2. DÖNEM YAZILI YOKLAMA TARİHİ 2. DÖNEM YAZILI YOKLAMA TARİHİ 2. DÖNEM YAZILI YOKLAMA TARİHİ 2. DÖNEM YAZILI YOKLAMA TARİHİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2. DÖNEM YAZILI YOKLAMA TARİHİ 2. DÖNEM YAZILI YOKLAMA TARİHİ 2. DÖNEM YAZILI YOKLAMA TARİHİ 2. DÖNEM YAZILI YOKLAMA TARİHİ"

Transkript

1 4. SINIF 4. YAZILI DERS TARİHİ SAATİ TÜRKÇE DERS DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS FEN VE TEKNOLOJİ DERS DERS DERS SOSYAL BİLGİLER DERS DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS TRAFİK GÜVENLİĞİ DERS DERS DEĞERLENDİRME SINAVI 5. SINIF 4. YAZILI DERS TARİHİ SAATİ TÜRKÇE DERS DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS FEN VE TEKNOLOJİ DERS DERS DERS SOSYAL BİLGİLER DERS DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS ALMANCA/İSPANYOLCA DERS 6. SINIF 4. YAZILI DERS TARİHİ SAATİ TÜRKÇE DERS DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS FEN VE TEKNOLOJİ DERS DERS DERS SOSYAL BİLGİLER DERS DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS ALMANCA/İSPANYOLCA DERS K.D.U K.D.U SINIF 4. YAZILI DERS TARİHİ SAATİ TÜRKÇE DERS DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS FEN VE TEKNOLOJİ DERS DERS DERS SOSYAL BİLGİLER DERS DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS ALMANCA/İSPANYOLCA DERS K.D.U K.D.U SINIF 4. YAZILI DERS TARİHİ SAATİ TÜRKÇE DERS DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS FEN VE TEKNOLOJİ DERS DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS DERS TC. İNK.TAR. VE ATATÜRKÇÜLÜK DERS DERS VATANDAŞLIK VE İNS. HK DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS ALMANCA/İSPANYOLCA DERS SBS SBS SBS K.D.U K.D.U SBS Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır.sınavlara ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirten raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 iş gününde getirmesi gerekmektedir.

2 LİSE HAZIRLIK SINIFLARI 4. YAZILI DERS TARİHİ SAATİ TÜRKÇE DERS DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS DERS ALMANCA/İSPANYOLCA DERS DERS DERS FİZİK DERS DERS KİMYA DERS DERS BİYOLOJİ DERS DERS 9. SINIFLAR DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS TARİH DERS DERS COĞRAFYA DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS FİZİK DERS DERS KİMYA DERS DERS BİYOLOJİ DERS DERS SAĞLIK BİLGİSİ DERS DERS YABANCI DİL DERS DERS DERS İNGİLİZ EDEBİYATI DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS 10 FEN/A-B DİL ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS TARİH DERS DERS COĞRAFYA DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS FİZİK DERS DERS DERS KİMYA DERS DERS DERS BİYOLOJİ DERS DERS DERS 10 TM/C-D DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS TARİH DERS DERS COĞRAFYA DERS DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS PSİKOLOJİ DERS DERS D.SEÇ.D.DMK.VE İNS. HK DERS DERS

3 11 FEN/A DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHLAK BİLGİSİ DERS DERS İNK. TARİHİ DERS DERS FELSEFE DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS FİZİK DERS DERS DERS KİMYA DERS DERS DERS BİYOLOJİ DERS DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS DEĞERLENDİRME SINAVI DEĞERLENDİRME SINAVI TM/B DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS İNK. TARİHİ DERS DERS FELSEFE DERS DERS İNGİLİZE DERS DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS TARİH DERS DERS COĞRAFYA DERS DERS SOSYOLOJİ DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS DEĞERLENDİRME SINAVI DEĞERLENDİRME SINAVI YAB.DİL/C 4. YAZILI DERS TARİHİ SAATİ DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS İNK. TARİHİ DERS DERS FELSEFE DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS DERS DEĞERLENDİRME SINAVI DEĞERLENDİRME SINAVI

4 12 FEN /A DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS TRAFİK VE İLK YARDIM DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS FİZİK DERS DERS DERS KİMYA DERS DERS DERS BİYOLOJİ DERS DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS TM /B DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHLAK BİLGİSİ DERS DERS TRAFİK VE İLK YARDIM DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS Ç.T. VE D. TARİHİ DERS DERS DERS COĞRAFYA DERS DERS MANTIK DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır.sınavlara ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirten raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 iş gününde getirmesi gerekmektedir.

5 FEN LİSESİ 9/A-B DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS TARİH DERS DERS COĞRAFYA DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS FİZİK DERS DERS DERS KİMYA DERS DERS DERS BİYOLOJİ DERS DERS DERS SAĞLIK BİLGİSİ DERS DERS AST. VE UZAY BİLİMLERİ DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS İNGLİZ EDEBİYATI DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır.sınavlara ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirten raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 iş gününde getirmesi gerekmektedir.

6 SAYI : 200 / KONU : Yazılı Tarihleri Sayın Velimiz, İSTEK Uluğbey okulları olarak öğrencilerimizin akademik başarısını en üst seviyeye çıkartmak temel hedefimizdir. Öğretmen arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar siz değerli velilerimizin katkı ve paylaşımları ile daha da değer kazanacaktır. Öğrencilerimizin yazılı sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Bilgilerinizi rica ederim. Saygılarımla. Abdurahman YILDIZ Okul Müdürü LİSE HAZIRLIK SINIFLARI 4. YAZILI TARİHİ TÜRKÇE DERS DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS ALMANCA/İSPANYOLCA DERS DERS DERS FİZİK DERS DERS KİMYA DERS DERS BİYOLOJİ DERS DERS Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır. Sınavlarda ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirtilen raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 gün içerisinde getirmesi gerekmektedir. İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE tarih ve 200/.. Sayılı "Yazılı Tarihleri" ile ilgili yazınızı aldım. Öğrencinin Adı -Soyadı :... Sınıfı/ No :... Veli Adı-Soyadı :.. İmza :..

7 SAYI : 200 / KONU : Yazılı Tarihleri Sayın Velimiz, İSTEK Uluğbey okulları olarak öğrencilerimizin akademik başarısını en üst seviyeye çıkartmak temel hedefimizdir. Öğretmen arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar siz değerli velilerimizin katkı ve paylaşımları ile daha da değer kazanacaktır. Öğrencilerimizin yazılı sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Saygılarımla. Abdurahman YILDIZ Okul Müdürü 9. SINIFLAR DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS TARİH DERS DERS COĞRAFYA DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS FİZİK DERS DERS KİMYA DERS DERS BİYOLOJİ DERS DERS SAĞLIK BİLGİSİ DERS DERS YABANCI DİL DERS DERS DERS İNGİLİZ EDEBİYATI DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır. Sınavlarda ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirtilen raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 gün içerisinde getirmesi gerekmektedir. İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE tarih ve 200/.. Sayılı "Yazılı Tarihleri" ile ilgili yazınızı aldım. Öğrencinin Adı -Soyadı :... Sınıfı/ No :... Veli Adı-Soyadı :.. İmza :..

8 SAYI : 200 / KONU : Yazılı Tarihleri Sayın Velimiz, İSTEK Uluğbey okulları olarak öğrencilerimizin akademik başarısını en üst seviyeye çıkartmak temel hedefimizdir. Öğretmen arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar siz değerli velilerimizin katkı ve paylaşımları ile daha da değer kazanacaktır. Öğrencilerimizin yazılı sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Saygılarımla. Abdurahman YILDIZ Okul Müdürü 10 /A-B DİL ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS TARİH DERS DERS COĞRAFYA DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS FİZİK DERS DERS DERS KİMYA DERS DERS DERS BİYOLOJİ DERS DERS DERS Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır. Sınavlarda ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirtilen raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 gün içerisinde getirmesi gerekmektedir. İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE tarih ve 200/.. Sayılı "Yazılı Tarihleri" ile ilgili yazınızı aldım. Öğrencinin Adı -Soyadı :... Sınıfı/ No :... Veli Adı-Soyadı :.. İmza :..

9 SAYI : 200 / KONU : Yazılı Tarihleri Sayın Velimiz, İSTEK Uluğbey okulları olarak öğrencilerimizin akademik başarısını en üst seviyeye çıkartmak temel hedefimizdir. Öğretmen arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar siz değerli velilerimizin katkı ve paylaşımları ile daha da değer kazanacaktır. Öğrencilerimizin yazılı sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Saygılarımla. Abdurahman YILDIZ Okul Müdürü 10 /C-D DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS TARİH DERS DERS COĞRAFYA DERS DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS PSİKOLOJİ DERS DERS D.SEÇ.D.DMK.VE İNS. HK DERS DERS Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır. Sınavlarda ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirtilen raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 gün içerisinde getirmesi gerekmektedir. İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE tarih ve 200/.. Sayılı "Yazılı Tarihleri" ile ilgili yazınızı aldım. Öğrencinin Adı -Soyadı :... Sınıfı/ No :... Veli Adı-Soyadı :.. İmza :..

