Yeşil Alanlarda Çalışma İçin TP Ağaç Yonga Makineleri. D e N m ARk. ReLIAb L e

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yeşil Alanlarda Çalışma İçin TP Ağaç Yonga Makineleri. D e N m ARk. ReLIAb L e"

Transkript

1 Yeşil Alanlarda Çalışma İçin TP Ağaç Yonga Makineleri D esigne D m ANufACtuR e D D e N m ARk ReLIAb L e ChI pping

2 Get the Job LINDDANA Basiteç söylemek gerekirse, Linddana ağaç yonga makinelerinde uzmandır. 30 yılı aşkın süredir çok çeşitli ağaç yonga makineleri geliştiriyor ve üretiyoruz. Danimarka'daki fabrikamızdan çıkan makineler tüm dünyada satılmaktadır. Ürünler sürekli olarak endüstride nelere ihtiyaç olduğunu bilen profesyonel ortaklarımızla yakın işbirliği halinde geliştirilmektedir. Sonuç olarak verimlilik ve biyokütle üretimi için tüm gereklilikleri karşılayan dayanıklı makineler elde edilir. TP Ağaç Yonga Makineleri tutarlı bir şekilde çoğu durumda başarılı bir ticaretin ön koşulu olan yüksek kaliteli ağaç yongası üretir. Basit tutmak TP Ağaç Yonga Makineleri 1980'den beri operasyonel güvenilirlik, verimlilik ve kullanıcı dostluğunu bünyesinde barındırmıştır. Markamızın arkasındaki güç olduğuna inandığımız kalitemizden asla taviz vermeyiz. Motorlar ve vinçlerin dışındaki her şey kendi fabrikamızda, yüksek teknoloji ürünü donanımlar, yetenekli mühendislik işçiliği ve en sıkı kalite kontrol işlemlerinin bir araya getirilmesiyle üretilmektedir. Tüm makineler en ileri standart olan EN 13525'e uyumludur. Uzun dönemde doğruluğu kanıtlanmış olan test edilip onaylanmış teknolojilerin öneminin farkındayız ve "Basit Tutmak" prensibine bağlı olarak çalışırız. Diğer her şeyin yanında, TP Ağaç Yonga Makineleri doğrudan doğruya kalıcı olmak üzere tasarlanır. Kısa süre içinde düzgün ve sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam edebilmeniz için aşınma parçalarının değiştirilmesi çok kolaydır.

3 Done Dinamik ürün çeşitlerimizden biri mutlaka istenen sonucu verecektir TP Ağaç Yonga Makineleri büyük özel bahçelerden kapsamlı çevre düzenleme ve tomrukçuluk projelerine kadar tüm ağaç yongalama ihtiyaçlarınızı karşılar. Geniş yelpazedeki makinelerimiz ve çok çeşitli modellerimizle işiniz için doğru ağaç yonga makinesini ve alanda uygun boşluğu bulmak her zaman mümkündür. Kısa bir bakış Bu broşür size TP Ağaç Yonga Makinesi çeşitleri hakkında bilgi ve temel teknik özellikleri sağlar. Basit kılavuzumuz işiniz için en doğru aracı seçmenizde yardımcı olacaktır. Daha fazla bilgi edinmek için, adresindeki web sitemizden detaylı ürün özelliklerini ve kapsamlı veri sayfalarını bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Seçenekler hakkında fikir almak için bizimle veya yerel TP distribütörünüzle iletişime geçebilirsiniz. Linddana devam eden çalışmalar için sürekli müşteri desteği sağlar Linddana, ağaç yonga makinelerinin hizmet ömürleri boyunca verimli şekilde ve sorunsuzca çalışması için destek sağlar. Artık makinenin tüm kritik/hayati aşınma parçaları için bir TP SERVİS KUTUSU sipariş edebilirsiniz. Daha sonra, ihtiyaç olduğu takdirde buna hazır olur ve aksama süresini minimuma indirebilirsiniz. Ayrıca, makineyi tam olarak ihtiyaçlarınıza uygun kılacak çok çeşitli aksesuarlar da sunmaktayız. AĞAÇ YONGASI çevre dostu çözüm İlk başlarda, ağaç yongalama esas olarak parklar ve ormanlıklar gibi alanlarda dalların ve yeşil atıkların kaldırılması için kullanılıyordu, fakat ağaç yongası gittikçe önemli bir doğal kaynak olarak görülmeye başlandıkça, ağaç yongalama yeni ve ekonomik bir boyut kazandı. Ağaç yongası, kalitesi tutarlıysa ve belirli gereklilikleri karşılıyorsa değerlidir. TP Ağaç Yonga Makineleri bu gerekliliklerin karşılanmasını garanti eder. Tüm ürün çeşitlerimiz yüksek kaliteli ağaç yongası temin etmek üzere tasarlanmıştır ve makinelerimizin birçoğundaki bıçaklar amaçlanan ağaç yongası kullanımına bağlı olarak farklı boyutlar üretecek şekilde ayarlanabilir. Büyük miktarlarda ağaç yongası halihazırda enerji ve ısınma için yakıt olarak ve MDF paneli ve kağıt üretimi gibi endüstriyel amaçlarla kullanılmaktadır. Ayrıca, ağaç yongası geniş ölçüde toprak örtüsü olarak veya kimyasal spreyleme ihtiyacını azaltan veya ortadan kaldıran çevre dostu bir otkıran olarak yollarda kullanılmaktadır.

