İŞİNİZİ DÜNYAYA TAŞIYORUZ!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İŞİNİZİ DÜNYAYA TAŞIYORUZ!"

Transkript

1

2 İŞİNİZİ DÜNYAYA TAŞIYORUZ! Günümüzde hızla gelişen uluslararası ticaret ve buna bağlı olarak artan küresel rekabet göz önüne alındığında üretilen malların ve katma değerlerin tüketicilere ve hedef pazarlara güvenli ve hızlı bir şekilde ulaştırılması giderek daha fazla önem kazanmaktadır. Dünyanın küresel bir pazar olduğu modern çağda, hız ve ulaşım göreceli rekabetin sağlanması açısından olmazsa olmaz bir ön koşul teşkil etmektedir. İşte bu gereksinimlerin farkında olan ve sizlere en kaliteli ve hızlı lojistik hizmetleri sunarak işinizi dünyaya bağlamayı amaç edinmiş olan Turkish Cargo, uçuş ağını her geçen gün genişletmekte ve filosunu geniş gövdeli, uzun menzilli Airbus A F uçakları ile büyütmektedir. Avrupa nın en genç filosu ve uluslararası havayolları içinde geniş uçuş ağı hizmetine sahip olan şirketimiz tam 80 yıldır sunduğu kargo hizmetleriyle değerlerinizi dünyaya güvenle taşımaktadır.

3 KISACA TURKISH CARGO TURKISH CARGO, müşterilerinin taleplerini karşılayacak, kaliteli, hızlı ve güvenli hava kargo taşıma hizmeti sunmayı misyon edinmiştir yılında ulusal havayolu olarak kurulan Türk Hava Yolları, 1936 yılında ilk uluslararası kargosunu taşıyarak kargo hizmeti sunmaya başladı. Posta ve önemli küçük dokümanlarla başlayan kargo taşımaları zaman içerisinde müşteri ihtiyaçlarına göre değişim geçirmiş ve 2000 yılına geldiğinde Türk Hava Yolları bünyesinde gerçekleşen yeni yapılanma ile Türk Hava Yolları kargo bölümü, Turkish Cargo çatısı altında toplanmıştır. Turkish Cargo, Türk Hava Yolları nın bir alt markası olup onun uçuş ağını, filosunu kullanmakta, ayrıca kendi kargo uçaklarıyla da yoğun kargo trafiğinin olduğu destinasyonlara hizmet sunmaktadır. Markamız, dünyada 119 ülkede 290 dan fazla uçuş noktasında faaliyet göstermektedir. Yurtdışında bölge teşkilatlarının ve istasyon amirlerinin yanısıra temsil hakkı verdiği genel satış acenteleri ile faaliyetlerini yürütmektedir.

4 DÜNYANIN DOĞAL DAĞITIM MERKEZİ: MEDENİYETLER ŞEHRİ İSTANBUL Eski çağlarda pek çok medeniyetin gelişmesini sağlayan, ülkelerin ticari hayatını belirleyen İpek Yolu, İstanbul dan geçerdi. Coğrafi konumu nedeniyle, doğu ile batı arasında bir köprü işlevi gören İpek Yolu nun geçtiği en önemli kavşak noktalarından biri olarak İstanbul, bugün dahi dünya haritasındaki eşsiz konumuyla Doğu-Batı, Kuzey-Güney eksenlerinde ticaret ve ticari malların taşınmasında merkez konumunu muhafaza etmektedir. Karadeniz, Akdeniz ve Tuna bağlantılarıyla denizyolu taşımacılığı ile gelişmiş karayolu ağı, İstanbul a ulaşan ürünlerin çok kısa sürede Türkiye içinde ve bölgedeki ülkelere sevkini mümkün kılmaktadır. Hava taşımacılığı açısından İstanbul dan 4 saatlik uçuş ile bir daire çizildiğinde 50 ülke bu dairenin kapsama alanına girmektedir. İşte İstanbul un bu stratejik coğrafi konumundan merkezini burada konumlandırarak faydalanan TURKISH CARGO, gönderilerinizi dünyanın 119 ülkesinde, 290 dan fazla direkt uçuş noktasına İstanbul üzerinden minimum transit süreleri ile ulaştırmaktadır.

5 YENİ TURKISH CARGO TESİSİ KAPASİTE 1200K Ton yıllık kargo kapasitesi Kapalı Tesis Alanı: 43,000 m 2 Özel Depo Alanı: 3,700 m 2 TESİS ÖZELLİKLERİ 1,550 m 2 Bagaj Deposu 53 kapıdan kargo kabul ve teslimi İlave 10,500 m 2 Kargo Depolama Alanı ULD Kapasitesi (Toplam): 1200 ÖZEL DEPOLAR Soğuk Hava Depoları (+15/+25 C), (0/+4 C), (+2/+8 C) ve (-15/-20 C) Canlı Hayvan (AVI) Odaları Tehlikeli Madde (DGR) Depoları Hassas (VUN) Kargo Depoları Değerli (VAL) Kargo Depoları Radyoaktif Depoları

6 80 YILLIK TECRÜBE İLE GELEN UZMANLIK TURKISH CARGO, gönderilerinizin en hızlı ve güvenli şekilde yerine ulaşması için profesyonel ve eğitimli kadrosuyla aşağıdaki ürün gruplarının taşınmasında yılların verdiği deneyim ile uzmanlaşmıştır. Genel Kargo Gönderileri (Her Türlü Tekstil, Mobilya, Plastiki ve Metal Aksam, Makine vb.) Değerli Kargolar (Mücevherat, Banknot, Antika vb.) Bozulabilir/Isıya Duyarlı Kargolar (Kesme Çiçek, Gıda Ürünleri, Taze Meyve ve Sebze, Dondurulmuş Balık vb.) Canlı Hayvan Gönderileri (Canlı Balık, Yarış Atları, Arı, Kedi/Köpek gibi Evcil Hayvanlar vb.) Tehlikeli Madde Gönderileri (IATA Tarafından Belirlenen Kimyasallar vb.) Cenaze Gönderileri Tıbbi Malzeme Gönderileri ve İnsani Yardımlar (İlaç, Aşı, Test Örnekleri, Protezler vb.) Kurye Gönderileri Hassas Özellikli Gönderiler (Elektronik Malzeme, Cam/ Kristal Ürünler, Otomobiller, Sıvı İçeren Ürünler vb.) Hacimli Kargo Gönderileri (Makineler, Otomobil, Heykeller vb.) Sadece Kargo Uçağı ile Sevki İzin Verilen Gönderiler (IATA Tarafından Belirlenen Kimyasallar, Özel İzinler Gerektiren Ürünler)

7 TURKISH CARGO CHARTER Kargo Charter seferleri, uçağın tüm kapasitesinin kargo müşterileri tarafından kiralanması amacıyla organize edilen özel kiralama seferleridir. Bu seferler; hızlı çözüm sunabilme, tarifeli uçulmayan noktalara sevkiyat sağlayabilme ve müşteriye özel yüksek kalitede hizmet verebilme bakımından büyük önem taşımaktadır. Filomuzda bulunan A330F ve A310F tipi kargo uçakları ile, arz edilen kargoya uygun planlama yapılarak, hızlı ve güvenli bir şekilde dünyanın talep edilen her noktasına kargo sevki sağlanmaktadır. Daha fazla bilgi için: GENÇ VE DİNAMİK FİLOMUZ EMRİNİZDE Turkish Cargo olarak, hali hazırda Türk Hava Yolları filosunda yer alan 11 i kargo uçağı ve 330 dan fazla uçağımızla sizlere hizmet vermekteyiz. Türk Hava Yolları filosunda yer alan geniş gövdeli Airbus A340 ve A330 tipi uçaklarımız, kargo taşımacılığı için uzun mesafelerde Boeing 777 tipi uçağı ile ciddi kaapsiteler sunmaktadır. TÜRK HAVA YOLLARI UÇAK SAYISI TURKISH CARGO UÇAK SAYISI A A A B ER 32 A A A B ER 15 B B ARA TOPLAM 287 A F WL 2 A F 8 A F WL 1 ARA TOPLAM 11 TOPLAM 332 detaylı bilgi için: ANADOLU JET UÇAK SAYISI B WL 22 B ARA TOPLAM 34 * 17 Ocak 2017 tarihi itibariyle.

8 KARGO UÇUŞ NOKTALARI AVRUPA (17) AMERİKA (1) UZAKDOĞU (14) ORTADOĞU (10) ÜLKE (17) ŞEHİR (20) HAVALİMANI KODU ÜLKE (1) ŞEHİR (3) HAVALİMANI KODU ÜLKE (14) ŞEHİR (20) HAVALİMANI KODU ÜLKE (10) ŞEHİR (12) HAVALİMANI KODU ALMANYA Frankfurt FRA Maasstricht MST HOLLANDA Amsterdam AMS ABD Chicago Atlanta New York ORD ATL JFK KAZAKİSTAN Almaata Astana Yeni Delhi ALA TSE DEL İSRAİL Tel Aviv TLV ÜRDÜN Amman AMM LÜBNAN Beyrut BEY İNGİLTERE Londra LHR İSVİÇRE Zürih ZRH GÜRCİSTAN Tiflis TBS İTALYA Milano MXP MACARİSTAN Budapeşte BUD İSVEÇ Stockholm ARN UKRAYNA Kiev KBP İSPANYA Madrid MAD Barselona BCN SIRBİSTAN Belgrad BEG Niş INI AVUSTURYA Viyana VIE BELARUS Minsk MSQ FİNLANDİYA Helsinki HEL İRLANDA Shannon SNN DANİMARKA Billund BLL AFRİKA (11) ÜLKE (11) ŞEHİR (11) HAVALİMANI KODU CEZAYİR Cezayir ALG FAS Kazablanka CMN MISIR Kahire CAI NİJERYA Lagos LOS GANA Akra ACC KENYA Nairobi NBO SUDAN Hartum KRT UGANDA Entebbe EBB TUNUS Tunus TUN SENEGAL Dakar DKR DEM. KONGO C. Kinşasa FIH HİNDİSTAN Bombay BOM Haydarabad HYD Madras MAA ÖZBEKİSTAN Taşkent TAS KIRGIZİSTAN Bişkek FRU BANGLADEŞ Dakka DAC TAYLAND Bangkok BKK ÇİN Guangzhou CAN Şanghay PVG TÜRKMENİSTAN Aşkabat ASB PAKİSTAN Karaçi KHI HONG KONG Hong Kong HKG GÜNEY KORE Seul ICN VIETNAM Hanoi HAN Ho Chi Minh City SGN KAMBOÇYA Phnom Penh PNH KATAR Doha DOH İRAN Tahran IKA KUVEYT Kuveyt KWI BAHREYN Bahreyn BAH SUUDİ ARABİSTAN Riyad RUH Dammam DMM B.ARAP EMİRLİKLERİ Dubai DXB IRAK Erbil EBL Bağdad BGW RUSYA Moskova VKO SRI LANKA Kolombo CMB *30 Ekim Mart 2017 tarihleri arasında geçerlidir.

9 KARA TAŞIMA AĞIMIZ Turkish Cargo, ürünlerinizi son noktaya kadar ulaştırmanız için, kargo uçaklarının yanısıra TIR servisi hizmeti de vermektedir. Gün geçtikçe artan ağımız ve detayları için bölge temsilcilerimiz sizleri beklemektedir. KAMYON TAŞIMASI YAPILAN ÜLKE VE ŞEHİRLER ÜLKE ABD ALMANYA AVUSTURYA BELARUS BELÇİKA BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ BREZİLYA ÇEK CUMHURİYETİ ÇİN DANİMARKA ESTONYA FİNLANDİYA FRANSA GÜNEY AFRİKA GÜNEY KORE HİNDİSTAN HOLLANDA ŞEHİR ÜLKE ŞEHİR NEW YORK WASHINGTON CHICAGO LOS ANGELES MIAMI ATLANTA BOSTON SAN FRANCISCO HOUSTON FRANKFURT MÜNİH HAMBURG DÜSSELDORF VİYANA LİNZ MİNSK BRÜKSEL IRAK İSKANDİNAV ÜLKELERİ DUBAİ JAPONYA ERBİL LONDRA MANCHESTER DUBLİN SHANNON CORK HELSİNKİ GÖTEBORG MALMÖ OSLO STOCKHOLM MADRİD BARCELONA BASEL ZÜRİH MİLANO TOKYO FUKUOKA OSAKA TOKONAME TORONTO RIGA VILNIUS BUDAPEŞTE KUALA LUMPUR LAGOS VARŞOVA NİŞ BELGRAD SAO PAULO PRAG PEKİN ŞANGHAY GUANGZHOU KOPENHAG BİLLUND TALİN HELSİNKİ PARİS JOHANNESBURG CAPE TOWN SEUL BOMBAY DELHİ CHENNAI MAASTRICHT İNGİLTERE İRLANDA İSPANYA İSVİÇRE İTALYA KANADA LETONYA LİTVANYA MACARİSTAN MALEZYA NİJERYA POLONYA SIRBİSTAN TÜRKİYE (Uluslararası) TÜRKİYE (Yurt İçi) UKRAYNA İSTANBUL ADANA ANKARA ANTALYA İZMİR KİEV

10 TURKISH CARGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Yenilenen web sitemiz Online rezervasyon yapabilirsiniz. Uçuş tarifemizi sorgulayabilirsiniz. AWB numarası girerek kargo takibi yapabilirsiniz. Kara taşımacılığı bağlantılarını inceleyebilirsiniz. İnteraktif uçuş ağı haritasına ulaşabilirsiniz. Acente ve lokal ofis bilgilerine erişebilirsiniz. Şirket ile ilgili güncel haberleri takip edebilirsiniz. Charter taleplerinizi yapabilirsiniz. İç hat taşıma ücretlerini öğrenebilirsiniz.

11 YEREL OFİSLER İLETİŞİM BİLGİLERİ BÖLGE ŞEHİR TEL ASYA VE UZAK DOĞU Çin Şanghay Hong Kong Hong Kong Çin Pekin Çin Guangzhou Bangladeş Dakka Endonezya Jakarta Malezya Kuala Lumpur Kore Seul Hindistan Yeni Delhi Hindistan Bombay Hindistan Hyderabad Japonya Tokyo Japonya Osaka kixcargo@thy.com Kazakistan Almatı alacargo@thy.com Kazakistan Astana tsecargo@thy.com Moğolistan Ulanbatur ulncargo@thy.com Özbekistan Taşkent tascargo@thy.com Türkmenistan Aşkabat asbcargo@thy.com Tacikistan Dusanbe dyucargo@thy.com Kırgızistan Biskek cargo-kg@thy.com Pakistan Karaçi khicargo@thy.com Pakistan Islamabad isbcargo@thy.com Pakistan Lahor lhecargo@thy.com Afganistan Kabil kblcargo@thy.com Singapur Singapur sincargo@thy.com /16 Tayland Bangkok bkkcargo@thy.com Vietnam Ho Chi Minh sgncargo@thy.com Filipinler Manila mnlcargo@thy.com Tayvan Taipei tpecargo@thy.com Maldivler Male mlecargo@thy.com Sri Lanka Kolombo cmbcargo@thy.com DOĞU AVRUPA VE RUSYA Avusturya Viyana viecargo@thy.com Azerbaycan Bakü gydcargo@thy.com Belarus Minsk msqcargo@thy.com Bulgaristan Sofya sofcargo@thy.com Çek Cumhuriyeti Prag prgcargo@thy.com Finlandiya Helsinki helcargo@thy.com / Gürcistan Tiflis tbscargo@thy.com Yunanistan Athen athcargo@thy.com Macaristan Budapeşte budcargo@thy.com İsrail Tel Aviv tlvcargo@thy.com Norveç Oslo oslcargo@thy.com Polonya Varşova wawcargo@thy.com Romanya Bükreş otpcargo@thy.cm Rusya Moskova vkocargo@thy.com İsveç Stockholm arncargo@thy.com İsveç Gothenburg gotcargo@thy.com Ukrayna Kiev kbpcargo@thy.com AMERİKA ABD Los Angeles laxcargo@thy.com / ABD San Francisco sfocargo@thy.com / ABD Chicago ordcargo@thy.com / ABD Washington iadcargo@thy.com / ABD Houston iahcargo@thy.com / ABD New York jfkcargo@thy.com / ABD Miami miacargo@thy.com / ABD Boston boscargo@thy.com / ABD Atlanta atlcargo@thy.com / Kanada Montreal yulcargo@thy.com / Kanada Toronto yyzcargo@thy.com / Arjantin Buenos Aires ezecargo@thy.com (55) (11) / Brezilya Sao Paulo grucargo@thy.com (55) (11) / ORTA DOĞU BÖLGE ŞEHİR TEL BAE Dubai cargodxb@turkishairlines.ae Bahreyn Bahreyn bahcargo@thy.com Iran Tahran thrcargo@thy.com Irak Erbil eblcargo@thy.com Mısır Kahire caicargo@thy.com S. Arabistan Riyad ruhcargo@thy.com / S. Arabistan Cidde jedcargo@thy.com +966 (0) / Kuveyt Kuveyt kwicargo@thy.com / Lübnan Beyrut beycargo@thy.com / Ürdün Amman ammcargo@thy.com ORTA VE GÜNEY AVRUPA Fransa Paris cdgcargo@thy.com +33 (0) Fransa Lyon lyscargo@thy.com +33 (0) Fransa Nice ncecargo@thy.com +33 (0) Fransa Toulouse tlscargo@thy.com +33 (0) Fransa Marseille mrscargo@thy.com +33 (0) Fransa Bordeaux bodcargo@thy.com +33 (0) Almanya Düsseldorf duscargo@thy.com Almanya Köln cgncargo@thy.com Almanya Stuttgart strcargo@thy.com Almanya Leipzig lejcargo@thy.com Almanya Friedrichshafen fdhcargo@thy.com Almanya Frankfurt fracargo@thy.com Almanya Berlin txlcargo@thy.com Almanya Hamburg hamcargo@thy.com Almanya Hannover hajcargo@thy.com Almanya Bremen brecargo@thy.com Almanya Münih muccargo@thy.com Almanya Nürnberg nuecargo@thy.com Danimarka Copenhagen cphcargo@thy.com Luksemburg Luxemburg luxcargo@thy.com Malta Malta mlacargo@thy.com Portekiz Lizbon liscargo@thy.com Belçika Brüksel brucargo@thy.com İngiltere Londra lhrcargo@thy.com İrlanda Dublin dubcargo@thy.com İtalya Milano mxpcargo@thy.com İspanya Madrid madcargo@thy.com İtalya Roma fcocargo@thy.com n/a İsviçre Zürih zrhcargo@thy.com İsviçre Geneva gvacargo@thy.com Hollanda Amsterdam amscargo@thy.com Hollanda Maastricht mstcargo@thy.com Almanya Ticari Sef Almanya anilocak@thy.com Fransa Ticari Sef Fransa mkaramehmetoglu@thy.com n/a Ingiltere Ticari Sef Ingiltere ucan@thy.com AFRİKA Tunus Tunus tuncargo@thy.com Kenya Nairobi nbocargo@thy.com Güney Afrika Johanesburg tkzacargo@thy.com Uganda Entebbe ebbcargo@thy.com Kongo Kinşasa fihcargo@thy.com Nijerya Lagos Loscargo@thy.com Gana Akra acccargo@thy.com Senegal Dakar dkrcargo@thy.com Tanzanya Darusselam darcargo@thy.com Cezayir Cezayir algcargo@thy.com Sudan Hartum krtcargo@thy.com Fas Kazablanka cmncargo@thy.com

12 İSTANBUL ANKARA KARGO PAZARLAMA - SATIŞ MÜDÜRLÜĞÜ (TÜRKİYE) Tel: (212) Faks: (212) cargosales@thy.com Çalışma Saatleri: 5 gün / 08:00-17:30 KARGO MÜDÜRLÜĞÜ / HAVAALANI Tel: (312) Faks: (212) esbcargo@thy.com ADANA KARGO REZERVASYON MÜDÜRLÜĞÜ Tel: Çalışma Saatleri: 7 gün / 07:00-22:30 KARGO ÜRETİM PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ (CHARTER TALEPLERİ İÇİN) Tel: (212) Faks: (212) cargocharter@thy.com Çalışma Saatleri: Hafta içi / 08:00-17:00 İSTANBUL KARGO MÜDÜRLÜĞÜ / HAVAALANI Tel: (212) Çalışma Saatleri: 7 gün / 24 saat SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI KARGO Tel: (216) Faks: (216) sawkargo@thy.com Çalışma Saatleri: 7 gün / 24 saat KARGO MÜDÜRLÜĞÜ / HAVAALANI Tel: (322) Faks: (322) adacargo@thy.com ANTALYA Kargo Müdürlüğü/Havaalanı Tel: (242) Faks: (242) aytcargo@thy.com İZMİR KARGO MÜDÜRLÜĞÜ / HAVAALANI Tel: (232) Faks: (212) adbcargo@thy.com

13 turkishcargo.com.tr

ULD ve Filo Teknik Bilgileri

ULD ve Filo Teknik Bilgileri ULD ve Filo Teknik Bilgileri ULD ve Filo Teknik Bilgileri 2 ULD ve Filo Teknik Bilgileri 3 Uçak içi yükleme alanları A340-300 Azami Kalkış Ağırlığı (A340-311) 257.000 kg (A340-312) 260.000 kg (A340-313)

Detaylı

3 B727-200 uçak, kargo uçağına dönüştürülmüştür.

3 B727-200 uçak, kargo uçağına dönüştürülmüştür. Türk Hava Yolları kuruldu. Bu yıllarda, Türk Hava Yolları küçük paket ve posta taşımacılığı yapmıştır. 2 C-47 kargo uçağı filoya katılmıştır. 3 B727-200 uçak, kargo uçağına dönüştürülmüştür. İlk kez A

Detaylı

Dış Temsilciliklerde ve Gümrüklerde Oy Kullandı İşaretlenen Seçmen Sayısı

Dış Temsilciliklerde ve Gümrüklerde Oy Kullandı İşaretlenen Seçmen Sayısı Dış Temsilciliklerde ve lerde Seçmen ve Toplam Seçmen Toplam 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ARNAVUTLUK ARNAVUTLUK BERLIN DÜSSELDORF 8 139,556 49,097 35.18 4,798 3.44 53,895

