Mayatek MSS. Tanıtım Kılavuzu. Mayatek-Multimedia Service System

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mayatek MSS. Tanıtım Kılavuzu. Mayatek-Multimedia Service System"

Transkript

1 Mayatek MSS Mayatek-Multimedia Service System Tanıtım Kılavuzu 2014

2 MAYATEK Toplu MSS İÇİNDEKİLER MAYATEK Toplu MSS (MAYATEK-Multimedia Service System)... 3 MAYATEK Toplu MSS ile Diğer İletişim Yöntemlerinin Karşılaştırılması... 3 Şablon Yöntemi ile AKILLI Toplu MSS Gönderimi... 4 WEBSERVIS Entegrasyonu ile Toplu MSS Gönderimi... 4 TÜRKİYE içinde Toplu MSS Gönderimi... 5 DÜNYA Çapında Toplu MSS Gönderimi... 5 Grafik ve Resimli Belgelerin Gönderiminde MSS... 6 Sesli Mesajların Gönderiminde MSS... 6 Görüntülü Mesajların Gönderiminde MSS... 6 Gelişmiş Rapor Desteği... 7 Geri Dönüş Gerektiren Belgelerin MSS ile Gönderimi... 7 Güvenli İletişim Sağlamak için MSS... 7 Toplu MSS Ücretlendirme Sistemi... 8 Toplu MSS Kredi Yükleme Sistemi... 8 MAYATEK Toplu MSS BAYİ Paneli... 8 İnteraktif İletişim Gerektiren Konular için MSS... 8 Doğayı Korumak için MAYATEK Toplu MSS... 9 Engelli İnsanların İletişim Kurabilmesi için MSS... 9 MAYATEK Toplu MSS Genel Çalışma Diyagramı... 9 MSS Senaryoları Mali sektörde Mutabakat Mektubu Senaryosu Bir Dernekte Seçim Senaryosu Kamuoyu Yoklaması için Anket Çalışması MSS (MAYATEK-Multimedia Service System) kavramı MAYATEK tarafından geliştirilmiş olup 2014 yılında Türk Patent Enstitüsü tarafından Mayatek markası altında Patent olarak korunmaya alınmıştır Bu doküman MAYATEK İletişim Teknolojileri ve Yazılım LTD. ŞTİ. (MAYATEK olarak anılacaktır) tarafından hazırlanmış olup, bütün içerik ve çoğaltma hakları MAYATEK e aittir. Dokümanın tamamı ya da herhangi bir kısmı, MAYATEK in yazılı izni olmaksızın, çoğaltılamaz ve kaynak gösterilemez. Sayfa :2 (Ver.: 1.9)

3 MAYATEK Toplu MSS MAYATEK Toplu MSS (MAYATEK-Multimedia Service System) SMS günlük yaşam için kişisel olduğu kadar kurumsal iletişim için de önemli bir unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle karakteri doğrultusunda Kısa Mesaj olarak iletilebilecek gönderimleri kolay ve ekonomik olarak sağlayabilmektedir. Daha sonra iletişim dünyasının tanıştığı Multimedia Messaging Service MMS daha görsel mesajların cep telefonlarına ulaştırılmasını sağlamıştır. MMS yüksek gönderim maliyeti ve gönderim şeklinin pratik olmaması nedeniyle endüstri kullanımında pek kabul görmemiş olup daha çok kişisel ve kısıtlı bir kullanım yelpazesinde kalmıştır. MAYATEK olarak uzun zamandır kişisel ve kurumsal olarak verdiğimiz servisleri sürekli geliştirmeyi prensip edinmiş bulunuyoruz. Bu bağlamda Başlıklı Toplu SMS servisimizi teknoloji, yazılım ve network boyutlarında geliştirerek yeni bir hizmetle karşınızdayız. MAYATEK-Multimedia Service System MSS olarak isimlendirdiğimiz bu servis; Başlıklı SMS ile Doküman Yönetim Sistemi DYS (Çok yakında bu servisimizi tanıtacağız) servisimizi birleştirerek yeni kavram olarak hizmetinizdedir. Normal bir SMS bilindiği gibi 160 karakter taşıyabilmekte, zaman zaman dil farkları nedeniyle bu sayı ve gönderim performansı çok daha az olabilmektedir. Uzun SMS ile 5 SMS ücreti ödeyerek karakter uzunluğunda mesajlar göndermek mümkün olsa da aynı problemler yine yaşanabilmektedir. MSS olarak isimlendirdiğimiz servisimiz sadece yazı değil, tüm dokümanları cep telefonlarına kolayca ve basit bir uzun mesaj maliyetiyle ulaştırabilmektedir. Bir A4 sayfasına 4,500 karakter civarında yazı sığdırılabildiği düşünülürse sadece yazılı mesajların dahi ne kadar ekonomik bir şekilde ulaşacağı hemen anlaşılabilir. MAYATEK Toplu MSS ile Diğer İletişim Yöntemlerinin Karşılaştırılması MAYATEK Toplu MSS & Diğer İletişim Yöntemleri MAYATEK Toplu MSS Gönderilen ve alınan belgelerin sayısal olarak depolanabilmesi Çalışan işgücü ve zaman kaybının önüne geçilmesi Akıllı Gönderim yöntemi sayesinde şablon üzerinden listeye gönderim imkânı Gönderimlerin önceden tanımlanan gruplara otomatik olarak yapılabilmesi Yapılan gönderimlerin yetkililer tarafından anında izlenebiliyor olması Bir Web panel üzerinde çalıştığı için taşınabilir bir sisteme sahip olmak Webservis özelliği ile mevcut yazılım platformlarına kolayca uyum imkânı Gönderimleri çok hızlı ve ekonomik yapılabiliyor olması Tüm gönderimlerin her aşamasının kullanıcılar tarafından yönetilebilmesi Doküman alıcı tarafından açıldığında okundu raporu verebilmek Yüksek çözünürlük ile grafik ve resimli belgelerde dahi yüksek kalite Normal Siyah/Beyaz PDF standardında dokümanları alıcılara ulaştırabilmek Normal Renkli PDF standardında dokümanları alıcılara ulaştırabilmek Önceden kaydedilmiş sesli mesajları alıcılara ulaştırabilmek Önceden kaydedilmiş görüntülü mesajları alıcılara ulaştırabilmek MMS SMS FAKS Sayfa :3 (Ver.: 1.9)

4 MAYATEK Toplu MSS Şablon Yöntemi ile AKILLI Toplu MSS Gönderimi MAYATEK MSS gönderim sistemi kullanıcılarına önemli bir avantaj ve fayda sağlayacak yenilikleri bünyesinde toplamaktadır. Bunların en etkileyicilerinden biri; kullanılan kurumsal yazılımlara kolayca entegre olabilme özelliğidir. Resmi, İdari, Planlama, Mali, Üretim, Stok, Satış, Satın alma, Personel vb. sistemlerin unsurlarının iletişim bilgileri 1 kere tanımlandıktan sonra, kullanılan mevcut kod yapıları vasıtasıyla hızlı ve hatasız gönderimler yapabilirsiniz. Bu kolaylık sayesinde dilediğiniz konu ile ilgili listeleri hazır veya size özel hazırlanacak şablonlar üzerinden AKILLI MSS olarak alıcılarına ulaştırmak artık çok kolay ve ekonomiktir. WEBSERVIS Entegrasyonu ile Toplu MSS Gönderimi MAYATEK Toplu MSS sistemini kullanarak, oluşturulan Grup ve hazırlanan Listeler vasıtasıyla görsel belgeler hızlı bir şekilde alıcılarına ulaştırılabileceği gibi, gönderimler için başka yöntemler de vardır. Eğer müşteri altyapısı ve kullandığı programlar uygunsa, MAYATEK Toplu MSS sistemi paket program veya ERP gibi kurumsal yapılara entegre olabilir. Tüm sistem ve yazılım altyapısı MAYATEK mühendisleri tarafından oluşturulan Toplu MSS sistemi entegrasyon konusunda dünyadaki en son teknolojileri destekler. Gelişmiş WEBSERVIS teknolojisi kolay, hızlı ve güvenli yapısı ile uygulamalarınızın içinden sanki yazıcıdan çıktı alır gibi Toplu ve AKILLI MSS göndermenize imkân sağlayacaktır. Sayfa :4 (Ver.: 1.9)

5 TÜRKİYE içinde Toplu MSS Gönderimi MAYATEK Toplu MSS Eğer TÜRKİYE sathında büyük kitlelere hızlı bir şekilde renkli ve görsel belgeler ulaştırmak isteniyorsa MAYATEK Toplu MSS sistemi çok kolay kullanımlı bir araç olarak hizmetinizdedir. Yurt sathında tüm akıllı cep telefonlarına yapılacak gönderimler diğer yöntemlerde olduğu gibi detaylı olarak raporlanacak ve sadece başarılı bir şekilde ulaştırılan mesajlar için ücret alınacaktır. DÜNYA Çapında Toplu MSS Gönderimi Eğer tüm dünya sathında büyük kitlelere hızlı bir şekilde renkli ve görsel belgeler ulaştırmak isteniyorsa MAYATEK Toplu MSS sistemi çok kolay kullanımlı bir araç olarak hizmetinizdedir. Tüm dünya sathında GSM numaralarına gönderim yapılacak ülke tarifesine göre ücret uygulanır. Gönderimler diğer yöntemlerde olduğu gibi detaylı olarak raporlanacak ve sadece başarılı bir şekilde ulaştırılan mesajlar için ücret alınacaktır. İlgili güncel tarifeler kullanıcı panelinden takip edilecektir. Sayfa :5 (Ver.: 1.9)

6 MAYATEK Toplu MSS Grafik ve Resimli Belgelerin Gönderiminde MSS Günümüzde gelişen iletişim tekniklerine paralel olarak sadece kısa mesaj veya siyah/beyaz dokümanlar iletişimde yeterli olmayabilmektedir. Grafik destekli rapor ve bildiriler renk kullanımı ile anlamı güçlendirdiğinden, orijinal olarak alıcıya ulaşmaları önemlidir. MSS iletişimde MMS, SMS ve FAKS yapıları tarafından karşılanamayan medya formatlarını alıcılara ulaştırmak için özel bir altyapı kullanmaktadır. Bu altyapı üzerinden alıcılara ulaşması istenen belgeler kolay, hızlı ve güvenli şekilde işlenebilmektedir. İletişim SMS hızında ve medya sunucuları üzerinden dokümanları tüm alıcılara toplu olarak ulaştırmaktadır. Ofis ortamında oluşturulmuş herhangi bir doküman web paneli veya webservis ile tüm alıcılara orijinal haliyle ulaşacağından etkili ve farklı bir yöntem olarak amaca hizmet edecektir. PDF gibi yazılı dokümanlar standart olarak sabit veya amaca göre işlenmiş haliyle alıcılar tarafından izlenebilecek şekilde hazırlanarak ulaşması sağlanır. Belgelerin sadece gönderimi değil, alıcılar tarafından okunup okunmadığı detaylı olarak göndericiye raporlanabilecektir. Sesli Mesajların Gönderiminde MSS Bazı mesajların karakteri doğrultularında yazılı veya görsel olarak değil sesli olarak aktarılması gerekebilir. Bu durumda standart ses formatlarında hazırlanmış mesajlar SMS hızında ve medya sunucuları üzerinden tüm alıcılara toplu olarak gönderilebilmektedir. Böylece basılı ortamda hazırlanamayacak dokümanlar alıcılara ilgili amaca hizmet edecek şekilde ulaştırılabilmektedir. Alıcılara kendi sesi ile hitap etmek isteyen kişiler bu yöntemi kullanarak aktarmak istedikleri mesajları kolayca ve güvenli bir şekilde ulaştırabilecektir. Her sektör için uygun veya uyarlanabilecek bu servis, iletişimde farklılığını vurgulamak isteyen herkes için önemli bir araç olarak hizmetinizdedir. Görme engelli insanlar için sosyal ortama katılımı ve iletişimi kolaylaştıracak bu yöntem bu yönüyle fark yaratacaktır. Belgelerin sadece gönderimi değil, alıcılar tarafından dinlenip dinlenmediği detaylı olarak göndericiye raporlanabilecektir. Görüntülü Mesajların Gönderiminde MSS Bazı mesajların karakteri doğrultularında yazılı veya görsel olarak değil sesli ve görüntülü olarak aktarılması gerekebilir. Bu durumda standart video formatlarında hazırlanmış mesajlar SMS hızında ve medya sunucuları üzerinden tüm alıcılara toplu olarak gönderilebilmektedir. Böylece basılı ortamda hazırlanamayacak dokümanlar alıcılara ilgili amaca hizmet edecek şekilde ulaştırılabilmektedir. Alıcılara kendi sesi ve görüntüsü ile hitap etmek isteyen kişiler bu yöntemi kullanarak aktarmak istedikleri mesajları kolayca ve güvenli bir şekilde ulaştırabilecektir. Her sektör için uygun veya uyarlanabilecek bu servis, iletişimde farklılığını vurgulamak isteyen herkes için önemli bir araç olarak hizmetinizdedir. Belgelerin sadece gönderimi değil, alıcılar tarafından dinlenip dinlenmediği detaylı olarak göndericiye raporlanabilecektir. Detaylar için bu dokümanın Gelişmiş Rapor Desteği bölümü inceleyiniz. Gönderimde renkli, sesli ve hatta görüntülü mesajların akıllı cep telefon kullanıcılarına ulaştırılabiliyor olması iletişimde çığır açacak, bu yöntemleri kullanan kişi ve kurumları öne çıkaracaktır. MSS olarak isimlendirdiğimiz bu servis iletişimde pek çok eski alışkanlığı değiştirecek ve performans artışı sağlayacaktır. Tüm bu özellikleri ile MSS patentli bir iletişim sistemi olarak Türk mühendisliğinin dünyaya sunduğu yepyeni bir yöntem olarak hizmetinizdedir. Firmamız, her hakkı MAYATEK e ait olan bu servisi talep edilebilecek her sektöre uyarlayabilecek ekip ve vizyona sahiptir. Sayfa :6 (Ver.: 1.9)

7 Gelişmiş Rapor Desteği MAYATEK Toplu MSS MAYATEK iletişim çözümleri içinde en karmaşık yapılardan biri olan MSS aynı zamanda tüm gönderimleri anında takip edebileceğiniz gelişmiş bir rapor avantajına da sahiptir. MAYATEK olarak Gönderimlerin doğru, hızlı ve güvenli olmasının yanında detaylı raporlar ile kullanıcıyı bilgilendirmeyi prensip edinmiş bulunuyoruz. Bu nedenle diğer servislerimizde olduğu gibi Toplu MSS sistemimizde de yaptığınız gönderimleri derinlemesine inceleyebilirsiniz. Panelden veya WEBSERVIS ile yapılan doküman gönderimlerinin en şeffaf şekilde ne zaman alıcılara ulaştığını ve maliyetinin ne olduğunu anında görebilirsiniz. Gönderilmiş dokümanların alıcılar tarafından ne zaman okunduğu, sesli mesajların hangi alıcılar tarafından ne zaman dinlendiği, görüntülü mesajların hangi alıcılar tarafından ne zaman izlendiği detaylı olarak göndericilere raporlanmaktadır. Eğer yapılan gönderi alıcı tarafından okunmamış, dinlememiş veya izlenmemişse bu detay da raporda yer alacaktır. MAYATEK olarak amacımız; diğer servislerimizde de olduğu üzere kullanıcılara katma değer yaratarak devamlılık sağlamak ve bu şekilde iş kalitesini artırmaya yardımcı olmaktır. Bunu yaparken işin gereği olan unsurları ihmal etmeden en düşük maliyetli çözümleri kullanıcılara sunarak memnuniyet kazanmayı amaçlıyoruz. Bu referanslar sayesinde uzun vadede en ciddi servis sağlayıcı olmak temel hedefimizdir. Geri Dönüş Gerektiren Belgelerin MSS ile Gönderimi MAYATEK servislerinde detaylı raporlama sistemi standart olarak yer almaktadır. Bu, hizmet alan kişi ve kurumların şeffaf bir şekilde aldıkları hizmeti izleyebilmesi amacıyla kendilerine sunulmaktadır. Ancak, bazı hizmetlerde gönderinin karşı tarafa ulaşıp ulaşmadığından fazlası gerekebilir. Ulaşan mesajın içeriği ile ilgili bir geri dönüş talep edildiğinde, MSS servisi ile ulaştırılacak belge bu doğrultuda hazırlanarak alıcı tarafa ulaştırılabilir. Bu mesaj alıcı tarafından incelendikten sonra bir geri bildirim mekanizması sayesinde geri dönüş göndericiye rapor olarak sunulabilmektedir. Bu servis sayesinde sağlanabilecek servislere örnek olarak aşağıdaki liste incelenebilir; Mutabakat mektupları için mutabıkız veya mutabık değiliz dönüşleri alınabilir Ürün tanıtımları için yapılan gönderimlerde, ilgilenen kişiler geri dönüş talep edebilir Seçim çalışmalarında aday tanıtımları yapılabilir Kamuoyu yoklamaları için hızlı bir geri dönüş sağlanabilir Toplantı veya seminer davetlerinde duyuru ve otomatik LCV dönüşleri alınabilir Rezervasyon işlemlerinde onay gerektiren konularda geri dönüş alınabilir Dernek gibi kapalı gruplarda oy kullanma gerektiren çalışmalarda geri dönüşler alınabilir Kişisel davet veya toplantılar için katılım konusunda geri dönüşler alınabilir Güvenli İletişim Sağlamak için MSS İletişimde kullanıcıların en önem verdikleri veya vermeleri gereken konu güvenlik unsurudur. İletişim içeriğinin 3. şahıslar tarafından izlenmesinin engellenmesi artık kişisel olduğu kadar ticari anlamda da önem arz etmektedir. MSS servislerinde mesaj içeriğinin gönderim paketinde yer almaması nedeniyle dış unsurlar ve hatta operatör tarafından izlenmesi mümkün olmamaktadır. Alıcıların kendileri için özelleştirilmiş anahtarlar ile yine kendileri için gönderilmiş içeriğe ulaşmaları sağlandığından son derece güvenli bir iletişim söz konusudur. Bu gibi yüksek güvenlik gerektiren iletişim ihtiyaçlarında eğer talep edilirse, özel şifreli anahtar kullanarak güvenlik daha da artırılabilir. Veri ayrı kanaldan, anahtar ayrı kanaldan geldiği için mesaj içeriği 3. kişilerden kesin şekilde gizlenebilir. Kişiler ilgili linkleri kullanarak kendileri için yapılan gönderimlere ulaşabilir ve bunları kendi ortamlarına kayıt edebilirler. Bu mesajlar ilgili linkler kullanılarak alıcılar tarafından kişisel bilgisayarlarında da izlenebilir olacaktır. İleride bu gönderiler MAYATEK Doküman Yönetim Sistemi DYS üzerinde depolanabilir olacaktır. Sayfa :7 (Ver.: 1.9)

8 Toplu MSS Ücretlendirme Sistemi MAYATEK Toplu MSS MAYATEK Toplu MSS gönderim sistemini kullanabilmek için kullanıcı hesabına önceden kredi yüklenmelidir. Kredi yüklemek için her bankanın Kredi Kartını kullanılabilir, bu şekilde 7/24 on-line olarak kredi yüklemesi yapılabilir. Eğer Kredi Kartı kullanılmıyorsa, MAYATEK banka hesaplarına havale yöntemiyle kredi yüklemesi gerçekleştirilebilir. Banka havalesi ile ödeme yaparken açıklama kısmına kullanıcı kodu ve isim yazmak gereklidir ve banka makbuzu muhafaza edilmelidir. Ön ödemeli olarak çalışan bu sistemde doküman tipine ve büyüklüğüne göre değişken tarifelere göre gönderim bedeli uygulanacaktır. Yukarıda açıklandığı üzere, tüm gönderim detayı ayrıntılı şekilde raporlarda kullanıcıların dikkatine sunulacaktır. Toplu MSS ücret tarifeleri MAYATEK panelinden takip edilebilir. MAYATEK en iyi servisi doğrultusunda bunu sağlayabileceği uygun tarifeleri kullanıcılarına sunmaktadır. MAYATEK iletişim sektöründen veya bunu etkileyebilecek otoritelerden kaynaklanabilecek nedenlerle fiyatlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. Toplu MSS Kredi Yükleme Sistemi Kullanıcılar kendi panellerine giriş yaptıktan sonra Kredi Kartı ile anında hesaplarına Türk Lirası olarak kredi yüklemesi yapabilirler. Yurtdışı MSS gönderimlerinde Euro/cent olarak ücretlendirilen tarifeler üzerinden gerekli hesaplama yapılarak ücret düşülecektir. Kur çevrimi gerektiğinde TC Merkez Bankası Döviz Satış Kuru esas alınacaktır. MAYATEK ödeme sistemleri tüm banka Kredi Kartlarını kabul eden, güvenli bir ödeme platformudur. Tüm kredi kartlarına taksit yapabilme özelliğine sahip olan bu sistem Bilgi Teknolojisi Kurumu (BTK) kuralları doğrultusunda çalışmaktadır. Bu formun hazırlandığı tarih itibarı ile BTK Telekomünikasyon hizmetleri için taksit yapılmasına izin vermediğinden, şu anda Kredi Kartından yapılan ödemeler tek çekim olarak değerlendirilecektir. Siz değerli müşterilerimizin mağdur olmaması için her zaman en şeffaf şekilde sizleri bilgilendirecek ve kullanabileceğiniz tüm imkânları sunmaya devam edeceğiz. MAYATEK Toplu MSS BAYİ Paneli MAYATEK iletişim hizmetleri içinde çalışmakta olan Toplu MSS servisi, STH (Sabit Telekom Hizmeti) yetkisine sahip firmalar tarafından yetkilendirilmiş BAYİ olarak kullanılabilir. Bu kullanım için MAYATEK ile ilgili sözleşmeyi imzalayan ve gerekli koşullara sahip firmalar WEBSERVIS veya kendi sayfalarından verecekleri link ile bu servise bağlanabilecektir. Her 2 yöntemde de BAYİ, STH kuralları doğrultusunda kendi müşterilerine ve MAYATEK e karşı sorumlu olacaktır. BAYİ kendi fiyat tarifelerini oluşturacak ve faturaları kendisi kesecektir. Eğer BAYİ kendine ait bir panel sistemine sahip değilse, MAYATEK paneli üzerinden kendi LOGO ve bilgileri ile özelleştirilmiş şekilde kendi müşterilerine hizmet verebilir. Bayilik koşulları ile ilgili bilgi almak için lütfen firmamıza ulaşınız. İnteraktif İletişim Gerektiren Konular için MSS Bazı iletişim servislerinde sadece gönderim değil, gönderilen mesajlara geri dönüş veya yorum yapılması talep edilebilir. Normal SMS gibi interaktif mesaj sistemlerinde geri dönüş için Posta Kutusu gibi alıcı tarafa maliyet getiren ve altyapı olarak karışık yöntemler kullanmak gerekmektedir. MSS sisteminde ise geri dönüş çok kolay, çok esnek ve karşı tarafa maliyet getirmeden yapılabilir. Bu geri dönüş bir ankete cevap vermek gibi çoktan seçmeli bir şekilde olabileceği gibi, mesaja yorum yazmak veya bunu sosyal medyada paylaşmaya kadar esnek bir yapıda kullanılabilir. Mesaj bir tanıtım ile ilgili ise ilgilenen kişi geri dönüş talep edebilir, memnuniyet veya şikâyetini yine bu mesaja cevap olarak alıcılara gönderebilir. Sayfa :8 (Ver.: 1.9)

9 MAYATEK Toplu MSS Doğayı Korumak için MAYATEK Toplu MSS İletişimde hala yoğun olarak kâğıt kullanıyor olmak, kâğıdın ana hammaddesi durumunda olan ağaç ve doğal olarak orman varlıklarını tehdit etmektedir. MAYATEK olarak zorunlu olmayan noktalarda sayısal iletişim yöntemlerini geliştirerek, hem daha çevreci ve hem de daha çağdaş iletişim servisleri hizmetinize sunuyoruz. İletişimin basılı olmamasına rağmen sayısal olarak kaydedilebileceğini ifade ederek aynı zamanda kaliteden de taviz vermediğimizi belirtmek isteriz. Engelli İnsanların İletişim Kurabilmesi için MSS Görme engelli insanlar yazılı mesajları okuyamadıkları için iletişimde ciddi zorluklar yaşamaktadır. Her ne kadar teknoloji yazılı mesajları sese çevirebilse de bu yöntem henüz hem herkesin ulaşabileceği, hem de mükemmel değildir. MMS vasıtası ile görme engelli insanlara sesli mesajları kolayca ulaştırılıp onların da iletişimdeki engellerini kaldırmakta faydalı olacaktır. MAYATEK Toplu MSS Genel Çalışma Diyagramı Göndericiden başlayarak alıcıya kadar olan iletişim sürecinde bulunan pek çok unsuru doğru bir şekilde organize ederek bir servis haline getirdiğimiz Toplu SMS sistemi genel hatlarıyla aşağıdaki şekilde çalışır; Akış diyagramında görülebileceği gibi, kullanıcılar MAYATEK panelinden veya BAYİ ye özelleştirilmiş panelden sistemi kullanacaktır. Konu ile ilgili tüm sistem, network, servis ve mali unsurlar MAYATEK tarafından organize edilerek kullanıma sunulmaktadır. Sayfa :9 (Ver.: 1.9)

10 MSS Senaryoları MAYATEK Toplu MSS MAYATEK olarak öncelikli hedefimiz; müşterilerimize fayda sağlamak ve bu şekilde referanslarını kazanmaktır. Bu dokümanda genel kavramları ve çalışma prensipleri anlatılan MSS her sektör ve kullanıma bir şekilde uyabilecek özelliklere sahiptir. Üstün bir iletişim yöntemi sağlayan bu yeni teknik sayesinde kullanıcıların genel olarak iş performansının, buna paralel kazançlarının artması hedefimizdir. Bunu sağlayabildikten sonra elde edebileceğimiz iyi referanslar MAYATEK olarak daha uzun yıllar hizmet sektöründe var olmak ve kazancımızı artırmak amacındayız. MSS kullanımı için örnek senaryolar; Mali sektörde Mutabakat Mektubu Senaryosu Bilindiği gibi firmalar kanunen belirli dönemlerde çalıştıkları diğer firmalar ile muhasebe bakiyelerini karşılıklı olarak mutabakat yapmak zorundadır. Yazılı ve onaylı olması gereken bu yöntem özellikle cari listesi sayısal olarak kabarık olan firmalar açısından ciddi bir sorundur. Listeleri oluşturulması, yazdırılması veya gönderim için hazırlanması, onaylanması ve gönderimi ciddi bir eleman ve zaman kaybına neden olmaktadır. Yapılan mutabakatın cevabının alınması da yine ayrı bir prosedür olarak karşılarına çıkan başka bir zorluktur. Aşağıdaki örnekte, mutabakat zamanı hazırlanmış bir BORÇ/ALACAK listesi, ilgili firma iletişim bilgileri ile birleştirilerek listedeki tüm alıcılara tek seferde hızlı, hatasız ve kanuni gereksinimleri yerine getirecek şekilde gönderilmektedir. İlgili alıcı kendisine gelen SMS içindeki linki tıkladığında cep telefonundan firmasına ilişkin mutabakat mektubunu görecektir. Bu aslında MAYATEK tarafından geliştirilmiş bir uygulamadır ve alt kısmında bulunan seçenekler vasıtası ile Mutabıkız veya Mutabık Değiliz seçenekleri vasıtasıyla karşı tarafa dönüş sağlayacaktır. Bu dönüş sadece yetkili kişi tarafından, hızlı, güvenli ve en önemlisi ekstra bir iş gücü ve maliyet getirmeksizin yapılabilecektir. Sayfa :10 (Ver.: 1.9)

11 Bir Dernekte Seçim Senaryosu MAYATEK Toplu MSS Dernek gibi kapalı gruplar belirli zamanlarda yönetim veya çalışma grupları için seçim yaparlar. Bu seçimlerde tüm üyelerin aynı zamanda aynı yerde toplanması ve oyların tasnifi sorun olabilir. MSS yöntemi ile zaten tüm iletişim bilgileri bilinen üyelere ulaşmak gayet kolay olacaktır. Öncelikle üyeler birer video mesajı hazırlayarak kendilerini seçmenlere ifade etmek isteyebilir. Sadece ilgili üyelerin cep telefonlarına gönderilecek görüntülü mesajları seçmenler tarafından izlenebilir. Seçim zamanı geldiğinde ise yine ilgili üyelerin cep telefonlarına gönderilecek seçim formu üzerinden ilgili üye seçimini yaparak anında geri dönüş sağlayabilecektir. Seçmen seçim zamanından önce kendilerine gelen SMS mesajındaki link vasıtasıyla adayların tanıtım videolarını izleyebilir. Bu videolarda adaylar hem kendilerini tanıtır, hem de seçildiklerinde yapacaklarını anlattıkları bir seçim bildirgesi olarak bu görseli kullanabilirler. Bu görselin çalıştığı uygulama üzerinden seçmen ilgili adaya soru veya bir yorum gönderebilir. Bu geri dönüşler anında ilgili adaylara ulaşacak, adaylar kişisel veya genel olarak bu sorulara veya yorumlara cevap verebilecektir. Alıcılar kendilerine gelen SMS mesajı içindeki linki tıkladıklarında cep telefonlarının ekranında ilgili seçim için aday olanların tüm bilgileri, seçim bildirgeleri, özgeçmişleri ve fotoğraflı olarak kendilerini ifade eden tüm bilgiler görüntülenecektir. Bu yine MAYATEK tarafından hazırlanmış bir seçim şablonu olan bir uygulamadır. Alıcı, tüm bu bilgileri rahat bir ortamda detaylı olarak inceleyerek karar verir. Verdiği kararı yine bu uygulamanın bir parçası olan seçim kısmındaki seçeneği işaretleyerek dernek yönetimine hızlı, güvenli ve en önemlisi ekstra bir maliyet getirmeksizin yapılabilecektir. Buradaki önemli bir ayrıntı; bu seçim sırasında her üyenin 1 oy hakkı olması, bu oyu sadece kendi cep telefonu vasıtasıyla kullanarak, mükerrer veya başkasının bu oyu kullanmasına engel olabilmektir. Seçimin mekân bağımsız olarak yapılabilecek olması ayrı bir avantajdır. Yani seçmen nerede olursa olsun seçime iştirak edebilir ve çok hızlı bir geri dönüş sağlanabileceğinden sonuçlar çok hızlı alınabilecektir. Bu uygulama seçime iştirak etmek için zaman kısıtlaması da getirebilir. Yani seçim linki belirli bir zaman zarfında geçerli kalıp, bu zaman aşıldığında oy kullanmaya izin vermeyebilir. Her seçmen sadece kendi cep telefonundan katılarak verdiği ve bir kez oy verdikten sonra bunu değiştiremediğinden olası yolsuzluklar da engellenmiş olacaktır. Belirlenmiş bir zamanda gelen seçim sonuçları, MSS sistemi üzerinde çalışan uygulama ile hızlı ve güvenli bir şekilde yorumlanarak duyuru haline getirilir. Bu şekilde bir seçimi düzenlemek, tanıtımları yapmak ve bunu sonuçlandırmak 1-2 gün içerisinde planlanıp sonuçlandırılabilir. Sistemin kapalı bir grupta ve tamamen kişisel iletişim yöntemi olan cep telefonları ile çalışıyor olması tüm gönderimlerin doğru ve güvenli yapılmasını sağlamaktadır. Üyeler dışında hiç kimse bu sürece dahil olamayacağından gizlilik sağlanabiliyor olması ayrı bir avantaj olarak sayılabilir. Sayfa :11 (Ver.: 1.9)

12 Kamuoyu Yoklaması için Anket Çalışması MAYATEK Toplu MSS Zaman zaman kamuoyu yoklaması gerektiren konularda ilgili kitlenin fikrini almak gerekebilir. Anket adı altında yapılan bu çalışmalarda anlamlı bir sonuç çıkarabilmek için geniş kitlelere belirlenmiş yöntemler ile ulaşmak gerekir. Geniş kitlelere, değişik zamanlarda ve değişik yerlerde ulaşmak ise zaman, insan gücü ve doğal olarak yüksek maliyet anlamına gelir. Bu çalışmalarda görev alan çalışanların psikolojik durumu çalışma zamanlarındaki düzensizlik ve kişisel nedenlerden ötürü değişkenlik gösterebileceğinden anket kalitesine etki edebilir. Bir firma piyasaya yeni süreceği ürün için üretim ve dağıtım politikalarını tespit etmek için kamuoyu yoklaması yapmak istemektedir. Bu ürün belirli bir gelir seviyesi ve üzerindeki kitleye uygun olduğundan evli, 30 yaş üzerinde ve çocuk sahibi bir kitleye ulaşılması hedeflenmiştir. Nüfus olarak 1 milyon üzerinde olan şehirlerde sabah ve akşam saatlerinde geniş bir kitleye ulaşmak hedeflenmiştir. Buna göre; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Konya, Gaziantep Şanlıurfa, Mersin, Kocaeli, Diyarbakır, Hatay, Manisa, Kayseri, Samsun, Balıkesir, Kahramanmaraş, Van, Aydın olarak 20 ilde anket çalışması yapmak hedeflenmiştir. Bu 20 il toplam nüfusu yaklaşık 50 milyon olarak hesaplanmış ve anlamlı bir fikir çıkarmak için 50 bin kişiye ulaşmak amacıyla araştırma yapılmıştır. Zaman kısıtlı olduğu için tek mantıklı yöntem ilgili ekip tarafından MSS kullanmaya karar verilmiştir. Firma daha önce bayilik kanalları vasıtasıyla geniş bir müşteri kitlesine sahiptir. Bu kitleden ilgili şehirlerde ikamet edenler içinde olanlar tespit edilmiş ve ilgili profile sahip 65 bin kişi olduğu anlaşılmıştır. Ayrıca 15 bin kişi diğer kayıtlar içinden bulunmuş ve oluşturulan 80 bin kişilik listeye bir ürün tanıtım filmi MSS vasıtası ile ulaştırılmıştır. İlgili kitleye yapılan 80 binlik gönderim 1 saat içinde tüm alıcılara ulaştırılmıştır. Gün sonunda operatörlerden veya GSM kullanıcılarından kaynaklanan nedenlerle %5 kadar (4,000) alıcıya ilgili mesajın ulaşmadığı raporlanmıştır. Buna göre yaklaşık 76,000 kişiye mesajın ulaştığı anlaşılmıştır. Mesajı alan 76,000 kişiden yaklaşık 2/3 kadarı olan 50,500 kişi konu ile ilgilenmiş ve bunların da 2/3 kadarı olan yaklaşık 33,000 kişi 24 saat içinde ilgili videoyu izlemiştir. 24 saat içinde çarpıcı bir yöntemle ilgili kitleye ulaşan firmanın ürünü sadece kalite ve özellikleri ile değil, aynı zamanda kullanılan etkileyici yöntem sayesinde kitle üzerinde etkili olmuştur. Ürün videosunu izlerken ilgili uygulama içinde bulunan değerlendirme kriterleri yaklaşık 25,000 kişi tarafından kullanılmıştır. MSS uygulamasında sadece mesajın karşıya ulaştığı değil ilgili dokümanın okunduğu, dinlendiği veya izlendiği de takip edilebildiğinden mesajın gerçekte kaç alıcı tarafından alındığı net olarak raporlanmıştır. Sadece İlgilendim veya İlgilenmedim seçenekleri değil, uygulama içindeki yorum yapma imkânı sayesinde özel bilgiler de firmaya ulaşmıştır. Uygulamada ayrıca bulunan Bana ulaşın talepleri de yine özel talepler olarak firma tarafından anlık olarak kullanım panelinden takip edilmiştir. Sonuçta 25,000 kişinin %90 ı ilgili ürünü beğendiğini ifade etmiş olduğu, talebe cevap verenlerin neredeyse yarısının hızlı bir şekilde bilgi talep ettiği anlaşıldığından firma pazarlama politikalarını buna göre oluşturmuştur. Firma bu etkili tanıtım ve doğru pazarlama stratejileri sayesinde 1 yıl içinde büyük bir satış performansı yakalamış ve karlılığında hatırı sayılır bir artış sağlamıştır. Sayfa :12 (Ver.: 1.9)

Mayatek. Sayısal FAKS Sistemi. Tanıtım Broşürü. İletişim Teknolojileri ve Yazılım LTD. ŞTİ.

Mayatek. Sayısal FAKS Sistemi. Tanıtım Broşürü. İletişim Teknolojileri ve Yazılım LTD. ŞTİ. Mayatek İletişim Teknolojileri ve Yazılım LTD. ŞTİ. Sayısal FAKS Sistemi Tanıtım Broşürü Belge No : 2014-005 (Rev.: 1.2) - İÇİNDEKİLER MAYATEK Kimdir?... 3 MAYATEK Tarihçesi... 3 MAYATEK Sayısal FAKS Gönderim

Detaylı

Mayatek. Sesli Mesaj Sistemi. Tanıtım Kılavuzu. İletişim Teknolojileri ve Yazılım LTD. ŞTİ.

Mayatek. Sesli Mesaj Sistemi. Tanıtım Kılavuzu. İletişim Teknolojileri ve Yazılım LTD. ŞTİ. Mayatek İletişim Teknolojileri ve Yazılım LTD. ŞTİ. Sesli Mesaj Sistemi Tanıtım Kılavuzu Belge No : 2015-007 (Rev.: 1.2) - İÇİNDEKİLER MAYATEK Kimdir?... 3 MAYATEK Tarihçesi... 3 MAYATEK Sesli Mesaj Gönderim

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz Başarılı firmaları rakiplerinden ayıran en önemli özelliği belirli bir sürede daha fazla müşteriye ulaşabilmeleridir. Günümüzde

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi SESLİ MESAJ HİZMETİ Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi Sayın Yetkili; Müşterilerinizle ve hedef kitlelerinizle hızlı haberleşmenizi, sağlayacak olan projemiz aşağıda

Detaylı

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

Mobilişim Ltd. Hakkında...

Mobilişim Ltd. Hakkında... Mobilişim Ltd. Hakkında... Türkiye piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir Mobil iletişim firmasıyız. 2004 yılından bu yana sizlerle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz. "Amacımız Türkiye'de Mobil iletişimi

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam br ngo ÖZGÜR KAMU br ngo ÖZGÜR KAMU HAKKIMIZDA Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne kavuştu. Fatura korkusu ve mesafe sınırı olmadan dünyanın bir ucundan başka bir

Detaylı

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Biz Kimiz? Hizmetlerimiz Türmob ve İşNet Ortaklığı Hizmetlerimiz ve Artılarımız Temel Süreçler Biz Kimiz? Türkiye İş Bankası'nın %100 iştiraki

Detaylı

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Partner ile SMS Yönetimi İÇİNDEKİLER Hukuk Partner ile SMS Yönetimi... 3 SMS Gönderimi ile ilgili Tanımlamalar... 3 SMS Gönderimine ilişkin yetkiler... 3 SMS Hesabı

Detaylı

MİKRO E-MUTABAKAT. Sağlayacağı başlıca avantajlar ;

MİKRO E-MUTABAKAT. Sağlayacağı başlıca avantajlar ; MİKRO E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecininin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama bütünüdür.

Detaylı

Netsis 3 SMS Uygulaması

Netsis 3 SMS Uygulaması Netsis 3 SMS Uygulaması Güncelleme Tarihi: 09.11.2016 Genel Uygulama Müşteriler ile iletişimin son derece önemli olduğu günümüz koşullarında, bu amaca yönelik olarak Netsis tarafından getirilen çözümlerden

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır.

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. Arabulucu Portalı Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. 2017 yılı sonu itibariyle UYAP Arabulucu Portal

Detaylı

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici Şeffaf İnsan Kaynakları Aktif personel Etkin yönetici HR-WEB ile Fark Yaratacak uygulamalar! HR-WEB İnsan Kaynakları ve Bordro Yönetimi çözümümüz, uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübelerimiz ve iş dünyasının

Detaylı

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup,

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, EDM KURUMSAL SUNUM Şirketimiz EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, Güçlü sermaye yapısı, GİB E-Fatura, E-Defter ve E-Arşiv Lisansları BTK E-İmza ve KEP Kayıt Makamı Yetkisi İstanbul ve Ankara da iki

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. SMS Modülü

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. SMS Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi SMS Modülü 1 Eczanem Otomasyon Sistemi SMS Modülü Eczanem Otomasyon Sistemi Sms Modülü, değişik gönderim seçeneklerine ile her ihtiyaca göre mesaj gönderim

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

MİKROGEN. Genel Muhasebe Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKROGEN. Genel Muhasebe Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKROGEN Genel Muhasebe Paketi 1 MİKROGEN GENEL MUHASEBE PAKETİ Hesap planı ve kartları; Bu alandan; tekdüzen hesap planı kullanılarak, bu plan üzerinden kullanıcılar, muavin ve tali hesaplarını istedikleri

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

KURUMSAL TANITIM DOSYASI

KURUMSAL TANITIM DOSYASI KURUMSAL TANITIM DOSYASI İNDEX 1. ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 2. ŞİRKETİN İDARİ MERKEZİ 3. ŞİRKETİN AMAÇ VE KONULARI 4. ŞİRKETİN SERMAYESİ VE HİSSEDARLARI 5. ŞİRKETİN MÜŞTERİLERİ VE AYLIK SMS TRAFİĞİ 6. ŞİRKET

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir!

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! MasterFi İş Analitiği Çözümleri Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! Hiç Bir Şey Tesadüf Değildir! MasterFi Mobil IntelliFi MasterFi Web MasterFi, pazar araştırması yapmak isteyen şirketlerinin

Detaylı

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU i Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU ŞUBAT 2016 ii İÇİNDEKİLER Sayfa 1 GİRİŞ... 1 2 Üyelik Kaydı... 2 3 Beyanlar... 17 3.1 Beyan İlanı... 17 3.2 Beyan Listesi...

Detaylı

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

Mikro e-fatura Uygulaması

Mikro e-fatura Uygulaması Mikro Uygulaması 1 Elektronik Fatura () Uygulaması 397 Sıra No'lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğin yayımı ile birlikte Elektronik Fatura Uygulaması ( Uygulaması) hizmete alınmış bulunmaktadır. Uygulaması;

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

teknolojive tasarım aracınız. Veri odaklı veri odaklı teknoloji ve tasarım çözümleri

teknolojive tasarım aracınız. Veri odaklı   veri odaklı teknoloji ve tasarım çözümleri Veri odaklı tasarım aracınız. teknolojive www.iletisimmakinesi.com veri odaklı teknoloji ve tasarım çözümleri E-Mail Hizmetlerimizde Neler Var? sayfa3 Hermes İletişim Makinesi Servisleri sayfa4 live.iletisimmakinesi.com

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ekim 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir SAP

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Sayın İzmir YMMO; Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. 1840 yılından bu yana yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimizi sürekli ihtiyaçlar ve zamanın gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler 60+ deneyimli çalışan 2.000+ yerel & küresel müşteri 6 ofis SmartMessage Marketing Platform Müşterilerinize ulaştığınız dijital kanallardan maksimum fayda almanızı

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Arkman Programları Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Turizm Acentesi Arkman sistem işleyişi Sistemdeki çalışma prensipleri: Web üzerinden ve/veya Turizm Acentesi ofisinde satılmış biletlerin Arkman

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU 2013 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA 2. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU Bilgi İşlem Birimi Ankara 2. Bölge Genel Sekreterliği 01.02.2013 İÇİNDEKİLER

Detaylı

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu Süha Makina BayiPos Sistemi BayiPos, Süha Makina'nın bayilerine ve Süha Makina bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve hizmet satışlarını kredi kartı

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR MSM-211-2 www.minovateknoloji.com ULAŞIM ÇÖZÜMÜ Araç Validatörleri Temassız kartlı, Geniş Renkli TFT LCD Grafik Ekran (800*480, 7 inch) Tam online, GPRS/Egde Gerçek

Detaylı

1 KARAR DESTEK SİSTEMİ

1 KARAR DESTEK SİSTEMİ 1 KARAR DESTEK SİSTEMİ Günümüzde işletmeler için, bilginin en doğru ve en hızlı şekilde harmanlanıp analiz edilebilmesi, gelişim sürecinin en önemli yapı taşlarını oluşturmaktadır. İster kendi işletmeniz,

Detaylı

KURYE KARGO TOPLU DAĞITIM

KURYE KARGO TOPLU DAĞITIM KURYE KARGO TOPLU DAĞITIM KURUMSAL 0850 495 00 26 hakkımızda AN KURYE; 2012 yılında taşımacılık sektörünün Toplu dağıtım, gün içi kurye, yurtdışı kurye ve yurtiçi kargo segmentinde hizmet üretmek amacıyla

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 OTOMOTİV SEKTÖRÜ Satışlarınızı ve karlılığınızı arttıracak kampanyaları hedef kitlenize toplu SMS ile duyurabilirsiniz, Müşterilerinizi özel günlerini, doğum günlerinin,

Detaylı

TurkPOS a GENEL BAKIŞ

TurkPOS a GENEL BAKIŞ Turk a GENEL BAKIŞ Turuncu Holding A.Ş. yazılımdan, donanıma, inşaattan eğitime, finanstan finansal teknoloji alanındaki iştirak şirketleri ile güçlü bir yapıya sahiptir. Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ağustos 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir

Detaylı

%98 müşteri memnuniyeti

%98 müşteri memnuniyeti 6000+ mükellef 45+ sektör 81 ilde hizmet 250+ iş ortağı 200+ uzman 200+ ticari yazılım entegrasyonu %98 müşteri memnuniyeti 1 Şimdi Dijital Dünyaya Uyum Zamanı! Uyumsoft i-dönüşüm çözümleri ile işletmenizi

Detaylı

Dolayısıyla e fatura çözümü için Ticari Yazılımlarımızdan birisine de ayrı üye olmak gereklidir

Dolayısıyla e fatura çözümü için Ticari Yazılımlarımızdan birisine de ayrı üye olmak gereklidir *Fatura modülü, Luca Mali Müşavir Paketinde yer almamaktadır. Dolayısıyla e fatura çözümü için Ticari Yazılımlarımızdan birisine de ayrı üye olmak gereklidir 1-) KOB Ticari Yazılım çözümlerimi İ ler 1

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu SEYMEN ISI SİSTEMLERİ BayiPos Sistemi BayiPos, Seymen Isı Sistemlerinin bayilerine ve Seymen Isı Sistemleri bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 www.webrazzi.com 2/16 Rapor Hakkında Bu araştırma Türkiyeʼde mobil internet kullanımı ve 3Gʼnin bilinirliğini ölçmek amacıyla Webrazzi okuyucuları

Detaylı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak, imar kurallarına aykırı yapılarınız için kayıt başvurusunda bulunabilir

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

Başlangıç... Böylece İhale Yazılım doğdu.

Başlangıç... Böylece İhale Yazılım doğdu. Başlangıç... Üç yıl önce, firmalara yönetim danışmanlığı yaparken işletmelerin rekabet gücünü sürdürebilmeleri için satın almanın üretim maliyetleri içindeki kritik önemini ve bu konudaki ihmali tespit

Detaylı

E-Mutabakat. Ağustos 2018

E-Mutabakat. Ağustos 2018 E-Mutabakat Ağustos 2018 Logo e-mutabakat ile mutabakatlar; Daha zahmetsiz Daha pratik Elektronik ortamda raporlanabilen Yüksek oranda cevap alınabilen Şekildedir. BA-BS, cari ekstre, bakiye mutabakatlarınızın

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

HIZLI VE KOLAY TEKLİF OLUŞTURMA ADIMLARI

HIZLI VE KOLAY TEKLİF OLUŞTURMA ADIMLARI HIZLI VE KOLAY TEKLİF OLUŞTURMA ADIMLARI /bimsabiz /bimsa bilgi@bimsa.com www.bimsa.com YARDIM DOKÜMANI İÇERİK SİSTEME GİRİŞ... 1 PAZARLIĞA GİRİŞ... 2 PAZARLIK BİLGİLERİ... 2 TEKLİF GİRİŞİ... 4 Önizleme

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

KULLANICI KILAVUZU. inter - KEP Hesap aktivasyonu ve webmail Kullanımı. Ağustos 2016

KULLANICI KILAVUZU. inter - KEP Hesap aktivasyonu ve webmail Kullanımı. Ağustos 2016 KULLANICI KILAVUZU inter - KEP Hesap aktivasyonu ve webmail Kullanımı Ağustos 2016 Kılavuz No : Uygulama Tarihi : 04/08/2016 Revizyon No : İlk Yayın Revizyon Tarihi : - - Hazırlayan : Yazılım Altyapı Grubu

Detaylı

ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI

ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI TANITIM DOKÜMANI EXECUSELECT - ONLİNE İŞE ALIM VE ADAY VERİTABANI SİSTEMİ Hızlı ve doğru kararlar almanın giderek önem kazandığı günümüz piyasa şartlarında, iş akışının

Detaylı

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu SQL Bağlantı Bilgileri Server : Kullanıcısı : Şifre : Veri Tabanı : LOGO ürünü veri tabanının barındırıldığı MS SQL sunucu adı. LOGO ürünü veri tabanına bağlantı

Detaylı

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide DHL EXPRESS 1 DHL IntraShip User Guide IntraShip Uygulamasının Genel Özellikleri; WEB tabanlı olup kurulum gerektirmez Internet erişimi ve çıktı almak için bir yazıcı yeterli Ortak veri tabanı vasıtası

Detaylı

PTT KEP BİREYSEL MÜŞTERİ KULLANIM KILAVUZU

PTT KEP BİREYSEL MÜŞTERİ KULLANIM KILAVUZU PTT KEP BİREYSEL MÜŞTERİ KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER KEP NEDİR?........ 3 KEP NE SAĞLAR?..... 3 ELEKTRONİK TEBLİGAT NEDİR?.... 3 MÜŞTERİ TİPLERİ (KİMLER BAŞVURABİLİR).... 3 SİSTEME GİRİŞ........ 4 1.

Detaylı

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP IN KULLANIMI HIZLI VE KOLAYDIR. DHL emailship DHL Express in basit ve kullanımı kolay elektronik gönderi aracıdır. Yeniden kullanılabilen PDF

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

İletişimin Yeni Yolu

İletişimin Yeni Yolu Referanslar İletişimin Yeni Yolu Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Gelişen dünyada sabit hatlar iletişim azalmaktadır. GSM altyapısı ile iletişim azalmaktadır. İnternet üzerinden sağlanan iletişim

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sistemi METOT EĞİTİM LTD.ŞTİ. / CAMPUSIUMPRO / LMS TEKNİK ÖZELLİKLERİ Sayfa 1 CampusiumPro Nedir? CampusiumPro 7/24 eğitimlerinizi organize etmenizi sağlayan, sadece kurumunuza ait, internet

Detaylı

GELECEĞİN POS SİSTEMİNİ BU GÜNDEN KULLANIN BULUTADİSYON BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR

GELECEĞİN POS SİSTEMİNİ BU GÜNDEN KULLANIN BULUTADİSYON BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR GELECEĞİN POS SİSTEMİNİ BU GÜNDEN KULLANIN BULUTADİSYON BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR HADİ İNDİR ŞU UYGULAMAYI YADA BOŞVER BULUTADİSYON KULLANALIM.

Detaylı

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5.

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5. Versiyon 2.5 Page 1 Kapsamlı Bir Veri Denizini Temel Zekaya Dönüştürün Operasyonel verilerinizi temel KPIlar a dönüştürün, karar vermenize yardımcı olacak raporları oluşturun ve ATS Intelligence sayesinde

Detaylı

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook)

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook) Netsis CRM İşletmelerin müşterileriyle ilgili bilgi ve belgelerine ulaşabildiği; fırsat, teklif, sipariş, etkinlik gibi süreçleri görüntüleyip yönetebildiği; e-posta, takvim, duvar gibi araçlarla koordinasyonu

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

01.01.2011 Daha detaylı bilgi ve teklif için bilgi@kamubilisim.com adresine eposta gönderebilirsiniz.

01.01.2011 Daha detaylı bilgi ve teklif için bilgi@kamubilisim.com adresine eposta gönderebilirsiniz. Elektronik Belge Yönetim Sistemi 01.01.2011 Daha detaylı bilgi ve teklif için adresine eposta gönderebilirsiniz. Elektronik Belge Yönetim Sistemi, %100 Web tabanlı olup, Kurumunuzdaki belge ve bilgi alış

Detaylı