4 İyi bir başlangıca hazırsınız TP 100, TP 130 ve TP 160 Günlük malzemenin % 60-70'i 10 cm veya daha az kalınlığa sahipse tavsiye edilir. TP ürünlerindeki en küçük ağaç yonga makinesi grubu, boyutlarına rağmen en popülerleridir ve hiç şüphesiz bu segmentteki pazarda sınıfının en iyisidir. Yeşil malzemeleri etkin biçimde parçalamak için tasarlanmışlardır. TP 130 ve TP 160'ın güçlü ortak özellikleri yatay besleme silindirleri 90 yongalama açısı ayar gerektirmeden hızlı bıçak değiştirme ağaç yongası ısıtma amaçlı kullanım için son derece uygundur TP 100 PTO TP 100 en küçüğün en büyüğü TP 100 dik duran bir huniyle dayanıklı bir tamburlu ağaç yongalama makinesidir. Oldukça küçük, kompakt ve son derece verimli bir makinedir. Sınırlı alanlarda ve çekici gücünün 40 bg altında olduğunda özellikle kullanışlıdır. maks. ağaç: ø100 mm, y150 x g275 mm güç gereksinimi: kw (15-40 bg) bıçak sayısı: 2 parça (çevrilebilir) ağaç yongası boyutu: 5-20 mm kapasite: 7 m 3 /saate kadar ağırlık: PTO = 195 kg TP 130 PTO TP 130 MOBILE (25 bg Kohler) TP 130 kullanıcı dostu ve kompakt TP 130 size paranızın karşılığında mümkün olan en mükemmel kapasite ve verimliliği sunar. Bu ağaç yongalama makinesi kaliteden veya güvenlikten taviz vermeden en uygun ve basit hale getirilmiştir. Öne çıkan özellikleri: özellikle güçlü bir içeri beslemeyi garanti eden köpekbalığı benzeri dişli hidrolik tahrikli bir besleme silindiri, döner boşaltma ağzı, çalıştırma ve durdurma için kumanda kolu, çevrilebilir besleme silindirleri ve iki bıçak. maks. ağaç: ø130 mm, y130 x g220 mm güç gereksinimi: kw (25-60 bg) bıçak sayısı: 2 parça ağaç yongası boyutu: 8 mm kapasite: 10 m 3 /saate kadar ağırlık: PTO = 516 kg MOBILE = 680 kg TP 160 PTO TP 160 MOBILE (35 bg Lombardini) TP 160 TRACK (35 bg Lombardini) TP 160 verimli ve çok yönlü Dallar ve diğer odun atıkları için güçlü ve etkin bir içeri beslemeyi garanti etmek için hidrolik içeri besleme ve iki yatay konumlandırılmış besleme silindirine sahip verimli bir ağaç yongalama makinesidir. Besleme silindiri hızının hidrolik kumandası ağaç yongası boyutunu 4 ila 10 mm arasında ihtiyacınıza göre ayarlayabilmenizi sağlar. Ayrıca, bu makine döner boşaltma ağzı, çalıştırma ve durdurma için kumanda kolu, çevrilebilir besleme silindirleri ve iki bıçağa sahiptir. maks. ağaç: ø160 mm, y160 x g220 mm güç gereksinimi: kw (30-80 bg) bıçak sayısı: 2 parça ağaç yongası boyutu: 4-10 mm kapasite: 18 m 3 /saate kadar ağırlık: PTO = 585 kg MOBILE = 830 kg TRACK = 1195 kg

