ECEABAT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI FAALİYET RAPORU ECEABAT İLÇE MEM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ECEABAT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI FAALİYET RAPORU ECEABAT İLÇE MEM"

Transkript

1 İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI FAALİYET RAPORU

2 Hizmet Standartlarımız SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRECİ (EN GEÇ) İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Kamu Hizmet Standartları envanteri oluşturularak internet sitemizde paylaşıma açıldı.

3 Stratejik Planımız Müdürlüğümüz ile bağlı okul ve kurumların Stratejik Planı hazırlandı.

4 Web Sitemiz Kurum tanıtım yönetmeliği ve M.E.B. Web Sitesi Kurallarına uygun olarak web sitemiz yenilenip işlerlik kazandırılmıştır.

5 Eğitim Kadromuz SIRA NO KURUMUN ADI İDARECİ ÖĞRETMEN HİZMETLİ Şef MEMUR KADROLU GRV. KADROLU ÜCRETLİ KADROLU GEÇİCİ GENEL TOPLAM 1 Kemalpaşa Anaokulu Türközü İ.Ö.O K.Hamdibey İ.Ö.O Alçıtepe İ.Ö.O Kumköy İ.Ö.O Kilitbahir İ.Ö.O M.A.E.Ç.P.Lisesi Öğretmenevi Halk Eğitimi Merkezi İlçe Milli Eğitim Md TOPLAM

6 Öğrenci Sayılarımız

7 İlköğretimden Mezun Olan Öğrencilerin Genel Liselere Devam Durumu OKULLAR MEZUN ÖĞRENCİ ORTAÖĞRETİME DEVAM EDEN Türközü İlköğretim Okulu Köprülü Hamdibey İlköğretim Okulu Alçıtepe İlköğretim Okulu Kumköy İlköğretim Okulu TOPLAM

8 SBS Sonuçlarına göre Ortaöğretime Yerleşen Öğrenci Sayıları OKULLAR Yerleşen Öğrenci Sayısı Fen Lisesi 1 Anadolu Öğretmen Lisesi 2 Anadolu Lisesi 22 Sağlık Meslek Lisesi 8 Genel Lise 13 Anadolu Meslek Lisesi 24 Meslek Lisesi 21 Toplam 89

9 YGS ve LYS Sınav Sonuçları YGS LYS Okulun Adı Bölümün adı Mezun Öğrenci Yerleşen Öğrenci Sınava Giren Yerleşen Öğrenci Muhasebe Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi Çocuk Gelişimi Elektrik Genel Lise TOPLAM

10 YGS ve LYS ye Göre Yerleşilen Üniversiteler Üniversitenin Adı Programın Adı Yerleşen Öğrenci Sayısı 18 Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fak. 1 Matematik 18 Mart Üniversitesi Çanakkale Meslek Yüksek 1 Okulu İş.Yön. Celal Bayar Fen Ede. Fak Biyoloji 1 Üniversitesi Ankara Üniversitesi Fen Edebiyat Fak. Kimya 1 Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Halk 1 Bilimi Maltepe Üniversitesi İlet. Fak. Radyo-TV. Sinema 1 Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 3 Kırklareli Üniversitesi Babaeski M.Y. O. Büro 1 Yönetimi Namık Kemal Çorlu M.Y. O. 1 Üniversitesi Kooperatifçilik Balıkesir Üniversitesi Sındırgı M.Y.O. 1

11 TAŞIMALI EĞİTİM (İlköğretim- Ortaöğretim) M.E.B. Taşımalı İlköğretim kapsamında 196 öğrencimiz, M.E.B. Taşımalı Ortaöğretim 9 ve 10. sınıflarından ise 25 öğrencimiz taşımalı eğitimden yararlanmaktadır.

12 Taşımalı İlköğretim Taşıma Hattı Taşınan Birim Adı Taşınan Öğrenci Sayısı Hat Toplamı Hat 1 Kilidülbahir Köyü Hat2 Bigalı Köyü 8 Kocadere Köyü 4 Hat 3 Yalova Köyü Okul Toplamı 30 Taşıma Merkezi Okul Adı Türközü İlköğretim Okulu Hat 4 Beşyol Köyü 18 Yolağzı Köyü 6 Hat 5 Karainebeyli Köyü Hat 6 B. Anafarta Köyü 10 K. Anafarta Köyü 11 Hat 7 Seddülbahir Köyü Hat 8 Behramlı Köyü 64 İlçede Taşınan Toplam İlköğretim Öğrencisi Sayısı Kumköy İlköğretim Okulu Alçıtepe İlköğretim Okulu

13 Taşımalı Ortaöğretim Taşıma Hattı Taşınan Birim Adı Taşınan Öğrenci Sayısı Hat Toplamı Taşıma Merkezi Okul Adı Seddülbahir Köyü 4 Hat 1 Alçıtepe Köyü 5 14 Behramlı Köyü 3 Kilitbahir Köyü 2 Hat 2 B. Anafarta Köyü 1 Bigalı Köyü 3 5 Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi Kocadere Köyü 1 Yolağzı Köyü 3 Hat 3 Yalova Köyü 1 6 Kumköy 2 İlçede Taşınan Toplam Ortaöğretim Öğrencisi Sayısı 25

14 Sosyal Yardımlar Eceabat Kaymakamlığı S.Y.D.V. tarafından ilköğretim ve ortaöğretim okullarımızdaki sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi 105 öğrencimize giyim, 171 öğrencimize eşofman ve 125 öğrencimize de nakit olarak 150 şer TL eğitim yardımı yapıldı. Ayrıca ilçemizde Belediyemiz ve hayırsever esnaf tarafından yardıma muhtaç olan 100 öğrencimizin ayakkabı ve başta okul çantası olmak üzere bazı kırtasiye ihtiyaçları giderildi.

15 Projelerimiz Sıra No Proje Adı Yürüten Kurum ve Kuruluş 1 Akademik Düzeyi Geliştirme Projesi Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü- Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2 Sosyo-Kültürel ve Sportif Gelişimi Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü- Destekleme Projesi Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 3 Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi MEB-İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 4 Türkiye Okuyor Projesi MEB-İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 5 Her Kitap Bir Dünya Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi 6 Mesleki Olgunluk Projesi Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi 7 Nesiller Buluşuyor Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi 8 Atık Kapak Değerlendirme Köprülü Hamdibey İlköğretim Okulu 9 Benim Sınıfım Temiz Projesi Köprülü Hamdibey İlköğretim Okulu 10 Projem Seyirde Köprülü Hamdibey İlköğretim Okulu 11 Senin de Kütüphanede Bir Kitabın Olsun Prj. Köprülü Hamdibey İlköğretim Okulu 12 Geçmişten Geleceğe Kültür Koridorları Projesi Türközü İlköğretim Okulu 13 Müzikli Teneffüsler Projesi Türközü İlköğretim Okulu 14 Dilimizi Koruyalım, Tutsak Olmayalım Projesi Kumköy İlköğretim Okulu 15 Serbest Kürsü Projesi Kumköy İlköğretim Okulu 16 Yardımlaşmayı ve Dayanışmayı Öğreniyorum Alçıtepe İlköğretim Okulu İLÇE 17 MEM Eceabat Kaymakamlığı Balık Ağı Üretimi ile Engelli İstihdamı Projesi Halkeğitim-GMK

16 Projelerimiz- Akademik Düzeyi Geliştirme Projesi İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından öğrencilerin akademik disiplin alanlarındaki yeterliliklerini arttırmak, il ilçe düzeyinde yapılan ölçmedeğerlendirme analiz sonuçlarına göre tam öğrenilmeyen konuların telafi çalışmasını yapmak amacıyla "Akademik Düzeyi Geliştirme Projesi" uygulanmaktadır.

17 Projelerimiz Sosyo-Kültürel ve Sportif Gelişimi Destekleme Projesi İl milli eğitim müdürlüğümüz tarafından öğrencilerin yeteneklerine uygun, severek yapabilecekleri faaliyetlerin tespit edilmesi ve bu alanda yeterliliklerin arttırılması, faaliyetlere aktif katılımı sağlayarak, boş zamanlarını verimli kullanmalarını sağlamak amacıyla okullarımızda uygulanmak üzere "Sosyal Kültürel ve Sportif Gelişimi Destekleme Projesi" uygulanmaktadır.

18 Projelerimiz - Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi Proje M.E.B tarafından hazırlanmış olup, öğrencilerimizle öğretmenlerimiz arasındaki ilişkileri geliştirmek, okul yönetimin de öğrencilerimize de olumlu roller vermek, fikirlerinin dikkate alındığını ve saygı gördüklerini hissettirmek amacıyla her yıl ekim ayı içerisinde okullarımızda okul öğrenci meclisi seçimi başarıyla uygulanmaktadır.

19 Projelerimiz - Her Kitap Bir Dünya Projesi İlçemiz M.A.E.Ç.P Lisesi tarafından hazırlanan projeyle; her öğrenciye bir yıl boyunca kitap okutmak ve paylaşımını sağlamak, öğrencilere kitap sevgisi aşılamak, kitap kültürü oluşturmak, her kitap bir hazinedir öngörüsünü oluşturmak amaçlanmaktadır.

20 Projelerimiz - Mesleki Olgunluk Projesi Meslek insanın yaşamının pek çok yönünü etkilemektedir. Yaptığımız iş bizim nasıl bir hayat süreceğimizin, genel alışkanlıklarımızın, iletişim kuracağımız insan grubunu belirleyicisi konumundadır. Bu nedenle uzmanlar çoğunlukla meslek seçmek yaşam biçimini seçmektir demektedirler. İlçemiz M.A.E.Ç.P Lisesi tarafından uygulanan bu projede ; Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda doğru meslek seçimini sağlamak Öğrencilere seviyelerine uygun slayt gösterileri ve sunularla mesleklerin tanıtımını yapmak Öğrencilere internetten de faydalanarak bilinmeyen yada az bilinen meslekler hakkında öğrencilere araştırma yaptırmak, Öğrencilerin kendi yetenek ve ilgilerinin farkındalığını sağlamak Çeşitli meslek gruplarından insanları okulumuza davet edip öğrencilere bilgi vermesini sağlamak amaçlanmaktadır.

21 Projelerimiz -Nesiller Buluşuyor Projesi Projede; Toplumda bir şekilde yalnız kalmış yaşlılarımızın aslında yalnız olmadıklarını onlara hissettirebilmek. Onların topluma şimdi de faydalı bir şeyler yapabildiklerini göstermek. İhtiyaçlarının tespitini yapmak ve gerekli mercilere iletmek Gençlerle yaşlı kuşakları aynı ortamlarda buluşturmak. Her iki kuşak arasındaki etkileşimi artırmak. Yaşlı insanlara yardım etmenin hazzını genç kuşaklara yaşatmak. Geçmişte yaşanmış iyi ve güzel şeylerin yaşlılar tarafından yeniden hatırlanmasını sağlayarak onların bugüne daha mutlu ve olumlu bakmalarını sağlamak. Geçmişte yaşanmış ve her anı bir değer olan anıların kayıt altına alınarak genç nesillere aktarımının sağlanması amaçlanmaktadır.

22 Projelerimiz - Tane Tane Kapakları Toplayalım Adım Adım Engelleri Aşalım sloganıyla Atık Kapak Toplama Projesi: Köprülü H. B. İ.Ö. Okulumuzda belirli yerlere konulmuş olan atık kapak toplama kutuları düzenli olarak takip edilerek toplanan atık kapaklar okulumuzda oluşturulan depoda biriktirilecektir. Ayrıca öğrencilerin evlerinde biriktirdikleri atık kapaklarda okula getirilerek yılsonunda Ege Üniversitesi Diş hekimliği fakültesine teslim edilerek engellilere katkı sağlanmak amaçlanmaktadır.

23 Projelerimiz - Benim Sınıfım Temiz Projesi Her ay sonunda en temiz sınıf seçilip, ödüllendirilerek; Projeyle; Okulu ve sınıfları daha temiz hale getirmek. Öğrencilerin sağlığını korumak. Çalışanların sağlığını korumak Sağlıklı yaşamanın temel şartının temizlik olduğunu kavratmak hedefleniyor.

24 Projem Seyirde Projesi İlçemiz Köprülü H.B.İ.Ö. Okulumuzda uygulanan projede; her ay belirlenen konulardan öğrenciler proje hazırlayacak, her hafta Çarşamba günü projelerini sunmaları sağlanacaktır. Projeler belirlenen kriterlere göre değerlendirilecek ve bir ay sonunda en çok puanı alan proje o ayın birincisi seçilerek ödüllendirilecektir. Projelerin sunulması için okulumuzda bir köşe belirlenecek ve projeler burada sergilenecektir.

25 Senin de Kütüphanede Bir Kitabın Olsun Projesi Bu proje çerçevesinde tüm öğrencilerin, öğrenci velilerinin, öğretmenlerin, sivil toplum örgütlerinin ve esnafın katılımıyla kütüphanemiz kaynak, fiziki ve teknolojik açıdan zenginleştirilmesi amaçlanmaktadır. Bunun sonucunda öğrencilerimiz kütüphaneyi daha etkin kullanmaya başlayacaklardır.

26 Projelerimiz - Geçmişten Geleceğe Kültür Koridorları Projesi Türközü İ.Ö Okulumuzda uygulanan projede, öğrencilerimize geçmişi tanıtarak atalarını ve geçmişini tanıyan aynı zamanda sanatı sevdirerek yaşamından zevk almayı bilen ve ileri teknoloji ve fen bilimlerine ilgi uyandırarak geleceği ile ilgili planlar yapa bilen geleceğe ışık tutabilen bir nesil yetiştirmek amaçlanmaktadır.

27 Projelerimiz - Müzikli Teneffüsler Projesi Türközü İ.Ö okulumuzda uygulanan projede; Öğrencilerin derslere giriş ve çıkışlarda daha hevesli hareket etmelerini sağlamak. Teneffüslerde müzik yayını yaparak derslerde yorulan beyinleri rahatlatmak. Öğrencilerimizin müzik kültürünü, müzik kulağını geliştirmek amaçlanmaktadır.

28 Dilimizi Koruyalım, Tutsak Olmayalım Projesi Bu projede Türk dilinin zenginliğini tanıtmak, dilimizi korumak, günlük konuşma dilinde yabancı dillerin etkisinden kurtulmak, dilimizi en güzel biçimde kullanmak amaçlanmaktadır.

29 Projelerimiz Serbest Kürsü Projesi Öğrenciler zaman zaman okulda, çevrede, ailede yaşamış olduğu duygu ve düşünceleri ifade etme şansı bulamamaktadır. Bu durum onlarda öfke ve saldırganlık duygularını arttırıcı rol oynamaktadır. Bu amaçla öğrencilerimizin okul yaşantısında ve çevre ile ilişkilerinde dışarıya vuramadıkları duygu ve düşünceleri üzerlerinde hiçbir baskı olmadan ifade etmeleri okul, ders ve çevre yaşantısına yönelik değerlendirmelerini olumlu kılacaktır. Bu projeyle öğrencilerin olumlu bir benlik geliştirmeleri amaçlanmaktadır.

30 Projelerimiz - Yardımlaşmayı ve Dayanışmayı Öğreniyorum Bu projede; Gelecek nesilleri bilinçli ve birbirine karşı sorumlu yetiştirebilmek. Yardımlaşma ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile varlıklı vatandaşlar arasında bir köprü oluşturmak. İhtiyaç sahibi insanlarımızın maddi manevi yanlarında olduğumuzu hissettirmek. İhtiyaç sahibi bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı olabilmelerini sağlamak. Yardımlaşma ve dayanışma sayesinde insanlar arasındaki yaşam standartlarındaki uçurumların asgariye indirilmesi amaçlanmaktadır.

31 Projelerimiz - Balık Ağı Üretimi ile Engelli İstihdamı Projesi Eceabat Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi ile GMK (Güney Marmara Kalkınma) Ajansı işbirliğinde yürütülen projeyle ilçemizdeki engelli vatandaşlarımıza istihdam alanı oluşturmak ve onların hayata bakış açılarını değiştirerek üreten birer vatandaş olarak daha mutlu olmalarını sağlamak amaçlanıyor.

32 Kursun Adı Yaygın Eğitim Kursları Kurs Sayısı Kursiyer Sayısı Kursun Adı Kurs Sayısı Kursiyer Sayısı Aerobik Fitnes 1 19 Makinede Maraş İşi 2 27 Aile Eğitimi 8 78 Matematik Kursu 2 24 Basit Nakış İğne Teknikleri 1 5 Mis Sabun Yapımı 1 12 Bebe Giysileri Dikimi 2 26 Okuma-Yazma I. Kademe Kursu Bilgisayar Kullanımı 7 90 Okuma-Yazma II. Kademe Kursu 3 5 Cilt Bakımı ve Temel Makyaj 1 12 Okuma Yazma II. Kademe 1 1 Çeyiz Ürünleri Hazırlama 1 11 Pul Boncuk Dikişleri 5 69 Çivi ve Tel İle Takı Yapma 2 26 Saç Bakımı ve Yapımı 1 12 Çocuk Üst Giysileri Dikimi 1 12 Seramik (Hamur) Çiçek Yapma 3 47 Çuval Çiçek Yapma 1 18 Sosyal Hayatta İletişim 2 41 Dekoratif Ahşap Süsleme Şiş Örgü Çorap Örme 4 42 Elde Kurdela İşi 1 17 Takılar(Misinalı-Çivili-Örme-Düğümlü) 3 33 Elde Maraş İşi 3 42 Tel Kırma 4 49 Elde Süzeni 1 5 Tokat Tahta Baskı Yapma 2 31 File İşi (Engellilere) 3 39 Türk Sanat Müziği Solfeji 6 80 İğne Oyası 1 12 Türk Halk Oyunları İngilizce Kursu Türkçe 2 24 Kadın Giysileri Dikimi Web Tasarımcısı 2 24 Kalorifer Ateşçiliği 3 42 Yapma Çiçek 1 9 Kumaş Abajur Yapma 5 69 Elektrik Elektronik Kursu (M.A.E Ç.P.L.) Makinede Beyaz İLÇE İşi MEM 2 26 TOPLAM

33 Yaygın Eğitim Kurslarıyla İlgili Faaliyetler Eceabat Halk Eğitimi Merkezi Yılsonu Sergisinin açılışına ilgi yoğundu.

34 Kilitbahir Köyümüzde açılan Tokat Yazmacılığı 'Tahta Baskı' Kursunda yapılan baskılar büyük beğeni topladı.

35 İlçe merkezindeki halkeğitim kursiyerleri tarafından Geçmişten Günümüze konulu kıyafet defilesine Eceabatlılar yoğun ilgi gösterdi.

36 Köy kurslarımızın sergiledikleri el emeği göz nuru ürünleri göz kamaştırdı.

37 Opet in katkılarıyla kursiyerlerimiz için alınan malzemeler marifetli ellerde sanat eserine dönüştü.

38 Sosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler Faaliyetin Çeşidi Faaliyetin Adı Yürüten Kurum Sportif Faaliyetler Kültürel Yarışmalar Kros Yarışmaları Voleybol Müsabakaları Futsal Şenliği Halkeğitim Yaz Futbol Okulu İstiklal Marşını En Güzel Okuma Yarışması İlköğretim Öğrencileri Arası Bilgi Yarışması Ortaöğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması Milli Eğitim Bakanlığı Kumköy İ.Ö Okulu Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halkeğitim Müdürlüğü Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tiyatro Faaliyetleri Seminerler İstanbul Adım Tiyatro -Haroşe Hayatlar Çanakkale Savaşları Avcılar Sanat Atölyesi -Ocak Güven Yayıncılık - Hayal Gücü Kristali İsmail GÜLNAR Tiyatrosu - Koca Seyit 'Karagöz-Hacivat Gölge Oyunu' Taşımalı Şoförler Eğitim Semineri Akıllı Tahtaların Kullanımı Semineri Temiz Tuvalet ve Hijyen Eğitimi Semineri Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Semineri Eceabat Kaymakamlığı Köprülü İ.Ö. Okulu Eceabat Kaymakamlığı Çanakkale Valiliği Çanakkale Valiliği Eceabat Kaymakamlığı Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eceasat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü (Opetin Katkılarıyla) Eceabat Kaymakamlığı

39 Sosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler Faaliyetin Çeşidi Faaliyetin Adı Yürüten Kurum Şenlikler 23 Nisan Uçurtma Şenliği Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Öncesi Çocuk Şenliği Kemalpaşa Anaokulu Bilim Şenliği Köprülü Hamdibey İ.Ö. Okulu Ağaç Dikim Bayramı İlçe Milli Eğitim Md. ve Orman Şefliği Kültürel Etkinlikler Fener Alayı Kumköy Hıdrelez Etkinlikleri Çevre Günü Kutlama Etkinliği Kabotaj Bayramı Kutlama Etkinliği Kilitbahir İ.Ö Okulu ve Kilitbahir Muh. Kumköy İ.Ö. Okulu ve Kumköy Muhtarlığı M.A.E. Ç. P. Lisesi ve Eceabat Belediyesi Eceabat Kaymakamlığa ve Eceabat Bel. Sergiler Kermes Gezi Okul Öncesi Eğitimi Sergisi Kumköy İ.Ö. Okulu Görsel Sanatlar Sergisi Türközü İ.Ö. Okulu Okul Öncesi Eğitimi Sergisi Alçıtepe İ.Ö. Okulu Yılsonu Kurs Sergileri Halkeğitim Müdürlüğü Alçıtepe Kermesi Alçıtepe İ. Ö. Okulu Köprülü İlköğretim Okulu Kermesi Köprülü İ.Ö Okulu 18 Mart Üniversitesi Rasathane Gezisi İlçe Milli Eğitim Md ve Eceabat Belediyesi Gestaş İstanbul Kültür Gezisi Çanakkale Valiliği Gelibolu Kolordu Gezisi M.A.E.Ç.P. Lisesi MEB Cumhuriyet Gezileri Milli Eğitim Bakanlığı MEB Gönül Köprüsü Gezileri Milli Eğitim Bakanlağı

40 Sportif Faaliyetler Kumköy İlköğretim Okulu Voleybol Takımı Çanakkale de yapılan voleybol müsabakalarında ilçemizi başarıyla temsil etti.

41 Sportif Faaliyetler İlköğretim 2. Kademe Öğrencileri Arasında Futbol Müsabakaları Yapıldı

42 Sportif Faaliyetler Futbol Yaz Okulu Kaymakam Bülent UYGUR ve Belediye Başkanı Kemal DOKUZ un katıldığı törenle başladı Futbol Yaz Okulunu başarı ile bitiren öğrencilere Kaymakam Mehmet AKÇAY ve Belediye Başkanı Kemal DOKUZ un katıldığı törenle belgeleri verildi.

43 Sportif Faaliyetler Kaymakam Bülent UYGUR atletizimde Türkiye dördüncüsü olan Türközü İlköğretim Okulu öğrencisi İlker KESEBİR'İ Ödüllendirdi

44 Tiyatro Faaliyetleri Dünya Tiyatrolar Günü nü Avcılar Sanat Atölyesi Oyuncularının Sergiledikleri Ocak adlı Oyunla Kutlandık İstanbul Adım Tiyatrosu İlçemizde 'Haraşo Hayatlar' Adlı Oyunu Sergiledi.

45 Tiyatro Faaliyetleri Köprülü Hamdibey İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından Çanakkale Savaşları konulu tiyatro programı yapıldı.

46 Gölge Oyunu Gösterimi İlçemizde Eceabat Kaymakamlığının katkılarıyla 'Karagöz-Hacivat Gölge Oyunu' gösterimi yapıldı.

47 Seminerler Eğitim öğretim yılında 17 Kasım 2011 tarihinde ilçemiz taşımalı şoförlerine bilgilendirme semineri yapıldı.

48 Seminerler Öğrencilerimizi Zararlı Alışkanlıklardan Koruma Konulu ilçemizdeki bütün öğretmenlere İlçe sağlık grup başkanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak Eceabat Kaymakamlığı katkılarıyla seminer düzenlendi.

49 Kutlama ve Şenlikler

50 Uçurtma Şenliğimiz

51 Orman Haftası - Ağaç Dikim Bayramı

52 Milli Bayram ve Önemli Gün Kutlamaları İlçemizde milli bayramlar ve önemli günler halkımızın da katılımıyla coşku içinde kutlanmakta.

53 Okul ve Kurumlara Kazandırılan Donanımlar ve Giderilen İhtiyaçlar Sıra No İhtiyaçlar Maliyeti 1 Kompet Yatak ve Halı 3.778,94 TL 2 Halk Eğitimi Merkezi Kursiyerleri için malzeme (OPET Hayırsever ,40 TL Katkılarıyla) 3 3 Adet Güvenlik Kamerası 1.179,99 TL 4 2 Adet Bilgisayar 3.374,80 TL 5 Fotokopi Makinesi 1.998,92 TL 6 20 adet Projeksiyon ,00 TL 7 İdare Odaları Mefruşatı 4.496,98 TL TOPLAM ,03 TL

54 2011 Yılında Yapılan Onarımlar Sıra No Okulun Adı Yapılan Onarım Maliyet Tutarı 1 Kumköy İlköğretim Okulu 2 Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi Kalorifer Kazanının Onarımı Kalorifer Kazanının Onarımı İl M.E.M tarafından yapıldı İl M.E.M tarafından yapıldı 3 Kemalpaşa Anaokulu Çatı Onarımı 3.008,98 TL 4 Kemalpaşa Anaokulu 5 Kumköy İlköğretim Okulu Bahçe Düzenlemesi Bahçe Düzenlemesi TOPLAM 7.749,00 TL ,00 TL ,98 TL

55 2012 Yılı için Yapılan Yatırım Teklifleri Sır a No Okulun Adı 1 Alçıtepe İ.Ö. Okulu Yapılan Yatırım Teklifi Kalorifer Peteklerinin Arttırılması 2 Halk Eğitimi Merkezi Çatı Yapılması 3 Sabancı Öğretmenevi Yatak Kapasitesinin Arttırılması 4 Mehmet Akif Ersoy Ç.P. Lisesi Spor Salonu 5 Türközü İ.Ö Okulu Okulun Yıkılarak Yeniden Yapılması

56 Türközü İlköğretim Okulu nun Yıkılarak Yerine Yapılması Planlanan 16 Derslikli Yeni Okul Projemiz

ECEABAT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI FAALİYET RAPORU ECEABAT İLÇE MEM

ECEABAT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI FAALİYET RAPORU ECEABAT İLÇE MEM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI FAALİYET RAPORU Hizmet Standartlarımız SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRECİ (EN GEÇ) Başvuru esnasında yukarıda belirtilen

Detaylı

İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına Hoş Geldiniz. 24 Eylül 2012

İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına Hoş Geldiniz. 24 Eylül 2012 İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına Hoş Geldiniz. 24 Eylül 2012 1) Açılış. 2) Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2011 2012 Öğretim Yılı faaliyetleri ile

Detaylı

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 )

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 ) EĞİTİME DESTEK HİZMETLERİ KURUMSAL YAPININ İYİLEŞTİRİLMESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM EĞİTİM-ÖĞRETİM 1 ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK BAŞARILARINI ARTTIRMAK DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU PLAN- HEDEF LUK TABLOSU TEMA AMAÇ HEDEFLER

Detaylı

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU 1- FAALİYETLER A-Okullar yapılan tadilat onarım ve dağıtımları: 2013 Yılında ilçemiz okulları için İl özel İdaresi tarafından 100.000,00 TL ödenek tahsis edilmiş

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI CEMİL NARDALI İLKOKULU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI CEMİL NARDALI İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI CEMİL NARDALI İLKOKULU SOSYAL ETKİNLİKLER KURULU YILLIK ÇALIŞMA PLANI AYLAR YAPILACAK ETKİNLİKLER DÜŞÜNCELER EKİM 1 -Bütün kulüpler yıllık çalışma takvimlerini oluşturacaklar

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

Her işin esas hedefine kısa ve kestirme yoldan varmak arzu edilmekle beraber, yolun kabul edilebilir; mantıki ve özellikle ilmî olması şarttır.

Her işin esas hedefine kısa ve kestirme yoldan varmak arzu edilmekle beraber, yolun kabul edilebilir; mantıki ve özellikle ilmî olması şarttır. Her işin esas hedefine kısa ve kestirme yoldan varmak arzu edilmekle beraber, yolun kabul edilebilir; mantıki ve özellikle ilmî olması şarttır. Mustafa Kemal Atatürk Müdürlüğümüzün Tarihçesi : İlköğretim

Detaylı

Faaliyet Arama Sonucu

Faaliyet Arama Sonucu Faaliyet Arama Sonucu 1 2 3 4 5 6 Kurum Bilgileri Faaliyetin Bilgileri Faaliyeti Veren : Edebiyat Öğretmeni-Kısa Film Çalışması Katılımcı Sayısı : 7 Kurs-Faaliyet Saati : 8 Ay/Dönem : ARALIK / 2012-2013

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ Okulumuz 26.08.1996 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 26.08.1996 yılında Çankaya İlçesi, Yıldız semtinde Yıldız Anadolu Lisesi adı altında eğitimöğretime

Detaylı

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM EYLÜL 3.HAFTA 4.HAFTA Senebaşı okul açılış töreni Tüm okul Anadil Bölümü

Detaylı

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI İdil

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN MÜDÜRÜ

Detaylı

2013 YILINDA KURUMUMUZ DA YAPILAN FAALİYETLER

2013 YILINDA KURUMUMUZ DA YAPILAN FAALİYETLER 2013 YILINDA KURUMUMUZ DA YAPILAN FAALİYETLER -Açık Lise Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı. Açık Liseye yeni kayıt yaptıran ve halen kaydı olup kayıt yenileyen öğrenciler için 30.10.2013 tarihinde

Detaylı

01.09.2013-04/02-2014TARİHLERİ ARASI İLÇEMİZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNCE AÇILAN GENEL KURSLARLA İLGİLİ BİLGİLER

01.09.2013-04/02-2014TARİHLERİ ARASI İLÇEMİZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNCE AÇILAN GENEL KURSLARLA İLGİLİ BİLGİLER 01.09.2013-04/02-2014TARİHLERİ ARASI İLÇEMİZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ NCE AÇILAN GENEL LARLA İLGİLİ BİLGİLER (Tablo -1) SIRA UN ADI İYER Seminer 2 60 27 87 27 1. Kademe Okuma Yazma Kursu ve 1.Kademe STS 2.

Detaylı

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli O H İ OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER Okul /Kurum Adı Okul Müdürü Müdür Yardımcısı Okul - Aile Birliği Başkanı Okul Adresi Hakkaniye İlkokulu Eyüp ARSLAN Hayriye Sultan TÜRKOĞLU Kemal ÖZER Hakkaniye Köyü

Detaylı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı 2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı EYLÜL 2014 Sorumluluk Sınavları Öncesi Senebaşı Öğretmenler Kurulu 1-15 Eylül Eğitim- Öğretim Hazırlık Seminerleri; Uygulama Anasınıfı

Detaylı

Adı : Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü Adresi : Gümüşçeşme Mahallesi Vehbi Bolak Caddesi No: 63/A Altıeylül//Balıkesir

Adı : Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü Adresi : Gümüşçeşme Mahallesi Vehbi Bolak Caddesi No: 63/A Altıeylül//Balıkesir KURUM BİLGİLERİ Adı : Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü Adresi : Gümüşçeşme Mahallesi Vehbi Bolak Caddesi No: 63/A Altıeylül//Balıkesir Telefonu : 0 266 249 33 84 Faxs : 0 266.. E Mail :

Detaylı

EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. MAÇKA KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Sıra Numarası YILLIK ÇALIŞMA PLANI YAPILACAK İŞLER GERÇEKLEŞME ARALIĞI AĞUSTOS-2015 1

Detaylı

T.C. T.C. GEDİZ GEDİZ KAYMAKAMLIĞI BRİFİNG DOSYASI

T.C. T.C. GEDİZ GEDİZ KAYMAKAMLIĞI BRİFİNG DOSYASI T.C. T.C. GEDİZ GEDİZ KAYMAKAMLIĞI KAYAMAKAMLIĞI Mehmetçik MEHMETÇİK ORTAOKULU Ortaokulu BRİFİNG DOSYASI 2017 İÇİNDEKİLER 1. Kurum Kimlik Bilgileri 2. Kurumun Genel Özellikleri 3. Personel Bilgileri 3.1.

Detaylı

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI FAALİYET RAPORU

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI FAALİYET RAPORU ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI FAALİYET RAPORU Hizmet Standartlarımız İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Kamu Hizmet Standartları envanteri hazırlandı. 2011-2014 Strateji Planımız Müdürlüğümüz

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

MERZİFON KAYMAKAMLIĞI VALİ HÜSEYİN POROY ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI

MERZİFON KAYMAKAMLIĞI VALİ HÜSEYİN POROY ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI MERZİFON KAYMAKAMLIĞI VALİ HÜSEYİN POROY ORTAOKULU 2015 BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Kurum Kimlik Bilgileri 2. Kurumun Genel Özellikleri. 3. Personel Bilgileri 3.1. Öğretmen Norm Kadro Bilgileri 3.2.

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMMUZ 2014 T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın

Detaylı

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI SIRA NO YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR TARİH 1 Açık Öğretim Kurumları İş Takvimi * Bakanlıkça belirlenecektir. 2 Yönetici

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler OKUL MÜDÜRÜ AHMET İYİOL MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler MEVCUT DURUM Okulumuz Manavgat

Detaylı

KURUM BİLGİLERİ İDARİ PERSONEL

KURUM BİLGİLERİ İDARİ PERSONEL KURUM BİLGİLERİ KURUMUN ADI ADRESİ :Kozluk Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü : Komando Mahallesi İlçe Jandarma Taburu yanı Kozluk TELEFON : 0488 411 22 00-0488 411 21 65 FAKS : 0488 411 21 65 MAİL WEB ÖĞRETİM

Detaylı

TEMA 1-FİZİKİ YAPILANMA

TEMA 1-FİZİKİ YAPILANMA FİZİKİ YAILANMA EKİBİ TEMA 1-FİZİKİ YAPILANMA STRATEJİK AMAÇ 1: 1- Okul içerisinde 100 kişilik konferans salonu yatırmak OKULUMUZUN FİZİKİ İMKANLARINI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAK. - %50 %50 PG 1.1.1-Konferans

Detaylı

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2015 SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI Fikret TİRFİL Okul Müdürü 28.09.2015 Sayfa 1 / 8 İçindekiler Tablosu BİRİNCİ BÖLÜM... 3 GENEL BİLGİLER... 3 İKİNCİ BÖLÜM...

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-06 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 0 06 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2015-2016 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 01 Eylül 2015 Salı 2 Örgün Eğitim Kurumlarındaki

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI EKİM EYLÜL EK-7/a ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI TARİH/ AYLAR AMAÇ 1- Eğitim-Öğretimin Önemini kavrama 2- Sağlıklı Beslenme ve Temiz Çevre bilincinin

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

VAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

VAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI VAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2015 BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Kurum Kimlik Bilgileri. 1 2. Kurumun Kimlik Bilgisi..3 3. Kurumun Genel Özellikleri.4 4. Personel Bilgileri... 5

Detaylı

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2018 2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Kasım Mart Şubat Sıra No 1 2 3 FAALİYET Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci

Detaylı

SORULARLA PROJE OKULU

SORULARLA PROJE OKULU SORULARLA PROJE OKULU 1.Proje Okulu Nedir? Milli Eğitim Bakanlığının ulusal eğitim politikaları kapsamında, eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak adına başlatılan, özellikleri kendi yönetmeliği ile

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf 5 Eylül 2011 Pazartesi Öğretmenler Toplantısı 19 Eylül 2011 Pazartesi Okulun Açılışı (Edebiyat Zümresi) 20 Eylül 2011 Salı Kimya panosu(n.ş) AKADEMİK TAKVİM SUNUMU 21 Eylül 2011 Çarşamba 22 Eylül 2011

Detaylı

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR

Detaylı

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL DEĞERLER STRATEJİK AMAÇLAR PERSONEL SAYISI OKUL VE ÖĞRENCİ SAYILARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYNAŞTIRMA YOLUYLA EĞİTİME

Detaylı

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1.BÖLÜM...4 OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER...4 II. BÖLÜM...5 OKULUN TARİHÇESİ...5 OKULUN/KURUMUN ÖZELLİKLERİ...5 III.BÖLÜM...6

Detaylı

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI RİZE FENER LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Bölüm :.... Sayfa 3 a) Okul Kimlik Bilgisi :..... Sayfa 3 2. Bölüm :.... Sayfa 4 a) Okulun Tarihçesi:..... Sayfa 4 b) Genel

Detaylı

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI HEDEFLER 1 Tüm sınıflarda mesleki formasyon kazandırmak. 1. Kur'an-ı Kerimi tecvid kurallarına uygun bir şekilde yüzüne okuyabilmek, İmam- Hatip'lik yapacak düzeyde ayet ve sureleri ezberlemek. 2. Kur'an-ı

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK KARTEPE GENEL KURULU 20 21 22 23 24 25 26 Kurban Bayramı Arifesi Kurban Bayramı

Detaylı

BAYBURT HALK EĞİTİM VE AKŞAM SANAT OKULU FAALİYETLERİ

BAYBURT HALK EĞİTİM VE AKŞAM SANAT OKULU FAALİYETLERİ BAYBURT HALK EĞİTİM VE AKŞAM SANAT OKULU FAALİYETLERİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HALK EĞİTİM MERKEZLERİNİN FAALİYETLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ Halk Eğitim Merkezlerimiz vatandaşlara temel bilgi ve beceriler

Detaylı

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2012-2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SNO YAPILACAK FAALİYETLER TARİHİ Ramazan Bayramı 18 Ağustos 2012 Cumartesi

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SAMSUN Ö N S Ö Z 2012 2013 eğitim öğretim yılına sizlerle başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Tüm eğitim

Detaylı

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2017 2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Kasım Mart Şubat 1 2 3 Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci kayıtları: Yerleştirmeye

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması.

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması. LÜLEBURGAZ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YILLIK ÇERÇEVE PROGRAM TASLAĞI EYLÜL 23-27 EYLÜL 16-20 EYLÜL 9-13 EYLÜL

Detaylı

TEMA 1 İZLEME VE DEĞERLENDİRME MEVCUT DURUM ÜST POLİTİKA BELGELERİ. Durum (2015) Hedef. Mali Kaynak Sorumlu. Gerçekleşme Durumu

TEMA 1 İZLEME VE DEĞERLENDİRME MEVCUT DURUM ÜST POLİTİKA BELGELERİ. Durum (2015) Hedef. Mali Kaynak Sorumlu. Gerçekleşme Durumu 218 217 216 Durum (215) 911 689 SH1 163 15 21 4 149 25 SH2 İDARE Bkz: Güngören Halk Eğitim Merkezi Stratejik Planı 215-219 Sayfa=23,24 Bkz: Güngören Halk Eğitim Merkezi Stratejik Planı 215-219 Sayfa=3

Detaylı

Brifing Dosyası KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI

Brifing Dosyası KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI 20182019 2 İÇİNDEKİLER 1. OKULUN KİMLİK BİLGİLERİ.. 4 2. OKULUN GENEL ÖZELLİKLERİ... 57 3. BİNA, ARSA VE DONANIM BİLGİLERİ...89 3.1 BİNA VE ARSA BİLGİLERİ

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP

Detaylı

İL PROJE YÖNETİM KURULU

İL PROJE YÖNETİM KURULU İL PROJE YÖNETİM KURULU -Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetlerinden Sorumlu Şube Müdürü: Mustafa ÇAĞLAYAN, -Trabzon Belediyesi temsilcisi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat YETER -İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü

T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 201-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI Uzunköprü - 201 2/1 KURUMUN ADI : Uzunköprü Halk Eğitimi Merkezi ADRESİ : Mescit Mahallesi / Keşan

Detaylı

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI ŞUBAT 1. Farklı Yeteneklere Sahip Öğrencilerin Tespit Edilmesi Öğrencilerin Yetenekleri keşfetmekmelerini Sağlamak Sınıf Rehber (06-10 ŞUBAT) 2. okuma saati planını hazırlamak ve her hafta planı uygulamaya

Detaylı

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Brifing Dosyası Kavak İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü Tel: 362 741 32 39 Adres : Yaşar Doğu Mah. Adnan Menderes Cad. Nu:128 Kavak/SAMSUN

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2017-2018 Sene Başı Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu Toplantısı 24 Ağustos

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

STRATEJİK PLANI

STRATEJİK PLANI NAMIK ELAL ORTAOKULU 2015-2019 STRATEJİK PLANI EKLERİ 1 Ek-1: İstatistiki Veriler 1. Karşılaştırmalı Öğretmen/Öğrenci Durumu 1.1. Okul Öncesi Eğitim Bilgileri Tablo X Okul Öncesi Yıllara Göre Öğretmen,

Detaylı

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ, BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI

Detaylı

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019 EK-7/a TARİH/ AYLAR AMAÇ KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI Öğretim Yılı: 2018/2019 YAPILACAK ETKİNLİKLER EYLÜL Sosyal etkinliklerin planlanması 1.Belirli

Detaylı

T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKULUMUZUN TEŞKİLAT ŞEMASI VE İŞ AKIŞI OKUL İDARESİ Hakan KOÇAR Okul Müdürü Zeki ZENGİN Müdür Yardımcısı Mehtap TOKAT Müdür Yardımcısı Zeki ZENGİN

Detaylı

SUAT YILMAZ OKUL MÜDÜRÜ

SUAT YILMAZ OKUL MÜDÜRÜ Okulumuz 2012-2013 yılında Kevenli İmam Hatip Lisesi olarak Eğitim Öğretime başlamış ancak 2014 yılında yapılan teklifle Said Nursi Anadolu İmam-Hatip Lisesi olarak isim değişikliği yapılmıştır.okulumuz

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1. Sınıf ve Nakil Öğrenci Oryantasyon ve Veli Bilgilendirme 1 2 3 4 5 Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 1.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 2.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 3.Gün

Detaylı

KARŞIYAKA ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2017/2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ

KARŞIYAKA ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2017/2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 1 AĞUSTOS SALI 2 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 3 AĞUSTOS PERŞEMBE 4 AĞUSTOS CUMA 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS PAZAR 7 AĞUSTOS PAZARTESİ 8 AĞUSTOS SALI 9 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 10 AĞUSTOS PERŞEMBE 11 AĞUSTOS CUMA 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 ORTAHİSAR KAYMAKAMLIĞI İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Tarihçesi Okulumuz

Detaylı

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Ramazan Bayramı 27 Temmuz 2014 Pazar saat 13:00 de başlar, 30 Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer.

Detaylı

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM T.C PAZARCIK KAYMAKAMLIĞI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI a)

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU FAALİYETLER Üniversite Bütçesi Ocak-Haziran 2014 2014 Mali Yılı Üniversite bütçesi 140.286.000 TL olarak belirlenmiştir.

Detaylı

AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ ETKİNLİK TAKVİMİ

AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ ETKİNLİK TAKVİMİ ETKİNLİK TAKVİMİ AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 0 EYLÜL SINIFLARIN DÜZENLENMESİ -YILLIK PLANLARIN TESLİMİ-OKUL NÖBETLERİNİN BAŞLAMASI ÖĞRETMEN DOSYALARININ DÜZENLENMESİ- KORİDOR PANOLARININ SON ŞEKLİNİN VERİLMESİ

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.

Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM, 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve bağlı okul ve kurumlarımızın tarihlere göre mevzuat çerçevesinde

Detaylı

T.C. RİZE VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğrencilerin Ödüllendirilmesine İlişkin Yönerge BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. RİZE VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğrencilerin Ödüllendirilmesine İlişkin Yönerge BİRİNCİ BÖLÜM T.C. RİZE VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğrencilerin Ödüllendirilmesine İlişkin Yönerge Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BİRİNCİ BÖLÜM Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı; Türk Millî

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2016-2017 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 2 Halk Eğitim Merkezlerinde Görevli Öğretmenlerin

Detaylı

1 ÖZEL AKASYA KOLEJİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM FAALİYET PLANI

1 ÖZEL AKASYA KOLEJİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM FAALİYET PLANI 1 ÖZEL AKASYA KOLEJİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM FAALİYET PLANI Sıra Faaliyetin Adı Amaçlar Süreç Türü Katılacaklar 1 7.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışma Duyurusu Yetenekli öğrencilerimizi yönlendirmek

Detaylı

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI Pazartesi 1 8 15 22 29 Salı 2 9 16 23 30 Çarşamba 3 10 17 24 Perşembe 4 11 18 25 Cuma 5 12 19 26 Cumartesi 6 13 20 27 Pazar 7 14 21 28 12 İş günü 1-15-19 Eylül İlköğretim Haftası. 2-19 Eylül Gaziler Günü.

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalışma

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi Eylül.2018 Eylül 2018 3 10 17 24 1, Öğretmenlerin mesleki çalışmalarının planlanması ve öğretmenlere tebliği,

Detaylı

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2018 EYLÜL 01 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 03-14 Eylül 2018 02 Mesleki Eğitim Merkezi Güz Dönemi Sınavlar öncesi

Detaylı

SÖĞÜTLÜ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ 1993-2013 KURS İCMALİ

SÖĞÜTLÜ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ 1993-2013 KURS İCMALİ SÖĞÜTLÜ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ 1993-2013 KURS İCMALİ YILLAR AÇILAN KURS ADETİ KURSİYER SAYISI GİYİM 7 107 NAKIŞ 3 50 EL SANATLARI 2 50 DEKORATİF RESİM 1 28 TOPLAM 13 235 1993-1994 1994-1995 GİYİM 2 40 NAKIŞ

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı