HOW TO DELIVER GROWTH RO DNET TECHNOLOGIES

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HOW TO DELIVER GROWTH RO DNET TECHNOLOGIES"

Transkript

1 Territory Planner TM HOW TO DELIVER GROWTH RO DNET TECHNOLOGIES

2 Territory Planner TM ÜRETKENLİKTEKİ BÜYÜK RESMİ GÖRMEK Elimizdeki kapsamlı ve kullanıcı dostu stratejik çözüm size yardımcı olabilir: Tüm mevcut sipariş, hizmet ve satış rotalarınızı optimize eder. Kaynakları verimli biçimde planlayarak dağıtım masraflarını azaltır. Stratejik güzergah yenileme süreçlerinizi otomatikleştirir, planlama süreçleri için gereken yönetimsel zamanı azaltır. Kapasite ve iş yükünü dengeler. what-if senaryoları üretir. Büyüme, tatiller ve sezonlara yönelik planlama yapar. İş hacmine dayalı servis seviyeleri oluşturur. Günlük raporlara ve geçmişe yönelik önemli verilere ulaşmanızı sağlar. Müşteri hizmet seviyesini geliştirir. Denetim ve değerlendirmeyi arttırır. Depo yeri seçiminde yardımcı olur.

3 BÜTÜN BİR ÇÖZÜM Sabit güzergahlar. Bugünlerde çok bir anlam ifade etmiyorlar. Öngörebilirliği en üst düzeyde olan sabit güzergahlar bile müşteri değişiklikleri, fikir değişiklikleri, güzergah dışı duraksamalar gibi nedenler ile karınızı azaltabilir. Sezonsal hacim değişiklikleri, artan yakıt giderleri, uzun dönem trafik problemleri ve diğer kaynak aciliyetleri - bunların hepsi sürücü ve ekipman kısıtlamalarınızı arttırır, kar hanenizi etkileyen kararlar almaya zorlar. Buralarda oluşacak çatlakları saptamak ve onarmak tahmin edilenden de zordur. Fakat, bütün bir alan veya bölge için otomatik güzergah yenileme yapmanız için gereken kaynak ve zamanı nereden bulacaksınız? İhtiyacınız olan yukarıdan aşağıya tüm dağıtım, hizmet ve satış operasyonlarınızda şirket kriterlerinize ve geçmiş bilgilere dayanarak analiz etme, değişiklik yapma ve optimize etme yeteneği veren güvenilir, güçlü bir araç: Territory Planner. Territory Planner, müşteri ağınızı planlama ve dengelemeye yönelik kapsamlı ve her şeyi düşünen yaklaşımıyla, hizmet, satış, satış öncesi ve standart rotalama operasyonlarınızı yönetmek için güçlü, stratejik bir araç sunar. Territory Planner, mevcut geçmiş verilerinizle çalışarak manuel rotalamanın can sıkıcı ve yetersiz yanını kapatır. Bilgi birikiminizi ve tecrübenizi daha iyi kullanmanıza, sadece birkaç tuşla sistem genelinde değişiklikleri otomatik olarak uygulayarak dağıtım yollarınızın analizini ve ince ayarlarınızı yapmanıza yardımcı olur. Özet olarak, Territory Planner yönetim zamanınızın çoğunu kendi üretim ve hizmet standartlarınızı yükseltmek için ayırmanıza yardımcı olur. Bir şirket veya bağımsız bir yazılım uygulaması olarak, Territory Planner ın yetenekleri ve gelişmiş rotalama algoritmaları en karmaşık rotalama analizlerinizi bile yapabilecek fonksiyonelliği size kazandırır. Territory Planner, bağımsız bir uygulama olarak çalışabilmesine rağmen tüm müşteri bilgilerinizi tekrar veri girişi yapılmaması için gerektiğinde diğer Roadnet Transportation Suite TM uygulamaları olan Roadnet TM ve MobileCast TM ile paylaşır. Optimum sonuçlar elde etmek Territory Planner ile başlangıç hızlı ve kolay. Sadece tüm ilişkin geçmiş verilerinizi ve iş önceliklerinizi girin ve Territory Planner bu bilgiyi mevcut sabit güzergahlar yada satış öncesi alanlar dahil bölgesel optimum çözüm üretmek için analiz etsin. yrıca, bir bölge içerisinde müşterilerin ihtiyaçlarına cevap vermek ve zaman aralıklarına uymak için her yolu ve durma aralıklarını yapılandırır. Sadece saniyeler içerisinde, müşterilerinize en üst hizmet kalitesini en az maliyette sağlayan dengelenmiş güzergahların stratejik yol haritasını alırsınız. Mevcut analizleriniz için, Territory Planner zaman tasarrufunuzu, maliyeti ve ekipmanı göstermek için öncesi ve sonrası rotalama istatistiklerini kıyaslayan ve ilerlemenizi değerlendirmek için puanlama sistemi olan Territory Scoreboard a sahiptir.

4 Şu an hangi süreci ve sistemi kullandığınızın önemi yok, söz konusu olan rota yapısını optimize etmekse Territory Planner daha iyi sonuçlar üretecektir. Rota yapınızı hızlıca geliştirme olanağına ek olarak, Territory Planner bölgelerinizi daha verimli planlayacak. Lee Beup, Pazarlama Müdürü Nixon uniform Service &Medical Wear Bir optimizasyon senaryosu tamamladıktan sonra, sonuçlarınızı tüm bölgeler bir arada yada her bölge için hafta ve/veya sipariş günü bazlı izleme ve düzenleme tercihlerine sahipsiniz. yrıca özet haritalarla önerilen dengelenmiş bölgelerinizle eski bölgeleriniz arasındaki kar farklılıklarını açıkça görebilirsiniz. Dahası şirketinizin süregelen operasyonlarının gerekliliklerine en yakın uygunluğu sağlamak için Territory Planner, planlama sürecine dair belirleyeceğiniz hemen hemen her kriteri değerlendirebilir: Sürücülerin ödeme oranları raç kapasiteleri Sabit ve değişken hizmet süresi Geçmiş trafik modelleri Hız limitleri Artık bunlar büyütülecek problemler değil! Territory Planner ın güçlü algoritmaları şirketinizin değişen ihtiyaçlarına ayak uydurabilecek esneklikte en verimli bölge çözümlemesini sunar. Örnekteki bölgenin rotaları örtüşme en aza indirilerek ve kar arttırılarak dengeleniyor. Tercih edilen ve maksimum güzergah süresi Birden çok depo ve dağıtım merkezleri Müşteri yerleri çılış/kapanış saatleri, çoklu zaman aralıkları Geçmiş sipariş hacmi Teslimat talimatları Çoklu hizmet ve teslimat günleri Uygun sürücüler ve araçlar Planlamanızda neyin yanlış olduğunuzu görebiliyor musunuz? Territory Planner günlük operasyon ağınızda maliyeti arttıran üst üste binmelerin hepsini analiz eder ve grafiksel olarak haritalar, böylece başarılı bir strateji hazırlama ve uygulama olanağınız olur. Bu örnek haritada karanlık bölge tüm rotaların üst üste bindiği alanı işaret eder.

5 Rekabetin Sınırını Siz Belirleyin Territory Planner ile her açıdan gelişmiş müşteri hizmetine ve çok daha fazla maliyet verimliliğine neden olan stratejik seçenekleri keşfedersiniz. what-if senaryoları yaratarak, Territory Planner kaynaklarınızın amacınıza yönelik en iyi kullanımı için operasyonun her durumunda kontrolün sizin elinizde olmasını sağlar. Filonuza ekleme yapmadan gelişmiş bölgeleri yönetme yeteneğinizi tartmak? Territory Planner, önerdiğiniz bölgeleri ve güzergahları mevcut filo gücünüze uygulayarak mümkün senaryolarınızı hemen görebilmenizi sağlar. Mevcut bölgelerinizi ve güzergahlarınızı gelecek sezonsal dalgalanma için yeniden mi düzenlemek istiyorsunuz? Territory Planner, aynı sürücünün aynı müşteriye doğru zamanda doğru ürünle hizmet edeceğini garanti ederek tatil haftaları gibi istisnalar için sorunsuzca planlamalar yapabilir. Kar-Zarar Hesapları Yapın Territory Planner, metrik sistemler ve çıktılarla kendi seçtiğiniz zaman periyodu veya coğrafi alan gibi değişken düzenlerine göre finansal tahminler yapmanızı sağlar. Her teslimatın maliyetini kuruşu kuruşuna belirleyerek her gün her kilometre boyunca verimliliği arttırmanızı sağlar. Müşterilerimizin size söyleyeceği gibi, çarpıcı sonuçları ve kar hanenize pozitif etkisi çok çabuktur. slında genellikle Territory Planner ı kullanmaya başlar başlamaz sadece altı ay veya daha ez bir zamanda yatırımın geri dönüşünü sağlarsınız. Her Zaman Güvenilir Territory Planner daha ilk günden sizi desteklemeye başlar. Satış, hizmet ve dağıtım operasyonlarınızın verilerinden kolayca üretilmiş rapor düzenekleri sayesinde, üst düzey yönetiminiz ve diğer ekibiniz sürmekte olan bölgesel yönetimin her durumundan haberdar olurlar. Kendinize özgü raporlar oluşturabilirsiniz, yada Territory Planner ın portföyündeki yönetim raporlarını kullanabilirsiniz: Optimizasyonla oluşan potansiyel tasarrufları ve mevcut rotalama stratejinizin etkinliği hakkında metrik sistemler sunan Territory Planner ın Territory Puan Tablosu sayesinde puan da kazanç da daha yüksek. Yukarıdaki örnekteki gibi Territory Puan Tablosu bize farklı planlama senaryoları keşfedebileceğimiz detaylı değerlendirmeler sunar. Günlerin Hizmet-Değişim Raporları Güzergah yenileme nalizleri Sürücü Kılavuzu Güzergah Maliyeti Raporu Bölge Maliyeti Raporu Bölge Mesafe Raporu Bölge Özeti Raporu Bölge Detay Raporu Ek olarak, driver manifests, turn-by-turn directions, route maps gibi güzergah kitapçıkları üretebilirsiniz.

6 İşiniz için standart bir operasyonel başarı yaratalım. Beraber neler yapabileceğimizi görelim - bizimle bugün irtibata geçin! info@gvg.com.tr veya Bugünün dünyasında, artan Çünkü Roadnet Technologies olarak Roadnet Transportation Bu yüzden ürünlerimizi dünya genelinde dağıtım maliyetleri ve zorlaşan yükleme kapısından müşterinizin Suite deki ilerlemeler sayesinde 3400 noktada in üzerinde araç rekabet ortamı nedeniyle, işinizi dış kapısına kadar ve aradaki tüm bölge planlama, sokak bazlı rotalama, için filo yönetimi yapmaktadır. büyütecek sonuçları elde etmek, kilometrelere varana dek filo mobil teslimat uygulaması, GPS takip, Sorununuz ne olursa olsun farklı çalışanların üretimini arttırmak ve yönetimini en iyi biz biliyoruz. eş zamanlı wireless dağıtım ve araç sektörlerdeki tecrübelerimizle Roadnet güvenlik standartlarını sağlamak 25 yıllık deneyimimizden sonra telematics gibi global çözümlerle Technologies olarak sizin için bir için bir yol haritasına, ortağa itibarımızla, finansal istikrarımızla ve sözümüzde durmaya devam ediyoruz. optimizasyon çözümümüz mutlaka ihtiyacınız var. Dünya genelindeki lider ürünlerimizle nakliye planlama Bu gelişmiş uygulamalar sayesinde, bulunmaktadır. dağıtım hizmeti firmaları için bu çözümlerinde başı çekmekteyiz. nakliye personeliniz sipariş- müşteri ortak Roadnet Technologies dir. Rakiplerimiz firmalara tutarlı sonuçlar süreci boyunca süregelen her detaya sağlama ve karmaşık nakliye kolayca hâkim olur. yrıca seminerler konularında çözüm üretebilme veya Roadnet Üniversitesi aracılığıyla konusunda bizim çok gerimizdedirler. ileri ürün eğitimi vererek size yüksek standartlarda 7 gün 24 saat 365 gün müşteri hizmeti sunarız. GVG Danışmanlık Ltd. Şti. Muradiye M. Kalıpcı S. No: 4/1 Beşiktaş İstanbul - TR T F Strategic Partner Copyright 2011 Roadnet Tachnologies, Inc. ll rights reserved. Tüm Ticari Markalar Roadnet Technologies, Inc. e aittir. MKT32 a 0611

Roadnet RO DNET TECHNOLOGIES

Roadnet RO DNET TECHNOLOGIES Roadnet TM RO DNET TECHNOLOGIES Roadnet TM Roadnet ile ; Günlük Yaptığınız kilometrelerde ve yakıt harcamalarınızda yüksek tasarruflar sağlayarak karlılığınızı arttırın, Sürücü performansını günlük bazda

Detaylı

GEOVISION GROUP ÇÖZÜMLERİ

GEOVISION GROUP ÇÖZÜMLERİ GEOVISION GROUP ÇÖZÜMLERİ Geovision Group Araştırma Route To Market Geovision Group, Türkiye ve Dünyadaki lider firmalara Coğrafi Bilgi Sistemleri altyapısı ile Satış & Dağıtım ve Pazarlama çözümleri sunan

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G GÜÇLÜ. ENTEGRE. AKILLI. ARETE Varlık Yönetimi Çözümüyle, şirket içinde

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com Gündem Demo 3D ile Geleceği Görmek 1 Dijitalis Dijitalis, stratejik taktiksel ve operasyonel doğru kararlar verebilmek ve dinamik değişiklere çok hızlı adapte olabilmek için entegre çözümler sunar. Tedarik

Detaylı

Ekol Lojistik Yeşil Lojistik Uygulamaları

Ekol Lojistik Yeşil Lojistik Uygulamaları Ekol Lojistik Yeşil Lojistik Uygulamaları Ajanda Genel Bakış Yeşil Uygulamalar Ekol Genel Bakış Kuruluş : 1990 Çalışan Sayısı : 4,200 Çalışan Sayısı Avrupa : 1,200 Müşteri Sayısı : 3.774 (Aktif) 2011 Cirosu

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

Copyright 2012 EMC Corporation. All rights reserved.

Copyright 2012 EMC Corporation. All rights reserved. 1 Büyük Verinin Değerini Keşfedin Oylum Tağmaç EMC Danışmanlık 2 Agenda Büyük Veri Hayatımızı Nasıl Değiştiriyor? Büyük Verinin Kurumları Dönüştürmesi EMC Danışmanlık Ekibinin Büyük Veri ye Yaklaşımı Referanslar

Detaylı

Kredi Limit Optimizasyonu:

Kredi Limit Optimizasyonu: Kredi Limit Optimizasyonu: «Teorik Değil Pratik" Simge Danışman Analitik Direktörü, Experian EMEA Kar Gelişimi Kredi Limit Optimizasyonu Optimizasyona Genel Bakış Profilleme Modelleme Karar Matrisleri

Detaylı

Planla, Tahmin Et, Yönet IBM Perakende Planlama Çözümleri

Planla, Tahmin Et, Yönet IBM Perakende Planlama Çözümleri Planla, Tahmin Et, Yönet IBM Perakende Planlama Çözümleri Ajanda Perakende Sektöründe Planlama IBM Planlama Çözümleri Merchandise Planlama Çeşitlilik Planlama Kurumsal Karneleme Mağaza Bazında Planlama

Detaylı

Merhaba! Karşınızda Pisano;

Merhaba! Karşınızda Pisano; Merhaba! Karşınızda Pisano; Pisano, firmanızın müşteri ilişkilerini yönetmesine odaklanmış mobil çözümler sunar. Pisano ürünleri, işletmenizi mutlu ve sadık müşterilerle doldurmanın en hızlı ve en akıllı

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın Kurumunuzun yarınını belirleyecek kararları verirken en iyi iş zekası araçlarını kullanın. *BUSINESS INTELLIGENCE İş Zekası Çözümleri

Detaylı

Dağıtım Operasyonlarında Optimizasyon ile Dönüşüm

Dağıtım Operasyonlarında Optimizasyon ile Dönüşüm Dağıtım Operasyonlarında Optimizasyon ile Dönüşüm Dr. Ozan Gözbaşı Dr. Tuba Yılmaz Gözbaşı Dağıtım Nakliye Optimizasyonu Optimizasyon ne sağlar? Müşteri servis seviyesini iyileştirir Filo maliyetlerini

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Merhaba! Karşınızda Pisano;

Merhaba! Karşınızda Pisano; Merhaba! Karşınızda Pisano; Pisano, firmanızın müşteri ilişkilerini yönetmesine odaklanmış mobil çözümler sunar. Pisano ürünleri, işletmenizi mutlu ve sadık müşterilerle doldurmanın en hızlı ve en akıllı

Detaylı

LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM-ORGANİZASYON VE FİLO YÖNETİMİ İÇİNDEKİLER BÖLÜM I LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE ORGANİZASYON

LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM-ORGANİZASYON VE FİLO YÖNETİMİ İÇİNDEKİLER BÖLÜM I LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE ORGANİZASYON LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM-ORGANİZASYON VE FİLO YÖNETİMİ İÇİNDEKİLER BÖLÜM I LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE ORGANİZASYON 1.1. Lojistik Kavramı 1.2. İş Hayatında Lojistiğin Artan Önemi 1.3. Lojistik

Detaylı

Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın. Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013

Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın. Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013 Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013 Tahmine Dayalı Analitik Tahmine Dayalı Analitik bugünün koşulları ve gelecek aktivitelerden

Detaylı

Tedarik Zincirinde Dijital Çözümler

Tedarik Zincirinde Dijital Çözümler Tedarik Zincirinde Dijital Çözümler Anıl Gül Borusan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı IT & ArGe & Dijitalleşme Varlık Kılıç Borusan Arge Teknoloji Geliştirme Direktörü E4.0 ve Dijitalleşme E-Ticaret her

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

Tedarik Zinciri Yönetimi

Tedarik Zinciri Yönetimi Tedarik Zinciri Yönetimi -Dağıtım Planlaması- Yrd. Doç. Dr. Mert TOPOYAN Dağıtım Tedarik zinciri içerisindeki ürün akıșları incelendiğinde üç temel akıș görülmektedir: Tedarik edilen girdilerin akıșı İmalat

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü LOS Energy Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş. 2003 Yılında kuruldu. Alışan Group Şirketi ISO 9001 Certified Microsoft Çözüm Ortağı Custom Solutions Competency Data Management

Detaylı

1-Yetkili petrol ofisi acentamız ile müşterilerimize Automatic sistemi kullanımıyla indirimli akaryakıt alımı yapa bilmesini sağlanmaktadır.

1-Yetkili petrol ofisi acentamız ile müşterilerimize Automatic sistemi kullanımıyla indirimli akaryakıt alımı yapa bilmesini sağlanmaktadır. ONTO FİLO YÖNETİMİ AUTOMATİC,GPS SATIŞ HİZMETLERİ 1-Yetkili petrol ofisi acentamız ile müşterilerimize Automatic sistemi kullanımıyla indirimli akaryakıt alımı yapa bilmesini sağlanmaktadır. Automatic

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde.

Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde. Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde. www.hqtech.co.za Tekstil, konfeksiyon, ayakkabı, aksesuar, mobilya, beyaz eşya, gıda vb. perakende mağazalarına özel olarak geliştirilmiş

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

Karar Destek Sistemi

Karar Destek Sistemi Karar Destek Sistemi Müşteri Seçimi ve Rut Optimizasyonu Üretilen bir mamülün/hizmetin üretici firma ya da pazarlama şirketlerince, satış noktalarına verimli olarak yapılan müşteri ziyaretlerine rut diyebiliriz.

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

Doğal Gaz Dağıtım Sektöründe Kurumsal Risk Yönetimi. Mehmet Akif DEMİRTAŞ Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Müdürü İGDAŞ 29.05.

Doğal Gaz Dağıtım Sektöründe Kurumsal Risk Yönetimi. Mehmet Akif DEMİRTAŞ Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Müdürü İGDAŞ 29.05. Doğal Gaz Dağıtım Sektöründe Kurumsal Risk Yönetimi Mehmet Akif DEMİRTAŞ Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Müdürü İGDAŞ 29.05.2013 İÇERİK Risk, Risk Yönetimi Kavramları Kurumsal Risk Yönetimi (KRY)

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

3SİSTEMLERİN YÖNETİMİ (1-14)

3SİSTEMLERİN YÖNETİMİ (1-14) ÜRETİM YÖNETİMİ: SİSTEMSEL BİR YAKLAŞIM İÇİNDEKİLER sayfa no 3SİSTEMLERİN YÖNETİMİ (1-14) 1. Sistem Teorisine Giriş 3 1.1 Sistemin Tanımı 4 1.2 Sistemlerin Temel Yapısı 6 1.3 Sistemlerin Önemli Özellikleri

Detaylı

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Sahayı Bilerek Yönetin Başarsoft, hayatınıza harita tabanlı çözümler sunar. Saha İş Gücü Yönetim Sistemi Nedir? Kurum ve firmaların, saha işlerini

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

Quatro Dijital. D.E.S.H. Digital Excellence of Service and Hopitality bir Quatro Dijital markasıdır.

Quatro Dijital. D.E.S.H. Digital Excellence of Service and Hopitality bir Quatro Dijital markasıdır. Quatro Dijital DESH Nedir? D.E.S.H. yani Digital Exclence of Service and Hospitality hizmet veren kurumların, dil farklılıklarını ortadan kaldırarak hizmetlerini daha kolay ve teknolojik bir şekilde sunabilmelerini

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Hasan C. BEYHAN Başarso' - İş Geliş/rme ve Sa3ş Sorumlusu

Hasan C. BEYHAN Başarso' - İş Geliş/rme ve Sa3ş Sorumlusu Hasan C. BEYHAN Başarso' - İş Geliş/rme ve Sa3ş Sorumlusu Servis Güzergah Op/mizasyonu 1/20 Rotaban - Servis Güzergah Op/mizasyonu Nedir? Hangi Sorunları Çözer? Nasıl Çalışır? Faydaları? Rotaban Kullanıcıları

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

ATS Pro. Araç Filo Yönetimi Yazılımı. www.orjin.net

ATS Pro. Araç Filo Yönetimi Yazılımı. www.orjin.net ATS Pro Araç Filo Yönetimi Yazılımı www.orjin.net Orjin Yazılım Hakkında Orjin Yazılım Hakkında ORJIN Yazılım 10 Yıllık Tecrübemize Ortak Olun... 1998 yılında, bilişim sektöründe tecrübeli ve dinamik bir

Detaylı

Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin. PureConnect

Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin. PureConnect Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin PureConnect Müşteri İlişkilerini Sadeleştirin ve Kaliteyi Garantiye Alın PureConnect i hepsi bir arada tek platform mimarisi nedeniyle seçtik. Çok

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

GeoBusiness Solutions

GeoBusiness Solutions GeoBusiness Solutions Coğrafi İş Zekası Çözümleri GeoBusiness Solutions Nedir? Başarsoft GeoBusiness Solutions, Dağıtık Nereye alanda şube hizmet açmalıyım? veren sektörlere yönelik olarak hazırlanmış,

Detaylı

YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ. - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun -

YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ. - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun - YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun - Rutty [Yeni Nesil Saha Personeli Takip Sistemi] sizin için tasarlandı. Günümüzde yaşanan yoğun rekabet, hız ve

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

UNIQ Danışmanlık Paketleri.

UNIQ Danışmanlık Paketleri. UNIQ Danışmanlık Paketleri www.uniq-tr.com Operasyonel Verimlilik Etkin ve doğru vardiya planları yapmakta mı zorlanıyorsunuz? Çağrı tahmin modeliniz mi yok? Verimlilik sorunlarınız mı var? Ulaşılabilirlik

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir!

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! MasterFi İş Analitiği Çözümleri Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! Hiç Bir Şey Tesadüf Değildir! MasterFi Mobil IntelliFi MasterFi Web MasterFi, pazar araştırması yapmak isteyen şirketlerinin

Detaylı

LOJİSTİK ve TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ

LOJİSTİK ve TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ LOJİSTİK ve TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Mehmet TANYAŞ İTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Lojistik Derneği (LODER) Başkanı ORACLE Applications Day 14.03.2006, İSTANBUL SUNUM PLANI Lojistik Yönetimi

Detaylı

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi!

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi! Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü FiloTürk Liderlerin tercihi! ÜRÜNLER ARAÇ TAK P PAKET Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi'ni 3 farkl hizmet paketi ile sunan FiloTürk, Süresiz ve Koşulsuz Garanti

Detaylı

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi Polytex Tekstil Yönetim Sistemi MEDİKUS MEDİKUS Ltd. Şti. Profesyonel Hastane Çözümleri Cinnah Cad. Farabi Sok. No:30/1, 06690 Ankara, Türkiye Tel. +90 (312) 428 83 40 Faks. +90 (312) 428 83 42 medikus@medikus.com.tr

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM: TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİNE GİRİŞ

BİRİNCİ BÖLÜM: TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİNE GİRİŞ İÇİNDEKİLER Önsöz... v İçindekiler... vii BİRİNCİ BÖLÜM: TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİNE GİRİŞ 1.1 Tedarik Zincirinin Temel Fonksiyonları... 8 1.1.1 Üretim... 8 1.1.2 Envanter Yönetimi... 16 1.1.3 Taşıma ve

Detaylı

Modelleme ve Simülasyon ile Karar Alma ve Doğrulama

Modelleme ve Simülasyon ile Karar Alma ve Doğrulama Modelleme ve Simülasyon ile Karar Alma ve Doğrulama Örnek Fiili Uygulamalar (Banka, Üretim, Müze) Copyright 2009, Results Kurumsal Verimlilik Çözümleri. All rights reserved. Bu dokümanın tüm hakları saklıdır.

Detaylı

DONDURULMUŞ GIDA ÜRÜNLERİNE YÖNELİK DAĞITIM KARARLARI

DONDURULMUŞ GIDA ÜRÜNLERİNE YÖNELİK DAĞITIM KARARLARI DONDURULMUŞ GIDA ÜRÜNLERİNE YÖNELİK DAĞITIM KARARLARI Öğr.Gör.İsmail KARAYÜN Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Işılay TALAY DEĞİRMENCİ

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul Kutalmış Damar Emre Uzuncakara 07 Haziran 2012 - İstanbul Unica ve Netezza Hızlı analitik, etkili pazarlama Unica ve Netezza İşbirliği 2010 yılında Unica ve Netezza IBM e katıldı İlk Unica Netezza işbirliği

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ

ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ Her türlü ulaştırma aracı, nesne ve insanların güvenliğini sağlar. Akaryakıt ve işletim maliyetleri kontrol altında tutulur. Doğru zaman yönetimi ve iş akışı ile kalitenizi

Detaylı

GeoBusiness Solutions

GeoBusiness Solutions GeoBusiness Solutions Konumsal İş Zekası Çözümleri GeoBusiness Solutions Nedir? Nereye şube açmalıyım? Markalarına göre rakiplerim nerede konumlanmış? En yakın rakibim nerede? En yakın Acentam/Şubem/Bayim

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

Yarının Endüstri 4.0 Vizyonuna Bugün Ulaşmak Oracle İş Uygulamaları ile hızlı ve etkin dijital dönüşüm fırsatları

Yarının Endüstri 4.0 Vizyonuna Bugün Ulaşmak Oracle İş Uygulamaları ile hızlı ve etkin dijital dönüşüm fırsatları Yarının Endüstri 4.0 Vizyonuna Bugün Ulaşmak Oracle İş Uygulamaları ile hızlı ve etkin dijital dönüşüm fırsatları Murat Bilici Oracle Türkiye İş Çözümleri Lideri murat.bilici@oracle.com Gündem 1 2 3 Dijital

Detaylı

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk..

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Araç Yönetim Cihazları Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Cemalpaşa Mah. Fuzuli Cad. Galeria İş Merkezi No:45 SEYHAN / ADANA +90 322 457 84 38 - info@obdplus.com.tr Araç Yönetim Cihazları Akarsubaşı yazılım

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

Ana müşteri hizmeti. boschsecurity.com/instoreanalytics. Mağaza İçi Analiz Operasyon Modülü

Ana müşteri hizmeti. boschsecurity.com/instoreanalytics. Mağaza İçi Analiz Operasyon Modülü Ana müşteri hizmeti boschsecurity.com/instoreanalytics Mağaza İçi Analiz Operasyon Modülü Mükemmel müşteri hizmeti, mağazanızı diğerlerinden ayırarak sadakati ve satışları artırmaya yardımcı olabilir.

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5.

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5. Versiyon 2.5 Page 1 Kapsamlı Bir Veri Denizini Temel Zekaya Dönüştürün Operasyonel verilerinizi temel KPIlar a dönüştürün, karar vermenize yardımcı olacak raporları oluşturun ve ATS Intelligence sayesinde

Detaylı

Tedarik Zinciri Yönetimi

Tedarik Zinciri Yönetimi Tedarik Zinciri Yönetimi Arş.Gör. Duran GÜLER Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Tedarik Zinciri Yönetimi Tedarik zinciri boyunca tedarik ve zinciri içinde müşteri tatmin düzeyini

Detaylı

Yeni Nesil Müşteri Deneyimi Sunarak Her Anı Başarılı Kılın. PureEngage

Yeni Nesil Müşteri Deneyimi Sunarak Her Anı Başarılı Kılın. PureEngage Yeni Nesil Müşteri Deneyimi Sunarak Her Anı Başarılı Kılın PureEngage Müşterilerinizin Beklediği Farklı, Kişiselleştirilmiş Deneyimi Sunun Genesys teknolojisi, temsilcilerimizin yolculuğun her aşamasında

Detaylı

Nobel Yazılım. Periyodik Bakım Takip Yazılımı

Nobel Yazılım. Periyodik Bakım Takip Yazılımı Periyodik Bakım Takip Yazılımı İvedik Organize Sanayi Bölgesi 731 Sokak No:19 Yenimahalle/Ankara Tel:0312 394 14 46 Fax:0312 394 14 47 bilgi@nobelyazilim.com Hakkında olarak biz,2006 yılından itibaren

Detaylı

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART,

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART, DEPO OTOMASYONU VELTIONoptimum ilaç ve kozmetik ürünleri dağıtıcılarına çok çeşitli seçenekler sunar. Toplama otomasyonuna ilişkin sunduğumuz çözümler, dağıtıcıların ürün akışlarını ve hizmet seviyelerini

Detaylı

Rekabetçi Üretim Yönetimi

Rekabetçi Üretim Yönetimi Rekabetçi Üretim Yönetimi Kayseri Nisan 09, 2009 Dr. Adem Göleç Katılımcılar: Sanayi Kuruluşları Öğretim Üyeleri Öğrenciler Önümüzdeki bir saat Bir Üretim Sistemi Kurum Stratejisi Rekabet Öncelikleri Đmalat

Detaylı

Süreç Danışmanlığı. KPMG Türkiye. kpmg.com.tr

Süreç Danışmanlığı. KPMG Türkiye. kpmg.com.tr Süreç Danışmanlığı KPMG Türkiye kpmg.com.tr 2 Süreç Danışmanlığı Süreçlerinizin kontrolü sizin elinizde Sürecinizin tam potansiyeline ulaşmasını sağlayın! Günümüzde teknolojinin ve ihtiyaçların hızlı bir

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

Türk Hava Yolları Değerlendirme Analizi

Türk Hava Yolları Değerlendirme Analizi www.alanyatirim.com.tr Türk Hava Yolları Değerlendirme Analizi 25 Temmuz 2018 ÖZET BİLGİLER 1933 yılında kurulan Türk Hava Yolları nın ana faaliyet konusu yurt içi ve yurt dışında yolcu ve kargo hava taşımacılığı

Detaylı

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İhracat Planı Hazırlanması Süreci

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İhracat Planı Hazırlanması Süreci Trakya Kalkınma Ajansı www.trakyaka.org.tr İhracat Planı Hazırlanması Süreci 2013 İHRACAT PLANI HAZIRLANMASI SÜRECİ İhracat Planı Neden Hazırlanır? İhracattan ne beklendiğinin belirlenmesi, İhracat amaçlarına

Detaylı

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir.

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Opcode Yazılım Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Şirketin çalışma alanları arasında; Nükleer tıp sektörüne yönelik otomasyon yazılımları,

Detaylı

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK www.globaxsoft.com 28.10.2016 1 www.advancity.com.tr HAKKIMIZDA 1999 dan bu yana faaliyet gösteren Advancity uzaktan eğitim ve yazılım çözümleri sunmaktadır. Ofislerimiz:

Detaylı

Daha ayrıntılı bilgi için: rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101

Daha ayrıntılı bilgi için: rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101 Daha ayrıntılı bilgi için: Rabia Başay rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101 Doğadaki uyumu projelerinize taşıyın... Hizmet Sektörü Firmaları için Uluslararası ERP Yazılımı -

Detaylı

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve 30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve kullanımı kolay bir iletişim sistemi olan son Responder versiyonu

Detaylı

Ölçülemeyen Şirket Yönetilemez

Ölçülemeyen Şirket Yönetilemez Ölçülemeyen Şirket Yönetilemez ADGEBS TURKIYE 0212 6762600-0532 5893426 bilgi@adgebs.com ADGEBS Kurumsal Yönetim Danışmanlığı Eğitim Hizmetleri www.adgebs.com GELECEKTE DE VAR OLABİLMEK İÇİN; Kurumunuza

Detaylı

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın.

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın. Genel Bakış Microsoft Dynamics CRM Verimliliğinizi artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Pazarlama: Pazarlama Etkinliğinizi Maksimuma Çıkarın Microsoft Dynamics CRM ile kuruluşunuzun pazarlama verimliliğini

Detaylı

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan,

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, 1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, müşterilerimize sene boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekten

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Sorter Sistemleri & Otomatik Yükleme-Boşaltma Sistemleri Sunumu Kasım 2014 Konveyör Otomasyon Hatları Sorter Ayrıştırma Sistemleri Yükleme Boşaltma Sistemleri Depo içi Otomasyon Çözümleri Depo Danışmanlık

Detaylı