5 ve bizde bunun fazlası da var TP 200 ve TP 250 Günlük malzemenin % 60-70'i 10 cm veya daha az kalınlığa sahipse tavsiye edilir. TP 200 ve TP 250 alan açma ve çevre düzenlemesi için esneklik sağlar. Bu ağaç yonga makineleri oldukça küçük dallardan 250 mm çapındaki ağaçlara kadar her işinizin altından kalkabilir. Orman teknisyenleri, yükleniciler ve başkalarının kapsamlı ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitesiyle TP 200 Linddana nın en çok satan ağaç yonga makinesidir. TP 250 temelde tasarım ve yapı olarak TP 200'ün aynısıdır, fakat gücü ve boyutları daha geniş çaptaki ağaçları ele alabilecek biçimdedir. TP 200 ve TP 250'nin güçlü ortak özellikleri 90 yongalama açısı yatay besleme silindirleri ayar gerektirmeden hızlı bıçak değiştirme üstten menteşeli çalıştırma çubuklu açık, katlanır huni rotor haznesinde ve itici bıçaklarda değiştirilebilir kasa TP 200 PTO TP 200 MOBILE (52 bg Hatz) TP 200 MOBILE TURNTABLE (52 bg Hatz) TP 200 güçlü ve popüler bir ağaç yongalama makinesi TP 200'ün TP Ağaç Yongalama Makineleri arasında en çok maks. ağaç: ø200 mm, y210 x g265 mm satan model olması sebepsiz yere değildir. Bu model güç gereksinimi: kw ( bg) parklarda, bahçelerde ve çevre düzenlemede rutin işlerle bıçak sayısı: 3 parça karşılaştığında optimum bir işlevsellik, boyut ve kapasite ağaç yongası boyutu: 4-10 mm kombinasyonu sunar. Diğer özelliklerinin yanı sıra, TP 200 kapasite: 40 m 3 /saate kadar güçlü içeri besleme için iki hidrolik besleme silindiri, üç ağırlık: PTO = 700 kg bıçak, hidrolik ağaç yongası boyutu ayarı, döner boşaltma MOBILE = 1350 kg (52 bg) ağzı ve rotor haznesinde (bakım maliyetlerinin azaltılmasına yardımcı olan) değiştirilebilir bir kasaya MOBILE TURNTABLE = 1550 kg (52 bg) sahiptir. TP 250 PTO TP 250 PTO K TP 250 MOBILE TURNTABLE (72 bg Hatz) TP 250 daha kapsamlı ve daha zorlu görevler için TP 250 yapı ve tasarım olarak temelde TP 200'e karşılık maks. ağaç: ø250 mm, y260 x g350 mm gelir, fakat parmak kalınlığındaki dallardan 250 mm güç gereksinimi: kw ( bg) çapındaki ağaçlara kadar her işin altından kalkabilecek bıçak sayısı: 3 parça şekilde boyutlandırılmıştır. Diğer özelliklerinin yanı sıra, ağaç yongası boyutu: 4-13 mm TP 250 iki hidrolik besleme silindiri, paralel borulu kapasite: 60 m 3 /saate kadar benzinli motorlar, üç bıçak, hidrolik ağaç yongası boyutu ağırlık: PTO = 1065 kg ayarı, döner boşaltma ağzı ve rotor haznesinde (bakım PTO K = 1030 kg (vinç hariç) maliyetlerinin azaltılmasına yardımcı olan) değiştirilebilir MOBILE TURNTABLE = 2200 kg bir kasa ile temin edilebilir.

6 Ağır işler için tasarlandı TP 230 ve TP 270 Günlük malzemenin % 60-70'i 5 cm veya daha fazla kalınlığa sahipse tavsiye edilir. TP 230 ve TP 270 ağaç yongası bir römorkta toplanacaksa veya ağaç yongalama sıklıkla yol ve patikalar boyunca yapılıyorsa en doğru tercihtir. Her iki ağaç yonga makinesinin de römork bağlama çatalı mevcuttur. Huni, örneğin rüzgar kırıcılar tıraşlanırken besleme malzemesini ağaç yongalama makinesine ulaştırarak sürüş yönüyle bağlantılı olarak yanlara bakar. Dikey besleme silindirleri ve 45 yongalama açısı çok birbirine geçmiş dalların bile güç kullanılarak ve etkin biçimde çekilmesini garanti eder. TP 230 ve TP 270'nin güçlü ortak özellikleri açılı huni 45 yongalama açısı dikey besleme silindirleri çeşitli ağaç yongası boyutları sağlayan ayarlanabilir bıçaklar TP VİNÇ veya bir vinç sistemi kullanılabilir entegre römork bağlama çatalı TP PILOT/TP PILOT K TP 230 PTO ve TP VİNÇ Vinçli TP 230 PTO K TP 230 GREENLINE TP açılı hunisiyle benzersiz bir tasarım Dik bir açıyla yana dönük katlanır hunili güçlü bir ağaç yongalama makinesi ve toplama römorku için entegre bir römork bağlama çatalı. Bunların her ikisi de TP 230'u dalların ve ağaç atıklarının etkin biçimde kaldırılmasının yüksek önceliğe sahip olduğu durumlarda yollar, patikalar ve hendekler boyunca çalışma için ideal kılar. Makine üç bıçağa, dikey besleme silindirlerine ve ayrıca birbirine girmiş dalların etkin biçimde yongalanmasını garanti eden 45 yongalama açısına sahiptir. Rotor haznesindeki değiştirilebilir kasa bakım maliyetlerinin azaltılmasına yardımcı olur. maks. ağaç: ø230 mm, y230 x g240 mm güç gereksinimi: kw ( bg) bıçak sayısı: 3 parça ağaç yongası boyutu: mm kapasite: 54 m 3 /saate kadar ağırlık: PTO = 990 kg PTO K = 990 kg (vinç ve vinç desteği hariç) GREENLINE = 2500 kg TP 270 PTO ve TP VİNÇ TP 270 PTO K TP 270 PTO K F TP huni ile üstün kapasite Büyük ağaçların bile geniş kapasiteli ve güçlü içeri beslemesini garanti etmek için hidrolik besleme silindirleri ve 45 yongalama açısıyla güçlü bir ağaç yongalama makinesidir. Ağaç yongalama makinesi TP VİNÇ veya bir vinç ile manuel olarak çalıştırılabilir. Huni sürüş yönüne doğru 45 açılıdır ve hemen hemen her durumda optimum çalışma koşulları sağlar. Makine üç bıçak, döner boşaltma ağzı, römork bağlama çatalı ve rotor haznesinde (bakım maliyetlerinin azaltılmasına yardımcı olan) değiştirilebilir bir kasa donanımlarına sahiptir. maks. ağaç: ø270 mm, y280 x g290 mm güç gereksinimi: kw ( bg) bıçak sayısı: 3 parça ağaç yongası boyutu: mm kapasite: 76 m 3 /saate kadar ağırlık: PTO = 1385 kg PTO K = 1345 kg (vinç ve vinç desteği hariç) PTO K F = 1345 kg

7 ... ve daha da ağır işler için TP 320 ve TP 400 Maksimum kapasite belirleyici faktörse tavsiye edilir TP 320 ve TP 400 bütün ağaç kesme veya biyolojik yakıt gibi sıralı kesim ve etkin büyük ölçekli ağaç yongası üretimi için uygun çok güçlü ağaç yongalama makineleridir. Makineler tasarım ve fonksiyonellik olarak temelde aynıdır. Aralarında seçim yapmak görevlerin kapsamından güç gereksinimine ve ağaç yongası boyutlarına kadar dikkatli bir değerlendirmeye bağlıdır. TP 320 ve TP 400'nin güçlü ortak özellikleri 30 yongalama açısı dikey besleme silindirleri çeşitli ağaç yongası boyutları sağlayan ayarlanabilir bıçaklar entegre vinç desteği TP PILOT K ile akıllı kontrol sıralı kesim için optimum yakıt için ağaç yongası üretmek amacıyla optimize edilmiş enerji PTO ve ana aks arasında kayışlı tahrik TP 320 PTO K TP 320 güçlü ve akıllı bir ağaç yongalama makinesi TP 320'de huni doğrudan arkaya dönüktür ve sıralı kesim ve maks. ağaç: ø320 mm, y320 x g340 mm bütün ağaç kesme için son derece uygundur. Entegre, güç gereksinimi: kw ( bg) kompakt vinç sistemi rüzgar kırıcılar üzerinde veya yollar bıçak sayısı: 4 parça (dönüş başına 2 kesim) boyunca çalışırken büyük avantaj sağlar. Güçlü dişlere ve ağaç yongası boyutu: mm bıçaklara sahip iki dikey besleme silindiri üstün içeri besleme (sert ağaçta maks. 20 mm) gücü sunarken, rotor diskindeki çiftli olarak dört bıçak ağaç kapasite: 180 m 3 /saate kadar yongalamadan meydana gelen titreşimleri oldukça azaltır. ağırlık: PTO K = 2500 kg (vinç hariç) Ağaç yongalama makinesinin tüm fonksiyonları aynı zamanda çekiciyi çalışma sırasında aşırı yüklemeden koruyan akıllı monitör TP PILOT K aracılığıyla kumanda edilir. TP 400 PTO K TP 400 COMPACT K TP 400 saf güç ve verimlilik TP 400 profesyonel ormancılıkta ağaç yongası üretimi için en uygun ağaç yongalama makinesidir. Neredeyse saatte 150 m 3 ağaç yongası üretecek yeterlikte kapasitesi vardır. Standart ekipman listesi uzundur ve titreşimi önemli ölçüde azaltan dört bıçaklı bir rotor, PTO ve rotor arasında hidrolik kayışlı tahrik, otomatik besleyici silindir hızı ayarı, entegre yüksek basınçlı hidrolikler ve hidrolik olarak açılan bölünmüş bir rotor haznesi barındırır. Etkileyici TP PILOT görüntüleme sistemi verimliliği maksimuma çıkarmak ve gerilimi minimuma indirmek için tüm çalışmaları akıllı biçimde kontrol eder. maks. ağaç: ø400 mm, y400 x g440 mm güç gereksinimi: kw ( bg) bıçak sayısı: 4 parça (dönüş başına 2 kesim) ağaç yongası boyutu: mm (sert ağaçta maks. 25 mm) kapasite: 400 m 3 /saate kadar ağırlık: PTO K = 2950 kg (vinç hariç) COMPACT K = 3200 kg (vinç hariç)

8 D esigne D m ANufACtuR e D D e N m ARk ReLIAb L e ChI pping Ağaç Yongalamada Lider Linddana 1980'den beri başarıyla TP Ağaç Yonga Makineleri tasarlamakta, üretmekte ve pazarlamaktadır. Bugün, Danimarka kökenli firma etkileyici çeşitlilikteki güvenilir makineleriyle pazar lideridir. TP Ağaç Yonga Makineleri kullanıcı dostu, sağlam tasarımlı ve son derece verimlidir. Kendini işine adamış geliştirme ekiplerimiz makinelerimizin modern çevre düzeni ve biyokütle üretiminin gerektirdiği yüksek güvenlik standartlarına uygun olmalarını garanti eder. TP Ağaç Yonga Makineleri tüm dünya çapında pazarlanmakta ve işinin ehli satış organizasyonları tarafından desteklenmektedir. İthalatçı DEMPO DIS TÌC. LTD STÌ. Aksinne Mah. Furgan Dede Cad. Karagöz Sok. No: 11/A Konya T Mail dempo@dempogroup.com Web Distribütör Linddana A/S Ølholm Bygade 70 DK-7160 Tørring (TR)

TP Ağaç Yongalama Makineleri için Aksesuarlar ve Opsiyonel Ekipmanlar. designed. manufac tur ed. denmar k. Reliable Chipping

TP Ağaç Yongalama Makineleri için Aksesuarlar ve Opsiyonel Ekipmanlar. designed. manufac tur ed. denmar k. Reliable Chipping TP Ağaç Yongalama Makineleri için Aksesuarlar ve Opsiyonel Ekipmanlar designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping Ağaç Yongalama Makinenizi İşinize Göre Yapılandırın Linddana TP Ağaç Yongalama Makinenizden

Detaylı

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri Entsorgungstechnik Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri ekonomik - sağlam - güçlü RB 20-60 SV Briketleme Presleri RB 100-200 S Briketleme Presleri RB 400 RS Briketleme Presleri Teknik Özellikler

Detaylı

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Söküm bıçağı, kademesiz hidrolik şanzıman tahriklidir. Tek sıralı, bağımsız şekilde söküm yapmak da mümkündür. (Söküm

Detaylı

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası Güvenli En son ve yüksek güvenlik seviyesine sahip güvenlik standartlarına uygunluk. Kolay Kullanım Alüminyum şanzıman kutuları sayesinde hafif ve kolay kullanım. Yüksek Kalite Kaliteli hammaddeler ile

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010 HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME MAKİNELER NELERİ 2010 Patentli Elektronik Takip Sistemi kesim yaparken sviçe bir dokunuşta, operatörüne her zaman doğru ayarlama ve ölçme izini verir. Patentli Güç Aktarım

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30-90kW yağ enjeksiyonlu vidalı kompresör ürün yelpazemiz oldukça geniştir; ancak

Detaylı

Tork aralığı dahilinde maksimum yük (Nm)

Tork aralığı dahilinde maksimum yük (Nm) Sipariş hakkında genel bilgiler Sipariş hakkında genel bilgiler PTO'ları ve PTO'lar için elektrikli tertibatı doğrudan fabrikadan sipariş edin. Parça ekleme oldukça maliyetli olacaktır. Tavsiye edilen

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i IPC s e r i s i Primer Darbeli Kırıcılar Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans IPC Serisi primer darbeli kırıcılar, çağın gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış yeni jenerasyon darbeli kırıcılardır.

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i ISC s e r i s i Sekonder Darbeli Kırıcılar Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler ISC serisi sekonder darbeli kırıcılar, benzersiz ağır hizmet tipi 4 bıçaklı rotor dizaynı ve kırıcı gövde tasarımı ile

Detaylı

IVC. Dik Milli Kırıcılar. Kusursuzluğu tecrübe edin. s e r i s i

IVC. Dik Milli Kırıcılar. Kusursuzluğu tecrübe edin. s e r i s i IVC s e r i s i Dik Milli Kırıcılar Kusursuzluğu tecrübe edin. IVC serisi dik milli kırıcılar genellikle kırma eleme tesislerinin tersiyer ya da dördüncül aşamalarında kullanılmaktadır. Değişik tipte kırıcı

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 * İnşaat, yıkım veya nakliye firması sahibi misiniz? Harfiyat veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? * Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı

Detaylı

CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU

CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU GELİŞTİRİLMİŞ ERGONOMİ CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU KOMPLE SEBZE HAZIRLAMA ÇÖZÜMÜ OKUL YEMEKHANELERİ, SAĞLIK KURULUŞLARI, ŞİRKET YEMEKHANELERİ VE HAZIR YEMEK FİRMALARI AYNI KAYGILAR İÇİNDEDİRLER

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 bg Ağırlık Kanopi ile Nakliye Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabin ile Nakliye Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye ve daha fazla

Detaylı

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler Manuel Transpalet 2,5 (1,0) ton Manuel Transpalet Manuel transpalet malzeme istiflemede hiç şüphesiz en temel ve gerekli araçtır. On yıl

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

Temizlik Teknolojisi Çevre temizliği. Temizlik Teknolojisi - Çevre Temizliği. Hako-Jonas 1200 / 1500. Büyük alanların ekonomik temizliği için

Temizlik Teknolojisi Çevre temizliği. Temizlik Teknolojisi - Çevre Temizliği. Hako-Jonas 1200 / 1500. Büyük alanların ekonomik temizliği için Temizlik Teknolojisi Çevre temizliği Temizlik Teknolojisi - Çevre Temizliği Hako-Jonas 1200 / 1500 Büyük alanların ekonomik temizliği için Binilebilir vakum süpürücü 16.200 m 2 /h kadar, alan performansı

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

DUREL AMORTİSÖR (TAMPON) YAYLARI RAKİPSİZ ENERJİ EMİLİMİ

DUREL AMORTİSÖR (TAMPON) YAYLARI RAKİPSİZ ENERJİ EMİLİMİ DUREL AMORTİSÖR (TAMPON) YAYLARI RAKİPSİZ ENERJİ EMİLİMİ GENİŞ BİR YELPAZEDEKİ ENDÜSTRİLER İÇİN DUREL AMORTİSÖR YAYLARI DUREL polimer yaylarına sahip amortisörler (tamponlar) vagonların maruz kalacağı

Detaylı

ÇEVRE DOSTU. İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE ISITMA SİSTEMLERİ.

ÇEVRE DOSTU. İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE ISITMA SİSTEMLERİ. ÇEVRE DOSTU İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE www.himakmakina.com ISITMA SİSTEMLERİ ISITMA SİSTEMLERİ Daha Yaşanılabilir Bir Dünya İçin Çevre Dostu Ürünler İçinizi ısıtacak profesyonel

Detaylı

Donatı tekniği. Beton işleminde daha fazla üretkenlik. Wacker Neuson'un donatı tekniği.

Donatı tekniği. Beton işleminde daha fazla üretkenlik. Wacker Neuson'un donatı tekniği. CP CE F Donatı tekniği Beton işleminde daha fazla üretkenlik. Wacker Neuson'un donatı tekniği. Beton işlerini hızlandıran yenilikler. Wacker Neuson'un donatı tekniği. YENİ DÜŞÜNÜLEN DONATI TEKNİĞİ. "Gerçeğini

Detaylı

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir.

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. M5 EVOLUTION - GÜÇLÜ SUPERMIX - İDEAL İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. Turbomix özellikli sıva makinesi Kolay müdahale edilebilen su armatürü D ve R tipi

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

zahmetsiz temizlik çözümü.

zahmetsiz temizlik çözümü. Hareket zamanı. Eğlence zamanı. Ev, bahçe ve araçlarınız için zahmetsiz temizlik çözümü. Make it your home. AQT yüksek basınçlı yıkama cihazları ile evinizi yuvaya dönüştürün. Bahçe mobilyasının yenilenmesinden,

Detaylı

Orijinal OSSBERGER Türbin

Orijinal OSSBERGER Türbin Orijinal OSSBERGER Türbin Kendinizi boşa akan giden sudan elektrik üretmeye mi adadınız? Çevre dostu, yenilenebilir, doğal bir kaynaktan enerji elde ederek kullanmak mı istiyorsunuz? Bizim işimiz yüzyıldır

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS.

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com HİDROLİKMAKAS HİDROLİK MAKAS HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları

Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları HVAC tesisatlarının planlanması, montajı ve işletmeye alınması için artırılmış esneklik ve kolaylık Answers for infrastructure.

Detaylı

SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ

SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ Çevre dostu, düşük maliyetli ve güvenli! Bugün, denizcilik endüstrisinin pil için gereksinimleri bunlar. Sıkı düzenlemeler ve artan performans beklentileri, üreticileri

Detaylı

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE HRG SERİSİ Honda Motor Kendini birçok alanda kanıtlamış düşük ses ve emisyon düzeylerine sahip 4 zamanlı motor; otomatik jikleye sahiptir, kolay çalışır ve düşük yakıt tüketimi sunar. Akıllı Bıçaklar Özel

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Hibrit motor yol vericiler konveyör bantlarının sürekliliğini arttırır.

Hibrit motor yol vericiler konveyör bantlarının sürekliliğini arttırır. Hibrit motor yol vericiler konveyör bantlarının sürekliliğini arttırır. Phoenix Contact Elektronik Tic. Ltd. Şti. Kısıklı Mah. Hanım Seti Sok. No:38/A 34692 B. Çamlıca - Üsküdar İstanbul/Türkiye Mersis:0729002180800018

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

İçindekiler. Besleyiciler. Kırıcılar. Elekler. Yıkayıcılar. Ekim 2014, Ankara. Titreşimli Izgaralı Besleyici Titreşimli Tablalı Besleyici...

İçindekiler. Besleyiciler. Kırıcılar. Elekler. Yıkayıcılar. Ekim 2014, Ankara. Titreşimli Izgaralı Besleyici Titreşimli Tablalı Besleyici... İçindekiler Besleyiciler Titreşimli Izgaralı Besleyici...2-7 Titreşimli Tablalı Besleyici...8-13 Kırıcılar Primer Çeneli Kırıcılar...14-21 Primer Darbeli Kırıcılar...22-29 Sekonder Darbeli Kırıcılar...30-37

Detaylı

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Your reliable partner Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Vacumat Eco her yönüyle verimli Su kalitesi performansı belirler Su kalitesi soğutma ve ısıtma sistemlerinin performansını belirler.

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 AC Serisi CVT Sürekli Değişken Transmisyon KONTROL SENDE... Sidewinder II Yönetim Paneli, dokunmatik ekranı, CVT transmisyonu, ve daha fazlası ile T7000 Auto

Detaylı

Güvenilir. www.makroteknik.com.tr. Enerji Tasarruflu Kazanlar

Güvenilir. www.makroteknik.com.tr. Enerji Tasarruflu Kazanlar Güvenilir www.makroteknik.com.tr Enerji Tasarruflu Kazanlar K A Z A N L A R Ekonomik Açıdan Uygun ve Sürdürülebilir Çözümler Sunar Genel piyasa çevre sürdürülebilirliği ve enerji üzerine kurulduğu ve maliyetler

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

GMNEM. Nem Alma Cihazları. Nem Alma Cihazları. Ürün Kataloğu. Made in Turkey

GMNEM. Nem Alma Cihazları. Nem Alma Cihazları. Ürün Kataloğu. Made in Turkey Nem Alma Cihazları Nem Alma Cihazları Ürün Kataloğu Made in Turkey w w w. g m n e m. c o m NEM ALMA CİHAZLARI atmosferde çıplak gözle görülemeyen nemin giderilmesinde ve iklimlendirme çözümleri konusunda

Detaylı

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18 El Paftaları Kat. Model Açıklama Kalıplar Ağırlık Fiyat 13083 11-R - 1 El Paftası (Set Halinde) BSPT 13,3 365 13088 11-R - 2 El Paftası (Set Halinde) BSPT 17,5 630 37777 Sap ve Cırcır - 2.4 115 Ağır Tip

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi Güç İhtiyacınız Olan Her Zaman Her Yerde Seyyar kompresörlerin tek görevi vardır: ihtiyaç olan yerde ve zamanda

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

110 kw kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

110 kw kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 110 kw - 355 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. Genel endüstri ve üretim endüstrisi CPE / CPF / CPG Serisi 110-355 kw /150-480 hp Güvenilir basınçlı hava çözümleriyle verimliliğinizi en

Detaylı

ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO!

ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO! ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO! İnşaat, yıkım veya nakliye veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı geri

Detaylı

V-Serisi. Tazeliği korur. Sisteme uzaktan erişim imkânı. Artırılmış soğutma kapasitesi. Her araç tipine uygun model seçenekleri

V-Serisi. Tazeliği korur. Sisteme uzaktan erişim imkânı. Artırılmış soğutma kapasitesi. Her araç tipine uygun model seçenekleri Tazeliği korur. V-Serisi Artırılmış soğutma kapasitesi Her araç tipine uygun model seçenekleri Sisteme uzaktan erişim imkânı Kullanım ve bakım kolaylığı Modern ünite tasarımı Yaygın servis ağı ve yedek

Detaylı

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa Yiv Açma Yangın hatları ve diğer endüstriyel tesisatların hız ve verimliliğini geliştirmek için tasarlanmıştır. Maksimum 24" çapındaki uygulamalar için geniş mekanik ve hidrolik ünite seçeneği. Tip No

Detaylı

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI 1991 yılında İstanbul'da kurulan şirketimiz özellikle elektromekanik techizatlar, vinçler, kaldırma ve basınçlı hava sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. ERA, ağır endüstrinin

Detaylı

PTO seçimi. Sipariş hakkında genel bilgiler Sipariş hakkında genel bilgiler. Scania Truck Bodybuilder 22: Yayım

PTO seçimi. Sipariş hakkında genel bilgiler Sipariş hakkında genel bilgiler. Scania Truck Bodybuilder 22: Yayım Sipariş hakkında genel bilgiler Sipariş hakkında genel bilgiler Not: PTO'ları ve PTO'lar için elektrikli tertibatı doğrudan fabrikadan sipariş edin. Parça ekleme oldukça maliyetli olacaktır. Parça ekleme,

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Temiz kullanım sıcak suyu için doğru seçim 1 Neden Modul-plus? Modul Plus, tüm dünyada otel renovasyonları için temiz sıcak su üretiminde ilk tercihtir. Spor tesislerinde,

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr MAKAS KESİM ermaksan.com.tr MAKAS KESİM HİDROLİK MAKASLAR GİYOTİN MAKAS DEVİRMELİ MAKAS CNC HVR Otomatik Çözümler Mükemmel Kesimler... 4-4 - 6-8(ops.) m boy seçenekleri 6 -... - 40 mm kapasite seçenekleri

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

Giydirme Cephe Sistemleri

Giydirme Cephe Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte

Detaylı

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR Destekleme sistemi v2014/01tr Güçlü ve esnek 02 Güvenilir Sadeliği ve Uluslararası Kalite Standardı İle Sınıfının En İyisi Bertour destekleme sistemi, inşaat

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

EKONOMİK SAĞLAM GÜÇLÜ SERİ

EKONOMİK SAĞLAM GÜÇLÜ SERİ EKONOMİK SAĞLAM GÜÇLÜ SERİ Türk Tarımında YENİ NESİL TARIM UYGULAMALARI ile İYİ MAHSÜLÜN MARKASI Olmaya Devam Ediyoruz! www.celmak.com YETKİLİ SERVİS HİZMETİ OR J İ NAL YE DE K PARÇ A 2 YIL ÇELMAK GARANTİSİ

Detaylı

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada sıralı

Detaylı

B12 B 30. B 45 B45CLH Hastane Otomatı B 65

B12 B 30. B 45 B45CLH Hastane Otomatı B 65 temizlik otomatları B10 E10 B12 B 30 B 45 B45CLH Hastane Otomatı B 65 B70CLH Hastane Otomatı B 70 B 90 HAKOMATIC : B10 E10 B12 B30 B45 B65 B70/B70 CLH B90 Performans /m² saat : 1400 1400 1500 1950 2300

Detaylı

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör

301.4C. Mini Hidrolik Ekskavatör 301.4C Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Net Güç 13,2 kw 17,7 bg Ağırlık Kanopiyle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.380 kg 3.042 lb Kabinle Birlikte Çalışma Ağırlığı 1.470 kg 3.241 lb Çok Yönlülük Kolay nakliye

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. www.egefe.com.tr. ZEYTİN HASAT ve İLAÇLAMA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ.

ÜRÜN KATALOĞU. www.egefe.com.tr. ZEYTİN HASAT ve İLAÇLAMA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ. ZEYTİN HASAT ve İLAÇLAMA MAKİNALARI ÜRÜN KATALOĞU TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ DÜŞÜK İŞÇİLİK MALİYETİ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ HIZLI TEKNİK SERVİS BOL YEDEK PARÇA TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Tüm Ürünlerimizi Tarım Kredi

Detaylı

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR Süper kompakt. Yüksek güvenilirlikte. Çalıştırması kolay. 1 tonun altında dünya çapında en iyi satan modelimiz, inanılmaz derecede verimli süper mini ekskavatör olarak geliştirilmiştir

Detaylı

BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite

BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite BIAX 85 Yılı Aşkın Kalite Schmid & Wezel pnömatik aletlere odaklanan öncülerdendi. Şirket 85 yıldır müşteriye en yüksek düzeyde hassasiyet, kalite ve işbirliği sunmakta. Bugünlerde, havalı el aletleri

Detaylı

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Komple güvenirlik için sağlam motor Çalışma güvenliği için ileri teknoloji Çevre ile uyumlu, modern ve zarif tasarım Çok yönlülük Globe otomasyon sistemi,

Detaylı

MIKRO EKSKAVATÖR. ViO10-2A. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn

MIKRO EKSKAVATÖR. ViO10-2A. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn MIKRO EKSKAVATÖR Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 3TNV70-WBVB 12,5 HP 1220 kg 13,73 kn KOMPAKTLIK İşte, kapalı alanlarda basit ve verimli çalışma için uygun şekil., konut temelleri,

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı