BODRUM BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİLERİNDEN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BODRUM BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİLERİNDEN"

Transkript

1 BODRUM BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİLERİNDEN OKULLARI ACIBADEM HASTANESİ ONKOLOJİ MERKEZİ İÇİN MORAL SERGİSİ Bodrum Bahçeşehir Okulları öğrencilerinin yaptıkları resimler Acıbadem Hastanesi Onkoloji Bölümü nde sergilenmeye başlandı. Bahçeşehir Okulları öğrencileri, Görsel Sanatlar dersinde her ay bir sanatçının hayatı ve eserlerini tanıyarak, eserleri tekrar yorumluyorlar. Öğrencilerin yorumlarıyla yeniden şekillenen resimler, Acıbadem Hastanesi Onkoloji Merkezi Konferans Salonu fuaye alanında sergilenmeye başladı. Sergi Şubat ayı boyunca açık kalacak. Merkezde tedavi gören hastaların hastanede geçirdikleri zamanı renklendirebilmek ve eserleriyle hastalara moral vermek amacıyla yapılan serginin açılışı için Bodrum Bahçeşehir Okulları Karikatür Kulübü öğrencileri, okullarını temsilen Acıbadem Bodrum Hastanesi ni ziyaret etti. Hastane Kurumsal İletişim Sorumlusu Arzu Erciyaş tarafından karşılanan öğrencilere Onkoloji Merkezi Sorumlu Hemşiresi Hasan Kahraman ve Klinik Psikoloğu Seren Öztoprak eşlik etti. Merkezin Kemoterapi Bölümü ve burada yapılan işlemler hakkında kısaca bilgilendirilen öğrenciler, Radyasyon Onkolojisi bölümünde Uzman Hekim Dr. İlker Tosun ve Medikal Fizik Mühendisi Remzi Takeş tarafından Nükleer Tıp ve Radyasyon tedavisi konusunda bilgiler aldılar. Öğrencilerin ilgiyle dinlediği ve sorularına cevaplar aldığı tur sonunda bir açıklama yapan Görsel Sanatlar Öğretmeni Salih Uygun, Derslerimizde, öğrencilerimizde sanat kültürü oluşturmayı ve sanatçıları daha yaratıcı yöntemlerle tanımalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Yaratıcı ve eğlenceli yöntemler kullanıyoruz. Keyifle yaptığımız dersler sonunda, öğrencilerimizin ortaya çıkardığı eserleri bu şekilde

2 değerlendirebilmek ve böyle güzel bir amaca hizmet edebilmek bizleri gerçekten motive etti dedi.

3

4

5

6

7 BODRUM DEVLET HASTANESİ NİN İHALESİ YAPILDI Yeni Bodrum Devlet Hastanesi 150 yataklı olacak AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk ün Sağlık Bakanlığı nezdinde girişim ve çalışmaları neticesinde 2 yıldır bekleyen Bodrum Devlet Hastanesi projesi Aralık ayı içerisinde onaylanmıştı. 77 yataklı olan eski Bodrum Devlet Hastanesi ne ek olarak 150 yataklı modern ve çağımız standartlarına uygun yeni hastanenin ihalesi 1 Şubat 2016 tarihinde yapıldı.

8 Milletvekilleri, Özyer ve Öztürk ihale değerlendirme sürecinin de ivedilikle sonuçlandırılması ve Bodrum un bir an önce yeni hastanesine kavuşması için işin takipçisi olmaya devam edeceklerini belirttiler. İçinde banyo ve lavobası bulunan tekli ve iki kişilik odalar halinde inşa edilecek hastane, modern ameliyathanesi, yeni poliklinikleri, yoğun bakım üniteleri ile hizmete sunulacak. Bodrum Devlet Hastanesi mevcut arsası, inşaat alanı sınırlarına ulaştığı için yeni ek bina inşaatı yapılamıyordu. Bu sebeple yeni bina yapımı için yapılan araştırma sonunda, Konacık Beldesinde bulunan 680, 681, 684 parsellerin kadastro çalışmaları yapılarak hazine adına tescil ettirildi. Daha sonra tek parsel haline getirilerek oluşturulan 167 ada 2 parselde kayıtlı ,01 m² büyüklüğündeki taşınmazın Sağlık Bakanlığı na tahsis edildi. Sağlık Bakanlığı nca yeni hastane binası projelendirilmiş olup, proje bilgilerine göre hastane yaklaşık m² lik oturum alanına sahip. Hastanenin kapalı alanı , 72 m² dir. Muğla Milletvekilleri Özyer ve Öztürk yaptıkları açıklama ile; yeni hastanenin şimdiden dileyip. hemşerilerimize ve hayırlı ve uğurlu olması turistlere en modern sağlık hizmetlerinin sunulması için Muğla genelinde çalışmalarına devam edeceğiz dediler. Özyer ve Öztürk; seçim döneminde söz verdikleri gibi, zaman ve mekan kavramı gözetmeksizin birlik beraberlik içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini, Muğlaya ve Muğlalılara, plan, proje, yatırım, istihdam ve hizmet konusunda kesintisiz olarak destek olacaklarını ifade ettiler. BODRUM A HAYIRLI OLSUN İhalenin yapılmasının ardından İtiraz ve komisyon kararının yaklaşık bir ay sonra tamamlanacağını ifade eden Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp şu sözlere yer verdi ihalenin kimlere erildiği ve ne şekilde olduğu konusuna daha

9 detaylı bilgiye yaklaşık 1 ay sonra sahip olacağız. Ben şimdiden herkes için ve Bodrum için hayırlı olmasını diliyorum. 150 Yataklı yeni bir hastanemiz var. Bu hastane ile ilgilide uzun süren bir çalışmamız oldu. Ben buradan özellikle her iki vekilime de teşekkür ediyorum konunun takipçisi oldukları için. Bizlerde burada sonuna kadar hastanemizin tamamlanması ile ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz.

10 AK PARTİ BODRUM İLÇE BAŞKANI ÇİĞDEM DEMİRALP BODRUM A 150 YATAKLI HASTANE YAPILIYOR YENİ İHALE 15 OCAK TA Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp bir açıklama yaparak, uzun süredir gündemde yer alan yeni Bodrum Devlet Hastanesi projesi ile ilgili Sağlık Bakanlığına yer tahsisinin yapıldığını ve 15 Ocak günü de yeni hastane ihalesinin yapılacağını söyledi. Basın toplantısına Ak Parti Kadın Başkanı Fatoş Erarslan Ay.

11 Yönetim Kurulu Halkla İlişkiler Başkanı Ulvin Türkmen, Arge Başkanı Orhan Dinç, Teşkilat Başkanı Yener Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Tabak, Kadın Kolları Yönetim Üyeleri, Sibel Özönal ve Yeter Meşe, Gençlik Kolları Başkanı Musa Orman katıldılar. Üç yıla yakın bir süredir gündemden düşmeyen, ancak arazi tahsisi ve ihalesi yapılamadığı için inşaatına da başlanılamayan yeni 150 yataklı Bodrum Devlet Hastanesi için, arazi tahsisinin gerçekleştiğini ifade eden AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Demiralp, Yeni Bodrum Devlet Hastanesi 27 bin metrekare kapalı alanda ve 150 yataklı, modern ve çağımız standartlarına uygun olarak projelendirildi dedi. Başkan Demiralp 1996 yılından bu yana hizmet veren Bodrum Devlet Hastanesinin artık yeterli olmadığını dile getirerek, uzun zamandır gündemden düşmeyen Yeni Bodrum Devlet Hastanesi ile ilgili sona gelindiğini, inşaatın da en geç iki yıl içinde tamamlanarak Bodrumluların hizmetine gireceğinin müjdesini verdi. Başkan Demiralp in açıklamasını şu sözlerle sürdürdü; Yaklaşık iki yıldır beklenen yeni Bodrum Devlet hastanesi ihalesi 15 Ocak 2016 tarihinde yapılacak. Sağlık bakanlığınca yeni hastane binası projelendirilmiştir. 6 bin 200 metrekare oturma alanına sahip olan hastanenin, kapalı alanı ,72 metrekare dir. Konacık mahallesinde 680, 681, 684 parselde kadastro çalışmaları yapılmış ve hazine adına tescil ettirilmiştir. Tek parsel haline getirilen taşınmaz, 167 ada 2 parselde kayıtlı m2 büyüklüğündedir ve Sağlık Bakanlığına tahsisi sağlanmıştır. Yeni Bodrum Devlet hastanesi 150 yataklı modern ve çağımız standartlarına uygun olarak projelendirilmiştir. İçinde banyo ve lavabosu bulunan tekli ve iki kişilik odalar halinde inşa edilecek olan hastane, modern ameliyathanesi, yeni poliklinikleri, yoğun bakım üniteleri ile Bodrumda yaşayan ve turizm mevsiminde Bodrumu tercih eden yerli ve yabancı turiste hizmet verecektir.

12 Başkan Demiralp basın açıklamasının sonunda şunları söyledi; 16 Kasım 2014 de İlçe Kongresine katılarak hastane projesini hayata geçireceği sözünü veren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer, Nihat Öztürk e ve bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

13 Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp

14 3.YAŞINI DOĞDUĞU HASTANEDE YATAN ANNESİNİN YANINDA KUTLADI Aylin Nayır bundan üç sene önce de Özel Bodrum Hastanesi nde sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bartu adı verilen bebek üçüncü yaşını, bu kez solunum sıkıntısı ile Özel Bodrum Hastanesi nde yatan annesiyle birlikte, doğduğu hastanede kutladı. Aylin Nayır ın iş arkadaşlarının da katıldığı sürpriz doğum günü kutlamasında duygusal anlar yaşandı. Tedavisi Özel Bodrum Hastanesi, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hakan Avcı tarafından yürütülen Aylin Nayır Oğlumu bu hastanede doğurdum, sağlığıma bu hastanede kavuştum. Bugün de oğlumun doğum gününü kutluyoruz. Özel Bodrum Hastanesi gerçekten de bizim için çok özel.çok duygulandım. şeklinde konuştu.

15 Sağlıklı Dişler için Bunları Yapmayın! Sağlıklı dişlere sahip olmak için günde 2 kere dişlerimizi fırçalamamız, diş ipi kullanmamız ve düzenli aralıklarla diş hekimi kontrolüne gitmemiz gerektiğini belirten Bağcılar Hospitadent Diş Hastanesi Başhekimi Diş Hekimi Oğuz Kara, Ancak bunun yanında hangi gıdaların dişlerimize ne kadar zarar verdiğini de bilmemiz gerekir. Özellikle dişler için en zararlı ve uzak durulması gereken şey yiyecek ve içeceklerin içerisindeki asittir. Asit, gıdaların içinde direk bulunabileceği gibi aldığımız besinlerdeki karbonhidratların ağızdaki bakteriler tarafından aside dönüşmesiyle de oluşur. Dişlere en çok zarar veren karbonhidrat ve asit içeren gıda ve içeceklerden mümkün olduğu kadar uzak durulması gerekmektedir dedi.

16 Bağcılar Hospitadent Diş Hastanesi Başhekimi Diş Hekimi Oğuz Kara,sağlıklı bir gülümseye sahip olmak için uzak durulması gereken 10 zararlı yiyeceği ve içeceği açıkladı. 1. Sigara:Diş ve diş etlerine zarar verir,ağız kokusuna neden olur. 2. Alkol: Tükürük ağızımızdaki plağın ve asidin etkisini azaltacak ilk savunmamızdır. Bu yüzden ağız kuruluğuna sebep olacak her şey diş için zararlıdır. Alkol de ağız kuruluğuna sebep olacağı için kullanılmaması gereken bir içecektir. 3. Meyve Suları : PH ı 7 den düşük olan gıdalar dişlere zarar verir. PH I 2,5 olduğu için meyve suları da dişlere zararlıdır 4. Limon : PH ı 2 olduğu için dişler için zararlıdır. 5. Kola : En zararlı içeceklerden biridir. Çünkü hem fosforik asithem şeker hem de sitrik asit içerir. 6. Enerji içeceği : Sitrik asit ve şeker içerdiklerinden dolayı dişler için zararlıdırlar. 7. Y a p ı ş ı k g ı d a l a r ( l o k u m, j e l i bon vb.) : Tatlı şekerlemelerden daha zararlıdır. Çünkü daha fazla şeker verirler ve aynı zamanda sitrik asit içerirler. 8. Kuru Meyve: Kuru meyveler karbonhidrat ihtiva eder. Aynızamanda kuru meyveler yapışkanlığı sebebiyle ağız içinde daha uzun süre kalır. Sürekli kuru meyve yiyip dişlerinizi fırçalamamanız dişlerinizin çürümesine sebep olur. 9. Buz : Buz çiğnemek iyi bir fikir değildir. Buz çok serttir. Eğer eski büyük dolgularınız varsa buz yediğiniz zaman çok kolay bir şekilde dişleriniz kırılabilir. Soğuk aynı zamanda dişlerinizin kamaşmasına sebep da olabilir. 10. B e y a z E k m e k : T ü k ü r ü k t e b u l u n a n a m i l o z e n z i m i karbonhidratları şekere çeviren enzimdir. Fakat şekeri zararlı kılan şey ağızdaki bakterilerin şekeriyemesi ve asit ortaya çıkarmasıdır. Eğer ağızda hiç plak yoksa şekeri aside çevirecek ve diş çürüğü oluşturacak bir şey

17 de yoktur. ÖZEL BODRUM HASTANESİ NDE AŞILAMA İLE GELEN ÜÇÜZ BEBEKLER Özel Bodrum Hastanesi güvenlik görevlisi İmdat Ata ve Melek Ata evliliklerinin beşinci senesinde çocuk sahibi olmak için Özel Bodrum Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Orçun Koçak a başvurdular. Yapılan tedavi neticesinde aşılama yöntemi ile hamile kalan Melek Ata üçüz bebek dünyaya getirdi ve duygularını şöyle ifade etti: Dr. Orçun Bey in sayesinde çocuk sahibi olduk. İlk muayenemde ailemde ikiz öyküsü olduğunu anlatınca Orçun Bey, şakayla karışık biz sana üçüz bulalım o halde demişti, dediği gibi de oldu. Üçüz çocuk sahibi olmak çok güzel, eşim ve annem bakımlarına yardımcı oluyorlar. Allah isteyen herkese nasip etsin. Özel Bodrum Hastanesi Çocuk Doktorları Uz. Dr. Sevda Oktay ve Uz. Dr. İlke Karaçay Coşkun üçüzlerin gelişiminin son derece sağlıklı olduğunu kaydetti. Özel Bodrum Hastanesi ailesine yeni katılan ve şimdiden çok sevilen üçüzlere Yağmur, Yiğit ve Yağız isimleri verildi.ata ail esini kutluyor ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.

18 İNGİLİZ TIP ÖĞRENCİLERİ STAJ İÇİN BODRUM U SEÇTİ İngiltere deki Southhampton Üniversitesi nde dördüncü sınıf tıp öğrencisi olan 22 yaşındaki Stanislau Makaranka ve Maria Vittoria Capanna staj yapmak üzere Özel Bodrum Hastanesi ni seçtiler. Dünyanın istedikleri herhangi bir yerinde staj yapma imkanı verilen tıp öğrencileri değişik bir kültür tanımak, Bodrum un dünyaca ünlü güzelliklerini görmek ve tecrübe kazanmak için Özel Bodrum Hastanesi ni seçtiklerini söylediler. Makaranka, Özel Bodrum Hastanesi nde edindikleri tecrübe sonucunda, İngiltere deki sağlık sistemi ile kıyaslandığında burada uzman doktorlara ulaşmanın çok daha kolay olduğunu, İngiltere de hastaların hem doktoru görmek hem de tetkik yaptırmak için çok uzun süre beklemek zorunda olduklarını ve maliyeti düşürmek için gerekli olan birçok testin yapılamadığını belirterek: Buradaki sistem ve doktorlar daha çok hasta odaklı. Hemşireler tedavide İngiltere de olduğundan daha etkin rol alıyorlar. Bu da doktorların hastalara daha fazla zaman ayırabilmesini sağlıyor. Bodrum a gelmeden önce Türkiye deki sağlık standartları hakkında bir bilgim yoktu ancak şimdi söyleyebilirim ki burada uluslararası standartlarda yüksek kalitede sağlık hizmeti veriliyor ve son teknoloji ürünü cihazlar kullanılıyor. Dedi. Maria Vittoria Capanna ise Özel Bodrum Hastanesi ve çalışanlarının kendilerine her konuda çok yardımcı olduklarını ve ülkelerine daha donanımlı bir şekilde ve güzel anılarla döneceklerini söyledi.

19 EMEL SAYIN TABURCU OLDU Bodrum da tatil tapan Türk Sanat Müziği nin ünlü sesi Emel Sayın, bir kafede başını şemsiyeye çarpması sonucu hastanelik oldu. Tetkiklerinden ciddi bir soruna rastlanmayan sanatçı taburcu edildi. Bodrum da tatil yapan Emel Sayın arkadaşları ile gittiği kafeden ayrılmak için oturduğu yerden kalkarken, güneşten korunmak için kullanılan şemsiyeye başını çarptı. Baş dönmesi yaşayan sanatçı özel araçla, Özel Bodrum Hastanesi ne götürüldü. Yapılan tetkiklerle herhangi bir soruna rastlanmadığı öğrenildi. Sayın, bir süre tedbir amacıyla hastanede gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Hastane çıkışında olukça neşeli olduğu gözlenen Emel Sayın Kafedeydik. Kalkarken başımı şemsiyeye biraz set çarptım herhalde. Korktuk ne olur ne olmaz diye hastaneye geldik. 2 gün için tatile geldim böyle bir şey oldu, görünmez kaza. Ama iyiyim çok şükür dedi. Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Abdullah Servet de Emel Sayın ın durumunun iyi olduğunu açıkladı. Servet Bir kafa travması geçirmiş. Tomografisini çektik. Çok şükür kanaması yok. Tetkiklerinden de bir sorunla karşılaşılmadı. Biraz gözetim altında tutuk dedi. Sayın, hastane çalışanlarına ve basın mensuplarına iyi günler diyerek bekleyen araca binip hastaneden ayrıldı.

20 Gazeteci Füsun Yoğun Bakımda Bölükbaşı Gazeteci Füsun Bölükbaşı Bodrum da Özel Bodrum HAstanesi nin yoğun bakım servisinde tedavi görüyor. Hürriyet Gazetesi nden emekli olduktan sonra uzun bir süredir Bodrum da yaşayan gazeteci Füsun Bölükbaşı geçirdiği rahatsızlık sonucu Özel Bodrum Hastanesinde yoğun bakım servisinde solunum cihazı desteği ile tedavi gördüğü öğrenildi. Füsun Bölükbaşı emekli olup Bodrum a yerleştikten sonra uzun bir süre gazetecilik yapmaya devam etti. Füsun Bölükbaşı Özel Bodrum Hastanesinde, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Füsun Karakaya, Kardiyolog Nejat Sönmez ve Anestezi doktoru Yelda Doğan ın n kontrolünde ki tedavisine bir süre daha devam edileceği öğrenildi. Gazeteci Füsun Bölükbaşı nın meslek hayatı boyunca aldığı çok sayıda başarı ödülü bulunuyor. Dr. Osman Gürün, Füsun Bölükbaşının ödülünü verirken

21 BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları ve ücretsiz sağlık hizmeti için grev Muğla Tabip Odası nın açıklamasında sağlık çalışanlarının 5 acil talebi olduğu belirtildi. 13 Mart 2015 Cuma 13:23 Sağlıkta dönüşüm programına karşı 16 derneğin öncülüğünde Türkiye genelinde başlatılan grev kapsamında Bodrum daki sağlık çalışanları da iş bıraktı. TTB nin öncülüğünde tüm Türkiye de gerçekleştirilen genel grev kapsamında, Muğla Tabip Odası Bodrum Temsilciliği, Diş Hekimleri Birliği, KESK e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası, Devrimci Sağlık İş Sendikası, Türk Hemşireler Derneği, Ebeler Derneği, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği, Tüm Radyoloji Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği, Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği, Türk Psikologlar Derneği ve Aktif Sağlık-Sen üyeleri, Bodrum da greve gitti. Gün boyu, acil hastalar, kanser, diyaliz hastaları ve yatan hastalar dışında hiç kimseye sağlık hizmeti sunulmayacağı bildirildi. Greve, Cumhuriyet Kadınları Derneği Bodrum Halikarnas Şubesi ile CHP Kadın Kolları da destek verdi. Bodrum Devlet Hastanesi bahçesinde buluşan sağlık çalışanları, Yetti Gari Haklarımız, Hastalarımız ve Mesleğimiz İçin

22 G(ö)REVDEYİZ yazılı bildirileri dağıttı. Aile hekimlerine mecburi acil nöbetine hayır, Devletin eli hastanın cebinde, Herkese ücretsiz sağlık hizmeti yazılı pankartlarla bir basın açıklaması yapan sağlık çalışanları, hemen her gün yaşanan şiddet olaylarına, yönetici ve amir baskısına, kötü çalışma alanlarına, rotasyonlara, sağlıkta taşeron sistemine ve acilde icap nöbetine hayır dediler. Muğla Tabip Odası Bodrum Temsilciliği adına basın açıklamasını okuyan Kardiyolog Dr. Yasemin Demirci, hekimlerin ve diğer sağlık çalışanlarının insanüstü bir çabayla, insanlık dışı koşullarda çalıştığını belirterek Sağlık Bakanlığı nı uyarıyor ve talep ediyoruz. Çalışma koşullarımız acilen düzeltilsin dedi. Demirci, basın açıklamasına şöyle devam etti: Çalışırken de emeklilikte de insanca yaşayabilecek güvenceli bir gelir talep ediyoruz. Yıllarca haftada 40 saatlik yasal sürenin çok üzerinde ve ağır koşullarda çalıştığımız halde bugüne dek bir türlü verilemeyen fiili hizmet zammını talep ediyoruz. Sağlık alanındaki mesleki eğitimin niteliği giderek bozulmakta, bu halkımızın geleceğini tehdit etmektedir. Sayıyı değil, nidteliği önceleyen bir politikayı talep ediyoruz. Nitelikli sağlık hizmetine bütün yurttaşlarımızın ücretsiz ulaşabilmesini talep ediyoruz sonrası hemşirelik mesleğine açıklık getiren yasa ve yönetmelik hükümlerinin gereğini yapmadığınız gibi, bu hükümleri kısa bir süre sonra ardı ardına yaptığınız başka düzenlemelerle işlemez hale getirdiniz. Böylece meslek yok olma aşamasına geldi. Gerekli düzenlemeleri derhal yapınız. Bakanlığa çağrımızdır. Birinci basamakta çalışanlara her gün yeni bir görev dayatmaktan vazgeçin. Basın açıklamasının ardından sağlık çalışanları sloganlar atarak Hükümetten taleplerini yinelediler. Sağlıkçılara hasta yakınları ve vatandaşlar da destek verdi. Muğla Tabip Odası adına açıklama yapan Dr. Yasemin Demirci, sağlık alanındaki örgütlerin dayanışma içindeki mücadelesini

23 herkes için sağlık hedefleri gerçekleşene kadar sürdüreceklerini söyledi. Demirci, Ocak ayından bu yana her Cumartesi günü olduğu gibi 14 Mart Tıp Bayramı nda da aile hekimleri ve ASM çalışanlarının nöbet direnişinin süreceğini belirtti. Grevdeki sağlık çalışanları daha sonra Devlet Hastanesi bahçesinde lokma dağıttı.

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

BODRUM BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİLERİNDEN

BODRUM BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİLERİNDEN BODRUM BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİLERİNDEN OKULLARI ACIBADEM HASTANESİ ONKOLOJİ MERKEZİ İÇİN MORAL SERGİSİ Bodrum Bahçeşehir Okulları öğrencilerinin yaptıkları resimler Acıbadem Hastanesi Onkoloji Bölümü nde sergilenmeye

Detaylı

BODRUMLU GİRİŞİMCİ YENİ BİR TAVUK IRKI YARATMAK İSTİYOR

BODRUMLU GİRİŞİMCİ YENİ BİR TAVUK IRKI YARATMAK İSTİYOR BODRUMLU GİRİŞİMCİ YENİ BİR TAVUK IRKI YARATMAK İSTİYOR YENİ IRKIN YUMURTALARINDA AMAÇ, EKONOMİK, SAĞLIKLI VE FAYDALI OLMALI Bodrumlu bir girişimci Dünyanın en çok yumurtlayan tavuk cinsini üretmek istediğini

Detaylı

MİLAS LI DOÇENTİN BÜYÜK BAŞARISI..

MİLAS LI DOÇENTİN BÜYÜK BAŞARISI.. MİLAS LI DOÇENTİN BAŞARISI.. BÜYÜK Dünyada benzerleri sadece A.B.D ve bazı Batı Avrupa ülkelerinde bulunan Türkiye nin ilk ve tek Prostat Görüntülemesi Mükemmeliyet Merkezi, aslen Milas doğumlu olan Doç.

Detaylı

LİMANLARIMIZ TRANSİT GEÇİŞLER İÇİN KULLANILACAK

LİMANLARIMIZ TRANSİT GEÇİŞLER İÇİN KULLANILACAK BAŞKAN DEMİRALP KIYI LİMANLARIMIZ TRANSİT GEÇİŞLER İÇİN KULLANILACAK Cumartesi günü Bodrum da düzenlenen Yasa Dışı Göçle Mücadele İstişare Toplantısı na İç İşleri Bakanı Efkan Ala da katıldı. Toplantı

Detaylı

BODRUM DEVLET HASTANESİ NİN İHALESİ YAPILDI

BODRUM DEVLET HASTANESİ NİN İHALESİ YAPILDI BODRUM DEVLET HASTANESİ NİN İHALESİ YAPILDI Yeni Bodrum Devlet Hastanesi 150 yataklı olacak AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk ün Sağlık Bakanlığı nezdinde girişim ve çalışmaları

Detaylı

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI SAĞLIK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLMASI BEKLENİYOR Muğla ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan Onkoloji Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete

Detaylı

Sağlıklı Dişler için Bunlardan Uzak Durun!

Sağlıklı Dişler için Bunlardan Uzak Durun! Sağlıklı Dişler için Bunlardan Uzak Durun! Sağlıklı dişlere sahip olmak için günde 2 kere dişlerimizi fırçalamamız, diş ipi kullanmamız ve düzenli aralıklarla diş hekimi kontrolüne gitmemiz gerektiğini

Detaylı

Sağlıklı Dişler için Bunları Yapmayın!

Sağlıklı Dişler için Bunları Yapmayın! Sağlıklı Dişler için Bunları Yapmayın! Sağlıklı dişlere sahip olmak için günde 2 kere dişlerimizi fırçalamamız, diş ipi kullanmamız ve düzenli aralıklarla diş hekimi kontrolüne gitmemiz gerektiğini belirten

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

DENİZ DİBİNDEN TONLARCA ÇÖP ÇIKTI

DENİZ DİBİNDEN TONLARCA ÇÖP ÇIKTI DENİZ DİBİNDEN TONLARCA ÇÖP ÇIKTI Bodrum da deniz dibi temizliği yapan bir gurup öğrenci denizden tonlarca çöp çıkardılar. Boğaziçi Üniversitesi sualtı sporları kulübü üyeleri Bodrumda ki koyları gezerek

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, TÜM İLÇE BAŞKANLARINDAN MAKRO PLANLAR İSTEDİ Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, partisinin Bodrum ilçe danışma kurulu toplantısına

Detaylı

BASIN AÇIKLAMASI. Kamu Hastane Birlikleri 3. Yıl Değerlendirmesi: Kamu Hastane Birlikleri Sistemi Sınıfta Kalmaya Devam Ediyor

BASIN AÇIKLAMASI. Kamu Hastane Birlikleri 3. Yıl Değerlendirmesi: Kamu Hastane Birlikleri Sistemi Sınıfta Kalmaya Devam Ediyor 09.02.2016 BASIN AÇIKLAMASI Kamu Hastane Birlikleri 3. Yıl Değerlendirmesi: Kamu Hastane Birlikleri Sistemi Sınıfta Kalmaya Devam Ediyor Artık Sağlık Bakanlığı kaynakları da ifade etmeye başladılar. Kamu

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Ýstanbul hastanelerinde GREV!

Ýstanbul hastanelerinde GREV! Ýstanbul hastanelerinde GREV! Onaylayan Administrator Wednesday, 20 April 2011 Orijinali için týklayýn Doktorlar, hemþireler, eczacýlar, diþ hekimleri, hastabakýcýlar, týp fakültesi öðrencileri ve taþeron

Detaylı

KÜRECİ VE DEMİRALP MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

KÜRECİ VE DEMİRALP MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ KÜRECİ VE DEMİRALP MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ KÜRECİ VE DEMİRALP MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ve AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp muhtarlarla bir araya

Detaylı

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık CHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye

Detaylı

KODU:KY.PR.02 YAYINLANMA TARİHİ:12.11.2015 REVİZYON TARİHİ: REVİZYON NO:00 SAYFA SAYISI:05

KODU:KY.PR.02 YAYINLANMA TARİHİ:12.11.2015 REVİZYON TARİHİ: REVİZYON NO:00 SAYFA SAYISI:05 KOMİSYON TOPLANTILARI YÖNETİM PROSEDÜRÜ KODU:KY.PR.02 YAYINLANMA TARİHİ:12.11.2015 REVİZYON TARİHİ: REVİZYON NO:00 SAYFA SAYISI:05 1. AMAÇ: Hastanemizdeki komisyonların; hizmet kalite standartları ve kalite

Detaylı

Bodrumspor dış transferde ilk imzayı attı

Bodrumspor dış transferde ilk imzayı attı Bodrumspor dış transferde ilk imzayı attı Spor Toto 3. Lige çıktığı ilk yıldan büyük başarı göstererek 2. Ligi zorlayan Bodrum Belediyesi Bodrumspor dış transferde ilk imzayı attı. Bir çok takımın transfer

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

Bodrum Bahçeşehir Okulları; Bodrum genelindeki tüm çocuklara açık olacak aktivitelerle

Bodrum Bahçeşehir Okulları; Bodrum genelindeki tüm çocuklara açık olacak aktivitelerle Bodrum Bahçeşehir Okulları ndan Midtown da Çocuklara Atölyeler Bodrum Bahçeşehir Okulları; Bodrum genelindeki tüm çocuklara açık olacak aktivitelerle öğrencilerine sunduğu kaliteli eğitimi okulun dışına

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İÇİN, ÖZYER VE ÖZTÜRK ÖDENEK ALDI

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İÇİN, ÖZYER VE ÖZTÜRK ÖDENEK ALDI MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İÇİN, ÖZYER VE ÖZTÜRK ÖDENEK ALDI Seydikemer, Yatağan ve Akyaka daki Muğla Üniversitesi için, Özyer ve Öztürk ödenek aldı. Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk,

Detaylı

NİSAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yeni Seçilen Tarsus CHP İlçe Yönetimini ziyaret ederek

Detaylı

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK TURİZİMDE YÜZDE 40 KAYIP BEKLEMİYORUZ Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve AK Parti Bodrum İlçe başkanı Çiğdem Demiralp, BODER ve TÜRSAB Başkanları ile bir

Detaylı

Grup adına açıklama yapan Kenan Çil, sağlık çalışanlarının problemlerinin giderek arttığı bir dönem yaşadıklarını iddia etti.

Grup adına açıklama yapan Kenan Çil, sağlık çalışanlarının problemlerinin giderek arttığı bir dönem yaşadıklarını iddia etti. Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Kamu Görevlileri Sendikası (Türk-Sağlık Sen) üyesi sağlık çalışanları, Sağlık Bakanlığı önünde tabutlu eylem yaptı. Türk Sağlık-Sen'den iş bırakma eylemi KAYSERİ (AA)

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Son Dakika KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU: Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından

Detaylı

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2011 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Genel Merkezi tarafından Bingöl ilinden sorumlu Milletvekili

Detaylı

ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı

ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı MİLLİ SAVUNMA BAKANI İSMET YILMAZ: -VATANDAŞLAR ALO 170 HATTI SAYESİNDE HER TÜRLÜ SORU VE SORUNLARINI OLDUKLARI YERDEN BİR TELEFONLA ÇÖZEBİLİYORLAR -AÇILAN ÇAĞRI

Detaylı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı Gurur Göç, yazarlığa adım attı Bodrum da geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan 22 yaşındaki Gurur Göç, Erken Gördüm Hayatı adlı ilk kitabını

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

Şanlıurfa Eğitim Seminerine büyük ilgi!

Şanlıurfa Eğitim Seminerine büyük ilgi! Şanlıurfa Eğitim Seminerine büyük ilgi! Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen Radyoteknoloji Eğitim Semineri açılış konuşmalarında; Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Acil Olarak Karşılanması Gereken 14 Mart Taleplerimiz ARTIK VAAT DEĞİL, İCRAAT İSTİYORUZ! EMEKLİ HEKİM VE HEKİM ÜCRETLERİ ARTIRILMASI

Acil Olarak Karşılanması Gereken 14 Mart Taleplerimiz ARTIK VAAT DEĞİL, İCRAAT İSTİYORUZ! EMEKLİ HEKİM VE HEKİM ÜCRETLERİ ARTIRILMASI Acil Olarak Karşılanması Gereken 14 Mart Taleplerimiz ARTIK VAAT DEĞİL, İCRAAT İSTİYORUZ!... 1. EMEKLİ HEKİM VE HEKİM ÜCRETLERİ ARTIRILMASI Mesleki bağımsızlık, insanca yaşayacak çalışma şartları, nitelikli

Detaylı

DİYALİZ SEKTÖRÜNDE YAŞANAN SORUNLAR

DİYALİZ SEKTÖRÜNDE YAŞANAN SORUNLAR DİYALİZ SEKTÖRÜNDE YAŞANAN SORUNLAR Dr.Adem SEZEN DİHED Yönetim Kurulu Başkanı KURUM ADI 2013 İtibariyle MERKEZİ SAYISI 2013 HEMODİYALİZ HASTA SAYISI 2013 HEMODİYALİZ CİHAZ SAYISI SAĞLIK BAKANLIĞI 426

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

Düzenleyici Kurumlar SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SAĞLIĞI ÇALIŞMA GRUBU TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ UZMANLIK DERNEKLERİ EŞGÜDÜM KURULU

Düzenleyici Kurumlar SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SAĞLIĞI ÇALIŞMA GRUBU TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ UZMANLIK DERNEKLERİ EŞGÜDÜM KURULU Amaç Yaptığı iş gereği radyasyona maruz kalan tüm sağlık çalışanlarının sağlığının korunması ve güvenliğinin sağlanması yönünde sorunların tespiti, çözüm önerilerinin oluşturulması ve birlikte çözüm için

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, basın mensuplarına yeni eğitim ve öğretim çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Toplantıya,

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Bodrum Gençlik Kolları tarafından Türkiye nin 7 coğrafi bölgesinden yöreye özgü 7 fidan getirildi. Fidanların 23 Nisan günü Bodrum da kararlaştırılacak uygun

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

ORTAK GÖRÜŞ 2010 ANKET VERİLERİ

ORTAK GÖRÜŞ 2010 ANKET VERİLERİ ORTAK GÖRÜŞ 2010 ANKET VERİLERİ Türk Tabipleri Birliği Hekimlerin Çalışma Koşulları, İşyükü ve İşgücüne ilişkin Ortak Görüş 2010 VERİ DÖKÜMÜ EKİM 2010 Yanıt dağılım grafkleri, tabloları ve anket soruları

Detaylı

H.İBRAHİM PETEKKAYA Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Antalya-Mart 2014

H.İBRAHİM PETEKKAYA Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Antalya-Mart 2014 İDARİ HİZMET, HUKUKİ ve İNSANİ SORUNLAR H.İBRAHİM PETEKKAYA Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Antalya-Mart 2014 İDARİ HİZMET Hekimler; Her geçen gün mesleki bilgilerini yerine getirmekten uzaklaşmakta,

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

DIŞ KAYNAKLI DOKÜMAN LİSTESİ. Kullanılan Bölüm. Yayın tarihi

DIŞ KAYNAKLI DOKÜMAN LİSTESİ. Kullanılan Bölüm. Yayın tarihi Kod:YÖN.LS.O1 : Nisan 2010 Kullanılan Bölüm 1 Türkiye Cumhuriyeti Anayasası Tüm Bölümler 2 Tababet ve Şuabatı Sanatlarının İcrasına Dair Kanun Tüm Bölümler 3 Kaliteyi Geliştirme ve Performans Değerlendirme

Detaylı

ACIBADEM BODRUM HASTANESİ

ACIBADEM BODRUM HASTANESİ ACIBADEM BODRUM HASTANESİ KANSERE İNAT, EL ELE HAYAT DEDİ Acıbadem Bodrum Hastanesi, en sık görülen kanser türlerinin başında gelen kolon ve meme kanserine karşı farkındalık yaratmak için Kansere İnat,

Detaylı

SANATORYUM ATATÜRK ÜN HAYALİNDEKİ HASTANE: Hastanemizin kuruluş düşüncesi 1930 lu yıllara dayanmaktadır. Toraks Bülteni 33

SANATORYUM ATATÜRK ÜN HAYALİNDEKİ HASTANE: Hastanemizin kuruluş düşüncesi 1930 lu yıllara dayanmaktadır. Toraks Bülteni 33 ATATÜRK ÜN HAYALİNDEKİ HASTANE: SANATORYUM Vefatından birkaç sene öncesinde Atatürk, yaverlerinden Cevat Abbas Bey in köşküne sık sık gelir ve hastanemizin şu an bulunduğu tepeden Ankara yı seyredermiş.

Detaylı

TÜRK CERRAHİ YETERLİK KURULU

TÜRK CERRAHİ YETERLİK KURULU TÜRK CERRAHİ YETERLİK KURULU EĞİTİM KURUMLARI VE PROGRAMI DEĞERLENDİRME KOMİSYONU Form-1 EĞİTİM KURUMU (ANABİLİM DALI/KLİNİK) ve PROGRAMI DEĞERLENDİRME FORMU (UEMS ve ACGME Eğitim Kurumları değerlendirme

Detaylı

Administrator tarafından yazıldı.

Administrator tarafından yazıldı. Çamlıyayla Köyü Dernek yönetimi ve Kadın kolları geçtiğimiz hafta sonu çok güzel organizasyonla Alucra-Çamoluk-Şebinkarahisarlı sağlık alanında çalışan tüm personelleri biraraya getirdi. İstanbul bölgesinde

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçede görev yapan 128 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek 2014 ün değerlendirmesini yaptı. Geride kalan yılı birbirinden güzel

Detaylı

KARNE DÖNEMİ GELDİ, ANNE BABALAR DİKKAT!

KARNE DÖNEMİ GELDİ, ANNE BABALAR DİKKAT! KARNE DÖNEMİ GELDİ, ANNE BABALAR DİKKAT! Karne dönemi, notları iyi olan çocuklar ve aileleri için heyecan, mutluluk ve başarı; iyi olmayanlar için ise kaygı, stres ve başarısızlık anlamına gelebiliyor.

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. BASIN ÇALIġMALARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. BASIN ÇALIġMALARI BASIN ÇALIġMALARI BASIN AÇIKLAMALARIMIZ 5 Mayıs 2010 Özelleştirme Karşıtı Platform İstanbul Bileşenleri nin Taksim BEDAŞ önünde gerçekleştiği basın açıklaması yoğun bir katılımla yapıldı. Şubemiz üye ve

Detaylı

Başkan Acar SGK Müfettişlerinin Eğitim Seminerine Katıldı

Başkan Acar SGK Müfettişlerinin Eğitim Seminerine Katıldı Başkan Acar SGK Müfettişlerinin Eğitim Seminerine Katıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: - VATANDAŞLARIMIZA DAHA KALİTELİ, NİTELİKLİ HİZMETİ VERMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi Ordu da 2010 yılında yapılan yatırımlar ve 2011 yılı için programlanan yatırımlarla ilgili milletvekilleri, il genel meclisi üyeleri ilgili Daire müdürleri ve köy muhtarların katıldığı geniş katılımlı

Detaylı

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yaşlılar Haftası nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri ile birlikte ilçelerde vatandaşları

Detaylı

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 23 OCAK 2017 - ANTALYA T ürkiye Hemofili Derneğinin (TRHD) düzenlediği Türkiye Bölgesel Hemofili Sempozyumlarının dördüncüsü; Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Akdeniz

Detaylı

SGK Başkanı, Naci Şahin Konferans Salonu Açılışını Yaptı

SGK Başkanı, Naci Şahin Konferans Salonu Açılışını Yaptı SGK Başkanı, Naci Şahin Konferans Salonu Açılışını Yaptı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -PERSONEL ODAKLI HİZMET ANLAYIŞINI ÖNEMSİYORUZ SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKAN YARDIMCISI MURAT

Detaylı

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Gençlik Kollarının düzenlediği fidan dikme etkinliğine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem

Detaylı

YATAKLI TEDAVİ KURUMLARI DAİRESİ YATAKLI TEDAVİ KURUMLARI BAŞHEKİMİ KADROSU HİZMET ŞEMASI

YATAKLI TEDAVİ KURUMLARI DAİRESİ YATAKLI TEDAVİ KURUMLARI BAŞHEKİMİ KADROSU HİZMET ŞEMASI YATAKLI TEDAVİ KURUMLARI BAŞHEKİMİ KADROSU Kadro Adı : Yataklı Tedavi Kurumları Başhekimi Maaş : Barem 18 B (1) Müdürün yönergeleri uyarınca Daire hizmetlerinin yürütülmesinde Müdüre yardımcı olmak; (2)

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

KLİNİK EĞİTİM HEMŞİRESİ REHBERLİĞİNDE İŞE YENİ BAŞLAYAN HEMŞİRELERİN ORYANTASYONU. Hazırlanma Tarihi: 21.09.2010

KLİNİK EĞİTİM HEMŞİRESİ REHBERLİĞİNDE İŞE YENİ BAŞLAYAN HEMŞİRELERİN ORYANTASYONU. Hazırlanma Tarihi: 21.09.2010 KLİNİK EĞİTİM HEMŞİRESİ REHBERLİĞİNDE İŞE YENİ BAŞLAYAN HEMŞİRELERİN ORYANTASYONU Hazırlanma Tarihi: 21.09.2010 İşe yeni başlayan hemşirelerin oryantasyonu Oryantasyon eğitimi, kurumda yeni göreve başlayan

Detaylı

EKİM 2017 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EKİM 2017 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EKİM 2017 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL- İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz ilçesinde Adıyaman Balyanlılar Derneği

Detaylı

PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 23.05.2013 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ, -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Türkiye deki Ölümlerin Yaklaşık %40 ının Nedeni Kalp Damar Hastalıkları İzmir Kâtip

Detaylı

ŞUBAT 2015 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

ŞUBAT 2015 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili ŞUBAT 2015 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli/Akdeniz Mahallesinde 2015 Genel Seçimlerine

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası 11-15 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Başkanı Yadigar

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Aralık 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Aralık 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Aralık 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Tarsus Parti Okulu Sandık Çevresi Sorumluları

Detaylı

EKİM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EKİM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EKİM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık İlçesi nde meydana gelen dolu yağışı

Detaylı

Radyoterapi Teknikerlerinin Eğitimi. Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Radyoterapi Teknikeri Derya ÇÖNE

Radyoterapi Teknikerlerinin Eğitimi. Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Radyoterapi Teknikeri Derya ÇÖNE Radyoterapi Teknikerlerinin Eğitimi Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Radyoterapi Teknikeri Derya ÇÖNE 1.Radyoterapi Teknikerleri Derneği Kongresi İSTANBUL 2013 Radyoterapi Teknikerlerinin Eğitimi Eğitimin

Detaylı

- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR

- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan 3. Yaş Baharı Kongresine Katıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: - SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündem

Pazartesi İzmir Basın Gündem 21.03.2016 Pazartesi İzmir Basın Gündem İZMİR İN KALBİ İKÇÜ DE ATIYOR! İzmir de kalp nakli gerçekleştiren ikinci merkez olan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, iki

Detaylı

SGK 4. Olağan Genel Kurulu ÇSG Bakanı Süleyman Soylu nun Başkanlığında Gerçekleştirildi

SGK 4. Olağan Genel Kurulu ÇSG Bakanı Süleyman Soylu nun Başkanlığında Gerçekleştirildi SGK 4. Olağan Genel Kurulu ÇSG Bakanı Süleyman Soylu nun Başkanlığında Gerçekleştirildi Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) 4. Olağan Genel Kurulu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı(ÇSGB) Süleyman Soylu nun ev

Detaylı

Karar Sayýsý : 2008/14123 Pazartesi, 13 Ekim 2008

Karar Sayýsý : 2008/14123 Pazartesi, 13 Ekim 2008 Karar Sayýsý : 2008/14123 Pazartesi, 13 Ekim 2008 Taþpýnar Muhasebe 12 Ekim 2008 PAZAR Resmî Gazete Sayý : 27022 MÝLLETLERARASI ANDLAÞMA Karar Sayýsý : 2008/14123 24 Mart 2008 tarihinde Ankarada imzalanan

Detaylı

KOMİTE ÇALIŞMA TALİMATI

KOMİTE ÇALIŞMA TALİMATI 1.AMAÇ: Hastanesindeki komisyonların; hizmet kalite standartları ve kalite yönetim sistemine uygunluğunun; sürekliliğini, yeterliliğini ve etkinliğini sağlamak için, planlanmış aralıklarla yapılan toplantıların

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Şubat 03, 2017-5:56:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan

Detaylı

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA İLGİLİ HER BİREYİN VE TOPLUMUN BİR TAKIM ÇALIŞMALARDA BULUNMASI

Detaylı

ÖRNEKTİR UZMANLIK ALANI HEKİM İSMİ 08:00-09:00 09:00-10:00 10:00-11:00 11:00-12:00 12:00-13:00 13:00-14:00 14:00-15:00 15:00-16:00 16:00-17:00

ÖRNEKTİR UZMANLIK ALANI HEKİM İSMİ 08:00-09:00 09:00-10:00 10:00-11:00 11:00-12:00 12:00-13:00 13:00-14:00 14:00-15:00 15:00-16:00 16:00-17:00 ÖRNEKTİR EK:1 HEKİM GÜNLÜK ÇALIŞMA TABLOSU.../.../2007 Bu tablo hekimlerin çalışma programları konusunda hastaların bilgilendirilebilmesi amacıyla hazırlanmıştır. UZMANLIK ALANI HEKİM İSMİ 08:00-09:00

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

Uzmanlar Solunum Sorunlarını Masaya Yatırdı

Uzmanlar Solunum Sorunlarını Masaya Yatırdı Uzmanlar Solunum Sorunlarını Masaya Yatırdı Üniversit emiz de Solunum Fiz yot erapisi ve Pulmoner Rehabilit asyon Sempoz yumu Düz enlendi Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu nda Solunum

Detaylı

KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU

KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HAZIRLAYANLAR Metinler Uz. Dr. Rabia TERZİ Metin Editör Leyla ERALP Resimler Tasarım

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu Kasım 06, 2016-7:47:00 Başbakan Binali Yıldırım, "Erzincan can şehirdir, canların şehridir. Erzincan Türkiye'nin, Erzincan

Detaylı

Saðlýk çalýþanlarý GöREV'de

Saðlýk çalýþanlarý GöREV'de Saðlýk çalýþanlarý GöREV'de Onaylayan Administrator Wednesday, 20 April 2011 Orijinali için týklayýn Saðlýk emekçilerinin 2 gün süren grevleri baþladý. Ülke genelindeki hastanelerin nereyse tamamýnda hastanede

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

ADANA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

ADANA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ ADANA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İSTATİSTİK 2013 HAZIRLAYAN Şennur ERDEM Tıbbi Teknolog GİRİŞ Ağız ve diş sağlığı, genel sağlığın, yaşamsal fonksiyonların ve yaşam kalitesinin önemli bir parçasıdır. Dünya

Detaylı