EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV KOLEJİ SERVİS SÖZLEŞMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV KOLEJİ SERVİS SÖZLEŞMESİ"

Transkript

1 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV KOLEJİ SERVİS SÖZLEŞMESİ 1-TARAFLAR Mustafa Kemal Mahallesi 2080 Sokak. No:4 Çankaya Ankara adresinde bulunan SINAV Basın Yayın Dağıtım Org. Sanayi Ve Tic. A.Ş ye ait SINAV KOLEJİ ile (bundan böyle Okul olarak anılacaktır), Dikmen Cad. 320/2 Dikmen Ankara adresinde faaliyetlerini sürdüren Başak Turizm Ticaret Sanayi Ltd. Şti. arasında (bundan böyle Taşıyıcı olarak anılacaktır) aşağıdaki koşullarda servis sözleşmesi akdedilmiştir. 2-KONU Sözleşmenin konusunu, Taşıyıcı ile sözleşme akdeden Okul un Anaokulu ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin adreslerinden alınarak güvenli bir şekilde okula ulaştırılmaları, ders bitiminde ise okuldan alınarak güvenli bir şekilde adreslerine bırakılmasından oluşmaktadır. 3-ÜCRET 1- Okul öğrencilerinin velileri ile akdedilecek öğrenci başı K.D.V dâhil ücretler aşağıdaki tabloda gösterilmiş olup taşıyıcı eğitim öğretim yılına ilişkin olarak her ne ad altında olursa olsun başkaca bir ücret talebinde bulunmayacaktır. 2- Aşağıdaki tabloda bölgeler,semt ve mesafeler, ücretler verilmiştir. Ancak ders yılı başlangıcında ya da içerisinde taraflar karşılıklı mutabakat şartıyla tabloda değişiklikler yapabilecektir. 3- Aşağıdaki tabloda yer alan bölgeler ve ücretler esas alınarak tayin edilecek Taşıma Ücreti Öğrenci Velisinin ayrı bir ödeme seçeneğini tercih etmemesi halinde 2014 yılı Haziran ayında bitmek üzere tanzim edilecek, banka hesabına ya da kredi kartı ile ödenebilecektir. 4- Öğrenci adresinin mesafe tanımlamasında sorun çıkması halinde okul İşletme Müdürlüğü veya Okul Aile Birliği Başkanları ile Taşıyıcı Yetkilisi arasında varılacak mutabakata göre mesafe tayin edilecektir. 5- Servis ücretlerinin tahsil ve takibi tamamen taşıyıcı firma yükümlülüğü altında olup, ücretlerin hiç ödenmemesi ya da geç ödenmesi halinde Okula hiçbir yükümlülük getirmeyecektir.

2 BÖLGELER ÜCRETLER KDV DAHİL MAKSİMUM YOLCULUK SÜRESİ 1.BÖLGE ÇOK YAKIN MUSTAFA KEMAL MAH. BARIŞ SİTESİ - ANKARA ANKARA SİTESİ SÖĞÜTÖZÜ - DSİ LOJMANLARI TL 35 Dakika BEYSUKENT 2.BÖLGE YAKIN BİLKENT TL 40 Dakika ANGORA EVLERİ ÜMİTKÖY-ÇAYYOLU 3.BÖLGE ORTA KONUTKENT ÇUKURAMBAR - BEŞTEPE TL 50 Dakkika MESA KORU SİTESİ YAŞAMKENT - GAMA ERDEMKENT BAHÇELİEVLER - EMEK - MALTEPE BALGAT YIL - CEVİZLİDERE - ÇİĞDEM MAH. 4.BÖLGE UZAK GAYRET MAH - MİT LOJMANLARI TL 60 Dakika DİKMEN ÖVEÇLER BATIKENT İNÖNÜ MAH. TÜRKKONUT - İNCEK BATIKENT - OSTİM - SERHAT KOOP KEÇİÖREN - ETLİK - AYVALI HASKÖY - AYDINLIKEVLER 5.BÖLGE ÇOK UZAK SUBAYEVLERİ - BASINEVLERİ - İNCİRLİ YENİMAHALLE MERKEZ - DEMETEVLER TL 60 Dakika ÇANKAYA - ORAN - AYRANCI, ABİDİNPAŞA K.KONAKLAR - G.O.P - ESAT - CEBECİ - ERYAMAN - ETİMESGUT - ELVANKENT İNCEK MAMAK-HÜSEYİNGAZİ

3 4-OKUL UN YÜKÜMLÜLÜKLERİ 1- Okul, işbu sözleşmenin akdedilmesinden itibaren sözleşme yürürlükte kaldığı sürece hangi nedenle olursa olsun başka bir firma ile taşıma sözleşmesi akdetmeyecektir. 2- Derslerin başlama ve bitiş saatlerini tayin ve tespit yetkisi okula ait olmakla birlikte okul, derslerin başlama ve bitiş saatlerindeki değişiklikleri en geç 1 hafta öncesinden taşıyıcıya yazılı olarak bildirilecektir. 3- Okul, servis araçlarının giriş ve çıkışları ile parkları için gerekli tedbirleri alacak, en uygun park yerlerini temin edecektir. 4- Okul, öğrencilerin mümkün olduğunca Taşıyıcı araçları ile taşımasını temine çalışacak ve Vekil nezdinde gerekli çabayı gösterecektir. 5- Servis firmasının okulda görevli personeline ve daimi servis şoförüne tüm öğün yemekleri verilecektir. 6-Okulun açıldığı ilk hafta alınan kayıtlar, servise en geç ikinci hafta yerleştirilecektir bu konuda Taşıyıcıya müdahale edilmeyecektir. 7-Dönem içinde veya İkinci dönemde servis kayıtlarını yeni yaptıran öğrencilerimiz için, servislerde yer olmadığı taktirde uygun planlamanın yapılabilmesi için Taşıyıcıya süre tanınacaktır. TAŞIYICININ YÜKÜMLÜLÜKLERİ 1- Taşıyıcı, yapılacak işleri incelediğini ve bunların mahiyet cins ve miktarı ile işin niteliklerini, okul ve personelinin hali hazır durumuna, işbu sözleşmenin ayrılmaz kısımlarını teşkil eden yazılı evrakın içeriğine, bu sözleşmenin içeriğini teşkil eden işlerin en küçük ayrıntısına varıncaya kadar, bu işleri ehli sıfatıyla yapacağını beyan ve kabul etmiştir. 2- Taşıyıcı, araç ruhsatında yer alan koltuk sayısı kadar öğrenci taşıyacak, hangi nedenle olursa olsun ruhsatta müsaade edilen sayıdan fazla öğrenci taşımayacak ve servis hizmeti sırasında taşıta başka herhangi bir yolcu almayacaktır. 3- Servisler araç girişine müsait ise Anaokulu ilkokul 1, 2, 3 ve 4.sınıf öğrencilerini adreslerinden 5-12 sınıf öğrencilerini ise belirlenen servis güzergâhından alacaktır. Servis güzergâhları öğrenci adresine 50 m. den daha uzak mesafe olmayacaktır. 4- Öğrenciler, okul yerleşkesinin içinde hız yapmadan okul kapısına en yakın park yerinde servisten indirilecektir. 5- Okul Servis Yönergesi ne göre Anaokulu, ilk ve orta öğretim öğrencileri aynı araçlarla taşınacaktır. Ancak Anaokulu mevcudu ve güzergâhı uygun olması halinde (en az 10 öğrenci) ayrı bir araç verilecektir.

4 6- Okulda bir servis irtibat bürosu kurulacak ve büroda tam zamanlı servis firması görevlileri bulunacaktır. 7- Okul başlamadan, aileler ile servis şoförleri tanıştırılacak ve gerekli bilgi alışverişi sağlanacaktır. 8- İrtibat görevlileri, her gün servis giriş çıkışlarını denetleyecek, çıkışlarda araçların belirli bir sırayla çıkmasını sağlayıp yaşanabilecek kargaşaları engelleyecek ve öğrencileri yönlendireceklerdir. 9- Servis dağıtım ve toplama saatlerinde daima şoförü ile birlikte yedek bir araç bulundurulacak, hizmet dışı araç olması durumunda vakit kaybedilmeden yedek araç devreye sokulacaktır. 10- Taşıyıcı, taşıt içi düzeni sağlamakla yükümlüdür. 11- Taşıyıcı, Anaokulu ve ilköğretim statüsündeki okul öğrencilerini taşıyan tüm servislerde rehber bulundurmak zorunda olup, öğrencilerin araca binmeleri sırasında yardımcı olacaktır. 12- Servis şoförleri, trafik mevzuatında öngörülen hız limitleri ile trafik işaret ve levhaları konusuna eksiksiz riayet edecektir. 13- Servis şoförleri ve rehberleri okulun kılık kıyafet yönetmeliği ile her türlü disiplin kuralına uymak zorundadır. 14- Servis şoförleri ve servis rehberleri, okulun vereceği güvenli sürüş, iletişim, ilk yardım vs. konulu eğitimlerine eksiksiz katılmak zorundadır. 15- Çalışacak sürücüler, en az 3 yıl deneyimli, adli sicil kaydı bulunmayan, asli, taksirli, kusurlu yaralanmalı trafik kazalarına karışmamış, alkollü araç kullanma ile hız kurallarını ihlal nedeni ile sürücü belgeleri geri alınmamış olacaktır. 16- Servis şoförlerine, yol ve sürüş teknikleri eğitimi, indirme bindirme kuralları eğitimi, ilk yardım ve acil durum eğitimi verilecektir. Ayrıca servis şoförleri psikoteknik ve sağlık testlerinden geçerler. Eğitim sertifikaları ve test sonuçları okul kayıtlarında muhafaza edilir. 17- Taşıyıcı hizmet akdine tabi olan servis şoförlerinin sosyal güvenlik yönünden sigorta işlemlerini yaptırmak zorundadır. Sözleşmenin hiçbir aşamasında sigortasız işçi çalıştırılmayacağını bilen Taşıyıcı bu hususla ilgili doğabilecek tüm sorumlulukların da kendisine ait olduğunu bilmektedir. 18- Servis içerisinde yemek yenmesi sigara içilmesi yasaktır. 19- Veliler ve öğrenciler servis aracının bekletilmemesi ve şoför, rehber uyarılarına riayet etme konularında hassas davranacaktır Eğitim Öğretim yılında Hafta içi ve cumartesi günleri sosyal aktiviteler için istenilen araçların toplamı için yıllık 500 araç tahsis edilecektir. 500 aracın üzerindeki servislerde okul taşıyıcıya bedel ödeyecektir.

5 21- Taşıyıcı, öğrencinin ikametinin değişmesi, uzun tedavi gerektiren bir hastalık geçirmesi, okumaktan vazgeçmesi, herhangi bir sebepten dolayı okuma hakkını kaybetmesi sebebiyle servisle taşınmaktan vazgeçmesi halinde peşin alınmış ise öğretim döneminin sonuna kadar olan ayların ücretlerini iade etmekle yükümlüdür. 22- Taşıyıcı Sınav Koleji tarafından ilan edilen yıllık çalışma takvimi süresince hizmetini gerçekleştirmek zorundadır. 23- Taşıyıcı yarıyıl tatilinde ve yaz tatilinde personel ve öğretmenlerin taşınması için araç tahsis edecektir. 24- Taşıyıcının araç filosunda 27 koltuktan fazla koltuk bulunan araç sayısı en fazla dört adet olacaktır. 25- Okula başlama saati 8:30, bitiş saati ise 17:15 dir. Öğrenciler okula en erken 8: 15 de bırakılacaktır. Daha önce bırakılan öğrenciler geç bırakılmış kabul edilerek ilgili maddedeki esaslara göre cezai şart uygulanacaktır. 26- Taşıyıcı servis saatleri dışında okulda bir araç bulunduracaktır. 27- Araç güzergâhları firma tarafından organize edilecektir 28- Öğrenciler velilerin yazılı izni olmadan başka bir araç kullanamayacaklardır. 29- Kardeş öğrencilerin her ikisine de %5 indirim uygulanacaktır. 30- Tek yön servis kullanımında güzergâh bedeline %25 indirim uygulanacaktır 31- Servis ücretinin nakit veya tek çekim olarak ödenmesi halinde %6 indirim uygulanacaktır. 32- Okulda en az 3 adet servis aracı yedek olarak bulundurulacaktır. 6 TAŞITLARDA ARANACAK ŞARTLAR 1- Okul servis araçlarının arkasında OKUL TAŞITI yazısını kapsayan numunesine uygun renk, ebat ve şekilde reflektif bir kuşak bulunacaktır. 2- Okul servis aracının arkasında, öğrencilerin iniş ve binişleri sırasında yakılmak üzere en az 30 cm çapında kırmızı ışık veren bir lamba bulunmalı ve bu lambanın yakılması halinde üzerinde siyah renkte büyük harflerle DUR yazısı okunacak şekilde olmalı, lambanın yakılıp söndürülmesi tertibatı fren lambaları ile ayrı olmalıdır. 3- Okul servis aracı olarak kullanılacak taşıtlarda, öğrencilerin kolayca yetişebileceği camlar ve pencereler sabit olmalı, iç düzenlemesinde demir aksam açıkta olmamalı, varsa yaralanamaya sebebiyet vermeyecek yumuşak bir madde ile kaplanmalıdır. 4- Okul servis araçlarında: araçların imal, tadil ve montajı hakkında yönetmelik ile karayolları trafik yönetmeliğinde belirtilen standart, nitelik ve sayıda araç, gereç ve malzemeler, ilk yardım çantası, yangın söndürücü, zincir, takoz ve çekme halatı, kar lastiği ve şemsiye her an kullanılabilir durumda bulundurulmalıdır.

6 5- Servis araçlarının tüm koltuklarında standartlara uygun emniyet kemeri bulunacak ve araca binen tüm öğrencilerin emniyet kemeri takmaları sağlanacaktır. 6- Tüm servis araçlarında elektrik kumandalı kapı bulunacaktır. 7-Okul servis aracı olarak kullanılacak araçlar 5 yaşından büyük olmayacak ve tüm araçlarda SINAV KOLEJİ logosu yer alacaktır. 8- Okul servis aracı olarak kullanılacak araçlar temiz, bakımlı ve güvenli durumda bulundurulmalı ve altı ayda bir bakım ve onarımları periyodik olarak yaptırılmakla birlikte, taşıtların cinsine göre karayolları trafik yönetmeliğinin öngördüğü periyodik muayeneleri de yaptırılmış olmalıdır. 9- Servis araçlarında, SERVİSCELL servis takip ve Öğrenci Takip sisteminin bulunması ve kullanılması zorunludur. Servis kullanan her öğrenci için şifre alınması ve ödemesinin Servis firması tarafından yapılması gerekmektedir. 10- Servis firması tüm araçlara Serviscell Servis Çağrı cihazının en geç 30 Ağustos 2014 tarihine taktıracaktır. Ayrıca sene içinde servis araçları değiştiğinde bu cihazların yeni araçlara aktarılması sağlanacaktır. 12- Serviscell servis çağrı cihazlarının tamamı 20 Haziran 2015 tarihine kadar okula yada Serviscell e teslim edecektir. Teslim edilmeyen her cihaz için teminattan 200 Euro tahsil edilecektir. 13- Servislerin, sözleşmede belirtilen esaslara uygun çalışmasının denetlenmesi, kural ihlallerinin tespiti için Serviscell verileri esas alınacak ayrıca bir tutanağa yada bildirime gerek kalmayacaktır. 14- Servis araçlarında görüntü ve müzik sistemleri taşıma hizmeti sırasında kullanılmamalıdır. 15- Araçlar, karayollarında belirlenen hız sınırlarına aynen riayet edecektir. 16- Güzergâhlar ve araçlardaki öğrenci sayıları, servis aracında öğrencilerin tek bir gelişte seyahat süreleri azami 60 dakika olacak şekilde planlanacaktır. 17- Servis araçlarının okula gelişlerde öğrencilerin geç kalmamasını ve okuldan çıkışlarda okulda beklememesini sağlayacak şekilde zaman planlaması yapmaları mecburidir. Bu duruma uymayan hallerde taşıyıcı yazı ile ihtar edilir. 7- SÜRE 25/07/2014 Tarihinde tanzim edilen işbu sözleşme 25/07/2014 Tarihinde başlayacak ve 25/07/2015 Tarihinde kendiliğinden sona erecektir. 8- SİGORTA

7 Taşıyıcı, servis araçlarının Zorunlu Karayolları Mali Sorumluluk Sigortası, Kasko, Koltuk Sigortası ve Ferdi Kaza Sigortasını yaptırmak ve sigorta Poliçelerini okula ibraz etmek zorundadır. Yukarıda sayılan sigortaları bulunmayan servis araçları ile öğrenci taşımacılığı yapılmayacaktır. 9- DEVİR ve TEMLİK YASAĞI Taşıyıcı, bu sözleşme ile taahhüt ettiği işlerin tamamını kendi sorumluluğu ve gözetimi altında yapmayı üstlenmiş olup sözleşmeden doğan alacaklarını, sözleşme ile üstlendiği yükümlülüklerini ve haklarını Okul un yazılı muvafakati olmaksızın kısmen veya tamamen başka kişilere devir ve ya temlik edemeyecektir. 10- DİĞER HÜKÜMLER 1- Taşıma araçları klimalı yalnızca sürücü tarafından kumanda edilebilen otomatik kapılı Mercedes Sprinter-Volkswagen Volt-Ford Transit-Fiat Ducato-Peugeot Boxer vs. gibi araçlardan olacaktır. 2- Taşıyıcı personeli ile okul arasında hiçbir şekilde işçi işveren ilişkisi kurulmadığı taraflarca kabul edilmiş olup, personelin her türlü ücret, ikramiye, fazla mesai, UBGT, yıllık izin, ihbar ve kıdem tazminatı ile SSK prim ve vergilerinin sorumlusu Taşıyıcıdır. 3- Sözleşmede belirtilmeyen ya da sonradan ortaya çıkan durumlar için ek sözleşmeler hazırlanabilir. 11- İHTİLAFLARIN HALLİ, YETKİLİ MAHKEME, TAZMİNAT VE CEZA 1- Taraflar iş bu sözleşme dolayısıyla ortaya çıkabilecek her türlü anlaşmazlığı iyi niyetli ve karşılıklı görüşmeler yoluyla çözmek kararındadırlar. Ancak sözleşmenin uygulanmasından dolayı ortaya çıkabilecek uyuşmazlıkların giderilmemesi halinde Ankara Mahkemeleri ve İcra Dairelerinin yetkili olacağı hususunda taraflar arasında mutabakata varılmıştır. 2- Yıl içinde taraflardan biri herhangi bir şekilde yükümlülüklerini yerine getirmemesi yada sözleşmeyi feshetmesi halinde karşı tarafa TL (Beş Yüz Bin Türk Lirası) cezai şart olarak ödemeyi kabul eder. 3-Firma Okula TL (Beş Yüz Bin Türk Lirası) teminat mektubu verecektir. 10 eşit parçalı olarak parçalı teminat verilecektir. Teminat verildiğinde sözleşme işleme konulacaktır. 4- Aşağıdaki listedeki yükümlülükler yerine getirilmediğinde servis firması belirtilen cezayı ödemeyi kabul eder. a. İşbu sözleşmenin Taşıyıcının Yükümlülükleri başlığı altında 37 madde halinde sayılan yükümlülükler, Taşıtlarda Aranacak Şartlar başlığı altında 13 madde halinde taşıtlar hakkında sayılan yükümlülükler, Sigorta başlığı altındaki yükümlülüklerin ihlali halinde Okul tarafından Taşıyıcı ilk ihlalde yazılı olarak uyarılacaktır. İhlalin yinelenmesi halinde her bir ihlal için Taşıyıcı Firma, Okula 500TL para cezası ödemeyi kabul ve taahhüt eder.

8 b. 1 kez aynı aracın rehbersiz olmasında uyarı, 2. kez tekrarlanması halinde aynı araca 500 TL para cezası verilir c. İlk öğrenciyi geç alan araçlar için her seferinde 500 TL ceza verilir. d. Araçların sözleşmede belirtilen özellikleri taşımaması durumunda araç başına 500 TL ceza uygulanır. e. Trafik sıkışması, aracın arızalanması vb. durumlarda gecikmeyle ilgili tüm velilere telefonla ulaşılmaması durumunda vaka başına 500 TL ceza uygulanır. f. Servis sürücülerin ve rehberlerin sözleşmede belirtilen kılık kıyafet ve davranış hükümlerine uymaması durumunda 500 TL ceza uygulanır g. Sözleşmede belirtilen okula varış ve okulda hazır olma saatinden 10 dk. dan fazla gecikmesi halinde araç başına 500 TL ceza uygulanır. 12- TEBLİGAT İşbu sözleşmede yazılı adresler tarafların yasal adresleri olup adres değişiklikleri karşı tarafa bildirilmediği takdirde tarafların işbu sözleşmede belirtilen adreslerine gönderilecek tebligatlar geçerli bir tebligatın tüm hüküm ve sonuçlarını doğuracaktır. 13-UYGULANACAK HÜKÜMLER İşbu sözleşmede hüküm bulunmayan hallerde Milli Eğitim Bakanlığı Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği, 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunu ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu uygulanacaktır. Taraflar bu sözleşmeyi imzalamaya yetkili olduklarını aksi halde ortaya çıkacak sonuçlardan sorumlu olacaklarını kabul, beyan ve taahhüt etmişlerdir. 9 sayfa ve toplam 13 başlıktan oluşan işbu sözleşme ve bir adet protokolden taraflar arasında 25 /07 /2014 tarihinde iki nüsha olarak tanzim edilmiş, hukuki ve cezai sonuçlar anlaşılıp sözleşmenin tüm şartları kabul edilerek imzalanmıştır. SINAV KOLEJİ SINAV KOLEJİ BAŞAK TURİZM FEN - ANADOLU LİSESİ İLKOKUL ORTAOKUL TAŞIMACILIK SAN VE TİC.LTD ŞTİ OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANI OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANI SINAV KOLEJİ KURUCU

Nisan ANTALYA OKUL SERVİS ŞOFÖRLERİ EĞİTİCİ EĞİTİMİ SEMİNERİ

Nisan ANTALYA OKUL SERVİS ŞOFÖRLERİ EĞİTİCİ EĞİTİMİ SEMİNERİ Nisan 2015 - ANTALYA OKUL SERVİS ŞOFÖRLERİ EĞİTİCİ EĞİTİMİ SEMİNERİ 2 OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ 28 Ağustos 2007 tarihli ve 26627 sayılı Resmi Gazete 3 Yasal Dayanaklar: 26.09.2011 tarihli

Detaylı

14 HAZİRAN 2003TARİH VE 25138 SAYILI RESMİ GAZETEDE İçişleri Bakanlığından: Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği

14 HAZİRAN 2003TARİH VE 25138 SAYILI RESMİ GAZETEDE İçişleri Bakanlığından: Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği 14 HAZİRAN 2003TARİH VE 25138 SAYILI RESMİ GAZETEDE İçişleri Bakanlığından: Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı; zorunlu eğitim

Detaylı

Resmî Gazete Sayı : 26627 YÖNETMELİK Ulaştırma Bakanlığından: OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ

Resmî Gazete Sayı : 26627 YÖNETMELİK Ulaştırma Bakanlığından: OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ Resmî Gazete Sayı : 26627 YÖNETMELİK Ulaştırma Bakanlığından: OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ 28 Ağustos 2007 SALI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

YÖNETMELİK OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ

YÖNETMELİK OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ 28 Ağustos 2007 SALI Resmî Gazete Sayı : 26627 Ulaştırma Bakanlığından: YÖNETMELİK 28.08.2007 tarih ve 26627 sayılı Resmi Gazete (Asıl) 11.10.2008 tarih ve 270217 sayılı Resmi Gazete (1. Değişiklik) 17.09.2009

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

ABDULLAH MÜRŞİDE ÖZÜNENEK ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI KİRALAMA İLANI

ABDULLAH MÜRŞİDE ÖZÜNENEK ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI KİRALAMA İLANI ABDULLAH MÜRŞİDE ÖZÜNENEK ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI KİRALAMA İLANI 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Okul Servis Araçları Kiralama Komisyonu olarak velilerimizden

Detaylı

ARAÇ PROJE ONAY GRUP BAŞKANLIĞI OKUL SERVİS ARACI TEKNİK MUAYENE RAPORU

ARAÇ PROJE ONAY GRUP BAŞKANLIĞI OKUL SERVİS ARACI TEKNİK MUAYENE RAPORU Doküman ULM-03-FR-04-035 Tadilatı Yapan Firmanın Adı Adresi Adı Soyadı MMO Sicil Yetkili Mühendisin SMM Büro Adı Büro Adresi ARAÇ BİLGİLERİ Marka Tip Ticari Adı Plaka Kategori/ Sınıf Araç Tanıtım Numarası

Detaylı

TED KDZ.EREĞLİ KOLEJİ VAKFI OKULLARI OKUL AİLE BİRLİKLERİ SERVİS ARAÇLARI TEKLİF İSTEME MEKTUBU TEKLİF VADESİ 10/07/2017 SAAT 17:00 TEKLİFLER TED

TED KDZ.EREĞLİ KOLEJİ VAKFI OKULLARI OKUL AİLE BİRLİKLERİ SERVİS ARAÇLARI TEKLİF İSTEME MEKTUBU TEKLİF VADESİ 10/07/2017 SAAT 17:00 TEKLİFLER TED TED KDZ.EREĞLİ KOLEJİ VAKFI OKULLARI OKUL AİLE BİRLİKLERİ SERVİS ARAÇLARI TEKLİF İSTEME MEKTUBU TEKLİF VADESİ 10/07/2017 SAAT 17:00 TEKLİFLER TED KDZ.EREĞLİ KOLEJİ LİSE BİNASINDA SATINALMA BİRİMİNDEN İMZA

Detaylı

YÖNETMELİK OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ

YÖNETMELİK OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ 28 Ağustos 2007 SALI Resmî Gazete Sayı : 26627 Ulaştırma Bakanlığından: YÖNETMELİK 28.08.2007 tarih ve 26627 sayılı Resmi Gazete (Asıl) 11.10.2008 tarih ve 27021 sayılı Resmi Gazete (1. Değişiklik) 17.09.2009

Detaylı

OKUL SERVĠS ARAÇLARI HĠZMET YÖNETMELĠĞĠ

OKUL SERVĠS ARAÇLARI HĠZMET YÖNETMELĠĞĠ OKUL SERVĠS ARAÇLARI HĠZMET YÖNETMELĠĞĠ Resmî Gazete : 28.08.2007/26627 Ek ve Değişiklikler: 1) 11.10.2008/27021 RG 2) 17.9.2009/27352 RG BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1)

Detaylı

İHALE ADRESİ: Merkez Mh. Çukurçeşme Cd. Hükümet Konağı Kaymakamlık Binası K:4 Gaziosmanpaşa/İSTANBUL (Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü)

İHALE ADRESİ: Merkez Mh. Çukurçeşme Cd. Hükümet Konağı Kaymakamlık Binası K:4 Gaziosmanpaşa/İSTANBUL (Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) İHALE TARİHİ: 17/09/2014 Çarşamba İHALE SAATİ: 10:00 İHALE ADRESİ: Merkez Mh. Çukurçeşme Cd. Hükümet Konağı Kaymakamlık Binası K:4 Gaziosmanpaşa/İSTANBUL (Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) İHALE

Detaylı

T.C. İZMİT KAYMAKAMLIĞI İzmit Atılım Anadolu Lisesi Müdürlüğü Okul Aile Birliği Başkanlığı İLGİLİ FİRMALARA

T.C. İZMİT KAYMAKAMLIĞI İzmit Atılım Anadolu Lisesi Müdürlüğü Okul Aile Birliği Başkanlığı İLGİLİ FİRMALARA T.C. İZMİT KAYMAKAMLIĞI İzmit Atılım Anadolu Lisesi Müdürlüğü Okul Aile Birliği Başkanlığı Sayı : 044/3 12/05/2015 Konu : Okul Öğrenci Servisi Kiralama İLGİLİ FİRMALARA 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı İçin

Detaylı

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞINA

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 08/02/2016-E.2067 T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato *BEKAZ2UM* Sayı : 26842974-050.01.04/ Konu : Senato Kararı İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞINA Üniversitemiz Senatosunun

Detaylı

OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ

OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 28.08.2007 Resmi Gazete Sayısı: 26627 OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; zorunlu eğitim

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI CEYHAN ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI ŞARTNAMESİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI CEYHAN ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI ŞARTNAMESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI CEYHAN ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI ŞARTNAMESİ ŞARTNAMENİN KONUSU Ceyhan Anadolu Lisesi Müdürlüğü öğrencilerinden isteyenlerin 2015-2016 öğretim yılı boyunca adreslerinden

Detaylı

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK)

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) TUSAŞ - TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ A.Ş Kazan ANKARA MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) İDARE :TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. YÜKLENİCİ : TUSAŞ-Türk Havacılık

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ MALTEPE REZİDANS ASANSÖR REVİZYON İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. GARANTİ KAPSAMI. 4 4. CEZAİ KAPSAM.4 5.

Detaylı

BELİRSİZ SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ

BELİRSİZ SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ BELİRSİZ SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Madde 1 TARAFLAR : A. Gersan Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. B.. Madde 2 TANIMLAMALAR : İşbu Süresiz Hizmet Sözleşmesi metni içerisinde :

Detaylı

MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ

MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ Bu sözleşme, bir taraftan (Bundan böyle İşveren olarak anılacaktır.) ile diğer taraftan (Bundan böyle Taşeron olarak anılacaktır.) arasında, sözleşme konusunu teşkil eden iş ile

Detaylı

SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ ( İDARİ PERSONEL) BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ ( İDARİ PERSONEL) BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ ( İDARİ PERSONEL) Madde 1-TARAFLAR : BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER A. Gersan Elektrik Tic.Ve San.A.Ş. B. Madde 2- TANIMLAMALAR : İşbu Süresiz Hizmet Sözleşmesi metni içerisinde

Detaylı

YAPIYA BAŞLAMA VE BİTİRME TARİHİ İLE GECİKME HALİNDE CEZALAR

YAPIYA BAŞLAMA VE BİTİRME TARİHİ İLE GECİKME HALİNDE CEZALAR İNŞAAT YAPIM SÖZLEŞMESİ TARAFLAR 1- Bir tarafta yapı sahibi (yada iş sahibi) (bundan sonra yapı sahibi olarak anılacaktır) diğer yanda yapı müteahidi.. (bundan sonra Yapı Müteahidi olarak anlıcaktır) arasında

Detaylı

OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ

OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ MADDE 1-TARAFLAR İş bu sözleşme bir tarafta.okulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Servis Araçları Kiralama Komisyonu (bundan sonra Komisyon olarak ifade edilecektir),

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ 2015 Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, makam hizmetine tahsis edilen taşıtların dışında Batman Üniversitesinin sahip olduğu veya

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

İSTİSNA (İNŞAAT) SÖZLEŞMESİ 1- TARAFLAR Bir tarafta. adresinde bulunan.. ile diğer tarafta adresinde bulunan.. arasında aşağıdaki maddede yazılı

İSTİSNA (İNŞAAT) SÖZLEŞMESİ 1- TARAFLAR Bir tarafta. adresinde bulunan.. ile diğer tarafta adresinde bulunan.. arasında aşağıdaki maddede yazılı İSTİSNA (İNŞAAT) SÖZLEŞMESİ 1- TARAFLAR Bir tarafta. adresinde bulunan.. ile diğer tarafta adresinde bulunan.. arasında aşağıdaki maddede yazılı şartlar dahilinde işbu inşaat sözleşmesi akdolunmuştur.

Detaylı

OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ (VELİ-TAŞIMACI) (ÖRNEK)

OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ (VELİ-TAŞIMACI) (ÖRNEK) OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ (VELİ-TAŞIMACI) (ÖRNEK) MADDE 1-TARAFLAR İş bu sözleşme bir tarafta adresinde bulunan..lisesi- İlk/Orta Okulu 201 /201 Öğretim Yılı için Okul Servis Aracını kiralayan Veli

Detaylı

1. Yurtiçi yolcu taşımacılığı konusunda faaliyet gösteren sürücülerin, sahip olması gereken Mesleki Yeterlilik Belgesi aşağıdakilerden hangisidir?

1. Yurtiçi yolcu taşımacılığı konusunda faaliyet gösteren sürücülerin, sahip olması gereken Mesleki Yeterlilik Belgesi aşağıdakilerden hangisidir? 1. Yurtiçi yolcu taşımacılığı konusunda faaliyet gösteren sürücülerin, sahip olması gereken Mesleki Yeterlilik Belgesi aşağıdakilerden hangisidir? A) SRC2 Belgesi B) SRC3 Belgesi C) SRC4 Belgesi D) SRC5

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*):

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): MASRAFIN ADI Faiz Oranı

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * :

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * : İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %..

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %.. İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

ARAÇ TAHSİS VE KULLANIM PROSEDÜRÜ

ARAÇ TAHSİS VE KULLANIM PROSEDÜRÜ Sayfa No : 1/6 ARAÇ TAHSİS VE KULLANIM DEĞİŞİKLİK KAYDI REV TARIH SAYFA DEĞİŞİKLİK TANIMI 00 - Sayfa No : 2/6 1- AMAÇ Bu prosedürün amacı, Emek Boru (prosedürde Şirket olarak anılacaktır) bünyesinde çalışan

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ÖĞRENCİ KIYAFET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını İSTEKLİ TEDARİKÇİ

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. ÇiğliMehpare Yağcı Anadolu İmam Hatip Lisesi. Ana Sayfa Haberler Okul-Aile Birliği Servis Taşıma İhalesi İlanı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. ÇiğliMehpare Yağcı Anadolu İmam Hatip Lisesi. Ana Sayfa Haberler Okul-Aile Birliği Servis Taşıma İhalesi İlanı 1 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇiğliMehpare Yağcı Anadolu İmam Hatip Lisesi Ana Sayfa Haberler Okul-Aile Birliği Servis Taşıma İhalesi İlanı Okul-Aile Birliği Servis Taşıma İhalesi İlanı Yayın tarihi: 14.08.2015

Detaylı

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V.

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V. Sayın Velimiz, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları olarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm ANKÜ ailesi için sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim

Detaylı

NENE HATUN ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. OKUL AİLE BİRLİĞİ Okul Servis Kiralama Duyurusu

NENE HATUN ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. OKUL AİLE BİRLİĞİ Okul Servis Kiralama Duyurusu NENE HATUN ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ Okul Servis Kiralama Duyurusu 2017-2018 Eğitim-öğretim yılında okulumuz öğrencilerini taşıyacak servislerin belirlenmesine yönelik ihale

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO 1. T Plaka Devirleri 2. S Plaka Devir HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER 1-Başvuru Formu.(Ek-1) (Devir

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KARKAS ET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA İSTEKLİ TEDARİKÇİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını,

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

: T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü nü, ANKÜSEM : Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ni, Proje

: T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü nü, ANKÜSEM : Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ni, Proje T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. ve ANKARA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ ARASINDA ZİRAAT BANKASI GENÇ ÇİFTÇİ AKADEMİSİ PROJESİ EĞİTİM PROGRAMI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Amaç ve kapsam Madde:1 İşbu protokol, T.C.

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın: Firma Yetkilisi

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın: Firma Yetkilisi T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE84EM49* Sayı : 85027752-934.02- Konu : Fiyat Tespiti Sayın: Firma Yetkilisi 8 Mart 2016 Tarihinde düzenlenecek olan Dünya Kadınlar

Detaylı

KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Bir tarafta Bir tarafta Büyük İstanbul Otogarı No: 49 / 50 Bayrampaşa / Esenler / İstanbul adresinde mukim İSTANBUL METRO TURİZM SEYAHAT LİMİTED ŞİRKETİ (ki bundan sonra

Detaylı

İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN

İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN Bu kitapçıkta neler var? Hazırlamış olduğumuz bu kitapçıkta müşterilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla sizler için hazırlamış

Detaylı

OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ (KOMİSYON-TAŞIMACI) (ÖRNEK)

OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ (KOMİSYON-TAŞIMACI) (ÖRNEK) OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ (KOMİSYON-TAŞIMACI) (ÖRNEK) MADDE 1 - TARAFLAR İş bu sözleşme bir tarafta adresinde bulunan..lisesi / İlk/Orta Okulu 201 /201 Öğretim Yılı Okul Servis Araçları Kiralama

Detaylı

*İkamet Adresi fotoğraf

*İkamet Adresi fotoğraf Abone No *TC Kimlik No *Adı - Soyadı BİSİKLET ABONE BİLGİ FORMU ÇABİS. *İkamet Adresi fotoğraf İş Adresi Ev Telefonu İş Telefonu *GSM E Mail *Doğum Yeri ve Tarihi İş bu sözleşme ABONE tarafından doldurulmuş,

Detaylı

ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 2 3 4 HİZMETİN ADI Trafik ve Denetim ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme Ulaşım Koordinasyon ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme Ulaşım Planlama ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme

Detaylı

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme, merkezi Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü, Öğretmenler Cad, No: 14, 06530 ANKARA adresinde bulunan Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi

Detaylı

T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı REKTÖRLÜK MAKAMINA

T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı REKTÖRLÜK MAKAMINA T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı *BE8A0E0K* Sayı :33111344-010.07.01 /771 Konu :Taşıt Kullanma Talimatı 12/01/2018 REKTÖRLÜK MAKAMINA 237 Sayılı Taşıt Kanunu,

Detaylı

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ (Ekonomik Nitelikli Krediler)

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ (Ekonomik Nitelikli Krediler) FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ (Ekonomik Nitelikli Krediler) İdaremiz ile aşağıda ad- adresleri yazılı olan borçlu ve kefiller arasında, müştereken belirlenen şartlarla kredi sözleşmesi akdedilmiştir. Madde 1-

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ARAÇ KİRALAMA TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde 2 de tanımı ve kapsamı verilen

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU MÜŞTERİ NO : ADI SOYADI : MADDE 1 TANIMLAR İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu metninde geçen aşağıdaki ibareler karşılarındaki anlamları ifade edecektir.

Detaylı

TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL TAŞIMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL TAŞIMA TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL TAŞIMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Personel Taşıma Hizmeti, Servis Aracı ve Sürücüler ile İlgili Teknik ve Kanuni Bilgiler: A) Servis Araçlarının Kamu Kurum

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak - Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ile (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI

ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI MÜŞTERİ/TC Kimlik No: MUHATAP : Vakıf Katılım Bankası A.Ş. Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye / İstanbul KONU

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

ÖZEL ŞARTLAR. 1.6 Sigorta Bedeli Poliçe üzerinde belirtilen ilgili Sigorta Yılı na ait teminat tutarıdır.

ÖZEL ŞARTLAR. 1.6 Sigorta Bedeli Poliçe üzerinde belirtilen ilgili Sigorta Yılı na ait teminat tutarıdır. PR M ADEL HAYAT S GORTASI ÖZEL ŞARTLAR şbu Sözleşme, bu Sözleşmenin parçasını oluşturan Başvuru Formu, Poliçe, Özel Şartlar, Hayat Sigortaları Genel Şartları ve Poliçeye ait her türlü form, ek zeyilleriyle

Detaylı

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME Madde 1 Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme bir tarafta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı adına Sinema Genel Müdürlüğü (bundan sonra

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

Seyahat Sigortası Hizmet Sözleşmesi

Seyahat Sigortası Hizmet Sözleşmesi Seyahat Sigortası Hizmet Sözleşmesi İşbu Sözleşme, Türkiye Cumhuriyeti Kanunları uyarınca kurulmuş ve Dikilitaş Mah. Emirhan Cad. Atakule No:109, Kat-7 Beşiktaş, İstanbul adresinde faaliyet göstermekte

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. Darüşşafaka Mh. Darüşşafaka Cd. No:5/9 34457 Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

KATILIMCI SÖZLEŞMESİ. A. Katılımcının hak ve yükümlülükleri :

KATILIMCI SÖZLEŞMESİ. A. Katılımcının hak ve yükümlülükleri : KATILIMCI SÖZLEŞMESİ 1. İş bu katılımcı sözleşmesi bir tarafta......adresinde bulunan. ile, diğer tarafta Çiğdem mah. Dünya 1 Vadi sitesi C-6/1 Blok Kat:4, No:16 Ankara adresinde bulunan MC Perfect Life

Detaylı

T. C. BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ TAŞIT KULLANIM YÖNERGESİ

T. C. BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ TAŞIT KULLANIM YÖNERGESİ T. C. BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ TAŞIT KULLANIM YÖNERGESİ Madde 1: Amaç Bu Yönergenin amacı; hizmet alım sözleşmesine istinaden çalışan veya kadrolu şoför veya görevli personel ile bunların haricinde

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAKACIK REZİDANS 5 ADET ASANSÖR FENNİ MUAYENE EKSİKLİKLERİ TAMAMLANMASI İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ A. SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme e-icrapro UYAP entegrasyon yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir. B. TARAFLAR 1. ZİRVE

Detaylı

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME KONUSU, TARAFLAR VE TANIMLARI: Bu sözleşme Oğuzlar mahallesi 1366 Sk. No:3 Balgat/ANKARA

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak ve Tanımlar GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP VE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTELERİ ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN ÖZEL HASTANELER VEYA VAKIF ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİNDE SÖZLEŞMELİ ÇALIŞACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ VE KURUMSAL SÖZLEŞMELERİNE İLİŞKİN

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ PARÇA HARİÇ : SÖZLEŞME NO : 1. TARAFLAR : 2. SİSTEM : 1.1 Bir tarafta ticari ikametgahı AKŞEMŞETTİN MAH. ÇAĞLAYAN CAD. NO: 21/A Sincan / ANKARA olan YEDİEL ISITMA SOĞUTMA

Detaylı

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) İşbu Sözleşme,(a) Vatan Caddesi Midilli Sokak No:4/B Odunpazarı/Eskisehir adresinde mukim Durma Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Detaylı

Personel Servisi Değerlendirme Formu

Personel Servisi Değerlendirme Formu 1. AMAÇ Sayfa: 1 / 5 Bu çalışmanın amacı firmamızın güvenliği açısından uygunluğunu denetlemek ve eksikliklerin belirlenerek giderilmesi konusunda çalışmalar yapmaktır. 2. FİRMA BİLGİLERİ Ünvanı : Adresi

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI OTOGAZ İSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TİP SÖZLEŞMESİ

SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI OTOGAZ İSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TİP SÖZLEŞMESİ SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI OTOGAZ İSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TİP SÖZLEŞMESİ MADDE 1- AMAÇ VE KONU Bu sözleşme, bir taraftan...(işveren olarak anılacaktır) ile diğer taraftan...(sorumlu

Detaylı

ÜRÜN BELGELENDİRME KURALLARI UBS-01

ÜRÜN BELGELENDİRME KURALLARI UBS-01 SAYFA 1/6 1. AMAÇ VE KAPSAM Bu doküman, eki olduğu teklif formunda belirtilmiş kapsamda Ürün belgelendirme kuruluşu ve tedarikçi arasında yürütülecek belgelendirme ve değerlendirme faaliyetleri ve sonrasında

Detaylı

EK-I EGZOZ GAZI EMİSYON ÖLÇÜM İSTASYONU YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ ÖRNEĞİ

EK-I EGZOZ GAZI EMİSYON ÖLÇÜM İSTASYONU YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ ÖRNEĞİ EK-I EGZOZ GAZI EMİSYON ÖLÇÜM İSTASYONU YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ ÖRNEĞİ PROTOKOLÜN KONUSU Madde 1: Bu protokol, 30/11/2013 tarih ve 28837 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Egzoz Gazı Emisyonu Kontrolü ile

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

PROTOKOL AMAÇ Madde 1 KAPSAM Madde 2 TANIMLAR Madde 3 Banka: Muhatap Banka: Takas Odası: Çek: Yönetmelik: İzahname: UYGULAMA ESASLARI Madde 4

PROTOKOL AMAÇ Madde 1 KAPSAM Madde 2 TANIMLAR Madde 3 Banka: Muhatap Banka: Takas Odası: Çek: Yönetmelik: İzahname: UYGULAMA ESASLARI Madde 4 PROTOKOL AMAÇ Madde 1 Bu protokolun amacı, çeklerin fiziken ibraz edilmeden sadece çek bilgilerinin elektronik ortamda işlem görmesini kabul eden bankalar arasında yürütülecek olan işlemleri ve bu işlemlere

Detaylı

LPG OTOGAZ İSTASYONLARI SORUMLU MÜDÜR BAŞVURU FORMU BAŞVURU SIRASINDA VERİLMESİ GEREKENLER

LPG OTOGAZ İSTASYONLARI SORUMLU MÜDÜR BAŞVURU FORMU BAŞVURU SIRASINDA VERİLMESİ GEREKENLER LPG OTOGAZ İSTASYONLARI SORUMLU MÜDÜR BAŞVURU FORMU BAŞVURU SIRASINDA VERİLMESİ GEREKENLER 1. LPG Dolum Tesisleri Ve Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Semineri Katılım Belgesi fotokopisi, 2. İstasyon ile

Detaylı

Karşılıksız Çek için Para ve Hapis Cezası Var

Karşılıksız Çek için Para ve Hapis Cezası Var Çek Kanunu; 3167 sayılı Çekle Ödemelerin Düzenlenmesi ve Çek Hamillerinin Korunması Hakkındaki Kanun 19.03.1985 tarihlide kabul edilmiş, 03.04.1985 tarihli, 18714 sayılı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ Ek-17 FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ İdaremiz ile aşağıda adı, soyadı ve adresleri yazılı olan borçlu ve kefiller arasında, müştereken belirlenen şartlarla kredi sözleşmesi akdedilmiştir. Madde 1- Taraflar a)idare

Detaylı

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DAMPERLİ KAMYON (ŞOFÖRLÜ) VE İŞ MAKİNESİ (OPERATÖRLÜ) KİRALANMASI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DAMPERLİ KAMYON (ŞOFÖRLÜ) VE İŞ MAKİNESİ (OPERATÖRLÜ) KİRALANMASI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DAMPERLİ KAMYON (ŞOFÖRLÜ) VE İŞ MAKİNESİ (OPERATÖRLÜ) KİRALANMASI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 1-Müdürlüğümüz tarafından kiralaması yapılacak olan damperli

Detaylı

GÜVENLİK SİSTEMLERİ CİHAZ GARANTİSİ DAHİL GARANTİ UZATMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR A. ŞİRKET : Adı ve Soyadı/Unvanı DESS ELEKTRONİK SAN. TİC.LTD. ŞTİ. (bundan böyle ŞİRKET olarak anılacaktır) Adresi

Detaylı

SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.2. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul

SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.2. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.1.. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul 1.2. Ltd. Şti... MADDE 2- TANIMLAMALAR: 2.1. ALICI madde 1.2. adı geçen. yı 2.2. SATICI madde 1.1. de adı geçen. Ltd. Şti. yi 2.3.

Detaylı

TEKLiF ALMA ŞARTNAMESi

TEKLiF ALMA ŞARTNAMESi TEKLiF ALMA ŞARTNAMESi 1. TEKLiF'iN KAPSAMI: British Embassy School Ankara (BESA) (bundan böyle İşveren olarak anılacaktır), Ankara'da Ingiliz Büyükelçiliği arazisi içerisinde bulunan BESA nin kapalı spor

Detaylı

İŞ HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUĞA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR. BİRİNCİ BÖLÜM İş Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi

İŞ HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUĞA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR. BİRİNCİ BÖLÜM İş Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi İŞ HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUĞA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM İş Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi (1) İş hukukunda arabuluculuk faaliyetinin yürütülmesi ile ilgili teorik ve pratik bilgileri

Detaylı

KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ. Kefil ve Rehin Veren (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır.

KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ. Kefil ve Rehin Veren (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır. KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ Kefil ve Rehin Veren :. (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır.) Alacaklı Müşteri Kefalet ve Rehin Miktarı : TÜRKİYE FİNANS

Detaylı

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla,

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla, Sayın Yetkili; Birliğimizce, kapalı zarf veya faks fiyat teklifi alınmak suretiyle, Mürefte Kooperatifimize kurulmak üzere, takas yöntemi ile 1 Adet 50 ton kapasiteli Elektronik çukur tip eski kantar satılacak,

Detaylı

: Konya Büyükşehir Belediyesini, Umum Servis Aracı (C Plaka) Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak

: Konya Büyükşehir Belediyesini, Umum Servis Aracı (C Plaka) Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Yasal Dayanak Kabul Tarihi: 18/06/2010 Kabul Sayısı: 359 Sayılı Belediye Meclis Kararı Yayım Tarihi: 16/07/2010 Tarihli Anadolu Manşet Gazetesi Konya Büyükşehir Belediyesi Umum Servis Aracı (C Plaka) Çalışma Yönetmeliği

Detaylı

BAKIM SÖZLEŞMESİ. (Yedek Parça Hariç) 1. TARAFLAR: EFELAB: KULLANICI: EFELAB Laboratuar cihazları ve kimyasalları. Sadettin TOLAY VD ASLANBEY

BAKIM SÖZLEŞMESİ. (Yedek Parça Hariç) 1. TARAFLAR: EFELAB: KULLANICI: EFELAB Laboratuar cihazları ve kimyasalları. Sadettin TOLAY VD ASLANBEY BAKIM SÖZLEŞMESİ (Yedek Parça Hariç) 1. TARAFLAR: EFELAB: KULLANICI: EFELAB Laboratuar cihazları ve kimyasalları Sadettin TOLAY VD ASLANBEY 471 941 757 94 İsmet Paşa Mah. Trabzon Cad. Nar İş Hanı 1 / 8

Detaylı

A R E S TECHNOLOGY & MONEY

A R E S TECHNOLOGY & MONEY Sayfa 1 / 5 A R E S TECHNOLOGY & MONEY FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİ DÜĞÜN SİTESİ İÇİNDİR Sayfa 2 / 5 A T M - ARES TECHNOLOGY MONEY DÜĞÜN PROJESİ İÇİN FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİDİR. 1 - TARAFLAR A) Franchising Veren

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Müşteri No :... Adı ve Soyadı:... KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Madde 1- Müşteri ile Banka arasında, aşağıda yazılı ve taraflarca kabul edilen hükümler doğrultusunda (.) TL (Yalnız ) limitli Kredili

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Kredi Türü Kredinin Toplam Tutarı (Anapara Tutarı) (TL) Belirli Süreli Tüketici Kredisi Kredi Vadesi/Süresi (Ay) BSMV Oranı

Detaylı

B: SORUMLULUK SİGORTALARI

B: SORUMLULUK SİGORTALARI B: SORUMLULUK SİGORTALARI ba) İhtiyari Mali Sorumluluk bb) İşveren Mali Sorumluluk bc) 3. Şahıslara Karşı Mali Sorumluluk bd) Asansör Kazalarına Karşı Mali Sorumluluk be) Uçak ve Helikopter Mali Sorumluluk

Detaylı

Adres: Saracalar Mahallesi Özal Bulvarı 351/8 C3 Blok No:25/1 Akyurt/ANKARA P.K Adres:

Adres: Saracalar Mahallesi Özal Bulvarı 351/8 C3 Blok No:25/1 Akyurt/ANKARA P.K Adres: Amaç Madde 1: (1) İş bu protokol taraflar arasında, personel belgelendirme sürecinde sağlanacak hizmetlerin belirlenmesi, tarafların yükümlülüklerinin belirlenmesidir. Taraflar Madde 2: (1) MASFED MYM

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır. MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ABONE BİLGİ FORMU Firma Unvanı :... Firma Yetkili Web Mail :... Telefon Faks GSM Adres İlçe/İl Vergi Dairesi Vergi No Faaliyet Alanı OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI

Detaylı