EUROSYSTEMS P 55 KULLANIM KILAVUZU GARANTĠ BELGESĠ ÇAYIR BĠÇME MAKĠNESĠ ÇAPA MAKĠNESĠ SATIN ALDIĞINIZ MAKİNENİZİ, İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EUROSYSTEMS P 55 KULLANIM KILAVUZU GARANTĠ BELGESĠ ÇAYIR BĠÇME MAKĠNESĠ ÇAPA MAKĠNESĠ SATIN ALDIĞINIZ MAKİNENİZİ, İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ."

Transkript

1 EUROSYSTEMS P 55 ÇAYIR BĠÇME MAKĠNESĠ ÇAPA MAKĠNESĠ KULLANIM KILAVUZU GARANTĠ BELGESĠ SATIN ALDIĞINIZ MAKİNENİZİ, İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ MAKİNENİZİN HÜVİYETİDİR. SERVĠSĠNĠZE BAġVURMANIZ DURUMUNDA GARANTĠ BELGENĠZĠDE HAZIR BULUNDURUNUZ. Garanti Belgesi, Yetkili Satıcı veya Yetkili Servis tarafından doldurularak, KaĢelenip, imzalandıktan sonra kullanıcıya teslim edilmelidir.

2

3 GĠRĠġ Sayın Kullanıcı Makinemizi almakla bize duyduğunuz güvene teģekkür ederiz. Makinenizi kullanırken büyük keyif almanızı dileriz. BaĢından itibaren güvenilir bir iģleyiģ sağlamak için aģağıdaki çalıģma talimatları oluģturuldu. Bilgileri dikkatli Ģekilde takip ve kullanım kurallarına riayet ederseniz makinenizden alacağınız verimi arttırmıģ ve ömrünü uzatmıģ olursunuz. Makinelerimiz, seri üretime baģlamadan önce bağımsız test makamlarınca en sert koģullar altında test edilir ve imalat aģamaları sırasında sürekli sıkı testlere, iģ norm ve emniyet standartlarına tabi tutulurlar. Garanti edilen iģlev ve emniyet seviyelerini korumanız için orijinal yedek parçalar kullanınız. Orijinali harici parça kullanıldığı tespit edilirse operatör hiçbir hak iddia edemez. Mamulü yüksek verimle ve ekonomik çalıģtırmak, sorunsuz ve uzun süreli kullanmak için lütfen bu kılavuzu dikkatle inceleyiniz. Kullanım kılavuzunda belirtilen tavsiyelere uyulmak koģuluyla makineniz, malzeme ve imalat hatalarına karģı 2 (ĠKĠ) YIL KOLAY MAKĠNA GARANTĠSĠNDEDĠR. GARANTĠ, KULLANICI HATALARINI VE BU KULLANIM KILAVUZUNA UYMAYAN KULLANIMLARI KAPSAMAZ. GARANTĠ, MAMULÜN ĠMALAT HATALARINI KAPSAR. Motorun, yağsız çalıģtırılması, sulu veya içeriği bozuk yakıt konması, kavrama kayıģlarının ve çayır biçme mekanizmalarının aģırı derecede zorlanması ve çayır biçme bıçaklarının körelmesi veya kırılması, aktarım telleri gibi sarf malzemeler, garanti kapsamı dıģındadır.

4 EMNĠYET TEDBĠRLERĠ ÇAYIR BĠÇME MAKĠNESĠ Makineniz, yeģil otları kesme aleti olarak tasarlanmıģtır. Odunsu sert otları, yabancı maddeleri makineniz kesemez. ÇAPA MAKĠNESĠ Makineniz, tavlı (hafif nemli) toprağın çapa yapılması amacı ile imal edilmiģ ve tasarlanmıģtır. Bu kullanım kılavuzunda belirtilen koruma tedbirlerine göre makinenizi kullanınız. Makineniz, orijinal yedek parçalar ile kullanılmalıdır. Burada belirtilenler dıģında farklı amaca yönelik kullanımlar operatör ve yakınında bulunanlar için ciddi risk içerebileceğinden kullanımı yasak ve garantinin iptaline sebeptir. Makineye ait kısımda arıza meydana geldiğinde yetkili servislerce yapılacak inceleme sonucu bilinçsiz ve hatalı kullanım veya aģırı zorlama tespit edilir ise doğabilecek zarar ve ziyandan Eurosystem ve temsilci firma mesul olmadığının hak sahipleri tarafından bilinmesi gereklidir. Dikkat: Montaj ve kullanıma girmeden önce iģletim talimatlarını dikkatli bir Ģekilde okuyunuz. Bu talimatları çok iyi bilmeyen kiģiler makineyi kullanmamalıdırlar yaģın altındakilerin makineyi kullanmaları yasaklanmalıdır. 2. Makine operatörü çevrede baģkalarına ve özellikle de çocuklara dikkat etmelidir. 3. Büyük taģlar içeren arazide makineyi kullanmayınız. Makineyi kullandığınız arazi üzerindeki yabancı cisim (kök, tel, vs) olmamasına dikkat ediniz. Tarladaki yabancı nesneleri kaldırınız. 4. Makine operatörü veya herhangi biri çalıģtırma esnasında makinenin önünde durmamalı ve çalıģtırma esnasında bıçaklar çalıģmamalıdır. (Eğer hareket görülürse debriyaj kontrol teli ayar vidasından, ayar ettiriniz). Makineyi tek el ile yönlendirmeyin, çalıģırken makine önünde veya yanında baģkalarının yürümesine izin vermeyin. 5. ĠĢ faaliyetleri esnasında oluģabilecek kaza riskine karģı dikkatli olunuz. Sandalet tipi ayakkabılar yerine kaymayan tabanlı sağlam iģ ayakkabıları ve uygun kıyafet uzun pantolon giyilmelidir. 6. Geri gelme esnasında, arkanızda takılabileceğiniz engel olmamasına dikkat ediniz.

5 7. Makine bakım, temizlik, ayar, vs iģlemler yapılırken, MOTOR kesinlikle çalıģmamalıdır. 8. ÇalıĢır durumdaki makinenin, yanından ayrılmadan önce motor kapatılmalıdır. 9. Debriyaj kolları tarafından sağlanan emniyet boģluğuna daima uyulmalıdır. 10. AĢağıda belirtilen çalıģma arızaları hakkında: a- Çayır biçme veya çapa bıçakları ağaç kökü, taģ, tel vs, takılması sonucu kırılabileceği. b- Makineniz bir engele çarparak veya ağaç kökü, taģ, vs, sıkıģması sonucu ve bu tür zorlamalar neticesi bıçaklara gerekli gücü sağlayan aktarma organlarına ait (diģli kırılması, bıçakların eğilmesi, puli, kayıģ, vs, ) gibi hasarlar garanti dıģındadır. Unutmayınız ki bu tür zorlamalar neticesi oluģabilecek hasarlar makinenin motoruna kadar sirayet edebilir ve imalatçı tarafından garantinin düģmesine neden olabilir. 11. Ġçten yanmalı motorlar zehirlenme tehlikesinden dolayı kapalı ortamlarda çalıģmamalıdır. 12. Motor çalıģırken yakıt ikmali yapmayınız ve sigara içmeyiniz. Yakıtın motor üzerine akmasını önlemek için uygun bir huni kullanınız. 13. Egzoz borusu ve yakınındaki parçalar 80 o C ye kadar ısınabilir. Dikkat: yanma tehlikesi. Arızalı ve/veya yıpranmıģ susturucuları değiģtiriniz. 14. Yetkisiz servisler, uzman olmayan personel ve ilgisiz 3. Ģahıslar tarafından yapılan müdahaleler ve orijinal harici parçaların kullanılması durumunda Ģirket hiçbir sorumluluk üstlenmez ve garantinin iptaline sebeptir. 15. Makineyi sarp yamaçlarda kullanmayın, motor yağsız kalabilir veya ters dönebilir! Yön değiģtirirken dikkatli olunuz. 16. ÇalıĢmaya baģlamadan önce, makinenizi görsel olarak kontrol ediniz ve kaza önleyici tedbirlerin çalıģtığına emin olunuz. AĢınmıĢ ve hasarlı parçaları değiģtiriniz. MAKĠNE ÖZELLĠKLERĠ MOTOR: HONDA VEYA BRĠGGS (tercihe göre) VĠTES: 1 ĠLERĠ + 1 GERĠ ÇAYIR BĠÇME GENĠġLĠĞĠ: 90 cm ÇAPA GENĠġLĠĞĠ: 50 cm TRANSMĠSYON:ġANZIMANLI

6

7

8

9

10 MONTAJ AġAMALARI GĠDON MONTAJI (ġekil 2) Resimde gösterilen Ģekil çapa ekipmanı montajıdır. (2)nolu ana kolu makine üzerine, (8)nolu parça ile sabitleyiniz. (1)nolu kumanda kolunu, (2)nolu ana kola, boy ayarınızı yaparak (3)nolu noktalardan sabitleme vidaları ile sıkınız. (4)nolu vites kolunu (5)nolu lastikli sağ kulakçık içinden geçirin, (6)nolu plastik ROLE deliğine takın ve boģluk pulunu kullanarak emniyet kopilyasını takınız. Çapa yapılan toprağın ezilmemesi veya mahsule zarar vermemek için, istenildiğinde ana kol yandan bağlanabilir. BĠÇER MONTAJI:(2)nolu ana kol, motor üzerinden geçecek Ģekilde (8)nolu parça ile sabitlenir. Biçerde diģlilerin konumu tersine olacaktır - diğer bir deyiģle geri vites, ileri olacaktır. GAZ TELĠ MONTAJI (ġekil 3) (3)nolu teli, (4)nolu yuvaya takınız.(6)nolu sabitleme maģası ile dıģ teli uç kısımdan sıkınız. Uyarı: Gaz teli, kılıfı içerisinde hareket eden tek teldir. Sert kıvrılmamasına dikkat ediniz. Hafif dönüģler zarar vermez, fakat sert kıvrım tel hareketini kısıtlar veya gaz kolunun kırılmasına sebeptir. ĠRTĠBAT ÇUBUĞU Montajı (ġekil 12) (2)nolu irtibat çubuğunu, (3)nolu vites laması ile birleģtirin ve emniyet kopilyasını takın. YÜRÜYÜġ TELĠ MONTAJI (ġekil 4-8) ġekil 4 deki (1)nolu tel ucunu, (2)nolu debriyaj koluna takınız, (4)nolu ayar vidası ile beraber koruyucu dıģ muhafazayı motora doğru kuvvetlice çekin ve oluģan boģluktan istifade ederek halatı (5)nolu kertikten geçirin ve (2)nolu debriyaj koluna emniyet boģluğu vererek ġekġl 4 ve 8 de gösterilen yerlerden ayarlayın. EKĠPMAN HAREKET TELĠ MONTAJI (ġekil 7) Makinenizin alt kısmından gelen, (2)nolu debriyaj teli ucundaki ayar somunlarının ikisini birlikte ayar vidasının diģ dibine alınız, tel ucunu (delikli, büyük destek kulakçığı) içinden geçirip üst kol üzerindeki yuvaya takınız, (4)no debriyaj koluna emniyet boģluğu vererek ayarlayın. Not : Teli kolayca monte etmeniz için, makine yanındaki alt desteğinden çıkarın, önce üst, sonra alt kısmı takın.

11 EKĠPMAN BAĞLANTI YUVASI: (ġekil 14) (1)nolu mil yuvasını 50 saatte bir gresör uçlarından yağlayın. KESĠCĠ BIÇAĞIN TAKILMASI ( ġekil 5) Biçer için didon 180c döndürüldüğünde diģlilerin konumu tersine olacaktır - diğer bir deyiģle geri vites ileri olacaktır. (1)nolu mili gres ile hafifçe yağlayın (2)nolu yuvasına sonuna kadar sürünüz. (3)nolu kayıģı karģısındaki uygun kasnağa geçiriniz. (4)nolu küpeli yayları, (5)nolu kancalarına takın, küpeden tutarak kuvvetlice gerin ve (11)nolu deliklere geçirin. (6)nolu koruyucu kaportayı takın. (8)nolu pulu takın ve somunu sıkın. ĠġLEV KONTROLÜ: Makinenizi çalıģtırmadan evvel üst kumanda (ekipman hareket) kolunu emniyet mandalından kurtarın ve kola bastırın. Bu esnada makine ekipmanı (çapa-biçer) yuvasından ileri doğru kaymalı siz kolu bıraktığınızda toplayıcı yaylar vasıtası ile tekrar geri gelmelidir. KESĠCĠ BIÇAĞIN AYARLANMASI (ġekil 9-10) Arazi yapısı ve çalıģma ortamını dikkate alarak, kesim yükseklik ayarı yapınız. Bıçağınızın laması ve hareketli parçaları belirli bir çalıģma saatinden sonra aģınır, ayar iģlemi için sabitleyici vidalar ve somunları gevģetilir, aģınma boģluğu alınır ve hafif bir çalıģma boģluğu verilip sabitleyici vidalar sıkılır. Ayarlama iģleminden sonra sonuçları kontrol etmek için (2)nolu kasnağı elle yavaģça döndürünüz ve bıçağın rahat hareket ettiğinden emin olunuz KESĠCĠ BIÇAĞIN BĠLENMESĠ VE DEĞĠġTĠRĠLMESĠ (ġekil 15-16) Bıçaklar köreldiğinde (bu durum iģ yüküne ve çalıģma ortamına bağlı olacaktır) bilenmelidir. 15 iģ saatini geçmeyiniz. Bunun için kesici bıçak çıkarılır ve temizlenir. Bıçakların eğik olup olmadığı kontrol edilmelidir. Ancak bundan sonra bileme baģlar. Bileme için devirli el bileyicisi uygundur. Bileme iģlemi dipten uca doğru o açı ile yapılır. Bıçağın değiģtirilmesini 2-3 bileme iģleminden sonra tavsiye ediyoruz. Bıçaklar değiģtirildiğinde (3)nolu plastik kılavuzu değiģtiriniz. Çayır biçme barı iyi bakım gerektirmektedir. Her kullanım sonrası bıçak temizlenmelidir. Makine uzun süre kullanılmayacak ise kesici kol ve bıçak pas önleyiciler ile korunmalıdır.

12 ÇAPA EKĠPMANI MONTAJI ( ġekil 6) (1)nolu çapa milini gres ile hafifçe yağlayın ve (2)nolu yuvasına yarıya kadar sürünüz. (3)nolu kayıģı karģısındaki uygun kasnağa geçiriniz ve ekpmanı tamamen yerine oturtunuz. (4)nolu küpeli yayları, (5)nolu kancalarına takın, küpeden tutarak kuvvetlice gerin ve (10)nolu deliklere geçiriniz. (8)nolu geri vites engelleme kolu (9)nolu vites koluna doğru biçimde konumlandığından emin olunuz. (6)nolu kapağı yerine koyun ve vidası ile sabitleyin. Önemli uyarı ve açıklama:arkadan çapalı makine ile geri gelirken, çapalar ayaklara yakın çalıģtığı için emniyet açısından engelleme demiri ile geri vitesin çalıģması önlenmelidir. Çapa takılı iken geri geliģ iģlemi için, vites boģa alınarak tekerler serbest bırakılır. ĠġLEV KONTROLÜ: Makinenizi çalıģtırmadan evvel üst kumanda kolunu emniyet mandalından kurtarın ve kola bastırın. Bu esnada ekipman yuvasından ileri doğru kaymalı siz kolu bıraktığınızda tekrar geri gelmelidir. ÇAPA EKĠPMANI KULLANIM AYARI (ġekil 11) Toprağınızın sizin istediğiniz Ģekilde iyi iģlenmesi ve makinenizin sarsıntısız çalıģması için iģ derinlik ayarı vardır. 2nolu kontrol kolu geriye çekilip yukarı alındığında derin iģ, - kolu aģağı indirdiğinizde yüzeysel çapa yapar. SERT ZEMĠNĠN ĠġLENMESĠ: Derinlik kolunu B aģağı konumuna getiriniz. YUMUġAK ZEMĠNĠN ĠġLENMESĠ: Derinlik kolunu A yukarı konumuna getiriniz. Ekipman ömrünü uzatmak için toprağınızın üst sert tabakasını B konumu ile kırın, sonra A konumunda çalıģmanızı tavsiye ederiz. ÇAPA EKĠPMAN BAKIMI (ġekil 17) Ekipman her kullanımda bıçakları, mil bağlantı vida ve somunların sıkılı olduğunu kontrol edin. Her 60 saatte diģli kutusu yağını kontrol ediniz. Her 150 iģ saatinde bir yağı değiģtiriniz.yağı boģaltmak için (1)nolu vidayı çıkarın, ekipmanı yana çevirerek eski yağın akmasını sağlayınız ve aynı yerden yağını doldurunuz.yağ seviyesi, ekipman düz konuma alındığında (1)nolu vida ile aynı hizada olmalıdır. AGIB F1 Rotra MP SAE 85/90 W Ģanzıman yağı kullanmanızı öneririz. Bıçaklarınızın kullanımdan dolayı tamamen eskimesini beklemeyiniz. Makine bakımının zamanında yapılması performansı arttıracak, büyük tamirleri önleyecek ve size tasarruf sağlayacaktır.

13 ÇALIġTIRMA TALĠMATLARI (ġekil 18) Motorunuzun yağ ve yakıt ikmali, çalıģtırılması, bakımı veya detaylı bilgi için, motor üreticisine ait çalıģtırma kitapçığında belirtildiği Ģekilde motor iģlemlerini yapınız. AĢağıda açıklanan çalıģtırma talimatı bazı motorlara ait basit bilgiler içerir. Motorunuzun yağ ve yakıt ikmalini yapınız. (Brigs stratton, XM 55) için Motor hava filtresi yanındaki benzin pompasına 3 kez basın. (Honda, GCV 160) Yakıt musluğunu açın. (bu tarz donatılmıģ motor için). (1)nolu gaz kolunu START konumuna alınız. Motor çalıģtırma ipini yavaģça çekin ve sıkıģma mukavemetini hissedince motoru çalıģtırmak için kuvvetli ve hızlı bir çekiģ veriniz; ve ipi yavaģça geriye bırakınız. Bir veya birkaç kez bu iģlemi tekrar etmeniz gerekebilir. Gaz kolunu, start-stop arasında ihtiyacınıza göre ayarlayın. (1)Start, Stop, Gaz kolu. (2)YürüyüĢ hareket kolu. (3)Ekipman hareket kolu. (4)ÇalıĢtırma ipi hareket kolu. (5)Didon ayarlama kolu. (6)Vites kolu.

14 BAKIM İŞLEMLERİ Makine yağ değiģimi iģlemlerini yaparken MOTOR içerisinde yağ bulunmamalıdır, zira makineyi yan çevirdiğinizde karter yağı piston tarafına geçerek farklı tür arızalara yol açabilir. 1-Diferansiyel Kutusu Bakımı (ġekil 12-13) Makine düz konuma alındığında, yağ seviyesi (12nolu resim 1nolu vida) hizasında olmalıdır. Tekeri çıkarın, yağ tapasını sökün, yağ seviyesinin vida hizasında olduğunu her 60 iģ saatinden sonra kontrol ediniz. SAE 80 yağı kullanınız. Yağı boģaltmak için (1)nolu vidayı çıkarın, makineyi yan çevirerek eski yağın akmasını sağlayınız ve aynı yerden yağını doldurunuz. 2-ġanzıman yağı değiģimi için (13nolu resim) Makine düz konuma alındığında 13 nolu resim 2nolu vidayı çıkarınız, makineyi yan çevirerek eski yağın akmasını sağlayınız ve aynı yerden yağını doldurunuz.yağ seviyesi, ekipman düz konuma alındığında (2)nolu vida ile aynı hizada olmalıdır. 3-Makine kontrol halatları Makine kontrol halatları (debriyaj telleri) kullanımdan dolayı zamanla uzayabilir ve motor gücünü gerekli yerlere gerektiği kadar iletmeyebilir bu ayarları yukarıda açıklandığı gibi ilgili bölümlerdeki montaj ayar açıklamalarına göre yeniden ayarlayınız veya servisinize ayarlatınız. MÜHĠM: Rodaj (ilk 20 saat motor alıģtırması) süresince yeni motoru aģırı zorlamayın. Rodaj süresi içinde motorun aģırı zorlanması motorun ömrünü kısaltır. Ġlk 20 saat içinde çalıģtırma prosedürlerini takip edin. Bu iģlem motorunuzun daha verimli ve uzun ömürlü olmasını sağlar. Motor her gün ilk kez çalıģtırıldığında yüke verilmeden (iģe baģlamadan) önce birkaç dakika düģük gazda çalıģtırın, motor ısındıktan sonra yükleme yapın. DĠKKAT: Motorunuzu kesinlikle yağsız ve hava filtresiz çalıģtırmayınız.

15 BENZİNLİ MOTOR KULLANIM KILAVUZU (Dört zamanlı, içten yanmalı) ÖNCE EMNĠYET 1. Ġçten yanmalı motorlar zehirleme tehlikesinden dolayı kapalı ortamlarda çalıģmamalıdır. 2. Motor çalıģırken, yakıt ikmali yapmayınız ve sigara içmeyiniz. 3. Yakıt ikmali yaparken motoru durdurun. 4. Yakıtın motor üzerine akmasını önlemek için uygun bir huni kullanınız. 5. Susturucu ve yakınındaki parçalar 80 o C ye kadar ısınabilir, yangın tehlikesine karģı dikkatli olun! 6. Motor çalıģıyor veya sıcakken susturucuya yada motor gövdesine dokunmayın. ÇALIġTIRMADAN ÖNCE Sabit ve düz zeminde yağ kontrolü yapınız. a. Yağ yok ise veya yağ seviyesi düģük ise, yağ çubuğu üst iģaretli seviyesine kadar yağ doldurun. b. Genel kullanım için yüksek viskoziteli 20W-50 yağ önerilir. Hava sıcaklıklarına göre yağ numarasının değiģtirilmesi tavsiye edilir. Servisinize danıģınız. 2. Yakıt seviyesini kontrol edin. Gerekiyor ise yakıt ikmali yapın (Yakıtı etrafa taģırmayın). Hiçbir zaman yağ karıģımlı, eski, kirli veya bozuk viskoziteli benzin kullanmayın. HAVA FĠLTRESĠ Hava temizleyici süngerin kirliliğini kontrol edin basınçlı hava tutarak temizleyin. 100 çalıģma saatinde bir hava filtresini değiģtiriniz.

16 BAKIM

17 YAĞ DEĞĠġĠMĠ a. Yağ doldurma kapağını çıkarın b. Yağ boģaltma tıpasını çıkarın ve yağı boģaltın. c. Yağ boģaltma tıpasını kapatın. d. Motor düz bir zemindeyken yeni motor yağını yağ çubuğundaki max. Çizgisine kadar doldurun. BUJĠ a.bujiyi çıkarın b.tortuyu temizleyin c.bujinin elektrot aralığını ölçün (0,7 0,8 mm). Olmalı. SÜZGEÇ a. Süzgeç kupasını çıkarın b. Yakıt süzgeç kupasını temizleyin SAKLAMA a. Yakıt tankını boģaltın. b. Karbüratörde kalan yakıtı boģaltın c. BoĢaltma tıpasını çıkarın ve motor yağını boģaltın d. Motor düz bir zemindeyken yeni motor yağını yağ çubuğundaki max. Çizgisine kadar doldurun. Makinenizi temiz bir alanda saklayın.

18 YEDEK PARÇA P55 RESĠM 1

19 P55 RESĠM 2

20 P55 RESĠM 3

21 GARANTĠ ġartlari 1.Garanti süresi malın teslim tarihinden itibaren baģlar ve 2 yıldır. 2.Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı firmamızın garantisi kapsamındadır. 3.Malın garanti süresi içerisinde arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir. Malın tamir süresi en fazla 30 gündür. Bu süre, malın servis istasyonun olmaması durumunda malın satıcısı, bayii, acentası, temsilciliği, ithalatçısı veya imalatçısından birisine bildirim tarihinden itibaren baģlar. 4.Malın garanti süresi içerisinde, gerek malzeme ve iģçilik gerekse montaj hatalarından dolayı arızalanması halinde iģçilik masrafı, değiģtirilen parça bedeli yada baģka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep etmeksizin tamiri yapılacaktır. 5.Malın; -.Teslim tarihinden itibaren garanti süresi içinde kalmak kaydıyla bir yıl içerisinde, aynı arızayı ikiden fazla tekrarlaması veya farklı arızaların dörtten fazla ortaya çıkması sonucu, maldan yararlanamamanın süreklilik kazanması, -.Tamiri için gereken azami sürenin aģılması, -.Servis istasyonunun mevcut olmaması halinde sırasıyla satıcısı, bayii, acentası, temsilciliği, ithalatçısı, veya imalatçısından birisinin düzenleyeceği raporla arızanın tamirinin mümkün bulunmadığının belirlenmesi durumlarında, ücretsiz olarak değiģtirme iģlemi yapılacaktır. 6.Malın kullanım kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanılmasından kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dıģındadır. 7.Garanti süresi içerisinde, servis istasyonları tarafından yapılmasının zorunlu olduğu, imalatçı veya ithalatçı tarafından Ģart koģulan periyodik bakımlarda; verilen hizmet karģılığında tüketiciden iģçilik ücreti veya benzeri bir ücret talep edemez. 8.Garanti belgesi ile ilgili olarak çıkabilecek sorunlar için Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü ne baģvurabilir.

22 GARANTİ BELGESİ Garanti Belgesi SATICI ve SERVĠS tarafından EKSĠKSĠZ doldurulmalıdır. Kullanıcı, garanti kapsamında makine bakımı için yetkili servise geldiğinde garanti belgesini ve malın faturasını servise göstermelidir. Belgenin Veriliş Tarihi ve Sayısı: Belgenin Geçerlilik Tarihi: Bu belgenin kullanılmasında; 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve bu Kanuna dayanılarak yürürlüğe konulan Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmelik uyarınca, T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü tarafından izin verilmiģtir. İMALATÇI VEYA İTHALATÇI FİRMA Ünvanı: Merkez Adresi: KOLAY MAKĠNA GIDA TEKSTĠL SANAYĠ VE TĠCARET LTD. ġtġ. Sakarya mh. Ulubatlı Hasan Bulvarı No:86 Osmangazi BURSA Telefonu: Telefaksı: MALIN Cinsi: Markası: Modeli: SERĠ NO: ÇAYIR BĠÇME MAKĠNESĠ EUROSYSTEMS Garanti Süresi: 2 Yıl, Azami Tamir Süresi: 30 ĠĢ Günü SATICI FĠRMA FĠRMA ADI: ADRESĠ: TELEFON NUMARASI: FATURA NO: TESLĠM TARĠHĠ FAKS NUMARASI: FATURA TARĠHĠ: TESLĠM YERĠ: KAġE / ĠMZA

23 YETKĠLĠ SERVĠS Firma adı: Adresi: Telefon numarası: Faks numarası: KULLANICI Adı Soyadı: Adresi: Telefon numarası: KAġE / ĠMZA Kullanıcının aģağıdaki 7 maddelik konu hakkında bilgilendiğine dair KULLANICININ ĠMZASI YETKİLİ SERVİS TARAFINDAN KULLANICIYA VERİLECEK HİZMET VE BİLGİLER. 1. Nakliye esnasında sökülen parçaların monte edilmesi. 2. Kullanım kılavuzunun okunması gerektiğinin kullanıcıya bildirilmesi. 3. Yakıt, yağ ve hava filtrelerinin bakım bilgilerinin kullanıcıya öğretilmesi. 4. Kullanıcıya; mamulün yakıt ve yağ ikmali, çalıģtırılması, iģletilmesi, durdurulması ve periyodik bakımları öğretilmesi. 5. Motor periyodik bakımlarının zamanında yapılması gerektiğinin kullanıcıya bildirilmesi. 6. Mamulün çalıģır vaziyette kullanıcıya teslim edilmesi. 7. Garanti sürecinin hangi Ģartlarda geçerli olduğunun kullanıcıya izah edilmesi. SATIN ALDIĞINIZ MAMULÜMÜZÜ ĠYĠ GÜNLERDE KULLANMANIZI DĠLERĠZ.

24

EUROSYSTEMS P 70 KULLANIM KILAVUZU GARANTĠ BELGESĠ ÇAYIR BĠÇME MAKĠNESĠ ÇAPA MAKĠNESĠ SATIN ALDIĞINIZ MAKİNENİZİ, İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ.

EUROSYSTEMS P 70 KULLANIM KILAVUZU GARANTĠ BELGESĠ ÇAYIR BĠÇME MAKĠNESĠ ÇAPA MAKĠNESĠ SATIN ALDIĞINIZ MAKİNENİZİ, İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. EUROSYSTEMS P 70 ÇAYIR BĠÇME MAKĠNESĠ ÇAPA MAKĠNESĠ KULLANIM KILAVUZU GARANTĠ BELGESĠ SATIN ALDIĞINIZ MAKİNENİZİ, İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ MAKİNENİZİN HÜVİYETİDİR. SERVĠSĠNĠZE

Detaylı

EUROSYSTEMS BLAMA M 210 ÇAYIR BĠÇME MAKĠNESĠ

EUROSYSTEMS BLAMA M 210 ÇAYIR BĠÇME MAKĠNESĠ EUROSYSTEMS BLAMA M 210 ÇAYIR BĠÇME MAKĠNESĠ KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ SATIN ALDIĞINIZ MAKİNENİZİ, İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ MAKİNENİZİN HÜVİYETİDİR. SERVĠSĠNĠZE BAġVURMANIZ

Detaylı

EUROSYSTEMS KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ MOTORLU ÇAPA MAKİNESİ

EUROSYSTEMS KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ MOTORLU ÇAPA MAKİNESİ EUROSYSTEMS Z2 MOTORLU ÇAPA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ SATIN ALDIĞINIZ MAKİNENİZİ, İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ MAKİNENİZİN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE BAŞVURMANIZ DURUMUNDA

Detaylı

EUROSYSTEMS EURO 5 MOTORLU ÇAPA MAKİNESİ

EUROSYSTEMS EURO 5 MOTORLU ÇAPA MAKİNESİ EUROSYSTEMS EURO 5 MOTORLU ÇAPA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ SATIN ALDIĞINIZ MAKİNENİZİ, İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ MAKİNENİZİN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE BAŞVURMANIZ

Detaylı

M320 PROF. EUROSYSTEMS KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ ÇAYIR BİÇME MAKİNESİ SATIN ALDIĞINIZ MAKİNENİZİ, İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ.

M320 PROF. EUROSYSTEMS KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ ÇAYIR BİÇME MAKİNESİ SATIN ALDIĞINIZ MAKİNENİZİ, İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. EURSSTES ÇIR BİÇE İNESİ UNI IVUZU GRNTİ BEGESİ 320 PRF. ST DIĞIZ İNENİZİ, İİ GÜNERDE UNNIZI DİERİZ. GRNTİ BEGENİZ İNENİZİN HÜVİETİDİR. SERVİSİNİZE BŞVURNIZ DURUUND GRNTİ BEGENİZİDE HZIR BUUNDURUNUZ. Garanti

Detaylı

BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları

BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları 1 BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ POMPANIZIN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE BAŞVURMANIZ DURUMUNDA

Detaylı

Duvara Monte Edilebilen Verimli Isı İstasyonları. Copyright 2017 VEDS Substations VEDS FX SERİSİ VERİMLİ ISI İSTASYONLARI MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU

Duvara Monte Edilebilen Verimli Isı İstasyonları. Copyright 2017 VEDS Substations VEDS FX SERİSİ VERİMLİ ISI İSTASYONLARI MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU Duvara Monte Edilebilen Verimli Isı İstasyonları Copyright 2017 VEDS Substations FX Serisi VEDS FX SERİSİ VERİMLİ ISI İSTASYONLARI MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Genel Bakış ve Ürün Tanıtımı 1

Detaylı

102 DY 7M 102 DY 10M 102 DY 12M

102 DY 7M 102 DY 10M 102 DY 12M KOLAY MAKİNA LTD.ŞTİ. 102 DY 7M 102 DY 10M 102 DY 12M KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ SATIN ALDIĞINIZ MAKİNENİZİ, İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ MAKİNENİZİN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE

Detaylı

BESTPUMP KULLANIM KILAVUZU H35 H55 H110 SÜS HAVUZU POMPALARI SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ.

BESTPUMP KULLANIM KILAVUZU H35 H55 H110 SÜS HAVUZU POMPALARI SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. 1 BESTPUMP H35 H55 H110 SÜS HAVUZU POMPALARI KULLANIM KILAVUZU SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ POMPANIZIN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE BAŞVURMANIZ DURUMUNDA GARANTİ

Detaylı

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0 532

Detaylı

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN İMALATÇI FİRMANIN ÜNVANI: AKAY ASANSÖR İML. İNŞ. TEKS. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İSTİKLAL MAH. YILDIRIM BEYAZIT CAD. NO:11 / B KIRAÇ-ESENYURT / İSTANBUL TELEFON : 0212 624 32 15 16 FAKS : 0212 424

Detaylı

Akrilik Küvet. Garanti Belgesi

Akrilik Küvet. Garanti Belgesi Akrilik Küvet Garanti Belgesi KÜVET GARANTİ BELGESİ Ece ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. ECE KÜVETİNİZİN BÜTÜN PARÇALARI DAHİL TAMAMI ÜRETİM HATALARINA KARŞI 2 (İKİ) YIL SÜRE İLE GARANTİ ALTINDADIR.

Detaylı

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU B U R S A

KULLANMA KILAVUZU B U R S A KULLANMA KILAVUZU B U R S A KULLANMA TALİMATLARI NOT 1. Kuru çalıştırmayınız. 2. Elektrik kablosunun ucunu suya sokmayınız. 3. Voltaj konusunda dikkatli olunuz. Voltaj konusunda hata yapmayınız ve beyaz

Detaylı

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

HT 250 ODA TERMOSTATI

HT 250 ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 250 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 250 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290 HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290. Kullanım Kılavuzu.

HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290 HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290. Kullanım Kılavuzu. HARİCİ SİREN Kullanım Kılavuzu www.eds.com.tr 1 Giriş Harici Sirenler, harici ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanmış, tüm güvenlik sistemlerine uyumlu, her türlü hava şartlarına ve darbeye dayanıklı

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 90853FV05X03VII

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 90853FV05X03VII Masa lambası tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90853FV05X03VII 2017-03 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

GARANTİ SÜRESİ : 2 YIL KULLANIM ÖMRÜ : 10 YIL GARANTİ ŞARTLARI 1-) Garanti süresi,malın teslim tarihinden itibaren başlar ve.yıldır. 2-) Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı Firmamızın garanti

Detaylı

SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ FİLO HAVA KURUTUCU KULLANMA KILAVUZU

SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ FİLO HAVA KURUTUCU KULLANMA KILAVUZU YENİCİ MAKİNA KOMPRESÖR SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ FİLO HAVA KURUTUCU KULLANMA KILAVUZU BÖLÜM 1 GĠRĠġ Firmamız YENĠCĠ MAKĠNA KOMPRESÖR SAN. TĠC. LTD. ġtġ. 1997 yılında kurulmuģtur. Hizmet verdiği ürünler;

Detaylı

BESTPUMP KULLANIM KILAVUZU D50 D100 DK125 DALGIÇ POMPALAR SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ.

BESTPUMP KULLANIM KILAVUZU D50 D100 DK125 DALGIÇ POMPALAR SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. 1 BESTPUMP D50 D100 DK125 DALGIÇ POMPALAR KULLANIM KILAVUZU SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ POMPANIZIN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE BAŞVURMANIZ DURUMUNDA GARANTİ

Detaylı

Gebrauchsanleitung Operatinginstruction Kullanmatalimatı KDN53A00NE

Gebrauchsanleitung Operatinginstruction Kullanmatalimatı KDN53A00NE de en tr Gebrauchsanleitung Operatinginstruction Kullanmatalimatı KDN53A00NE tr tr tr tr 17* E - Nr FD - Nr 14 A B A B 15* SW 22 16* De erli Müflterimiz Bosch

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

Adaptörü USB portuna takmadan once mutlaka CD ile gelen sürücü yazılımını yükleyin.

Adaptörü USB portuna takmadan once mutlaka CD ile gelen sürücü yazılımını yükleyin. 802.11g High-Gain Kablosuz USB Adaptörü HIZLI KURULUM KILAVUZU Versiyon 1.0 Ocak, 2006 0 *Windows 98SE/Me/2000/XP: TÜRKÇE. Takip eden örnek yükleme Windows XP işletim sisteminde yapılmıştır. ( Windows

Detaylı

Kol saati. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 69407AB3X3III

Kol saati. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 69407AB3X3III Kol saati Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 69407AB3X3III Değerli Müşterimiz! Yeni renkli saatiniz size gerçek yaz hissi sunar. Saatinizi güle güle kullanın. Tchibo Ekibiniz

Detaylı

MONOFAZE SERVO OTOMATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

MONOFAZE SERVO OTOMATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU MONOFAZE SERVO OTOMATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13

Detaylı

(FXD-T Model) Pilli El Dedektörü Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu

(FXD-T Model) Pilli El Dedektörü Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu (FXD-T Model) Pilli El Dedektörü Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu Cihaz Hakkında: FXD-T model gaz dedektörü, havadaki patlayıcı gazları algılayabilen(doğalgaz ve LPG) bir cihazdır. Bu tür tehlikeli gazların

Detaylı

NARENCİYE SIKACAĞI LW 9709

NARENCİYE SIKACAĞI LW 9709 NARENCİYE SIKACAĞI LW 9709 TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Bir Arte Bianco Elektrikli ev aletini satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Almış olduğunuz ürünü daha uzun süreli kullanabilmek

Detaylı

Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 280

Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 280 Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 280 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını

Detaylı

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 91593FV05X03VII

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 91593FV05X03VII Masa lambası Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91593FV05X03VII 2017-06 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını

Detaylı

OTOMATİK SİGORTALAR B TİPİ C TİPİ D TİPİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

OTOMATİK SİGORTALAR B TİPİ C TİPİ D TİPİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU OTOMATİK SİGORTALAR B TİPİ C TİPİ D TİPİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU OTOMATİK SİGORTALAR Legrand otomatik sigortalar, bağlı bulunduğu elektrik devresini aşırı akım ve kısa devrelere karşı korurlar. Devrenin

Detaylı

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU MİNİ ROBOT R 200 Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș MİNİ ROBOT R 200 Mutfak Robotu muzu seçtiğiniz için

Detaylı

BLENDER BL 700. Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU

BLENDER BL 700. Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU BLENDER BL 700 Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș BLENDER BL 700 Çelik Blender imizi seçtiğiniz için teșekkür

Detaylı

BESTPUMP DİAFRAMLI POMPALARI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ.

BESTPUMP DİAFRAMLI POMPALARI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. 1 BESTPUMP DİAFRAMLI POMPALARI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ POMPANIZIN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE BAŞVURMANIZ DURUMUNDA

Detaylı

PAC 550 ÇİM-OT-ÇİT BİÇME MAKİNASI KULLANIM KILAVUZU ÜRETİCİ FİRMA İTHALATÇI FİRMA

PAC 550 ÇİM-OT-ÇİT BİÇME MAKİNASI KULLANIM KILAVUZU ÜRETİCİ FİRMA İTHALATÇI FİRMA GENEL GARANTİ ŞARTLARI : 1- Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 (iki) yıldır. Malın kullanım ömrü 5 (beş) yıldır. 2- Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı firmamızın garanti

Detaylı

Davlumbaz Kullanma kılavuzu P 38

Davlumbaz Kullanma kılavuzu P 38 Davlumbaz Kullanma kılavuzu P 38 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını istiyoruz.

Detaylı

LED- Ortam aydınlatması

LED- Ortam aydınlatması LED- Ortam aydınlatması tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 78328AS5X3IV 2014-04 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını

Detaylı

HT 150 ODA TERMOSTATI

HT 150 ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

OREGON 16 LİTRE İLAÇLAMA PULVERİZATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

OREGON 16 LİTRE İLAÇLAMA PULVERİZATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU Güvenli Kullanım Uyarıları OREGON 16 LİTRE İLAÇLAMA PULVERİZATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU Basınçlı ilaçlama pompası evler ve küçük bahçelerde kullanılmak üzere dizayn edilmiştir. Ürün öncelikli olarak ilaçlama

Detaylı

LED-Çalışma masası lambası

LED-Çalışma masası lambası LED-Çalışma masası lambası tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82458AS5X5V 2015-07 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sa hiptir. Buna rağmen güvenlik

Detaylı

1 GSM Modem Modem202.S1. GSM Modem. Modem202.S1. Kullanım Kılavuzu. [Rev_1.0_Modem202.S1

1 GSM Modem Modem202.S1. GSM Modem. Modem202.S1. Kullanım Kılavuzu. [Rev_1.0_Modem202.S1 1 GSM Modem Modem202.S1 GSM Modem Modem202.S1 Kullanım Kılavuzu [Rev_1.0_Modem202.S1 2 GSM Modem Modem202.S1 İÇİNDEKİLER 1. GENEL ÖZELLİKLER... 3 1.1. MODEM202.S1... 3 1.2. GSM Modem... 3 1.3. Fiziksel

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Mirage 200 Mirage 600. Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Mirage 200 Mirage 600. Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Mirage 200 Mirage 600 Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. HAZAN ISI VE

Detaylı

(HSS2000 EX PROOF) Model Gaz Alarm Dedektörü Tanıtımı

(HSS2000 EX PROOF) Model Gaz Alarm Dedektörü Tanıtımı (HSS2000 EX PROOF) Model Gaz Alarm Dedektörü Tanıtımı (4-20mA) 1 HSS2000 EX PROOF GAZ ALARM DEDEKTÖRÜ HSS-2000 Ex-proof gaz alarm cihazının alevsızdırmazlık özelliği ve Alsz sertifikasının geçerliliği

Detaylı

Bilgi Alınan zincirin lastik ölçüsüne uygun olmalıdır. Zincirin dönük olmamalı veya lastiğe bol takılmamalıdır. Lastiğe takıldıktan sonra yaklaşık 100

Bilgi Alınan zincirin lastik ölçüsüne uygun olmalıdır. Zincirin dönük olmamalı veya lastiğe bol takılmamalıdır. Lastiğe takıldıktan sonra yaklaşık 100 Bilgi Alınan zincirin lastik ölçüsüne uygun olmalıdır. Zincirin dönük olmamalı veya lastiğe bol takılmamalıdır. Lastiğe takıldıktan sonra yaklaşık 100 m sonra gerdirilmelidir. 50 km daha fazla sürat yapılmamalıdır.

Detaylı

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HAMARAT P 1500 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen üründen en iyi verimi almanızı

Detaylı

DĠZEL MOTOR MOTOPOMP

DĠZEL MOTOR MOTOPOMP BURSA HAVA SOĞUTMALI DEK - KOMOTO DĠZEL MOTOR MOTOPOMP F220S, F220SE, F220T, F220TE F310S, F310SE, F310T, F310TE F420S, F420SE, F420T, F420TE 50C, 50CE, 80C, 80CE, 100C, 100CE B50, B50E, B80, B80E, 2BK40,

Detaylı

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

Kol saati. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 70224FV05XIII01GS

Kol saati. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 70224FV05XIII01GS Kol saati Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 70224FV05XIII01GS Değerli Müşterimiz! Yeni saatiniz basit ve modern tasarımı ile göz kamaştırıyor. Saatinizi güle güle kullanın.

Detaylı

3 4 5 6 7 8 9 10 11 6 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicilere çok geniș kapsamlı yeni hizmetler

Detaylı

CİHAZIN MONTAJI ECS 70 ECS 85 ECS 100 ECS 150 ECS 200 ECS 250 ECS 300 ECS 350 ECS 400 ECS 500 ECS 600 ECS 700 ECS 800 ECS 900 ECS 1000

CİHAZIN MONTAJI ECS 70 ECS 85 ECS 100 ECS 150 ECS 200 ECS 250 ECS 300 ECS 350 ECS 400 ECS 500 ECS 600 ECS 700 ECS 800 ECS 900 ECS 1000 CİHAZIN MONTAJI MODEL ECS 70 ECS 85 ECS 100 ECS 150 ECS 200 ECS 250 ECS 300 ECS 350 ECS 400 ECS 500 ECS 600 ECS 700 ECS 800 ECS 900 ECS 1000 Minimum Zemin Boyutları 1080 x 960 x 200 mm 1080 x 960 x 200

Detaylı

7 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicile

7 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicile 7 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicilere çok geniș kapsamlı yeni hizmetler sunmaya devam

Detaylı

Aspiratör Kullanma Kılavuzu A 37 I

Aspiratör Kullanma Kılavuzu A 37 I Aspiratör Kullanma Kılavuzu A 37 I Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı ve Garanti bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 90141AB2X2VII

Tavan lambası. Montaj talimatı ve Garanti bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 90141AB2X2VII Tavan lambası tr Montaj talimatı ve Garanti bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90141AB2X2VII 2017-01 Değerli Müşterimiz! Yeni lambanız modern, hiç eskimeyen tasarımıyla cezbeder. Yeni ürününüzü güle

Detaylı

Bu kılavuza dair. Bu işaret, elektriğin neden olabileceği yaralanma tehlikelerine karşı uyarır.

Bu kılavuza dair. Bu işaret, elektriğin neden olabileceği yaralanma tehlikelerine karşı uyarır. Esnek kollu gömme LED spot tr Montaj/Kullanım kılavuzu ve Garanti Bu kılavuza dair Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88607ASX1VII 2016-09 Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını

Detaylı

TİMFOG TERMOMEKANİK YÜKSEK BASINÇLI POMPA BAKIM TALİMATI

TİMFOG TERMOMEKANİK YÜKSEK BASINÇLI POMPA BAKIM TALİMATI TİMFOG TERMOMEKANİK YÜKSEK BASINÇLI POMPA BAKIM TALİMATI 1) POMPA KİMLİK KARTI VE ANLAMLARI: A) FİRMA ADI VE ADRESİ B) SERİ NUMARASI BARKODU C) MODELİ D) SERİ NUMARASI E) MAKSİMUM ÇIKIŞ DEBİSİ (L/DK) F)

Detaylı

BESTPUMP SG KULLANIM KILAVUZU DALGIÇ POMPALAR SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ.

BESTPUMP SG KULLANIM KILAVUZU DALGIÇ POMPALAR SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. 1 BESTPUMP SG DALGIÇ POMPALAR KULLANIM KILAVUZU SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ POMPANIZIN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE BAŞVURMANIZ DURUMUNDA, GARANTİ BELGENİZİ

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Monofaze. Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Monofaze. Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Monofaze Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. HAZAN ISI VE MAKİNA SANAYİ

Detaylı

HT 300 ODA TERMOSTATI

HT 300 ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

REMAK REDÜKTÖR MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

REMAK REDÜKTÖR MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. REMAK REDÜKTÖR MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. REMAK REDÜKTÖR MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kemalpaşa Org. San. Böl. Kuyucak Mevkii No:211 Kemalpaşa-İZMİR Tel : 0090-232- 479 68 48 Faks : 0090-232- 479 68 49 www.remakreduktor.com.tr

Detaylı

MINI-CHOPPER LW-6211A

MINI-CHOPPER LW-6211A MINI-CHOPPER LW-6211A TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Bir Arte Bianco Elektrikli ev aletini satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Almış olduğunuz ürünü daha uzun süreli kullanabilmek

Detaylı

(AE-4 V1 Model) Gaz Alarm Panosu Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu

(AE-4 V1 Model) Gaz Alarm Panosu Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu (AE-4 V1 Model) Gaz Alarm Panosu Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu AE-4 V1 gaz alarm panosunun montajı Şekil-1 deki bağlantı şemasına göre yapılmalıdır. Selenoid Valf () L N L N N L Siren () Kontaktör Kontaktör

Detaylı

Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu. BS-820 Smart CI

Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu. BS-820 Smart CI Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu BS-820 Smart CI Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII Tavan lambası tr Montaj talimatı 91585AB4X5VII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi

Detaylı

Salıncak oturağı Şamandıra

Salıncak oturağı Şamandıra Salıncak oturağı Şamandıra tr Montaj kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 84797HB22XVI 2015-12 327 508 Değerli Müşterimiz! Mutlaka burda belirlenmiş montaj adımlarına uymalısınız. Güvenlik uyarılarını

Detaylı

MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu

MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu Kitap Revizyon Tarihi: 160905 Kitap Baský Tarihi: 160905 Revizyon No: 3 ÝÇÝNDEKÝLER 05 06 07 08 09 11 12 13 13 14 15 16 17 18 Giriþ Genel Uyarýlar Garanti ve Servis Genel

Detaylı

3MK-5120D Doğalgaz & LPG Dedektörü Kullanım Kılavuzu

3MK-5120D Doğalgaz & LPG Dedektörü Kullanım Kılavuzu 3MK-5120D Doğalgaz & LPG Dedektörü Kullanım Kılavuzu Cihaz Hakkında: 3MK-5120D, havadaki patlayıcı gazları algılayabilen(doğalgaz ve LPG) bir cihazdır. Bu tür tehlikeli gazların tespit edilmesi durumunda,

Detaylı

Tartı Kullanma Kılavuzu BKK 2195

Tartı Kullanma Kılavuzu BKK 2195 Tartı Kullanma Kılavuzu BKK 2195 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını

Detaylı

TAK-KONUŞ FV8010 ANALOG TELEFON ADAPTÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

TAK-KONUŞ FV8010 ANALOG TELEFON ADAPTÖRÜ KULLANMA KILAVUZU TAK-KONUŞ FV8010 ANALOG TELEFON ADAPTÖRÜ KULLANMA KILAVUZU İthalatçı Firma : Teknocom Elektronik Ltd. Tel: 0212-2923171 www.teknocomelektronik.com.tr destek@teknocomelektronik.com Türkiye Yetkili Satıcısı:

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 80900HB22XV

Tavan lambası. Montaj talimatı ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 80900HB22XV Tavan lambası tr Montaj talimatı ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 80900HB22XV 2015-01 Değerli Müşterimiz! Yeni lambanız modern, hiç eskimeyen tasarımıyla cezbeder. Yeni ürününüzü güle güle

Detaylı

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli

Detaylı

TOST MAKİNESİ HD 610

TOST MAKİNESİ HD 610 TOST MAKİNESİ HD 610 TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Bir Arte Bianco Elektrikli ev aletini satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Almış olduğunuz ürünü daha uzun süreli kullanabilmek

Detaylı

DIGITURK Kullanma K lavuzu

DIGITURK Kullanma K lavuzu DIGITURK Kullanma K lavuzu AS 900 DIGITURK Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi

Detaylı

Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 285

Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 285 Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 285 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EHG7835X http://tr.yourpdfguides.com/dref/629098

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EHG7835X http://tr.yourpdfguides.com/dref/629098 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR.

KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR. BENZİNLİ JENERATÖR MODEL RTM9665 KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR.. 1) Yakıt deposu 9) Boru çerçeve 2) Egzost susturucu 10) Buji 3) Toprak 11) Yakıt Kapağı 4) Devre

Detaylı

Sarkıt lamba. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 78324AS5X3IV

Sarkıt lamba. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 78324AS5X3IV Sarkıt lamba tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 78324AS5X3IV 2014-04 Değerli Müşterimiz! Yeni sarkıt lambanız modern tasarımı ile her mekana uyar ve hoş bir aydınlık

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür ederiz.

Detaylı

HT 100 KULLANIM KILAVUZU

HT 100 KULLANIM KILAVUZU Analog Oda Termostatı HT 100 KULLANIM KILAVUZU ISIPARK, ürün özellikleri ve kullanım kılavuzuyla ilgili değiştirme ve geliştirme hakkını saklı tutar. *Tüm değişikler için www.generallife.com.tr adresini

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Trifaze. Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Trifaze. Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Trifaze Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. HAZAN ISI VE MAKİNA SANAYİ LTD. ŞTİ. KISIKLI

Detaylı

HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI

HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI MODEL RTM 0125 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ KOVANI 2. ÇALIŞTIRMA TETİĞİ 3. HAVA GİRİŞİ 4. BASINÇ AYARLAYICI 5. SAĞ SOL BUTONU TEKNİK VERİLER Hız Maks.

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91594HB54XVII L N

Tavan lambası. Montaj talimatı 91594HB54XVII L N Tavan lambası L N tr Montaj talimatı 91594HB54XVII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek

Detaylı

HİDROLİK VALF. Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI

HİDROLİK VALF. Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI HİDROLİK VALF Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI AKON HIDROLIK tarafından üretilen ürünlerin size en iyi performansı sunması amacıyla valfinizi monte etmeden önce kılavuzun tamamını dikkatle

Detaylı

Spot lamba. Montaj Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 82012AS5X4V

Spot lamba. Montaj Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 82012AS5X4V Spot lamba tr Montaj Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82012AS5X4V 2015-06 Değerli Müşterimiz! Yeni spot lambanız LED ampullerle donatıldı. Bunlar, yalnızca uzun süreli dayanıklı

Detaylı

DPT Serisi Motorlu Su Pompaları

DPT Serisi Motorlu Su Pompaları DPT Serisi Motorlu Su Pompaları TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER Garanti Ve Servis 1 Uygulama Alanları/Pompa Kod Sistemi 2 Kullanma Talimatları 3 Pompanın Yapısı 5 Taşıma,Sevkiyat ve Depolama

Detaylı

ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU

ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU 1 GÜVENLİK TALİMATLARI 1. Çalışmaya başlamadan önce bu el kitabını iyice okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz. 2. Bir egzersiz programına başlamadan önce sağlığınızı

Detaylı

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları Fiat Doblò Kasten/Kombi (263) 1.6 D Multijet için detaylı kılavuz. ContiTech, kayış değişiminde hataların nasıl önlenebilir olduğunu gösterir. Bu

Detaylı

EEE Yönetmeligine Uygundur. PCB içermez

EEE Yönetmeligine Uygundur. PCB içermez 2104 A+ DS EEE Yönetmeligine Uygundur PCB içermez UYARI! Tümüyle çevre dostu bir soğutucu gaz olan R600a (yaln ızca belirli kosullar alt ında yan ıc ıd ır) ile çal ısan soğutucu cihaz ın ız ın normal bir

Detaylı

M35 SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU ve GARANTİ BELGESİ

M35 SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU ve GARANTİ BELGESİ M35 SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU ve GARANTİ BELGESİ M35: 7G 01 00 00XX M35 SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU Multitek M35 interkom telefonu seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI

ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI ÜRETİM ADRESİ İkitelli O.S.B. Atatürk Cad. Pik Dökümcüler San. Sit.A-3 Blok No: 2 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL Basım Tarihi : 01 Temmuz 2015 ONS KALIP MEKANİK MATBAA SAN. TİC.

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Trifaze. Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Trifaze. Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Trifaze Sanayi Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. HAZAN ISI VE MAKİNA SANAYİ

Detaylı

SU ISITICI XB 6868. TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU

SU ISITICI XB 6868. TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU SU ISITICI XB 6868 TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Bir Arte Bianco Elektrikli ev aletini satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Almış olduğunuz ürünü daha uzun süreli kullanabilmek

Detaylı

LED sarkıt lamba. Montaj talimatı 91709HB54XVII

LED sarkıt lamba. Montaj talimatı 91709HB54XVII LED sarkıt lamba tr Montaj talimatı 91709HB54XVII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU PROFİL KESME MAKİNASI 5 MODEL -RTM695- TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 8 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 2. KORUYUCU KAPAK 3. TUTMA KOLU 4. KESME DİSKİ 5. MAKİNA TABANI 6. AKTİF KORUMA 7. TAŞ KİLİTLEME

Detaylı

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Değerli Müşterimiz! Yeni lambanız modern, hiç eskimeyen tasarımıyla cezbeder. Yeni ürününüzü güle güle kullanın. Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli

Detaylı

LED Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88346HB54XVII

LED Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88346HB54XVII LED Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88346HB54XVII 2017-07 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek

Detaylı

Zincir (11-vites) Bayi El Kitabı CN-9000 CN-6800 CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG600-11

Zincir (11-vites) Bayi El Kitabı CN-9000 CN-6800 CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG600-11 (Turkish) DM-CN0001-05 Zincir (11-vites) Bayi El Kitabı CN-9000 CN-6800 CN-HG901-11 CN-HG900-11 CN-HG701-11 CN-HG700-11 CN-HG601-11 CN-HG600-11 İÇİNDEKİLER ÖNEMLİ UYARI... 3 GÜVENLİĞİ GARANTİ ETMEK İÇİN...

Detaylı