KARAR TARIHI : 02/09/2013 KARAR NOSU : 2013/182. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KARAR TARIHI : 02/09/2013 KARAR NOSU : 2013/182. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler"

Transkript

1 KARAR TARIHI : 02/09/2013 KARAR NOSU : 2013/182 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 5.Dönem 36.Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna davet etti. 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı hep birlikte okundu. KARAR 1-. Belediye meclis üyelerinden; Meral KAYAN, Galip KARABUDAK ın vermiş oldukları önergede; Okulların açılması sebebiyle;alınabilecek önlemlerin neler olabileceğinin araştırılması için, kanunun Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonuna sevkini arz ederiz.şeklindeki Önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 17.Maddesi olarak belirlenen önergenin EĞİTİM SAĞLIK VE ÇEVRE KOMİSYONU na sevkine oybirliğiyle karar verildi. 2-Belediye meclis üyelerinden; Meral KAYAN, Galip KARABUDAK ın vermiş oldukları önergede. Eylül ayında yapılacak olan festivalle ilgili olarak,yapılması gereken işlemlerin tespit edilmesi için kanunun Sosyal İşler Yaşlılar ve Engelliler komisyonuna sevkini;arz Ederiz. Şeklindeki Önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 18.Maddesi olarak belirlenen önergenin SOSYAL İŞLER YAŞLILAR VE ENGELLİLER KOMİSYONU na sevkine oybirliğiyle karar verildi. 3- Belediye meclis üyelerinden; Kemal KÜÇÜK, Osman YOLCU, Cengiz KILINÇ, Ünal ÖZTÜRK ün vermiş oldukları önergede;ilçemizde tarımla uğraşan çiftçilerimizin hasattan sonra tarla anızlarının yakıldığı ve bu konuda halkımzdan tepki geldiğini bu tarlaların nedenyakıldığının araştırlmasını arz ederim.şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 19.Maddesi olarak belirlenen önergenin TARIM HAYVANCILIK VE AR-GE KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. 4. Belediye meclis üyelerinden; Kemal KÜÇÜK, Osman YOLCU, Cengiz KILINÇ, Ünal ÖZTÜRK ün vermiş oldukları önergede; ilçemizdeki Esnaflık yapan kamyoncu esnaflarının sorunların araştırılmasını saygılarımızla arz ederiz. Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 20.Maddesi olarak belirlenen önergenin ESNAF SANATKARLAR VE TARİFELER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. 5. Belediye meclis üyelerinden; Adem AYGÜN,Mehmet KUZAL ve Osman REFAHİYELİ nin vermiş oldukları önergede; yılları arasında meclis üyeliğimizin bir hatırası olması nedeniyle İlçemizde bu döneme aait bir hatıra ormanı oluşturulması için gerekli araştırmanın yapılmasını arz ederiz.. Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 21.Maddesi olarak belirlenen önergenin İSİMLENDİRME TARİH VE ARAŞTIRMA KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

2 6.Başkanlık Yazısı (gündem Dışı): Belediye Meclis Üyesi Y.Tansel DEMİROK tarihinde Belediye Meclis üyeliğinden istifa etmiştir. Bu nedenle Belediye Meclisinde yürütmekte olduğu Belediye Meclis Başkan vekilliği, Emlak İstimlak Alt Yapı Yeni Yerleşimler Komisyonu ve Gençlik Spor Kültür ve Turizm Komisyonu üyeliği de sona ermiştir. Boşalan Meclis Başkan vekilliği ve Komisyon üyeliklerine seçim yapılması hususunun Belediye Meclis gündemine alınmasını ve gerekli seçimin yapılmasını rica ederim. Şeklindeki Başkanlık yazısı açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 22.Maddesi olarak belirlenen Başkanlık yazısı oy birliği ile kabul edildi. 7.Başkanlık Yazısı (gündem Dışı): 1/1000 ölçekli imar planlarımızda park alanı içerisinde bulunan, İlçemiz Y.Selim Mahallesi 2721 ada 3 nolu parselde plan değişikliği yapılması ile ilgili konunun, Belediyemiz Meclisinde görüşülmesini arz ederim.şeklindeki Başkanlık yazısı açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 23.Maddesi olarak belirlenen Başkanlık yazısı BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevk edilmesine oy birliği ile kabul edildi. 8.Başkanlık Yazısı (gündem Dışı): İlçemiz Atatürk Mahallesi adalar ile Barbaros Mahallesi 963 adaya ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği Çubuk Belediyesi nin tarih ve 311 sayılı meclis kararı alınarak Ankara Büyükşehir Belediyesi ne gönderilmiş olup, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi nin tarih ve 968 sayılı meclis kararı ile onaylanmıştır. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, tarih ve 968 sayılı meclis kararı ile onaylanan, İlçemiz Atatürk Mahallesi adalar ile Barbaros Mahallesi 963 adaya ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği tarihinden başlayarak 1 ay süre Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde askıya çıkarılmıştır. Askı esnasında imar planlarına 3 (üç) adet itiraz/talep başvurusu bulunmakta olup, konunun Belediyemiz Meclisinde görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki Başkanlık yazısı açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 24.Maddesi olarak belirlenen Başkanlık yazısı BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevk edilmesine oy birliği ile kabul edildi.

3 KARAR TARIHI : 02/09/2013 KARAR NOSU : 2013/183 ÖZÜ:BAŞKANLIK YAZISI (GÜNDEM DIŞI ) Gündemin 22.maddesi Belediye Meclis Üyesi Y.Tansel DEMİROK tarihinde Belediye Meclis üyeliğinden istifa etmiştir. Bu nedenle Belediye Meclisinde yürütmekte olduğu Belediye Meclis Başkan vekilliği, Emlak İstimlak Alt Yapı Yeni Yerleşimler Komisyonu ve Gençlik Spor Kültür ve Turizm Komisyonu üyeliği de sona ermiştir. Boşalan Meclis Başkan vekilliği ve Komisyon üyeliklerine seçim yapılması hususunun Belediye Meclis gündemine alınmasını ve gerekli seçimin yapılmasını rica ederim. Şeklindeki Başkanlık yazısı Meclis üyelerine okundu.meclis Başkanı Lokman ÖZDEN ; Emlak İstimlak Alt Yapı Yeni Yerleşimler Komisyonu ve Gençlik Spor Kültür ve Turizm Komisyonu üyeliğinden boşalan yere yeni gelen meclis üyesi Ahmet ÇELİK in geçmesini oylamaya sundu.yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi. Meclis başkan vekilliğinden de boşalan yere 5393 sayılı belediye kanunun 19.maddesi gereğince;meclis üyelerinden İsmail ÖZDEMİR adaylığını talep etti.meclis Başkanı Hacı ÇELEBİ ve Ömer AYDIN ında aday gösterdi.gizli oylamaya geçilerek zarflar dağıtıldı ve toplandı.sayım neticesinde; MECLİS BAŞKAN II.VEKİLLİĞİ İÇİN ADAYLAR 1. İSMAİL ÖZDEMİR 9 2. HACI ÇELEBİ ÖMER AYDIN 1 ALINAN OY SAYISI 12 oy alan Meclis üyesi Hacı ÇELEBİ Meclis başkan II vekili olarak seçilmiş bulunmaktadır.

4 KARAR TARIHI : 02/09/2013 KARAR NOSU : 2013/184 ÖZÜ: BAŞKANLIK YAZISI (GÜNDEM DIŞI) Gündemin 23.maddesi 1/1000 ölçekli imar planlarımızda park alanı içerisinde bulunan, İlçemiz Y.Selim Mahallesi 2721 ada 3 nolu parselde plan değişikliği yapılması ile ilgili konunun, Belediyemiz Meclisinde görüşülmesini arz ederim.şeklindeki Başkanlık yazısı açık oylama neticesinde BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevk edilmesine oy birliği ile karar verildi.

5 KARAR TARIHI : 02/09/2013 KARAR NOSU : 2013/185 ÖZÜ: BAŞKANLIK YAZISI (GÜNDEM DIŞI) Gündemin 24.maddesi İlçemiz Atatürk Mahallesi adalar ile Barbaros Mahallesi 963 adaya ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği Çubuk Belediyesi nin tarih ve 311 sayılı meclis kararı alınarak Ankara Büyükşehir Belediyesi ne gönderilmiş olup, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi nin tarih ve 968 sayılı meclis kararı ile onaylanmıştır. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, tarih ve 968 sayılı meclis kararı ile onaylanan, İlçemiz Atatürk Mahallesi adalar ile Barbaros Mahallesi 963 adaya ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği tarihinden başlayarak 1 ay süre Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde askıya çıkarılmıştır. Askı esnasında imar planlarına 3 (üç) adet itiraz/talep başvurusu bulunmakta olup, konunun Belediyemiz Meclisinde görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki Başkanlık yazısı açık oylama neticesinde Başkanlık yazısı BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevk edilmesine oy birliği ile karar verildi.

6 KARAR TARIHI : 02/09/2013 KARAR NOSU : 2013/186 ÖZÜ: BAŞKANLIK YAZISI (KADRO İPTAL İHDAS) Gündemin 2.maddesi Resmi Gazetenin tarih ve sayılı nüshasında yayınlanan 6495 sayılı kanunun 9. maddesi gereğince belediyemizde sözleşmeli olarak çalışan personellerin memur kadrolarına atamaları yapılacaktır. Bu nedenle, ekli listede belirtilen kadroların kaldırılarak karşılarında yazılı kadroların BELEDİYE VE BAĞLI KURULUŞLARI İLE MAHALLİ İDARE BİRLİKLERİ NORM KADRO İLKE VE STANDARTLARINA DAİR YÖNETMELİĞİN 9,10 ve 11. Maddeleri gereğince ihdasının yapılması için Belediye Meclis gündemine alınmasını arz ederim. KALDIRILMAK İSTENEN KADRONUN ALINMAK İSTENEN KADRONUN UNVAN KODU SINIFI ÜNVANI DERECES İ ADEDİ UNVAN KODU SINIFI ÜNVANI DERECES İ ADEDİ 8500 TH MÜHENDİS TH MÜHENDİS TH MÜHENDİS TH MÜHENDİS TH MİMAR TH MİMAR TH PEYSAJ MİMARI TH PEYSAJ MİMARI TH ŞEHİR PLANCISI TH ŞEHİR PLANCISI TH TEKNİSYEN TH TEKNİSYEN TH TEKNİSYEN TH TEKNİSYEN TH TEKNİSYEN TH TEKNİSYEN TH TEKNİSYEN TH TEKNİSYEN TH TEKNİSYEN TH TEKNİSYEN TH TEKNİKER TH TEKNİKER TH TEKNİKER TH TEKNİKER TH TEKNİKER TH TEKNİKER TH TEKNİKER TH TEKNİKER TH TEKNİKER TH TEKNİKER TH TEKNİKER TH TEKNİKER TH TEKNİKER TH TEKNİKER TH TEKNİKER TH TEKNİKER 6 1 ÖLÇÜ AYAR ÖLÇÜ AYAR 7565 TH MEMURU TH MEMURU TH EKONOMİST TH EKONOMİST 6 1

7 8595 TH EKONOMİST TH EKONOMİST GİH EĞİTMEN GİH EĞİTMEN GİH PROGRAMCI GİH PROGRAMCI 9 1 SAĞLIK SAĞLIK 8424 SH TEKNİKERİ GİH TEKNİKERİ GİH MEMUR GİH MEMUR GİH MEMUR GİH MEMUR GİH MEMUR GİH MEMUR GİH EVLENDİRME MEMURU GİH EVLENDİRME MEMURU 9 1 BELEDİYE VE BAĞLI KURULUŞLARI İLE MAHALLİ İDARE BİRLİKLERİ NORM KADRO İLKE VE STANDARTLARINA DAİR YÖNETMELİĞİN 9,10 ve 11. Maddeleri gereğince yukarıda yazılı şekilde iptal ve ihdasların yapılmasına açık oylama neticesinde oybirliği ile kara verildi.

8 KARAR TARIHI : 02/09/2013 KARAR NOSU : 2013/187 ÖZÜ: BAŞKANLIK YAZISI Gündemin 3.maddesi İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi 5127 ada nolu parsellere ait, 1/1000 ölçekli imar planlarına askı sürecinde yapılan itirazın değerlendirilmesi hususunun, Belediyemiz Meclisinde görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki Başkanlık yazısı açık oylama neticesinde BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevk edilmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR TARIHI : 02/09/2013

9 KARAR NOSU : 2013/188 ÖZÜ: BAŞKANLIK YAZISI Gündemin 4.maddesi İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi 5132 Ada ve 7 nolu parseller 1/1000 ölçekli imar planlarında konut alanı içerisinde kalmakta olup, imar planı değişikliği yapılması ile ilgili talebin, Belediyemiz Meclisinde görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki Başkanlık yazısı açık oylama neticesinde BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevk edilmesine oy birliği ile karar verildi.

10 KARAR TARIHI : 02/09/2013 KARAR NOSU : 2013/189 ÖZÜ: BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU Gündemin maddesi Belediye Meclisinde okunan Başkanlık yazısı ile, komisyonumuza havale edilen; İlçemiz Kutuören Mahallesi yerleşik alan ve yakın çevresine ait 1/1000 ölçekli imar planı çalışmaların devam etmesi nedeniyle tekrar komisyonumuza havale edilmesi uygun görülmüştür. İlçemiz İkipınar Mahallesi yerleşik alan ve yakın çevresine ait 1/1000 ölçekli imar planı çalışmaların devam etmesi nedeniyle tekrar komisyonumuza havale edilmesi uygun görülmüştür. İlçemiz Yazır Mahallesi yerleşik alan ve yakın çevresine ait 1/1000 ölçekli imar planlarına askı sürecinde yapılan itiraz ve taleplerin değerlendirilmesi hususu çalışmaların devam etmesi nedeniyle tekrar komisyonumuza havale edilmesi uygun görülmüştür. İlçemiz Barbaros Mahallesi 981 ada 1 nolu parselde plan değişikliği yapılması talebi çalışmaların devam etmesi nedeniyle tekrar komisyonumuza havale edilmesi uygun görülmüştür. Konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir. Şeklindeki komisyon raporu açık oylama neticesinde tekrar incelenmek üzere BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevk edilmesine oy birliği ile karar verildi. Belediye Meclisi 5.dönem 2.birleşim 36.birleşim toplantısını yapmış olup,kalan maddeleri görüşmek üzere toplantı kapatılmıştır.

11 KARAR TARIHI : 03/09/2013 KARAR NOSU : 2013/190 ÖZÜ: EĞİTİM SAĞLIK VE ÇEVRE KOMİSYON RAPORU Gündemin 5.maddesi Belediyemiz Meclis Başkanlığının gün ve 2013/168 sayılı kararı ile komisyonumuza sevk edilen Yıldırım Beyazıt üniversitesinin ilçemize katkı sağlaması için üniversitenin ve bölümlerinin tanıtılması için çalışma yapmak üzere şeklindeki önerge komisyonumuzca incelenmiş olup,aşağıdaki kararlar alınmıştır. Yıldırım Beyazıt üniversitesi ile gerekli yazışmalar yapılarak,alınacak sonuca göre gerekli işlemlerinin yapılmasına karar verilmiştir. Belediye Meclis Başkanlığına arz ederiz.şeklindeki komisyon raporu belediye meclisine sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi. Hüseyin DOĞANAY Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkan V. Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

12 KARAR TARIHI : 03/09/2013 KARAR NOSU : 2013/191 ÖZÜ: SOSYAL İŞLER VE YAŞLILAR VE ENGELLİLER KOMİSYONU Gündemin 6.maddesi Belediyemiz Meclis Başkanlığının gün ve 2013/168 sayılı kararı ile komisyonumuza sevk edilen Ramazan ayının gelmesi nedeniyle mağdur ve ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi için şeklindeki önerge komisyonumuzca incelenmiş olup,aşağıdaki kararlar alınmıştır. İhtiyaç sahipleri belirlenerek Belediyemiz tarafından gerekli dağıtımlar yapılmıştır. Belediye Meclis Başkanlığına arz ederiz. Şeklindeki komisyon raporu belediye meclisine sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi. Hüseyin DOĞANAY Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkan V. Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

13 KARAR TARIHI : 04/09/2013 KARAR NOSU : 2013/192 ÖZÜ: ESNAF SANATKARLAR VE TARİFELER KOM.RP. Gündemin 7.maddesi Belediye Meclisinin 01/08/2013 Tarihinde komisyonumuza sevki yapılan turşu satışı yapan esnaflarımızın komisyon olarak sorunlarını dinledik. Turşucu esnafımızın festivalimizin yapılması biz turşucu esnafı olarak eskiye yıllara göre satışlarımız iyi yalnız bu sene salatalıklarımızın erken kurmaya başladığından eski kapasiteyi yakalayamacağımızdan fiyatlar yüksek olabilir. Bizler turşucu esnafı olarak kendi tasarruflarımızdan fedakarlık yaparak müşteriye ulaşmayı düşünüyoruz. Temennilerinde bulundular. Belediye Meclisine Arz Ederiz.Şeklindeki komisyon raporu belediye meclisine sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi. Hüseyin DOĞANAY Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkan V. Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

14 KARAR TARIHI : 04/09/2013 KARAR NOSU : 2013/193 ÖZÜ: TARIM HAYVANCILIK VE ARGE KOM.RP. Gündemin 8.maddesi Belediye Meclisinin 01/08/2013 Tarihinde Komisyonumuza sevki yapılan arıcıların sorunlarını dinledik. Arıcılarımızın sorunlarını dinledik. Arıcıların 2012 ve 2013 yılları sezonunda mevsimin yağışız kurak ve verimsiz olmasından dolayı 2011 sezonuna bakarak rekoltenin % oranında düşük olduğunu söylediler.onun için bizler yeni arıcılar bu yıllarda yaptığımız masraflarımızı alamadık ve zarar ettik.ayrıca dışarıdan gelen ucuz ballarda piyasayı oldukça düşürdü.belediye ve yönetimden istediğimiz dışarıdan gelen kalitesiz bal ve benzeri ürünlerin ilçemize sokulmamasıdır.ayrıca dışarıdan gelen kalitesiz ürünlerin takipçisi olmasını istiyoruz. Temennilerinde bulundular. Belediye Meclisine Arz ederiz.şeklindeki komisyon raporu belediye meclisine sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi. Hüseyin DOĞANAY Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkan V. Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

15 KARAR TARIHI : 05/09/2013 KARAR NOSU : 2013/194 ÖZÜ: İSİMLENDİRME TARİH VE ARAŞTIRMA KOMİSYONU Belediye Meclisinin 5.Dönem 39.birleşim 4.oturum toplantısı gündemdeki maddeleri görüşmek üzere Meclis Başkanı oturumu açtı. Gündemin 9.maddesi Belediye Meclisinin 01/08/2013 Tarihinde Komisyonumuza sevki yapılan arıcıların sorunlarını dinledik. Arıcılarımızın sorunlarını dinledik. Arıcıların 2012 ve 2013 yılları sezonunda mevsimin yağışız kurak ve verimsiz olmasından dolayı 2011 sezonuna bakarak rekoltenin % oranında düşük olduğunu söylediler.onun için bizler yeni arıcılar bu yıllarda yaptığımız masraflarımızı alamadık ve zarar ettik.ayrıca dışarıdan gelen ucuz ballarda piyasayı oldukça düşürdü.belediye ve yönetimden istediğimiz dışarıdan gelen kalitesiz bal ve benzeri ürünlerin ilçemize sokulmamasıdır.ayrıca dışarıdan gelen kalitesiz ürünlerin takipçisi olmasını istiyoruz. Temennilerinde bulundular. Belediye Meclisine Arz ederiz. Şeklindeki komisyon raporu belediye meclisine sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

16 KARAR TARIHI : 05/09/2013 KARAR NOSU : 2013/195 ÖZÜ: İNSAN HAKLARI TÜKETİCİYİ KORUMA VE HALKLA İLŞK.KOM.RP Gündemin 10.maddesi İnsan hakları komisyonunca sevk edilen mahalle bazında araştırmaların devam ettiğinden fatih mahallesinin,kanal,su,doğalgaz, asfalt gibi yapılan işlerin durumu ve bilgisi belediyemiz tarafından hazırlanan raporda ekte sunulmuştur.belediye meclisine arz olunur.şeklindeki komisyon raporu belediye meclisine sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisinin 5.Dönem 39.birleşim 4.oturum toplantısı gündemdeki maddeleri görüşerek Meclis Başkanı oturumu kapattı.

17 KARAR TARIHI : 05/09/2013 KARAR NOSU : 2013/196 ÖZÜ: EMLAK İST.YENİ YRLŞ.ALTYAPI TURİZM KOM.RP Belediye Meclisinin 5.Dönem 40.birleşim 5.oturum toplantısı gündemdeki maddeleri görüşerek Meclis Başkanı oturumu açtı. Gündemin 11.maddesi Belediye meclisinin tarih ve 168 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz mahallelerinin altyapı sorunlarının araştırılması çerçevesinde Karaağaç mahallesinin altyapı ile ilgili sorunlarını, komisyonumuz yaptığı araştırma ve inceleme neticesinde; Mahallenin imar çalışmalarının başlatılması açılmayan mahalle arasındaki sokak yollarının açılması talep edilmekte, Kanalizasyon şebekesinin olmadığı için kanalizasyon şebekesinin ASKİ tarafından yapılması talep edilmekte, İlgili müdürlüğümüzün (Fen işleri) ASKİ nezninde girişimde bulunarak altyapısının yapılmasının sağlanması, Mahallenin imarının yapılmasının çabuklaştırılmasını ve mahallenin kuzeyinden türem yumurtacılık işletmesinin bulunduğu bölgeye bağlayan mevcut tarla yolunun imar çalışması yapılarak araç trafiğine uygun bir yol olarak yapılması talep edilmektedir. Diğer bir mahallenin altyapı sorunlarının araştırılması için komisyonumuza havale edilerek komisyonumuzun görevlendirilmesini arz ederiz.

18 KARAR TARIHI : 06/09/2013 KARAR NOSU : 2013/197 ÖZÜ: GENÇLİK SPOR KÜLTÜR VETURİZM KOMİSYONU Gündemin 12.maddesi Belediye meclisinin tarih ve 168 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen; İlçemiz sınırları içerisinde bulunan mesire alanlarının eksikliklerinin ve sorunlarının belirlenmesi konusu ile ilgili olarak Çubuk II Barajı nda komisyonumuzca yapılan incelemede mesire alanı bölgesi ile ilgili olarak Baraj mesire alanı içerisinde bulunan eski restaurant işletmesinin bulunduğu yere Ankara Büyükşehir Belediyesi nezdinde yapılacak bir çalışma ile Kır Düğün Alanı yapılarak ilçemiz halkının sosyal ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda yerinde bir adım olacaktır. Konunun Ankara Büyükşehir Belediyesi ne bildirilmesi için gerekli talep yazısının yazılması komisyonumuzca uygun görülmüştür. Meclise arz olunurşeklindeki komisyon raporu belediye meclisine sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

19 KARAR TARIHI : 06/09/2013 KARAR NOSU : 2013/198 ÖZÜ: BAYINDIRLIK VE İMAR KOM.RP Gündemin 25.maddesi Belediye Meclisi nde okunan ve Başkanlık yazısı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi 5132 ada 1, 2, 3, 4, 6 ve 7 numaralı parsellere ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin görüşülmesi hususu komisyonumuzca incelenmiştir. Konu üzerinde yapılan incelemeler sonucunda; Plan değişikliği yapılan alanın, Ankara İli Çubuk İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 5132 ada 1, 2, 3, 4, 6 ve 7 numaralı parselleri kapsadığı, toplamda yaklaşık 4946 m² yüzölçümlü olduğu, 5132 ada 1, 2, 3, 4, 6 ve 7 numaralı parsellerin; Çubuk Belediye Meclisi nin gün ve 350 sayılı kararı ile uygun görülen, 5216 sayılı yasa gereğince, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin gün ve 2729 sayılı kararı ile de onaylanan Çubuk Merkez (150 ha) 1/1000 ölçekli Revizyon İmar Planı kapsamında yer aldığı, 5132 ada 1, 6, 7 parsellerin: Ayrık yapı nizamlı, bodrum hariç 5(beş) katlı, konut kullanımlı ve toplamda 2701 m² yüzölçümlü olduğu, 5132 ada 2, 3, 4 parsellerin: Ayrık yapı nizamlı, bodrum hariç 4(dört) katlı, konut kullanımlı ve toplamda 2245 m² yüzölçümlü olduğu, Bahse konu taşınmazların meskun alanda bulunmasından dolayı, TAKS/KAKS, ön ve yan bahçe mesafelerinin planda belirtilmediği, belirtilmeyen hususlarda plan notlarının geçerli olduğu tespit edilmiştir. Planlama alanının güneyinde 15 metre genişliğinde Şh. Ali Çakır Caddesi, doğusunda 8 metre genişliğinde Hendek Sokak, batısında metre genişliğinde M.Akif Ersoy Caddesi, Kuzeyinde ise 10 metre genişliğinde Hızır Reis 2 Sokak ın bulunduğu, Mevcut imar durumu ile 6 (altı) ayrı yapının yapılması halinde parsel içi ortak kullanım alanlarının (otopark, park vs.) kısıtlanacağı, bahse konu parsellerin plandaki konumundan kaynaklanan yapı ebatlarının kullanışsız ve kentsel estetiği olumsuz etkileyecek siluetlerin (görünüşlerin) oluşabileceğinin öngörüldüğü, Yapılan imar planı değişikliği ile; oluşacak arsa zemininin, ortak kullanım (bahçe, otopark, çocuk parkı vb.) alanların en iyi seviyede kurgulanması amacıyla kat adedinin 5 kattan 6 kata çıkarıldığı, kullanım amacının ve yapı nizamının aynen muhafaza edildiği, ADA 1, 2, 3, 4, 6 VE 7 NUMARALI PARSELLERİN BİRLEŞMESİ SONUCU OLUŞACAK TEK PARSELDE; DÜZENLEMEDEN ÖNCEKİ DENK (MUADİL) KAT ALANI AŞILMAYACAKTIR, KAT SAYISI 6 (ALTI) OLACAKTIR. 2-BELİRTİLMEYEN HUSUSLARDA; ONAYLI PLAN VE PLAN NOTLARI, 3194 SAYILI İMAR KANUNU VE İLGİLİ YÖNETMELİKLERİNİN HÜKÜMLERİ GEÇERLİDİR. şeklinde iki adet plan notunun eklendiği ve altı parselin tek parsele dönüştürülmesine (tevhidine/ birleştirilmesine) olanak sağlandığı görülmüştür. Bahse konu plan değişikliği ile altı parselin birleştirilip tek parsel haline gelmesi için zemin hazırlandığı; böylece parsel üzerinde yapılacak binanın daha özgün ve kullanışlı olacağı, binanın diğer donatılarının (bahçe düzenlemesi, otopark vb.) daha iyi çözümlenebileceği, Ancak 5 numaralı parsel üzerindeki 5 katlı yapı ve ada bütünlüğü göz önünde bulundurularak kat sayısının 6 (altı) dan 5 (beş)e düşürülerek ; İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi 5132 ada 1, 2, 3, 4, 6 ve 7 numaralı parselleri kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, plan notları ve plan açıklama raporlarının, 5216 sayılı Yasanın 14.Maddesine göre onaylanmak üzere Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı na gönderilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür. Konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir.şeklindeki komisyon raporu belediye meclisine sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

20 KARAR TARIHI : 06/09/2013 KARAR NOSU : 2013/199 ÖZÜ: BAYINDIRLIK VE İMAR KOM.RP Gündemin 26.maddesi Belediye Meclisinde okunan Başkanlık yazısı ile, komisyonumuza havale edilen; İlçemiz Atatürk Mahallesi adalar ile Barbaros Mahallesi 963 adaya ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği çalışmaların devam etmesi nedeniyle tekrar komisyonumuza havale edilmesi uygun görülmüştür. Konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir.şeklindeki komisyon raporu belediye meclisine sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde tekrar incelenmek üzere BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevk edilmesine karar verildi. Belediye Meclisi 5.Dönem 40.birleşim 5.oturumunu gündemdeki maddeleri görüşerek EYLÜL ayı meclis toplantısını Meclis Başkanı kapatmıştır.

KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 6.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

5.Başkanlık Yazısı: Mülkiyeti Belediyemize 3194 sayılı İmar Kanunun 17 maddesi gereği,

5.Başkanlık Yazısı: Mülkiyeti Belediyemize 3194 sayılı İmar Kanunun 17 maddesi gereği, KARAR TARIHI : 02/01/2014 KARAR NOSU : 1 : Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 6.Dönem 1.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme

Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme TARIHI : 03/02/2014 NOSU : 19 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 6.Dönem 2.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna davet

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/08/2013 KARAR NOSU : 2013/168. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 01/08/2013 KARAR NOSU : 2013/168. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 01/08/2013 KARAR NOSU : 2013/168 KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan V.Hüseyin DOĞANAY 5.Dönem 30.Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak,

Detaylı

madde eklenmesine Gündemin 28.Maddesi olarak belirlenen önergenin ESNAF SANATKARLAR VE TARİFELER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

madde eklenmesine Gündemin 28.Maddesi olarak belirlenen önergenin ESNAF SANATKARLAR VE TARİFELER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. TARIHI : 02/04/2012 NOSU : 85 IN KONUSU : Gündemin 1.Maddesi : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan V.Y.Tansel DEMİROK 4.Dönem 16. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak,

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 61 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 5.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

KARAR TARIHI : 02/05/2012 KARAR NOSU : 118. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 02/05/2012 KARAR NOSU : 118. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler TARIHI : 02/05/2012 NOSU : 118 IN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler ÖZÜ: Gündemin 1.Maddesi Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 21. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak,

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-125 10.06.2013 Özü: İsim verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.06.2013 tarihli oturumunda okunan, Şehit Komiser Mustafa

Detaylı

KARAR TARIHI : 05/09/2011 KARAR NOSU : 225 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 05/09/2011 KARAR NOSU : 225 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler TARIHI : 05/09/2011 NOSU : 225 IN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 3.Dönem 41.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

KARAR. GÜNDEMİN 1.MADDESİNE GEÇİLDİ: Açılış ve Yoklama

KARAR. GÜNDEMİN 1.MADDESİNE GEÇİLDİ: Açılış ve Yoklama TARIHI : 01/07/2010 NOSU : 175 IN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ VE YOKLAMA GÜNDEMİN 1.MADDESİNE GEÇİLDİ: Açılış ve Yoklama Belediye 2.Dönem 30.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/07/2013 KARAR NOSU : 2013/151. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 01/07/2013 KARAR NOSU : 2013/151. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 01/07/2013 KARAR NOSU : 2013/151 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan Lokman ÖZDEN 5.Dönem 25.Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

KARAR TARIHI : 03/06/2013 KARAR NOSU : 2013/125. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 03/06/2013 KARAR NOSU : 2013/125. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler TARIHI : 03/06/2013 NOSU : 2013/125 IN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan Lokman ÖZDEN 5.Dönem 20.Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2015-21000 Birleşim Tarihi : 09/10/2015 Birleşim Saati : 20:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

KARAR TARIHI : 02/08/2010 KARAR NOSU : 199 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER KARAR

KARAR TARIHI : 02/08/2010 KARAR NOSU : 199 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER KARAR TARIHI : 02/08/2010 NOSU : 199 IN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER Gündemin 1.Maddesi : Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 2.Dönem 35.Birleşim meclis toplantısı

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Belediye Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Belediye Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi TARIHI : 01/06/2010 NOSU : 152 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : Açılış ve Yoklama Gündemin 1.Maddesi : Açılış ve Yoklama Belediye 2.Dönem 26.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2012 YILI HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 06/06/2012 Karar sayısı : 2012/06 Birleşim : 01 Oturum : 1, 5 1: Başkan-Değerli arkadaşlar

Detaylı

5-Meclis üyelerinden Ali TİFTİKÇİ VE Nurdan ÇOBAN tarihli önergesinde

5-Meclis üyelerinden Ali TİFTİKÇİ VE Nurdan ÇOBAN tarihli önergesinde KARAR TARIHI : 02/02/2015 KARAR NOSU : 30 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan V. Mustafa DEMİR 7.Dönem 2.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

Gündemin 1.Maddesi: KARAR

Gündemin 1.Maddesi: KARAR TARIHI : 03/05/2011 NOSU : 126 IN KONUSU : Açılış Yoklama ve Önergeler ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 3.Dönem 21.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/10/2013 KARAR NOSU : 2013/200. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 01/10/2013 KARAR NOSU : 2013/200. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 01/10/2013 KARAR NOSU : 2013/200 KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 5.Dönem 41.Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak,

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

Hacı ÇELEBİ İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkan I.Vekili Meclis Katibi Meclis Katibi

Hacı ÇELEBİ İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkan I.Vekili Meclis Katibi Meclis Katibi TARIHI : 03/05/2010 NOSU : 123 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : ÖZÜ Y.SELİM MAHALLESİ 35 ADA 14 PARSEL Gündemin 1.Maddesi : Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı I.Vekili Hacı ÇELEBİ 2.Dönem 21.Birleşim

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-264 12.12.2011 Özü: Geçici ve Mevsimlik İşçi Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.12.2011 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 12.12.2011 tarih ve M.01.1.ABB.0.10.01-301.01-208

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.01.2012 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S Sayı:58 03.07.2014 Özü: İmar plan değişikliği KARAR Belediye Meclisi Genel Kurulunda okunan İmar, Tüketiciyi Koruma, Hesap İnceleme, İnsan Hakları, Emlak,

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU MECLİSİ Tarih : 06.09.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU KONU : Ödenek Aktarma. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 05.09.2011 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

KARAR TARIHI : 02/05/2013 KARAR NOSU : 2013/105. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 02/05/2013 KARAR NOSU : 2013/105. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 02/05/2013 KARAR NOSU : 2013/105 KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan Lokman ÖZDEN 5.Dönem 15.Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak,

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/02/2012 KARAR NOSU : 24

KARAR TARIHI : 01/02/2012 KARAR NOSU : 24 TARIHI : 01/02/2012 NOSU : 24 IN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 6. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı

Detaylı

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 03.11.2015 Karar No : Konu:2015 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

KARAR NOSU : 155 GELDİĞİ SERVİS

KARAR NOSU : 155 GELDİĞİ SERVİS TARIHI : 01/06/2011 NOSU : 155 IN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Gündemin 1.Maddesi: Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 3.Dönem 25.Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis

Detaylı

İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI

İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, İncesu İlçesi, Vali İhsan Aras Mahallesi, 286 ada 32,33,35,36,37,38,39,40,41,42

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.07.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.07.2013

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. KARARI DÖNEMİ : ŞUBAT 206 BİRLEŞİM : OTURUM : GÜNDEM MADDE NO : KARAR NO : 2 : 06.0.206 TARİH VE 206/3 SAYILI MECLİS KARARIYLA İÇİŞLERİ VE HUKUK KOMİSYONUNA SEVK EDİLEN STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 01.08.2016 Karar No : 84 Karar Konusu : Komisyonlara havale edilen konular. İsmail YAĞCI(Katılmadı)-Yavuz KÖK-Bünyamin TÜRKCAN(Katılmadı) Meclis Üyelerinin 01.08.2016 tarihli vermiş oldukları

Detaylı

KARAR TARIHI : 04/07/2011 KARAR NOSU : 173. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 04/07/2011 KARAR NOSU : 173. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler TARIHI : 04/07/2011 NOSU : 173 IN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 3.Dönem 30.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 04.01.2016 KARAR NO: 1 5393 sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesi, Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6.maddesi hükmü çerçevesinde

Detaylı

Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi TARIHI : 02/07/2012 NOSU : 178 IN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 30. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R Sayfa 1 T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2016-10000 Birleşim Tarihi : 05/05/2016 Birleşim Saati : 17:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA l û l T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü EXP02016 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03-3 6 - ^ ^ 3 ^ Konu: Döşemealtı Yeniköy 155 ada 11,

Detaylı

Lokman ÖZDEN İsmail ÖZDEMİR Y.Tansel DEMİROK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

Lokman ÖZDEN İsmail ÖZDEMİR Y.Tansel DEMİROK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi TARIHI : 01/04/2011 NOSU : 90 IN KONUSU : Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 3.Dönem 16.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna davet etti. 1 dakikalık

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/07/2014 KARAR NOSU : 124. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 01/07/2014 KARAR NOSU : 124. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 01/07/2014 KARAR NOSU : 124 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 15.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 87 : KADRO İHDASI (EKONOMİST) Gündeme konu olan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, 24.08.2016 tarih ve 905 sayılı Ekonomist Kadrosunun İhdası hakkındaki teklif yazısı,

Detaylı

KARAR TARIHI : 04/06/2012 KARAR NOSU : 144. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 04/06/2012 KARAR NOSU : 144. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler TARIHI : 04/06/2012 NOSU : 144 IN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler ÖZÜ: Gündemin 1.Maddesi Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 25. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak,

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 22 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin önerge meclisin görüşüne sunuldu: Encümen Üyeliğine Erdoğan ÖZTÜRK

Detaylı

T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1

T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1 T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ Sayfa 1 Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1 Belediye Meclisinin 05.11.2015 tarihi Perşembe

Detaylı

KARAR TARIHI : 03/10/2011 KARAR NOSU : 250 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış, Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 03/10/2011 KARAR NOSU : 250 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış, Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 03/10/2011 KARAR NOSU : 250 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış, Yoklama ve Önergeler Gündemin 1. Maddesi Belediye Meclis Başkanı Ömer AYDIN 3.Dönem 46.Birleşim

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.11.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Tahsis. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 06/11/2017 tarihli oturumunda komisyonumuza

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ Serdar ARSLAN Duran KARA Veli ŞAHMAN Şevk ŞEVK

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-112 10.07.2012 Özü: Nazım İmar Planı Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.07.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.07.2012 tarih ve M.01.1.ABB.0.10.01-301.01-91

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.12.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : A.S.M Yer Tahsisi. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/12/2017 tarihli

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/12/2011 KARAR NOSU : 292

KARAR TARIHI : 01/12/2011 KARAR NOSU : 292 TARIHI : 01/12/2011 NOSU : 292 IN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Gündemin 1.Maddesi: Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 3.Dönem 53.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 01.03.2016 KARAR NO: 40 Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararlarıyla ihdas edilen, Tuşba Belediyesi norm

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.07.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/11/2012 KARAR NOSU : 266 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 01/11/2012 KARAR NOSU : 266 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler TARIHI : 01/11/2012 NOSU : 266 IN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan Hüseyin DOĞANAY 4.Dönem 56. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

KARAR TARIHI : 05/012015 KARAR NOSU : 1 KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 05/012015 KARAR NOSU : 1 KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 05/012015 KARAR NOSU : 1 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Dr.Tuncay ACEHAN 7.Dönem 1.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI KASIM AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI MECLİS KARARI Belediyemiz Meclisi bugün saat 14:00 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda 2014

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 03.01.2011 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapılıp hazirun cetveli imza altına alınarak. 2011 yılı

Detaylı

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk.

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk. 04.02.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 68 Özü : 04.02.2015 günlü meclis toplantısına katılamayan Üye Recep Tokgöz, Nuran Yılmaz, Murat Şimşek, Can Kasapoğlu, Bahadır Yantaç, Ayhan Ateş, Ercan Merthatun

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 17.05.2016 Kararın Nosu : 63 Belediye Meclisinin 02.05.2016 tarih ve 59 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Kargınkürü Mahallesi 102 ada 112 ve 113 parsel 1/1000 ölçekli

Detaylı

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 2009/60-1 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi 09.01.2009 Cuma günü saat 20.00 de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Yazı İşleri Müdürlüğü nün 09.01.2009 tarih

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı Karar No : 46 Konusu : Kesin Hesap cetveli. Karar Tarihi : 05/05/2015 Saati : 09:47 Evrak No : 1428 Dönemi : Mayıs 2015 Geliş Tarihi : 21/04/2015 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 436 Kocasinan Belediyesinin, Ahievran Mahallesinde, ''Riskli Alan'' ilan edilen alanda imar plan değişikliği yapılması talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi. Meclis

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Haziran Ayı Birleşim : 6 Oturum : 1 Tarihi : 06/06/2016 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi TARIHI : 01/08/2011 NOSU : 201 IN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 3.Dönem 36.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.11.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyeleri

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 01/09/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 01/09/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 01/09/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Rüzgar Enerji Santrali kurmak üzere hazırlanan

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S. Sayı: 67597785-050.01.04/183 09.06.2015 Özü: Nazım İmar Planı K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S. Sayı: 67597785-050.01.04/183 09.06.2015 Özü: Nazım İmar Planı K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04/183 09.06.2015 Özü: Nazım İmar Planı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisi nin 09.06.2015 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.06.2015

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 04.04.2011 Meclis toplantısı Sn. Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Mahmut DEVECİ nin izin dilekçesi okundu

Detaylı

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU 21 Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi Kosova Cumhuriyeti İpek Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 02.04.2018 tarihli oturumunda

Detaylı

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, OSMANİYE MAHALLESİ 82 ADA, 152 VE 189 NOLU PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, OSMANİYE MAHALLESİ 82 ADA, 152 VE 189 NOLU PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, OSMANİYE MAHALLESİ 82 ADA, 152 VE 189 NOLU PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, Gemlik İlçesi, Osmaniye Mahallesi, toplam 2.094,00 m² yüzölçümlü

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İptal-İhdas. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/03/2013 tarihli oturumunda

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.05.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(68/16)-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 04.04.2016 tarihli

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 01.11.2018 Karar No : 138 Karar Konusu : Meclis Üyesi İhtisas Komisyonlarına Yeni Üye Seçilmesi ASLAN-- Hilal AYIK -Reyhan TAŞTEMİR- Hüdai İsmail YAĞCI (katılmadı) -Yavuz KÖK- (katılmadı)

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.1255 06.04.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

T.C T U R H A L BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C T U R H A L BELEDĠYE MECLĠSĠ T.C T U R H A L BELEDĠYE MECLĠSĠ Sayfa 1 Toplantının Ayı : Temmuz 2015/07 Toplantının Tarihi : 06.07.2015 BirleĢim : 1 Toplantının Günü : Pazartesi Oturum : 1 Belediye Meclisinin 06.07.2015 tarihi Pazartesi

Detaylı

5-Meclis üyelerinden Ali TİFTİKÇİ ve Nurdan ÇOBAN 04.05.2015 tarihli önergesinde

5-Meclis üyelerinden Ali TİFTİKÇİ ve Nurdan ÇOBAN 04.05.2015 tarihli önergesinde KARAR TARIHI : 04/05/2015 KARAR NOSU : 119 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı 7.Dönem 13.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU RAPOR NO : 13 KONU : Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Yönetmeliği Belediye Meclisi nin 11.02.2019 tarihli birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mezarlıklar Dairesi

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 50 Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümüne Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi geçmeden önce

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/03/2010 KARAR NOSU : 59 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER

KARAR TARIHI : 01/03/2010 KARAR NOSU : 59 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER TARIHI : 01/03/2010 NOSU : 59 IN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER Gündemin 1.Maddesi : Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN in 2.Dönem 11.Birleşim meclis toplantısı

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S. Sayı: 67597785-050.01.04-288 13.10.2015 Özü: Nazım İmar Plan Değişikliği K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S. Sayı: 67597785-050.01.04-288 13.10.2015 Özü: Nazım İmar Plan Değişikliği K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-288 13.10.2015 Özü: Nazım İmar Plan Değişikliği K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisi nin 13.10.2015 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı.

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. 05.10.2015 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. hoş geldiniz Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyesi Yaşar

Detaylı

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1.PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama

Detaylı