Birçok konu hakkında Einstein Lisesi nin internet sayfasından bilgi edinebilirsiniz:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Birçok konu hakkında Einstein Lisesi nin internet sayfasından bilgi edinebilirsiniz: www.einstein.og.schule-bw.de"

Transkript

1

2 Einstein Lisesine Hoşgeldiniz Einstein Lisesinin Sevgili Velileri ve Sevgili Öğrencileri, bu el kitapçığı ile Einstein Lisesinde sunulan imkanlar konusunda genel bir fikir edinmenizi sağlamak istiyoruz. Tüm öğrenciler gibi velilerimizi de, el kitapçığından faydalanmaya ve/veya katkıda bulunmaya yürekten davet ediyoruz. Basım tarihinde bazı isimler henüz belirlenmemiş olduğundan burada yer almamaktadır. Okulumuzun Tantımı ve 5 ayrı dilde hazırlanmış Yol Gösterci için: Son durum internet güncellemesinden öğrenilebilir.

3 Esas Olarak: - Sınıf içi iletişim ve öğretmenlerle iletişim esasen e-posta vasıtasıyla sağlanmaktadır. Bu nedenle eğer henüz edinmediyseniz, okulla iletişim kurmak için bir e-posta adresi edinmeniz ve hafta boyunca e-postalarınızı düzenli olarak okumanız uygun olacaktır. - Lise eğitiminin başlangıcında en az 8. sınıfa kadar birçok çocuk ailesinin desteğine ihtiyaç duyar. Bu yüzden çocuklarınızı yapıcı bir şekilde destekleyiniz ve onlara eşlik ediniz. - Herhangi bir yardıma ihtiyaç duyulması halinde, sınıfınızdaki ilgili veli temsilcinizle veya direk sınıf öğretmeniyle, hatta aynı zamanda EG'ye hoş geldiniz çalışma grubumuzla bağlantıya geçebilirsiniz. - Misyonumuz: Kişiliklerimizi çok yönlü olarak geliştiririz. Birbirimize karşı saygılıyız ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Fırsat eşitliğini teşvik ederken farklı yeteneklere de saygılıyız. Severek öğreneceğimiz ve yaşayacağımız bir ortam yaratırız. Birşeylere katkıda bulunmak ilkemizdir. Zihinsel, sanatsal ve tarihsel geleneklerimizden yararlanırız. Yeniliklere ve alşılmamışlıklara açığız. Dil öğrenirken, böylece kendimizi ve diğer insanları daha iyi öğreniriz. Dışarıyla çeşitli bağlantılar kurarız. Özel ve kamu mülkiyetine karşı dikkatli davranırız. Çevremizi koruruz.

4 1. Kim, ne için yetkilidir? - Okul Müdürü: - Müdür Yardımcısı: Bay Spinner - Bölüm Başı /Okul Yönetim Grubu: Bkz. Internet Güncellemesi - Sekreterlik: Bayan Morgenthaler, Bayan Altmann - Okul Web Sitesi Sorumlusu: (pasta satışı, veli toplantıları gibi duyuruların okul web sayfasında yayınlanması için). 2. Öğretmenlerin İletişim Bilgileri: Birçok bay/bayan öğretmenle e-posta yoluyla hızlı bir şekilde iletişime geçilebilir. E-posta adresi aşağıdaki gibidir: Adın ilk harfi.soyadı@vw.egkehl.de 3. Okula Nasıl Gidebilirim? - Bisikletle: Bisiklet garajında (Vogesenallee) veya bisiklet standında (Haydnstr.) bisikletleri park etme imkânları mevcuttur. Bisiklet garajı 1.ders saatinden 6.ders saatine kadar güvenlik amacıyla kilitlenir. Gerektiğinde anahtar sekreterlikten alınabilir. Okul bahçesi, okulun açık olduğu saatler dışında video kaydı ile denetlenmektedir. - Yaya veya otobüsle (otobüs güzergahları internet sayfamızdan edinilebilir). - Arabayla: Okul bahçesi içinde okulun açık olduğu süre boyunca kesinlikle duraklama ve park etme yasağı vardır (bkz. Tabela). Park yerleri sadece öğretmenler, öğrenciler ve ziyaretçiler içindir. Vogesenallee park yerinde öğrenci bırakmak için durulamaz. Bu durum sabahleyin tehlikeli durumlara ve trafikte karışıklığa neden olmaktadır. Realschule önündeki Okul merkezi otobüs durağındaki cepte duraklama yasağı vardır. Lütfen trafik kurallarına her zaman dikkat ediniz.

5 4. Sınıfıları Nasıl Bulurum? (plana web sitesinden bakılabilir) Tam Arazi Planı ETM= Bilgisayar + Kütüphane Einstein-Lisesi Ana Girişi Tulla Orta Okulu Spor Salonu Girişi Bisiklet Garajı Kafeterya Otobüs Durağı Okul Merkezi Yemekhane

6 5. Dersler saat kaçta başlar? Dersler saat kaçta biter? am 1. Ders 5 dakika Teneffüs am 2. Ders 10 dakika Teneffüs am 3. Ders 5 dakika Teneffüs am 4. Ders 15 dakika Teneffüs am 5. Ders 5 dakika Teneffüs am 6. Ders 20 dakika Teneffüs pm (7. Ders) Öğle tatili pm pm 8. Ders 9. Ders 10 dakika Teneffüs pm 10. Ders pm 11. Ders

7 6. Güncel Bildirimleri/Ders Programı değişikliklerini nerede bulabilirim? - Hergün saat 13:00 dan itibaren, internet-ders ve değişiklik planından, diğer günün ders programı değişikliği hakkında bilgi edinilebilir. - Dijital bülten panosu (DSB) ve kara tahtalar, toplantı salonunda bulunmaktadır. Burada ders programı ile ilgili güncel değişiklikler yazılmaktadır. Öğrenciler bütün gün boyunca buradan bilgi edinebilirler. 7. Teneffüslerde yemek nerede bulunur? - Yemekhane: Sınıf öğretmenleri tarafından, yemek siparişi için fiş ve diğer yapılması gerekenler hakkında ilk günlerde açıklama yapılacaktır (Plan için bkz. İnternet sayfası). - Kafeterya, pastane satışı: Uzun teneffüslerde ve öğle tatilinde sadece ilk yarım saat açıktır. - Otomatik satış makinası: İçecek ve şekerlemeler için kafeterya ve toplantı salonunda bulunur. Lütfen dikkatli kullanınız! - Toplantı salonunda (-Aula-) sağlıklı kahvaltı: Her 14 günde bir Salı günleri, uzun teneffüslerde yapılır. - Sınıfların pasta satışı, olursa; toplantı salonunda Salı ve Cuma günleri, uzun teneffüslerde yapılır. Sınıfların pasta satışları ve günleri, internet sitesinde ve panoda bildirilir. Eltern für Eltern isimli velilere ilişkin web sayfasında alışveriş listesi ve yapılması gerekenleri bulacaksınız. Uzun Teneffüs = 10 ve 15 dak. 8. Problem ve anlaşmazlık halinde bana kim yardım eder? (Anlaşmazlık Yönetimi) - Sosyal Hizmet Uzmanı: Bay Steffen Klaus her gün tüm öğrenciler ve aynı zamanda veliler ve öğretmenler için hizmet vermektedir. - Danışman Öğretmen: Bayan Wenzel okulla ilgili problemlerde görevlidir. - Uzlaştırmacı: Bu kişiler her Cuma 15 dakikalık teneffüslerde kafeterya önünde bulunurlar. - Arabulucu Öğretmenler: Bay Gerstenberg (ve Bayan / Bay Bkz. Internet Güncellemesi), sınıfla öğretmen arasındaki problemlerde öğrenciler tarafından başvurulabilecek yetkili kişidir. - Dış Arabulucu: Bay Müler-Russel

8 9. EG de sunulan hizmetler nelerdir? - ETM = Einstein-Tulla-Medya Merkezi=Kütüphane: ETM, Einstein Lisesi ve Tulla-Realschule nin öğrencileri için oluşturulmuş bir çeşit ''kendi kendine öğrenme'' ve medya merkezidir. Burada erkek ve kız öğrenciler açılış saatleri süresince kitap, dergi ve elektronik diğer medya araçlarını kullanarak kendi kendilerine ders çalışabilir ve öğrenebilirler. Sözkonusu medya araçları aynı zamanda ödünç de alınabilir. Açık Olduğu Saatler: Pazartesi-Salı:saat 8:30-15:30 Cuma saat 8:30-13:00. Kütüphane, gönüllü veliler tarafından iki saatlik zaman dilimleri arasında idare edilir ve gözetim altında tutulur. İlgili Kişiler: Bayan Trautmann (Tulla-Realschule den). Burada da Bkz. Internet Güncellemesi. - SOS = Öğrenci-Organizasyon-Alışveriş Mağazası. Öğrenciler, kendi kurdukları limited şirketleri aracılığıyla okul materyallerinin satışını organize etmektedirler (uygulamalı ekonomi). Kafeteryanın karşısında, her gün saat 11:00 daki teneffüste. Öğretmenlerden ilgili kişi: Bkz. Internet Güncellemesi. - Ders Yardımı: Öğrenciden Öğrenciye Yardım, başvuru formları internetten edinilebilir. İlgili kişi: Bayan von Lossau. - Sağlıklı tenefüs kahvaltısı: Gönüllü veliler tarafından düzenlenir. Gerekli bilgi Bayan Morgentaler 'den edinilebilir. - Okul dolabı: Kiralanabilir ve iki kişi tarafından ortak da kullanılabilir. Yıllık aidat:15,-euro + 6,-Euro kilit kirası. Bilgi için : Bay Spinner.

9 10. Zorunlu Dersler Dışında Başka Neler Sunulmaktadır? - AGs = Çalışma Grupları. Katılım 1. yarıyıldan itibaren, tahminen okul başladıktan sonra 4. haftadan itibaren başlar, 2. yarıyıl başında bazı değişiklikler yapılması mümkündür. Çalışma grupları öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından sunulabilir. Bazı çalışma grupları, genç refakatçiler (Jugendbegleiter) tarafından yönetilir (açıklama için bkz. 11. madde). Örneğin: - Müzik Çalışma Grubu: Orkestra alt basamak: Müzik okulundan Bayan Oertel, Koro/müzikal alt basamak: Bayan Klein, Büyük orkestra ve koro grubu: Bay Dilles, - Tiyatro Çalışma Grubu: ara verildi Alt basamak: henüz sınıflar: Bay Würthle - Kostüm Çalışma Grubu: ara verildi - Teknik Çalışma Grubu + Okul Radyosu (Cuma günleri): sırf Öğrenci Çalışma Grubu. - Örnek Çalışma Grubu: Bayan Combrouze. - Proje Günleri: Bu günler, eğer olursa, yaz tatilinden üç gün önce olur. Öğretmen, öğrenci veya veliler sözkonusu bu günler için proje sunabilirler. İlkbahardaki proje teslim süresine dikkat edilmelidir. - Yarışma ve burslar: Coğrafya, okuma, fizik ve tarih yarışması, edebiyat yarışması: Prix de Lycéens, kimya-olimpiyatı, Olimpiyatlar için Çalışan Gençlik, Ülkedeki Yetenek ve diğer benzeri çeşitli yarışma ve burslar mevcuttur. - Oyun dolabı: Öğle tenefüssünde dolaptaki oyuncaklar ödünç alınabilir. Anahtar sekreterlikten veya Bayan K. Kummer den edinilebilir sınıflar için Ödevlerde yardım. lgili kişi: Bayan G.Kummer + (ve Bayan / Bay Bkz. Internet Güncellemesi).

10 11. Topluluk için nerelerde görev alabilirim? - Destekleme (Teşvik) Derneği: Karne notları iyi olanlara eğitim dönemi sonunda ödül verilmektedir, sosyal katılımda bulunanlara Okul-Bitirme(Abitur) ödülü, lise mezuniyet ödülü ve gerektiğinde mali destek yardımları sağlanır, örneğin bazı durumlarda sınıf gezisi için kişiye münferiden maddi destek sağlanır. Üyelik yıllık 12,-Euro dur, herkes katılabilir ve bağışlar memnuniyetle kabul edilir. Başkan: Bay Krieg. - Karibu-Open-Hand Projesi: Kenya'daki bir çocuk yuvasının ve ona bağlı okulun desteklenmesi projesidir. Öğrencilerden oluşan bir grup, öğrenciler veya okuldan herhangi bir sınıf bu çocuklar için koruyucu aile/abi/abla olabilirler. İlgili kişi: Bay Dörr / Bayan Combrouze. - Çalışma Çevresi EG ye Hoş geldiniz : Sizleri memnuniyetle destekliyoruz, yardım ve önerilerinize açığız. Konularımız: Çok uluslu olmayı desteklemek, velileri karşılamak ve EG ye adaptasyonunu sağlamak, çocukları daha iyi destekleyebilmek. İlgili kişi: Bayan Yıldız. - Uzlaştırmacı: 8. Sınıf öğrencileri uzlaştırmacı olmak için eğitilebilir ve aktif olarak görev alabilirler. İlgili kişi: Bayan Wenzel. - İlkyardım görevlisi: İlkyardım Öğrencileri, öğrenciler ilkyardım görevlisi olmak için eğitilebilir ve aktif olarak görev alabilirler. İlgili kişi: Bayan Hipp. - Koruyucu Abla / Abi: Öğrenciler 9. sınıftan sonra 5. sııfları korumak ve onlara refakat etmek için koruyucu abla veya abi olabilirler. - Genç Refakatçiler (Jugendbegleiter), üst sınıflardaki bir çalışma grubunun denetimiyle ilgilenen öğrencilerdir ve buna yönelik eğitim alırlar. - Örnek Çalışma Grubu: İgili kişi: Bayan Combrouze. - Irkçıllığa-Karşı-Okul Grubu - UNICEF Çalışma Grubu: Yönetim. Bkz. Internet Güncellemesi UNICEF Genç-Elçiler - Kehl Şehri Gençlik Belediye Encümeni, seçimler her iki yılda bir yapılır, 7./8. sınıftan itibaren seçilir, SMV/arabulucu öğretmen ve güncel gençlik belediye encümeni vasıtasıyla iletişim kurulabilir. - Oberrhein Gençlik Parlamentosu.

11 12. Çevreyi korumak için nasıl katkıda bulanabilirim? - Ödüllü çevre yarışması: Sınıfın tamamı Sorumlu kişi: Bay Langenberger. - Eski pilleri toplama yeri, girişteki holde, okul hademesi: Bay Eberle dedir. - Eski yazıcı kapsülleri ve eski cep telefonları: Toplama kutusu zemin katta kafeteryaya giden yolda telefon kulübesinin yanındadır. 13. Okul ile ilgili hangi konuları bilmek önemlidir? - Öğrenci Değişimi: Hemen hemen her sınıfta olabilir, eğitim dönemi başlangıcında bu konuda bilgi verilmektedir sınıfta yurtdışında bir yıl geçirmek, başvurular 9.sınıf başlangıcında yapılmaktadır. - Araştırma /mezuniyet gezisi / okul yurdu / gezi günleri hakkında sınıf öğretmenleri tarafından vaktinde bilgi verilmektedir. - Sınıf geçme yönetmeliği / Not oluşturma yönetmeliği, temel dersler nelerdir, önemli dersler nelerdir (bkz. Karne Kitapçığı). - DELF: Yeni başlayanlardan anadil seviyesine kadar Fransızca Dil Diploması, ücretlidir. İlgili kişi: Bay Dörck. - Ekonomi İngilizcesi, 11./12. sınıflarda Halk Eğitim Merkezi (VHS) ile ortak çalışılarak gerçekleştirilir. İlgili kişi: Bay Dr.Jennert. 14. Meslek hayatına nasıl hazırlanabilirim? - BOGY= Lisede mesleki yön bulma. 9. sınıfta bir haftayı geçen iş stajı, hazırlık dönemi, sonrasında bitirme raporu ve mesleki bilgi merkezini ziyaret. İlgili Kişi: Bay Bleckmann/Bay Werner. - Veliler arası ve Offenburg taki BAOG vasıtasıyla okulda meslek borsası. - Offenburg'ta Meslek Fuarı : - Sosyal staj: 10. sınıfta sosyal bir kurumda 7 günlük çalışma. İlgili kişi:bayan Herter/Bayan Eberhardt.

12 15. Kim ne yapar? Organlar: - EBR= Veli Danışma Konseyi:: Her sınıftan seçilen iki adet veli temsilcisi, veli danışma konseyine üyedir. - Bölümleri: Yemekhane, öğrenci teşviki, dil ve sosyal işler. - Halen 2013/14 başkanları Bayan Jankowitz-Hassler ve Bay Beckers. - SMV= Öğrenci Konseyi: Her sınıftan seçilmiş iki sınıf başkanı, öğrenci konseyinin üyesidir. Öğrenci konseyinin görevi, öğrencilerin okul yönetimi, öğretmenler ve veliler karşısında dilek ve taleplerini temsil etmektir. İki sınıf başkanı veya kurs başkanı bir sınıftaki veya kurstaki öğrencilerin taleplerini dile getirir, isteklerini savunurlar. Öğrenci danışma kurulunun üyesidirler, görev süresi bir yıldır. - GLK = Tüm Öğretmenler Konferansı. - SK = Okul Konferansı: Okul yönetiminin ve öğretmenlerin yanı sıra burada aynı zamanda öğrenci konseyinden öğrenciler ve veli danışma konseyinden veliler de temsil edilirler. SE = Okul Geliştirme Grubu - Veliler: Burada, okulun geliştirilmesi için yeni fikirler biraraya getirilir ve gerçekleştirilmeye çalışılır, benzer gruplar öğretmen ve öğrencilerde de vardır. 16. EG de önemli organizasyonlar ve günler nelerdir? - Konserler, koro/müzikal/tiyatro oyunları, - Kültür akşamları, yaz şenlikleri, - Açık kapı akşamı, - Dinlerin diyalogu, din meslek grubu mensuplarının mezhepler arası konferans serisi. İlgili kişi : Bay Spinner, - Kilise Ayinleri: Okul yılı başlangıcı, noel ve noelden önceki Advent haftası, okul yılı sonu - Karnaval (Kirli Perşembe), Karnaval-disko, Halloween-disko, - Veli-Öğretmen Günü : her yıl karnavaldan önceki bir Cuma günü yapılır. Tüm veliler randevu alarak da bütün öğretmenlerle görüşebilir. 17. Çocuklar ders dışında okulumuzda neler yapabilirler? Çalışma grupları, yarışmalar, sınıf başkanı (Öğrenci Konseyinde Üyedir), koruyucu abiablalık, genç refakatçi, ders yardımı, uzlaştırmacı, ilkyardım görevlisi, öğrenci organizasyon alışveriş mağazası, kültür gecesinde sahne alma, okul şenliği veya okulun diğer etkinliklerine katılım ve daha bir sürü şey. 18. Veliler okulumuzda nerelerde görev alabilirler? Veli danışma konseyindeki veli temsilcisi olarak, okul geliştirme grubu veli ve/veya çalışma grubunda üye olarak, EG ye hoş geldiniz de tercüme yaparak veya çalışmalara katılarak, sağlıklı kahvaltı grubuna katılarak, Einstein-Tulla-Medya Merkezinde (Kütüphanede) gözetmen ve yardımcı olarak, kültür gecesinde sahne alarak, destekleme derneğine üye olarak, mesleki değişim projesinde yer alarak (kendi mesleğinin tanıtımını yapmak gibi) ve daha çocuğunuz için okulda nerede görev almak istiyorsanız orada ve size ihtiyaç duyulan her yerde elinizi uzatarak.

13 İlgilenenler için Ek Bilgi: Lisenin Eğitim Görevi: Lise, bir dizi içerikle ve derslerle alakalı bir sürü bilginin yanı sıra, merkezi anahtar niteliği taşıyarak sosyal becerilere de aracılık etmeli ve böylece kapsamlı bir eğitim talebine cevap vermelidir.

14 Hukuk Devleti ve Demokrasi İlkesi: Anayasada açıkça hukuk devleti benimsendiğinden, devletin ve dolayısıyla da tüm yönetim ve memurların hareketleri kamusal alana girer (yani okul ve öğretmenler de buna dahildir). Bu sebepledir ki Almanya'da herkes hukuk devleti prensibine uymakla mükelleftir. Bu şu anlama gelir, yani bir taraftan devlet ve memurları kendi isteklerine göre hareket edemezler, aksine hukuk ve yasayla bağlıdırlar. Diğer taraftan devlet gücünün kullanımı ; özgürlük, adalet ve hukuki güvenliği amaçlayan anayasaya uygun kanunlar esasına dayanır. Demokrasi ve hukukun üstünlüğü mükellefiyeti, diğerlerinin yanı sıra, okul hayatında yer alan (öğrenci, veli, öğretmen gibi) herkesin farklı organlarda ve çatışma kültüründe (bkz. çatışma yönetimi) katılımıyla doğal olarak okula da yansır. Okulumuzun Tantımı ve 5 ayrı dilde hazırlanmış Yol Gösterci için:

Okul Hakkında Bilgi EG YE HOŞGELDİNİZ. Einstein Lisesi nin Sevgili Velileri, Sevgili Öğrencileri,

Okul Hakkında Bilgi EG YE HOŞGELDİNİZ. Einstein Lisesi nin Sevgili Velileri, Sevgili Öğrencileri, HOŞGELDINIZ 1 EG YE HOŞGELDİNİZ Einstein Lisesi nin Sevgili Velileri, Sevgili Öğrencileri, Bu okul hakkında bilgi ile sizin için Einstein da neler sunulduğuna ilişkin genel bir bakış sağlamak istiyoruz.

Detaylı

Zürih Kantonunda İlköğretim Okulu

Zürih Kantonunda İlköğretim Okulu Türkisch Zürih Kantonunda İlköğretim Okulu Veliler için Bilgiler Januar 2008 / Türkisch 2 / 6 Zürih Kantonu İlköğretim Okulu Hedefler ve Hedefe Yönelik Görüşler Zürih kantonunda devlet ilköğretim okulu

Detaylı

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ Okulumuz 26.08.1996 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 26.08.1996 yılında Çankaya İlçesi, Yıldız semtinde Yıldız Anadolu Lisesi adı altında eğitimöğretime

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

EK-1. KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI

EK-1. KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI KASIM EK-1. KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI 1. Kitapseverler Kulübüne gönüllü öğrenci seçiminin

Detaylı

İTALYAN OKULLARI NASIL DÜZENLENMİŞTİR?

İTALYAN OKULLARI NASIL DÜZENLENMİŞTİR? İTALYAN OKULLARI NASIL DÜZENLENMİŞTİR? Eğitim Kaç yıldan oluşur? Eğitim 6 yaşından itibaren 16 yaşına kadar zorunlu olup, bölümlere ayrılmıştır: İlkokul 5 yıl Ortaokul 3 yıl Lise 2 yıl 6 yaşından önce

Detaylı

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu.

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu. 15 Ağustos 2014 Ağustos 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 İdareciler Göreve Başlar 12 13 14 15 16 17 Yeni Yab. Öğrt. Gelişi 18 Bölüm Başkanları göreve başlar 19 20 Tüm öğretmenler göreve başlar 21 22 23 24

Detaylı

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, halkla ilişkilerin tanıma ve tanıtma kavramlarının içinde yürütülen faaliyetlerin çoğunu gerçekleştirmektedir. Örgütü, hizmet alanlara, tedarikçilere, hizmet

Detaylı

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z-

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z- OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ BİLGİ FORMU SORULARI AÇIKLAMA: Bu sorular yalnızca ön bilgi olarak ve sistemdeki Bilgi Formunu doldurmaya geçmeden önce hazırlık yapmanız açısından verilmiştir. 1. Okul/ Kurumun

Detaylı

ilköğretim okulu Veliler için Bilgiler Die Volksschule Elterninformation Türkisch

ilköğretim okulu Veliler için Bilgiler Die Volksschule Elterninformation Türkisch ilköğretim okulu Veliler için Bilgiler Die Volksschule Elterninformation Türkisch Luzern kantonunda ilköğretim okulu Herkes için destek Tüm çocuklar ve gençler Luzern kantonunda ücretsiz ilköğretim okuluna

Detaylı

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER NEREDE GÖREVLİLER FAALİYETİN YAPILACAĞI TARİH NO YAPILACAĞI EYLÜL

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

Devlet Okulları hakkında bilgiler

Devlet Okulları hakkında bilgiler Devlet Okulları hakkında bilgiler Veliler için Hoşgeldiniz Çocuğunuzun bizim okulumuza gelmesinden memnuniyet duyuyoruz. Bu broşürde okullarımızla ilgili en önemli bilgileri bulacaksınız. Sizinle iyi bir

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

OKUL AİLE ÇEVRE İLİŞKİLERİ

OKUL AİLE ÇEVRE İLİŞKİLERİ OKUL AİLE ÇEVRE İLİŞKİLERİ Okul Aile Çevre İşbirliği Eğitim sisteminin temel bir unsuru okul eğitim amacıyla bir araya gelen paydaşların oluşturduğu bir sistemdir. Okulun önemli paydaşlarından biri de

Detaylı

İlkokul sonrası okullara giden öğrencilerin velileri için bilgiler

İlkokul sonrası okullara giden öğrencilerin velileri için bilgiler Der Oberbürgermeister İlkokul sonrası okullara giden öğrencilerin velileri için bilgiler İlkokul sonrası okullara giden öğrencilerin velileri için bilgiler İlkokul sonrası okullara giden öğrencilerin velileri

Detaylı

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014 TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014 TED KDZ. EREĞLİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GÜNDEM OAB Yönetim Kurulu ve Sınıf Temsilcilerinin Tanıtımı OAB Gerçekleştirilen

Detaylı

ÖZEL EGE LİSESİ KÜTÜPHANESİ VE HİZMETLERİ

ÖZEL EGE LİSESİ KÜTÜPHANESİ VE HİZMETLERİ T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL EGE LİSESİ TÜRKÇE YILLIK PROJE ÇALIŞMASI ÖZEL EGE LİSESİ KÜTÜPHANESİ VE HİZMETLERİ HAZIRLAYANLAR Dilay BİÇER Engin YAZAR Aslı SAĞGÜL Sınıf/ Şube : 4/B Rehber Öğretmen :

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM/STAJ/GRUP ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ SEÇİMİ VE GÖREVLERİNE DAİR USUL VE ESASLAR

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM/STAJ/GRUP ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ SEÇİMİ VE GÖREVLERİNE DAİR USUL VE ESASLAR ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM/STAJ/GRUP ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ SEÇİMİ VE GÖREVLERİNE DAİR USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

Faaliyet Arama Sonucu

Faaliyet Arama Sonucu Faaliyet Arama Sonucu 1 2 3 4 5 6 Kurum Bilgileri Faaliyetin Bilgileri Faaliyeti Veren : Edebiyat Öğretmeni-Kısa Film Çalışması Katılımcı Sayısı : 7 Kurs-Faaliyet Saati : 8 Ay/Dönem : ARALIK / 2012-2013

Detaylı

Ağustos 2015. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni öğretmenler için oryantasyon programı. 24 Tüm Öğretmenler Göreve başlar

Ağustos 2015. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni öğretmenler için oryantasyon programı. 24 Tüm Öğretmenler Göreve başlar August 18, 2015 Ağustos 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Yeni Yabancı öğretmenlerin gelişi 18 Tüm yeni öğretmenler göreve başlar Oryantasyon Etkinlikleri 19 20 21 22 23 Yeni Yabancı Öğretmenlerin

Detaylı

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma EYLÜL 2018 1 rtesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 6 Perşembe 7 8 rtesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 13 Perşembe 14 15 rtesi 16 Pazar Oryantasyon / 1.Sınıf Velilerine Yönelik Rehberlik Birimi Semineri

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

.. EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.OKULU SAĞLIK, TEMİZLİK, BESLENME KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI

.. EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.OKULU SAĞLIK, TEMİZLİK, BESLENME KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI BELİRLİ GÜN LAR - - - - - EYLÜL 1. Okul bazında kulübe seçilen öğrencilerin belirlenmesi. 2. Yönetim kurulunun seçilmesi. 3. Denetleme kurulunun seçilmesi. 4. Öğrenci Kulübünün amaçlarının açıklanması

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. 3. 4. 5. 6. ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞ 2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması Eğitim-Öğretim Kurumlarındaki

Detaylı

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ sosyal sorumluluk projesi kapsamında HALKLA İLİŞKİLER ve ORGANİZASYON ALANI öğrencilerimiz Sığacık

Detaylı

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20 Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20 Notre Dame de Sion Fransız Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi olarak amacımız veli-öğretmen-idare ile işbirliği sağlayarak öğrencilerimizin

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

Öğretim araç ve gereçlerinin reformu

Öğretim araç ve gereçlerinin reformu Öğretim araç ve gereçlerinin reformu Hamburglu öğrenciler için daha çok yeni kitap Önemli sorulara yanıtlar burada! Freie und Hansestadt Hamburg Behörde für Bildung und Sport Hamburg Senatosu kararlaştırdı:

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Akademik İlişkiler İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Aşağıdaki listede önerilen projeler, öğrenciler arasında iç denetim konusunda farkındalık yaratmaya katkı sağlamak üzere enstitünüzün

Detaylı

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI 2017 İÇİNDEKİLER SUNUŞ... 3 TARİHÇEMİZ... 3 PERSONELİMİZ... 3 FİZİKİ YAPI... 4 Derslikler... 4 Bilişim Teknolojileri Sınıfı... 4 Spor Salonu ve Spor Alanları...

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf. Hazırbulunuşluk Değerlendirmeleri. Bayram Arefesi. Bayram. Sunumu. Kış Spor Okulları Başlangıcı

1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf. Hazırbulunuşluk Değerlendirmeleri. Bayram Arefesi. Bayram. Sunumu. Kış Spor Okulları Başlangıcı EYLÜL 2016 1 Perşembe Einschulung - Oryantasyon / 1.Sınıf Velilerine Yönelik Rehberlik Birimi Tanıtım Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu 2 Cuma 3 Cumartesi 4 Pazar 5 Pazartesi 2016-2017

Detaylı

TED Kdz. Ereğli Koleji Okul-Aile Birliği Çalışma Yönergesi

TED Kdz. Ereğli Koleji Okul-Aile Birliği Çalışma Yönergesi TED Kdz. Ereğli Koleji Okul-Aile Birliği Çalışma Yönergesi 1. AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK 1.1. Amaç Bu yönergenin amacı; Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliğine uygun olarak TED Karadeniz Ereğli

Detaylı

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi Eylül.2018 Eylül 2018 3 10 17 24 1, Öğretmenlerin mesleki çalışmalarının planlanması ve öğretmenlere tebliği,

Detaylı

www.hamburg.de/bsb/elterninfo Türkisch Yeni baslayanlar için veli çalısması Sınıf veli temsilciliği »Sekiz yıldan uzun bir süredir veli konseyinde aktif olarak çalışıyorum. Bu şekilde çok sayıda göçmen

Detaylı

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr Etkinlik hakkında Türkiye'nin en büyük Özgür Yazılım ve Linux odaklı etkinliklerini 2002 yılından beri gerçekleştiren İstanbul Bİlgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği'nin, 2. defa tek çatı ve

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMMUZ 2014 T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI, MEDİKO-SOSYAL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR İŞLERİ DAİRESİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİ

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI, MEDİKO-SOSYAL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR İŞLERİ DAİRESİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI, MEDİKO-SOSYAL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR İŞLERİ DAİRESİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİ (Resmi Gazete Tarihi: 03.02.1984 Resmi Gazete Sayısı: 18301) BÖLÜM 1 Kuruluş, Kapsam ve Tanımlar Kuruluş

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün EYLÜL 1 2 Okul Açılışı 1. ve 2. Sınıf Genel Veli Veli Oryantasyon Günü 3 4 5 7 9 3. ve 4. Sınıf Genel Veli Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün., 7., ve. Sınıflar Genel Veli Lise Genel Veli 5. Sınıf Genel

Detaylı

İSTANBUL BİLİM OLİMPİYATLARI

İSTANBUL BİLİM OLİMPİYATLARI DÜZENLEYEN KURUM İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü YARIŞMANIN DAYANAĞI İSTANBUL BİLİM OLİMPİYATLARI 2018 İstanbul Bilim Olimpiyatları yarışma şartnamesi Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim

Detaylı

Çocuk Gündüz Bakımevi Evangelisch-lutherische Petrigemeinde

Çocuk Gündüz Bakımevi Evangelisch-lutherische Petrigemeinde - PDF Flyer - Çocuk Gündüz Bakımevi Evangelisch-lutherische Petrigemeinde Çocuk Gündüz Bakımevimiz, Hannover-Kleefeld Evangelisch-lutherische Petrigemeinde ye aittir ve Aşağı Saksonya nın en eski kuruluşlarından

Detaylı

18 yaşında veya üstünde isen Akşam Okulu na (Abendschule) gidebilirsin. Hauptschule mezuniyetimi nasıl daha iyi gerçekleştirebilirim?

18 yaşında veya üstünde isen Akşam Okulu na (Abendschule) gidebilirsin. Hauptschule mezuniyetimi nasıl daha iyi gerçekleştirebilirim? FAQ- Sorulara ve Cevaplara Genel Bakış Okul Eğitim, Öğrenim ve Meslek Danışmanlık ve Yardım OKUL 9. sınıftan sonra hangi okula gidebilirim? Genel Eğitim Okulu nda 10. zorunlu öğretim yılını tamamlıyabilirsin.

Detaylı

TED KONYA EREĞLİ KOLEJİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

TED KONYA EREĞLİ KOLEJİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI TED KONYA EREĞLİ KOLEJİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI EREĞLİ-2015 2015 ARALIK AYI 1- Okul Aile Birliği yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirilmesi. 2- Okulun ihtiyaçlarının

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK KARTEPE GENEL KURULU 20 21 22 23 24 25 26 Kurban Bayramı Arifesi Kurban Bayramı

Detaylı

SINIF ÖĞRETMENİ TANIM

SINIF ÖĞRETMENİ TANIM TANIM Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, okuma-yazma, temel vatandaşlık, matematik, sosyal bilimler, doğa bilimleri, sanat, spor gibi konularda eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER Sınıf öğretmeninin

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

SELÇUK BELEDİYESİ EFES TİYATRO FESTİVALİ BAŞVURU FORMU

SELÇUK BELEDİYESİ EFES TİYATRO FESTİVALİ BAŞVURU FORMU SELÇUK BELEDİYESİ EFES TİYATRO FESTİVALİ BAŞVURU FORMU TOPLULUĞUN: Tam Adı: Adresi: Telefon: Cep Telefonu: e-mail: Konumu (Belediye-Özel-Üniversite-Amatör-Profesyonel): Faaliyet Süresi: TOPLULUK SORUMLUSUNUN:

Detaylı

RA ÖĞRENCİ PROSEDÜRÜ

RA ÖĞRENCİ PROSEDÜRÜ P20--009 Sayfa : 1 / 5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, Koç Üniversitesi öğrenci yurtlarında yaşayan öğrenciler ile Yurt Müdürlüğü personeli arasındaki iletişime yardımcı olan RA (Bina sorumlusu) öğrencilerin

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev, Çalışma

Detaylı

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2012-2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SNO YAPILACAK FAALİYETLER TARİHİ Ramazan Bayramı 18 Ağustos 2012 Cumartesi

Detaylı

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak,

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Çocuğunun internette zararlı içeriklerin yer aldığı sitelere erişmesini engellemek, 51 Okul rehberlik servisi ile işbirliği

Detaylı

PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School)

PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School) PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School) PROJE ADI : İletişim Ve Etkileşimde Avrupa Deneyimi (European Experience

Detaylı

14. FEN BİLİMLERİ ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

14. FEN BİLİMLERİ ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 14. FEN BİLİMLERİ ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI TÜRÜ HEDEF KİTLE YARIŞMA TAKVİMİ MEV Koleji Özel Basınköy Okulları Fen Bilimleri

Detaylı

XIII. FEN BİLİMLERİ ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

XIII. FEN BİLİMLERİ ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ XIII. FEN BİLİMLERİ ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI TÜRÜ HEDEF KİTLE YARIŞMA TAKVİMİ MEV Koleji Özel Basınköy Okulları Fen

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci kayıtları a) Tercihe Esas Kontenjan

Detaylı

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz.

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz. EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Öğrencilerimiz yaşamlarının en hızlı gelişim dönemindeler. Bu dönemi en güzel şekilde geçirmeleri için onların fiziksel, duygusal ve akademik olarak kendilerini güvende hissedebilecekleri

Detaylı

WICHTIGER HINWEIS: Bitte fertigen Sie keine Kopien dieses Fragebogens an!

WICHTIGER HINWEIS: Bitte fertigen Sie keine Kopien dieses Fragebogens an! Musterfragebogen Förderschule Sevgili Veliler, ne düsündügünüz bizim için önemli! Okul içerisindeki çalismalarimizin kalitesini sürekli yükseltmek istiyoruz. Okulumuzun hangi alanlarda basarili olugunu

Detaylı

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2018 EYLÜL 01 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 03-14 Eylül 2018 02 Mesleki Eğitim Merkezi Güz Dönemi Sınavlar öncesi

Detaylı

T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı. Gönül Elçileri İletişim Stratejisi

T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı. Gönül Elçileri İletişim Stratejisi T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gönül Elçileri İletişim Stratejisi Gönül Elçiliği tanımı Gönül Elçiliği: İnsana ve insanlığa hizmet için karşılık beklemeden emek veren kişi ve gruplar için kullanılan

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

Okul olarak hedefimiz; sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir kurum olmak, okulumuza

Okul olarak hedefimiz; sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir kurum olmak, okulumuza VELİ EL KİTAPÇIĞI 1 Değerli Velilerimiz, Okul olarak hedefimiz; sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir kurum olmak, okulumuza sürekli ivme kazandırmak ve çağımızın yeniliklerine ayak uydurmaktır. Tüm

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v.

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v. ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRİMİ OLARAK ASLİ GÖREVLERİMİZ ; 1-) Hizmet verdiği kesimin beden sağlıklarını korumak ve geliştirmek, onlara disiplinli çalışma alışkanlığı kazandırmak, spora ilgi

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

.ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE KULÜBÜ İÇ TÜZÜĞÜ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, İLKELER VE ESASLAR

.ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE KULÜBÜ İÇ TÜZÜĞÜ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, İLKELER VE ESASLAR .ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE KULÜBÜ İÇ TÜZÜĞÜ AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, İLKELER VE ESASLAR Madde 1-Bu tüzüğün amacı, ders programlarının yanında öğrencide kendine güven

Detaylı

Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci

Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci BAŞVURU Öğrenciler Kurmak istedikleri topluluğa ait belgeleri teslim ederler. 1-Tüzük 2-Üye isim Listesi 3-Üyeler 4-Geçici Yönetim Kurulu Listesi 5- Danışman

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE l-(1) Bu usul ve esasların amacı, İzmir

Detaylı

Ağustos Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Zafer Bayramı Eylül 2 Eylül 3 Eylül. Sorumluluk Sınavları

Ağustos Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Zafer Bayramı Eylül 2 Eylül 3 Eylül. Sorumluluk Sınavları 16 Ağustos, 2017 Ağustos 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Sorumluluk Sınavları 28 29 30 31 1 Eylül 2 Eylül 3 Eylül Sorumluluk Sınavları Zafer Bayramı Kurban

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 02 Ekim 2013-15 Ekim 2014 Dönemi Rapor Tarihi 10.10.2014 1 İTÜ GVO BEYLERBEYİ

Detaylı

Ebeveynler için bilgi

Ebeveynler için bilgi Ebeveynler için bilgi Sevgili Ebeveynler, Burada yer alan bilgilerle sizleri, Oldenburglu çocuklar için sunulan bakım hizmetleri ve bu hizmetlerin kuralları hakkında genel olarak bilgilendirmek istiyoruz.

Detaylı

Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır. AVRUPA BİRLİĞİ SİVİL DÜŞÜN PROGRAMI YARDIM MASASI REHBERİ

Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır. AVRUPA BİRLİĞİ SİVİL DÜŞÜN PROGRAMI YARDIM MASASI REHBERİ Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır. AVRUPA BİRLİĞİ SİVİL DÜŞÜN PROGRAMI YARDIM MASASI REHBERİ SİVİL DÜŞÜN YARDIM MASASI REHBERİ Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı, aktivistlerin ve sivil toplum

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU OKUYUCU HİZMETLERİ

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU OKUYUCU HİZMETLERİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU OKUYUCU HİZMETLERİ Kütüphane içi kullanım Kullanıcı eğitimi Ödünç verme Kitap siparişi Veri tabanları Uzaktan erişim Genel Bilgiler Dumlupınar

Detaylı

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI SIRA NO YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR TARİH 1 Açık Öğretim Kurumları İş Takvimi * Bakanlıkça belirlenecektir. 2 Yönetici

Detaylı

12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA

12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA 12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA SPONSOR BİLGİLENDİRME DOSYASI Kaleiçi Rotary Kulübü Pamir Cd. 141. Sk. Eroğlu Apt. 13/2 ANTALYA TEL: (242) 2447678 faks: (242)

Detaylı

EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME SAYISI

EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME SAYISI EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Çalışma Ayı: 2016 - NİSAN AYI Sorumlu Birim: Okul Yöneticisi GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME

Detaylı

Avrupa'da Okullarda Sanat. ve Kültür Eğitimi

Avrupa'da Okullarda Sanat. ve Kültür Eğitimi Avrupa'da Okullarda Sanat ve Kültür Eğitimi Bu çalışma Eurydice ağı tarafından hazırlanılmış ve 30 Avrupa ülkesinde uygulanan sanat eğitimi politikaları ve çalışmaları hakkında güncel, detaylı ve karşılaştırmalı

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf 5 Eylül 2011 Pazartesi Öğretmenler Toplantısı 19 Eylül 2011 Pazartesi Okulun Açılışı (Edebiyat Zümresi) 20 Eylül 2011 Salı Kimya panosu(n.ş) AKADEMİK TAKVİM SUNUMU 21 Eylül 2011 Çarşamba 22 Eylül 2011

Detaylı

İbrahim Çeçen ilkokulu

İbrahim Çeçen ilkokulu 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İBRAHİM ÇEÇEN İLKOKULU BESLENME DOSTU OKULLAR KONULU YILLIK EYLEM PLANI nin oluşturulması Okul Müdürü İsmail DURAK Beslenme dostu okul projesi yıllık planın hazırlanması Beslenme

Detaylı

Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi Yönergesi

Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi Yönergesi Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi Yönergesi v AMAÇ VE KAPSAM Madde 1: Bu Yönerge, Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi nin düzenli ve verimli bir ortamda gerçekleşmesi için Kongre öncesi ve Kongre nin açılışından

Detaylı

ERASMUS+ SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

ERASMUS+ SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI ERASMUS+ SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI 2015 ERASMUS+ MESLEKİ EĞİTİM (KA1-Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Özelindeki Sorular) Bir belediye 2015 yılı için 2 farklı çalışma grubu ile aşağıdaki konularda

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı, Kütahya

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU - EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI AMAÇ: Aile ve çocuk eğitimleri ile sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı

Detaylı

Hibe. Destek Kalemleri a) İhtiyaç analizi, eğitim ve/veya danışmanlık (400 bin Dolar) b) İstihdam desteği, (2 uzman personel)

Hibe. Destek Kalemleri a) İhtiyaç analizi, eğitim ve/veya danışmanlık (400 bin Dolar) b) İstihdam desteği, (2 uzman personel) EKONOMİ BAKANLIĞI & ww.ekonomi.gov.tr URGE Projeleri Desteği Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Desteği (Link) Kimler Başvurabilir Özel Sektör İşbirliği Kuruluşları TİM, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler

Detaylı

İMAM HATİPLER KOMİSYONU TÜRKİYE ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANLIK SEÇİMİ

İMAM HATİPLER KOMİSYONU TÜRKİYE ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANLIK SEÇİMİ İMAM HATİPLER KOMİSYONU TÜRKİYE ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANLIK SEÇİMİ OKUL MECLİS BAŞKANLIK SEÇİMLERİ ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ GENEL MERKEZ İMAM HATİPLER KOMİSYONU Meclis Başkanlığı seçimleri takvimi açıklanır

Detaylı

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 )

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 ) EĞİTİME DESTEK HİZMETLERİ KURUMSAL YAPININ İYİLEŞTİRİLMESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM EĞİTİM-ÖĞRETİM 1 ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK BAŞARILARINI ARTTIRMAK DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU PLAN- HEDEF LUK TABLOSU TEMA AMAÇ HEDEFLER

Detaylı