BÖLÜM III GELECEĞİN TASARIMI. Misyon: Vizyon:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BÖLÜM III GELECEĞİN TASARIMI. Misyon: Vizyon:"

Transkript

1 BÖLÜM III GELECEĞİN TASARIMI Misyon: İlimizin doğal, kültürel ve tarihi değerlerini ortaya çıkartmayı, korumayı, tanıtmayı, pazarlamayı, sürdürülebilirliğini sağlamayı, kültür ve turizm değerlerini çeşitlendirmeyi ve imkânlarını geliştirmeyi esas alarak il ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamaktır. Vizyon: Niğde nin Kültür Ve Turizm Değerlerinin Yaşatılması ve Tanıtılmasını Sağlayarak, Sürdürülebilir Turizm Destinasyonu Oluşturulmasında Öncü Kurum Olmak. AMAÇ 1: KÜLTÜR VE TURİZM DEĞERLERİNİ YAŞATMAK. Hedef 1.1:Yöresel Kültürü Destekleyerek Yaşatmak. Faaliyet 1.1.1: Her yıl İlimizin yöresel mutfak kültürünü tanıtmak ve yaşatmak için Niğde İŞKUR İl Müdürlüğü nezdinde Meslek Edindirme Kursu Projesi çerçevesinde aşçılık kursu açılması için girişimde bulunmak. Per. Kriteri : Her yıl yapılan girişim sayısı Faaliyet 1.1.2: Valilik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilgili kurumlarla işbirliği halinde; kaybolmaya yüz tutmuş olan el sanatlarımızla ilgili olarak, 2015 yılında Ebru Sanatı, 2016 yılında Çömlekçilik, 2017 yılında Keçecilik, 2018 yılında Halıcılık, 2019 yılında Hüsn-ü Hat ile ilgili kurslar düzenlemek. Per. Kriteri : 2015 yılında açılan Ebru Sanatı kursu ve kursiyer sayısı Per. Kriteri : 2016 yılında açılan Çömlekçilik kursu ve kursiyer sayısı

2 Per. Kriteri :2017 yılında açılan Keçecilik kursu ve kursiyer sayısı Per. Kriteri :2018 yılında açılan Halıcılık kursu ve kursiyer sayısı Per. Kriteri :2018 yılında açılan Hüsn-ü Hat kursu ve kursiyer sayısı Faaliyet 1.1.3: 2015 yıllında Niğde Merkez, ilçe, Kasaba ve Köylerinde Evlenme Gelenekleri ile ilgili alan araştırması yapmak. Per. Kriteri : 2015 yıllında Niğde Merkez, ilçe, Kasaba ve Gelenekleri ile ilgili Köylerinde Evlenme Faaliyet 1.1.4: 2016 yıllında Niğde Merkez, ilçe, Kasaba ve Köylerinde, Doğum Gelenekleri ve Çocukluk Çağı uygulamaları alan araştırması yapmak. Per. Kriteri : 2016 yıl sonunda Niğde Merkez, ilçe, Kasaba ve Gelenekleri ve Çocukluk Çağı uygulamaları alan yapılan araştırma sayısı. Köylerinde Doğum Faaliyet 1.1.5: 2017 yılında Niğde Merkez, ilçe, Kasaba ve Köylerinde Halk Hekimliği alan araştırması yapmak. Per. Kriteri : 2017 yılı sonunda Niğde Merkez, ilçe, Kasaba ve Hekimliği alanında da yapılan araştırma sayısı. Köylerinde Halk Faaliyet 1.1.6: 2018 yılında Niğde Merkez, ilçe, Kasaba ve Türk Halk Mutfağı alan araştırması yapmak. Per. Kriteri : 2018 yılında Niğde Merkez, ilçe, Kasaba ve Türk Halk Mutfağı alanında yapılan araştırma sayısı. Faaliyet 1.1.7: 2019 yılı sonuna kadar yılları arasında il genelinde yapılan Halk Kültürü alan araştırması sonucunda elde edilen verilerin yayın haline getirmek. Per. Kriteri : 2019 yılı sonunda Halk Kültürü alan araştırmalarında elde edilen verilerden yapılan yayın sayısı. Faaliyet 1.1.8: Her yıl ilimizde düzenlenen festivallere talep edilmesi halinde Bakanlığı temsilen katılmak ve maddi yönden destek sağlamak. Per. Kriteri : Her yıl ilimizde düzenlenen festivallere katılım sayısı. Per. Kriteri :Her yıl maddi yönden destek sağlanın ilimizde düzenlenen festival sayısı Per. Kriteri :Her yıl ilimizde düzenlenen festivallere sağlanan maddi destek miktarı. Hedef 1.2: Taşınır-Taşınmaz Kültür Ve Tabiat Varlıklarını Tespit Ederek Ortaya Çıkarmak Ve Korumak. Faaliyet 1.2.1: 2015 yılı sonuna kadar İlimiz, Merkez İlçedeki tescilsiz taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının tespitini tamamlayarak, bunların tescili için Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kuruluna raporları gönderilecektir. Per. Kriteri : 2015 yılı sonunda Merkez İlçedeki tescilsiz taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının tespitini tamamlayarak, bunların tescili için Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kuruluna gönderilen rapor sayısı.

3 Faaliyet 1.2.2: 2016 yılı sonuna kadar İlimiz, Bor ve Altunhisar İlçelerindeki tescilsiz taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının tespitini tamamlayarak, bunların tescili için Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kuruluna raporları gönderilecektir. Per. Kriteri : 2016 yılı sonunda İlimiz, Bor ve Altunhisar İlçelerindeki tescilsiz taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının tespitini tamamlayarak, bunların tescili için Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kuruluna gönderilen rapor sayısı. Faaliyet 1.2.3: 2017 yılı sonuna kadar İlimiz, Çiftlik ve Çamardı İlçelerindeki tescilsiz taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının tespitini tamamlayarak, bunların tescili için Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kuruluna raporları gönderilecektir. Per. Kriteri : 2017 yılı sonunda İlimiz, Çiftlik ve Çamardı İlçelerindeki tescilsiz taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının tespitini tamamlayarak, bunların tescili için Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulun gönderilen rapor sayısı. Faaliyet 1.2.4: 2018 yılı sonuna kadar İlimiz, Ulukışla İlçesindeki tescilsiz taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının tespitini tamamlayarak, bunların tescili için Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kuruluna raporları gönderilecektir. Per. Kriteri : 2018 yılı sonunda İlimiz, Ulukışla İlçesindeki tescilsiz taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının tespitini tamamlayarak, bunların tescili için Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kuruluna gönderilen rapor sayısı. Faaliyet 1.2.5: 2015 yılı sonuna kadar İlimiz genelinde bulunan eski mezar taşlarının tespitini bitirerek envanterini çıkarmak. Per. Kriteri : 2015 yılı sonunda envanteri çıkarılan İlimiz genelinde bulunan eski mezar taşları sayısı. Faaliyet 1.2.6: 2015 yılı sonuna kadar İlimiz, Bor İlçesi, Orta Mahallede bulunan Orta Sokağının sağlıklaştırma projesinin yapımı ve uygulaması için Bakanlığa teklifte bulunmak. Per. Kriteri : 2015 yılı sonunda Bakanlığa teklifte bulunulan İlimiz, Bor İlçesi, Orta Mahallede bulunan Orta Sokağının sağlıklaştırma projesinin yapımı ve uygulaması için tahsis edilen bütçe miktarı. Faaliyet 1.2.7: 2015 yılı sonuna kadar İlimiz, Merkez İlçe, Yukarıkayabaşı Mahallesi, Kadıoğlu Sokağının sağlıklaştırma projesinin yapımı ve uygulaması için Bakanlığa teklifte bulunmak. Per. Kriteri : 2015 yılı sonunda İlimiz, Merkez İlçe, Yukarıkayabaşı Mahallesi, Kadıoğlu Sokağının sağlıklaştırma projesinin yapımı ve uygulaması için tahsis edilen bütçe miktarı. Faaliyet 1.2.8: 2015 yılın sonuna kadar İlimiz, Merkez İlçede bulunan Yeraltı Şehirlerinin çevre düzenleme projelerini yaptırmak. Per. Kriteri : 2015 yılın sonunda kadar İlimiz, Merkez İlçe bulunan Yeraltı Şehirleri çevre düzenleme projesi bütçesi miktarı. Per. Kriteri :2015 yılın sonunda kadar İlimiz, Merkez İlçe bulunan Yeraltı Şehirleri çevre düzenlemesi yapılan alan miktarı.

4 Faaliyet 1.2.9: 2015 yılın sonuna kadar Kayırlı Köyünde bulunan Yeraltı Şehirlerinin çevre düzenleme projelerini yaptırmak. Per. Kriteri :2015 yılın sonunda Kayırlı Köyünde bulunan Yeraltı Şehirlerinin çevre düzenleme projesi bütçesi miktarı. Per. Kriteri :2015 yılın sonunda Kayırlı Köyünde bulunan Yeraltı Şehirlerinin çevre düzenlemesi yapılan alan miktarı. Faaliyet : 2018 yılı sonuna kadar Çamardı İlçesi, Kavlaktepe Köyünde bulunan Yeraltı Şehirlerinin çevre düzenleme projelerini uygulanmasını gerçekleştirmek. Per. Kriteri :2015 yılın sonunda Çamardı İlçesi, Kavlaktepe Köyünde bulunan Yeraltı Şehirlerinin çevre düzenleme projesi bütçesi miktarı. Per. Kriteri :2015 yılın sonunda Çamardı İlçesi, Kavlaktepe Köyünde bulunan Yeraltı Şehirlerinin çevre düzenlemesi yapılan alan miktarı. Faaliyet : 2016 yılı sonuna kadar İlimiz, Merkez İlçe, Konaklı Kasabasında bulunan. Kilisesinin hazırlanan restorasyon projesinin uygulamasını bitirerek turizme açılması için gerekli girişimlerde bulunmak. Per. Kriteri : 2016 yılı sonunda İlimiz, Merkez İlçe, Konaklı Kasabasında bulunan.. Kilisesinin hazırlanan restorasyon projesinin uygulamasını bitirerek turizme açılması için yapılan çalışma sayısı. Faaliyet : 2016 yılı sonuna kadar İlimiz, Merkez İlçe, Konaklı Kasabasında bulunan Yeraltı Şehrinin temizlik çalışmasını ve çevre düzenleme projesini yaptırmak. Per. Kriteri :2016 yılı sonunda İlimiz, Merkez İlçe, Konaklı Kasabasında bulunan Yeraltı Şehrinin temizlik çalışmasını ve çevre düzenleme projesinin tamamlanma oranı. Faaliyet : 2018 yılı sonuna kadar İlimiz, Merkez İlçe, Konaklı Kasabasında bulunan Yeraltı Şehrinin turizme açılması için gerekli girişimlerde bulunmak. Per. Kriteri :2018 yılı sonunda İlimiz, Merkez İlçe, Konaklı Kasabasında bulunan Yeraltı Şehrinin turizme açılması için yapılan girişim sayısı. Faaliyet : 2015 yılında İlimiz, Altunhisar İlçesinde bulunan Sıraçakıl Han için proje yaptırmak. Per. Kriteri :2015 yılında İlimiz, Altunhisar İlçesinde bulunan Sıraçakıl Han için yapılan proje sayısı. Faaliyet : 2018 yılı sonuna kadar İlimiz, Altunhisar İlçesinde bulunan Sıraçakıl Han proje uygulama işini tamamlamak. Per. Kriteri : 2018 yılı sonunda İlimiz, Altunhisar İlçesinde bulunan Sıraçakıl Han projesinin tamamlama oranı. Faaliyet : 2015 yılı sonuna kadar İlimiz, Merkez İlçe, Fertek Köyünde,, Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü ve Niğde İl Özel İdaresi KUDEB birimi ile birlikte Kentsel Sit çalışması yapılarak, alanın Kentsel Sit Alanı olarak tescili için hazırlanan belgeleri Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kuruluna göndermek.

5 Per. Kriteri : Faaliyet : 2016 yılı sonuna kadar İlimiz, Merkez İlçe, Yeşilburç Köyünde, Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü ve Niğde İl Özel İdaresi KUDEB birimi ile birlikte Kentsel Sit çalışması yaparak, alanın Kentsel Sit Alanı olarak tescili için hazırlanan belgeleri yılsonuna kadar Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kuruluna göndermek. Per. Kriteri : Faaliyet : 2016 yılı sonuna kadar İlimiz, Merkez İlçe, Şehitler Mahallesinde bulunan hazirelerin çevre düzenlemesinin yaptırılması için gerekli girişimlerde bulunmak. Per. Kriteri : Faaliyet : 2016 yılı Nisan ayına kadar Kültür varlıklarını koruma bilincini geliştirmek amacıyla broşür ve posterler hazırlayarak tüm köy ve kasabalara dağıtılıp belirli yerlere asılmasını sağlamak. Per. Kriteri : Faaliyet : Her yıl üç defa Kültür varlıklarını koruma bilincini geliştirmek, kültür varlıklarımızı tanıtmak ve kültür varlıklarını nasıl koruruz sorusuna cevap bulmak amacıyla Niğde Polis Okulu öğrencileri, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık birimlerine yönelik seminer düzenlemek. Per. Kriteri : Faaliyet : Her yıl üç grup halinde Kültür varlıklarını koruma bilincini geliştirmek, kültür varlıklarımızı tanıtmak ve kültür varlıklarını nasıl koruruz sorusuna cevap bulmak amacıyla Niğde genelindeki köy ve kasaba muhtarlarına yönelik seminer düzenlemek. Per. Kriteri : Faaliyet : Her yıl Kültür varlıklarını koruma bilincini geliştirmek, kültür varlıklarımızı tanıtmak amacıyla Niğde genelinde orta öğretim ve lise öğrencilerine yönelik en az 10 okulda etkinlik düzenlemek. Per. Kriteri : Faaliyet : Ne zaman Niğde Kalesi ve Eskisaray Mahallesi Koruma Amaçlı İmar Planı dâhilinde bulunan alanın, Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde tescilsiz yapıların kamulaştırılıp yıkılması, tescilli yapıların ise restorasyonlarının yapılması ve alanın çevre düzenlemesinin yapılarak turizme kazandırılması amacıyla ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulunmak. Per. Kriteri : Faaliyet : Her yıl ilde gerçekleşen kaçak kazı ve kültür varlığı kaçakçılığı ile ilgili istatistik tutmak ve İl Müdürlüğü internet sitesinde yayınlamak. Per. Kriteri : Hedef 1.3: Taşınır-Taşınmaz Kültür Varlıklarını Onarmak, Belgelemek, Sergilemek Ve Muhafazasını Sağlamak.

6 Faaliyet 1.3.1: her yıl İlimizde yapılan kazılarda ortaya çıkarılan ve çeşitli yollarla müzeye gelen taşınır kültür varlıklarının konservasyon ve restorasyonlarının yapılması sonrasında fotoğraflayıp envanterini yaparak belgelemek. Per. Kriteri : Faaliyet 1.3.2: 2019 yılı sonuna kadar MUES (Müzeler Ulusal Envanter Sistemi) projesi kapsamında, müze envanterinde kayıtlı eserlerinin tamamını dijital ortama aktarmak. Per. Kriteri : Faaliyet 1.3.3: 2019 yılı sonuna kadar Andaval Kilisesinin çevre düzenleme projesinin bitirilerek kilisenin ziyarete açılmasını sağlamak. Per. Kriteri : Hedef 1.4: İlin Turizm Potansiyellerini Ortaya Çıkarmak ve Alternatif Turizm Çeşitleri Oluşturmak. Faaliyet 1.4.1: 2015 yılı sonuna kadar ilimiz merkez ve Çiftlik ilçelerinde bulunan turizm değerlerini tespit ederek kayıt altına almak. Per. Kriteri : Faaliyet 1.4.2: 2016 yılı sonuna kadar ilimiz Bor ve Çamardı ilçelerinde bulunan turizm değerlerini tespit ederek kayıt altına almak. Per. Kriteri : Faaliyet 1.4.3: 2017 yılı sonuna kadar ilimiz Ulukışla ve Altunhisar ilçelerinde bulunan turizm değerlerini tespit ederek kayıt altına almak. Per. Kriteri : Faaliyet 1.4.4: 2018 yılı sonuna kadar İl Turizm Envanterini çıkarmak. Faaliyet 1.4.5: Hedef 1.5: İldeki Turizm Etkinliklerinin Sürdürülebilirliğini Sağlamak. Hedef 1.6: Faaliyet 1.6.1: Her yıl ilde turizmin bütün yıla yayılmasını sağlamak için dağ turizmi, sağlık turizmi vb. turizm çeşitlerini desteklemek ve ilgili kuruluşlarla iş birliği ve koordinasyonu sağlamak. Per. Kriteri : Faaliyet 1.6.2: Her yıl İlimiz, Çamardı İlçesinde Türkiye Dağcılık Federasyonuyla ortaklaşa Dağ Turizmi Festivali organize etmek. Per. Kriteri :

7 Faaliyet 1.6.3: 2015 yılı içinde İlimiz, Ulukışla İlçesi, Çiftehan Köyünde ve Merkeze bağlı Nar Köyünde bulunan tesislerde dönüşümlü olarak İl Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa Sağlık ve Termal Turizm Çalıştayı düzenlemek. Per. Kriteri : Faaliyet 1.6.4: 2016 yılı içinde İlimiz, Çamardı İlçesinde Orman Şube Müdürlüğü ve Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu ile ortaklaşa Av Turizmi Çalıştayı organize etmek. Per. Kriteri : Faaliyet 1.6.5: 2017 yılı içinde İlimizde İnanç Turizmi Çalıştayı organize etmek. Per. Kriteri : Faaliyet 1.6.6: Ne zaman İlimiz, Ulukışla İlçesi, Aladağlarda bulunan Meydan Yaylasına çıkan yolun düzenlenmesi ve şehirlerarası yollara yönlendirme levhalarının konulması için ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulunmak. Per. Kriteri : Faaliyet 1.6.7: Her yıl bahar aylarında, amatör ve profesyonel kategorilerde olmak üzere Aladağlar ve Bolkar Dağlarında Foto Safari düzenlemek. Per. Kriteri : Hedef 1.7: İlde Nitelikli Konaklama, Yeme-İçme, Eğlence, Termal Ve Benzeri Tesislerin Sayısını Artırmak Ve Mevcut Tesislerin Gelişim Ve Modernizasyonu İçin Çalışmalar Yapmak. Faaliyet 1.7.1: 2016 yılı içinde Niğde Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle İlde bulunan turizm ile ilgili sektör çalışanlarına eğitim vermek. Per. Kriteri : Faaliyet 1.7.2: Her yıl İl Turizm Konseyince alınan kararlardan kurumumuzu ilgilendirenleri gereği yapılmak üzere Bakanlığımıza teklifte bulunmak. Per. Kriteri : Faaliyet 1.7.3: Her yıl İlgili kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, oteller, seyahat acentaları, yeme içme tesisleri, dernek ve vakıflarla düzenli olarak bir araya gelip ilde turizmin gelişmesi ve turizm bilinci oluşması için ortak çalışmalar yapmak. Per. Kriteri : Faaliyet 1.7.4: Ne zaman Turizm İşletme Belgeli tesis sayısının ve mevcut konaklama tesislerinin yatak kapasitesinin arttırılması için turizm teşvikleri hakkında yatırımcıları bilgilendirmek. Per. Kriteri : AMAÇ 2:KÜLTÜR VE TURİZM DEĞERLERİNİN TANITILMASINI SAĞLAMAK. Hedef 2.1:Yöresel Kültürümüzü Tanıtmak. Faaliyet 2.1.1: Her yıl Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde Niğde Günlerini düzenlemek.

8 Per. Kriteri : Faaliyet 2.1.2: 2015 yılı sonuna kadar Niğde İli Halk Kültürü ve Edebiyatta Niğde adlı eserleri tamamlayarak yayınlamak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.1.3: 2016 yılında Derlemeci Müzikolog Halit Ongan ve İz Bırakanlar adlı yayınları hazırlamak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.1.4: Ne zaman detaylandırmalı İl Müdürlüğü nün internet sitesinde ilin yöresel kültürü ile ilgili tanıtıcı içerik yayınlamak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.1.5: yılı içerisinde İl merkezinde Kültür-Sanat Sokağı oluşturmak için girişimlerde bulunmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.1.6: Ne zaman Ulusal televizyon kanallarında ilin kültürel değerlerini tanıtıcı programlar yapılması için girişimlerde bulunmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.1.7: Ne zaman İl genelinde her yıl Yöresel Türküler Yarışması düzenlemek. Per. Kriteri : Faaliyet 2.1.8: Ne Zaman İl genelinde her yıl Yöresel Yemek Yarışması düzenlemek. Per. Kriteri : Faaliyet 2.1.9: Her yıl Fotoğraflarla Niğde Kültürü adlı yayını, güncelleyerek bastırmak Per. Kriteri : Hedef 2.2:İldeki turizm değerlerini tanıtmak. Faaliyet 2.2.1: 2015 yılında Niğde Müzesi, Gümüşler Manastırı, Niğde Kalesi, Andaval Kilisesi ile ilgili tanıtıcı broşürler ve Niğde Tanıtım CD si bastırmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.2.2: Her yıl Emitt (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Ve Seyahat Fuarı) e katılmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.2.3: Her yıl Fotoğraflarla Niğde Turizmi adlı yayını, güncelleyerek bastırmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.2.4: Her yıl dünyada ve Avrupa da turizm sektörü ile ilgili gelişmeler ve eğilimler doğrultusunda ülkemize gelen turist profili ve tercihleri dikkate alınarak ilimiz kültür ve turizm varlıklarının tanıtıldığı Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Almanca broşürler hazırlamak.

9 Per. Kriteri : Faaliyet 2.2.5: Her yıl ilimiz kültür ve turizm varlıklarına ilişkin hazırlanan broşür ve tanıtım materyallerini Bakanlığımıza, ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarına, halka, esnafa ve 81 İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri ne dağıtmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.2.6: yılları arasında turizm varlıklarına ilişkin belgeseller, tanıtım filmleri, gezi rehberleri ve reklam filmlerinin TRT işbirliğiyle hazırlanmasını ve bu programların düzenli bir biçimde TRT, bölgesel, ulusal ve uluslararası yayın yapan televizyon kanallarında yayınlanmasını sağlamak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.2.7: Ne zaman Niğde Üniversitesi Rektörlüğünce, yurt içi ve yurt dışında yapılacak etkinliklerde kullanılmak üzere ili tanıtıcı materyalleri ile destek olmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.2.8: Her yıl turizm işletmeleri, sektör temsilcileri ve kamu kurumları ile ortak reklam ve tanıtım yapmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.2.9: Her yıl ilimizde turizm farkındalığı yaratmak ve turizmi cazip hale getirmek için Turizm Haftasında turistik ürün ve hizmetlerin indirimli satışını sağlamak için işletmeler ile iş birliğine girmek. Per. Kriteri : Faaliyet : yılları arasında Toplumda koruma-kullanma ve sürdürülebilir turizm bilincinin oluşması için ilimiz kültür ve turizm varlıklarının minyatürlerinin de yer alacağı, doğa ile bütünleşen bir Kültür ve Turizm Parkı oluşturulması için ilgili kurumlar ile birlikte çalışmalar yapmak. Per. Kriteri : Faaliyet : Her yıl Medeniyetlerin Yaşatıldığı Şehir sloganı ile ilimiz merkezinde kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversite, STK lar ve halkın katılımıyla bir turizm şenliği düzenlemek. Per. Kriteri : Faaliyet : Her yıl ilgili kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversite, STK lar, sektör temsilcileri ile bir araya gelip ilimiz turizmini geliştirmek için çalıştay düzenlemek. Per. Kriteri : Faaliyet : Ne zaman Niğde de bulunan alternatif tur güzergâhlarının Kapadokya tur güzergâhlarına eklenmesini sağlamak amacıyla tur operatörleri ve seyahat acentaları nezdinde girişimlerde bulunmak. Per. Kriteri :

10 Faaliyet : 2015 yılında alternatif turizm çeşitleri ile ilgili tanıtıcı broşür ve materyaller bastırmak. Per. Kriteri : Faaliyet : Her yıl Nisan tarihlerinde kutlanan Turizm Haftası nda kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, üniversite, sektör temsilcileri ve STK lar ve halkın katılımıyla her yıl turizm haftasında fotoğraf sergisi, konser, yarışma ve benzeri etkinlikler yapmak. Per. Kriteri : Faaliyet : 2015 yılında Müdürlüğümüz internet sitesinde ilimiz kültür ve turizm varlıklarının tanıtılması ve sektörle ilgili her türlü bilgi ve verilere kolay ulaşımı sağlamak. Per. Kriteri : Faaliyet : Her yıl Niğde Müzesi ve Gümüşler Manastırı na tur getiren seyahat acentaları ve gelen turist gruplarının ülkelerinin istatistiğini çıkarmak. Per. Kriteri : Faaliyet : Her yıl eğitim öğretim yılı sonunda diğer illerde okuyan ortaöğretim kurumu öğrencilerine yönelik ilimize kültür gezileri düzenlenmesi için ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulunmak. Per. Kriteri : Hedef 2.3:Taşınır-Taşınmaz Kültür Ve Tabiat Varlıklarını Tanıtmak. Faaliyet 2.3.1: 2019 yılı sonuna kadar İlimiz genelindeki tescilsiz taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunca tescil edilmesi sonrasında yeni Niğde Kültür Envanteri yayınını çıkarmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.3.2: 2017 yılı sonuna kadar Müzede bulunan eserleri tanıtmak amacıyla Müze Kataloğunu hazırlamak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.3.3: 2015 yılı sonuna kadar İlimizde kazı yapan kazı ekiplerine hazırlatılacak, kazı alanları ile ilgili bilgilendirme broşürlerini bastırmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.3.4: 2016 yılı kazı mevsiminde İlimizde kazı yapılan ve bilgilendirme panosu ve yönlendirme levhası olmayan alanlarla ilgili kazı yapan ekiplere bilgilendirme panosu ve yönlendirme levhası hazırlatılması ve gerekli yerlere konulması için girişimlerde bulunmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.3.5: 2015 yılı içerisinde Gümüşler Manastırı için yeni bilgilendirme panosu yaptırmak. Per. Kriteri :

11 Faaliyet 2.3.6: Ne zaman İl merkezinde bulunan ve müzenin yerini gösteren yönlendirme tabelalarının sayısının arttırılması için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde girişimlerde bulunmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.3.7: Ne zaman Niğde ye ulaşımı sağlayan şehirlerarası yollara müze ve ören yerlerini tanıtıcı tabelalar asılması için kurum, kuruluş ve ticari firmalar nezdinde girişimlerde bulunmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.3.8: Ne zaman İlde bulunan tescilli taşınmaz kültür varlıklarını tanıtıcı levhalar asılması için mülkiyet sahibi kurum ve kuruluşlar nezdinde girişimlerde bulunmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.3.9: Ne zaman Kültür Merkezi binasının girişine uygun ölçülerde Afiş Değiştiricili Megalight (billboard) yapılarak Niğde nin önemli turistik değerlerinin tanıtımını yapmak. Per. Kriteri : Faaliyet : Ne zaman Niğde Kalesinden Dağlara lazer ışıkları ile Niğde nin önemli turistik değerlerinin yansımasını yaparak tanıtımını yapmak. Per. Kriteri : Hedef 2.4:Taşınır-Taşınmaz Kültür Varlıkları İle İlgili Bilimsel Yayınlar Yapmak Ve Yapanlara Yardımcı Olmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.4.2: 2016 yılı sonuna kadar İlimiz genelinde tespiti yapılan eski mezar taşlarının bulunduğu yayın çalışmasını bastırmak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.4.3: 2016 yılı sonuna kadar Müzede bulunan hat levhaları ile ilgili yayın çalışmasını hazırlamak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.4.4: 2016 yılından başlamak üzere her yıl Niğde Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü işbirliğiyle ilimizde yapılan kazı ve araştırmalarla ilgili Niğde İli, Kazı ve Araştırmaları Konferansı düzenlemek ve bunları bir yayında toplamak. Per. Kriteri : Faaliyet 2.4.5: Ne zaman Niğde Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan Uluslararası Dil Tarih ve Kültür Sempozyumuna müzeyi temsilen en az iki bildiri ile katılım sağlamak. Per. Kriteri : AMAÇ 3:İLİN KÜLTÜREL GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAK.

12 Hedef 3.1:Vatandaşların Kütüphanelerden yararlanması için gerekli tedbirleri almak ve uygulamak. Faaliyet 3.1.1: Ne zaman İl bazında çeşitli kurumların kütüphane ve kitaplık oluşturmalarında materyal ve teknik hizmet desteği sağlamak. Per. Kriteri : Faaliyet 3.1.2: Ne zaman Edebiyat Müze Kütüphanesi kurmak için girişimlerde bulunmak. Per. Kriteri : Faaliyet 3.1.3: Ne zaman İl merkezinde Çocuk Kütüphanesi kurulması için girişimlerde bulunmak. Per. Kriteri : Hedef 3.2:İldeki kütüphanelerin koleksiyonlarını zenginleştirmek ve okuyucu sayısını arttırmak. Faaliyet 3.2.1: Her yıl imza günleri düzenlemek. Per. Kriteri : Faaliyet 3.2.2: Her yıl okullarda kütüphaneyi tanıtıcı ve kütüphane kullanımını öğretici etkinlikler düzenlemek. Per. Kriteri : Faaliyet 3.2.3: Her yıl Kütüphaneye dikkat çeken afişler hazırlayıp kent ışıklarında (bilboard) sergilemek. Per. Kriteri : Faaliyet 3.2.4: Ne zaman Anayol ve kavşaklara kütüphane levhaları koymak. Per. Kriteri : Faaliyet 3.2.5: Her yıl yerel gazete ve televizyonda kütüphaneyi tanıtıcı programlar yapmak. Per. Kriteri : Faaliyet 3.2.6: Her yıl kütüphaneyi tanıtıcı ayraç, çanta, kalem yaptırarak okuyuculara dağıtmak. Per. Kriteri : Faaliyet 3.2.7: Ne zaman Kütüphaneleri çocuklara sevdirmek amacıyla kreş, yetiştirme yurdu ve anaokullarıyla işbirliği halinde İl Halk ve İlçe Kütüphanelerinde masal okuma saatleri düzenlemek. Per. Kriteri :

13 Faaliyet 3.2.8: Ne zaman Lise-Üniversite öğrencileri ve emeklilerden gönüllü çalışanlar grubu oluşturmak. Per. Kriteri : Faaliyet 3.2.9: Ne zaman Toplu taşıma araçlarında kütüphane ve etkinlikleri ile ilgili duyurular yapmak. Per. Kriteri : Faaliyet : Ne zaman Gençlerin hayalindeki kütüphaneyi tasarlama yarışmaları düzenlemek. Per. Kriteri : Faaliyet : Her yıl 81 İl Kitap Okuyor kampanyası çerçevesinde kitap okuma etkinliği düzenlemek. Per. Kriteri : Hedef 3.3:Kültürel ve Sosyal etkinlikler düzenlemek Hedef 3.4: Faaliyet 3.4.1: Her yıl Devlet Tiyatroları sanatçıları tarafından en az iki oyunun ilimizde gösterime sunulmak üzere Bakanlığa teklifte bulunmak. Per. Kriteri : Faaliyet 3.4.2: Her yıl Bakanlığımız sanatçıları tarafından ilimizde en az iki konser verilmesi için teklifte bulunmak. Per. Kriteri : Faaliyet 3.4.3: Her yıl ilde belirlenecek beş (5) köy veya kasabalarda yaşayan yaşlı vatandaşlara rehber eşliğinde müze ve ören yerlerini gezdirmek. Per. Kriteri : Faaliyet 3.4.4: Her yıl Bor yaşlı bakım evinde kalan vatandaşlara rehber eşliğinde müze ve ören yerlerini gezdirmek. Per. Kriteri : Faaliyet 3.4.5: Ne zaman Müdürlüğümüz sorumluluğunda açılan kurslarda üretilen ürünleri sergilemek. Per. Kriteri : Faaliyet 3.4.6: Her yıl Mahalli Sanatçılar günü düzenlemek. Per. Kriteri : AMAÇ 4:İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN KURUMSAL KAPASİTESİNİN VE ALTYAPISININ GÜÇLENMESİNİ SAĞLAMAK.

14 Hedef 4.1:İl Müdürlüğü ve bağlı birimlerinin uzman personel sayısının artırılması için çalışmalar yapmak. (Hedef Olamaz.) Faaliyet 4.1.1: Ne zaman Tüm birimlerde insan gücü planlamasının yapılarak ihtiyaç duyulan sayı ve nitelikte personel istihdamının sağlanması için Bakanlığa teklifte bulunmak. Per. Kriteri : Hedef 4.2:İl Müdürlüğü ve bağlı birimlerinin mevcut personelinin gelişimini sağlayıcı eğitimler düzenlemek, performansını artırıcı çalışmalar yapmak. Faaliyet 4.2.1: Her yıl etkin hizmet içi eğitim programları düzenlemek. Per. Kriteri : Faaliyet 4.2.2: Ne zaman Liyakat, kariyer ve sınıflandırma ilkeleri çerçevesinde kurum kültürünü oluşturmak. Per. Kriteri : Faaliyet 4.2.3: Ne zaman Personele değişime ve gelişime açık bir görev anlayışını benimsetmek. Per. Kriteri : Faaliyet 4.2.4: Her yıl personel memnuniyet anketleri yapmak ve çalışanların taleplerini değerlendirmek. Per. Kriteri : Faaliyet 4.2.5: Ne zaman Yabancılara hizmet veren kurum personeline ücretsiz yabancı dil eğitimi verilmesi için ilgili kurumlar nezdinde girişimde bulunmak. Per. Kriteri : Per. Kriteri : Per. Kriteri : Faaliyet 4.2.6: Ne zaman Verimliliği artırmak için çalışmalarında başarılı olan personellere başarı ve üstün başarı belgesi verilmesi için ilgili makamlara teklifte bulunmak. Per. Kriteri : Hedef 4.3:İl Müdürlüğünün ve bağlı birimlerinin fiziki koşullarını iyileştirici ve teknolojik altyapısını güçlendirici çalışmalar yapmak. Faaliyet 4.3.1: Ne zaman Fiziksel yapı donanım ve teknolojik altyapı ihtiyaçlarını karşılayarak çalışma verimliliğini artırmak. Per. Kriteri : Faaliyet 4.3.2: Ne zaman Hizmet binası olmayan ve yetersiz olan birimlere hizmet binası yapımının yatırım programına alınması için Bakanlığa teklifte bulunmak. Per. Kriteri :

15 Not: Kısaltmalar bölümü oluşturulacak

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2017 2019) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

KARADENİZ HAVZASINDAKİ TURİZM GÜZERGAHLARI Projesi

KARADENİZ HAVZASINDAKİ TURİZM GÜZERGAHLARI Projesi KARADENİZ HAVZASINDAKİ TURİZM GÜZERGAHLARI Projesi TR11C1.01-02/354 3.04.2015 Turizm Platformu Toplantısı/ EDİRNE Karadeniz Havzası Sınırötesi İşbirliği Programı Text PROJE ORTAKLARI ENPI Ortakları: Orta

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2014 2016) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme 03-04 Eylem Planı Ek- ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU İl düzeyinde Mesleki ve Teknik Eğitimde Tanıtım ve Yöneltme

Detaylı

AYDIN TURİZM ÇALIŞTAYI RAPORU

AYDIN TURİZM ÇALIŞTAYI RAPORU AYDIN TURİZM ÇALIŞTAYI RAPORU 2 Mayıs 2013 tarihli Perşembe günü Kuşadası Korumar Otel de gerçekleştirilen çalıştay saat 10:00 da başlamıştır. Toplantıya Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ADÜ Turizm

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2017 YILI FAALİYET PROGRAMI

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2017 YILI FAALİYET PROGRAMI KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2017 YILI FAALİYET PROGRAMI PAYDAŞLARIMIZ Stratejik Amaç 1: KAYHAM ın Kayseri konulu kitap koleksiyonunu zenginleştirmek. Hedef 1: 2017 yılı sonuna kadar farklı kaynaklardan

Detaylı

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ ANTALYA İL EYLEM PLANI

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ ANTALYA İL EYLEM PLANI SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ ANTALYA İL EYLEM PLANI ÇALIŞMA ALANI MÜDAHALE AKTİVİTE SÜRE UYGULAYICI İHTİYAÇ KAYNAK RİSK ALTINDAKİ ÇOCUKLARA ULAŞMA / SOSYAL MOBİLİZASYON

Detaylı

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - Bu yönetmelik, Bursa Nilüfer Belediyesi Müdürlüğü görev ve çalışma esaslarını

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

2016 Ankara Mali Destek Hibeleri

2016 Ankara Mali Destek Hibeleri 2016 Ankara Mali Destek Hibeleri Ankara Kalkınma Ajansı, 2015 yılı ikinci teklif çağrısı kapsamında üç ayrı mali destek programı ile toplam 21.000.000 TL tutarında desteği aşağıda belirtildiği şekilde

Detaylı

2016 YILI İŞ/EYLEM PLANI

2016 YILI İŞ/EYLEM PLANI AMAÇ 1. SÜRDÜRÜLEBİLİR İŞ HAYATINA YÖNELİK AMAÇLAR Stratejik Hedef Strateji Faaliyetler Göstergeleri Hedef Dokümantasyon Kayıt 1.1.1. Ulaşım ve Lojistik Olanaklarını Niğde ye Hava Alanı Yapılmasını Sağlamak

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak Kurumsal Yapının Güçlendirilmesine İlişkin Amaç Stratejik Amaç 1.1 Borsanın Kurumsal Yönetim Yaklaşımı ile Yönetilmesi Hedef 1.1.1 Borsada Kurumsal Yönetim İlkeleri Konusunda Farkındalık Oluşturmak Strateji

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI Tel: 0(352) 437 49 37 PAYDAŞLARIMIZ KAYHAM STRATEJİK PLANINDA 2015 YILI İÇİN PLANLANAN FAALİYETLER Stratejik Amaç 1: KAYHAM ın Kayseri konulu kitap

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Kalitesini Arttırmak HEDEF 1.1. Lisans programlarına kabul edilen öğrencilerin niteliklerini artırmak. HEDEF 1.2. Öğretim

Detaylı

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 )

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 ) EĞİTİME DESTEK HİZMETLERİ KURUMSAL YAPININ İYİLEŞTİRİLMESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM EĞİTİM-ÖĞRETİM 1 ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK BAŞARILARINI ARTTIRMAK DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU PLAN- HEDEF LUK TABLOSU TEMA AMAÇ HEDEFLER

Detaylı

AKHİSAR TİCARET BORSASI

AKHİSAR TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: HEDEF 1.1 HEDEF 1.2 HEDEF 1.3 HEDEF 1.4 Üyeler ile iletişim verimliliğini arttırmak Üyelerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak Üyelere danışmanlık hizmeti sunmak Lobi

Detaylı

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu (ECZACILIK FAKÜLTESİ) A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının niteliğinin 2021

Detaylı

TEMA 1 İZLEME VE DEĞERLENDİRME MEVCUT DURUM ÜST POLİTİKA BELGELERİ. Durum (2015) Hedef. Mali Kaynak Sorumlu. Gerçekleşme Durumu

TEMA 1 İZLEME VE DEĞERLENDİRME MEVCUT DURUM ÜST POLİTİKA BELGELERİ. Durum (2015) Hedef. Mali Kaynak Sorumlu. Gerçekleşme Durumu 218 217 216 Durum (215) 911 689 SH1 163 15 21 4 149 25 SH2 İDARE Bkz: Güngören Halk Eğitim Merkezi Stratejik Planı 215-219 Sayfa=23,24 Bkz: Güngören Halk Eğitim Merkezi Stratejik Planı 215-219 Sayfa=3

Detaylı

Doğu Anadolu Turizm Geliştirme Projesi (DATUR)

Doğu Anadolu Turizm Geliştirme Projesi (DATUR) Doğu Anadolu Turizm Geliştirme Projesi (DATUR) 1. Dönem İlerlemesi ve 2. Dönem Önerileri Proje neyi hedefledi? Temel vurgu Çoruh vadisinde turizm aracılığıyla yerel ekonomik kalkınmanın sağlanması için

Detaylı

YÖNETMELİK DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI /KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI /KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Kabul Tarihi..: 03/ 08 / 2010 Kanun No : 5393 Madde No...: 15-18 Meclis Sayı No..: 56 YÖNETMELİK DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI /KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ AMAÇ KAPSAM DAYANAK BİRİNCİ

Detaylı

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BİRLİĞİN VİZYONU Akdeniz Belediyeler Birliği, Yerel Yönetimler Reformu ve AB ile bütünleme süreçlerine destek sağlayan, hizmetlerinde kalite, verimlilik ve güvenirliği esas

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET PROGRAMI

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET PROGRAMI KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET PROGRAMI PAYDAŞLARIMIZ Stratejik Amaç 1: KAYHAM ın Kayseri konulu kitap koleksiyonunu zenginleştirmek. Hedef 1: 2016 yılı sonuna kadar farklı kaynaklardan

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) 2018 Yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) 2018 Yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının

Detaylı

Üye memnuniyet ve ihtiyaç anketi yapılması. Üye memnuniyet seviyesinin geliştirilmesine yönelik çalışma sayısı. %80 ve üzeri memnuniyet sağlamak

Üye memnuniyet ve ihtiyaç anketi yapılması. Üye memnuniyet seviyesinin geliştirilmesine yönelik çalışma sayısı. %80 ve üzeri memnuniyet sağlamak STRATEJĠK AMAÇ 1: ÜYE ĠHTĠYAÇ VE BEKLENTĠLERĠNĠ KARġILAMAK ÖNCÜ KURUM OLMAK Stratejik Hedef HEDEF 1.1 Hizmet ÇeĢitliliğinin Artırılması HEDEF 1.2 Hizmet Kalitesinin Artırılması Stratejik Faaliyetler Faaliyet

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI. 2008 Yılı Kurumsal Mali Durum Ve Beklentiler Raporu

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI. 2008 Yılı Kurumsal Mali Durum Ve Beklentiler Raporu KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 2008 Yılı Kurumsal Mali Durum Ve Beklentiler Raporu Temmuz 2008 GİRİŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki idarelerin,

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı

T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Sinop Yatırım Destek Ofisi Ara Faaliyet Raporu 01.01.2011 30.06.2011 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... i TABLOLAR LİSTESİ... ii 1. Sinop Yatırım Destek Ofisine İlişkin Genel

Detaylı

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER MAYIS. STRATEJİK HEDEFLER ÇALIŞTAYI NEDEN BURDAYIZ? AMACIMIZ, DERNEĞİN AMAÇLARINA ULAŞMASI İÇİN UZUN VADELİ, ORGANİZE, PLANLI VE ORTAK DAVRANIŞLARLA SİSTEMATİK BİR GÜÇ

Detaylı

BEŞİNCİ BÖLÜM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BEŞİNCİ BÖLÜM

BEŞİNCİ BÖLÜM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BEŞİNCİ BÖLÜM BEŞİNCİ BÖLÜM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BEŞİNCİ BÖLÜM Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Görev, Yetki ve Sorumlulukları ile Çalışma

Detaylı

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 STRATEJİK AMAÇ 1 STRATEJİK Stratejik plandaki hedeflere yenilerini ekleyerek İş Planları ile takibini sağlamak TSE ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi nin Gerektirdiği Standartları

Detaylı

İKİNCİ KISIM. Amaç ve Hukuki Dayanak

İKİNCİ KISIM. Amaç ve Hukuki Dayanak ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI GÖREV, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ KISIM Amaç ve Hukuki Dayanak Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı; Strateji Geliştirme

Detaylı

Bu rapor, 6085 sayılı Sayıştay Kanunu uyarınca yürütülen düzenlilik denetimi sonucu hazırlanmıştır.

Bu rapor, 6085 sayılı Sayıştay Kanunu uyarınca yürütülen düzenlilik denetimi sonucu hazırlanmıştır. T..C.. SAYIIŞTAY BAŞKANLIIĞII KÜLTÜR VE TURİİZM BAKANLIIĞII 2012 YIILII DENETİİM RAPORU EYLÜL 2013 T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI 06100 Balgat / ANKARA Tel: 0 312 295 30 00; Faks: 0 312 295 40 94 e-posta: sayistay@sayistay.gov.tr

Detaylı

ANKARA KALKINMA AJANSI 2012 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI

ANKARA KALKINMA AJANSI 2012 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI ANKARA KALKINMA AJANSI 2012 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI Ankara Kalkınma Ajansı, 2012 yılı teklif çağrısı kapsamında, mali destek programı ile dört ayrı başlıkta toplam 27.000.000 TL tutarında destek sağlayacaktır.

Detaylı

Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi Kruvaziyer Liman Çalıştayı 30 Nisan 2014 Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi

Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi Kruvaziyer Liman Çalıştayı 30 Nisan 2014 Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi Sayın Vali Yardımcısı, Sayın Belediye Başkanları, Deniz Ticaret Odalarının Sayın Temsilcileri; Değerli Konuklar, Kıymetli Basın mensupları, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Fethiye Kruvaziyer

Detaylı

Program Koordinatörü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Program Koordinatörü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Onuncu Kalkınma Planı (2014-2018) KAMU ALIMLARI YOLUYLA TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE YERLİ ÜRETİM PROGRAMI EYLEM PLANI Program Koordinatörü Bilim, Sanayi ve Teknoloji KASIM 2014 KAMU ALIMLARI YOLUYLA TEKNOLOJİ

Detaylı

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Belediye Tiyatro Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Belediye Tiyatro Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - Madde 2 - Nilüfer Belediyesi, Müdürlüğü, Anayasa nın güvence altına aldığı

Detaylı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkalığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkalığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkalığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü 1 PROJE HEDEFLERİ 2013 Kültür sanat yolunu hem kapsam hem içerik olarak zenginleştirip, uygun tanıtım

Detaylı

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Bursa Turizm İhtisas Komisyonu Toplantısı 29.05.2013

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Bursa Turizm İhtisas Komisyonu Toplantısı 29.05.2013 2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Bursa Turizm İhtisas Komisyonu Toplantısı 29.05.2013 Küresel Turizm Sektörü Dünya daki turist sayısı 2011 yılında bir önceki yıla göre % 4,6 ve 2012 de %4 artışla 1,035 milyar

Detaylı

MMKD Stratejik İletişim Planı Araştırma Sonuçları

MMKD Stratejik İletişim Planı Araştırma Sonuçları MMKD Stratejik İletişim Planı Araştırma Sonuçları 29 Mayıs 2013 tarihinde MMKD Stratejik İletişim Planı nı oluşturmak amacıyla bir toplantı yapıldı. Toplantının ardından, dernek amaç ve faaliyetlerinin

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ Kültür İşleri Birimi Sosyal İşler Birimi Yazı İşleri ve Arşiv Birimi Temizlik Hizmetleri Birimi YETKİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI - İl Özel İdareleri bünyesindeki kültür varlıklarının

Detaylı

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLĞİ 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLĞİ 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLĞİ 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI Akdeniz Belediyeler Birliği, üyelerine üst düzey hizmet sunan, yerel ölçekteki Reform süreçlerine ve Ülkemizin AB ile bütünleşme sürecine destek

Detaylı

KAYHAM STRATEJĐK PLANINA GÖRE 2011 YILINDA GERÇEKLEŞTĐRĐLEN FAALĐYETLER

KAYHAM STRATEJĐK PLANINA GÖRE 2011 YILINDA GERÇEKLEŞTĐRĐLEN FAALĐYETLER KAYHAM STRATEJĐK PLANINA GÖRE 2011 YILINDA GERÇEKLEŞTĐRĐLEN FAALĐYETLER PAYDAŞLARIMIZ KAYHAM STRATEJĐK PLANINDA 2011 YILI ĐÇĐN PLANLANAN VE GERÇEKLEŞTĐRĐLEN FAALĐYETLER Stratejik Amaç 1: Kurumsal Kimlik

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON YÖNETİMİ PROSEDÜRÜ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON YÖNETİMİ PROSEDÜRÜ Başkanlığı Sayfa No : 1 / 5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, Başkanlığa bağlı Merkez Kütüphane ve Nadir Eserler Kütüphanesinde yürütülen kütüphanecilik, bilgi-belge hizmetlerinin uluslararası standartlara

Detaylı

MAMAK LALAHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MUDURLUĞU MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNELTME EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EYLEM PLANI

MAMAK LALAHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MUDURLUĞU MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNELTME EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EYLEM PLANI MAMAK LALAHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MUDURLUĞU MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNELTME 2017- EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EYLEM PLANI 0 ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU FTK İNLİ K NO 1 Okul düzeyinde

Detaylı

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU FAKÜLTE/BÖLÜM ADI: STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU Stj. Amaç No Hedef No Faaliyet No Performans no Stratejik Amaç / Hedef / Faaliyet Tanımı 2008 mevcut durum 2009 2010 2011 2012 2013 Faaliyet

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı. Stratejik Planlama Çalışmaları

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı. Stratejik Planlama Çalışmaları T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Stratejik Planlama Çalışmaları T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev, Çalışma

Detaylı

Seyitgazi ve Turizm Gürcan Banger

Seyitgazi ve Turizm Gürcan Banger Seyitgazi ve Turizm 31 Ağustos 2013 Seyitgazi 2 Elimizde ne var? Seyitgazi, ağırlıklı potansiyel olarak değerlendirilmeyi bekleyen inanç turizmi, tarih turizmi, doğa ve köy turizmi, dış alan sporları turizmi

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER VE MUHTARLIKLAR DAİRESİ TANITIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam

Detaylı

GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması.

GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması. GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması. Faaliyetler Zamanlama Finansman /bütçe İşbirliği yapılacak kurum kuruluşlar İzleme değerlendirme

Detaylı

X Faaliyet Örnek Girişimcileri Üyelerle Buluşturmak

X Faaliyet Örnek Girişimcileri Üyelerle Buluşturmak Borsa Meclisi Yönetim Kurulu Genel Sekreter Kalite/Akreditasyon Basın Yayın Bilgi İşlem Sorumlusu İnsan Kaynakları/ Personel Politika Temsil Tescil Muamelat Sayfa 1 / 5 2017 yılı iş planı faaliyet sorumlular

Detaylı

DEFNE BELEDĠYESĠ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

DEFNE BELEDĠYESĠ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak DEFNE BELEDĠYESĠ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ Amaç BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Madde 1: Bu yönetmeliğin amacı; Defne Belediye Başkanlığı Çevre

Detaylı

TARİHİ ALANDA YER ALAN MÜZE, TANITIM VE SİMÜLASYON MERKEZLERİ İLE ÖREN YERLERİNE GİRİŞLERDE UYGULANACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNERGE

TARİHİ ALANDA YER ALAN MÜZE, TANITIM VE SİMÜLASYON MERKEZLERİ İLE ÖREN YERLERİNE GİRİŞLERDE UYGULANACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNERGE TARİHİ ALANDA YER ALAN MÜZE, TANITIM VE SİMÜLASYON MERKEZLERİ İLE ÖREN YERLERİNE GİRİŞLERDE UYGULANACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNERGE Kapsam Madde 1- Bu yönerge, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi

Detaylı

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı, Kütahya Belediyesi

Detaylı

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay)

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay) KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ Faaliyet 3.1. KURUMSAL GELİŞİM VE YÖNETİM 3.1.1. Alt Faaliyetler 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sorumlu Uygulama İnsan Kaynakları ve Kurumsallaşmaya İlişkin Faaliyetler Uzman

Detaylı

EĞİTİMDE SİVASİ HAREKETİ. Ders ister isen oku kitab-ı vahdeti / Bir harfi içinde cümle ulûm bir varak değil. Şems-i SİVASİ

EĞİTİMDE SİVASİ HAREKETİ. Ders ister isen oku kitab-ı vahdeti / Bir harfi içinde cümle ulûm bir varak değil. Şems-i SİVASİ Ders ister isen oku kitab-ı vahdeti / Bir harfi içinde cümle ulûm bir varak değil. Şems-i SİVASİ İLETİŞİM ve İŞBİRLİĞİ SEVGİ SEVGİ ve saygıyı esas alan, değerlerimize saygılı, farklılıklarımızı zenginlik

Detaylı

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI Anatolian History and Culture Tourism Fair 01-04 KASIM 2012 KAYSERİ DÜNYA TİCARET MERKEZİ SUNUŞ Anadolu tarihi dendiği zaman tarihi yalnız yalın anlamı ile değil kentin

Detaylı

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Eskişehir Turizm İhtisas Komisyonu Toplantısı. 10.04.2013 Anadolu Üniversitesi

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Eskişehir Turizm İhtisas Komisyonu Toplantısı. 10.04.2013 Anadolu Üniversitesi 2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Eskişehir Turizm İhtisas Komisyonu Toplantısı 10.04.2013 Anadolu Üniversitesi Küresel Turizm Sektörü Dünya daki turist sayısı 2011 yılında bir önceki yıla göre % 4,6 ve 2012

Detaylı

PERFORMANS VERİLERİ DEĞERLENDİRME TABLOSU

PERFORMANS VERİLERİ DEĞERLENDİRME TABLOSU PERFORMANS VERİLERİ DEĞERLENDİRME TABLOSU İdare Adı Harcama Birimi Adı 38.44 - AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Kurum Geneli Performans Hedefi Program döneminin birinci yılı içerisinde Avrupa Üniversiteler

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/07/2014-12620

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/07/2014-12620 Evrak Tarih ve Sayısı: 01/07/2014-12620 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü *BENUBML7* Sayı : 31850582-612.01.01- Konu: Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ w w w. o h u. e d u. t r NİĞDE Anadolu nun ortasında yer alan Niğde, karayolu ve demiryolu ulaşımı bakımından son derece elverişli bir konuma sahiptir. Kapadokya Bölgesi nin

Detaylı

BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ

BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ BÖLÜM 3 STRATEJİK ALANLAR, AMAÇLAR, HEDEFLER, STRATEJİLER VE PERFORMANS GÖSTERGELERİ BÖLÜM 3. Stratejik Alanlar,Amaçlar, ler,stratejiler ve Performans Göstergeleri STRATEJİK ALAN 1. Eğitim- Öğretim Alanı

Detaylı

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Gelecek Turizmde Çoruh Vadisi Deneyimi

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Gelecek Turizmde Çoruh Vadisi Deneyimi Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Gelecek Turizmde Çoruh Vadisi Deneyimi 12.12.12 Atılım Üniversitesi, Ankara Pelin Kihtir Öztürk pelin.kihtir@undp.org UNDP Türkiye üç alanda çalışıyor: 1. Demokratik

Detaylı

ORDU TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK FAALİYET PLANI

ORDU TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK FAALİYET PLANI Sayfa No 1/5 FAALİYETLER BÜTÇE PLANLANAN UYGULAMA TARİHİ OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK 1.1.1 Borsa üyelerine yönelik, eğitim, seminer, konferans vb. düzenlemek.

Detaylı

Karacadağ Kalkınma Ajansı

Karacadağ Kalkınma Ajansı 1 Karacadağ Kalkınma Ajansı Karacadağ Kalkınma Ajansı, Diyarbakır ve Şanlıurfa illerini kapsayan TRC2 Bölgesinin sürdürülebilir kalkınmasını sağlamak üzere Bölgenin kaynak ve olanaklarının tespit edilmesine,

Detaylı

T.C. HAYRABOLU BELEDĠYE BAġKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL ĠġLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ

T.C. HAYRABOLU BELEDĠYE BAġKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL ĠġLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ T.C. HAYRABOLU BELEDĠYE BAġKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL ĠġLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: Bu yönetmeliğin amacı Kültür ve Sosyal

Detaylı

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI (2017-2018) Prof. Dr. Hülya DEMİR Mekânsal kullanım tanımları ve esasları (madde 5) i) Sosyal altyapı alanları (kentsel sosyal altyapı alanları) Birey ve toplumun kültürel, sosyal

Detaylı

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI ŞUBAT 1. Farklı Yeteneklere Sahip Öğrencilerin Tespit Edilmesi Öğrencilerin Yetenekleri keşfetmekmelerini Sağlamak Sınıf Rehber (06-10 ŞUBAT) 2. okuma saati planını hazırlamak ve her hafta planı uygulamaya

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, Rektörlüğe bağlı olarak görev yapan ve Rektör Yardımcısı

Detaylı

MALİ DESTEK PROGRAMI SAMSUN

MALİ DESTEK PROGRAMI SAMSUN Yeşil Yol Güzergâhındaki Kültür-Turizm ve Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi MALİ DESTEK PROGRAMI SAMSUN (Kar Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlar için) KAYS Üzerinden Son Başvuru: 26.03.2018 Saat 23:59

Detaylı

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1-

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLER

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLER TEPEBAŞI BELEDİYE MECLİSİNİN 08.10.2014 TARİH VE 159 SAYILI MECLİS KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. AMAÇ T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA

Detaylı

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Meclis Karar Numarası : 2014/112 Meclis Karar Tarihi : 11.09.2014 Yürürlüğe Girdiği Tarih : 16.09.2015

Detaylı

TÜRKĠYE TURĠZM KONSEYĠ VE TURĠZM MESLEKLERĠ KANUN TASLAĞI

TÜRKĠYE TURĠZM KONSEYĠ VE TURĠZM MESLEKLERĠ KANUN TASLAĞI TÜRKĠYE TURĠZM KONSEYĠ VE TURĠZM MESLEKLERĠ KANUN TASLAĞI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar MADDE 1 - a) Bu Kanunun amacı; Türkiye Turizm Konseyi nin kurulmasına, il merkezi ve ilçe düzeyinde teşkilatlanmasına

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

Diyarbakır Turizm Platformu

Diyarbakır Turizm Platformu Diyarbakır Turizm Platformu Diyarbakır Turizm Stratejisi 2011-2016 Eylem Planı 1 Turizm Yönetişiminde Koordinasyon ve İşbirliğinin Geliştirilmesi Diyarbakır ın Pazar İmajının ve Turizm Talebinin Geliştirilmesi

Detaylı

T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı

T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Çankırı Yatırım Destek Ofisi Ara Faaliyet Raporu 01.01.2011 30.06.2011 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... i TABLOLAR LİSTESİ... ii 1. Çankırı Yatırım Destek Ofisine İlişkin

Detaylı

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI 1. Amaç Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurullarının amacı, uyuşturucu ile mücadele sürecinde mevcut durumu tespit etmek ve hazırlanan eylem

Detaylı

KÜ LTÜ R VE TÜRİ ZM BAKANLİĞ İ DESTEKLERİ

KÜ LTÜ R VE TÜRİ ZM BAKANLİĞ İ DESTEKLERİ KÜ LTÜ R VE TÜRİ ZM BAKANLİĞ İ DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ Yurt Dışı Turizm Fuarlarına Katılımın ve Turizm Tanıtma ve Pazarlama Faaliyetlerinin Desteklenmesi Yurt dışında düzenlenen turizm

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ ÇEŞME SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ ÇEŞME SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ ÇEŞME SONUÇ RAPORU Tarih: 7 Ocak 2011 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 50 Katılımcı listesindeki Sayı: 46 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 5 Dağıtılan Belgeler:

Detaylı

YILLARA GÖRE İŞ EYLEM PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: ÜYE İHTİYAÇ VE BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYAN ÖNCÜ KURUM OLMAK

YILLARA GÖRE İŞ EYLEM PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: ÜYE İHTİYAÇ VE BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYAN ÖNCÜ KURUM OLMAK HEDEF 1.1 Hizmet Çeşitliliğinin Artırılması Faaliyet 1.1.1 Üye ihtiyaç analizinin gerçekleştirilme YILLARA GÖRE İŞ EYLEM PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: ÜYE İHTİYAÇ VE BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYAN ÖNCÜ KURUM OLMAK

Detaylı

2014-2023 İzmir Bölge Planı İlçe Toplantıları NARLIDERE

2014-2023 İzmir Bölge Planı İlçe Toplantıları NARLIDERE 2014-2023 İzmir Bölge Planı İlçe Toplantıları NARLIDERE 2014 2023 İzmir Bölge Planı Yönetişim Çerçevesi ve Süreç Tasarımı 2014-2023 İzmir Bölge Planlama Süreci Basın ve Bilgilendirme Toplantısı İlçe Toplantıları

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK (2)

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK (2) DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK (2) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

BOMONTİ TURİZM MERKEZİ

BOMONTİ TURİZM MERKEZİ BOMONTİ TURİZM MERKEZİ K - 32 - BOMONTİ TURİZM MERKEZİ - 33 - BOMONTİ TURİZM MERKEZİ - 34 - BOMONTİ TURİZM MERKEZİ - 35 - BOMONTİ TURİZM MERKEZİ - 36 - BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU YER BOMONTİ TURİZM MERKEZİ

Detaylı

YAPILAN İŞLER LİSTESİ

YAPILAN İŞLER LİSTESİ YAPILAN İŞLER LİSTESİ KAYSERİ İLİ 1. Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Binası Onarımı İşi 2. Kayseri Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü Binası Onarımı İşi 3. Kayseri Atatürk Evi Basit Onarım Teşhir

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI 2010 Faaliyet Programı İçindekiler 1- Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu 2010 Yılı Faaliyet 1-2 Programı 2- EBSO Üyelerine Yönelik Faaliyetler 3-4 3- EBSO Dışı Kuruluşlarla

Detaylı

ANKARA KALKINMA AJANSI. www.ankaraka.org.tr

ANKARA KALKINMA AJANSI. www.ankaraka.org.tr ANKARA KALKINMA AJANSI www.ankaraka.org.tr TÜRKİYE'NİN En Genç Kalkınma Ajansı Ankara Kalkınma Ajansı bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak, bölgenin rekabet gücünü artırmak ve gelişimini hızlandırmak

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI DEPREM VE RİSK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI DEPREM VE RİSK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI DEPREM VE RİSK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Konya Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği Kabul Tarihi: 18/04/2008 Kabul Sayısı: 183 Sayılı Belediye Meclis Kararı Yayım Tarihi:

Detaylı

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ T.C. 19 MAYIS KAYMAKAMLIĞI Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ HAZIRLAYAN: 19 MAYIS ATATÜRK ORTAOKULU Hasan KAYA- Okul Müdürü Özgür CİNEL - Beden Eğitimi Öğretmeni

Detaylı

T.C. YUSUFELİ BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. YUSUFELİ BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. YUSUFELİ BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu Yönetmeliğin amacı; Kültür ve Sosyal İşler

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Kararı. Karar Sayısı: 819 Karar Tarihi: 25/09/2002

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Kararı. Karar Sayısı: 819 Karar Tarihi: 25/09/2002 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Kararı Karar Sayısı: 819 Karar Tarihi: 25/09/2002 (28.09.2002 tarih ve 24890 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır.)

Detaylı

Stratejik amaç1: En ileri düzeyde mesleki eğitim ve öğretim hizmeti sunmak.

Stratejik amaç1: En ileri düzeyde mesleki eğitim ve öğretim hizmeti sunmak. B-TEMALAR, STRATEJİK AMAÇLAR,HEDEFLER VE STRATEJİLER 1-TEMALAR TEMA 1-İNSAN KAYNAKLARI TEMA 2-FİZİKİ ORTAM TEMA 3-EĞİTİM ÖĞRETİM TEMA 4-MALİ KAYNAKLAR Stratejik amaç1: En ileri düzeyde mesleki eğitim ve

Detaylı