Bankalar ve bazı sanayi şirketlerinde hâlâ potansiyel var

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bankalar ve bazı sanayi şirketlerinde hâlâ potansiyel var"

Transkript

1 Türk Hisse Senetleri Bankalar ve bazı sanayi şirketlerinde hâlâ potansiyel var - Büyüme momentum hızlanıyor: Büyümenin artan dış açık için risk teşkil eden güçlü yurtiçi talep ile artış göstermesini bekliyoruz. TCMB nin politika duruşunun düşük kısa vadeli faiz oranları ve sıkı makro ihtiyati önlemlerden oluşmasını bekliyoruz. - Bankalar 2012 nin son çeyreğinde tahminlerin üzerinde kâr açıklayabilir, 2013 öngörüleri açıklanan sonuçların ardından iyileşebilir: Bankalar bonolardan daha ucuz kâr tahminlerimiz %11 artışa denk geliyor (çeyreksel bazda 4Ç12 de %21 artış), sektörün yükseliş potansiyeli %16. Öne çıkan isimler: Halkbank, Akbank, Garanti. - Sanayi şirketleri gücünü kaybediyor: Büyümede hızlanma beklemekle birlikte sanayi şirketlerinde satış artış beklentimiz %5. Bu beklentinin de fiyatlara yansıdığını ve yakın vadede kâr beklentilerinin yükselmeyeceğini bekliyoruz. Öte yandan küçük ölçekli hisseler geride kaldı ve pek çoğunun değer yaratabilecek katalizörü var. - İMKB 100: %9 yükseliş potansiyeli ile birlikte yılın ikinci çeyreğinde hisse seçmek zorlaşacak. Kâr tahminlerinin yükseltilmesine ilişkin beklentiler hafifliyor. - Önerdiklerimiz: Halkbank, Akbank, Garanti, Turkcell, Anadolu Efes, Alarko, Bizim, Anadolu Cam, Turcas, Do&Co, Pınar Süt. - Önermediklerimiz: Enka, Petkim, Yapı Kredi, Ford Otosan, Bank Asya. Önerdiklerimiz Hisse Kapanış HF Yük. Pot. Garanti Bank % Akbank % Halkbank % Turkcell % Pınar Süt % Anadolu Efes % Alarko Holding % Turcas Petrol % Anadolu Cam % Bizim Toptan % Do & Co % Önermediklerimiz Hisse Kapanış HF Yük. Pot. F Otosan % Petkim % Enka İnşaat % Yapı Kredi % Bank Asya % Finansinvest Araştırma yd@finansinvest.com Ali K. Akkoyunlu 1

2 2013 yılında hızlanmasını beklediğimiz büyüme kârlılıktaki artışa ilişkin sinyaller veriyor yılı ekonomik aktivitedeki zayıflamanın maliyetinin dengelendiği bir yıl oldu. Son dönemde açıklanan ve sadece %1,6 lık bir artışa işaret eden GSYH rakamları ekonomideki yavaşlamanın üçüncü çeyrekte arttığını gösterdi. - Ancak, ekonomik aktivitedeki zayıflığın büyük ölçüde geride kaldığını ve son dönemdeki öncü göstergelerin de 2012 yılında gördüğümüzden daha güçlü bir büyümeye işaret ettiğini görüyoruz. - Global parasal koşulların daha da gevşemesi (QE3) ve Türkiye nin daha yüksek bir kredi notuna sahip olmasının birleşiminin neticesinde ekonomik aktiviteyi hızlandıracak sermaye girişlerinin olmasını bekliyoruz yılı için büyüme beklentimiz %5.3 ile hem %4,5 olan piyasa beklentisinin, hem de %4 olan resmi hedefin üzerinde. - Sermaye girişlerinin büyümenin ana belirleyici faktörü olması nedeniyle önümüzdeki yıl dış açığın genişleyeceğini düşünüyoruz. Bununla birlikte cari açığın da 2013 yılında GSYH nin 2012 yılındaki %7 si olan seviyesinin altından %8 ine kadar yükselmesini bekliyoruz. - Aralık ayında politika faizinde indirim yapılmasının ardından, ilerleyen dönemlerde sermaye girişlerinde aşırı hızlanmalar olmadığı takdirde daha fazla indirim yapılmasını beklemiyoruz. Ancak, faiz koridorunun alt sınırının (gecelik borçlanma faizi) indirilmesi için biraz daha alan olduğunu görüyoruz. - Merkez Bankası nın politika hedeflerinden biri olarak cari açık baskısını artıran yurtiçi talebi kontrol altında tutmak istemesi nedeniyle, kredi büyümesini kontrol edeceğini düşünüyoruz. - Kısa vadeli faiz oranlarının çok düşük seviyelerde olması ile kredi büyümesindeki kontrolün daha sıkı makro ihtiyati önlemleri gerektirdiğini ve bunun da daha yüksek zorunlu karşılık oranlarına işaret ettiğini öngörüyoruz.

