AĞUSTOS 2013 SAYI:30 ELAMAN MI ARIYORSUNUZ?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AĞUSTOS 2013 SAYI:30 ELAMAN MI ARIYORSUNUZ?"

Transkript

1 AĞUSTOS 2013 SAYI:30 ELAMAN MI ARIYORSUNUZ?

2 FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS F ethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2005 yılından itibaren gelir durumu iyi olmayan üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinde okuyan ve bu fakültelere girmeye hak kazanan başarılı üniversite öğrencilerine burs verilmektedir. 100 üniversite öğrencisine karşılıksız olarak verilen burslara başvurular 02 Eylül 2013 tarihinde başlayacaktır. 9 ay boyunca aylık 100,00 TL olarak verilecek olan burslara son başvuru süresi 30 Eylül 2013 tür. Burs başvuru formlarına web sayfamızda haber kısmından ulaşabilirsiniz.. Detaylı bilgi için lütfen arayınız Emre ÇÜRÜK. AKİF ARICAN TOBB TİCARET VE SANAYİ ODALARI KONSEY ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 69. Olağan Genel Kurulu gerçekleşmesi ardından Rırat Hiasarcıklıoğlu nun TOBB Başkanı seçildiği genel kurulda, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey üyeliğine seçildi. Akif Arıcan yeni dönemde, Fethiye yi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde konsey üyesi olarak temsil edecek. Yapılan seçim sonucunda Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Başkanlığına Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım seçildi. Başkan yardımcılıklarına ise Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser getirildi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan üye olarak seçilirken FTSO Meclis Üyesi Didem Yılmaz Yedek Üye olarak listede yer aldı. Toplam 30 kişiden oluşan Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey listesi aşağıda bilginize sunulmuştur.

3 TİCARET VE SANAYİ ODALARI KONSEYİ 1.H. OSMAN YILDIRIM-SİVAS TSO YÖNETİM KU- RULU BAŞKANI-BAŞKAN 2.MAHMUT KÖSEMUSUL-SAKARYA TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI-B.YARDIMCISI 3.OSMAN GELİŞ-ŞIRNAK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI-B.YARDIMCISI 4.HÜSNÜ SERTESER-AFYONKARAHİSAR TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI-B.YARDIMCISI 5.AKİF ARICAN-FETHİYE TSO YÖNETİM KURULU 6.ŞERAFETTİN AŞUT-MERSİN TSO YÖNETİM KU- RULU 7.AHMET KOÇAŞ-AKSARAY TSO YÖNETİM KURU- LU 8. RECEP ZIPKINKURT-EDİRNE TSO YÖNETİM KU- RULU 9.FAHRİ ÇAKIR-DÜZCE TSO YÖNETİM KURULU 10.SELÇUK ARSLAN-KASTAMONU TSO YÖNETİM KURULU 11.ENİS SÜLÜN-ÇORLU TSO YÖNETİM KURULU 12.ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN-ISPARTA TSO YÖNETİM KURULU 13.ÇETİN BAŞARANHINCAL-ÇORUM TSO YÖNETİM KURULU 14.MUSTAFA SUAT HACISALİHOĞLU-TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI 15.ŞABAN AZİZ KARAMEHMETOĞLU-RİZE TSO YÖNETİM KURULU 16.HASAN ÇAKIRMELİKOĞLU-GİRESUN TSO YÖNETİM KURULU 17.MEHMET SALİH DEMİR-ZONGULDAK TSO YÖNETİM KURULU 18.TÜRKER ATEŞ-BOLU TSO YÖNETİM KURULU 19. ALİ ŞEKERDAĞ-ELAZIĞ TSO YÖNETİM KURULU 20.YUSUF CENGİZ-TUNCELİ TSO YÖNETİM KU- RULU 21.MUSTAFA KUVVET-UŞAK TSO YÖNETİM KU- RULU 22.MUSTAFA TOKTAY-KARAMAN TSO YÖNETİM KURULU 23.SERVET ŞAHİN-ORDU TSO YÖNETİM KURULU 24. METİN ANIL-İNEGÖL TSO YÖNETİM KURULU 25.AHMET SAYAR-DİYARBAKIR TSO YÖNETİM KU- RULU 26.AHMET BOZTAŞ-MANAVGAT TSO YÖNETİM KU- RULU 27.MEHMET ŞAHİN-ALANYA TSO YÖNETİM KU- RULU 28.NECDET TAKVA-VAN TSO YÖNETİM KURULU 29.ABDURRAHMAN YILMAZ-AKHİSAR TSO YÖNETİM KURULU 30.LEVENT HAKKI YILMAZ-İSKENDERUN TSO YÖNETİM KURULU

4 6. Ethio-Chamber Uluslararası Tİcaret Fuarı ve Etİyopya Heyet Zİyaretİ Etiyopya Ticaret Odası ve Sektörel Birlikler organizasyonunda, 27 Kasım 3 Aralık 2013 tarihleri arasında, başkent Addis Ababa da gerçekleştirilecek 6. Ethio-Chamber Uluslararası Ticaret Fuarı ile eşzamanlı olarak DEİK/Türk-Etiyopya İş Konseyi tarafından, Etiyopya ya bir heyet ziyareti düzenlenmesi ve bu kapsamda İş Konseyi Karşı Kanadı Etiyopya Ticaret Odası ve Sektörel Birlikler işbirliği ile Türk-Etiyopya İş Konseyi Ortak Toplantısı gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Yaklaşık 91 milyon nüfuslu bir pazar olan Etiyopya nın ürünleri ve servislerini tanıtmak, çeşitli iş alanlarında bağlantıları güçlendirmek ve yerel sanayiler arasında rekabeti arttırmak için teknoloji ve bilgi transferi sağlamak amaçlarıyla düzenlenen fuarın, makine ekipmanları ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren çok sayıda imalatçı, ithalatçı, ihracatçı, yerel imalatçılara ürün ve teknolojik destek sağlayan yerli ve yabancı firmalar ve hizmet sağlayıcı firmaları potansiyel müşteriler ile bir araya getirmesi beklenmektedir. Bununla birlikte, potansiyel yatırımcılar, Doğu ve Güney Afrika Ülkeleri Ortak Pazarı (COMESA) üyesi olan Etiyopya daki yatırım olananaklarını da tanıma fırsatı yakalayacaktır. Söz konusu fuara katılmak ve fuar ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen firmalar, adresinden fuarın resmi sayfasına ulaşabilirler. Kısıtlı yer kalan fuara katılmak için doldurulması gereken başvuru formu ile katılma koşulları hakkındaki bilgiler bu sayfada yer almaktadır. Söz konusu fuara katılacak firmaların başvurularını müteakip gerekli ayarlamaların yapılabilmesini teminen başvuru formlarının bir örneğinin tarafımıza da iletilmesi gerekmektedir. İlaveten söz konusu fuara paralel olarak İş Konseyimiz tarafından Kasım 2013 tarihlerinde düzenlenecek ve Etiyopya nın önde gelen işadamları ile ikili görüşmeler imkanı sunacak seyahate katılmak isteyen üyelerimiz tarafından web sitemizdeyer alan duyurular kısmında yer alan başvuru forumunun doldurularak en geç 2 Eylül 2013 tarihine kadar DEİK e (gkarabeyoglu@deik.org.tr, Tel: ; Faks: ) iletilmesi gerekmektedir. NOT: - Seyahatin KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği kapsamına alınması konusunda KOSGEB nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmaktadır. Söz konusu girişimin olumlu olarak neticelenmesi halinde KOSGEB Veri Tabanı na kayıtlı olan firmalar, KOSGEB Müdürlüklerine başvurarak anılan teşvikten yararlanabilecektir. Bu nedenle, teşvikten yararlanmak isteyen ve KOSGEB Veri Tabanı na kayıtlı olmayan firmaların kayıt prosedürlerini tamamlamaları gerekmektedir.

5 Scan E-Posta Dolandırıcılığı Ülkemizde ve İlimizde son zamanlarda Scan dolandırıcılığı olarak da adlandırılan dolandırıcılık faaliyetlerinin olduğu tespit edilmiştir. Dolandırıcılık sonucu ciddi miktarda maddi kayıp oluşmakta aynı zamanda şirket ve firmaların itibarı zedelenmektedir. Konu ile ilgili olarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Odamıza gönderilen yazı aşağıda bilginize sunulmuştur; İlgi sayılı yazı ile son zamanlarda ülkemizde de meydana gelmeye başlayan yeni bir suç işleme yöntemimin vatandaşlarımız, şirketler ve özellikle kurumların ödeme işlemlerini yürüten uzmanlar tarafından bilinmesi, mağduriyetlerinin önlenmesi açısından önem arz ettiği bildirilmiştir. Banka Hesap Detaylarının Değiştirilmesi, Güncellenmesi adı verilen bu dolandırıcılık yönteminde, dolandırıcılar çeşitli yöntemlerle iki şirket arasındaki yazışmaları takip ederek şirketlerin bilgilerini temin ettikleri. Bu yöntemin çoğu zaman, ticari işlem yapan iki şirketten birinin e-posta hesaplarına ait şifrelerin ele geçirilmesi sonrası değiştirilmeyip, zaman zaman hesaba girip yazışmaların takip edilmesi şeklinde olduğu anlaşılmaktadır. Şirketler arası yazışmalarda ödemenin ne zaman yapılacağını öğrenen dolandırıcılar, ödeme yapacak şirkete hitaben, alıcı şirketin banka hesap numaralarının değiştiğini bahseden ve sözde yeni banka hesap numaralarını içeren e-posta iletisi gönderdikleri dolandırıcıların genellikle ödeme yapacak şirketi ikna edebilmek için, hesap değişikliği mesajını, alıcı şirketin e-posta adresine çok benzer bir e-posta adresinden gönderdikleri, alıcı şirketin hesap numarasının değiştiğini zanneden göndericinin ödeme miktarını dolandırıcılara göndererek mağdur oldukları anlaşılmıştır. Vatandaşlarımızın / şirketlerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için; Kendilerine gönderilen banka hesap numarasının değiştirildiği kapsamlı e-postalara karşı şüpheci davranmaları (ileti Türkçe ya da İngilizce olabilir,) İletiyi gönderen e-posta adresinin doğru olduğundan emin olmaları (Dolandırıcıların şirket e-posta adreslerinde basit değişiklikler yaparak benzer sahte adreslerden e-posta iletilerini gönderdikleri bilinmektedir.) Ödeme yapılmadan önce her ihtimale karşı ödeme yapacakları banka hesap numaralarını farklı yollarla (telefon, yüz yüze temas, bankadan kontrol vb.) teyit etmeleri, önem arz etmektedir. Konu üzerinde gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve üye şirketlerin uyarılarak bu konuda bilgilendirilmesini, Siber Suçlarla ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne müracaat etmeleri durumunda gerekli yardımın yapılacağının bilinmesi hususunu rica ederim.

