Teklif Toplama Talebi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Teklif Toplama Talebi"

Transkript

1 Teklif Toplama Talebi Teklif Toplama Talebi (TTT) alım ve satım yapmak için tasarlanmış, kullanımı son derece basit, hızlı ve etkin bir araçtır. Bu aracın gücü gerçekten iş yapma potansiyeline sahip alıcı ve satıcıların eşleştirilmesi için önceden tanımlanmış iş kuralları kullanmasına dayalıdır. Daha açık bir ifade ile TTT belirlenmiş kriterlere bağlı olarak, sadece ilgili ve uygun potansiyel iş ortaklarına ulaştırılmaktadır. Süreç TTT formu doldurulurken girilen kriterlere bağlı olarak üye veritabanının taranması ile başlar. Bu işlem sırasında ürün ve tür, teslimat şartları, ödeme şartları, ürün menşei ve varış ülkesi gibi kriterler dikkate alınmaktadır. TTT formu ile alım ya da satım talebinizi son derece basit ve hızlı bir şekilde birkaç adımda tanımlayabilmeniz ve tek bir hamlede ilgili tüm potansiyel iş ortaklarınıza eşzamanlı olarak göndermeniz mümkündür. TTT'nin her aşamasında devrede olan iş kuralları neticesinde üye veritabanı taranarak, sadece söz konusu ticari işlem için uygun şirketlerin seçilmesi sağlanır. Ayrıca ticari tercihlerinize bağlı olarak bu listeyi daha rafine hale getirerek, TTT alıcılarını sınırlanmanız da mümkündür. TTT ile sadece uygun ve ticaret yapmaya hazır potansiyel iş ortaklarına ulaşırsınız. TTT ticari işlemlerinizin asgari zaman ve para harcayarak, en uygun potansiyel iş ortaklarına hızlı ve etkin bir biçimde ulaştırılması için en ideal araçtır. Aynı zamanda tespit ettiğiniz arbitraj fırsatlarını yok olmadan değerlendirebilmeniz için de en uygun yoldur! Tüm bunlara ek olarak, ChemOrbis ekibinin gerçekleştirdiği son derece titiz çalışma sonucu ChemOrbis çatısı altında bir araya getirilmiş global petrokimya camiası sayesinde, TTT yeni ve aşina olmadığınız bir pazara girişin de en kolay yoludur. ChemOrbis veritabanı ticarete elverişli olduğu belirlenmiş ücretli ve ücretsiz üyelerden oluşmakta olup, ticaret dünyasında var olan tüm potansiyel iş ortaklarınızı içerebilmesi için sürekli güncellenmekte ve yeni firmalar eklenmektedir.

2 İhale On-line ihale alım ve satım yapmak için tasarlanmış, rekabet ortamının daha etkin olarak yaratıldığı gelişmiş ve güçlü bir araçtır. Teklif Toplama Talebi ne (TTT) benzer şekilde uygun potansiyel iş ortaklarını belirlemek için ihalea çılırken girilen kriterlere bağlı olarak üye veritabanını taramaktadır. Daha açık bir ifade ile ihale daveti belirlenmiş kriterlere bağlı olarak, sadece ilgili ve uygun potansiyel iş ortaklarına ulaştırılmaktadır. T eklif ve revize değerlendirme tekliflerin alınması toplama periyodu periyodu periyodu K arar periyodu T0 T1 T2 T3 T4 İhale Açma Min 48 saat - Max 6 ay Min 1 - Max 72 saat Min 1 - Max 24 saat Min 1 - Max 24 saat toplama bitişi F iyat teklifi toplama başlangıcı F iyat teklifi toplama bitişi İhale kapanışı On-line ihalenin yaratılması ile birlikte davetliler eşzamanlı olarak e-posta ile bilgilendirilirler. İhaleye katılmak isteyen davetliler tekliflerini on-line olarak verirler. On-line ihale birden fazla aşamadan oluşmaktadır. Katılımcılar ilk olarak ön teklif toplama aşaması içinde fiyat hariç diğer tüm şartları içeren tekliflerini verirler. Katılımcılar ancak ön tekliflerinin ihale sahibi tarafından onaylanması halinde fiyat teklifi toplama aşamasına katılarak fiyat verebilirler. İhale sahibi ön teklif değerlendirme aşaması boyunca katılımcıların fiyatlarını birbiri ile mukayese edilebilir şekilde eşdeğer kılmak üzere, ödeme şartı, teslim şartı, kalite vb. kriterlere bağlı olarak belirleyebileceği uyarlama farklarını tanımlayabilir. Bu yöntem sayesinde teklif toplama aşamasında herhangi bir sürpriz ile karşılaşılmasının önüne geçilmiş olunur. ChemOrbis on-line ihale platformu katılımcılara tekliflerinin durumunu sistemden aldıkları geri dönüş ile on-line olarak izleyebilecekleri ve ihaleyi kazanabilmeleri için tekliflerini sürekli olarak iyileştirebilecekleri bir ortam sağlar. Bu aracı kullanarak bir çok katılımcının farklı tekliflerini on-line olarak, eş zamanlı mukayese etmek sureti ile en rekabetçi fiyatı elde edebilirsiniz. Ayrıca on-line ihalenin esnek tasarımı sayesinde sabit fiyatın yanı sıra yüzer fiyatlı ihaleler de düzenleyebilirsiniz. Bu şekilde platformun hem spot hem de kontrat bazlı işlemleri desteklemesi mümkün olmaktadır.

3 On-line ihale en rekabetçi fiyatı elde etmenin yanı sıra, ChemOrbis ekibinin gerçekleştirdiği son derece titiz çalışma sonucu ChemOrbis çatısı altında bir araya getirilmiş global petrokimya camiası sayesinde, tüm potansiyel iş ortaklarına ulaşmanın da en etkin yoludur. ChemOrbis veritabanı ticarete elverişli olduğu belirlenmiş ücretli ve ücretsiz üyelerden oluşmakta olup, ticaret dünyasında var olan tüm potansiyel iş ortaklarınızı içerebilmesi için sürekli güncellenmekte ve yeni firmalar eklenmektedir.

4 OrbisStore plastik ve kimya sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik her türlü mal ve hizmetin satışa sunulabildiği, web sitesi üzerinde yer alan bir elektronik ticaret platformudur. Tedarikçi firmalar OrbisStore üzerinde dükkan kiralamak sureti ile ChemOrbis in çatısı altında yer alan binlerce oyuncudan oluşan global camiaya mal ve hizmetlerini teklif edebilmektedirler. Söz konusu camia üyeleri, OrbisStore üzerindeki dükkanları ziyaret ederek ya da platforma entegre detaylı ürün arama fonksiyonunu kullanarak, ihtiyaç duydukları mal ve hizmetlere ilişkin var olan teklifleri görebilmektedirler. OrbisStore, alıcılar için gerek lokal gerekse global arenada yer alan potansiyel tedarikçilere ulaşmaları açısından ideal bir araçtır. Diğer taraftan, benzer şekilde camiaya eklenen her yeni üye firma, OrbisStore üzerinde dükkan kiralayan tedarikçi firmalar için yeni potansiyel müşteriler anlamına gelmektedir. Dünya genelindeki kilit pazarlarda yer alan ChemOrbis ofislerinin çalışmaları ile sürekli genişleyen ve güncellenen camia sayesinde, bu değer önerisi her geçen gün daha da artmaktadır. OrbisStore üzerinde açık olan dükkanları ziyaret etmek ya da platforma entegre arama fonksiyonunu kullanarak tekliflere ulaşmak, ChemOrbis üyelerine ücretsizdir. Buna mukabil, OrbisStore üzerinde dükkan açarak, herhangi bir mal veya hizmeti satışa sunmak ücret karşılığı mümkün olmaktadır. Tedarikçi firmaların hangi mal ve hizmetlerin satışını yapmak istedikleri, hangi pazar ya da pazarlardaki potansiyel müşterilere ulaşmayı hedefledikleri ve dükkan üzerinden satışa sunmak istedikleri mal veya hizmetin yıllık hacmine bağlı olarak farklı dükkan kiraları söz konusu olmaktadır. OrbisStore, tedarikçi firmaların gerçek hayatta uyguladıkları her türlü ticari kuralı birebir uygulamalarına imkan tanıyan, son derece esnek ve aynı zamanda kullanımı kolay bir yapı sunmaktadır. Böylelikle tedarikçi firmalar OrbisStore üzerinde açacakları dükkana yönelik tüm kontrolü aynen günlük hayatta olduğu gibi ellerinde bulundurabilmektedirler. OrbisStore üzerinde dükkan açan tedarikçi firmalar, ChemOrbis veritabanında kayıtlı firmalar arasından dükkanlarını ziyaret edebilecek olanları onaylı müşteriler olarak tanımlayabilir, Veritabanına yeni eklenen ya da onaylı müşteri listesinde yer almayan, ancak onaylı müşteri olmak üzere başvuran firmalardan haberdar olarak bunların başvurularını değerlendirebilir,

5 Onaylı müşterilerini farklı profiller altında toplayarak aynı mal ya da hizmeti farklı profildeki müşterileri farklı fiyat ve satış şartları ile teklif edebilir, Satışa sunacakları mal ve hizmetleri tam olarak tanımlayacak şekilde bunlar için stok kaydı yaratabilir, Yarattıkları her stok kaydı için teknik spesifikasyon, resim gibi tamamlayıcı bilgileri ekleyebilir, Yarattıkları stok kaydının sadece kendileri tarafından görülebilen ve değiştirilebilen miktar bilgisini girerek, gerçekleşen işlemler sonrası stokda kalan miktara bağlı olarak mevcut tekliflerinin geçerliliğinin otomatik kontrol edilmesini sağlayabilir, Her stok kaydı için farklı miktar iskontoları tanımlayabilir, Satış tekliflerini kati, nihai onaya tabi ve fiyatsız olmak üzere farklı şekillerde sunabilir, Genel satış şart ve koşullarını isterlerse hitap etmeyi plandıkları her pazar için ayrı ayrı ve farklı dillerde tanımlayabilir, Şirket içinde OrbisStore a erişimi olacak çalışanları özel olarak yetkilendirebilir, Bunların içinden gerçekleşen işlemlerden SMS yolu ile haberdar edilmesini istediklerini belirleyebilir, Firma irtibat bilgileri, logo ve kısa firma profili girerek mevcut ve potansiyel müşterilerine 7x24 tanıtımlarını yapabilirler. Ayrıca OrbisStore un sunduğu çoklu dil desteği kullanıcılara kendi lisanlarındaki (ilk etapta Türkçe, İngilizce ve Çince desteklenmektedir) arayüzleri kullanabilme imkanı tanımaktadır. Plastik ve kimya sektörüne yönelik engin tecrübesini, elektronik ticaret araçları konusundaki birikimi ile birleştiren ChemOrbis, OrbisStore ile kurumlararası elektronik ticarete yeni bir soluk getirmektedir. OrbisStore halen yapım aşamasındadır ve 2008 yılının sonuna doğru devreye girecektir. Eğer plastik ve kimya sektöründeki oyunculara yönelik herhangi bir mal veya hizmet tedarikçisi iseniz, bu benzersiz platformdan ve sunduğu fırsatlardan bir an önce yararlanmak için acele edin, +90 (216) no lu telefonu arayarak, satış temsilcilerimizle görüşerek size en uygun dükkanı belirleyin.

ChemOrbis Piyasa Bilgisi'ni kullanarak, sürekli değişen plastik piyasasında, siz de rekabetçi avantajlar elde edebilirsiniz.

ChemOrbis Piyasa Bilgisi'ni kullanarak, sürekli değişen plastik piyasasında, siz de rekabetçi avantajlar elde edebilirsiniz. Piyasa Bilgisi Connecting Markets Camiasını gerçek ilişkilere dayandırarak kuran ChemOrbis için, çatısı altında buluşturduğu firmalar bir övünç kaynağıdır. ChemOrbis başarısını sürekli olarak büyüyen bu

Detaylı

E-COMMODITY BAZAAR. Tarım ticaretinin buluşma noktası

E-COMMODITY BAZAAR. Tarım ticaretinin buluşma noktası E-COMMODITY E-COMMODITY BAZAAR BAZAAR Tarım ticaretinin buluşma noktası E-Commodity Bazaar emtia elektronik pazaryeri portali üyesi olan firmaların ticaret kapasitelerinin artırılması amacıyla kurulmuştur.

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR

ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR E-İŞ Elektronik İş (E-iş) Bilgi ve iletişim teknolojilerinin bir şirketin tüm aktivitelerini desteklemek amaçlı uygulanması Şirketin iç ve dış veri sistemlerini

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

FİRMALAR KULLANIM KILAVUZU

FİRMALAR KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER FİRMALAR KULLANIM KILAVUZU --------------------------------------------------------------- 2 FİRMA ÜYE KAYDI ---------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

ĐNTERNET DANIŞMANI. Çok Daha KOLAY. Đnternet. Đle,

ĐNTERNET DANIŞMANI. Çok Daha KOLAY. Đnternet. Đle, ĐNTERNET DANIŞMANI Đle, Đnternet Çok Daha KOLAY Biz kimiz? 1992 yılından bu yana önde gelen teknoloji, internet ve medya projelerine imza atmış olan grubumuz, 2001 de, tüm şirketleriniđnternet Holding

Detaylı

İster tek, ister toplu olarak İkinci el araç satın almanın hızlı, kolay ve güvenilir yolu. g a r a n t i f i l o i k i n c i e l.

İster tek, ister toplu olarak İkinci el araç satın almanın hızlı, kolay ve güvenilir yolu. g a r a n t i f i l o i k i n c i e l. İster tek, ister toplu olarak İkinci el araç satın almanın hızlı, kolay ve güvenilir yolu g a r a n t i f i l o i k i n c i e l. c o m İkinci El Araçlar Garanti den Garanti Filo İkinci El, yerinizden bile

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir?

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? DERS NOTU - 1 ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? Ticaret ifadesi kavramsal olarak mal veya hizmetin satın alınması ve satılması işlemlerini kapsamaktadır. Bu sürecin elektronik ortamda

Detaylı

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım Hakkımızda LOGOBI Yazılım A.Ş. iş zekası alanında faaliyet gösteren, Türkiye de sahip olduğu yüzlerce müşterinin

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com Dış Ticaret Ağı. Kısaca görevimiz: Üyelerimizin dünya standartlarında tanıtımını yaparak yeni iş fırsatları yaratmalarına yardımcı olmak. Kısaca yapımız: Uluslararası

Detaylı

Türkiye nin en büyük ve en işlek bireysel elektronik ticaret platformu. Binlerce ürün için karşılaştırmalı alışveriş portalı

Türkiye nin en büyük ve en işlek bireysel elektronik ticaret platformu. Binlerce ürün için karşılaştırmalı alışveriş portalı www.steelorbis.com Ekim, 2013 Türkiye odaklı, IMKB ye yatırım yapan serbest fon Türkiye nin ilk ve en büyük İnsan Kaynakları portalı Türkiye nin en büyük ve en işlek bireysel elektronik ticaret platformu

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

İster tek, ister toplu araç alımının hızlı, kolay ve güvenilir yolu garantif iloikinciel.com

İster tek, ister toplu araç alımının hızlı, kolay ve güvenilir yolu garantif iloikinciel.com Garanti Filo nun, periyodik bakım ve onarımları yetkili servislerde gerçekleştirilmiş ekspertiz güvenceli araçları, Garanti Filo İkinci El satış platformunda yeni alıcılarını bekliyor. İster tek, ister

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

AKTİF İNSAN KAYNAKLARI İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜM!

AKTİF İNSAN KAYNAKLARI İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜM! AKTİF İNSAN KAYNAKLARI İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜM! Tiger HR ile daha hızlı ve verimli İK süreçleri... Tiger HR ile tüm insan kaynakları süreçleriniz kontrol altında. Web tabanlı online mimarisi, modüler yapısı

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

On-line Satış Gücü Otomasyonu ÇOK AKILLI, ÇOK KOLAY.. www.ritmateknoloji.com

On-line Satış Gücü Otomasyonu ÇOK AKILLI, ÇOK KOLAY.. www.ritmateknoloji.com On-line Satış Gücü Otomasyonu ÇOK AKILLI, ÇOK KOLAY.. www.ritmateknoloji.com Bir program firmanıza SATIŞ PERFORMANSI nasıl kazandırır? Ritma Flex, Ritma Teknolojinin 2.000 in üzerinde müşteri deneyimi

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

OSMANLI MENKUL DEĞERLER A.Ş. YATIRIM PORTALI / E-ŞUBE

OSMANLI MENKUL DEĞERLER A.Ş. YATIRIM PORTALI / E-ŞUBE OSMANLI MENKUL DEĞERLER A.Ş. YATIRIM PORTALI / E-ŞUBE Neden Osmanlı Menkul E-şube Kolay hesap açma sürecimiz, Uygun komisyon oranlarımız, Ürün çeşitliliğimiz, Fonksiyon çeşitliliğimiz, Ürün bazında raporlama

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

İÇ MİMARİ PROJELER İÇİN TASARIM AŞAMALARI REHBERİ

İÇ MİMARİ PROJELER İÇİN TASARIM AŞAMALARI REHBERİ www.adtmimarlik.com.tr İÇ MİMARİ PROJELER İÇİN TASARIM AŞAMALARI REHBERİ Basitleştirin. İyi bir tasarımın gücü basitliğindedir. Barbara Kuhr ÖNSÖZ Yeni bir tasarıma başlamak bazen çok zor bir süreç gibi

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

İNOVASYON YÖNETİMİ AKADEMİSİ EĞİTİM DUYURUSU

İNOVASYON YÖNETİMİ AKADEMİSİ EĞİTİM DUYURUSU İNOVASYON YÖNETİMİ AKADEMİSİ EĞİTİM DUYURUSU İNOVASYON YÖNETİMİ AKADEMİSİ NEDİR? Halen ülkemizde firmalarımız ve iş destek mekanizmalarımız (ihracatçı birlikleri ve meslek örgütleri) proje bazlı çalışma

Detaylı

YATIRIM PORTALI E - Ş UBE

YATIRIM PORTALI E - Ş UBE YATIRIM PORTALI E - Ş UBE NEDEN OSMANLI MENKUL E-ŞUBE? Kolay hesap açma sürecimiz, Uygun komisyon oranlarımız, Ürün çeşitliliğimiz, Fonksiyon çeşitliliğimiz, Ürün bazında raporlama sistemimiz, Canlı destek

Detaylı

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Biz Kimiz? Hizmetlerimiz Türmob ve İşNet Ortaklığı Hizmetlerimiz ve Artılarımız Temel Süreçler Biz Kimiz? Türkiye İş Bankası'nın %100 iştiraki

Detaylı

Önemli Not unuz varsa, buraya yazınız. Versiyon: [Gün Ay Yıl] [İletişim Bilgileri]

Önemli Not unuz varsa, buraya yazınız. Versiyon: [Gün Ay Yıl] [İletişim Bilgileri] İş Planı ÖNEMLİ NOT Önemli Not unuz varsa, buraya yazınız. Versiyon: [Gün Ay Yıl] [İletişim Bilgileri] Firma Bilgileri Firma İsmi İlgili Kişi / Pozisyonu İş Adresi Telefon / Faks Numaraları E-Posta / Web

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com SentezLIVE İş Çözümleri Platformu sentez.com Malzeme Finans Malzeme Genel Özellikler Esnek Parametrik Geliştirilebilir Güvenilir Erişilebilir Entegre Finans Parametrik İşinizin gerektirdiği şekilde özelleştirilebilen

Detaylı

3 eğitmen, 1 master eğitmen katılımıyla 5 gün sürecek eğitime kişi başı katılım ücretimiz 250 TL (+ KDV) dir.

3 eğitmen, 1 master eğitmen katılımıyla 5 gün sürecek eğitime kişi başı katılım ücretimiz 250 TL (+ KDV) dir. Bursa Tekstil ve Konfeksiyon AR-GE Merkezi Organize Sanayi Bölgesi, Kahverengi Cadde, No: 11 16140, Nilüfer/ BURSA Tel : +90.224.219.10.00 Dahili: 1450 Faks : +90.224.219.10.31 E-Posta : info@butekom.org

Detaylı

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu.

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu. GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI Kullanım Kılavuzu www.gapcotton.org İçindekiler İÇİNDEKİLER GAP COTTON... 1 GAPCOTTON LAB PORTALI... 1 Kullanım Kılavuzu... 1 İçindekiler... 2 A. Sunuş... 4 1. Kayıt İşlemi...

Detaylı

Çözüm İş Ortakları Kendi ticaret çözümlerinin entegre bir parçası olarak PayPal ödeme yöntemini sunan şirketlerdir.

Çözüm İş Ortakları Kendi ticaret çözümlerinin entegre bir parçası olarak PayPal ödeme yöntemini sunan şirketlerdir. CEMEA PayPal İş Ortağı Programı, sizler gibi ticaret ortaklarının, mağazaların artan iş ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olur. Program üyeliğinin faydaları ve şartları hakkında ayrıntılı bilgi almak

Detaylı

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ?

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ? BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ? Dünyada her gün milyonlarca kişi internet üzerinden online otel rezervasyonu yapmaktadır Son dakikada yapılan rezervasyon sayıları mobil internet kullanımının hızıyla gün geçtikçe

Detaylı

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri, firmaların müşterilerini daha yakından tanımaları, analizler doğrultusunda hedef kitlelerine doğru hizmetleri sunabilmeleri

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

Toptan hazır giyim için internet platformu

Toptan hazır giyim için internet platformu Toptan hazır giyim için internet platformu www.showroom34.com Özyeğin Üniversitesi Altunizade Kampüsü Kuşbakışı Cad. No:2 34662 Altunizade Üsküdar İstanbul 0216 559 24 54 0541 778 00 22 iletisim@showroom34.com

Detaylı

Yaratıcılığınızı konuşturun! Her zaman her yerde... İÇERİKLERİ PAYLAŞIN

Yaratıcılığınızı konuşturun! Her zaman her yerde... İÇERİKLERİ PAYLAŞIN smile2 Biz kimiz? smile2 size, internet üzerinden yüzlerce kişiye sanki bir aradaymış gibi sesli ve görüntülü webinar, toplantı ve eğitimler vermenize imkân sağlayan bir çözüm platformudur. 2009 yılından

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta:

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta: Komple Faks Çözümü Sunucu-İstemci Yapısı Gelen & Giden Fakslar Arşiv Her yerden Erişim E-posta ile gönderim Her türlü doküman Telefon rehberi Toplu Faks Otomatik Faks Antetli fakslar Faks üzerinde değişiklik

Detaylı

Neden Para Puan Card?

Neden Para Puan Card? Günümüz rekabet ortamında artan rekabet baskısı; ürün ve hizmetlerin giderek birbirine benzemesine, ürün ve hizmet farklılaştırmasının zorlaşmasına,fiyat rekabetine bağlı olarak müşteri sadakatinin azalmasına

Detaylı

TecCom TecLocal Programı Kurulum ve Yapılandırma Rehberi

TecCom TecLocal Programı Kurulum ve Yapılandırma Rehberi TecCom TecLocal Programı Kurulum ve Yapılandırma Rehberi Giriş: TecLocal programı TecCom elektronik ticaret platformu üzerinden sisteme kayıtlı tedarikçi/distribütör firmalara bağlanmayı sağlayan ücretsiz

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir.

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir. e-dönüşüm Ürünlerimiz IDECON e-mutabakat IDECON e-beyanname IDECON e-bankacılık IDECON e-irsaliye IDECON e-fatura IDECON e-defter IDECON e-arşiv IDECON e-mutabakat, B Formu ve Cari hesap mutabakatlarını

Detaylı

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut Rut Takibi Rut, saha satışı/ziyareti yapan firmaların, gerek randevu gerekse lojistik sıralamaya göre yapmış olduğu müşteri ziyaret

Detaylı

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir.

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir. e-dönüşüm Ürünlerimiz IDECON e-mutabakat IDECON e-beyanname IDECON e-bankacılık IDECON e-irsaliye IDECON e-fatura IDECON Seyahat Avans Masraf Takip IDECON Gayri Menkul Yönetimi IDECON e-defter IDECON e-arşiv

Detaylı

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun.

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Nasıl Çalışır? Herhangi bir yere giderken yolda acıktınız ve yemek yemeniz gerekiyor. Yemek bütçenizi 20 TL olarak belirlediniz ancak

Detaylı

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan,

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, 1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, müşterilerimize sene boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekten

Detaylı

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın.

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. arias yatırım yönetim sistemi ne hoşgeldiniz. arias yatırım yönetim sistemi modern, yenilikçi ve pratik bir proje yatırım takip ve kontrol sistemidir

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Organizasyon Yönetimi Özlük Yönetimi İşe Alım Yönetimi ve Portalı İşçi Sağlığı Yönetimi Performans/İzin Yönetimi Çalışan Portalı 30 yılı aşkın süredir iş uygulamaları

Detaylı

İNOVASYON YÖNETİMİ AKADEMİSİ NEDİR?

İNOVASYON YÖNETİMİ AKADEMİSİ NEDİR? İNOVASYON YÖNETİMİ AKADEMİSİ İNOVASYON YÖNETİMİ AKADEMİSİ NEDİR? Halen ülkemizde firmalarımız ve iş destek mekanizmalarımız (ihracatçı birlikleri ve meslek örgütleri) proje bazlı çalışma yaklaşımından

Detaylı

Secure Vendor Administration Tool. HP Yeni Tedarikçi Talimatları: Firmanızı HP'nin Tedarikçi Veritabanı na Nasıl Kayıt edebilirsiniz

Secure Vendor Administration Tool. HP Yeni Tedarikçi Talimatları: Firmanızı HP'nin Tedarikçi Veritabanı na Nasıl Kayıt edebilirsiniz HP Yeni Tedarikçi Talimatları: Firmanızı HP'nin Tedarikçi Veritabanı na Nasıl Kayıt edebilirsiniz Global Procurement Last Updated: 3 February 2012 Içindekiler Konu: 1 - HP firmanızın detaylarına neden

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Kullanım Kılavuzu 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Hazırlık Mağazanızı açmak çok kolay. İlk kez mağazanızı açmanız 1 saatinizi

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

British Safety Council Üyesi Olmanız için 7 Neden. sizi ve işinizi önemsiyoruz.

British Safety Council Üyesi Olmanız için 7 Neden. sizi ve işinizi önemsiyoruz. British Safety Council Üyesi Olmanız için 7 Neden sizi ve işinizi önemsiyoruz. 1) İtibarınızı arttırın, taahhüdünüzü gösterin! Üyelik logosunu; web sitenizde, teklif ve ihale dokümanlarınızda, reklam kampanyalarınızda,

Detaylı

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

E-TİCARET SİTELERİNE TOPLU ÜYELİK DESTEĞİ

E-TİCARET SİTELERİNE TOPLU ÜYELİK DESTEĞİ E-TİCARET SİTELERİNE TOPLU ÜYELİK DESTEĞİ İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KOBİ ve Kümelenme Destekleri Dairesi Başkanlığı 2017 Destek Tanımları Mevzuat 2011/1 Sayılı Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği Hakkında

Detaylı

Dubai Internet Şehri Şirketi (DIC ŞİRKETİ) Hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz Dubai Internet Şehri (DIC), Orta Doğu ve Kuzey Afrika nın en büyük Bilişim ve İletişim Teknolojileri (BİT)

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

1/9. Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010. 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti.

1/9. Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010. 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti. 1/9 Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti. 2/9 Araştırma Hakkında Araştırma verisi 81 ilden 2070 kişinin

Detaylı

Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi. Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans

Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi. Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans Devre Mülk ve Tatil Yönetim Sistemi Dairelerin dönemlere göre doluluk

Detaylı

RAKIA Serbest Bölge Şirketi (RAKIA ONSHORE)

RAKIA Serbest Bölge Şirketi (RAKIA ONSHORE) RAKIA Serbest Bölge Şirketi (RAKIA ONSHORE) Hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz Ras Al Kayma, Birleşik Arap Emirliklerinde bulunan yedi emirlikten biri olup, Dubai nin yaklaşık 100 kilometre

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014 1 Temmuz 2014 Ana Paket Fiyatı Saati Netsis Standard 2 Temel Set ( 1 Kullanıcı) Satış Yönetimi, Satınalma Yönetimi, Stok Yönetimi, Finans Yönetimi, Genel Muhasebe, Kalite Kontrol, Esnek yapılandırma, Dinamik

Detaylı

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Bu dokümanda Aktif24 Software Solutions a ait E- Ticaret Sistemi teknik ayrıntılarla detaylı olarak anlatılmıştır. Aktif24 Software Solutions İçindekiler E-Ticaret

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Başlangıç... Böylece İhale Yazılım doğdu.

Başlangıç... Böylece İhale Yazılım doğdu. Başlangıç... Üç yıl önce, firmalara yönetim danışmanlığı yaparken işletmelerin rekabet gücünü sürdürebilmeleri için satın almanın üretim maliyetleri içindeki kritik önemini ve bu konudaki ihmali tespit

Detaylı

Vizyokontrol Sistem Tanımı

Vizyokontrol Sistem Tanımı Vizyokontrol Sistem Tanımı Sistem mimarisi, pek çok bağımsız ısıl enerji üretim tesislerinden,dilediğiniz kadar kendisine bağlanabileceğiniz Viziyo-Kontrol merkezi hizmet sunum platformunu temel almaktadır.

Detaylı

AVEA EN İYİ BİREYSEL İŞ ORTAKLIĞI ÖDÜLÜNÜ, MOBİL OYUNCU PORTALI İLE BAŞARI MOBİLE KAZANDI

AVEA EN İYİ BİREYSEL İŞ ORTAKLIĞI ÖDÜLÜNÜ, MOBİL OYUNCU PORTALI İLE BAŞARI MOBİLE KAZANDI AVEA EN İYİ BİREYSEL İŞ ORTAKLIĞI ÖDÜLÜNÜ, MOBİL OYUNCU PORTALI İLE BAŞARI MOBİLE KAZANDI BAŞARI MOBİLE, AVEA İş Ortaklığı Programı 2011 Mobil Proje Yarışması kapsamında; MOBİL OYUNCU platformu ile "En

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

Rezervasyonal.com Otel Rezervasyon Sistemi Nedir? Otellerin tüm online satış süreçlerini yönetebilmelerini sağlayan web tabanlı bir çözümdür; Rezervasyon motoru, kanal yönetimi ve gelişmiş extranet içermektedir.

Detaylı

ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ

ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ Online Kursiyer Kayıt Modülü; İSMEK kursiyerlerinin internet üzerinden kurslara ön kayıt yapmalarına olanak sağlayan modüldür. Bu modül ile ilçedeki kurs merkezleri, kurs merkezlerindeki

Detaylı

IIİ,c. Tegsoft CRM Modülü TEGSOFT

IIİ,c. Tegsoft CRM Modülü TEGSOFT IIİ,c Tegsoft CRM Modülü TEGSOFT Tegsoft CRM Modülü Tegsoft Çağrı Merkezi ürünü TegsoftCC, Çağrı Merkezi ile işlem gerçekleştiren müşteriler ile ilgili bilgilerin tutulduğu entegre CRM modülüne sahiptir.

Detaylı

Bu sunum PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. Ölçme - Değerlendirme Araştırma - Raporlama

Bu sunum PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. Ölçme - Değerlendirme Araştırma - Raporlama Bu sunum PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. Ölçme - Değerlendirme Araştırma - Raporlama "İnsana yatırımın başarılı olmak için en temel adım olduğu bilinciyle yola çıktık. Yola çıktığımız

Detaylı

1

1 www.ekonomi.gov.tr 1 2011/1 Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği Hakkında Tebliğ E-TİCARET SİTELERİNE TOPLU ÜYELİK DESTEĞİ İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KOBİ ve Kümelenme Destekleri Dairesi Başkanlığı 2017

Detaylı

PhonoClick Telekonferans Hizmetleri Kullanım Kılavuzu

PhonoClick Telekonferans Hizmetleri Kullanım Kılavuzu PhonoClick Telekonferans Hizmetleri Kullanım Kılavuzu Bu kullanım rehberi, sadece bilgi amaçlıdır; başka amaçla kullanılamaz. Her türlü hakkı Fonoklik Đletişim Hizmetleri ve Tic. A.Ş. ye aittir. Đçerik

Detaylı

E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l. Ali AŞCI

E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l. Ali AŞCI E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l Evimde Sağlık! Ali AŞCI 1 Şirkete Genel Bakış Evimde Sağlık Aracılık Hizmetleri San. ve Tic Ltd. Şti. Çalışanlarımız, müşterilerimiz ve diğer

Detaylı

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Hizmet Envanteri Tablosu Hizmetin Sunum Sürecinde. Hizmetin Dayanağı Mevzuatın Adı

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Hizmet Envanteri Tablosu Hizmetin Sunum Sürecinde. Hizmetin Dayanağı Mevzuatın Adı HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ Hizmet Envanteri Tablosu Hizmetin Sunum Sürecinde Sıra No 1. Kurum Kodu Standart Dosya Planı Kodu 710.04 Hizmetin Adı E-Posta hesabı açma İşlemleri Hizmetin Tanımı İşe yeni başlayan

Detaylı

FiLO YÖNETiMiNDE KONTROL SiZDE!

FiLO YÖNETiMiNDE KONTROL SiZDE! Hız sınırını geçti Yakıt aldı Mola verdi FiLO YÖNETiMiNDE KONTROL SiZDE! Motoru durdurdu Hedefe ulaştı Şimdi cepten ve tabletten de filonuzu yönetin! Sabit fiyat! Servis ücreti yok! FiLO YÖNETiMiNDE KAPSAMLI

Detaylı

Açılış. Tüccarpos Uygulaması Kullanım Kılavuzu. Üye olmasanız bile görüntüleyebileceğiniz ekrandır. Tüccarpos tan haberler, duyurular vb.

Açılış. Tüccarpos Uygulaması Kullanım Kılavuzu. Üye olmasanız bile görüntüleyebileceğiniz ekrandır. Tüccarpos tan haberler, duyurular vb. Açılış Tüccarpos iletişim/tanıtım sayfası Üye olmasanız bile görüntüleyebileceğiniz ekrandır. Tüccarpos tan haberler, duyurular vb. Ana menü ekranında Tüccarpos logosuna tıklayarak da bu ekrana ulaşırsınız.

Detaylı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak, imar kurallarına aykırı yapılarınız için kayıt başvurusunda bulunabilir

Detaylı

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 VENDOR Araçta Muhasebe Sistemleri, araçta sıcak ve soğuk satış yapma imkanını saglayıcı çözümler sunan, plasiyer root takibatı yaparak iş kolaylığı, hız ve

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı