek kademeli bir Zen bahçesi elde etmiş. İç mimar ve mobilya tasarımcısı Kerim Çarmıklı,

Detaylı

2015-2016 HALI KOLEKSİYONU

2015-2016 HALI KOLEKSİYONU 2015-2016 HALI KOLEKSİYONU DOĞA DOSTU MATERYALLER, SIRADIŞI DOKULAR, DEKORASYON TRENDLERİNİ BELİRLEYEN DESENLER, HD BASKI TEKNİĞİYLE CAPCANLI RENKLER, ULAŞILABİLİR FİYATLAR Enza Home 2015 Halı Koleksiyonu;

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15

A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15 A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15 index Mira Avangarde Trend Combo Angel 4-7 8-13 14-19 20-27 28-35 Nazar Eslem Ottoman 36-41 42-47 48-53 Chester Dilara Lady 54-61 62-67 68-73 4 5 Hayal kurmak önemlidir.

Detaylı

2018 İlkbahar Koleksiyonu

2018 İlkbahar Koleksiyonu 2018 İlkbahar Koleksiyonu Karmen Halıda; Hikâyesi Olan, Estetik Tasarımlar.. Yaşam alanlarınızda huzurlu ve mutlu bir atmosfer oluşturmanın peşine düşen Karmen Halı, duygularınıza hitap edecek, hikâyesi

Detaylı

Ramazan sofralarında keyifli buluşmalar

Ramazan sofralarında keyifli buluşmalar Basın bülteni 5 Temmuz 2013 Ramazan sofralarında keyifli buluşmalar Her zevke ve her bütçeye uygun tasarım ürünleriyle çeşitli dekorasyon çözümleri sunan IKEA, ev dekorasyonu uzmanlığını hem mağazalarındaki

Detaylı

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 İlkbahar Koleksiyonu YEPYENİ BİR FESTİVAL, YİNE BİR FESTİVAL Yenilenen logomuz ve yepyeni koleksiyonumuzla 2017-18

Detaylı

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR Tam 7 sene önce Exclusive Serisi ni tasarladığımızda o kadar çok sevildi ki, o kadar çok beğenildi ki, 40 yıllık Doğtaş, Doğtaş Exclusive oldu.

Detaylı

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir?

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Asil duruşu nedeniyle bayanların kıyafetlerde tercih ettiği renklerin başında siyah gelir. Kadına zerafet ve incelik katan siyah aynı zamanda kadınları daha zayıf ve

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro

Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro Anteros Konforlu ve Davetkâr 12.252 7.995 TL Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro Ceviz renginin sıcaklığı, siyah krom düğme kulpların şıklığı, yüksek ayaklı yapısı, kapaklardaki desen yönü farklılığı

Detaylı

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 Kış Koleksiyonu YEPYENİ BİR FESTİVAL, YİNE BİR FESTİVAL Yenilenen logomuz ve yepyeni koleksiyonumuzla 2017 / 2018

Detaylı

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI mimari esinlenmeler tarihi referanslar ispanyol zerafeti abartısız lüks YILIN MODA RENGİ TASARIMLA BULUŞUYOR Adını Güney Akdeniz in gün batımından alan ve moda dünyasına damgasını

Detaylı

Duvar Dekor Mobilya. Otel Tekstil. Aydınlatma. Yer Dekor. yerevdekor.com. Kalite Hep Ucuza

Duvar Dekor Mobilya. Otel Tekstil. Aydınlatma. Yer Dekor. yerevdekor.com. Kalite Hep Ucuza Yer Dekor Duvar Dekor Mobilya Aydınlatma Otel Tekstil Kalite Hep Ucuza yerevdekor.com Vintage Laminat Parke Ürün Kodu: 1018 Derzsiz / Natural Boyut: 8mm Trend Ürün 0850 302 57 20 25 GARANTİ YIL Laminat

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

NOCTURNE.

NOCTURNE. www.nocturne.com.tr spring/summer 17 04 18 44 Yeni feminen Güçlü, neşeli, seksi ve modern kadının modayla olan ilişkisi... Mesajımız var! Sloganlı tişörtler, spor pantolonlar ve çizgiler sokak modasında...

Detaylı

www.asirmobilya.com.tr

www.asirmobilya.com.tr www.asirmobilya.com.tr panel mobilya / 4-34 oturma grupları / 35-65 ASIR CONCEPT 2014/2015 köşe takımları / 66-70 genç odası takımları / 71-82 Çanakçıoğlu Grup, 1955 yılından günümüze iskelet, berjer,

Detaylı

AVD İNŞAAT Herkes İçin Kaliteli Yaşam AVD İnşaat

AVD İNŞAAT Herkes İçin Kaliteli Yaşam AVD İnşaat AVD İNŞAAT Modern mimari ve değişmeyen kalite anlayışımızla güvenilir konutlar üretmek Herkes İçin Kaliteli Yaşam sunmak en önemli amacımız. Akılda kalıcı ve modern mimari konseptlerin yanı sıra, sağlam

Detaylı

Atlantic. Koltuk Takımı. Yeni tasarım anlayışı insan ile başlıyor, kalpten konuşuyor, var olanı yeniden keşfediyor ve bizimle birlikte yaşlanıyor.

Atlantic. Koltuk Takımı. Yeni tasarım anlayışı insan ile başlıyor, kalpten konuşuyor, var olanı yeniden keşfediyor ve bizimle birlikte yaşlanıyor. CONTENT 06 Atlantic 42 10 Aura 46 14 Concorde 48 18 Duca 52 22 Lagos 56 26 Mia 60 30 Mona Lisa 62 34 Nago Corner 64 36 Nautilus 66 40 Nirvana Corner 67 NAGO Omega Corner Omega Salsa Tibet Torino Corner

Detaylı

Dekorasyona dair Küçük Sırlar

Dekorasyona dair Küçük Sırlar Dekorasyona dair Küçük Sırlar Sanat yönetmeni Pelin Aksu ile Küçük Sırlar dizisi için yaratılan evlerden birinde buluştuk. Çoğu zaman özenerek izlediğimiz yaşam alanlarının hikâyelerini öğrendik ve kendi

Detaylı

Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı?

Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı? Online Mobilya Alıverişi Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı? Internetten mobilya almak isteyenlere, önemli ipuçları! 1 Mobilyayı daha ucuza ve yorulmadan almak Ekonomik fiyat Yorulmadan alışveriş

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ

YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ Nora Serisi, Kuzey Avrupa etkisiyle şekilleniyor ve İskandinav tasarımın yalın anlayışıyla yaşam alanlarınızda aydınlık bir atmosfer yaratıyor.

Detaylı

METALİN SANAT İLE BULUŞMASI

METALİN SANAT İLE BULUŞMASI METALİN SANAT İLE BULUŞMASI Web : www.metadekor.com E-Posta : iletisim@metadekor.com Tel : +90 224 241 3090 Fab GSM : +90 533 739 1634 Fax : +90 224 242 9020 Adres : BTSO Organize Sanayi Bölgesi Lacivert

Detaylı

VİTRİN KUYUMCULUĞU BÖLÜMÜ MESLEK DERSLERİ VİTRİN

VİTRİN KUYUMCULUĞU BÖLÜMÜ MESLEK DERSLERİ VİTRİN VİTRİN KUYUMCULUĞU BÖLÜMÜ MESLEK DERSLERİ VİTRİN 1. Aşağıdakilerden hangisi vitrin i tanımlar? A) Satış yeridir. B) Bir reklamdır. C) Gösteri ve uygulamadır. D) Vitrin sunulacak ürünlerin sergilendiği,

Detaylı

Biz Kimiz? Sevgiler, Elif, Esra & Selda

Biz Kimiz? Sevgiler, Elif, Esra & Selda Ürün ve Hizmetler Sonbahar 2016 Biz Kimiz? "Kids, Living, etc", Mimarlık Fakültesi'nde aynı sıralarda yıllarca birlikte dirsek çürütmüş ve ilk annelik deneyimlerini de yakın zamanlarda beraber yaşamış

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

HighLight Aydınlatma

HighLight Aydınlatma HighLight Aydınlatma İçindekiler Hakkımızda 3 Showroom-Ofis-Üretim Merkezi 5 İş Ortaklarımız 7-22 Hakkımızda Highlight; Fark yaratan aydınlatma tasarımları ile yaşam alanlarınıza canlılık katıyor... İstanbul-Büyükçekmece

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır. Su olmadan medeniyet olmaz. Tarih boyu kurulan bütün medeniyetler su etrafında şekillenmiştir. Su kemerleri, sarnıçlar, çeşmeler ve hamamlar medeniyetin olmazsa olmaz unsurları haline gelmiştir. Özellikle

Detaylı

Bırakın doğa evinize gelsin!

Bırakın doğa evinize gelsin! Unica Class Bırakın doğa evinize gelsin! Gerçek malzemeler ile doğal tasarım 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Doğal bir özlem Modern hayat genellikle varlığımızın orijinal, gerçek ve saf yapıtaşlarını

Detaylı

bütünleşen mimari Denizle

bütünleşen mimari Denizle Denizle bütünleşen mimari Manzaraya 15 derecelik bir açıyla sürgülü cam kapılarla tasarlanan ön cephedeki salon, okyanusa uzanan masmavi bir perspektife sahip. Konforlu bir oturma düzeni oluşturan mobilyalarda

Detaylı

ALPİNA STYLE. ile stil sahibi evler

ALPİNA STYLE. ile stil sahibi evler ALPİNA STYLE ile stil sahibi evler ALPİNA STYLE ile Eşsiz Mekanlar Mekanlarınızı renkler ve parlaklık seviyeleri ile farklılaştırdınız bugüne kadar. Yaşam alanlarınızda dingin bir hava yakalamak için toprak

Detaylı

Simla nın seçimi ürünleri

Simla nın seçimi ürünleri TASARIM ve ALIŞVERİŞ Simla nın seçimi ürünleri MUTLU ŞEHİR ANNELERİNDEN Simla nın seçimi ürünleri Üsküdar markası şehirden olduğu kadar genç tasarımcıların vizyonlarından da ilham almayı seviyor. Yetenekleriyle

Detaylı

Dokuları ile öne çıkan evler

Dokuları ile öne çıkan evler art ı Mekan Dekorasyon & Mimarlık Dergisi SAYI 66 KASIM - ARALIK 2017 10 TL ISSN 1307-1939 Dokuları ile öne çıkan evler Söyleşi Güçlü çiçekler yeşerten kadın: Burçak Bingöl Sanatın biçimsel figürleri Devran

Detaylı

Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir

Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir Bugünün katmanlı ve karmaşık dünyasında, kendimizi sonsuz olasılıkların süreklilik arzeden vitrininde buluruz.

Detaylı

COLLECTION2017. dawood.com.tr

COLLECTION2017. dawood.com.tr COLLECTION2017 dawood.com.tr Seçkin Tasarım Anlayışı Detaylı İşçilik Modern Yaklaşım Geniş Ürün Gamı Güçlü Üretim Teknikleri Hayal etmek tasarımın en güçlü süreci, kalite iyi tasarımın vazgeçilmez bir

Detaylı

www.zeytuniteras.com Hayalini Kurduğunuz Müstakil Yaşam... www.zeytuniteras.com Diğerleri... Kargaşa içinde... Trafikten bunalmış... Şehir hayatını stres içinde yaşarken... Zeytuni Teras sakinleri ne

Detaylı

Pratik ev Fikirleri ve Alışveriş Dergisi

Pratik ev Fikirleri ve Alışveriş Dergisi YAYIN BİLGİLERİ Yayın yılı: Yayın periyodu: Tirajı: Okur Sayısı: 2006 Aylık 4,50 59.738 80.000 PRATİK EV FİKİRLERİ&ALIŞVERİŞ DERGİSİ TL EKİM 2013 Reklamın Görülme Sayısı: 205.000 4.50 TL Yayın Direktörü

Detaylı

2017 / 2018 Sezonu Ürün Kataloğu 2017 CATALOGUE 2018

2017 / 2018 Sezonu Ürün Kataloğu 2017 CATALOGUE 2018 2017 / 2018 Sezonu Ürün Kataloğu 2017 CATALOGUE 2018 simavishop.com KUMAŞ Doğadan ilham alınarak, sulu boya ve lido baskı yöntemi ile tasarlanan 12 farklı desenden oluşan seri de ana renkler mavi ve yeşilin

Detaylı

Yaşam alanınıza renk katar...

Yaşam alanınıza renk katar... Yaşam alanınıza renk katar... INDEX Ürün Adı Sayfa Saray Oymalı 04-05 Saray Oymalı 06-07 Saray 08-09 Saray 10-11 Konak 12-13 Konak 14-15 Köşk 16-17 Köşk 18-19 Firma Profili MAHYA deneyimi ve güvenirliği

Detaylı