3 Bankalar: Daha fazla yukarı yönlü revizyon ve performans yolda.. Değerlemeler daha fazla alımı destekliyor - Bankacılık sektörü 4Ç12 kârlılığının çeyreksel bazda %21 artış kaydederek yılın en güçlü dönemi olmasını bekliyoruz. Finansal sonuçlardaki güçlenmenin arkasında ise 4Ç12 sezonu öncesi gelen not artırımının yüksek etkisi olduğunu söyleyebiliriz. 4Ç12 finansal sonuçlarındaki güçlü görünüm sadece, net kâr rakamından değil toplam gelirlerde (faiz gelirleri + işlem ücretleri) beklediğimiz %18 lik artıştan kaynaklanıyor. Ayrıca alım-satım kârlarının da beklentilerin üzerinde geleceğini öngörüsüyle, piyasanın finansal sonuçlara pozitif tepki vermesini bekliyoruz yılının ilk çeyreğinde kredi- mevduat spreadinin yatay kalması ve hacim büyümesinin güçlü olması ile kârların yıllık bazda güçlü büyüme kaydetmesini bekliyoruz. - 1Ç13 de yukarı yönlü revize olma potansiyeli yüksek kârlılıkları ile Türk bankacılık sektörünün bölgede ve gelişmekte olan piyasalar arasında parlamaya devam etmesini bekliyoruz. Ancak güçlü momentumu korunmak, birinci çeyrek sona erdikten sonra zor olacaktır. - %15,4 özsermaye kârlılığı ile sektör ortalaması 10x F/K ve 1,4x F/DD ile gelişmekte olan ülke piyasalarına paralel (Rusya dışında) işlem görüyor. - Kısa vadede bono piyasasına gelebilecek olası kâr satışlarının ise ucuz bulduğumuz bankacılık sektörü hisselerini olumsuz etkilemesini beklemiyoruz. - Büyüme ve/veya değerleme açısından Akbank, Garanti Bankası ve Halkbank öne çıkan hisse senetleri.

4 Sanayi Şirketleri: Göreceli olarak gücünü kaybediyor; değerlemeler heyecan vermiyor Bazı hisse senetlerinde potansiyel mevcut.. - İMKB de mevcut pek çok sektör için yurtiçi satışlar rekor seviyelere yükselerek göreli olarak daha doymuş bir düzeye ulaştı. Bu nedenle, geçmiş dönemlerde gördüğümüzün aksine, hızlanan büyüme ile benzer bir satış artışının olmasını beklemiyoruz. - Temel sektörlerin pek çoğunun %5 in üzerinde ciro büyümesi kaydetmesini bekliyoruz: Otomotiv, beyaz eşya, gayrimenkul segmentlerinin %5, yassı çelik segmentindeki satışların ise %3 büyüme kaydetmesini bekliyoruz. - Daha da önemlisi, hem şirketlerden edindiğimiz bilgilere hem de piyasadaki işlemlere baktığımızda yakın vadede cirolarda yukarı yönlü bir revizyon olmasını beklemiyoruz. Karşılıksız çeke ilişkin cezaların ılımlılaştırılması ve Suriye deki olaylar yurtiçindeki ticareti daha muhafazakâr hale getirdi. Gayrimenkul segmentinin 2014 yılındaki yüksek vergilendirme öncesinde erkene çekilen talep ile bu yılki öngörünün üzerinde kalması beklenebilir. Fakat diğer yıl satışlarında ciddi risk olduğunu düşünüyoruz. - Kar marjlarında ise canlanacak ekonomik aktivite ve sektörlere özgü nedenlerle olumlu gelişme olacaktır. - Bu denli yükselişin ardından yeni hisse hikâyeleri bulmak giderek güçleşiyor, pek çok sektör 2013 tahminlerine göre 6-7 FD/FAVÖK ve 10,5-12 F/K ile işlem görüyor. - Temettü ödeyecek şirketler, endeksin altında performans göstermesi beklenen hisse sayısını şimdilik azaltıyor. - Küçük ölçekliler endeksin altında performans gösterdi. Bankaların yükselişine devam etmesine rağmen, bu hisselerin de performans göstererek diğer hisseleri yakalamalarını öngörüyoruz.

5 İMKB-100 beklentiler sona geliyor.. Kâr beklentilerinin değişmesi için ne doğru ya da yanlış gidebilir? - Bankalar şu an için endeksin en önemli itici gücünü oluşturuyor. Bankaların kâr beklentilerinin sadece yılın dördüncü çeyreği için değil, 2013 yılı için de artırılacağını düşünüyoruz. Kârlara ilişkin tahminlerin yükseltilmesini şu andan itibaren yıl sonu sonuçları açıklanana kadar gerçekleşebilir (Şubat ortası). Bunun 2013 yılına ilişkin kâr algısının oluşması açısından en güçlü dönemlerden biri olduğunu düşünüyoruz. - İMKB de rekorların ardından daralan hisse yükselme potansiyelleri nedeniyle Türkiye de ucuz hisse bulmak zorlaşıyor. İMKB deki hisseler gelişen ülke piyasalarında görülen hisse değerlerinin en üst seviyesinden işlem görüyor. Türk şirketlerinin kârı global gelişen ülkelerdeki ile uyumlu büyüme gösterse de (yaklaşık %20), primli işlem görüyor (yaklaşık %12 ye karşın %10). - Yurtiçi talep ve ihracatta yaşanacak gelişmeler yukarı yönlü güncellemeleri ilerleyen dönemde tetikleyebilir. - Güçlü alım önerisi verebileceğimiz hisse bulmak giderek zorlaştı. Daha da önemlisi, piyasanın hisse bulmaya çalıştığını ve göreceli performanslar üzerinden tavsiye vermeye çalıştığını ve yurtiçi talebe ilişkin tahminlerin de oldukça abartıldığını görüyoruz. Bu da önceki deneyimlerimizden çıkardığımız üzere ayı piyasası öncesi hareketlere işaret ettiğinden bizi huzursuz ediyor. Piyasanın anlamlı getiriler elde edebilmesi için temettü döneminin sonuna kadar sanayi şirketlerinin verdiği beklentilerin iyileşmesi gerekiyor. - Faiz oranlarından ve kurdan da gelebilecek ek bir potansiyel kalmadı: Göstergenin en iyi ihtimalle bu seviyelerde yatay kalması/yükselişe geçmesini bekliyoruz. TL tarafında ise piyasanın dolar/tl kuruna ilişkin beklentisi 1,83 iken bizim tahminimiz: 1,90. Mevcut kur seviyesinin 1,77 olması doların seviyesinin piyasa beklentisinin %3 ve tahminimizin de %7 altında olduğuna işaret ediyor. Piyasa beklentisi doğru çıkarsa kârlar olumsuz etkilenecektir. - Tarihsel olarak yurtiçi hisse senedi piyasaları yılın ikinci çeyreklerinde zayıf bir performans gösterebiliyor. - Baz senaryomuzdan uzak olmasına rağmen, TCMB nin ilave faiz indirimlerine gitmesi bütün sektörler için kârlılık artışı açısından olumlu etki yaratabilir.

6 Önerdiğimiz Hisseler Önerdiğimiz Hisseler Hisse Kapanış HF Yükseliş pot kâr tahmini FI ve piyasa bek. farkı Eklenme Tarihi 30 Endeksi Göreceli Performans 3 aylık günlük ort.iş.hac. (TRY mn) 1A 3A 12A Neden Garanti Bankası % 22% 16/01/ % -3% 2% 2013 yılında kredi mevduat spreadi bazında sektörün üzerinde Sürdürülebilir net faiz marjı ve güçlü komisyon büyümesi ile 2013 yılında k3ar Akbank % 4% 16/01/ % -6% -8% büyümesi sektörün üzerinde Halkbank % 4% 16/01/ % 5% 16% F/DD/özsermaye kârlılığı bazında en iyi risk- getiri profiline sahip. Turkcell % -10% 16/01/ % -4% -15% Rekabet ortamı daha uygun, 2013 yılında %15 kâr büyümesi bekliyoruz. Temettü verimi %12. Pınar Süt % 4% 16/01/ % -5% -34% 2013 yılında fiyatlama marjlarındaki iyileşme ile kârın %40 ın üzerinde artış kaydetmesini bekliyoruz. %7 temettü verimi sunuyor. Anadolu Efes % 2% 16/01/ % -15% -29% 2Ç13 te EBI deki operasyonel iyileşme ve 2013 yılında kârda %16 büyüme bekliyoruz. Kâr yıl boyunca artış gösterebilir. Alarko Holding % 6% 16/01/ % 13% 10% Taahhüt portföyü ile kârın %45 artmasını bekliyoruz tahminlerine göre 9 F/K ile işlem görüyor. Turcas Petrol % a.d. 16/01/ % 10% 8% Rafineri finansmanının tamamlanması ve elektrik üretiminin başlaması. Değerleme yakın vadede artışa işaret ediyor. Anadolu Cam % 27% 16/01/ % -2% -22% Maliyetlerdeki marjların iyileşmesi ve kapasite kullanım oranının artması ile 2013 yılında kârdaki büyümenin %15 in üzerinde olmasını bekliyoruz. Bizim Mağazaları % 8% 16/01/ % 2% -12% 4Ç12 de güçlü hacim büyümesi. 1Ç13 te marjlarda artış.2013 te %29 kâr büyümesi. Do & Co % -14% 16/01/ % -3% -14% Yeni müşterilerin ve faaliyetlerin portföye eklenecek olması yılında mevcut satışlar %15 lik büyüme olması.

