VOTTO müşterilerine OEM tedarikçilerinden seçmiş oldugu, TS 16949, QS9000, ISO 9001:2000 kalite standartlarını içinde bulunduran ürünler sunmaktadır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VOTTO müşterilerine OEM tedarikçilerinden seçmiş oldugu, TS 16949, QS9000, ISO 9001:2000 kalite standartlarını içinde bulunduran ürünler sunmaktadır."

Transkript

1

2 Dünyanın bütün yollarında en rahat ve en güvenli yolculuklar için, çalışıyoruz! Dünyanın bütün yollarında en rahat ve en güvenli yolculuklar için, çalışıyoruz! VOTTO tüm araç modelleri için şasi ve süspansiyon parçalarını Marland Şirketi bünyesi içinde sunmaktadır. Ürünlerimizin kalitesi ve satış sonrası servis hizmetimiz müşteri memnuniyetimizin anahtarıdır. VOTTO müşterilerine OEM tedarikçilerinden seçmiş oldugu, TS 16949, QS9000, ISO 9001:2000 kalite standartlarını içinde bulunduran ürünler sunmaktadır. VOTTO ürün gelişimi ve müşteri memnuniyeti konusundaki bağlılığını sektörün profesyonelleri ile ekip çalışması içerisinde sağlar. VOTTO nun başarısı, ileriyi düşünen yapısı, pazardaki değişimi ve modern iletişim sistemlerinin ihtiyacına yönelik uygulamalar ile nitelendirilebilirken, lojistik destek ve envanter kaynaklarını verimli kullanarak müşteri memnuniyeti sağlamayı amaçlamıştır. VOTTO is a supplier of quality steering and suspension parts in addition to other automotive products from various models. The quality of our products and our high standard of service are key to achieving customer satisfaction.marland VOTTO distributes top quality products such as standard TS 16949, QS9000, ISO 9001:2000 around the world, which are manufactured by production partners from OEM s quality suppliers. VOTTO remains committed to product advancement and customer satisfaction with the support and team work of fellow industry professionals. VOTTO s success and forward thinking is attributed to constant research and awareness of the ever-changing market needs of modern communication systems, logistics and extensive inventory supplies to satisfy its customer s expectations.

3 Vizyonumuz Otomotiv sektöründe, yurtiçinde ve yurtdışında doğru teknolojiler ile anahtar teslimi katma değerli çözümler sunan, teknoloji ile sektördeki gelişmelere hızla bünyesine taşıyan, değişimi yönlendiren, kullanıcı ve çalışan memnuniyetini en üst düzeyde tutan, yerli ve yabancı iş ortakların birinci derecede tercih ettiği, sektöründe bir dünya şirketi olmak. Misyonumuz Müşterilerimize daha fazla kazanc sağlamak ve değer katmak amacıyla uluslararası kalite standartlarında ürün ve hizmet üretmek. Our Vision An international company that is committed to providing added-value solutions, both domestically and abroad to the automotive industry at large. VOTTO is a company that prides itself on being avant-garde and a true leader in the area of research and development of new and upcoming technologies. VOTTO s focus and efforts are shifted towards being the number one partner in business for individuals and organizations around the globe in the automotive industry. In addition, VOTTO is committed to provide outstanding customer service as they understand the importance of their customers and place high value on their satisfaction level. Our Mission To provide products and services that are up to international quality standards in order to maximize the profits and added value of our customers.

4 Müşteri memluniyetinin başında kalite gelir... Müşteri memluniyetinin başında kalite gelir... Hedefimiz, her bir çalışanımızın Kalite kontrol edilmez üretilir politikasının farkındalılığını sağlamak. Gelişen organizasyon yapımızla, bilgi ve teknolojideki gelişme ve değişmelere ayak uyduran dinamizmimizle, sürekli yükselen kalite seviyemizle sektörde önde gelen kuruluş olmak. Disiplin, dürüstlük, çalışkanlık, kalite, temizlik temel prensiplerini ilke edinmek. Müşteri memnuniyetini müşteri beklentisinin de ötesinde sağlamak ve sürekli iyileştirmek. Üretimde insana ve çevre bilincine saygıyı tüm çalışanlarımıza aşılamak. İlk seferde sürekli doğru ve mükemmellik kavramının oluşmasını sağlamak... Fire ve hataları en aza indirerek maliyetleri düşürmek, verimliliği ve karlılığı artırmak Çalışmalarımız ISO/TS 16969, ISO 9001 sertifikaları ile ödüllendirilmiştir. Üretimde standrtlaşmaya verdiği önem ile gerekli olabilecek tüm standartları tamamlamak ve en kısa zamanda ISO sertifikasını almaya hak kazanmak.

5 Hedefimiz, her bir çalışanımızın Kalite kontrol edilmez üretilir politikasının farkındalılığını sağlamak. Gelişen organizasyon yapımızla, bilgi ve teknolojideki gelişme ve değişmelere ayak uyduran dinamizmimizle, sürekli yükselen kalite seviyemizle sektörde önde gelen kuruluş olmak. Disiplin, dürüstlük, çalışkanlık, kalite, temizlik temel prensiplerini ilke edinmek. Müşteri memnuniyetini müşteri beklentisinin de ötesinde sağlamak ve sürekli iyileştirmek. Üretimde insana ve çevre bilincine saygıyı tüm çalışanlarımıza aşılamak. İlk seferde sürekli doğru ve mükemmellik kavramının oluşmasını sağlamak... Fire ve hataları en aza indirerek maliyetleri düşürmek, verimliliği ve karlılığı artırmak Çalışmalarımız ISO/TS 16969, ISO 9001 sertifikaları ile ödüllendirilmiştir. Üretimde standrtlaşmaya verdiği önem ile gerekli olabilecek tüm standartları tamamlamak ve en kısa zamanda ISO sertifikasını almaya hak kazanmak.

6 VOTTO nun üretim yelpazesinde tüm araç modelleri için şasi ve süspansiyon parçalarını bulabilirsiniz. VOTTO nun üretim yelpazesinde tüm araç modelleri için şasi ve süspansiyon parçalarını bulabilirsiniz. Oldukça geniş model ve marka aralığına sahip ürün gamımız ile müşterilerin istekierini tam ve en hızlı şekilde cevap vermekteyiz. Başılca ürün gruplarımız aşağıdaki gibidir. Oldukça geniş model ve marka aralığına sahip ürün gamımız ile müşterilerin istekierini tam ve en hızlı şekilde cevap vermekteyiz. Başılca ürün gruplarımız aşağıdaki gibidir. Rotil Rot Başı Rot Kolu Rot Mili Rotilli Kol Stabilizör Rot Kolu İd-ler kolu (Denge) Salıncak Burçlar Rotil Rot Başı Rot Kolu Rot Mili Rotilli Kol Stabilizör Rot Kolu İd-ler kolu (Denge) Salıncak Burçlar

7 Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgiyi de bulabilirsiniz. hakkında daha detaylı bilgiyi de bulabilirsiniz.

8 Votto üretim departmanlarından aşağıda kısaca bahsedilmiştir. Votto üretim departmanlarından aşağıda kısaca bahsedilmiştir. AR-GE VOTTO, pazar sonrası ürünlerde kullanılan yeniden yapılanma çalışmalarının en son teknoloji ve tekniklerini kullanarak tam olarak gerekli spesifikasyonlarda ürün tasarımı ve üretimini bir arada yapmayı amaçlamaktadır. VOTTO, pazar sonrası ürünlerde kullanılan yeniden yapılanma çalışmalarının en son teknoloji ve tekniklerini kullanarak tam olarak gerekli spesifikasyonlarda ürün tasarımı ve üretimini bir arada yapmayı amaçlamaktadır. Tasarım ve Kalıphane VOTTO da tasarlanan parçaların, aynı kalitede üretilebilmesi ve tasarımın kalıba aynı şekilde aktarılabilmesi için kalıp imalat biriminde CAD-CAM metotları ile modern CNC tezgahlarının koordinasyonu sağlanmıştır. İmalatta kullanılan kalıp ihtiyacının tamamı VOTTO bünyesindeki kalıp imalat bölümünde gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda çeşit ve adede bakılmaksızın üretime hem yüksek hassasiyet hem de esneklik kazandırılmakta müşteriye en yüksek çeşitte ve en hızlı sevkiyatın gerçekleşmesi mümkün olmaktadır. VOTTO da tasarlanan parçaların, aynı kalitede üretilebilmesi ve tasarımın kalıba aynı şekilde aktarılabilmesi için kalıp imalat biriminde CAD-CAM metotları ile modern CNC tezgahlarının koordinasyonu sağlanmıştır. İmalatta kullanılan kalıp ihtiyacının tamamı VOTTO bünyesindeki kalıp imalat bölümünde gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda çeşit ve adede bakılmaksızın üretime hem yüksek hassasiyet hem de esneklik kazandırılmakta müşteriye en yüksek çeşitte ve en hızlı sevkiyatın gerçekleşmesi mümkün olmaktadır.

9 Dövme Tesisi 60 Kg a kadar tüm parça dövme yapan VOTTO, Avrupa daki en iyi ve en kapasiteli dövme tesislerinden biridir. 60 Kg a kadar tüm parça dövme yapan VOTTO, Avrupa daki en iyi ve en kapasiteli dövme tesislerinden biridir. Talaşlı İmalat Kalitesi onaylanmış ve VOTTO dövme tesisinden tedarik edilen parçaların tamamı talaşlı imalat bölümümüzde işlenmektedir. Talaşlı imalat bölümü yalın üretim mantığına göre sırası ile Rotil, rot başı, z-rot, ticari araç parçaları ara montaj ve mafsal olarak tasarlanmış olup her bir birimin kendi alanında uzmanlaşmış personel alt yapısı ve ileri teknoloji makine parkuru ile hassas ve tam zamanında üretimi gerçekleştirmektedir. Her bir üretim aşamasında olduğu gibi talaşlı imalat bölümü de ERP ve MRP vasıtası ile planlanmakta ve izlenmektedir. Kalitesi onaylanmış ve VOTTO dövme tesisinden tedarik edilen parçaların tamamı talaşlı imalat bölümümüzde işlenmektedir. Talaşlı imalat bölümü yalın üretim mantığına göre sırası ile Rotil, rot başı, z-rot, ticari araç parçaları ara montaj ve mafsal olarak tasarlanmış olup her bir birimin kendi alanında uzmanlaşmış personel alt yapısı ve ileri teknoloji makine parkuru ile hassas ve tam zamanında üretimi gerçekleştirmektedir. Her bir üretim aşamasında olduğu gibi talaşlı imalat bölümü de ERP ve MRP vasıtası ile planlanmakta ve izlenmektedir.

