Kappa 180 Kappa 320 Tekstil endüstrisi için üstün performanslı inkjet baskı sistemleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kappa 180 Kappa 320 Tekstil endüstrisi için üstün performanslı inkjet baskı sistemleri"

Transkript

1 TR Kappa 180 Kappa 320 Tekstil endüstrisi için üstün performanslı inkjet baskı sistemleri

2 Durst Digital Textile Printing Durst dijital inkjet teknolojisi, tekstil endüstrisinin güncel gereksinimleri için çözüm sunar: Daha fazla esneklik, daha fazla üretkenlik, daha fazla verimlilik, daha fazla baskı kalitesi, daha fazla tasarım, daha fazla renk ve böylece daha fazla marj. Durst inkjet teknolojisi aynı zamanda üretim maliyetlerini, üretim sürelerini, enerji ihtiyacını ve çevre üzerindeki olumsuz etkiyi azaltır. Durst inkjet teknolojisi, ekonomik ve ekolojik açıdan bir çığır açar ve geleneksel üretim yöntemlerine kıyasla artı değer sağlar. Durst. Endüstriyel inkjet uygulamaları uzmanı Durst, endüstriyel uygulamalar için dijital inkjet baskı sistemlerinde dünya çapında liderdir. Üstün performans, baskı kalitesi, güvenilirlilik ve esnek kullanım olanakları, Durst inkjet teknolojisinin kendi alanındaki karakteristik özelliklerindendir. Durst firması, son on yılda dijital baskı teknolojisini cam, büyük formatlı baskı, seramik, etiket ve tekstil alanlarında belirgin biçimde kabul ettirmiştir. Durst firması, 2010 yılında Rhotex 320 ile endüstriyel yumuşak işaretleme alanında kısa sürede yeni bir kalite standardı oluşturan boya süblimasyon tekstil baskı makinesini piyasaya sürmüştür. Kappa 180 ile Durst firması 2011 de giyim endüstrisi için yeni talepleri ve müşteri ihtiyaçlarını karşılayan üstün performanslı inkjet baskı makinesini müşterilerinin hizmetine sunmuştur. Durst, 2013 yılının sonunda özel olarak ev tekstilleri alanı için olan Kappa 320 baskı makinesini sunmuştur ve makine şimdiden Avrupa da lider ev tekstilleri üreticileri tarafından üretim sürecine dahil edilmiştir.

3 Durst Teknolojisi - 24/7 Durst, uzun ömürlü kalite, yüksek performans ve güvenilirlik sunmak amacıyla tüm Kappa inkjet baskı makinelerini özel olarak seçilen bileşenlerle donatmaktadır. Baskı makineleri rakipsiz bir şekilde çok yönlüdür, az bakım gerektirir ve 7/24 kesintisiz işletim için tasarlanmıştır. Quadro Array Technology Durst QuadroZ baskı kafası teknolojisi Durst QuadroZ baskı kafası teknolojisi, renkleri 8 kanallı baskı kafalarında simetrik (karşılıklı) olarak konumlandırmaktadır. Böylelikle çift yönlü baskılarda renk uygulaması tam olarak sağlanmakta ve mevcut asimetrik konumlandırılan baskı kafalarında yüksek hızlı baskılarda oluşabilen şeritler önlenmektedir. Bu sayede tüm baskı genişliği üzerindeki renk uyumu, üretim hızını azaltmaksızın sağlanmaktadır. Durst QuadroZ baskı kafası teknolojisi, su bazlı mürekkeplerle özel olarak sertleştirilmiş, kullanım dayanıklı meme plakası üzerinde tekstil ürününe 7-21 pikolitre damla büyüklüğünde baskı imkanı sağlamaktadır. Renk başına meme 1000 x 1200 dpi ye kadar çözünürlüğe erişmektedir ve otomatik meme temizleme sistemi sürekli olarak çalışmaktadır. 32 baskı kafası, modülasyon veya yoğunluk dalgalanması olmaksızın CMYK, turuncu, kırmızı, mavi ve gri olmak üzere 8 rengi basmaktadır. Kappa mürekkepleri Durst firması, tekstil baskısında inkjet teknolojisi için çevre dostu, su bazlı dispersiyon, reaktif ve asit mürekkepleriyle farklı tekstil lifleri üzerinde baskı imkanı sağlayan kendi Kappa mürekkeplerini geliştirmiştir. Reaktif mürekkep sistemi (Kappa Ink R), GOTS sertifikalıdır ve pamuk, keten ve viskonun yanı sıra ipek ve poliamid üzerinde de parlak renk sonuçları sağlamaktadır. Mıknatıslı doğrusal tahrik Durst tarafından geliştirilen baskı kızağı sistemi, her zaman hassas baskı sonuçları elde etmek için mıknatıslı bir doğrusal tahrik ile donatılmıştır. Durst tarafından üretilen taşıyıcı, 2 mikrometre toleransı içerisinde hatasız ve güvenilir baskılar için hassasiyetin temelini oluşturur.

4 Kappa Kappa 320 Durst, dijital tekstil üretimi için Kappa 180 ve Kappa 320 ile aynı inkjet teknolojisine sahip olan, ancak baskı genişliği bakımından farklı olan iki üstün performanslı endüstriyel baskı makinesi sunmaktadır. Kappa 180, en fazla 195 cm genişlikte baskılar üretmektedir ve giyim endüstrisinde üretimler için idealdir, ancak mobilya ve kumaş imalatında da kullanılmaktadır. Durst, ev tekstilleri ihtiyaçları için özel olarak, 330 cm azami baskı genişliğine sahip olan Kappa 320 baskı makinesini sunmaktadır. Simetrik baskı kafaları. Baskı kafalarının yansıtılması sayesinde her baskı yönünde aynı renk sıraları bastırılır. Böylece şeritlerin oluşması önlenir. Capping-Station Baskı kafası kapatma istasyonu, memeleri hava geçirmez bir şekilde kapatır ve böylece baskı makinesinin, uzun çalışma aralarından sonra da hemen kullanılabilmesini sağlar. Buna ilave olarak münferit memelere kesintisiz olarak boya atması uygulanır. Mürekkebin gazsızlaştırılması. Mürekkeplerin içindeki en küçük baloncukları ortadan kaldırmak için mürekkep, baskı kafasından hemen önce gazsızlaştırılır. Böylece memeler sağlam kalır ve istikrarlı ve kesintisiz baskı sonuçları sağlarlar. Anti-Crash System. Yeni Anti-Crash sistemi, kumaş pürüzleri olduğunda baskı kızağını otomatik olarak 7 mm kaldırmak ve baskı kafalarının hasar görmesini önlemek için baskı kızağında ve ürün girişi ünitesinde lazer sensörlerle donatılmıştır.

5 Böylece yorganlar, nevresimler, masa örtüleri, tül perdeler ve perdeler gibi iç donanımların ve dekorasyon ürünlerinin yanı sıra bayraklar veya pankartlar gibi reklam materyallerinin üzerine de tam genişlikte dijital baskılar yapılabilmektedir. Kappa 320 baskı makinesi, standart çalışma modunda 892 m 2 /saat üretim hızında 800 x 600 dpi baskı kalitesinde baskılar gerçekleştirmektedir. Kappa baskı sistemleri, tüm baskı genişliğinde mutlak renk uyumu elde etmek için renkleri 8 kanallı baskı kafalarında simetrik olarak konumlandıran, Durst tarafından geliştirilen QuadroZ baskı kafası teknolojisine sahiptir. Hızlı temizlik döngüsü. Temizlik istasyonu, 160 saniye içerisinde tüm renkler için basınçlı hava ile memeleri tamamıyla temizler. Yeni temizlik konsepti, tek tek renk sıralarının temizlenmesini de sağlar. Kapalı mürekkep sistemi. Baskı kafaları ve mürekkepler, birbiri ile uyumludur ve tek elden sunulur. Böylece sistemin tamamının çalışması sağlanır.

6 Avantajları Kullanıcı dostu dokunmatik ekranlar. Kullanıcı dostu dokunmatik ekranlar, baskı makinesinin sezgisel bir şekilde kullanılmasını sağlar. İlgili baskı işinin tüm parametreleri protokole yazılır ve aynı koşullarda sonradan baskı yapmak için her zaman açılabilir. Mürekkep sisi vakumlama ünitesi. Baskı kızağına takılı olan mürekkep sisi vakumlama ünitesi, bulanık olmayan bir baskı görüntüsü sağlayıp baskı makinesinin iç kısmını temiz tutarak bakım maliyetlerini düşürür. Çevrimiçi mürekkep tüketimi hesaplaması. Kappa yazılımı, her baskı işi için metre veya m 2 başına gerekli olan mürekkep miktarının kesin bir şekilde hesaplanmasını sağlar.

7 Yıkama aygıtı. Kappa baskı sistemleri, baskı malzemesinin en iyi şekilde tutunması için bir sünger, su püskürten iki fırça, iki silikon sıyırıcı ve bir sıcak hava ünitesi ile donatılmış olan özel bir yıkama aygıtına sahiptir. Yıkama aygıtı, herhangi bir kısıtlama olmadan ve yüksek hızlarla çok dokulu ve kirli kumaşların üzerine bastırma imkanı sunar. Online meme kontrolü. Online meme kontrolü, operatörün baskı prosesini analiz etmek ve münferit memeler devre dışı kaldığında veya az miktarda mürekkep uygulandığında hemen müdahalede bulunmak için baskı işini kesintiye uğratmadan bir test şeridi bastırmasını sağlar. Böylece sürecin istikrarlı olması sağlanır. Hassas ürün beslemesi. Farklı tekstil malzemelerinin sarma ünitesinde açılması, bastırılması ve sarma ünitesine sarılabilmesi için Kappa baskı sistemleri, en yeni nesil dengeleme silindirleri, geniş uzatma silindirleri, orta sarma üniteleri ve çevre sarma üniteleri ile donatılmıştır. Kurutma ünitesi. Durst Kappa baskı sistemleri, %80 in üstünde bir etkinlik derecesi sağlayan özel ısı izolasyonlu bir kurutma ünitesi ile donatılmıştır. Dokunmatik ekran üzerinden ayarlanabilen sıcaklık, devridaim havası miktarı, dağıtım ve hava çıkış miktarı gibi parametreler sayesinde farklı malzemeler en iyi şekilde kurutulabilmektedir. Tüm kurutma alanında mevcut olan kızılötesi sensörü ve homojen hava hızları olan sabit bir hız ayarlama sistemi sayesinde eşit kurutma sonuçları elde edilebilmekte ve ürünlerin yapışması sonucu her türlü renk bozuklukları önlenmektedir. Ayrıca, kurutma döngüsünü belirlemek için 1-3 geçiş arasından seçim yapılabilir. Kurutma ayarları, farklı tekstiller için profil olarak kaydedilebilir ve tekrarlamak için her zaman seçilebilir.

