tarihinde konuyla ilgili çalışma yapan Birsen Koca'ya Fire ve zayiat ornalarının web sitesine konması hususunda görev verilmiştir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "tarihinde konuyla ilgili çalışma yapan Birsen Koca'ya Fire ve zayiat ornalarının web sitesine konması hususunda görev verilmiştir."

Transkript

1 35. MESLEK KOMİTESİ - SAĞLIK HİZMETLERİ VE ÜRÜNLER ÜRETİM VE TİCARETİ TARİH KARAR SONUÇ Fire ve zaiyat oranları ve tıbbi atıkların imhası gündeme gelmiştir. Tıbbi atıkların imhası ile ilgili mevzuatın incelenmesi, Oda Hukuk Müşavirliği ve muhasebeciden bilgi alınması ve buna göre işlem yapılması, ayrıca Odamız tıbbi ürünlerde fire ve zaiyat oranları listesinin güncellenmesine, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği hakkında görüş alış verişinde bulunulmuştur, Macaristan a yapılacak gezi hakkında istişare yapılmıştır. Gezinin detaylarının öğrenilmesi ve Komitenin katılımının sağlanması hususunda Yönetim Kurulundan bilgi istenmesine karar verilmiştir, tarihinde konuyla ilgili çalışma yapan Birsen Koca'ya Fire ve zayiat ornalarının web sitesine konması hususunda görev verilmiştir. Bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Konuyla ilgili bilgi verilmiştir. Macaristan gezisiorganizasyonu hakkında Meclise duyuru yapılmıştır. Diş hastanesi ile de görüşülmesine karar verilmiştir. Yeni yapılacak ek binalarda kullanılacak malzemeler hakkında görüşme ayarlanmasına ve bunun Yönetim Kuruluna sunulmasına karar verilmiştir, Sağlık Uygulama Tebliğindeki (SUT) son değişikliğin ve fiyat düşürme politikasının sektördeki firmaları olumsuz etkilediği, konu hakkında diğer odalardan görüş alınması talep edilmiştir, Kayseri de sağlık turizmi için neler yapılabileceği konusunda Kayseri Ticaret Odası ndan destek istenmiş, sağlık çalıştayı yapılması konusunda fikir birliğine varılmıştır, Sektörün sağlık turizmi ile desteklenebilmesi ve yurtdışından da hasta taleplerinin karşılanması için, KTO ve Büyükşehir Belediyesi tarafından tanıtım ve irtibat bürosunun kurulması gerektiğine, çalıştay iptal edilmiş olup sağlık kooperatifinin kurulmasına karar verilmiştir. Konu ile ilgili Konya ve Kocaeli Ticaret odalarına yazılar yazılmıştır Yurtdışında belirlenecek şehirlerde, Ön tetkik merkezlerinin kurulması ve paket programlar yapılması halinde taleplerin toplanabileceği, kurumlarca ortak sağlık rehberi hazırlanabileceği, Kayseri nin tanıtımı için açılacak stantlara katılım sağlanarak ve kurumlarda bilgi alınabilecek masalar kurulmasının gerektiğine, Kayseri ye yapılacak uçuşlarda rehberlik hizmeti verilmesi ve paket programlar teklif edilerek indirim sağlanması için şirketlerle irtibata geçilmesine,

2 Komite sağlık alanında yurtdışından gelecek hasta taleplerinin karşılanması için tanıtım ve irtibat bürosu kurulması isteği için hangi branş hangi ülke ve uluslar arası standardı olup olmadığı hususunu da içeren bir rapor hazırlayarak Yönetim Kurulu sunmasına, Kayseri Kent Sağlık Otobüsü Projesinin ilgili personel tarafından anlatılmasına, konuyla ilgili Meslek Komitesinin çalışma yöntemlerinin belirlenmesi amacıyla toplantı yapmasına, THY, Pegasos ve Onur-Air gibi firmalarla görüşülerek Kayseri de uygulanan sağlık programlarının tekliflerinin broşürlerde dağıtım maliyetinin araştırılmasına, konu hakkında komiteye bilgi verilmesine, Sağlık tanıtım kooperatifi kurulması önerildi; sektöre toplantı yapılmasına ve Uğur Payza ile görüşülerek oluşturulmasına, Sağlık Kooperatifi kurulması ile ilgili Genel Sekreterimiz Murat Bey bilgi verdi. Murat bey kooperatif kurulması ile ilgili Bakanlığın Kooperatif daire başkanı ile görüşülebileceğini söyledi. Komitede kooperatif ile ilgili konuşmalar yapıldıktan sonra Ankara ya Kooperatif daire başkanlığı ile görüşmeye gidilmesi kararına varıldı. Kayseri Ticaret Odası dan görüşme için Kooperatif daire başkanlığından randevu alınmasını ve organizasyon yapılarak Ankara ya günü birlik olacak şekilde toplu olarak ulaşımlarının sağlanması istenildi Üniversite Hastanelerinin ihale vasıtasıyla aldıkları tıbbi malzemelerin muhasebe birimine tahakkuk tarihinden sonra 12 ay içinde ödendiğini ve büyük şirketlerin aracıları kaldırarak bu vadeleri finans edebildikleri için aracıların iş yapamadıkları hususundaki sıkıntıların görüşülmesi için Kayseri defterdarlığından randevu alınması talep edildi, Hollanda da yapılacak Yurt Dışı fuarı hakkında komite üyeleri arasında istişareler yapıldı. Genel sekreterimiz Murat Bey e bu fuara katılım için destek verilmesi konusu soruldu. Murat bey fuara katılım için Oran kalkınma ajansının destek vermesi için Oran kalkınma ajansı genel sekreteri ile görüşebileceğini belirtti, Komite sorumlusu Bülent Eşel tarafından hava yolu şirketlerine konuyla ilgili mail gönderildi tarihinde kooperatif kurulması ile ilgili toplantı yapıldı tarihine Kooperatif daire başkanlığından randevu alındı.komite üyelerinin ulaşımları ve masrafları oda tarafından karşılanmıştır. konu ile ilgili Üniversite saymanları ile görüşülmüş olup, defterdarlıktan randevu alınmasına gerek kalmadığı belirtilmiştir. Oran kalkınma ajansının destek vermesi için Oran kalkınma ajansı genel sekreteri ile görüşdü ve ajansın böyle bir destek vermediği öğrenildi.

3 Bir sonra ki ay Sektörün sağlık turizmi ile desteklenebilmesi için çalıştay yapılması, çalıştaya Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Aş, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Turizm Kültür Müdürlüğü, Oran Kalkınma Ajansı, Yük ve yolcu taşımacılığı komitesi, Otel, lokanta, eğlence yerleri ve benzer hizmet firmaları komitesinde birer yetkili davet edilerek çalıştay organizasyonun yapılması istenildi, Çalıştay yapılması komite üyelerince iptal edilmiştir. Seis (Türkiye Sağlık Endüstrisi İşverenleri Sendikası) verecek olduğu tıbbi cihaz satışı yapan işletmelerin faaliyetlerini sürdürmek için yetki belgesi konusu görüşüldü. Komite Görevlisi Bülent Eşel Kayseri Ticaret Mart Ayı toplantısında yetki belgesi hakkıdan komite üyelerine detaylı olarak Odası olarak yetki belgesi için üyelere yaptıkları duyurular hakkında sunum ile bilgi verdi. komite üyelerine bilgi verdi.ayrıca komite üyelerince bir sonraki toplantıdakomite Görevlisi Bülent Eşel'in detaylı bilgi verilmesi istenildi. Seis (Türkiye Sağlık Endüstrisi İşverenleri Sendikası) verecek olduğu tıbbi cihaz satışı yapan işletmelerin faaliyetlerini sürdürmek için yetki belgesi konusu görüşüldü. Komite Görevlisi Bülent Eşel yetki belgesi hakkında komiteye katılan üyelerine detaylı olarak bilgiler verdi. Komite başkanı Bekir Solak bey üyelerimizin yetki belgesi ile ilgili sorularını Komite Görevlisi Bülent Eşel in cevaplamasını istedi Komite üyelerince Mart tarihinde düzenlenecek olan EKSPOMED EURASIA 22. ULUSLARARASI İSTANBUL TIBBİ ANALİZ, TEŞHİS, TEDAVİ, KORUMA VE REHABİLİTASYON ÜRÜN fuarı için üyelere mail ve mesaj yolu ile duyuru yapılması istenildi Komite üyesi Alaattin Keykubat bey Kayseri de sağlık alanında idarecilerin bulunmadığını ve sağlık kuruluşlarına yönelik alanında uzman idareciler yetiştirilmesi gerektiğini söyledi. Alaattin bey bu duruma çözüm olarak kayserin deki üniversitelerde Sağlık hizmetleri idareciliği bölümü açılarak eğitimler vermek olduğunu söyledi. Kayseri Ticaret Odası tarafından Erciyes Üniversitesinde Sağlık hizmetleri idareciliği bölümü açılması hususunda girişimde bulunması istenildi yetki belgesi hakkında soruları olan üyelerin sorularını yanıtladı ve bilgilendirmeler yaptı. 35. komitenin tüm üyelerine mail ve mesaj göndererek fuar duyurusu yapıldı. Ayrıca fuar desteği hususunda da bilgilendirme yapıldı. 18/03/2015 tarih ve 1424 sayılı yazı Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne yazılmıştır Kooperatif kurulması ile ilgili ana sözleşme komite tarafından yazılmasının tamamlandığı belirtildi. Taslağın Ticaret İl Müdürlüğü Kooperatiflerden sorumlu Fethi KUŞ Beyden randevu alınarak kurulacak olan kooperatif hakkında görüş alışverişi yapılmasına, Fethi KUŞ Beyle görüşülmüştür.

4 Komite Başkanı Bekir SOLAK komite toplantısında Kooperatif kurulması ile ilgili ana sözleşmenin tamamlandığını belirtmiştir. Komite Başkanı Bekir SOLAK Kooperatif İştirakçilerinden olan Kayseri Tarih 2477 SAYILI YAZI İLE YAZILMIŞTIR. Ticaret Odası nın Yönetim Kurulundan Kooperatif kurulması ile ilgile karar çıktığı takdirde konu ile ilgili faaliyete geçeceklerini dile getirdi tarihinde Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü organizasyonu ile gerçekleşecek olan Sağlık Turizmi Çalıştayı konulu toplantının Kayseri Ticaret Odasında gerçekleşeceği dile getirildi. Sağlık Kooperatifi kurulması yerine Sağlık derneği kurulması ve derneğe odamızı temsilen bir temsilcinin kaatılması talebi dile getirldi Komite başkanı Bekir Solak Yetki Belgesi, İflas Konkardato Belgesi harcını yatırmak için odamızın yönlendirmiş olduğu bankalara gidildiğini ve bunun zaman kaybına neden olduğunu, kendisine bu husus hakkında komite üyelerimizden şikayet geldiğini dile getirdi. Söz konusu belgeler için ödeme harçlarının tahsilatının odamız tarafından yapılması için gerekli çalışmaların yapılması talep edildi tarihinde saat 16:00 da toplantı yapılmıştır. İl sağlık müdürü katılmıştır tarihli komite toplantısında komite başkanı derneğin kurulduğunu,odamızdan herhangi bir temsilcinin belirtilmesine gerek kalmadığı bilgisi vermiştir. T. İş Bankası ile anlaşılmış olup 12/08/2015 tarihinde sistem çalışmaya başlamıştır. Ayrıca ayırım yapılmaksızın tüm işlemlerin tahsilatı yapılmaktadır Komite üyeleri Ocak 2016 da Dubai de gerçekleşecek olan Arap Health 2016 fuarının komite tüm üyelerine duyurusunun yapılarak, talep olduğu takdirde LCV alınmasını ve gerekli organizasyonun yapılmasını talep etti. Odamız personeli Tuğba YÜCEL söz konusu fuar hakkında komite üyelerine bilgi vererek KOSGEB desteğinden yararlanabilmeleri için Kasım ayı sonuna kadar katılacak kişilerin belirlenmesi gerektiğini dile getirdi. fuar organizasyonuna yeterli çoğunluk sağlanamadığı için çalışmalara son verilmiştir Komite üyeleri 05 Kasım 2015 tarihli 5141 sayılı İşyeri Açma Ruhsatı hakkında Sağlık Müdürlüğü ne yazmış olduğumuz yazıya cevap gelmediğini dile getirdi. Sağlık Müdürlüğü ile iletişime geçilerek söz konusu yazı hakkında bilgi alınması talep edildi. İşyeri Açma ve çalışma ruhsatı ile Sağlık Turizmi konularının görüşülmesi için, Kocasinan Belediyesi, Melikgazi Belediyesi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Başkan Yardımcılarını ziyaret etmek istediklerini ve ilgili belediyelerden randevu alınması talep edildi tarihinde il sağlık müdürlüğünden sayılı evrak no ile cevap gelmiştir. Belediyeler ile ilgili görüşme işi komite üyelerinin bildirdiği üzeremüsait olduklarında kendi aralarında ayarlayarak ziyaret edeceklerini bildirdi.

5 Mart 2016 tarihli 3894 sayılı evrak no ile Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği nden Odamıza gelen, Tıbbi Cihaz Üreticilerinin geri ödemeler ile ilgili yaşadığı sıkıntıların anlatıldığı dilekçe görüşüldü. Komite üyeleri TÜDER in (Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği) yapmış olduğu tespite katıldıklarını ve konu ile ilgili Erciyes Üniversitesi ne, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ne, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne ve İl Sağlık Müdürlüğü ne yazılmasını talep etti. Konu ile alakalı Erciyes Üniversitesi ne, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ne, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne ve İl Sağlık Müdürlüğü ne yazılması dile getirildi. Ayrıca Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ahmet Gödekmerdan ile yapılacak olan görüşmede konunun Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut HİÇYILMAZ tarafından iletilmesi dile getirildi meslek komitesi tarafından kullanılmak üzere Erciyes Üniversitesine tarihli ve 135 sayılı yazı yazılmıştır serbest giriş kartı düzenlenmesi talebi hakkında sayılı yazı ile Erciyes Üniversitesinden red cevabı gelmiştir. Erciyes Üniversite sinin ihale ile mal alımları ve ödemelerinde yaşanılan sıkıntılar gündeme gelmiştir. Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü nden Görüşme sağlanmıştır randevu alınması ve sorunların konuşulması ve çözümlenmesi istenilmiştir, Erciyes Üniversitesi Rektörü ile daha öncesinde de görüşme talep edildi, ancak bir görüşme ayarlanmadığı belirtilmiştir. Rektör Yrd. Prof. Dr. Abdulhakim COŞKUN Bey le görüşme isteğinin Yönetim Kuruluna iletilmesine, özellikle Oda adına gidilmesi gerektiği, ve ödemeler noktasında muhatap alınma hususunda sıkıntı olduğu belirtilmiştir, SGK ile de görüşme ayarlanmasına karar verilmiştir. Ödemelerle ilgili olarak Ersin Bey le irtibat sağlanması ve Oda adına görüşme talebinin Yönetim Kuruluna sunulmasına karar verilmiştir, Üniversite Hastanelerinin ihale vasıtasıyla aldıkları tıbbi malzemelerin muhasebe birimine tahhakkuk tarihinden sonra 12 ay içinde ödendiğini ve büyük şirketilerin aracıları kaldırarak bu vadeleri finans edebildikleri için aracıların iş yapamadıkları hususundaki sıkıntıların görüşülmesi için ERÜ'den randevu alınasına, Görüşme sağlanmıştır Ödemeler ile ilgili yetkililerle komite üyelerinin görüşmesi devam etmektedir. Erciyes Üniversitesi Başhekimin tarihinde radevu alınmış ve ilgili görüşme sağlanmıştır.

Cevap beklenmektedir.

Cevap beklenmektedir. 35. MESLEK KOMİTESİ - SAĞLIK HİZMETLERİ VE ÜRÜNLER ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR 29.05.2014 15.05.2014 tarih ve 29001 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Tıbbi

Detaylı

Konu ile ilgili Konya ve Kocaeli Ticaret odalarına yazılar

Konu ile ilgili Konya ve Kocaeli Ticaret odalarına yazılar 35. MESLEK KOMİTESİ - SAĞLIK HİZMETLERİ VE ÜRÜNLER ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ 30.01.2014 Fire ve zaiyat oranları ve tıbbi atıkların imhası gündeme

Detaylı

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 28 28. MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 28 TARİH KARAR 28 04.03.2014 İş sağlığı ve Güvenliği Kanunu

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2014 2016) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

7 70. MESLEK KOMİTESİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

7 70. MESLEK KOMİTESİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU Odamız 70. Meslek Komitesinde yer alan ve medikal ürünlerin imalatı, toptan-perakende ticareti ile uğraşan üyelerimizin sektörleriyle ilgili sorunlarını dinlemek ve bu sorunlara ortak çözüm yolları bulmak

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ

9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ 9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ 17.12.2013 09.07.05. 2014 yılı Mart ayında Almanya/Hannover kentinde

Detaylı

Y ö n e. Ko mi te. Komite ve Talepleri. Sonuç

Y ö n e. Ko mi te. Komite ve Talepleri. Sonuç Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri 13 14 14. MESLEK KOMİTESİ - GAYRİMENKUL VE KİRALAMA HİZMETLERİ 14 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 14 TARİH KARAR 14 31.12.2013 Azami Fiyat Tarifeleri Yönetmeliğinin

Detaylı

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 12 12. MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR 12 28.11.2013 Meydandaki iş yerlerini tabeleların sökülmesiyle

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 16 TARİH KARAR

MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 16 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 16 16. MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 2014 yılı Nisan ayında İstanbul da fuar olduğu

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2017 2019) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR

MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 41 41. MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR 41 30.09.2015 2.2. Ticaret odası üyelerinden gelen talep

Detaylı

15. MESLEK KOMİTESİ - SARRAFLAR, BİJUTERİ VE EV EŞYASI FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR

15. MESLEK KOMİTESİ - SARRAFLAR, BİJUTERİ VE EV EŞYASI FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR 15. MESLEK KOMİTESİ - SARRAFLAR, BİJUTERİ VE EV EŞYASI FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR 25.11.2013 25.11.2013/29 YKK - 15.MESLEK KOMİTESİ TALEBİ OLAN MOBESE KAMERALARININ

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR. Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç

MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR. Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 17 17. MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR 17 03.12.2013 10-12 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde

Detaylı

Ko mi te. Tarih Komite ve Talepleri Sonuç

Ko mi te. Tarih Komite ve Talepleri Sonuç Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 8 8. MESLEK KOMİTESİ - ET VE ET ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARETİ 8 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 8 TARİH KARAR 8 22.05.2014 Yaz aylarının yaklaşması ve

Detaylı

Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı

Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 37 TARİH KARAR YAPILAN İŞ Acentelerin kanun ve yönetmeliklere uygun fiziki şartlara,unvan düzeltmelerine hakim olmaları için uyarı maili gönderimi talep Mail

Detaylı

Riyad Turizm Fuarı 2017 GÖREV DÖNÜŞ RAPORU

Riyad Turizm Fuarı 2017 GÖREV DÖNÜŞ RAPORU Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Riyad Turizm Fuarı 2017 GÖREV DÖNÜŞ RAPORU 7-10 Nisan 2017 1 Konu: Riyad Turizm Fuarı 2017 Katılımı Görev Yeri : Riyad RAPOR ÖZETİ: Bölgemizin iş ve yatırım imkânlarının,

Detaylı

İÇİNDEKİLER 2. KONGRE-TOPLANTI HİZMETLERİNİN ORGANİZASYONU Kongre Hizmetleri Yönetimi Kongre Öncesi Faaliyetler

İÇİNDEKİLER 2. KONGRE-TOPLANTI HİZMETLERİNİN ORGANİZASYONU Kongre Hizmetleri Yönetimi Kongre Öncesi Faaliyetler İÇİNDEKİLER 2. KONGRE-TOPLANTI HİZMETLERİNİN ORGANİZASYONU 2.2. Kongre Hizmetleri Yönetimi 2.2.1. Kongre Öncesi Faaliyetler 2.2.1.1. Kongre İrtibat Bürosu ve Sekretaryasının Kurulması 2.2.1.2. Banka Hesaplarının

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2018 HAZİRAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ TEKLİFLERİ

MESLEK KOMİTELERİ 2018 HAZİRAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ TEKLİFLERİ MESLEK KOMİTELERİ 2018 HAZİRAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ TEKLİFLERİ İlkyardım eğitimlerinin oda tarafından düzenlenmesi hususunun görüşülmesi, İlkyardım Yönetmeliği çerçevesince

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2013 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2013 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2013 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER PAYDAŞLARIMIZ KAYHAM STRATEJİK PLANINDA 2013 YILI İÇİN PLANLANAN FAALİYETLER VE GERÇEKLEŞME DURUMLARI Stratejik Amaç 1: Kurumsal

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci

Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci BAŞVURU Öğrenciler Kurmak istedikleri topluluğa ait belgeleri teslim ederler. 1-Tüzük 2-Üye isim Listesi 3-Üyeler 4-Geçici Yönetim Kurulu Listesi 5- Danışman

Detaylı

11. MESLEK KOMİTESİ - DIŞ TİCARET FİRMALARI

11. MESLEK KOMİTESİ - DIŞ TİCARET FİRMALARI 11. MESLEK KOMİTESİ - DIŞ TİCARET FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 11 TARİH KARAR YAPILAN İŞ Organize Sanayi Bölgesinde Odamızın bir dış ticaret birimi, bürosu, ofisi şeklinde temsilcilik

Detaylı

KAYHAM STRATEJĐK PLANINA GÖRE 2011 YILINDA GERÇEKLEŞTĐRĐLEN FAALĐYETLER

KAYHAM STRATEJĐK PLANINA GÖRE 2011 YILINDA GERÇEKLEŞTĐRĐLEN FAALĐYETLER KAYHAM STRATEJĐK PLANINA GÖRE 2011 YILINDA GERÇEKLEŞTĐRĐLEN FAALĐYETLER PAYDAŞLARIMIZ KAYHAM STRATEJĐK PLANINDA 2011 YILI ĐÇĐN PLANLANAN VE GERÇEKLEŞTĐRĐLEN FAALĐYETLER Stratejik Amaç 1: Kurumsal Kimlik

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

Toplantı Katılım Sonuç Raporu*

Toplantı Katılım Sonuç Raporu* Sayfa : 1 / 5 Konu: Yer/ Tarih: Sayı : Türü: Toplantı Organizasyonu Adı/Kapsamı: Görevli Personel: Katılımcılar: Adı/Soyadı ŞENEL TUNCER (MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI) 4 NOLU MESLEK KOMİTESİ OLAĞAN TOPLANTISI

Detaylı

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder.

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder. MÜDÜR SAĞLIK YÜKSEKOKULU ÜST BİRİM REKTÖR İŞ ÜNVANI MÜDÜR ALT MÜDÜR YARDIMCISI YÜKSEKOKUL SEKRETERİ TEMEL GÖREV Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara başkanlık eder. Eğitim-öğretim

Detaylı

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN 14. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İHALE BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI I.İHALE ÖNCESİ

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İHALE BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI I.İHALE ÖNCESİ T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İHALE BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI I. İHALE ÖNCESİ II. İHALE AŞAMASI III. İHALE SONRASI I.İHALE ÖNCESİ A. TALEPLERİN ALINMASI VE İHTİYACIN BELİRLENMESİ

Detaylı

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır.

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır. Faaliyet 1.1.1 TOBB vb. kuruluşlar tarafından düzenlenen eğitimlere katılım sağlanması TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI ÇANAKKALE TİCARET BORSASI HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI Yürürlük Tarihi : 03.01.2011 Revizyon No. : 0 Sayfa : 0/2 KONU SORUMLU PLANLANAN YAPILACAKLAR GÖZDEN GEÇİRME Üye Bilgileri Güncelleme Tüm

Detaylı

FR-52-MESLEK KOMİTESİ 4 AYLIK SONUÇLAR PLAN FORMU

FR-52-MESLEK KOMİTESİ 4 AYLIK SONUÇLAR PLAN FORMU 1 NOLU -MESLEK KOMİTESİ 4 AYLIK SONUÇLAR PLAN FORMU Sayfa : 1 / 16 Komite Adı Toplantı Tarihi 15 Ocak 12 Toplantıda Alınan Kararlar Yönetim Kuruluna Sunulan Kararlar Gerçekleşen Kararlar 1.) 2014 yılının

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI Tel: 0(352) 437 49 37 PAYDAŞLARIMIZ KAYHAM STRATEJİK PLANINDA 2015 YILI İÇİN PLANLANAN FAALİYETLER Stratejik Amaç 1: KAYHAM ın Kayseri konulu kitap

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 11. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 11. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu:2015 Yılı Temmuz Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 11. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden Temmuz Ayı

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 28 Temmuz 2017, Cuma TOPLANTI SAATI : 10.00 TOPLANTI YERİ : İMO Toplantı Salonu - ANKARA TOPLANTI BAŞKANI

Detaylı

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ.

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ. Faaliyet Raporu Ocak 2016 FAALİYETLER AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. TEKNE İMALATINDAN KAYNAKLANAN ÖTV SORUNUNA ÇÖZÜM ARANDI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ODAMIZDA

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ GAZİEMİR SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ GAZİEMİR SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ GAZİEMİR SONUÇ RAPORU Tarih: 15 Aralık 2010 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 60 Katılımcı listesindeki Sayı: 57 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 Dağıtılan

Detaylı

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ MESLEKİ DÜZENLEMELER KOMİTESİ FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ MESLEKİ DÜZENLEMELER KOMİTESİ FAALİYET RAPORU TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ MESLEKİ DÜZENLEMELER KOMİTESİ FAALİYET RAPORU 2012 MESLEKİ DÜZENLEME KOMİTESİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU 2011 yılında kurulan Mesleki Düzenleme Komitesi, faaliyetlerine

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası Gündem tekliflerinin alınması Birimlerden gelen teklifler tarafından değerlendirilir ve Rektöre arz edilir. Gelen evrak Gündemin yazılması in incelemesinden

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ - TEKSTİL ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARETİ

MESLEK KOMİTESİ - TEKSTİL ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARETİ Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç. MESLEK KOMİTESİ - TEKSTİL ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR 11.12.2013 Komite olarak bir yurt içi ve birde yurt

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

MOSKOVA MEDIKAL TURİZM KONGRESİ VE TURİZM FUARI -RAPORU-

MOSKOVA MEDIKAL TURİZM KONGRESİ VE TURİZM FUARI -RAPORU- MOSKOVA MEDIKAL TURİZM KONGRESİ VE TURİZM FUARI -RAPORU- 1) 20.03.2013 - THY nın Tarifeli Istanbul Atatürk Moskova Vnokova International Uçağıyla Yerel Saatle 12:30 da Moskovaya İndim. Havalimanından Kalacağım

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 17 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri sektörel

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

58. ve 63. MESLEK KOMİTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

58. ve 63. MESLEK KOMİTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU Odamız 58. ve 63. Meslek Komitelerinde yer alan sektör temsilcileriyle, sektöre dair sorunları dinlemek ve bu sorunlara çözüm yolları bulmak amacıyla 11 Ekim 2016 tarihinde Odamızda bir istişare toplantısı

Detaylı

KAYSERĐ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZĐ (KAYHAM)

KAYSERĐ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZĐ (KAYHAM) KAYSERĐ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZĐ (KAYHAM) STRATEJĐK PLAN (2011 2013) MĐSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

Toplantı Katılım Sonuç Raporu*

Toplantı Katılım Sonuç Raporu* Sayfa : 1 / 5 Konu: Yer : Tarih: Saat: Sayı : Türü: Görevli Personel: Katılımcılar: Adı/Soyadı AHMET MERT GÜNGÖR (MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI) 5 NOLU MESLEK KOMİTESİ OLAĞAN TOPLANTISI BODTO TOPLANTI SALONU

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI Adana Ticaret Odası üyelerinin sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerinin arttırılması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, yurtiçi ve yurtdışı

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

TARİH KARAR YAPILAN İŞ

TARİH KARAR YAPILAN İŞ TARİH KARAR YAPILAN İŞ 2.07.2013 Acentelerin kanun ve yönetmeliklere uygun fiziki şartlara,unvan düzeltmelerine hakim olmaları için uyarı maili gönderimi talep edilmiştir. Mail gönderimi yapılmıştır. 24.09.2013

Detaylı

SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ve ALIM HEYETİ PROGRAMLARI DESTEĞİ

SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ve ALIM HEYETİ PROGRAMLARI DESTEĞİ SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ve ALIM HEYETİ PROGRAMLARI DESTEĞİ EK - C A- SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ONAY BAŞVURU BELGELERİ 1. Sektörel Ticaret Heyeti Desteği Onay Başvuru Formu (EK C-1) 2. Sektörel Ticaret Heyeti

Detaylı

Uluslararası İlişkiler Birimi (UİB) (OMÜ-YÖS Ofisi) 1. OMÜ-YÖS İŞ AKIŞI

Uluslararası İlişkiler Birimi (UİB) (OMÜ-YÖS Ofisi) 1. OMÜ-YÖS İŞ AKIŞI Uluslararası İlişkiler Birimi (UİB) (OMÜ-YÖS Ofisi) 1. OMÜ-YÖS İŞ AKIŞI 1. OMÜ-YÖS ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek a) OMÜ-YÖS sınavının yapılacağı yurt içi ve yurt dışı sınav merkezlerinin belirlenmesi,

Detaylı

DEKAN. Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder.

DEKAN. Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder. DEKAN ÜST BİRİM REKTÖR DEKAN ALT DEKAN YARDIMCISI FAKÜLTE SEKRETERİ Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin düzenli ve başarılı

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ Sayfa 1 / 6 1. Amaç Bu prosedürün amacı, Üniversitemiz Tanıtım Dönemi faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve görevlendirme usul ve esaslarının açıklanmasıdır. 2. Kapsam Bu prosedür,

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 6.9.16 16 Eylül Ayı Faaliyet Raporu TRATEJİK FAALİYETLER 6 Ağustos 3 Eylül 16 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler DIŞ TİCARET EĞİTİMİ İhracat yapan

Detaylı

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTILARI Her hafta

Detaylı

YÖNETMELİK İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 7 Temmuz 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28346 YÖNETMELİK İstanbul Üniversitesinden: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu

Detaylı

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 DTK DERGİSİ HAZİRAN AYI SAYISINDA YAYINLANAN YAZILARIMIZ.. DTK Dergisi Haziran sayısının BACADER DEN köşesinde İSİB ÇALIŞTAYI VE SODEX ANKARA FUARI İZLENİMLERİ konulu yazımız

Detaylı

26. MESLEK KOMİTESİ - BAKKAL VE MARKETLER

26. MESLEK KOMİTESİ - BAKKAL VE MARKETLER Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 26. MESLEK KOMİTESİ - BAKKAL VE MARKETLER 26 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 26 TARİH KARAR 26 30.07.2015 26 24.12.2015 2.2. Komite üyeleri kayseri deki

Detaylı

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ İNŞAAT SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ İNŞAAT SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ İNŞAAT SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI 2015 yılının Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan 3. İzleme ve Değerlendirme Kurulu toplantısına hazırlık teşkil

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay)

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay) KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ Faaliyet 3.1. KURUMSAL GELİŞİM VE YÖNETİM 3.1.1. Alt Faaliyetler 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sorumlu Uygulama İnsan Kaynakları ve Kurumsallaşmaya İlişkin Faaliyetler Uzman

Detaylı

Özel Kalem Müdürlüğü. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Özel Kalem Müdürlüğü. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Özel Kalem Müdürlüğü 2014 Yılı Faaliyet Raporu ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ Görevleri : 1-Belediye Başkanının resmi,özel ve gizlilik taşıyan yazışmalarını yürütmek. 2-Belediye Başkanına ve Müdürlüğe gelen,giden

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

Jeotermal Seracılık Stratejilerinin Geliştirilmesi Projesi. www.tarim.gov.tr/bugem/jeotermalseracilik

Jeotermal Seracılık Stratejilerinin Geliştirilmesi Projesi. www.tarim.gov.tr/bugem/jeotermalseracilik Jeotermal Seracılık Stratejilerinin Geliştirilmesi Projesi www.tarim.gov.tr/bugem/jeotermalseracilik Projenin Önemi Ülkemizin dünyadaki rekabet edebilirliğinde tarım ürünlerinin önemi Hidroponik (Topraksız)

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmaktadır.

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmaktadır. 07/03/2018 37295093-749.1-E.2630 Ekonomik İlişkiler Milano ISaloni Fuarı İş Seyahati Hk. Sayın Üyemiz, Odamız Mobilya Sanayi Meslek Komitesi nin 2018 Ocak Ayı Olağan Toplantısı nda, 17-22 Nisan 2018 tarihleri

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 580 22/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 63 Sayın Üyemiz, 1. Macaristan 7. Tarım

Detaylı

GÖREVLENDİRMELER VE İZİNLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SÜREÇ BİLGİSİ GÖREVLENDİRME SÜRECİ

GÖREVLENDİRMELER VE İZİNLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SÜREÇ BİLGİSİ GÖREVLENDİRME SÜRECİ GÖRVLNDİRMLR V İZİNLR ŞUB MÜDÜRLÜĞÜ SÜRÇ BİLGİSİ GÖRVLNDİRM SÜRCİ 39. Maddesi Uzun süreli yurtdışı görevlendirme mi? A 39. Maddesi Kısa süreli yurtiçi-yurtdışı görevlendirme mi? B 33. Maddesi Yurtdışında

Detaylı

T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI HARCAMA YETKİLİSİ GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİSİ

T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI HARCAMA YETKİLİSİ GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİSİ T.C SAĞLIK KÜLTÜR SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI HARCAMA YETKİLİSİ GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİSİ SATINALMAVE TAHAKKUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SATINALMA BÜROLARI TAHAKKUK BÜROSU TKKY BÜROSU BÜRO 1 BÜRO 2 MÜBAYAA Gülcay ÇALIŞKAN

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN TEMMUZ AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN TEMMUZ AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN TEMMUZ AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULMUŞTUR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ KAYITLI KADIN İSTİHDAMINI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE ARTTIRDI

EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ KAYITLI KADIN İSTİHDAMINI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE ARTTIRDI EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ KAYITLI KADIN İSTİHDAMINI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE ARTTIRDI Sosyal Güvenlik Kurumu nun yürüttüğü, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti nin ortaklaşa finanse ettiği Evde Çocuk Bakım Hizmetleri

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 NİSAN AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU

MESLEK KOMİTELERİ 2015 NİSAN AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTELERİ 2015 NİSAN AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU, 1. Zeytin karasuyunun atılması, 2. Yat çekek yeri, 3. Seydikemer Organize Sanayi Bölgesi kurulması, 4. Yabancılara villa

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI 2016 YILI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI

ADANA TİCARET ODASI 2016 YILI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI ADANA TİCARET ODASI 2016 YILI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI Adana Ticaret Odası üyelerinin sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerinin arttırılması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, yurtiçi

Detaylı

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı.

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği'nde yer alan tıbbi cihazların da satış ve tanıtımlarının

Detaylı

T. C. TORBALI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

T. C. TORBALI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE T. C. TORBALI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Torbalı

Detaylı

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI A YURTDIŞI OFİS DESTEĞİ Teknik Müşavirlik Şirketlerinin yurtdışı pazarlarda tutunabilmeleri maksadıyla yurtdışı ülkelerde ofis açmalarının desteklenmesi.

Detaylı

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 11:00

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 11:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 09/06/2016-14153 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU *BE5U76EC* Oturum Tarihi 09/06/2016 Oturum Saati 11:00

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU PAYDAŞLARIMIZ KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç 1: Kurumsal Tanınırlığı Artırmak Hedef 1: 2015 yılı sonuna kadar

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

29 Ocak İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün

29 Ocak İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün 29 Ocak1993 - İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık 2008 - Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün 29 Aralık 1995 gün ve 51748 sayılı Genelgesi İlaç ve

Detaylı

YÖNETİM KURULU 11 HAZİRAN 2013 GÜNDEMİ KARAR

YÖNETİM KURULU 11 HAZİRAN 2013 GÜNDEMİ KARAR Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 11 HAZİRAN 2013 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Basın

Detaylı

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 20 OCAK 2012 Sağlık Turizminin Bakiyesi Dünyada Ciro 100.000.000.000 $ Türkiye de Gelir 1.000.000.000 $ Toplamda 780 Milyon Kişinin Kullandığı Sağlık Turizmi Hizmetlerinde

Detaylı