10 Sac Salıncak Tesisi 2009 yılından itibaren Sac Salıncak üretimini kendi tesislerinde yapmaya başlayan VOTTO, gelişen organizasyon yapısı ve hızla artan üretimi ile salıncak sektörünün öncüsü olmayı başarmıştır. Bugün i aşan yıllık sac salıncak üretim kapasitesi ve 200 ü aşkın ürün çeşidi ile m2 kapalı alanda hizmet vermektedir. Yüzey İşlemleri VOTTO ürettiği her ürünü mutlaka yüzey işlemleri ile garanti edilen koşullar ve süreler için korozyona karşı korumaktadır. Bu kapsamda üründen beklenen özelliklere göre yaş boya, elektrostatik boya, fosfat, çinko galvaniz ve geomet ile kaplama işlemlerini yapmaktadır. Montaj hattı, OE ve yan sanayi hatlarında artan bir üretim performansı ile özellikle müşteri memnuniyeti üzerine odaklanmak suretiyle VOTTO yu temsil eder. VOTTO ürettiği her ürünü mutlaka yüzey işlemleri ile garanti edilen koşullar ve süreler için korozyona karşı korumaktadır. Bu kapsamda üründen beklenen özelliklere göre yaş boya, elektrostatik boya, fosfat, çinko galvaniz ve geomet ile kaplama işlemlerini yapmaktadır. Montaj hattı, OE ve yan sanayi hatlarında artan bir üretim performansı ile özellikle müşteri memnuniyeti üzerine odaklanmak suretiyle VOTTO yu temsil eder. Montaj Hatlarımız Rot Başı, Rotil 4 Montaj Hattı Z Rot 2 Montaj Hattı Rotilli Kol 1 Montaj Hattı Salıncak 1 Montaj Hattı Montaj Hatlarımız Rot Başı, Rotil 4 Montaj Hattı Z Rot 2 Montaj Hattı Rotilli Kol 1 Montaj Hattı Salıncak 1 Montaj Hattı

11 Markalama Lazer Markalama Nokta Vuruşlu Markalama Presle Markalama Gövde Üzerine Dövme Kalıbı ile Markalama Lazer Markalama Nokta Vuruşlu Markalama Presle Markalama Gövde Üzerine Dövme Kalıbı ile Markalama Labaratuvar 3D ve diğer 2D ölçme sistemleri Mikro yapısal inceleme 3D ve diğer 2D ölçme sistemleri Mikro yapısal inceleme Sertlik ölçme, HB, HRC, Shore A, Shore D Kaplama kalınlığı ölçme Dönme ve yatma tork ölçümleri Görsel kontroller Ömür testi Çatlak kontrol Makro dağlama Korozyon testi Çekme basma testi Geçer geçmez mastarlar Yüzey pürüzlülük cihazı Tuz Testi Sertlik ölçme, HB, HRC, Shore A, Shore D Kaplama kalınlığı ölçme Dönme ve yatma tork ölçümleri Görsel kontroller Ömür testi Çatlak kontrol Makro dağlama Korozyon testi Çekme basma testi Geçer geçmez mastarlar Yüzey pürüzlülük cihazı Tuz Testi Lojistik VOTTO müşterilerinin gereksimlerini karşılayacak, paketleme ve sevkiyat esnekliğiine sahiptir. Güvenlik şartları sağlanarak ve titizlikle hazırlanan ürünler, müşterisinin istediği koşullarda sevkiyat gerçekleştirir. VOTTO müşterilerinin gereksimlerini karşılayacak, paketleme ve sevkiyat esnekliğiine sahiptir. Güvenlik şartları sağlanarak ve titizlikle hazırlanan ürünler, müşterisinin istediği koşullarda sevkiyat gerçekleştirir.

12

VOTTO müşterilerine OEM tedarikçilerinden seçmiş oldugu,ts 16949, QS9000, ISO 9001:2000 kalite standartlarını içinde bulunduran ürünler sunmaktadır.

VOTTO müşterilerine OEM tedarikçilerinden seçmiş oldugu,ts 16949, QS9000, ISO 9001:2000 kalite standartlarını içinde bulunduran ürünler sunmaktadır. VOTTO tüm araç modelleri için şasi ve süspansiyon parçalarını MARTAŞ Şirketi bünyesi içinde sunmaktadır. Ürünlerimizin kalitesi ve satış sonrası servis hizmetimiz müşteri memnuniyetimizin anahtarıdır.

Detaylı

Profil Boru Demir Çelik

Profil Boru Demir Çelik Profil Boru Demir Çelik Hakkımızda Fabrikamız; BORSAN PROFİL BORU DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2007 Yılında Hatay'ın Payas İlçesinde 21.000 m2 açık, 10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Bölgenin

Detaylı

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. 1992 yılında 70m2 lik bir alanda iki kardeşin girişimiyle faaliyetlerine başlayan Alba Kalıp, bugün 20,000 m2 si kapalı olmak üzere toplam

Detaylı

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO TERBAY 1954 yılında İzmir de soğuk demir atölyesi olarak kuruldu. Türkiye nin sanayi ve ekonomik büyümesine paralel olarak şirketin faaliyetleri genişledi. Firmamız 1972 yılından beri mevcut yerinde faaliyet

Detaylı

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.ozaksen.com.tr OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING ÜRÜNLERİMİZ OUR PRODUCTS INTERCOOL BAĞLANTI BORULARI INTERCOOL CONNECTION PIPES... 4 YAĞ

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. MÜKEMMEL KALİTE 1 Firma Profili KuruluşYılı : 2008 Yeri : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi BURSA Firma Türü : Anonim Şirket Ciro : 5.000.000 Euro / Yıl Toplam Alan : 5.000

Detaylı

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti.

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San.Tic.Ltd. Şti. 1979 Yılında kurulan EREN MAKİNA ; Bu gün asansör sektörüne 3500 m2 kapalı alanda, en son teknolojiye sahip 30

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

www.imsamakina.com.tr

www.imsamakina.com.tr HAKKIMIZDA 2003 Yılında ahşap modelhanesi olarak kurulan firmamız, müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak ve bu talepleri günümüz teknolojisine uyarlayarak, bünyesine CNC dik işleme merkezleri katmıştır.

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

Ürünün Kalitesi Kalıp ile Başlar Starts with Product Quality Mold ÜRÜN KATA LOĞU PRODUCT CATALOGUE

Ürünün Kalitesi Kalıp ile Başlar Starts with Product Quality Mold ÜRÜN KATA LOĞU PRODUCT CATALOGUE www.guvenckalip.com Ürünün Kalitesi Kalıp ile Başlar Starts with Product Quality Mold ÜRÜN KATA LOĞU PRODUCT CATALOGUE 2018 Hakkımızda Güvenç Kalıp Sanayi 2003 yılında kurulmuş olup, plastik kalıp sektöründe

Detaylı

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır.

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır. E N D Ü S T R İ Y E L Y A L I T I M D A Ç Ö Z Ü M O R T A Ğ I N I Z HAKKIMIZDA Formplast 1991 yılından bu yana, yarı mamul olarak ithal ettiği yalıtım malzemeleri ve yapışkanları kendi tesislerinde müşterilerin

Detaylı

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. MÜKEMMEL KALİTE 1 Firma Profili KuruluşYılı : 2008 Yeri : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi BURSA Firma Türü : Anonim Şirket Ciro : 4.000.000 Euro / Yıl Toplam Alan : 5.000

Detaylı

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog HAKKIMIZDA Boro Makine Metal Sanayi Tic. Ltd. Şti olarak CLİNDAS markası

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU 2019 www.basakdeterjan.com info@basakdeterjan.com HAKKIMIZDA / ABOUT US BSK Grup 1989 yilindan itibaren deterjan, temizlik urunleri ve kozmetik sektörünün içinde olan 2000

Detaylı

Akua Pet Preform Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Akua Pet Preform Packing and Cap Company.

Akua Pet Preform Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Akua Pet Preform Packing and Cap Company. Akua Pet Preform Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Akua Pet Preform Packing and Cap Company www.akua-pet.com QUALITY KALİTE HAKKIMIZDA Akua Pet Preform A.Ş. Gaziantep. Organize Sanayi Bölgesinde 011 yılının ilk

Detaylı

teknolojinin yeni adresi

teknolojinin yeni adresi teknolojinin yeni adresi ÜRÜN ve HİZMETLERİMİZ Her türlü döküm, dövme, mekanik hassas ve kaba talaşlı imalat veya kaynak ile imal edilebilecek parçaların üretilmesi, ürettirilmesi, eğer var ise ısıl işlem,

Detaylı

POWER - SPEED - CONTROL

POWER - SPEED - CONTROL POWER - SPEED - CONTROL HAKKIMIZDA Firmamız, 1986 yılından beri faaliyet gösteren profesyonel bir metal işleme firmasıdır. Dökme demir, dövme çelikler, çelik çubuklar, dökme aliminyum ve pirinç malzemeleri

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

TDM BUMESH TARIM MAKİNALARI TECHNICS.

TDM BUMESH TARIM MAKİNALARI TECHNICS. BUMESH TECHNICS & TDM TARIM MAKİNALARI Tamamen Kendi Mühendislerimiz Tarafından Dizayn Edilen BALYA MAKİNASI MARKASI UTM UTM TARIM MAKİNALARI A.Ş. 2014 yılında, kurucuları ve personelinin uzun yıllara

Detaylı

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA .egeatlas.com.tr İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA kaliteli servis en iyi malzeme seçimi yüksek hassasiyetli makinalarda üretim .egeatlas.com.tr EGE ATLAS, kurulduğu 2012 yılından bu yana yeraltı ve

Detaylı

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır.

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. ABOUT US HAKKIMIZDA FORPLAS ın temel amacı, kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. 25 yılı aşkın üretim deneyimine sahip olan FORPLAS, geniş ve nitelikli ürün yelpazesiyle

Detaylı

M mar S stemler Arch tectural Systems

M mar S stemler Arch tectural Systems M mar S stemler Arch tectural Systems 1974 yılından itibaren Türkiye de alüminyum profil sektöründe faaliyet göstermekte olan Astaş Alüminyum San. ve Tic. AŞ sektörün öncü ve lider firmalarından birisidir.

Detaylı

1980 Sn.Turgut Ergün tarafından kuruldu. Türkiye nin ilk kaynak somunu üreticisi.

1980 Sn.Turgut Ergün tarafından kuruldu. Türkiye nin ilk kaynak somunu üreticisi. Updated on 12th of Mai 2015 All rights are reserved in the name of SOM FASTENER CO. 1 Tarihçe 1980 Sn.Turgut Ergün tarafından kuruldu. Türkiye nin ilk kaynak somunu üreticisi. 1996 İki yabancı firma ile

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kuruluş; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri, Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi, Aydın Plastikçiler Sanayi Sitesi nde tamamı kapalı olan

Detaylı

METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. www.parladi.com KALİTEMİZLE SEKTÖRDE GÜVENİN SİMGESİ... HAKKIMIZDA Parladı Metal San. Tic. Ltd. Şti. 1977 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan beri kendini yenileyerek

Detaylı

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı.

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı. Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1980 1983 1979 1982 Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi

Detaylı

Kaçarlar Makina Kaçarlar Makina Vizyonumuz; Misyonumuz; Kalite Politikamız; Hizmet Kalitesi; Değerlerimiz;

Kaçarlar Makina Kaçarlar Makina Vizyonumuz; Misyonumuz; Kalite Politikamız; Hizmet Kalitesi; Değerlerimiz; Türkiye nin gelişmekte ve hızla yükselmekte olan makine ve ekipmanları üreticilerinden olan Kaçarlar Makina 1999 yılında Teksan Sanayi Sitesinde kurulmuştur. 2007 yılından itibaren Eskişehir KOBİ Sanayi

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 sf 2 KURUMSAL CORPORATE 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 KURUMSAL 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine 10.000 m2 kapalı

Detaylı

Tel : Web site :

Tel : Web site : E-mail : info@ahss.com.tr Tel : 0 216 527 1829 Web site : www.agaoglusilah.com.tr Ağaoğlu Havacılık ve Savunma Sanayi 2018 HAKKIMIZDA 2011 yılında silah yan sanayisine parça imalatı yapmak amacıyla kurulan,

Detaylı

www.yorukhidrolik.com www.bombe.gen.tr BİZ KİMİZ? WHO ARE WE? Firmamız hidrolik pres konusunda Türk sanayisine hizmet etmek için 1980 yılında şahıs firması olarak kurulmuştur. Hidrolik Pres imalatına o

Detaylı

1. Kalite kontrolde pazar lideri

1. Kalite kontrolde pazar lideri 1. Kalite kontrolde pazar lideri Güçlü Yönlerimiz kalite kontrolde 11 yıllık deneyim kalite kontrol alanında pazar lideri alanında uzman, tecrübeli yönetim ekibi hizmet kapsamını sürekli genişleten ve

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com www.encmetal.com H A K K I M I Z D A Firmamız 1984 yılından itibaren Ankara'da Erdal Madencilik Met. San. Tic. Ltd. Şti hurda metal ve maden sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir. başarısını daha ileriye

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2016 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Tarihçe 1993 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2007 2012 2014 2015 Izmir de 400 m 2 lik bir atölyede, Öz-Ay kamlok ve çabuk bağlantı

Detaylı

Onarge Teknoloji Medikal Sistemler Sanayi Ticaret Limited Þirketi Onarge Technology Medical Systems Industry Comm. Co. Ltd.

Onarge Teknoloji Medikal Sistemler Sanayi Ticaret Limited Þirketi Onarge Technology Medical Systems Industry Comm. Co. Ltd. Onarge Teknoloji Medikal Sistemler Sanayi Ticaret Limited Þirketi Onarge Technology Medical Systems Industry Comm. Co. Ltd. Vizyonumuz Türkiye de imalat ve 3D ölçüm hizmetlerimizle fark yaratarak medikal,

Detaylı

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION www.adaset.com www.adaset.com MİSYONUMUZ Şirketimizin sürekli gelişen organizasyon yapısı içinde daha kaliteli ürün ve hizmet vermesini sağlamak ve modern yönetim anlayışıyla yeniliklere imza atan, global

Detaylı

Ürün Kataloğu Product catalogue

Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr HAKKIMIZDA ABOUT US ELC ALÜMİNYUM SAN. TİC. A.Ş. 40 yıllık metal üretim ve işleme tecrübesini alüminyum mamul üretimine aktarmak üzere,

Detaylı

SOĞUTMA PROJELERİ REFRIGERATION PROJECTS

SOĞUTMA PROJELERİ REFRIGERATION PROJECTS SOĞUTMA PROJELERİ REFRIGERATION PROJECTS Fevzipaşa Mah. Namık Kemal Bulvarı 147 / 149 A Çerkezköy / Tekirdağ Tel / Fax: +90 282 726 50 52 info@lynkso.com www.lynkso.com Vizyonumuz Beklentilerin üzerinde

Detaylı

mayzen@mayzen.com.tr KURUMSAL Firmamız 1996 yılında Sn. ATAMAY ELLERGEZEN tarafından kurulmuştur. ATAMAY ELLERGEZEN Oyak Renault fabrikasının kuruluşunda bulunmuş, daha sonra otomotiv yan sanayinde birçok

Detaylı

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board Arifiye Fidancılık 1989 yılında Adapazarı Arifiye ilçesinde kurulmuştur. Kuruluşumuz 300 m2 alanda mevsimlik çiçek üretimi ve satışı ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Geçen süre içersinde marka haline

Detaylı

MOTOR PARÇALARI GÜC.

MOTOR PARÇALARI GÜC. MOTOR PARÇALARI GÜC. Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1980 1983 1979 1982 Yeni gömlek fabrikamız

Detaylı

YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS

YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS Açık Alan 120.000 m 2 Üretim Alanı 40.000 m 2 Kapalı Alan 24.000 m 2 Yatırımlardan sonra hedeflenen yıllık kapasite AKO Jant bir Abdulkadir Özcan kuruluşudur. Fabrikamızın

Detaylı

Hakkımızda. Yönetim Sistemi Lojistik. Yönetim Sistemi IAS ERP» Sertifikalarımız ISO 9001-2008» AQAP 2110»

Hakkımızda. Yönetim Sistemi Lojistik. Yönetim Sistemi IAS ERP» Sertifikalarımız ISO 9001-2008» AQAP 2110» 2 3 Hakkımızda 3E Elektro Optik Sistemler, 3E EOS, savunma sanayinde belirlediği hedefler doğrultusunda, ülkemizin ihtiyaç duyduğu yurtdışı kaynaklı ana ürün ve alt malzemeleri yurt içinde üretmek ve geliştirmek

Detaylı

Misyonumuz: Sektörde bilinen firmaların en iyileri arasında olmaktır.

Misyonumuz: Sektörde bilinen firmaların en iyileri arasında olmaktır. 20 yıllık sektörel deneyimle müşterisini merkeze konumlandıran, zamanında istenilen miktarda, en iyi kalitede, doğru fiyatlı ürün üretme idealini kurumsal kültür olarak benimseyerek kurulmuştur. Müşterilerini

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG CORPORATE Volt ba ery industry and trade ıncorporate company was founded in 1989 in Izmir in order to produce accumulators and materials

Detaylı

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır.

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır. ACCADO, 2009 yılında Türkiye deki PVC Pencere ve Kapı sektöründeki kuruluşların koşulsuz müşteri memnuniyetlerini ve beklentilerini karşılayabilmek üzere 8000 m² kapalı alanda Antalya da kuruldu. Teknoloji

Detaylı

Türkiye nin parlayan yıldızı...

Türkiye nin parlayan yıldızı... Türkiye nin parlayan yıldızı... Serüven Eski Sanayide alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. 1980 1982 İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1983 Gömlek fabrikamızda

Detaylı

WHO WE ARE BİZ KİMİZ B-TEK METAL

WHO WE ARE BİZ KİMİZ B-TEK METAL 2 B-TEK METAL BİZ KİMİZ WHO WE ARE 2004 yılında kurulan firmamız 6750 m 2 kapalı alanda, 55 kişi kalıp imalatında, 155 kişi parça üretiminde olmak üzere 210 kişilik kadrosuyla iki lokasyonda otomotiv sanayine

Detaylı

ABOUT US HAKKIMIZDA VISION VİZYON MİSYON MISION

ABOUT US HAKKIMIZDA VISION VİZYON MİSYON MISION ABOUT US Our company, who has begun its services in machining sector in OSTIM in 1987, has been operating as a sub-contractor for defence industry. Production for spare parts for Defence Industry, Aviation

Detaylı

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson)

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) Hakkımızda 7002 yılında kurulup, yurt içi ve yurt dışı operasyonlarıyla büyümekte olan firmamız ;evsel ve endüstriyel su arıtma

Detaylı

okandancam.com.tr okandancam.com.tr ürün katalogu product catalogue

okandancam.com.tr okandancam.com.tr ürün katalogu product catalogue ürün katalogu product catalogue 2011 FİRMA PROFİL Türkiye nin lider cam kuruluşlarından olan Okandan Cam 1954 yılında kurulmuştur. Sektörde yaptığı yatırımlar sayesinde gelişen ve büyüyen firma, 1968 yılında

Detaylı

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS 2018 İçindekiler YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ NEW SOAP / FOAM DISPENSER 3 1 YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ 2 MAKSİ JUMBO TUVALET KAĞIT DİSPENSERİ

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK ENJEKSİYON GRUPLAMA ve TAMPON BASKI TASARIMDAN - SEVKİYATA TÜM SÜREÇLERDE YANINIZDAYIZ Anot, 1982 yılında endüstriyel otomasyon alanında faaliyete başlamış olup,

Detaylı

S u G e ç i r m e z.

S u G e ç i r m e z. Hakkımızda Otomotiv aydınlatma sektöründe geçirilen 5 yıllık tecrübenin birikimi ile kurulan ThocAUTO, kurulduğu günden bu yana izlemiş olduğu yenilikçi stratejiler ve müşteri odaklı satış politikası sayesinde

Detaylı

DİJİTAL DÖNÜŞÜM YOLCULUĞU AKILLI ÜRETİM. Hayriye Karadeniz - CDO

DİJİTAL DÖNÜŞÜM YOLCULUĞU AKILLI ÜRETİM. Hayriye Karadeniz - CDO DİJİTAL DÖNÜŞÜM YOLCULUĞU AKILLI ÜRETİM Hayriye Karadeniz - CDO MEGA-TRENDLER - OTOMOTİV Mega Cities Zero target by Cities Industry 4.0 Connected Living New Retail& Logistics Models Integrated Omni-channel

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

ELİF İMALAT SANAYİ VE TİCARET Tuzla Mahallesi 1275. Sokak No:44 Adapazarı/SAKARYA +90 264 275 59 59 +90 264 276 89 89 www.elifimalat.com info@elifimalat.com HAKKIMIZDA Firmamız Ekim 2013 de Sakarya Beşköprü

Detaylı

bedroom dining room NUMBER ONE ON FURNITURE 2016 new collection

bedroom dining room NUMBER ONE ON FURNITURE 2016 new collection bedroom dining room NUMBER ONE ON FURNITURE 2016 new collection 1987 yılında İnegöl de Zülay Mobilya adıyla bir aile şirketi olarak kurulan, ahşap mobilya üretimiyle hizmet veren firmamız 2008 yılında

Detaylı

DIN 7985 DIN 965 VİDALAR / SCREWS YSB YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI VİDALAR YHB YILDIZ HAVŞA BAŞLI VİDALAR ISO 7049 ISO 7046

DIN 7985 DIN 965 VİDALAR / SCREWS YSB YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI VİDALAR YHB YILDIZ HAVŞA BAŞLI VİDALAR ISO 7049 ISO 7046 VİDALAR / SCREWS YSB YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI VİDALAR CROSS RECESSED RAISED CHEESE HEAD SCREWS DIN 7985 ISO 7049 BOY MIN MAX 3 2.8 3.2 4 3,76 4,24 5 4,76 5,24 6 5,76 6,24 8 7,71 8,29 10 9,71 10,29 12 11,65

Detaylı

TRAKTÖR KOLTUKLARI. www.gurexseat.com

TRAKTÖR KOLTUKLARI. www.gurexseat.com 335 TRAKTÖR KOLTUKLARI ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE www.gurexseat.com Certificate Sertifikalarımız Sertifikalarımız Marka Tescil ISO 9001 : 00 HAKKIMIZDA ABOUT US Certificate Marka Tescil Şirket 197

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

20new Products 1 new year 7

20new Products 1 new year 7 20 1 7new Products new year About Us Hakkımızda About Us; Since the year 1982, Bursev Plastik has offered distinctive concepts through its modern, simple and orginal desingns. In 2012, Bursev Plastik incorporated

Detaylı

İKLİM. KALIP ve İMALAT

İKLİM. KALIP ve İMALAT İKLİM KALIP ve İMALAT İKLİM Kalıp ve İmalat, uzman teknik kadro ve üstün kalite anlayışı ile otomotiv ve beyaz eşya sanayisi başta olmak üzere diğer sanayilere destek veren, sürekli ve kaliteli hizmet

Detaylı

HAKKIMIZDA HAS- EL TEKNİK;

HAKKIMIZDA HAS- EL TEKNİK; HAKKIMIZDA HAS- EL TEKNİK; ilgili şartname veya teknik resimlere göre muhtelif imalat tezgahları, test ve ölçüm cihazlarından oluşan üre

Detaylı

1 Siz hayal edin, biz inşa edelim... SUN PREFABRİK ÇELİK YAPI SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Sun Prefabrik, 15 yılı aşkın tecrübesi, alanında uzman profesyonel ekibi ile üretmekte olduğu prefabrik yapılara değer

Detaylı

Goal Nothing better is not good enough. That s why we work with the goal of continuous improvement in everything we do.

Goal Nothing better is not good enough. That s why we work with the goal of continuous improvement in everything we do. 1991 yılında 3 kişiyle başlayan üretim heyecanımız ve yenilikçi düşüncemizle, bugün 40 uzman personelimiz ve ciddi yan sanayimizle sektörde varlığımızı sürdürmekteyiz. Bizi bu günlere taşıyan yegane aracın,

Detaylı

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir.

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. İstanbul, 2013 Hakkımızda KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. KITA, taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alarak ve kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL MAKİNA ; yenilikçi, istihdam ve gelir arttırıcı projeleri ile kuruluşların rekabet güçlerini

Detaylı

SERT KROM HARD CHROME

SERT KROM HARD CHROME SERT KROM HARD CHROME HARD CHROME SEKAP 30 yılı aşkın tecrübesi, deneyimli personeli ve alt yapısıyla makina üretimlerinde gerekli olan parçaları zaman ve maliyet kaybınızı ortadan kaldırarak doğa şartlarına

Detaylı

Yönetimimizden Mektup

Yönetimimizden Mektup AMI Metals Yönetimimizden Mektup Havacılık sektöründe otuz yılı aşan deneyimiyle kendini bu işe adamış kadromuz, AMI Metals ı başarı ile dünyanın lider ham malzeme sağlayıcısı durumuna getirmiştir. Sahip

Detaylı

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK Temizlik Ürünleri AKOPAK Temizlik ve Hijyen Ürünleri; deterjan ve kozmetik ürünlerinde endüstriyel ve evsel ürün üretiminde faaliyet gösteren bir firmadır. Konya da 1500 m² kapalı, 2000 m² açık alan üzerine

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2015 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Kısa Bilgi - 1.200 tonun üzerinde yıllık kapasite - 25 yıldan fazla üretim tecrübesi - 10.000 m 2 lik üretim tesisi - 100 çalışan

Detaylı

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş Ambalaj San. Tic. A.Ş 2014 yılında İstanbul'da 5.000 m2 lik alanda kurulan tek kullanımlık plastik ürünleri araştırıp, geliştirip, tasarlayıp üretmektedir. Uzun yılların deneyimi ile pazara yenilikçi,

Detaylı

Otomotiv yedek parça ürünlerinde, Türkiye ve Dünya nın lider şirketlerinden olmaktır.

Otomotiv yedek parça ürünlerinde, Türkiye ve Dünya nın lider şirketlerinden olmaktır. ÖNSÖZ İKİMİZ OTO YED.PAR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. 1988 yılında çeşitli otomobillere ait yedek parçaların Türkiye genelinde satışını yapmak üzere kurulmuştur. Firmamız 2006 yılından itibaren kendi ürünlerini de

Detaylı

Türkiye nin Krikosu. OUR VISION Is to be the most preferable mark of this sector with the trust of its own and giving the importance to its customers.

Türkiye nin Krikosu. OUR VISION Is to be the most preferable mark of this sector with the trust of its own and giving the importance to its customers. Türkiye nin Krikosu Jack of Turkey VİZYONUMUZ Hedef kitlesine verdiği önem ve kendini sürekli geliştiren yapısı ile sektörün en çok tercih edilen markası. MİSYONUMUZ Vizyonumuz doğrultusunda hidrolik sektöründeki

Detaylı

LOKASYONLARIMIZ

LOKASYONLARIMIZ LOKASYONLARIMIZ Çorlu Lojistik Merkezimiz 32 mavi yakalı, 7 beyaz yakalı olmak üzere toplam 39 personelimiz mevcuttur. 16 mavi yakalı, 14 beyaz yakalı olmak üzere toplam 30 personelimiz mevcuttur. Toplam

Detaylı

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES CONFIDENTLY SINCE 30 YEARS HER TANESİ DOĞANIN İNCİSİ İnci Bulgur 30 yıllık yüksek üretim kapasitesi, gelişmiş teknolojik alt yapısı kaliteli ve sürdürülebilir üretim

Detaylı

2 www.koyuncumetal.com

2 www.koyuncumetal.com 2 www.koyuncumetal.com KURUMSAL Şirketimizin temelleri konya da 1990 yılında Abdurrahman KOYUNCU tarafından küçük bir atölyede sac alım-satım ve kesim-büküm hizmeti ile başlamıştır. Müşteri ihtiyaçlarına

Detaylı

Bandırma / Türkiye. Kualalumpur / Malezya

Bandırma / Türkiye. Kualalumpur / Malezya Aydınlatma dünyasına yeni bir soluk getiren Stonelight markası HRN DİZAYN Bünyesinde 2002 yılında doğmuştur. Tüm dünya üzerinde 6 sene araştırma ve inceleme yapılarak tarafımıza verilen 20 yıl korumalı

Detaylı

1182.(Eski 12) Sk.No:15-17 Ostim / Ankara

1182.(Eski 12) Sk.No:15-17 Ostim / Ankara Merkez Adresi: 1182.(Eski 12) Sk.No:15-17 Ostim / Ankara Fabrika Adresi: Yuva yolu 3701. Sokak No:9/1-2 İvedik / Ankara Muhtelif ebatlarda basınçlı ve basınçsız hidrolik,yakıt,fren ve ekzoz boruları şekillendirme,

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

Anadolu' dan gelen lezzet...

Anadolu' dan gelen lezzet... wwwhakkatapancomtr wwwasilkoycomtr Anadolu' dan gelen lezzet Natural Taste That Comes From Anatolia Ürün Katalogu Product Cataloque ( Hakkımızda Corporate 1996 Yılında Asil Süt Ürünleri Gıda Tekstil Hayv

Detaylı

Plastik ambalaj konusunda sektörel tedarikçi konumunda bulunan firmamızın sunduğu ürün gruplarından bazıları aşağıda belirtilmiştir:

Plastik ambalaj konusunda sektörel tedarikçi konumunda bulunan firmamızın sunduğu ürün gruplarından bazıları aşağıda belirtilmiştir: Hakkımızda 30 yılı aşkın süredir metal ambalaj sektöründe lider üreticilerden biri olan Serdar Ambalaj firmamızla birlikte büyüyerek, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi nde, 10.000 m² alan üzerinde

Detaylı

Sandvik Coromant Türkiye

Sandvik Coromant Türkiye Sandvik Coromant Türkiye Metin Arıkfidan Coromant Müdürü +90 216 453 0 740 metin.arikfidan@sandvik.com Safety first At Sandvik Coromant safety is our top priority Emergency Exit Assembly Point Emergency

Detaylı

Güce Odaklanın.

Güce Odaklanın. Güce Odaklanın www.gucluhidrolik.com.tr HAKKIMIZDA GÜÇLÜ HİDROLİK olarak 2005 yılından beri hidrolikli mobil vinç sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Yılların verdiği ziraat makinaları yapım tecrübe ve

Detaylı

ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ VE METAL PARÇA ORTAKLARI

ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ VE METAL PARÇA ORTAKLARI ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ VE METAL PARÇA ORTAKLARI Üretimde ve Pazarlamada Dünyada Yenilikçi Bir Marka... HAKKIMIZDA 3MEK, ulaşım, otomotiv sanayii, savunma sanayii, denizcilik, traktör ve iş

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Dünya devinin gücünü hissedin

Dünya devinin gücünü hissedin Türkiye Distribütörü Feel the power of world giant Dünya devinin gücünü hissedin Yıllık üretim 110.000 adet Kapalı üretim alanı 7.000 m² 10msn hız İleri teknoloji Çevreci Annual capacity 110.000 pcs Building

Detaylı

When we saw that you (our customers) are satisfied by quality and wide range of our products it will be our honour.

When we saw that you (our customers) are satisfied by quality and wide range of our products it will be our honour. 1997 yılında Konya da plastik enjeksiyon kalıp imalatı sektöründe ENDÜSTRİYEL HİZMETLER LTD.ŞTİ. adı altında kuruldu. Günümüzün Teknolojisine uygun olarak CNC ve CAD\CAM desteği ile hizmet vermekteyiz.

Detaylı

KAYALAR GENEL MAKĐNA

KAYALAR GENEL MAKĐNA KAYALAR GENEL MAKĐNA OTOMOTĐV YEDEK PARÇA SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ Firmamız 1990 yılında özel takım üretimi ile ticaret hayatına başlamıştır. Makine parkurunu gelişen tekneloji ile güçlendirilerek.2000 yılında

Detaylı

www.oztasmakina.com.tr

www.oztasmakina.com.tr www.oztasmakina.com.tr 1990 yılında Kütahya Merkez de kurulan, ÖZTAŞ Makina ve Metal Sanayi, kurulduğu yıldan itibaren, sanayi kuruluşlarının Kütahya da ihtiyacı olan makina, malzeme ve ekipmanlara yönelik

Detaylı

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş HİKAYEMİZ Robcell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş, 2017 yılında Bursa da robotik ve mühendislik sektöründe faaliyete başladı. Teknoloji bir fikir değil, fikri elde etme yoludur dedik ve

Detaylı

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ HAKKIMIZDA İç ve dış piyasa ihtiyaçlarından olan hidrolik fren merkezleri konusundaki 1985 yılından süre gelen tecrübe ve deneyimlerimizi 2009 yılı itibarıyla FRENMARK tescilli markamız ile tek çatı altında

Detaylı