1-Mali durum Bu konuda ayrı bir yayın yaptık ve 9aylık mali durumumuzu özetledik. Her şey planlandığı ve Genel kurul da onaylandığı şekilde gidiyor.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1-Mali durum Bu konuda ayrı bir yayın yaptık ve 9aylık mali durumumuzu özetledik. Her şey planlandığı ve Genel kurul da onaylandığı şekilde gidiyor."

Transkript

1 SAYIN DATÇA AKTUR SİTE SAKİNLERİ DÖNEMİ 9 AYIMIZI TAMAMLADIK. Bu kış yoğun yağışlı bir dönem oldu. Bu yağışlar kış dönemi çalışmalarımızı bir miktar etkilemiş, özellikle sivrisinek mücadelemizde larva aşaması mücadelesi olumsuz etkilenmiştir.bu nedenle çevre-orman altı ot kesimleri erkene alınmıştır. 1-Mali durum Bu konuda ayrı bir yayın yaptık ve 9aylık mali durumumuzu özetledik. Her şey planlandığı ve Genel kurul da onaylandığı şekilde gidiyor. 2-Şu ana kadar yapılan işleri sizlere özetlemek isteriz A-Anons sistemi Planladığımız anons sistemi rehabilitasyonu tamamlandı. B-Parke Yollar B1-A Mahallesi kuaför-küçük koy arası hepimizi üzen kötü yola mahalle sakinlerimizden Sn Erdoğan Özgece nin nezaretinde,ekibimizle parke döşendi. Yıllardır bu mahalle sakinlerinin talebi böylece yerine getirilmiş oldu. B2-Tepe Kafe nin alt kısmındaki tüm yollara ( G mahallesi) parke döşendi ve bu işlem Mart 2012 tarihinde tamamlandı. ( ve 806 parsellerin olduğu bölüm) C-3 adet Su depomuzun Seramik ile kaplanması C1-öncelikle Kurucabük su deposundaki işlem tamamlandı C2-2 ana su depomuzdan ( her biri 500 TONluk) birinin tüm seramik kaplama işlemi tamamlandı. 2 Ana deponun tüm vana-boru ve kollektörleri değiştirildi. C3-İkinci 500 Tonluk depoda da su kaçakları ile ilgili işlemler tamamlanmıştır. D-Elektrik Panoları İyileştirme 13 adet K panosunda gerekli işlemler arasında tamamlandı E-Güvenlik Kamera Sistemi Hem Kurucabük kısmı hem ana bölümdeki işlemler tamamlanmıştır. Önümüzdeki hafta tüm sistem çalışır hale gelecektir.

2 F-Arıtma ların Temizliği- Ana Arıtma ve Kurucabük Arıtma Kışlık Genel temizliği tamamlandı (Kasım 2011) G-Personel Planladığımız 2 kişinin emeklilik işlemi gerçekleşti.bilahare 2 kişi daha ayrıldı.şu anda mevcut kadromuz 45 kişidir ( 4 yıl önce 54 kişi idi) Geçici olarak 4 genel işci-3 sağlık merkezine olmak üzere 7 kişi alınacaktır. Maalesef Ekim 2009 da göreve başlamış olan Site Müdürü müz Sn Muammer Zambal sağlık sorunları nedeniyle aramızdan ayrılıyor.( zona) Yerine Yönetim Kurulumuz müracaatları değerlendirmiş oy birliği ile Cengiz Kurul beyefendiyi Site Müdürü olarak atamıştır.deniz Kuvvetlerinden emekli Motorcu astsubaydır. 47 yaşında evlidir ve üniversite okuyan bir kız evladı var. Kendisine aramıza hoş geldin diyoruz. H-Problemli Ağaçların Kesimi Çevre Koruma ve Orman yetkililerinden alınan iznin paralelinde 73 Ağaç kesilmiştir.( 5 ağaç Kurucabük Aksan AŞ arazisinde olan Aksan Aş yetkililerin talebi doğrultusunda kesilmemiştir) I-Dere Ağzı Temizliği Kasım başında sel riskini azaltmak üzere Ana dere Ağzı temizliği yapılmıştır. İ-Orman Haberleri Son senelerde yağışların çok iyi gitmesi dikilen fidanların hızla büyümesini temin etmektedir. Bilindiği gibi bu yıl ÇEVRE DERNEĞİMİZLE birlikte 3 yıllık DATÇA- AKTUR BAL ORMANI PROJESİ başlattık Bu sezonda şu ana kadar Kalemlik Burnu Takviye Dikimleri;400 adet Kızıl Çam +200 adet K.Selvi İnderesi Takviye Dikimleri;600 adet Kızıl Çam+800 adet K.Selvi BAL ORMANI ( yeni 10 dönümlük arazide) 3700 Harnup-1760 K.Selvi fidanı dikilmiş uygun zamanda Kekik tarlalarımıza tohumlar atılacaktır. Şu ana kadar bu yıl 7460 adet yeni fidan dikilmiştir. Sonuç olarak ; döneminde planlanan Fidanlık DATÇA AKTUR GENÇLİK ORMANI projesi ile ilgili olarak şu ana kadar ; adet fidan adet fidan adet fidan TOPLAM adet fidan Emeği geçen destek veren herkese minnettarız.bu projeyi sonuna kadar götürmek ve daha büyük projeler yaratma azmindeyiz.

3 Bu arada Site Yönetimi ve Çevre Korumave Geliştirme Derneğimizce,9 mayıs 2012 tarihinde,2006 ilk Didim alanı olarak tespit edilen,kalemlik Burnu nda,datça Kaymakamı,İlçe Emniyet Müdürü,İlçe Jandarma Komutanı,Orman Bölge şefimiz ve Orman Gönüllülerinin katıldığı piknik organize edilmiş ve 25 Orman işçisi son dikilen fidelerin bakım ve gübreleme işini de yapmıştır. Bu arada ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİ aynı koyda sahil temizliği de yapmıştır. J-Eğitim Fonu Bilindiği gibi Eğitim Komitesi kurulmuş ve ilk yıl 1 Konservatuar öğrencisine 3 Üniversite öğrencisine 7 lise öğrencisine burs verilmeye başlanmıştır. Eğitim Gönüllüleri TL bağış yapmışlardır. Bu konuda Eğitim Komitesi üyemiz Sn Filiz Erman İmmich detaylı yayın yapacaktır. Bu konunun sizlerinde katkılarıyla daha da büyüyeceğine ve Sn Kaymakam ımızın dünkü konuşmasında belirttiği gibi,tüm Datça Yarımadasına yayılacağına inancımız tamdır. K-Aktur-Aksan daki gelişmeler-sitemizdeki diğer gelişmeler. K1-VİDO 2-LEO BEACH RESTAURANT Vido 2 restoranımıza Bodrum da daha evvel işletmecilik yapmış Levent Köksal Seçilmiştir. Bu arkadaşımız konusunu iyi bilen bir arkadaştır ve yaptığı güzel yatırımlarla çehreyi değiştirmektedir. Nihayet yıllar sonra çok iyi bir Restoran işletmecisine kavuşuyoruz. Ancak bilgimiz dışında,geçen hafta iskele komisyonu gelmiş ve 20 metre uzunluğunda T şeklinde (99m2) sabit kazıklı iskele kurulması için düğmeye basılmıştır.geçen Cumartesi Aktur Aş Ankara toplantısında,yönetim Kurulu üyemiz Sn Ahmet Özkara konuyu gündeme getirdiğinde,bu konu sitelerle ilgili deyip sözü kesilmiştir.bu tip bir iskele,tekneler de geleceğinden koyumuzu kirletecektir.aktur Aş yönetim kurulu üyesi Sibel Korkut hanım,ahmet Özkara beye bu iskelenin sözü edilen yerde kurulmasına karşı olduğunu ifade etmiştir.bu iskele BÜYÜK koyumuzun kirlenmesine ve yüzme alanımızın küçülmesine neden olacaktır. Hep beraber bu konuya karşı durmalıyız.( İşletmecimiz Sn Levent Köksal Site bilgilendirme toplantımızda site yönetimi ve site sakinlerinin talebi paralelinde gençler için sadece 10 metrelik yüzer iskele-güneşlenme platformu yapacağını diğer iskeleden vazgeçtiğini belirtmiştir.kendisine teşekkür ederiz) K2-AB market-kurucabük Market Buraya da iyi bir işletmeci seçilmiştir.muharrem Kazancı ve ekibi bu konuda tecrübesi olan bir arkadaşlar ve o çevrede düzenlenmiştir.. Her 2 işletmenin de sitemize uyum sağlayacaklarını ve başarılı olacaklarını düşünüyoruz K3- Küçük Ev Bu restoranın işletmecisi Sn Bülent Şenfilo Bütün kış işletmesini açık tutmuş

4 Ve burada kalan ailelere,çalışan işçilere hizmet sunmaya devam etmiştir. Bu yıl ekibiyle daha iyi organize olduğunu görüyoruz K4-TEPE CAFE Bu restoranın işletmecisi Sn Şefik Keleş Mayıs ta açılışı yapacaktır. Bu restoranımızda yıllardır oturmuş ekibiyle iyi bir hizmet vermektedir. K5-KIR KAHVESİ 10 Mayıs ta açılışını yapmıştır.bu sene her sene olduğu gibi hepimizin gittiği bir yer olacaktır. Genel olarak Geçmiş dönemde Datça Aktur Sitesi sakinleri a-hizmet Kalitesinin Düşük olması b-fiyatların yüksek olması ana nedenleri ile Restoranlarımıza daha az gider olmuşlardı. Tüm bu arkadaşlar,sizler için önemli hazırlıklar yaptılar,tesislere önemli yatırımlar gerçekleştirdiler,güzel ekipler kurdular.eminim sizlere güler yüzle kaliteli hizmette sunacaklar. Lütfen geçmişteki olumsuz hatıraları unutup restoranlara daha çok gidelim. Ayrıca A-B market fiyatlarını kontrol ettirildi.sizlerde kontrol edin. Bu fiyatlar büyük marketler seviyesinde. Gerçekten kuvvetli bir ekip.lütfen tüm alışverişlerimizi buralara yöneltelim.boş yere şehre gitmeyelim.bu işletmelerin açık kalmaları hepimizin lehinedir. K4-EFG MARKET Aktur Aş 30 Mart ta burayı boşalttırdı. Dün yine Genel md gelerek MİGROS gelecek dedi.40 günü aşkın bir süredir bu mahallede yaşayan insanlar zor durumda. Bu arada biliyorsunuz aynı binada Yönetimimiz de kiracı.( bu arada en kısa zamanda bu durumu da sonlandıracağız) Alt katta kirasını verdiğimiz odada kışın burada kalan sakinlerimiz ve çalışanlarımız için SOSYAL TESİS olarak hazırladık. Aynı yerde yazın Prof Sn Orhan Arıoğul liderliğinde SATRANÇ okulumuz faaliyet gösteriyor. Ayrıca iç eğitimlerimiz, sergilerimiz orada yapılıyor. Dün Aktur Aş kirasını ödediğimiz bu yeri boşaltmamızı talep etti. Tabii ret ettik. Bu durumu da bilgilerinize sunuyorum. K5-DALGIÇ OKULU Maalesef birazda ilgisizlik nedeniyle bu okul yıkım aşamasına geldi. Ancak her seviyede bu güzide kuruluşun yıkımını önlemek için çalışıyoruz. L-YÖNETİM BİNAMIZIN REHABİLİTASYONU Bu konuda müteahhit arkadaşlar toplu bir sponsorluk yapmışlar ve yönetim binamızın Kapıları-Çerçeveleri ve Çökmüş çatımızın bir kısmı yenilenmiştir.

5 Hepsine teşekkür ediyoruz. M-YANGIN-YANGIN TÜPLERİ Yangın Komitemizin aldığı karar paralelinde,ev yangınlarını önlemek amacı ile tüm evlerimize 2KG ( 30 TL)veya 6 KG (45 TL)lık yangın tüpleri monte edilecektir. Bu tüpler ev tiplerine göre her evde belirlenen yere monte edilecek Yangın anında o bölgenin yangın sorumlusu veya ev sahibi ilk müdahaleyi yapacaktır. Ayrıca Ana girişlerde ATV üzerinde 2X50 KG lık yangın söndürme tüpleri olacak ve her an müdahaleye hazır durumda olacaktır. N-GENÇLERİMİZ Gençlik komitemizin istekleri paralelinde Fırına giden yolun sağındaki Futbol sahamız rehabilite edilmiş. DOĞAL TARIM firmasının sponsorluğunda önümüzdeki hafta başında ÇİM SAHA tamamlanmış olacaktır. Ayrıca sahildeki Plaj voleybol sahamızda Mayıs ayı içinde rehabilite edilecektir. O-Sahillerin Düzenlenmesi-Bakımı Tüm ekibimiz küçük koy dahil tüm sahil temizliğini sürekli olarak yapacaktır. Bu konuda Çevre Derneğimizde büyük katkılar sağlayacaktır. P- DATCA AKTUR 2012 YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKINLIKLER 1- Geçtiğimiz yıl sizlere birer anket formu yollamış sitemizde görmek istediğiniz faaliyetlerle ilgili önerilerinizi sormuştuk.sizlerden aldığımız önerileri bu yıl imkanlarımız nispetinde yerine getirmek üzere faaliyetlerimiz olacaktır. 2- İÇİMİZDEKİ GÜNEŞ DATÇA AKTUR YAZ OKULU PROGRAMI a) Bu yıl sitemizdeki çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik olarak Muğla Üniversitesi Spor Akademisi Antrenörlük bölümünden bir spor hocamız olacak çocuklarımızı spor konusunda bilinçlendirmek, özellikle basketbol öğretmek ve yine yaz boyunca onlara değişik aktiviteler yaptıracak bir nevi yol gösterici ağabeyleri olacaktır. Bu spor hocamız ayrıca bizler için de ayrı bir program hazırlayacaktır. b-) Yine çocuklarımızın özgün düşünce ve çözümler üretebilmelerini sağlamak, özgüvenlerini, yaratıcı zekalarını ve iletişim kurma becerilerini geliştirmek için İçimizdeki Güneş Yaz Okulu programı çerçevesinde bir drama hocamız olacak, böylece çocuklarımızın değişik yeteneklerini ortaya çıkartmak ve sergilemek imkanını bulacağız. Ayrıca yine Klasik Batı Müziği, Klasik Türk Müziği konserlerimizi de bu yıl yine gerçekleştirmek arzusundayız.

6 c-) Geçen yıllarda faaliyet gösteren Sayın Prof. Orhan ARIOĞLU başkanlığındaki satranç merkezimiz daha aktif olarak çalışacak ve çocuklarımız ve gençlerimize yönelik eğitimler kıymetli satranç hocalarımız esliğinde devam edecektir. 3- Bu yıl bazı kültürel faaliyetlerimizi benim de Danışma Kurulunda bulunduğum, Knidos yolu üzerindeki Yaka Köyü girişinde bulunan, Uluslar Arası Knidos Kültür ve Sanat Akademisi ile ortak gerçekleştireceğiz. Böylece sizlere daha nitelikli ve kapsamlı bir program hazırlama olanağımız olacak. Bu konudaki programlar netleştikçe sizlere ayrıntılı bilgi verilecektir.

D-Elektrik Panoları İyileştirme 13 adet K panosunda gerekli işlemler 28.11.2011-12.12.2011 arasında tamamlandı

D-Elektrik Panoları İyileştirme 13 adet K panosunda gerekli işlemler 28.11.2011-12.12.2011 arasında tamamlandı 14.02.2012 SAYIN DATÇA AKTUR SİTE SAKİNLERİ Bilindiği gibi belli dönemlerde,özellikle 3 aylık mali kesitler döneminde Datça Aktur umuza geliyorum. Güzel günler geçiriyorum ve sizleri çok sevdiğim dostlarımı

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

Sayın Bakanlarım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım,

Sayın Bakanlarım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım, İzmir 14 Mart Bayındır 9 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi ( 6 temel, 3 açılış) (1 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu tesisi, 2 adedi gölet, 3 adedi gölet ve sulama, 1 adedi rehabilitasyon, 1 adedi

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖĞRENCİNİN DURUMUNU İZLEME FORMU AİLE BİLGİLERİ.

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖĞRENCİNİN DURUMUNU İZLEME FORMU AİLE BİLGİLERİ. Sınıfı: Tarih Öğrencinin Adı Soyadı: Okul Numarası: Cinsiyeti Kadın Erkek Mezun Olduğunuz Lise ve İli Öğrencinin İletişim Bilgileri: Adres: Medeni Durumunuz: Danışmanın Adı Soyadı: ÖĞRENCİ İLE İLGİLİ BİLGİLER

Detaylı

8ÇEVRE TANZİMİ ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI

8ÇEVRE TANZİMİ ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI 8ÇEVRE TANZİMİ ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI 8.1. Ağaçlandırma: Bölgemiz imar planı içerisinde yeşil alan olarak ayrılan yerlerin çevre tanzimi ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında; 2009 yılı içerisinde

Detaylı

PARK VE YEŞİL ALANLAR

PARK VE YEŞİL ALANLAR Park Bahçeler Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü; imar planlarında yeşil alan olarak ayrılmış alanları amacına uygun olarak park, mahalle parkı, orta refüj, meydan ve kavşak düzenlemelerini projelendirerek

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

SN. ŞAHIS VEYA FİRMA ADI

SN. ŞAHIS VEYA FİRMA ADI SN. ŞAHIS VEYA FİRMA ADI ÖZBULUTLAR A.Ş 1982 yılında Yozgat ta kurulan ve zahirecilik, hayvancılık, suni gübre, akaryakıt ve lpg istasyonları, mobilya, beyaz eşya sektöründe hizmet vermektedir. Mevcut

Detaylı

ÇABUK Projesi Meyvelerini Vermeye Başladı: Türkiye-Nijer Dostluk Ormanı Açılışı Yapıldı

ÇABUK Projesi Meyvelerini Vermeye Başladı: Türkiye-Nijer Dostluk Ormanı Açılışı Yapıldı ÇABUK Projesi Meyvelerini Vermeye Başladı: Türkiye-Nijer Dostluk Ormanı Açılışı Yapıldı Bakanlığımız ve TİKA İşbirliğinde kurulan dostluk ormanı Nijer Devlet Başkanı, Meclis Başkanı, Başbakan, tüm Bakanlar,

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

İzmir 13 Mayıs Saat 14:30 Çeşme Karareis Barajı Temel Atma Merasimi

İzmir 13 Mayıs Saat 14:30 Çeşme Karareis Barajı Temel Atma Merasimi İzmir 13 Mayıs Saat 14:30 Çeşme Karareis Barajı Temel Atma Merasimi Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Belediye Başkanlarım, Saygıdeğer İzmir liler, değerli konuklar, hanımefendiler,

Detaylı

Üçüncü bin yıl için gayrimenkul geliştirme çözümleri

Üçüncü bin yıl için gayrimenkul geliştirme çözümleri kuruluş 1993 Üçüncü bin yıl için gayrimenkul geliştirme çözümleri www.gy.com.tr Merhaba Amacımız yirmi birinci yüzyıla uygun gayrimenkul projeleri geliştirmektir. Anahtar teslim konut, sosyal ve ticari

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

Bolu 6 Adet Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi 20 Temmuz 2014, Pazar 19:00

Bolu 6 Adet Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi 20 Temmuz 2014, Pazar 19:00 Bolu 6 Adet Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi 20 Temmuz 2014, Pazar 19:00 Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Belediye Başkanım, Genel Müdürlerim, değerli konuklar, hanımefendiler,

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Muğla 15 Mart 18 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi (9 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu, 8 adedi taşkın koruma tesisi)

Muğla 15 Mart 18 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi (9 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu, 8 adedi taşkın koruma tesisi) Muğla 15 Mart 18 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi (9 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu, 8 adedi taşkın koruma tesisi) Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli

Detaylı

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

VALİMİZ KÖY MUHTARLARINA YEMEK VERDİ. hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Salı, 03 Ağustos :50 -

VALİMİZ KÖY MUHTARLARINA YEMEK VERDİ. hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Salı, 03 Ağustos :50 - Vali Orhan DÜZGÜN, merkez ilçe köy muhtarlarıyla dün öğle yemeğinde bir araya geldi. İskele Bahçe Restoranda verilen yemeğe, Vali Orhan DÜZGÜN başta olmak üzere Vali Yardımcıları Ömer ADAR, Vali Yardımcısı

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 16.01-2017 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Kurumsal Dış Değerlendirme Süreci Tamamlandı Yükseköğretim Kalite Güvencesi Yönetmeliği Gereği, 2016 yılında 20 üniversite ile başlanan kurumsal dış değerlendirme

Detaylı

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI SAĞLIK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLMASI BEKLENİYOR Muğla ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan Onkoloji Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

1) ATAŞEHİR KONGRE MERKEZİ PROJESİ

1) ATAŞEHİR KONGRE MERKEZİ PROJESİ 1) ATAŞEHİR KONGRE MERKEZİ PROJESİ PARSEL ALANI : 15.225 m² OTOPARK TABAN OTURUMU : 13.342 m² KONGRE MERKEZİ TABAN OTURUMU : 6764 m² YAPI İNŞAAT ALANI : 61.706 m² PROJENİN AMACI: İstanbul un 2010 Kültür

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Bir kamp çok şey değiştirir! 38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

3 Mayıs 2010, Pazartesi

3 Mayıs 2010, Pazartesi Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 23-30 Temmuz 2011 tarihlerinde Trabzon da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hazırlıklarının planlanan şekilde yürüdüğünü belirterek organizasyona en güzel şekilde

Detaylı

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Çocuğunuzu güvenle teslim edebileceğiniz

Çocuğunuzu güvenle teslim edebileceğiniz Çocuğunuzu güvenle teslim edebileceğiniz 19 yıllık deneyim Yaklaşık 20 yıllık deneyimiyle farklı gelişenlerin toplumla bütünleşmesi ve bağımsız yaşama yakınlaşması adına çalışmalar yürüten Otistikler Derneği

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Ankara 16 Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi 28 Ağustos 2013, Çarşamba 18:00

Ankara 16 Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi 28 Ağustos 2013, Çarşamba 18:00 Ankara 16 Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi 28 Ağustos 2013, Çarşamba 18:00 Sayın Başbakan Yardımcım, Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, Genel Müdürlerim,

Detaylı

MOBİLYA ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜLER

MOBİLYA ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜLER MOBİLYA ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜLER Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi öğrencileri bilimsel destekli üretim dersi kapsamında Bodrum Mutfak Mobilya yı ziyaret ederek yetkililerden üretim

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

Datça Site Sakinleri Bilgilendirme Yazısı 2009 / 08. Bilindiği gibi AKTUR DATÇA SİTEMİZ Genel Kurulu muz 31.Ağustos Pazartesi Günü Yapılacaktır

Datça Site Sakinleri Bilgilendirme Yazısı 2009 / 08. Bilindiği gibi AKTUR DATÇA SİTEMİZ Genel Kurulu muz 31.Ağustos Pazartesi Günü Yapılacaktır Datça Site Sakinleri Bilgilendirme Yazısı 2009 / 08 Sayın Datça Aktur Site sakinleri Bilindiği gibi AKTUR DATÇA SİTEMİZ Genel Kurulu muz 31.Ağustos Pazartesi Günü Yapılacaktır Toplantı gündemi Faaliyet

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

DAĞITIM FAALİYETLERİMİZLE İLGİLİ BİLGİLENDİRDİK

DAĞITIM FAALİYETLERİMİZLE İLGİLİ BİLGİLENDİRDİK SEDAŞ, Bolu Muhtar Dernek Başkanları ile Bir Araya Geldi Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk, Bolu Muhtarlar Dernek Başkanı Fikret Özen, Bolu Merkez Mahalle Muhtarları

Detaylı

Park Ayazma Villaları için start verildi

Park Ayazma Villaları için start verildi Park Ayazma Villaları için start verildi 01 Haziran 2015 Haber Linki: http://www.buyuktire.com/haber-5982- %E2%80%98park_ayazma_villalari%E2%80%99_icin_start_verildi.html Batı Koop. tarafından Tire Maltepe

Detaylı

ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ÖRNEK GÖRSEL Proje İçin Son Kontroller Yapıldı Destekliyor projesi Aralık ayında son bulurken projenin asıl önemli kısmı olan sürdürülebilirlik aşaması için çalışmalar başladı. Proje kapsamında destek

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7 SAYFA: 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 01 MART-31 MART 2017 AYLIK FAALİYET 1. GİRİ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA

Detaylı

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR 1 / 29 konuklara kültürel Geleneksel 43.sü ulusal varlıklarımızın düzenlenecek çapta ev hale sahipliği da gelmiş, adını yapmaya olan duyurmuş

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

STARLAND İLETİŞİM. Alev Çolak. Temizlik 1 2. Temizlik 2 3. Temizlik 3 4. Teknik 5. Peyzaj 6. Yol ayrımı çalışması 7. Yapılması planlanan işler

STARLAND İLETİŞİM. Alev Çolak. Temizlik 1 2. Temizlik 2 3. Temizlik 3 4. Teknik 5. Peyzaj 6. Yol ayrımı çalışması 7. Yapılması planlanan işler STARLAND İLETİŞİM Eylül 2014 Sayı 1 Bu sayıda: Temizlik 1 2 Temizlik 2 3 Temizlik 3 4 Teknik 5 Peyzaj 6 Değerli Starland Sitesi Sakinleri, 1 Eylül 2014 tarihinden itibaren Site Müdürü görevini üstlenmiş

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

AMASYA İLİ GÖYNÜCEK İLÇESİ MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİ VE ÇOCUKLARINA YÖNELİK PROJE ( I. ETAP )

AMASYA İLİ GÖYNÜCEK İLÇESİ MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİ VE ÇOCUKLARINA YÖNELİK PROJE ( I. ETAP ) AMASYA İLİ GÖYNÜCEK İLÇESİ MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİ VE ÇOCUKLARINA YÖNELİK PROJE ( I. ETAP ) 1- PROJENİN ADI : Kardeşliğimiz Mevsimlik Değil, Ömürlük Olsun Projesi 2-PROJENİN TANIMI : Yurdumuzun özelliklede

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları

8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları 8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları Bölgemiz çevre tanzimi ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 2008 yılı içerisinde toplam 7.500 ağaç, 50.000 adet çalı grubu bitki dikilmiştir. 8.1. Bitkisel

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 167 168 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

Gelir getiren çalışmalarımız:

Gelir getiren çalışmalarımız: YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 05/10/2016-04/10/2017 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü. Sosyal Faaliyet Kulüpleri Projesi

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü. Sosyal Faaliyet Kulüpleri Projesi MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü Sosyal Faaliyet Kulüpleri Projesi Proje Sorumlusu: Büşra YILMAZ İletişim: 0324 533 3435 (Eğitim Şube Müdürlüğü)

Detaylı

2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI

2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI 2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI EK-1 2017 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ Etkinliğin adı Tarih Yapılan eğitim etkinliği ile ilgili kısa öz değerlendirme

Detaylı

İAOSB İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

İAOSB İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İAOSB İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Organize Sanayi Bölgelerinde Su ve Atıksu Yönetimi İAOSB Örneği Muammer KARADAŞ Çevre Y. Mühendisi Bölge Müdür Yardımcısı Yönetim İlk Genel Kurul 2003 yılında

Detaylı

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ Bodrum Çarşı Esnaf temsilcileri, turizmine katkıları nedeniyle Global Port Bodrum yetkililerini ziyaret ederek teşekkür ettiler. Esnaf temsilcileri,

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

İHLAS EV ALETLERİ FABRİKASINDA YALIN ÜRETİM VE KAİZEN UYGULAMALARI

İHLAS EV ALETLERİ FABRİKASINDA YALIN ÜRETİM VE KAİZEN UYGULAMALARI İstanbul, 2012 İHLAS EV ALETLERİ FABRİKASINDA YALIN ÜRETİM VE KAİZEN UYGULAMALARI 14 yıldır farklı ülkelerde ve farklı sektörlerde birçok firmada Yalın Üretim ve Kaizen Uygulamaları yapmış bir uzman olarak,

Detaylı

T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI Orman Genel Müdürlüğü Dinar Orman İşletme Müdürlüğü

T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI Orman Genel Müdürlüğü Dinar Orman İşletme Müdürlüğü T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI Orman Genel Müdürlüğü Dinar Orman İşletme Müdürlüğü TOPLUM YARARINA ÇALIŞMA PROGRAMI DİNAR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ MERA ISLAHI, REHABİLİTASYON, ÇEVRE TEMİZLİĞİ ve KÜLTÜR

Detaylı

Antalya Kepez 1 Mart 9 Adet Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi (1 adedi baraj, 3 adedi içme suyu tesisi, 5 adedi taşkın koruma tesisi)

Antalya Kepez 1 Mart 9 Adet Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi (1 adedi baraj, 3 adedi içme suyu tesisi, 5 adedi taşkın koruma tesisi) Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım, Antalya Kepez 1 Mart 9 Adet Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi (1 adedi baraj, 3 adedi içme

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

KAYMAKAMA ve GAZETECİLERE SALDIRDILAR

KAYMAKAMA ve GAZETECİLERE SALDIRDILAR KAYMAKAMA ve GAZETECİLERE SALDIRDILAR Bodrum Gümüşlükte olaysız ve şenlik gibi yapılan sembolik tabela dikimini yapan Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ikinci durağı Kadıkalesi Ormancılar Sitesinde

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

28.08.2012 DATÇA-AKTUR. Sevgili Akturlular

28.08.2012 DATÇA-AKTUR. Sevgili Akturlular 28.08.2012 DATÇA-AKTUR Sevgili Akturlular 31 Ağustos 2012 Genel Kurulunda sizlere veda edeceğim.ekteki belgede son 4 yılı özetledim. Bir konuyu bir kez daha vurgulamak istiyorum ; Sitemizde bir grup sürekli

Detaylı

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum.

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Merhaba; Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Özyurtlar yaklaşık 25 yıldır bu bölgede birçok

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

Uygulamalı tatbikata geçmeden önce Koruma Şube Müdürü tarafından kullanılacak bu aparatlar ile ilgili bilgi verildi.

Uygulamalı tatbikata geçmeden önce Koruma Şube Müdürü tarafından kullanılacak bu aparatlar ile ilgili bilgi verildi. Her Şey Bir Ağaç Daha Fazla Kurtarabilmek İçin 06.07.2011 00:00 Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü gelecek nesillere bırakmak üzere emanet aldığı ormanları korumak için var gücü ile çalışırken, olası orman

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu Bilge kentin yeni sesi SAYI: 17 MAYIS 2013 Etkinlik ÖZEL SAYI BEYOĞLU BELEDİYESİ NİN AYLIK ÜCRETSİZ YAYINIDIR www.beyoglu.bel.tr 444 0 160 Önemli icraat ve etkinliklerimiz ilçemizin dört bir yanında start

Detaylı

Bin TL yatırım yaptı.

Bin TL yatırım yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 2014-2015 Yılında Muğla ya 247 Milyon 454 Bin TL yatırım yaptı. 2016 Yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 410 Milyon 218 Bin TL yatırım yapacak. 2 FEN İŞLERİ

Detaylı

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü İstanbul İli

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü İstanbul İli T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü İstanbul İli İbrahim ÇİFTÇİ Bölge Müdürü 1 2 KURULUŞ VE SINIRLARI 5 Adet İşletme Müdürlüğüne bağlı; 26 Adet Orman

Detaylı

ARTUNSAFİR. yaşamın prestiji

ARTUNSAFİR. yaşamın prestiji ARTUNSAFİR yaşamın prestiji ARTUNSAFİR yaşamın prestiji Bu katalogda yer alan görseller, metinler ve planlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Artun İnşaat gerekli gördüğü hallerde değişiklik yapma hakkını

Detaylı

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH TOYA MODA SİTESİ 2017 HAZİRAN AYI YÖNETİM HİZMETLERİ 1. SİTE TANITIMI VE ORGANİZASON ŞEMASI İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesi, Tevfikbey Mahallesi 20 Temmuz Caddesi No:33 adres

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART 2017 31 MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir

Detaylı

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle Bilişim Sektörünün değerli çalışanları, sektörümüze katkı sağlayan bilişim dostları, Bilindiği üzere Türkiye Bilişim Derneği, Bilişim Sektörünün gelişmesi amacıyla tam 40 yıldır çalışmalarına aralıksız

Detaylı

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Bir yaz çok şey değiştirir! Günümüzde 35 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Ocak ayında yaptığımız etkinliklerimizle çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını baz alarak planladık ve uyguladık. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemini siz değerli

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

* Kuruluşunuzun Adı. 1) STK ya İLİŞKİN BİLGİLER 2) 1. BAĞLANTI KİŞİSİNE İLİŞKİN BİLGİLER. Page 1

* Kuruluşunuzun Adı. 1) STK ya İLİŞKİN BİLGİLER 2) 1. BAĞLANTI KİŞİSİNE İLİŞKİN BİLGİLER. Page 1 1. Hayata Destek Derneği (HDD), Mahalle Afet Gönüllüleri Vakfı (MAG), Mavi Kalem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MK) bir araya gelerek Sivil Toplum Afet Platformunu (SİTAP) kurmak üzere çalışmalara

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :459 KARAR 459: Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK TUNÇ, Aytül TOKGÖZLÜ ve Ali Haydar YILDIRIM ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :460

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 40. KARADENİZ ODA BAŞKANLARI TOPLANTISI ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI EV SAHİPLİĞİNDE 29-30 HAZİRAN TARİHLERİNDE ORDU DA YAPILDI. Ordu'da düzenlenen ve mesleki

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2 6 Mayıs 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 28992 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2014 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

Afetlerde Gönüllü Katılım ve Mahalle Afet Gönüllüleri

Afetlerde Gönüllü Katılım ve Mahalle Afet Gönüllüleri Afetlerde Gönüllü Katılım ve Mahalle Afet Gönüllüleri Bahri SOYYİĞİT Kocaeli Mahalle Afet Gönüllüleri Dernek Başkanı Nisan 2014 İçerik Gönüllü katılım Yerel gönüllü yapılanmalar Mahalle Afet Gönüllüleri

Detaylı

Çöpler mutlaka çöp torbası içinde ağızları bağlı ve muhafazalı şekilde en geç saat 21:00 e kadar çöp konteynerlerine konulmalıdır.

Çöpler mutlaka çöp torbası içinde ağızları bağlı ve muhafazalı şekilde en geç saat 21:00 e kadar çöp konteynerlerine konulmalıdır. Doğalkent Sitesi 2 Ağustos 2015 Sayın Malik, 16 Temmuz 2015 tarihli yazımız ile duyurulduğu üzere, 8 Ağustos Cumartesi saat 16:00 da yapılacak olan Olağan Genel Kurula sunulmak üzere hazırlanan, 1 Ağustos

Detaylı

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır.

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. 16-366 Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. İlgili Genelge Ekte Bilgilerinize Sunulmuştur. G E N E L G E 16-366 Ek Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 2006 Yılı Yapı Yaklaşık

Detaylı

Altınordu Bodrum Futbol Okulu yaz programı başlıyor

Altınordu Bodrum Futbol Okulu yaz programı başlıyor Altınordu Bodrum Futbol Okulu yaz programı başlıyor Altınordu Bodrum Futbol Okulu yaz programı başlıyor. Alt yapıya verdiği önemle tanınan Altınordu Futbol Kulubu nun Bodrum futbol okulu yaz programı başlıyor.

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Kadikalesi: Muhteşem deniz manzaralı, sonsuzluk havuzlu, eşyalı modern villa

Kadikalesi: Muhteşem deniz manzaralı, sonsuzluk havuzlu, eşyalı modern villa Kadikalesi: Muhteşem deniz manzaralı, sonsuzluk havuzlu, eşyalı modern villa Ev tipi: Villa Kat Sayisi: 2 Komisyon vardır: hayır Komisyon oranı: 0% Mutfak: Mutfak Mobilyası, Açik Banyo: Dus, Pencere Yatak

Detaylı

T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI

T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI Prof.Dr.Hasan AKAN Dekan V. Dekanlık ataması 1 Temmuz 2016 15 Temmuz olayları nedeniyle istifa 27 Temmuz da yeniden

Detaylı

MAVİ BAYRAK BAŞVURU PROSEDÜRÜ VE DOSYALARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

MAVİ BAYRAK BAŞVURU PROSEDÜRÜ VE DOSYALARIN DEĞERLENDİRİLMESİ MAVİ BAYRAK BAŞVURU PROSEDÜRÜ VE DOSYALARIN DEĞERLENDİRİLMESİ GÜLŞEN NARİN Mavi Bayrak Ulusal Koordinatör Yardımcısı 5.Plaj Mavi Bayrak Temsilcisi Eğitimi 06-07 Nisan 2017 -ANTALYA 1 KAPSAM 1. Adayların

Detaylı

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ İÇİNDEKİLER: 1. ÜRÜN TANIMI 2. UYGULAMA YÖNTEMİ 3. ÜRÜN DOKULARI 4. ÜRÜN RENKLERİ 5. AKUSTIK SES SÖNÜMLEME PERFORMANSI 6. UYGULAMA KALINLIKLARI 7. SONASPRAY

Detaylı