Detaylı

Değerli İş Ortaklarımız,

Değerli İş Ortaklarımız, Değerli İş Ortaklarımız, Turkish Cargo, son yıllarda yapılan yatırımlar ve Türk Hava Yolları nın atılımlarına paralel olarak, büyümesine devam ediyor. Bugün itibariyle 82 ülkede, 200 ün üzerinde destinasyona,

Detaylı

3 B uçak, kargo uçağına dönüştürülmüştür.

3 B uçak, kargo uçağına dönüştürülmüştür. Türk Hava Yolları kuruldu. Bu yıllarda, Türk Hava Yolları küçük paket ve posta taşımacılığı yapmıştır. 2 C-47 kargo uçağı filoya katılmıştır. 3 B727-200 uçak, kargo uçağına dönüştürülmüştür. İlk kez A

Detaylı

3 B727-200 uçak, kargo uçağına dönüştürülmüştür.

3 B727-200 uçak, kargo uçağına dönüştürülmüştür. Türk Hava Yolları kuruldu. Bu yıllarda, Türk Hava Yolları küçük paket ve posta taşımacılığı yapmıştır. 2 C-47 kargo uçağı filoya katılmıştır. 3 B727-200 uçak, kargo uçağına dönüştürülmüştür. İlk kez A

Detaylı

Kargo Piyasası ve Turkish Cargo. Network & Filo. Filo. Afrika Güzergahları. Amerika Güzergahları. Asya Pasifik Güzergahları

Kargo Piyasası ve Turkish Cargo. Network & Filo. Filo. Afrika Güzergahları. Amerika Güzergahları. Asya Pasifik Güzergahları GÜNDEM 01 02 03 04 05 Turkish Cargo ve Türk Hava Yolları Kargo Piyasası ve Turkish Cargo Network & Filo Ürünler Gelişim ve Gelecek Planları Turkish Cargo Zaman Tüneli Bölgelerin Tonaj Payları Filo Özel

Detaylı

Kargo Piyasası ve Turkish Cargo. Network & Filo. Filo. Afrika Güzergahları. Amerika Güzergahları. Asya Pasifik Güzergahları

Kargo Piyasası ve Turkish Cargo. Network & Filo. Filo. Afrika Güzergahları. Amerika Güzergahları. Asya Pasifik Güzergahları GÜNDEM 01 02 03 04 05 Turkish Cargo ve Türk Hava Yolları Kargo Piyasası ve Turkish Cargo Network & Filo Ürünler Gelişim ve Gelecek Planları Turkish Cargo Zaman Tüneli Bölgelerin Tonaj Payları Filo Özel

Detaylı

GÜNDEM. Kısaca Turkish Cargo ve Türk Hava Yolları Kargo Piyasası & Turkish Cargo Network & Filo Ürünler Gelişim ve Gelecek Planları

GÜNDEM. Kısaca Turkish Cargo ve Türk Hava Yolları Kargo Piyasası & Turkish Cargo Network & Filo Ürünler Gelişim ve Gelecek Planları GÜNDEM Kısaca Turkish Cargo ve Türk Hava Yolları Kargo Piyasası & Turkish Cargo Network & Filo Ürünler Gelişim ve Gelecek Planları GÜNDEM Kısaca Turkish Cargo ve Türk Hava Yolları Kargo Piyasası & Turkish

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI 691010 ABD 0 463 0 0 9.273 7.644 691090 ABD 783.096 190 1.634.689 1.330.333 3.869 3.102 TOPLAM 783.096 653 1.634.689 1.330.333 13.142 10.746 691090 Afganistan 6.557 0 24.223 19.558 691010 Almanya 885 1.068

Detaylı

TÜİK VERİLERİNE GÖRE ESKİŞEHİR'İN SON 5 YILDA YAPTIĞI İHRACATIN ÜLKELERE GÖRE DAĞILIMI (ABD DOLARI) Ülke

TÜİK VERİLERİNE GÖRE ESKİŞEHİR'İN SON 5 YILDA YAPTIĞI İHRACATIN ÜLKELERE GÖRE DAĞILIMI (ABD DOLARI) Ülke TÜİK VERİLERİNE GÖRE ESKİŞEHİR'İN SON 5 YILDA YAPTIĞI İHRACATIN ÜLKELERE GÖRE DAĞILIMI (ABD DOLARI) Ülke 2008 Yılı 2009 Yılı 2010 Yılı 2011 Yılı 2012 Yılı Sayısı Ulke adı İhracat Ulke adı İhracat Ulke

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI. İthalat İthalat Ulke adı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI. İthalat İthalat Ulke adı 691010 ABD 355 2.625 1.691 1.530 35.205 31.976 691090 ABD 2.525.971 116 5.177.455 4.765.696 491 465 TOPLAM 2.526.326 2.741 5.179.146 4.767.226 35.696 32.441 691090 Afganistan 1.230 0 2.570 2.376 691010

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI. İthalat Miktar Kg. İthalat Miktar m2

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI. İthalat Miktar Kg. İthalat Miktar m2 690721 ABD 121.201.978 5.919.468 183.351 9.561 36.358.373 33.291.590 60.931 55.611 690722 ABD 2.013.654 112.572 67.890 3.140 654.446 609.369 82.674 78.128 690723 ABD 2.805.625 204.888 17.952 1.700 1.092.601

Detaylı

1/11. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI Rapor tarih 30/03/2018 Yıl 01 Ocak - 28 Subat 2018

1/11. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI Rapor tarih 30/03/2018 Yıl 01 Ocak - 28 Subat 2018 ve ye göre dış ticaret Miktar m2 Miktar m2 690721 ABD 29.636.682 1.428.016 0 0 8.481.569 6.912.337 690722 ABD 226.394 13.790 0 0 68.891 55.759 690723 ABD 826.034 61.902 0 0 349.614 285.071 690730 ABD 88.188

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI Rapor tarihi:11/02/2016 Yıl 2015 YILI (OCAK-ARALIK) HS6 ve Ülkeye göre dış ticaret

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI Rapor tarihi:11/02/2016 Yıl 2015 YILI (OCAK-ARALIK) HS6 ve Ülkeye göre dış ticaret Rapor tarihi:11/02/2016 ABD 1.213.773 78.470 109 5 869.143 775.224 511 467 690810 ABD 2.411 139 100 5 2.074 1.841 3.205 2.844 ABD 153.405.707 7.747.676 77.068 3.951 52.525.397 47.327.904 75.673 67.506

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI ve Ülkeye göre dış ticaret İhracat Dolar İhracat Euro İthalat Dolar İthalat Euro 691010 ABD 0 2.595 0 0 100.977 91.002 ABD 5.202.084 16.444 10.298.622 9.300.856 138.768 126.892 TOPLAM 5.202.084 19.039

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI ve ye göre dış ticaret İhracat İhracat İhracat 690721 ABD 205.907.319 10.016.491 545.647 26.090 61.237.372 54.367.866 442.498 388.194 690722 ABD 3.805.776 224.607 67.890 3.140 1.177.009 1.052.756 82.674

Detaylı

TÜRKİYE DEKİ YABANCI ÜLKE TEMSİLCİLİKLERİ

TÜRKİYE DEKİ YABANCI ÜLKE TEMSİLCİLİKLERİ Ülke TÜRKİYE DEKİ YABANCI ÜLKE TEMSİLCİLİKLERİ Temsilcilik Türü Şehir Telefon Faks e-posta A.B.D. Başkonsolosluk Adana (0322) 346 62 62 (0322) 346 79 16 A.B.D. Büyükelçilik Ankara 455 55 55 467 00 19 A.B.D.

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU Rapor tarihi:10/02/2014 İhracat Miktar Miktar İhracat İhracat Euro 250610 Kuvars 3 Hollanda 0 490.700 0 0 180.149 136.413 4 Almanya 429.387 336.598 64.931 47.605 173.941 131.141 5 İtalya 18.984.512 23.250

Detaylı

MÜCEVHER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ MAL GRUBU ÜLKE RAPORU (TÜRKİYE GENELİ) - (KÜMÜLATİF)

MÜCEVHER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ MAL GRUBU ÜLKE RAPORU (TÜRKİYE GENELİ) - (KÜMÜLATİF) ALTINDAN MAMUL MÜCEVHERCİ VE KUYUMCU EŞYASI 1 BİRLEŞİK ARAP EMİRLİ 269.665.223,68 305.580.419,69 13,32 ALTINDAN MAMUL MÜCEVHERCİ VE KUYUMCU EŞYASI 2 IRAK 155.240.675,64 92.044.938,69-40,71 ALTINDAN MAMUL

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU Dolar Euro Dolar Euro 381600 400 ABD 7.173.384 508.337 2.238.359 2.028.858 1.031.457 930.108 681591 400 ABD 23.110 0 24.277 21.649 681599 400 ABD 4.378 60.671 50.504 45.428 219.208 197.245 690210 400 ABD

Detaylı

İthalat Miktar Kg. İthalat Miktar m2

İthalat Miktar Kg. İthalat Miktar m2 ve ye göre dış ticaret Miktar Euro 690710 ABD 1.019 74 0 0 1.880 1.707 690790 ABD 3.197.164 190.462 0 0 1.422.439 1.299.514 Euro 690810 ABD 78.284 3.850 1.848 118 43.314 38.735 5.575 5.168 690890 ABD 178.045.692

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 1 2007-2008-2009-2010-2011 Yılları Yassı Ürünler İthalat Rakamları. 2 2007-2008-2009-2010-2011 Yılları Yassı Ürünler İhracat Rakamları

İÇİNDEKİLER. 1 2007-2008-2009-2010-2011 Yılları Yassı Ürünler İthalat Rakamları. 2 2007-2008-2009-2010-2011 Yılları Yassı Ürünler İhracat Rakamları İÇİNDEKİLER 1 2007-2008-2009-2010-2011 Yılları Yassı Ürünler İthalat Rakamları 2 2007-2008-2009-2010-2011 Yılları Yassı Ürünler İhracat Rakamları 3 2007-2008-2009-2010-2011 Yılları çelik borular İthalat-İhracat

Detaylı

AJANDA. Network & Filo. Turkish Cargo Genel Görünüş. Turkish Cargo nun Gelişimi. Filo. Bölgelerin Tonaj Payları. Afrika Güzergahları

AJANDA. Network & Filo. Turkish Cargo Genel Görünüş. Turkish Cargo nun Gelişimi. Filo. Bölgelerin Tonaj Payları. Afrika Güzergahları AJANDA 01 02 Turkish Cargo Genel Görünüş Network & Filo Turkish Cargo nun Gelişimi Bölgelerin Tonaj Payları Turkish Cargo nun Yıllık Büyüme Oranı Küresel Sıralama Ortadoğu ve Dünya da Kapasite ve Tonaj

Detaylı

Türkiye İle Yabancı Ülkeler Arasında Kültür, Eğitim, Bilim, Basın-Yayın, Gençlik Ve Spor Alanlarında Mevcut İşbirliği Anlaşmaları

Türkiye İle Yabancı Ülkeler Arasında Kültür, Eğitim, Bilim, Basın-Yayın, Gençlik Ve Spor Alanlarında Mevcut İşbirliği Anlaşmaları Türkiye İle Yabancı Ülkeler Arasında Kültür, Eğitim, Bilim, Basın-Yayın, Gençlik Ve Spor Alanlarında Mevcut İşbirliği Anlaşmaları - Türkiye ile Afganistan arasında 7 Kasım 1959 tarihinde Ankara'da "Kültür

Detaylı

Rapor tarihi:13/06/ HS6 ve Ülkeye göre dış ticaret. İhracat Miktar 1. İhracat Miktar 2. Yıl HS6 HS6 adı Ulke Ulke adı Ölçü adı

Rapor tarihi:13/06/ HS6 ve Ülkeye göre dış ticaret. İhracat Miktar 1. İhracat Miktar 2. Yıl HS6 HS6 adı Ulke Ulke adı Ölçü adı TÜRKİYE İSTATİ DIŞ TİCARET İSTATİST Rapor tarihi:13/06/ 2017 HS6 ve Ülkeye göre dış ticaret Yıl HS6 HS6 adı Ulke Ulke adı Ölçü adı İhracat Miktar 1 İhracat Miktar 2 2017 690721 Seramikten döşeme veya kaplama

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI ve Ülkeye göre dış ticaret İhracat Dolar İhracat Euro İthalat Dolar İthalat Euro 691010 Antalya Serbest Bölgesi 152 0 246 233 Antalya Serbest Bölgesi 5.610 0 20.211 18.934 TOPLAM 5.762 0 20.457 19.167

Detaylı

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK MERMER TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK MERMER TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ 2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK MERMER TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ TUTAR 1000$ 'NİN DAKİ 1.203.101 466.269 38,756% YE 'NİN TUTAR BİRİM TUTAR 1 1 Çin 755.033 399.367 62,7572% Dünya 755.033 3.857.570 196

Detaylı

TR33 Bölgesi nin Üretim Yapısının ve Düzeyinin Tespiti ve Analizi. Ek 5: Uluslararası Koşulların Analizi

TR33 Bölgesi nin Üretim Yapısının ve Düzeyinin Tespiti ve Analizi. Ek 5: Uluslararası Koşulların Analizi TR33 Bölgesi nin Üretim Yapısının ve Düzeyinin Tespiti ve Analizi Ek 5: Uluslararası Koşulların Analizi Sektörün genel özellikleri Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı Ürünler dünyada ortalama

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Şubat - 2019 Hazırlayan: Aslı VAZ İÇİNDEKİLER 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1 TÜRKİYE YE GELEN YABANCI ZİYARETÇİLERİN

Detaylı

MÜCEVHER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ MAL GRUBU ÜLKE RAPORU (TÜRKİYE GENELİ) - (KÜMÜLATİF)

MÜCEVHER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ MAL GRUBU ÜLKE RAPORU (TÜRKİYE GENELİ) - (KÜMÜLATİF) ALTINDAN MAMUL MÜCEVHERCİ VE KUYUMCU EŞYASI 1 BİRLEŞİK ARAP EMİRLİ 521.361.708,54 519.945.727,22-0,27 ALTINDAN MAMUL MÜCEVHERCİ VE KUYUMCU EŞYASI 2 IRAK 308.690.215,23 226.634.279,98-26,58 ALTINDAN MAMUL

Detaylı

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK İŞLENMİŞ MERMER VE TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK İŞLENMİŞ MERMER VE TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ 2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK İŞLENMİŞ MERMER VE TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ DÜNYA TUTARI DÜNYADAKİ 1.264.850 452.261 36% DÜNYA 1 1 Amerika Birleşik MEVCUT YE TUTARI NİN NİN DÜNYA MEVCUT DEKİ LAR TUTAR TUTAR

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Ekim - 2018 Hazırlayan: Aslı VAZ İÇİNDEKİLER 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1.TÜRKİYE YE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA

Detaylı

TARIM ALANINDAKİ ANLAŞMA VE PROTOKOLLER 1. TARIM ALANINDA TEKNİK İŞBİRLİĞİ ANLAŞMALARI 2. HAYVAN SAĞLIĞI ANLAŞMALARI 3. BİTKİ SAĞLIĞI ANLAŞMALARI

TARIM ALANINDAKİ ANLAŞMA VE PROTOKOLLER 1. TARIM ALANINDA TEKNİK İŞBİRLİĞİ ANLAŞMALARI 2. HAYVAN SAĞLIĞI ANLAŞMALARI 3. BİTKİ SAĞLIĞI ANLAŞMALARI TARIM ALANINDAKİ ANLAŞMA VE PROTOKOLLER 1. TARIM ALANINDA TEKNİK İŞBİRLİĞİ ANLAŞMALARI 2. HAYVAN SAĞLIĞI ANLAŞMALARI 3. BİTKİ SAĞLIĞI ANLAŞMALARI 4. BALIKÇILIK ALANINDA İŞBİRLİĞİ ANLAŞMALARI 5. DİĞER ANLAŞMALAR

Detaylı

Uludağ Hazır Giyim Ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği İhracat Raporu (Ağustos / Ocak-Ağustos 2017)

Uludağ Hazır Giyim Ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği İhracat Raporu (Ağustos / Ocak-Ağustos 2017) Uludağ Hazır Giyim Ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği İhracat Raporu (Ağustos / Ocak-Ağustos 2017) UİB Ar-Ge Şubesi 1 Eylül 2017 Sayfa 1 / 15 İÇİNDEKİLER AYLIK İHRACAT DEĞERLENDİRMESİ... AĞUSTOS 2017

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Kasım - 2018 Hazırlayan: Aslı VAZ İÇİNDEKİLER 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1.TÜRKİYE YE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ SEKTÖRÜ

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ SEKTÖRÜ TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ SEKTÖRÜ TÜRK MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ SEKTÖRÜ YILLAR PROJE SAYISI PROJE BEDELİ ($) KÜMÜLATİF PROJE BEDELİ ($) ORTALAMA PROJE BEDELİ ($) 2002 ve Öncesi 2.425 49.709.990.160

Detaylı

İçerik. Turkish Airlines. Turkish Cargo

İçerik. Turkish Airlines. Turkish Cargo İçerik Turkish Airlines Turkish Cargo Küresel Sıralama 1. Toplam Yolcu (Türkiye) 1. Dunyada en çok ülkeye uçan havayolu 4. Varış noktası (Dünya) 6. Toplam Yolcu (Dünya)* *: IATA 2013 Toplam Uçuş Nokta

Detaylı

KURU MEYVE RAPOR (EGE)

KURU MEYVE RAPOR (EGE) Sayı : 73445262-TİM.EİB.GSK.15.1/6686 İzmir, 03/08/2015 Konu : Kuru Meyve Haftalık İhracat İstatistikleri SİRKÜLER EGE KURU MEYVE VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİNE Sayın Üyemiz, 2014/15 sezonu

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Ocak Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Ocak Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2018 HALI SEKTÖRÜ Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2018 OCAK AYI İHRACAT PERFORMANSI 2017 yılında Türkiye nin toplam ihracatı 2016 yılına kıyasla

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Eylül - 2018 Hazırlayan: Aslı VAZ İçindekiler 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1. TÜRKİYE YE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA

Detaylı

Karar No : 1570 Karar Tarihi : 31/08/2015

Karar No : 1570 Karar Tarihi : 31/08/2015 Karar No : 1570 Karar Tarihi : 31/08/2015 Türkiye Cumhuriyeti Anayasası nın 104, 116 ve 2839 sayılı Milletvekili Seçimi Kanunu nun 8. maddeleri uyarınca, Cumhurbaşkanınca Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Haziran - 2018 Hazırlayan: Aslı VAZ İçindekiler 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1. TÜRKİYE YE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA

Detaylı

2019 MART DIŞ TİCARET RAPORU

2019 MART DIŞ TİCARET RAPORU 2019 MART DIŞ TİCARET RAPORU ATSO AR-GE VE DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2019

Detaylı

İSTANBUL MADEN İHRACATÇILARI BİRLİĞİ MAL GRUBU ÜLKE RAPORU (TÜRKİYE GENELİ)

İSTANBUL MADEN İHRACATÇILARI BİRLİĞİ MAL GRUBU ÜLKE RAPORU (TÜRKİYE GENELİ) TUZ 1 IRAK 3.665.673 4.904.225 33,79 TUZ 2 ROMANYA 882.243 1.341.776 52,09 TUZ 3 RUSYA FEDERASYONU 733.563 920.885 25,54 TUZ 4 KUZEY KIBRIS TÜRK CU 786.773 651.917-17,14 TUZ 5 MENEMEN DERİ SR.BLG. 476.010

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Mart Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Mart Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2018 HALI SEKTÖRÜ Mart Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2018 MART AYI İHRACAT PERFORMANSI 2018 yılı Ocak-Mart döneminde Türkiye nin toplam ihracatı

Detaylı

YÜRÜRLÜKTE BULUNAN ÇİFTE VERGİLENDİRMEYİ ÖNLEME ANLAŞMALARI. ( tarihi İtibariyle) Yayımlandığı Resmi Gazete

YÜRÜRLÜKTE BULUNAN ÇİFTE VERGİLENDİRMEYİ ÖNLEME ANLAŞMALARI. ( tarihi İtibariyle) Yayımlandığı Resmi Gazete YÜRÜRLÜKTE BULUNAN ÇİFTE VERGİLENDİRMEYİ ÖNLEME ANLAŞMALARI (21.01.2016 tarihi İtibariyle) Taraf Devlet Anlaşmanın İmza Edildiği Tarih Yayımlandığı Resmi Gazete Tarih No Yürürlük Tarihi Vergiler Açısından

Detaylı

fark var 11.1 kat üst yönetim ile idari seviyeler arasında Türkiye de

fark var 11.1 kat üst yönetim ile idari seviyeler arasında Türkiye de Türkiye de üst yönetim ile idari seviyeler arasında 11.1 kat fark var Hay Group, Türkiye ve dünyadaki üst yönetim - CEO ve çalışanlar arasındaki ücret farklılıklarını araştırdı Hay Group Türkiye Bilgi

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Mayıs - 2018 Hazırlayan: Aslı VAZ İÇİNDEKİLER 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1. TÜRKİYE YE GELEN YABANCI ZİYARETÇİLERİN

Detaylı

9. Uluslararası İlişkiler

9. Uluslararası İlişkiler 9. Uluslararası İlişkiler 9.1. Çifte Vergilendirmeyi Önleme Anlaşmaları (ÇVÖA) Çifte Vergilendirmeyi Önleme Anlaşmaları, 03.11.1970 tarihinde Avusturya ile imzalanarak başlamış olup, bugüne kadar 76 ülke

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Haziran - 2017 Hazırlayan: Sezin Ulusoy İÇİNDEKİLER 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1. TÜRKİYE'YE GELEN ZİYARETÇİLERİN

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Şubat - 2017 Hazırlayan: Sezin Ulusoy İÇİNDEKİLER 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1. TÜRKİYE'YE GELEN ZİYARETÇİLERİN

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Mayıs - 2017 Hazırlayan: Sezin Ulusoy İÇİNDEKİLER 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1. TÜRKİYE'YE GELEN ZİYARETÇİLERİN

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Nisan Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Nisan Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2017 HALI SEKTÖRÜ Nisan Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2017 NİSAN AYI İHRACAT PERFORMANSI 2017 yılı Ocak-Nisan döneminde Türkiye nin toplam

Detaylı

2014 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU

2014 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU 2014 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 EKİM / TÜRKİYE

Detaylı

2019 ŞUBAT DIŞ TİCARET RAPORU

2019 ŞUBAT DIŞ TİCARET RAPORU 2019 ŞUBAT DIŞ TİCARET RAPORU ATSO AR-GE VE DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2019

Detaylı

A.ERDAL SARGUTAN EK TABLOLAR. Ek 1. Ek 1: Ek Tablolar 3123

A.ERDAL SARGUTAN EK TABLOLAR. Ek 1. Ek 1: Ek Tablolar 3123 Ek 1: Ek Tablolar 3123 Ek 1 EK TABLOLAR Tablolar, - (129) Dünya Sağlık Örgütü: WHO Dünya Sağlık Raporu - (123) Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı: UNDP İnsani Gelişme Raporu - (128) Dünya Bankası: WB

Detaylı

Vize Rejim Tablosu YEŞİL (HUSUSİ) PASAPORT. Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün)

Vize Rejim Tablosu YEŞİL (HUSUSİ) PASAPORT. Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Rejim Tablosu ÜLKE ÇİPLİ (UMUMA MAHSUS) PASAPORT YEŞİL (HUSUSİ) PASAPORT GRİ (HİZMET) PASAPORT LACİVERT (DİPLOMATİK) PASAPORT A.B.D AFGANİSTAN ALMANYA ANDORRA ANGOLA ANTİGUA-BARBUDA ANTİLLER ARJANTİN

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Mart - 2018 Hazırlayan: Aslı VAZ İÇİNDEKİLER 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI.. Hata! Yer işareti tanımlanmamış. 1.1. TÜRKİYE'YE

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Kasım Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Kasım Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2016 HALI SEKTÖRÜ Kasım Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2016 KASIM AYI İHRACAT PERFORMANSI 2016 yılı Ocak-Kasım döneminde Türkiye nin toplam

Detaylı

2018 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU

2018 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU 2018 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU ATSO AR-GE VE DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2018

Detaylı

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ 2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ DÜNYA DÜNYA PAZARINDA 1.406.544 2.178 0,155% DÜNYA ÇI ÇI NİN MEVCUT YE ÇI NİN DÜNYA INDAKİ ÇI MEVCUT DEKİ RAKİP ÇILAR MİKTAR 1 - Çin 521.837 0

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 12 17 Ocak 2016 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 3 2. FUAR SONUÇ ÖZET

Detaylı

UMUMA HUSUSİ HİZMET DİPLOMATİK A.B.D Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var. AFGANİSTAN Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var

UMUMA HUSUSİ HİZMET DİPLOMATİK A.B.D Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var. AFGANİSTAN Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var VİZE TABLOSU Pasaport Vize Tablosu MAVİ YEŞİL GRİ KIRMIZI ÜLKE UMUMA HUSUSİ HİZMET DİPLOMATİK MAHSUS DAMGALI A.B.D Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var AFGANİSTAN Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var ALMANYA

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 3 2. FUAR SONUÇ ÖZET BİLGİLERİ

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2015 Haziran Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2015 Haziran Ayı İhracat Bilgi Notu Deri ve Deri Ürünleri Sektörü Haziran Ayı İhracat Bilgi Notu Tekstil, Deri ve Halı Şubesi İTKİB Genel Sekreterliği 07/ DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ YILI AYI İHRACAT PERFORMANSI yılı Haziran ayında, Türkiye

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Mayıs Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Mayıs Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2017 HALI SEKTÖRÜ Mayıs Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2017 MAYIS AYI İHRACAT PERFORMANSI 2017 yılı Ocak-Mayıs döneminde Türkiye nin toplam

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 21 24 Nisan 2012

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 21 24 Nisan 2012 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 21 24 Nisan 2012 29. Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı 4. İstanbul Teknik Tekstiller ve Nonwoven Fuarı 9. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı Hazırlayan TEKNİK Fuarcılık

Detaylı

DEMİR-ÇELİK SEKTÖRÜNDE BİRLİĞİMİZİN BAŞLICA İHRACAT ÜRÜNLERİNE YÖNELİK HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI

DEMİR-ÇELİK SEKTÖRÜNDE BİRLİĞİMİZİN BAŞLICA İHRACAT ÜRÜNLERİNE YÖNELİK HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI DEMİR-ÇELİK SEKTÖRÜNDE BİRLİĞİMİZİN BAŞLICA İHRACAT ÜRÜNLERİNE YÖNELİK HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI Hazırlayan: Sinem ALAN AR-GE ŞUBESİ EYLÜL 2012 Raporu PDF Formatında İndirmek İçin Lütfen Tıklayınız Türkiye'nin

Detaylı

İçerik. Turkish Airlines. Turkish Cargo

İçerik. Turkish Airlines. Turkish Cargo İçerik Turkish Airlines Turkish Cargo TURKISH AIRLINES Küresel Sıralamada 1 Toplam Yolcu (Türkiye) 1 4 6 Dunyada en cok ulkeye ucan havayolu Varıs noktası (Dünya) Toplam Yolcu (Dünya)* *: IATA 2013 toplam

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2015 Mart Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2015 Mart Ayı İhracat Bilgi Notu Deri ve Deri Ürünleri Sektörü Mart Ayı İhracat Bilgi Notu Tekstil, Deri ve Halı Şubesi İTKİB Genel Sekreterliği 04/ DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ YILI AYI İHRACAT PERFORMANSI yılı Mart ayında, Türkiye

Detaylı

2014 HAZİRAN DIŞ TİCARET RAPORU

2014 HAZİRAN DIŞ TİCARET RAPORU 2014 HAZİRAN DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 HAZİRAN

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Mart Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Mart Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2017 HALI SEKTÖRÜ Mart Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2017 MART AYI İHRACAT PERFORMANSI 2017 yılı Ocak-Mart döneminde Türkiye nin toplam ihracatı

Detaylı

PLASTİK POŞET ÜRETİCİLERİ İÇİN ALTERNATİF PAZARLAR ARAŞTIRMA RAPORU

PLASTİK POŞET ÜRETİCİLERİ İÇİN ALTERNATİF PAZARLAR ARAŞTIRMA RAPORU PLASTİK POŞET ÜRETİCİLERİ İÇİN ALTERNATİF PAZARLAR ARAŞTIRMA RAPORU 392321 GTİP kodlu (Etilen polimerlerinden torbalar ve çantalar) 22.02.2019 Seçilmiş Ürünü İthal eden Ülkeler Listesi Ürün: 392321 Etilen

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2015 Nisan Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2015 Nisan Ayı İhracat Bilgi Notu Deri ve Deri Ürünleri Sektörü Nisan Ayı İhracat Bilgi Notu Tekstil, Deri ve Halı Şubesi İTKİB Genel Sekreterliği 05/ DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ YILI AYI İHRACAT PERFORMANSI yılı Nisan ayında, Türkiye

Detaylı

2017 ARALIK DIŞ TİCARET RAPORU

2017 ARALIK DIŞ TİCARET RAPORU 2017 ARALIK DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2017 ARALIK /

Detaylı

2015 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU

2015 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU 2015 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2015 EKİM / TÜRKİYE

Detaylı

2013 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ ADANA DIŞ TİCARET RAPORU. HAZIRLAYAN : CENK KADEŞ Ekonomik Araştırmalar Şefi

2013 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ ADANA DIŞ TİCARET RAPORU. HAZIRLAYAN : CENK KADEŞ Ekonomik Araştırmalar Şefi 2013 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ ADANA DIŞ TİCARET RAPORU HAZIRLAYAN : CENK KADEŞ Ekonomik Araştırmalar Şefi İhracat: 2013 YILI ADANA DIŞ TİCARET RAPORU Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde bulunan İhracatçı

Detaylı

TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI

TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI Sektörlerindeki ürünlerin, en son teknolojik gelişmelerin, dünyadaki trendlerin ve son uygulamaların sergilendiği, 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında

Detaylı

2018 MAYIS DIŞ TİCARET RAPORU

2018 MAYIS DIŞ TİCARET RAPORU 2018 MAYIS DIŞ TİCARET RAPORU ATSO AR-GE VE DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2018

Detaylı

9. Dubai Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı (İPS) en yeni projemiz olan Dubai Sustainable City yi duyurmak için mükkemmel ve en doğru ortamdi.

9. Dubai Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı (İPS) en yeni projemiz olan Dubai Sustainable City yi duyurmak için mükkemmel ve en doğru ortamdi. 8,000 m 2 FUAR ALANI 291 KATILIMCI 77 YERLİ KATILIMCI 214 ULUSLARARASI KATILIMCI 37 MEDYA ORTAĞI 7,637 MEDYA ORTAĞI IPS (INTERNATIONAL PROPERTY SHOW) 2013, Dubai Arazi ve İskan Departmanı nın katkılarıyla

Detaylı

01/05/ /05/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ

01/05/ /05/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ 01/05/2016 31/05/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ Geçici Plaka İzni Geçiş Abd Minor Outlying Adaları 03 08 03 Almanya 03 03 02 18 26 93 50 53 89 Arnavutluk 02 Avusturya 02 03 01 02 Belçika

Detaylı

İçerik. Turkish Airlines. Turkish Cargo

İçerik. Turkish Airlines. Turkish Cargo İçerik Turkish Airlines Turkish Cargo TURKISH AIRLINES Küresel Sıralamada 1 Toplam Yolcu (Türkiye) 1 4 6 Dunyada en cok ulkeye ucan havayolu Varıs noktası (Dünya) Toplam Yolcu (Dünya)* *: IATA 2013 toplam

Detaylı

2015 YILI OCAK EYLÜL DÖNEMİ EV TEKSTİLİ İHRACATI DEĞERLENDİRMESİ

2015 YILI OCAK EYLÜL DÖNEMİ EV TEKSTİLİ İHRACATI DEĞERLENDİRMESİ 2015 YILI OCAK EYLÜL DÖNEMİ EV TEKSTİLİ İHRACATI DEĞERLENDİRMESİ Ocak Eylül 2015 Dönemi Ev Tekstili Genel İhracatı 2015 Ocak - Eylül Dönemi KG M² USD EURO TL TOPLAM EV TEKSTİLİ İHRACATI 227.814.574 274.117.940

Detaylı

TOPLAM

TOPLAM 2017-2018 AKADEMİK YILI LİSANS ÖĞRENCİ DAĞILIMLARI TÜRK ÖĞRENCİ SAYISI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ SAYISI TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI LİSANS ÖNLİSANS LİSANSÜSTÜ 10270 1346 11616 539 19 558 4627 284 4911 TOPLAM 15436

Detaylı

2017 YILI TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI ADANA İLİ ÖZET ÇALIŞMASI

2017 YILI TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI ADANA İLİ ÖZET ÇALIŞMASI 2017 YILI TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI 04.01.2018 ADANA İLİ ÖZET ÇALIŞMASI SEKTÖREL BAZDA TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI -1.000 $ 1-31 ARALIK 1 OCAK - 31 ARALIK SON 12 AYLIK SEKTÖRLER 2016 2017 2016 2017 1 2015-2016

Detaylı

Yurtdışı temsilciliklerimiz - AVUSTURYA

Yurtdışı temsilciliklerimiz - AVUSTURYA Son güncelleme: 28.01.2015 1. esky.com.tr 2. Guide_homepage Seyahat Rehberi Uçuşlar Uçak bileti Bagaj Check- in ve uçuşa hazırlık Gümrük ve vize bilgileri Türk vatandaşlarının tabi olduğu vize uygulamaları

Detaylı

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu 2 BAŞARI GÜVEN TECRÜBE BİLGİ TEKNOLOJİ Plast Eurasia İstanbul Avrasya Plastik Sektörünün Buluşma Noktası T 10 Salon 98.000 m2 S Avrasya nın En Büyüğü SAYISAL

Detaylı

2015 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU

2015 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU 2015 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2015 AĞUSTOS

Detaylı

2017 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU

2017 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU 2017 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2017 EKİM / TÜRKİYE

Detaylı

2018 HAZİRAN DIŞ TİCARET RAPORU

2018 HAZİRAN DIŞ TİCARET RAPORU 2018 HAZİRAN DIŞ TİCARET RAPORU ATSO AR-GE VE DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2018

Detaylı

2018 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU

2018 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU 2018 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU ATSO AR-GE VE DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2018

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Ekim Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Ekim Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2015 HALI SEKTÖRÜ Ekim Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2015 EKİM AYI İHRACAT PERFORMANSI Ülkemizin halı ihracatı 2014 yılını % 7,3 oranında

Detaylı

2015 EYLÜL DIŞ TİCARET RAPORU

2015 EYLÜL DIŞ TİCARET RAPORU 2015 EYLÜL DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2015 EYLÜL / TÜRKİYE

Detaylı

2014 EYLÜL DIŞ TİCARET RAPORU

2014 EYLÜL DIŞ TİCARET RAPORU 2014 EYLÜL DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 EYLÜL / TÜRKİYE

Detaylı

TOPLAM

TOPLAM 2017-2018 AKADEMİK YILI LİSANS ÖĞRENCİ DAĞILIMLARI TÜRK ÖĞRENCİ SAYISI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ SAYISI TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI LİSANS ÖNLİSANS LİSANSÜSTÜ 10197 1374 11571 520 20 540 4624 292 4916 TOPLAM 15341

Detaylı

PAGEV - PAGDER. Dünya Toplam PP İthalatı

PAGEV - PAGDER. Dünya Toplam PP İthalatı 1 DÜNYA ve TÜRKİYE POLİPROPİLEN ( PP ) DIŞ TİCARET ANALİZİ Barbaros Demirci ( Genel Müdür ) Neslihan Ergün ( Teknik Uzman Kimya Müh. ) PAGEV - PAGDER DÜNYA TOPLAM PP İTHALATI : Dünya toplam PP ithalatı

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü Deri ve Deri Ürünleri Sektörü Aralık Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ YILI AYI İHRACAT PERFORMANSI yılı Aralık ayında, Türkiye nin

Detaylı

2017 HAZİRAN DIŞ TİCARET RAPORU

2017 HAZİRAN DIŞ TİCARET RAPORU 2017 HAZİRAN DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2017 HAZİRAN

Detaylı

İÇ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ. HAZIRLAYAN : CENK KADEŞ İç Ticaret ve Ekonomik Araştırmalar Şefi

İÇ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ. HAZIRLAYAN : CENK KADEŞ İç Ticaret ve Ekonomik Araştırmalar Şefi İÇ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HAZIRLAYAN : CENK KADEŞ İç Ticaret ve Ekonomik Araştırmalar Şefi 2013 YILI Ocak-Mart Dönemi ADANA DIŞ TİCARET RAPORU Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde bulunan İhracatçı Birliklerinden

Detaylı