10 SAYI : 200 / KONU : Yazılı Tarihleri Sayın Velimiz, İSTEK Uluğbey okulları olarak öğrencilerimizin akademik başarısını en üst seviyeye çıkartmak temel hedefimizdir. Öğretmen arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar siz değerli velilerimizin katkı ve paylaşımları ile daha da değer kazanacaktır. Öğrencilerimizin yazılı sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Saygılarımla. Abdurahman YILDIZ Okul Müdürü 11 /A DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHLAK BİLGİSİ DERS DERS İNK. TARİHİ DERS DERS FELSEFE DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS FİZİK DERS DERS DERS KİMYA DERS DERS DERS BİYOLOJİ DERS DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS DEĞERLENDİRME SINAVI DEĞERLENDİRME SINAVI Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır. Sınavlarda ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirtilen raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 gün içerisinde getirmesi gerekmektedir. İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE tarih ve 200/.. Sayılı "Yazılı Tarihleri" ile ilgili yazınızı aldım. Öğrencinin Adı -Soyadı :... Sınıfı/ No :... Veli Adı-Soyadı :.. İmza :..

11 SAYI : 200 / KONU : Yazılı Tarihleri Sayın Velimiz, İSTEK Uluğbey okulları olarak öğrencilerimizin akademik başarısını en üst seviyeye çıkartmak temel hedefimizdir. Öğretmen arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar siz değerli velilerimizin katkı ve paylaşımları ile daha da değer kazanacaktır. Öğrencilerimizin yazılı sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Saygılarımla. Abdurahman YILDIZ Okul Müdürü 11 /B DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS İNK. TARİHİ DERS DERS FELSEFE DERS DERS İNGİLİZE DERS DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS TARİH DERS DERS COĞRAFYA DERS DERS SOSYOLOJİ DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS DEĞERLENDİRME SINAVI DEĞERLENDİRME SINAVI Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır. Sınavlarda ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirtilen raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 gün içerisinde getirmesi gerekmektedir. İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE tarih ve 200/.. Sayılı "Yazılı Tarihleri" ile ilgili yazınızı aldım. Öğrencinin Adı -Soyadı :... Sınıfı/ No :... Veli Adı-Soyadı :.. İmza :..

12 SAYI : 200 / KONU : Yazılı Tarihleri Sayın Velimiz, İSTEK Uluğbey okulları olarak öğrencilerimizin akademik başarısını en üst seviyeye çıkartmak temel hedefimizdir. Öğretmen arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar siz değerli velilerimizin katkı ve paylaşımları ile daha da değer kazanacaktır. Öğrencilerimizin yazılı sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir. sunulmuştur. Saygılarımla. Abdurahman YILDIZ Okul Müdürü 11 /C 4. YAZILI TARİHİ DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS İNK. TARİHİ DERS DERS FELSEFE DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS YABANCI DİL DERS DERS DERS DEĞERLENDİRME SINAVI DEĞERLENDİRME SINAVI Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır. Sınavlarda ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirtilen raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 gün içerisinde getirmesi gerekmektedir. İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE tarih ve 200/.. Sayılı "Yazılı Tarihleri" ile ilgili yazınızı aldım. Öğrencinin Adı -Soyadı :... Sınıfı/ No :... Veli Adı-Soyadı :.. İmza :..

13 SAYI : 200 / KONU : Yazılı Tarihleri Sayın Velimiz, İSTEK Uluğbey okulları olarak öğrencilerimizin akademik başarısını en üst seviyeye çıkartmak temel hedefimizdir. Öğretmen arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar siz değerli velilerimizin katkı ve paylaşımları ile daha da değer kazanacaktır. Öğrencilerimizin yazılı sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Saygılarımla. Abdurahman YILDIZ Okul Müdürü 12 /A DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS TRAFİK VE İLK YARDIM DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS FİZİK DERS DERS DERS KİMYA DERS DERS DERS BİYOLOJİ DERS DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS YGS YGS LYS LYS LYS LYS Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır. Sınavlarda ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirtilen raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 gün içerisinde getirmesi gerekmektedir. İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE tarih ve 200/.. Sayılı "Yazılı Tarihleri" ile ilgili yazınızı aldım. Öğrencinin Adı -Soyadı :... Sınıfı/ No :... Veli Adı-Soyadı :.. İmza :..

14 SAYI : 200 / KONU : Yazılı Tarihleri Sayın Velimiz, İSTEK Uluğbey okulları olarak öğrencilerimizin akademik başarısını en üst seviyeye çıkartmak temel hedefimizdir. Öğretmen arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar siz değerli velilerimizin katkı ve paylaşımları ile daha da değer kazanacaktır. Öğrencilerimizin yazılı sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Saygılarımla. Abdurahman YILDIZ Okul Müdürü 12 /B DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHLAK BİLGİSİ DERS DERS TRAFİK VE İLK YARDIM DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS Ç.T. VE D. TARİHİ DERS DERS DERS COĞRAFYA DERS DERS MANTIK DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS YGS YGS LYS LYS LYS LYS Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır. Sınavlarda ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirtilen raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 gün içerisinde getirmesi gerekmektedir. İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE tarih ve 200/.. Sayılı "Yazılı Tarihleri" ile ilgili yazınızı aldım. Öğrencinin Adı -Soyadı :... Sınıfı/ No :... Veli Adı-Soyadı :.. İmza :..

15 SAYI : 200 / KONU : Yazılı Tarihleri Sayın Velimiz, İSTEK Uluğbey okulları olarak öğrencilerimizin akademik başarısını en üst seviyeye çıkartmak temel hedefimizdir. Öğretmen arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar siz değerli velilerimizin katkı ve paylaşımları ile daha da değer kazanacaktır. Öğrencilerimizin yazılı sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Saygılarımla. Abdurahman YILDIZ Okul Müdürü 9/A-B DİL VE ANLATIM DERS DERS TÜRK EDEBİYATI DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS TARİH DERS DERS COĞRAFYA DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS GEOMETRİ DERS DERS DERS FİZİK DERS DERS DERS KİMYA DERS DERS DERS BİYOLOJİ DERS DERS DERS SAĞLIK BİLGİSİ DERS DERS AST. VE UZAY BİLİMLERİ DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS İNGLİZ EDEBİYATI DERS DERS 2. YABANCI DİL DERS DERS Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır. Sınavlarda ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirtilen raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 gün içerisinde getirmesi gerekmektedir. İSTEK ÖZEL ULUĞBEY FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE tarih ve 200/.. Sayılı "Yazılı Tarihleri" ile ilgili yazınızı aldım. Öğrencinin Adı -Soyadı :... Sınıfı/ No :... Veli Adı-Soyadı :.. İmza :..

16 13 IZ DERS SAATİ 2. DERS

17 013 IZ

18 013 IZ

19 013 IZ

20 013 IZ

21 013 IZ

22 013 IZ DERS SAATİ 2. DERS

23 013 IZ

24 013 IZ

25 013 IZ

26 4. SINIFLAR 1. YAZILI TARİHİ DERS SAATİ 2. YAZILI TARİHİ DERS SAATİ 3. YAZILI TARİHİ DERS SAATİ 4. YAZILI TARİHİ DERS SAATİ TÜRKÇE DERS DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS FEN VE TEKNOLOJİ DERS DERS DERS SOSYAL BİLGİLER DERS DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS TRAFİK GÜVENLİĞİ DERS DERS 5. SINIFLAR 4. YAZILI DERS TARİHİ SAATİ TÜRKÇE DERS DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS FEN VE TEKNOLOJİ DERS DERS DERS SOSYAL BİLGİLER DERS DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS ALMANCA/İSPANYOLCA DERS Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır. Sınavlarda ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirtilen raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 gün içerisinde getirmesi gerekmektedir. İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ'NE tarih ve 200/.. Sayılı "Yazılı Tarihleri" ile ilgili yazınızı aldım. Bilgilerinize arz ederim. Öğrencinin Adı -Soyadı... : Sınıfı/ No... : Veli Adı-Soyadı :.. İmza :..

27 SAYI : 200 / KONU : Yazılı Tarihleri Sayın Velimiz, İSTEK Uluğbey okulları olarak öğrencilerimizin akademik başarısını en üst seviyeye çıkartmak temel hedefimizdir. Öğretmen arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar siz değerli velilerimizin katkı ve paylaşımları ile daha da değer kazanacaktır. Öğrencilerimizin yazılı sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Bilgilerinizi rica ederim. Saygılarımla. Abdurahman YILDIZ Okul Müdürü 6. SINIFLAR 4. YAZILI DERS TARİHİ SAATİ TÜRKÇE DERS DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS FEN VE TEKNOLOJİ DERS DERS DERS SOSYAL BİLGİLER DERS DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS ALMANCA/İSPANYOLCA DERS K.D.U K.D.U Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır. Sınavlarda ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirtilen raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 gün içerisinde getirmesi gerekmektedir. İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ'NE tarih ve 200/.. Sayılı "Yazılı Tarihleri" ile ilgili yazınızı aldım. Öğrencinin Adı -Soyadı... : Sınıfı/ No... : Veli Adı-Soyadı :.. İmza :..

28 SAYI : 200 / KONU : Yazılı Tarihleri Sayın Velimiz, İSTEK Uluğbey okulları olarak öğrencilerimizin akademik başarısını en üst seviyeye çıkartmak temel hedefimizdir. Öğretmen arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar siz değerli velilerimizin katkı ve paylaşımları ile daha da değer kazanacaktır. Öğrencilerimizin yazılı sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Bilgilerinizi rica ederim. Saygılarımla. Abdurahman YILDIZ Okul Müdürü 7. SINIFLAR 4. YAZILI DERS TARİHİ SAATİ TÜRKÇE DERS DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS FEN VE TEKNOLOJİ DERS DERS DERS SOSYAL BİLGİLER DERS DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS ALMANCA/İSPANYOLCA DERS K.D.U K.D.U Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır. Sınavlarda ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirtilen raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 gün içerisinde getirmesi gerekmektedir. İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ'NE tarih ve 200/.. Sayılı "Yazılı Tarihleri" ile ilgili yazınızı aldım. Bilgilerinize arz ederim. Öğrencinin Adı -Soyadı... : Sınıfı/ No... : Veli Adı-Soyadı :.. İmza :..

29 SAYI : 200 / KONU : Yazılı Tarihleri Sayın Velimiz, İSTEK Uluğbey okulları olarak öğrencilerimizin akademik başarısını en üst seviyeye çıkartmak temel hedefimizdir. Öğretmen arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar siz değerli velilerimizin katkı ve paylaşımları ile daha da değer kazanacaktır. Öğrencilerimizin yazılı sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir. sunulmuştur. Bilgilerinizi rica ederim. Saygılarımla. Abdurahman YILDIZ Okul Müdürü 8. SINIFLAR 4. YAZILI DERS TARİHİ SAATİ TÜRKÇE DERS DERS DERS MATEMATİK DERS DERS DERS FEN VE TEKNOLOJİ DERS DERS DERS İNGİLİZCE DERS DERS DERS DERS TC. İNK.TAR. VE ATATÜRKÇÜLÜK DERS DERS VATANDAŞLIK VE İNS. HK DERS DERS DİN KÜL. VE AHL. BİL DERS DERS ALMANCA/İSPANYOLCA DERS SBS SBS SBS K.D.U K.D.U SBS Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde sınavlara katılması önem taşımaktadır. Sınavlarda ciddi sağlık problemi sebebiyle katılamayan veya mazereti bulunan öğrencilerimizin durumunu belirtilen raporunu/mazeret yazısını ilgili müdür yardımcısına en geç 7 gün içerisinde getirmesi gerekmektedir. İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ'NE tarih ve 200/.. Sayılı "Yazılı Tarihleri" ile ilgili yazınızı aldım. Öğrencinin Adı -Soyadı... : Sınıfı/ No... : Veli Adı-Soyadı :.. İmza :..

2015 2016 İLKOKUL FİYAT LİSTESİ

2015 2016 İLKOKUL FİYAT LİSTESİ İLKOKUL FİYAT LİSTESİ 2. SINIF TÜRKÇE ATK KİTAP 272 9786053720799 21,00 2. SINIF MATEMATİK ATK KİTAP 240 9786053721987 19,00 2. SINIF HAYAT BİLGİSİ ATK KİTAP 248 9786053720805 19,50 2. SINIF İNGİLİZCE

Detaylı

9. SINIFLAR. 1.YAZILI 1.Yazılı 17 Mart 2014 Matematik Din Kültür Ve Ahlak Bilgisi. 1.Yazılı 18 Mart 2014 T.E.D. 2. Yabancı Dil

9. SINIFLAR. 1.YAZILI 1.Yazılı 17 Mart 2014 Matematik Din Kültür Ve Ahlak Bilgisi. 1.Yazılı 18 Mart 2014 T.E.D. 2. Yabancı Dil 9. SINIFLAR 1.Yazılı 19 Mart 2014 Sağlık - Tarih 1.Yazılı 21 Mart 2014 Kimya Yabancı Dil 1.Yazılı 24 Mart 2014 Fizik - Coğrafya 2.Yazılı 21 Nisan 2014 Sağlık - Tarih 2.Yazılı 24 Nisan 2014 Kimya Yabancı

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2009-2010 DÖNEMİ : 2 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI :

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2009-2010 DÖNEMİ : 2 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : TÜRKÇE 12.03.2010 26.04.2010 31.05.2010 2, Saat MATEMATİK 29.03.2010 01.05.2010 02.06.2010 PAZARTESİ 2, Saat BİYOLOJİ 19.03.2010 28.05.2010 CUMA CUMA FİZİK 23.03.2010

Detaylı

BÜYÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DERSLERİN 1.DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ

BÜYÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DERSLERİN 1.DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ BÜYÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İN 1.DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ 9/A-B-C-D DİL VE ANLATIM 06.11.2014 15.12.2014 05.01.2015 2.SAAT TARİH 06.11.2014 15.12.2014 05.01.2015 4.SAAT

Detaylı

AYRANCI AYSEL YÜCETÜRK ANADOLU LİSESİ KURS PROGRAMI DİL VE ANLATIM 2 3 TÜRK EDEBİYATI 3 3 TARİH 2 3 COĞRAFYA 2 3 MATEMATİK 6 5 FİZİK 2 3 KİMYA 2 3

AYRANCI AYSEL YÜCETÜRK ANADOLU LİSESİ KURS PROGRAMI DİL VE ANLATIM 2 3 TÜRK EDEBİYATI 3 3 TARİH 2 3 COĞRAFYA 2 3 MATEMATİK 6 5 FİZİK 2 3 KİMYA 2 3 9.SINIFLAR (En fazla üç ders seçilebilir ) TARİH 2 3 COĞRAFYA 2 3 MATEMATİK 6 5 FİZİK 2 3 KİMYA 2 3 BİYOLOJİ 2 3 ingilizce 6 5 ( istediğiniz kurs öğretmenini adını yazınız) na katılmak isteyen öğrenciler

Detaylı

YGS BİYOLOJİ. Test A E D A C D B D D A B 2 D A E E D D D B A A B C 3 B A C D A C C A D B C E D E

YGS BİYOLOJİ. Test A E D A C D B D D A B 2 D A E E D D D B A A B C 3 B A C D A C C A D B C E D E YGS BİYOLOJİ Test 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 1 A E D A C D B D D A B 2 D A E E D D D B A A B C 3 B A C D A C C A D B C E D E 4 E B E C B E C D C E 5 E D B C D E A A B C C E 6 A C D E E E A

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1. SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI :

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1. SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : TÜRKÇE 12.11.2009 10.12.2009 07.01.2010 PERŞEMBE 3, Saat MATEMATİK 17/11/2009 05.01.2010 BİYOLOJİ 02.12.2009 12.01.2010 ÇARŞAMBA 6, Saat 7, Saat FİZİK 16/11/2009 04.01.2010

Detaylı

ÖZEL ALEV LİSESİ 2012 / 2013 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM HAZIRLIK SINIFI SINAV TARİHLERİ

ÖZEL ALEV LİSESİ 2012 / 2013 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM HAZIRLIK SINIFI SINAV TARİHLERİ 01 / 01 ÖĞRETİM YILI. DÖNEM HAZIRLIK SINIFI SINAV LERİ 19.0.01 Salı ALMANCA.. 0.0.01 Çarşamba 1.0.01 Perşembe TÜRKÇE 7.0.01 Çarşamba İNGİLİZCE.. 19.0.01 Cuma ALMANCA...0.01 Perşembe TÜRKÇE 6.0.01 Cuma

Detaylı

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ 9/A SINIFI YAZILI TAKVİMİ İNGİLİZCE 1 08.03.2016 Salı MATEMATİK 1 11.03.2016 Cuma FİZİK 1 14.03.2016 Pazartesi DENEME I 3 28.03.2016 Pazartesi COĞRAFYA 1 30.03.2016 Çarşamba ALMANCA/FRANSIZCA 1 01.04.2016

Detaylı

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ BÖLÜM SINAVI (FEN 2) 23.02.2015 Pazartesi MATEMATİK 1 03.03.2015 Salı BÖLÜM SINAVI (TÜRKÇE 1) 05.03.2015 Perşembe İNGİLİZCE 1 10.03.2015 Salı BÖLÜM SINAVI (MATEMATİK 3)

Detaylı

YGS 1 PUAN OLUŞUMU ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ TÜRKÇE 20% FEN BİLİMLERİ 30% SOSYAL BİLİMLER 10% TEMEL MATEMATİK 40%

YGS 1 PUAN OLUŞUMU ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ TÜRKÇE 20% FEN BİLİMLERİ 30% SOSYAL BİLİMLER 10% TEMEL MATEMATİK 40% YGS 1 PUAN OLUŞUMU 30% 20% 40% YGS 2 PUAN OLUŞUMU 20% 40% 30% YGS 3 PUAN OLUŞUMU 20% 40% 30% YGS 4 PUAN OLUŞUMU 30% 20% 40% YGS 5 PUAN OLUŞUMU 37% 33% 20% YGS 6 PUAN OLUŞUMU 20% 33% 37% MF 1 PUAN OLUŞUMU

Detaylı

TEST FEN YGS TEMEL MATEMATİK KONU ANLATIM FASİKÜLLERİ (6 FASİKÜL) TEST FEN YGS GEOMETRİ KONU ANLATIM FASİKÜLLERİ (4 FASİKÜL) 24,00 19,00

TEST FEN YGS TEMEL MATEMATİK KONU ANLATIM FASİKÜLLERİ (6 FASİKÜL) TEST FEN YGS GEOMETRİ KONU ANLATIM FASİKÜLLERİ (4 FASİKÜL) 24,00 19,00 2016-2017 TEST FEN YAYINLARI YGS KONU ANLATIMLI FASİKÜLLER TEST FEN YGS DİL ve ANLATIM KONU ANLATIM FASİKÜLLERİ (6 37,50 30,00 TEST FEN YGS TEMEL MATEMATİK KONU ANLATIM FASİKÜLLERİ (6 37,50 30,00 TEST

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANKARA SINAV KOLEJİ ANADOLU-FEN LİSESİ SINAV TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANKARA SINAV KOLEJİ ANADOLU-FEN LİSESİ SINAV TAKVİMİ 13 Ekim 2014 17 Ekim 2014 20 Ekim 2014 21 Ekim 2014 Salı 22 Ekim 2014 23 Ekim 2014 27 Ekim 2014 30 Ekim 2014 31 Ekim 2014 03 Kasım 2014 05 Kasım 2014 06 Kasım 2014 07 Kasım 2014 10 Kasım 2014 11 Kasım

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY KASIM EKİM AY AY ARALIK 15 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 22 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 2 DENEME 2 3 Pazartesi Fransızca 1 4 Salı 5 Çarşamba Fransızca 1 Fransızca 1 DENEME 3 DENEME

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : 9-A ALANI : SINIF ve ŞUBE : 9-A ALANI : DERSLER 1.Sınav Tarihi Ders Saati DERSLER 2.Sınav Tarihi Ders Saati 4.Sınav Tarihi Ders Saati DERSLER 1.Sınav Tarihi Ders Saati 2.Sınav Tarihi Ders

Detaylı

ÖZEL ZAFER DERSHANELERİ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR SINAV TAKVİMİDİR

ÖZEL ZAFER DERSHANELERİ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR SINAV TAKVİMİDİR 2014 2015 ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 1. SINAV 12 EKİM 2014 PAZAR 1. TARAMA 25-26 EKİM 2014 TARİHLERİNDE DAĞITILIR 2. DENEMEYE AİT. 2. SINAV 2 KASIM 2014 PAZAR 3. SINAV 7 ARALIK 2014 PAZAR 2. TARAMA 20-21

Detaylı

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1 altın nesil AY EKİM GÜN 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM 12/TM 12/FM 27 Salı DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 AY GÜN 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM

Detaylı

9. SINIF. final 9. Sınıf Aylık Dergi Seti FİNAL EĞİTİM KURUMLARINDA ÖĞRENCİLERE VERİLECEK KAYNAKLAR. TOPLAM - 110t. Kurumun KDV li Alış Fiyatı

9. SINIF. final 9. Sınıf Aylık Dergi Seti FİNAL EĞİTİM KURUMLARINDA ÖĞRENCİLERE VERİLECEK KAYNAKLAR. TOPLAM - 110t. Kurumun KDV li Alış Fiyatı 9. Sınıf Aylık 9. SINIF 9. Sınıf Aylık Türk Dili ve Edebiyatı Bilgi Bankası Fen Bilimleri Bilgi Bankası TOPLAM - 110t Sipariş Verilecek Yayıncılık 10. Sınıf Aylık 10. SINIF 10. Sınıf Aylık Türk Dili ve

Detaylı

SAYIN VELİLERİMİZİN, ÖĞRETMENLERİMİZİN, ÖĞRENCİLERİMİZİN BİLGİSİNE; 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL KOLEJ SINAV TAKVİMİ LİSE HAZIRLIK SINIFI

SAYIN VELİLERİMİZİN, ÖĞRETMENLERİMİZİN, ÖĞRENCİLERİMİZİN BİLGİSİNE; 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL KOLEJ SINAV TAKVİMİ LİSE HAZIRLIK SINIFI LİSE HAZIRLIK SINIFI ÇE SEÇ.FİZİK SEÇ.KİMYA SEÇ. SEÇ. 18.11.2014 10.12.2014 30.12.2014 19.03.2015 15.04.2015 21.05.2015 11.11.2014 06.01.2015 10.03.2015 26.05.2015 1. SINAV 2.SINAV 2. SINAV 1. SINAV 2.SINAV

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANKARA SINAV KOLEJİ ANADOLU-FEN LİSESİ SINAV TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANKARA SINAV KOLEJİ ANADOLU-FEN LİSESİ SINAV TAKVİMİ 13 Ekim 2014 17 Ekim 2014 20 Ekim 2014 21 Ekim 2014 22 Ekim 2014 23 Ekim 2014 27 Ekim 2014 30 Ekim 2014 31 Ekim 2014 03 Kasım 2014 05 Kasım 2014 06 Kasım 2014 07 Kasım 2014 10 Kasım 2014 11 Kasım 2014

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ 9. SINIFLAR 1. SINAV TAKVİMİ

MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ 9. SINIFLAR 1. SINAV TAKVİMİ MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ 9. Matematik 30 Ekim 2017 Pazartesi 3. Ders Tarih 6 Kasım 2017 Pazartesi 5. Ders Fizik 7 Kasım 2017 Salı 2. Ders İngilizce 8 Kasım 2017 Çarşamba 4. Ders Almanca 13 Kasım

Detaylı

SAYIN VELİLERİMİZİN, ÖĞRETMENLERİMİZİN, ÖĞRENCİLERİMİZİN BİLGİSİNE; 2015 2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL KOLEJ SINAV TAKVİMİ 9.

SAYIN VELİLERİMİZİN, ÖĞRETMENLERİMİZİN, ÖĞRENCİLERİMİZİN BİLGİSİNE; 2015 2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL KOLEJ SINAV TAKVİMİ 9. TEM.MAT.(SEÇ.) TARİH FİZİK COĞRAFYA BİLİM UYGULAMA (FİZİK + KİMYA) KİMYA SAYIN VELİLERİMİZİN, ÖĞRETMENLERİMİZİN, ÖĞRENCİLERİMİZİN BİLGİSİNE; 2015 2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL KOLEJ SINAV TAKVİMİ 9.

Detaylı

KAVRAM YAYINLARI YGS & LYS ATK ISBN KİTABIN ADI LİSTE FİYATI SATIŞ FİYATI

KAVRAM YAYINLARI YGS & LYS ATK ISBN KİTABIN ADI LİSTE FİYATI SATIŞ FİYATI 2016-2017 KAVRAM YAYINLARI YGS & LYS ATK KAVRAM KOLAY MATEMATİK ATK (YGS) 17,75 14,00 KAVRAM TEMEL MATEMATİK ATK (YGS) 26,50 21,00 KAVRAM KOLAY GEOMETRİ ATK (YGS) 22,50 18,00 KAVRAM GEOMETRİ ATK(YGS) 25,00

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 3. ORTAK SINAV PROGRAMI (17-18-19 ARALIK 2014)

2014-2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 3. ORTAK SINAV PROGRAMI (17-18-19 ARALIK 2014) 2014-2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 3. ORTAK SINAV PROGRAMI (17-18-19 ARALIK 2014) SINIFLAR DERS ADI SINAV GÜNÜ SINAV SAATİ DİL VE ANLATIM 17.12.2014 ÇARŞAMBA 4.DERS 9. SINIFLAR DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ

Detaylı

2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı

2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı 2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı - 1 07 Eylül 2015 Pazartesi 08 Eylül 2015 Salı 09 Eylül 2015 Çarşamba 10 Eylül 2015 Perşembe 11 Eylül 2015 Cuma 14 Eylül 2015 Pazartesi

Detaylı

9/A ANADOLU LİSESİ DERS PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

9/A ANADOLU LİSESİ DERS PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 9/A ANADOLU LİSESİ DERS PROGRAMI 1 KİMYA BİYOLOJİ AST.UZAY BİL. RESİM/MÜZİK İNGİLİZCE 2 KİMYA BİYOLOJİ AST.UZAY BİL. DİL ANLATIM İNGİLİZCE 3 İNGİLİZCE FİZİK COĞRAFYA DİL ANLATIM SOSYAL ET. 4 İNGİLİZCE

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY EYLÜL 20 Salı DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 YGS 1 DENEME 1 YGS 1 EKİM 18 Salı DENEME 2 DENEME 2 AY 1 Salı

Detaylı

2016 LYS konuları ve soru dağılımı

2016 LYS konuları ve soru dağılımı On5yirmi5.com 2016 LYS konuları ve soru dağılımı Peki 2016 LYS'de çıkacak konular belli oldu mu, LYS'de hangi derslerden kaç soru çıkıyor? İşte adayların en çok merak ettikleri sorular ve cevapları...

Detaylı

EYLÜL İZMİR ÖZELTÜRK KOLEJİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1 2 KISALTMALARIN AÇIKLAMASI HBS:

EYLÜL İZMİR ÖZELTÜRK KOLEJİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1 2 KISALTMALARIN AÇIKLAMASI HBS: İZMİR ÖZELTÜRK KOLEJİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ EYLÜL 1 2 3 4 5 6 7 10 11 12 13 14 17 18 19 20 21 İNGİLİZCE HBS ( İ.Ö. 5-6-7-8.SINIF ) İNGİLİZCE DBS (9.SINIF) İNG DBS (NAKİL 10-11-12.SINIF)

Detaylı

perakende fiyat kataloğu 2013-2014

perakende fiyat kataloğu 2013-2014 perakende fiyat kataloğu 2013-2014 çünkü insan değerlidir Üniversite Hazırlık Ürünleri YGS - LYS Soru Kitapları * YGS Türkçe 400 27.50 YGS Tarih 208 14.30 YGS Coğrafya 240 16.50 YGS Felsefe 160 12.00 YGS

Detaylı

2015-2016 YILINA AİT ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARINDA OKUTULACAK DERS KİTAPLARININ KURUM BAZINDA DAĞITIM LİSTESİ

2015-2016 YILINA AİT ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARINDA OKUTULACAK DERS KİTAPLARININ KURUM BAZINDA DAĞITIM LİSTESİ VAN İPEKYOLU 9991168 ÖZEL DOĞA İLKU HAFIZİYE MAH. CAMBAZOĞLU 1. SOKAK NO:3 VAN Kurum Telefon: 43178800 43178800 100010 Pamuk Şekerim 1 Eğitim Aracı 60 10000 Pamuk Şekerim Eğitim Aracı 60 100110 Müzik 1-3

Detaylı

İnsan hayatında, geleceğini etkileyecek karar verme dönemleri vardır. Bu kararlardan biri de Meslek Seçimi dir. Meslek seçiminden önce önemli bir

İnsan hayatında, geleceğini etkileyecek karar verme dönemleri vardır. Bu kararlardan biri de Meslek Seçimi dir. Meslek seçiminden önce önemli bir İnsan hayatında, geleceğini etkileyecek karar verme dönemleri vardır. Bu kararlardan biri de Meslek Seçimi dir. Meslek seçiminden önce önemli bir karar daha vermemiz gerekmektedir. Bu da Ders Seçimi dir.

Detaylı

2016-2017 İSABET YAYINCILIK

2016-2017 İSABET YAYINCILIK 2016-2017 İSABET YAYINCILIK 4. SINIF 9786053614944 İSABET 4.SINIF OKUL SETI 73,10 55,00 7262008000946 İSABET 4.SINIF YAPRAK TEST TÜM DERSLER 21,25 17,00 9786053614906 İSABET 4.SINIF AKILLI DEFTER TÜRKÇE

Detaylı

2016-2017 SEVİYE YAYINLARI YGS - LYS ÇEK KOPAR YAPRAK TESTLER ISBN KİTABIN ADI LİSTE FİYATI SATIŞ FİYATI

2016-2017 SEVİYE YAYINLARI YGS - LYS ÇEK KOPAR YAPRAK TESTLER ISBN KİTABIN ADI LİSTE FİYATI SATIŞ FİYATI 2016-2017 SEVİYE YAYINLARI YGS - LYS ÇEK KOPAR YAPRAK TESTLER 978-605-4260-94-2 SEVİYE YGS TÜRKÇE YAPRAK TEST 9,25 7,00 978-605-4260-95-9 SEVİYE LYS EDEBİYAT YAPRAK TEST 5,75 4,50 978-605-4260-78-2 SEVİYE

Detaylı

Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf CEVAP ANAHTARI

Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf CEVAP ANAHTARI Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf Türkçe C C B B A D B D A C A B A C D Matematik C D B D A D C A A D D C B A B Fen Bilimleri C D A B B C A D B C C D A D B Sosyal Bilgiler D C A C B A C D B B D D A B B İngilizce

Detaylı

HOŞGELDİNİZ SAYIN VELİLERİMİZ

HOŞGELDİNİZ SAYIN VELİLERİMİZ HOŞGELDİNİZ SAYIN VELİLERİMİZ DERS SEÇİMİ Hatice ASAN - Hasan Hüseyin USLU İSTANBUL ÜSKÜDAR LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ 2012 DERS SEÇİMİ Okulda Haftalık Ders Saat Sayısı 35 tir. Ortak Dersler,öğrencilerin

Detaylı

2016 YILI. EDİTÖR YAYINEVİ Eğitimin yeni tarzı... KATALOĞU YGS - LYS İLKOKUL ORTAOKUL ORTAÖĞRETİM. (1-2-3-4. Sınıflar) (5-6-7-8.

2016 YILI. EDİTÖR YAYINEVİ Eğitimin yeni tarzı... KATALOĞU YGS - LYS İLKOKUL ORTAOKUL ORTAÖĞRETİM. (1-2-3-4. Sınıflar) (5-6-7-8. İLKOKUL (1-2-3-4. Sınıflar) EDİTÖR YAYINEVİ Eğitimin yeni tarzı... 2016 YILI KATALOĞU ORTAOKUL (-6-7-8. Sınıflar) ORTAÖĞRETİM (9-10-11-12. Sınıflar) YGS - LYS ILKOKUL 3 EDİTÖR YAYINEVİ SUNAR Okul dersleri

Detaylı

GÜZEL SANATLAR LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (MÜZİK) DERSLER

GÜZEL SANATLAR LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (MÜZİK) DERSLER İ ORTAK DERSLER SEÇMELİ DERSLER D GÜZEL SANATLAR LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (MÜZİK) DERSLER 9. 10. 11. 12. DİL ANLATIM 2 2 2 2 TÜRK EDEBİYATI 3 3 3 3 DİN KÜLTÜRÜ AHLAK BİLGİSİ 1 1 1 1 TARİH 2 2 - -

Detaylı

LİSE VE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK 2017-2018 01 Öğretmene Destek Yayın İhtiyacı 02 03 Müfredat Uyumlu Plan ve Sistem 04 Rahat Anlaşılır Dil 10 Öğrenci İhtiyaçları BAŞARI ODAKLI YAYIN 05 Hızlı Kavramaya Odaklı

Detaylı

12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM)

12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM) 12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM) 03 EKİM PAZARTESİ AKADEMİK KURUL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 12..SINIF ÖĞRENCİLERİ UYGULANACAK TEST--SINIF İÇİ ÖĞRENCİ GÖZLEM FORMU 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ 06 EKİM

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A YABANCI DİL 12 Ekim 2016 Çarşamba 2. Saat YABANCI DİL 15 Kasım 2016 Salı 3. saat İKİNCİ YABANCI DİL 10 Ocak 2017 Salı 2. Saat İKİNCİ YABANCI DİL 13 Ekim 2016 Perşembe 2. Saat İKİNCİ

Detaylı

ÖSYS ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ

ÖSYS ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ ÖSYS ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ 2014-2015 ANKARA 2015 ÖSYS BİRİNCİ AŞAMA: YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI (YGS) YGS BAŞVURU TARİHİ : OCAK 2015 SINAV TARİHİ : 15 MART

Detaylı

9. SINIFTA OKUTULACAK SEÇMELİ DERSLER HAKKINDA AÇIKLAMALAR

9. SINIFTA OKUTULACAK SEÇMELİ DERSLER HAKKINDA AÇIKLAMALAR 9. TA OKUTULACAK SEÇMELİ DERSLER HAKKINDA AÇIKLAMALAR Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının 27.01.2014 tarihli kararı uyarınca 2014-2015 eğitim ve öğretim yılından itibaren 9 ve

Detaylı

EĞİRDİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM I. SINAV PROGRAMI

EĞİRDİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM I. SINAV PROGRAMI 6. ders 2. ders 6. ders 2. ders 6. ders 2. ders 6. ders 2. ders 1. EĞİRDİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM I. SINAV PROGRAMI 11/14/2016 11/15/2016 11/16/2016 11/17/2016

Detaylı

İUV ÖZEL ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM YAZILI SINAV TAKVİMİ

İUV ÖZEL ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM YAZILI SINAV TAKVİMİ İUV ÖZEL ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM YAZILI SINAV TAKVİMİ 9-A RESİM 1. 05-09 Ekim 2. 12-16 Ekim EKİM 3. 19-23 Ekim 4. 26-30 Ekim 1. 02-06 Kasım 2. 09-13 Kasım

Detaylı

SINAV DERS ARALIĞI. Saat 9:45 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 3.DERS 3.DERS 3.DERS 4.

SINAV DERS ARALIĞI. Saat 9:45 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 3.DERS 3.DERS 3.DERS 4. DENEME (BİLFEN) 3 MART 2017 Cuma ASTRONOMİ 6 Mart 2017 Pazartesi PROJE 7 Mart 2017 Salı SAĞLIK BİLGİSİ 8 Mart 2017 Çarşamba 9 Mart 2017 Perşembe COĞRAFYA 10 Mart 2017 Cuma ALMANCA 13 Mart 2017 Pazartesi

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KENT ANADOLU LİSESİ 1.DÖNEM SINAV TARİHLERİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KENT ANADOLU LİSESİ 1.DÖNEM SINAV TARİHLERİ 9 T.DİLİ VE EDEBİYATI 23.10.2017 3.DERS 04.12.2017 3. DERS 03.01.2018 5. DERS 9 24.10.2017 3.DERS 02.01.2018 3.DERS 9 MATEMATİK 25.10.2017 3.DERS 06.12.2018 3.DERS 04.01.2018 3.DERS 9 KİMYA 26.10.2017

Detaylı

HACI MUZAFFER BAKBAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AML-ATL-TL-ML-ATP-AMP PROGRAMLARI 1. 3.

HACI MUZAFFER BAKBAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AML-ATL-TL-ML-ATP-AMP PROGRAMLARI 1. 3. HACI MUZAFFER BAKBAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AML-ATL-TL-ML-ATP-AMP PROGRAMLARI 1.DÖNEM ORTAK SINAV PROĞRAMIDIR. SINIFLAR 9.SINIFLAR DERSİN ADI 1.ORTAK SINAVIN

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI LİSE İHTİYAÇ LİSTESİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI LİSE İHTİYAÇ LİSTESİ ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI LİSE İHTİYAÇ LİSTESİ HAZIRLIK SINIFI SINIF KİTAP LİSTESİ Türkçe Hazırlık Sınıfı Türkçe- T. Anar- N. Özmen- B. Ergener Milli Eğitim Yayınları Türkçe Yabancı dil (İng.) İkinci yabancı

Detaylı

İyiler daima kazanır

İyiler daima kazanır İyiler daima kazanır YGS-LYS YAYINLARIMIZ KONU ANLATIM FÖYLERİ Şimdi föy zamanı. Kimisi bir üniteyi, kimisi bir başlığı, kimisi bir alt başlığı ele alıp anlatan föylerin; yönergeleri, içerikleri, kavramları,

Detaylı

BRANŞ SIRA NO. KİMLİK NO. PUAN Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60

BRANŞ SIRA NO. KİMLİK NO. PUAN Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60 Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60 Beden Eğitimi (B) Öğretmenliği 1 209812 39 Beden Eğitimi (E) Öğretmenliği 1 185582 61 Beden Eğitimi (E) Öğretmenliği 2 162701

Detaylı

SINAV DERS ARALIĞI. Saat 9:45 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 3.DERS 3.DERS 3.DERS 4.

SINAV DERS ARALIĞI. Saat 9:45 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 3.DERS 3.DERS 3.DERS 4. 9.Sınıf DENEME (BİLFEN) 3 MART 2017 Cuma 9.Sınıf ASTRONOMİ 6 Mart 2017 Pazartesi 9.Sınıf PROJE 7 Mart 2017 Salı 9.Sınıf SAĞLIK BİLGİSİ 8 Mart 2017 Çarşamba 9.Sınıf TÜRK EDEBİYATI ve DİL ANLATIM 9 Mart

Detaylı

TOPLAM 29 14 14 7 ÇOCUKLARDA SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ GENÇLERDE SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ SOSYAL HİZMET ALANLARI (*)

TOPLAM 29 14 14 7 ÇOCUKLARDA SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ GENÇLERDE SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ SOSYAL HİZMET ALANLARI (*) ALAN/DAL MESLEK LİSESİ AİLE VE TÜKETİCİ ALANI (ÇEVRE, TÜKETİCİ, SOSYAL DESTEK HİZMETLER, EV VE KURUM DALLARI) ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ ORTAK DERSLER DERSLER 9.

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1. SINIF ve ŞUBE : F9-A ALANI :

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT FEN LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1. SINIF ve ŞUBE : F9-A ALANI : GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : F9-A ALANI : 3, Saat COĞRAFYA 13.11.2009 31.12.2009 4, Saat 3, Saat 5, Saat PAZARTESİ ÇARŞAMBA ÇARŞAMBA 6, Saat GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : F9-B ALANI : 3, Saat COĞRAFYA 13.11.2009

Detaylı

2014 / 2015 LYS DÜZEY BELİRLEME SINAVI FORMATI

2014 / 2015 LYS DÜZEY BELİRLEME SINAVI FORMATI LYS DÜZEY BELİRLEME SINAVI FORMATI LYS DBS (DÜZEY BELİRLEME SINAVI) MF 1.test Türkçe 20 Türkçe 20 2.test Matematik-Geometri 40 Matematik 30 3.test Fen Bilimleri 40 Fizik 14 Kimya 13 Biyoloji 13 Türkçe

Detaylı

Maslak Kampüsü Lise Sınav Takvimi

Maslak Kampüsü Lise Sınav Takvimi 1.DÖNEM 1.SINAVLAR 11 KASIM ÇARŞ. 12 KASIM PERŞ. 13 KASIM UMA 16 KASIM P.TESİ 17 KASIM SALI 18 KASIM ÇARŞ. - 2.DERS GEOMETRİ MATEMATİK DİL VE ANLATIM T.D.EDEBİYATI 2.YABANI DİL 7.DERS BİYOLOJİ İNGİLİZE

Detaylı

T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ I. KANAAT DÖNEMİ Tarih Hz 9.Sınıf 10.Sınıf 11FM 11TM 21.10.2015 Çar Matematik Matematik

Detaylı

YGS-LYS Sınav Sistemi

YGS-LYS Sınav Sistemi YGS-LYS Sınav Sistemi 2012 ÖSYS Birinci Aşama : Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) Sınav Tarihi Nisan ayının ilk yarısında Testler ve Sorular Testi 40 Soru Testi 40 Soru Testi 40 Soru Testi 40 Soru 160

Detaylı

Başarı hayattır, hayatı bizimle yaşayın! EDİTÖR YAYINEVİ YAYIN KATALOĞU. TEOG (MOS) ortaöğretim

Başarı hayattır, hayatı bizimle yaşayın! EDİTÖR YAYINEVİ YAYIN KATALOĞU. TEOG (MOS) ortaöğretim Başarı hayattır, hayatı bizimle yaşayın! EDİTÖR YAYINEVİ 2017-2018 YAYIN KATALOĞU İLKOKUL ortaokul TEOG (MOS) ortaöğretim YGS LYS 2 2017-2018 Editör Yayınevi Yayın Tanıtım Kataloğu 1. SINIF KİTAPLARI 5.

Detaylı

Biyoloji, İleri Biyoloji derslerinde; Talim ve Terbiye Kurulunun tarih ve 12 sayılı

Biyoloji, İleri Biyoloji derslerinde; Talim ve Terbiye Kurulunun tarih ve 12 sayılı MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM OKUL VE KURUMLARINDA 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 10 UNCU SINIFLARDAN BAŞLAYARAK UYGULANACAK HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNE AİT AÇIKLAMALAR Haftalık ders çizelgelerinde ortak

Detaylı

Genel Liselerde, Kolejlerde, Anadolu Liselerinde ve Fen Lisesinde Öğretim Yılından İtibaren Uygulanacak Haftalık Ders Dağılım Çizelgesi

Genel Liselerde, Kolejlerde, Anadolu Liselerinde ve Fen Lisesinde Öğretim Yılından İtibaren Uygulanacak Haftalık Ders Dağılım Çizelgesi Genel Liselerde, Kolejlerde, Anadolu Liselerinde ve Fen Lisesinde 2006-07 Öğretim Yılından İtibaren Uygulanacak Haftalık Ders Dağılım Çizelgesi 1 Dersler TÜM LİSE TÜRLERİNDE 9. SINIF Meslek Liseleri Genel

Detaylı

NİSAN- APRIL MAYIS - MAY HAZİRAN - JUNE TARİH-DATE DERS ADI - LESSON DERS-PERIOD MART- MARCH

NİSAN- APRIL MAYIS - MAY HAZİRAN - JUNE TARİH-DATE DERS ADI - LESSON DERS-PERIOD MART- MARCH HAZIRLIK SINIF SINAV TAKVİMİ - PREP EXAM SCHEDULE 20.03.2017 İNGİLİZCE DİNLEME SINAVI / ENGLISH LISTENING EXAM- 1 2 MOCK EXAM İNGİLİZCE / ENGLISH - 1 5 21.03.2017 MOCK EXAM DELF 13.15-15.30 22.03.2017

Detaylı

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 FEN BİLİMLERİ LİSESİ GENEL AÇIKLAMALAR Fen Bilimleri Lisesi ni farklı kılan, Fen

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

Sistematik Çalışan Kazanır Yayın Kataloğu. Yayınları.

Sistematik Çalışan Kazanır Yayın Kataloğu. Yayınları. Sistematik Çalışan Kazanır 2016-2017 Yayın Kataloğu Yayınları 2016-2017 yayın kataloğu ONLINE SATIŞ 2 sistematik çalışan kazanır Değerli Kurucu ve Öğretmenler Sistematik yayınları adına 2016-2017 eğitim

Detaylı

T.V. ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ

T.V. ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ TERAKKİ VAKFI OKULLARI T.V. ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumları Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliği 9. SINIFLAR EYLÜL, 2010 TVO Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi

Detaylı

2017-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2017-LYS) SONUÇLARI

2017-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2017-LYS) SONUÇLARI 2017-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2017-LYS) SONUÇLARI 11.07.2017 2017-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI SAYISAL BİLGİLER 2017-LYS ADAY BİLGİLERİ YGS Sonrası Herhangi Bir LYS ye Girmeye Hak Kazanan Aday Sayısı:

Detaylı

Eksen le Çalısan Kazanır! Eksen. Lise. ÜRÜN Kataloğu

Eksen le Çalısan Kazanır! Eksen. Lise. ÜRÜN Kataloğu Eksen le Çalısan Kazanır! Eksen Lise ÜRÜN Kataloğu 2015-2016 9. Sınıf SORU FASİKÜLLERİ YENİ 9. Sınıf Tüm Dersler Soru Fasikülleri 448 sayfa / Renkli 42.00 2 Dil ve Anl. / Türk Edb. 72 Syf Tarih Coğrafya

Detaylı

6.saat 3.saat 6.saat 5.saat 14 Mart 15 Mart 16 Mart 17 Mart 18 Mart Tarih Din İngilizce S.İngiliz Edebiyatı

6.saat 3.saat 6.saat 5.saat 14 Mart 15 Mart 16 Mart 17 Mart 18 Mart Tarih Din İngilizce S.İngiliz Edebiyatı ÖZEL GELİŞİM KOLEJİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 9. SINIF SINAV TARİHLERİ Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma 7 Mart 8 Mart 9 Mart 10 Mart 11 Mart Biyoloji Sağlık Bilgisi Almanca/İtalyanca S.Alman

Detaylı

Uygulanacak Sınavlar. Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ( YGS ) Lisans Yerleştirme Sınavı ( LYS )

Uygulanacak Sınavlar. Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ( YGS ) Lisans Yerleştirme Sınavı ( LYS ) Uygulanacak Sınavlar Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ( YGS ) Lisans Yerleştirme Sınavı ( LYS ) (Üniversite eğitimi almak isteyen ( 4-6 yıllık fakültelerde eğitim tüm adaylara yöneliktir.) almak isteyen tüm

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS KİTAPLARI ÜCRETLİ SATIŞ FİYAT LİSTESİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS KİTAPLARI ÜCRETLİ SATIŞ FİYAT LİSTESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS KİTAPLARI ÜCRETLİ SATIŞ FİYAT LİSTESİ SIRA NO : KİTABIN ADI KDV'DAHİL SATIŞ FİYATI İLKÖĞRETİM 1 ALMANCA 4-DERS KİTABI 2,75 TL 2 ALMANCA 4- ÖĞRENCİ ÇALIŞMA KİTABI 3,00

Detaylı

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İMAM HATİP LİSELERİ VE ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ 2014-2015 YILINDA 11. SINIFLARDA UYGULANACAK HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİ ORTAK DERSLER İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER 11. SINIF DİL VE

Detaylı

2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ 2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1): (15 Haziran 2014 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika) Matematik

Detaylı

MESLEK LİSESİ MOBİLYA VE İÇ MEKÂN TASARIMI ALANI

MESLEK LİSESİ MOBİLYA VE İÇ MEKÂN TASARIMI ALANI AALAN/DAL MESLEK LİSESİ MOBİLYA VE İÇ MEKÂN TASARIMI ALANI (MOBİLYA VE İÇ MEKÂN RESSAMLIĞI, İÇ MEKÂN VE MOBİLYA TEKNOLOJİSİ, MOBİLYA SÜSLEME SANATLARI, MOBİLYA İSKELETİ VE DÖŞEMESİ, AHŞAP DOĞRAMA TEKNOLOJİSİ

Detaylı

İmam Hatip Dersleri Ortak Zorunlu ve Seçmeli Dersler

İmam Hatip Dersleri Ortak Zorunlu ve Seçmeli Dersler İmam Hatip Dersleri Ortak Zorunlu ve Seçmeli Dersler İmam Hatip Liselerinde ve Anadolu İmam Hatip Liselerinde 9. 10. 11. ve 12. sınıflarda okutulacak ortak ve seçmeli ders listesi. İMAM HATİP LİSELERİNDE

Detaylı

SINAV TARĠHĠ SINAV SAATĠ DERSĠN ADI Coğrafya Tarih Biyoloji Fizik 10

SINAV TARĠHĠ SINAV SAATĠ DERSĠN ADI Coğrafya Tarih Biyoloji Fizik 10 T.C BAHÇELĠEVLER KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ELĠT GENÇLER KOLEJĠ LĠSESĠ 2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Güz Eylül Dönemi Ortalama Yükseltme ve Sorumluluk Sınavı Çizelgesi SINAV TARĠHĠ SINAV SAATĠ DERSĠN ADI 04.09.2012

Detaylı

11.SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI REHBER ÖĞRETMEN- SELMA ÖZER

11.SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI REHBER ÖĞRETMEN- SELMA ÖZER 11.SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI REHBER ÖĞRETMEN- SELMA ÖZER ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI - SINAV SİSTEMİ BİLGİLENDİRME - HIZLANDIRMA PROGRAMLARI - DENEME SINAVLARI

Detaylı

Sayın Veli ve Sevgili Öğrencilerimiz;

Sayın Veli ve Sevgili Öğrencilerimiz; Sayın Veli ve Sevgili Öğrencilerimiz; TED Malatya Koleji Özel Lisesi olarak sizlere daha önceden göndermiş olduğumuz veli mektubunda belirttiğimiz gibi 2. Yarıyılın başlaması ile. Sınıf müfredatının yanı

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU FİNAL SINAV PROGRAMI (12-15 OCAK 2015) 13.01.2015 SALI 15.01.2015 PERŞEMBE SINIFLAR

2014-2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU FİNAL SINAV PROGRAMI (12-15 OCAK 2015) 13.01.2015 SALI 15.01.2015 PERŞEMBE SINIFLAR HAZIRLIK.A LANGUAGE ARTS ÇE HAZIRLIK.B LANGUAGE ARTS ÇE 1) Türkçe: 50 Dk. 2) Matematik: 50 Dk. 3) İngilizce Bölümü : İngilizce (Literature) 80 dk. Language Arts: 80 Dk 4) İkinci Yabancı Dil: 60 Dk. 08:40-10:00

Detaylı

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU2013/2014 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ 2. SINIFLAR

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU2013/2014 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ 2. SINIFLAR ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU2013/201 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ 2. SINIFLAR MART SINAV MART SINAV NİSAN SINAV MAYIS SINAV MAYIS SINAV 03 Mart 201 Pazartesi 2 Mart 201 Pazartesi 1 Nisan 201 Pazartesi

Detaylı

Mehmet Özöncel Anadolu Lisesi

Mehmet Özöncel Anadolu Lisesi ÖSYS HAKKINDA GENEL BİLGİLER SINAV SİSTEMİ 1. BASAMAK YGS TÜRKÇE 2. BASAMAK LYS MATEMATİK SOSYAL BİLİMLER FEN BİLİMLERİ TEMEL MATEMATİK EDEBİYAT COĞRAFYA FEN BİLİMLERİ SOSYAL BİLİMLER YABANCI DİL YÜKSEK

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ 2016-2017 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12-A 12-B 1 2 3 4 5 6 7 5 Eylül 2016 Pazartesi 6 Eylül 2016 Salı 7 Eylül 2016 Çarşamba 8 Eylül 2016 Perşembe 9 Eylül 2016 Cuma 19 Eylül 2016 Pazartesi

Detaylı

2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2015-LYS) SONUÇLARI. 30 Haziran 2015

2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2015-LYS) SONUÇLARI. 30 Haziran 2015 2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2015-LYS) SONUÇLARI 30 Haziran 2015 2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI SAYISAL BİLGİLER 2015-LYS ADAY BİLGİLERİ YGS sonrası herhangi bir LYS ye girmeye hak kazanan aday

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN EYLÜL GÜN EKİM P 1 Pts 2 S 3 1 Çrş 4 2 Prş 5 3 C 6 4 Cts 7 5 Ortaokul-Lise Tanışma Veli Çayları P 8 6 İstanbul un Kurtuluşu Pts 9 7 S 10 8 Ahilik Kültür

Detaylı

LYS MATEMATİK TESTİNİN YILLARA GÖRE ORTALAMASI

LYS MATEMATİK TESTİNİN YILLARA GÖRE ORTALAMASI 16,00 14,00 12,00 10,00 8,00 6,00 4,00 2,00 0,00 LYS MATEMATİK TESTİNİN YILLARA GÖRE ORTALAMASI 10,38 10,20 10,58 12,88 MATEMATİK SORU SAYISI: 50 SORU 15,93 14,43 14,70 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010

Detaylı

23.03.2014 15.06.2014 21.06.2014. Yükseköğretime Geçiş Sınavı 2014-YGS. Lisans Yerleştirme Sınavı-4 (Sosyal Bilimler) 2014-LYS4 14.06.

23.03.2014 15.06.2014 21.06.2014. Yükseköğretime Geçiş Sınavı 2014-YGS. Lisans Yerleştirme Sınavı-4 (Sosyal Bilimler) 2014-LYS4 14.06. Yükseköğretime Geçiş Sınavı 2014-YGS 23.03.2014 Lisans Yerleştirme Sınavı-4 (Sosyal Bilimler) 2014-LYS4 14.06.2014 Lisans Yerleştirme Sınavı-1 (Matematik-Geometri) 2014-LYS1 15.06.2014 Lisans Yerleştirme

Detaylı

Sayın Velimiz, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi.

Sayın Velimiz, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi. Sayın Velimiz, Öğrencilerimizin üniversite giriş sınavlarına hazırlık dönemini sağlıklı geçirmeleri ve sınavlarda iyi bir sonuca ulaşmaları için bizler kadar sizlere de önemli görevlerin düştüğü unutulmamalıdır.

Detaylı

LYS puanı ile girilebilecek bölümler

LYS puanı ile girilebilecek bölümler On5yirmi5.com LYS puanı ile girilebilecek bölümler LYS'de 5 farklı puan türü hesaplanır. Bu puan türlerine göre öğrencilerin girebilecekleri bölümler hangileri? İşte yanıtı... Yayın Tarihi : 17 Mart 2014

Detaylı

TED KDZ. EREĞLĠ KOLEJĠ

TED KDZ. EREĞLĠ KOLEJĠ 5. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 6. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 7. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 TÜRKÇE 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 MATEMATİK 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 DİN KÜL.

Detaylı

YGS&LYS SINAV SİSTEMİ. Rehber Öğretmen Ayşegül YILDIZ lgsy77@hotmail.com

YGS&LYS SINAV SİSTEMİ. Rehber Öğretmen Ayşegül YILDIZ lgsy77@hotmail.com YGS&LYS SINAV SİSTEMİ Rehber Öğretmen Ayşegül YILDIZ lgsy77@hotmail.com ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ YGS - LYS olmak üzere 2 aşamadan oluşan bir sınav sistemdir. İlk aşama sınavı YGS, 1 oturumda, İkinci aşama sınavı

Detaylı

YGS NEDİR? YGS: Yüksek öğretime geçiş sınavıdır. Üniversiteye geçişte ikinci aşama sınavı LYS ye girmeye barajı aşarak hak kazandırır.

YGS NEDİR? YGS: Yüksek öğretime geçiş sınavıdır. Üniversiteye geçişte ikinci aşama sınavı LYS ye girmeye barajı aşarak hak kazandırır. Buket KUYUCAKLIOĞLU YGS NEDİR? YGS: Yüksek öğretime geçiş sınavıdır. Üniversiteye geçişte ikinci aşama sınavı LYS ye girmeye barajı aşarak hak kazandırır. LYS puanının %40 ını oluşturur. YGS ile girilebilecek

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1) : 11 Haziran 2017 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika Matematik

Detaylı

KIRKKONAKLAR ANADOLU LĠSESĠ 2013/2014 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI 2 DÖNEM ( 1 )SINAV TAKVĠMĠ (3 SINAVLARIN BĠRĠNCĠSĠ)

KIRKKONAKLAR ANADOLU LĠSESĠ 2013/2014 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI 2 DÖNEM ( 1 )SINAV TAKVĠMĠ (3 SINAVLARIN BĠRĠNCĠSĠ) KIRKKONAKLAR ANADOLU LĠSESĠ 2013/2014 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI 2 DÖNEM ( 1 )SINAV TAKVĠMĠ (3 SINAVLARIN BĠRĠNCĠSĠ) MART 2. HAFTA 10/03/2014 PAZARTESİ 11/03/2014 SALI 12/03/2014 ÇARŞAMBA 13/03/2014 PERŞEMBE

Detaylı

KARLISU SOSYAL BİLİMLER LİSESİ OKUL REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ

KARLISU SOSYAL BİLİMLER LİSESİ OKUL REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ KARLISU SOSYAL BİLİMLER LİSESİ OKUL REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ DERS SEÇİMİ İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER! Sevgili öğrenciler, Ders seçimi dilekçesinde yer alan çizelgelerde ortak dersler ve seçmeli

Detaylı

Müfredat ve test ağırlıkları öğrenci performansına uygun olarak hazırlanır.

Müfredat ve test ağırlıkları öğrenci performansına uygun olarak hazırlanır. EĞİTİM VE İŞLEYİŞ Ders verimli bir şekilde işlenir. Öğretmen ders anlatma hızını sınıf seviyesine göre ayarlar. Öğrencilerin anlatılanları anlama problemi olmaz. Müfredat ve test ağırlıkları öğrenci performansına

Detaylı

2011 ÖSYS ÜNİVERSİTEYE GİRİŞTE İKİ AŞAMALI SİSTEM (YGS LYS)

2011 ÖSYS ÜNİVERSİTEYE GİRİŞTE İKİ AŞAMALI SİSTEM (YGS LYS) 2011 ÖSYS ÜNİVERSİTEYE GİRİŞTE İKİ AŞAMALI SİSTEM (YGS LYS) İKİ AŞAMALI SİSTEMİN ÖZELLİKLERİ Birinci aşama sınavı YGS (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) Nisan ayında, ikinci aşama sınavı LYS (Lisans Yerleştirme

Detaylı

KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ORTAK SINAV TAKVİMİ 1. SINAVLAR

KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ORTAK SINAV TAKVİMİ 1. SINAVLAR KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ORTAK SINAV TAKVİMİ 1. SINAVLAR SINAV 9 A-B-C-D-E-F 10 A-B-C-D-E-F-G-H-I-İ 11 A-B-C-D-E-F-G-H 12 A-B-C-D-E 27/03/2017 28/03/2017

Detaylı

EKSEN LE ÇALIŞAN KAZANIR! LİSE ÜRÜN KATALOĞU

EKSEN LE ÇALIŞAN KAZANIR! LİSE ÜRÜN KATALOĞU EKSEN LE ÇALIŞAN KAZANIR! LİSE ÜRÜN KATALOĞU 2014-2015 Türkiye nin Yeni Yayın Konsepti Kavramsal daire modelinde, müfredâta uygun, yeni ve nitelikli ürünler... dijital.eksenyayinlari.com e-kart Ürünler

Detaylı

ÖZEL AKASYA LİSESİ 2014 / 2015 ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ 11C SINIFI

ÖZEL AKASYA LİSESİ 2014 / 2015 ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ 11C SINIFI 11C SINIFI 1.SINAVLAR 2.SINAVLAR ORTAK SINAVLAR 23 Mart 2015 Pazartesi MAİN COURSE 1.SINAV 11 Mayıs 2015 Pazartesi MAİN COURSE 3.SINAV 1 Haziran 2015 Pazartesi /COĞRAFYA 24 Mart 2015 Salı 12 Mayıs 2015

Detaylı