* Basılı Başlangıç Kılavuzu notebook bilgisayarı tanıtır ve temel işlevleri gösterir. Ayrıca, sorun giderme bilgilerini de içerir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "* Basılı Başlangıç Kılavuzu notebook bilgisayarı tanıtır ve temel işlevleri gösterir. Ayrıca, sorun giderme bilgilerini de içerir."

Transkript

1 11 Ocak 2002 Bu dosyada aşağıdaki konulara ilişkin en güncel bilgiler yer almaktadır: HP notebook bilgisayar ve Windows hakkındaki Bilgi Kaynakları Önlemler Ekran Ayarlarını Değiştirme Kablosuz Yerel Ağı Kullanma Grafik Yoğunluklu Uygulamalar İle Çalışma Ses İle Çalışma Takma Sistemi İle CD-RW Modülü Kullanma Windows 2000 Birden Çok Ekranla DVD veya Çoklu Ortamları Kullanma Ses Denetimlerini Kullanma HP One-Touch Tuşlarını Yeniden Yükleme Bilgisayar Takma Sistemindeyken Hazırda Bekleme Windows XP Microsoft Plus! Önerilmemektedir HP Notebook Bilgisayarı Kullanmak İçin En İyi Yöntemler Fiziksel Bakım Genel Kullanım Bilgileri Bilgi Kaynakları * Basılı Başlangıç Kılavuzu notebook bilgisayarı tanıtır ve temel işlevleri gösterir. Ayrıca, sorun giderme bilgilerini de içerir. * Çevrimiçi Başvuru Kılavuzu işletim sisteminin nasıl kurulacağını, aksesuarların nasıl takılıp bağlanacağını, bilgisayar bakımının ve yükseltilmesinin (Windows 98 veya 2000 de Başlat, Programlar, HP Kütüphanesi veya Windows XP de Başlat, Yardım ve Destek, HP Kütüphanesi öğelerini tıklatın) nasıl yapılacağını gösterir. * Bilgisayarınızla birlikte verilen Microsoft Windows el kitabı, Windows işletim sisteminin standart özelliklerinin kullanımı hakkındaki bilgileri içerir. * BIOS ta yapılacak güncelleştirmeler ve diğer teknik belgeler için veya (Avrupa yansıması) adresindeki web sitemizi ziyaret edin. Önlemler Bu bölümde ciddi veri kaybına neden olabilecek bazı durumlar anlatılmaktadır. Verileri okurken veya yazarken veri depolama kartını çıkarmayın. Bu, verilerin bozulmasına neden olabilir. Intuit şirketinin Quicken yazılımı gibi bazı uygulamalarda çalışma dosyaları açık tutulur ve değişiklik yapıldıkça dosyalar güncelleştirilir. Bu tür uygulamalarda taşınabilir diskte bulunanları değil, yalnızca sabit sürücüdeki dosyaları açmanız gerekir. Taşınabilir diskteki açık bir dosya (disket veya PC Kartı gibi) belirli durumlarda bozulmaya müsaittir.

2 Bilgisayarı askıya almadan, takmadan veya takma sisteminden çıkarmadan önce, özellikle güç kullanımına duyarlı ses ve video uygulamaları ile CD-ROM sürücüsü gibi PC Kartları ve G/Ç aygıtlarını kullanan açık olan uygulamaları kapatın ve her zaman verilerinizi kaydedin. Ekran Ayarlarını Değiştirme Çözünürlük (ekran alanı) veya genişletilmiş masaüstü kurulumu gibi ayarları değiştirmek için normal Windows ayarlarının yerine gelişmiş Intel ayarlarını kullanmanız gerekir. Denetim Masası nda Görüntü özelliklerini açın, Ayarlar sekmesinde Gelişmiş, Intel Graphics Technology, Graphics Properties öğelerini tıklatın ve istediğiniz değişiklikleri yapın. Görev çubuğundaki Intel Graphics Technology simgesini de tıklatabilirsiniz. Kablosuz Yerel Ağı Kullanma Kablosuz yerel ağ yapılandırması ile ilgili bazı öneriler: * Bir erişim noktası yoluyla kablosuz bir ağa bağlandığınızda, bilgisayarınızın ağ kaynaklarını kullanabilmesi gerekir. Oturum açtığınızda bilgisayarınız ağ kaynaklarına bağlanamazsa, bilgisayarınıza bir IP adresi atanmamış olabilir. Windows 98 de IP adresini denetlemek için Başlat, Programlar, MS- DOS Komut İstemi öğelerini tıklatıp winipcfg yazın. Windows 2000 de IP adresini denetlemek için Başlat, Programlar, Donatılar, Komut İstemi öğelerini tıklatıp ipconfig yazın. Kablosuz bağlantınız için alt ağ maskesi ise ağ sunucusu bilgisayarınıza bir IP adresi atamamıştır; ağ IP adresinizi bırakıp yenilemeniz gerekebilir bkz. aşağıda geçen readme dosyası. Bu sorunu çözmezse, erişim noktasının yeniden başlatılması gerekebilir. Başka bir erişim noktasına bağlanmak için SSID değerini farklı bir değere değiştirmek isterseniz veya Altyapı modundan AdHoc moduna geçmek isterseniz, önce Internet IP adresini bırakıp sonra yenilemeniz gerekebilir. Bkz. aşağıda sözü edilen readme dosyası. Kablosuz bir yerel ağ bağlantısını kurmakta veya kullanmakta güçlük çekiyorsanız, c:\hp\drivers\wireless\readme.txt dosyasındaki kablosuz yerel ağ bilgilerine bakın. Grafik Yoğunluklu Uygulamalar İle Çalışma Yerleşik ekranla harici ekran arasında geçiş yapmak için Fn+F5 tuşlarına basabilirsiniz. Ancak OpenGL veya çoklu ortam uygulamaları gibi grafik yoğunluklu uygulamalar çalışırken geçiş yapmamanız gerekir. Bazı durumlarda ekranlar arasında geçiş yapmak video bozukluğuna veya uygulamanın kapanmasına neden olabilir. Grafik yoğunluklu uygulamalar çalışırken bilgisayarın mavi uyku düğmesine de basmamanız gerekir. Bazı durumlarda bu, uygulamanın veya bilgisayarın kilitlenmesine neden olabilir. Ses İle Çalışma Bilgisayarınıza ses kaydı yapıyorsanız aşağıdaki önerileri göz önünde bulundurun: * Yerleşik mikrofonu kullanarak en iyi sonuçları elde etmek için aşağıdaki ayarları kullanın. Wişndows Ses Denetimi nde çalma için mikrofon denetimini sessiz yapın. Sonra Seçenekler i, Özellikler i tıklatın ve kayıt seçeneğini işaretleyin. Gelişmiş mikrofon düğmesinin görüntülenmesi için Seçenekler i, Gelişmiş

3 Denetimler i tıklatın. Mikrofon ses denetiminde Gelişmiş i tıklatın ve mikrofon çıktısını yükseltme seçeneğini açın. * Bilgisayarda ses girişi bağlantı noktası olmamasına karşın ses hattı girişi denetimi görüntülenir. Takma sisteminde ses girişi bağlantı noktası vardır. Takma Sistemi İle CD-RW Modülü Kullanma Notebook bilgisayarınızda veya takma sisteminde CD-RW sürücüsü modülü kullanıyorsanız, özellikle CD yazdıracaksanız, her taşımanızda sürücüyü yeniden kalibre etmelisiniz. Kalibrasyon için CD-RW yazılımıyla boş bir CD kullanın. Windows 2000 Birden Çok Ekranla DVD veya Çoklu Ortamları Kullanma Birden çok ekran etkinken DVD oynatma sırasında veya çoklu ortam çıktısında görüntü kalitesi düşük ise veya hata iletisi alıyorsanız aşağıdaki önerileri deneyebilirsiniz: * Ekran ayarlarını 1024x768 çözünürlükten ve yüksek renkten (16 bit) fazlasına değiştirmeyin. Ayarlarda değişiklik yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. * Çift ekran veya genişletilmiş masaüstünü değil, yalnızca tek ekran kullanın. Ses Denetimlerini Kullanma Bilgisayarın sağ tarafındaki ses çubuğunu kullandığınızda veya Fn+F7 tuşlarına bastığınızda ekran görüntüsü ses ayarlarını gösterir. Ancak, görev çubuğundaki ses simgesini tıklatarak olduğu gibi Windows ses denetimlerini açarsanız, ekran görüntüsü, bu denetimler çalışmaya devam etse dahi, ses çubuğu ve Fn+F7 ile çalışmayabilir. Bu gerçekleşirse, bilgisayarı yeniden başlatarak ekran görüntüsünü geri yükleyebilirsiniz. HP One-Touch Tuşlarını Yeniden Yükleme Bilgisayarınız HP One-Touch yazılımı önceden yüklenmiş olarak verilir. HP One-Touch yazılımını yeniden yüklemeniz veya güncelleştirmeniz gerekirse, yüklemeyi doğru biçimde tamamlamak için yönetici olarak oturum açmanız gerekir. Bilgisayar Takma Sistemindeyken Hazırda Bekleme Windows 2000 WinFax yazılımını yükler ve takma sistemi kullanırsanız, hazırda beklemeden sonra Fn+F12 tuşlarına basmak gibi bir yöntemle bilgisayarınızı denetlemeniz gerekir. WinFax yüklü ve bilgisayar takma sisteminde iken hazırda beklemeden sonra bilgisayar yeniden açılabilir. Bu durumu önlemek için takma sistemine konulduğunda bilgisayarı hazırda bekleme yerine kapatabilir, hazırda beklemeden önce takma sisteminden çıkarabilir veya WinFax yazılımını kaldırabilirsiniz.

4 Windows XP Microsoft Plus! Önerilmemektedir Microsoft Plus! for Windows XP, notebook bilgisayar için önerilmemektedir. Microsoft Plus!, dijital ortam araçları, 3 boyutlu grafikler ile canlandırmalar ve 3 boyutlu oyun yazılımları içermektedir. Bu eklerle öncelikle masaüstü bilgisayarlar hedeflenmektedir. Notebook bilgisayarın pille çalışma süresi bu eklerin bazıları ile önemli ölçüde azalabilir. HP Notebook Bilgisayarı Kullanmak İçin En İyi Yöntemler Aşağıda, bilgisayarı olası fiziksel hasar veya veri kaybına karşı korumanın yanı sıra, günlük kullanımı sırasında nasıl bakımının yapılacağı konusunda da öneriler bulunmaktadır. Sabit disk sürücüleri ve diğer dahili bileşenler bozulmaz değildir ve yanlış kullanım ve çalıştırmadan dolayı zarar görebilirler. Fiziksel Bakım * Darbe ve sarsıntıları önleyin. - Taşımadan önce bilgisayarı kapatın veya askıya alın. Bu sabit diski kapatır. Sabit disk çalışırken, bilgisayarın birkaç cm yükseklikten sert bir yüzeye düşmesi bile veri kaybına veya sürücünün zarar görmesine neden olabilir. - Bilgisayarı darbe ve sarsıntılardan korumak için dolgu malzemeleri ile beslenmiş bir çanta içinde taşıyın. - Bilgisayarı yerleştirirken yavaşça koyun. Kazara olabilecek sarsıntılara karşı önlem alın. - Engebeli arazide yolculuk ederken bilgisayarı kullanmayın. * Bilgisayarın çevresinde yeterli havalandırma olmasına özen gösterin. Bilgisayarı taşıma kılıfına veya kapalı bir yere koymadan önce her zaman kapatın veya Hazırda Bekleme moduna getirin. * Bilgisayarı ekranından tutarak kaldırmayın ve taşımayın. * Bilgisayarı yağmur veya kar (kötü hava koşulları) altında veya aşırı sıcak ya da nemli ortamlarda kullanmayın. Genel Kullanım Bilgileri * Ekran parlaklığını uygun olan en alt düzeye ayarlayın. Bu, pilin kullanım süresini artırmanızı sağlar. * Çalışmanızı düzenli olarak yedekleyin. Dosyaları disketlere, manyetik teyplere veya ağ sürücülerine kopyalayın. * Dosya ve işletim sisteminizin bütünlüğünü düzenli aralıklarla denetlemek için tercihen otomatik olarak çalışan bir virüs tarama programı kullanın. Scandisk ve defrag hizmet programını kullanarak diskinizi denetleyin. * Takma sisteminden çıkarmadan önce bilgisayarı kapamanız gerekebilir.

5 - Tak ve Kullan işletim sistemlerinde, takma sisteminden çıkarmadan önce bilgisayarı kapatmanız gerekmez. HP notebook bilgisayarınızı nasıl başlatıp durduracağınız hakkındaki ayrıntılar için el kitabına bakın. - Dosya Sonu -

* Basılı Başlangıç Kılavuzu notebook bilgisayarı tanıtır ve temel işlevleri gösterir. Ayrıca, sorun giderme bilgilerini de içerir.

* Basılı Başlangıç Kılavuzu notebook bilgisayarı tanıtır ve temel işlevleri gösterir. Ayrıca, sorun giderme bilgilerini de içerir. 11 Nisan 2002 Bu dosyada aşağıdaki konulara ilişkin en güncel bilgiler yer almaktadır: HP notebook bilgisayar ve Windows hakkındaki Bilgi Kaynakları Önlemler One-Touch Tuşları Yeniden Programlama Televizyon

Detaylı

NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN.

NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN. INSITE YÜKLEME BÜLTENİ Sayfa 2: INSITE yükleme Sayfa 8: INSITE kaldırma NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN. HATALI YÜKLEME VEYA KULLANIM YANLIŞ VERİLERE VEYA EKİPMANIN ARIZALANMASINA

Detaylı

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Hızlı Kurulum Kılavuzu Giriş Bu belge, Windows ortamında bir USB aygıt sunucusu gibi kullanılan Çok işlevli USB Ağ Sunucusunu kurmak ve yapılandırmak için gerekli olan

Detaylı

Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu

Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD ve/veya diğer ülkelerdeki ticari markası veya kayıtlı

Detaylı

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Hızlı Kurulum Kılavuzu Giriş Bu belge, Windows ortamında bir USB aygıt sunucusu gibi kullanılan Çok işlevli USB Ağ Sunucusunu kurmak ve yapılandırmak için gerekli olan

Detaylı

Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu

Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Ürün bildirimi Bu kullanıcı kılavuzunda

Detaylı

Çoklu Ortam Kullanıcı Kılavuzu

Çoklu Ortam Kullanıcı Kılavuzu Çoklu Ortam Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürün bildirimi Bu kullanıcı kılavuzunda

Detaylı

Bellek Modülleri. Belge Parça Numarası: Bu kılavuzda, bilgisayardaki belleğin nasıl değiştirileceği ve yükseltileceği açıklanmaktadır.

Bellek Modülleri. Belge Parça Numarası: Bu kılavuzda, bilgisayardaki belleğin nasıl değiştirileceği ve yükseltileceği açıklanmaktadır. Bellek Modülleri Belge Parça Numarası: 393521-142 Aralik 2005 Bu kılavuzda, bilgisayardaki belleğin nasıl değiştirileceği ve yükseltileceği açıklanmaktadır. İçindekiler 1 Bellek modülleri ekleme veya değiştirme

Detaylı

Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu

Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin garantiler,

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir. Buradan Başlayın Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation şirketinin tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 8.1 Windows Server 2012 R2 Windows 7 SP1 Windows

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 7 Windows Server 2008 R2 Windows Server

Detaylı

Multimedya. Belge Bölüm Numarası: Bu kılavuzda bilgisayarın ses ve görüntü özelliklerinin nasıl kullanılacağı anlatılır.

Multimedya. Belge Bölüm Numarası: Bu kılavuzda bilgisayarın ses ve görüntü özelliklerinin nasıl kullanılacağı anlatılır. Multimedya Belge Bölüm Numarası: 410777-141 Nisan 2006 Bu kılavuzda bilgisayarın ses ve görüntü özelliklerinin nasıl kullanılacağı anlatılır. İçindekiler 1 Multimedya donanımı Optik disk sürücüsünü kullanma

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri

Yazılım Güncelleştirmeleri Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Çoklu Ortam Kullanıcı Kılavuzu

Çoklu Ortam Kullanıcı Kılavuzu Çoklu Ortam Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size notebook kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

Çoklu Ortam. Kullanıcı Kılavuzu

Çoklu Ortam. Kullanıcı Kılavuzu Çoklu Ortam Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun A.B.D de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

AirTies Kablosuz Erişim Noktası (Access Point) olarak kullanacağınız cihazı bilgisayarınıza bağlayarak ayarlarını yapabilirsiniz.

AirTies Kablosuz Erişim Noktası (Access Point) olarak kullanacağınız cihazı bilgisayarınıza bağlayarak ayarlarını yapabilirsiniz. USB Disk Paylaşımı Değerli Müşterimiz, AirTies desteklediği USB Tak&Paylaş özelliği ile hiçbir ekstra donanıma ihtiyaç duymadan yaygın olarak kullanılan standart USB disk sürücülerinizi tüm ağınıza paylaştırmanıza

Detaylı

Çoklu Ortam. Kullanım Kılavuzu

Çoklu Ortam. Kullanım Kılavuzu Çoklu Ortam Kullanım Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır.

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır. 78 Türkçe Hızlı Yükleme Kılavuzu Bu yükleme kılavuzu GW-7100U ve yazılımının yüklenmesinde size yol gösterecektir. Kablosuz ağ bağlantınızı kurmak için, aşağıdaki işlemleri sırayla uygulayın. 1. Yükleme

Detaylı

Çoklu Ortam Kullanıcı Kılavuzu

Çoklu Ortam Kullanıcı Kılavuzu Çoklu Ortam Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Ürün bildirimi Bu kullanıcı kılavuzunda

Detaylı

Çoklu Ortam. Kullanıcı Kılavuzu

Çoklu Ortam. Kullanıcı Kılavuzu Çoklu Ortam Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation'ın ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Yazıcıyı yerel olarak yükleme (Windows) Yerel yazdırma nedir? Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma

Bağlantı Kılavuzu. Yazıcıyı yerel olarak yükleme (Windows) Yerel yazdırma nedir? Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Yazıcıyı yerel olarak yükleme (Windows) Not: Yazılım ve Belgeler CD'si işletim sistemini desteklemiyorsa, Yazıcı Ekle Sihirbazı'nı kullanmanız gerekir. Yazıcı yazılımının

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

Scan Station Pro 550 Adminstration & Scan Station Service Araçları

Scan Station Pro 550 Adminstration & Scan Station Service Araçları Scan Station Pro 550 Adminstration & Scan Station Service Araçları Yapılandırma Kılavuzu A-61732_tr 7J4367 Kodak Scan Station Pro 550 Administration İçindekiler Farklılıklar... 1 Yükleme... 2 İş ayarları

Detaylı

DESKTOP Internal Drive. Kurulum Kılavuzu

DESKTOP Internal Drive. Kurulum Kılavuzu DESKTOP Internal Drive Kurulum Kılavuzu Seagate Desktop Kurulum Kılavuzu 2013 Seagate Technology LLC. Tüm hakları saklıdır. Seagate, Seagate Technology, Wave logosu ve FreeAgent, Seagate Technology LLC'nin

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Ürün bildirimi Bu kullanıcı

Detaylı

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Yükleme ve Güncelleştirme BIOS yazılımını, uygulamaları, sürücüleri güncelleştirme ve Windows Update'i çalıştırma Yükleme türünü seçme Windows

Detaylı

Sürücüler. Kullanıcı Kılavuzu

Sürücüler. Kullanıcı Kılavuzu Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin garantiler,

Detaylı

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Windows 7 Kurulumu Dell bilgisayarınız Microsoft Windows 7 işletim sistemiyle yapılandırılmış olarak gelir. Windows Vista işletim sistemini ilk kez kurmak için,

Detaylı

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme

TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme Sayın Müşterimiz, Bu belgedeki bilgiler Windows 7 veya Windows 8.x önyüklenmiş belirli TOSHIBA Windows PC veya Tabletlerinizi Windows 10'a

Detaylı

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı

Temel Bilgi Teknlolojileri 1. Ders notları 5. Öğr.Gör. Hüseyin Bilal MACİT 2017

Temel Bilgi Teknlolojileri 1. Ders notları 5. Öğr.Gör. Hüseyin Bilal MACİT 2017 Temel Bilgi Teknlolojileri 1 Ders notları 5 Öğr.Gör. Hüseyin Bilal MACİT 2017 Windows işletim sistemi Kullanıcıya grafik arabirimler ve görsel iletilerle yaklaşarak, yazılımları çalıştırmak, komut vermek

Detaylı

HDD Password Tool. Kullanıcı Elkitabı. Türkçe

HDD Password Tool. Kullanıcı Elkitabı. Türkçe HDD Password Tool Kullanıcı Elkitabı Türkçe 1 İçindekiler Bölüm 1: Giriş... 3 Ticâri markalar... 4 Bölüm 2: Gereken İşletim Sistemi... 5 - HDD Password Tool for Windows... 5 - HDD Password Tool for Mac...

Detaylı

Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu

Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber

Detaylı

Çoklu Ortam. Kullanıcı Kılavuzu

Çoklu Ortam. Kullanıcı Kılavuzu Çoklu Ortam Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118/M118i Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42720 Bu kılavuz aşağıdakilerle ilgili yordamlar sağlar: Ekranlarda Gezinme sayfa 2 DHCP Kullanarak Ağ Ayarları sayfa 2 Statik IP Adresi

Detaylı

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer

Detaylı

Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu

Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

Çoklu Ortam. Belge Parça Numarası:

Çoklu Ortam. Belge Parça Numarası: Çoklu Ortam Belge Parça Numarası: 396850-141 Mart 2006 Bu kılavuzda bilgisayarın multimedya donanım ve yazılım özelliklerinin nasıl kullanılacağı anlatılır. Multimedya özellikleri seçtiğiniz model ve yazılıma

Detaylı

Bellek Modülleri. Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri. Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Harici Ortam Kartları

Harici Ortam Kartları Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD Logosu sahibinin ticari markasıdır. Java, Sun Microsystems, Inc. Kuruluşunun ABD de tescilli markasıdır.

Detaylı

Sürücüler. Belge Parça Numarası: Bu kılavuzda bilgisayar sabit disk sürücüsü ve optik disk sürücüsü anlatılır.

Sürücüler. Belge Parça Numarası: Bu kılavuzda bilgisayar sabit disk sürücüsü ve optik disk sürücüsü anlatılır. Sürücüler Belge Parça Numarası: 410771-141 Nisan 2006 Bu kılavuzda bilgisayar sabit disk sürücüsü ve optik disk sürücüsü anlatılır. İçindekiler 1 Sürücü bakımı 2 Sürücü ışığı 3 Sabit disk sürücüsü Sabit

Detaylı

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi KURULUM ÖNCESİ TALİMATLARI: Bu belgede, WorldShip i yükseltmek için WorldShip DVD sinin nasıl kullanılacağı anlatılmaktadır. WorldShip i web den de yükleyebilirsiniz. Aşağıdaki web sayfasına gidin ve uygun

Detaylı

Touchstone Kisisel-Egitim Sürümü Level 2 DVD-ROM ve Video DVD talimatlari ve bilinen teknik konulari

Touchstone Kisisel-Egitim Sürümü Level 2 DVD-ROM ve Video DVD talimatlari ve bilinen teknik konulari Touchstone Kisisel-Egitim Sürümü Level 2 DVD-ROM ve Video DVD talimatlari ve bilinen teknik konulari DVD-ROM u kullanma Touchstone Self Study DVD-ROM Kopyasını iki şekilde çalıştırabilirsiniz: 1. Programı

Detaylı

Ağınız üzerinde tarama yapmak için Web Hizmetleri'ni kullanma (Windows Vista SP2 veya üzeri, Windows 7 ve Windows 8)

Ağınız üzerinde tarama yapmak için Web Hizmetleri'ni kullanma (Windows Vista SP2 veya üzeri, Windows 7 ve Windows 8) Ağınız üzerinde tarama yapmak için Web Hizmetleri'ni kullanma (Windows Vista SP2 veya üzeri, Windows 7 ve Windows 8) Web Hizmetleri protokolü, Windows Vista (SP2 veya üstü), Windows 7 ve Windows 8 kullanıcılarının,

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanım Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Görsel Referans Kılavuzu

Görsel Referans Kılavuzu Görsel Referans Kılavuzu Xerox CX Yazıcı Sunucusu Xerox Color 550/560 Yazıcı Creo Color Server Technology hizmetidir 653-0177A-TR CX yazıcı sunucusu bilgisayarı için kablo bağlantıları 1 3 4 5 1VDC POWER

Detaylı

Sürücüler. Kullanıcı Kılavuzu

Sürücüler. Kullanıcı Kılavuzu Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin garantiler,

Detaylı

Kurulum (Windows)...3

Kurulum (Windows)...3 Kurulum (Windows)...3 1. StarBoard Software Kurulumu...4 1.1 Sistem Gereksinimleri...4 1.2 Kurulumu Başlatma...5 1.3 Windows Media Encoder Kurulumu (Yalnızca Windows XP/Vista)...6 1.4 Kurulumu Sonlandırma...6

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu

Harici Aygıtlar. Kullanıcı Kılavuzu Harici Aygıtlar Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Blu- ray Writer lariniz hakkinda Önemli Not

Blu- ray Writer lariniz hakkinda Önemli Not Blu- ray Writer lariniz hakkinda Önemli Not Cihazınızın kurulumunu tamamlamak için bu ilave talimatları kullanın. Disc Publisher cihazınızdaki Blu- ray sürücü (leri) bilgisayara bağlamak için esata kullanılır.

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Sürüm 0 TUR Not tanımları Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: Not Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer özelliklerle

Detaylı

SAB 103 TEMEL BİLGİSAYAR KULLANIMI

SAB 103 TEMEL BİLGİSAYAR KULLANIMI SAB 103 TEMEL BİLGİSAYAR KULLANIMI DERS NOTLARI Prof.Dr. Fatih TANK Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Sigortacılık ve Aktüerya Bilimleri Bölümü Prof.Dr. Fatih TANK - Temel - Ders Notları-

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu AE6000. Kablosuz Mini USB Adaptör AC580 Dual Bant

Kullanıcı Kılavuzu AE6000. Kablosuz Mini USB Adaptör AC580 Dual Bant Kullanıcı Kılavuzu AE6000 Kablosuz Mini USB Adaptör AC580 Dual Bant a İçindekiler Ürüne Genel Bakış Özellikler 1 Kurulum Kurulum 2 Kablosuz Ağ Yapılandırması Wi-Fi Protected Setup 3 Kablosuz ağ yapılandırma

Detaylı

HIZLI BAşVURU KILAVUZU

HIZLI BAşVURU KILAVUZU HIZLI BAşVURU KILAVUZU Windows Vista için İçindekiler Bölüm 1: Sistem Gereksinimleri...1 Bölüm 2:...2 Yerel Yazdırma Yazılımını Yükleme... 2 Ağdan Yazdırma Yazılımını Yükleme... 5 Bölüm 3: WIA Sürücüsünü

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Network Kamerayı televizyon ya da fırın gibi ısı kaynaklarının

Detaylı

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not

Detaylı

TL-WPS510U PRINT SERVER KURULUM DÖKÜMANI

TL-WPS510U PRINT SERVER KURULUM DÖKÜMANI TL-WPS510U PRINT SERVER KURULUM DÖKÜMANI 1 Başlarken Satın almış olduğunuz TL-WPS510U nun kullanım diagramı aşağıdaki gibidir. Cihazınızı bir ağ yazıcısı değilse veya kablolu ağ yazıcınızı kablosuz olarak

Detaylı

İnternet Yapılandırma Gereksinimleri. PC lerin Yapılandırılması. Windows XP altında ayar yapılması

İnternet Yapılandırma Gereksinimleri. PC lerin Yapılandırılması. Windows XP altında ayar yapılması İnternet Yapılandırma Gereksinimleri Giriş Noktanızı AP Yöneticisine bağlamak için, bilgisayarınızın TCP/IP ayarında aşağıdaki yapılandırma parametrelerini yapılandırmanız gerekmektedir: Statik IP Adresi:

Detaylı

Çoklu Ortam. Belge Parça Numarası:

Çoklu Ortam. Belge Parça Numarası: Çoklu Ortam Belge Parça Numarası: 404160-141 Mart 2006 Bu kılavuzda bilgisayarın multimedya donanım ve yazılım özelliklerinin nasıl kullanılacağı anlatılır. Multimedya özellikleri seçtiğiniz model ve yazılıma

Detaylı

Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu

Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DASDIFFUSION DEPARTMENTAL EDITION 1. FAZ TARAMA PC KURULUM KILAVUZU

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DASDIFFUSION DEPARTMENTAL EDITION 1. FAZ TARAMA PC KURULUM KILAVUZU TÜRKİYE CUMHURİYETİ ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DASDIFFUSION DEPARTMENTAL EDITION 1. FAZ TARAMA PC KURULUM KILAVUZU Hazırlayan: DAS A.Ş. 1 S a y f a D A S R & D Amaç ve Kapsam Bu doküman ile, Türkiye Cumhuriyeti

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için DataPage+ 2013 için En Son Güncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2013 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım

Detaylı

Sürücüler. Kullanıcı Kılavuzu

Sürücüler. Kullanıcı Kılavuzu Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin garantiler,

Detaylı

Çoklu Ortam Kullanıcı Kılavuzu

Çoklu Ortam Kullanıcı Kılavuzu Çoklu Ortam Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu

Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Sürücüler Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2010 Copyright Hewlett-Packard Development

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Windows İşletim Sistemi

Windows İşletim Sistemi Windows İşletim Sistemi Bilgisayar (Özellikler) Bilgisayarınızın özelliklerini görüntülemek için : Masaüstünde Bilgisayar simgesine sağ tıklayarak Özellikler e tıklayın. Çıkan pencerede bilgisayarınızda

Detaylı

Türkçe. Güvenlik bilgileri. Türkçe. DİKKAT: Bu ürünü şimşekli havalarda kurmayın ya da elektrik kablosu gibi bağlantılar yapmayın

Türkçe. Güvenlik bilgileri. Türkçe. DİKKAT: Bu ürünü şimşekli havalarda kurmayın ya da elektrik kablosu gibi bağlantılar yapmayın Bu kılavuzun içindekiler: Güvenlik bilgileri sayfa 53. Kurulum sorunlarını giderme sayfa 54. Daha geniş bilgi edinme sayfa 58. Güvenlik bilgileri Yalnızca bu ürünle birlikte verilen Lexmark güç kaynağını

Detaylı

BenQ projektör ile 3D içeriği oynatmak için en düşük bilgisayar sistemi gereksinimleri:

BenQ projektör ile 3D içeriği oynatmak için en düşük bilgisayar sistemi gereksinimleri: BenQ projektör ile 3D içerik nasıl izlenir: BenQ projektörünüz D-Sub, Komponent, HDMI, Video ve S-Video olarak aktarılan üç boyutlu (3D) içeriğin oynatılmasını destekler. Ancak BenQ projektör ile 3D içeriği

Detaylı

Sorun Giderme Kýlavuzu

Sorun Giderme Kýlavuzu Sorun Giderme Kýlavuzu Kılavuza giriş Sony VAIO bilgisayarınızla sorun yaşıyorsanız, çözümleri bu kitapçıkta sunulmuştur. Bilgisayarınızın kapsamlı Yardım ve Destek Merkezi nde sorun gidermeye yönelik

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede

Detaylı

Türkçe. Güvenlik bilgileri. Türkçe

Türkçe. Güvenlik bilgileri. Türkçe Bu kılavuzda ele alınan konular: "Güvenlik bilgileri" sayfa 53. "Kurulum sorunlarını giderme" sayfa 54. "Daha fazla bilgi alma" sayfa 58. Güvenlik bilgileri Sadece bu ürünle birlikte sağlanan güç kaynağı

Detaylı

NOT: BU BELGEYİ OKUMADAN LÜTFEN YAZILIMI YÜKLEMEYE ÇALIŞMAYIN.

NOT: BU BELGEYİ OKUMADAN LÜTFEN YAZILIMI YÜKLEMEYE ÇALIŞMAYIN. INSITE YÜKLEME BÜLTENİ Sayfa 2: INSITE programını yükleme Sayfa 8: INSITE programını kaldırma NOT: BU BELGEYİ OKUMADAN LÜTFEN YAZILIMI YÜKLEMEYE ÇALIŞMAYIN. AÇABİLİR. HATALI YÜKLEME VEYA KULLANIM HATALI

Detaylı

Bilgisayar Kurulum Kullanıcı Kılavuzu

Bilgisayar Kurulum Kullanıcı Kılavuzu Bilgisayar Kurulum Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU GREEN BUTTON YAZILIMI

KULLANIM KILAVUZU GREEN BUTTON YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU GREEN BUTTON YAZILIMI Rev. 143/PC Uyarı! Her hakkı saklıdır. Bu kılavuzda adı geçen ürünler yalnızca tanıtım amaçları için kullanılır ve ilgili firmaların ticari markaları ya da kayıtlı

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu

Detaylı

XPS 12. Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: XPS Resmi Model: T02H Resmi Tip: T02H001

XPS 12. Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: XPS Resmi Model: T02H Resmi Tip: T02H001 XPS 12 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: XPS 12 9250 Resmi Model: T02H Resmi Tip: T02H001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, tabletinizi daha iyi kullanmanızı sağlayan önemli bilgileri

Detaylı

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 16 Kasım 2015 İçindekiler 3 İçindekiler Fiery Driver Configurator...5

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...5

Detaylı

Yeni HP Connection Manager 3.1 sürüm 0.60 uygulamasıyla Compaq ve HP Mini 110 u Yükseltme Prosedürü (Turkcell aracılığıyla satın alınan birimler)

Yeni HP Connection Manager 3.1 sürüm 0.60 uygulamasıyla Compaq ve HP Mini 110 u Yükseltme Prosedürü (Turkcell aracılığıyla satın alınan birimler) Yeni HP Connection Manager 3.1 sürüm 0.60 uygulamasıyla Compaq ve HP Mini 110 u Yükseltme Prosedürü (Turkcell aracılığıyla satın alınan birimler) Bu Yükseltmenin amacı: GSM Veri performanslarını yükseltmek

Detaylı

Archive Player Divar Series. Kullanım kılavuzu

Archive Player Divar Series. Kullanım kılavuzu Archive Player Divar Series tr Kullanım kılavuzu Archive Player İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Giriş 4 2 Çalışma 5 2.1 Programın başlatılması 5 2.2 Ana pencere tanıtımı 6 2.3 Açma düğmesi 6 2.4 Kamera

Detaylı

Windows Grup İlkesi Düzenleyici

Windows Grup İlkesi Düzenleyici Windows Grup İlkesi Düzenleyici Microsoft Windows ta kullanıcı ve bilgisayar grupları için kullanıcı ve bilgisayar yapılandırmaları tanımlamak üzere Grup İlkesi kullanılır. Grup ilkesi Microsoft Yönetim

Detaylı