Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1

2

3

4 K E N T L E S M E D E A NEW PAGE IN

5 B E Y A Z B I R S A Y F A URBANIZATION

6

7 60 YILLIK 60 yıldır devam eden ticari faaliyetlerimizi Onur Beton ve Onur Çimento olarak inşaat malzemeleri ve çimento piyasalarında devam ettirdikten sonra bugün artık emlak sektöründe yepyeni bir projeyle karşınızdayız: For 60 years we have continued our business operations in the construction supplies and cement industries as Onur Beton and Onur Çimento companies and today we stand before you with a brand new project in the real property sector:

8 Binalar, insan içindir... Bu yüzden, projemizin merkezine insanımızı aldık. Onları hos tutacak, isteklerini yerine getirecek ve hayallerini gerçeklestirecek bir yer olması için elimizden gelen tüm gayreti ve özeni gösterdik. Buildings are for people... That s why our project is centered around people. We took great effort and care to build a place that would make them feel good, fulfill their wishes and realize their dreams. Mehmet Ali ONUR Yönetim Kurulu Başkanı Chairman of the Board

9

10 Onur Park Life Istanbul is offering high standarts of living and a luxurious lifestyle with both its architecture and facilities. We have enhanced the spaciousness brought out by our architectural style even more with the utmost green landscaping. Erkan AKER Onur Park Life Proje Mimarı Onur Park Life Project Architect

11

12 YENI BIR ACILIN Open a new lifestyle

13 İstanbul Bahçeşehir de hayat bulan Onur Park Life İstanbul, modern ve estetik çizgisiyle İstanbul a sıra dışı bir tasarım anlayışı katarken, İstanbullular a da yeni bir yaşam tarzı sunuyor. Onur Park Life Istanbul, which is coming to life in Bahçeşehir Istanbul, is offering a new lifestyle to the citizens of Istanbul, while adding an extraordinary design approach to the city with its modern and aesthetic lines.

14 AİLENİZ ve İŞİNİZ İÇİN Everything you ever wanted for your family and work

15 Konut, iş ve sosyal alanlarıyla karma bir proje olan Onur Park Life İstanbul, cazip lokasyonu, geniş ve ferah yerleşimi, insanı merkeze alan konsepti, manzarası açık blok anlayışı, yüksek tavanlı ve geniş daireleri, güvenli ve konforlu ortamı, zengin ve renkli seçenekler sunan sosyal yaşamıyla farklılık yaratıyor. Onur Park Life Istanbul, a mixed project including residences together with office and leisure areas, makes a difference with its appealing location, wide and spacious settlement, a concept centered around people, blocks with open sceneries, commodious apartments with high ceilings, a safe and comfortable surrounding, a social life that has rich and colorful options.

16 YEMYEŞİL Open to a green world

17 Onur Park Life İstanbul da mimari tarzın sağladığı ferahlık, yemyeşil çevre düzenlemesiyle daha da artırıldı. Çünkü insan ferahlığı en çok yeşille kucaklaşınca hisseder... Örnek bir çevre düzenlemesine sahip olan proje sayesinde hem şehirde yüksek standartlarda, konforlu bir hayatın keyfini çıkarabilir, hem de doğaya duyduğunuz özlemi giderebilirsiniz. At Onur Park Life Istanbul, the spaciousness brought out by the architectural style has been enhanced with utmost green landscaping. Because people will feel the most relieved when they embrace nature... Through this project that features an exemplary landscaping, you will be able to enjoy a luxurious life with high standarts in the city, as well as satisfy your longing for nature.

18 PRESTİJLİ BİR iş ortamına Open to a prestigious business world

19 Onur Park Life İstanbul da, hem şehrin önemli noktalarına yakın, hem de trafik ve park sorunundan uzak ofis alanları ve ticari ünitelerin yanı sıra konforlu konutlar ve zengin olanaklarla iş ve keyfi bir arada yaşayabilirsiniz. You can enjoy both work and life at Onur Park Life Istanbul, with comfortable residences, ample facilities and office areas that are far from traffic and parking problems and close to important locations in the city.

20 ALIŞVERİŞ ve EĞLENCEDE Open to joyous shopping and amusement alternatives

21 Alışveriş, eğlence ve keyfi bir arada yaşatan Onur Park Life İstanbul da şık restoranlarda damak tadınızı şımartabilir, açık hava mağaza konseptinde sunulan seçkin markalara ulaşarak doyasıya alışveriş keyfi yaşayabilirsiniz. You can pamper your palate at fine restaurants, access high-end brands that are presented in outdoor style stores and enjoy shopping to the fullest at Onur Park Life Istanbul, where shopping, leisure and enjoyment options are introduced together at one place.

22 K E Y I F L I, S A G L I K L I V E M U T L U L OPEN TO A LIFE FULL OF JOY,

23 U K D O L U B I R H A Y A T A A C I L I N HEALTH AND HAPPINESS

24

25 Hayatı dolu dolu yaşamak isteyenler için Onur Park Life İstanbul da birçok zengin seçenek bulunuyor. Fitness, squash, spor salonu, 2 adet tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve koşu parkları gibi sosyal donatılarla sağlıklı ve enerjik bir hayata adım atabilirsiniz. There are many rich options at Onur Park Life Istanbul for those who want to enjoy life to the fullest. You can enter a healthy and energetic life with features such as fitness, squash, GYM, two tennis courts, basketball and volleyball fields, walking and running parks.

26

27 Biri çocuk havuzu olmak üzere, yaz-kış faydalanabileceğiniz biri açılır kapanır 3 havuz ve kreş ile keyifli bir hayata açılabilirsiniz. You can open to a joyful life with three swimming pools that you can use all seasons, one of them being a folding one and one for the children, together with the day-care center for your kids.

28

29 Çocuklarınız kreşte, güvenli bir ortamda oyun oynarken siz de spa, Türk hamamı ve sauna gibi keyifli olanaklardan yararlanabilirsiniz. You can enjoy pleasant facilites such as spa, Turkish Bath and sauna while your kids plays in day-care center in a safe environment.

30 K O N F O R L U V E S I K B I R H A Y A T A OPEN TO A LUXURIOUS AND ELEGANT

31 A C I L I N LIFE

32

33 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan projenin her katında 4 daire bulunuyor. Önü açık olan daireler, aynı zamanda komşu daireleri de görmüyor, böylece müstakil ev rahatlığı sağlanıyor. The project offers 2+1 and 3+1 residences, with 4 residences at each storey. The scenic units also don t face each other, thus offering the privacy of a separate house.

34

35 Çağdaş olanakların yanı sıra geleneksel değerleri de öne çıkaran projede, aile konsepti doğrultusunda konutlarda kapalı mutfak ve ebeveyn banyosu bulunuyor. The project, which brings out modern facilities as well as traditional values, presents closed kitchens and parents bathrooms in the residences.

36

37 3,10 ile 3,80 metre arasında değişen kat yükseklikleri sayesinde geniş ve çok ferah yaşam alanları sunuluyor. The living areas are very large and commodious due to floor heights that differ from 3.10 to 3.80 meters.

38

39 Modern çizgilere ve üstün konfora sahip konutlarıyla Onur Park Life İstanbul, seçkin ve huzurlu bir yaşam tarzına açılıyor. Onur Park Life Istanbul is opening to a privileged and tranquil lifestyle with residences that have modern lines and offer excellent comfort.

40

41 İnsanı merkeze alan bir anlayışla tasarlanan Onur Park Life İstanbul, ferahlığı ve konforu önde tutan konutlarıyla aileniz için mükemmel seçenekler sunuyor. Onur Park Life Istanbul, designed to be centered around people, is presenting excellent choices for your family with residences that bring out spaciousness and comfort.

42

43 Onur Park Life İstanbul, kolay ulaşım sağlayan lokasyonu ve toplam 1000 araçlık otoparkıyla trafik ve otopark sorunundan uzak ofis alanları, depo imkânı da bulunan ticari üniteler ve alışveriş gibi keyifli seçenekler sunuyor. Her daireye özel otopark ve depo imkânı. Onur Park Life Istanbul, with a location that is easy to access and a parking lot with a capacity of 1000 vehicles, is offering office areas, trade units with storage rooms and joyful alternatives such as shopping, without having to engage with traffic and parking problems. Storage room ve private parking lot provided for each residence.

44 GUZEL BIR GELECEGE ACILIN OPEN TO A WONDERFUL FUTURE

45

46

47

48 Konut, iş ve sosyal alanlarıyla karma bir proje olan Onur Park Life İstanbul, değerli lokasyonu ve kolay ulaşım olanaklarıyla şehrin merkezine açılıyor. Proje, Bahçeşehir in hemen yanı başında, Atatürk Havalimanı ile yeni yapılan 3. havalimanının ise tam ortasında yer alıyor. Onur Park Life Istanbul, a mixed project including residences, office and leisure areas, is opening to the heart of the city with its esteemed location and easement of access. The project is right next to Bahçeşehir region, and in the middle of the Atatürk Airport and the new 3rd airport that is under construction. Atatürk Havaalanı na 20 dakika 3. Havaalanına 20 dakika 20 minutes to Atatürk Airport 20 minutes to the 3rd Airport Tüyap Fuar Alanına 10 dakika Akbatı AVM ye 2 dakika 10 minutes to TÜYAP Exhibition Center 2 minutes to Akbatı AVM (MALL) NOT: BU KATALOGTAKİ PROJELER, İNŞA EDİLECEK YAPI İÇİN BİR TASARIMDAN İBARETTİR. ONUR PARK LIFE, KATALOGTA YER ALAN PLAN VE GÖRSELLER ÜZERİNDE ÖNCEDEN DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINI SAKLI TUTAR. THE PROJECTS IN THIS CATALOGUE ARE MERELY DESIGNS FOR THE BUILDINGS TO BE CONSTRUCTED. ONUR PARK LIFE RESERVES THE RIGHT TO CHANCE PLANS AND VISUALS WITHOUT NOTIFICATION.

49 3. HAVALİMANI KARADENİZ YAPIMI PLANLANAN KANAL İSTANBUL PROJESİ 3. KÖPRÜ OTOYOLU 3. KÖPRÜ 3. KÖPRÜ TEM OTOYOLU BAĞLANTISI BAHÇEŞEHİR TEM OTOYOLU FSM KÖPRÜSÜ AKBATI ALIŞVERİŞ M. BÜYÜKÇEKMECE GÖLÜ TÜYAP FUAR ALANI ESENYURT KÜÇÜKÇEKMECE BAĞCILAR BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ BÜYÜKÇEKMECE E-5 OTOYOLU BEYLİKDÜZÜ WEST İSTANBUL MARİNA AVCILAR ATATÜRK HAVALİMANI MARMARA DENİZİ

50

51

52

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Bizim mahallede mutluluktan daha fazlası vardır. There is more than just happiness in our neighborhood. Mahalle dediğin sadece sokaklar

Detaylı

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc.

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. Gürsel Mh. İmrahor Cad. Polat Ofis 23/A Kağıthane / İstanbul Tel. / Phone: +90 212 210

Detaylı

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km Lokasyon - Location Harita - Map Ulaşım - Transportation Yerleşim Planı Lay Out Bağdat Caddesi 4 km Kadıköy 5,5 km Boğaziçi Köprüsü 7 km Beşiktaş 10 km Taksim 11 km Üsküdar 11,5 km Fatih Sultan Mehmet

Detaylı

PROJE GELİŞTİRME YATIRIM KİRALAMA İNŞAAT AVM YÖNETİMİ GAYRİMENKUL YÖNETİMİ

PROJE GELİŞTİRME YATIRIM KİRALAMA İNŞAAT AVM YÖNETİMİ GAYRİMENKUL YÖNETİMİ PROJE GELİŞTİRME YATIRIM KİRALAMA İNŞAAT AVM YÖNETİMİ GAYRİMENKUL YÖNETİMİ KONUM / LOCATION NOVADA OUTLET KONYA Novada Outlet Konya Mağazalar : 23.823 m 2 Restaurant - Cafe : 2869 m 2 Eğlence Merkezi :

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Şehir yeni bir mimari tasarımı karşılamaya hazırlanıyor Beylikdüzü nde yeni bir kültür... Nevsa Konakları; İstanbul un yeni yüzü Beylikdüzü nde, eşsiz konumu,

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

Doğaya komşu konforlu bir yaşam

Doğaya komşu konforlu bir yaşam Doğaya komşu konforlu bir yaşam Sevdiklerinizle birlikte gürültüden, karmaşadan uzak yeşilin huzur veren doğası, gökyüzünün ferahlatan maviliğini yaşayacağınız, özel yaşam alanlarımızda keyifle vakit geçirebileceğiniz

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner...

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Üstpark Afraze Evleri size sadece doğa ile yaşam değil, iyi bir gelecek vaad ediyor. Paranızın ve yatırımlarınızın değer kazanacağının adeta

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O Elysium Miramar H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O T H E I R D R E A M S... Elysium Miramar

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Adnan Kahveci nin en nezih bölgesinde yer alan ve modern hayat tarzının tüm özelliklerini barındıran yepyeni bir yaşam alanı Alya Penta Beylikdüzü vadi projesine

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA

KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA SWIMMING YÜZME FITNESS REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING KİŞİSEL EĞİTİM TURKISH BATH HAMAM

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

O F F I C E & T R A D E

O F F I C E & T R A D E OFFICE & TRADE OFFICE & TRADE www.baskule.com BEKLENTİLERLERİNİZİ YÜKSEK TUTUN SET YOUR EXPECTATIONS HIGH OFFICE & TRADE BAŞKULE DE YERİNİZİ ALIN 6478 m 2 alan üzerinde 26.000 m 2 kapalı alana sahip olan

Detaylı

Proje Künyesi. Project Information

Proje Künyesi. Project Information Proje Künyesi Project Information Arsa Alanı Toplam İnşaat Alanı Ticari Alan (Dükkan+Depo) Konut Alanı Açık Otopark Adedi Kapalı Otopark Adedi Sosyal Tesis Alanı Toplam Peyzaj Alanı Konut Adedi Konut Büyüklükleri

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Yeni hava limanı ve kanal İstanbul projesiyle bu bölgelerin hızla gelişeceği bilinmekte; yeni, düzenli yapılanmasıyla huzurlu bir yerleşim yeri olarak İstanbullular tarafından tercih edilen bu bölgenin

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

Bu katalogtaki bilgiler ve görseller tanıtım amaçlıdır. Proje, konut büyüklükleri ve mahal listelerinde, uygulama projesi esastır.

Bu katalogtaki bilgiler ve görseller tanıtım amaçlıdır. Proje, konut büyüklükleri ve mahal listelerinde, uygulama projesi esastır. MUTLULUĞA YOLCULUK Bu katalogtaki bilgiler ve görseller tanıtım amaçlıdır. Proje, konut büyüklükleri ve mahal listelerinde, uygulama BUTİK YAŞAM TEMALI İstanbul a yeni bir yaşam kültürü kazandıran, Atakent

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ Welcome to Turkey s Most Elegant Ramada Plaza Hotel KUSURSUZ HİZMET URBAN HOSPITALITY İlbak Holding'in turizm alanındaki ilk projesi olan Ramada Plaza

Detaylı

İSTANBUL UN EN BÜYÜK SAHİL KASABASI DOĞUYOR... MERCAN KONAKLARI. Kat Planları / Floor Plans

İSTANBUL UN EN BÜYÜK SAHİL KASABASI DOĞUYOR... MERCAN KONAKLARI. Kat Planları / Floor Plans İSTANBUL UN EN BÜYÜK SAHİL KASABASI DOĞUYOR... MERCAN KONAKLARI Kat Planları / Floor Plans Kalyon Evleri Mall School Beach Cafes and Restaurants Gym Hospital MERCAN KONAKLARI A Blok / A Building... ve.

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

4 adet 68 x 105 m 1 adet 65 x 95 m 1 adet 45 x 70 m. Papillon Belvil Hotel (Taşlıburun / Belek)

4 adet 68 x 105 m 1 adet 65 x 95 m 1 adet 45 x 70 m. Papillon Belvil Hotel (Taşlıburun / Belek) Our football fields are capable to meet all needs of international football teams during the training camps. Papillon Football Center has 4 pitches with International standart of 105 x 68 m and one 95

Detaylı

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Yeni hava limanı ve kanal İstanbul projesiyle bu bölgelerin hızla gelişeceği bilinmekte; yeni, düzenli yapılanmasıyla huzurlu bir yerleşim yeri olarak İstanbullular tarafından tercih edilen bu bölgenin

Detaylı

anorama Hayata, yeniden merhaba demek

anorama Hayata, yeniden merhaba demek Hayata, yeniden merhaba demek 01 Güne, güzel uyanmak isteyenler için... Panorama Pendik, 4.750 m² alan üzerinde, 18 adet 1+1, 57 adet 2+1, 54 adet 3+1 toplam 129 daireden oluşmaktadır. Proje, açık havuz,

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Vaziyet Planı İstanbul Bahçeşehİr de Yenİ Bİr Yaşam Spradon Vadİ de! 2011 Ocağında başlatılan Spradon Vadi projesi 2014 Ocak ında teslim ediliyor. 42.000 m²

Detaylı

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016 Mimari olmadan akustik, akustik olmadan da mimarlık olmaz! Mimari ve akustik el ele gider ve ben genellikle iyi akustik görülmek için orada değildir, mimarinin bir parçası olmalı derim. x: akustik There

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

İstanbul u kıskandıracak bir kent!

İstanbul u kıskandıracak bir kent! İstanbul u kıskandıracak bir kent! 100.000 m² arazi çocukken hep resmini çizdiginiz YESiLLER icinde BiR EV VARDI iste bu ev O EV 73.000 m² peyzaj Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup gereklilik halinde

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

Akkent Mah Sk. Akmim Country Evleri A Blok No:33 Kipa AVM Yanı Yenişehir / MERSİN. Tel: Fax :

Akkent Mah Sk. Akmim Country Evleri A Blok No:33 Kipa AVM Yanı Yenişehir / MERSİN. Tel: Fax : GROVE PARK Akkent Mah. 2321 Sk. Akmim Country Evleri A Blok No:33 Kipa AVM Yanı Yenişehir / MERSİN Tel: 0324 341 51 10 Fax : 0324 341 52 15 inşaat www.grovepark.com 01 BAŞLARKEN 03 PEYZAJ ALANLARI 02 DETAYLAR

Detaylı

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Hayallerinizi inşa ediyoruz. Sanat Park Hakkında Sanat Park, Konya nın en değerli caddelerinden Şefik Can ın hemen yanı başında yükseliyor. Konya

Detaylı

Bahçeli hayata bir adım...

Bahçeli hayata bir adım... Bahçeli hayata bir adım... Mutluluga bir adım, Bir adımla bahçeye açılan yasam., www.asmalievler.com Bahçeşehir in en sakin bölgesinde, bahçeli evlerden oluşan bir yaşam alanı hayal edin. Ve şimdi de,

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. GELECEK İÇİN PANORAMA YA GELECEKSİNİZ... Metro ve tramvay ın kesiştiği, İstanbul un

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m w w w. p a r k e r d e m l i. c o m www.parkerdemli.com HAYATIN TAM ORTASINDAYIZ! PROFESYONEL DENEYiM GÜVENLİ YAPILAR... Tmz Yapı olarak, kaliteli ve prestijli yaşam alanları üretmek, güvenilir olmak,

Detaylı

Yaşamın merkezinde. En Lüks Otellere Komşu Havalimanı na yakın Plajlara Yürüyüş Mesafesi. At the Center of Life. Luxurious Hotels

Yaşamın merkezinde. En Lüks Otellere Komşu Havalimanı na yakın Plajlara Yürüyüş Mesafesi. At the Center of Life. Luxurious Hotels Yaşamın merkezinde At the Center of Life Şehir Merkezine Yakın Close to the City Center En Lüks Otellere Komşu Havalimanı na yakın Plajlara Yürüyüş Mesafesi Right Next Door to the Most Luxurious Hotels

Detaylı

Şehrin daralttığı perspektife, yepyeni bir açı.

Şehrin daralttığı perspektife, yepyeni bir açı. Şehrin daralttığı perspektife, yepyeni bir açı. Valle Lacus, Büyükçekmece Gölü nün kıyısında 44 seçkin aileye inzivaya çekilmeden, doğal hayatın içerisinde konforlu ve şık bir yaşam sunuyor. Yaşaması kolay,

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111 I WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ Satılık - Apartman Dairesi 9,011,111 TL 169 m2 İstanbul / Beylikdüzü Oda Sayısı : 3 KADİR ÖZEL Telefon 212-875 55 57 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

PERLAVISTA OUTLET CENTER

PERLAVISTA OUTLET CENTER PERLAVISTA OUTLET CENTER PERLAVISTA OUTLET Genel Bilgiler I ARSA ALANI / SITE AREA 17,595 m² İNŞAAT ALANI / CONSTRUCTION AREA 108,168 m² KİRALANABİLİR ALAN / LEASABLE AREA 34,274 m² MAĞAZA SAYISI / NUMBER

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

Mayra TemExpres, lokasyonu, mimari özellikleri, sosyal olanakları ve muhteşem peyzajıyla, size beklentilerinizden daha fazlasını sunuyor.

Mayra TemExpres, lokasyonu, mimari özellikleri, sosyal olanakları ve muhteşem peyzajıyla, size beklentilerinizden daha fazlasını sunuyor. HAYATIN TEM MERKEZİ Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME GAYRİMENKUL GELİŞTİRME Halkal n n ilk Gerçek Residence Projesi: ARK Residence Türk Sanayisinin en önemli kurucularından birisi olan Komsan, bugüne kadar sunulan kalite anlayışını yukarılara taşıyarak gayrimenkul

Detaylı

Önceliğimiz, Aileniz....İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com

Önceliğimiz, Aileniz....İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com Önceliğimiz, Aileniz...İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com ÖNCELİĞİMİZ, AİLENİZ... Gül Yapı olarak, 30 yılı aşkın deneyimimizle binlerce kişinin mutluluğuna ev sahipliği yaptık. Kavaklı Konakları

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya...

Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya... Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya... Şehir hayatının kolaylıklarından vazgeçmeden şehrin karmaşasından uzaklaşmayı planlıyorsanız; evinize geldiğinizde huzurlu ve güvenli bir ortamda dinlenmek, sıcak

Detaylı

BAŞKAN DAN. From the CEO, FARUK TOPUZ Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞKAN DAN. From the CEO, FARUK TOPUZ Yönetim Kurulu Başkanı BAŞKAN DAN İnşaat alanında Türkiye ye getirdiği yeniliklerle prestij kazanan Topuzlar Yapı, Mavera Konutları, Mavera City ve Mavera Ahsen Projesinden sonra farklı büyük bir projeye daha imza atıyor. Topuzlar

Detaylı

Uçarlar Yapı - Beşikyapı ortak girişimidir.

Uçarlar Yapı - Beşikyapı ortak girişimidir. Uçarlar Yapı - Beşikyapı ortak girişimidir. Türkiye de inşaat sektörünün hızlı gelişimi ile başlayan süreçte Uçarlar Yapı ve Beşikyapı; yenilikçi bakış açısına sahip, yüksek kalite ilkeleri, çevre ve insan

Detaylı

Akzirve Strada projesine katkıda bulunan tasarımcılar: Mimari: İç Mimari: Peyzaj: DBArchitects Gönye Proje Tasarım On Tasarım

Akzirve Strada projesine katkıda bulunan tasarımcılar: Mimari: İç Mimari: Peyzaj: DBArchitects Gönye Proje Tasarım On Tasarım Akzirve Strada projesine katkıda bulunan tasarımcılar: Mimari: İç Mimari: Peyzaj: DBArchitects Gönye Proje Tasarım On Tasarım Türkiye Gayrimenkul Sektörünün Global Oyuncusu Akzirve Gayrimenkul & Yatırım;

Detaylı

Evin, senin artın olmalı.

Evin, senin artın olmalı. Sana uyum sağlayacak bir evin olsun istiyorsun. Aradığın her şeyi bulabileceğin, senin gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman senin gibi sakin bir ev. Evin, senin artın olmalı. BAZI FIRSATLAR BIR KEZ

Detaylı

IN THIS HOTEL HEALTH,

IN THIS HOTEL HEALTH, IN THIS HOTEL WE DO WE DO HEALTH, WE DO LOVE, WE DO REST, WE DO FUN, WE CARE YOUR BEAUTY, WE ARE FULL OF SURPRISE, WE DO CLEAN, WE DO TRADITION, WE DO HOSPITALITY, WE DO DELICIOUS TASTE WITH GUSTO, WE

Detaylı

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city 2 www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city OBA 1221 Yetkin Tur. İnş. ve Tic. A.Ş 1988 yılında kurulmuş olup, 28 yıldır Turizm ve İnşaat alanında faaliyet

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

Barış İnşaat. www.barisinsaatim.com

Barış İnşaat. www.barisinsaatim.com Barış İnşaat www.barisinsaatim.com 1 Barış İnşaat 1996 yılında kurulan şirketimizin felsefesi, şehrin ihtiyaçlarına yönelik kaliteli, estetik ve öncü projelere imza atmaktır. Şirket politikamız ise güvenlik,

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

Group. We re carrying on our operations for generating first class living and working spaces where everything is perfect.

Group. We re carrying on our operations for generating first class living and working spaces where everything is perfect. Makgroup sektördeki 18 yıllık tecrübe ve birikimi ile siz değerli müşterilerimize hayallerinizde olan kalite ve konforu gerçekleştirmek için var gücü ile çalışıyor... Makgroup is working with all its might,

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

Grade 8 / SBS PRACTICE TEST Test Number 9 SBS PRACTICE TEST 9

Grade 8 / SBS PRACTICE TEST Test Number 9 SBS PRACTICE TEST 9 Grade 8 / SBS PRACTICE TEST Test Number 9 SBS PRACTICE TEST 9 1.-5. sorularda konuşma balonlarında boş bırakılan yerlere uygun düşen sözcük ya da ifadeyi bulunuz. 3. We can t go out today it s raining

Detaylı

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum.

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Merhaba; Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Özyurtlar yaklaşık 25 yıldır bu bölgede birçok

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... H ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... PROJE ORTAKLIĞI B ir yudum değil, doya doya mutluluk... İnsan ilişkilerinin sıcaklığını özlüyoruz hepimiz Küçük, kendi halinde mahallelerde, sıcak komşuluk ilişkileri

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

Size yakışan hayat bu Butik te!

Size yakışan hayat bu Butik te! Size yakışan hayat bu Butik te! DENİZ VE GÖL BLUE BOUTIQUE'İN KONFORUNA BAKIYOR KİŞİYE ÖZEL BİR YAŞAM MERKEZİ MNG Şirketler Topluluğu, Blue Boutique projesiyle butik tasarımlı bir yaşam merkezini İstanbul

Detaylı

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... 07 deniz 09 ÖZEL HAYATLARA, ÖZEL BİR YER! Hayal ettiğiniz

Detaylı

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor.

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor. İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor. Gelişim aksı üzerinde bulunan Seyrek, yeni projelerle sürekli gelişiyor, değişiyor ve değerleniyor. Seyrek te değişime öncülük eden proje Studio City; farklı konut

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001 about us hakkımızda ISO 9001 ISO 18001 ISO 14001 Firmamız ATO'da 1967 yılında başlayan faaliyeti, inşaat sektöründe kendisine hak ettiği yeri aramasiyla devam etmektedir. Kuruluşumuzdan bu güne bitirilen

Detaylı

www. alyagrandis.com

www. alyagrandis.com www.alyagrandis.com Yaşaması ayrıcalıklı, yarınları çok kazançlı... www.alyagrandis.com 4 5 İstanbul un yeni nefesi... Şehir karmaşası, yoğun trafik, çevre kirliliği ve plansız şehirleşme kavramlarından

Detaylı

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve Club Romance ile yepyeni bir yaşamın kapıları sizin için aralanıyor. Günün tüm karmaşasını unutun ve kendinizi Club Romance ın konforlu ortamına bırakın.yorgunluk, stres, şehrin tüm karmaşası dışarıda

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL A3 B C5-A C4-B 622 ADA 1 PARSEL A2 C5-B C4-A C3-A C2-A C1-B C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B D1 D5 D3 C7-B C6-A C9-A C8-B D4 D2 C8-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL Mahalle kültürü geleceğe taşınıyor! Mahalle geleneğini

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

Baş döndüren bir yaşam...

Baş döndüren bir yaşam... Baş döndüren bir yaşam... Yükseklerdeki keyf in şehir hali... Yeditepe nin şehri... Asya dan Avrupa ya uzanan masal gibi bir şehirdir İstanbul. Dünyanın iki kıtayı birleştiren tek şehri, geçmişten bugüne

Detaylı