Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik"

Transkript

1 Cer TD

2 2 Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik P.O. Box Mönchengladbach, Germany Duvenstr Mönchengladbach, Germany Phone: +49 (0) Fax: +49 (0)

3 Cer makineleri TD 3 4 Cer makineleri teknolojisi 12 Cer ünitesi 14 Regüle 18 Kalite kontrolü 20 Kova değiştirici 22 Regülesiz cer makinesi TD 7 16 Kumanda 25 Teknik veriler

4 4 Cer makineleri teknolojisi Geniş çaplı üstünlükler CER MAKİNELERİ TEKNOLOJİSİNDE SAĞLANMIŞTIR Daha az hata daha fazla verimlilik anlamına gelmektedir. nin ardından artık kalite iyileştirmeleri mümkün olmamaktadır. Yani önemli olan ve karar unsuru taşıyan ise, bant kalitelerinin en son cer geçişinde de, metre metre ikna edici nitelikte olmalarıdır. Trützschler kuruluşunun cer makinesi TD 8 tarafından da, tam olarak bu sağlanmaktadır. Bu makinenin iki versiyonu mevcuttur m/dakika kadar olan yüksek üretim alanı için TD 8 ürünü uygun bir Cer makinelerinin iplikhanelerde önemli bir kalite köprüsü görevleri bulunmaktadır: Bu makineler tarafından iplik üzerinde kaçınılmaz biçimde hatalara yol açacak olan bant hatalarının önlenmeleri gerekmektedir. Ya da diğer bir türde ifade edilmesi gerekiyor ise: Cer makinesiçözüm teşkil etmekte olup, penye ring iplik tesislerinde, 600 m/dakika kadar olan üretim hızları için TD modeli uygun bir çözüm niteliğindedir. Her ikisi de kendi uygulama alanlarının "uzmanları" olup, buna göre donatılmıştır. Buna regülesiz ön cer makinesi TD 7 eklenmekte olup, düşük enerji tüketimi ile birlikte, özellikle son derece ekonomik bir çözüm sunmaktadır.

5 Cer makineleri teknolojisi 5 Süvari silindir donanımları sayesinde, bantların sensorlara nizami bir biçimde girişi sağlanmaktadır.

6 6 Cer makineleri teknolojisi Geleceğe güven aynı zamanda bir teknoloji sorusudur Trützschler kuruluşunun tüm cer makineleri, bilgisayar yönetimli doğrusal tahrik sistemleri ile çalışmaktadır. Bunun sonucu olarak bu makineler, taksimat dişli kutuları, dirsek dişli kutuları ve dişli değiştirme yöntemleri ile çalışan klasik konstrüksiyonlara karşı açık üstünlük sağlamaktadır. Diğer özelliklerinden biri de, hava baskılı cer ünitesi ve kısa mesafeli uyarlanlanmıs regüle sistemi olup, bu modellerde Trützschler kuruluşu tarafından yeni geliştirilmiş olan sensorlar tarafından, regüleli cer makinesi TD 8 sistemine bant giriş- ve çıkışları ölçülmektedir. Regülesiz yeni cer makinesi TD 7 modeli de kompakt ebadı, ekonomik oluşu ve kolay bir biçimde kullanılabilirliği sonucu olarak yenilikçi bir konsept konumundadır.

7 Cer makineleri teknolojisi 7 TD 7 modelinde bantlar cer ile giriş sehpası aralarında yön değişimine uğratılmaktadır. Cer ünitesine yönelik bant girişinin hedefli bir biçimde ayarlanabilmesi mümkündür.

8 8 Cer makineleri teknolojisi Kalite standardı: Kendi kendini optimize eden bir cer makinesi Bu kalite standardı, yeni oluk- ve yoklama silindiri ünitesi DISC LEVEL- LER tarafından belirlenmektedir: Cer bandının, 0,4% oranında bir CV 1m unsuru ile 1% oranının belirgin bir biçimde altında olan bir iplik numarası oynaması durumu eğirmenin beyan edilen ve aynı zamanda da, elde edilebilen hedefi olmaktadır. Toplam çekim oranı eğirme planı tarafından belirlenmektedir. Ön çekim oranı malzemeye bağlı olup, kalite için önem taşımaktadır. Yanlış bir ayar sonucu olarak mesela gerekli oranda fazla hata sayısı ve aynı zamanda düşük bir iplik mukavemeti ile eğirme makinesinin verimlilik düşmesi durumu da söz konusudur. Trützschler kuruluşunun cer makinesi TD 8 tarafından ilaveten opsiyon olarak teslim edilebilen kendi kendini optimize etme fonksiyonu AUTO DRAFT ile her daim mükemmel bir ön çekim ayarı sağlanmaktadır. İdeal olan regüle noktası ise, standart olarak donatılan OPTI-SET kendi kendini optimize etme donanımı ile tam otomatik olarak sağlanmaktadır.

9 Cer makineleri teknolojisi 9 Bu kalite standardı, yeni oluk- ve yoklama silindiri ünitesi DISC LEVELLER tarafından belirlenmekte olup, bakım gerektirmeyen rulman donanımları, hassas yoklama- ve oluk silindirleri ile kolay ve kullanıcı dostu niteliğinde, söz konusu uygulamaları uyum sağlamaktadır. Burulmaya karşı mukavemetli olan eksenleri sabit bir biçimde tesis edilmiş olup dönmemektedir. Rulman donanımları ise simetrik bir biçimde ölçüm noktasının alt ve üst konumunda bulunmaktadır. Bu iki tedbir sayesinde daha yüksek dinamizm ile hassasiyet sağlamaktadır.

10 10 Cer makineleri teknolojisi Yeni ve tek olarak: Kendi tahrik sistemine sahip giriş sehpası Yeni geliştirilmiş olan SERVO CREEL çaglık tarafından münferit tahrik sistemi sayesinde, karar unsuru niteliğinde avantajlar sağlanmaktadır. Aşağıda tarif edilen unsurlar doğrultusunda daha da dinamik bir yönetim temin edilmektedir: Cer makinesine yönelik ortadan kalkan mekanik bağlantı Regüle motoru üzerinde yüksek derecede kütle atalet momentlerinin etkin olmamaları Regüle motoru üzerinden konvansiyonel bir çözüm ile tahrik edilen bir çaglik sonucu olarak çaglıgın sürekli bir biçimde yavaşlaması ve hızlanması ile çaglık regüle kalitesi olumsuz bir biçimde etkilenmektedir. Bu cer makinesine yönelik olan ön çekim son derece hassas bir biçimde optimize edilebilmekte (dokunmatik ekran üzerinden kademesiz olarak) olup, bu özellik hassa malzemeler ile parti değişimlerinde son derece yardımcı olmaktadır. Kısaltılmış olan çaglık sayesinde artık makinenin yer gereksinimi de düşürülmüştür.

11 Cer makineleri teknolojisi 11 Kendi tahrik sistemi sayesinde dinamik regüle

12 12 Cer makineleri TD Cer makineleri teknolojisi Cer ünitesi Regüle Kumanda Cer ünitesi geometrisinin hedefi: Daha fazla bant düzgünlülügü Trützschler kuruluşu tarafından kendisini kanıtlamış olan 4-üzerinden-3-cer ünitesi, baskı çubuğu ile daha da iyileştirilebilmiştir: 4. ncü manşon silindir tarafından cer ünitesi çıkışında daha koruyucu bir bant dönüşü sağlanmakta olup, ana çekme alanı üzerinde ayarlanabilir baskı çubuğu tarafından da, çok kısa liflerde dahi kontrollü bir yönlendirme temin edilmektedir. Alan genişliklerinin ayarlanmaları sırasında manşonlar, alt silindirlerin yatakları tarafından yönlendirilmektedir. Bu hamle sonucu olarak yüksek hassasiyetli bir mekanik donanım sayesinde, 100% oranında bir eksen paralelinin sağlanması sonucu olarak elyaf akışının optimal düzeyde kontrolü sağlanmaktadır. Kullanım ömrü altı katına çıkartılmıştır Hem baskı çubuğu, hem temizleme çubuğu donanımları yeniden tasarlanmış olup, kullanım ömürleri önemli derecede çoğaltılabilmiştir: Bu temizleme çubuğu donanımları altı farklı konumda kullanılabilir olup, kullanım ömürleri de altı katına çıkmış bulunmaktadır. Manşon donanımları ise, yenilikçi bir rulman sistemine sahiptir: Kullanım ömrü doğrultusunda bir yağlama donanımına sahip olan bakım gerektirmeyen rulman donanımları aynı zamanda son derece düşük ısı üretmekte ve optimal çalışma biçimleri sayesinde, dolaşma oluşumlarını da etkin bir biçimde önlemektedir. Hedefli bir biçimde dolaşma oluşumlarına karşı Cer ünitesi silindirleri veya manşonlar üzerinde meydana gelen dolaşma oluşumları, uygunsuz iklim durumları tarafından ilaveten olumsuz etkilenmektedir. Trützschler silindirlerinde bu durum farklıdır: Büyük çapları ve düşük ısı dereceleri sayesinde dolaşma oluşumları nerede ise tamamen önlenmekte

13 Kalite kontrolü Kova değiştirici Regülesiz cer makinasi TD 7 Teknik veriler Cer makineleri TD 13 Cer ünitesi tek el ile açılıp kapatılabilmektedir. Manşonlar ise, güvenli bir biçimde üst silindir tutucuları tarafından tutulmaktadır. olup, manşon tutucularına da ilaveten bir dolaşma önleme donamımı entegre edilmiştir. Bu sistem kendisini beher makine startı sırasında otomatik olarak sıfır noktasına getirmekte olup, yeniden ayarlama işlemleri, mesela manşonların taşlanmaları ardından, artık gerekmemektedir. Cer alanı genişliklerinin hızlı ve basit bir biçimde değiştirilmeleri Manşon tutucusu, manşon ve cer ünitesi silindiri tarafından tek bir ünite oluşturulmakta olup, otomatik olarak ayar dengelemesi sağlamaktadır. Emme gücünün hassas ayarı Emme sistemi söz konusu cer ünitesi geometrisine uyarlanmıştır ve bantların öne çıkan nitelikte tozdan temizlemelerini sağlamaktadır. Emiş başlıklarında alt silindirler için entegre sıyırıcılar bulunmaktadır. Bu sayede silindirlere yönelik optimal düzeyde bir geometri muhafaza edilebilmekte olup, yeni bir cer ünitesi ayarı durumunda, emiş başlıklarının ayarı da otomatik olarak uyarlanmaktadır. Cer alanı genişlikleri her daim göstergeler üzerinden görülebilmektedir.

14 14 Cer makineleri TD Cer makineleri teknolojisi Cer ünitesi Regüle Kumanda AUTO DRAFT: Kendini tam otomatik olarak ayarlayan mükemmellik Otomatik ön çekim tayini startı Kendi kendini ayarlama prensibi Optimizasyon süresi: 60 saniye Malzeme gereksinimi: 600 m bant uzunluğu AUTO DRAFT sistemi tarafından cer ünitesinin ön çekimi tam otomatik bir biçimde optimize edilmektedir. Bu sistem, TD 8 cer makinesi modeli için opsiyonel olarak entegre edilebilmektedir ve kendiliğinden olmak üzere, bir dakika içerisinde malzemeye özel, ideal bir ön çekim tavsiyesinde bulunmaktadır. İplik kalitesinde ön çekim ayarı karar unsurudur. İpliğin eşitliği ve mukavemeti, hata sayısı ve eğirme makinesinin çalışma özellikleri, ön çekim miktarı tarafından önemli derecede etkilenmektedir. Toplam ön çekimin ise, buna karşılık iplik kalitesinde fazla bir etkisi bulunmamaktadır. Buna ilaveten ise, toplam çekim durumu eğirme planına bağlı olduğundan, sadece sınırlı bir biçimde esnetilebilmesi söz konusudur. İdeal nokta ise münferit ölçümlerin çokluğu üzerinden hesaplanmaktadır Otomatik ön çekim tayini sonucu Ön çekim kuvveti 1,0 0,9 0,8 0,7 0,6 0,5 0,4 0,3 0,2 0,1 0 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 Eğri gidişatının karakteristik noktası 1,5 1,6 1,7 1,8 Ön çekim Bir tuşa basarak kendi kendine ayar işlemi Bir tuşa basılması sonucu olarak cer ünitesi mümkün olan toplam ön çekim alanı üzerinde gezerek, çekim kuvvetini ölçmektedir. 60 saniye içersinde bunun için gerekli olan tüm veriler toplanmaktadır ve ön çekimin ideal olan yüksekliği tayin edilmektedir. Bu değerin kullanıcı tarafından ekran üzerinde onaylanması durumunda, cer ünitesi de üretime hazırdır. Tüm malzemeler üzerine ayarlanmıştır AUTO DRAFT sistemi tarafından tüm karar unsuru taşıyan faktörler dikkate alındığından dolayı, tüm malzemeler için uygundur: Giren iplik yoğunluğu İplik karakteristiği İplik-iplik-sürtünmesi İplik-metal-sürtünmesi Makine ayarı Çevre iklimi ve saire Sorunsuz parti değişimi İplik hane tarafından tek kalem veya fazla sayıda çeşitli malzemelerden de üretim durumuna göre, AUTO DRAFT sisteminin iki çeşit uygulama olanağı bulunmaktadır. Birincisi ise münferit bir cer ünitesinin "pilot makine" sıfatı ile AUTO DRAFT sistemi ile donatılmasıdır. Bu makine üzerinden optimal ön çekim tayin edilmekte olup, bunun ardından diğer makinelere aktarılmaktadır. Yüksek esnekliğe sahip olan sistemlerde, sıklıkla malzeme değişimi ile çalışıldığında, tüm cer ünitelerinin AUTO DRAFT sistemi ile donatılmaları mantıklı olmaktadır.

15 Kalite kontrolü Kova değiştirici Regülesiz cer makinasi TD 7 Teknik veriler Cer makineleri TD 15 OPTI SET: Regüle uygulama noktası regüle kalitesini kararlaştırmaktadır Regüle cer ünitelerinde son derece önemli olan uygulama noktasının hassas bir biçimde tayin edilebilmesi için şimdiye dek, laboratuar ortamlarında uzun uğraşlı deneme dizileri gerekmekte idi. Bu külfet ise, Trützschler kuruluşunun regüleli cer ünitesi TD 8 sayesinde ortadan kalkmak tadır. Bu sistemin standart olan OPTI SET sistemi donanımı ile makine ayarı gibi parametrelerin, malzeme karakteristiğinin ve çevre ikliminin de dikkate alınmaları kaydıyla, optimal nitelikte olan değer tam otomatik bir biçimde tayin edilmektedir. Giren bantlar sensor sistemi tarafından taranmaktadır ve gerekli olan regüle müdahalesi zaman kaydırmalı bir biçimde olmak üzere, malzemenin takriben 1000 mm uzaklıkta olan ana ön çekim alanına intikal etmesi ile birlikte tetiklenmektedir. Ölçüm ile regüle hamlesi aralarında bulunan bu zaman kaydırması tarafından, tam olarak konumu, makine ayarı, malzeme ve çevre iklimi de dikkate alınarak, regüle uygulama noktası tayin edilmektedir mm Yeni sensor ile ana çekim alanı arasında bulunan mesafe takriben 1000 mm dir. Kullanıcı tarafından yapılan giriş işlemi ardından cer ünitesi bir standart değer (mesela 1000) ile başlamaktadır ve hafif aykırı olan değerleri bir biri ardından denetlemektedir. Buna paralel olarak giren bantların CV-değerleri ile çıkan cer ünitesi bandının CV-değerleri ölçülmekte ve bir biri ile karışlaştırılmaktadır. Bu şekilde tayin edilmiş olan optimal regüle uygulama noktası kullanıcıya önerilmektedir, ve söz konusu öneri kullanıcı tarafından dokunmatik ekran üzerinde bulunan ayarlardan onaylanmaktadır. Bununla birlikte ayar işlemleri tamamlanmış olup - son derece hızlı ve diğer zamanlarda gerekli olan bant testleri ve laboratuar denemelerine gerek kalmamaktadır Start noktası İdeal regülasyon uygulama noktası Kendi kendini optimize etme sistemi OPTI SET donanımının fonksiyon prensibi

16 16 Cer makineleri TD Cer makineleri teknolojisi Cer ünitesi Regüle Kumanda SERVO DRAFT: Son derece kısa düzeltme sürelerine ulaşmanın anahtarı Standart cer ünitesi TD 8 iki adet servo motoru ile birlikte SERVO DRAFT sistemi ile istenilen bant ağırlığı aykırılıkları yüksek bir dinamizm ile dengelenmektedir. Bu seviyede kısa süreli ve şimdiye dek kullanılan konseptler ile mümkün olmayan regüleler için SER- VO DRAFT sistemi tarafından özel tahrik sistemleri kullanılmakta olup, elde edilen değerler hassas bir biçimde tespit edilmektedir ve hatasız bir sinyal işlemi garanti edilerek, regüle sinyali doğrudan yansıtılmaktadır. Yeni oluk- ve yoklama silindiri ünitesi DISC LEVELLER Bu sensor lif koruyucu ve sürtünmesiz ölçüm yöntemi temelinde ile çalışmaktadır. Bu sistem tarafından ölçüm yerinde yüksek derecede ayarlanabilir bir basınca izin verilmekte olup, malzeme kalınlıklarında oynamaların, gerçek kütle oynamalarına eşdeğer olabilmelerini sağlamaktadır. Bu sensor niteliğini dış etkenlerden etkilenmemekle birlikte, en yüksek hassasiyeti ve sinyal kalitesi ile kanıtlamaktadır. Bu sinyallerin SERVO DRAFT sistemi ile çekme değişikliklerine çevrildiklerinde, sonucu mükemmel regüleli bir bant durumu ile bant numarası tutumunun sürekliliği sağlamaktadır. DISC LEVELLER sisteminin yenilikçi ve kullanım ömrü üzerine yağlamalı rulman donanımlarına sahip olup, bükülmeye karşı bilinen konstrüksiyonlara nazaran daha mukavemetli tasarlanmıştır ve buna karşı parti değişimi durumlarında, oluk- ve yoklama silindirlerinin değişimi hızlı ve basit bir biçimde gerçekleştirilebilmektedir. Ölçüm değerleri ve "uzman bilgisi" sayesinde daha fazla eşitlik Trützschler kuruluşu tarafından geliştirilmiş olan cer regüle sisteminin kendisini halihazırda 1000 kez kanıtlamış olmasının haklı sebepleri söz konusudur. Bu sistem sadece bandın eşitliğini hassas ölçümler sayesinde sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda "uzman bilgisinden" de faydalanmaktadır. Bunun arkasında yazılım içersine entegre edilen engin tecrübe değerleri bulunmaktadır ve bu sayede bariz bir biçimde daha iyi sonuçlar elde edilmiştir. Bu sistem regüle degisimi TD ile özellikle tarak bölümlerinde 600 m/dakika uygulamaları için tasarlanmış olup, uyarlanmış olan motor donanımları ile yazılım üzerinden de özel bir ince ayar yöntemi ile donatılmıştır. Kova değişimi esnasında da regüle devam etmektedir SERVO DRAFT sistemi ile gerçekleştirilen kısa süreli regüle işlemi genel olarak cer ünitesinin tüm hızlarında gerçekleştirilmektedir. Bu durum aynı zamanda kova değişimi öncesi ve sonrası meydana gelen hız düşmeleri ve hızlanma durumlarında da geçerli olmaktadır. Bu sistemde ise, regülesiz ana motor donanımları bulunan sistemlere nazaran, beher metre cer bandı üzerinde optimal bir kalite sağlanmaktadır. Cer ünitesinin yönetim sistemi tarafından yeni giriş sensorunun sinyali işlenmekte olup, kendisi tarafından iki veya üç adet (AUTO DRAFT donanımı var ise) servo motorları dijital olarak tahrik edilmektedir. TD 8 modeli AUTO DRAFT opsiyonu ve üç adet servo motoru ile birlikte

17 Kalite kontrolü Kova değiştirici Regülesiz cer makinasi TD 7 Teknik veriler Cer makineleri TD 17 Trützschler kuruluşunun TD 8 ünitesinin dijital servo motor donanımları bulunmakta olup, cer ünitesi silindirlerinin triger kayışları üzerinden olmak üzere, en kısa yoldan tahrik edilmeleri sağlanmaktadır. Taksimat dişli kutularına veya çekim ve üretim hızı için kullanılan farklı dişli ebatlarına bu motor donanımlarında tümüyle gerek duyulmamaktadır. Düşük enerji gereksinimi sonucu olarak daha yüksek verimlilik Mekanik dişli kutusu donanımlarında feragat edilebilmesi ve doğrudan tahrik sistemi sayesinde, cer ünitesinin akım gereksinimi olumlu bir biçimde fark atmaktadır: Bu sistemlerin güç gereksinimleri üretilen cer bandı itibariyle ve kullanım doğrultusunda olmak üzere, takriben 0,020 ve 0,030 kwh beher kg üzerindendir. Sürekli güç gereksinimi [kw] Sevk hızı [m/dak] TD 8 TD TD 7 Trützschler cer ünitelerinin enerji tüketimi çok düşüktür AUTO DRAFT Motor 5 SERVO CREEL DISC LEVELLER Motor 1 Motor 2 Motor 3 Kova döner tablası Motor 4 Cer ünitesi silindirleri dijital servo tahrik sistemleri ile doğrudan tahrik edilmektedir. Bu grafik üzerinde bir TD 8 cer ünitesi AUTO DRAFT opsiyonu ile birlikte gösterilmektedir. DISC MONITOR Hız ile hassasiyet çabucak ayarlanabilmektedir Mesela diğer cer ünitelerinde toplam çekimin değiştirilmesi gerektiğinde, dişli değişimleri gerekmektedir. Bu külfete Trützschler kuruluşunun regüleli cer ünitesi TD 8 modelinde tümüyle gerek kalmamaktadır. Diğer bir artı ise, kullanım konforu ile kalitesi ve ayarların kaydedilebilir olmaları özelliğidir: Belirli bir malzeme için ideal olan ayarın bir kez bulunması ile birlikte, bu ayarı kaydedebilir ve aynı hammaddenin yeniden kullanılması durumunda, her daim yeniden yükleyebilirsiniz. Bakım maliyetleri sürekli olarak düşürülmektedir Bizim cer üniteleri geliştirme çalışmalarımızın en önemli hedeflerinden biri de, mümkün olduğu kadar az bakım gereksiniminin sağlanmasıdır. Bunu aşağıda bulunan örnekler kanıtlamaktadır: Trützschler cer üniteleri bakım gerektirmeyen motorlar ve kullanım ömrü süresinde yağlamalı rulman donanımları ile imal edilmektedir. Büyük kapak donanımları sayesinde iyi bir ulaşılabilirlik sağlanmakta olup, bu kapat donanımları alet kullanılmasızın açılabilmektedir. Geniş hacimli ve tam olarak entegre edilmiş olan filtre kasası donanımının arızalara meyilli bir mekaniği bulunmamaktadır ve nadiren boşaltılması gerekmektedir. Düzgün ve biçim optimizasyonlu yapı parçaları sayesinde, lif birikimleri ile kirlenme durumları önlenmektedir. Çok iyi ulaşılabilirlik artı kolay kullanım Cer ünitelerinin tüm ana kapakları kolaylıkla açılabilmektedir. Bunların arkalarında ise tüm bileşenleri derli toplu bir biçimde konumlandırılmış olup, yine sorunsuz bir biçimde ulaşılabilir durumdadır. Üst cer ünitesi kısmına ulaşım ise, kullanıcı tarafında bulunan bir kapak donanımı ile sağlanmaktadır. Bir tuşa basılması sonucu olarak üst silindirler yüklenim taşıyıcılarından kaldırılmaktadır. Bant bağlama işi ise güvenilir bir biçimde pnömatik olarak gerçekleştirilmektedir.

18 18 Cer makineleri TD Cer makineleri teknolojisi Cer ünitesi Regüle Kumanda Dokunmatik ekran: Bizim daha fazla kullanıcı dostluğuna yönelik katkımız Yeni kalite sensoru DISC MONITOR Dokunmatik ekran üzerinden makine yönetimi, beraberinde bir dizi avantajları da getirmektedir. Böylelikle kullanıcı yönetimi geniş çaplı bir biçimde ve dile bağımlı olmaksızın semboller veya grafikler üzerinden sağlanabilmektedir. Bunun dışında ise, kullanım fonksiyonunu durum itibariyle gösterebilme olanağı bulunmakta olup yani bu konumda sadece o durum için gerekli ve mantıklı olan göstergeler ile menülerin görüntülenebilme durumu söz konusudur. Bir makine hatası durumunda gösterge tarafından sadece sorunun nerede olduğu gösterilmemektedir, aynı zamanda hata ile ilgili olarak işaretli bir resim veya bir grafik gösterilmektedir. DISC MONITOR: Süreklilik arz eden bant inceliğinin garantörüdür DISC MONITOR sistemi, gözünden hiçbir şey kaçmayan sağlam ve güvenilir bir kalite sensorudur. Bu donanım tarafından üretilen bandın beher santimetresi ölçülmektedir. Üretilen bandın eşit olmaması veya hatalı olması durumunda, DISC MONITOR sistemi tarafından bir uyarı ihbarı gönderilmekte veya cer ünitesi kapatılmaktadır. Bu müdahalelerin ne zaman ve nasıl yapılacaklarına dair, gereksinimler doğrultusunda konfigürasyon mümkündür. Ve DISC MONITOR sistemi tarafından yürürlükte olan üretimin sürekli olarak denetim altında tutulması sonucu olarak gerekli olan diğer laboratuar denetimlerinin belirgin bir biçimde azaltılmaları söz konusudur. Kalite denetiminin sonuçları cer ünitesinin yönetim sistemi ekranında derlenmiş bir biçimde gösterilmektedir. Standart olarak donatılan spektogram denetimi Spektrogram denetimi sayesinde cer ünitesi önceden belirlenmiş olan bir kalite sınırının aşılması durumunda güvenilir bir biçimimde kapatılmaktadır. Bunun ardından ise, spektrogram analizi ile hata arama işlemi kısaltılmaktadır ve kalite yönetimi desteklenmektedir. Spektrogram içersinde olası hata durumu görünür görünmez, dişli planı üzerinde de işaretli bir biçimde gösterilmektedir. Cer ünitesinin göstergesi çevrilebilir olup, hemen kullanıcının çalışma alanına tesis edilmiş bulunmaktadır

19 Kalite kontrolü Kova değiştirici Regülesiz cer makinasi TD 7 Teknik veriler Cer makineleri TD 19 SERVO CREEL: Çaglikda yeni bir mükemmellik Trützschler kuruluşunun TD 8 cer makinesinde çaglık sağlam bir tırmık biçiminde tasarlanmıştır. Buna alternatif olarak münferit tahrikli silindir girişi SERVO CREEL donanımının kullanımı mümkündür. Her iki secenek bükülmelere karşı mukavemetli alüminyum-profil malzemesinden imal edilmiş olup; yükseklikleri ayarlanabilir ve kullanılan kova yüksekliklerine göre uyarlanabilir biçimde tasarlanmıştır. Yeni SERVO CREEL silindir girişi donanımı aynı zamanda hassas bantlar için de idealdir. İlk kez münferit tahrik sistemi donanımı ile Yeni silindir girişi SERVO CREEL donanımı tarafından gerçek bir teknik yenilikçilik arz edilmektedir. Bir çaglıkda bir ilk olmak üzere, münferit tahrik sistemi kullanılmakta olup, yanında çok sayıda avantajlar sunmaktadır: Cer ünitesi ile bir mekanik bağlantısı bulunmamaktadır Cer ünitesine yönelik çekme kaydırması ayarı son derece hassas bir biçimde optimize edilebilmektedir (dokunmatik ekran üzerinden ve kademesiz olarak) Regüle motorunun artık çaglıgın sürekli olarak frenlemesi ve hızlanması sonucu olarak yük altında kalmamakta olması durumu = daha yüksek regüle dinamiği = daha iyi bir regüle kalitesi Düşük yer gereksinimi Yeni SERVO CREEL çagligının münferit tahrik sistemi donanımı bulunmaktadır.

20 20 Cer makineleri TD Cer makineleri teknolojisi Cer ünitesi Regüle Kumanda Otomatik kova değişimi sayesinde daha da fazla avantaj Trützschler kuruluşunun cer üniteleri genel olarak otomatik kova değiştirme sistemleri ile donatılmaktadır. Dolu olan kovalar yatay tahliye bandı üzerinden hazneye gitmekte olup 500 mm ebadına kadar olan kova çaplarında ise, aynı zamanda bir araba üzerine de aktarılabilmektedir mm çap ebadını aşan kova donanımlarında ise, kova değiştirme sisteminin yer altına tesis edilmesi de mümkündür. Bu durumda kovaların alımı düz zemin üzerinden gerçekleşmektedir. Standart-kova girişinin yerine, opsiyonel olarak tahrik sistemi donanımlı bir kova girişi de kullanılabilmektedir. İki adet düz kayış donanımı tarafından, kovalar dolum istasyonuna ulaştırılmaktadır. Kesinlikle bakım gerektirmeyen Bant koparma Bant koparma işlemi kova değişimi sırasında gerçekleşmektedir. Trützschler kuruluşunun cer ünitelerinin bu kısmında da yine akıllı ve basit bir çözüm işlemektedir: Cer ünitesinin motor donanımları tarafından bant üzerinde kısa olan bir ince kısım oluşturulmakta olup, kova değişiminde ise, o kısım kopmaktadır. Yani burada da, fazlasıyla bakım gerektiren bir mekanik çözüm yerine, akıllıca ve aynı zamanda bakım gerektirmeyen bir çözüm sunulmaktadır. Kova girişinin kendisini kanıtlamış olan tahrik sistemi sayesinde, kontrollü kova taşıma işlemi temin edilmektedir Halkalama geometrisi, aksaksız çalışmanın hizmetindedir Trützschler cer ünitelerinin halkalama geometrisi, bantların takip eden aşamada aksaksız bir biçimde işlenebilmeleri şeklinde tasarlanmıştır. Halkalama sistemi dokunmatik ekran üzerinden kumanda edilmektedir. Kova tablalarının münferit tahrik sistemleri bulunduğundan dolayı, kademesiz olarak ayarlanabilmeleri mümkündür.

21 Kalite kontrolü Kova değiştirici Regülesiz cer makinasi TD 7 Teknik veriler Cer makineleri TD 21 Otomatik kova değiştiricisi donanımı, tüm standart kova formatları için olmak üzere, TD 7 ve TD 8 cer makineleri için uygundur.