6 Kazakİstan`dakİ Ekonomİk Bölgeler Kazakistan Büyükelçiliği, Kazakistan ile Türkiye arasında karşılıklı yatırımları artırmak amacıyla, Kazakistan la faaliyet gösteren Özel Ekonomik Bölgeler hakkında bilgiler paylaşmaktadır. 13 kasım 2012 tarihinde, Kazakistan ın Taraz şehrinde, Taraz Kimya Park adlı Özel Ekonomik Bölge (ÖEB) kurulduğu, 2013 yılının Şubat ayında ÖEB yönetimi için Taraz Kimyasal Park ÖEB Yönetim Şirketi A.Ş. nin kurulduğu, bu şirketin Kazakistan Milli Refah Fonu Samruk-Kazyna bünyesinde faaliyet gösterdiği ve Taraz Kimyasal Park ÖEB için 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren arsa vergileri, mülkiyet vergileri, kurumsal vergiler, vs. gibi birçok kolaylık ve muafiyetin hayata geçirildiği bildirilmektedir. Söz konusu ÖEB ile ilgili bilgi TOBB web sitesinin ( Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları Ülke Duyuruları / Kazakistan bölümünde yer almakta olup, ÖEB nin yönetim ve sekretaryasına ve numaralı telefonlardan ulaşılabilmektedir. Uluslararası Fuarlar -ANUGA 2013 ULUSLARARASI GIDA FUARI Ekim 2013 tarihleri arasında Almanya da, -AGRITECHNICA HANNOVER ULUSLARARASI TARIM FUARI Kasım 2013 tarihleri arasında Almanya da -WORLD FOOD MOSCOW ULUSLARARASI GIDA FUARI 2013 Fuarı Eylül 2013 tarihleri arasında Rusya da, -SWEET & BAKERY 2013 Uluslararası Tarım Fuarı Ekim 2013 tarihleri arasında Ukrayna da ve -HEIMTEXTILE 2013 Uluslararası Tekstil Fuarı Eylül 2013 tarihleri arasında Rusya da gerçekleşecektir. Fuarlar ile ilgili detaylı bilgiler sitelerinde mevcuttur.

7 Reeskont-TL Kredİ Faİz Oranlarında Düzenleme Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası nın İhracat Reeskont Kredisi Uygulama Talimatı uyarınca 5,5 Milyar ABD Doları tutarındaki limit çerçevesinde Türk Eximbank a döviz olarak aktarılan kaynağın Reeskont Kredisi-TL programı kapsamında ihracatçılarımıza Türk Lirası cinsinden de kullandırılmakta olduğu belirtilmekte olup, uygulanan faiz oranının programa olan talepteki yoğunluğa ve piyasa faizlerinde gözlemlenen gelişmelere bağlı olarak güncellenmesi ihtiyacı doğmuştur. Bu kapsamda, piyasa faiz oranlarında ve işlem maliyetlerinde yaşanan artış/azalışlar dikkate alınarak her haftanın son iş günü, bir sonraki hafta için geçerli olacak Reeskont Kredisi-TL faiz oranlarının belirlenerek Türk Eximbank in internet sayfasında yayınlanacaktır. Yeni faiz oranlarının tarihinden itibaren kullandırılacak Reeskont-TL Kredileri için geçerli olup ve firmaların detaylı bilgiye ve kendilerine en yakın şube veya irtibat bürosunun iletişim bilgilerine sayfasından ulaşabilecektir. İFSEC Güvenlİk ve Yangın Fuarı Uluslararası tanıtım çalışmaları TG-Expo tarafından yürütülen IFSEC Güvenlik ve Yangın Fuarı, 30 Eylül 2 Ekim 2013 tarihlerinde İstanbul, Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı nda gerçekleştirilecektir. Güneydoğu Avrupa daki tek global güvenlik ve yangın etkinliği olan IFSEC İstanbul 2013, üreticiler, tedarikçiler ve distribütörlerin katılımı ile geniş bir yelpazede en son teknoloji ile üretilen güvenlik ve yangın ürünlerini tek çatı altında buluşturmayı ve katılımcılarına yeni pazarlar, yeni müşteriler kazandırmak, uluslararası ilişkilerini geliştirmek, ürünlerini ülkemizin yanı sıra komşu coğrafyadaki hedef kitleye tanıtmak, mevcut satışlarını ve iş bağlantılarını koruyup güçlendirmek, rekabet şartları oluşturmak ve Türk pazarına yatırım yapmak isteyen uluslararası firmalara sektörü tanıtmak açısından önemli bir platform oluşturmayı hedeflemektedir. Fuar hakkında detaylı bilgi için TG Expo (Pazarlama Ekibi marketing@tg-expo.net Tel: ) ile temas kurulabilir.

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz; ULUDAĞ ÜYELERİ NE GENEL KONULAR 1. İTO / HANNOVER MESSE 2018 HK. 2. İİB / CIFF 2018 GUANGZHOU ULUSLARARASI MOBİLYA FUARI HK. 3. İİB / FINE FOOD AUSTRALIA 2018 FUARI MİLLİ KATILIM ORG. HK.

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 580 22/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 63 Sayın Üyemiz, 1. Macaristan 7. Tarım

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 004341 24/12/2012 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2012 / 469 Sayın Üyemiz, 1. Gabon, Senegal Ticaret

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001676 21/05/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/146 Sayın Üyemiz, 1. Türk-Sudan İş Forumu

Detaylı

TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR

TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR ARALIK 2013 SAYI 48 TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerinin sorunlarının öğrenilip çözümü için çaba sarf edilmesi amacıyla düzenlenen 2013 yılı bölgesel

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 004220 13/12/2012 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2012 / 455 Sayın Üyemiz, 1. 2012 Yılı 2.Dönem

Detaylı

FUARLAR KOORDİNATÖRLÜĞÜ

FUARLAR KOORDİNATÖRLÜĞÜ İSTANBUL TİCARET ODASI FUARLAR KOORDİNATÖRLÜĞÜ Fuarlar Koordinatörlüğü nün yurt içi ve yurt dışına yönelik hizmetleri üç Birim dahilinde gerçekleştirilmektedir. KOORDİNATÖR 1)Yurt İçi Fuarlar Birimi Mine

Detaylı

Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası. www.fto.org.tr

Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası. www.fto.org.tr NİSAN 2014 SAYI 16 2023 FETHİYE TURİZM STRATEJİSİ ÇALIŞTAYI Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde organize edilen 2023 Fethiye Turizm

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE ULUDAĞ ÜYELERİ NE Sayın Üyemiz; GENEL KONULAR 1. Mali Cumhuriyeti Yatırım Teşvik Politikası 2. Seramik Ürünleri Akredite Laboratuvarlar / Malezya 3. BAİB / Anfaş Food Product Hotel Equipment 2018 Fuarı

Detaylı

Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz

Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz TEMMUZ 2014 SAYI 27 FETHİYE MESLEK KURULUŞLARI GÜÇBİRLİĞİ KRUVAZİYER LİMANI İÇİN BİRARAYA GELDİ Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz ayı toplantısında

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz, İSRAİL SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından 29 Mart - 2 Nisan 2015 tarihleri arasında Tel Aviv-Hayfa-Kudüs/İsrail e yönelik Ağaç

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001195 10/04/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/105 Sayın Üyemiz, 1. St. Petersburg Yaş Meyve

Detaylı

Tarih Sayı Konu. İlgi: Dış Ticaret Müsteşarlığından alınan 16.04.2010 tarih veb.02.1.dtm.5.16.01.13/03267

Tarih Sayı Konu. İlgi: Dış Ticaret Müsteşarlığından alınan 16.04.2010 tarih veb.02.1.dtm.5.16.01.13/03267 / r "1 ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI İms TOBB GENEL SEKRETERLİĞİNE ÇAY MAHALLESİ KÜÇÜK HAMAM SOK. NO:6/A ÇARŞAMBA / SAMSUN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ J Tarih Sayı Konu ^704/2010 0411-M loî.

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.ORG.2015/171-2896 Ankara, 13/02/2015 Konu: Kazakistan Ticaret ve Yatırım Heyeti SİRKÜLER (G/2015) Sayın Üyemiz, 25 27 Şubat

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda,

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, EYLÜL 2014 SAYI:36 GÜÇBİRLİĞİ`NİN GÜNDEMİ ÖLÜDENİZ`Dİ. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, Ölüdeniz in sorunlarının çözümü için belirlenecek

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ AKDENİZ Sayı: Konu: TİM.AKİB.08.EĞT.2014/77-9257 MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Mersin, 26/08/2014 MOSKOVA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Sayın Üyemiz, Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları

Detaylı

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients.

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients. 3. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi fningredients.com Media Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 12 Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda, 15-17 Mayıs 2017 tarihleri

Detaylı

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE ULUDAĞ ÜYELERİ NE Sayın Üyemiz; GENEL KONULAR 1. Türkiye Kenya İş Forumu 2. FICC İsrail Genel Sektör Alım Talebi 3. Süveyş Kanalını Geçen Ve Akabe Limanına Yönelen Gemilere Yapılan İndirim 4. China İnternatıonal

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz; ULUDAĞ ÜYELERİ NE GENEL KONULAR 1. KOLOMBO BÜYÜKELÇİLİĞİ SRİ LANKA MALİYE BAKANIYLA GÖRÜŞMESİ HK. 2. BULGARİSTAN DEVLET DEMİRYOLLARI İHALE DUYURUSU HK. 3. ARJANTİN'DEKİ YENİLENEBİLİR ENERJİ

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/ 000844 11/03/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/85 Sayın Üyemiz, 1. ABD Ticaret Heyeti 2.

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/002045 18/06/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/177 Sayın Üyemiz, 1. Çin Halk Cumhuriyeti

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKDENİZ Sayı: Konu: TİM.AKİB.08.EĞT.2014/76-9227 DUBAI SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Mersin, 26/08/2014 DUBAI SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Sayın Yetkili, Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 000290 28/01/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 41 Sayın Üyemiz, 1. GİK 45.Dönem Toplantısı

Detaylı

NORVEÇ SEKTÖREL TİCARET HEYETİ

NORVEÇ SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/ 000835 11/03/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 83 Sayın Üyemiz, 1. Norveç Sektörel Ticaret

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ Sayı: 79316202-TİM.OAİB.06.ORG.2015/831-11505 Ankara, 24/06/2015 Konu: Çin Sektörel Ticaret Heyeti Duyurusu Hk. SİRKÜLER (H/2015) Sayın

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI 2010 Faaliyet Programı İçindekiler 1- Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu 2010 Yılı Faaliyet 1-2 Programı 2- EBSO Üyelerine Yönelik Faaliyetler 3-4 3- EBSO Dışı Kuruluşlarla

Detaylı

MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ. Haberin ayrıntıları ve odamızla ilgili tüm haberler için lütfen web sitemzi ziyaret ediniz.

MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ. Haberin ayrıntıları ve odamızla ilgili tüm haberler için lütfen web sitemzi ziyaret ediniz. AĞUSTOS 2014 SAYI 32 MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ Tayin olması nedeniyle veda ziyaretine geldiği FTSO da oldukça sıcak karşılanan Muğla Vergi Dairesi Müdürü Zafer Evci, FTSO ile oldukça

Detaylı

e-bülten CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM BULUT BİLİŞİM SEMİNERİ YAZILIM İSTİŞARE TOPLANTISI İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK SEMİNERİ

e-bülten CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM BULUT BİLİŞİM SEMİNERİ YAZILIM İSTİŞARE TOPLANTISI İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK SEMİNERİ İTO BİLİŞİM Sayı 30 Mart 2012 Her ayın ilk haftası İTO web sitesinde yayınlanır. CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM 06-10 Mart 2012 tarihleri arasında Almanya nın Hannover şehrinde düzenlenen

Detaylı

MAKİNE İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Sayı: TİM.OAİB / Ankara, 07/08/2018 Konu: MOSKOVA MAKİNE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORG. HK.

MAKİNE İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Sayı: TİM.OAİB / Ankara, 07/08/2018 Konu: MOSKOVA MAKİNE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORG. HK. MAKİNE İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.2018/20048-21451 Ankara, 07/08/2018 Konu: MOSKOVA MAKİNE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORG. HK. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (2018 / M ) T.C. Ticaret Bakanlığı

Detaylı

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ Sayı: 79316202-TİM.OAİB.06.ORG.2015/950-14276 Ankara, 03/08/2015 Konu: Çin Sektörel Ticaret Heyeti hk. SİRKÜLER (H/2015) Sayın Üyemiz,

Detaylı

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 33179930-TİM.OAİB.08.ORG.2015/1100-16106 Ankara, 03/09/2015 Konu: Güney Kore Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (A/2015)

Detaylı

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri:

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri: 3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi pharmaist.net Medya Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

SEÇİM DUYURULARI OY PUSULLARI İLE İLGİLİ DUYURU

SEÇİM DUYURULARI OY PUSULLARI İLE İLGİLİ DUYURU MAYIS 2013 SAYI:17 SEÇİM DUYURULARI OY PUSULLARI İLE İLGİLİ DUYURU 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü, Fatih Anadolu Lisesi nde yapılacak olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde kullanılacak oy pusulaları

Detaylı

MAKİNE İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Sayı: TİM.OAİB / Ankara, 07/08/2018 Konu: POLONYA MAKİNE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORG. HK.

MAKİNE İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Sayı: TİM.OAİB / Ankara, 07/08/2018 Konu: POLONYA MAKİNE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORG. HK. MAKİNE İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.2018/20049-21452 Ankara, 07/08/2018 Konu: POLONYA MAKİNE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORG. HK. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (2018 / M ) T.C. Ticaret Bakanlığı

Detaylı

1) TSE STANDART TASARILARI HAKKINDA ( ÖNEMLİ SÜRELİ ) 2) DTÖ'NÜN E-PİNG SİTESİ

1) TSE STANDART TASARILARI HAKKINDA ( ÖNEMLİ SÜRELİ ) 2) DTÖ'NÜN E-PİNG SİTESİ 1) TSE STANDART TASARILARI HAKKINDA ( ÖNEMLİ SÜRELİ ) Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü nden alınan bir yazıda; Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanan bir örneği ekte yer alan

Detaylı

BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70540318-TİM.BAİB.GSK.ARGE.2016/2561 Antalya, 05/09/2016 Konu: Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri Sayın Üyemiz, BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ

Detaylı

1) İHRACATTA E-FATURAYA GEÇİŞTE KARŞILAŞILAN SORUNLAR HAKKINDA ( ÖNEMLİ SÜRELİ )

1) İHRACATTA E-FATURAYA GEÇİŞTE KARŞILAŞILAN SORUNLAR HAKKINDA ( ÖNEMLİ SÜRELİ ) 1) İHRACATTA E-FATURAYA GEÇİŞTE KARŞILAŞILAN SORUNLAR HAKKINDA ( ÖNEMLİ SÜRELİ ) Türkiye İhracatçılar Meclisi nden (TİM) alınan yazıda; ihracatta e-fatura uygulamasının 1 Temmuz 2017 tarihinde başladığı

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz; ULUDAĞ ÜYELERİ NE GENEL KONULAR 1. GUATEMALA YATIRIM FORUMU HK. 2. HONG KONG İHALE DUYURUSU HK. 3. TANZANYA ENERJİ YATIRIMLARI HK. 4. GOCA 2017 KONFERANSI / MALEZYA HK. 5. İSTANBUL 2016 PPP

Detaylı

ULUSLARARASI KULUÇKA MERKEZİ VE HIZLANDIRICI DESTEK PROGRAMI. Kasım 2017 / KONYA

ULUSLARARASI KULUÇKA MERKEZİ VE HIZLANDIRICI DESTEK PROGRAMI. Kasım 2017 / KONYA ULUSLARARASI KULUÇKA MERKEZİ VE HIZLANDIRICI DESTEK PROGRAMI Kasım 2017 / KONYA İÇERİK KOSGEB Uluslararası Kuluçka Merkezi ve Hızlandırıcı Destek Programı Uluslararası Hızlandırıcı Programı Organizasyonel

Detaylı

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (MKO-2019)

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (MKO-2019) ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 33179930-TİM.OAİB.08.2019/16-00493 Ankara, 14/01/2019 Konu: Las Vegas Sektörel Ticaret Heyeti Hk. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (MKO-2019)

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

Sağlık Turizmi Sektörüne Yönelik Devlet Destekleri

Sağlık Turizmi Sektörüne Yönelik Devlet Destekleri Sağlık Turizmi Sektörüne Yönelik Devlet Destekleri 27.12.1994 tarihli ve 94/6401 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan İhracata Yönelik Devlet Yardımları Kararı na dayanılarak hazırlanan

Detaylı

T.C EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı

T.C EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı T.C EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı 2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ VİZYONUMUZ Proje yaklaşımını ve kümelenme yaklaşımını

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/ 1115 04/04/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 100 Sayın Üyemiz, 1. Geçici İhraç Kapsamında

Detaylı

TARMAKBİR UR-GE.2 Açılış Toplantısı Bilgilendirme Sunumu. 04 Eylül 2018, Ankara

TARMAKBİR UR-GE.2 Açılış Toplantısı Bilgilendirme Sunumu. 04 Eylül 2018, Ankara TARMAKBİR UR-GE.2 Açılış Toplantısı Bilgilendirme Sunumu 04 Eylül 2018, Ankara Ur-Ge Desteği Nedir? Firmaların işbirliği kuruluşları önderliğinde: Ortak ihtiyaç analizi, Ortak öğrenme (eğitim ve danışmanlık),

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİNE

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİNE Sayın Üyemiz; ULUDAĞ ÜYELERİNE GENEL KONULAR 1. SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN İSVEÇ ZİYARETİ (09-12 EYLÜL 2012) 2. ÇİN İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK TİCARİ İŞLEMLER HK. 3. MALAVİ PROJESİ 4. GANA'DA KURULACAK YENİ

Detaylı

1) KİMYASALLARIN KAYDI, DEĞERLENDİRMESİ, İZNİ VE KISITLANMASI HAKKINDA TASLAK YÖNETMELİĞİ TASLAĞI ( ÖNEMLİ / SÜRELİ )

1) KİMYASALLARIN KAYDI, DEĞERLENDİRMESİ, İZNİ VE KISITLANMASI HAKKINDA TASLAK YÖNETMELİĞİ TASLAĞI ( ÖNEMLİ / SÜRELİ ) 1) KİMYASALLARIN KAYDI, DEĞERLENDİRMESİ, İZNİ VE KISITLANMASI HAKKINDA TASLAK YÖNETMELİĞİ TASLAĞI ( ÖNEMLİ / SÜRELİ ) Türkiye İhracatçılar Meclisi nden (TİM) alınan bir yazıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE ULUDAĞ ÜYELERİ NE Sayın Üyemiz; GENEL KONULAR 1. İİB / World Food Moscow 2018 Milli Katılım Organizasyonu 2. 4. Hindistan Avrupa 29 İş Forumu 3. Türkiye - Filipinler İş Konseyi Manila Ziyareti 4. Türkiye

Detaylı

URGE NEDİR? DOĞAL TAŞ SEKTÖRÜNDE FİRMALAR URGE PROJESİ KAPSAMINDA FİRMALAR

URGE NEDİR? DOĞAL TAŞ SEKTÖRÜNDE FİRMALAR URGE PROJESİ KAPSAMINDA FİRMALAR URGE PROJESİ NEDİR? URGE NEDİR? DOĞAL TAŞ SEKTÖRÜNDE FİRMALAR URGE PROJESİ KAPSAMINDA FİRMALAR URGE NEDİR? ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ URGE NEDİR? Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ Ocak Şubat 1 PERSONEL TOPLANTISI Ayın İlk Salı Günü Aylık personel toplantısı gruplar ayın 23'ü 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS

Detaylı

Tarih Sayı Konu. Bilgilerinizi ve Borsanızca görevlendirilecek temsilcinizin iletişim bilgilerinin Birliğimize iletilmesini rica ederim.

Tarih Sayı Konu. Bilgilerinizi ve Borsanızca görevlendirilecek temsilcinizin iletişim bilgilerinin Birliğimize iletilmesini rica ederim. L ANKARA TİcARET BORSASı GENEL SEKRETERLİÖİNE MACUN MAH. ı7ı.sokak NO:4 YENİMAHALLE ANKARA Tarih Sayı Konu 31.01.2014 04ı ıı 17. TKG Programı TOBB TÜRKiYE ODALAR VE BORSALAR BiRLiGi 23C~ Balkanlar, Doğu

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.GSK.ORG.2015/99-1567 Ankara, 26/01/2015 Konu: Türkiye-Finlandiya İş Forumu 04 Şubat 2015 Ankara SİRKÜLER (G-2015) Sayın Üyemiz, Türkiye

Detaylı

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 26 28 Ocak 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan ın Cidde şehrinde düzenlenecek olan Automechanika Jeddah 2016 fuarına Uludağ

Detaylı

İlgi: Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun tarih ve AFR/ sayılı yazısı.

İlgi: Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun tarih ve AFR/ sayılı yazısı. V r ~ı ÇARŞAMBA TİCARET VE SAHAYI ODASI GENEL SEKRETERLİSİNE ÇAY MAHALLESİ KÜÇÜK HAMAM SOK. NO:6/A ÇARŞAMBA / SAMSUN i TOBB TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ Tarih : b^oü Sayı : 0411/ ^ Konu : Kurulması

Detaylı

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ Türkiyenin döviz kazandırıcı hizmet gelirlerinin arttırılması ve film sektörünün uluslararası rekabet gücünü geliştirilmesi için, Türkiyede yerleşik, film sektöründe faaliyet gösteren şirketler (film yapımcısı

Detaylı

STRATEJİK PLAN (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLANI

STRATEJİK PLAN (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLANI STRATEJİK PLA (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLAI Faaliyet OCAK ŞUBAT MART İSA MAYIS Zaman ve Stres Yönetimi Eğitimi Müşteri/ ve İletişim Teknikleri Office ve oda programları eğitimi Performans değerlendirme

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR BİLİM ve TEKNOLOJİ FUARI 11-14 Ekim 2018, BURSA Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi B l m Sektöründek Yen l kler ARGE www.kosgeb.gov.tr Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi info@merinosakkm.com

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİNE

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİNE Sayın Üyemiz; ULUDAĞ ÜYELERİNE GENEL KONULAR 1. D-8 TTA BANGLADEŞ'İN ONAY SÜRECİ HK. 2. AB TARIM MEVZUATI DEĞİŞİKLİKLERİ HK. 3. GÜMRÜK VERGİSİ ORANLARI HK. 4. SELANİK BAŞKONSOLOSLUĞU İŞBİRLİĞİ TALEBİ HK.

Detaylı

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ FAALİYET BÜLTENİ

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ FAALİYET BÜLTENİ İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ FAALİYET BÜLTENİ Aralık 2016 FAALİYETLER TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI GEÇEKLEŞTİRİLDİ PARİS BOAT SHOW DA ÜLKEMİZ TANITIMINA KATKI SAĞLADIK 2017 ÜYE EĞİTİMLERİ BELİRLENDİ

Detaylı

2017 YILLIK İŞ PLANI

2017 YILLIK İŞ PLANI 2017 YILLIK İŞ PLANI İLGİLİ/PERSONEL BİRİM OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK BÜTÇE FAALİYET 1.1.1.1 ISO 2-6 Ocak 2017 9001/2008 KYS Revizyonuna ilişkin her yıl

Detaylı

Özcan KOLBAŞI Genel Sekreter V.

Özcan KOLBAŞI Genel Sekreter V. Sayın Üyemiz; ULUDAĞ ÜYELERİNE GENEL KONULAR 1. HANJIN SHIPPING CO FİRMASININ İFLASI HK. 2. AMBALAJ TASARIM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ HK. 3. CİLVEGÖZÜ SINIR KAPISI HK. 4. ATC TAİK 35.ORTAK YILLIK KONFERANSI

Detaylı

2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ

2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ 2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ Ocak 2014 T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI 1 VİZYONUMUZ Proje yaklaşımını ve kümelenme yaklaşımını esas alan yerel dinamiklerin harekete geçirilmesine

Detaylı

MALİ MEVZUAT SİRKÜLERİ NO : 2013 / 56

MALİ MEVZUAT SİRKÜLERİ NO : 2013 / 56 İstanbul, 24 Mayıs 2013 MALİ MEVZUAT SİRKÜLERİ NO : 2013 / 56 KONU : Doğrudan Yabancı Yatırımlar Kanununa Tabi Şirket ve Şubelerce Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü ne Gönderilmesi Gereken Bilgi Formları

Detaylı

TÇMB DEN HABERLER. SEDEFED Krizden Çıkış Yollarını Tartışıyor ULUSAL KONFERANSLAR & FUARLAR. Başlarken

TÇMB DEN HABERLER. SEDEFED Krizden Çıkış Yollarını Tartışıyor ULUSAL KONFERANSLAR & FUARLAR. Başlarken 22.0 1.2 009 S a yı XX VI TÇMB DEN HABERLER Başlarken Bu Sayıda TÇMB den Haberler Bülteni nin XXVI.sayısında gerçekleşecek olan ulusal ve uluslararası konferanslar ve fuarlar ile ilgili bilgiler var. Başlarken

Detaylı

Sirküler (İ-2015) Katılım payına dahil olmayan hizmetler: oteldeki ekstra oda harcamaları ve diğer ekstra harcamalardır.

Sirküler (İ-2015) Katılım payına dahil olmayan hizmetler: oteldeki ekstra oda harcamaları ve diğer ekstra harcamalardır. Sayı: 25931695-TİM.OAİB.27.ORG.2015/1185-18264 Ankara, 13/10/2015 Konu: İklimlendirme Sanayi Sektörel Ticaret Heyeti Mimai-Orlando/ABD Sirküler (İ-2015) Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğü, İklimlendirme

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20256-22555 Ankara, 13/09/2018 Konu: II. Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Afrika

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.ORG.2015/801-10936 Ankara, 16/06/2015 Konu: İklimlendirme Sanayi Filipinler Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ULUDAĞ ÜYELERİNE Sayın Üyemiz; GENEL KONULAR 1. HOLLANDA BAŞKONSOLOSLUĞU HASTANE İNŞAATI SEMİNERİ HK. 2. AZERBAYCAN BAZI ÜRÜNLERİN GÜMRÜK VERGİLERİNDE DEĞİŞİKLİK HK. 3. ZİMBABWE TİCARET FİHRİSTİ HK. 4.

Detaylı

1) BİRLİĞİMİZ 2017 YILI SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI (ÖNEMLİ SÜRELİ )

1) BİRLİĞİMİZ 2017 YILI SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI (ÖNEMLİ SÜRELİ ) 1) BİRLİĞİMİZ 2017 YILI SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI (ÖNEMLİ SÜRELİ ) Birliğimizin 2017 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantıları ekte belirtilen tarih, yer ve saatte yapılacaktır. Genel Kurula

Detaylı

Bilgilerine sunulur. S. Tansel KÜNBİ Genel Sekreter a. Şube Müdürü

Bilgilerine sunulur. S. Tansel KÜNBİ Genel Sekreter a. Şube Müdürü Sayı: 71080283-TİM.OAİB.GSK.ORG.2015/805-10984 Ankara, 16/06/2015 Konu: Win Ural 2015 Makine Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (2015/M) Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğü, Makine Tanıtım Grubu

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.GSK.ORG.2015/20-372 Ankara, 09/01/2015 Konu: LEIPZIG ALMANYA MAKINE SEKTOREL TICARET HEYETI Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (2014/M) Ekonomi Bakanlığı

Detaylı

1) LÜBNAN'A KIRMIZI ET İHRACATI 2) SİNGAPUR HAKKINDA

1) LÜBNAN'A KIRMIZI ET İHRACATI 2) SİNGAPUR HAKKINDA 1) LÜBNAN'A KIRMIZI ET İHRACATI Beyrut Ticaret Müşavirliğimiz tarafından Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü ne iletilen, Lübnan'a kırmızı et ihraç etmek isteyen firmaların yerine getirmesi gereken

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

TÜRK EXIMBANK. Pazarlama Müdürlüğü. İhracatın Finansmanı. Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. Genel Müdürlük

TÜRK EXIMBANK. Pazarlama Müdürlüğü. İhracatın Finansmanı. Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. Genel Müdürlük TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. Genel Müdürlük Saray Mah. Ahmet Tevfik İleri Cad. No:19 34768 Ümraniye / İSTANBUL Telefon: +90 (216) 666 55 00 Faks: +90 (216) 666

Detaylı

2010/8 ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ.

2010/8 ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ. 2010/8 ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ Destek Kapsamı Firmalar İşbirliği Kuruluşu Ekonomi Bakanlığı İşbirliği Kuruluşları İhracatçı Birlikleri Sanayi / Ticaret Odaları TOBB,

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/002034 17/06/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/176 Sayın Üyemiz, 1. Irak Agrofood 2013 Fuarı

Detaylı

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ MART 2014 SAYI 13 FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ Mart 2014 Pazar Günü Belediye Başkanlığı 30 Seçimi öncesinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Fethiye Milliyetçi Hareket Partisi(MHP),Cumhuriyet

Detaylı

TÜM İHRACATÇI BİRLİKLERİ Genel Sekreterlikleri

TÜM İHRACATÇI BİRLİKLERİ Genel Sekreterlikleri Sayı: 53654767-TİM.00.GSK.PAZGİR.2016/1299-3703 İstanbul, 21/12/2016 Konu: Türkiye-Etiyopya ve Türkiye-Cibuti İş Forumları (27-29 Aralık 2016, Addis Ababa & Cibuti) TÜM İHRACATÇI BİRLİKLERİ Genel Sekreterlikleri

Detaylı

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 20 OCAK 2012 Sağlık Turizminin Bakiyesi Dünyada Ciro 100.000.000.000 $ Türkiye de Gelir 1.000.000.000 $ Toplamda 780 Milyon Kişinin Kullandığı Sağlık Turizmi Hizmetlerinde

Detaylı

1) BAHREYN ÜLKE GÜNÜ ( ÖNEMLİ SÜRELİ )

1) BAHREYN ÜLKE GÜNÜ ( ÖNEMLİ SÜRELİ ) 1) BAHREYN ÜLKE GÜNÜ ( ÖNEMLİ SÜRELİ ) Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ndan (DEİK) alınan yazıda; DEİK/Türkiye-Bahreyn İş Konseyi ve Albaraka Türk Katılım Bankası işbirliği ile Türk İş Dünyası nı Bahreyn

Detaylı

Akademik Yılı Erasmus+ KA103 Öğrenim ve Staj Hareketliliği için Sıralama (Asil ve Yedek Adaylar) Listesi için tıklayınız.

Akademik Yılı Erasmus+ KA103 Öğrenim ve Staj Hareketliliği için Sıralama (Asil ve Yedek Adaylar) Listesi için tıklayınız. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ E R A S M U S+ (KA103) PROGRAMI 2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Sıralama (Asil-Yedek Liste) Duyurusu 2018-2019

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2018)

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2018) ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20218-22220 Ankara, 04/09/2018 Konu: RUSYA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ HK Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Akdeniz Mobilya,

Detaylı

ORTA ANADOLU ĠHRACATÇI BĠRLĠKLERĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠ

ORTA ANADOLU ĠHRACATÇI BĠRLĠKLERĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠ ORTA ANADOLU ĠHRACATÇI BĠRLĠKLERĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠ Sayı: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/418-6979 Ankara, 08/04/2014 Konu: Güney Afrika İklimlendirme Sanayii Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SĠRKÜLER (2014/Ġ)

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.GSK.ORG.2014/1046-17165 Ankara, 27/08/2014 Konu: Dubai Sektörel Ticaret Heyeti SİRKÜLER (H/2014) Sayın Üyemiz, Akdeniz Ağaç Mamulleri

Detaylı

Borsa İstanbul A.Ş. Swap Piyasası Takas ve Merkezi Karşı Taraf Hizmetleri Hk.

Borsa İstanbul A.Ş. Swap Piyasası Takas ve Merkezi Karşı Taraf Hizmetleri Hk. *BEZE34HC6* Genel Mektup : İstanbul, 1459 24/09/2018 PAY ve BORÇLANMA ARAÇLARI TAKAS BÖLÜMÜ Konu İlgili Borsa İstanbul A.Ş. Takas ve Merkezi Karşı Taraf Hizmetleri Hk. Bankalar Sayın Genel Müdür, Bilindiği

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 000699 01/03/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 070 Sayın Üyemiz, 1. Sevk Öncesi İhracat

Detaylı

T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI Avrupa Birliği Başkanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı DAĞITIM YERLERİNE

T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI Avrupa Birliği Başkanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı DAĞITIM YERLERİNE 1 / 2 Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 03/10/2018-E.80570 T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI Avrupa Birliği Başkanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı Sayı Konu :96393232-772.99-E.4984 :Avrupa Koleji Yüksek

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası meslek komiteleri,

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası meslek komiteleri, MAYIS MYIS 2013 SAYI:19 FTSO YÖNETİM KURULU SEÇİMLERİ Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası meslek komiteleri, disiplin kurulu ve yönetim kurulu seçimleri 18/05/2013 tarihinde FTSO hizmet binasında yapıldı.

Detaylı