Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Makina Mühendisliği İ.D.M.M.A. (Yıldız Teknik.Ünv.) 1980

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Makina Mühendisliği İ.D.M.M.A. (Yıldız Teknik.Ünv.) 1980"

Transkript

1 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Semra BİRGÜN 2. Doğum Tarihi: Ünvanı: PROF.DR. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Makina Mühendisliği İ.D.M.M.A. (Yıldız Teknik.Ünv.) 1980 Y. Lisans İşletme Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi 1983 Doktora İşletme Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Ünvanlar Yrd.Doç. İşletme Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi Doç*. İşletme Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi Prof. Endüstri Mühendisliği Kocaeli Üniversitesi Prof. Endüstri Mühendisliği İstanbul Ticaret Üniversitesi Prof. İşletme Mühendisliği Beykent Üniversitesi *Endüstri Mühendisliği-Üretim Planlama ve Stok Kontrol

2 6. Yönetilen Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri 6.1. Yüksek Lisans Tezleri Kümeleme ve Türkiye de Kanser Kümelemesi, Satı Yıldız, Beykent Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Aralık Hiyerarşik Gri İlişkisel Analiz Yöntemiyle Çok Kriterli Tesis Yeri Seçimi, Cengiz GÜNGÖR, Hava Harp Okulu Komutanlığı, Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü, Haziran Kumaş Etiket Basma Süecinde Yalın Teknikler ve Kısıtlar Teorisinin Birlikte Uygulanabilirliği, Arif YAŞA, Hava Harp Okulu Komutanlığı, Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü, Haziran Yalın Tedarik Zinciri Yönetimi Ve İmalat Sektöründe Tedarikçi Seçimi Uygulaması, Hava İkmal Yüzbaşı Ömer Murat ÖZAL, Hava Harp Okulu Komutanlığı, Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü, Temmuz KOBİ lerin Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımlarından Beklentileri ve Sektörel Bazda Yazılım Geliştirilmesi, Seyfi TURAN, İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Şubat Yalin Lojistik Ve Uçak Bakım Faaliyetleri Lojistik Sisteminde Değer Akışı Haritalama Uygulaması, Hava İstihbarat Üsteğmen Pınar OLCA, Hava Harp Okulu Komutanlığı, Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü, Ağustos Yalin Alti Sigma Ve Bir Uygulamasi, Hava Pilot Üsteğmen Murat AYVAZ, Hava Harp Okulu Komutanlığı, Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü, Temmuz Tedarik Zinciri Yönetiminde Bilgi Yönetimi Ve Hava Kuvvetleri İkmal Sisteminde Bir Uygulama, Hava İkmal Üsteğmen, Alim CESUR, Hava Harp Okulu Komutanlığı, Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü, Temmuz Mobilya Sektöründe Tedarikçi Konumundaki Bir Firma İçin Yatırım Analizi, İsmail KABAKÇI, İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Haziran Aksiyomlarla Tasarım Yöntemiyle ISO 9001 Belge Alma Sürecinin Modellenmesi, Teknik Öğretmen Mahmut Murat TOPALFAKIOĞLU, İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Ocak Bir Madeni Eşya Imalatçısında Değer Akışının Haritalanması, Ahmet Karakaya, T.C. İstanbul Ticaret Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Ocak Radyo Frekansı İle Tanımlama Sistemi Seçiminde Bulanık AHP Uygulaması, Hv.P.Ütğm. Gülsinem AYTAÇ ÖZMEN, Hava Harp Okulu Komutanlığı, Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü, Temmuz Gıda Sektöründe Bir Firmada SCOR Modeli Uygulaması, Seda AKYAR, Hava Harp Okulu Komutanlığı, Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü, Temmuz Savaş Uçaklarının Bakım Faaliyetlerinde Hata Türü Ve Etkileri Analizi, Hv.P.Ütğm. Gökhan AŞKIN, Hava Harp Okulu Komutanlığı, Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü, Haziran Aksiyomlarla Tasarım İlkeleri İle Yeni Kariyere Geçiş Danışmanlığı Modelinin Kurulması Ve Modelin Türk Silahlı Kuvvetleri ne Uygulanabilirliğinin İncelenmesi, Hv.Ss.Ütğm. Fatih KANBUR, Hava Harp Okulu Komutanlığı, Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü, Temmuz 2007.

3 CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi), Hakan UYGUL, İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Depo Yönetimi, Halit YILDIZ, İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Tedarik Zinciri Üzerinde Nakliyenin Önemi ve Türk Silahlı Kuvvetleri Açısından İncelenmesi, Ufuk ARASAN, İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Tedarik Zinciri Yönetimi, Süleyman ÇAKIR, İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Verimlilik Yönetimi, Ali Ersin ARSLAN, İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Hata Türü ve Etkileri Analizi ve Bir Uygulama, Ahmet ALGIN, İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye de Tekstil Sektörünün Yeri, Önemi, Sorunları ve Çözüm Stratejileri, Gökmen TURAN, Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Ocak Elektronik Ticaretin Bankacılık Sektörüne Etkileri, Fulya ERDİNÇ, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Mayıs Tedarik Zinciri Yönetimi ve Bir Taşıma Sisteminin İncelenmesi, Sıla KOCA, İTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü, Haziran Üretim Çizelgeleme ve Bir Uygulama, Cengiz TOLUNBİKE, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Eylül Veri Zarflama Analizi Modelleri ve Bir Örnek Üzerinde Modellerin Değerlendirilmesi, Kıvaç KOZA, İTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü, Haziran KOBİ'lerde Tam Zamanında Üretim Felsefesinin Uygulanabilirliğinin Araştırılması, Sencer GÜNEER, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Ocak Kapasite İhtiyaç Planlaması ve Sonlu Çizelgeleme, Mazhar Cüneyt DEĞERTEKİN, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Ekim Rekabetçi Kıyaslama Yöntemi ve Bir Otomotiv Firmasının Satış Sonrası Hizmet Sistemine Uygulanması, Tufan ALTUĞ, İTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü, Mayıs Havacılıkta Kalite ve JAR145 Onaylı Bakım Organizasyonu, Adil Onur YILMAZ, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Haziran Bir Havayolu Şirketinde Orta ve Uzun Vade Planlamada Uçak Seçimi Projesinin İncelenmesi, Gökhan AKDİL, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Ocak Değişim Mühendisliği Felsefesi ve Bu Felsefenin Bir İmalat Şirketinde Uygulanması, Kaan ALTUNTERİM, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Ocak Yalın Yönetim Ögeleri ve Tekstil Sektörüne Uygulanabilirliliği, İsmail Cihan PEKER, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Ocak Küçük Ölçekli Bir Kimya Sanayi İşletmesinde Kalite Güvence Sisteminin İncelenmesi ve Değerlendirilmesi, Zeki YÖRÜR, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Haziran Bir İlaç Firmasında Proses İçi Stok Maliyeti Hesabı, Zerrin ACAR, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Ocak 1997.

4 Esnek İmalat Sistemlerinde Hücre Oluşturma Problemine 0-1 Tamsayılı Programlama İle Modelleme Yaklaşımı, Ertan TANSÖKER, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Ocak Verimlilik Artırıcı Teklif Sisteminin İncelenmesi. Kemal AKAY, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Ocak Bir Tekstil Firmasında Kanban Sisteminin Uygulanması, Uğur ÖZÇER, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Eylül Bir Tekstil İşletmesinde Kalite Kontrol Çemberleri Tasarımı, Aydan BASKIN, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Haziran Bir Refrakter Tuğla Üretim Sisteminin Analizi ve Tam Zamanında Bilgi Akışının Sağlanması, Osman TAYLAN, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Ocak Tam Zamanında Satınalma Felsefesi ve Bir Simülasyon Uygulaması, Seda YETİŞEN, İTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü, Haziran Doktora Tezleri İnsan Kaynakları Yönetiminde Sosyal Medyanin Rolü, Pelin Vardarlıer, Beykent Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Haziran Fiyata Duyarlı ve Miktar Esnekliği Olan Bir Tedarik Zinciri Sözleşmesi Modelinin Tedarik Zinciri Performans Geliştiricisi Olarak Kullanımı, Murat Özmızrak, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, 30 Haziran GSM Sektoru icin Musteri Merkezli Bilgi Yonetimi Değerlendirme Modeli Tasarımı ve Bir Uygulama, Atik Kulaklı, İTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eylül Yayınlar 7.1. Uluslararası Hakemli Dergilerde yayınlanan makaleler TURHAN, Zehra Deniz, VAYVAY, Özalp and BİRGÜN, Semra, Supply Chain Reengineering In A Paint Company Using Axiomatic Design, International Journal of Advanced Manufacturing Technology, 57, s , BİRGÜN, Semra and AKTEN, Necmettin, Relative Efficiencies of Seaport Container Terminals: A DEA Perspective, International Journal of Integrated Supply Management, Vol. 1, No. 4, s , BİRGÜN BARLA, Semra, A Case Study of Supplier Selection for Lean Supply by Using a Mathematical Model, Logistics Information Management, Vol. 16, S. 6, s , DURMUŞOĞLU Semra, SÜMEN Halefşan and YENEN Vedat Zeki, The State-of-the-art of MRP/MRPII Implementation in Turkey, Production Planning and Control, Vol. 7, S. 1, s. 2-10, Ocak DURMUŞOĞLU, Semra, Simulation of Pull Type Manufacturing System For Evaluating Maintenance Planning, International Journal of Production Economics, S.30-31, s , 1993.

5 7.2. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler VARDARLIER, P., VURAL, Y. ve BİRGÜN, S., (2014), Modelling of the Recruitment Process by Axiomatic Design Principles, 10th International Strategic Management Conference, Haziran Semra BİRGÜN ve CİHAN, Emrah, Supplier Selection Process using ELECTRE Method, The 4th International Conference on Intelligent Systems and Knowledge Engineering (ISKE 2010), IEEE, , ISBN: Semra BİRGÜN ve ÖZMIZRAK, Murat, A Supply Chain Contract Model as a Supply Chain Performance Driver, Proceedings of 4th International Logistics and Supply Chain Congress: The Era of Collaboration through Supply Chain Networks, İzmir, 29-30/10-1 /12, 2006, BİRGÜN, Semra ve GÜLEN, Kemal Güven Ve ÖZKAN, Kadriye, A Case Study on Eliminating Waste from the Business Processes, Proceedings of the 15th Annual World Business Congress, International Management Development Association, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2006, BİRGÜN, Semra, ÖZKAN, Kadriye ve GÜLEN, Kemal Güven, Value Stream Mapping: A Case Study On Manufacturing Industry, IMS'2006: 5th International Symposium On Intelliıgent Manufacturing Systems Agents and Virtual Worlds, (CD ROM), Mayıs 2006, Sakarya. KULAKLI, Atik ve BİRGÜN, Semra, The measurement of technology and system infrastructure for the effective operational knowledge management in customer centric organization: an application of GSM industry, The Proceedings of the 35th International Conference on Computers & Industrial Engineering, Editors: M. Bülent Durmuşoğlu, Cengiz Kahraman, Muhammed I.Dessouky, Gürsel A. Süer, Sadek Eid, Vol. II, , June 19-22, 2005, Istanbul, Turkey ÖZKAN, Kadriye, BİRGÜN, Semra, KILIÇOĞULLARI, Pınar ve AKMAN, Gülşen, Responding to Customer Requirements with Value Stream Mapping: An Automotive Industry Application, The Proceedings of the 35th International Conference on Computers & Industrial Engineering, Editors: M. Bülent Durmuşoğlu, Cengiz Kahraman, Muhammed I.Dessouky, Gürsel A. Süer, Sadek Eid, Vol. II, , June , Istanbul, Turkey GÖZLÜ, Sıtkı ve BİRGÜN BARLA, Semra, Evaluation of Suppliers Utilising Quality Function Deployment: A Case Study, "One World? One Vıew of OM?" The Challenges of Integrating Research&Practice, Editors: Gianluca Spina, Andrea Vinelli, Raffaella Cagliano, Matteo Kalchschmidt, Pietro Romano, Fabrizio Salvador, Vol. II, , Cernobbio, Lake Como, June 16th-18th 2003-ITALY, ISBN BİRGÜN BARLA, Semra ve ALTUĞ, Tufan, The Steps towards Customer Satisfaction in The Automotive Industry, CD-ROM of International Conference on Production Research ICPR-16, Prague, 29 July 3 August 2001 ERTAY, Tijen, BİRGÜN BARLA, Semra ve KULAK, Osman, Mapping the Value Stream for a Product Family towards Lean Manufacturing: A Case Study, CD-ROM of International Conference on Production Research ICPR-16, Prague, 29 July 3 August 2001 BİRGÜN BARLA, Semra ve AKTEN, Necmetin, Measuring the Efficiency of Seaports: An Application of Data Envelopment Analysis, CD-ROM of International Conference on Production Research ICPR-16, Prague, 29 July 3 August 2001

6 ERTAY, T., BİRGÜN BARLA, S. ve KULAK, O., The Studies for Lean Implementation in A Manufacturing Environment : A Case Study, Proceedings of the International Conference on Industry, Engineering, and Management Systems (IEMS) and The International Conference on Computers and Industrial Engineering (28th ICC&IE/IEMS), s , 5-7 Mart 2001, Cocoa Beach, Florida. BİRGÜN BARLA, Semra, Just in Time Studies from Turkey: A Literature Review, Proceedings of the International Conference on Industry, Engineering, and Management Systems (IEMS) and The International Conference on Computers and Industrial Engineering (28th ICC&IE/IEMS), s , 5-7 Mart 2001, Cocoa Beach, Florida. BİRGÜN BARLA, Semra, A Multı-Attrıbute Selectıon Model (MSM) For Supplıer Selectıon: A Case Study, (ICOQM-III) Information Technology and Operations Management Relationships and Synergies, Proceedings of the Third International Conference on Operations and Quantitative Management, Sydney, December 17-20, (Ed. Omprakash K. Gupta ve Ravi Seethamraju), Tata McGraw- Hill Publishing Company Limited, New Delhi, 2001, pp BİRGÜN BARLA, Semra ve ERTAY, Tijen, A Pull System Analysis In A Drills Manufacturing Organization, (ICOQM-III) Information Technology and Operations Management Relationships and Synergies, Proceedings of the Third International Conference on Operations and Quantitative Management, Sydney, December 17-20, (Ed. Omprakash K. Gupta ve Ravi Seethamraju), Tata McGraw- Hill Publishing Company Limited, New Delhi, 2001, pp BİRGÜN BARLA, Semra ve GÜNEER, Sencer, A Survey for Applicability of Just-in Time Philosophy in Small Enterprises, Proceedings of 27th International Conference on Computers and Industrial Engineering, CHINA, Ekim 2000, China Machine Press (CD). DURMUŞOĞLU, Semra ve TAYLAN, Osman, An Application of JIT Philosophy to Administrative Operations in a Refractory Brick Plant, Ninth World Productivity Congress, June , İstanbul, New Visions and Strategies For The Next Century: People, Technology and Productivity-Proceedings, Vol.1, s , DURMUŞOĞLU, Semra ve DURMUŞOĞLU, M. Bülent, Simulation Analysis In A Pull System For Different Schedules Of A Final Assembly Line : A Case Study, Proceedings of the European Simulation Symposium ESS 94, A.R. Kaylan, A. Lehmann ve T.İ. Ören (Ed.), 1994 Simulation Councils, Inc., İstanbul, Vol.II, s , DURMUŞOĞLU, Semra The Role of Maintenance Planning in Pull Type Manufacturing Systems, Seventh International Working Seminar on Production Economics Pre-Prints, IGLS, Innsbruck, Avusturya, Vol.2, s , DURMUŞOĞLU, Semra ve DURMUŞOĞLU, M. Bülent, An Experimental Analysis of the Just-In-Time Manufacturing System, Proceedings International AMSE Conference on Modelling and Simulation, İstanbul, AMSE Press, Vol. 4B, s , DURMUŞOĞLU M. Bülent, HEKİMBAŞI Hürol ve DURMUŞOĞLU Semra, The Role of Loading Policies in FMS and Their Adaptation to a Partially Programmable Mass Production System, First Balkan Conference on Operational Research, Thessaloniki, Yunanistan, 1988.

7 7.3. Yazılan Uluslararası kitaplar veya kitaplarda bölümler Birgün, Semra. Üretim Yönetimi: Süreçler Ve Tedarik Zincirleri, 9. Baskıdan Çeviri, (Birgün, Semra. Çeviri Editörü), Operations Management: Processes And Supply Chains, Lee J. Krajewskı - Larry P. Rıtzman - Manoj K. Malhotra, ISBN: , 640 Sayfa, Nobel Yayınevi, Yayın No:468, Ocak 2013.(Çeviri Kitap) BİRGÜN, Semra, Bölüm 1: Üretim İle Rekabet Etme, Üretim Yönetimi:Süreçler Ve Tedarik Zincirleri, 9. Baskidan Çeviri, (Birgün, Semra. Çeviri Editörü), 2-32, ISBN: , Nobel Yayinevi, Yayin No:468, Ocak (Çeviri Kitapta Bölüm) BİRGÜN, Semra, KAHRAMAN, Cengiz ve GÜLEN, Kemal Güven, Fuzzy Productivity Measurement in Production Systems, Production Engineering and Management under Fuzziness Series: Studies in Fuzziness and Soft Computing, Vol. 252, C. Kahraman; M. Yavuz (Editors), 2010, 605p, ISBN: , Springer US, KAHRAMAN, Cengiz, BİRGÜN, Semra ve YENEN, Vedat Zeki, Fuzzy Multi-Attribute Scoring Methods with Applications, Fuzzy Multi-Criteria Decision Making Theory and Applications with Recent Developments, Springer Optimization and Its Applications, C. Kahraman (Editor), , ISBN: , Springer US, GÜLEN, Kemal Güven ve BİRGÜN, Semra, Creating Value In Enterprise Information System: KVS Model, State of the Art: Enterprise & Business Management A Handbook for Educators, Consulters and Practitioners. Alptekin Erkollar (Editor), , ISBN: , Tectum Verlag, Marburg, Womack, J.P ve Jones, D.T., Yalın Düşünce Gözden Geçirilmiş ve Güncelleştirilmiş Baskı, Nesime ACAR (İngilizce den Çeviren) ve Semra BİRGÜN (2003 Baskısı Yeni Bölümler Çevirisi), Sistem Yayıncılık, No. 163, İstanbul, DURMUŞOĞLU, Semra, Operating Policies For Just-In-Time Manufacturing, Just-In-Time Manufacturing Systems, A. Şatır (Ed.), Manufacturing Research and Technology 12, Elsevier Science Publishers B.V., Hollanda, s , Ulusal Hakemli dergilerde yayınlanan makaleler BİRGÜN, Semra ve GÜNGÖR, Cengiz, A Multi-Criteria Call Center Site Selection by Hierarchy Grey Relational Analysis, Havacılık ve Uzay Teknolojileri Dergisi, Hava Harp Okulu, 7,1, 2014, ÖZMEN, Gülsinem AYTAÇ ve BİRGÜN, Semra, Radyo Frekansı İle Tanımlama Sistemi Seçiminde Analitik Hiyerarşi Prosesi Uygulaması, Havacılık ve Uzay Teknolojileri Dergisi, Hava Harp Okulu, 5,1, 2011, AŞKIN; Gökhan ve BİRGÜN, Semra, Savaş Uçaklarının Bakım Faaliyetlerinde Hata Türü ve Etkileri Analizi, Havacılık ve Uzay Teknolojileri Dergisi, Hava Harp Okulu, 4,4, 2010, KANBUR, Fatih ve BİRGÜN, Semra, Yeni Kariyere Geçiş Danışmanlığı İçin Kavramsal Bir Model: FATRA, İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, Sayı 13, Bahar 2008,

8 KANBUR, Fatih ve BİRGÜN, Semra, Application of the Outplacement Model FATRA to TAF PMS 2010 Concept, Havacılık ve Uzay Teknolojileri Dergisi, Hava Harp Okulu, 3,3, 2008, ÖZMIZRAK, Murat ve BİRGÜN, Semra, Fiyata Duyarlı ve Miktar Esnekliği Olan Bir Tedarik Zinciri Sözleşmesi Modeli, İTÜdergisi/d, Mühendislik, Cilt 6, Sayı 5-6, , Semra BİRGÜN, Kemal Güven GÜLEN ve Kadriye ÖZKAN, Yalın Üretime Geçiş Sürecinde Değer Akışı Haritalama Tekniğinin Kullanılması: İmalat Sektöründe Bir Uygulama, İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, Sayı 5, Bahar 2006/1, KULAKLI Atik ve BİRGÜN Semra, Müşteri Merkezli Operasyonel Bilgi Yönetimi İçin Veri Yönetiminin Ölçülmesi, İTÜ Dergisi/b, Sosyal Bilimler, Cilt:2, Sayı: 1, 37-48, Aralık 2005 DURMUŞOĞLU Semra, SÜMEN Halefşan ve YENEN V. Zeki, Türkiye de MRP/MRPII Uygulamalarının Şimdiki Durumu, Mühendis ve Makina, S. 420, s , Ocak DURMUŞOĞLU, Semra ve TORAMAN, Ayhan, Tam Zamanında Üretimin Uygulanabilirliğinin Araştırılması İle İlgili Bir Simülasyon Uygulaması, Endüstri Mühendisliği Dergisi, S.12, s. 6-17, TORAMAN Ayhan, DURMUŞOĞLU Semra ve BAYKAL Demet, Türkiye de Soğuk Zincir Kullanımı ve İstanbul İli İçin Yapılan Bir Araştırma, Mühendis ve Makina Dergisi, C. 32, S.372, s , DURMUŞOĞLU, M. Bülent ve BİRGÜN, Semra, Ekonomik Talaş Kaldırma Şartları, Sanayi Mühendisliği Dergisi, S.9, s , Ulusal Bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler YAŞA, A. ve BİRGÜN, S., Kumaş Etiket Basma Sürecinde Kısıtlar Teorisi Yaklaşımı, 13. Üretim Araştırmaları Sempozyumu Bildiriler Kitabı, Eylül 2013, S , BİRGÜN, S ve KOLBAŞI ONURSAL, S., Sempozyum Düzenleme Sürecinde Kısıtlar Teorisi Düşünce Süreçleri Uygulaması. 12. Üretim Araştırmaları Sempozyumu Bildiriler Kitabı, Eylül 2012 Gediz Üniversitesi Yayınları No. 005, S , VURAL, Y., VARDARLIER, P. ve BİRGÜN, S., Kuruluş Yeri Faktörünün Çağrı Merkezleri Başarısına Etkilerinin Araştırılması, 12. Üretim Araştırmaları Sempozyumu Bildiriler Kitabı, Eylül 2012 Gediz Üniversitesi Yayınları No. 005, S , BİRGÜN, Semra, ÖZTEPE, Tuba ve ŞİMŞİT, Zeynep Tuğçe, Bir Çağrı Merkezinde Müşteri Şikayetlerinin Düşünce Süreçleri İle Değerlendirilmesi, XI. Üretim Araştırmaları Sempozyumu Bildiriler Kitabı, , İstanbul, Haziran CESUR, Alim ve BİRGÜN, Semra, Hava Kuvvetleri İkmal Sistemi İçin Malzeme Tedarik Modeli Ve Uygulaması, X. Üretim Araştırmaları Sempozyumu Bildiriler Kitabı, , Girne, Eylül, BİRGÜN, Semra, GÜLEN, Kemal Güven ve ANOL, Yağmur, Yangın Söndürme Cihazları Üretim Süreçlerinin Yalınlaştırılması, IX. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu Bildiriler Kitabı, , Eskişehir, Ekim 2009

9 BİRGÜN, Semra ve GÜLEN, Kemal Güven, KOBİ lerde İsrafı Önleme Ve Anahtar Değer Akışı, 5. KOBİ ler ve Verimlilik Kongresi Bildiriler Kitabı, İstanbul, Kasım 2008, BİRGÜN, Semra ve YEDEKÇİ, İlkin, Spor Malzemeleri Tasarımında Kalite Fonksiyon Yayılımı, VIII. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu Bildiriler Kitabı, İstanbul, Ekim 2008, KANBUR, Fatih ve BİRGÜN, Semra, FATRA:Yeni Kariyere Geçiş Danışmanlığı Araştırmaları Sempozyumu, Ankara, Kasım 2007 Modeli, VII. Ulusal Üretim ÇALOĞLU BÜYÜKSELÇUK, Elif, VAYVAY, Özalp ve BİRGÜN, Semra, KOBİ lerin Tedarikçi Seçim Kriterlerinin Analitik Hiyerarşi Prosesi (AHP) İle Belirlenmesi, VII. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu, Ankara, Kasım 2007 BİRGÜN, Semra ve GÜLEN, Kemal Güven, İş Süreçlerinde Etkinliği Artırmada Yaratılan Değerin Analizi, VI. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu, İstanbul Kültür Üniversitesi, Eylül BİRGÜN, Semra, Aksiyomlarla Tasarım Yoluyla Değer Akışı Haritalandırma, Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği XXVI. Ulusal Kongresi Bildiriler Kitabı, 35-40, Kocaeli Üniversitesi, 3-5 Temmuz ÖZKAN, Kadriye, BİRGÜN, Semra ve KILIÇOĞULLARI, Pınar, Müşteriden Tedarikçiye Değer Yaratma: Otomotiv Endüstrisinde Değer Akışı Haritalandırma Uygulaması, V. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu Bildiriler Kitabı, Editörler: Semra Birgün, Kemal Güven Gülen, Vedat Zeki Yenen, Tuncay Altınpulluk, , İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul, Kasım ARTIIŞIK Onur ve BİRGÜN Semra, Bir Otomotiv Fabrikasının Alt Montaj İşlemlerinde İsraf Azaltımı, V. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu Bildiriler Kitabı, Editörler: Semra Birgün, Kemal Güven Gülen, Vedat Zeki Yenen, Tuncay Altınpulluk, , İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul, Kasım BİRGÜN BARLA, Semra ve KOZA, Kıvanç, Veri Zarflama Analizi Tekniklerinin Bir Örnek Problem Üzerinde İncelenmesi, II. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu Bildiriler Kitabı, s , İTÜ ve İKÜ, Maçka- İstanbul, 8-9 Kasım DURMUŞOĞLU, Semra ve ALTUĞ, Tufan, Tedarikçi Seçiminde Çok Nitelikli Satıcı Seçim Modelinin Bir Uygulaması, Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği XVIII. Ulusal Kongresi YA/EM 96 Bildiriler Kitabı, s , DURMUŞOĞLU M. Bülent, DURMUŞOĞLU Semra, AKHUN Mustafa ve ŞENTÜRK Osman, Sipariş Üzerine Üretim Yapan Sistemlerde Hücresel Organizasyona Geçiş: Bir Örnek Olay, YA/EM XVII. Ulusal Kongresi, Temmuz 1995, ODTÜ, Ankara. DURMUŞOĞLU Semra, SÜMEN Halefşan ve YENEN V. Zeki, Türkiye de MRP/MRPII Uygulamalarının Şimdiki Durumu, Otomasyon ve Bilgisayar Sempozyumu 94, s , İstanbul, DURMUŞOĞLU, Semra ve TAYLAN, Osman, Bir Refrakter Tuğla Üretim Sisteminde Tam Zamanında Bilgi Akış Sistemi, YA/EM XVI. Ulusal Kongresi, Temmuz 1994, Bilkent Üniversitesi, Ankara. DURMUŞOĞLU, Semra, Yüke Yönelik Üretim Kontrolu ve Optimal Üretim Teknolojisi, YA/EM XV. Ulusal Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı, 7-9 Temmuz 1993, s. 69, B.Ü., İstanbul, BAYRAKTAR Demet B., DİNÇMEN Murat ve DURMUŞOĞLU Semra, Endüstriyel Üretim Sistemlerinin Benzetiminde İlerlemeler, Benzetimde İlerlemeler 92 Sempozyumu Bildiri Kitabı, A.R. Kaylan ve T.İ. Ören (Ed.), Boğaziçi Üniversitesi Yayınları, İstanbul, s. 1-14, 1992.

10 DURMUŞOĞLU, Semra, Üretim Kaynak Planlaması ve Tam Zamanında Üretim Felsefesinin Karşılaştırılması, YA/EM 91 XIV. Ulusal Kongresi Bildiriler 91 Kitabı, İTÜ, İstanbul, s , DURMUŞOĞLU, Semra, Çekme Tipi Üretim Sistemlerinde Bakım Planlamasının Rolü, YA/EM 91 XIV: Ulusal Kongresi Bildiriler 91 Kitabı, İTÜ, İstanbul, s , DURMUŞOĞLU, Semra ve TORAMAN; Ayhan, Tam Zamanında İmalata Nasıl Evet? Bir Simülasyon Uygulaması, Yöneylem Araştırması XIII. Ulusal Kongresi Bildiri Kitabı, Bilkent Üniversitesi, Ankara, s , DURMUŞOĞLU, Semra ve DURMUŞOĞLU, M. Bülent, Tam Zamanında İmalat Sistemlerinin Deneysel Analizi, 3. Ulusal Makina Tasarım ve İmalat Kongresi Bildiriler Kitabı, ODTÜ, Ankara, s , DURMUŞOĞLU, Semra ve DURMUŞOĞLU, M. Bülent, Hücresel ve Esnek İmalat Sistemlerinde Yeni Bir Malzeme Yönetim Sistemi, 2. Ulusal Makina ve Tasarım ve İmalat Kongresi Bildiri Kitabı, ODTÜ, Ankara, s , DURMUŞOĞLU, Semra ve DURMUŞOĞLU, M. Bülent, Grup Teknolojisi Üretim Sisteminde Akış Hatları Simülasyonu, Yöneylem Araştırması X. Ulusal Kongresi Bildiri Kitabı, İzmir, s , SÜMEN Halefşan, DURMUŞOĞLU Semra ve YENEN V. Zeki, Rekabetçi Kıyaslama: 1990 ların Yönetim Aracı, İkinci Yönetim Kongresi, Mayıs 1994, Kuşadası (sunum) Diğer Yayınlar Ulusal Kitap (Editörlük): XI. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu: Toplumsal Kalkınmada Üretimin Artan Rolü, Bildiriler Kitabı, Editörler: Semra Birgün, Serab Onursal, Nükhet Tunçbilek, İstanbul Ticaret Üniversitesi Yayını, No: 32, ISBN: , İstanbul, Haziran V. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu: Düşünceden Uygulamaya Değer Yaratma, Bildiriler Kitabı, Editörler: Semra Birgün, Kemal Güven Gülen, Vedat Zeki Yenen, Tuncay Altınpulluk, İstanbul Ticaret Üniversitesi Yayını, No: 14, ISBN: , İstanbul, Kasım Ulusal Kitaplarda Bölümler: Atik KULAKLI ve Semra BİRGÜN, Aksiyomlarla Tasarım İlkeleriyle Müşteri Merkezli Bilgi Yönetimi Stratejisinin Oluşturulması, Sıtkı Gözlü ye Armağan, Çağlayan Basımevi, , ISBN: , BİRGÜN BARLA, Semra, Tam Zamanında (JIT) Felsefesine Bir Bakış: Yayın Taraması, Ayhan Toraman'a Armağan, s , Eylül DURMUŞOĞLU, Semra ve TORAMAN, Ayhan, Tam Zamanında Üretimin Uygulanabilirliğinin Araştırılması İle İlgili Bir Simülasyon Uygulaması, Tam Zamanında Üretim Sistemi Türkçe Makaleler, Dr. M. Dursun Kaya (Ed.), İstanbul Fren Yayınları 1,s , 1996.

11 Diğer Ulusal Makaleler DURMUŞOĞLU, Semra ve KÖKER, M. Sefa, Türkiye de Endüstriyel Robot Kullanımı II. Bölüm, Otomasyon, S.80, , Şubat DURMUŞOĞLU, Semra ve KÖKER, M. Sefa, Türkiye de Endüstriyel Robot Kullanımı I. Bölüm, Otomasyon, S.79, s , Ocak DURMUŞOĞLU, Semra, Tam Zamanında Üretim Sistemleri (II.Bölüm), Otomasyon, S.61, s , Temmuz DURMUŞOĞLU, Semra, Tam Zamanında Üretim Sistemleri (I.Bölüm), Otomasyon, S.60, s , Haziran DURMUŞOĞLU, Semra ve DURMUŞOĞLU, M. Bülent, Tam Zamanında Üretim ve Tedarikçi Firma Seçimi (Bölüm II), Makine Tek, S.27, s , Haziran DURMUŞOĞLU, Semra ve DURMUŞOĞLU, M. Bülent, Tam Zamanında Üretim ve Tedarikçi Firma Seçimi (Bölüm I), Makine Tek, S.26, s , Mayıs DURMUŞOĞLU, Semra ve ALTUĞ, Tufan, Tedarikçi Seçiminde Çok Nitelikli Satıcı Seçim Modelinin Bir Uygulaması, Endüstri & Otomasyon, S. 2, s , Mayıs DURMUŞOĞLU, Semra, Üretim Kaynakları Planlaması ve Tam Zamanında Üretim, Otomasyon MRPII Özel Sayısı, S.35, s , Mayıs DURMUŞOĞLU, Semra, İmalat Sistemindeki Darboğaz Kaynakların Planlanmasına Bir Yaklaşım: OPT, Enerji, Elektrik, Elektronik 3E, S.7, s , Projeler 8.1. Otomotiv Endüstrisinde Müşteri Tatminine Yönelik Adımlar, İTÜ AR-GE Projeleri, Uluslararası İşbirliğini Destekleme Programı, Bir Tam Zamanında Üretim Sisteminin Maliyetlendirilmesinde Faaliyet Tabanlı Maliyetlendirme Yaklaşımının Etkilerinin Araştırılması, İTÜ AR-GE Projeleri, ( ) *İTÜ Araştırma Fonu kapsamında yürüttüğüm bu proje Makina Takım Endüstrisi Şirketler Grubuna Bağlı DELTAK Delici Takım Sanayi A.Ş. nin desteğinde gerçekleştirilmiştir Cam Kalıbı ve Cam Makinası Üreten Bir Firmada Grup Teknolojisi ve Tam Zamanında Üretim Üzerine Proje Çalışmaları ( ) *Özellikle -Grup Teknolojisi Esaslı İmalat Hücreleri Tasarımı -Üretim Sistemi İçinde Etkin Bir Bilgi Akış Sisteminin Kurulması ve Üretim Kaynakları Planlaması

12 8.4. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi İştirak Şirketlerinde Sistem Analizi, Yeniden Organizasyon, İş Tanımları, İşgücü Varlığının Değerlendirilmesi Üzerine Ekip Halinde Proje Çalışması ( ) 8.5. Tarım Bölgelerine Göre Türkiye de Soğuk Hava Depolarının Değerlendirilmesi ve İstanbul da Soğuk Hava Ünitesi İmalatçıları ve Kullanıcılarına Yönelik Pazar Araştırması ( ) 8.6. Şaft Üreten Bir Firmada İmalat Hücresi Oluşturma ve Tam Zamanında Üretim Uygulamaları Üzerine Bir Araştırma Çalışması ( ) 9. İdari Görevler Beykent Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı Eylül 2011 Beykent Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Fakülte Kurulu üyeliği, Eylül Beykent Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Fakülte Yönetim Kurulu üyeliği, Eylül Beykent Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Kurulu Üyeliği, Eylül Beykent Üniversitesi, Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Çalışma Grubu Başkanlığı, Ekim İstanbul Ticaret Üniversitesi (İTİCÜ) Mühendislik ve Tasarım Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı 2004-Ekim 2010 İTİCÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanlığı, Ekim 2010 İTİCÜ Mühendislik ve Tasarım Fakültesi, Fakülte Kurulu üyeliği, Ekim 2010 İTİCÜ Mühendislik ve Tasarım Fakültesi, Fakülte Yönetim Kurulu üyeliği, İTİCÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyeliği, 2004-Ekim 2010 İTİCÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Kurulu Üyeliği, 2004-Ekim 2010 İTİCÜ Fen Bilimleri Dergisi Yayın Komisyonu Üyeliği İTİCÜ Mühendislik ve Tasarım Fakültesi Staj Komisyonu Başkanlığı Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü II. Öğretim Mühendislik Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı Anabilim Dalı Başkanlığı, KOÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü ECTS ve Socrates Erasmus Koordinatörlüğü, KOÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü SAP Üniversite Temsilciliği, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Müh. Bölüm Başkan Yardımcılığı, İTÜ SEM Endüstri ve İşletme Yöneticiliği Programı Koordinatörlüğü, İTÜ İşletme Fakültesi Staj Komisyonu Başkanlığı, İTÜ İşletme Fakültesince açılması planlanan Uluslararası İşletme ve Teknoloji Yönetimi-Business and Technology Management isimli İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programının hazırlanması ile ilgili komisyon üyeliği, Enstitü, Fakülte ve Bölüm ile ilgili çeşitli-sayısız komisyon üyelikleri Organizasyonunda Görev Alınan Bilimsel Toplantılar: XIV. Üretim Araştırmaları Sempozyumu, 3-5 Eylül 2014, Düzenleme Kurulu Üyeliği XIV. Üretim Araştırmaları Sempozyumu, 3-5 Eylül 2014, Bilim Kurulu Üyeliği IX. Endüstri İşletme Mühendisliği Kurultayı, 6-7 Aralık 2013, Danışmanlar Kurulu Üyeliği XIII. Üretim Araştırmaları Sempozyumu, Eylül 2013, Düzenleme Kurulu Üyeliği XIII. Üretim Araştırmaları Sempozyumu, Eylül 2013, Bilim Kurulu Üyeliği XII. Üretim Araştırmaları Sempozyumu, Eylül 2012, Düzenleme Kurulu Üyeliği XII. Üretim Araştırmaları Sempozyumu, Eylül 2012, Bilim Kurulu Üyeliği International Conference on Leadership, Technology and Innovation Management, Ekim

13 2011, Antalya Peer Review Committee Üyeliği Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği XXXII. Ulusal Kongresi, İstanbul, 20-22/06/2012, AkademikDanışma Kurulu Üyeliği XI. Üretim Araştırmaları Sempozyumu, Haziran 2011, Sempozyum Başkanlığı XI. Üretim Araştırmaları Sempozyumu, Haziran 2011, Düzenleme Kurulu Üyeliği XI. Üretim Araştırmaları Sempozyumu, Haziran 2011, Bilimsel Kurul Üyeliği VIII. Ulusal Endüstri-İşletme Mühendisliği Kurultayı, Kasım 2011, Danışma Kurulu Üyeliği 5th International Conference on Recent Advances in Space Technologies, RAST 2011, 9-11 June 2011, İstanbul, TURKEY, Organizasyon Komitesi Üyeliği X. Üretim Araştırmaları Sempozyumu, Kıbrıs, Eylül 2010, Düzenleme Kurulu Üyeliği X. Üretim Araştırmaları Sempozyumu, Kıbrıs, Eylül 2010, Bilimsel Kurul Üyeliği International Unmanned Vehicles Workshop, UVW2010, June 2010, Istanbul, TURKIYE, Organizasyon Komitesi Üyeliği Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği XXX. Ulusal Kongresi, İstanbul, 3/06-2/07/2010, Akademik Danışma Kurulu Üyeliği IX. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu, Eskişehir, Ekim 2009, Danışma Kurulu Üyeliği Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği XXIX. Ulusal Kongresi, Ankara, 22-24/06/2009, Danışma Kurulu Üyeliği 4th International Conference on Recent Advances in Space Technologies Space for the Developing World, RAST 2009, June 2009, İstanbul, TURKEY, Organizasyon Komitesi Üyeliği International Workshop on Energy From Space For A Sustainable Environment, 6-7 Kasım 2008, İstanbul, Organizasyon Komitesi Üyeliği 5. KOBİ ler ve Verimlilik Kongresi, Kasım 2008, Bilimsel Kurul üyeliği VIII. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu, İstanbul, Ekim 2008, Bilimsel Komite üyeliği Optimizasyon Seminerleri" Haziran 2008, KOU, Danışma Kurulu Üyeliği Altı Sigma Yalın Konferansları, 9-11 Mayıs 2008, MMO, İzmir, Danışmanlar Kurulu Üyeliği 2. Ulusal Sistem Mühendisliği Kongresi, İstanbul, 6-8 Şubat 2008, Bilimsel Kurul Üyeliği Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği XXVIII. Ulusal Kongresi, İstanbul, 30/6-02/07/2007, Danışma Kurulu Üyeliği 9-10 Kasım 2007 de gerçekleştirilen VI. Ulusal Endüstri-İşletme Mühendisliği Kurultayı danışma kurulu üyeliği Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği XXVII. Ulusal Kongresi, İzmir, 02/07/2007, Danışma Kurulu Üyeliği 3rd International Conference on Recent Advances in Space for a More Secure World, RAST 2007, Organization Committee, 4-16 Haziran 2007, İstanbul, Organizasyon Komitesi Üyeliği ve Oturum Başkanlığı IMS'2006: 5th International Symposium On Intelligent Manufacturing Systems Agents and Virtual Worlds, International Program Committee, Mayıs 2006, Sakarya Eylül 2006 da gerçekleştirilen VI. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu Bilimsel Komite ve Düzenleme Komitesi üyelikleri Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği XXVI. Ulusal Kongresi, Kocaeli, 03/07/2006, Danışma Kurulu Üyeliği Kasım 2005 te gerçekleştirilen V. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu Başkanlığı Nisan 2003 de gerçekleştirilen III. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu Bilimsel Komite üyeliği Ekim 2001 de gerçekleştirilen III. Ulusal Endüstri-İşletme Mühendisliği Kurultayı danışma kurulu üyeliği 8-9 Kasım 2001 de gerçekleştirilen II. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu Bilimsel Komite ve Program Komitesi üyelikleri Ekim 1997 de gerçekleştirilen I. Ulusal Üretim Araştırmaları Sempozyumu Program Komitesi üyeliği

14 Çeşitli kongre, sempozyum ve bilimsel toplantılarda oturum başkanlığı, panelistlik 10.Bilimsel Kuruluşlara üyelikler (LEI) Lean Enterprise Institute SME (Society of Manufacturing Engineers) Yalın Enstitü Derneği - İstanbul Yönetim Araştırmaları Derneği YÖNAD (Kurucu Üye, Yönetim Kurulu Üyesi) Üretim Araştırmaları Derneği- ÜAD (Kurucu Üye, Yönetim Kurulu Üyesi) Yöneylem Araştırması Derneği İTİCÜ Üretim Araştırmaları Kulübü (Danışman Öğretim Üyesi) ( ) MMO İstanbul 11. Ödüller İstanbul Ticaret Üniversitesi Yayın Teşvik Ödülü TURHAN, Zehra Deniz, VAYVAY, Özalp and BİRGÜN, Semra, Supply Chain Reengineering In A Paint Company Using Axiomatic Design, International Journal of Advanced Manufacturing Technology, International Journal of Advanced Manufacturing Technology, 57, s , Son iki yılda verdiğin lisans ve lisansüstü düzeydeki dersler Akademik Yıl Dönem Dersin Adı Haftalık Saati Teorik Uygulama Öğrenci Sayısı MODERN ÜRETİM SİSTEMLERİ (Doktora ve Y.Lisans) ÜRETİM YÖNETİMİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ Güz SAĞLIKTA TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ TEZ (Doktora) TEZ YÜKSEK LİSANS PROJESİ LİSANS

15 ÜRETİM PLANLAMA VE KONTROL MESLEKİ ORYANTASYON VE İŞLETME MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ ÜRETİM YÖNETİMİNDE ÇAĞDAŞ YAKLAŞIMLAR (Doktora) B B B İLERİ ÜRETİM PLANLAMA VE KONTROL TEKNİKLERİ (Doktora ve Y.Lisans) TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ SAĞLIKTA TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ TEZ (Doktora) TEZ İlkbahar YÜKSEK LİSANS PROJESİ LİSANS TESİS PLANLAMA ÜRETİM YÖNETİMİ ENVANTER YÖNETİMİ SİSTEM MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ ÜRETİMDE VERİMLİLİK VE PERFORMANS ANALİZİ (Uzaktan Eğitim) ÜRETİM SİSTEMLERİ (Uzaktan Eğitim) ÜRETİM YÖNETİMİ (Uzaktan Eğitim) TEKNOLOJİ VE VERİMLİLİK YÖNETİMİ (Uzaktan Eğitim)

16 STAJ ÜRETİM YÖNETİMİNDE ÇAĞDAŞ YAKLAŞIMLAR (Doktora) B B B ÜRETİM SİSTEMLERİNİN TASARIM VE ANALİZİ ÜRETİM YÖNETİMİ TEZ (Doktora) Güz TEZ YÜKSEK LİSANS PROJESİ LİSANS ÜRETİM PLANLAMA VE KONTROL MESLEKİ ORYANTASYON VE İŞLETME MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ ENDÜSTRİYEL SİSTEM ANALİZİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ TASARIM PROJESİ ÜRETİM PLANLAMA VE KONTROL (Uzaktan Eğitim)

17 ÜRETİM YÖNETİMİNDE ÇAĞDAŞ YAKLAŞIMLAR (Doktora) B B B ÜRETİM YÖNETİMİ YALIN ÜRETİM TEZ (Doktora) TEZ İlkbahar YÜKSEK LİSANS PROJSİ LİSANS TESİS PLANLAMA ÜRETİM YÖNETİMİ MODERN ÜRETİM SİSTEMLERİ (Uzaktan Eğitim) ÜRETİM YÖNETİMİ (Uzaktan Eğitim) TESİS PLANLAMA (Uzaktan Eğitim) İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BİTİRME PROJESİ STAJ Verdiği Dersler: Verdiği Doktora Dersleri: MODERN ÜRETİM SİSTEMLERİ İLERİ ÜRETİM PLANLAMA VE KONTROL TEKNİKLERİ TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ YALIN ÜRETİM VE YÖNETİM ÜRETİM SİSTEMLERİNİN ANALİZİ VE MODELLENMESİ ÜRETİM YÖNETİMİNDE ÇAĞDAŞ YAKLAŞIMLAR TEZ Verdiği Yüksek Lisans Dersleri: ÜRETİM PLANLAMA VE KONTROL MODERN ÜRETİM SİSTEMLERİ İMALAT PLANLAMA VE KONTROL

18 TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ İLERİ ÜRETİM PLANLAMA VE KONTROL TEKNİKLERİ İLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ COMPUTER INTEGRATED MANUFACTURING DESIGN AND ANALYSIS OF MANUFACTURING SYSTEMS CURRENT TOPICS IN IE SUPPLY CHAIN MANAGEMENT ÜRETİM YÖNETİMİ YALIN ÜRETİM TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ SAĞLIKTA TOPLAM KALİTE ÜRETİM SİSTEMLERİNİN TASARIM VE ANALİZİ ÜRETİM SİSTEMLERİNİN YÖNETİMİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİNDE GÜNCEL KONULAR ÜRETİM KAYNAKLARININ PLANLANMASI TAM ZAMANINDA ÜRETİM SİSTEMLERİNİN TASARIMI SEMİNER PROJECT Lisans Düzeyindeki Dersler: İŞLETME MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ ÜRETİM SİSTEMLERİ TESİS PLANLAMA ÜRETİM PLANLAMA VE KONTROL ÜRETİMDE VERİMLİLİK VE PERFORMANS ANALİZİ TEKNOLOJİ VE VERİMLİLİK YÖNETİMİ SİSTEM MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ DEĞER AKIŞI HARİTALANDIRMA GRUP TEKNOLOJİSİ VE HÜCRESEL ÜRETİM YALIN ÜRETİM ENVANTER YÖNETİMİ ESNEK ÜRETİM SİSTEMLERİNE GİRİŞ ENVANTER YÖNETİMİ VE OPTİMİZASYON TEKNİKLERİ SİSTEM ANALİZİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ ÜRETİM YÖNETİMİ ÜRETİM KONTROL SİSTEMLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİNDE TASARIM ENDÜSTRİYEL SİSTEM ANALİZİ TASRIM PROJESİ BİTİRME PROJESİ Seminer Notları Yalın Üretim Eğitim Semineri, Istanbul Ticaret Odası, Eminönü, 20 Kasım Yeni Üretim Teknikleri, MMO Kocaeli Şubesi, Yalın Üretim Eğitim Semineri, Olimpia Oto Camları San. Ve Tic. A.Ş. Gebze, 14 Haziran 2008 Yalın Üretim Eğitim Semineri, MMO Kocaeli Şubesi, 3 Mayıs 2008 Tam Zamanında / Yalın Üretim Semineri, ENTEK Eğitim Teknolojileri Ve Danışmanlık A.Ş., GOSB Gebze, 4 Nisan 2008 Yalın Üretim Sistemleri Semineri, MMO Taksim Şubesi, 29 0cak 2008

19 Yalın Üretim Sistemleri Semineri, MMO Taksim Şubesi, Yalın Üretim Felsefesi, 22. TEMÖB, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, 6 Eylül Japon Üretim Modeli Yalın Üretim ve Müşteri Gözüyle Değer Akışı Reform Eğitim, Ocak Yalın Üretim, Boğaziçi Eğitim İletişim Organizasyon Ltd. Şt., İstanbul, 23 Eylül Tam Zamanında Üretim Sistemleri, Bileşim Endüstriyel Teknik Eğitim Seminerleri, Ortaköy Princess Oteli, 20 Ağustos Tam Zamanında (Just-In-Time) Felsefesi ve Yan Sanayi-Tedarikçi Firma Seçimi, Ph.D. İşletme Bilimleri Merkezi A.Ş., Adana,13 Kasım Yeni Üretim Teknikleri, MPM Milli Prodüktivite Merkezi, Hyatt Oteli, İstanbul, 2-3 Kasım Toplam Kalite Yönetimi ve Tam Zamanında Üretim, TÜSSİDE Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü, Gebze- Kocaeli, 9-12 Ekim Malzeme İhtiyaç Planlaması Sistemi (MRP), TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Meslekiçi Eğitim Programı, Üretim Kaynakları Planlaması Seminer Notları, İstanbul, s , Mayıs Kapasite Planlaması, TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Meslekiçi Eğitim Programı, Üretim Kaynakları Planlaması Seminer Notları, İstanbul, s , Mayıs Türkiye de MRP/MRPII Uygulamalarının Şimdiki Durumu, TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Meslekiçi Eğitim Programı, Üretim Kaynakları Planlaması Seminer Notları, İstanbul, s , Mayıs Tam Zamanında Üretim Sistemi, Yan Sanayi İle İlişkiler ve Kalite Yönetimi, ORHİM Eğitim ve Kültür Merkezi Eğitim Programları, İstanbul (1997 de dahil olmak üzere 1993 ten itibaren sürdürülmüştür.) Esnek Üretim Sistemlerinin Bileşenleri, TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Meslekiçi Eğitim Programı, Esnek Üretim Sistemleri Seminer Notları, İstanbul, s. 5-11, 1993 Üretim Kaynaklarının Planlanması: MRP II, TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Meslekiçi Eğitim Programı, Üretim Kaynakları Planlaması Seminer Notları, İstanbul, s , Üretim Kaynakları Planlaması ve Tam Zamanında Üretimin Birlikte Uygulanması, TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Meslekiçi Eğitim Programı, Üretim Kaynakları Planlaması Seminer Notları, İstanbul, s , Tam Zamanında Üretim, Üretim Planlama ve Stok Kontrol Sistemleri Semineri, TÜSSİDE, Gebze- Kocaeli, Ders Notları Yalın Üretim Ders Notu, İTİCÜ FBE, İstanbul, Tesis Planlama Ders Notu, İTİCÜ Mühendislik ve Tasarım Fakültesi, İstanbul, Üretim Sistemleri Ders Notu, İTİCÜ Mühendislik ve Tasarım Fakültesi, İstanbul, Üretim Sistemleri Ders Notu, KOÜ Mühendislik Fakültesi, Kocaeli, Esnek Üretim Sistemlerine Giriş Ders Notu, İTÜ İşletme Fakültesi, İstanbul Üretim Sistemlerinin Yönetimi Dersi Notu, İTÜ İşletme Fakültesi, İstanbul Üretim Planlama ve Kontrol Ders Notu, TC Deniz Kuvvetleri Gölcük Donanma Komutanlığı Sertifika Programı, İTÜ İşletme Fakültesi, İstanbul, Mayıs Yalın Üretim Ders Notu, İTÜ SEM Endüstri ve İşletme Yöneticiliği Sertifika Programı, İTÜ İşletme Fakültesi, İstanbul Üretim Yönetimi Dersi, Üretim/İmalat Sistemleri Ders Notu, İTÜ İşletme Fakültesi, İstanbul 1993.

20 Yayın Hakemliği ve Editörlük: Uluslararası dergide (SCI) yayın hakemliği: International Journal of Production Research (SCI), Taylor & Francis. International Journal of Production Economics (SCI), Elsevier Science Publ. Industrial Management & Data Systems (SCI Exp.), Emerald. International Journal of the Physical Sciences Technical Gazette (SCI Exp.) Journal of Intelligent and Fuzzy Systems Ulusal dergide yayın hakemliği: Beykent Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi, Beykent Üniversitesi Yayını İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, İTİCÜ Yayını Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dergisi Journal of the Faculty of Engineering and Architecture of Gazi University Havacılık ve Uzay Teknolojileri Dergisi, Journal Of Aeronautics and Space Technologies, HUTEN yayını Sigma Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi, YTÜ yayını Deniz Bilimleri ve Mühendisliği Dergisi, Journal of Naval Science and Engineering, Deniz Harp Okulu, Basımevi. Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi, YTÜ yayını. Endüstri Mühendisliği Dergisi, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Yayını. Akdeniz Üniversitesi İBF Dergisi Otomasyon, Bileşim Yayıncılık A.Ş. Ulusal dergide editörlük: İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi ( )

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Makina Bölümü İ.D.M.M.A. (Yıldız Teknik.Ünv.) 1980. Y. Lisans İşletme Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi 1983

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Makina Bölümü İ.D.M.M.A. (Yıldız Teknik.Ünv.) 1980. Y. Lisans İşletme Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi 1983 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Semra BİRGÜN 2. Doğum Tarihi: 10.9.1958 3. Ünvanı: PROF.DR. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Makina Bölümü İ.D.M.M.A. (Yıldız Teknik.Ünv.) 1980 Y. Lisans İşletme

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Makina Bölümü İ.D.M.M.A. (Yıldız Teknik.Ünv.) 1980

Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Makina Bölümü İ.D.M.M.A. (Yıldız Teknik.Ünv.) 1980 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Semra BİRGÜN 2. Doğum Tarihi: 10.9.1958 3. Ünvanı: PROF.DR. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Makina Bölümü İ.D.M.M.A. (Yıldız Teknik.Ünv.) 1980 Y. Lisans İşletme

Detaylı

CE Belgelendirme Halil ÖZER İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı

CE Belgelendirme Halil ÖZER İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: VEDAT ZEKİ YENEN 2. Doğum Tarihi: 01/01/1969 3. Unvanı: YRD.DOÇ.DR. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İŞLETME MÜH. İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 1990 Y. Lisans

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Makina Mühendisliği İ.D.M.M.A. (Yıldız Teknik.Ünv.) 1980

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Makina Mühendisliği İ.D.M.M.A. (Yıldız Teknik.Ünv.) 1980 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Semra BİRGÜN 2. Doğum Tarihi: 10.9.1958 3. Ünvanı: PROF.DR. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Makina Mühendisliği İ.D.M.M.A. (Yıldız Teknik.Ünv.) 1980 Y. Lisans

Detaylı

Endüstri Mühendisliği - 1. yarıyıl. Academic and Social Orientation. 441000000001101 Fizik I Physics I 3 0 1 4 4 6 TR

Endüstri Mühendisliği - 1. yarıyıl. Academic and Social Orientation. 441000000001101 Fizik I Physics I 3 0 1 4 4 6 TR - - - - - Bölüm Seçin - - - - - Gönder Endüstri Mühendisliği - 1. yarıyıl 141000000001101 Akademik ve Sosyal Oryantasyon Academic and Social Orientation 1 0 0 1 0 1 TR 441000000001101 Fizik I Physics I