22 22 Cer makineleri TD Cer makineleri teknolojisi Cer ünitesi Regüle Kumanda Regülesiz cer ünitesı TD 7: Sürekli verimlilik üzerine tasarlanmıştır Regülesiz cer üniteleri çoğu zaman teknolojik açıdan düşük değerlendirilmekte olup, sadece maliyet sebepleri açısından imal edilmektedirler. Trützschler burada başka bir yol seçmiştir: Teknoloji ve kalite açısından ödün vermemek için TD 7 cer ünitesine de, regüleli cer ünitesi TD 8 ürününün tüm avantajları eklenmiştir: 4-üzerinden-3-Cer ünitesi geometrisi Münferit olarak hava baskılı manșon donanımları Dijital yönetimli bakım gerektirmeyen yüksek dinamizm özellikli servo tahrik sistemi Ana çekim alanlı baskı çubuğu Düşük ve enerji tasarrufu sağlayan filtre alt basıncı ile mükemmel derecede sürekli emdirme işlemi Pnömatik tülbent geçirme Cer ünitesi doğrudan kova değiştiricisinin üzerinde Cer ünitesinin doğrudan kova değiştiricisinin üzerinde konumlandırılmış olması sonucu olarak regülesiz cer ünitesi TD 7 ürününün yer gereksinimi tek bir kova değiştiricisinin yer gereksinimi ile aynıdır. Dijital servo tahrik sistemi Enerji gereği- ve bakım gereksinimleri yoğun olan dişli kutusu donanımlarına tümüyle gerek kalmamaktadır. Kova çevirme tablası ile kova değiştiricisinin münferit tahrik sistemleri bulunmaktadır. Bu grafik üzerinde regülesiz TD 7 cer ünitesinin açık ve kompakt yapı biçimi gösterilmektedir

23 Kalite kontrolü Kova değiştirici Regülesiz cer makinasi TD 7 Teknik veriler Cer makineleri TD 23 Regülesiz TD 7 cer ünitesi renkli ekran üzerinden kumanda edilmektedir Çaglık olarak iki segenesi sunulmaktadır: 1. Tahriksiz çaglık olmak üzere, iki sıralı, 600 ile 1000 mm arası çaplara sahip 6-8 adet kova donanımı için 2. Yeni SERVO CREEL donanımı, münferit olarak tahrik edilen bir silindir girişi donanımı olup, iki sıralı olarak 600 ile 1000 mm arası çaplarda 6-8 adet kova alabilmektedir. Ana tahrik sistemi ise, dijital olarak yönetilen bir servo motor donanımıdır. Bunun sayesinde bakım gereksinimleri azaltılmakta olup, mekanik güç aktarım sistemlerinden feragat edilmesi sonucu olarak akım gereksinimi de düşürülmektedir. Cer ünitesinin kova değiştiricisi üzerine konumlandırılması sonucu olarak TD 7 cer ünitesinin düşük yer gereksinimi bulunmaktadır Konforlu kullanım Cer ünitesinin dijital tahrik sistemi ve çaglık kova değiştirme donanımı için sunulan opsiyonel münferit tahrik sistemleri sayesinde, kademesiz devir sayısı ayarlarına olanak tanınmaktadır. Bu ayarlar kullanıcı dostu niteliğinde, dokunmatik ekran üzerinden gerçekleştirilmektedir. Ç aglık ve cer ünitesi alasında gerekli olan çekim kaydırması ile kova konumlandırma tablasının hızı (kova içersinde bulunan konumlandırma geometrisi), buradan kademesiz olarak ayarlanabilmektedir. Kullanıcının doğrudan görüş alanında bulunan ve aynı zamanda renkli olan dokunmatik ekran donanımının yanı sıra, TD 7 cer ünitesinin aynı zamanda kendisini kanıtlamış nitelikte bir mikro bilgisayar yönetim sistemi de bulunmaktadır. Makinenin kullanımı aynı TD 8 modelinde de olduğu gibi yandan gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda cer ünitesinin de yana doğru açılması sonucu olarak çalışma alanı ergonomik bir biçimde hemen kullanıcının önünde bulunmaktadır. Bu cer ünitesi yapı biçimi itibariyle Trützschler kuruluşunun cer makinesi TD 8 cer ünitesi ile aynıdır

24 24 Cer makineleri TD Cer makineleri teknolojisi Cer ünitesi Regüle Kumanda Teknik veriler Trützschler kuruluşunun cer makineleri konseptleri gereği son derece esnekliğe sahiptir. Bunun sonucu olarak mesela çapları veya yükseklikleri olsun, hem besleme hem de tahliye kısmı olarak çeşitli ebatlarda kova kullanımı mümkün kılınmaktadır. Azami çap ölçüsü 1000 mm civarında olup, azami yüksekliği de 1500 mm civarındadır. Aşağıda bulunan çizimlerde sık uygulanan kurulum seçeneklerinde olmak üzere, çeşitli kova formatları gösterilmektedir. Resim Giris kovaları Çikis kovaları mm mm

25 Kalite kontrolü Kova değiştirici Regülesiz cer makinasi TD 7 Teknik veriler Cer makineleri TD 25 Regüleli cer üniteleri TD * * * * 1550 Şekil 1: TD 8 + TD Şekil 2: TD 8 + TD * * * 1450 * 1550 Şekil 3: TD 8 + TD Şekil 4: TD 8 + TD * mm kova yüksekliğine bağlı olarak 2651 Regülesiz cer üniteleri TD Şekil 5: TD Şekil 6: TD 7

26 26 Cer makineleri TD Cer makineleri teknolojisi Cer ünitesi Regüle Kumanda Teknik veriler Yapı biçimleri: TD 7: Tek kafalı cer ünitesi olarak 1000 m/dak kadar üretim hızı TD 8: Tek kafalı regüleli cer ünitesi olarak 1000 m/dak kadar üretim hızı TD 8-600: Tek kafalı regüleli cer ünitesi olarak 600 m/dak kadar üretim hızı Giriş: Tahriksiz veya tahrikli SERVO CREEL, 6- veya 8-kat dublajlama Malzeme: Takriben 60 mm kadar elyaflar Malzeme besleme: ktex (g/m) Çekim: TD 7: TD 8: 4 10-kat 4 11-kat Cer ünitesi: 4-üzerinden-3 ayarlanabilir baskı çubuğu donanımı, hava baskılı manșon, entegre emme donanımı Emiş sistemi: TD 7: Sürekli olarak 600 m 3 /h ( 350 Pa) veya entegre filtreli olarak 0,9 kw tesis edilmiş güçte TD 8: Sürekli olarak 800 m 3 /h (-380 Pa) veya entegre filtreli olarak 0,9 kw tesis edilmiş güçte Kova değiştirici Yapı tipi / Makine Format Yükseklik Elektrik gücü Kurulu olarak çekilen güç TD 7 + TD 8 + TD mm mm 0,8 kw 0,55 kw TD mm mm 0,6 kw 0,35 kw Cer makinesinin kurulu güçü TD 7 6,3 kw TD 8 AUTO DRAFT siz 9,7 kw AUTO DRAFT lı 11,3 kw TD AUTO DRAFT siz 6,8 kw Cer makinesinin kullandigi güç Beher kg cer şeriti Ses basınç seviyesi: 0,020 0,030 kwh 84 db(a)

27 Kalite kontrolü Kova değiştirici Regülesiz cer makinasi TD 7 Teknik veriler Cer makineleri TD 27 Donanım ve opsiyonlar TD 7 TD 8+TD Seri / Opsiyon Seri / Opsiyon Makinenin tüm yapı gruplarına yönelik kolay ulaşılabilirlik açısından fonksiyon oryantasyonlu toplu tasarım Bakım gerektirmeyen, elektrik tasarruf eden, yüksek dinamizme sahip dijital-servo tahrik sistemleri Münferit tahrik sistemlerinde kademesiz çalışma hızı, bant hassasiyeti ve cer ünitelerinde çekim ayarı Regülesiz cer makinelerinde kademesiz bir biçimde ayarlanabilen üretim hızı Baskı çubuğu donanımlı geniş çaplı 4-üzerinden-3-cer ünitesi Tüm manşon donanımının pnömatik yüklenimi münferit olarak ayarlanabilmektedir Manşonlarda hızlı yüksüz bırakma tertibatı Dokunmatik ekran donanımı sayesinde güvenilir bilgisayar yönetimi ile kullanıcı ve bakım uzmanı için geniş çaplı bilgi alabilme olanağı 500 mm çapına kadar olan kovalar için seçmeli olarak kova arabasına yönelik tahliye tertibatı Kova değiştiricisi için pasif kova besleme şeridi Bant ayırma donanımlı otomatik kova değiştirme tertibatı ile 1000 mm kova çapı ve 1500 mm kova yüksekliğinde kadar donanım olanağı 500 mm çapında olan kovalara kadar, kova değiştirme sistemleri için yer altı veya yer üstü, tahrik sistemli kova giriş şeridi Kısa süreli regüle sistemi SERVO DRAFT Otomatik bant hassasiyeti denetim sistemi DISC MONITOR Bant hassasiyeti, bant eşitliği, spektrogram ve online-spektrogram analizi için entegre kalite denetimi Basınç denetim sistemi donanımlı sürekli emme tertibatı 8-kat dublajlamaya kadar münferit olarak tahrik edilen SERVO CREEL TD-SC silindir girişi Fan donanımlı entegre TD-FB filtre sistemi, geniş filtreleme alanı ve geniş hacimli toplama haznesi donanımı Tahriksiz çaglik, iki sıralı ve 8-kat dublajlamaya kadar Optimizasyon paketi TD-OS Dijital-Servo tahrik sistemi ile orta cer ünitesi silindirinin kademesiz olarak ön çekim ayarının sağlanması AUTO DRAFT yazılımı ile otomatik ön çekim optimizasyonu = Seri = Opsiyon Yasal uyarı: Broşürler bizim tarafımızdan en iyi niyet ve büyük bir titizlikle hazırlanmıştır. Buna rağmen muhtemel yazı hatalarından ve teknik değişikliklerden sorumluluk üstlenilmez. Resimler ve şekiller sadece bilgi amaçlı kullanılmıştır ve standart sevkiyat yelpazesine ait olmayan kısmen opsiyonel özel modelleri göstermektedir. Hazırlanmış olan bilgilerin güncelliği, doğruluğu, eksiksizliği veya kalitesi için bir garanti veremeyiz. Broşürde sunulan bilgilerin, kullanılmasından veya başkalarına verilmesinden, doğru olmaması veya eksik olması durumunda dahi, meydana gelebilecek maddi manevi hasarlar yüzünden doğacak hiçbir tazminat hakkı talep edilemez. Açıklamalarımız bağlayıcı değildir. Baskı no.: /11-t Agentur Brinkmann GmbH, Krefeld

28 Fiber Preparation - Bale Opening - Blending - Cleaning / Opening - Foreign Matter Separation - Dedusting - Tuft Blending - Waste Recycling Carding Drawing MAN-MADE FIBERS Staple Fiber Precursor Lines Carbon Fiber Lines NONWOVENS Opening / Blending Card feeding Cards / Crosslapping Web needling Hydro Entanglement Finishing Drying Heatsetting Chemical Bonding Thermobonding Metallic Wires - Spinning - Nonwovens / Longstaple - Open End Flat Tops Fillets Carding Segments Service Machines Service 24/7

Cer TD. Teknik veriler

Cer TD. Teknik veriler Cer TD Teknik veriler 24 Cer makineleri TD Cer makineleri teknolojisi Cer ünitesi Regüle Kumanda Teknik veriler Trützschler kuruluşunun cer makineleri konseptleri gereği son derece esnekliğe sahiptir.

Detaylı

Cer TD. Teknik standartlar

Cer TD. Teknik standartlar Cer TD Teknik standartlar 4 Cer makineleri teknolojisi Geniş çaplı üstünlükler CER MAKİNELERİ TEKNOLOJİSİNDE SAĞLANMIŞTIR DAHA AZ HATA DAHA FAZLA VERIMLILIK ANLAMINA GELMEKTEDIR. nin ardından artık kalite

Detaylı

Cer TD. Teknik uygulamalar

Cer TD. Teknik uygulamalar Cer TD Teknik uygulamalar 12 Cer makineleri TD Cer makineleri teknolojisi Cer ünitesi Regüle Kumanda Cer ünitesi geometrisinin hedefi: Daha fazla bant düzgünlülügü Trützschler kuruluşu tarafından kendisini

Detaylı

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik veriler

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik veriler TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Teknik veriler 24 Combing Regülesiz Cer TD 7 7358 7358 Model: 1000 m/dak'ya kadar sevk hızına sahip regülesiz tek kafalı cer makinesi. Besleme: Standart giriş veya SERVO

Detaylı

Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik

Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik Cer TD 2 Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik P.O. Box 410164 41241 Mönchengladbach, Germany Duvenstr. 82-92 41199 Mönchengladbach, Germany Phone: +49 (0)2166 607-0 Fax: +49

Detaylı

Tarak TC 11. Teknik veriler

Tarak TC 11. Teknik veriler Tarak TC 11 Teknik veriler 52 Tarak TC 11 Tarama Kumanda / kullanım Bakım Tarak TC 11: Teknik veriler 2150 3360 2180 1000 600 3410 Zemin yükü: yakl. 22.540 N/m 2 Ayak başına düşen azami yüzey basıncı:

Detaylı

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik standartlar

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik standartlar TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Teknik standartlar 20 Penye dairesi Kapsamlı güçlü yanlar ÇEKIM ÜNITESI TEKNOLOJISI IÇIN DAHA AZ HATA DAHA YÜKSEK VERIMLILIK DEMEKTIR Cer makinesi iplikhanenin kalite filtresi

Detaylı

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik uygulamalar

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik uygulamalar TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Teknik uygulamalar 14 Combing Multi-Servo-Tarama = Daha az titreşimde yüksek tarama vuruşu Diğer penye makinelerinde geniş yağ banyolu şanzımanın bulunduğu yerde, TCO 12

Detaylı

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik P.O. Box 410164 41241 Mönchengladbach, Germany Duvenstr. 82-92 41199 Mönchengladbach, Germany Telefon: +49 (0)2166 607-0

Detaylı

Harman hallaç. Teknik veriler

Harman hallaç. Teknik veriler Harman hallaç 48 Harman hallaç teknolojisi Tesisi koruyucular Temizleyiciler ve açıcılar Mikserler ve stoklayıcılar Alttaki sayfalarda Trützschler harman hallaç makinalarının en önemli teknik verilerini

Detaylı

İçindekiler. Çekim ünitesi 10 Bizim kendini kanıtlamış çekim ünitesi geometrisi Daha da yüksek şerit homojenliği için iyileştirildi

İçindekiler. Çekim ünitesi 10 Bizim kendini kanıtlamış çekim ünitesi geometrisi Daha da yüksek şerit homojenliği için iyileştirildi Cer TD İçindekiler Cer teknolojisi 2 En son düzeyde cer teknolojisi 3 Geleceği olan cer teknolojisi Regülesiz cer 8 Yeni Trützschler Cer TD 02 Çekim ünitesi 10 Bizim kendini kanıtlamış çekim ünitesi geometrisi

Detaylı

PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI...

PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI... PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI........................................................................... Penye C A P D Makinalarla Kazanılan Deneyim Dünya genelinde 7 900 Rieter C A P D penye makinası

Detaylı

Hazneli fırınlar, 2-taraflı ısıtma

Hazneli fırınlar, 2-taraflı ısıtma Hazneli fırınlar, 2-taraflı ısıtma N 40 E Tezgah üstü modeli N 60 E İlave donanım olarak alt tezgah kısmı ile birlikte N 40 E - N 100 E Hazneli fırın biçiminde geniş çaplı açılan kapak ile tasarlanmış

Detaylı

CERLER GETTING FIBERS INTO SHAPE

CERLER GETTING FIBERS INTO SHAPE CERLER GETTING FIBERS INTO SHAPE CERLER 4 it s true 6 Teknoloji 10 Çekim ünitesi 12 Ön cerler TWIN CER TD 9T 12 ÖN CER TD 9 15 ÖN CER TD 7 16 18 Regüleli cerleri REGÜLELI CERI TD 8 18 REGÜLELI CERI TD

Detaylı

J 20 Hava-Jetli İplik Makinası

J 20 Hava-Jetli İplik Makinası J 20 Hava-Jetli İplik Makinası......................... Mükemmel Com4 jet iplikleri için verimlilik artışı ve yeni sarım sistemi........................... Rieter. Aile Bayramı. Türkiye.. Mayıs. 2014.

Detaylı

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI Çift cidarlı ve arka bölümü havalandırmalı gövde, düşük dış hava sıcaklığı olan ortamlarda kullanım için geliştirilmiştir Nabertherm 3 taraflı ısıtmalı seramik

Detaylı

Harman hallaç. Teknik standartlar

Harman hallaç. Teknik standartlar Harman hallaç Teknik standartlar 4 Harman hallaç teknolojisi Kalite, değer artışı, çalışma ömrü masrafları Trützschler'in en güçlü yanları Pamuk kaliteleri değişir fakat sizin değişmeyen iplik kalitesinden

Detaylı

Rieter yedek parça + servis

Rieter yedek parça + servis Rieter yedek parça + servis......................... Olağanüstü performans için........................... Rieter. Aile Bayramı.. Mayıs. 2014.. Levent. Turna./ Roger. Eberhart............... 1 Rieter yedek

Detaylı

NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI İlave donanım olarak.alt sehpa: 760 mm olan konforlu yükleme yüksekliği N 40 E - N 100 E FIRINLARA AİT GENEL ÖZELLİKLER Kapısı geniş açı ile açılabilir şekilde

Detaylı

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ 200-210-220 SERİSİ AKYÜREK EXCELL 200 Serisi Süper Hassas Eleme Makineleri Akyürek Excell Süper Elekleri her tür kuru

Detaylı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Alanın kısıtlı olduğu yerlerde en iyi çözüm Düşük sarfiyat

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant

Detaylı

KOMPLE SİSTEM YENİLİKLERİ

KOMPLE SİSTEM YENİLİKLERİ KOMPLE SİSTEM YENİLİKLERİ SPIDERweb - İplikhane Kontrol Sistemi- geleceğin iplikhanesini izlemek için yeni fonksiyonlar Rieter SPIDERweb İplikhane Kontrol Sistemi elyaftan ipliğe ve dört eğirme teknolojisini

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

clarity - the new generation

clarity - the new generation clarity - the new generation we process the future Çevre Teknolojisi Hurda cam tasn f Cam benzersiz bir materyaldir. Özellikleri defalarca yapılan geri dönüşüm sirkülasyonlarında dahi değişmemektedir.

Detaylı

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun Teknik Özellikler Kardiyopulmoner rehabilitasyon ergometresi Fren sistemi Yük / doğruluk Devir sayısı aralığı Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız

Detaylı

Rieter Open End Makinaları

Rieter Open End Makinaları Rieter Open End Makinaları......................... Son teknolojinin sağladığı ekonomik avantajlar........................... Rieter. Aile Bayramı.. Mayıs. 2014.. Erman. Coşkun. / Stephan. Weidner-Bohnenberger...............

Detaylı

2 Tarak TC 11. Trützschler Tarak TC 11: Hassasiyet ve ekonomi

2 Tarak TC 11. Trützschler Tarak TC 11: Hassasiyet ve ekonomi Tarak TC 11 2 Tarak TC 11 Trützschler Tarak TC 11: Hassasiyet ve ekonomi Tarak TC 11 3 4 Yenilikler 16 Tarama 38 Kumanda, kullanım 42 Bakım 44 Kimyasal elyaf tarama 48 IDF 52 Teknik veriler 4 Tarak TC

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Söküm bıçağı, kademesiz hidrolik şanzıman tahriklidir. Tek sıralı, bağımsız şekilde söküm yapmak da mümkündür. (Söküm

Detaylı

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI K2 TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K1 YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K4 MABİLYA İÇİN TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K3 MABİLYA İÇİN YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K5 L-KESİM TÜNELİ

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE

PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE PENYE DAİRESİ 4 it s true 6 Mükemmel uyum 8 Tek tip penye dairesi 10 1.000 mm ve JUMBO CANS 1.200 mm 12 TWIN Cer TD 9T 14 Truetzschler-Toyota Superlap TSL 12 30

Detaylı

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir.

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir. Tablalı Markalama Sistemi NetMarker NetMarker Kompakt yapılı tablalı Markalama Sistemi Yaratıcı (inovasyon) ve network kabiliyetine sahip CNC- tablalı markalama sistemi NetMarker yüksek markalama kalitesinin

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Sabit tezgahlı Fusing fırınları

Sabit tezgahlı Fusing fırınları Sabit tezgahlı Fusing fırınları GF 1425 16 C g d y m olarak² G D Y³ değer/kw Bağlantı* kg olarak GF 75 950 500 500 350 0,25 850 950 1280 3,6 1-fazlı 70 GF 75 R 950 500 500 350 0,25 850 950 1280 5,5 3-fazlı¹

Detaylı

Yüksek verimli içme suyu pompası. Calio-Therm S. Tip Kitapçığı

Yüksek verimli içme suyu pompası. Calio-Therm S. Tip Kitapçığı Yüksek verimli içme suyu pompası Calio-Therm S Tip Kitapçığı Baskı Tip Kitapçığı Calio-Therm S Tüm hakları saklıdır. Bu kitabın içeriği üreticinin izni olmadan dağıtılamaz, çoğaltılamaz, düzenlenemez veya

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

Hazneli fırınlar, 2 taraflı ısıtma

Hazneli fırınlar, 2 taraflı ısıtma Hazneli fırınlar, 2 taraflı ısıtma N 40 E Tezgah üstü modeli N 40 E N 100 E Kapısı geniş açı ile açılabilir şekilde tasarlanmış olan hazneli fırınların bu modellerinde malzeme kolay şekilde doldurulabilir.

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Tarak TC 11. Teknik uygulamalar

Tarak TC 11. Teknik uygulamalar Tarak TC 11 Teknik uygulamalar 16 Tarak TC 11 Sadece Trützschler tarak makinelerinde bulunan özellikler ile avantajlar Tam entegre elyaf besleyici DIRECTFEED Ayar optimizasyon sistemi T-Con Esnek entegre

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217513 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217513 1217513 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ

ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ M a r S h a f t. M i l Ö l ç me M a k i n e l eri ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ MARSHAFT ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden

Detaylı

TransPocket 1100 / 1200 TransPocket 1500 / 1500 RC / 1500 TIG. Örtülü Elektrot & TIG DC Kaynağı

TransPocket 1100 / 1200 TransPocket 1500 / 1500 RC / 1500 TIG. Örtülü Elektrot & TIG DC Kaynağı TransPocket 1100 / 1200 TransPocket 1500 / 1500 RC / 1500 TIG Örtülü Elektrot & TIG DC Kaynağı Bundan böyle kaynak makinalarında yeni ölçüt zekadır GENEL Rezonans Yeteneği Yeni kaynak standartı Geniş ve

Detaylı

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr YENİ Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi RM1059 tr Tooldyne Daha az balanssızlık sayesinde daha iyi işleme kalitesi Yüksek hızda işleme günümüzde metal ve plastiklerin ekonomik şekilde işlenmesi için

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz

compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz 02 03 smilecompact Orijinal ZOLLER Mutlak hassasiyet, kolay kullanım, hızlı sonuçlar. Bunlar, ZOLLER-ayar ve ölçme

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ TERMODİNAMİK İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Çevre Dostu Enerji Tasarruflu Akıllı

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

em250 PAKETLEME MAKİNESİ serisi Paketlemede Çözümün Adresi ÖZELLİKLER OPSİYONEL ÖZELLİKLER MAKİNE DİZAYNI AVANTAJLARI PAKET TİPLERİ

em250 PAKETLEME MAKİNESİ serisi Paketlemede Çözümün Adresi ÖZELLİKLER OPSİYONEL ÖZELLİKLER MAKİNE DİZAYNI AVANTAJLARI PAKET TİPLERİ em250 PAKETLEME ÖZELLİKLER Programmable Logic Controller Sistemi Sürücü kontrollü motorlar Boşluksuz planet rediktörlü tahrik sistemleri Paslanmaz çıkış konveyör sistemi Havalı şaft bobin sistemi Bobin

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Mobil sıkma aleti. - Aletlerini işe götüren profesyoneller için tasarlandı

Mobil sıkma aleti. - Aletlerini işe götüren profesyoneller için tasarlandı Mobil sıkma aleti - Aletlerini işe götüren profesyoneller için tasarlandı Mobil sıkma aleti hareket halindeki profesyoneller için akıllı sıkma aleti Mobil sıkma aleti- aletlerini işe götüren profesyoneller

Detaylı

MFA Impression Yüzeyleri mükemmel zımparalayın

MFA Impression Yüzeyleri mükemmel zımparalayın Ayrıntısına kadar düşünülmüş tekniğin verdiği güven MFA Impression Yüzeyleri mükemmel zımparalayın Zanaat ve sanayi için çözüm. 2 Heesemann MFA Impression Zanaat, iç dekorasyon ve endüstri için cazip fiyata

Detaylı

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz»

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» BENCHMARK S3 Yeni Standartlar Göz ve Kulaklar için BENCHMARK S3 DESMA nın tamamen yeni özellikler içeren dikey bir makinesidir. ServoGear,

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 BC Serisi Haşbaysız Balya Makineleri BC 5060 BC 5070 Çeki okunun doğrudan aksa bağlanması ile daima güvenli çalışabilme

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE

PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE PENYE DAİRESİ 4 it s true 6 Mükemmel uyum 8 Tek tip penye dairesi 10 1.000 mm ve JUMBO CANS 1.200 mm 12 TWIN Cer TD 9T 14 Trützschler Superlap TSL 12 30 Vatka taşıma

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ BMSO 570 XS - BMSO 650 CH/CS - BMSO 560 CH/CS BMSO 460 CH/CS - BMSO 360 CH/CS NC BMSO 330 CS/CH NC - P-SAW 330 CS XS Serisi Kesim hızının ve bıçak ömrünün öneminin

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

EMC KALİBRE & ZIMPARA & POLİSAJ MAKİNALARI

EMC KALİBRE & ZIMPARA & POLİSAJ MAKİNALARI EMC KALİBRE & ZIMPARA & POLİSAJ MAKİNALARI EMC MERCURY 1350 Kalibrasyon ve Zımpara Makinası Rulo Çapı ø190 mm.(opsiyonel ø250 mm.) PAD ve rulo için otomatik zaman kontrolü Planya kafa ünitesi (opsiyonel)

Detaylı

Otomatik moment değiştiriciler

Otomatik moment değiştiriciler Otomatik moment değiştiriciler ANA FONKSİYON GRUPLARI 1. Hidrodinamik moment değiştirici (Trilok moment değiştirici), 2. Gereken sayıda kademeleri olan dişli grubu (genel olarak lamelli kavramalarla ve

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217524 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler SIDOR E 1217524 Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

haus.com.tr YENİ DDE SERİSİ

haus.com.tr YENİ DDE SERİSİ haus.com.tr YENİ DDE SERİSİ SEKTÖRDE YENİ STANDARTLARI HAUS DEKANTÖRLERİ BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesislerinde kullanılmak

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

YENİ BOYUTLU DİREKSİYON KULLANIMI

YENİ BOYUTLU DİREKSİYON KULLANIMI akıllı. kalıcı. YENİ BOYUTLU DİREKSİYON KULLANIMI tedrive Steering (tedrive Direksiyon) Uzman geliştirme ortağı ve global otomobil piyasası için direksiyon sistemi imalatçısı AKILLI HİDROLİK DİREKSİYON

Detaylı

AKYÜREK BOYLAMA ELEME MAKİNELERİ. Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız B.MAC B.MAC B.MAC-007-3

AKYÜREK BOYLAMA ELEME MAKİNELERİ. Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız B.MAC B.MAC B.MAC-007-3 Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız B.MAC-007-1 B.MAC-007-2 B.MAC-007-3 B.MAC-007-4 B.MAC-007-5 B.MAC-007-6 AKYÜREK BOYLAMA ELEME MAKİNELERİ Akyürek B.MAC-007 Serisi - tahılgiller ve

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood X1. İnovasyon sınır tanımıyor...

Lachenmeier Stretch Hood X1. İnovasyon sınır tanımıyor... Lachenmeier Stretch Hood X1 İnovasyon sınır tanımıyor... Lachenmeier Stretch Hood Azaltılan elektrik tüketimi Önceki modellerimize oranla %40. Küçültülen ebatlar Maliyetli fabrika alanından avantaj. Azaltılan

Detaylı

ITME 2016 Rieter sistemleri yüksek kârlılık

ITME 2016 Rieter sistemleri yüksek kârlılık Basın Bülteni Rieter Management AG Klosterstrasse 32 P.O. Kutusu CH-8406 Winterthur T +41 52 208 71 71 F +41 52 208 70 60 www.rieter.com Winterthur 3 Kasım 2016 ITME 2016 Rieter sistemleri yüksek kârlılık

Detaylı

ZOLLER çözümü: Freze takımlarınız ve sert metal uçlarınız için. Kesim kenarı köşe yuvarlanması için ölçüm cihazı pomskpgo

ZOLLER çözümü: Freze takımlarınız ve sert metal uçlarınız için. Kesim kenarı köşe yuvarlanması için ölçüm cihazı pomskpgo ZOLLER çözümü: Freze takımlarınız ve sert metal uçlarınız için Kesim kenarı köşe yuvarlanması için ölçüm cihazı pomskpgo Atölye ortamında laboratuar sonuçları»pomskpgo«zoller»pomskpgo«yüzde yüz atölye

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals Boru kesme makinası REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 1 12 3 6 4 9 13 2 14 1 11 10 5 11 10 REMS Cento RF

Detaylı

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals Boru kesme makinası REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 1 12 3 6 4 9 13 2 14 1 11 10 5 11 REMS Cento Ø 115

Detaylı

Tekstil ve konfeksiyon sektöründe ihtiyaç olan bu preslerin üretimi tamamen MCN Makina San. ve Tic. Paz. Ltd.Şti. tarafından yapılmaktadır.

Tekstil ve konfeksiyon sektöründe ihtiyaç olan bu preslerin üretimi tamamen MCN Makina San. ve Tic. Paz. Ltd.Şti. tarafından yapılmaktadır. ÜRÜN KATALOĞU BİZ KİMİZ? MCN Makina, 1994 yılında kurulmuş olup aynı yıl tela yapıştırma ve transfer baskı preslerinin imalat ve teknik servisine başlamıştır. Yerli ve yabancı presler ile geniş rekabet

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

ÜNİVERSAL TEST CİHAZLARI

ÜNİVERSAL TEST CİHAZLARI UTEST MARKA UTC-5740 MODEL 3000 kn Kapasiteli Servo Hidrolik Kontrollü Elektronik LCD Ekranlı FulI Otomatik Bilgisayardan Kumandalı Beton Basınç Dayanım Deney Presi Cihaz blokları, kolonları ve bütün yüzeyleri

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

MACH_HELEZONLU PRES.

MACH_HELEZONLU PRES. MACH_HELEZONLU PRES www.machinno.com.tr MACH_HELEZONLU PRES Kendini kanıtlamış çamur susuzlaştırma sistemimizin yeni nesil ürünü Daha düşük elektrik tüketimi Daha düşük işletim ve bakım maliyeti Daha iyi

Detaylı

CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU

CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU GELİŞTİRİLMİŞ ERGONOMİ CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU KOMPLE SEBZE HAZIRLAMA ÇÖZÜMÜ OKUL YEMEKHANELERİ, SAĞLIK KURULUŞLARI, ŞİRKET YEMEKHANELERİ VE HAZIR YEMEK FİRMALARI AYNI KAYGILAR İÇİNDEDİRLER

Detaylı

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ Servo Hidrolik Üniversal Yatay Çekme Test Sistemleri Servo Hidrolik Yatay Çekme Statik Test Sistemleri; çekme testlerinin uygulanmasında kullanılan makinalardan

Detaylı

Akülü boru kesme makinesi. REMS Akku-Cento 22 V YENI. for Professionals

Akülü boru kesme makinesi. REMS Akku-Cento 22 V YENI. for Professionals Akülü boru kesme makinesi REMS Akku-Cento 22 V YENI for Professionals Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 14 7 1 15 16 12 2 4 17 6 3 11 13 5 19 REMS Akku-Cento

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı