15xx versiyonu 15.15e / Tarihli Arşivin İçeriği. 1- E-Fatura modülümüzde tek/toplu olarak yazdırma seçeneği programlarımıza eklenmiştir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "15xx versiyonu 15.15e / Tarihli Arşivin İçeriği. 1- E-Fatura modülümüzde tek/toplu olarak yazdırma seçeneği programlarımıza eklenmiştir."

Transkript

1 15xx versiyonu 15.15e / Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-Fatura modülümüzde tek/toplu olarak yazdırma seçeneği programlarımıza eklenmiştir. 2- E-Fatura Cari Kart Güncelleme (360030) menüsü ile Cari Hesap Tanıtım Kartlarındaki Vergi kimlik numaralarında boşluk -. gibi simgeler dahi olsa, No alanının tamamı kontrol edilmesi ve e-fatura ya tabi carilerin belirlenmesine yönelik geliştirme programlarımıza eklenmiştir. 3- Gelen e-faturalar menüsünde operasyon sekmesine Bağı sil seçeneği eklenmiştir. Bu seçenek ile gelen e-faturaları manuel olarak farklı alış faturaları ile eşleştirilmesi durumunda, yapılan bağlama işleminin iptali ve tekrar bağlanabilmesi sağlanmış olacaktır.

2 4- Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama olarak geliştirilen e-mutabakat modülümüz Standart Seri ve Seri9000 ürün gruplarımıza eklenmiştir. Yjg 5- Mikro Yazılım e-bordro uygulaması programlarımıza eklenmiştir. E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar.

3 6- Personel raporlarında ilave edilen AGİ ve asgari ücretli mi seçeneklerinin yer alması adına aşağıdaki raporlarda düzenleme yapılmıştır. Rapor tanımlama (113500) Yeni tip kullanıcı tanımlı olan Rapor tanımlama (113501) Tahakkuk icmal rapor (113221) Nolu menülere yeni yapılan düzenlemeyle ilave edilen AGi seçeneği eklenmiştir. 7- SGK sitesine girişte yapılan ek güvenlik kontrolü programımıza eklenmiştir. Personel İşe giriş ve çıkış bildirgelerinden siteye yeni güvenlik kontrolüyle birlikte otomatik geçiş sağlanabilecektir. 8- Zorunlu Bireysel Emeklilik Sistemi BES uygulamalı kapsamında Personel modülümüzde gereki düzenleme ve eklemeler yapılmıştır. Personel sicil kartlarında ücret bilgileri sekmesine Otomatik BES e tabi seçeneği ve BES şirket seçim alanı eklenmiştir. Programınız tarafından otomatik BES hesaplaması yapılabilmesi için personel sicil kartlarında bu alan işaretli olmalıdır.

4 Personel modülünde yer alan Yasal Prametreler (116215) menüsüne Otomatik Bireysel Emeklilik Sistemi sekmesi eklenmiştir. Bu alanda BES başlangıç tarihi, BES yüzdesi, Min/Max tutarları atanmıştır. (Yönetmelik ile; çalışanların ücretinden işveren tarafından kesilecek çalışan katkı payı tutarı, kapsamdaki bütün çalışanlar için prime esas kazancın veya emeklilik keseneğine esas aylığın yüzde üçü oranında belirlenmiştir.) Çalışanların Bireysel emeklilik Ödemesi için yapacağı fazla ödemeler için Borç ve Devir Tanımlamaları Menüsünde Aylık Özel sigorta girişleri sekmesine BES ödeme alanı eklenmiştir. Bu alanda ilgili personele ait bir BES tutarı tanımlanması durumunda Yasal parametrelerden ek bir hesaplama yapılmayacak, sadece bu değer baz alınacaktır. Bu sebeple %3 oranından fazla BES ödemesi yapılacak

5 personellerde sadece Borç ve Devir tanımları menüsünden Otomatik BES değeri girilmesi yeterlidir. Personel puantajlarına bağlı olarak yapılan BES ödemeleri gerek tahakkuk raporlarında, ücret bordrolarında, Serbest zarf dökümü vb. raporlamalara da eklenmiştir. Eklenen menüler ; Personel durum raporu (113310) Tahakkuk kontrol raporu (113130) Toplu icmal raporu (113226) Tahakkuk icmal rapor (113221) Serbest zarf dökümü (113160) Yeni tip Kullanıcı tanımlı raporlar ve Rapor Tanımlama (113500) menüsünden hazırlanan rapor dökümlerine de ilave edilmiştir. Entegrasyon işlemi için,muhasebe grup ve kod tanıtımı (111300) menüsünde Alacak haneleri 18-Otomatik BES kolonu ilave edilmiştir.

6 Not : Zorunlu BES uygulamasında yapılacak olan ek düzenlemeler sonucu, programlarımızda da yapılan düzenlemeler revizyona uğrayabileceğini belirtmek isteriz. 9- Çalışma / Ekkazanç / Sosyal yardım tanımları (116112) ndaki Diğer ülkelere ait parametreler sekmesinde bulunan İzin için ortalama ücret hesaplama şekli ve Hastalık için ortalama ücret hesaplama şekli parametrelerine Son ücret üzerinden (aydaki gün sayısına göre) seçenekleri ilave edilmiştir. 10- Mikrokur programında yer alan Kullanıcı grup Hak yönetimi (501400) menüsünde düzenlemeler yapılmıştır. Yapılan düzenleme ile tek, toplu grup bazlı kullanıcı seçimi sağlanmış, seçili kullanılarda daha pratik yetkilendirmeler, farklı kullanıcılara kopyalama ve toplu düzenleme özellikleri sağlanmıştır. Yönetim ekranında sol alanda yer alan kullanıcılar bazında tek ekrandan tüm yetkilendirmeler yönetilebilecek ve daha hızlı ve pratik olarak yetkiler analiz edilebilecektir. Örneğin bir veya sadece belirlenecek kullanıcılarda evrak teri değiştirmez yekisi, belirli kullanıcılarda işlem yapabileceği depo haklarının verilmesi gibi.

7 Not: Bu maddemizde belirtilen program geliştirmesi ürün gruplarımızdan sadece seri9000 ürünlerimizde uygulanabilir olacaktır. 11- e-defter programımızı yeni kullanmaya başlayan kullanıcılarımız için, web servisimizde önceki dönem ve genel bilgilerinin okunmasına yönelik yeni bir menü eklenmiştir. Farklı programdan geçiş veya devir (340100) menüsü e-defter programımıza yeni menü olarak ilave edilmiştir. Aşağıdaki örnekte görebileceğiniz üzere, son beyan edilen dosyalar seçilmek suretiyle devir bilgisi, e-defter Web servis şube kaydı altında oluşturulması amacıyla kullanılabilecektir. Bu uygulamanın sağlayacağı faydaları 2 örnek senaryo ile açıklayabiliriz ; İlk senaryomuza göre, Mikro programlarında, tarihine kadar muhasebe yevmiye kayıtlarının yer almaması (Farklı programdan geçiş) durumunda, Muhasebe fiş kayıtlarının ve Mikro programından e-defter gönderiminin dönemi itibariyle başlanacağı durumda bu menü ile 07. Döneme ait hareket ve berat dosyasının gönderilmesi yeterli olacaktır.

8 Bu durumda, 07. Dönemin son kaldığı yevmiye numarasından başlayarak yevmiye madde numaralama ilk fişin yevmiye numarası olmalıdır, yevmiye numaralama işleminde de ilk yevmiye no 08. Dönemin kaldığı no olarak verilmelidir. Program bu senaryoya uygun kontrolleri yapmaktadır. Örneğin, sene başından itibaren tüm fişler mikro programına aktarılmıştır (Edefter hareketleri tablosu hariç). Önceki dönemlerdeki değişiklik uyarısı, devir bilgisine göre analiz edilir (MUH, MUH30 ve MUHGVK281) BEYANNAMELERİNDE DEĞİŞİKLİK; Muhtasar Beyannamelerde (MUH, MUH30 ve MUHGVK281) tarihinden (2016/11 döneminden) geçerli olmak üzere Mahsup Edilen Vergiler kısmında değişiklik yapılmıştır. Bu beyannameleri vermesi gereken tüm mükelleflerin güncel Beyanname Düzenleme Programını (BDP) gerekli programlar bölümünden bilgisayarlarına indirip yeniden kurmaları gerekmektedir. Beyannamenin versiyonu 29 olmakla beraber ve Mahsup Edilen Vergiler bölümüne ilave edilen alan ile ilgili düzenleme yapılmıştır.

9 13- Ticimax e-ticaret Entegrasyonu (Web Servis) (244300) nda farklı müşteri grupları için (bayili çalışan yerler) farklı fiyat kodlarının gönderilmesi sağlanmıştır. 14- Sipariş kayıtlarının cari bazlı Ticimax tan Mikro ya aktarımı ile ilgili cari hesap bazlı düzenleme yapılmıştır. Sipariş kaydına bağlı vergi no alanında bilgi var ise, Mikro programındaki cari kartlarındaki vergi no alanında kontrol sağlanmıştır. Aynı vergi kimlik numarasına sahip cari hesap kartı varsa ilgili cari hesaba aktarılacaktır. Vergi kimlik numarasıyla eşleşen cari hesap yok ise, yeni bir cari kart açılması ve açılan kartın cari kod formatı TICIMAX_WEB_üyeno şeklinde oluşturulması sağlanacaktır. Sipariş parametrelerinde VKN bilgisi olmayan üye siparişleri için seçilen bir cari hesap var ise, bu cari hesap işlem görecektir. 15- Ticimax e-ticaret entegrasyonunda cari hesap adreslerinin de aktarılabilmesi sağlanmıştır. Sipariş carilerine ait hem fatura hem sevk adresi var ise, cari hesap kartında her iki adres bilgisi de oluşturulacaktır. 16- Cari hesap tanıtım kartı 2 (041115) nda yetkili mail /iletişim bilgilerinin yanı sıra, hızlı ulaşım ve düzenleme adına Cari hesap kartındaki genel mail adres ve iletişim bilgileri alanı eklenmiştir.

10 17- Terazilere toplu stok aktarımı (101361) KDV dahil KDV hariç eklenmesine yönelik Elektronik terazi parametretrelerine (101351) seçenek eklenmiştir. 18- Siparişten yükleme emri oluşturma operasyonu (033702) menüsüne Dağıtım seçenekleri parametresi eklenmiştir.

11 19- Periyodik satış evrak kayıtları föyü (041605) nde periyodik evrak içerisindeki fiyata ait KDV hariç birim fiyat ve tutarının da yer alması sağlanmıştır. 20- Servis iş emri malzeme planlama fişi (822445) ve Servis iş emri rota planlama fişi (822446) inde onaylı satırlarda değişiklik yapılamaması talebi üzerine Mikrokur/Sistem/Sistem ve program parametreleri /Program akış parametreleri (091400) menüsüne parametre eklenmiştir. Seri No/Bakım/KVY parametreleri / 32-Servis işemri malzeme ve rota planlama fişlerinde onaylı satır değiştirilemesin. Böylece Malzeme planlaması ve rotası girildikten sonra ilgili kayıtlar üzerinde değişiklik yapılamaması sağlanmıştır. 21- Kiralama modülünde Makine/Araç Gidiş/Geliş Evrağı (167550) evrakına saat bilgisi eklenmiştir. 22- Kullanıcı bazlı Proforma satın alma şartları tanımlama fişi (022130) kesinleştirme yetkisi verilebilmesi talebi üzerine Mikrokur /Kullanıcı grup hak tanımlama (501300) menüsünde Seçili kullanıcının veritabanı haklarına Proforma satınalma şartı onaylayamaz parametresi eklenmiştir.

12 23- EnPOS kasalara stok kartı aktarımı (SQL online)(101760) dövizli stoklarda TL çevrim yapılarak kasaya bilgi gönderim yapılması sağlanmıştır. 24- Ön büro (Konfeksiyon satış mağazaları) (041441) kartındaki slip yaz ile alınan dökümlerde yer alan satış detaylarınının evrak satır detayı aracılığıyla Tahsilat makbuzu (042110) dökümlerinde de alınması sağlanmıştır. 25- Sipariş Teslimat raporlarına sipariş kayıt nosu (RECno alanı) eklenmiştir. Bu sayede siparişin bağlı olduğu satın alma talebi numarası ve tarihinin gelmesi sağlanabilir olacaktır.

13 26- Satın alma şartı-gelen fatura kontrolü ile fiyat farkı faturası oluşturma operasyonu (028700) ekranına, sadece fatura kaydı yapan firmalar için fatura tarihine göre işlem yapılabilmesini sağlamak amacıyla parametre eklenmiştir. 27- Alış faturalarında CTRL+H ile masraf dağıtım ekranına Program başlangıç parametrelerindeki Hizmet vergi tipine göre KDV bilgisinin otomatik atanması sağlanmıştır. Bu alanda tanımlanan KDV oranı evraklarda CTRL+H masraf dağıtma ekranına atanacak ve ayrıca manuel müdahale edilmesi de mümkün olacaktır.

14 28- Banka hesap özeti aktarımı (073979) menüsünde Excel, Text aktarımlarının yanı sıra mevcut olan, MT940 formatında Borç ve Alacak kayıtlarının işleyişinde düzenleme yapılmıştır. 29- Stok hareket evraklarında olduğu gibi sipariş evraklarından da Ctrl+I ile etiket dökümü yapılabilmesi sağlanmıştır. Böylece Siparişi onaylanan ürünlerin ürün kontrolleri ile beraber etiketi basılıp ürünler sevkiyata hazır hale getirilmiş olacaktır. Not: Bu maddemizde belirtilen program geliştirmesi ürün gruplarımızdan sadece Seri9000 ürünlerimizde uygulanabilir olacaktır.

15 30- Bakım sarfiyat fişi (237501) nde yeni ve eski tip form dizaynı yapılabilmesi sağlanmıştır. 31- Satın alma taleplerinden sipariş evrakı oluşturma veya kapama operasyonu (028004) nda Analiz sekmesinden Stok satın alma şartı föyüne ulaşım sağlanmıştır. Bu şekilde stok ile satın alma şartı düzenlenmiş cariler izlenebilecek ve verilen siparişler bu carilere yönelik oluşturabilecektir. Not: Bu maddemizde belirtilen program geliştirmesi ürün gruplarımızdan sadece Seri9000 ürünlerimizde uygulanabilir olacaktır.

16 32- Satın alma taleplerinden sipariş evrağı oluşturma veya kapama operasyonunda (028004) ana sağlayıcı seçiminde düzenleme yapılmıştır. Seçili satırdan sipariş oluşturma ekranında F10 Cari seçiminin yanı sıra, cari alanında Shift+F10 ile açılacak olan ekranda sadece satırdaki stok için satın alma şartı düzenlenmiş carileri ekrana getirmesi sağlanmıştır. 33- Ciro Primi Tanımları menüsüne Stok ve Depo Kriterleri sekmesi eklenmiştir. Stok ve depo kriterleri sekmesinde yer alan stok bağlantı tiplerinden ve depo bağlantı tiplerinden belirleme yapılabileceği gibi alt bölümlerine eklenen sorgu cümleleri yardımıyla da kullanıcı seçimli sorgu kriterleri belirleyebilirsiniz.

17 Stok sorgu cümlesi satırının sorunda yer alan? simgesine tıkladığınızda, sorgu kriterlerini program veri alanlarından belirleyerek ESC ile çıkıldığında stok sorgu cümlesi otomatik hazırlanacak ve bu kriterler baz alınacaktır. Stok /depo sorgu cümleleri alanında bir kriter yok ise stok/depo bağlantı tiplerinde yapılan gruplamalar baz alınacaktır. Kullanıcı seçimli sorgu kriterleri ekranında F9 kısayolu ile sorgu düzenlemeleri manuel olarak da yapılabilecektir.

18 Shift +F9 kısayolu ile hazırlanan sorgunuzu test ve kontrolünü de sağlayabilirsiniz. Not: Bu maddemizde belirtilen program geliştirmesi ürün gruplarımızdan sadece Seri9000 ürünlerimizde uygulanabilir olacaktır. 34- Kolay ciro primi giriş ekranı tasarlanmış olup, Ciro primleri bu ekrandan basitçe girilip var olan ciro prim kayıtlarının oluşturulması sağlanmıştır. Hızlı ciro primi tanımlama (Toplam perakende satışlara göre fiyat farkı faturası)(026201) menüsü bu amaçla eklenmiştir. Not: Bu maddemizde belirtilen program geliştirmesi ürün gruplarımızdan sadece Seri9000 ürünlerimizde uygulanabilir olacaktır.

19 35- E-Defter programından, Beyan amaçlı e-defter menüsü ile oluşturulan Yevmiye ve Kebir /Berat dosyalarının oluşturulduğu dizinde değişiklik olmuştur. Yapılan düzenlemeye istinaden programımızda dizin yapısı güncellenmiştir. Not : Önceki dönemler defterlerinizi de bu yapıda düzenlemenizi öneririz. 36- Ürün rota detayları tablosuna yardımcı tablo tanımlanabilmesi talebi üzerine, Ürün rota detay tablosunda Alt+G Kayıt hikayesi alanı eklenmiştir. Bu pencerede yardımcı tablo butonu da yer almakta ve düzenlenebilir olacaktır. Not: Bu maddemizde belirtilen program geliştirmesi ürün gruplarımızdan sadece Seri9000 ürünlerimizde uygulanabilir olacaktır. 37- Meslek Tanımları programlarımızda güncellenmiştir Damga vergisi tutarları programlarımızda güncellenmiştir. Bilançolar (39,70) Gelir Tabloları (19,10) İşletme hesap özetleri (19,10) Yıllık Gelir Vergisi beyannameleri (51,40) Kurumlar Vergisi beyannameleri (68,60) Katma Değer Vergisi beyannameleri (33,90) Diğer vergi beyannameleri (Damga vergisi beyannamesi hariç) (33,90)

20 39- Mali Müşavir kullanıcılarımız için,mikbüro programlarımıza eklenen IRGAT aktarım menülerinde düzenlemeler yapılmıştır tarihli 15.15e programların güncellemesi için, ye alternatif indirme linkleri aşağıdadır. Güncelleme hizmetine sahip değilseniz alternatif güncelleme linklerini de kullanmayınız. Güncelleme hizmetine sahip olduğunuzu, kuruluş programına girip Mikro Asistan kaydı (504002) menüsünü açtıktan sonra Online hizmetler bitiş tarihinizin günün tarihi ve sonrası olduğunu teyit ediniz. Mikro Asistan Kaydınız ile ilgili detaylı bilgi için /5 i tuşlayarak Mikro Asistan Hattımızdan bilgi edinebilirsiniz.

21 Series 9000 için, Standart Seri için, Ekonomik Seri için, Yardım Kurulum Dosyaları için, adreslerinden kullanmış olduğunuz seriye ait kurulum programlarını indirebilirsiniz. Uygulamalar hakkında detaylı bilgi, soru ve ek bilgi talepleriniz için destek hattımıza ulaşabilir, crm.mikro.com.tr adresimizde destek sekmesinden maillerinizi bize iletebilirsiniz. Teknik düzenlemeler Tablo (Tables), görünüm (views), fonkiyon (functions), stored prosedure değişikliklerinin yer aldığı Teknik düzenlemelere aşağıdaki linkde yer alan dokumanda görebilirsiniz ;

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 18.09.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Muhasebe modülünde yer alan Ana Hesap Mizanından Muhasebe Hesap Hareket Föyüne ve Muhasebe Hesap Tanıtım Kartına erişim özelliği eklenmiştir. Ana Hesap

Detaylı

1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine.

1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine. 15xx versiyonu 24/03/2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine. Kuruluş Programında yer alan Firma Tanıtım kartı /e-defter-e-fatura parametreleri sekmesindeki

Detaylı

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur.

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. 15xx versiyonu 06.04.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. Bilançoda aktif 296, pasif 525

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 23.06.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1. e-fatura Modülünde e-ihracat Faturası Düzenlenmesine yönelik düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan:

Detaylı

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-Mikro Yazılım olarak, e-fatura Özel Entegratörlük yönteminde, Veriban Firması ile Ocak 2016 itibariyle sözleşmemiz sona ermiş olmasına rağmen, devam

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 11.10.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Aşağıdaki tebliğ detayında belirtilen 3/10 tevkifat oranı ile ilgili düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. 27 Eylül 2017 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı

Detaylı

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır.

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. 15xx versiyonu 12.08.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. Bu

Detaylı

4. Personel Modülümüzde Yasal Parametreler güncellenmiştir.

4. Personel Modülümüzde Yasal Parametreler güncellenmiştir. 15xx versiyonu 11.07.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1-1 Temmuz 2017 itibarıyla Muhtasar Beyanname değişikliği programlarımızda güncellenmiştir. Yapılan düzenleme ile Muhtasar beyannamenin Ekler bölümünde

Detaylı

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-01.04.2016-2015 dönemi için verilecek Kurumlar Vergisi, 2016/1 dönemi ve sonrasında verilecek Kurum Geçici - Gelir Geçici ve KDV1 beyannamelerine ait

Detaylı

1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği;

1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği; 15xx versiyonu/ 07.09.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir. 01.09.2016-1 No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği; 1 No.lu Katma Değer

Detaylı

15xx Versiyonu Tarihli Sürüm İçeriği

15xx Versiyonu Tarihli Sürüm İçeriği 15xx Versiyonu 19.06.2018 Tarihli Sürüm İçeriği 1. 01.06.2018 tarihinde BA-BS bildirim formlarında yapılan değişiklik programlarımıza eklenmiştir. Form Ba versiyonu FORMBA_6, form Bs versiyonu FORMBS_6

Detaylı

15xx Versiyonu Tarihli 15.20a Sürüm İçeriği

15xx Versiyonu Tarihli 15.20a Sürüm İçeriği 15xx Versiyonu 22.10.2018 Tarihli 15.20a Sürüm İçeriği 1. Yerli Malı Etiket Yönetmeliği ile İlgili Düzenlemeler Yapılmıştır. a. Stok tanıtım kartı pozisyon bayrakları sekmesine Menşei ülke alanı eklenmiştir.

Detaylı

15xx VERSİYONU TARİHLİ SÜRÜM İÇERİĞİ

15xx VERSİYONU TARİHLİ SÜRÜM İÇERİĞİ 15xx VERSİYONU 15.03.2018 TARİHLİ SÜRÜM İÇERİĞİ 1-1 no.lu KDV beyannamesine eklenen yeni istisna kodları programlarımıza eklenmiştir. Versiyon değişikliği yapılmamıştır. 08.02.2018-1 No.lu KDV Beyannamesine

Detaylı

15xx versiyonu / Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu / Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu / 19.07.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-KDV1 - Kurum Geçici ve Gelir Geçici Beyannamelerinde 01.07.2016 tarihinde yapılan değişiklik programlarımıza eklenmiştir. -2016 Dönemi 2.dönem Kurum

Detaylı

15xx Versiyonu Tarihli 15.20c Sürüm İçeriği

15xx Versiyonu Tarihli 15.20c Sürüm İçeriği 15xx Versiyonu 19.02.2019 Tarihli 15.20c Sürüm İçeriği 1. GİB e-defter Düzenlemeleri e-defter beratlarının yapısı revize edilmiş ve Defter raporu beratı e-defter programımıza eklenmiştir. Elektronik defter

Detaylı

15xx Versiyonu Tarihli 15.20d Sürüm İçeriği

15xx Versiyonu Tarihli 15.20d Sürüm İçeriği 15xx Versiyonu 12.03.2019 Tarihli 15.20d Sürüm İçeriği 1. Yıllık Gelir Vergisi Beyannamesinin 2019 Güncellemesi Ocak Aralık 2018 dönemine ait Yıllık Gelir Vergisi beyannamesi için GİB tarafından mart ayında

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği. 1. Mikro Yazılım e-defter Versiyonumuz Güncellenmiştir ("Mikro Edefter 1.02").

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği. 1. Mikro Yazılım e-defter Versiyonumuz Güncellenmiştir (Mikro Edefter 1.02). 15xx versiyonu 08.05.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1. Mikro Yazılım e-defter Versiyonumuz Güncellenmiştir ("Mikro Edefter 1.02"). Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan son düzenleme sonucu,

Detaylı

Bu sayede seçilen döneme ait BS (Büyük Satış)/BA (Büyük Alış) bildirimlerinden önce elektronik ortamda mutabakatlarınızı sağlayabilirsiniz.

Bu sayede seçilen döneme ait BS (Büyük Satış)/BA (Büyük Alış) bildirimlerinden önce elektronik ortamda mutabakatlarınızı sağlayabilirsiniz. 15xx versiyonu 08.03.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-Mutabakat Modülümüzde cari hesap bakiye mutabakatına ilave olarak BS/BA Mutabakat menüleri eklenmiştir. Mevcut olan cari hesap bakiye mutabakatı içinde

Detaylı

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü 21.01.2019 Tarihli Müşavir 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı ayı yapılabilmesi sağlanmıştır.

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 21.01.2019 Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

mali döneminde uygulanacak yasal parametreler programlarımıza eklenmiştir. (Yasal parametreler (116215))

mali döneminde uygulanacak yasal parametreler programlarımıza eklenmiştir. (Yasal parametreler (116215)) 15xx versiyonu 30.01.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Geçici Vergi Beyannamesi (Kurumlar Vergisi Mükellefleri için) (KGECICI_20) ve Geçici Vergi Beyannamesi (Gelir Vergisi Mükellefleri için) (GGECICI_13)

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 21.01.2019 Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı

Detaylı

1- Asgari Geçim İndirimi ile ilgili yayınlanan tebliğe istinaden düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir.

1- Asgari Geçim İndirimi ile ilgili yayınlanan tebliğe istinaden düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. 15xx versiyonu/02.11. 2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Asgari Geçim İndirimi ile ilgili yayınlanan tebliğe istinaden düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. 1300,99 TL nin altında AGİ dahil ücret alan

Detaylı

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir.

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir. Mikro e-bordro Nedir? E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar. Mikro

Detaylı

9 Yenilik. 05.a Sürüm Güncelleme. Yenilikler Tablosu. .com.tr. Aktarım

9 Yenilik. 05.a Sürüm Güncelleme. Yenilikler Tablosu. .com.tr. Aktarım mm TTee 3300 1188 02.a ler Tablosu 8 30 14 33 20 14 Birime göre fiyat tanımlama özelliği eklenmiştir. Farklı cari ya da şubeler için farklı e-fatura dizaynı kullanılabilmesi sağlanmıştır. Garanti Bankası

Detaylı

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I MÜŞTERİ EĞİTİM PROGRAMI EĞİTİM POLİTİKAMIZ Türkiye nin en deneyimli ticari yazılım firmalarından biri olarak ürettiğimiz programların ancak

Detaylı

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 21 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV 2 BEYANNAMESİ, KATMA DEĞER VERGİSİ KESİNTİSİ YAPILANLARA AİT BİLDİRİM Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2)

Detaylı

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü 30.07.2018 Tarihli Mikro R/J/F/ Müavir 02a Sürümü Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler Stok Tanıtım Kartına Birime Göre Fiyat Tanımlama Özellii Eklenmitir Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

e-arşiv faturasına offline Gİ B Numarası atanma uygulaması hakkında du zenleme Offline e-arşiv GİB Numarası Atama

e-arşiv faturasına offline Gİ B Numarası atanma uygulaması hakkında du zenleme Offline e-arşiv GİB Numarası Atama 15 Versiyonu / 01.02.2016 Tarihli Arşivin İçeriği e-defter www.edefter.gov.tr sitesine otomatik yüklenmek üzere e-defter Berat Yönetimi (340005) menüsü programlarımıza eklenmiştir. e-defter programımıza,

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.11 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması Fişlerde, Doküman İzleyicisi

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 2.11 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI Fişlerde, Doküman

Detaylı

e-defter Yönetim Panelinde Yer Alacak Bilgilere Ait Program Veri Alanları

e-defter Yönetim Panelinde Yer Alacak Bilgilere Ait Program Veri Alanları e-defter Yönetim Panelinde Yer Alacak Bilgilere Ait Program Veri Alanları Servise ulaşacak olan Mükellefin Defter Verilerinin okunacağı Mikro Programındaki tanımlama alanları aşağıdaki gibidir ; *Genel

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Ambar Parametrelerinin de Kopyalanması Malzeme

Detaylı

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER 11 Mayıs 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer EnRoutePlus TAN METİN DOSYALARININ AKTARIMI (FATURA, NAKİT, ÇEK, SENET) Univera firmasının EnRoutePlus programından

Detaylı

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL 24 Mart 2011 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer ETA:V.8-SQL ve ETA:SQL ile HUGIN POS CİHAZI ARASINDA VERİ TRANSFERİ Süpermarket, benzin istasyonu, market ve çeşitli

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV1 BEYANNAMESİ KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen

Detaylı

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-defter 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Mart - 2014 e-defter 14.2.2012 tarihli 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre e-defter kullanmak zorunda olan ve Yeni Nesil Programını kullananan

Detaylı

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-defter 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Kasım - 2013 e-defter 14.2.2012 tarihli 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre e-defter kullanmak zorunda olan ve Yeni Nesil Programını kullananan

Detaylı

MİKROGEN. Genel Muhasebe Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKROGEN. Genel Muhasebe Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKROGEN Genel Muhasebe Paketi 1 MİKROGEN GENEL MUHASEBE PAKETİ Hesap planı ve kartları; Bu alandan; tekdüzen hesap planı kullanılarak, bu plan üzerinden kullanıcılar, muavin ve tali hesaplarını istedikleri

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ OCAK İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Bordro Denetimi ekranında İşlemler menüsüne Toplu Puantaj seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 202403) İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Personel İzin Bilgileri

Detaylı

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ Ürün Grubu Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Entegre@6 (Muhasebeci Paketi) [X] Yeni Fonksiyon @6 4.0.12 Seti ve 4.0.10 Onaylı Sürüm Uygulama 6 Şubat 2008

Detaylı

İşe Giriş/Çıkış Bildirgesi ve E-bildige nin Sgk Web Sitesine Aktarımında Yenilik. 1.1 Sgk Kullanıcı Adı ve Şifresinin Programda Tanımlanması

İşe Giriş/Çıkış Bildirgesi ve E-bildige nin Sgk Web Sitesine Aktarımında Yenilik. 1.1 Sgk Kullanıcı Adı ve Şifresinin Programda Tanımlanması İşe Giriş/Çıkış Bildirgesi ve E-bildige nin Sgk Web Sitesine Aktarımında Yenilik Ürün Grubu [ ] RcEnterprise [ ] RCStandard [ ] Entegre.Net Kategori [ ] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu 5.0.10 Onaylı Versiyon

Detaylı

687 No lu KHK ile Gelen SGK, Gelir ve DamgaVergisi Teşviği

687 No lu KHK ile Gelen SGK, Gelir ve DamgaVergisi Teşviği 687 No lu KHK ile Gelen SGK, Gelir ve DamgaVergisi Teşviği Güncelleme Tarihi: 13.04.2017 Genel Ürün Grubu Kategori Versiyon Önkoşulu Gerekli Dosyalar [X] Netsis Enterprise [X] Netsis Standard [X] Netsis

Detaylı

Datasoft Yazılım Personel Bordrosu Programında Yapılan Güncellemeler Kullanıcı Kılavuzu ( )

Datasoft Yazılım Personel Bordrosu Programında Yapılan Güncellemeler Kullanıcı Kılavuzu ( ) İçindekiler Tahakkuk İşlemleri... 2 Personel Bordrosu Muhasebe Entegrasyonu... 3 Muhasebe Fişi Parametreleri... 3 Muhtasar Beyannamede Belirtilen Türlere Uygun Olarak, Gelir Vergisi Kesintilerinin Tanımlanması...

Detaylı

Tarihli Mikro Fly 06a Sürümü

Tarihli Mikro Fly 06a Sürümü 03.12.2018 Tarihli Mikro Fly 06a Sürümü Bize Ulaın Sekmesi Satı ve Satın Alma Şartlarında Miktar ve Kademeli Miktar Kontrolü Ş Ş Ş Ş Satı ve Satın Alma Şartlarında Miktar ve Kademeli Miktar Kontrolü Ş

Detaylı

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi Sistemi) Programında Müşteri Kira Bilgilerinin Tanımlanması, Muhasebe, Đşletme Defteri ve BBS Programında Entegre Kira Kaydı Oluşturması Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/20/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.14 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Defter - i Kebir Raporunda Borç Bakiye ve Alacak Bakiye Alanları Defter-i

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ 1. Muhasebenin Tanımı ve İşlevleri... 1 2. Muhasebe Türleri... 2 2.1. Genel Muhasebe... 2 2.2. Maliyet Muhasebesi... 3 3. Muhasebe ile İlgili Taraflar...

Detaylı

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama

Detaylı

Tarihli MikroMÜŞAVİR 05a Sürümü

Tarihli MikroMÜŞAVİR 05a Sürümü 05.11.2018 Tarihli MikroMÜŞAVİR 05a Sürümü V12 ve V14 Versiyonlarımızdan R/J/F/M Ürünlerimize V15 e Geçmeksizin Aktarım Yapılması V12 ve V14 ten Güncel veri tabanına şirket tablolarını ve Genel tanımların

Detaylı

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura 23 Haziran 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Dış Ticaret, E-Fatura, Stok, Cari, Fatura İHRACAT İŞLEMLERİNDE E-FATURA DÜZENLENMESİ 01 Temmuz 2017 tarihi itibari ile e-fatura

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/21/2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.17 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Ürün Resimlerinin Malzeme (Sınıfı) Listesi ve İlgili Sipariş Raporlarında

Detaylı

YENİ MÜVEKKİLLERDE HIZLI GENEL EVRAK DOSYASI OLUŞTURMA 7

YENİ MÜVEKKİLLERDE HIZLI GENEL EVRAK DOSYASI OLUŞTURMA 7 Ağustos 2017 TEAMWORK HUKUK YAZILIMLARI 9.0 SÜRÜM DE EKLENEN ÖZELLİKLER VE DEĞİŞİKLİKLER İÇİNDEKİLER TEAMWORK KULLANICI ARABİRİMİ YENİLENDİ 2 EXCEL RAPOR DA YENİ ÖZELLİKLER 2 DAVA / İCRA / BÜRO DOSYA TAKİBİ

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

YENİ NESİL 720 MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİKLERİ

YENİ NESİL 720 MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİKLERİ YENİ NESİL 720 MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİKLERİ PERSONEL SİSTEMİ Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Listesi Yeni Nesil Muhasebe Sisteminde ve Güneş Sisteminde yer alan Muhtasar Beyannamelerine

Detaylı

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU HSD KARAS Yazılım Arge Ve Danışmanlık Ticaret A.Ş. YTÜ Teknopark B2 Blok No:124 Esenler / İSTANBUL 0 212 483 74 64 www.uzmanvergi.com www.twitter.com/uzmanvergi www.facebook.com/uzmanvergi

Detaylı

Hoş Geldiniz! Mikbüro Programından Irgat Uygulamasına Entegrasyonun Sağlanması

Hoş Geldiniz! Mikbüro Programından Irgat Uygulamasına Entegrasyonun Sağlanması Hoş Geldiniz! Mikbüro Programından Irgat Uygulamasına Entegrasyonun Sağlanması Eğitime başlamak için bir sonraki sayfaya ilerleyin. Irgat Nedir? Irgat; KüreselNet mühendisleri ve tasarımcıları tarafından,

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Satınalma Yönetimi Uygulaması fatura girişi ekranına, Sabit Kıymet Modülünde Sabit Kıymeti Görüntüle seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 222317) Satınalma Fatura Bilgileri ekranında girişi yapılan Sabit Kıymet

Detaylı

Zorunlu BES Kılavuzu PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZORUNLU BES İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU. Datasoft Yazılım

Zorunlu BES Kılavuzu PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZORUNLU BES İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU. Datasoft Yazılım PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZORUNLU BES İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU Zorunlu BES Kılavuzu Datasoft Yazılım 2017.01.30 datasoft@datasoft.com.tr Datasoft Yazılım Zorunlu BES Kılavuzu İçindekiler Zorunlu

Detaylı

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. HESAPÇI Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi 1 HESAPÇI KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN TİCARİ OTOMASYON PAKETİ ARTIK SİZİN DE BİR OTOMASYONA İHTİYACINIZ VAR. Ekonomik, pratik, becerikli. tam sizin için.,

Detaylı

TİCARİ SİSTEME BAKIŞ. ZİRVE PROGRAMI GENEL BİLGİLERİ(AYARLAMALAR) Zirve açılış ekranında 3 tane kullanıcı ile karşımıza gelmektedir.

TİCARİ SİSTEME BAKIŞ. ZİRVE PROGRAMI GENEL BİLGİLERİ(AYARLAMALAR) Zirve açılış ekranında 3 tane kullanıcı ile karşımıza gelmektedir. ZİRVE PROGRAMI GENEL BİLGİLERİ(AYARLAMALAR) Zirve açılış ekranında 3 tane kullanıcı ile karşımıza gelmektedir. SERVER kullanıcı için kullanıcı şifresi: 1 dir. Diğer kullanıcılar için şifreye gerek yoktur.

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Tarihli MikroRUN 05a Sürümü

Tarihli MikroRUN 05a Sürümü 05.11.2018 Tarihli MikroRUN 05a Sürümü V12 ve V14 Versiyonlarımızdan R/J/F/M Ürünlerimize V15 e Geçmeksizin Aktarım Yapılması V12 ve V14 ten Güncel veri tabanına şirket tablolarını ve Genel tanımların

Detaylı

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE )

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE ) ( BACK OFFICE ) RMOS MUHASEBE SİSTEM OTOMASYONU Rmos önbüro,pos sistemi ile tam entegre. Sistem üzerinden birden fazla modül ( ekran ) üzerinde aynı anda çalışabilme imkanı. Gelişmiş yetkilendirme sistemi

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Go Plus/Go 3 e-ihracat İşlemleri

DESTEK DOKÜMANI. Go Plus/Go 3 e-ihracat İşlemleri Go Plus/Go 3 e-ihracat İşlemleri Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan tebliğe istinaden E-fatura mükelleflerinin ihracat işlemlerinin elektronik olarak gönderiminin yapılabilmesi için 2.42.00

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Haziran 2012 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat

Detaylı

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu E-Ticaret siteniz ile Logo Yazılımınız (GO, GO Plus, Tiger2, Tiger Plus, Tiger Enterprise) arasında veri aktarımını sağlayan bir

Detaylı

2 Ekim 2009. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Bordro

2 Ekim 2009. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Bordro 2 Ekim 2009 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Bordro 05084 ve 85615 SAYILI TEŞVİK KANUNU UYGULAMASI Bu kanunun amacı bazı illerde vergi ve sigorta primi teşvikleri uygulamak

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 Tiger Plus Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma

Detaylı

Bu doküman Oda/Borsaların uygulamayı kullanmaya başlamadan önce izlemesi gereken adımları ve yapması gereken tanımlamaları içermektedir.

Bu doküman Oda/Borsaların uygulamayı kullanmaya başlamadan önce izlemesi gereken adımları ve yapması gereken tanımlamaları içermektedir. ODA/BORSA AÇILIŞI Bu doküman Oda/Borsaların uygulamayı kullanmaya başlamadan önce izlemesi gereken adımları ve yapması gereken tanımlamaları içermektedir. 1. Birim Ağacı Yönetim menüsü altında bulunan

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

LOGO Bordro Plus

LOGO Bordro Plus Bordro LOGO Kasım 2011 LOGO Bordro Plus LOGO Bordro Plus LOGO Bordro Plus Fark Bilgileri Listesi... 88 Sendika Aidat Listesi... 89 Masraf Merkezi Dağıtım Raporu... 90 Yatırım Teşviki Kanunu Raporu... 91

Detaylı

TEKLĐ TRANSFER ĐŞLEMLERĐ

TEKLĐ TRANSFER ĐŞLEMLERĐ 31 Mart 2010 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Sistem Yönetimi TRANSFER ĐŞLEMLERĐ V-7 ve EFW VERSĐYONLARIMIZDAN ETA:SQL ve ETA:V.8-SQL VERSĐYONLARIMIZA Transfer işlemleri için

Detaylı

DATASOFT E-DEFTER. Kurulum Kılavuzu 01 TEMMUZ DATASOFT YAZILIM LTD. ŞTİ. Kartal/İstanbul

DATASOFT E-DEFTER. Kurulum Kılavuzu 01 TEMMUZ DATASOFT YAZILIM LTD. ŞTİ. Kartal/İstanbul DATASOFT E-DEFTER Kurulum Kılavuzu 01 TEMMUZ 2014 DATASOFT YAZILIM LTD. ŞTİ. Kartal/İstanbul İçindekiler Tanımlar... 2 Datasoft e-defter Yazılımın Amacı:... 3 Yazılımın Kurulması:... 3 Yazılımın Çalıştırılması:...

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

HIZLI SATIŞ MODÜLÜ. Kullanıcıya Sunduğu İmkânlar Nelerdir?

HIZLI SATIŞ MODÜLÜ. Kullanıcıya Sunduğu İmkânlar Nelerdir? HIZLI SATIŞ MODÜLÜ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü olan Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara uyumlu olarak tasarlanmıştır. Bakkallar,

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Genel Muhasebe Uygulamasında, Damga Pulu Defterinde Defter Basılacak Tür Kodu bilgisinin de yazılması sağlanmıştır. (Proje No: 236084) Damga Pulu Defteri Uygulaması kullanan firmalar için; Damga Pulu Defterinin

Detaylı

GÜNCELLEME NOTLARI SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLERİN TERCİHİ. Bu özellik ile ETA ORKA ZİRVE DATASOFT70 ve DİA hesap planları seçimi kolaylaştı.

GÜNCELLEME NOTLARI SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLERİN TERCİHİ. Bu özellik ile ETA ORKA ZİRVE DATASOFT70 ve DİA hesap planları seçimi kolaylaştı. GÜNCELLEME NOTLARI 2018 Nisan SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLERİN TERCİHİ Fatura Çevirici Nedir? "5 günlük işiniz 5 dakikaya iniyor sloganıyla geliştirilmiş Serbest Mühasebeci Mali Müşavir yardımcı programıdır.

Detaylı

MİKROKOM GMS.NET. Defter Beyan Sistemi (DBS) MODÜLÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR İÇİNDEKİLER. 1.2 API KEY ve API SECRET Bilgilerinin GMS.

MİKROKOM GMS.NET. Defter Beyan Sistemi (DBS) MODÜLÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR İÇİNDEKİLER. 1.2 API KEY ve API SECRET Bilgilerinin GMS. MİKROKOM GMS.NET Defter Beyan Sistemi (DBS) MODÜLÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR İÇİNDEKİLER 1. Tanımlamalar 1.1 Entegratör Seçimi 1.2 API KEY ve API SECRET Bilgilerinin GMS.NET e Kaydedilmesi 1.3 Hizmet Satış

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

Seri Takibi Yenilikleri

Seri Takibi Yenilikleri Seri Takibi Yenilikleri Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Yeni Fonksiyon @6 Uygulama Yardımcı Programlar/ Şirket/Şube/Parametre Tanımlamaları bölümünde

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/20/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.14 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Cari Hesap Ekstresi Rapor Tasarımlarında İşlem Dövizi Borç, İşlem Dövizi

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birim Modülü

İÇİNDEKİLER. Birim Modülü Birim Modülü Birim Modülü İÇİNDEKİLER Birim Modülü Tanımlamaları... 3 1. Birim Menüsü Tanımlaması... 3 2. Birim Uygulaması Tanımlaması... 3 3. Kullanıcı bazında Yetkili Birimlerin tanımlanması... 4 4.

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

NETSİS 3 BORDRO BİREYSEL EMEKLİLİK OTOMATİK KATILIM SİSTEMİ

NETSİS 3 BORDRO BİREYSEL EMEKLİLİK OTOMATİK KATILIM SİSTEMİ NETSİS 3 BORDRO BİREYSEL EMEKLİLİK OTOMATİK KATILIM SİSTEMİ Logo Yazılım 31/12/2016 Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, 01.Ocak.2017 tarihinde

Detaylı

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR!

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR! MikroFly da Ana Paketin İçerdiği Modüller Stok/ürün yönetimi Hizmet ve masraf yönetimi Satınalma ve tedarikçi yönetimi Satış ve müşteri yönetimi Finans yönetimi Bütçe yönetimi Genel ve sabit kıymetler

Detaylı

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM 01.01.2018 Tarihinde Serbest Meslek Kazanç elde eden mükelleflerinin zorunlu olarak geçmek zorunda oldukları Defter Beyan sistemine LUCA'da yapmış olduğunuz kayıtlarınız

Detaylı

FİNANSMAN.Net (SQL) V.4.03 KULLANIM KLAVUZU (HIZLI BAŞLANGIÇ) 1998-2009 Zirve Bilgi Teknolojileri

FİNANSMAN.Net (SQL) V.4.03 KULLANIM KLAVUZU (HIZLI BAŞLANGIÇ) 1998-2009 Zirve Bilgi Teknolojileri FİNANSMAN.Net (SQL) V.4.03 KULLANIM KLAVUZU (HIZLI BAŞLANGIÇ) 1 / 23 İçindekiler: 1. Programa Giriş...3 2. Modüller...4 3. Kısa Yol Tuşları...7 4. Firma Girişi...8 5. Kartların Açılması...9 6. Diğer Tanımların

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

MİKRO E-MUTABAKAT. Sağlayacağı başlıca avantajlar ;

MİKRO E-MUTABAKAT. Sağlayacağı başlıca avantajlar ; MİKRO E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecininin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama bütünüdür.

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Beyanname

AKINSOFT WOLVOX Beyanname AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 08.08.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, ticari işletmelerin periyodik sürelerde resmi olarak vergi dairelerine vermesi

Detaylı

Barkod, Tebligat ve Tebliğ Masrafı Yönetimi

Barkod, Tebligat ve Tebliğ Masrafı Yönetimi Barkod, Tebligat ve Tebliğ Masrafı Yönetimi Barkod, Tebligat ve Tebliğ Masrafı Yönetimi İÇİNDEKİLER BARKOD, TEBLİGAT ve Tebliğ Masrafı YÖNETİMİ... 3 HAZIRLIK... 3 ORTAK SEÇENEKLER... 3 ORTAK MENÜ YETKİLERİ...

Detaylı

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!!

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET DEMO KILAVUZU FATURA İŞLEMLERİ VE LUCA NET TE YAPILABİLEN İŞLEMLER Luca Net programında açık fatura kesebilmek için muhakkak cari kartların tanımlanması gerekmektedir.

Detaylı