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ 2003 MÜHENDİSLİĞİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTESİ

ÖZGEÇMİŞ 2003 MÜHENDİSLİĞİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTESİ ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: İPEK EKER 2. Doğum Tarihi: 31.01.1980 3. Ünvanı: ÖĞRETİM GÖREVLİSİ 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans ENDÜSTRİ İSTANBUL KÜLTÜR 2003 MÜHENDİSLİĞİ ÜNİVERSİTESİ Y.Lisans

Detaylı

Lisans : İTÜ Kimya-Metalurji Fakültesi (1980-1984) : Kimya Mühendisliği Bölümü

Lisans : İTÜ Kimya-Metalurji Fakültesi (1980-1984) : Kimya Mühendisliği Bölümü Prof. Dr. Demet BAYRAKTAR ın Özgeçmişi Adı, Soyadı : Demet BAYRAKTAR Adresi : İstanbul Teknik Üniversitesi, İşletme Fakültesi Maçka, 34367 ISTANBUL Telefon : (0212) 293 13 00 / 2084 (0212) 296 40 40 Faks

Detaylı

Ulaştırma ve Lojistik Üniversitesi

Ulaştırma ve Lojistik Üniversitesi 1.Adı Soyadı: GÖZDE YANGINLAR 2. Doğum Tarihi: 19.08.1985.Unvanı: Yrd.Doç.Dr. 4.Öğrenim Durumu: Doktora 5. Çalıştığı Kurum: Beykent Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Yüksek lisans Ulaştırma ve Lojistik

Detaylı

Adres : Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü C Blok No:216 06836 İncek Ankara

Adres : Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü C Blok No:216 06836 İncek Ankara UĞUR BAÇ YARDIMCI DOÇENT E-Posta Adresi : ugur.bac@atilim.edu.tr Telefon (İş) : 3125868759- Telefon (Cep) : Faks : 3125868091 Adres : Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Mustafa NİL

Yrd. Doç. Dr. Mustafa NİL Yrd. Doç. Dr. Mustafa NİL ÖĞRENİM DURUMU Derece Üniversite Bölüm / Program Fırat Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Y. Kocaeli Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Ana Bilim Dalı

Detaylı

Dr. Işılay Talay Değirmenci Dr. Öğr. Üyesi, İşletme Bölümü Bölüm Başkanı

Dr. Işılay Talay Değirmenci Dr. Öğr. Üyesi, İşletme Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Işılay Talay Değirmenci Dr. Öğr. Üyesi, İşletme Bölümü Bölüm Başkanı İletişim Adresi: Çıplaklı Mah. Akdeniz Bulvarı No:290 A Döşemealtı/Antalya Tel: Fax: E-Mail: isilay.degirmenci@antalya.edu.tr Kişisel

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Okul Öncesi Eğitimi Hacettepe Üniversitesi Devam ediyor.

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Okul Öncesi Eğitimi Hacettepe Üniversitesi Devam ediyor. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Dilara YAYA 2. Doğum Tarihi : 26 Temmuz 1986 3. Unvanı : Araştırma Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Okul Öncesi Eğitimi Hacettepe Üniversitesi 2012

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. İngilizce İşletme Yönetimi Doktora Programı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. İngilizce İşletme Yönetimi Doktora Programı ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Pervin ERSOY Unvanı: Öğretim Görevlisi Doktor E-Mail: pervin.ersoy@yasar.edu.tr; pervinersoy@gmail.com Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Birim BALCI 2. Doğum Tarihi : 28.07.1975 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Birim BALCI 2. Doğum Tarihi : 28.07.1975 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Birim BALCI 2. Doğum Tarihi : 28.07.1975 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Teknik Eğitim, Elektronik- Bilgisayar Eğitimi Marmara Üniversitesi.

Detaylı

Ö Z G E Ç M İ Ş. 1. Adı Soyadı: Mustafa GÖÇKEN. 2. Doğum Tarihi: 12 Haziran 1976. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Ph.D.

Ö Z G E Ç M İ Ş. 1. Adı Soyadı: Mustafa GÖÇKEN. 2. Doğum Tarihi: 12 Haziran 1976. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Ph.D. Ö Z G E Ç M İ Ş 1. Adı Soyadı: Mustafa GÖÇKEN 2. Doğum Tarihi: 12 Haziran 1976 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Ph.D. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği Çukurova Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Fatih Koyuncu Doğum Tarihi: 10 Haziran 1971 Akademik Ünvanı : Y. Doç. Dr. Çalışma Alanları: Cebir, Cebirsel Sayı Teorisi, Cebirsel Geometri, Kodlama Teorisi, Kriptoloji, Cebirsel Topoloji.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi İşletme (MBA) (Pazarlama Yönetimi ve İşletme Yönetimi)

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi İşletme (MBA) (Pazarlama Yönetimi ve İşletme Yönetimi) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Burak KÜÇÜK 2. Doğum Tarihi: 06.11.1981 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi 2003 Y. Lisans İşletme (MBA)

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Lisans İSTATİSTİK ANADOLU Yüksek Lisans İŞLETME / SAYISAL YÖNTEMLER ANADOLU 1999

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Lisans İSTATİSTİK ANADOLU Yüksek Lisans İŞLETME / SAYISAL YÖNTEMLER ANADOLU 1999 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı E-posta : Metin BAŞ : metin.bas@dpu.edu.tr Telefon : 2207 Doğum Tarihi : 30 Eylül 1971 Ünvanı : Yardımcı Doçent Doktor Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İSTATİSTİK

Detaylı

- Yurtiçinde ULUSLARARASI Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bilimsel Toplantı Kitabında Yayınlanan Bildiriler

- Yurtiçinde ULUSLARARASI Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bilimsel Toplantı Kitabında Yayınlanan Bildiriler 1. Adı Soyadı 2. Doğum Tarihi 3. Unvanı 4. Öğrenim Durumu : Ahmet Faik KAŞLI : 12/0711954 : ProfDr. ÖZGEÇMlş Derece Alan Universite Yıl Lisans Matematik Ege 1977 Y. Lisans Bilgisayar Bilimleri Ege 1979

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Çalışma Alanları: Cebir ve sayılar teorisi, cebirsel sayı teorisi, cebirsel geometri, cebirsel kodlama teorisi.

ÖZGEÇMİŞ. Çalışma Alanları: Cebir ve sayılar teorisi, cebirsel sayı teorisi, cebirsel geometri, cebirsel kodlama teorisi. ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Fatih Koyuncu Doğum Tarihi: 10 Haziran 1971 Ünvanı : Doç. Dr. Çalışma Alanları: Cebir ve sayılar teorisi, cebirsel sayı teorisi, cebirsel geometri, cebirsel kodlama teorisi. 1. Öğrenim

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hidrodinamik, Gemi Model İstanbul Teknik Üniversitesi 1997-2001

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hidrodinamik, Gemi Model İstanbul Teknik Üniversitesi 1997-2001 ÖZGEÇMİŞ ve YAYIN LİSTESİ 1. Adı Soyadı : Serhan GÖKÇAY 2. Doğum Tarihi : 23.05.1979 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Hidrodinamik, Gemi Model İstanbul Teknik Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Çiçek, A., Hastanelerde Verimlilik, Erciyes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1995.

ÖZGEÇMİŞ. Çiçek, A., Hastanelerde Verimlilik, Erciyes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1995. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Osman UNUTULMAZ 2. Doğum Tarihi: 22 Ocak 1950 3. Unvanı: Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Maden İşletme İstanbul Teknik Üniversitesi Y. Lisans Maden

Detaylı

Stratejik Pazarlama Yönetimi Açısından Marka ve Satış İlgisi, (Yüksek Lisans), Marmara Üniversitesi, 2002, Danışman: Prof.Dr.

Stratejik Pazarlama Yönetimi Açısından Marka ve Satış İlgisi, (Yüksek Lisans), Marmara Üniversitesi, 2002, Danışman: Prof.Dr. 1. Adı Soyadı : Meysure Evren ÇELİK 2. Doğum Tarihi : 05/09/1977 3. Ünvanı : Dr.Öğr.Üye. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme İstanbul Üniversitesi İşletme 1999 Fakültesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: E. Görkem KAYAALP ERSOY. 2. Doğum Tarihi: 22.10.1980. 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor. 4.

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: E. Görkem KAYAALP ERSOY. 2. Doğum Tarihi: 22.10.1980. 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor. 4. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: E. Görkem KAYAALP ERSOY 2. Doğum Tarihi: 22.10.1980 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 1998-2002

Detaylı

Lojistik Yönetimi Bölümü

Lojistik Yönetimi Bölümü Lojistik Yönetimi Bölümü 2014-2015 Dönemi Akademik Kadro: Yrd.Doç.Dr. Fatih ACAR Prof. Dr. Funda YERCAN Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Dinçer YARKIN Yrd.Doç.Dr. Aziz BAKAY Araş.Gör. Gökhan KIRBAÇ Akademik Çalışmalar

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans 1. Adı Soyadı: Ayşe Begüm Ötken ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi: 08.08.1977 3. Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Y. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler Y. Human Resource

Detaylı

MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ Endüstri Mühendisliği Bölümü

MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ Endüstri Mühendisliği Bölümü MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ Endüstri Mühendisliği Bölümü Lisans Öğretim Planı (Türkçe) - 8 YARIYILLIK LİSANS MÜFREDATI I. SEMESTER MAT111 Matematik I Calculus I 4 0 4 5 FİZ101 Fizik I Physics I 3

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos Unvanı: Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu:

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos Unvanı: Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos.1958 3. Unvanı: Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Mimarlık Selçuk Üniversitesi 1985 Y. Lisans Mimarlık

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : BİLGİN ORHAN ÖRGÜN Doğum Tarihi : 13 AĞUSTOS 1969 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İŞLETME Kara Harp Okulu 1989 Y. Lisans 1 İKTİSADİ

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Doğum Tarihi : 26 EYLÜL 1965. Öğrenim Durumu:

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Doğum Tarihi : 26 EYLÜL 1965. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı : Halim YURDAKUL Doğum Tarihi : 26 EYLÜL 1965 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İşletme Kara Harp Okulu 1988 Yurt Dışı Öğrenim Lojistik US

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı : Gül Tekin TEMUR Doğum Tarihi : Unvanı

ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı : Gül Tekin TEMUR Doğum Tarihi : Unvanı ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Gül Tekin TEMUR Doğum Tarihi : 15.02.1983 Unvanı : Doç. Dr. Yabancı Dil : İngilizce (İyi), Almanca (Başlangıç) Bilgisayar Becerileri : MsOffice Araçları (+MsProject), NeuroSolutions,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans SBF, İşletme Bölümü Ankara Üniversitesi 1991. Y. Lisans MBA Old Dominion University 1997

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans SBF, İşletme Bölümü Ankara Üniversitesi 1991. Y. Lisans MBA Old Dominion University 1997 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: İsmail EROL 2. Doğum Tarihi: 24.05.1968 3. Unvanı: Doç.Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans SBF, İşletme Bölümü Ankara Üniversitesi 1991 Y. Lisans MBA Old Dominion

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans (B.Sc.)

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans (B.Sc.) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Dilek Sağlık Özçam 2. Doğum Tarihi: 06.04.1966 3. Ünvanı: Yrd.Doçent.Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans (B.Sc.) Gıda Müh. ODTÜ 1989 Y. Lisans (MBA) İşletme

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : hafizesevinc.aydar@mef.edu.tr

ÖZGEÇMİŞ. : hafizesevinc.aydar@mef.edu.tr ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Hafize Sevinç AYDAR İletişim Bilgileri Mail : hafizesevinc.aydar@mef.edu.tr 2. Doğum Tarihi : 11.08.1972 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu:

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN 2. Doğum Tarihi: 18.Ağustos Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı: Mustafa Kemâl ERVAN. Doğum Tarihi: 8.Ağustos.98. Unvanı: Yrd. Doç. Dr.. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Mimarlık Selçuk Üniversitesi 98 Y. Lisans Mimarlık Gazi Üniversitesi

Detaylı

Yard. Doç. Dr. İrfan DELİ. Matematik

Yard. Doç. Dr. İrfan DELİ. Matematik Unvanı Yard. Doç. Dr. Adı Soyadı İrfan DELİ Doğum Yeri ve Tarihi: Çivril/Denizli -- 06.04.1986 Bölüm: E-Posta Matematik irfandeli20@gmail.com, irfandeli@kilis.edu.tr AKADEMİK GELİŞİM ÜNİVERSİTE YIL Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ 1. Adı Soyadı : Metin ZEYVELİ 2. DoğumTarihi : 30 Haziran 1971 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Makine Eğitimi Gazi Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı : Gül Tekin TEMUR Doğum Tarihi : Unvanı

ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı : Gül Tekin TEMUR Doğum Tarihi : Unvanı ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Gül Tekin TEMUR Doğum Tarihi : 15.02.1983 Unvanı : Doç. Dr. Yabancı Dil : İngilizce (İyi), Almanca (Başlangıç) Bilgisayar Becerileri : MsOffice Araçları (+MsProject), NeuroSolutions,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: FEYYAT GÖKÇE Doğum Tarihi: 25 Haziran 1957 Öğrenim Durumu: Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Eğitim Yönetimi Teftişi Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis

3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Devrim RODOP 2. Doğum Tarihi : 23 Ağustos 1971 3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Pınar MIZRAK ÖZFIRAT

Yrd. Doç. Dr. Pınar MIZRAK ÖZFIRAT Yrd. Doç. Dr. Pınar MIZRAK ÖZFIRAT ÖĞRENİM DURUMU Derece Üniversite Bölüm / Program Lisans Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 996-000 Y. Lisans Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri

Detaylı

Lisans 3,41 Endüstri Mühendisliği İstanbul Üniversitesi 2004 Yükseklisans 3,69 İşletme Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi 2008

Lisans 3,41 Endüstri Mühendisliği İstanbul Üniversitesi 2004 Yükseklisans 3,69 İşletme Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi 2008 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Gülin İdil SÖNMEZTÜRK BOLATAN 2. 01.06.1982 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. İletişim Bilgileri: gulin. bolatan@alanya.edu.tr 5. Öğrenim Durumu: Derece / Ortalama Alan Üniversite Yıl

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Başak Gorgoretti 2. Doğum Tarihi: 04 Kasım Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Başak Gorgoretti 2. Doğum Tarihi: 04 Kasım Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Başak Gorgoretti 2. Doğum Tarihi: 04 Kasım 1976 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Müzik Öğretmenliği Gazi Üniversitesi 1999 Yüksek Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Rıfat Gürcan Özdemir. 2. Doğum Tarihi : 07.01.1969. 3. Ünvanı : Doç.Dr. 4. Öğrenim Durumu :

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Rıfat Gürcan Özdemir. 2. Doğum Tarihi : 07.01.1969. 3. Ünvanı : Doç.Dr. 4. Öğrenim Durumu : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Rıfat Gürcan Özdemir 2. Doğum Tarihi : 07.01.1969 3. Ünvanı : Doç.Dr. 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi 1990

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Y. Lisans Matematik Eğitimi University of Warwick 2010 Y. Lisans Matematik Eğitimi University of Cambridge 2012

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Y. Lisans Matematik Eğitimi University of Warwick 2010 Y. Lisans Matematik Eğitimi University of Cambridge 2012 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Gülay BOZKURT İletişim Bilgileri: Adres: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Oda No: 403 Odunpazarı/Eskişehir Telefon: 0(222) 2293123 1676 email: gbozkurt@ogu.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü

ÖZGEÇMİŞ. : Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Tülay GÖRÜ DOĞAN İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü : 0322 338 67 77 / 253 : tulaygoru@hotmail.com,

Detaylı

EK-3 ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar 5.1. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 5.2. Doçentlik Tarihi: 5.3. Profesörlük Tarihi:

EK-3 ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar 5.1. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 5.2. Doçentlik Tarihi: 5.3. Profesörlük Tarihi: EK-3 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: SEVAL AKSOY 2. Doğum Tarihi: 04.10.1985 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Doktora (Devam Ediyor) 5. Çalıştığı Kurum: Doğuş Üniversitesi Derece Bölüm/Program Üniversite

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Levent KOŞAN Doğum Tarihi: 13.05.1976 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Y. Lisans Doktora Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Detaylı

ACADEMIC YEAR CURRICULUM OF DEPARTMENT OF LOGISTICS MANAGEMENT FIRST SEMESTER

ACADEMIC YEAR CURRICULUM OF DEPARTMENT OF LOGISTICS MANAGEMENT FIRST SEMESTER 2014-2015 ACADEMIC YEAR CURRICULUM OF DEPARTMENT OF LOGISTICS MANAGEMENT FIRST SEMESTER Code Dersin Adı (TR) Course Name (ING) ISL 131 Ekonominin Temelleri I Fundamentals of Economics I ISL 171 İşletme

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Burak Mil 2. Doğum Tarihi: 04.09.1980 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Doktora

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Burak Mil 2. Doğum Tarihi: 04.09.1980 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Doktora 1. Adı Soyadı: Burak Mil 2. Doğum Tarihi: 04.09.1980 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Doktora ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Mersin Universitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ RAZİYE SELİM. Telefon : / 2081 Ev : Fax :

ÖZGEÇMİŞ RAZİYE SELİM. Telefon : / 2081 Ev : Fax : ÖZGEÇMİŞ RAZİYE SELİM Adı, Soyadı Yabancı Dili ve Düzeyi Mevcut Görevi ve Ünvanı : Raziye Selim : İngilizce, İyi : Doç. Dr. Telefon : +90-212-2931309 / 2081 Ev : +90-212-2775744 Fax : +90-212-2407260 e-mail

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Umut Hulusi İNAN Doğum Tarihi: 7 Aralık 1976 e-posta: umutinan@umutinan.com Mobil: 0 532 235 8089 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Fen

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Ayten Koç Öğrenim Durumu: Doktora/S.Yeterlik/ Tıpta Uzmanlık Matematik Yıldız Teknik Üniversitesi Yüksek Lisans Tez Başlığı (özeti ekte) ve Tez Danışman(lar)ı

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar: Yardımcı Doçentlik Tarihi : 30.04.2002 Doçentlik Tarihi : Profesörlük Tarihi :

ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar: Yardımcı Doçentlik Tarihi : 30.04.2002 Doçentlik Tarihi : Profesörlük Tarihi : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Neşe ÇAPRAZ 2. Doğum Tarihi : 21.09.1959 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu : Orta Öğrenim: İstanbul Erkek Lisesi Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 2003. Y. Lisans İşletme (MBA) Kadir Has Üniversitesi 2005

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 2003. Y. Lisans İşletme (MBA) Kadir Has Üniversitesi 2005 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Çiğdem Kaya. Doğum Tarihi : 8.10.1979 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 003 Y. Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği Kadir Has Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği Kadir Has Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ayşegül Ertuğrul Ayrancı 2. Doğum Tarihi : 19.07.1985 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği Kadir Has Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Uluslar arası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler

ÖZGEÇMİŞ Uluslar arası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Murat Yalçın Beşiktaş 2. Doğum Tarihi : 08.08.1978 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Spor Yöneticiliği Marmara Üniversitesi

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lise Fen Galatasaray Lisesi

Derece Alan Üniversite Yıl Lise Fen Galatasaray Lisesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Dr. Öğr.Üyesi ESRA DEMİRBAŞ 2. Doğum Tarihi: 10.03.1965 3. e-posta: Esra.demirbas@yeniyuzyil.edu.tr 4. Unvanı: Öğretim Üyesi/Dekan Yardımcısı 5. Öğrenim Durumu: Bahçeşehir Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMĠġ VE ESERLER LĠSTESĠ

ÖZGEÇMĠġ VE ESERLER LĠSTESĠ ÖZGEÇMĠġ VE ESERLER LĠSTESĠ ÖZGEÇMĠġ Adı Soyadı: Hilal CAN Doğum Tarihi: 05.02.1976 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Doktora FBE Makine Eğitimi Gazi Üniversitesi 1999-2004 Y. Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu

ÖZGEÇMİŞ. 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: M. Süheyl Pozantı 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu 3. Görev : Yardımcı Doçent Doktor Telefon: 444 1997 E-mail: suheylpozanti@beykent.edu.tr 4. Doğum Tarihi:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Arzu Araz 2. Doğum Tarihi: 17/ 04/ 1967 3. Ünvanı: Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Ege Üniversitesi 1988 Y. Lisans Sosyal Psikoloji

Detaylı

Yrd.Doç. Dr. Tülin ÇETİN

Yrd.Doç. Dr. Tülin ÇETİN Yrd.Doç. Dr. Tülin ÇETİN ÖĞRENİM DURUMU Derece Üniversite Bölüm / Program Lisans Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 1987-1992 Lisans Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 2001-2004 Y. Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Batuhan KOCAOĞLU İletişim Bilgileri Adres

ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Batuhan KOCAOĞLU İletişim Bilgileri Adres EK - 4A ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Batuhan KOCAOĞLU İletişim Bilgileri Adres : Kadıköy / İSTANBUL Telefon Mail : (0216) 325 4818 : batuhan.kocaoglu@okan.edu.tr 2. Doğum Tarihi : 01/08/1978 3. Unvanı : YARDIMCI

Detaylı

EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM PLANI

EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM PLANI T.C. ERCĠYES ÜNĠVERSĠTESĠ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 2014-2015 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM PLANI I. YARIYIL II. YARIYIL ENM 101 Matematik I 4 0 4 6 ENM 102 Matematik II 4 0 4 6 ENM 103 Fizik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Turizm İşletmeciliği ve Uludağ Üniversitesi 1993

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Turizm İşletmeciliği ve Uludağ Üniversitesi 1993 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Aydın ÇEVİRGEN Doğum Yeri: Eskişehir Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Lisans Turizm İşletmeciliği ve Uludağ Üniversitesi 1993 Otelcilik Y. Lisans Turizm İşletmeciliği

Detaylı

Graduation Project Topics

Graduation Project Topics Graduation Project Topics Maintenance management Maintenance performance and measurement: o Efficiency, effectiveness, productivity; o Life Cycle Cost optimization; o Quality, risk and maintenance services;

Detaylı

ÇALIŞTIĞI KURUMLAR Kurum Adı Görev Unvanı Yıllar Manisa Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu

ÇALIŞTIĞI KURUMLAR Kurum Adı Görev Unvanı Yıllar Manisa Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Gürkan SOY ÖĞRENİM DURUMU Derece Üniversite Bölüm / Program Lisans Gazi Üniversitesi Talaşlı Üretim Öğretmenliği 007-0 Y. Lisans Gazi Üniversitesi Makine Eğitimi 0-0 Doktora Gazi Üniversitesi

Detaylı

DOÇ. DR. OĞUZ KARADENİZ

DOÇ. DR. OĞUZ KARADENİZ DOÇ. DR. OĞUZ KARADENİZ ADRES: PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İİBF KINIKLI KAMPÜSÜ, 20020 DENİZLİ TELEFON: 0 258 296 2678 e-mail: oguzk@pau.edu.tr Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Maliye

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı :OSMAN AYTEKİN. 2. Doğum Tarihi :01.02.1970. 3. Unvanı :YRD.DOÇ.DR.

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı :OSMAN AYTEKİN. 2. Doğum Tarihi :01.02.1970. 3. Unvanı :YRD.DOÇ.DR. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı :OSMAN AYTEKİN 2. Doğum Tarihi :01.02.1970 3. Unvanı :YRD.DOÇ.DR. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İNŞ. MÜH. GAZİANTEP ÜNİV. 1993 Y. Lisans İNŞ. MÜH. DUMLUPINAR

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Unvan Alan Kurum Yıl Prof. Dr. Doç. Dr. Yrd. Doç. Dr. Görev Kurum Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Unvan Alan Kurum Yıl Prof. Dr. Doç. Dr. Yrd. Doç. Dr. Görev Kurum Yıl Arş. Gör. Dr. Çiğdem APAYDIN ÖZGEÇMİŞ Adres Akdeniz Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Dumlupınar Bulvarı, Kampus, 07058/ Antalya E-posta cigdemapaydin@akdeniz.edu.tr Telefon 0 242-310 2077 Faks 0 242-2261953

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ Ortaöğretim Fen ve Ortaöğretim Fen ve ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM FAKÜLTESİ Ortaöğretim Fen ve Ortaöğretim Fen ve ENSTİTÜSÜ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı : SAFİYE ASLAN Doğum Tarihi : 15/05/1979 E-posta : safiyeaslan@gmail.com 1. EĞİTİM DURUMU Unvan Bölüm/Anabilim Dalı Fakülte / Y.Okul Üniversite Yıllar Lisans Kimya

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Makine Dinamiği A.B.D. Ferrara Üniversitesi / İtalya 2012

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Makine Dinamiği A.B.D. Ferrara Üniversitesi / İtalya 2012 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Salih Seçkin Erol e-mail: sserol@kilis.edu.tr 2. Doğum Tarihi: 1976 3. Unvanı: Makine Mühendisliği Bilim Doktoru 4. Yabancı Dil: İngilizce (KPDS: 86,25 2012 İlkbahar) ; (IELTS-Akademik:

Detaylı

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres EK - 4A ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim ABD Meşelik Yerleşkesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Gülmüş BÖRÜHAN Doğum Tarihi: 2 EKİM 1983 Ünvanı: Araştırma Görevlisi, Doktor E-Mail: gulmus.boruhan@yasar.edu.tr; gulmusboruhan@gmail.com Öğrenim Durumu:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Sınıf Öğretmenliği Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2003-

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Sınıf Öğretmenliği Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2003- ı. Adı Soyadı: Cevat ELMA ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi: 16.04.1972 3. Unvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Eğitim Yönetimi ve Planlaması Ankara Üniversitesi 1993 Y.

Detaylı

EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM PLANI

EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM PLANI T.C. ERCĠYES ÜNĠVERSĠTESĠ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 2016-2017 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM PLANI I. YARIYIL II. YARIYIL ENM 101 Matematik I 4 0 6 6 ENM 102 Matematik II 4 0 6 6 ENM 103 Fizik

Detaylı

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 İletişim Bilgileri: Tel. 0216 4002222 / 2976 E-mail : nejla.polat@uskudar.edu.tr 4. Öğrenim Durumu: Derece Lisans

Detaylı

ÖĞRETĠM ELEMANLARININ ÖZGEÇMĠġLERĠ

ÖĞRETĠM ELEMANLARININ ÖZGEÇMĠġLERĠ ÖĞRETĠM ELEMANLARININ ÖZGEÇMĠġLERĠ 1. Adı Soyadı: Güler YALÇIN 2. Doğum Tarihi: 21/10/1975 3. Ünvanı: Yrd. Doc. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Jeodezi ve Fotogrametri Müh. A.B.D

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme. Arş. Gör. Dr. 1991-1994 İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme

ÖZGEÇMİŞ. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme. Arş. Gör. Dr. 1991-1994 İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : ÇİĞDEM DİKMEN 2. Doğum Tarihi : 09.08.1959 3. Unvanı : Yard.Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Fakültesi İstanbul Üniversitesi 1983 Y. Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Merba TAT 2. Doğum Tarihi: 1977 3. Ünvanı: Dr., Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Merba TAT 2. Doğum Tarihi: 1977 3. Ünvanı: Dr., Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Merba TAT 2. Doğum Tarihi: 1977 3. Ünvanı: Dr., Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Halkla İlişkiler ve Ege Üniversitesi 2007 Y. Lisans Halkla

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Rekabet Ölçüm Teknikleri ve Türk Sabun Sanayiinin Rekabet Gücü. Danışman Prof.Dr.Nejat ERK

ÖZGEÇMİŞ. Rekabet Ölçüm Teknikleri ve Türk Sabun Sanayiinin Rekabet Gücü. Danışman Prof.Dr.Nejat ERK ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: NURİYE ZEYNEP ÖKTEN Doğum Tarihi: 28/04/1964 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Maliye İstanbul Üniversitesi 1985 Y. Lisans İktisat Çukurova Universitesi

Detaylı

YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ BÖLÜMÜ YENİ DERS MÜFREDATI (1) FAKÜLTESİ: İŞLETME FAKÜLTESİ / BUSINESS SCHOOL

YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ BÖLÜMÜ YENİ DERS MÜFREDATI (1) FAKÜLTESİ: İŞLETME FAKÜLTESİ / BUSINESS SCHOOL (3) SINIFI: 1. Yıl Güz Dönemi MIS101 BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA 1 COMPUTER PROGRAMMING 1 Z 3-0 4 BUS101 BİLİM VE TEKNOLOJİ TARİHİ HISTORY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY Z 3-0 4 BUS103 İŞLETMECİLER İÇİN MATEMATİK

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 7. Yayınlar 7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities)

ÖZGEÇMİŞ. 7. Yayınlar 7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Gonca ATICI 2. Doğum Tarihi: 07.05.1975 3. Unvanı: Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İngilizce İktisat İstanbul Üniversitesi 1997 Y. Lisans Para-Banka

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. İngilizce İşletme Yönetimi Doktora Programı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. İngilizce İşletme Yönetimi Doktora Programı ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Pervin ERSOY Unvanı: Öğretim Görevlisi Doktor E-Mail: pervin.ersoy@yasar.edu.tr; pervinersoy@gmail.com Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Handan ÖZSIRKINTI KASAP 2. İletişim: 1230 3. Ünvanı: Yrd. Doç. 4. Öğrenim Durumu: Sanatta Yeterlik (Doktora) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Yüksek Lisans Güzel Sanatlar Fakültesi

Detaylı

EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM PLANI

EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM PLANI T.C. ERCĠYES ÜNĠVERSĠTESĠ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM PLANI I. YARIYIL II. YARIYIL Ders Kodu Ders Adı T P K ECTS Ön şart* Ders Kodu Ders Adı T P K ECTS Ön

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Selden Coşkun 2. Doğum tarihi : 25.01.1977 3. Unvanı : Öğr. Gör. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Lisans Derece Bölüm Üniversite Yıl Yüksek lisans Yüksek lisans Doktora Müh. Mim. Fak. Kimya

Detaylı

LOJİSTİK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ AKADEMİK YILI LİSANS (TÜRKÇE) DERS PROGRAMI

LOJİSTİK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ AKADEMİK YILI LİSANS (TÜRKÇE) DERS PROGRAMI LOJİSTİK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2014-2015 AKADEMİK YILI LİSANS (TÜRKÇE) DERS PROGRAMI BİRİNCİ YARIYIL Adı (TR) Adı (ING) ISL 131 Ekonominin Temelleri I Fundamentals of Economics I ISL 171 İşletme Yönetiminin

Detaylı

Öğr.Gör. H. Zeki DİRİL

Öğr.Gör. H. Zeki DİRİL Öğr.Gör. H. Zeki DİRİL BÖLÜMÜ Makine DOĞUM TARİHİ.06.960 TELEFON NO 0236 234 44 6 FAKS 0236 234 44 5 E-POSTA hzekidiril@gmail.com YABANCI DİL İngilizce EĞİTİM Mezuniyet Yılı Üniversite Bölümü ÖN LİSANS

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Mustafa Cem KIRANKABEŞ Doğum Tarihi: 19 Aralık 1971 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Marmara

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ Ortaöğretim Fen ve Ortaöğretim Fen ve ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM FAKÜLTESİ Ortaöğretim Fen ve Ortaöğretim Fen ve ENSTİTÜSÜ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı E-posta : SAFİYE ASLAN : safiyeaslan@gmail.com 1. EĞİTİM DURUMU Unvan Bölüm/Anabilim Dalı Fakülte / Y.Okul Üniversite Yıllar Lisans Kimya Öğretmenliği/ EĞİTİM FAKÜLTESİ

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: TUĞÇE (ÇEDİKÇİ) ÇEVİK Doğum Tarihi: 6 Mart 1982 Öğrenim Durumu: YÜKSEK LİSANS Email: tugcecedikci@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İktisadi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Anadolu Üniversitesi 2003

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Anadolu Üniversitesi 2003 Adı Soyadı : Esra EREN Doğum Tarihi : 08.12.1980 Unvanı Öğrenim Durumu : Yrd.Doç.Dr. : Doktora ÖZGEÇMİŞ Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Anadolu Üniversitesi

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. İletişim 2007- Bilimleri/Radyo Marmara Üniversitesi 2010

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. İletişim 2007- Bilimleri/Radyo Marmara Üniversitesi 2010 Adı Soyadı: AYBİKE SERTTAŞ Unvanı: Ph.D Öğrenim Durumu: Doktora ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Doktora İletişim 2007- Bilimleri/Radyo Marmara Üniversitesi 2010 Televizyon Yüksek Lisans İletişim Bilimleri/Radyo

Detaylı

Yrd. Doç. Dr.Yiğit Aksoy

Yrd. Doç. Dr.Yiğit Aksoy Yrd. Doç. Dr.Yiğit Aksoy ÖĞRENİM DURUMU Derece Üniversite Bölüm / Program Lisans Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği 00 Y. Lisans Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği 00 Doktora Celal

Detaylı

Öğrenim Bilgisi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü (2000) Uygulamalı İstatistik

Öğrenim Bilgisi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü (2000) Uygulamalı İstatistik Sema BEHDİOĞLU E-posta : sema.behdioglu@dpu.edu.tr Telefon : 0 (274) 265 20 31-2116 Öğrenim Bilgisi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü (2000) Uygulamalı İstatistik Yüksek Anadolu

Detaylı

1. Kılıç, Ruhi; CNC İmalât Sistemleri Eğitimi ve Model Optimizasyonu, 1993.

1. Kılıç, Ruhi; CNC İmalât Sistemleri Eğitimi ve Model Optimizasyonu, 1993. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: İbrahim Mete Doğruer 2. Doğum Tarihi: 22.10.1951 3. Ünvanı: Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İktisat - Maliye İstanbul Üniversitesi 1973 Doktora Uygulamalı

Detaylı