TRİNOKÜLER BAŞLIKLI MOTORİZE FLORESAN MİKROSKOP SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ. 1. Mikroskop Sonsuza Düzeltmeli Optik Sisteme sahip olmalıdır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TRİNOKÜLER BAŞLIKLI MOTORİZE FLORESAN MİKROSKOP SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ. 1. Mikroskop Sonsuza Düzeltmeli Optik Sisteme sahip olmalıdır."

Transkript

1 TRİNOKÜLER BAŞLIKLI MOTORİZE FLORESAN MİKROSKOP SİSTEMİ 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Mikroskop Sonsuza Düzeltmeli Optik Sisteme sahip olmalıdır. 2. Mikroskop geliştirilebilir özellikte olmalıdır. İstenildiğinde gerekli ekipmanlar bağlanarak DIC, Faz kontrast, karanlık alan, polarize çalışmalar yapılabilmelidir. 3. Mikroskop gövdesi sağlam ve stabil yapıda upright tipte, güç ünitesi cihaz dışında ve izole edilmiş olmalıdır, açma kapama ve parlaklık ayarını sağlayan anahtar mikroskop üzerinde bulunmalıdır. 4. Mikroskop gövdesi motorize olmalıdır. Mikroskobun gövdesi üzerinde veya harici olarak da kullanılabilen renkli TFT dokunmatik ekran bulunmalıdır. Dokunmatik ekran üzerinden aşağıda belirtilen işlemler gerçekleştirilebilmelidir. a. Dokunmatik ekran üzerinden mikroskobun objektifleri, kullanılan floresan filtreler, kullanılan aydınlatma tekniği ekranda gösterilmelidir. b. Dokunmatik ekran üzerinden mikroskobun objektifleri, kullanılan floresan filtreler, kullanılan aydınlatma tekniği değiştirilebilmelidir. c. Mikroskop üzerindeki kısayol tuşları dokunmatik ekran üzerinden konfigüre edilebilmelidir. d. Mikroskopta kullanılan objektif ve aydınlatma tekniğine göre ışığı ayarlayabilen Akıllı Işık Yöneticisi dokunmatik ekran üzerinden kontrol edilebilmelidir. e. Işık yolunda okülere ve kameraya giden ışık miktarları dokunmatik ekran üzerinden ayarlanabilmelidir. f. Objektifler değiştiğinde fokus düzleminin değişmemesi için parfokalite ayarlaması dokunmatik ekran üzerinden yapılabilmelidir. g. Preparat değişimi yapılırken tablanın otomatik olarak aşağı inip sonra tekrar aynı fokus düzlemine gelmesi dokunmatik ekran üzerinden tek ikona dokunarak yapılabilmelidir. h. Mikroskopta kullanıcının istediği anda dokunmatik ekran üzerinden tek ikona dokunarak en uygun görüntüyü elde edebilmelidir. i. Mikroskop üzerindeki floresan ve aydınlık alan shutterları dokunmatik ekran üzerinden kontrol edilebilmelidir. j. Objektif değiştirici motoru dokunmatik ekran üzerinden devre dışı bırakılabilmelidir.

2 2 5. Mikroskobun ergonomik özelliklere sahip trinoküler başlığı bulunmalıdır. Bu ergonomik özellikler kullanıcılara göre farklı şekillerde ayarlamalar yapmaya imkân vermelidir ve çalışma yapan kişiyi mikroskop başında en az efor sarf edecek konumda çalışmasına yardımcı olmalıdır. Buna göre ; İleri geri hareket: Başlık bulunduğu konumdan ileri ve geri hareket ettirilebilmelidir. Körük hareketi: Başlık bulunduğu konumdan daha yukarı bir seviyeye yükseltilebilmelidir ve oradan aşağı doğru hareket edebilmelidir. 6. Mikroskobun 6 objektif yuvalı, motorize kontrollü objektifler manuel veya motorize olarak değiştirildiğinde bilgisayar sistemi tarafından otomatik olarak algılanarak ışık ayarı, ölçüm kalibrasyonunu, fokus ve netlik ayarını otomatik olarak kullanılan objektife göre ayarlamalıdır. Objektifler bilyalı yataklar üzerinden sonsuz dönüşlü, her objektif yuvası stoperli revolveri bulunmalıdır. Objektif revolveri DIC uyumlu olmalıdır. 7. Mikroskop, ihtiyaç duyulduğunda 7 (yedi) adet objektif tutabilen motorize objektif revolveri takılabilme özelliğinde olmalıdır. 8. Mikroskobun aşağıda özellikleri belirtilen objektifleri bulunmalıdır. Objektifler; aydınlık alan, Floresan, DIC gibi görüntü tekniklerinin tümünde maksimum performansı verebilecek tarzda olmalıdır. Objektiflerin N.A. (numerik aralık) değerleri aşağıda belirtilen değerlerde olmalıdır. N.A. (en az) W.D. (en az) Plan Akromat veya S. Apokromat 1.25X veya 2X mm Plan S. Apokromat 4X veya 5X mm Plan S. Apokromat 10X mm Plan S. Apokromat 20X mm Plan S. Apokromat 40X mm Plan S. Apokromat 63X(yağlı) veya 60X(yağlı) mm Plan S. Apokromat 100X(yağlı) mm 9. Mikroskobun 1 çift süper geniş saha 10X değerinde okülerleri olmalıdır. Bu okülerlerin görüş alanı en az 23 mm olmalıdır. 10. Mikroskopta objektiflerin objeye çarpma ve deformasyonunu önlemek için obje tablası TFT ekran üzerinden üst limiti her objektif için ayrı ayrı belirlenip kilitlenebilmelidir.

3 Dokunmatik ekran üzerinden her objektif için fokus hareket hızı en az on farklı hız kademesinden seçilebilmelidir Mikroskobun, gelişmiş görüntü analizi yapabilmek için kullanılan x-y eksenlerinde motorize hareket edebilen aynı anda 2 adet numune tutan x ekseninde 75 mm ve y ekseninde 50 mm hareket eden motorize kontrollü tablası bulunmalıdır. 12. Mikroskopta Numerik açıklık değeri 0.90 olan motorize özellikte, en az 8 pozisyonlu: 3 adet faz kontrast için, 3 adet DIC için bir adet karanlık alan ve bir adet aydınlık alan pozisyonlu, DIC uyumlu kondanser bulunmalıdır. Kondanser yüksekliği ayrı ayrı düğmeler ile ayarlanabilmelidir. Kondanser motorize olarak diyafram açıklığını ve kontrast tekniğini kontrol edebilmelidir. 13. Mikroskopta 10X, 20X, 40X, 63X (veya 60X) objektifler için DIC slider lar verilmelidir. 14. DIC aydınlatma için gerekli polarizör, analizör ve kondansör içi lensler verilmelidir. 15. Mikroskop'ta kaba ve hassas fokuslama motorize olarak TFT ekran üzerinden ve aynı zamanda PC üzerinden yapılabilmelidir. Gövdenin her iki yanından manuel olarak da ayarlanabilmeli, hassas fokuslama mikroskop gövdesi içerisinde bulunan fokus ünitesiyle en fazla 10 (on) nanometre aralıklarla yapılabilmelidir. 16. Mikroskopta aydınlatma için 1 adet 100 Watt gücünde halojen lamba ve 1 adet eşdeğeri LED verilmelidir. Her iki aydınlatma sistemi de mikroskoba kolayca entegre edilebilmelidir. Halojen lambanın kolektör ve merkezleme ayarı lamba yuvası üzerinden yapılabilmelidir. 17. Mikroskopla birlikte farklı yoğunluklarda ışık geçmesine izin veren nötral yoğunluk filtreleri verilmelidir. 18. Mikroskop gövdesi üzerinde gerçek renkte gözlem yapılabilmesi için halojen lambanın filaman sıcaklığını 3200K değerine çıkarabilecek butonu olmalıdır veya auto exposure butonu olmalıdır. 19. Mikroskopla birlikte numunenin gerçek renkte görünmesini sağlayan konversiyon filtre verilmelidir. 20. Mikroskop ile birlikte aşağıda özellikleri verilen APOKROMAT lensli lamba yuvasına sahip floresan ataçman verilmektedir. Floresan ataşman aynı anda 10 (on) adet floresan filtre alabilmelidir. Floresan filtre tareti motorize kontrollü olup dijital kontrol ekranı ve bilgisayar ekranı

4 4 üzerinden kontrol edilebilmelidir. Aydınlatma 2000 saat ömürlü 120 W gücünde metal halide lamba ile sağlanmalıdır. Ataçmanda hangi küp ile çalışıldığının dışarıdan belli olması için taret üzerinde küp numaraları ve isimlerinin olduğu numaralandırma sistemi olmalıdır. Ataçman, aşağıdaki boyalara uygun floresan filtre küpleri ile birlikte verilmelidir. Floresan lamba sistemiyle beraber filtre taretine takılabilecek aşağıdaki dalga boyu özelliklerini sağlayan beş adet filtre verilmelidir. a) DAPI Excitation b) FITC / GFP Excitation c) Texas RED Excitation d) Rhodamine e) Triple 21. Cihazla birlikte trinoküler başlığa bağlı, CCD tipte, Peltier soğutmalı, Firewire bağlantılı, mikroskop ve yazılım ile aynı marka olan ve mikroskop için özel üretilmiş kapalı kutu tipte; aşağıdaki özelliklere sahip sayısal kamera verilmelidir. Verilecek kamera ile birlikte, 0,63X büyütme değerine sahip lensli C-mount adaptör verilmelidir. a. Kamera çözünürlüğü en az 13 milyon piksel olmalıdır. b. Sensör 400nm ile 700nm arasındaki spektrumu algılayabilmelidir. c. Kamera istendiği durumda mikro tarama yaparak çözünürlüğü yüksek kalitede sunabilmelidir. d. Pozlama süresi 1ms (milisaniye) ile 60sn (saniye) arasında olmalıdır. e. En az 42 bit (3x14bit) renk derinliği olmalıdır. f. Kamera en az yavaş modda 12 frame/s, normal modda 15 frame/s ve hızlı modda 27 frame/s görüntü aktarım hızına sahip olmalıdır. g. Piksel boyu en az 4.40 µm X 4.40 µm olmalıdır. h. En az 400 Mbitlik firewire çıkışlı olmalıdır. i. Kamera peltier soğutma sistemli olmalıdır. 22. Mikroskopla birlikte veri tabanı yazılımı ve aşağıdaki görüntü işleme modülleri verilmelidir. a. Ölçüm modülü b. Otomatik x-y Tarama Modülü c. Çok-kanal Fluoresan

5 d. Tabla Adresleme Modülü e. Automeasure Otomatik ölçüm modülü f. Z Stack g. Deconvolution h. Time Lapse Sistemle birlikte aşağıdaki özelliklerde lisanslı görüntü analiz programı verilmelidir. a. Yazılım MS Windows XP versiyonunda çalışmalıdır. b. Yazılım kamera yardımıyla görüntüyü gerçek ve eş zamanlı alabilmelidir. c. Kamera ile alınan görüntü üzerinde aşağıdaki ayarlamalar yapılabilmelidir. Brightness (Aydınlık), Contrast (Kontrast), Gamma, Color Balance (Renk dengesi), Saturasyon, Shading (Gölge), Hue, Lightness, Sharpness (Keskinlik), Orthoview (Görüntü Döndürme), Shift (Görüntü Kaydırma), Smooth (Görüntü Düzeltme Gauss, Sigma). d. Alınan görüntü üzerine not yazılabilmeli, işaretleme yapılabilmeli, herhangi bir parçanın çevresi çizilebilmelidir. e. Farklı aydınlatma şekilleri (DIC, polarizasyon) ile çalışmalara uygun olmalıdır. Fotoğraf, negatif, masaüstü tarayıcı, dijital kamera, video recorder, slayt, radyograf, numuneden direkt görüntü; elektron mikroskop, konfokal mikroskoplardan elde edilen görüntülerin ölçümünde kullanılabilmelidir. f. Ölçüm programıyla aşağıdaki tipte ölçümler otomatik yapmalıdır. Draw Area (alan ölçümü) Draw Line (çizgisel ölçüm) Distance (vektörel ölçüm) Rectangle (dörtgensel ölçüm) Read Gray (grilik seviyesi okuma) g. Multichannel Fluoresan: Çok kanallı floresan modülü kullanılarak farklı floresan kanallar üzerindeki görüntüler otomatik olarak alınıp üst üste bindirilebilmelidir. h. Otomatik x-y Tarama Modülü: Motorize Tabla x-y ekseninde otomatik olarak tarama yapabilmelidir. i. Tabla Adresleme Modülü: Tabla üzerinde belli noktalar belirlenip bu noktalar, kaydedilerek daha sonra istenilen noktalara gidilebilmelidir.

6 6 j. Automeasure: Otomatik ölçüm programları hazırlanarak istenilen alanlarda otomatik hücre sayımı, otomatik alan ayrımı ve hesabı yapabilmelidir. k. Z Stack: Z ekseninde 3 boyutlu tarama modülü l. Deconvolution: Farklı deconvolution algoritmaları kullanarak görüntü üzerinde farklı kesitten gelen floresan sinyaller giderilebilmelidir. m. Time Lapse: Farklı zaman aralıklarındaki görüntüler belirlenen sayıda kaydedilebilmelidir. n. Yazılım kullanıcıya pulldown menü kolaylığı yanında analiz esnasında sık kullanılan seçenekleri toolbox olarak sunmalıdır. Çalışma penceresi kullanıcının istediği çözünürlüğe göre ayarlanabilmelidir. o. Bilgisayar ortamına alınan görüntüleri hızlı bir şekilde arşivleyebilmeli ve görüntüye ait dökümantasyon (resim ve metin) tutabilmelidir. p. Sistem kullanıcının kendi kayıtlarına ulaşabilmesi için kendi klasör hiyerarşisi altında klasör yapılanmasına ve programın kayıt formatında depolanmasına izin vermelidir. q. Yazılım ait olduğu firmanın en güncel haliyle piyasaya sürdüğü versiyon olmalıdır. 24. Mikroskop ve kamera sistemiyle beraber aşağıda özellikleri belirtilen bilgisayar sistemi verilmelidir. CPU Teknolojisi i5 olmalıdır. CPU Hızı en az 2.6 GHz olmalıdır. CPU Bus Hızı 800 MHz olmalıdır. En az DDR 8 GB RAM olmalıdır. RAM Bus Hızı 667Mz olmalıdır. HD Kapasite en az 320 Gb ve 7200 Rpm olmalıdır. 2 Gb ekran kartı olmalıdır. LCD Monitör Ekran Boyu 30 (inch) olmalıdır. Optik Sürücü DVD±RW olmalıdır. İşletim Sistemi Windows XP veya 7 olmalıdır. Türkçe Klavye - Optik Mouse bulunmalıdır. 25. Cihaz 220 V/50 Hz ile çalışmalıdır.

7 7 Diğer Şartlar 1. Tüm cihazlar, fabrikasyon ve montaj hatalarına karşı 2 yıl ücretsiz, müteakip 10 yıl ücretli yedek parça, bakım ve onarım garantili olmalı, bu durum temsilci firma tarafından belgelendirilmelidir. 2. Teklif veren, üretici firmanın Türkiye Temsilcisi olduğunu ve TSE onaylı Teknik Servis Hizmet Yeterliliğini belgelemelidir. 3. Cihazın üretici firmasının ISO, cihazın ise CE kalite sertifikası olmalıdır. 4. Cihaz demo amacıyla bile olsa hiçbir şekilde kullanılmamış olmalı ve orijinal fabrika ambalajında teslim edilmelidir. 5. Kabul ve muayenede oluşabilecek kaza ve hasardan satıcı firma sorumludur. 6. Firmalar teklif ettikleri cihazın özellikleri hususunda orijinal katalogları üzerinde Teknik şartnameye Madde Madde cevap vermelidirler.

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLİ TRİNOKÜLER MASTER MİKROSKOP VE ÖĞRENCİ MİKROSKOPLARI TEKNİK ŞARTNAMELERİ

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLİ TRİNOKÜLER MASTER MİKROSKOP VE ÖĞRENCİ MİKROSKOPLARI TEKNİK ŞARTNAMELERİ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLİ TRİNOKÜLER MASTER MİKROSKOP VE ÖĞRENCİ MİKROSKOPLARI TEKNİK ŞARTNAMELERİ Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrenci laboratuvarına 50 adet binoküler

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSDN014 Elektron Hızlandırıcısı ve Işınım Tesisi (TARLA) Project Grand No: 2006K 120470 Alımın Adı: Optik mikroskop alımı şartnamesi Doküman

Detaylı

Uludağ Üniversitesi Mikroskopi Çalıştayı. 9 Aralık Optik Bilgisi ve Mikroskop

Uludağ Üniversitesi Mikroskopi Çalıştayı. 9 Aralık Optik Bilgisi ve Mikroskop Uludağ Üniversitesi Mikroskopi Çalıştayı 9 Aralık 2017 Optik Bilgisi ve Mikroskop Mikroskop ; 1590 lı yıllarda Hollandalı gözlükçü Zaccharias Janssen in buluşudur. 1655 İngiliz Robert Hooke ilk birleşik

Detaylı

DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz, Lazer-Doppler Akımölçme (Flowmetre) yöntemi ile çalışmalıdır. 2. Cihaz, Mikro vasküler alanda kan akımı saptanması amacına uygun tasarlanmış olmalıdır. 3. Deney

Detaylı

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Mikropipetler sürekli piston vuruşlu ve ayarlanabilir hacimli olmalıdır. 2.Mikropipetler elektronik ve renkli ekrana

Detaylı

T.C. KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ KİT-ARGEM. Sayfa 1 / 24

T.C. KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ KİT-ARGEM. Sayfa 1 / 24 Sayfa 1 / 24 DİĞER HUSULAR Bu dokümanda teknik özellikleri detaylı olarak sunulan tüm cihazlar için aksi belirtilmedikçe aşağıdaki genel hususlar geçerli olacaktır. Genel Hususlar 1. Cihazlar imalat ve

Detaylı

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5)

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) 1. Dizüstü Bilgisayar en az Intel Core i5 2,3 GHz hızında işlemcisi olmalıdır. 2. Dizüstü bilgisayarın 4 GB DDR3 1333 MHz belleğe sahip olmalıdır. 3. Dizüstü bilgisayar ekran kartının

Detaylı

o n d o k i m m a y is ı.nsüvi.irsrnssi Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı

o n d o k i m m a y is ı.nsüvi.irsrnssi Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı o n d o k i m m a y is ı.nsüvi.irsrnssi Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 5 9 7 12 4 8 6-9 3 4.0 1.03-E. 11667 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı 22/0 5/2018 i l g il i m a k a m a Üniversitemiz Bilimsel

Detaylı

KEMİLÜMİNESANS JEL DOKÜMANTASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KEMİLÜMİNESANS JEL DOKÜMANTASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 KEMİLÜMİNESANS JEL DOKÜMANTASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (1) Sistemin Genel Teknik Özellikleri: 1. Cihaz western blotlama, nükleik asit tayini, 2-D jel elektroforezi, DIGE ve dot-blot uygulamalarında

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın alınacak

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

2. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BİRİMİ LABORATUARLARI Metalografi ve Mikrosertlik Laboratuarı Alet Listesi. Struers Labotom-3 Numune Kesme Makinesi

2. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BİRİMİ LABORATUARLARI Metalografi ve Mikrosertlik Laboratuarı Alet Listesi. Struers Labotom-3 Numune Kesme Makinesi 2. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BİRİMİ LABORATUARLARI Metalografi ve Mikrosertlik Laboratuarı Alet Listesi Struers Labotom-3 Numune Kesme Makinesi Cihaz masa üstü tipte çalışma bankosu üzerine konabilecek yapıdadır

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI IP 5 4 < DUO LED CC DUO LED X1 DUO LED X2 DUO LED X3 S.K.: 22.1001 S.K.: 22.1002

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/0/202 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 202493 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/0/202 TARİHİ, SAAT

Detaylı

Mikroskop Ansiklopedisi Patoloji Laboratuvarını kurduk

Mikroskop Ansiklopedisi Patoloji Laboratuvarını kurduk Patoloji laboratuvarını kurduk: (Daha) Đyi bir kesit ve yayma için i in ne yapmalıyız? 8-99 Mayıs s 2010, ĐZMĐR Bu sunumda yer alan resimler yazarın n izni olmadan kullanılamaz. lamaz. Mikroskop Ansiklopedisi

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ 2 KOMİTESİ MİKROSKOP ÇEŞİTLERİ ÇALIŞMA PRENSİPLERİ. Doç.Dr. Engin DEVECİ MİKROSKOP KULLANIMI

DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ 2 KOMİTESİ MİKROSKOP ÇEŞİTLERİ ÇALIŞMA PRENSİPLERİ. Doç.Dr. Engin DEVECİ MİKROSKOP KULLANIMI DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ 2 KOMİTESİ MİKROSKOP ÇEŞİTLERİ ÇALIŞMA PRENSİPLERİ Doç.Dr. Engin DEVECİ MİKROSKOP KULLANIMI Histoloji: Dokuların yapısını inceleyen bilim dalı olduğu

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet)

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) 1) İşlemci : En az 2.3 GHz 6 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip, Intel Core i7 işlemci (3.5 GHz'e kadar Turbo Boost) olmadır. 2) Ram : En az 16 GB 1600 MHz DDR3L

Detaylı

LABORATUVAR MİKROMOTORU

LABORATUVAR MİKROMOTORU 3.000-35.000 LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Mikromotor çekirdeksiz yapıda olmalıdır. 2. Piyasemen dönme hızı 3.000-35.000 devir/dakika olmalıdır 3. Mikromotor sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.24468 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı 28/12/2015 İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

KEMİLÜMİNESANS JEL DOKÜMANTASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KEMİLÜMİNESANS JEL DOKÜMANTASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 KEMİLÜMİNESANS JEL DOKÜMANTASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (1) Sistemin Genel Teknik Özellikleri: 1. Cihaz western blotlama, nükleik asit tayini, 2-D jel elektroforezi, DIGE ve dot-blot uygulamalarında

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FORMU

TEKNİK ŞARTNAME FORMU BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - a) Masaüstü Bilgisayar 36 Adet 1. Intel Core i5-4.nesil ve işlemci hızı 2.6 Ghz veya üzeri olmalıdır. 2. İşlemci Önbelleği en az 3Mb olmalıdır.

Detaylı

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ŞARTNAMESİ

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ŞARTNAMESİ Marka : TAKARA BELMONT Geçerlilik Tarih : 20/06/2008 Model : BELRAY RÖNTGEN CIHAZI Toplam Sayfa : 1 1. Cihaz diş hekimliğinde kullanılmak üzere tasarlanmış olmalıdır. 2. Mobil veya duvara monte edilebilir

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI DL-62CM Kola Bağlı Monitör S.K.: 22.1107 DL-6A DL-6D DL-62A DL-62D DL-662A DL-662D

Detaylı

MHVD 1000 IS GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLİ MULTİ FONKSİYON OTOMATİK TARET DİJİTAL MİCROVİCKERS SERTLİK ÖLÇME CİHAZI

MHVD 1000 IS GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLİ MULTİ FONKSİYON OTOMATİK TARET DİJİTAL MİCROVİCKERS SERTLİK ÖLÇME CİHAZI MHVD 1000 IS GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLİ MULTİ FONKSİYON OTOMATİK TARET DİJİTAL MİCROVİCKERS SERTLİK ÖLÇME CİHAZI OMRON ENCODER (JAPON) DİJİTAL MİKROMETRE MERCEK OTOMATİK TARET SİSTEMİ 6 İNÇ DİJİTAL FONKSİONEL

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 005 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491

Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491 Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491 Bu belge, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununa göre Güvenli Elektronik İmza ile imzalanmıştır. Evrak sorgulaması http://ebys.gop.edu.tr/envision/validate_doc.aspx?v=bek44ht6

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4

Detaylı

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ VESTEL VIDEOWALL VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ Vestel Videowall ile ister ekranları birleştirerek aynı anda birden fazla yayını izleyin, ister tek bir yayını yüksek

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [SpectroDens] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

FULL HD LAPAROSKOPİ CERRAHİ SİSTEM TEKNİK ŞARTNAMESİ

FULL HD LAPAROSKOPİ CERRAHİ SİSTEM TEKNİK ŞARTNAMESİ FULL HD LAPAROSKOPİ CERRAHİ SİSTEM TEKNİK ŞARTNAMESİ SİSTEMİN TANIMI : Sistem başlıca laparoskopik operasyonlar olmak üzere endoskopik cerrahi uygulamaları için uygun olmalıdır. Sistemi oluşturan parçalar

Detaylı

Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında olmalıdır.

Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında olmalıdır. EK-1 DİJİTAL SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ : Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında Teklif edilen fotokopi makinesi dakikada en az

Detaylı

Genel Bilgiler Aksesuarlar Genel Bilgiler Dış Görünüş Üst Yan Buton fonksiyonları MENU Arka Mod Düğmesi(Çalışma modu)

Genel Bilgiler Aksesuarlar Genel Bilgiler Dış Görünüş Üst Yan Buton fonksiyonları MENU Arka Mod Düğmesi(Çalışma modu) mm+- Aksesuarlar Dijital Fotoğraf Makinası Driver CD & Ulead Yazılımı Hızlı Kullanım Kılavuzu x AA Pil USB Kablo Kılıf El Kayışı Kullanma Kılavuzu Video Kablosu Dış Görünüş Üst Kayıt Butonu Power Butonu

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3 DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı CAT5/CAT6/ DT8

Detaylı

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Sıfıra Yakın Sensör Sapması Sarf Malzeme Yok Hareketli Parça Yok MLSS (Aktif Çamur), RAS (Geri Devir), WAS (Atık Aktif Çamur) Ölçümleri

Detaylı

Tekli Kondensör, Iris diyafram. Opsiyonel Aksesuarlar

Tekli Kondensör, Iris diyafram. Opsiyonel Aksesuarlar 20X-1500X Akromatik objektifler 4/0.10 10/0.25 40/0.65 220V 15W tungsten lamba 1) ler (Işaretli) WF15X H5X 2) Akromatik objektif 100/1.25(Yağlı) 3) Eğitim Başlığı 4) Mekanik hassas B tipi şaryo 5) Soğuk

Detaylı

MİKROSKOP ÇEŞİTLERİ. Doç.Dr.Engin DEVECİ

MİKROSKOP ÇEŞİTLERİ. Doç.Dr.Engin DEVECİ MİKROSKOP ÇEŞİTLERİ Doç.Dr.Engin DEVECİ MİKROSKOP KULLANIMI Histoloji: Dokuların yapısını inceleyen bilim dalı olduğu için kendine özgü teknik ve araçlara gereksinim duyar. Kullanılan araçların en önemlisi

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ $ ^.0 3»^- T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama

Detaylı

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 4 3. GARANTİ

Detaylı

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ 1. Cihazın hacmi Brüt 85 lt Net 55 lt. 2. Cihazın en az 48 cm x52 cmx85 cm ölçülerinde. 3. Cihaz ideal saklama sıcaklığı olan +2/+8 C arasında çalışmalı ve +4 C ye set

Detaylı

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ:

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: A. AMAÇ: BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun değişik birimlerinde ihtiyaç duyulan LCD Video Monitörlerin ve LCD Televizyon

Detaylı

DOKU PERFÜZYON KONTROL SİSTEMİ UYUMLU MODÜLER GÖRÜNTÜLEME PLATFORMU TEKNİK

DOKU PERFÜZYON KONTROL SİSTEMİ UYUMLU MODÜLER GÖRÜNTÜLEME PLATFORMU TEKNİK DOKU PERFÜZYON KONTROL SİSTEMİ UYUMLU MODÜLER GÖRÜNTÜLEME PLATFORMU TEKNİK ŞARTNAM ESİ 1. Doku perfüzyon kontrol sistemi; preop ya da operasyon sırasında dokulara Indocyanine Green (ICG) floresan kontrast

Detaylı

Sayı : 2018/ 96/3-4 11/05/2018 Konu : Teklif Mektubu

Sayı : 2018/ 96/3-4 11/05/2018 Konu : Teklif Mektubu Sayı : 208/ 96/3-4 /05/208 Konu : Teklif Mektubu Ardahan İli Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanlığımızca uygulanmakta olan Üç Adımca Üç Hizmet Projemiz de öngörülmüş olan aşağıda cinsi ve miktarı yazı mal/malzemeler

Detaylı

Teknik Katalog [Pirometre]

Teknik Katalog [Pirometre] Teknik Katalog [Pirometre] [PCE-TC 32] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti.

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti. Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2014 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme sistemleri: Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı Masası Hareketli

Detaylı

İbrahim Halil ÇELİK-Proje Koordinatörü 0535 517 29 39

İbrahim Halil ÇELİK-Proje Koordinatörü 0535 517 29 39 DOĞRUDAN TEMİN İLANI Karakoçan Milli Eğitim Müdürlüğü Elazığ ili SODES Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2015 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi

MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Kalibrasyon Yok Değişen Optik Kapak Yok Sarf Malzeme Yok 5 Yıl Sensör Garantisi Anoksik Bölgelerde Mükemmel Hassasiyet Sıfır Akışlı

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Bilgisayarların, PS2 veya USB arayüzlü, Q Türkçe klavyesi bulunacaktır.

TEKNİK ŞARTNAME. Bilgisayarların, PS2 veya USB arayüzlü, Q Türkçe klavyesi bulunacaktır. TEKNİK ŞARTNAME A) MASA ÜSTÜ BİLGİSAYARLAR (150 ADET) 1) İŞLEMCİ ve CHIPSET Bilgisayarların, merkezi işlemci birimi en az 6 MB akıllı ön bellekli, saat hızı en az 3.2 Ghz, maximum turbo frekansı en az

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /05/20 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 203205 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 7/05/20 TARİHİ, SAAT 4:00

Detaylı

VA2261. Genel Bakış. 22" (21,5" görüntülenebilir) Full HD LED Monitör

VA2261. Genel Bakış. 22 (21,5 görüntülenebilir) Full HD LED Monitör Genel Bakış ViewSonic VA2261 22"" (21,5"" görüntülenebilir) Full HD LED ekranı ve 1920x1080p çözünürlük ve 5MS tepki süresi ile filmler, oyunlar ve diğer uygulamalar için en iyi görüntü performansını sunuyor.

Detaylı

MİKROSKOP ve GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLERİ IMAGIN

MİKROSKOP ve GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLERİ IMAGIN MİKROSKOP ve GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLERİ IMAGIN IMAGIN MESURA 200 Fotoğraf çekme Arşivleme Görüntü geliştirme Kalibrasyon Temel ölçümler Manuel Faz Analizi Fotoğrafa Bilgi Notu Ekleme Excel e direkt veri

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı

Mikroskop ayağı Genellikle ağır ve iyi denge sağlayacak nal şeklinde olup, mikroskobun bütün ağırlığını taşıyan kısmıdır.

Mikroskop ayağı Genellikle ağır ve iyi denge sağlayacak nal şeklinde olup, mikroskobun bütün ağırlığını taşıyan kısmıdır. MİKROSKOP KULLANIM FÖYÜ Bugünkü mikroskobun temellerini 17. asırda Hollandalı Anton Van Leeuwenhoek ve İngiliz Robert Hooke atmışlardır. Oküler Gövde Kolu Hareketli Revolver Kaba Ayar İnce Ayar Alt Kaide

Detaylı

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ....3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.... 4 3. TESLİMAT...

Detaylı

T.C, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

T.C, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ T.C, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.4673 23/02/2016 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik

Toplantı Salonları ve Elektronik Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2015 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme üe e ss sistemleri: e Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü laboratuarında kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımlarının yapılması

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Mikroskop PCE-VM 21

KULLANIM KILAVUZU Mikroskop PCE-VM 21 KULLANIM KILAVUZU Mikroskop PCE-VM 21 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 22/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teslimat İçeriği;... 5 4 Ekran... 5 4.1 Ekran Tuşları...

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 5768 01/04/2010 Konu : Profesyonel Fotoğraf Makinesi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan Profesyonel Fotoğraf Makinesi Alımı için kapalı zarfta teklif almak sureti

Detaylı

Miktar Birim Birim Fiyat Toplam Fiyat (Rakamla)

Miktar Birim Birim Fiyat Toplam Fiyat (Rakamla) BiYO GÜVENLİK KABiNİ İHTİYAÇ LİSTESİ Malın / İşin Adı Miktar Birim Birim Fiyat Toplam Fiyat (Rakamla) 1 1 Biyo Güvenlik Kabini (150 cm) 4 Adet L (Rakam la> CLASS İİ A BİYOGÜVENLİK KABİNİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

Detaylı

DNA Jelleri RNA Jelleri Protein Jelleri. Kemilüminesans Blotlar Koloni Plakaları TLC Plakaları. 1D Jeller 2D Jeller Multipleks Analizler

DNA Jelleri RNA Jelleri Protein Jelleri. Kemilüminesans Blotlar Koloni Plakaları TLC Plakaları. 1D Jeller 2D Jeller Multipleks Analizler DNA Jelleri RNA Jelleri Protein Jelleri Kemilüminesans Blotlar Koloni Plakaları TLC Plakaları 1D Jeller 2D Jeller Multipleks Analizler Yeni Nesil Biyo-Görüntüleme ve Dokümantasyon Sistemleri Karanlık odanın

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYİS ÜNİVERSİTESİ

T.C. ONDOKUZ MAYİS ÜNİVERSİTESİ T.C. ONDOKUZ MAYİS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01,03-E.20736 06/11 2015 Konu ; Yaklaşık Maliyet Fiyatı İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır.

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. OTOMATİK KEPENK POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ A. ÜRETİCİ FİRMA KALİTE BELGELER 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. 2. Panjur üreticisi firmanın

Detaylı

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) AMAÇ Bu şartnamenin amacı, Yeni Haber Stüdyosu (KAE) Görüntü Sistemlerinin temini, kablolaması, montajı, devreye alınması ile test ve eğitim

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR....4 3. TESLİMAT...4,5

Detaylı

NOT: Teslim siiresi maksimum 30 gundiir.

NOT: Teslim siiresi maksimum 30 gundiir. 13.11.2013 tarihinde saat 10.20'da - i.u. Veteriner Fakiiltesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dali ogrenci uygulama laboratuarlarmda uygulama derslerinde kullanilmak iizere 1 adet ara tirma mikroskobu

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4 4. MUAYENE.....4

Detaylı

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Olağanüstü verimlilik özellikleriyle panoramik bir görünüm. 2560 x 1080 Tam HD, çok yönlü bağlantı ve ileri düzey verimlilik özelliklerine sahip

Detaylı

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi 2K701 / 7 MİTÖR KULLANIM KILAVUZU Monitör Kapı Aç Dahili Arama Hakkında Ayarlar 2K701 / 7 Daire İçi Monitör (Dokunmatik Buton) Lütfen Ürünü Kullanmadan Önce Bu Kılavuzu

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES BİR FOTOĞRAF KARESİYLE BAŞLADI HERŞEY Projesi kapsamında Fotoğraf Makinası Alımına İlişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan

Detaylı

I. Histoloji nedir? II. Niçin Histoloji öğreniyoruz? III. Histolojik inceleme nasıl yapılır?

I. Histoloji nedir? II. Niçin Histoloji öğreniyoruz? III. Histolojik inceleme nasıl yapılır? Histolojiye Giriş I. Histoloji nedir? II. Niçin Histoloji öğreniyoruz? III. Histolojik inceleme nasıl yapılır? Histology (Eski Yunanca,Grekçe ): /histo- doku /logia- bilim Histoloji DOKU BİLİMİ demektir

Detaylı

IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik

IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik özelliklerini, kontrolünü ve diğer hususlarla ilgili

Detaylı

İnşaat Kamerası. Brinno BCC200 Brinno Inc. All rights reserved. 1

İnşaat Kamerası. Brinno BCC200 Brinno Inc. All rights reserved. 1 İnşaat Kamerası Brinno BCC200 Set @2016 Brinno Inc. All rights reserved. 1 Aylarca süren inşaat alanını, Time lapse kamera ile dakikalar içinde belgeleyin 2 İçindekiler Giriş Uygulamalar Özellikler Teknik

Detaylı

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ TEMMUZ 2012

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ TEMMUZ 2012 IP SABİT KAMERALAR SNB-1001P VGA IP Sabit Kamera 1/4" PS CMOS, Progressive Tarama, Renkli 1.4 Lüks@50IRE, 0.17 Lüks (sens-up 8x), 8x Sens-Up 50dB, H.264/MPEG-4/MJPEG Çoklu Codec, 640x480 Maks. Çözünürlük,

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [i1photo Pro 2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI İHTİYACI 4 KALEM CİHAZA AİT TEKNİK ŞARTNAME

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI İHTİYACI 4 KALEM CİHAZA AİT TEKNİK ŞARTNAME KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI İHTİYACI 4 KALEM CİHAZA AİT TEKNİK ŞARTNAME ORTAK ÖZELLİKLER 1. Yüklenici/yükleniciler teklif ettikleri ürün/ürünlere ilişkin üzerine ihale

Detaylı

KONU: GENEL ÖZELLİKLER

KONU: GENEL ÖZELLİKLER Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Röntgen Ünitesine Getirilen Rutin Olguların Dijital Radyografi ile Değerlendirilmesine Ait TEKNİK ŞARTNAMESİ KONU: Kurumumuzun ihtiyacı için alınacak 1 Adet Dijital

Detaylı

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu P/N 1070300-TR REV B ISS 17NOV10 Telif Hakkı 2010 UTC Fire & Security. Tüm hakları saklıdır. Ticari markalar ve patentler UltraView adı

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/01/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2012356 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/01/2012 TARİHİ,

Detaylı

TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, TRT İngilizce Kanal Stüdyosu Görüntü Sistemlerinin temini, kablolaması, montajı, devreye alınması ile

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [SpectroPlate] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Dijital Kaynak Oluşturma ve Sunum Çözümleri; Zeutschel, Qidenus Tarayıcı ve Hizmet Portalı. ANKOSLink 2014, 18-20 Nisan.

Dijital Kaynak Oluşturma ve Sunum Çözümleri; Zeutschel, Qidenus Tarayıcı ve Hizmet Portalı. ANKOSLink 2014, 18-20 Nisan. Dijital Kaynak Oluşturma ve Sunum Çözümleri; Zeutschel, Qidenus Tarayıcı ve Hizmet Portalı ANKOSLink 2014, 18-20 Nisan Merve OKUR İçerik 1. Dijitalleştirmenin Amacı 2.Dijitalleştirme Hazırlığı 3.Dijitalleştirme

Detaylı

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. Viero Araç Sayım Sistemi Viero Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı

Detaylı

SPSDB7-15-IH-60784 KURGU YAZILIM VE DONANIMI ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1/8

SPSDB7-15-IH-60784 KURGU YAZILIM VE DONANIMI ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1/8 SPSDB7-15-IH-60784 KURGU YAZILIM VE DONANIMI ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1/8 1. Amaç: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuz birimlerinde kullanılmak üzere muhtelif kurgu yazılım ve donanımının teknik özelliklerini

Detaylı

MTS100 Serisi Taretli Mikroskoplar

MTS100 Serisi Taretli Mikroskoplar MTS100 Serisi Taretli Mikroskoplar MTS100 serisi Temel özellikler MTS100 serisi turretli stereo mikroskopların büyümelerine göre 3 tipi vardır: MTS112, MTS113, MTS124. Eşsiz bir optik dizayna, uzun çalışma

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK KOAGÜLASYON TEST KİTLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. KOAGÜLASYON CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 4 3. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20112935 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/05/2011 TARİHİ,

Detaylı

TPC-SD8620P-TA50. Termal Network Hybrid Dome Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-SD8620P-TA50. Termal Network Hybrid Dome Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1 / 1.9 2Megapiksel Progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Marka : NEW LIFE Geçerlilik Tarih : Model : BEST X AC DUVARA MONTE TIP RÖNTGEN CİHAZI Toplam Sayfa : 1 1. Cihaz diş hekimliğinde kullanılmak üzere tasarlanmış olmalıdır. 2. Cihaz bilgisayarlı radyo vizyografi

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE SAKATLAR DERNEGİ ELAZIĞ ŞUBESİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE SAKATLAR DERNEGİ ELAZIĞ ŞUBESİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE SAKATLAR DERNEGİ ELAZIĞ ŞUBESİ Elazığ ili SODES ENGELSİZ YAŞAMLA SAĞLIKLI GÜNLERE Projesi kapsamında Bilgisayar Ekipman alımına ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı. 52 Kalem Laboratuvar Cihazı Teknik Şartnamesi

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı. 52 Kalem Laboratuvar Cihazı Teknik Şartnamesi BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı 52 Kalem Laboratuvar Cihazı Teknik Şartnamesi 1 - ÜNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.1 Üniversal Test Cihazının

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ŞEHZADE GENÇLİK İZCİLİKVE SPOR KULUBÜ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ŞEHZADE GENÇLİK İZCİLİKVE SPOR KULUBÜ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI ŞEHZADE GENÇLİK İZCİLİKVE SPOR KULUBÜ DERNEĞİ Elazığ ili SODES BİR ELDE SEN TUT Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] [i1photo Pro 2] Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı