SAĞLIKLI GENÇLİK, MUTLU GELECEKTİR PROJESİ TANITIM TOPLANTISI, SAYIN VALİMİZ ORHAN DÜZGÜN ÜN KATILIMIYLA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAĞLIKLI GENÇLİK, MUTLU GELECEKTİR PROJESİ TANITIM TOPLANTISI, SAYIN VALİMİZ ORHAN DÜZGÜN ÜN KATILIMIYLA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ"

Transkript

1 SAĞLIKLI GENÇLİK, MUTLU GELECEKTİR PROJESİ TANITIM TOPLANTISI, SAYIN VALİMİZ ORHAN DÜZGÜN ÜN KATILIMIYLA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından, Kocasinan Akkışla, Bünyan, Felahiye, Hacılar, İncesu, Özvatan, Pınarbaşı, Sarıoğlan ve Sarız İlçelerinde yer alan tüm bireylere gelişimsel, koruyucu yaklaşım çerçevesinde madde bağımlılığına ilişkin önleyici ve koruyucu rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerini ulaştırmak hedefiyle Sağlıklı Gençlik, Mutlu Gelecektir. projesi uygulamaya konulmuş ve 18 Kasım 2014 Salı günü, okulumuz konferans salonunda projenin tanıtımı gerçekleştirilmiştir. Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen projenin tanıtım toplantısına; Kayseri Valisi Sayın Orhan DÜZGÜN, Kocasinan Kaymakamı Sayın Ali CANDAN, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Bilal YILMAZ ÇANDIROĞLU ve birinci oturumda okul yöneticileri, ikinci oturumda rehberlik öğretmenleri katılmıştır. Projenin tanıtım konuşmasını gerçekleştiren, Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Mahmut IŞIKGÖZ; madde bağımlılığında en önemli risk grubunun, örgün ve yaygın eğitim kapsamındaki yaş arasındaki ergenlerden oluştuğunu ve onlara sağlıklı yaşam bilincinin kazandırılmasında en büyük görevin eğitim kurumlarına düştüğünü dile getirdi. Kayseri Valisi Sayın Orhan DÜZGÜN ise; son yıllarda madde kullanımı ve bağımlılığı oranında artış görüldüğünü, bu

2 artışın özellikle risk grubunda yer alan gençler arasında yoğunlaştığını ve bireylerin yeterli bilinçte olmamalarının bu oranın artışında önemli bir rol oynadığını ifade etti. Ayrıca çağımızın en önemli sorunları arasında yer alan madde bağımlılığının risk faktörleriyle mücadele ettiklerini ve projeye destek verdiklerini belirtti. Konferansta; Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Bölümü Uzmanı Dr. Sayın Arzu Sarp Madde Bağımlılığı Yapan Kimyasallar ve Göstergeleri ve İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi Müdürlüğü nden Sayın Halil KALIN Madde Bağımlığına Karşı Okullarda Alınacak Önlemler konulu sunumlarda bulunarak, projeye destek vermişlerdir. Konferans sonunda; Kayseri Valisi Sayın Orhan DÜZGÜN, Kocasinan Kaymakamı Sayın Ali CANDAN ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Bilal YILMAZ ÇANDIROĞLU, Genel Müdürümüz ve Lise Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN ve İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Sayın Raci ÜLKE ile birlikte okulumuzu gezerek, öğrencilerimizle sohbet ettiler.

3

4

5

6 İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM 22 Kasım 2014 Cumartesi günü TED Kayseri Koleji nde TED Malatya Koleji ve TED Kayseri Koleji nden İngilizce Öğretmenlerinin katılacağı İngilizce hizmetiçi eğitim yapılacaktır. Üç oturumda gerçekleşecek olacak olan eğitimde öğretmen eğitimcileri Oxford University Press den Charlotte RANCE,TED Kayseri Koleji nden Zuhal YILDIRIM ve TED Hatay Koleji nden Özlem AYDIN çeşitli konularda öğretmenlerimize eğitim verecektir.

7 İDP (İNGİLİZCE DESTEK PROGRAMI) VE MOTİVASYON KURSLARI Eylül ayı seminer döneminde okulumuza yeni katılan öğrencilerimiz için 45 ders saati İngilizce ve 5 ders saati Almanca destek kursu yapılmıştır. Kursta öğrencilerimizin bir sonraki seviye için hazır hale gelmesi hedeflenmiştir. Yeni gelen öğrencilerimize ek olarak halen okulumuzda eğitim gören öğrencilerimiz için de bir haftalık bir İngilizce motivasyon programı uygulanmıştır. Bu programda hedef öğrencilerimizi yeni eğitim- öğretim yılı için motive etmek ve bir önceki senenin konularını öğrencilerimize hatırlatmaktır. Tam öğrenmeyi gerçekleştirmek adına dönem içinde de İDP (İngilizce Destek Programı) çalışmalarımız devam etmektedir. 5., 6. ve 7. Sınıf öğrencilerimiz için her salı 16:00-17:00 saatleri arasında destek çalışmaları yapılmaktadır. 8. Sınıf öğrencilerimiz için ise salı günleri 16:00-18:00 saatleri arasında TEOG sınavına yönelik çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

8 İNGİLİZCE ONLİNE PROGRAM TANITIMI 22 Ekim 2014 günü okulumuzda gerçekleştirilen Raz Kids ve Brain Pop online programlarının eğitimine bütün İngilizce Öğretmenlerimiz katılmıştır. Programların kullanımına Kasım ayı itibariyle başlanacaktır.

9 CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) Sınavları 7 yaş grubundaki çocuklardan başlayarak, eğitim kurumlarındaki öğrencilerin ve uluslararası şirketlerde çalışanların, doğru İngilizce becerilerini doğru seviyede kullanıp kullanmadıklarını test eder ve bunu sertifikalandırır. 31 Mayıs 2014 tarihinde TED Kayseri Koleji nde Cambridge ESOL Sınavları yapılmıştır. Okulumuzdan 189 öğrencimiz bu sınavlara katılmıştır. Öğrencilerimizin sertifikaları 16 Ekim 2014 Perşembe akşamı düzenlenen kokteylin ardından Konferans Salonunda tüm idareci ve İngilizce öğretmenlerinin katılımlarıyla verilmiştir. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, emeği geçen tüm öğretmenlerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

10 GEZELİM ÖĞRENELİM Gezelim Öğrenelim faaliyetleri çerçevesinde gezilerimizden ilkini, 9. sınıf öğrencilerimiz ile 13 Kasım 2014 Perşembe günü Anadolu da tarihin başladığı yer olan Kültepe-Kaniş-

11 Karum ören yerine düzenledik. Kayseri nin tarihi zenginliklerinin başında gelen Kültepe Kaniş/Karum Ören Yeri; Anadolu daki en eski yazılı belgeler, 1800 lü yıllarda burada ortaya çıkarıldı. Eski Assurca çivi yazısı metinlerin çözülmesi ve 1948 de başlayıp halen devam eden arkeolojik kazılar sayesinde, Hititler öncesinde Anadolu nun siyasi yapısı, Kültepe ve Kültepe nin yakın civarında koloni kurmuş olan Assurlu tüccarların varlığı ve günlük hayata dair bilgiler aydınlanmaya başladı. Altmışaltı yıl önce başlayan kazı çalışmaları günümüzde de devam etmektedir. Tarihe anlamlı bir yolculuk yapan öğrencilerimiz,günümüzden dört bin yıl önce yaşamış insanların günlük hayatları,ticaretleri,inanışları,yönetimleri gibi birçok yönlerini yerinde görerek çok daha iyi kavrama imkanı bulmuşlardır.

12 İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ OKULUMUZDA Okulumuz üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında Çarşamba günü İstanbul Bilgi Üniversitesi tanıtım uzmanı Savaş ÇETİNKAYA yı konuk etti. Seminerde öğrencilerimizin üniversite seçerken nelere dikkat etmesi gerektiği, gelecekte işe alım sürecinde şirketlerin hangi kriterleri belirleyebilecekleri hakkında bilgiler verdi. Daha sonra öğrencilerimizin kariyer planlama ve üniversiteyle ilgili soruları cevaplandırıldıktan sonra seminer son buldu. Katkılarından dolayı İstanbul Bilgi Üniversitesi tanıtım uzmanı Savaş ÇETİNKAYA ya teşekkür ederiz.

13 YURT DIŞI ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI TANITIM SEMİNERİ TED Okulları ile Kanada Nova Scotia Bölgesi arasında imzalanan antlaşma gereği lise öğrencileri için uygulanan değişim

14 programı hakkında bilgi vermek için ise world yetkilisi Can DEDEOĞLU okulumuzu ziyaret etti ve 12 sınıflara programa katılım koşulları ve katılım ücretleri ile ilgili detaylı bilgi aktarıldı. Programa ve 12. Sınıf öğrencileri katılabilmektedir. Başvuru eğitim görülmesi planlanan bir yıl öncesinden yapılmalıdır. Örneğin, 10. sınıfta Kanada da okumak isteyen bir öğrenci 9. sınıftayken başvurusunu yapmalıdır. Başvuruda ilk aranan kriterlerden biri dil yeterliliği olacaktır. Bununla ilgili düzenlenen dil sınavlarına öğrencinin mutlaka katılması gereklidir. Öğrencinin akademik olarak da durumu değerlendirilmektedir. Son iki yıllık transkriptleri incelenecektir. Daha sonra Türkçe ve İngilizce mülakatlarla öğrencinin dil yeterliliğinin yanı sıra programa uygunluğu da tespit edilerek, başvuru işlemleri başlatılabilmektedir. Program Süresi: Bir akademik yıl veya bir dönem şeklinde yapılabilmektedir. Bu kapsamda tek dönem gitmek isteyen öğrenciler birinci dönemi Türkiye de tamamladıktan sonra ikinci dönem eğitimlerini Nova Scotia da okumaktadırlar. Ise World yetkilisi Can DEDEOĞLU na verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

15

16 2015 YILI TÜBİTAK ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI HAZIRLIK SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR TÜBİTAK tarafından ortaöğretim öğrencilerini fen ve sosyal bilimlerde çalışma yapmaya özendirmek, araştırma yeteneklerini geliştirmek, proje gerçekleştirme kültürünü kazandırmak amacıyla her yıl Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması düzenlenmektedir. Bilgisayar, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Coğrafya, Psikoloji, Sosyoloji ve Tarih dallarında düzenlenen yarışmada, ön değerlendirmeyi geçen projeler Kayseri Bölge Sergisine katılmaktadır. Buradan seçilen projeler ise Ankara da yapılan final sergisine gönderilmektedir. Lisemiz bünyesinde ilgili dallarda yarışmaya katılım çalışmaları başlamıştır. Hazırlık sürecinde yarışma öğrencilerimize tanıtılacak ve branş öğretmenlerimizle istekli öğrencilerimiz arasında iletişim kurularak öğrencilerimize gerekli rehberlik çalışmaları gerçekleştirilecektir.

17 OKULUMUZ İLKÖĞRETİM KISMI OKUL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANI SEÇİLDİ 3 Kasım 2014 Pazartesi günü okulumuzda yapılan seçimlere göre eğitim öğretim yılı Öğrenci Meclis Başkanı belirlendi. Farklı sınıflardan öğrencilerimiz aday oldular. Okulumuz Okul Öğrenci Meclisi Seçimleri nin aday tanıtımları büyük bir çekişmeyle geçti ve çekişme seçim sonuçlarına da yansıdı. Okulumuz Öğrenci Meclisi 8C sınıfı öğrencimiz Ali Mert AKGÜN ün başkanlığında, 1/D SEVİM Naz AÇIKGÖZ, 2/D Göktuğ KARABAYIR, 3/A Mert KINAŞ, 3/C Kamil Mert NURALAN, 4/A Asuman ÖZSARIYILDIZ, 5/C Zeynep MEHMETBEYOĞLU adlı üyelerden oluşan PUSULA grubu oldu. Öğrencilerimize başarılar diliyor, yapacakları çalışmalar ve üretecekleri projelerle kurumumuza ve topluma büyük değerler katacaklarına gönülden inanıyoruz.

18

İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM

İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM 22 Kasım 2014 Cumartesi günü TED Kayseri Koleji nde TED Malatya Koleji ve TED Kayseri Koleji nden İngilizce Öğretmenlerinin katılacağı İngilizce hizmetiçi eğitim yapılacaktır.

Detaylı

KURSLARI. gerçekleştirilmektedir.

KURSLARI. gerçekleştirilmektedir. İDP (İNGİLİZCE DESTEK PROGRAMI) VE MOTİVASYON KURSLARI Eylül ayı seminer döneminde okulumuza yeni katılan öğrencilerimiz için 45 ders saati İngilizce ve 5 ders saati Almanca destek kursu yapılmıştır. Kursta

Detaylı

CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ

CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) Sınavları 7 yaş grubundaki çocuklardan başlayarak, eğitim kurumlarındaki öğrencilerin ve uluslararası şirketlerde çalışanların,

Detaylı

2015 YILI TÜBİTAK ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI HAZIRLIK SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR

2015 YILI TÜBİTAK ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI HAZIRLIK SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR 2015 YILI TÜBİTAK ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI HAZIRLIK SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR TÜBİTAK tarafından ortaöğretim öğrencilerini fen ve sosyal bilimlerde çalışma yapmaya özendirmek,

Detaylı

3.SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

3.SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 3.SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 17.11.2014 tarihinde okulumuz konferans salonunda, 3.sınıf velilerimize İngilizce öğretmenlerimiz ; Zuhal YILDIRIM, Linda SARIALP ve A.Yeşim YAMAN tarafından

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ Okulumuz üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 15 Ekim 2015 Perşembe günü Sabancı Üniversitesi yetkililerini konuk etti. Üniversite tanıtımında; kampüs,

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

T.C. KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

T.C. KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü T.C. KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü 1 S a y f a Her hakkı mahfuzdur. Kayseri/Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün izni olmadan dokümanların hiçbir kısmı

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu

TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün eşsiz dehasıyla kurulan Cumhuriyetin 92. yıl dönümü TED Kayseri Koleji nde velilerin,

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretim

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

TEOG Sınavı Tatil Duyurusu

TEOG Sınavı Tatil Duyurusu TEOG Sınavı Tatil Duyurusu Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı nın 22.10.2013 tarih ve 3018736 sayılı yazısı ile ortaokulların 8. sınıfında öğrenim gören öğrencilerin ortaöğretim kurumlarına yerleştirilmesinde

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

TÜRKÇE 15 MATEMATİK 15 FEN BİLİMLERİ 15 İNKILAP TARİHİ 10 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ 10

TÜRKÇE 15 MATEMATİK 15 FEN BİLİMLERİ 15 İNKILAP TARİHİ 10 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ 10 Sayın Veliler; Sevgili Öğrencilerimiz, TED Malatya Koleji Özel Ortaokulu olarak 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik yaz döneminde uygulanmak üzere haftada 25 saatlik bir çalışmayla 8. Sınıf TEOG 1 müfredatında

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ OKULUMUZDA DÜZENLENDİ DEPREM SEMİNERİ Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize Deprem konulu sunum yapılmıştır. Verdikleri bilgilerden

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?

Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? Eğitimci yazar Dr. Özgür Bolat, 26 Mayıs 2017 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? konulu seminer verdi. Seminere;

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2015-2016 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 01 Eylül 2015 Salı 2 Örgün Eğitim Kurumlarındaki

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosu

8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosu 8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosu TED Kayseri Koleji kuruluşunun 50. yılını kutlarken 2016-2017 öğretim yılı 8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosunu, Radisson Blu Hotelinde yaptık.

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-06 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 0 06 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

Sosyal- Sportif Etkinlikler

Sosyal- Sportif Etkinlikler Sosyal- Sportif Etkinlikler Sayın Velimiz; 09/10/2015 20/10/2015 Salı gününden itibaren okulumuzda Sosyal- Sportif Etkinlikler (Salı-Çarşamba-Perşembe) başlayacaktır. İsteyen öğrencilerimiz bu etkinliklere

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISINI KUTLADIK.

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISINI KUTLADIK. HOŞÇAKAL SONBAHAR 1.Sınıf öğrencilerimiz sonbahara veda ettiğimiz bu günlerde okul bahçemizdeki ağaçlarımızı yakından tanıyıp, dökülen yapraklarımızı inceleyerek farklı ağaç türlerini keşfetme fırsatı

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI ZUVER KAYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ALTINORDU-2017 SUNUŞ İddialı okullar öğrenci merkezlidir, zengin akademik

Detaylı

4. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

4. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 4. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Sayın Velimiz, T.C. MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanlığının 28.05.2013 tarihli ve 22 sayılı kurul kararı eki İlköğretim Kurumları Haftalık Ders Dağıtım Çizelgesi açıklamalarının

Detaylı

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİ HAKKINDA DUYURU Sayın Velilerimiz, Okullarımızda (Okul Öncesi- İlkokul-Ortaokul-Lise) 2013-2014 Öğretim yılı 2. Dönem haftalık veli- öğretmen görüşmelerimiz, 09 Haziran 2014 Pazartesi

Detaylı

İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ LYS Tercih işlemleri

İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ LYS Tercih işlemleri İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ 2015 LYS Tercih işlemleri 2015 LYS Tercih işlemleri 16 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 23:59

Detaylı

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Ramazan Bayramı 27 Temmuz 2014 Pazar saat 13:00 de başlar, 30 Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer.

Detaylı

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci kayıtları a) Tercihe Esas Kontenjan

Detaylı

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI SIRA NO YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR TARİH 1 Açık Öğretim Kurumları İş Takvimi * Bakanlıkça belirlenecektir. 2 Yönetici

Detaylı

8.Sınıf Mezuniyet Töreni

8.Sınıf Mezuniyet Töreni 8.Sınıf Mezuniyet Töreni Liseye Geçiş Tören Provaları Programı Sayın Velimiz, 2016-2017 öğretim yılında okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimizin Liseye Geçiş Tören Provaları Programı aşağıda belirtilmiştir.

Detaylı

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SIRA 1 Mesleki Eğitim Merkezi çırak sözleşmelerinin imzalanması 01 Temmuz 2015-30 Eylül 2015 2 Bursluluk müracaatlarının yapılması 14 Ağustos 2015 Cuma - 30 Eylül 2015 3 Öğretmenlerin Göreve Başlaması

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

SIRA NO Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Liseler ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Öğretmenlerin Göreve Başlaması

SIRA NO Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Liseler ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Öğretmenlerin Göreve Başlaması T.C. DÜZCE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKULÖNCESİ, İLKOKUL, ORTAOKUL, LİSELER ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 1 2013-2014

Detaylı

CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ

CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ Sayın Velimiz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle; 1-28 Ekim 2015 Çarşamba günü yarım gün ders yapılacak olup öğrencilerimiz saat 12.15 te evlerine servislerle döneceklerdir.

Detaylı

2017 Lise Mezuniyet Töreni

2017 Lise Mezuniyet Töreni 2017 Lise Mezuniyet Töreni Sayın Veli, Sevgili Öğrencimiz, 2016-2017 Öğretim yılında okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimizin mezuniyet törenleri, 20 Haziran 2017 Salı günü saat 21.00 da okul kampusumuzde

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI'NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

CLASS DOJO ÖDÜL TÖRENİ

CLASS DOJO ÖDÜL TÖRENİ CLASS DOJO ÖDÜL TÖRENİ 1.Sınıflarımızda kullandığımız Class Dojo uygulamasıyla her ay sınıflarda en yüksek puan alan öğrencilerimiz sertifika ve küçük hediyelerle ödüllendirilmektedir. Geçtiğimiz Ekim

Detaylı

ÖZEL ANKARA MAYA ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS DAĞILIM PROGRAMI ( 11.sınıf )

ÖZEL ANKARA MAYA ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS DAĞILIM PROGRAMI ( 11.sınıf ) ÖZEL ANKARA MAYA ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS DAĞILIM PROGRAMI ( 11.sınıf ) Özel Ankara Maya Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencileri haftalık 55 ders saatinden oluşan programa devam eder. Dersler 40 dakikadan

Detaylı

KİLİS İLİ ÖRGÜN VE YAYGIN ÖĞRETİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

KİLİS İLİ ÖRGÜN VE YAYGIN ÖĞRETİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KİLİS İLİ ÖRGÜN VE YAYGIN ÖĞRETİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO KONU TARİH 1. 2. 3. 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU, AÇIK LİSE VE MESLEKİ AÇIKÖĞRETİM

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SAMSUN 2013 ÖNSÖZ 2013 2014 Eğitim - Öğretim yılına sizlerle başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Tüm

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SAMSUN Ö N S Ö Z 2012 2013 eğitim öğretim yılına sizlerle başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Tüm eğitim

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

01-31 Ağustos Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Sene başı Mesleki Çalışmalar Eylül 2014

01-31 Ağustos Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Sene başı Mesleki Çalışmalar Eylül 2014 1 T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 27 Temmuz 2014 Pazar saat13:00 de başlar, 30 Ramazan Bayramı Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer. Mesleki

Detaylı

TOEFL Primary ve TOEFL Junior

TOEFL Primary ve TOEFL Junior TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirildi 11.06.2016 tarihinde 5. Ve 8. Sınıflarımız için yapılan TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Listening,

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2018 EYLÜL 01 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 03-14 Eylül 2018 02 Mesleki Eğitim Merkezi Güz Dönemi Sınavlar öncesi

Detaylı

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖZEL BATI KOLEJİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2016 ---- Öğretmen hizmet içi seminerleri(09.10-16:10) ---- 8. sınıf öğrencilerimiz (TEOG kursu) 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 YILLIK

Detaylı

ODS-1 DE İLK BEŞE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ.

ODS-1 DE İLK BEŞE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ. ODS-1 DE İLK BEŞE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ. TED Kayseri koleji Vakfı Özel Ortaokulu Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN, ODS-1 de ilk beşe giren 5,6,7 ve 8.sınıf öğrencilerimizi kendi

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalışma

Detaylı

Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı (TEB) 5 Mart ta Yapılacak!

Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı (TEB) 5 Mart ta Yapılacak! Aile Okulu Eğitim yalnızca okul ortamında yürütülen bir süreç değildir. Çocuğun ilk deneyimlerini edindiği, ilk etkileşimde bulunduğu ortam aile ortamıdır.ted Kayseri Koleji Vakfı Okulları, Rehberlik zümresi

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL İLKOKULU VE ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL İLKOKULU VE ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ ÖZEL ALTIN NESİL İLKOKULU VE ORTAOKULU 06-07 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY GÜN A/B A/B 4/A 5 A/B/C 6 A/B 7 A/B 8 A/B 7 Pazartesi 8 Salı DENEME DENEME 9 Çarşamba 0 Perşembe DENEME Cuma Türkçe EKİM

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ II. ULUSAL FORUMU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TED KAYSERİ KOLEJİ II. ULUSAL FORUMU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ TED KAYSERİ KOLEJİ II. ULUSAL FORUMU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ TED KAYSERİ KOLEJİ II. ULUSAL GENÇLİK FORUMU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 17-20 Ekim tarihleri arasında şehrimiz Kayseri de 2.kez düzenlenecek

Detaylı

T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İstinye Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İstinye Anadolu Lisesi Müdürlüğü SIRA NO AY TARİHİ YAPILACAK İŞ 1 AĞUSTOS 14 Ağustos 2015 Cuma akşamı sona erer Mesleki Eğitim Merkezlerinde Güz Dönemi Sınav Öncesi Kalfalık ve Ustalık Sınavları Başvurularının Sona Ermesi 2 AĞUSTOS Ağustos

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ORTAOKULU EKİM 2015

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ORTAOKULU EKİM 2015 İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ORTAOKULU EKİM 2015 TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK BÖLÜMÜ İçindekiler TEOG Modelinin Amaçları TEOG Modelinin Uygulanması TEOG Modelinde

Detaylı

Eğitim Kurumları Zümre Kurulları Toplantıları

Eğitim Kurumları Zümre Kurulları Toplantıları 1 Açık Ortaokul 2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı 1. Dönem için Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme (Bakanlıkça Belirlenecek) 2 Açık Öğretim Lisesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Yeni Kayıt İşlemleri (Bakanlıkça

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık

Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık Türk Eğitim Derneği IV. Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık TED Kayseri Koleji yöneticileri ve öğretmenlerinden oluşan 16 kişilik ekibimizle, 2 Nisan 2016 Cumartesi günü Türk Eğitim Derneği IV. Uluslararası

Detaylı

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti Okulumuzda Ziyafeti Klasik Müzik Lise Müzik Kulübü öğrencilerimiz, 13 Haziran 2016 Pazartesi saat 14.15 te okulumuz konferans salonunda müzik ziyafeti verdi. Öğretim yılının başından beri Müzik Öğretmenimiz

Detaylı

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR 3. SINIFLARIMIZ MENDİL KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR Her yıl geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlemiş olduğumuz 3.sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası, bu yıl da mart ayı içinde gerçekleştirildi.

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2016-2017 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 2 Halk Eğitim Merkezlerinde Görevli Öğretmenlerin

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. 3. YAPILACAK İŞ 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması Örgün Eğitim Kurumlarındaki Öğretmenlerin

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ 4 Mart 2015 Çarşamba günü anaokulu öğrenci velilerimize yönelik olarak düzenlediğimiz İlkokul Tanıtım

Detaylı

ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ANNE VE BABALARINA YÖNELİK EĞİTİM HİZMETLERİMİZDEN BİRİNİ BAŞLATTIK

ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ANNE VE BABALARINA YÖNELİK EĞİTİM HİZMETLERİMİZDEN BİRİNİ BAŞLATTIK ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ANNE VE BABALARINA YÖNELİK EĞİTİM HİZMETLERİMİZDEN BİRİNİ BAŞLATTIK ÖNCEDEN PLANLANDIĞI ÜZERE 25.10.2013 TARİHİ CUMA GÜNÜ SAAT 17.00 DA OKULUMUZ A-BLOK TOPLANTI SALONU NDA BABALARIMIZIN

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMMUZ 2014 T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın

Detaylı

ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ANNE VE BABALARINA YÖNELİK

ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ANNE VE BABALARINA YÖNELİK ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN ANNE VE BABALARINA YÖNELİK EĞİTİM HİZMETLERİMİZDEN BİRİNİ BAŞLATTIK ÖNCEDEN 17.00 DA PLANLANDIĞI OKULUMUZ A-BLOK TOPLANTI ANA SINIFI BABA 2013 TARİHİ GELİŞTİRDİĞİ SÜRECİNDE

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. Sınıf öğrencilerimize kendilerini daha iyi tanıyabilmeleri, verimli ders çalışma tekniklerini uygulayabilmeleri amacıyla Okul Rehber Öğretmenlerimiz

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ a) Ortaöğretim Kurumları Zümre Başkanlarının 02 Eylül 2013 Pazartesi 1 b) Orta Öğretim Kurumları Zümre Toplantıları ve Yıllık Planların Hazırlanması 03-08 Eylül 2013 tarihleri arasında c) Orta Öğretim

Detaylı

YGS-LYS de. 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi. www.cinarkoleji.com.tr

YGS-LYS de. 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi. www.cinarkoleji.com.tr YGS-LYS de 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi www.cinarkoleji.com.tr Çınar Koleji nde güne her sabah mutlulukla başlarsınız. 20 yıllık eğitim tecrübesiyle geliştirilen Sınavlara Hazırlık Sistemi ile sınav endişesi

Detaylı

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI... Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Değerli öğretmenlerimiz, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Detaylı

YASASI KAPSAMINDA DÜZENLENEN TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

YASASI KAPSAMINDA DÜZENLENEN TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YASASI KAPSAMINDA DÜZENLENEN TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI Kızılay tarafından İş sağlığı ve güvenliği yasası kapsamında düzenlenen Temel İlkyardım Eğitim Programı

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ a) Ortaöğretim Kurumları Zümre Başkanlarının 02 Eylül 2013 Pazartesi 1 b) Orta Öğretim Kurumları Zümre Toplantıları ve Yıllık Planların Hazırlanması 03-08 Eylül 2013 tarihleri arasında c) Orta Öğretim

Detaylı

ÖĞRENCİ MECLİSİ SEÇİMLERİNİ YAPTIK

ÖĞRENCİ MECLİSİ SEÇİMLERİNİ YAPTIK ÖĞRENCİ MECLİSİ SEÇİMLERİNİ YAPTIK 05 Kasım 2013 Salı günü yapılan seçimlere göre 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Öğrenci Meclis Başkanı belirlendi. Okul Öğrenci Meclisi Seçimlerinin aday tanıtımları büyük

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Sayı : 3501582-77.01.02-E.821723 26.08.2015 Konu: Mesleki lar DAĞITIM YERLERİNE İlgi: a) Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi

Detaylı