8 Kappa Versiyonlar Kappa 180 Versiyon 1 Kappa 180 baskı sistemi, çubuk silindirli, dengeleme silindirli ve geniş uzatma silindirli küçük rulo sarma üniteleri için uygun tertibatlı Corino ürün besleme ünitesi ile donatılmıştır. Baskı silindiri ve yıkama aygıtı, ürün besleme ünitesi için 1 veya 3 geçişli kurutucu, takip tablolu ürün çıkışı ve küçük rulolar için rulo yataklı sarma ünitesi dahildir. Versiyon 2 Versiyon 1 gibi, ilave olarak mobil orta sarma ünitesi. Versiyon 3 Versiyon 1 gibi, ilave olarak mobil orta sarma üniteli ve katlama-istifleme sallama üniteli. Versiyon 4 Kappa 180 baskı sistemi, istiflenmiş ürünler için giriş kolu ve çubuk silindirli, dengeleme silindirli ve geniş uzatma silindirli küçük rulo sarma üniteleri için uygun tertibatlı CORINO ürün besleme ünitesi ile donatılmıştır. Baskı silindiri ve yıkama aygıtı, ürün besleme ünitesi için 1 veya 3 geçişli kurutucu, takip tablolu ürün çıkışı, küçük rulolar için rulo yataklı sarma ünitesi ve sallama ünitesi dahildir.

9 Kappa 320 Versiyon 1 Kappa 320 baskı sistemi, mobil orta sarma ünitesi ve çubuk silindirli, dengeleme silindirli ve geniş uzatma silindirli küçük rulo sarma üniteleri için uygun tertibatlı Corino ürün besleme ünitesi ile donatılmıştır. Isıtmalı baskı silindiri ve yıkama aygıtı, ürün besleme ünitesi için 1 veya 3 geçişli kurutucu, takip tablolu ürün çıkışı, küçük rulolar için rulo yataklı sarma ünitesi ve sallama ünitesi dahildir. Versiyon 2 Versiyon 1 gibi, ilave olarak platform ve entegre çevre sarma üniteli Corino ürün çıkışı. Versiyon 3 Versiyon 1 gibi, ilave olarak platform ve orta sarma üniteli Corino ürün çıkışı. Versiyon 4 Kappa 320 baskı sistemi, sarma ünitesinden çubuk silindiri, dengeleme silindiri ve geniş uzatma silindiri ile açmak için motorlu Corino ürün besleme ünitesi ile donatılmıştır. Isıtmalı baskı silindiri ve yıkama aygıtı, ürün besleme ünitesi için 1 veya 3 geçişli kurutucu ve sallama üniteli ürün çıkışı dahildir.

10 Mürekkepler Durst, Kappa baskı sistemleri için çevre dostu, su bazlı dispersiyon ve asit mürekkeplerinin yanı sıra GOTS sertifikalı bir reaktif mürekkep sistemi de sunmaktadır. Kappa mürekkepleri Kappa Ink D (Dispersiyon mürekkep sistemi) Kappa Ink R (Reaktif mürekkep sistemi) Kappa Ink A (Asit mürekkep sistemi) Kappa mürekkeplerin başlıca özellikleri koyu siyah renk, aşırı parlaklık ve üstün dayanıklılıktır, ve bu mürekkepler renk alanı, resim kalitesi, bütünlük ve gerçeklik gibi tüm önemli kriterleri başarıyla yerine getirmektedir. İlgili uygulama için doğru mürekkep sistemi Kappa Ink D Kimyasal lif, polyester ve %50 den fazla polyester içeren polyester karışımı için uygundur. Aşağıdakilere uygulamak için Bayraklar ve pankartlar, dış levhalar, POP, otomotiv, ev tekstilleri. Kappa Ink R Pamuk, %60 tan fazla pamuk içeren pamuk karışımı, poliamid ve ipek için uygundur. Aşağıdakilere uygulamak için Ev tekstilleri, perdeler, Yatak ve koltuk nevresimleri, Giyim ve moda. Kappa Ink A İpek, ipek karışımı ve poliamid için uygundur. Aşağıdakilere uygulamak için Giyim, aksesuarlar ve mayo kumaşları. Mürekkep sistemleri için mevcut olan renk konfigürasyonları Kappa Ink D Kappa Ink R Kappa Ink A Cyan Cyan Cyan Magenta Magenta Magenta Yellow Yellow Yellow Black Black Black Red Red Red Blue Blue Blue Orange Orange Orange Gray Gray Gray Light Magenta Light Magenta Fluo Yellow Fluo Pink Renk haslığı Mürekkeplerimiz yoğun testlere tabi tutulmaktadır ve geçerli olan tüm ISO standartları ile uyum açısından çok iyi sonuçlar elde etmektedir: Işık haslığı - ISO 105-B02 Yıkama haslığı - ISO 105-C06 Su haslığı (ağırlık) - ISO 105-E01 Asit ve alkali ön işlem haslığı - ISO 105-E04 Hava haslığı - ISO-B04 Islak ve kuru sürtünme haslığı - ISO 105-X12 Ön işlem ve ek işlem. Tüm tekstil baskı sistemlerinde olduğu gibi en iyi baskı sonuçlarını elde etmek için ürünlere ön işlem uygulanmalıdır. Doğru ön işlemler uygulandığında, mürekkep damlaları akmadan veya kontrolsüz bir şekilde dağılmadan dokuya nüfuz eder. Ek işlem de iyi bir sonuç almak için belirleyicidir, çünkü her doku farklı özelliklere sahiptir ve buhar uygulama, yıkama ve kalenderleme gibi farklı ek işlem türlerine farklı tepkiler verir. Bu nedenle ön işlemlerin ve ek işlemlerin profesyonel bir şekilde uygulanması için dijital iş akışı, dijital renk yönetimi ve mürekkep uygulaması alanında bilgi sahibi olmak, mükemmel baskı sonuçları elde etmek için önemlidir. Bizim bilgi birikimimizle parlak renkler elde edebilir, daha büyük bir renk alanında çalışabilir, mutlak renk haslığı elde edebilir ve aynı zamanda mürekkep miktarından tasarruf edebilirsiniz. Kappa baskı sisteminizle en iyi ve en ayrıntılı sonuçları elde edeceksiniz. Tekstil uzmanlarımız, uzun yıllara dayanan deneyimlere sahiptir ve üretim süreciniz için kurulum prosesinizde size en başından sonuna kadar eşlik edeceklerdir.

11 Sertifikalar ISO 9001 Durst kalite yönetim sistemi, uluslararası kalite yönetimi standardı ISO 9001 uyarınca sertifikalıdır. CE sertifikası Avrupa daki tüm makine üreticileri, ürünleri için ürün güvenliğinin yerine getirildiğine dair bir beyan vermelidir. Durst, otomatik sistem uzmanı Pilz tarafından resmi bir sertifika almıştır. Bu sertifika, işletmecinin ve operatörün kanunlara ve iş güvenliğine yönelik yüksek bir standardı yerine getirdiğini kanıtlamaktadır. GOTS Durst firması, reaktif mürekkep sistemiyle (Kappa Ink R) ilk defa GOTS sertifikası almıştır. Global Organic Textile Standard (GOTS), Greenpeace e göre tüm tekstil üretim zinciri için ulaşılması en zor prestijdir. Sadece en az %70 i kontrol edilmiş ve organik olarak yetiştirilmiş doğal liflerden üretilen tekstil ürünleri sertifikalandırılmaktadır. Boya maddeleri ve yardımcı maddeler gibi kullanılan tüm kimyasallar çevre koruması ve toksikolojik kriterleri yerine getirmek zorundadır. certified by Control Union Certifications Licence no C Green Label İtalyan Tekstil Makineleri Üreticileri Birliği ACIMIT, 2010 yılında Green Label ile sürdürülebilir teknolojiler için bir sertifika programını piyasaya çıkarmıştır. Green Label, ilgili tekstil baskı makinesinin enerji tüketimi, su ve kimyasal madde tüketimi, CO2 ayak izi ve üretim verimliliği gibi değerlerini belgelemektedir. Sertifika verilen ilk dijital tekstil baskı makineleri arasında inkjet teknolojisi ile geleneksel baskı yöntemlerine kıyasla %95 daha fazla üretim verimliliği sağlayan ve aynı zamanda oldukça olumlu bir çevre bilançosu olan Durst Kappa 180 yer almıştır.

12 Teknik özellikler Kappa 180 Kappa 320 Baskı genişliği ve malzeme kalınlığı: Ürün girişi seçenekleri: Baskı hattı: Kurutucu: Ürün çıkışı seçenekleri: Baskı kafaları: Baskı modu: Çözünürlük: Baskı hızı: RIP: İşlevler: Mürekkep tankları: Mürekkep sistemi: Mürekkep çeşitleri ve renkler: Maksimum baskı genişliği 1950 mm, maksimum malzeme kalınlığı 8 mm 400 mm ye kadar rulo çapı için entegre malzeme girişi Büyük rulolar için aks açıcı Katlanmış tekstil ürünleri için giriş ünitesi Büyük rulolar için A çerçevesi Kalıcı yapışkanlı ve entegre yıkama aygıtlı Dikey kurutucu: 130 C ye kadar buharlı ve elektrikli ve isteğe bağlı olarak sarma üniteli ve sallama üniteli sıcak hava kurutucusu Yatay kurutucu: 130 C ye kadar ve 1 3 geçişli sıcak hava kurutucusu; gaz veya elektrik ve isteğe bağlı sarma ünitesi ve katlayarak istifleme ünitesi 400 mm ye kadar rulo çapı için sarma ünitesi Katlanmış tekstil ürünleri için çıkış ünitesi 32 Durst QuadroZ baskı kafası, baskı kafalarında simetrik (karşılıklı) konumlandırılan 8 renk (her renk için 4 baskı kafası) ve nin üstünde meme mevcuttur 7/14/21 pikolitrelik ikili (7pl) ve muhtelif damla büyüklükleri Standart 800 x 600 dpi, en fazla 1000 x 1200 dpi Azami hız 800 x 600 dpi, 580 m 2 /saat 1000 x 1200 dpi, 275 m 2 /saat ile yüksek kaliteli üretim Durst Kappa Wasatch RIP Edition + ColorBlend Durst Kappa Caldera GrandTex+ DASC Durst Advanced Stroke Control DARD Durst Advanced Remote Diagnostics ONC Online Nozzle Control Durst CostView Üretim raporu ve maliyet kontrolü Her bir renk için 18 litre İsteğe göre doldurulabilir 8 kanal, entegre gazsızlaştırma ve filtre sistemli Reaktif: CMYK, Light Magenta, kırmızı, turuncu, mavi, gri Dispersiyon: CMYK, kırmızı, turuncu, mavi, gri Asit: CMYK, kırmızı, turuncu, mavi, gri, Light Magenta, Fluo Yellow, Fluo Pink Maksimum baskı genişliği 3300 mm, maksimum malzeme kalınlığı 8 mm 400 mm ye kadar rulo çapı için entegre malzeme girişi Büyük rulolar için aks açıcı ve en uygun taşıma ve gerilim kontrolü için ürün girişi ünitesi Katlanmış tekstil ürünleri için giriş ünitesi Kalıcı yapışkanlı ve entegre yıkama aygıtlı Opsiyonel: Isıtma silindiri, kolay yapışkan uygulaması için mıknatıslı çubuk 3 geçişli yatay kurutucu: 130 C ye kadar sıcak hava kurutucusu; isteğe bağlı olarak gaz, buhar veya elektrikli 400 mm ye kadar rulo çapı için sarma ünitesi Büyük rulolar için aks sarma ünitesi ve en uygun taşıma ve gerilim kontrolü için ürün çıkışı ünitesi Katlanmış tekstil ürünleri için çıkış ünitesi 32 Durst QuadroZ baskı kafası, baskı kafalarında simetrik (karşılıklı) konumlandırılan 8 renk (her renk için 4 baskı kafası) ve nin üstünde meme mevcuttur 7/14/21 pikolitrelik ikili (7pl) ve muhtelif damla büyüklükleri Standart 800 x 600 dpi, en fazla 1000 x 1200 dpi Azami hız Single Pass, 800 x 600 dpi, 890 m 2 /saat 1000 x 1200 dpi, 370 m 2 /saat ile yüksek kaliteli üretim Durst Kappa Wasatch RIP Edition + ColorBlend Opsiyonel Durst Kappa Caldera GrandTex DASC Durst Advanced Stroke Control DARD Durst Advanced Remote Diagnostics ONC Online Nozzle Control Durst CostView Üretim raporu ve maliyet kontrolü Her bir renk için 18 litre İsteğe göre doldurulabilir 8 kanal, entegre gazsızlaştırma ve filtre sistemli Reaktif: CMYK, Light Magenta, kırmızı, turuncu, mavi, gri Dispersiyon: CMYK, kırmızı, turuncu, mavi, gri Asit: CMYK, kırmızı, turuncu, mavi, gri, Light Magenta, Fluo Yellow, Fluo Pink Ölçüler: Giriş + Baskı makinesi + Kurutucu + Çıkış: (Değerler konfigürasyona bağlıdır) Uzunluk: mm Yükseklik: 2500 mm Genişlik: 7700 mm Uzunluk: mm Yükseklik: 2700 mm Genişlik: mm Üretim parametreleri: C, bağıl hava nem oranı %45 - %60 (yoğuşmaz) C, bağıl hava nem oranı %45 - %60 (yoğuşmaz) Durst Phototechnik AG Textile Printing Julius-Durst-Strasse Brixen/Bressanone, Italy P.: F.: textile@durst.it Durst Phototechnik Digital Technology GmbH Julius-Durst-Strasse Lienz, Austria P.: F.: info@durst-online.at Durst ürünleri sürekli olarak güncellenmekte ve geliştirilmektedir, bu nedenle son teknolojidir. Tüm resimler ve açıklamalar ilgilidir. Resimlerin ve grafiklerin telif hakkı vardır. Durst tescilli bir markadır Telif hakkı Durst Phototechnik AG, 04/2014 IX721TR - 04/2014

Alpha Serisi Dijital Tekstil Baskı İçin Yeni Yöntem

Alpha Serisi Dijital Tekstil Baskı İçin Yeni Yöntem TR Alpha Serisi Dijital Tekstil Baskı İçin Yeni Yöntem Durst tarafından sunulan Alpha Serisi, yeni nesil İnkjet baskı sistemleri, olağanüstü baskı kalitesi, yüksek düzeyde esneklik, endüstriyel üretim

Detaylı

HER TÜRLÜ TEKSTİL ÜRÜNLERİNE ENDÜSTRİYEL BASKI SİSTEMLERİ

HER TÜRLÜ TEKSTİL ÜRÜNLERİNE ENDÜSTRİYEL BASKI SİSTEMLERİ RHOTEX SERİSİ HER TÜRLÜ TEKSTİL ÜRÜNLERİNE ENDÜSTRİYEL BASKI SİSTEMLERİ DURST İLERİ TEKNOLOJİ İLE GELİŞTİRİLMİŞ BASKI SİSTEMLERİ... DURST dünyanın önde gelen gelişmiş dijital baskı teknolojileri üreticisidir.

Detaylı

SurePress L-4033 Dijital Etiket Baskı Makinesi ÇOK YÖNLÜ BASKI, İSTİKRARLI TUTARLI KALİTE.

SurePress L-4033 Dijital Etiket Baskı Makinesi ÇOK YÖNLÜ BASKI, İSTİKRARLI TUTARLI KALİTE. SurePress L-4033 Dijital Etiket Baskı Makinesi ÇOK YÖNLÜ BASKI, İSTİKRARLI TUTARLI KALİTE. DİJİTAL ÇALIŞIN VE KARLILIĞINIZI ARTTIRIN SurePress L-4033 Inkjet Dijital Etiket Baskı Makinesi, daha kolay ve

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

0 (212)

0 (212) 0 (1) 35 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr Direkt Tekstil Pigment Baskı Makinası 1938 TX Pamuklu Kumaş Baskı Makinası 190 cm Baskı Alanı Maksimum 6 mm Kafa Yüksekliği 40 m /s Baskı Hızı

Detaylı

0 (212) 325 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr

0 (212) 325 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr 0 (212) 325 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr Türkiye Genel Distribütörü Textil Dijital Süblime Transfer Baskı Makinası 2638 W VJ 2638 W Textil Dijital Süblime Transfer Baskı Makinası

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR

SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR İŞ FIRSATLARI OLUŞTURUN SurePress L-6034 Inkjet Dijital Etiket Baskı Makinesi, daha kolay ve daha etkili bir şekilde yüksek

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Endüstriyel Kesim Sistemleri Malzemeler İç Mekan / Dış Mekan / UV Baskı

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Rho Vetrocer Temperlenebilir dijital baskı için endüstriyel inkjet baskı sistemi

Rho Vetrocer Temperlenebilir dijital baskı için endüstriyel inkjet baskı sistemi TR Rho Vetrocer Temperlenebilir dijital için endüstriyel inkjet sistemi 3 model (160, 250, 330) 3 verimlilik sınıfı (Basic, Presto, HS) 3 model tipi (FRD, Stand-Alone, In-Line) Durst, cam da dahil olmak

Detaylı

Jeti Titan S / HS. Vernik ve primer sayesinde çok yaratıcı işlerde saatte 160 m 2 hıza kadar çıkabilen gerçek flatbet inkjet yazıcı

Jeti Titan S / HS. Vernik ve primer sayesinde çok yaratıcı işlerde saatte 160 m 2 hıza kadar çıkabilen gerçek flatbet inkjet yazıcı Jeti Titan S / HS Vernik ve primer sayesinde çok yaratıcı işlerde saatte 160 m 2 hıza kadar çıkabilen gerçek flatbet inkjet yazıcı Jeti Titan S / HS Mükemmel kalite ve hızı, geniş formatta 6 renk ile çok

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

0 (212)

0 (212) 0 (1) 35 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr Tekstil Pigment Kumaş Baskı Makinası 4 Renk veya 8 Renk 1804B Blanketli Kumaş Baskı Makinası Pamuk, İpek, Yün, Polyester Kumaşlara Baskı Pigment

Detaylı

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Endüstriyel Kesim Sistemleri Malzemeler İç Mekan / Dış Mekan / UV Baskı

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

TOCOR700. Online teknik sayfa

TOCOR700. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip TOCOR700 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip VISIC100SF Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/visic100sf

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. VISIC100SF-1300 1069478 www.sick.com/visic100sf

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

DOĞRUDAN KUMAŞA ÇOK YÖNLÜ BASKI

DOĞRUDAN KUMAŞA ÇOK YÖNLÜ BASKI SureColor SC-F2000 DOĞRUDAN KUMAŞA ÇOK YÖNLÜ BASKI BİR TİŞÖRT BASKISINI MERDANELER BÜYÜK SANİYEDE ALIN PARLAK RENKLER KÜÇÜĞE EKONOMİK Doğrudan giysiye baskı çözümünde tişörtlerin hızlı, kolay ve çok rekabetçi

Detaylı

OTS Coldenhove Papier ile birlikte.

OTS Coldenhove Papier ile birlikte. OTS Coldenhove Papier ile birlikte. Coldenhove Papier in sizin ve işletmeniz için neler yapabileceğini kendi gözlerinizle görün. 1 Coldenhove Papier Hakkında Coldenhove Papier; Dijital Transfer Baskı

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Her zaman biraz daha fazlası

Her zaman biraz daha fazlası Her zaman biraz daha fazlası YEŞİL Maksimum tasarruf: Düşük su tüketimi (2 lt/çevrim) Çok yüksek verimlilikte durulama (%33 daha düşük işletme maliyeti ve daha az sıcak su kullanımı) ENERJİ TASARRUF cihazı

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100FT Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI 3 VERİMİ ARTTIRIN Kullanım kılavuzu ve renkli LCD paneli ile büyük hacimli baskıları hızlı bir şekilde alın ve kolaylıkla baskı malzemesi

Detaylı

SureColor SC-F Serisi Dye Süblimasyon Yazıcılar ÜSTÜN PERFORMANS, HARİKA SONUÇLAR

SureColor SC-F Serisi Dye Süblimasyon Yazıcılar ÜSTÜN PERFORMANS, HARİKA SONUÇLAR SureColor SC-F Serisi Dye Süblimasyon Yazıcılar ÜSTÜN PERFORMANS, HARİKA SONUÇLAR EKSİKSİZ TEKSTİL BASKISI ÇÖZÜMÜ Donanım ve mürekkepten kağıt ve yazılıma kadar SureColor SC-F Serisi, tekstil, kumaşa baskı

Detaylı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Kartuş Derdine Son Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Ev ve küçük ofis kullanımı için idealdir. Hızlı ve düşük maliyetli, aynı zamanda kullanıcı dostu bir çok fonksiyonlu yazıcıya sahip olmanın

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

SU TESİSATLARI ISITMA KLİMA SOĞUTMA SOLAR SİSTEMLER ENDÜSTRİYEL NETWORK

SU TESİSATLARI ISITMA KLİMA SOĞUTMA SOLAR SİSTEMLER ENDÜSTRİYEL NETWORK 1 SU TESİSATLARI ISIA KLİMA SOĞUA SOLAR SİSTEMLER ENDÜSTRİYEL NETWORK Enerji tasarrufu sağlayan ve çevreyi koruyan gelişmiş teknoloji Üst düzey ve sürekli enerji tasarrufu Güvenilir sistem kurulumu Montaj

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Endüstriyel Kesim Sistemleri Malzemeler İç Mekan / Dış Mekan / UV Baskı

Detaylı

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul

ÜRÜN KATALOĞU. Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul ÜRÜN KATALOĞU Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD -33163542940 Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul info@bayplas.com - Tarihçemiz Bayraktar Ticaret 1985 yılında İstanbul'da kurulmuştur.

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217524 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler SIDOR E 1217524 Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

EcoCCore. Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut. www.durr.com

EcoCCore. Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut. www.durr.com EcoCCore Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut www.durr.com Temİzleme Prosesİne Değer Değer Katar Katar Parça yüzey kalitesine artan taleplerden dolayı, endüstriyel temizlik yöntemlerinin gittikçe karmaşıklaşan

Detaylı

Profesyonel Çözümler Professional Solutions

Profesyonel Çözümler Professional Solutions Profesyonel Çözümler Professional Solutions www.dcbmachine.com info@dcbmachine.com DCB MACHINE G Line Serisi 3 TOPLU SİLİNDİR BÜKME G Line 3100 x 260 mm. 3 valsli hidrolik silindir makinalarıdır. Genişliği

Detaylı

Temizlik Teknolojisi Çevre temizliği. Temizlik Teknolojisi - Çevre Temizliği. Hako-Jonas 1200 / 1500. Büyük alanların ekonomik temizliği için

Temizlik Teknolojisi Çevre temizliği. Temizlik Teknolojisi - Çevre Temizliği. Hako-Jonas 1200 / 1500. Büyük alanların ekonomik temizliği için Temizlik Teknolojisi Çevre temizliği Temizlik Teknolojisi - Çevre Temizliği Hako-Jonas 1200 / 1500 Büyük alanların ekonomik temizliği için Binilebilir vakum süpürücü 16.200 m 2 /h kadar, alan performansı

Detaylı

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Pompalar Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler OTOMATiK VE MANUEL BOYA TABANCALARI Yaş boya Emaye

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217526 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

Dünyanın En Büyük UV Makina Üreticisi. Endüstriyel Üretim Makinaları ve Masaüstü UV Baskı Sistemleri

Dünyanın En Büyük UV Makina Üreticisi. Endüstriyel Üretim Makinaları ve Masaüstü UV Baskı Sistemleri Dünyanın En Büyük UV Makina Üreticisi Endüstriyel Üretim Makinaları ve Masaüstü UV Baskı Sistemleri CMYK + 2 Whites 2 100 m/s NEOSUN SERİSİ FB2513-04DWX Endüstriyel Kyocera UV Baskı Kafası Teknolojisi

Detaylı

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemleri. 2 Hettich, mükemmel mutfağı yeniden tanımlıyor: Mutfak mobilyalarından ankastre

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217513 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217513 1217513 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa VISIC620 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC620 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Yakma İşlemi Basitleştirildi

Yakma İşlemi Basitleştirildi Yakma İşlemi Basitleştirildi Yakma Sistemlerinin Kontrolü ve Optimizasyonunda Önde Gelen Uzmanlık Yakma tekniği sensörleri ve sistemleri www.lamtec.de LAMTEC Yakma Yönetim Sistemleri Yakma Sistemlerinin

Detaylı

Sürekli Mürekkep Püskürtmeli Videojet Mükemmel fiyata sağlam performans

Sürekli Mürekkep Püskürtmeli Videojet Mükemmel fiyata sağlam performans Sürekli Mürekkep Püskürtmeli Videojet 1040 Mükemmel fiyata sağlam performans Genel kodlama ihtiyaçlarını karşılayan kanıtlanmış Videojet performansı mükemmel değerde Küçük ve orta ölçekli üreticilerin

Detaylı

MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR

MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR VECTOR, KESİMDE OPERASYONEL MÜKEMMELLİĞİN ÖZÜNE ULAŞIYOR. LECTRA, OTOMATİK KESİM ALANINDAKİ 30 YILLIK DENEYİMİ VE SÜREGELEN YENİLİKÇİLİĞİ SAYESİNDE, TEKNOLOJİK UZMANLIĞI VE

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

Dräger X-plore 8000 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Zorlu çalışma koşulları güvenilir çözümler gerektirir., çalışanlarınızın görevleri sırasında işlerine odaklanmalarını sağlarken, yüksek güvenlik seviyesi için gerekli elektronik

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Önce vatan anlayışıyla 2011 yılında başladığımız çalışmalara çok yüksek kalite ve hakaniyetli fiyat anlayışımızla yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

clarity - the new generation

clarity - the new generation clarity - the new generation we process the future Çevre Teknolojisi Hurda cam tasn f Cam benzersiz bir materyaldir. Özellikleri defalarca yapılan geri dönüşüm sirkülasyonlarında dahi değişmemektedir.

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı, doğrudan sahada nefesten alkol ve uyuşturucu testi ölçüm sonuçlarını yazdırır. Sonuçları belgeleme Logonuz ve kişisel metniniz için alan. Optik arayüz

Detaylı

Rho Vetrocer 250 Cam dekorasyon ve cepheler için dijital Inkjet baskı sistemleri

Rho Vetrocer 250 Cam dekorasyon ve cepheler için dijital Inkjet baskı sistemleri TR Rho Vetrocer 250 Cam dekorasyon ve cepheler için dijital Inkjet baskı sistemleri Durst, cam için endüstriyel baskı sistemlerinde uzmandır. Durst un 15 yıldır yoğun bir şekilde araştırdığı ve sanayide

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS100E CD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS SICAKLIK SENSÖRLERI

Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS SICAKLIK SENSÖRLERI Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip Stok no. TBS-1ASGT1506NM 6048667 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI İlave donanım olarak.alt sehpa: 760 mm olan konforlu yükleme yüksekliği N 40 E - N 100 E FIRINLARA AİT GENEL ÖZELLİKLER Kapısı geniş açı ile açılabilir şekilde

Detaylı

AX Taşlama/Fırçalama Makineleri. Modern Parlatma Hatları için Modüler Çözümler

AX Taşlama/Fırçalama Makineleri. Modern Parlatma Hatları için Modüler Çözümler AX Taşlama/Fırçalama Makineleri Modern Parlatma Hatları için Modüler Çözümler Çözümlerimiz Yeni IMEAS AX makinaları, rulolar, plakalar ve platinler gibi yassı metallerin parlatılmasında en son teknolojiyi

Detaylı

Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS SICAKLIK SENSÖRLERI

Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS SICAKLIK SENSÖRLERI Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip Stok no. TBS-1DSGT2506NE 6048684 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

Açık Siyah, Çok Açık Siyah, Fotoğraf Siyahı, Mat Siyah, Cyan, Açık Cyan, Sarı, Canlı Macenta, Canlı Açık Macenta, Turuncu, Yeşil, Mor 4

Açık Siyah, Çok Açık Siyah, Fotoğraf Siyahı, Mat Siyah, Cyan, Açık Cyan, Sarı, Canlı Macenta, Canlı Açık Macenta, Turuncu, Yeşil, Mor 4 TEKNİK ÖZELLİKLER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknoloji Mürekkep teknolojisi UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Baskı Yöntemi

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

ÜNİTELER KATALOĞU ÜSTÜN KALİTE, YÜKSEK VERİM

ÜNİTELER KATALOĞU ÜSTÜN KALİTE, YÜKSEK VERİM KATALOĞU ÜSTÜN KALİTE, YÜKSEK VERİM HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA 2011 yılında başladığımız çalışmalara çok yüksek kalite ve hakkaniyetli fiyat anlayışımızla tüm enerjimizle çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle

Detaylı

MaxiFlex. prorange TM. Ultimate TM. MaxiFlex Ultimate

MaxiFlex. prorange TM. Ultimate TM. MaxiFlex Ultimate Ultimate TM MaxiFlex Ultimate Hava geçirgen bir eldiven olarak tasarlanıp geliştirilen MaxiFlex Ultimate kuru ortamlarda hassas işleme için ölçüt haline gelmiştir. 7 boy ve 4 kaplama çizgisine sahip MaxiFlex

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Islak/kuru tıraş için elektrikli tıraş makinesi SkinGlide Halkaları GentlePrecisionPRO Bıçaklar SmartClick hassas düzeltici SmartClean Sistemi S7710/26 Kusursuz

Detaylı

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi LEVELUPS SERİSİ VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS 96% Yüksek Verim VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER Gerçek Level Doğrultucu ve Evirici

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

İçerik. Ürün no.: RSL410-M/CU405-2M12 Güvenlik lazer alan tarayıcı

İçerik. Ürün no.: RSL410-M/CU405-2M12 Güvenlik lazer alan tarayıcı Ürün no.: 53800206 RSL410-M/CU405-2 Güvenlik lazer alan tarayıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Uyarılar

Detaylı