Xerox WorkCentre 7220/7225 Çok Fonksiyonlu Sistem Bugünün işlerini karşılayarak yarının fırsatlarını oluşturun.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Xerox WorkCentre 7220/7225 Çok Fonksiyonlu Sistem Bugünün işlerini karşılayarak yarının fırsatlarını oluşturun."

Transkript

1 WorkCentre 7220/7225 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 7220/7225 Çok Fonksiyonlu Sistem Bugünün işlerini karşılayarak yarının fırsatlarını oluşturun.

2 Çalışma yönteminizi daha akıllı hale getirerek işinizi geliştirebilirsiniz. Bu da verimlilik artışı sağlayabilen, işleri basitleştirebilen ve maliyetleri kontrol altında tutabileceğiniz bir teknolojiye sahip olmakla olur. Yeni verimlilikler edinmeyi, önemli bilgilerin güvenliğini sağlamayı ve müşterileriniz için yaratıcı ve yerinde çözümler sunmayı gerektirir. Bunun için, günümüzdeki en kritik işletme sorunlarına eksiksiz çözümler sunabilecek ve gelecekteki ihtiyaçlarınıza yönelik olarak hep bir adım önde olmanızı sağlayabilecek gerçek bir iş ortağına ihtiyacınız var. Xerox WorkCentre 7220/7225 ve ConnectKey teknolojimiz ile desteklenen çözümleri kullanarak işinizi büyütmeye hemen şimdi başlayabilirsiniz.

3 Gerçek tasarrufu keşfedin. İşiniz maliyetlerin kontrol altında tutulmasına bağlıdır. Xerox, zaman kazanmanıza, maliyetleri kontrol altında tutmanıza, ofisinizde yazdırma yönetimini basitleştirmenize ve kayda değer bir yatırım getirisi sağlamanıza yardımcı olacak yenilikçi araçlarla size önemli bir rekabet avantajı kazandırabilir. Etki bırakan ekonomik renkler. Xerox WorkCentre 7220/7225 sayesinde, ekonomik olduğu kadar canlı renklerle müşterilerinizi büyüleyeceksiniz. Tasarruf ve verimlilik için yazıcı sürücüsü ayarlarınızı özelleştirin. Örneğin, varsayılan olarak birden çok sayfayı tek bir yaprağa yazdırmak için N-up özelliğini kullanın. Epostaları daima siyah beyaz yazdırmak gibi özel uygulamalar için ayar yapın. Bilinçli yazdırın. Yazdırma sürücümüz varsayılan olarak iki taraflı yazdırma için ayarlanmıştır ve Earth Smart özelliği, kapak sayfalarını yazdırmamak gibi bilinçli kullanımı destekleyen diğer varsayılan ayarları seçmenize olanak sağlar. Kolay, doğru faturalandırma. WorkCentre 7220/7225 cihazları, sayaç okumalarını otomatik olarak göndermek ve sarf malzemesi yenileme işlemini otomatikleştirmek için ağa bağlanır. Cihaz kullanımını yönetin ve izleyin. Xerox Standart Muhasebe, tüm cihaz işlevleri üzerinde daha fazla maliyet kontrolü sağlanmasına yönelik raporlar verir. Xerox Alliance İş Ortaklarının gelişmiş çözümleri ise daha büyük ofis ortamları için daha da faydalı araçlar sunar. Maliyetleri kontrol altında tutun. Kullanıcı İzinleri sayesinde yazdırma özelliklerine erişim; kullanıcı, grup, saat veya uygulama ölçütlerine göre kısıtlanabilir. Örneğin, tüm Microsoft Outlook epostalarının otomatik olarak siyah beyaz; tüm PowerPoint sunumlarınınsa renkli yazdırılması ayar yapılarak sağlanabilir.

4 Üretken olmak için yeni yöntemler bulmanıza yardımcı oluyoruz. Fırsatlar ayağınıza geliyor. İş akışlarını otomatikleştirebilecek, rutin işlemleri basitleştirebilecek ve üretkenliğinizi daha üst seviyelere taşıyabilecek araç ve teknolojilerle tanışmaya hazır olun. Uzaktan izleme ve yönetim. Uzaktan Kontrol Paneli özelliği sayesinde, WorkCentre 7220/7225 kullanıcı arayüzünü istediğiniz iş istasyonundan, sanki cihazın başındaymışsınız gibi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullanıcıları uzaktan eğitirken ve cihaz ayarlarını yapılandırırken içiniz rahat olsun; entegre güvenlik özelliği birden fazla uzaktan işlemi engellemek için aynı anda sadece tek bir yetkili işleme izin verir. İş akışınızı optimize etmeye yönelik mükemmel dokunuş. Renkli dokunmatik ekran sayesinde iş akışını optimize eden zengin özellikleri kolayca kullanabilirsiniz. Tek bir basit dokunuşla, dosyalarınızı USB ye veya mobil cihazlara, e-posta hesabınıza ya da ağınıza tarayabilirsiniz. Hatta hızlı ve kolay bir şekilde içerisinde arama yapılabilir ve güvenli PDF dosyaları oluşturabilirsiniz. WorkCentre 7220/7225, tüm bunları ve daha fazlasını, zamanınızı çalmadan ve maliyetli yazılım ile özel ara yazılım eklentileri kullanmadan yapmanıza olanak tanır. Favorilerle zenginleştirilmiş adres defteri. Xerox ConnectKey teknolojisi, mevcut kişilerinizi sorunsuz içe aktarmanıza ve birden fazla ConnectKey cihazına yaymanıza ve favoriler belirlemenize olanak tanıyan gelişmiş adres defteri gibi özellikler sunuyor. Xerox Çevrimiçi Destek. Hemen cihazın ön panelinde bulunan ve içerisinde arama yapılabilir çevrimiçi yardıma hızlı erişim sayesinde sürekli çalışır halde kalın. Sistemin başına gidilerek yapılan faydalı işlemler. Tümleşik yardım videoları, cihazın ön panelinden hızlı sorun giderme desteği sağlar. Size özel çözümler. Sunucusuz Extensible Interface Platform (EIP) uygulamaları sayesinde, karmaşık BT kurulumlarına gerek olmadan ConnectKey çok fonksiyonlu sistemlerde çalışacak güvenli uygulamalar oluşturulabilir. Böylece destekten taramaya kadar farklı özelliklerle cihazınızın kullanımını daha kolay hale getirebilirsiniz.

5 Eksiksiz koruma için kapsamlı güvenlik. İşinizin başarısı için hassas bilgilerin korunması hayati önem taşır. Bu bilinçle, güvenlik sektörü liderleri tarafından sağlanan ve hassas erişim noktalarını ve önemli işletme bilgilerini koruyarak riskleri minimize eden özellikler, teknolojiler ve çözümler içeren eksiksiz bir set kullanıyoruz. Gizli bilgilerinizi koruyun. Taranacak şifreli PDF dosyaları; 256-bit AES FIPS standardına uygun komple sabit sürücü şifrelemesi; ve tüm veri parçalarının tamamen silinmesini garanti altına alan 3 geçişli temizleme işlemli Sabit Disk Üzerine Yazma özelliğiyle tüm hassas verileriniz koruma altında. Yetkisiz erişimi engelleyin. Xerox kullanıcı izinleri, ağ kimlik doğrulaması, IP filtreleme ve akıllı kart, görev tabanlı ve fonksiyon düzeyinde oturum açma özellikleriyle yalnızca yetkili kullanıcıların cihaza erişmesine izin verebilirsiniz. Proaktif tehdit yönetimi. Yeni güvenlik açıklarına karşı güvenlik temizleme merkezlerini (clearinghouse) izler ve gerektiğinde düzeltme ekleri sağlayarak ekipmanınızın güncelliğini ve verilerinizin güvenliğini temin eder. Ayrıca, RSS beslemeleri üzerinden en son güncellemeleri anında alabilir ve adresinden bilgi edinebilirsiniz. Düzenlemelerle sürekli uyum. WorkCentre 7220/7225 serisi cihazlar, kamu, finans ve sağlık sektörleri de dahil olmak üzere tüm sektörlerdeki en son güvenlik standartlarına uyumludur. Bu standartlar arasında Common Criteria (sertifika bekleniyor), HIPAA, Data Protection Act (Veri Koruma Yasası), COBIT ve diğerleri yer alır. Bu cihazlar, ihtiyaçlarınızı karşılamak için mevcut olan tüm kontrollerle birlikte her standarda uyabilir. Tam görünürlük kazanın. Cihazınız ve ağınız için tam görünürlük edinerek IP hırsızlığını önleyin ve bu tür durumların reddedilememesini sağlayın. Güvenlik politikası yönetimi ve Audit Log ile cihaz üzerindeki tüm aktivitenin izlenmesi sayesinde, kimin neye ne zaman eriştiğini bilirsiniz. Güçlü Ortaklıklar McAfee teknoloji entegrasyonunu içeren Xerox ConnectKey Kontrol Ünitesi, potansiyel dış tehditlerden kendisini koruyan sektörün ilk çok fonksiyonlu yazıcı serisine hayat verir. McAfee nin güvenilir adresler listesi teknolojisi, cihazlarınızda yalnızca güvenli, önceden onaylı dosyaların çalıştırılmasına izin verdiği için, yazılımları yeni güvenlik tehditlerine karşı elle güncelleme ihtiyacını en aza indirir. Ayrıca Xerox Managed Print Services alet çantası ve McAfee epolicy nin (epo) sorunsuz entegrasyonu sayesinde kolay takip ve izleme mümkündür. Ayrıca otomatik Cisco TrustSec Kimlik Hizmetleri Motoru (ISE) entegrasyonu, BT merkezli güvenlik politikalarını ve uyum ilkelerini uygulatmak için ConnectKey çok fonksiyonlu sistemlerin tüm uç noktalarına kapsamlı bir görünürlük sunar.

6 İşiniz sizi nereye götürürse orada rahatlık. İşinizin her zaman ofis ortamında olması gerekmez, sizin de. Xerox ConnectKey, işinizi ileriye götürmenizi sağlayan verimlilik araçlarına sorunsuz olarak bağlı kalmanızı sağlayarak istediğiniz yerde ve zamanda çalışma özgürlüğü ve rahatlığı sağlar. Her zaman, her yerde bağlı kalın ve üretken olun. ConnectKey destekli WorkCentre 7220/7225, bulut tabanlı teknolojiler ve mobil cihazlarla tam entegre olan mobil yazdırma ve tarama çözümleri sunuyor. Bulunduğunuz yerden bağımsız olarak daha fazla rahatlık, daha yüksek verimlilik ve daha çok esnekliğin avantajını yaşayacaksınız. Kablosuz bağlanın. İsteğe bağlı Wi-Fi bağlantı özelliği, yöneticilerin ağ kablo bağlantısına gerek olmaksızın WorkCentre 7220/7225 cihazlarına istedikleri yerden bağlanmalarına olanak tanır. Xerox Mobil Yazdırma ve diğer özellikler. Xerox, çoğu mobil cihaz için geçerli olmak üzere, mobil cihazınızı kullanarak, markası ne olursa olsun herhangi bir yazıcıdan veya çok fonksiyonlu sistemden güvenli, doğru yazdırma yapabilmeniz için tüm seçeneklere sahiptir. Dahası da var; Xerox, PIN koduyla erişim ve çoklu mobil işletim sistemleri gibi BT dostu opsiyonel özellikler de sunuyor. Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz. Kağıt belgeleri dönüştürün. Kolay arşivleme, düzenleme ve arama için içerisinde metin araması yapılabilir PDF ler, tek ve çok sayfalı PDF ler ile ISO standardı PDF-A dokümanlar oluşturmak üzere belgeleri tarayın. Tek Dokunuşla Tarama. Tek Dokunuşla Tarama özelliğini kullanarak doğrudan renkli dokunmatik ekran arayüzünde özel olarak atanmış, bulunması kolay bir tarama düğmesi oluşturabilirsiniz. Hızlı belge dağıtımı ve arşivlemesi için Tek Dokunuşla Tarama düğmesine özel bir tarama iş akışı atayabilirsiniz. Olasılıkları Artırın Xerox Extensible Interface Platform (EIP) platformu temelinde oluşturulan Xerox İş Akışı Çözümleri nin sağladığı güçle, ister bulut içerisinde isterse de yerel sunucunuzda barındırılsın işletmeniz için en doğru çözümü seçerek hayati önem taşıyan işlerinizin yapılış şeklini değiştirin. SharePoint için Xerox ConnectKey. Dosyaları doğrudan Microsoft SharePoint ve diğer Windows klasörlerine tarayın. Ayrıca, kolay dosya adlandırma ve yönlendirme araçlarını kullanarak belgelerinizi otomatik olarak akıllı, yapılandırılmış verilere dönüştürüp temel dosya depolama ve PDF oluşturma özelliklerinin çok ötesinde bir deneyim yaşayabilirsiniz. Xerox ConnectKey Share to Cloud. Xerox EIP teknolojimizden yararlanan özel tasarlanmış iş akışlarını kullanarak Google Docs, SalesForce.com, Office 365 ve Dropbox gibi popüler bulut tabanlı depolara kolay, güvenli, ölçeklenebilir tarama yapmanızı sağlar. Xerox İş Akışı Çözümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için software-solutions adresini ziyaret edin.

7 2 5 Xerox WorkCentre 7220/7225 şunlar için optimize edilmiştir 3 Tarama Wi-Fi 4 Güvenlik Ağ Bağlantısı 1 Sürdürülebilirlik Çözümler 4 1 Kompakt kaplama alanıyla WorkCentre 7220/7225, daha az yer kaplarken daha fazla fonksiyonellik sağlar. İsteğe bağlı eklenebilen tümleşik Ofis Son İşlemcisi ile kullanım alanını artırmadan temel son işlem özelliklerine sahip olun. 2 Dupleks Otomatik Doküman Besleyici 110 yaprak alabilir. 3 Özel ortam ve ebatlar için 50 yapraklık bypass tepsisi. 4 İhtiyaçlarınızı karşılayan yapılandırmayı seçin: yaprak A3 kağıda kadar barındırabilen stand yapılandırmalı 520 yapraklık ikili tepsi ya da yaprağa kadar barındırabilen dört tepsili yapılandırma. 5 Ofis Son İşlemcisi LX (Kitapçık Üretici seçeneğiyle), değer fiyatında gelişmiş baskı sonrası fonksiyonları sunar. Çevre Özellikleri WorkCentre 7220/7225 serisi, enerji tüketimini azaltmaya yardımcı olmak için son teknoloji özellikler sunar. EA Toner. Ultra düşük sıcaklıkta erime teknolojisine sahip EA Tonerimiz, daha fazla enerji tasarrufu sağlamak ve sıradan kağıtlarda dahi çarpıcı, parlak çıktılar elde edilmesi için, geleneksel tonerlere göre minimum kaynaştırma noktasına 20 C derece daha düşük sıcaklıkta ulaşır. Sessiz çalışma. En sessiz çalışma grubu renkli çok fonksiyonlu sistemimiz, düşük seviyede ses yayarken üretken olmaya devam eder. LED tarayıcı. LED ışığın kullanıldığı tarayıcıların güç tüketimi, floresan lambaların kullanıldığı geleneksel tarayıcıların 1/3 ü kadardır. Enerji Yönetimi. Xerox Power MIB (Yönetim Bilgi Tabanı) tarafından desteklenen Cisco EnergyWise sayesinde, cihazınızın güç tüketimi bilgilerini kontrol edebilir, yönetebilir, raporlayabilir ve optimum güç durumlarını ve zaman aşımı aralıklarını ayarlayabilirsiniz. Uygulaması kolay araçlar. Kimin neyi, ne zaman ve nasıl yazdırdığını denetlemenize yardımcı olur. ENERGY STAR uyumlu. WorkCentre 7220/7225 cihazları, enerji kullanımı açısından katı ENERGY STAR gereksinimlerini karşılamaktadır.

8 Xerox WorkCentre 7220/7225 WorkCentre 7200 serisi çok fonksiyonlu sistemlerinde Xerox ConnectKey Kontrol Ünitesi kullanılır. Uygulaması kolay olan bu sistemler, iletişim kurma, önemli bilgileri işleme ve paylaşma şeklinizi hızlı ve kolay bir hale getiren gerçek, pratik çözümler sağlar; karmaşık kağıt işlerini basitleştirir ve verilerinizin güvenliğini garantilerken maliyetleri düşürür. Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz. ConnectKey MFP Cihazın Teknik Özellikleri WorkCentre 7220 WorkCentre 7225 Hız Dakikada 20 sayfaya kadar renkli ve siyah beyaz baskı Dakikada 25 sayfaya kadar renkli ve siyah beyaz baskı Kapasite 1 Ayda sayfaya kadar Ayda sayfaya kadar Sabit Sürücü / İşlemci / Bellek Bağlanabilirlik Kontrol Ünitesi Özellikleri Kopyalama ve Yazdırma Kopyalama Çözünürlüğü Baskı Çözünürlüğü İlk kopyanın çıkış süresi (en yüksek hız) İlk sayfanın çıkış süresi (en yüksek hız) Sayfa Tanımlama Dilleri Yazdırma Özellikleri 160 GB / 1.2 GHz çift çekirdekli / 2 GB sistem ve 1 GB sayfa belleği 10/100/1000Base-T Ethernet, Yüksek Hızlı USB 2.0 Doğrudan Yazdırma, Opsiyonel Wi-Fi (Xerox USB Kablosuz Adaptörü) Birleştirilmiş Adres Defteri, Uzaktan Kumanda Paneli, Çevrimiçi Destek (kullanıcı arayüzünden erişilir), Konfigürasyon Klonlama Maks. 600 x 600 dpi Maks x 600 görüntü kalitesi Tamburdan renklide 8,4 saniye / siyah-beyazda 7,1 saniye Renklide 8,8 saniye / siyah beyazda 7,0 saniye PDF, PCL 5c / PCL 6 emülasyonları, XML Kağıt Spesifikasyonu (XPS), Adobe PostScript 3 (İsteğe bağlı) Tamburdan renklide 8,7 saniye / siyah-beyazda 7,2 saniye Renklide 9,1 saniye / siyah beyazda 7,1 saniye USB den yazdırma, Earth Smart Sürücü Ayarları, İş Tanımı, Sürücü Ayarlarını Saklama ve Hatırlama, Çift Yönlü Gerçek Zamanlı Durum, Colour By Words (Sözcüklerle Renk Tanımlama), İki Taraflı Yazdırma (varsayılan olarak) Mobil Yazdırma Xerox Mobile Print Çözümü (Opsiyonel), Xerox Mobile Print Cloud (Opsiyonel) Tarama Standart Ağa / Epostaya / Klasöre Tarama, SMB ye veya FTP ye Tarama, USB Bellek Cihazına Tarama, Tek Dokunuşla Tarama, Metin Arababilir PDF, PDF/A, XPS, Doğrusallaştırılmış PDF, JPEG, TIFF, Tek/Çok sayfalı PDF, TIFF, TWAIN Desteği Opsiyonel ConnectKey for SharePoint, ConnectKey Share to Cloud, Xerox Scan to PC Desktop SE veya Professional Faks Standart Internet Faksı, Faks İş Oluşturma, Ağ Sunucusu Faks Etkinleştirme (farklı Xerox İş İnovasyon Ortaklarının sunduğu çözümler) Opsiyonel Epostaya veya SMB ye Faks İletme, Cihaz Başından Faks (bir hat ve iki hat seçenekleri, LAN Faksı içerir) Güvenlik Standart Tümleşik McAFee, McAfee epolicy (epo) Uyumlu, Sabit Sürücü Üzerine Yazma, 256 bit Şifreleme (FIPS uyumlu), Common Criteria Sertifikası (ISO 15408) 2, Zamanlı Silme özellikli Güvenli Yazdırma, Güvenli Faks, Güvenli Tarama, Güvenli E-posta, Cisco TrustSec Identity Services Engine (ISE) Entegrasyonu, Ağ Kimlik Doğrulama, SSL, SNMPv3, Denetim Günlüğü, Erişim Denetimi Özelliği, Kullanıcı İzinleri Opsiyonel McAfee Integrity Control, Akıllı Kart Etkinleştirme Kiti (CAC/PIV/.NET), Follow-You Print özellikli Xerox Secure Access Unified ID System Muhasebe Standart Xerox Standart Muhasebe (Kopyala, Yazdır, Tara, Faks, Eposta), Ağ Muhasebesi Etkinleştirme Opsiyonel Equitrac Office, Equitrac Professional, YSoft SafeQ Kağıt Girişi Standart Dupleks Otomatik Doküman Besleyici: 110 yaprak; Ebatlar: 148 x 210 mm 297 x 420 mm; Özel ebatlar: 85 x 125 mm 297 x 432 mm Bypass Tepsisi: 50 yaprak; Özel ebatlar: 89 x 98 mm ile 297 x 432 mm WorkCentre 7220V_S/7225V_S (Standlı Tepsi 1 ve 2): Her biri için 520 yaprak; Ebatlar: A5 A3; Özel ebatlar: 140 x 182 mm 297 x 432 mm WorkCentre 7220V_T/7225V_T (Tepsi 1-4): Her biri için 520 yaprak; Ebatlar: A5 A3; Özel ebatlar: 140 x 182 mm 297 x 432 mm Opsiyonel Zarf Tepsisi: 60 zarfa kadar: Monarch, DL, C5; Özel ebatlar: 98 x 148 mm 162 x 241 mm Kağıt Çıkış / Son İşlem Standart Çift Yakalama Tepsileri: Her biri için 250 yaprak, Alt tepsi ofsetleri Opsiyonel Tümleşik Ofis Son İşlemcisi: 500 yaprak istifleyici, 50 zımbalı yaprak, tek konumlu zımbalama Ofis Son İşlemcisi LX: yaprak istifleyici, 50 zımbalı yaprak, 3 konumlu zımbalama, opsiyonel delik zımbası, opsiyonel kitaplık üretici (çentik, sırt dikişi) Hazır Zımba: 50 yaprak zımbalar 1 Bir ay içinde beklenen en yüksek iş hacmi kapasitesi. Düzenli olarak sürdürülmesi beklenmez; 2 Sertifikasyon bekleniyor Daha ayrıntılı teknik ve genel özellikler için adresine gidin Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır. Xerox, Xerox ve figüratif işareti, ConnectKey, Extensible Interface Platform, WorkCentre ve Xerox Secure Access Unified ID System Xerox Corporation ın Amerika Birleşik Devletleri ve/veya diğer ülkelerdeki ticari markalarıdır. Bir ENERGY STAR ortağı olarak, Xerox Corporation bu ürünün enerji verimliliği açısından ENERGY STAR prensiplerine uyduğunu belirlemiştir. ENERGY STAR ve ENERGY STAR markası ABD de tescilli markalardır. Bu broşürdeki bilgilerde uyarı yapılmadan değişiklik yapılabilir. 5/13 BR5534 W7JBR-014A

WorkCentre 5845 / 5855 A3 Siyah Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem. Xerox WorkCentre 5845/5855 Çok Fonksiyonlu Sistem Yeni bir ofis üretkenliği türü.

WorkCentre 5845 / 5855 A3 Siyah Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem. Xerox WorkCentre 5845/5855 Çok Fonksiyonlu Sistem Yeni bir ofis üretkenliği türü. WorkCentre 5845 / 5855 A3 Siyah Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 5845/5855 Çok Fonksiyonlu Sistem Yeni bir ofis üretkenliği türü. Akıllıca bir ofis teknolojisi yatırımı yaptığınızda, seçtiğiniz

Detaylı

Xerox WorkCentre 5865/5875/5890 Çok Fonksiyonlu Sistem Çığır açan basitlik sayesinde üstün üretkenlik.

Xerox WorkCentre 5865/5875/5890 Çok Fonksiyonlu Sistem Çığır açan basitlik sayesinde üstün üretkenlik. WorkCentre 5865 / 5875 / 5890 A3 Siyah Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 5865/5875/5890 Çok Fonksiyonlu Sistem Çığır açan basitlik sayesinde üstün üretkenlik. Daha fazla üretkenliğe izin verebilmek

Detaylı

Xerox WorkCentre 7970. Renkli Çok İşlevli Yazıcı. Çalışmanın yeni yollarını keşfedin.

Xerox WorkCentre 7970. Renkli Çok İşlevli Yazıcı. Çalışmanın yeni yollarını keşfedin. Xerox WorkCentre 7970 A3 Renkli Çok İşlevli Yazıcı Xerox WorkCentre 7970 Renkli Çok İşlevli Yazıcı Çalışmanın yeni yollarını keşfedin. Günümüzde iş dünyasında sivrilmek için sektörde lider bir performans

Detaylı

Çalışma şeklinizi değiştirin.

Çalışma şeklinizi değiştirin. WorkCentre 7830/7835/7845/7855 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 7800 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Çalışma şeklinizi değiştirin. Akıllıca yapılan teknoloji yatırımlarıyla koyduğunuzdan

Detaylı

Çarpıcı Renkler, Büyük Tasarruf

Çarpıcı Renkler, Büyük Tasarruf ColorQube 9301/9302/9303 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Çok Fonksiyonlu Sistem Çarpıcı Renkler, Büyük Tasarruf Her başarılı işletmenin rekabette ön plana çıkmak için maliyetlerini

Detaylı

ColorQube 8900 A4 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı. Xerox ColorQube 8900. Çalışma Grubu Performansı ve Renkli Baskıda Gerçek Tasarruf

ColorQube 8900 A4 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı. Xerox ColorQube 8900. Çalışma Grubu Performansı ve Renkli Baskıda Gerçek Tasarruf ColorQube 8900 A4 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı Xerox ColorQube 8900 Çok Fonksiyonlu Yazıcı Çalışma Grubu Performansı ve Renkli Baskıda Gerçek Tasarruf Rekabet ve kazanç sağlamak için, işletmenizde kullandığınız

Detaylı

Xerox ConnectKey Bugünün talepleri ve geleceğin görevleri için doğru teknoloji.

Xerox ConnectKey Bugünün talepleri ve geleceğin görevleri için doğru teknoloji. Xerox ConnectKey Xerox ConnectKey Bugünün talepleri ve geleceğin görevleri için doğru teknoloji. En acil sorunlarınızı düzeltmeyi vaat eden sayısız çözüm karşısında şaşkına dönmek işten değil. Çalışanlarınız

Detaylı

Xerox WorkCentre 3655 A4 Siyah Beyaz Çok İşlevli Yazıcı. Çok İşlevli Yazıcı. Bir adım önde olun.

Xerox WorkCentre 3655 A4 Siyah Beyaz Çok İşlevli Yazıcı. Çok İşlevli Yazıcı. Bir adım önde olun. Xerox WorkCentre 3655 A4 Siyah Beyaz Çok İşlevli Yazıcı Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Bir adım önde olun. Rekabetçi pozisyonunuzu korumak için daha azıyla daha fazlasını yapmalısınız. Süreçlerin

Detaylı

Renkli Çok İşlevli Yazıcı

Renkli Çok İşlevli Yazıcı Xerox WorkCentre 6655 Letter / A4 Renkli Çok İşlevli Yazıcı Xerox WorkCentre 6655 Renkli Çok İşlevli Yazıcı İstediğiniz çalışma şekli. İş yapma maliyeti, doğru teknolojiye yatırım yaptığınızda çok daha

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

WorkCentre 5945/5955 Çok İşlevli Yazıcı

WorkCentre 5945/5955 Çok İşlevli Yazıcı Xerox WorkCentre 5945/5955 A3/Tabloid boyutu Siyah Beyaz Çok İşlevli Yazıcı WorkCentre 5945/5955 Çok İşlevli Yazıcı Ofis üretkenliği basitleştirildi. 2 Ofis teknolojisi yatırımınızın gerçek değeri her

Detaylı

İşletmenize. güç katan. yazıcı çözümleri. Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın

İşletmenize. güç katan. yazıcı çözümleri. Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın İşletmenize güç katan yazıcı çözümleri Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın İşinizi Güçlendirmek İçin Yetenekli Baskı Çözümleri Brother olarak işiniz için iyi bir teknoloji partneri olmak isteriz

Detaylı

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma alanları ve iş faaliyetleri

Detaylı

Şaşırtıcı çok yönlülük...

Şaşırtıcı çok yönlülük... WorkCentre 7228/7235/7245 yazdırma fotokopi tarama faks e-posta Şaşırtıcı çok yönlülük... ofiste rengin gücü ile WorkCentre 7228/7235/72 45 Tek bir çok görevli ürün işletmenizin her gün kullandığı güçlü

Detaylı

Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi

Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi DOĞRU OLANI seçin Eşsiz bir baskı çözümleri yelpazesinin temel özelliklerini keşfedin. Renkli iletişiminizi hızlandırın ComColor X-Jet yazıcılarının çok yüksek düzeydeki

Detaylı

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5)

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) 1. Dizüstü Bilgisayar en az Intel Core i5 2,3 GHz hızında işlemcisi olmalıdır. 2. Dizüstü bilgisayarın 4 GB DDR3 1333 MHz belleğe sahip olmalıdır. 3. Dizüstü bilgisayar ekran kartının

Detaylı

biz Hub 363 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

biz Hub 363 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ biz Hub 363 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ 1 Fotokopi Özellikleri 1.1 Fotokopi İşlemi Elektrostatik lazer fotokopi; Tandem; Endirekt 1.2 Toner Sistemi Simitri HD - polimerize Toner 1.3 Kopya/Baskı

Detaylı

Verimli siyah-beyaz çok işlevli cihazlar

Verimli siyah-beyaz çok işlevli cihazlar Verimli siyah-beyaz çok işlevli cihazlar Aficio SP 3500SF/SP 3510SF Çok özellikli performans Aficio SP 3500SF/SP 3510SF siyah-beyaz A4 Çok İşlevli Yazıcılar (MFP'ler) size baskı, fotokopi, tarama ve faksta

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Evrak Tarih ve Sayısı: 11/11/2015-3770 T.C. Sayı : 81531349-934.01.11- Konu : TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Üniversitemiz yerleşke alanındaki Müdürlüğümüz ihtiyacı olan ve aşağıda ayrıntılı özellikleri

Detaylı

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Kontrol Paneli

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Kontrol Paneli Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. 3 5 Mürekkep Erişim Kapağı Düğmesi Menüler 7 İş kontrolleri Dokunmatik

Detaylı

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN ÇALIŞMA BIÇIMINIZE UYGUN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma

Detaylı

Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın. 3 4 5 Dokunmatik ekran Menüler

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

sizin için tasarlandı...

sizin için tasarlandı... yazdırma fotokopi tarama faks e-posta Çok fonksiyonlu kolaylık sizin için tasarlandı... üstelik şimdi renkli Xerox WorkCentre 7132, ofisiniz için bir ileri düzey üretkenliğe geçmenin bütçenize uygun aracıdır.

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 005 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

Phaser 4600 / 4620 A4 Siyah Beyaz Lazer Yazıcı. Xerox Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Sınıfındaki en iyi yazdırma hızıyla ofiste üstün verimlilik

Phaser 4600 / 4620 A4 Siyah Beyaz Lazer Yazıcı. Xerox Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Sınıfındaki en iyi yazdırma hızıyla ofiste üstün verimlilik Phaser 4600 / 4620 A4 Siyah Beyaz Lazer Yazıcı Xerox Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Sınıfındaki en iyi yazdırma hızıyla ofiste üstün verimlilik Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Daha kısa sürede daha fazla

Detaylı

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar KARTUŞLARA VEDA EDİN Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar ULTRA DÜŞÜK MALİYETLİ GÜNLÜK BASKI İster evde çalışın ister ofiste, bir Epson mürekkep tanklı (ITS) yazıcı, baskı ve iş maliyetlerinizi azaltacaktır.

Detaylı

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver Xerox ConnectKey.0 Teknolojisi Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın.

Detaylı

Xerox fi 4595. Ofistekigerçek yardımcınız

Xerox fi 4595. Ofistekigerçek yardımcınız Xerox fi 4595 kopyala yazdır tara email gönder Ofistekigerçek yardımcınız Yüksek verimlilik Üstün performans, kullanım kolaylığı ve çok yönlülüğün muhteşem kombinasyonu sayesinde Xerox 4595 fotokopi/yazıcı

Detaylı

WorkCentre 5700 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Üretkenliğinizi arttırın, masrafları azaltın ve güvenlik sağlayın.

WorkCentre 5700 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Üretkenliğinizi arttırın, masrafları azaltın ve güvenlik sağlayın. WorkCentre 5735 / 5740 / 5745 / 5755 / 5765 / 5775 / 5790 A3 Siyah Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 5700 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Üretkenliğinizi arttırın, masrafları azaltın ve güvenlik

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FORMU

TEKNİK ŞARTNAME FORMU BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - a) Masaüstü Bilgisayar 36 Adet 1. Intel Core i5-4.nesil ve işlemci hızı 2.6 Ghz veya üzeri olmalıdır. 2. İşlemci Önbelleği en az 3Mb olmalıdır.

Detaylı

WorkCentre 6400 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı

WorkCentre 6400 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı WorkCentre 6400 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı WorkCentre 6400S Otomatik 2 taraflı yazdırma/fotokopi/ tarama özellikleri olan tam özellikli bir renkli çok fonksiyonlu yazıcı WorkCentre 6400X 6400S'nin bütün

Detaylı

WorkCentre 4250/4260 Siyah-Beyaz Çok Fonksiyonlu Yazıcı

WorkCentre 4250/4260 Siyah-Beyaz Çok Fonksiyonlu Yazıcı 4250/4260 Siyah-Beyaz Çok Fonksiyonlu Yazıcı 4250 Yalnızca Fotokopi Otomatik iki taraflı fotokopi ve opsiyonel faks özellikleri olan güçlü bir fotokopi makinesi 4250S/4260S Otomatik iki taraflı fotokopi/

Detaylı

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Kontrol Paneli 8 / 8 / 86 / 87 / 890 Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. ABC DEF Menüler GHI PQRS 7 JKL TUV 8 MNO

Detaylı

GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK

GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK IF IT WORX, IT S GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi P-3020MFP / P-3025MFP / P-3525MFP A4 - SİYAH- BEYAZ FOTOKOPİ YAZICI FAKS TARAYICI A4 SİYAH BEYAZ ÇOK FONKSİYONLU CİHAZLAR 30 / 35 A4/dk 50 Yapraklık

Detaylı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Kartuş Derdine Son Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Ev ve küçük ofis kullanımı için idealdir. Hızlı ve düşük maliyetli, aynı zamanda kullanıcı dostu bir çok fonksiyonlu yazıcıya sahip olmanın

Detaylı

IF IT WORX, IT S. GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi. www.utax.com.tr

IF IT WORX, IT S. GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi. www.utax.com.tr IF IT WORX, IT S GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi www.utax.com.tr P-3025 MFP A4 - SİYAH- BEYAZ FOTOKOPİ YAZICI FAKS TARAYICI SİYAH BEYAZ A4 ÇOK FONKSİYONLU FAKSLI CİHAZLAR A4 SİYAH BEYAZ ÇOK

Detaylı

KX-MB2100 SERİSİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICILAR. YÜKSEK ÜRETKENLİK, DÜŞÜK MALİYET.

KX-MB2100 SERİSİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICILAR. YÜKSEK ÜRETKENLİK, DÜŞÜK MALİYET. KX-MB2100 SERİSİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICILAR. YÜKSEK ÜRETKENLİK, DÜŞÜK MALİYET. GELİŞTİRİLMİŞ İŞ ÜRETKENLİĞİ VE ARTIRILMIŞ BELGE GÜVENLİĞİ İÇİN ANAHTAR Panasonic in KX-MB2100 serisi çok fonksiyonlu yazıcıları,

Detaylı

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T46 PC, güçlü Intel N2930 1.8GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard veya Linux işletim sistemi kullanır. SC-T46, Citrix ICA/HDX, PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak

Detaylı

Doküman camı seçeneği

Doküman camı seçeneği Xerox WorkCentre 9/9 Çok İşlevli Yazıcı Kopyalama yapma. Dokümanlarınızı doküman besleyici giriş kasetine yüzleri yukarı dönük şekilde yükleyin. Kılavuzu dokümanlara dokunacak. Önceki tüm programlama seçimlerini

Detaylı

biz Hub 42 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

biz Hub 42 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ biz Hub 42 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ 1 Fotokopi Özellikleri 1.1 Fotokopi İşlemi Elektrostatik lazer fotokopi, Tandem, endirekt 1.2 Toner Sistemi Simitri HD - polimerize toner 1.3 Kopya/Baskı

Detaylı

bizhub Ofis Baskı Sistemleri - Transteknik Teknoloji A.Ş. Çarşamba, 08 Aralık :59 - Son Güncelleme Çarşamba, 08 Aralık :40

bizhub Ofis Baskı Sistemleri - Transteknik Teknoloji A.Ş. Çarşamba, 08 Aralık :59 - Son Güncelleme Çarşamba, 08 Aralık :40 bizhub 423 Konica Minolta ürün portföyündeki diğer bizhub çok fonksiyonlu sistemleri gibi her standart network yapısına mükemmel entegrasyonu sağlayan tescilli Emperon baskı denetleyicisi teknolojisine

Detaylı

Xerox WorkCentre 7220 / 7225 Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 7220 / 7225 Kontrol Paneli Xerox WorkCentre 70 / 7 Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. ABC DEF Menüler GHI PQRS 7 JKL TUV 8

Detaylı

Kontrol Paneli. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Renkli Çok İşlevli Yazıcı

Kontrol Paneli. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Renkli Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli Kullanılabilir uygulamalar yazıcı kurulumunuza göre değişebilir. Uygulamalar ve özellikler hakkındaki ayrıntılar için bkz. Kullanım Kılavuzu. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Giriş Sayfası ana uygulama

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver Xerox ConnectKey.0 Teknolojisi Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın.

Detaylı

Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız

Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız Çok Fonksiyonlu Mürekkep Püskürtmeli Ofis Yazıcısı Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız Küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik hızlı, güvenilir ve üst düzey performans

Detaylı

XL KARTUŞLAR Daha fazla tasarruf ettiren kartuşlar

XL KARTUŞLAR Daha fazla tasarruf ettiren kartuşlar Yazıcı Kataloğu Neden orijinal sarf malzemeleri kullanılmalıdır? Güzel, uzun süreli baskı kalitesi için Canon mühendisliğiyle üretilen mürekkeplere güvenin Canon yazıcınızdan en yüksek verimi almanızı

Detaylı

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma İÇİNDEKİLER 1. Tüm Kullanıcılara Giriş...3 Kılavuz Hakkında Bilgi...3 Ticari Markalar...4 RICOH Smart Device Connector nedir?... 5 RICOH

Detaylı

Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında olmalıdır.

Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında olmalıdır. EK-1 DİJİTAL SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ : Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında Teklif edilen fotokopi makinesi dakikada en az

Detaylı

Xerox. Phaser 3020 Yazıcı ve Xerox. WorkCentre 3025 Çok İşlevli Yazıcı. Etkileyici sonuçlar. Minimum maliyet.

Xerox. Phaser 3020 Yazıcı ve Xerox. WorkCentre 3025 Çok İşlevli Yazıcı. Etkileyici sonuçlar. Minimum maliyet. Xerox Phaser 3020 ve Xerox WorkCentre 3025 A4 Siyah Beyaz Yazıcı ve ve Çok İşlevli Yazıcı Xerox Phaser 3020 Yazıcı ve Xerox WorkCentre 3025 Çok İşlevli Yazıcı Etkileyici sonuçlar. Minimum maliyet. Xerox

Detaylı

Kullanıcı Menü Haritası

Kullanıcı Menü Haritası Kopyalama Kopyala Çıktı Rengi Otomatik Algıla Siyah Beyaz Renkli Tek Renkli Küçült/Büyüt % Orantılı Bağımsız %X-Y Otomatik Ortala Değişkenlik Yüzdesi Ön Ayarlar Kağıt Besleme 2 Taraflı Kopyalama 1-1 Taraflı

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

VSP-BZ10. Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV. Genel Bakış

VSP-BZ10. Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV. Genel Bakış VSP-BZ10 Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV Genel Bakış Müşterilerin ilgisini çekin, özel teklifleri yayınlayın ve video, ses, hareketsiz görüntü ve

Detaylı

Elektrostatik lazer fotokopi; Tandem; Endirekt. Simitri HD - polimerize Toner. Dakikada 22 sayfa. Dakikada 14 sayfa.

Elektrostatik lazer fotokopi; Tandem; Endirekt. Simitri HD - polimerize Toner. Dakikada 22 sayfa. Dakikada 14 sayfa. Teknik Özellikler İşletim Sistemleri Fotokopi Özellikleri Fotokopi İşlemi Toner Sistemi Kopya/Baskı Hızı A4 s/b Kopya/Baskı Hızı A3 s/b Otomatik Dubleks Hızı A4 s/b İlk Kopya/Baskı Çıktı Süresi s/b Isınma

Detaylı

Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik

Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik WorkForce Pro WF-C5000 Inkjet Serisi Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik Ekolojiye uyumlu teknologi Daha verimli bir çalışma ortamı oluşturun Gün boyunca baskı alın ve çalışın Yenilikçi

Detaylı

Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı

Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı DR-7080C A3 flatbed doküman tarayıcı Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı Ultra hızlı, üniversal A3 flatbed tarayıcı İş akışınızı, bu kompakt, A3 renkli doküman tarayıcısı ile

Detaylı

Kaset 5 (İsteğe Bağlı) Kaset 6 (Ekleyici) (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli. Yüksek Hacimli Sonlandırıcı (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli

Kaset 5 (İsteğe Bağlı) Kaset 6 (Ekleyici) (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli. Yüksek Hacimli Sonlandırıcı (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Makineye Genel Bakış Makineye Genel Bakış Özellikler Cihazınız, yapılandırmasına bağlı olarak şu özelliklere sahiptir: 8 Kopyalama E-posta Internet Faksı Sunucu Faksı Doküman

Detaylı

SAMSUNG CLP- 775ND SAMSUNG SCX-6545N. SAMSUNG SL-M4020ND Mono Lazer Yazıcı 40 Sayfa A4 Baskı Hızı,

SAMSUNG CLP- 775ND SAMSUNG SCX-6545N. SAMSUNG SL-M4020ND Mono Lazer Yazıcı 40 Sayfa A4 Baskı Hızı, 315.622.052 315.622.050 SAMSUNG CLP- 775ND SAMSUNG SCX-6545N RENKLİ LAZER DUBLEX, NETWORK AĞ YAZICI, Yazıcı üzerinde 3.500 sayfa (siyah,renkli) 33PPM, 384MB, 9600X600DPI, ÇOK FONKSİYONLU MONO LAZER DUBLEX

Detaylı

Elektrostatik Lazer Fotokopi, Tandem, Endirekt. Simitri HD polimerize toner

Elektrostatik Lazer Fotokopi, Tandem, Endirekt. Simitri HD polimerize toner Teknik Özellikler İşletim Sistemleri Fotokopi Özellikleri Fotokopi İşlemi Toner Sistemi Elektrostatik Lazer Fotokopi, Tandem, Endirekt Simitri HD polimerize toner Kopya/Baskı Hızı A4 s/b 36 Kopya/Baskı

Detaylı

Dijital gelişimin gücünü hissedin

Dijital gelişimin gücünü hissedin CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro fotokopi yazdırma tarama faks e- posta Dijital gelişimin gücünü hissedin CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro Maksimum çeviklik, olağanüstü performans

Detaylı

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1:

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: Yayın Tarihi: 26/12/2012 Rev. :01 EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: nin Kazandırılması için Tavsiye Edilen Eğitime İlişkin Bilgiler Bu birimin kazandırılması için aşağıda tanımlanan içeriğe sahip bir eğitim programının

Detaylı

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Kontrol Paneli

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Kontrol Paneli Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu.? Menüler GHI PRS 7 * ABC JKL TUV

Detaylı

HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri

HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri Hangi kimlik doğrulamalı baskı çözümü işiniz için doğru olanı? HP işinizin eşsiz olduğunu çok iyi biliyor. İşte bu nedenle kimlik doğrulamalı baskı dağıtımını yapmanız

Detaylı

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 DR-9080C Yüksek Hızlı Tarayıcı Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 / DR-9080C Ultra verimli, yüksek kapasiteli tarayıcı Canon'un yeni seri başı yüksek kapasiteli

Detaylı

Doküman camı seçeneği

Doküman camı seçeneği Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Kopyalama Yapma Hizmetler Ana Sayfası İş Durumu Dokunmatik Ekran Başlat Tümünü Temizle Dur. Dokümanlarınızı doküman besleyici giriş kasetine yüzleri yukarı bakacak şekilde

Detaylı

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118/M118i Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42720 Bu kılavuz aşağıdakilerle ilgili yordamlar sağlar: Ekranlarda Gezinme sayfa 2 DHCP Kullanarak Ağ Ayarları sayfa 2 Statik IP Adresi

Detaylı

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118i E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42712 Bu kılavuz, aygıtındaki E-postaya Tara özelliğini ayarlama hakkında hızlı başvuru sağlar. Aşağıdakiler için yordamlar içerir: E-postaya

Detaylı

20 sayfa/dk (A4 SEF) 13 k/sn (A4 SEF, K/B yok) 600 600 dpi (tarama / fotokopi / baskı) 8 / 1 / 1 bit (tarama / fotokopi / baskı)

20 sayfa/dk (A4 SEF) 13 k/sn (A4 SEF, K/B yok) 600 600 dpi (tarama / fotokopi / baskı) 8 / 1 / 1 bit (tarama / fotokopi / baskı) Rex-Rotary SP1000S / SP1100SF Teknik Özellikleri İlk baskı hızı Makinenin hızı Çift taraflı baskı hızı Tek tek kopyalama hızı Çözünürlük Gri Tonlama Bellek 13 sn (A4 SEF) 20 sayfa/dk (A4 SEF) 13 k/sn (A4

Detaylı

FOTOKOPİ MAKİNESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

FOTOKOPİ MAKİNESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ FOTOKOPİ MAKİNESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Genel Özellikler: 1- Teklif edilen makinenin baskı hızı dakikada 25 kopya A4 renkli ve 25 kopya A4 siyah beyaz hızında olmalıdır. 2- Teklif edilen makinenin baskı hızı

Detaylı

Xerox WorkCentre 7755 / 7765 / 7775. Son derece üretken. Ekstra güvenli. Son derece kolay. WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 A3

Xerox WorkCentre 7755 / 7765 / 7775. Son derece üretken. Ekstra güvenli. Son derece kolay. WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 A3 WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Son derece üretken. Ekstra güvenli. Son derece kolay. Verimli, kullanımı

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI 3 VERİMİ ARTTIRIN Kullanım kılavuzu ve renkli LCD paneli ile büyük hacimli baskıları hızlı bir şekilde alın ve kolaylıkla baskı malzemesi

Detaylı

CopyCentre TM. WorkCentre TM Pro 265/275 265/275 265/275. fotokopi yazdırma tarama faks e- posta. Ofisinize üretim. performansı

CopyCentre TM. WorkCentre TM Pro 265/275 265/275 265/275. fotokopi yazdırma tarama faks e- posta. Ofisinize üretim. performansı CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro fotokopi yazdırma tarama faks e- posta Ofisinize üretim performansı CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro Büyük ofis çalışma grupları ve küçük üretim

Detaylı

Araçlar Menü Haritası

Araçlar Menü Haritası Araçlar menüsündeki tüm seçeneklere erişebilmek için Yönetici olarak oturum açmalısınız. Aygıt Ayarları Genel Enerji Tasarrufu Akıllı Hazır İş Etkinliği Programlanan Tarih ve Saat Saat Dilimi (GMT Saat

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun A.B.D de tescilli ticari markasıdır.

Detaylı

Xerox ConnectKey Teknolojisi. Ofis üretkenliği için ekosistem.

Xerox ConnectKey Teknolojisi. Ofis üretkenliği için ekosistem. Xerox ConnectKey Teknolojisi Ofis üretkenliği için ekosistem. Bu bir makine değil. Bu bir akıllı ofis asistanı. Bugünün iş yeri, modern, mobil ve teknoloji odaklı iş gücünün üretkenlik ihtiyaçlarını karşılayabilecek

Detaylı

HP Renkli LaserJet Professional CP5225 Yazıcı serisi

HP Renkli LaserJet Professional CP5225 Yazıcı serisi Veri sayfası CP5225 serisi Bu çok işlevli ve düşük maliyetli A3 masaüstü yazıcı ile kartpostaldan büyük boyutlu belgelere kadar şirketinizin tüm renkli baskı ihtiyacını karşılayın. HP ColorSphere tonerin

Detaylı

WorkCentre 5665/5675/5687. yazdırma fotokopi tarama faks e-posta. Güçlü ofis. verimliliği

WorkCentre 5665/5675/5687. yazdırma fotokopi tarama faks e-posta. Güçlü ofis. verimliliği yazdırma fotokopi tarama faks e-posta Güçlü ofis verimliliği WorkCentre 5665/5675/5687 Yüksek hızlı performans. Göz Kamaştırıcı verim. Gelişmiş çok fonksiyonluluk kapasiteleri. Bunlar büyük, meşgul çalışma

Detaylı

Xerox. WorkCentre 7500 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Üstün renkler. Güçlü performans.

Xerox. WorkCentre 7500 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Üstün renkler. Güçlü performans. WorkCentre 7525 / 7530 / 7535 / 7545 / 7556 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 7500 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Üstün renkler. Güçlü performans. farafel InterIors, tasarımcılar Alood Hoodti

Detaylı

UYGULAMALAR VE PENCERE ÖĞELERİ

UYGULAMALAR VE PENCERE ÖĞELERİ UYGULAMALAR VE PENCERE ÖĞELERİ OFİSİNİZE EN DOĞRU YENİLİĞİ GETİRİR Giriş Geçmişte, yazıcılar yalnızca yazıcıydı ve ilk alındığı zaman sahip oldukları işlevler zamanla aynı şekilde kaldı. Smart UX uygulaması

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Hızlı Kurulum Kılavuzu Giriş Bu belge, Windows ortamında bir USB aygıt sunucusu gibi kullanılan Çok işlevli USB Ağ Sunucusunu kurmak ve yapılandırmak için gerekli olan

Detaylı

Tarama Özellikleri Kurulum Kılavuzu WorkCentre M123/M128 WorkCentre Pro 123/128 701P42171_TR

Tarama Özellikleri Kurulum Kılavuzu WorkCentre M123/M128 WorkCentre Pro 123/128 701P42171_TR Tarama Özellikleri Kurulum Kılavuzu WorkCentre M123/M128 WorkCentre Pro 123/128 701P42171_TR 2004. Her hakkı saklıdır. Belirtilen telif hakkı koruması anayasa ve kanunlarla belirtilen ya da tanına her

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

MB400/MB500 Serisi. Çok yönlü A4 siyah-beyaz MFP'niz, belge iş akışınız için sorunsuz entegrasyon sunuyor. a Siyah/beyaz

MB400/MB500 Serisi. Çok yönlü A4 siyah-beyaz MFP'niz, belge iş akışınız için sorunsuz entegrasyon sunuyor. a Siyah/beyaz MB400/MB500 Serisi Çok yönlü A4 siyah-beyaz MFP'niz, belge iş akışınız için sorunsuz entegrasyon sunuyor BASKI KOPYALAMA TARAMA FAKS AĞ A4 a Siyah/beyaz a Çift taraflı baskı, fotokopi, tarama, faks a A6'dan

Detaylı

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler ViewSync Kablosuz Sunum Adaptörü ViewSync ViewStick 2 ViewSonic ViewSync ViewStick 2 kablosuz sunum ağ geçit adaptörü sahip olduğu HDMI/MHL arayüzü ile içeriklerinizi kolayca kablosuz olarak aktarabilirsiniz.

Detaylı

3635MFPV_XD XEROX ALBİM,ARENA, ALBİM,ARENA, /DOC8281

3635MFPV_XD XEROX ALBİM,ARENA, ALBİM,ARENA, /DOC8281 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRETİCİ FİRMA DİSTRİBÜTÖR FİRMA İTHALATÇI FİRMA KALİTE BELGESİ TARİH VE NO (TSE / TSEK) XEROX PHASER 3635MFP/X A4 3635MFPV_XD

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Sürüm A TUR Not

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi. Baskı Makinesi. Olağanüstü esneklik ve daha fazlasını yapma gücü.

Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi. Baskı Makinesi. Olağanüstü esneklik ve daha fazlasını yapma gücü. Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi Olağanüstü esneklik ve daha fazlasını yapma gücü. Üretenlik, ölçeklendirilebilirlik ölçeklendire ve profesyonel görüntü kalitesi,

Detaylı

TOPLANTILAR AKICI OLSUN

TOPLANTILAR AKICI OLSUN Epson EB-1400Wi Serisi TOPLANTILAR AKICI OLSUN yansıtma genişliği: birden fazla kullanıcı not ekleyebilir yazdırma, kaydetme ve paylaşma İŞ İÇİN TASARLANDI ENTEGRE, ETKİLEŞİMLİ TOPLANTI ODASI SİSTEMİ 100

Detaylı

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu RightFax'e Tara Yönetici Kılavuzu Haziran 2017 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Genel Bakış...3 Dağıtıma hazır olma denetim listesi... 4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Uygulamanın yapılandırma sayfasına

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Hızlı Kurulum Kılavuzu Giriş Bu belge, Windows ortamında bir USB aygıt sunucusu gibi kullanılan Çok işlevli USB Ağ Sunucusunu kurmak ve yapılandırmak için gerekli olan

Detaylı

LBP7200Cdn. Özellikler

LBP7200Cdn. Özellikler Canon i-sensys LBP7200Cdn Lazer Yazıcılar Bu ağa hazır, kompakt, renkli lazer yazıcı, üretken otomatik çift taraflı baskı ve enerji verimliliğiyle hızlı, profesyonel renkli baskılara ihtiyacı olan küçük

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu RightFax'e Tara Yönetici Kılavuzu Kasım 2016 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Genel Bakış...3 Dağıtıma hazır olma denetim listesi... 4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Uygulamanın yapılandırma sayfasına

Detaylı