7 Önermediğimiz Hisseler Önermediğimiz Hisseler Hisse Kapanış HF Yükseliş potansiyeli 2013 kâr FI ve piy.bek. farkı Ekleme Tarihi 30 Endeksi Göreceli Performans 3 aylık ortalama günlük hacim (milyon TL) 1A 3A 12A Neden Ford Otosan % 4% 16/01/ % 3% -14% Güçlü performansın ardından pahalı. Petkim % 3% 16/01/ % 28% 6% Pahalı ve petrokimyadaki aşağı yönlü risklerle karşı karşıya Enka İnşaat % -13% 16/01/ % 6% -4% Kâr görünümü durağan, yeni inşaat işleri yok. Temel sermaye oranının sektörün altında olması nedeni ile iskontolu işlem Yapı Kredi % -2% 16/01/ % 4% 25% görebilir Bank Asya % -7% 16/01/ % 1% -6% Net faiz marjı ve aktif kalitesi görünümü zayıf.

8 Model Portföy İMKB 30 Endeks Portföy Ağırlık Artır/Azalt (baz puan) 3 aylık günlük ort. iş. hac. Göreceli Getiri Aradaki fark (%) (milyon TL) 1A 3A 12A Yorum GARAN 14.9% 16.5% % % -1% 2% 2013 yılında kredi mevduat spreadi bazında sektörün üzerinde Sürdürülebilir net faiz marjı ve güçlü komisyon büyümesi ile 2013 yılında k3ar AKBNK 12.1% 13.5% % % -5% -8% büyümesi sektörün üzerinde HALKB 8.9% 9.5% % % 2% 16% F/DD/özsermaye kârlılığı bazında en iyi risk- getiri profiline sahip. SAHOL 7.5% 7.5% 0.0 0% % 0% 15% Makul değerde işlem görüyor ancak KCHOL e göre fazla satıldı ISCTR 7.2% 6.9% % % -1% 22% 2013 yılında kârda büyüme beklemiyoruz.4ç12 de yukarı yönlü sürpriz yapabilir. BIMAS 6.5% 2.0% % % -3% 5% 4Ç sonuçları zayıf. Beğeniyoruz ancak kısa vadede katalizör yok. Rekabet ortamı daha uygun, 2013 yılında %15 kâr büyümesi bekliyoruz. Temettü TCELL 5.3% 7.6% % % -3% -15% verimi %12. TUPRS 5.0% 5.0% 0.0 0% % -1% -14% %7,5 temettü verimi. Operasyonlar heyecan verici değil. KCHOL 4.4% 4.0% % % 4% 8% Makul değerde işlem görüyor ancak SAHOL e göre fazla alındı YKBNK 3.4% 1.5% % % 5% 25% Temel sermaye oranının sektörün altında olması nedeni ile iskontolu işlem görebilir Büyümesini beğenmeye devam ediyoruz, ancak endeksin üzerinde gösterdiği THYAO 3.1% 3.1% 0.0 0% % 30% 97% performansın ardından soluklanabilir. VAKBN 2.6% 3.0% % % 6% 36% Kârlılık artış kaydedebilir. Endeksin altında performans göstermesi ve %10 luk temettü verimi ile iyi bir seçim TTKOM 2.5% 2.9% % % -3% -33% olabilir. Operasyonel görünümü tatmin edici değil. EREGL 2.1% 0.9% % % 3% -32% Arcelor un hisse satışı baskı yaratıyor yılında operasyonel iyileşme sınırlı ENKAI 1.5% 0.6% % % 8% -4% Kâr görünümü durağan, yeni inşaat işleri yok. ARCLK 1.6% 1.6% % % 2% 15% Güçlü performansın ardından pahalı. KOZAL 1.5% 1.0% % % -11% 2% 2013 te sınırlı yükseliş. Altında yükseliş beklemiyoruz. EKGYO 1.5% 0.5% % % -6% -4% Sınırlı yükseliş SISE 1.2% 1.2% 0.0 0% % 11% -25% Daha iyi operasyonel görünüm, ancak iştirakleri daha ucuz TOASO 1.0% 1.0% 0.0 0% % -7% 0% Makul değerde, ancak %7,2 temettü verimi sunuyor. PETKM 0.8% 0.0% % % 28% 6% Pahalı ve petrokimyadaki aşağı yönlü risklerle karşı karşıya ASYAB 0.8% 0.0% % % 7% -6% Net faiz marjı ve aktif kalitesi görünümü zayıf.

9 Model Portfolio (Devamı) İMKB 30 Endeks Portföy Ağırlık Artır/Azalt (baz puan) 3 aylık günlük ort. iş. hac. Göreceli Getiri Aradaki fark (%) (milyon TL) 1A 3A 12A Yorum KOZAA 0.8% 0.8% 0.0 0% % -7% 77% Bakır madeni faaliyetlerindeki olası artışlar yükseliş potansiyelini getiriyor DOHOL 0.7% 0.0% % % 4% 21% Takip dışı MGROS 0.6% 0.6% 0.0 0% % 3% 14% Değerleme cazip değil, ancak olası bir alım ya da birleşmeye oynanabilir KRDMD 0.6% 0.6% 0.0 0% % -5% 18% Dengeli talep görünümü ve gerçek değerinde TTRAK 0.5% 0.0% % 4.7-3% -1% -7% 2013 te kârda büyüme yok, %6,5 temettü verimi sunuyor. ASELS 0.5% 0.5% 0.0 0% 8.9 0% 10% 29% Yeni sözleşmeler nedeniyle yükseliş potansiyeli görebiliriz ancak 4Ç marj öngörüsünün gerisinde. IHLAS 0.5% 0.0% % % -19% 0% Takip dışı IPEKE 0.4% 0.0% % % 9% 87% Petrol arama yatırımları nedeniyle bedelli sermaye artırımı riski ile karşı karşıya. Total 100.0% 92.2%

10 Model Portföy (Devamı) Endeks Dışı Hisseler Ağırlık 3 aylık günlük ortalama işlem hacmi Göreceli Getiri Endeks Portföy Artır/Azalt (baz puan) Aradaki fark (%) (milyon TL) 1A 3A 12A Neden 2013 yılında fiyatlama marjlarındaki iyileşme ile kârın %40 ın üzerinde artış PNSUT 0.0% 1.1% % -6.8% -34.0% kaydetmesini bekliyoruz. %7 temettü verimi sunuyor. AEFES 0.0% 2.0% % % -29.1% 2Ç13 te EBI deki operasyonel iyileşme ve 2013 yılında kârda %16 büyüme bekliyoruz. Kâr yıl boyunca artış gösterebilir. ALARK 0.0% 1.8% % 14.3% 9.7% Taahhüt portföyü ile kârın %45 artmasını bekliyoruz tahminlerine göre 9 F/K ile işlem görüyor. TRCAS 0.0% 0.6% % 13.9% 7.6% Rafineri finansmanının tamamlanması ve elektrik üretiminin başlaması. Değerleme yakın vadede artışa işaret ediyor. ANACM 0.0% 1.2% % -3.0% -22.0% Maliyetlerdeki marjların iyileşmesi ve kapasite kullanım oranının artması ile 2013 yılında kârdaki büyümenin %15 in üzerinde olmasını bekliyoruz. BIZIM 0.0% 0.6% % 1.0% -11.9% 4Ç12 de güçlü hacim büyümesi. 1Ç13 te marjlarda artış.2013 te %29 kâr büyümesi. DOCO 0.0% 0.5% nm nm % -2.6% -14.0% Yeni müşterilerin ve faaliyetlerin portföye eklenecek olması yılında mevcut satışlar %15 lik büyüme olması. Toplam 0.0% 7.8% İngilizce rapor için tıklayınız.

11 Yukarıda yapılan hiçbir yorum ve bilginin bütünlüğü, doğruluğu ve değişmeyeceği garanti edilemez. İfade edilen görüşler hiçbir şekilde ve surette alış veya satış teklifi olarak değerlendirilmemelidir. Bu bilgilerin ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından dolayı doğabilecek zararlardan FINANSYATIRIM (FINANSINVEST) hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmez. FINANSYATIRIM (FINANSINVEST) yorumda adi geçebilecek şirket veya şirketlerin menkul kıymetlerini portföyünde bulundurabilir ve/veya bu şirketlere danışmanlık hizmetleri verebilir. Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. FINANSYATIRIM (FINANSINVEST) bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve FINANSYATIRIM (FINANSINVEST) in görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır.

BANKACILIK RAPORU 22 Temmuz 2013

BANKACILIK RAPORU 22 Temmuz 2013 BANKACILIK RAPORU 22 Temmuz 2013 Hakan Aygun, Göksel Şişmanlar hakan.aygun@akyatirim.com.tr goksel.sismanlar@akyatirim.com.tr İkinci çeyrekte bankacılık sektöründe kar daralması bekliyoruz Bankalar.. için

Detaylı

2015 Strateji Raporu

2015 Strateji Raporu 2015 Strateji Raporu Yükselişler satış fırsatı olarak değerlendirilebilir *Tüm veriler 31 Aralık 2014 kapanışı itibarı iledir. Analistler: Sevgi Onur Hasan Bayhan Sercan Uzun Emir Bölen Berk Özbek Kerem

Detaylı

2014 Strateji Raporu Güncelleme

2014 Strateji Raporu Güncelleme 2014 Strateji Raporu Güncelleme Veriler, 24 Haziran kapanış rakamları dahilinde hazırlanmıştır. Acı tatlı senfoni devam ediyor Analistler Sevgi Onur Hasan Bayhan Sercan Uzun Emir Bölen Berk Özbek Kerem

Detaylı

3.Çeyrek 2017 Bilanço Tahminleri

3.Çeyrek 2017 Bilanço Tahminleri 3.Çeyrek 2017 Bilanço Tahminleri 19/10/2017 3Ç 17 Kar Tahminleri: Ne kadarı fiyatların içinde? Şirketlerin 3. çeyrek finansal sonuçları Cuma günü ayın 20 Ekim de Arçelik ile başlıyor. Geçen yılı aynı dönemine

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜ 2Ç14 Kar beklentileri

BANKACILIK SEKTÖRÜ 2Ç14 Kar beklentileri BANKACILIK SEKTÖRÜ 2Ç14 Kar beklentileri 21 Temmuz 2014 Hakan Aygun, Göksel Şişmanlar hakan.aygun@akyatirim.com.tr goksel.sismanlar@akyatirim.com.tr Kar tahminlerinde yukarı yönlü güncelleme Bankalar..

Detaylı

Hisse Senetleri / Bankalar 1 Aralık 2014

Hisse Senetleri / Bankalar 1 Aralık 2014 Hisse Senetleri / Bankalar 1 Aralık 2014 Bankacılık Sektörü Hakan Aygün hakan.aygun@akyatirim.com.tr Faizde rahatlama yeni ralli fırsatı sağlıyor Göksel Şişmanlar goksel.sismanlar@akyatirim.com.tr Banka

Detaylı

Piyasanın Rengi Hisse Senetleri

Piyasanın Rengi Hisse Senetleri Hisse Senetleri Son Fiyat Bu Hafta Geçen Hafta AKBNK 6.44-1.83% -3.95% ARCLK 13.80 0.73% 1.48% BIMAS 51.00-2.58% 4.91% DOHOL 0.49 0,00% -7.55% EKGYO 2.44-0.81% -1.99% ENKAI 4.82-2.23% -1.79% EREGL 3.65-3.18%

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 110,246-1.47% 110,888 109,278 108,309

Detaylı

Kar tahminleri 4Ç 2012

Kar tahminleri 4Ç 2012 7 Şubat 2013 Kar tahminleri 4Ç 2012 Takip ettiğimiz finans dışı şirketlerin ve bankaların karlarını yıllık bazda %40 ve %29 arttırmalarını bekliyoruz. Yurt içi ve yurt dışı talep daralmaları ve enerji

Detaylı

MAYIS AYI YABANCI İŞLEMLERİ

MAYIS AYI YABANCI İŞLEMLERİ BIST YABANCI İŞLEMLERİ Araştırma 5 Haziran 2015 MAYIS AYI YABANCI İŞLEMLERİ Yabancı yatırımcılar Mayıs ayında net 16 mn dolarlık net alış gerçekleştirdi. Türk Hava Yolları 47mn dolar ile yabancı yatırımcıların

Detaylı

Haftalık Piyasa Beklentileri. 11 Ağustos 2014

Haftalık Piyasa Beklentileri. 11 Ağustos 2014 Haftalık Piyasa Beklentileri 11 Ağustos 2014 1 BIST Hisse Senetleri BIST 100 Endeksinde 60,000 seviyelerinden 85,000 seviyelerine kadar süren rallinin ardından enflasyonda düşüş beklentilerinin azalması,

Detaylı

BIST 100. BIST-100 4. Çeyrek Kar Performansları... Ata Yatırım Araştırma. 19 Mart 2015

BIST 100. BIST-100 4. Çeyrek Kar Performansları... Ata Yatırım Araştırma. 19 Mart 2015 Ata Yatırım Araştırma 19 Mart 2015 BIST 100 BIST-100 4. Çeyrek Kar Performansları... BIST-100 Net Kar Dönemsel Karşılaştırması Sektör 4Ç14 4Ç13 y/y D 3Ç14 ç/ç D 2014 2013 y/y D Bankacılık 4,221 3,366 25%

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 26.12.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 90,830-0.76% 90,835 90,464

Detaylı

Haftalık Piyasa Beklentileri. 16 Mart 2015

Haftalık Piyasa Beklentileri. 16 Mart 2015 Haftalık Piyasa Beklentileri 16 Mart 2015 1 Mar 14 Nis 14 May 14 Haz 14 Tem 14 Ağu 14 Eyl 14 Eki 14 Kas 14 Ara 14 Oca 15 Şub 15 BIST Hisse Senetleri BIST 100 Endeksinde Ocak sonunda başlayan düşüş eğilimli

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 101,298-2.73% 100,602 99,906 98,514

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 105,324 0.39% 105,165 104,737 104,151

Detaylı

4Ç17 Kâr Beklentileri

4Ç17 Kâr Beklentileri Bilanço Dönemi 30 Ocak 2018 4Ç17 Kâr Beklentileri Yılın son çeyreği için kâr tahminleri kuvvetli AK Yatırım Araştırma research@akyatirim.com.tr Finans dışı bazı şirketlerde dönemsellik nedeniyle faaliyet

Detaylı

Haftalık Piyasa Beklentileri. 18 Ağustos 2014

Haftalık Piyasa Beklentileri. 18 Ağustos 2014 Haftalık Piyasa Beklentileri 18 Ağustos 2014 1 BIST Hisse Senetleri BIST 100 Endeksinde 84,500 seviyelerinden başlayan düşüş eğilimi; yükselen enflasyon beklentileri, kredi derecelendirme kuruluşlarının

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 15.11.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 93,287 0.62% 92,975 92,258

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 104,918-1.52% 105,424 104,114 103,311

Detaylı

Yılsonu nedeniyle global piyasaların çoğunun kapalı olduğu haftada, düşük işlem hacimleri devam ediyor.

Yılsonu nedeniyle global piyasaların çoğunun kapalı olduğu haftada, düşük işlem hacimleri devam ediyor. Haftalık Yatırım Tavsiye Bülteni 27 Aralık 2017 Piyasalarda Son Durum Yılsonu nedeniyle global piyasaların çoğunun kapalı olduğu haftada, düşük işlem hacimleri devam ediyor. 2018 yılının başlarında piyasalarda

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 110,010-0.37% 110,161 109,804 109,597

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 4.01.2019 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 87,399-1.65% 88,114 86,684

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 9.01.2019 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 90,697 0.83% 90,278 89,781

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 106,862-0.05% 106,575 105,226 103,590

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 27.12.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 91,002 0.19% 91,028 90,662

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 21.12.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 91,854-0.76% 91,870 91,315

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 106,535-1.12% 107,048 106,022 105,509

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 107,335-0.94% 107,839 106,831 106,327

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 19.03.2019 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 104,595 1.25% 104,421 103,959

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 109,130-0.30% 109,185 108,635 108,141

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 20.12.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 92,553 1.62% 92,075 91,566

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 19.12.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 91,074 1.24% 90,572 90,069

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 15.10.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 96,657 2.02% 95,738 94,308

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 106,525 0.36% 106,447 106,055 105,584

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 18.04.2019 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 98,203 1.44% 98,054 97,447

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 19.11.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 93,616 0.34% 93,556 92,804

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 28.09.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 100,299 1.16% 99,957 99,276

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 13.11.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 91,445-1.50% 92,195 90,695

Detaylı

Çeyreksel Kâr Beklentileri 26 Ocak 2018

Çeyreksel Kâr Beklentileri 26 Ocak 2018 Çeyreksel Kâr Beklentileri 26 Ocak 2018 Bankacılık Sektörü 4Ç17 kâr beklentileri Hakan Aygün hakan.aygun@akyatirim.com.tr - Bankalarda 4Ç17 kârlarının açıklanması 30 Ocak ta TSKB ile başlayacak. Akbank

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 18.10.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 98,991 0.53% 98,872 98,189

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 107,206-0.09% 107,445 106,895 106,584

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜ 21 Mart 2014

BANKACILIK SEKTÖRÜ 21 Mart 2014 BANKACILIK SEKTÖRÜ 21 Mart 2014 Hakan Aygun, Göksel Şişmanlar hakan.aygun@akyatirim.com.tr goksel.sismanlar@akyatirim.com.tr Cazip değerlemeler politik riskle gölgeleniyor Türk bankaları.. 1 yıl ileri

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 20.11.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 94,571 1.02% 94,247 93,892

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 3.10.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 98,161-0.38% 98,083 97,452

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 19.02.2019 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 101,729-0.96% 102,196 101,261

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 103,394 2.07% 103,056 102,536 101,678

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 14.11.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 92,709 1.38% 92,367 91,639

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 4.10.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 97,188-0.99% 97,610 96,522

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 106,226 0.28% 106,055 105,511 104,796

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 108,953 0.33% 108,949 108,649 108,346

Detaylı

BIST-100 Teknik Bülten

BIST-100 Teknik Bülten BIST-100 Teknik Bülten XU100 Endeks Tahmini Yükselme Pot. Tarih Piyasa Görüşü GOÜ&Türkiye Prim/İskonto 97,000 29% 6/18/2015 AL -18% Kodu* 1G Değ. (2) (4) MACD(26.12) Signal(9) RSI ADX XU030 92,453-1.23%

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 17.12.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 90,529-0.94% 90,356 89,510

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 107,921 1.39% 107,576 106,970 106,019

Detaylı

GLOBAL HAFTALIK STRATEJİ

GLOBAL HAFTALIK STRATEJİ GLOBAL HAFTALIK STRATEJİ 25 Ocak 2016 Çin ekonomisine dair sorunlar, düşen emtia fiyatları ve global büyümeye yönelik zayıflama beklentileri nedeniyle global piyasalar yılbaşından beri oldukça zayıf bir

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 5.11.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 94,123 1.88% 93,724 92,877

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 14.12.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 91,387 1.48% 91,087 90,732

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 20.02.2019 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 101,742 0.01% 101,478 100,977

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 17.01.2019 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 95,411 2.40% 94,625 93,810

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 13.12.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 90,051-1.91% 90,778 89,230

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 26.10.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 93,748 1.14% 93,157 92,549

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 24.04.2019 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 95,953-0.94% 96,102 95,751

Detaylı

4Ç15 Kar Tahminleri - Banka dışı şirketler

4Ç15 Kar Tahminleri - Banka dışı şirketler 27 Ocak 2016 Borsa İstanbul da işlem gören şirketlerin 4. çeyrek kar açıklama dönemi başlıyor. 2015 in ilk üç çeyreğindeki tablonun aksine, TL nin son çeyrekteki değer kazancı sayesinde açık döviz pozisyonu

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 106,963-0.78% 106,858 106,181 105,400

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 14.03.2019 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 102,197 0.47% 101,957 101,382

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 25.09.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 99,547 1.59% 98,964 98,366

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 107,742-0.46% 108,006 107,477 107,213

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 106,217 0.99% 105,939 105,476 104,735

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 27.03.2019 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 97,379-1.96% 98,264 96,268

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 104,123 0.12% 104,083 103,452 102,781

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 5.10.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 94,497-2.77% 95,355 93,638

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 25.10.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 92,692-0.83% 93,181 92,203

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 12.12.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 91,801-0.46% 92,038 91,373

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 103,183 2.06% 102,588 101,617 100,052

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 5.04.2019 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 98,337 4.13% 96,990 95,644

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 109,755 0.55% 109,682 109,134 108,513

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 102,908 0.25% 102,824 102,327 101,747

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 12.10.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 94,748 0.33% 94,448 93,780

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜ Tahmin ve hedeflerde revizyon

BANKACILIK SEKTÖRÜ Tahmin ve hedeflerde revizyon BANKACILIK SEKTÖRÜ Tahmin ve hedeflerde revizyon 5 Haziran 2014 Hakan Aygun, Göksel Şişmanlar hakan.aygun@akyatirim.com.tr goksel.sismanlar@akyatirim.com.tr Soluklanmanın ardından yükseliş devam eder mi?

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 111,293-1.51% 111,786 110,083 108,873

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 111,895-0.34% 111,891 110,763 109,632

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 113,024 2.62% 112,251 111,000 108,975

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 109,612 0.68% 109,374 108,875 108,138

Detaylı

Bankacılık Sektörü. Kar ve hedef fiyatlarda yukarı yönlü revizyon... Sektör Raporu. 20 Nisan 2012

Bankacılık Sektörü. Kar ve hedef fiyatlarda yukarı yönlü revizyon... Sektör Raporu. 20 Nisan 2012 Bankacılık Sektörü Sektör Raporu Kar ve hedef fiyatlarda yukarı yönlü revizyon... İlk çeyrekte görülen sınırlı kredi büyümesi önümüzdeki çeyreklerde hızlanacak... İlk çeyrekte bankacılık sektöründe krediler

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 18.12.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 89,962-0.63% 90,297 89,598

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 21.01.2019 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 98,455 1.69% 98,054 97,447

Detaylı

SONBAHAR HİSSELERİ EYLÜL

SONBAHAR HİSSELERİ EYLÜL EYLÜL 2013 HAZIRLAYANLAR Mehmet Baki ATILAL Araştırma, Bölüm Başkanı m.baki@turkishyatirim.com 0 (212) 315 10 71 Başak ERÇEVİK Araştırma, Uzman b.ercevik@turkishyatirim.com 0 (212) 315 10 61 Araştırma

Detaylı

Haftalık Piyasa Beklentileri. 10 Kasım 2014

Haftalık Piyasa Beklentileri. 10 Kasım 2014 Haftalık Piyasa Beklentileri 10 Kasım 2014 1 Kas 13 Ara 13 Oca 14 Şub 14 Mar 14 Nis 14 May 14 Haz 14 Tem 14 Ağu 14 Eyl 14 Eki 14 BIST Hisse Senetleri BIST 100 Endeksinde geçtiğimiz hafta 81,000 seviyesine

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 11.12.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 92,227-1.57% 92,633 91,812

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 26.03.2019 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 99,326-0.51% 99,358 98,335

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 26.11.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 93,003 0.40% 92,678 92,354

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 12.03.2019 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 100,850-0.68% 101,282 100,221

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 13.03.2019 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 101,721 0.86% 101,570 101,070

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 107,800-0.84% 108,338 107,262 106,723

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 100,084-0.54% 100,336 99,833 99,581

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 101,097 1.01% 100,956 100,730 100,364

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu 23.11.2018 BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 92,629-0.09% 92,484 92,028

Detaylı

Hisse Senedi Stratejisi

Hisse Senedi Stratejisi Hisse Senedi Stratejisi Eylül 2018 Hedef Fiyat ve Tahmin Revizyonları 1 Hisse Senedi Stratejsi Makro Tahmin Değişiklikleri Hedef Fiyat ve Tahmin Değişikleri Takip Listesi BIST Grafikler Makro Tahminler

Detaylı

Teknik Görünüm Raporu

Teknik Görünüm Raporu Teknik Görünüm Raporu BIST 100 Teknik Analiz Görünümü Destek Direnç Seviyeleri ve Pivot Değeri Kodu Son Fiyat 1 Gün Pivot 1.Destek 2.Destek 1.Direnç 2.Direnç BIST-100 104,548 0.62% 104,518 104,125 103,701

Detaylı

Haftalık Piyasa Beklentileri. 05 Mayıs 2014

Haftalık Piyasa Beklentileri. 05 Mayıs 2014 Haftalık Piyasa Beklentileri 05 Mayıs 2014 1 May 13 Haz 13 Tem 13 Ağu 13 Eyl 13 Eki 13 Kas 13 Ara 13 Oca 14 Şub 14 Mar 14 Nis 14 May 14 BIST Hisse Senetleri BIST 100 Endeksinde son bir ay boyunca 71,000-74,000

Detaylı