T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Kaynak Yönetimi Dairesi Başkanlığı GENELGE 2009/1

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Kaynak Yönetimi Dairesi Başkanlığı GENELGE 2009/1"

Transkript

1 T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Kaynak Yönetimi Dairesi Başkanlığı B.02.1.SYD/0.06. GENELGE 2009/1 İlgi: 06/03 tarih ve B.02.1.SYD/ sayılı genel yazımız. İlgi yazımızla, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesi ile Akay Şubesi nezdindeki banka hesaplarına Vakfınızca havale olunacak kaynağa ilişkin düzenlenecek havale dekontunda yer verilmesi gereken hususlara ilişkin olarak Vakfınız bilgilendirilmiştir. Vakfınızca adı geçen Banka Şubelerinde bulunan Fon Hesaplarına, "Dönüşümlü/ Dönüşümsüz Projeler" ile "Sosyal Yardım Programları" kapsamında havale olunacak kaynağın banka dekontunda yer alması gereken hususlarla ilgili olarak 5263 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Teşkilât ve Görevleri Hakkında Kanunun 3/(c) maddesi gereğince aşağıdaki açıklamaların yapılmasına gerek duyulmuştur: I - KIRSAL ALANDA SOSYAL DESTEK PROJESİ (KASDEP); A) İADESİ; Vakfınızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesi nezdindeki, " KASDEP İADE HESABI" No.lu Hesaba kaynağın iadesi yapılacaktır. Vakfınızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-1'deki format yazı kullanılacaktır. Akay Caddesi No:6 Bakanlıklar ANKARA Telefon: (O Faks: (O 3 12) E-posta: svdgm@svdgm.gov.tr Ayrıntılı bilgi için irtibat: R.Öaia;i, E.ASLAN Elektronik Ağ:

2 B) GERİ DÖNÜŞ ÖDEMESİ; Vakfınızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesi nezdindeki, " KASDEP GERİ DÖNÜŞ HESABr No.lu Hesaba kaynağın geri dönüş ödemesi yapılacaktır. Vakfınızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-2'deki format yazı kullanılacaktır. C) İCRA TAKİBİ ÖDEMESİ; Vakfınızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesi nezdindeki, " KASDEP İCRA TAKİBİ HESABI" No.lu Hesaba icra takibi sonucu tahsil olunan kaynağının iadesi yapılacaktır. Vakfınızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-3'deki format yazı kullanılacaktır. II- GELİR GETİRİCİ PROJELER: A) İADESİ; Vakfınızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesi nezdindeki, " GELİR GETİRİCİ İADE HESABI" No.lu Hesaba kaynağın iadesi yapılacaktır. Vakfınızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-4'deki format yazı kullanılacaktır. B) GERİ ÖDEMESİ; Vakfınızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesi nezdindeki, " GELİR GETİRİCİ GERİ ÖDEME HESABI" No.lu Hesaba kaynağın geri ödemesi yapılacaktır. Vakfınızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-5'deki format yazı kullanılacaktır. Akay Caddesi No:6 Bakanlıklar ANKARA Telefon: ( ,22 Faks: (0312) E-posta: Ayrıntılı bilgi için irtibal: R.Ö/dağ, E.ASLAN Elektronik Ağ: \v\vw.svdgm.gov.tr

3 C) İCRA TAKİBİ ÖDEMESİ; Vakfmızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesi nezdindeki, " GELİR GETİRİCİ İCRA TAKİBİ HESABI" No.lu Hesaba icra takibi sonucu tahsil olunan kaynağının iadesi yapılacaktır. Vakfmızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-6'daki format yazı kullanılacaktır. ///- ŞNT İADESİ; Vakfmızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesi nezdindeki " ŞNT İADE HESABI", No.lu hesaba ŞNT iade kaynağının havalesi yapılacaktır. Vakfmızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-7'deki format yazı kullanılacaktır. IV- DÖNÜSÜMSÜZ PROJELERDE İADELER; A)- İSTİHDAM EĞİTİMİ PROJE İADESİ; Vakfmızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesi nezdindeki, " İSTİHDAM EĞİTİMİ İADE HESABI" No.lu Hesaba kaynağın iadesi yapılacaktır. Vakfmızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-8'deki format yazı kullanılacaktır. B- GEÇİCİ İSTİHDAM PROJE İADESİ; Vakfmızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesi nezdindeki, " İSTİHDAM İADE HESABI", No.lu Hesaba kaynağın iadesi yapılacaktır. Vakfmızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-9'deki format yazı kullanılacaktır. Akay Caddesi No:6 Bakanlıklar A N K A R A Telefon: (O 312) ,22 Faks: (O 3 12) E-posta: sydgm@svdgm.gov.tr A y r ı n t ı l ı bilgi için irtibat: R.Özdağ, E.ASLAN Elektronik Ağ: GEÇİCİ

4 C- SOSYAL HİZMET PROJE İADESİ; Vakfınızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesi " nezdindeki, SOSYAL HİZMET İADE HESABI", No.lu Hesaba kaynağın iadesi yapılacaktır. Vakfınızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-10'daki format yazı kullanılacaktır. D- TOPL UM KALKINMASI PROJE İADESİ; Vakfınızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesi nezdindeki, " TOPLUM KALKINMASI İADE HESABI", No.lu Hesaba kaynağın iadesi yapılacaktır. Vakfınızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-11'deki format yazı kullanılacaktır. IV- SOSYAL YARDIM PROGRAMLARINDAN İADELER; A-SERMAYE TRANSFERLERİ; Vakfınızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Akay Şubesi nezdindeki, " " No.lu iade Hesabına Sermaye Transferi iade kaynağının havalesi yapılacaktır. Vakfınızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-12'deki format yazı kullanılacaktır. B-SAĞLIK TRANSFERLERİ; Vakfınızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Akay Şubesi nezdindeki, " " No.lu iade Hesabına Sağlık Transferi iade kaynağının havalesi yapılacaktır. Vakfınızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-13'deki format yazı kullanılacaktır. Akay Caddesi No:6 Bakanlıklar ANKARA Telefon: (O 312) ,22 Faks: (O 3 12) E-posta: svdgm@svdgm.gov.tr A y r ı n t ı l ı bilgi için irtibat: R.Oz.dağ, K.ASLAN Elektronik Ağ:

5 C ÖZÜRLÜ DESTEK TRANSFERLERİ; Vakfınızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Akay Şubesi nezdindeki, " " No.lu iade Hesabına Özürlü Destek Transferi iade kaynağının havalesi yapılacaktır. Vakfınızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-14'deki format yazı kullanılacaktır. D EĞİTİM TRANSFERLERİ; Vakfınızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Akay Şubesi nezdindeki, " " No.lu iade Hesabına Eğitim Transferi iade kaynağının havalesi yapılacaktır. Vakfınızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-15'deki format yazı kullanılacaktır. E MESLEKİ EĞİTİM VE İSTİHDAMA YÖNELİK PROJE TRANSFERLERİ; Vakfınızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Akay Şubesi nezdindeki, " " No.lu iade Hesabına Mesleki Eğitim ve İstihdama Yönelik Projelerden (İstihdam Eğitimi, Geçici İstihdam, Sosyal Hizmet, Toplum Kalkınması Projeleri İadeleri Hariç) Fona iade olunacak kaynağın havalesi yapılacaktır. Vakfınızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-16'daki format yazı kullanılacaktır. F AİLE DESTEK TRANSFERLERİ; Vakfınızca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Akay Şubesi nezdindeki, " " No.lu iade Hesabına Aile Destek Transferi iade kaynağının havalesi yapılacaktır. Vakfınızca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-17'deki format yazı kullanılacaktır. Akay Caddesi No:6 Bakanlıklar A N K A R A Telefon: (O 312) ,22 Faks: (O 3 12) E-posta: sydgm(@,svdgrn.gov.tr A y r ı n t ı l ı bilgi için irtibat: R.O/dağ, E.ASLAN Elektronik Ağ:

6 G SOSYAL VE ÖZEL AMAÇLI TRANSFERLER; Vakfımzca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Akay Şubesi nezdindeki, " " No.lu iade hesabına Sosyal ve Özel Amaçlı Transferler iade kaynağının havalesi yapılacaktır. Vakfımzca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-18'deki format yazı kullanılacaktır. H VAKIFLARA DİĞER TRANSFERLER; Vakfımzca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonunun A.Ş. Genel Müdürlüğü Akay Şubesi nezdindeki, " " No.lu iade hesabına Vakıflara Diğer Transferleri iade kaynağının havalesi yapılacaktır. Vakfımzca bu hesaba havale işlemi sırasında Ek-19'daki format yazı kullanılacaktır. V- DİĞER HUSUSLAR; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu muhasebe sisteminde, Vakıflarca Fonun banka hesaplarına havale olunan kaynağın muhasebeleştirilmesi; kaynağın Vakfa aktarılma tarihi dikkate alınarak cari/önceki dönem ayrımı ile sosyal yardım programı/dönüşümlü proje uygulamaları ayrımı yapılarak yürütülmektedir. Fon muhasebe kayıtlarının dönemsel ve muhasebe uygulamalarının da tutarlı olabilmesi; muhasebe kayıtları ile bu kayıtlara dayanılarak düzenlenen mali tabloların açık ve anlaşılabilir olabilmesi için Vakfımzca, Fonun A.Ş. Genel Müdürlüğü Şubeleri nezdindeki bahse konu Hesaplarına Genelgemizde yer verilen açıklamalara riayet edilerek kaynağın havale edilmesi gerekmektedir. Akay Caddesi No:6 Bakanlıklar A N K A R A Telefon: (O 312) ,22 Faks: (O 3 12) E-posta: sydgm@svdgm.gov.tr A y r ı n t ı l ı bilgi için irtibat: R.özdağ, E.ASLAN Elektronik Ağ:

7 Vakfınızca, Fon Hesaplarına yapılacak kaynak havale işlemlerinde, Genelgemize ekli yazıların kullanılarak havale işlemlerinin yürütüleceği; havale talimat yazılarında bilgi eksikliğinin bulunması halinde ise Vakıf kaynak havale yazılarının işleme konulmaması gerektiği Genel Müdürlüğümüzce T.Halk Bankası A.Ş., T.Vakıflar Bankası T.A.O. ve A.Ş. Genel Müdürlüklerine yazı ile bildirilerek bu hususta Şubelerinin talimatlandırılması talep olunmuştur. Bilgi edinilmesini ve genelge esaslarına uyulması hususunda gereken hassasiyetin gösterilmesini rica ederim. EK: (19-Format Yazı) Akay Caddesi No:6 Bakanlıklar ANKARA Telefon: (O ,22 Faks: (O 312) E-posta: svdgm(o),svdgm.gov.tr Ayrıntılı bilgi için irtibat: R.Ö/.dağ, E.ASLAN Elektronik Aâ:

8 EK-1 / T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Bankanızın Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte KASDEP/İADE kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A. Ş. Ankara Kurumsal Bankacılık Şube Müdürlüğünün A.Ş Ankara Kurumsal Bankacılık Şube Müdürlüğü Nezdindeki Koop. Adı: Vakıf Hesaplarına Geçtiği Tarih: (**) Havale Olunacak Tutar: (1745) *) Kooperatifin adı kısa yazılacaktır. (Örneğin; Akçaya T.K.K.) * Bu bölüme her Vakıfın iletişim bilgileri yazılacaktır.

9 EK-2 T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Bankanızın Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte KASDEP/GERİ DÖNÜŞ kaynağının havale edilmesi hususunda gereğim arz ederim. A.Ş. Ankara Kurumsal Bankacılık Şube Müdürlüğünün A.Ş Ankara Kurumsal Bankacılık Şube Müdürlüğü Nezdindeki İl/tlçe: Koop. Adı: Taksitin Vade Tarihi: işlemin Kaçıncı Taksit Ödemesi Olduğu: Ödeme Yapan Fayda Sahibi Sayısı: Havale Olunacak Tutar: (1745) *) Kooperatifin adı kısa yazılacaktır. (Örneğin; Akçaya T.K..K.) Bu bölüme her Vakıfın iletişim bilgileri yazılacaktır.

10 EK T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Bankanızın Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte KASDEP/İCRA TAKİBİ kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A.Ş. Ankara Kurumsal Bankacılık Şube Müdürlüğünün A.Ş Ankara Kurumsal Bankacılık Koop. Adı: Havale Olunacak Vade Tarihi: işlemin Kaçıncı Taksit Ödemesi Olduğu: (1745) *) Kooperatifin adı kısa yazılacaktır. (Örneğin; Akçaya T.K.K.) Bu bölüme her Vakıfın iletişim bilgilen yazılacaktır.

11 EK-4 T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Bankanızın Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte GELİR GETİRİCİ PROJE/İADE kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A.Ş. Ankara Kurumsal Bankacılık Şube Müdürlüğünün A.Ş Ankara Kurumsal Bankacılık Proje Kodu: Fayda Sahibinin Adı Soyadı ile T.C. Kimlik No.su: Vakıf Hesaplarına Geçtiği Tarih: (1745) Bu bölüme her Vakıfın İletişim bilgiler i yazılacaktır.

12 EK T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Bankanızın Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte GELİR GETİRİCİ PROJE/GERİ ÖDEME kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A. Ş. Ankara Kurumsal Bankacılık Şube Müdürlüğünün A. Ş Ankara Kurumsal Bankacılık Şube Müdürlüğü Nezdindeki Proje Kodu: Fayda Sahibinin Adı Soyadı ile T.C. Kimlik No.su: Taksitin Vade Tarihi: İşlemin Kaçıncı Taksit Ödemesi Olduğu: Grup Bazlı Projelerde Ödeme Yapan Fayda Sahibi Sayısı: Havale Olunacak Tutar: (1745) Bu bölüme her Vakıfın iletişim bilgileri yazılacaktır.

13 EK-6 T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Bankanızın Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte GELİR GETİRİCİ PROJE/İCRA TAKİBİ kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Ankara Kurumsal Bankacılık Şube Müdürlüğünün A.Ş Ankara Kurumsal Bankacılık Şube Müdürlüğü Nezdindeki Proje Kodu: Fayda Sahibinin Adı Soyadı ile T.C. Kimlik No.su: Havale Olunacak Vade Tarihi: İşlemin Kaçıncı Taksit Ödemesi Olduğu: Grup Bazlı Projelerde Ödeme Yapan Fayda Sahibi Sayısı: Havale Olunacak Tutar: (1745) Bu bölüme her Vakıfın İletişim bilgileri yazılacaktır.

14 EK-7 T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Bankanızın Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte ŞNT/İADE kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A.Ş. Ankara Kurumsal Bankacılık Şube Müdürlüğünün A.Ş Ankara Kurumsal Bankacılık Hak Sahibinin Adı Soyadı: Hak Sahibinin T.C. Kimlik No: (1745) Bu bölüme her Vakıfın iletişim bilgileri yazılacaktır.

15 EK-8 T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Bankanızın Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte İSTİHDAM EĞİTİMİ PROJE/İADE kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A.Ş. Ankara Kurumsal Bankacılık Şube Müdürlüğünün A.Ş Ankara Kurumsal Bankacılık Proje Kodu: Proje Adı: Vakıf Hesaplarına Geçtiği Tarih: (1745) Bu bölüme her Vakıfın İletişim bilgileri yazılacaktır.

16 EK-9 T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Bankanızın Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte GEÇİCİ İSTİHDAM PROJE/İADE kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A. Ş. Ankara Kurumsal Bankacılık Şube Müdürlüğünün A.Ş Ankara Kurumsal Bankacılık Proje Kodu: Proje Adı: Vakıf Hesaplarına Geçtiği Tarih: (1745) Bu bölüme her Vakıfın iletişim bilgileri yazılacaktır.

17 EK-10 T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Bankanızın Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte SOSYAL HİZMET PROJE/İADE kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. T.C. Ziraat Bankasr A.Ş. Ankara Kurumsal Bankacılık Şube Müdürlüğünün A.Ş Ankara Kurumsal Bankacılık Proje Kodu: Vakıf Hesaplarına Proje Adı: Geçtiği Tarih: (1745) Bu bölüme her Vakıfın iletişim bilgilen yazılacaktır.

18 EK-11 / T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Bankanızın Ankara Kurumsal Bankacılılık Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte TOPLUM KALKINMASI PROJE/İADE kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A.Ş. Ankara Kurumsal Bankacılık Şube Müdürlüğünün A.Ş Ankara Kurumsal Bankacılık Proje Kodu: Proje Adı: Vakıf Hesaplarına Geçtiği Tarih: (1745) Bu bölüme her Vakıfın iletişim bilgileri yazılacaktır.

19 EK-12 BANKASI A.Ş. A.Ş. Akay Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte SERMAYE TRANSFERİ/ İADE kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A.Ş Akay Şube Müdürlüğünün A.Ş Akay ll/llçe: Sosyal Yardım Programın Adı: Vakıf Hesaplarına Geçtiği Tarih: (760) Bu bölüme her Vakıfın iletişim bilgileri yazılacaktır.

20 EK-13.. BANKASI A.Ş. A.Ş. Akay Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte SAĞLIK TRANSFERİ/ İADE kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A.Ş Akay Şube Müdürlüğünün A.Ş Akay Sosyal Yardım Programın Adı: Vakıf Hesaplarına Geçtiği Tarih: (760) Bu bölüme her Vakıfın iletişim bilgileri yazılacaktır.

21 EK-14. BANKASI A.Ş. A.Ş. Akay Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte ÖZÜRLÜ DESTEK TRANSFERİ /İADE kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A. Ş Akay Şube Müdürlüğünün A.Ş Akay Sosyal Yardım Programın Adı: Vakıf Hesaplarına Geçtiği Tarih: (760) Bu bölüme her Vakıfın iletişim bilgileri yazılacaktır.

22 EK-15. BANKASI A.Ş. A.Ş. Akay Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte EĞİTİM TRANSFERİ/ İADE kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A.Ş Akay Şube Müdürlüğünün A.Ş Akay Vakıf Hesaplarına Sosyal Yardım Programın Adı: Geçtiği Tarih: (760) Bu bölüme her Vakıfın İletişim bilgileri yazılacaktır.

23 EK BANKASI A.Ş. A.Ş. Akay Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte MESLEKİ EĞİTİM VE İSTİHDAMA YÖNELİK PROJE TRANSFERİ/İADE kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A.Ş Akay Şube Müdürlüğünün SVDTF'nun A.Ş Akay Sosyal Yardım Programın Adı: Vakıf Hesaplarına Geçtiği Tarih: (760) Bu bölüme her Vakıfın iletişim bilgileri yazılacaktır.

24 EK-17..BANKASI A.Ş. A.Ş. Akay Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte AİLE DESTEK TRANSFERİ/İADE kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A.ŞAkay Şube Müdürlüğünün A.Ş Akay Sosyal Yardım Programın Adı: Vakıf Hesaplarına Geçtiği Tarih: (760) Bu bölüme her Vakıfın iletişim bilgileri yazılacaktır.

25 EK-18. BANKASI AŞ. A.Ş. Akay Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte SOSYAL VE ÖZEL AMAÇLI TRANSFERLER/ İADE kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A.Ş Akay Şube Müdürlüğünün SYDTF nün A.Ş Akay Sosyal Yardım Programın Adı: Vakıf Hesaplarına Geçtiği Tarih: (760) Bu bölüme her Vakıfın iletişim bilgileri yazılacaktır.

26 EK-19. BANKASI A.Ş. A.Ş. Akay Şubesinin aşağıda belirtilen Hesabına, açıklaması ile birlikte VAKIFLARA DİĞER TRANSFERLER/İADE kaynağının havale edilmesi hususunda gereğini arz ederim. A.ŞAkay Şube Müdürlüğünün A.Ş Akay îl/llçe: Sosyal Yardım Programın Adı: Vakıf Hesaplarına Geçtiği Tarih: (760) ") Bankaca Vakfa gönderilen ekstrede yer alan tarihtir. Bu bölüme her Vakıfın iletişim bilgileri yazılacaktır.

T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü.SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA

T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü.SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Sayı : B.02.1.SYD/0.06. LjLf^ Konu: O6 /Otf/2009.SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü.SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA

T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü.SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Sayı : B.02.1.SYD/0.06. 1 Konu: 0 1 2009 * &3.SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA Periyodik Pay Sosyal Yardım Programı kapsamında

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE MUHASEBESİ UYGULAMALARI KİTAPÇIĞI

T.C. BAŞBAKANLIK SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE MUHASEBESİ UYGULAMALARI KİTAPÇIĞI T.C. BAŞBAKANLIK SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE MUHASEBESİ UYGULAMALARI KİTAPÇIĞI Kaynak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Ankara/2010 1 ÖNSÖZ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca

Detaylı

HİZMET TAKİP PROGRAMI İDARİ PARA CEZALARI TAHSİLAT İŞLEMLERİ

HİZMET TAKİP PROGRAMI İDARİ PARA CEZALARI TAHSİLAT İŞLEMLERİ HİZMET TAKİP PROGRAMI İDARİ PARA CEZALARI TAHSİLAT İŞLEMLERİ İdari Para Cezaları A-) T.C. Ziraat Bankası, B-) T.Halk Bankası, C-) T.Vakıflar Bankası, aracığı ile yatırılabilmektedir. Aşağıda T.C. Ziraat

Detaylı

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı SAYI: B.07.1.GİB.0.05.71/7100-143/95935 24.09.2008 UYGULAMA ĠÇ GENELGESĠ SERĠ NO: 2008/8

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı SAYI: B.07.1.GİB.0.05.71/7100-143/95935 24.09.2008 UYGULAMA ĠÇ GENELGESĠ SERĠ NO: 2008/8 T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı SAYI: B.07.1.GİB.0.05.71/7100-143/95935 24.09.2008 UYGULAMA ĠÇ GENELGESĠ SERĠ NO: 2008/8 VERGĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞINA ĠLGĠ: 30.07.2008 tarih ve B.07.1.GİB.0.05.71/7103-375/75304

Detaylı

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARI TEKDÜZEN HESAP PLANI AKTİF HESAPLAR 1 Dönen Varlıklar 10 Hazır Değerler

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARI TEKDÜZEN HESAP PLANI AKTİF HESAPLAR 1 Dönen Varlıklar 10 Hazır Değerler SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARI TEKDÜZEN HESAP PLANI AKTİF HESAPLAR 1 Dönen Varlıklar 10 Hazır Değerler 100 Kasa 101 Alınan Çekler 101.01 Portföydeki Çekler 101.02 Tahsildeki Çekler 101.03 Teminattaki

Detaylı

Ödeyen Değişiklik Talep Formu

Ödeyen Değişiklik Talep Formu Bildirim Tarihi Ödeyen Değişiklik Talep Formu Katılımcı Ad ve Hesabına Katkı Payı Ödeyen Kişi Bilgileri Gerçek Kişi - Kişisel Bilgiler Sözleşme No T.C. Kimlik No Kimlik Belge Türü n Ehliyet n Nüfus Cüzdanı

Detaylı

ÇELTİK İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÇELTİK İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 GIDA YARDIMI ÇELTİK İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI 2 YAKACAK YARDIMLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER En geç yan taraftaki sütunda belirtilen

Detaylı

GELİR GETİRİCİ PROJE DESTEKLERİ VE KASDEP

GELİR GETİRİCİ PROJE DESTEKLERİ VE KASDEP T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü GELİR GETİRİCİ PROJE DESTEKLERİ VE KASDEP Bilgi Broşürü İnsanımızın kimseye muhtaç olmadan doğrudan devlet desteği ile gelir getirici projeler

Detaylı

KONU:YABANCI SERMAYELİ ŞİRKET, ŞUBE VE İRTİBAT BÜROLARININ SERMAYELERİNE VE FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLERİ GÖNDERME SÜRELERİ

KONU:YABANCI SERMAYELİ ŞİRKET, ŞUBE VE İRTİBAT BÜROLARININ SERMAYELERİNE VE FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLERİ GÖNDERME SÜRELERİ www.nexiabursa.com Sirküler Tarihi : 11.05.2009 Sirküler No : 800 KONU:YABANCI SERMAYELİ ŞİRKET, ŞUBE VE İRTİBAT BÜROLARININ SERMAYELERİNE VE FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLERİ GÖNDERME SÜRELERİ 4875 sayılı

Detaylı

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir.

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir. ÖDEMELERİN YAPILACAĞI BANKA VE HESAP NUMARALARI İkinci tahsis işlemi sonucunda, adınıza tahsis edilen konut için tarafınızca tercih edilecek ödeme seçeneğine göre belirlenen tutarların, en geç 01 Mart

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü Sayı : 90192509-953.02.03.06-1698 19/02/2014 Konu : Bedelli Askerlik Özel Hesabından Yapılacak Harcamalar Bilindiği üzere, 1111 sayılı Askerlik Kanununa

Detaylı

G E N E L G E 2009 13

G E N E L G E 2009 13 T.C. Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Prim Tahsilat Daire Başkanlığı Sayı : B.13.2.SGK.5.01.08.00/31-146 16.1.2009 Konu : İhalelere katılmak üzere düzenlenecek olan yazılar G E N E L G E 2009 13 1- Genel

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ KOMİSYON VE ÜCRET BİLGİ FORMU

BANKACILIK İŞLEMLERİ KOMİSYON VE ÜCRET BİLGİ FORMU BANKACILIK İŞLEMLERİ KOMİSYON VE ÜCRET BİLGİ FORMU ÜCRET ADI : HESAP İŞLETİM ÜCRETİ TANIMI : Vadesiz Türk Lirası/Yabancı Para hesap açan müşterilerin yaptıkları işlemlerin masrafı olarak vadesiz hesaplarından

Detaylı

TARİH SAAT İŞLEM NO MİKTAR BAKİYE İŞLEM ADI : , ,19 BKM Pos Harcama

TARİH SAAT İŞLEM NO MİKTAR BAKİYE İŞLEM ADI : , ,19 BKM Pos Harcama Hesap Hareketleri MURAT AKBAŞ Hesap No: 00158007299759473 09.09.2016 21:23 VB Müş. No : 444005727183 Bakiye : -1.291,12 TL TCKN/VKN : 27863412856 Kredili Limit : 2.952,00 TL IBAN : TR76 0001 5001 5800

Detaylı

Doğanbey Mah. Atatürk Bul. No:8, 06107 Ulus / Ortaklığın Adresi : Ankara. Telefon ve Faks No. : 0-312 584 20 00-0-312 584 49 65

Doğanbey Mah. Atatürk Bul. No:8, 06107 Ulus / Ortaklığın Adresi : Ankara. Telefon ve Faks No. : 0-312 584 20 00-0-312 584 49 65 T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. / TCZB [] 23.01.2014 16:08:27 Borçlanma Aracı İhracı-Satışın Tamamlanması Doğanbey Mah. Atatürk Bul. No:8, 06107 Ulus / Ortaklığın Adresi : Ankara Telefon ve Faks No. : 0-312 584

Detaylı

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1 2019 / 1 11 Mart - 09 Mayıs 2019 Değerli Meslek Mensuplarımız ve Stajyerlerimiz, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK)tarafından yapılacak 2019/1. Dönem Bağımsız Denetçilik sınavlarına

Detaylı

2013 YAZ DÖNEMİ YOĞUNLAŞTIRILMIŞ ATÖLYE TAKVİMİ

2013 YAZ DÖNEMİ YOĞUNLAŞTIRILMIŞ ATÖLYE TAKVİMİ Değerli Katılımcımız, Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi bünyesinde Yaz Dönemi içinde açılması planlanan yoğunlaştırılmış 1., 3., 4. ve 5. aşamanın programı aşağıdaki çizelgededir. Kayıt süreci ile ilgili

Detaylı

NSBMYO/İşletme Yönetimi

NSBMYO/İşletme Yönetimi 1 15 Stokların Uygulaması 1. İşletme 15kasım tarihinde 50.000,- TL nakit para, 12.500,- TL Ziraat Bankası ticari mevduat hesabı, 5.000,- TL Vakıfbank ticari mevduat hesabı, 5.000,- TL demirbaş ile işe

Detaylı

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/ Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/2014-35592 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6EA521* Sayı :20219791/304.02/ Konu :Artırımlı Katkı Payı Öğrenim Ücretleri ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü TURİZM AMAÇLI SPORTİF FAALİYETLER

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü TURİZM AMAÇLI SPORTİF FAALİYETLER T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü TURİZM AMAÇLI SPORTİF FAALİYETLER GENEL ŞARTLAR *2014 yılında Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet yapacak işletmeler 15 Mayıs 2014 tarihine kadar Müdürlüğümüze

Detaylı

BİLECİK İLİ GÖLPAZARI İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BİLECİK İLİ GÖLPAZARI İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BİLECİK İLİ GÖLPAZARI İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 GIDA YARDIMI HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 3. Nüfus Cüzdanı Önlü Arkalı Fotokopisi (ilk

Detaylı

SİRKÜLER NO : 809 TARİH : 21/03/2006

SİRKÜLER NO : 809 TARİH : 21/03/2006 TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SAYI: B.12.2.TMO-0 65 00 02-619.01- SİRKÜLER NO : 809 TARİH : 21/03/2006 lük Makamı ile Bakanlık Makamının imzasına sunulan yazıların üzerine sayfa başlığının ortasında

Detaylı

TİTCK EUP ÜCRETLİ BAŞVURULARDA TAHAKKUK. Kurumumuza yapılan ücretli başvuruların işleyişi değiştirilmiştir.

TİTCK EUP ÜCRETLİ BAŞVURULARDA TAHAKKUK. Kurumumuza yapılan ücretli başvuruların işleyişi değiştirilmiştir. Sayfa: 1/6 Kurumumuza yapılan ücretli başvuruların işleyişi değiştirilmiştir. Bu değişiklik sonucunda elektronik başvuru sırasında seçilen birim adı ve başvuru tipinin doğruluğu önem kazanmıştır. Hatalı

Detaylı

(41/2001 Sayılı Yasa) Madde 51 (1) A Altında Tebliğ. 1- Bu Tebliğ, Merkez Bankası İdare, Teşkilat ve Hizmetleri Tebliği olarak isimlendirilir.

(41/2001 Sayılı Yasa) Madde 51 (1) A Altında Tebliğ. 1- Bu Tebliğ, Merkez Bankası İdare, Teşkilat ve Hizmetleri Tebliği olarak isimlendirilir. R.G. 82 16.07.2003 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MERKEZ BANKASI YASASI (41/2001 Sayılı Yasa) Madde 51 (1) A Altında Tebliğ Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası 41/2001 sayılı KKTC Merkez Bankası

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI SIRA ADI 1 Ayrıntılı Harcama Finansman Programı Tekliflerinin Hazırlanması ve uygulanması 1-Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol

Detaylı

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 25

Detaylı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU. Hesap İşletim Ücreti (TL)-Bireysel Aylık olarak tahsil edilmektedir 9,75 TL 9,75 TL - -

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU. Hesap İşletim Ücreti (TL)-Bireysel Aylık olarak tahsil edilmektedir 9,75 TL 9,75 TL - - TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU Bu form 01.09.2013 tarihinde yürürlüğe giren Bankalar ile Bireysel Müşterileri Arasında İmzalanacak Sözleşmelerin Şekil ve İçeriğinde Yer Alması Gereken Asgari

Detaylı

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAMSUN İLKADIM GÜLİZAR HASAN YILMAZ SPOR LİSESİ ne 2.YETENEK SINAVI İÇİN ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 14-18 Eylül

Detaylı

Amaç. Ödeme esasları. Borcun hesaplanması

Amaç. Ödeme esasları. Borcun hesaplanması T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından Üreticilere Kullandırılan ve Sorunlu Hale Gelen Tarımsal Kredilerin Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunu, Yasası 4872 sayılı, numaralı,

Detaylı

YARDIMLARIMIZ AİLE YARDIMLARI AİLE YARDIMLARI 1. MADDİ YARDIMLAR 2. YAKACAK YARDIMLARI

YARDIMLARIMIZ AİLE YARDIMLARI AİLE YARDIMLARI 1. MADDİ YARDIMLAR 2. YAKACAK YARDIMLARI 1 2 2. YAKACAK YARDIMLARI 2003 yılından itibaren Türkiye Kömür İşletmelerinden sağlanan kömür SYD Vakıfları aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelerimizin kışlık yakacak ihtiyacının karşılanması amacıyla dağıtılmaktadır.

Detaylı

SERİK KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

SERİK KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SERİK KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S.N. HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 GIDA YARDIMI 2 YAKACAK YARDIMLARI

Detaylı

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞINA

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 08/06/2015-6335 T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı *BE5NBPPP* Sayı : 13960294-774.99- Konu : Hizmetiçi Eğitim. STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞINA

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Prim Tahsilat Daire Başkanlığı B.13.2.SGK.0.10.04.00/034 Konu : KOSGEB tarafından sağlanacak destekten yararlanmak üzere düzenlenecek yazılar. SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması ve Bankalar Kanunu Hükümlerine İstinaden Bankacılık İşlemleri Yap

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması ve Bankalar Kanunu Hükümlerine İstinaden Bankacılık İşlemleri Yap Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması ve Bankalar Kanunu Hükümlerine İstinaden Bankacılık İşlemleri Yapma ve Mevduat Kabul Etme İzni Kaldırılan Türkiye İmar Bankası Türk Anonim Şirketi Hakkında Tesis Edilecek

Detaylı

5. Merkez Bankası kendisine verilen görevleri teşkilatında yer alan aşağıdaki birimler ile şube vasıtası ile yerine getirir;

5. Merkez Bankası kendisine verilen görevleri teşkilatında yer alan aşağıdaki birimler ile şube vasıtası ile yerine getirir; R.G. 82 16.07.2003 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MERKEZ BANKASI YASASI (41/2001 Sayılı Yasa) Madde 51 (1) A Altında Tebliğ Merkez Bankası İdare, ve Hizmetleri Tebliği (-, R.G. 136-24/07/2012, - sayı ve

Detaylı

FATMAKAYN AK NASUHAKPIN AR BÜLENTTANK UT MUSTAFATAN KUT MUSTAFAAKP INARLI

FATMAKAYN AK NASUHAKPIN AR BÜLENTTANK UT MUSTAFATAN KUT MUSTAFAAKP INARLI Gündemdeki Kararlar Sıra No Başvuru No Başvuruda Bulunan 1 1619201500004 DUYGUORAL 54 2 1619201500004 55 3 1619201500004 56 4 1619201500004 57 5 1619201500004 58 6 1619201500004 59 7 1619201500004 60 8

Detaylı

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 26 28 Ocak 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan ın Cidde şehrinde düzenlenecek olan Automechanika Jeddah 2016 fuarına Uludağ

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü.. SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA

T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü.. SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA T.C... SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu uyarınca kurularak Türk Medeni Kanunu ve 5737 sayılı Vakıflar Kanunu uyarınca faaliyet

Detaylı

MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ

MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI 1 HAK EDİŞ İSTENİLEN BELGELER 1. İLGİLİ BİRİMDEN ÖDEME TALİMATI YAZISI 2. FATURA 3. HAK EDİŞ RAPORU 4. HAKEDİŞ İCMALİ 5. SÖZLEŞME 6. ONAY BELGESİ 7. HARCAMA TALİMATI 8. GERÇEK KİŞİLERDEN;

Detaylı

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011)

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) 2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) Kurumumuzca hazırlanan ve 07.01.2011 tarihli, 27808 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Tütün Mamulleri ve Alkollü

Detaylı

T.C. GÜMRÜKVETİCARETBAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü 21.06.2016/16841000 DAĞITIMYERLERİNE

T.C. GÜMRÜKVETİCARETBAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü 21.06.2016/16841000 DAĞITIMYERLERİNE T.C. GÜMRÜKVETİCARETBAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı : 85593407-63087 Konu : İthalat Bedellerinin Transferi 21.06.2016/16841000 DAĞITIMYERLERİNE İthalat bedellerinin yurtdışına gönderilmeksizin

Detaylı

Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü EN YOKSUL KESİM İÇİN SOSYAL YARDIM İSTİHDAM BAĞLANTISININ AKTİFLEŞTİRİLMESİ Aziz YILDIRIM Genel Müdür Mevcut Durum Faaliyetler Projeler MANTIKSAL ÇERÇEVE Sosyal Yardımlar-İstihdam

Detaylı

EK: 2 Temel Bankacılık Ürün Bilgilendirme Formu

EK: 2 Temel Bankacılık Ürün Bilgilendirme Formu PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 28.5 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 34.2 TL 256.5 TL Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 39.9 TL 313.5 TL Kasadan İsme Havale

Detaylı

T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2015

T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2015 T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2015 8. DÖVİZLE ASKERLİK TAKSİT ÖDEME BAŞVURUSU Başvuru şahsen ya da posta yoluyla yapılabilmektedir. Genel Bilgiler: Gerekli evrakların Başkonsolosluğumuza ulaşmasının akabinde

Detaylı

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. 30.05.2013 Sayın Veli, Okulumuzun 2013-2014 ders yılı eğitim ve yatılılık ücretleri belirlenmiş olup, işlemleri kolaylıkla takip edebilmeniz için, ücret ödeme planı ve kayıt yenileme işlemleri takip formu

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BEND83YL* Sayı : 70178236-050.02.04- Konu : Kararlar SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Üniversitemiz 31.07.2015 tarih ve

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 004341 24/12/2012 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2012 / 469 Sayın Üyemiz, 1. Gabon, Senegal Ticaret

Detaylı

KONU: 91 SERİ NO'LU GİDER VERGİLERİ GENEL TEBLİĞİ. GENELGE (Sadece Müşterilerimiz içindir)

KONU: 91 SERİ NO'LU GİDER VERGİLERİ GENEL TEBLİĞİ. GENELGE (Sadece Müşterilerimiz içindir) Genelge : 2017/12 14.03.2017 GENELGE (Sadece Müşterilerimiz içindir) Açıklama; 11/03/2017 tarih ve 30004 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 91 Seri No lu Gider Vergileri Genel Tebliğinde; 6493 sayılı Ödeme

Detaylı

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 İHRACAT BELGELERİ ONAYI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1- İhracat gerçekleştirilecek ülkeye düzenlenecek belge (A.TR, EUR.1, EUR- MED, FORM- A, MENŞE ŞAHADETNAMESİ) 2- İhracata ait

Detaylı

MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 43) HESABA AKTARMA SURETİYLE ÖDEME

MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 43) HESABA AKTARMA SURETİYLE ÖDEME 11 Mart 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29292 TEBLİĞ Maliye Bakanlığından: MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 43) HESABA AKTARMA SURETİYLE ÖDEME Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin

Detaylı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU MEVDUAT TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU İŞLEM TÜRÜ UYGULAMA ŞEKLİ ÜCRET ÜCRET - HESAP İŞLETİM ÜCRETİ Hesap İşletim Ücreti (TL)- Bireysel Hesap İşletim Ücreti (TL)- Dernek, Vakıf, Apt. Yönetimi,

Detaylı

ÇEK-SENET MODÜLÜ ÖRNEK UYGULAMALARI. https://hakanyucak.wordpress.com/bilgisayarli-muhasebe-3/eta-sql/eta-sql-ornek-uygulamalar/

ÇEK-SENET MODÜLÜ ÖRNEK UYGULAMALARI. https://hakanyucak.wordpress.com/bilgisayarli-muhasebe-3/eta-sql/eta-sql-ornek-uygulamalar/ ÇEK-SENET MODÜLÜ ÖRNEK UYGULAMALARI https://hakanyucak.wordpress.com/bilgisayarli-muhasebe-3/eta-sql/eta-sql-ornek-uygulamalar/ 1 UYGULAMA 1- ÇEK- SENET MODÜLÜ MUHASEBE ENTEGRASYONU (Müşteri Çekleri) 1-

Detaylı

KDV UYGULAMASINDA: KDVĐRA NEDĐR? KARA LĐSTEDEN NASIL ÇIKILIR? Dr. Mustafa ALPASLAN SMMM

KDV UYGULAMASINDA: KDVĐRA NEDĐR? KARA LĐSTEDEN NASIL ÇIKILIR? Dr. Mustafa ALPASLAN SMMM KDV UYGULAMASINDA: KDVĐRA NEDĐR? KARA LĐSTEDEN NASIL ÇIKILIR? Dr. Mustafa ALPASLAN SMMM Sahte ve muhteviyatı itibariyle yanıltıcı belge (SMĐYB) kullanılması veya düzenlenmesi fiilleri ile doğrudan veya

Detaylı

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı şubeleri Şube Yönetmeliği temelinde ve aşağıda çıkarılan süreç yönetiminde kurulabilir.

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı şubeleri Şube Yönetmeliği temelinde ve aşağıda çıkarılan süreç yönetiminde kurulabilir. Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı şubeleri Şube Yönetmeliği temelinde ve aşağıda çıkarılan süreç yönetiminde kurulabilir. 1. Şube Açma Yetkisi Talebi Vakıf senedi ile Vakıf Şube Yönetmeliğini okuyan

Detaylı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU MEVDUAT TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU İŞLEM TÜRÜ UYGULAMA ŞEKLİ ÜCRET ÜCRET HESAP İŞLETİM ÜCRETİ Hesap İşletim Ücreti (TL)- Bireysel Hesap İşletim Ücreti (TL)- Dernek, Vakıf, Apt. Yönetimi,

Detaylı

BİREYSEL EMEKLİLİK HESAPLARININ EMEKLİLİK ŞİRKETLERİ ARASINDA AKTARIMINA İLİŞKİN GENELGE (Genelge No: 2005/2)

BİREYSEL EMEKLİLİK HESAPLARININ EMEKLİLİK ŞİRKETLERİ ARASINDA AKTARIMINA İLİŞKİN GENELGE (Genelge No: 2005/2) Genelge No: 2005/2 Kabul Tarihi: 11.04.2005 BİREYSEL EMEKLİLİK HESAPLARININ EMEKLİLİK ŞİRKETLERİ ARASINDA AKTARIMINA İLİŞKİN GENELGE (Genelge No: 2005/2) 1. Amaç ve Tanımlar Bu genelgenin amacı, 07.04.2001

Detaylı

T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI Diyanet İşleri Başkanlığı

T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI Diyanet İşleri Başkanlığı Sayı : 51551452-212-E.95620 19.07.2018 Konu : 2018 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu Yurt içi Genelgesi DOSYA İlgi : 18.08.2002 tarihli ve 24850 sayılı Kurban Hizmetlerinin nca Yürütülmesine Dair Yönetmelik

Detaylı

Konusu : Mukimlik Belgesi. Tarihi : 13 / 02 /2007. Çifte Vergilendirmeyi Önleme Anlaşmaları Sirküleri / 1

Konusu : Mukimlik Belgesi. Tarihi : 13 / 02 /2007. Çifte Vergilendirmeyi Önleme Anlaşmaları Sirküleri / 1 1 Nolu, Çifte Vergilendirmeyi Önleme Anlaşmaları Sirküleri Seri, Sıra Numarası, No : 01 Sayılı Sirküsü T.C MALİYE BAKANLIĞI Gelir İdaresi Başkanlığı Çifte Vergilendirmeyi Önleme Anlaşmaları Sirküleri /

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası Vadesiz Hesap No 1. AMAÇ KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Tarih :././.. İşbu Kredili Mevduat Hesabı Sözleşmesi ( Sözleşme ) ile Türkiye Garanti Bankası A.Ş. ( Banka

Detaylı

İDARE MERKEZİ ANKARA, 30.05.2013. Konu: Açık Piyasa İşlemleri Uygulama Talimatı Değişikliği

İDARE MERKEZİ ANKARA, 30.05.2013. Konu: Açık Piyasa İşlemleri Uygulama Talimatı Değişikliği İDARE MERKEZİ ANKARA, 30.05.2013 Cevaplarda şu işaretlerin tekrarını dileriz: B.02.2.TCM.0.10.01.00-010.07.01/ Konu: Açık Piyasa İşlemleri Uygulama Talimatı Değişikliği İlgi: Nisan 2004 tarihli Açık Piyasa

Detaylı

Anlaşma Bilgileri ve İtfa Planı

Anlaşma Bilgileri ve İtfa Planı Banka ve Şube Bilgileri Banka EFT Kodu Banka Adı Şubenin Kodu ve Adı İrtibat Telefon No İrtibat Faks No İrtibat e-mail Kullanım Koşulu Kullanım Kullanım Koşulu İlk Ödeme : Firmanın Ünvanı : : Firmanın

Detaylı

BANKACILIK HİZMET ÜCRET ve MASRAFLARI Tahsilat Ücret Adı

BANKACILIK HİZMET ÜCRET ve MASRAFLARI Tahsilat Ücret Adı ÇEK - SENET İŞLEM ATM BANKA DIŞI ÖDEME VE TAHSİLAT BİLGİLENDİRME VE HABERLEŞME SERVİS ÇEK SENET (1) ATM Bilgi Fişi Ücreti (kredi kartına ilişkin dönem içi işlem,sonraki dönem taksit 0 0 0,90 planı, hesap

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Strateji Geliştirme Başkanlığı. Sayı : B.13.2.SGK.0.65.01.00/424-10710963 07.07.2010 Konu : Banka Promosyonları

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Strateji Geliştirme Başkanlığı. Sayı : B.13.2.SGK.0.65.01.00/424-10710963 07.07.2010 Konu : Banka Promosyonları T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Strateji Geliştirme Başkanlığı Sayı : B.13.2.SGK.0.65.01.00/424-10710963 07.07.2010 Konu : Banka Promosyonları GENELGE 2010/83 Kurumumuz ile Türkiye Vakıflar Bankası

Detaylı

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ www.bekad.org Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016 Konu : Üniversitelere Özel Yök Çalıştayı... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BEKAD Bilişim Eğitim Kültür

Detaylı

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 2

Detaylı

LİSANSSIZ ÜRETİM BAĞLANTI BAŞVURU FORMU Başvuru Sahibinin Bilgileri. Üretim Tesisinin Bilgileri. AG Tek Faz

LİSANSSIZ ÜRETİM BAĞLANTI BAŞVURU FORMU Başvuru Sahibinin Bilgileri. Üretim Tesisinin Bilgileri. AG Tek Faz Adı Adresi LİSANSSIZ ÜRETİM BAĞLANTI BAŞVURU FORMU Başvuru Sahibinin Bilgileri EK-1 Telefonu Faks Numarası E-Posta Adresi Vergi/Kimlik Numarası Banka Hesap Numarası Adresi Üretim Tesisinin Bilgileri Coğrafi

Detaylı

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 3 4 HİZMETİN ADI İHRACAT BELGELERİ ONAYI İHRACAT BELGELERİ İPTALİ GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ SATIŞI VE ONAYI (ATA KARNESİ) GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ İADE İŞLEMLERİ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Detaylı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU MEVDUAT TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU İŞLEM TÜRÜ UYGULAMA ŞEKLİ ÜCRET ÜCRET - HESAP İŞLETİM ÜCRETİ Hesap İşletim Ücreti (TL)- Bireysel Hesap İşletim Ücreti (TL)- Dernek, Vakıf, Apt. Yönetimi,

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı. Sayı : B.10.0.IMI.00.00.00.14 Konu : Sosyal Tesisler Muhasebe Takip Sistemi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı. Sayı : B.10.0.IMI.00.00.00.14 Konu : Sosyal Tesisler Muhasebe Takip Sistemi GENELGE 2011/25 Bilindiği üzere 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun "Mali İstatistikler" başlıklı 52 'nci maddesi hükümleri çerçevesinde 19/09/2009 tarihli ve 27354 sayılı Resmî Gazete'de

Detaylı

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Ticari Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) Taraflar ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Telefon: 0850 222 0 600 Faks: 0212 286 61 00

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sayı Konu : B0İMİ0000014-2032 : Bakanlığımıza Bağlı Eğitim ve Dinlenme Tesislerinden (Kamplardan) Yararlanma GENELGE 2005/57 04.04.2005 Bakanlığımız,

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Ayrıntılı Harcama Finansman Programı Tekliflerinin Hazırlanması ve uygulanması 2

Detaylı

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığı Finansal Analiz Daire Başkanlığı SEVİL DENER. Nisan 2015 KIRIKKALE

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığı Finansal Analiz Daire Başkanlığı SEVİL DENER. Nisan 2015 KIRIKKALE Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığı Finansal Analiz Daire Başkanlığı 506 SAYILI SOSYAL SİGORTALAR KANUNU GEÇİCİ 20. MADDESİ KAPSAMINDA KURULMUŞ OLAN VAKIFLAR İLE PROTOKOLLER

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI MAYIS 2016 Üniversitemizde Yürütülen Projeler ve Destekleyen Kuruluşlar PROJELER DESTEKLEYEN KURULUŞ BAP TUBĠTAK AB SAN-TEZ DĠĞER KURUMLARCA DESTEKLENEN PROJELER

Detaylı

Ba ve Bs Formlarına İlişkin Tebliğ Hakkında SİRKÜLER NO:2006/24

Ba ve Bs Formlarına İlişkin Tebliğ Hakkında SİRKÜLER NO:2006/24 İstanbul, 18.08.2006 Bilanço esasına tabi mükellefler tarafından belirli hadleri aşan Mal ve Hizmet Alımlarına İlişkin Bildirim Formu (Form Ba) ile Mal ve Hizmet Satışlarına İlişkin Bildirim Formu (Form

Detaylı

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AFYONKARAHİSAR SPOR LİSESİ ne ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek

Detaylı

TÜM KURUMLARA (SAĞLIK KURUMLARI DÖNER SERMAYE SAYMANLIKLARI VE GENEL BÜTÇE HARİÇ)

TÜM KURUMLARA (SAĞLIK KURUMLARI DÖNER SERMAYE SAYMANLIKLARI VE GENEL BÜTÇE HARİÇ) TÜM KURUMLARA (SAĞLIK KURUMLARI DÖNER SERMAYE SAYMANLIKLARI VE GENEL BÜTÇE HARİÇ) Bilindiği üzere 5502 sayılı Sosyal Güvelik Kurumu Kanunu ve 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu

Detaylı

2016 YILI TÜRKİYE CUMHURİYETİ KAYNAKLARINDAN KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ NE SAĞLANAN KREDİNİN KULLANIMINA İLİŞKİN PROTOKOL

2016 YILI TÜRKİYE CUMHURİYETİ KAYNAKLARINDAN KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ NE SAĞLANAN KREDİNİN KULLANIMINA İLİŞKİN PROTOKOL 87 88 2016 YILI TÜRKİYE CUMHURİYETİ KAYNAKLARINDAN KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ NE SAĞLANAN KREDİNİN KULLANIMINA İLİŞKİN PROTOKOL Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) arasında

Detaylı

DALAMAN İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DALAMAN İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 GIDA YARDIMI HİZMETİN ADI 2 YAKACAK YARDIMLARI 3 BARINMA YARDIMLARI 4 SOSYAL DESTEK YARDIMLARI (Bir Defaya Mahsus Para/ Periyodik Nakit DALAMAN İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET

Detaylı

FETHİYE KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YADIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

FETHİYE KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YADIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU FETHİYE KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YADIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 3 4 HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ) GIDA YARDIMI YAKACAK YARDIMLARI En

Detaylı

TEMEL BANKACILIK BİLGİ FORMU

TEMEL BANKACILIK BİLGİ FORMU TEMEL BANKACILIK BİLGİ FORMU Müşterinin Adı Soyadı TCKN / Müşteri Numarası ÜRÜNÜN ADI : VADESİZ TL/YABANCI PARA MEVDUAT HESABI İŞLEM AÇIKLAMASI ÜCRET TUTARI TAHSİLAT PERİYODU Hesap İşletim i - - - ÜRÜNÜN

Detaylı

T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü

T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü Sayı : B.12.0.TDG.12.02.03/742 02/03/2011 Konu : Muaccel borçların GENELGE NO: yeniden yapılandırılması 2011/3 1914.. VALİLİĞİNE

Detaylı

KABAHATLER KANUNU İLE İLGİLİ 2006/1 SERİ NOLU UYGULAMA İÇ GENELGESİ YAYIMLANDI

KABAHATLER KANUNU İLE İLGİLİ 2006/1 SERİ NOLU UYGULAMA İÇ GENELGESİ YAYIMLANDI Duyuru Tarihi : 23.02.2006 Duyuru No : DUYURU/2006-052 Denet Duyuru KABAHATLER KANUNU İLE İLGİLİ 2006/1 SERİ NOLU UYGULAMA İÇ GENELGESİ YAYIMLANDI 2006/27 sayılı Duyurumuzda açıklandığı üzere, 01.06.2005

Detaylı

T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 13849230 OHDAA'İO Konu :Sağlık Sigortası 1 1 Temmuz 20U Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 20.06.2014 tarihli yazısı ekinde İçişleri Bakanlığı Göç

Detaylı

TANITMA FONU KURULU SEKRETERLİĞİ 2013 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU

TANITMA FONU KURULU SEKRETERLİĞİ 2013 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU TANITMA FONU KURULU SEKRETERLİĞİ 2013 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU Ağustos 2014 İÇİNDEKİLER KAMU İDARESİNİN MALİ YAPISI VE MALİ TABLOLARI HAKKINDA BİLGİ... 1 DENETLENEN KAMU İDARESİ YÖNETİMİNİN SORUMLULUĞU...

Detaylı

OTOMATİK KATILIMLI BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ İLE İLGİLİ MERAK EDİLENLER

OTOMATİK KATILIMLI BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ İLE İLGİLİ MERAK EDİLENLER OTOMATİK KATILIMLI BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ İLE İLGİLİ MERAK EDİLENLER Türkiye İş Bankası A.Ş. Munzam Sandık Vakfı 27 Ekim 2016 Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), 28.03.2001 tarih ve 4632 sayılı Bireysel

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/ 000844 11/03/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/85 Sayın Üyemiz, 1. ABD Ticaret Heyeti 2.

Detaylı

Vefat eden bir üyenin kanuni varislerine Ölüm ve Sosyal Yardımlar Yönetmeliği çerçevesinde 5.000,00 T.L ölüm yardımı yapıldığı,

Vefat eden bir üyenin kanuni varislerine Ölüm ve Sosyal Yardımlar Yönetmeliği çerçevesinde 5.000,00 T.L ölüm yardımı yapıldığı, TEKEL ÇALIŞANLARI DAYANIŞMA VAKFININ 21.03.2015 TARİHLİ OLAĞAN MÜTEVELLİ HEYET TOPLANTISI İÇİN SUNULAN 01.01.2014-31.12.2014 İLE 01.01.2015-28.02.2015 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORU Tekel Çalışanları Dayanışma

Detaylı

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (MKO-2019)

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (MKO-2019) ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 33179930-TİM.OAİB.08.2019/16-00493 Ankara, 14/01/2019 Konu: Las Vegas Sektörel Ticaret Heyeti Hk. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (MKO-2019)

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Ayrıntılı Harcama Finansman Programı Tekliflerinin Hazırlanması ve uygulanması 2

Detaylı

TL bilgisi,puan bilgisi)

TL bilgisi,puan bilgisi) ÇEK - SENET İŞLEM ATM BANKA DIŞI ÖDEME VE TAHSİLAT BİLGİLENDİRME VE HABERLEŞME SERVİS ÇEK SENET (1) ATM Bilgi Fişi Ücreti (kredi kartına ilişkin dönem içi işlem,sonraki dönem taksit planı, hesap ekstresi,

Detaylı

KONYA DEFTERDARLIĞI İMZA VE YETKİ İÇ GENELGE

KONYA DEFTERDARLIĞI İMZA VE YETKİ İÇ GENELGE T.C. KONYA VALİLİĞİ KONYA DEFTERDARLIĞI İMZA VE YETKİ İÇ GENELGE 0 İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM SAYFA I- AMAÇ 1 II- KAPSAM 1 İKİNCİ BÖLÜM I- GENEL ESASLAR VE UYGULAMA ESASLARI 1 A) GENEL ESASLAR 1 B) UYGULAMA

Detaylı

ADABANK A.Ş. EYLÜL - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ADABANK A.Ş. EYLÜL - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU v ADABANK A.Ş. EYLÜL - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1. İletişim bilgileri Bankanın Yönetim Merkezinin Adresi : Büyükdere Caddesi Rumelihan No:40, Kat: 2 34394 Mecidiyeköy-İstanbul Bankanın Telefon ve

Detaylı

1- Kaybolan Karne adına firmadan açıklayıcı dilekçe 2- Yeni Karne talep dilekçesi

1- Kaybolan Karne adına firmadan açıklayıcı dilekçe 2- Yeni Karne talep dilekçesi SIRA NO 1 2 3 4 5 HİZMETİN ADI İHRACAT BELGELERİ ONAYI İHRACAT BELGELERİ İPTALİ GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ SATIŞI VE ONAYI GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ İADE İŞLEMLERİ GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ KAYIP İŞLEMLERİ

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞINDAN MALİYE HAZİNESİ ADINA KAYITLI GAYRİMENKULLERİN ÖZELLEŞTİRİLMESİ HAKKINDA DUYURU

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞINDAN MALİYE HAZİNESİ ADINA KAYITLI GAYRİMENKULLERİN ÖZELLEŞTİRİLMESİ HAKKINDA DUYURU Maliye Hazinesi adına kayıtlı muhtelif gayrimenkuller Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından, 4046 sayılı Kanun hükümleri kapsamında "satış" yöntemi ile özelleştirilecektir. ÇANAKKALE

Detaylı

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI MERSİN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüğü. Sayı : [ /9]

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI MERSİN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüğü. Sayı : [ /9] T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI MERSİN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüğü Sayı : 68554973-105[413-2016/9]-46343 13.06.2017 Konu : Elektronik Defter Tutma Uygulamasına Dahil Olma

Detaylı

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Müşteri No. İşbu Ev Değiştiren Mortgage Krediye şkin Bilgiler sayfası, Ödeme Planı, Ev Değiştiren Mortgage Konut Finansman Kredisi İle İlgili Sözleşme Öncesi Bilgi Formu Kapak Sayfası, Sözleşme Öncesi

Detaylı