VIDEO WAVE EĞLENCE SĠSTEMĠ. Kullanım Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VIDEO WAVE EĞLENCE SĠSTEMĠ. Kullanım Kılavuzu"

Transkript

1 VIDEO WAVE EĞLENCE SĠSTEMĠ Kullanım Kılavuzu

2

3 ĠÇĠNDEKĠLER GĠRĠġ 5 Hoş Geldiniz... 5 Ürüne Genel Bakış... 5 Sisteme genel bakış... 6 Unify tıklama pedi uzaktan kumandasına genel bakış Kumanda paneline genel bakış... 8 Tıklama pedine genel bakış... 9 Sistem güncellemeleri Ürününüzü kaydettirmek Önemli güvenlik bilgisi TEMEL SĠSTEM KULLANIMI 11 Sistemi açma/kapatma Bir kaynağı seçme Sesi kontrol etme Kanallar üzerinde hareket etme KAYNAKLARINIZA KUMANDA ETME 14 Kumanda paneline genel bakış Kaynak kumandalarını seçme Kanal numaralarını girme Kaynak kılavuzları ve menüleriyle iletişime girme ÖZEL FONKSĠYONLAR 18 Resim görünümünü değiştirme Video görüntüsünü kapatma ipod KAYNAĞINI KULLANMA 19 ipod kaynağını seçme ipod arayüzü ipod a kumanda etme A/V KUMANDA KONSOLUNA GENEL BAKIġ 20 USB KAYNAĞINI KULLANMA 21 Fotoğrafları görüntüleme USB arayüzü Fotoğraf görüntüleme kumandaları ÖN ANALOG A/V VE HDMI GĠRĠġLERĠNĠ KULLANMA 22 Ön analog A/V girişlerine bağlanma Ön A/V kaynaklarına kumanda etme... 22

4 KAYNAK VE SĠSTEM SEÇENEKLERĠNĠ DEĞĠġTĠRME 23 Seçenekleri değiştirme Mevcut ayarlar Çıkış Program Dili Kanal Numarası Kumanda Paneli Sesleri Video Ayarları Orijinal Ayarlara Geri Dönme Otomatik Kapanma SĠSTEM KURULUMUNUZU DEĞĠġTĠRME 25 Unify sistemine genel bakış Unify menüsünü kullanma Unify sistemi fonksiyonları Ġlk kuruluma kaldığı yerden devam etme Ġlk kurulumu yeniden başlatma Dil ADAPTiQ Bose demosunu oynatma Kaynak kurma Yeni bir cihaz ekleme Güncelleme Öğretme modu Unify den çıkma IR vericisini kurma Üçüncü parti bir uzaktan kumanda kullanarak sisteme kumanda etme SORUN GĠDERME 29 Sorun giderme tablosu Uzaktan kumandayı konsolla eşleştirme Sistemi sıfırlama Sistem güncellemesi gerçekleştirme Müşteri hizmetleriyle iletişim kurma KORUMA VE BAKIM 32 Pilleri değiştirme Temizleme A/V monitör ekranını temizleme Ürün kasalarını temizleme Sınırlı garanti Teknik bilgiler... 34

5 GĠRĠġ Hoş Geldiniz Eviniz için Bose VideoWave eğlence sistemini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Artık Unify akıllı entegrasyon sistemini kullanarak sisteminizin kurulumunu başarıyla tamamlamış ve ADAPTiQ ses kalibrasyon sistemini kullanarak odanız için ses düzeyini kalibre etmiş olmalısınız. Bu fonksiyonları henüz gerçekleştirmediyseniz lütfen VideoWave sistem kurulum kılavuzuna bakın. Sisteminize başka bir cihaz eklemek istiyorsanız 25. sayfada bulunan "Sistem Ayarlarınızı Değiştirme" başlığına bakın. Bu kılavuz yeni uzaktan kumandanızı anlatmakta ve sisteminizi nasıl çalıştıracağınızı göstermektedir. Ürüne Genel Bakış VideoWave sistemi bir adet 46 inç A/V monitör içerir ve bir adet A/V kumanda konsolu, bir adet uzaktan kumanda cihazı ve bir adet ipod ile uyumlu bağlantı yuvasıyla birlikte gelir.

6 GĠRĠġ Sisteme genel bakış VideoWave eğlence sistemi kablo set-top box cihazı veya Blu-ray Disc DVD oynatıcı gibi harici cihazlara kumanda etmek için benzersiz bir yol sunar. Çözüm, kullanması geleneksel universal uzaktan kumandalara göre önemli ölçüde kolay olan bir uzaktan kumandaya dayanmaktadır. Uzaktan kumandanın kendisi sadece sistemin temel kumandası için gerekli olan tuşlara sahiptir. Bağlanan cihazlarınıza özgü olan ilave tuşlar ekranın üzerine yerleştirilmiştir ve uzaktan kumanda üzerinde bulunan tıklama pedi kullanılarak bu tuşlara erişilir. Bu ilave tuşları seçmek için tıklama pedine dokunur, başparmağınızı istediğiniz fonksiyona (veya tuşa) kaydırır ve ardından tıklama pedinin kendisine basarsınız. Bu yöntem farklıdır ve muhtemelen başlangıçta biraz alışmak gerekecektir ancak sistemi kullandıkça beğeneceğiniz bazı faydalar sunacağına inanmaktayız: SadeleĢtirilmiĢ uzaktan kumanda. Herkese yönelik olarak, sistemin kullanımını kolaylaştırmak için, uzaktan kumandanın üzerine sadece en temel fonksiyonlar konulmuştur. Sadece ihtiyacınız olan kumandaları görürsünüz. Örneğin, kablo set-top box cihazınız üzerinden bir televizyon programı seyrederken tıklama pedine dokunduğunuzda sadece set-top box cihazına kumanda etmek için gerekli olan tuşları göstererek sistem ekran üzerindeki kumanda panelini etkinleştirir. Bir DVD seyrederken sistem sadece DVD oynatıcıya kumanda etmek için gerekli olan tuşları gösterecektir. Kumanda konsolu Gözlerinizin ekrandan ayrılmasına gerek yoktur. Bir tuşa basmak istediğinizde, o tuşu bulmak için uzaktan kumandaya bakmak yerine tuşu ekranda vurgulamak için sadece başparmağınızı kullanarak bu tuşu seçebilirsiniz. Bunların tümünü gözünüzü ekrandan ayırmadan yapabilirsiniz.

7 GĠRĠġ Unify tıklama pedi uzaktan kumandasına genel bakıģ Açma/kapama Bağlı cihazlar da dahil olmak üzere sistemi açar/kapatır. 11. sayfada bulunan "Sistemin açılması/kapatılması" başlığına bakın. Kaynak seçimi Kaynak menüsünden bağlı cihazları seçer. 12. sayfada bulunan "Bir kaynağı seçme" başlığına bakın. Tıklama pedi Kaynak ve sistem fonksiyonlarını görüntüler ve seçer. 9. sayfada bulunan "Tıklama pedine genel bakış ve 14. sayfada bulunan "Kaynaklarınıza kumanda etme" başlıklarına bakın. Ses yukarı/aģağı Sistem sesini artırır (+) veya azaltır (-). 13. sayfada bulunan "Sesi kontrol etme" başlığına bakın. Sesi açma/kapatır Sistem sesini keser m veya geri alır. 13. sayfada bulunan "Sesi kontrol etme" başlığına bakın. Gezinme tuģları Yukarı, aşağı, sola, sağa hareket sağlar ve ekran menülerinde ve program kılavuzlarında gezinmek için fonksiyonlar seçer. 17. sayfada bulunan "Kaynak kılavuzları ve menüleriyle iletişime girme" başlığına bakın. Kanal yukarı/aģağı Seçilen program kaynağının kanalını değiştirir. 13. sayfada bulunan "Kanallar üzerinde hareket etme" başlığına bakın. Son kanal Mevcut kaynağı önceki kanala çevirir (13. sayfa).

8 Seçilen kaynak için geçerli olan ilave kumandalar.* GĠRĠġ Kumanda paneline genel bakıģ Kumanda paneli seçmiş olduğunuz kaynak tarafından kullanılan fonksiyonları ve tuşları içerir. Bunlar kaynakla birlikte gelen uzaktan kumanda üzerindeki tuşları yerine koyar. Kanal, DVD bölümü, müzik parçası veya disk numarası girmek için sayı tuşları. 16. sayfada bulunan "Kanal numaralarını girme" başlığına bakın.* Kaynak açma/kapatma tuşu. Seçilen kaynak için geçerli olan ilave kumandalar.* Görüntü görünümü kumandası (18. sayfa). Kaynak ve sistem seçenekleri menüsü (23. sayfa). DVR, DVD, CD ve MP3 çalarlar gibi kaynaklar için kullanılan oynatma kumandaları.* *Bu fonksiyonların kullanımı hakkında daha fazla bilgi için kullanmak üzere seçmiş olduğunuz kaynakla birlikte gelen kullanıcı kılavuzuna bakın.

9 GIRIġ Tıklama pedine genel bakıģ 1 DOKUNUN Kumanda panelini görmek için başparmağınızı tıklama pedinin üzerine koyun. 2 KAYDIRIN Bir fonksiyonu vurgulamak için başparmağınızı tıklama pedi boyunca kaydırın. 3 TIKLATIN Vurgulanmış fonksiyonu seçmek için tıklama pedine basın.

10 GĠRĠġ Sistem güncellemeleri Unify akıllı entegrasyon sistemi, bu tip bir kontrol konusunda tutarlı bir endüstrinin olmadığı bir dünyada harici kaynaklara kumanda etme zorluğunu nasıl aşılacağı hakkında bildiğimiz en iyi yolu sunar. Yöntemimizin çoklu karmaşık uzaktan kumandaları kullanmayla ilgili çok büyük bir gelişme olduğuna inanıyoruz. Ancak bazı durumlarda sistem farklı kaynağınızı tanımayabilir. Örneğin, sistem güncellemesine ihtiyaç duyduğunuz zamanlar olabilir, çünkü standart bir uzaktan kumandası olmayan bir yeni kaynak almışsınızdır. Neyse ki bu işlemi kolaylaştırdık ve bu Bose tarafından ücretsiz olarak sunuluyor. Bir sistem güncellemesinin gerçekleştirilmesi hakkında daha fazla bilgi için lütfen 26. sayfada bulunan "Güncelleme" başlığına bakın. Ürününüzü kaydettirmek Ürününüzü kaydettirmek, ürün performansınızın optimum olmasını sağlamak için, sistem yazılım güncelleştirmelerine dair bildirimler almanızı sağlar. Nasıl kaydedildiği hakkındaki talimatlar için lütfen ürün kayıt kartına bakın. Kayıt işlemini yapmamanız sınırlı garanti haklarınızı veya sistem yazılım güncellemelerini alma hakkınızı değiştirmez. Önemli güvenlik bilgisi Önemli güvenlik bilgisi için VideoWave eğlence sistemi Kurulum Kılavuzunuza bakın.

11 Sistemi açma/kapatma Sistemi açmak için uzaktan kumanda üzerindeki güç tuşuna basın. Sistem açıldığında aynı zamanda otomatik olarak set-top box cihazınızı da (kablo, uydu vb.) açar. A/V kumanda konsolu ve montör üzerindeki güç ışığının durumu, sistem durumlarını belirtir. Sistem başlatılırken monitör bir başlatma sesli uyarısı verir ve altında bir ilerleme çubuğu bulunan Bose logosunu görüntüler. Not: Sistemi açtığınızda daima kablo ve uydu kutunuzu seçecek ve açacaktır. Not: Enerji tüketimini minimumda tutmak için sistem kapalı olduğunda çok düşük bir güç durumunda çalışır. Sistemin açılmak için birkaç saniyeye ihtiyacının olmasının nedeni budur. Bağlı olan kaynak da dahil olmak üzere sistemi kapatmak için güç tuşuna basın. TEMEL SISTEM KULLANIMI A/V kumanda konsolu güç ıģığı Durum Anlamı Kırmızı Kapalı Yanıp sönen yeşil Başlama Sabit yeşil Açık ve kullanıma hazır Turuncu Kapalı ve ipod şarj oluyor Sistemin kapanmasından sonra 30 Unify sistem kurulumu başlatıldı, saniye süreyle yanıp sönen sarı ancak tamamlanmamış Sistem kapalıyken yavaş şekilde yanıp sönen kırmızı Her 5 saniyede yanıp sönen kırmızı A/V monitör güç ıģığı Unify sistem kurulumu tamamlanmış, ancak kaynaklar mevcut değil Uzaktan kumanda pilleri zayıf Durum Anlamı Kırmızı Kapalı Yanıp sönen yeşil Başlama Sabit yeşil Video sesi kapalı (18. sayfaya bakın) Kapalı Açık ve kullanıma hazır Yavaşça yanıp sönen kırmızı A/V monitörden güç yok, A/V kumanda konsolunda güç var Güç geri gelene kadar yavaşça Bir hatadan dolayı sistem 10 saniye yanı sönen ve sonra yeşile dönen içinde kapanır. Sorun devam ederse kırmızı Bose ile iletişime geçin. Sisteminizde bulunan irtibat listesine bakın.

12 TEMEL SISTEM KULLANIMI Bir kaynağı seçme SOURCE (KAYNAK) menüsünden, bir kablolu/uydu set-top box cihazı, Blu-ray Disc oynatıcı, DVR, DVD veya CD oynatıcı gibi sistem kaynaklarınızın (bağlı olan cihazlar) tümünü seçebilirsiniz. Bir kaynağı seçmek için: 1. SOURCE (KAYNAK) menüsünü görüntülemek için uzaktan kumanda üzerinde bulunan Source (Kaynak) tuşuna basın. En son seçmiş olduğunuz kaynak aşağıdaki örnekte gösterildiği şekilde işaretlenmiş olacaktır. 2. Listeyi aşağı doğru işaretlemek ve istediğiniz kaynağı seçmek için Source (Kaynak) seçme tuşuna basılı tutun. Not: Yukarı ve aşağı gezinme tuşlarını kullanarak listeyi aşağı ve yukarı doğru işaretleyebilirsiniz. OK (tamam) tuşuna basmak işaretlenen kaynağı seçer. Source (kaynak) menüsü örneği ĠĢaretlenmiĢ kaynak seçilen kaynaktır Notlar: SOURCE (KAYNAK) menüsünde listelenen öğeler kurulum esnasında sisteminize bağlamış olduğunuz kaynaklara bağlıdır. SOURCE (KAYNAK) menüsünde görüntülenmesi için ipod cihazınızın bağlı olması gerekmektedir.

13 TEMEL SISTEM KULLANIMI Sesi kontrol etme Ses seviyesini artırmak veya azaltmak için ses artı (+) ya da eksi (-) tuşuna basın. Sistemin sesini kesmek için mute tuşuna basın. Sesi tekrar açmak için yeniden basın. Ses Sesi Kesme Kanallar üzerinde hareket etme Kanalı yukarı veya aşağı hareket ettirmek için CH ya da CH tuşuna basın. Ġki kanal arasında geri ve ileri hareket etmek için Last (Son) tuşuna basın. Belirli bir kanal numarasına gitmek hakkında talimatlar için 16. sayfada bulunan "Kanal numaralarını girme" başlığına bakın. Kanal yukarı/aģağı Last

14 Kaynaklarınıza Kumanda Etme Kumanda paneline genel bakıģ Kumanda paneli seçmiş olduğunuz kaynak tarafından kullanılan fonksiyonları ve tuşları içerir. Bunlar kaynakla birlikte gelen uzaktan kumanda üzerindeki tuşları yerine koyar. Kanal, DVD bölümü, müzik parçası veya disk numarası girmek için sayı tuşları. 16. sayfada bulunan "Kanal numaralarını girme" başlığına bakın.* Kaynak açma/kapatma tuşu. Seçilen kaynak için geçerli olan ilave kumandalar.* Seçilen kaynak için geçerli olan ilave kumandalar.* Görüntü görünümü kumandası (18. sayfa). Kaynak ve sistem seçenekleri menüsü (23. sayfa). DVR, DVD, CD ve MP3 çalarlar gibi kaynaklar için kullanılan oynatma kumandaları.* *Bu fonksiyonların kullanımı hakkında daha fazla bilgi için kullanmak üzere seçmiş olduğunuz kaynakla birlikte gelen kullanıcı kılavuzuna bakın.

15 KAYNAKLARINIZI KUMANDA ETME Kaynak kumandalarını seçme 1. Kullanmakta olduğunuz kaynak ve ekran üstünde kumandalar sağlayan kumanda panelini etkinleştirmek için başparmağınızı tıklama pedinin üzerinde herhangi bir yere koyun. 2. Ġstediğiniz bir fonksiyonu işaretlemek için başparmağınızı tıklama pedi boyunca kaydırın. Ġşaretlenen fonksiyon tıklama pedi üzerindeki parmağınızın konumuyla uyumludur 3. Ġşaretlenmiş fonksiyonu seçmek için tıklama pedine basın. Not: Kumanda paneli etkinleştirildiğinde kumanda paneli içine sığması için resim yeniden boyutlandırılır.

16 KAYNAKLARINIZA KUMANDA ETME Kanal numaralarını girme Kumanda panelinin üst kısmı boyunca sayı tuşları bir kızılötesi (IR) uzaktan kumanda üzerinde tuş takımı kullanan tüm kaynaklar için görüntülenir. Bu tuşlar öncelikli olarak bir set-top box cihazı için kanal numaralarının girilmesine yönelik kullanılmasına rağmen bir DVD oynatıcı için bölüm numaraları veya bir CD oynatıcı için parça numaraları seçmek üzere de kullanılabilir. Bir numara girdiğinizde ekran üzerinde bulunan bir sırada görüntülenir. Bir sıranın tutabileceği hane sayısı fabrika çıkışı olarak en fazla 3 basamak şeklinde ayarlanmıştır. Settop box cihazınız kanal numaraları için farklı basamak sayısı gerektiriyorsa bunu Options menüsünden değiştirebilirsiniz (23. sayfa). Örneğin, kanal numaralarını 9999 kadar yüksek girmeniz gerekiyorsa basamak sayısını 4 olarak değiştirmelisiniz. Set-top box cihazınız sadece 99 kanala kadarsa o zaman basamak sayısını 2 olarak ayarlamalısınız. Bir kanal numarası girmek için: 1. Tıklama pedi uzaktan kumandasını kullanarak kanal numarasının ilk basamağını seçin. Ġlk basamağı içeren kanal numarası sırası ekran üzerinde görüntülenir. 2. Geri kalan basamakları seçin ve bunları sıraya ekleyin. 3. Son basamağı seçtikten sonra, numaraların kaynağa gönderildiğini göstermek için sıranın bu numaraları sol tarafa kaydırmasını bekleyin. YA DA Numaraları hemen göndermek için uzaktan kumandadaki OK tuşuna basın. Kanal numarası sırası

17 KAYNAKLARINIZI KUMANDA ETME Kaynak kılavuzları ve menüleriyle iletişime girme Birçok kablo kutuları, uydu alıcıları ve diğer kaynaklar bir menüye veya program kılavuzuna sahiptir. Bu kılavuza kumanda panelinde bulunan Guide tuşuyla erişebilirsiniz. Gezinme tuşlarını kullanarak menüde veya kılavuzda bulunan öğeleri seçebilirsiniz. 1. Kumanda panelinde Guide veya Menu tuşunu seçin. Seçilen fonksiyon kumanda panelinin içerisinde görüntülenir. Örnek program kılavuzu Gezinme tuģları Yukarı, aşağı, sola, sağa hareket sağlar ve ekran menülerinde ve program kılavuzlarında gezinmek için fonksiyonlar seçer. OK Bir kılavuzda veya menüde işaretlenmiş öğeyi seçer. 2. Başparmağınızı tıklama pedinin üzerinden kaldırın (kumanda konsolu ekrandan silinir) ve ekranda görüntülenen istediğiniz öğeyi işaretlemek için gezinme tuşları pedini kullanın. 3. Öğeyi seçmek için OK tuşuna basın.

18 ÖZEL FONKSIYONLAR Resim Görünümünü DeğiĢtirme Bir video formatı seçenekleri menüsü görüntülemek için kumanda konsolunda resim görünümü tuşunu seçin. Seçiminizi işaretlemek için uzaktan kumanda üzerinde sol veya sağ gezinme tuşuna basın. Bir formatı seçmenizin ardından resim formatı geçici olarak değişecektir. Normal Auto-Wide (Otomatik GeniĢletme) Orijinal video görüntülerini aynen bırakır. Hiçbir resim kırpması olmadan görüntüyü tam ekran yapar. Video görüntüsünü kapatma Video görüntüsü olmadan müzik dinlemek veya sadece enerji tasarrufu sağlamak istiyorsanız video ekranını kapatabilirsiniz. Video ekranını kapatmak için, ekran görüntüsü kaybolana kadar uzaktan kumanda üzerinde bulunan güç düğmesine basın ve basılı tutun. Ekran kapalıyken monitör güç ışığı sabit olarak yanar. Video ekranını açmak için, güç tuşuna basın ve bırakın. Bas ve basılı tut Stretch 1 (Uzatma 1) Video görüntüsünü merkezden eşit bir şekilde uzatır. Stretch 2 (Uzatma 2) Video görüntüsünün kenarlarını görüntünün merkez kısmından çok daha öteye uzatır. Zoom (YakınlaĢtırma) Video görüntüsünü genişletir (görüntüyü ekranınızda dikey olarak yerleştirmek için aşağı/yukarı navigasyon düğmelerine basın) Gri Çubuklar Standart çözünürlükteki bir video görüntüsünün soluna ve sağına dikey gri çubuklar yerleştirir.

19 IPOD KAYNAĞINI KULLANMA ipod kaynağını seçme 1. Lütfen ipod cihazınızın takılı olduğundan emin olun. Bağlanmadığı zaman SOURCE menüsünde çıkmayacaktır. 2. Uzaktan kumandadaki source tuşuna basın ve ipod cihazını seçin. ipod arayüzü görüntülenir. ipod arayüzü ipod'unuzun menüsü veya içindekiler aşağıdaki örnekte gösterildiği gibi ekranınızın sol tarafında görüntülenecektir. Seçmiş olduğunuz parçalar sağ tarafta görüntülenir. ipod a kumanda etme ipod cihazınızı kullanmak için Unify tıklama pedi uzaktan kumandasını ve kumanda panelindeki oynatma kumandalarını kullanın. Uzaktan kumanda gezinme pedi Bir üst menü öğesine gider (hızlı göz atma için basılı tutun) Bir aşağıdaki menüye gider (hızlı göz atma için basılı tutun) Bir üst menüye gider (video oynatıyorsanız duraklatın ve menüye geri dönün) Bir alt menüye gider (Seçin) Seçme Bir üst sayfaya gider Bir alt sayfaya gider Oynatma Duraklatma Ekran üzeri kumanda paneli Stop (Durdurma) Bir sonraki parçaya veya ses işaretine gider Bir önceki parçaya veya ses işaretine gider Hızlı ileri sarar Hızlı geri sarar Karışık oynatma özelliğini açar/kapatır

20 A/V Kumanda Konsoluna Genel Bakış Kulaklık çıkıģı 3,5 mm stereo jaklı stereo kulaklıklar için. Ses seviyesi uzaktan kumanda veya kumanda konsolu üzerindeki ses tuşları ile ayarlanır. Kumanda tuģları Güç ıģığı Sistem durumlarını belirtir. 11. sayfada bulunan "A/V kumanda konsolu güç ışığı" başlığına bakın. Açma/ka pama Kaynak seçimi Sesi açma/kapat ma Sesi kısma Sesi açma Unify menüsü (25. sayfa) Ön A/V giriģleri Video kamera gibi bir ses/video cihazının sisteminize geçici olarak bağlanması için kullanılır Ön USB giriģi Bir USB cihazından veya dijital fotoğraf makinesinden resim dosyalarını görüntülemek ve sistemi güncellemek için kullanılır. Ön HDMI giriģi Sağ (R) ses kanalı (kırmızı) Sol (L) veya mono ses kanalı (beyaz) Kompozit video (sarı) Video kamera gibi bir HDMI cihazının geçici olarak bağlanması için kullanılır. Not: Unify tıklama pedi uzaktan kumandası ön A/V veya HDMI girişlerine bağlanan cihazlara kumanda etmek için kurulamaz.

21 Fotoğrafları görüntüleme.jpg veya.jpeg formatındaki resim dosyaları bir USB flaş bellekten görüntülenebilir. 1. USB flaş belleği A/V kumanda konsolunun ön tarafında bulunan USB bağlantı yuvasına takın. Bağlanmadığı zaman SOURCE menüsünde çıkmayacaktır. 2. Uzaktan kumandadaki source tuşuna basın ve USB cihazını seçin. USB arayüzü görüntülenir. USB arayüzü USB kaynağını seçerken, klasörler soldaki listenin üstünde, tek görüntü dosyaları ise klasörlerin altında görüntülenecektir. Herhangi bir klasörü seçerek içeriğini görebilirsiniz. USB KAYNAĞINI KULLANMA Fotoğraf görüntüleme kumandaları Fotoğraflarınıza erişmek ve görüntülemek için uzaktan kumanda ve kumanda paneli fonksiyonlarını kullanın. Uzaktan kumanda Bir üst menü öğesine gider (tekrar oynatmak için basılı tutun) Bir alt menü öğesine gider (tekrar oynatmak için basılı tutun) Bir üst klasöre gider, çıkar veya tarama klasörlerine döner (slayt gösterisine bakılıyorsa) Bir alt klasöre gider Bir alt klasöre gider (bir klasör işaretlenmişse) veya Slayt gösterisi oynatır (bir fotoğraf dosyası işaretlenmişse) Dokuz öğe yukarı gider Dokuz öğe aşağı gider Ekran üzeri kumanda paneli Slayt gösterisinden çıkar ve klasöre göz at kısmına döner Ġşaretlenmiş klasörün slayt gösterisini oynatır Slayt gösterisini duraklatır Slayt gösterisinden çıkar ve klasöre göz at kısmına döner Sonraki görüntü Önceki görüntü

22 ÖN ANALOG A/V VE HDMI GĠRĠġLERĠNĠ KULLANMA Ön analog A/V girişlerine bağlanma Ön analog A/V ve HDMI girişleri, dijital ve video kameralar gibi kaynakları geçici olarak bağlamak için tasarlanmıştır. 1. Kaynağı A/V kumanda konsolunun ön tarafında bulunan analog A/V veya HDMI bağlantı yuvasına takın. Bağlanmadığı zaman SOURCE menüsünde çıkmayacaktır. 2. Uzaktan kumanda üzerindeki source tuşuna basın ve A/V (Front) veya HDMI (Front) seçeneğini seçin. Ön A/V kaynaklarını kumanda etme Kompozit video ve sol/sağ ses çıkışlarına sahip cihazlar için. Bir HDMI çıkışına sahip cihazlar için. Unify uzaktan kumanda her iki girişten birine bağlanan bir kaynağa kumanda edemez. Cihazın kendi üzerindeki kumanda düğmelerini veya cihazla birlikte gelen uzaktan kumandayı kullanmanız gerekecektir. Sağ (R) ses kanalı (kırmızı) Sol (L) veya mono ses kanalı (beyaz) Kompozit video (sarı)

23 KAYNAK VE SĠSTEM SEÇENEKLERĠNĠ DEĞĠSTĠRME Ayarları değiştirme OPTIONS menüsü kaynakla ilgili ayarları ve sistem ayarlarını değiştirme olanağı sağlar. Menüde listelenen öğeler seçmiş olduğunuz kaynağa göre değişiklik gösterir. 1. Kumanda panelini etkinleştirmek için tıklama pedine dokunun. 2. Menüyü görüntülemek için alt sağ tarafta bulunan OPTIONS öğesini seçin. Aşağıda bir A/V cihazı için bir OPTIONS menüsü örneği bulunmaktadır. ĠĢaretlenmiĢ opsiyon Seçilen ayar 3. Yukarı/aşağı navigasyon düğmelerini kullanarak, değiştirmek istediğiniz opsiyonu seçin. 4. Sol/sağ navigasyon düğmelerini kullanarak ayarı değiştirin. 5. Menüden çıkmak ve değişiklikleri kaydetmek için OK tuşuna basın veya listenin üst ya da altında bulunan "Exit Options" öğesini seçin. Mevcut ayarlar Aşağıdaki örnek her bir opsiyon için mevcut olan ayarları belirtir. Menüde görüntülenen opsiyonların asıl numarası her bir kaynak için farklı olabilir. Yıldız işareti (*) fabrika ayarını belirtir. ÇıkıĢ Menüden çıkar ve normal görünüme geri döner. Bu fonksiyon menünün üst ve altı tarafında görüntülenir. Program Dili Mevcut olduğunda, Ġkincil Ses Programı (SAP) gibi alternatif müzik parçasını seçer. Parça 1*... Parça 1 i seçer Parça 2... Parça 2 yi seçer Her iki Parça Birden... Parça 1 ve 2 yi seçer Kullanılamaz... Alternatif parça mevcut olmadığında otomatik olarak seçilir Kanal Numarası Kanal numarası sırasını kapatır veya seçmiş olduğunuz kaynak için maksimum hane sayısını belirler. Sıranın büyüklüğü kaynak tarafından kullanılan en uzun numarayı tutacak şekilde ayarlanmalıdır. 2 hane... Girilen 2 haneden sonra gönderilen numara (00 ila 99) 3 hane*... Girilen 3 haneden sonra gönderilen numara (000 ila 999) 4 hane... Girilen 4 haneden sonra gönderilen numara (0000 ila 9999) Kapalı... Seçildikleri anda her bir hane hemen gönderilir *Fabrika ayarı

24 KAYNAK VE SISTEM SEÇENEKLERINI DEĞIġTIRME Kumanda Paneli Sesleri Başparmağınızı tıklama pedi üzerinde kaydırdığınızda veya işaretli bir fonksiyonu seçtiğinizde sesli bir geri bildirim sağlar. Açık*... Ses başparmağınızın tıklama pedi üzerindeki hareketine eşlik eder Kapalı... Tıklama pedi sesleri yoktur Video Ayarları Normal ve karanlık ortam ışığı koşulları için video ön ayarlarını sağlar. Normal*... Çoğu aydınlatma koşulları için en iyi duruma getirilir Karanlık Oda... Özellikle karanlık aydınlatma koşulları için en iyi duruma getirilir Temel video ayarlamaları Aydınlık ve karanlık oda ön ayarları üretim esnasında en iyi duruma getirilmiştir. Yine de ayarlamalar yapmayı seçerseniz: 1. "Video Settings" işaretli durumdayken ön ayara yönelik temel video ayarlamalarına erişmek için uzaktan kumanda üzerinde bulunan OK tuşuna basılı tutun. Parlaklık, Karşıtlık, Renk ve Ton... 0 ila 100 (50* Parlak), (50* Karanlık) Video Keskinliği... 0 ila 3 (2*) Monitör Arka Işığı... 0 ila 10 (6* Parlak), (3* Karanlık) Renk Sıcaklığı... 1* ila 3 2. Öğeyi seçmek için yukarı/aşağı navigasyon tuşlarını kullanın. Değeri ayarlamak için sol/sağ navigasyon tuşlarını kullanın. 3. OPTIONS menüsüne dönmek için OK tuşuna basın. Gamma ve renk ayarlamaları Not: Bu ayarlamaların uzman bir teknisyen tarafından yapılmasını tavsiye ederiz. 1. Daha önce açıklandığı şekilde temel video ayarlarına gidin. 2. Temel video ayarları ve Gamma ve renk ayarları arasında geçiş yapmak için yeniden OK tuşunu basılı tutun. 3. Ayarlama yapmak için navigasyon tuşlarını kullanın. Gamma ila 0* ila +3 Resmin parlak ve karanlık bölgeleri arasındaki dengeyi ayarlar Kırmızı, Yeşil ve Mavi kazancı... 0 ila 100* Kırmızı, Yeşil ve Mavi kesintisi... 0* ila 100 Orijinal Ayarlara Geri Dönme Video ayarlarını fabrika değerlerine geri döndürür. Otomatik Kapanma Sistemi otomatik olarak kapatır. Etkin* Etkin Değil Sistem dört saat süreyle uzaktan kumanda tuşlarına basılmazsa veya 20 dakika süreyle ses ya da video sinyali bulunmazsa otomatik olarak kapanır Otomatik kapanma özelliği kapalı *Fabrika ayarı

25 SĠSTEM KURULUMUNUZU DEĞĠġTĠRME Unify sistemine genel bakış Unify akıllı entegrasyon sistemi size kurma işleminin ilk aşamasında ve sisteminizi yapılandırma işleminde yol gösterir. Doğru kabloları ve girişleri seçmenize ve bağlı olan cihazlarınızı kullanmak için Unify uzaktan kumandayı programlamanıza yardımcı olur. Ġlk kurulumun tamamlanmasının ardından sistem kurulumunuzu ve yapılandırmasını değiştirmek için Unify sistemini her zaman kullanabilirsiniz. Unify menüsünü kullanma Unify sisteme erişmek için: 1 Unify menüsünü görüntülemek için A/V kumanda konsolunun önünde bulunan Setup tuşuna (sayfa 20) basın. 2 Ġstediğiniz fonksiyonu işaretlemek için navigasyon tuşlarını kullanın. 3 Fonksiyonu etkinleştirmek için uzaktan kumanda üzerinde bulunan OK tuşuna basın. 4 Ġşlemi bitirdiğinizde menünün alt kısmında bulunan "Exit Unify" öğesini seçin. Not: Herhangi bir zamanda Unify menüsünden çıkmak veya kullanmaya başladığınız fonksiyonu iptal etmek için uzaktan kumanda üzerinde bulunan kaynak seçme tuşuna ya da A/V kumanda konsolu üzerinde bulunan Setup tuşuna basın. Unify sistemi fonksiyonları Ġlk kuruluma kaldığı yerden devam etme Bu fonksiyon sadece ilk kurulum işlemi tamamlanmamışsa kullanılabilir. Bu fonksiyonu seçmek sizi son tamamlanan durumdaki ilk kurulum işlemine döndürür. Ġlk kurulumu yeniden baģlatma Bu fonksiyon sadece ilk kurulum işlemi tamamlanmamışsa kullanılabilir. Bu fonksiyonu seçmek ilk kurulum işlemini en baştan başlatır. Dil Bu fonksiyon ekran üzeri bilgi dilini değiştirmenize olanak sağlar. ADAPTiQ ADAPTiQ fonksiyonunu seçmek odanızda en iyi performans için sistem ses çıkışlarını ayarlayan ses kalibrasyon işlemini çalıştırır. Bose demosunu oynatma Bose ses/video demosunu oynatır.

26 SĠSTEM KURULUMUNUZU DEĞĠġTĠRME Kaynak kurulumu Bağlanan her bir cihaz için, ilk kurulum işlemi esnasında atanan ismi kullanan bir kurulum fonksiyonu menüde görüntülenir. Örneğin, "Cable Setup", "Satellite Setup" veya "DVD Setup" isimlerini görebilirsiniz. Bu fonksiyon sadece ilk kurulum tamamlandıktan sonra kullanılabilir. Bu fonksiyon aşağıdakileri yapmanıza olanak sağlar: Bağlı bir cihazın ismini değiştirmek Uzaktan kumandayı kurmak Bu cihazı silmek Ses veya video bağlantıları eklemek veya değiştirmek. Yeni bir cihaz ekleme Bu fonksiyon size yeni bir cihazın sisteme eklenmesi işlemi konusunda yol gösterir. Bu fonksiyon doğru kabloyu ve girişi seçmenize ve cihazı kullanmak için Unify uzaktan kumandayı programlamanıza yardımcı olur. Bu fonksiyon sadece ilk kurulum tamamlandıktan sonra kullanılabilir. Güncelleme Bu fonksiyon size sisteminizde bulunan yazılımı güncelleme konusunda yol gösterir. Ġnternet bağlantısına sahip bir bilgisayar kullanılarak Bose den sistem yazılım güncellemeleri sisteminize dahil olan USB bellek çubuğuna indirilebilir. VideoWave A/V monitöründe görüntülenen talimatlara dikkatli şekilde uyun. Öğretme modu Bu fonksiyon, VideoWave sisteminizi kumanda etmek için bir üçüncü parti öğrenme uzaktan kumandasını nasıl programlayacağınızı size gösterir. Bu moddayken VideoWave sistemi Unify uzaktan kumandasında basılan her tuş için kızılötesi (IR) bir kod gönderir. Üçüncü parti uzaktan kumanda bu kodları kaydederek sisteminizi nasıl kumanda edeceğini öğrenir. VideoWave A/V monitöründe görüntülenen talimatları takip edin. Bu moddan çıkmak için A/V kumanda konsolunda bulunan Setup tuşuna basın. Bu fonksiyon sadece ilk kurulum tamamlandıktan sonra kullanılabilir. Unify'den çıkma Unify menüsünü kapatır ve sizi seçilen son kaynağa geri götürür.

27 SĠSTEM KURULUMUNUZU DEĞĠġTĠRME IR vericisini kurma Bir set-top box veya DVD oynatıcı gibi harici kaynakları kumanda etmek için A/V kumanda konsolu bu cihazlara kızılötesi (IR) sinyaller göndermek üzere tasarlanmıştır. Bazı durumlarda kaynaklar, tutarsız kumandaya neden olarak bu sinyalleri güvenli olarak alamayabilir. Bu durum meydana gelirse lütfen ürünle birlikte verilen IR verici kablosunu aşağıdaki talimatlara uygun şekilde bir, iki veya üç kaynak için kurun. 1. IR verici kablosundaki ucu A/V kumanda konsolu üzerinde bulunan IR bağlantı yuvasına takın. 2. Her iki verici başlığını düz kısımları her bir kaynağın ön paneline karşı olacak şekilde yerleştirin. 3. Yapışkanlı pedi kullanarak verici başlığını kaynağa tutturun. Not: Bağlanan kaynakların güvenli kumandasını elde etmek için her bir IR başlığının konumunu değiştirmeniz gerekebilir. IR verici başlıkları Harici kaynak Harici kaynak IR verici kablosu

28 SĠSTEM KURULUMUNUZU DEĞĠġTĠRME Üçüncü parti bir uzaktan kumanda kullanarak sistemi kumanda etme Set-top box cihazınızın uzaktan kumandası gibi üçüncü parti bir uzaktan kumanda VideoWave eğlence sisteminizi kumanda etmek için programlanabilir. Set-top box cihazınızın kumandasının kullanma kılavuzuna bakarak bir televizyonu kumanda etmek için programlamasına yönelik talimatları takip edin. Bir cihaz kodunun girilmesi gerektiğinde "0000" girin. Üçüncü parti uzaktan kumandası programlandığında açma/kapatma, ses ve kaynak girişi seçimi gibi temel fonksiyonlara kumanda edecektir. Üçüncü parti uzaktan kumanda fonksiyonu TV açma/kapatma TV girişi VideoWave sistem fonksiyonu TV sesi/ses kapatma

29 Sorun giderme tablosu SORUN GĠDERME Sorun Sistem, Unify uzaktan kumandasının başlangıçtaki açılışına yanıt vermiyor Bose uzaktan kumandası A/V kumanda konsoluna bağladığım bir cihaza kumanda etmiyor Sistem hiçbir şey yapmıyor Ses yok Belirli kaynaklardan gelen uğultu veya çınlama sesi duyuyorum Yapılması gerekenler Uzaktan kumandadaki herhangi bir düğmeye basın ve A/V kumanda konsolundaki güç ışığına bakın. Düğmelere her basışınızda, bu güç ışığı yanıp sönmelidir. Yanıp sönmezse 30. sayfada bulunan "Uzaktan kumandayı konsolla eşleştirme" başlığına bakın. A/V kumanda konsolunun açık olduğundan emin olun. 20. sayfada anlatılan güç ışığı durumlarına bakın. Uzaktan kumandadaki pilleri kontrol edin (32. sayfaya bakın). Sistemi sıfırlayın. 30. sayfada bulunan Sistemi sıfırlama başlığına bakın. Sisteminizi güncelleştirmeye ihtiyacınız olabilir. 31. sayfada bulunan "Sistem güncellemesi gerçekleştirme" başlığına bakın. IR vericisini kurun. 27. sayfada bulunan "IR vericisini kurma" başlığına bakın. A/V monitörünün ve güç kaynağının aktif AC prizine tam takılı olduğundan emin olun. SOURCE menüsünden sisteme bağlı bir cihazı seçin (12. sayfaya bakın). Uzaktan kumandayı eşleştirin. Eşleşmiyorsa 30. sayfada bulunan "Uzaktan kumandayı konsolla eşleştirme" başlığına bakın. Sistemi sıfırlayın. 30. sayfada bulunan Sistemi sıfırlama başlığına bakın. Ses seviyesini artırın. A/V kumanda konsolu üzerindeki giriş bağlantılarını kontrol edin. Doğru kaynağı seçmiş olduğunuzdan emin olun. Seçmiş olduğunuz kaynağın açık olduğundan emin olun. Koaksiyal kablo veya optik ses bağlantısı kullanıyorsanız, A/V kumanda konsolundaki aynı girişe her iki bağlantı türünü de yapmadığınızdan emin olun. A/V monitör kablosunun A/V kumanda konsolundaki A/V OUT to Monitor bağlantı yuvasına ve diğer ucunun da monitör üzerinde bulunan bağlantı yerine tam olarak takıldığından emin olun. Ayrıntılar için kurlum kılavuzunuza bakın. Sistemi sıfırlayın. 30. sayfada bulunan Sistemi sıfırlama başlığına bakın. Odadaki diğer elektrikli cihazların istenmeyen sinyaller üretip üretmeyeceğini ve bunların olası çözümlerinin neler olduğunu belirlemek için Bose Müşteri Hizmetlerine başvurun.

30 SORUN GIDERME Sorun Yapılması gerekenler Koaksiyal dijital girişinden aralıklı Bu koaksiyal dijital ses bağlantısı için sisteminize dahil olan kompozit video kablosunu kullanın. 26. sayfada bulunan olarak ses kesintileri duyuluyor "Kaynak kurulumu" başlığına bakın. Video görüntüsünün kalitesi tercih Ayarlamalar yapmak için OPTIONS menüsünü kullanın. 24. sayfada bulunan "Orijinal Ayarlara Geri Dönme" ettiğim gibi değil başlığına bakın. Uzaktan kumandayı konsolla eģleģtirme 1. Sisteminizin açık olduğundan emin olun. açık değilse A/V kumanda konsolu üzerinde bulunan güç tuşuna basın. 2. Kumandayı A/V kumanda konsoluna yakın tutun. 3. A/V kumanda konsolu üzerindeki Mute düğmesine ( ) ve uzaktan kumanda üzerindeki OK düğmesine aynı anda beş saniye süreyle basılı tutun. Eşleşme tamamlandığında güç ışığı yanıp sönecektir. 4. Uzaktan kumandadaki herhangi bir düğmeye basın ve A/V kumanda konsolundaki güç ışığının her basışta yanıp söndüğünü görün. Sistemi sıfırlama 1. A/V kumanda konsolu üzerindeki güç düğmesine 5 saniye süreyle veya A/V kumanda konsolu üzerindeki güç ışığı kırmızıya dönene kadar basılı tutun. A/V kumanda konsolu üzerindeki güç ışığı sistem kapandığında kırmızıya döner. 2. Sistemi yeniden başlatmak için A/V kumanda konsolu üzerindeki güç düğmesine bir kez basın. Güç ışığı yeşil yanıp sönecektir ve yeşil ışık sabitlendiğinde, sisteminiz açılmış ve kullanıma hazır demektir. 3. Hala uzaktan kumandayı kullanarak sistemi kullanamıyorsanız lütfen uzaktan kumandayı A/V kumanda konsoluyla eşitlemek için az önceki prosedürü takip edin.

31 SORUN GĠDERME Sistem güncellemesi gerçekleģtirme Ġnternet bağlantısına sahip bir bilgisayar kullanılarak Bose den sistem yazılım güncellemeleri sisteminize dahil olan USB bellek çubuğuna indirilebilir. 1. Unify menüsünü görüntülemek için A/V kumanda konsolunun önünde bulunan Setup tuşuna basın. 2. Uzaktan kumandanın navigasyon düğmelerini kullanarak Update (Güncelle) öğesini seçin. 3. Ekrandaki talimatları izleyin. MüĢteri hizmetleri ile iletiģim kurma Problemlerin çözümlerinde fazladan yardım için, Bose Müşteri Ġlişkileri ile temas kurun. Kutu içinde gelen adres sayfasına bakın.

32 KORUMA VE BAKIM Pilleri değiģtirme Uzaktan kumandanın pillerinin değiştirilmesi gerektiğinde A/V monitöründe zayıf pil mesajı görüntülenir. Pilleri değiştirirken her iki pili de yenisiyle değiştirdiğinizden emin olun. 1. Pil bölmesi kapağını ve eski pilleri çıkarın. Pil bölmesi kapağı 2. Pil bölmesinin içindeki kutup işaretlerine (+ ve -) göre iki adet yeni AAA (IEC-LR3) 1.5V pili yerleştirin. AAA (IEC-LR3) piller (2) 3. Pil bölmesinin kapağını geri kaydırarak yerine takın. Temizleme Ürünün özellikle de A/V monitörünün dış yüzeylerinin temizlenmesi için aşağıda verilen talimatlara uyulduğundan emin olun. A/V monitör ekranını temizleme Ekranı temizlemeye başlamadan önce tavsiye edilen temizlik bezlerine ve maddelerine sahip olduğunuzdan emin olun. Tavsiye edilen temizlik bezleri A/V monitörünün ekranını temizlemek için çift taraflı mikrofiber bez kullanılması tavsiye edilir. Bu bezler son derece yumuşaktır, aşındırıcı ve elektrostatik değillerdir. Bezi ekran üzerinde kullanmadan önce üzerinde bulunan tüm etiketleri çıkardığınızdan emin olun. Genelde etiketler ekranın yüzeyini çizebilecek farklı bir maddeden oluşur. Tavsiye edilen temizlik maddeleri LCD ekranların temizliği için üretilmiş olan bir temizlik maddesi kullanın. Bu temizlik maddelerini elektronik ürünlerin satıldığı yerlerde bulabilirsiniz. DİKKAT: Monitörleri ve monitör ekranlarını temizlemek için üretilmiş olan temizlik maddelerini kullanın. Monitörler için üretilmemiş olan maddelerle temizlik yapmak LCD ekranı çizebilir veya üst kaplamasını çıkartabilir. Aseton, Etil Alkol, Etil Asit, Amonyak veya Metil Klorür içeren temizlik maddelerini KULLANMAYIN.

33 KORUMA VE BAKIM UYARI: Elektrik çarpması tehlikesini önlemek için sisteminizin fişini prize takmadan veya prizden çıkarmadan önce ellerinizin kuru olduğundan emin olun. DİKKAT: A/V monitörünüzü temizlerken LCD ekranın üzerine bastırmayın. Ekranın üzerine bastırmak çizilmesine veya hasar görmesine neden olabilir. A/V monitörü temizlemek için kağıt havlu veya aşındırıcı bezler kullanmayın. Bu malzemelerin kullanılması LCD ekranınızın çizilmesine neden olabilir. A/V monitörünün ekranına veya kasasına hiçbir sıvıyı doğrudan püskürtmeyin. Ekrana veya kasaya doğrudan sıvı püskürtmek hasara neden olabilir. Daima temizlik maddesini önce mikrofiber beze sıkın. Hafif temizlik 1. Sistemi kapatın ve A/V monitörünün güç kablosunu duvardaki prizden çekin. 2. Mümkün olduğu kadar hafifçe bastırarak temiz ve kuru bir mikrofiber bezle A/V monitörünün ekranı yavaşça silin. Zorlu lekeleri ve izleri temizleme 1. Sistemi kapatın ve A/V monitörünün güç kablosunu duvardaki prizden çekin. 2. Bir mikrofiber beze az miktarda temizlik maddesi sıkın. 3. Mümkün olduğu kadar hafifçe bastırarak A/V monitörünün ekranını yavaşça silin. 4. Monitörün fişini prize takmadan ve sistemi yeniden başlatmadan önce A/V monitör tamamen kuruyana kadar bekleyin. Ürün kasalarını temizleme SADECE yumuşak ve kuru bir bez kullanarak ürün kasalarını silerek temizleyin. Çözücüler, kimyasal maddeler veya spreyler KULLANMAYIN. Sistemin açık yerlerine sıvıların dökülmesine veya cisimlerin düşmesine ĠZĠN VERMEYĠN. Havalandırma deliklerine basınçlı hava veya elektrikli süpürge TUTMAYIN.

34 KORUMA VE BAKIM Sınırlı garanti VideoWave eğlence sisteminiz sınırlı garanti kapsamındadır. Ayrıntılar için ürün kayıt kartına bakın. Lütfen kart üzerindeki bilgiler bölümünü doldurduğunuzdan emin olun ve kartı posta ile Bose ye gönderin. Bunu yapmamanız sınırlı garanti hakkınızı etkilemez. Sınırlı garanti hizmeti edinmek için Bose ya da yetkili Bose satıcınıza danışın. Teknik bilgiler Uzaktan kumanda Frekans: 2.4 GHz Kapsama: 33 ft. (10 m) A/V kumanda konsolu güç kaynağı değerleri AC Girişi: V 50-60Hz, 0.5A (0,5A) DC çıkış: 12V 20W Maks. A/V monitör değeri AC Girişi: V 50-60Hz 250W Dolby Laboratories in lisansı altında üretilmiştir. Dolby ve çift D sembolü Dolby Laboratories in ticari markalarıdır. 5,956,674; 5,974,380 ve 6,487,535 sayılı ABD patenleri ve verilmiş ve inceleme aşamasında olan diğer ülke patentleri kapsamında üretilmiştir. DTS, the DTS Symbol ve DTS+the DTS Symbol DTS, Inc. şirketinin tescilli ticari markalardır ve DTS logoları ise aynı şirketin ticari markasıdır. Ürün yazılımı da kapsamaktadır DTS, Inc. Tüm hakları saklıdır. Universal Electronics Inc. nin Lisansı Altında UEI Technology ile tasarlanmıştır. UEI HDMI ve HDMI logosu HDMI Licensing LLC nin Amerika Birleşik Devletleri ve/veya diğer ülkelerde ticari veya tescilli ticari markalarıdır. iphone, ipod, ipod classic, ipod nano, ipod touch ve Apple TV, Apple Inc.'in ABD ve diğer ülkelerde tescilli ticari markalarıdır. Xbox, Microsoft Corporation ın bir ticari markasıdır. TiVo, Tivo, Inc. veya ona bağlı yan şirketlerinin bir ticari markasıdır. Diğer ticari markalar, sahiplerine aittir.

35 KORUMA VE BAKIM ipod için Üretildi, elektronik bir aksesuarın özellikle ipod cihazına bağlanmak için tasarlandığı anlamına gelmektedir ve Apple performans standartlarını karşılamak için geliştirici tarafından onaylanmıştır. Apple bu cihazın işletiminden veya güvenlik ve düzenleme standartlarıyla uyumluluğundan sorumlu değildir. AĢağıdaki ürünler için üretilmiģtir: ipod touch (1. ve 2. jenerasyon) ipod classic ipod, videolu ipod nano (3., 4., ve 5. jenerasyon) Lisans bilgileri Bu ürün, üçüncü şahıslarca geliştirilen ve STLinux yazılım paketinin bir parçası olarak dağıtılan bir veya daha fazla ücretsiz ve açık kaynaklı yazılım programı içermektedir. Ayrıntılı bilgi almak için adresini ziyaret edin. Bu ücretsiz ve açık kaynaklı yazılım GNU General Public License, GNU Library/Lesser General Public License koşullarına veya diğer farklı ve/veya ilave telif hakkı lisanslarına, bildirimlerine veya feragat bildirimlerine tabidir. Bu lisanslar kapsamındaki haklarınızı öğrenmek için, lütfen, ürünün kumanda konsolunda bulunan licenses.pdf isimler elektronik dosya içerisinde sizlere sunulan lisansların, bildirimlerin ve feragat bildirimlerinin özel koşullarına bakın. Bu dosyayı okumak için, USB girişi olan bir bilgisayara ve.pdf uzantılı dosyaları görüntüleyebilecek bir yazılım programına ihtiyacınız olacaktır. Ürünün kumanda konsolundaki licenses.pdf dosyasını indirmek için: 1. Sistem Bilgileri ekranını açmak için A/V kumanda konsolunun önünde bulunan Setup düğmesine basılı tutun. 2. A/V kumanda konsolunun önündeki USB girişine bir USB bellek (sistem paketinize bir tane dahil edilmiş olmalıdır) takın. 3. Dosyayı USB belleğe kopyalamak için uzaktan kumanda üzerindeki OK düğmesine basın. Bu indirme süreci 30 saniye içerisinde tamamlanmalıdır. Ġşlem tamamlandıktan sonra USB belleği çıkarabilirsiniz. 4. licenses.pdf, dosyasını okumak için, USB çıkışı olan bir bilgisayara USB belleği takın, USB kök dizinine gidin ve.pdf dosyalarını açabilen bir yazılım programıyla licenses.pdf, dosyasını açın. Bu ürüne eklenmiş olan açık kaynaklı yazılım programlarının kaynak kodu kopyasını almak için, talebinizi lütfen posta yoluyla aşağıdaki adrese iletin. Licensing Manager, Mailstop 6A2, Bose Corporation, The Mountain, Framingham, MA Bose Corporation, ücreti ve sevkiyat veya gönderim masrafları karşılığında bir disk ile size bu kaynak kodunu gönderecektir. Yukarıda belirtilen tüm lisanslar, bildirimler ve feragat bildirimleri çoğaltılır ve bu açık kaynak kodla birlikte sunulur. Bu teklif, ürünün Bose Corporation tarafından dağıtıldığı tarihten itibaren üç (3) yıl süreyle geçerlidir. Ürün veri kaydedicisi VideoWave sistemi, ürün kullanımını ve zaman içindeki performansı daha iyi anlayabilmesi için Bose ye yardım için tasarlanmış bir ürün verisi kaydedicisine sahiptir. Ürün verisi kaydedicisi belirli teknik verileri ve kullanım geçmişini, ses düzeyleri, açma/kapama verileri, kullanıcı ayarları, kaynak girişleri, sıcaklık ve güç çıkışı ve kurulum verisi dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak şartıyla kaydeder. Bu verileri, VideoWave sisteminiz hakkında size daha iyi hizmet ve destek sağlayabilmek ve ileride ürün tasarımını geliştirmek için kullanabiliriz. Ürün verisi kaydedicisi tarafından kaydedilen verileri okumak için özel araçlar gerekmektedir ve bu tip veriler, VideoWave sisteminiz servis hizmeti için Bose ye getirilirse veya satıcıya verilirse sadece Bose tarafından elde edilebilir. Ürün verisi kaydedicisi hakkınızda herhangi bir kişisel olarak tanımlanabilen bilgiyi toplamamaktadır ve VideoWave sistemini kullanırken eriştiğiniz ortam içeriği hakkında başlıkları, türleri veya diğer bilgileri kaydetmemektedir.

36

37

38

39

40

41

42

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation

Detaylı

X-107 KULLANMA KILAVUZU

X-107 KULLANMA KILAVUZU X-107 KULLANMA KILAVUZU Ekran ölçüsü 7inç Çözünürlülük 480 X ( RGB) X 234 Parlaklık 350cd/m2 Kontrast 300 : 1 Görüntü açısı ( L/R / T / B) : 60/ 60/40/60 Güç kaynağı 8~17V ( tipik DV 12V) Güç sarfiyatı

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur Çok Kanallı AV Alıcısı STR-DN1020 Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur 1 Hoparlörlerin ayarlanması 2 TV'nizin ve diğer cihazların bağlanması 3 Diğer bağlantılar 4 Hoparlörlerin

Detaylı

Bu kullanma kılavuzunu Falcon M Type model FM Transmitter için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzunu Falcon M Type model FM Transmitter için geçerlidir. falcon m type Bu kullanma kılavuzunu Falcon M Type model FM Transmitter için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar

Detaylı

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu CJB1JM0LCAHA Kullanım Kılavuzu Saatinizi tanıyın Hoparlör Şarj bağlantı noktası Güç tuşu Açmak/kapatmak için 3 sn. basılı tutun. Yeniden başlatmaya zorlamak için 10 sn. basılı tutun. Ana ekrana geri dönmek

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC 2 1. PARÇALAR ve MONTAJ Dokunmatik Tuşlar Gösterge Montaj Delikleri (Arka Kapak) Kilitme Butonu Menü Butonu Pil Değişimi İçin Vida 3 Cihazı, solda

Detaylı

AppRadio Mode ile uyumlu Lightning konektörlü iphone için aygıt yazılımı güncelleme

AppRadio Mode ile uyumlu Lightning konektörlü iphone için aygıt yazılımı güncelleme AppRadio Mode ile uyumlu Lightning konektörlü iphone için aygıt yazılımı güncelleme Navigasyonlu modeller için güncelleme talimatları: NAVTEQ yazılım güncelleme T1000-20496 kullanılarak güncellenmiş AVIC-F40BT,

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation şirketinin tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer

Detaylı

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu KILAVUZ DS-48300 Bu ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. En iyi performans ve emniyet için bu ürünü bağlamadan, kullanmadan veya ayarlamadan önce lütfen bu talimatları

Detaylı

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU Prestigio GeoVision 150 Kontrollerin yerleşimi 1. Açma/kapama düğmesi 2. SD Kart Yuvası 3. Dokunma Paneli 4. Menü Butonu 5. Işıklı Gösterge (Şarj olurken kırmızı

Detaylı

BMW 5 Serisi, Bluetooth Hands-Free Telefon sistemi Değiştirilmesi

BMW 5 Serisi, Bluetooth Hands-Free Telefon sistemi Değiştirilmesi 1997-2003 BMW 5 Serisi, Bluetooth Hands-Free Telefon sistemi Değiştirilmesi Nasıl BMW E39 5 Serisi BMW Bluetooth telefon sistemi kurmak için. Bu kılavuz eski bir telefon sistemi ile donatılmıştır BMW,

Detaylı

SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (ios)

SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (ios) Tr SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (ios) SB6L01(1W) 6MB3801W-01 Fotoğraf makinenizi ios cihazınızla eşleştirmek için SnapBridge i kullanma ve SnapBridge Wi-Fi uyarısı görüntülendiğinde ne yapılacağı hakkında

Detaylı

HP Ortam Uzaktan Kumandası (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Ortam Uzaktan Kumandası (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Ortam Uzaktan Kumandası (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211345, 1. Baskı TR Tuşlar ve parçalar 9 İkincil kamera 10 Ses seviyesi/yakınlaştırma tuşu 11 Medya tuşu 12 Ekran ve tuş kilidi anahtarı

Detaylı

Başlarken NSZ-GS7. Ağ Ortam Oynatıcısı. Ekran görüntüleri, işlemler ve teknik özellikler önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir.

Başlarken NSZ-GS7. Ağ Ortam Oynatıcısı. Ekran görüntüleri, işlemler ve teknik özellikler önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir. Başlarken TR Ağ Ortam Oynatıcısı NSZ-GS7 Ekran görüntüleri, işlemler ve teknik özellikler önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir. Başlarken: ON/STANDBY Oynatıcıyı açar veya kapatır. Bağlı cihazların

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir. Buradan Başlayın Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin

Detaylı

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ]

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ] 1. Kurulum Tam ekranda iken MENU tuşuna basın ve menüye girin. [ / ] tuşlarına basarak Kurulum, Kanal Düzenleme, Sistem Ayarları ve Medya Merkezi menülerine geçiş yapabilirsiniz. Kurulum menüsü altından

Detaylı

WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme

WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme Bir Nikon ürünü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu kılavuz WR-1 ve WR-R10 kablosuz uzaktan kumandalar için donanım yazılımının

Detaylı

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hoş Geldiniz Arlo Baby'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. İçindekiler Arlo Baby kamera USB güç kablosu USB güç adaptörü

Detaylı

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanım Kılavuzu

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanım Kılavuzu Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanım Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation'ın ticari

Detaylı

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-30501 İçindekiler Kullanmadan önce... 2 1. DA-30501 Hakkında... 2 2. Sistem gereksinimleri... 2 3. Genel Bakış... 2 Başlarken... 3 1. DA-30501 pilini

Detaylı

P-touch Transfer Manager Kullanmı

P-touch Transfer Manager Kullanmı P-touch Transfer Manager Kullanmı Sürüm 0 TUR Giriş Önemli Not Bu belgenin içindekiler ve bu ürünün özellikleri önceden bildirilmeksizin değişikliğe tabidir. Brother, burada bulunan teknik özellikler ve

Detaylı

SP-1101W/SP-2101W Hızlı Kurulum Kılavuzu

SP-1101W/SP-2101W Hızlı Kurulum Kılavuzu SP-1101W/SP-2101W Hızlı Kurulum Kılavuzu 05-2014 / v1.0 1 I. Ü rün Bilgisi I-1. Paket İçeriği Akıllı Priz Anahtarı Hızlı Kurulum Kılavuzu Hızlı kurulum kılavuzu ile CD I-2. Ön Panel Güç LED i Durum Butonu

Detaylı

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Hızlı Başvuru Kılavuzu M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Hızlı Başvuru Kılavuzu M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Hızlı Başvuru Kılavuzu M276 Kopya kalitesini en iyi duruma getirme Aşağıdaki renk kalitesi ayarları kullanılabilir. Otomatik Seç: Kopyalama kalitesi sizin için önemli olmadığında

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1 İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo'yu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Baz İstasyonu güç adaptörü %100 kablosuz kameralar Ethernet Kablosu

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu www.philips.com/welcome adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz CD250 CD255 SE250 SE255 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Keyfini cıkarın Kutuda neler var Baz istasyonu

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir.

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir. falcon b type Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış farklılıklar gösterebilir. olup, ürün içerisindeki kılavuz ile Önsöz Değerli

Detaylı

İçindekiler. Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3. Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım

İçindekiler. Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3. Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım Beo4 Rehberi İçindekiler Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3 Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım Beo4'ü kişiselleştirme, 5 Ek bir düğme ekleme Ek düğmeleri

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu 87231 Araç kamerasının tüm fonksiyonlarının daha iyi kullanımı için cihazı kullanmadan önce lütfen bu kılavuzu dikkatli şekilde okuyun. Dikkat 1. Lütfen hafıza kartını

Detaylı

HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin

Detaylı

N300 WiFi Yönlendirici (N300R)

N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

Moto Mod aksesuarınızı takma

Moto Mod aksesuarınızı takma 360 CAMERA Moto Mod aksesuarınızı takma Telefonunuzun arkasındaki kamera lensini 360 Camera ile hizalayın, ardından telefonun yan ve alt taraflarını Moto Mod ile birbirlerine geçinceye kadar hizalayın.

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT

4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT 4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT Kullanma Kılavuzu DS-55501 Digitus 4K Uzatıcı Seti, HDBaseT hem yüksek netlikte grafik ekranı hem de kesintisiz video oynatımına yönelik en yüksek talepler için 100 metreye

Detaylı

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar.

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. ActivSound 75 (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. () Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. () Kızılötesi Mikrofon Ses Kontrolü [Öğretmen (Teacher) 1 ve ] Bu kontrol, kızılötesi

Detaylı

N150 WiFi Yönlendirici (N150R)

N150 WiFi Yönlendirici (N150R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N150 WiFi Yönlendirici (N150R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

221TE4L 231TE4L. TR Duyuru ve önemli bilgi 2. 5 Sorun Giderme 34. Türkçe

221TE4L 231TE4L.  TR Duyuru ve önemli bilgi 2. 5 Sorun Giderme 34. Türkçe 221TE4L 231TE4L Türkçe www.philips.com/welcome Duyuru ve önemli bilgi 2 5 Sorun Giderme 34 Model Serial Country Code Telephone number Tariff Austria +43 0810 000206 0.07 Belgium +32 078 250851 0.06 Denmark

Detaylı

INTERFACE KULLANIM KILAVUZU.

INTERFACE KULLANIM KILAVUZU. INTERFACE KULLANIM KILAVUZU www.necvox.com Ana Menü Fonksiyonları 1. Opel Insignia araçta kullanıyorsanız, ana menüye geçmek için Geri tuşuna basılı tutun. 2. Volkswagen & Skoda ve Seat araçlarda kullanıyorsanız,

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Her zaman yardıma hazırız SRP6011. Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:

Kullanım kılavuzu. Her zaman yardıma hazırız SRP6011. Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/support Sorularınız mı var? Philips e Ulaşın SRP6011 Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Evrensel uzaktan

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10294 DIGITUS DA-10294 cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cep telefonunuz ya da bilgisayarınızdan (Bluetooth veya giriş kablosu

Detaylı

WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme

WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme WR-1/WR-R10 Kablosuz Uzaktan Kumandalar için Donanım Yazılımını Güncelleme Bir Nikon ürünü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu kılavuz WR-1 ve WR-R10 kablosuz uzaktan kumandalar için donanım yazılımının

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Splitter Kullanıcı

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 İçindekiler Baz ünitesi Not * Birden fazla ahize içeren paketlerde, ek ahizeler, şarj cihazları ve güç adaptörleri bulunur. ** Bazı ülkelerde, hat adaptörünü hat kablosuna

Detaylı

İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Bataryanın takılması Antenin takılması Cihazın şarj edilmesi Temel işlemler Göstergeler ve anlamları Temizlik ve Bakım Uyarılar

Detaylı

A. İşlem Kontrol Paneli

A. İşlem Kontrol Paneli A. İşlem Kontrol Paneli EN TR Timer Zamanlayıcı Memory/Screen lock (unlock) Hafıza/Ekran kilidi (kilit açma) Downward movement Aşağı hareket Upward movement Yukarı hareket Memory 1/2/3 Hafıza 1/2/3 Display

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Her zaman yardıma hazırız SRP3013. Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:

Kullanım kılavuzu. Her zaman yardıma hazırız SRP3013. Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/support Sorularınız mı var? Philips e Ulaşın SRP3013 Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Evrensel uzaktan

Detaylı

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Yükleme ve Güncelleştirme BIOS yazılımını, uygulamaları, sürücüleri güncelleştirme ve Windows Update'i çalıştırma Yükleme türünü seçme Windows

Detaylı

Archive Player Divar Series. Kullanım kılavuzu

Archive Player Divar Series. Kullanım kılavuzu Archive Player Divar Series tr Kullanım kılavuzu Archive Player İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Giriş 4 2 Çalışma 5 2.1 Programın başlatılması 5 2.2 Ana pencere tanıtımı 6 2.3 Açma düğmesi 6 2.4 Kamera

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Pil kapağı Kullanıcı

Detaylı

Bilgisayar Kurulum Kullanıcı Kılavuzu

Bilgisayar Kurulum Kullanıcı Kılavuzu Bilgisayar Kurulum Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım Kablosuz Dijital Telefon SE 240 Telesekreterli Kablosuz Dijital Telefon SE 245 Hoş geldiniz Çabuk başlama kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Kullanım IMAGE TO FOLLOW Teslimat kapsamı SE240/SE245 El cihazı

Detaylı

Kısa Kılavuz. Bağlantılar. Pilin takılması/pilin şarj edilmesi. Dijital Telsiz Telefon. Dijital Telesekreter. İlk şarj: 8 saat PQQW15648ZA

Kısa Kılavuz. Bağlantılar. Pilin takılması/pilin şarj edilmesi. Dijital Telsiz Telefon. Dijital Telesekreter. İlk şarj: 8 saat PQQW15648ZA TG8070_8090TR(tr-tr)_QG.fm Page 1 Friday, August 10, 2007 4:18 PM Kısa Kılavuz Dijital Telsiz Telefon Model No. KX-TG8070TR Dijital Telesekreter Model No. KX-TG8090TR Bağlantılar KX-TG8070 KX-TG8090 Çengel

Detaylı

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Hoparlörün işletme paneli fonksiyon Tablosu Güç Açma/Kapama butonu, Çalıştırmak/Kapatmak için butona basın; Ses + Ses - Sesi kapat Güç gösterge ışığı--- Mavi LED;

Detaylı

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Özellikler Alıcı Işık/Yakınlık Sensörü LED Dokunmatik Ekran Programlanabi lir Düğme Ses Kontrolü Programlanabi lir Düğme Mikrofon Hoparlör Şarj Kontakları Kamera Pil Kapağı

Detaylı

Genel Bilgiler Aksesuarlar Genel Bilgiler Dış Görünüş Üst Yan Buton fonksiyonları MENU Arka Mod Düğmesi(Çalışma modu)

Genel Bilgiler Aksesuarlar Genel Bilgiler Dış Görünüş Üst Yan Buton fonksiyonları MENU Arka Mod Düğmesi(Çalışma modu) mm+- Aksesuarlar Dijital Fotoğraf Makinası Driver CD & Ulead Yazılımı Hızlı Kullanım Kılavuzu x AA Pil USB Kablo Kılıf El Kayışı Kullanma Kılavuzu Video Kablosu Dış Görünüş Üst Kayıt Butonu Power Butonu

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Philips GoGear müzik çalar Hızlı başlangıç kılavuzu TR SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Başlarken Ana menü hakkında genel

Detaylı

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU Lütfen bu kılavuzu uygun şekilde saklayın ve kullanım öncesi dikkatlice okuyun. Sayfa - 1 Ayarı yükseltme : Sıcaklık değerini, Zamanlayıcı zamanını veya Saat zamanını

Detaylı

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz Ses Seviyesi Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2242 GİRİŞ Bu cihaz fabrika, okul, ofis, aile vs gibi değişik yerlerdeki ses seviyelerini ölçmek için kullanılabilir.

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Pil kapağı Kullanıcı

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Stereo Mikrofon STM10

Kullanım kılavuzu. Stereo Mikrofon STM10 Kullanım kılavuzu Stereo Mikrofon STM10 İçindekiler Temel Bilgiler...3 Fonksiyona genel bakış...3 Donanıma genel bakış...3 Montaj...4 Mikrofonunuzun kullanımı...5 Ses kaydetme...5 Videolar için ses kaydetme...8

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Bataryanın şarj edilmesi: Batarya fabrikadan şarj edilmeden size gelmiştir. O nedenle kullanmadan once şarj etmelisiniz. 2-3 şarj işleminden sonar

Bataryanın şarj edilmesi: Batarya fabrikadan şarj edilmeden size gelmiştir. O nedenle kullanmadan once şarj etmelisiniz. 2-3 şarj işleminden sonar İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Bataryanın şarj edilmesi Bataryanın takılması Antenin Takılması Bel Kilisi Mikrofon kulaklık seti takılması Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler Gelişmiş

Detaylı

JAMESON JS-1025. 10.2 Aşağı çevrilebilen LCD Ekran KULLANIM KILAVUZU

JAMESON JS-1025. 10.2 Aşağı çevrilebilen LCD Ekran KULLANIM KILAVUZU JAMESON JS-1025 10.2 Aşağı çevrilebilen LCD Ekran KULLANIM KILAVUZU Sevgili müşterilerimiz, Öncelikle sizi,yeni mobil TFT monitörü satın aldığınız için tebrik etmek isteriz.çekici dizayn ile tam donanımlı

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10295 Hoş Geldiniz Digitus Derin Bas Hoparlörlü Bluetooth Soundbar cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz! İster çoklu ortam yürütme

Detaylı

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo Baby'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Arlo Baby kamera USB güç kablosu USB güç adaptörü

Detaylı

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme 1 ISATPHONE 2 AYGIT YAZILIMI GÜNCELLEME ARACININ KURULUMU Zaman zaman, işlevselliğini ve işleyişini geliştirmek için telefon yazılımınızı

Detaylı

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler HP Roar Plus Hoparlör Diğer Özellikler Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ve Windows Vista, Microsoft şirketler grubunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size notebook kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo'yu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. %100 kablosuz kamera Manyetik duvar montaj parçası Lityum 123 piller

Detaylı

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m 4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m Kullanma Kılavuzu DS-55504 Kurulum işleminden ve kullanmadan önce lütfen aşağıdaki güvenlik talimatlarını dikkatli şekilde okuyun: 1. Lütfen bu cihazla ilgili

Detaylı

Full HD Mini HDMI Genişletici

Full HD Mini HDMI Genişletici Full HD Mini HDMI Genişletici Kullanma Kılavuzu DS-55203 Ürün tanıtımı Bu HDMI Genişletici, çift olarak çalışan bir verici ünite (TX) ve bir de alıcı üniteden (RX) oluşur. Sıkıştırılmamış full HD1080p@60Hz

Detaylı

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD ve/veya diğer ülkelerdeki

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz www.philips.com/welcome SE650 SE655 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Tadını çıkarın Kutunun içindekiler Baz istasyonu VEYA El

Detaylı

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme 1 ISATPHONE 2 AYGIT YAZILIMI GÜNCELLEME ARACININ KURULUMU Zaman zaman, işlevselliğini ve işleyişini geliştirmek için telefon yazılımınızı

Detaylı

HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

Önemli Tedbirler Değer Müşterimiz, UMA, Casa Bugatti'den elektronik tartıyı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Her ev tipi cihaz gibi, bu tartıda dikkatli bir şekilde kullanılmalı ve tartının zarar görmesi

Detaylı

LIFESTYLE V35/V25 Ev Eğlence Sistemleri LIFESTYLE T20/T10 Ev Sineması Hoparlör Sistemleri Kullanım Kılavuzu

LIFESTYLE V35/V25 Ev Eğlence Sistemleri LIFESTYLE T20/T10 Ev Sineması Hoparlör Sistemleri Kullanım Kılavuzu LIFESTYLE V35/V25 Ev Eğlence Sistemleri LIFESTYLE T20/T10 Ev Sineması Hoparlör Sistemleri Kullanım Kılavuzu ÖN HAZIRLIK Türkçe GÜVENLİK BİLGİSİ Lütfen bu kılavuzu okuyun Lütfen bu kılavuzdaki talimatları

Detaylı

Nikon 1 Değiştirilebilir Objektifli Gelişmiş Fotoğraf Makineleri, 1 NIKKOR Objektifleri ve Nikon 1 Aksesuarlarının Donanım Yazılımlarını Güncelleme

Nikon 1 Değiştirilebilir Objektifli Gelişmiş Fotoğraf Makineleri, 1 NIKKOR Objektifleri ve Nikon 1 Aksesuarlarının Donanım Yazılımlarını Güncelleme Nikon 1 Değiştirilebilir Objektifli Gelişmiş Fotoğraf Makineleri, 1 NIKKOR Objektifleri ve Nikon 1 Aksesuarlarının Donanım Yazılımlarını Güncelleme Bir Nikon ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu

Detaylı

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118/M118i Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42720 Bu kılavuz aşağıdakilerle ilgili yordamlar sağlar: Ekranlarda Gezinme sayfa 2 DHCP Kullanarak Ağ Ayarları sayfa 2 Statik IP Adresi

Detaylı

Doküman camı seçeneği

Doküman camı seçeneği Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Kopyalama Yapma Hizmetler Ana Sayfası İş Durumu Dokunmatik Ekran Başlat Tümünü Temizle Dur. Dokümanlarınızı doküman besleyici giriş kasetine yüzleri yukarı bakacak şekilde

Detaylı

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım Hoş geldiniz Çabuk başlama kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Kullanım IMAGE TO FOLLOW Teslimat kapsamı SE140/SE145 El cihazı SE140 veya SE145 Baz ünite Güç adaptörü Telefon kablosu* Pil kapağı 2xAAA Şarj

Detaylı

PM 2 KARTLI VE ġġfrelġ GEÇĠġ KONTROL TERMĠNALĠ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU

PM 2 KARTLI VE ġġfrelġ GEÇĠġ KONTROL TERMĠNALĠ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU PM 2 KARTLI VE ġġfrelġ GEÇĠġ KONTROL TERMĠNALĠ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU 1.Malzeme Listesi TuĢtakımı 1 Kullanım kılavuzu 1 Tornavida 1 20mmx60mm özel tuştakımı Lastik tıpa 2 6mmx30mm,sıkmak için kullanılır

Detaylı

Computer Setup Kullanıcı Kılavuzu

Computer Setup Kullanıcı Kılavuzu Computer Setup Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

Easy, Reliable & Secure. N300RE WiFi Alan Genişletici Kurulum Kılavuzu

Easy, Reliable & Secure. N300RE WiFi Alan Genişletici Kurulum Kılavuzu Easy, Reliable & Secure N300RE WiFi Alan Genişletici Kurulum Kılavuzu Başlarken WiFi Alan Genişletici, WiFi ağını genişleterek kablosuz yönlendiricinizin alanı dışındaki alanı kapsamasını sağlar. WPS Açma/Kapatma

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz. Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın.

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz. Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın. PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-1216A / CUH-1216B 7026992 Başlarken TV'nize bağlayın. PlayStation 4

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Her zaman yardıma hazırız SRP3011. Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:

Kullanım kılavuzu. Her zaman yardıma hazırız SRP3011. Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/support Sorularınız mı var? Philips e Ulaşın SRP3011 Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Evrensel uzaktan

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Bu kullanma kılavuzunun geçerli olduğu modeller, Veyron Plus (2 GB) Veyron Ultra (4GB)

Bu kullanma kılavuzunun geçerli olduğu modeller, Veyron Plus (2 GB) Veyron Ultra (4GB) veyron serisi Bu kullanma kılavuzunun geçerli olduğu modeller, Veyron Plus (2 GB) Veyron Ultra (4GB) DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış farklılıklar gösterebilir. olup, ürün

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı