Firma Profili. Vizyon. Misyon

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Firma Profili. Vizyon. Misyon"

Transkript

1

2 Firma Profili ABBTech, 1996 yılında kurulan Biltest ve 1999 yılında kurulan Palmser firmalarının kardeş şirketi olarak 2011 yılında kurulmuştur yılından günümüze tavukçuluk, yani kanatlı üretim sektörünün tüm entegrasyonlarında çalışmış IT yönetici ve danışmanları ile güçlü bir kadroya sahiptir. Şirketin kuruluş amacı kanatlı sektörün tüm entegrasyonlarına çözüm sağlayacak profosyonel uygulamalar geliştirmek ve bunu ülke içi ve ülke dışına alternatif çözüm olarak sunmaktır. Henüz dünyada entegre kanatlı sektörünün tüm entegrasyonlarını kapsayan tek bir paket çözüm üretilememiştir. ABBTECH, uzman kadrosu ile 20 yıla yakın süredir sektörde oluşturduğu bilgi birikimi ve tecrübesini, bu ihtiyaca uygun çözüm üreterek karşılamayı hedeflemektedir. Vizyon Vizyonumuz; kanatlı sektörünün tüm entegrasyon operasyonlarını yönetecek, izleyecek ve denetleyecek süreçleri, en son yazılım teknolojileri ile geliştirerek ülke içi ve dışında kullanılmasını sağlamaktır. Misyon Sektöründe uzman, deneyimli kadrosuyla Danışmanlık, Yazılım Geliştirme, Sistem Entegrasyon işlevlerini bütünleşik sunan bir Teknoloji firması olarak misyonumuz; kanatlı sektörüne rekabette avantaj sağlayan ve tüm entegrasyon safhalarını kapsayan projeler gerçekleştirmek, müşterilerimizin yeni teknolojilerden en verimli biçimde yararlanmalarını sağlamaktır.

3 Günümüzde entegre üretime sahip şirketlerin en büyük sorunu, hammadde girişinden son ürüne kadar olan süreci tek bir elden yönetememek ve izleyememektir. ABBTech, 20 yılı aşkın süre gıda sektöründe birçok IT projelerinde çalışmış uzman kadrosu ile tüm sorunlarınıza çözüm sağlamayı garanti eder.

4 PROTech, üretim sistemleri otomasyonunu kontrol eder ve sipariş toplamadan, siparişe göre adresli etiketlemeye, paletlemeden, depolama ve sevkiyata kadar olan tüm süreci yönetir.

5 PROTech Entegre Üretim Sistemi Genel Özellikleri ve İşletmenize Sağladığı Faydalar Broiler kesim planlama, sevk planlama, kantar ve canlı asım ile tam entegrasyon Siparişe göre üretim modülü ile müşteri adresli etiketleme ve üretimi anlık izleme Siparişe paletleme ve palet etiketi Soğuk hava depo rezervasyonu ile paletleme de otomatik depo/raf/göz adresleme El terminalleri ile kontrollü depolama ve sevkiyat Anlık depo envanterleri Sipariş, üretim ve paletleme modülleri ile kontrollü sevkiyat Sipariş, üretim, paletleme, depolama ve sevkiyat süreçlerinde el terminalleri, aplikatörler ve barkod okuyucu & yazıcıları ile full otomasyon ve süreçlerde standartlaşma Üretim artışı, dakikada üretim bandından geçen kasa & koli sayısı Palet etiketi ile Depolama ve sevkiyatta hız Kasa, koli, paket bazında izlenebilirlik Kantar çıkışında, araç içi ağırlık ile kantar tartım ağırlığı kontrol raporları Üretim hattı, paletleme, depolama ve sevkiyatta personel tasarrufu Esnek kullanıcı raporları

6

7

8 Hazır ürün ve şarküteri ürünleri gerçek zamanlı olarak, stoğa göre harmanlanırak (karışım oluşturularak) şekillendirme, pişirme, soğutma, paketleme, paletleme, depolama ve sevk operasyonları kapsamında kontrol edilir. Her bir karışımın içeriğindeki et, baharat ve diğer katkı maddeleri parti ve yetiştirici bazında tam anlamıyla izlenir ve raporlanır. Baharat ve et depo hareketleri ile tüm karışım ve dolum süreçleri el terminalleri ile yürütülerek, anlık olarak üretim ve depo hareketleri izlenebilmektedir.

9 Hammadde Kabul ve Envanter Yönetim Sistemi Barkodlu Hammadde kabül, (PROTech kesimhane otomasyonundan gelen hammadelerin okutularak envantere alınabilmesi. Böylelikle ürün geçmişi ve yetiştirici bilgilerine kadar izlenebilirlik) ya da gelen hammaddenin kabulde tartılarak, etiket oluşturulması ve okutularak envantere alınması. Plastik hammadde kasalarına, barkod okutularak ürün bazlı kabül. Hammaddelerin FIFO ya göre takibi ve son kullanma tarihi yaklaşan ürünler için uyarı sistemi Üretimden dönen hammaddelerin tartılarak envantere alınması. Ürün son kullanma tarihi ve bekleme gün takibinin izlenebilmesi. WIP (Work in Progress) materyallerinin daha sonra yeniden üretimde kullanılabilmesi için tartılarak envantere alınması, böylelikle materyallerin yaş ve son kullanım takibinin sistem üzerinden izlenebilmesi. Baharat Odası Yönetim Sistemi Baharat kabulünde, ürünlerin tartılarak etiketlenmesi ile envantere alınması. Tedarikçi ve parti numarası ile son kullanım tarihleri bazında envanter oluşturma. Baharat karışımlarının barkodlarının okutularak yapılması. Böylelikle karışım paketine giren her bir baharat bilgisinin izlenebilmesi. Baharatların yeni bir karışımda kullanılabilmesi için yeniden tartılarak etiketlenmesi. Böylelikle son kullanma tarihleri ve parti numaralarının sistem üzerinden izlenebilmesi. FIFO ya göre envanter yönetimi Baharat odası dışında da baharatların tartılarak, etiketlenmesi. Böylelikle envanterin güncellenmesi ve son kullanım tarihine göre baharat seçiminin izlenebilmesi. Üretime giden baharatların tamamı kullanılmadığında, sonra yeniden kullanılması için baharat odasına tartılarak kabulü.

10 Karışım Rasyonları Yönetim Sistemi Son ürünler (Final product) için karışım rasyonları tanımlama (Karışıma girecek her bir hammadde kullanım oraları tanımlama) Üretim günü lot bazında karışım (batch) hazırlama. El terminalleri ile karışım hazırlarken hammadde okutma, karışıma giren her bir hammadde ağırlığı kontrolü ve lot numarası bazında premix kaydı oluşturma. Üretimden dönen karışımların yeniden tartılarak, daha sonra karışımlarda kullanılmasının sağlanması Sınırsız sayıda karışım rasyonu hazırlama ve kontrollü karışım oluşturma Herbir karışımın parti bazında izlenebilirliğinin sağlanması Siparişe & Depoya Üretim Yönetim Sistemi Optimizasyon modülünden aktarılan tüm siparişler, müşteri ve ürün kırılımlarında raporlanabilirler. Bu modül, üretim bantlarına konumlandırılan lazer barkod okuyucudan bilgi alarak, siparişlerin yükleme önceliklerine ve diğer kurallara göre sipariş ile eşleşerek, müşteri ya da depo adresli ve code-128 destekli yeni bir kasa&koli etiketini oluştur ve aplikatör e (otomatik barkod etiketi yazan ve koliye yapıştıran cihaz) gönderir. Üretilen bu yeni etiket ile Siparişe Göre Üretim modülü, sipariş izleme ekranından siparişler yapıldı olarak düşülerek, anlık olarak yüzde kaç üretildiği izlenir ve raporlanır. Ayrıca etiket ve uygulama üzerinden karışım no, palet, depo, müşteri ve izlenebilirlik takibi yapılır. Siparişe Göre Üretim modülünde, taze depodan sipariş açılarak, sipariş karşılanabilir. Ayrıca üretim fazlası ürünler taze depo ya yada şok depoya sipariş olarak bu modül üzerinden üretilirler.

11 Paletleme Yönetim Sistemi Siparişe Göre Üretim modülü tarafından etiketlenen kasalar, müşteri (sipariş numarası), karışım no, palet, depo, izlenebilirlik gibi bilgiler ile takip edilir. Bu modül içeriğinde el terminalleri üzerinde çalışan paletleme uygulaması mevcuttur. El terminallerindeki bu uygulamayla, paletleme alanına gelen kasalar, müşteri siparişlerine göre (adresli kasalar üzerinden) okutularak paletlere yerleştirilir. Bu işlem sırasında, farklı bir müşteriye üretilen kasaların farklı müşteri paletlerine girmesi kesinlikle önlenir. Ayrıca palet bozma, palet birleştirme gibi opsiyonel hareketlerde uygulama üzerinden yapılabilir. Nihayetinde bir müşteri siparişi için oluşturulan palet tamamlandığında bell printer olarak adlandırılan yazıcıya bir adet palet etiketi gönderilir. Bu etiket streçlenmiş palet üzerine yapıştırılır. Bu etiket ile sevkıyat ve depolama operasyonlarının çok kısa bir sürede ve kontrollü olarak gerçekleşmesi sağlanır. Ayrıca palet oluşturulmayacak olan siparişlerin sevk edilmesi mümkün olacaktır. Soğuk Hava Depo Yönetim Sistemi 0, -18 ve -40 depolarının master bilgi tanımları dinamik oluşturulur. Bu bilgiler arasında, depo içerisindeki her bir göz adreslenir ve dış etmenlerden etkilenmeyecek barkod ile etiketlenir. Depo tanımlamalarından sonra raf tanımlamaları, dikey ve yatay olmak üzere tamamen dinamik bir yapıda çalışmaktadır. Sipariş e Göre Ürerim modülüne aktarılan şok siparişler, önceden depo gözü bazında rezerve edilir. Böylelikle paletleme tamamlandıktan sonra alınan palet etiketi üzerinden, o palet in soğuk havada hangi göz e yerleştirileceği bilgisine ulaşılır. Ayrıca rezerve edilmeyen şok siparişler için paletleme sonrası en uygun depo ve göz bilgisi otomatik olarak oluşturulur. Gerek -40 gerekse de 18 depolarındaki paletler, depo dan çıkış tarihleri ve müşterilerine kadar raporlanabiliyorken, ayrıca FIFO ya göre de hem rapor hem de sipariş karşılama opsiyonel olarak yapılabilmektedir. Aynı şekilde soğuk hava depodan siparişe göre palet oluşturma (palet bozma ve palet oluşturma) el terminalleri ile gerçekleşmektedir. Siparişe konu olan depo gözü, doğru seçilmediği sürece o gözden palet ve/veya kasa transferine izin verilmemektedir. Depoya yapılan palet transferleri ile depodan yapılan palet transferleri el terminalleri üzerinden gerçekleştirilmektedir. Ayrıca dışarıda kiralanabilecek olan depolar dahi uygulamaya sanal olarak tanımlanarak takip edilebilmektedir. Depo yönetimi olarak talep edilirse malzeme depoları da kapsam içine herhangi bir maliyet çıkarılmadan dâhil edilecektir.

12 Sevkıyat listesi tamamlandığında (yani bir sevkıyat emrine konu olan tüm siparişler yüklenip, sevkıyat irsaliyeleri oluşturulduğunda) araç içi yüklenen her ürünün kg, kasa, palet, fire vb.. ağırlıkları da hesaplanarak bir kapı çıkış formu oluşturulur. Bu form ile araç kantar a girerek tartım yapılır ve formdaki kilogram ile kantar kilogramı kontrol edilir. FPTech İleri İşlem Üretim Otomasyon Sistemleri Genel Özellikleri ve İşletmenize Sağladığı Faydalar Sevkiyat ve Yükleme Yönetim Sistemi Sevkıyat planlama sonrasında, sevkıyat uygulamasına gönderilen siparişler yükleme emirleri ve sevk irsaliyelerine dönüşürler. Siparişler, sevkıyat numarası, sipariş numarası, araç plakası ve sipariş detayı bazında gönderilir. Siparişlerin üretimden, taze depodan ya da şok depodan karşılanması tamamen uygulama üzerinden sağlanır. Yükleme süreci, siparişlerin araçlara yüklenmesi esnasında yükleme emirleri basılarak, bu emirlerin el terminalleri ile okutulması ile başlar. Bu sipariş emirleri üzerinde ayrıca sevkıyat numarası da olduğundan, siparişin farklı siparişler ile bir araca yüklenmesi engellenir. Yine bu siparişlerin farklı araçlara yüklenmesi de mümkün olmamaktadır. Yükleme emri el terminalleri uygulaması ile okutulduktan sonra, siparişe ait olan paletlerde okutularak o siparişin kapatılması sağlanmaktadır. Bu işlem esnasında siparişe odaklı yüklemenin doğru paletlerden ve doğru sırada oluşturulduğu sistem tarafından kontrol edilir ve kontrollü yükleme yapılır. Paletlerin sevkıyat ve siparişlere göre yüklenmesi el terminalleri ve uygulaması ile palet etiketleri okutularak çok kısa sürede gerçekleştirilir. Palet oluşturulmayan siparişler, sadece kasalar okutularak sevk edilebilemektedir. Tüm malzemelerin alım emirlerinin otomatik hazırlanması Tüm malzemelerde stoklama ve anlık stok kontrolü Son ürün stok kontrolü Fire tanımlama Ürün döngüsü sırasında barkodlama ve etiketleme (RFID opsiyonel) Ara ürün bekleme odası,soğuk hava depo ve baharat odası envanterlerinin gerçek zamanlı izlenmesi Ürün, hammadde gramaj takibi için benzersiz etiketleme (gün, kaynak, ürün bazında) Gerçek zamanlı karlılık bilgisi İşlem süresince safha maliyet bilgisi Parçaya ve ürüne göre karlılık HACCAP süreci ile entegre PROTech ve PLANTech modülleri ile full entegrasyon Son ürün ve karışımlarında full izlenebilirlik Kablosuz el terminali, bell printer ı gibi uygulamalarda kullanım kolaylığı Sipariş, üretim, paletleme, depolama ve sevkiyatta tam kontrol

13 Entegre operasyon süreçlerinin tamamı, üretim sistematiğine bağlı Canlı Üretim Sistemleri Yönetimi uygulaması ile kayıt altına alınarak, Bölge,Veteriner, Irk, Yem Fabrikası, Yetiştirici Çiftlik-Kümes ana başlıklarında analizlerinin oluşturulması ile canlı üretim yönetimine yol göstermektir. Oluşan veriler ile ırk bazında standart ile gerçekleşen analizleri rahatlıkla yapılmakta, ve tüm performans anlık olarak izlenmektedir. Canlı üretim yazılımı kapsamında 6 ana modül bulunmaktadır. Bu modüller Yarka Yönetim Sistemi, Damızlık Yönetim Sistemi, Broiler Yönetim Sistemi, Kuluçka Yönetim Sistemi, Yem Sevkiyatı Yönetim Sistemi ve Yetiştirici hak ediş hesaplama ve Ödeme Sistemidir ve tam entegre olarak çalışırlar.

14 Yarka Yönetim Sistemi Modülü Yarka Yönetim Sistemi; kümeslere yerleştirilen damızlık civcivler ile başlamakta ve damızlık çiftliklere transferine kadar devam etmektedir hafta arası, yem tüketimi, ölüm, ıskarta, homojenite gibi performans verileri bu modülde tutulmakta ve sürü bazında günlük & haftalık analizlere dönüştürülmektedir. Bu modül ile saha dan çiftlik-sürü-kümes bilgileri Damızlık Takip adlı el terminali uygulaması ile toplanarak, gelişim analizlerine dönüştürülmektedir. Damızlık Yönetim Sistemi Modülü Bu modül ile çiftlik & kümes dişi, erkek envanterleri (haftalık & kümülatif), ölümler, ıskartalar, sex hataları, gramajlar, toplam, damızlık, kirli, çift sarı, kırık, gizli çatlak, yer yumurtası, üretim rakamları, kuluçkaya sevk edilen yumurta adetleri, kuluçkada basılan damızlık yumurta adetleri, çıkan sağlıklı ve ıskarta civciv adetleri, çıkım randımanı, civciv ağırlığı, dişi başına üretilen damızlık yumurta ve toplam yumurta, dişi ve erkek ortalama yem tüketim miktarları, gramaj alımları, su tüketimleri, ışıklandırma, nem gibi bir çok performans verileri takip edilir. Ayrıca bu modül ile saha dan çiftlik-sürükümes bilgileri Damızlık Takip adlı el terminali uygulaması ile toplanarak, gelişim analizlerine ve standart karşılaştırma raporlarına dönüştürülmektedir.

15 Broiler Yönetim Sistemi Modülü Bu modül; broiler kümeslere civciv yerleşiminden, kesim e gönderilene kadar olan tüm süreci yönetir. Çiftlik-kümes hiyerarşisinde yapılan yerleştirmeler ile ölüm (saha), ıskarta, tartımlar (saha), gramaj alımları, yem tüketimleri, kesim adet ve kiloları gibi birçok veri bu modülde tutulmaktadır. Bu modül ile de bölge, veteriner, ırk, çiftlik-kümes vb. gruplarında haftalık ağırlıklar, haftalık ölümler, yerleşen adetler, kesilen adet ve Kg ile ortalama kg, ortalama kesim yaşı, FCR ve istenirse bu veriler ile oluşturulan EPEF (European Performance Effective Factor) sonuçları yönetsel analizlere dönüştürülür. Bu modül ile saha dan çiftlik-sürü-kümes bilgileri Broiler Takip adlı el terminali uygulaması ile toplanarak, gelişim analizlerine dönüştürülmektedir. Kuluçka Yönetim Sistemi Modülü Bu modül damızlık ve diğer ıskarta yumurtaların kuluçka yumurta odasına çiftlik-kümes bilgisi ile girişleriyle başlamaktadır. Burada seleksiyona uğrayan damızlık yumurtalar, basımı, çıkımı yapılmakta ve veriler damızlık yönetim sistemine aktarılmaktadır. Çıkım sonrası civciv in broiler sahaya yerleştirilmesi ya da satılması işlemleri de bu modül üzerinden yapılmaktadır. Özetle kuluçka yönetim sistemi modülü ile basım makineleri bazında, bekleyen yumurta yaşına göre, sürü yaşına göre, yetiştirici çiftlik bilgisine göre, çıkım randımanları ayrıca kırma raporları (breakout) yönetsel analizlere dönüştürülmektedir. Bunun yanında haftalık & aylık yumurta envanter, yumurta satış, basılan yumurta, çıkan civciv, ıskarta civciv, çıkan toplam civciv e göre randıman, satılabilir civcive göre randıman ve broiler e yerleşen civciv adetlerine kadar çeşitli raporlar sistemden alınabilmektedir.

16 LIVETech Entegre Canlı Üretim Sistemi Genel Özellikleri ve İşletmenize Sağladığı Faydalar: Damızlıktan, broiler sahaya kadar olan süreçte anlık sürü performans izleme Yem Yönetim Sistemi Modülü Yem Yönetim Sistemi; gerek sipariş edilen damızlık ve yarka yem sevkiyatlarının planlanması, gerekse de yem yönetim modülü tarafından projeksiyon ile oluşturulmuş otomatik sevkiyat emirlerinin oluşturulması ile başlar. Bu modül ile çiftlik-kümes silo kapasitelerine ve yerleşen civciv adetlerine göre, gönderilecek olan yem, miktarı ve yetecek gün sayısı ile bir sonraki yem sevk planları otomatik olarak hesaplanır. Hesaplamada, civciv ırkı ve mevsime göre oluşturulabilecek yem tüketim tabloları ve yem değişim günleri parametrik olarak tanımlanır. Bununla birlikte tüm yem sevkiyat emirlerinin hazırlanması, yem irsaliyelerinin oluşturulması, iade ve iptal işlemleri yapılmaktadır. Tüm damızlık ve broiler çiftlik-kümeslerine yapılan yem sevkiyat bilgileri ilgili yarka, yumurta ve broiler yönetim sistemi modüllerine akmaktadır. Bunun yanında araç, çiftlik-mesafe (km) bilgileri ile nakliye giderlerine baz oluşturacak olan hesaplamalar ve raporlar kolaylıkla alınabilmektedir. Güçlü raporlama yeteneği ile planlanan ve gerçekleşen yem sevkiyatları ile dönemsel tüketim analizleri kolaylıkla oluşturulabilmektedir. Yetiştirici Hak ediş Hesaplama ve Ödeme Sistemi Bu modül tüm Canlı Yönetim Sistemleri uygulamaları ile entegre çalışarak, Broiler yetiştiricilerinin hak edişlerini hesaplar. Hesaplamalarda kesilen canlı adet ve net canlı kg, yem tüketimleri (FCR), ölümler, ortalama gramaj ve kesim yaşı ile prim & ceza yapıları kullanılmaktadır. Ayrıca yakıt yardımı, silo yardımı ve diğer ek ödenekler ile kesintiler bu modül üzerinden takip edilebilmekte ve yetiştirici müstahsilleri otomatik oluşturularak, muhasebe uygulamasına entegre edilmektedir. Broiler den damızlık yetiştirici ve sürü bilgilerine kadar izlenebilirlik Damızlık ve broiler sonuçlarının sürü standartları ile kontrol raporları Yem dağıtım planlaması ile kümes yem ihtiyaçlarının otomatik planlaması El terminali ile saha verileri toplanarak, saha ekiplerine son sürü analizlerinin gerçek zamanlı iletilmesi Kuluçka bekleme odası ve basım odası envanterlerinin gerçek zamanlı izlenmesi Kuluçka çıkımları nın ve broiler sahaya yerleşiminin, civciv yerleştirme programı ile eş zamanlı çalıştırılması Yarkadan, broiler kesim e kadar olan tüm süreçte maliyet yönetimi Kesim planlaması ile kantar ve sarım ekibi entegrasyonu Tüm canlı faaliyetler süreçlerinde % 100 izlenebilirlik Broiler yetiştirici hak edişlerinin dakikalar mertebesinde hesaplanması ve muhasebe müstahsil entegrasyonları PROTech ve PLANTech modülleri ile full entegrasyon Doğru analizler ile ölüm oranlarında iyileşme, yem tüketimlerinde düşüş, gramajlarda artış Sarım ve sevk araçlarının tam kontrolü

17 Siparişlerin online toplanması, optimize edilerek bütüne tamamlanması, üretim kapasite ve malzeme ihtiyaçlarının planlanması ve kesim & araç sevk planlarının oluşturulması süreçlerinin tamamı izlenir ve kontrol edilir.

18 Sipariş Portali (B2B) Şube, Bayi ve merkez anlaşmalı müşterilerin sipariş işlemlerini gerçekleştirdikleri portaldir. Günlük olarak taze, şoklu ve diğer sipariş girişleri belirlenen kriterlerde (belli bir saate kadar sipariş girişlerinin yapılma zorunluluğu, satış sistemi ile entegre edilerek risk kontrolü gibi) sisteme tanıtılarak, çeşitli yönetsel raporlar alınabilmektedir. Sipariş portali, saha satış ve optimizasyon uygulaması ile tam entegre çalışmaktadır. Ürün Sevkiyat Planlama Modülü Üretim planlaması yapılan siparişlerin lojistik tarafında sevk planlamasını yapar. Bu işlemi parametrik yapıdaki uygulamada tanımlı olan müşteri boşaltma noktalarını en optimum hesaplayarak, araç kapasiteleri ve dönem için araç kilometrelerine göre oluşturur. Genel olarak bu modül içeriğinde; Araç & Rota Planlama Sipariş entegrasyonu Finans yönetimi (hak ediş) Muhasebe (Fatura) Entegrasyonu Araç Sıcaklık Değerleri Entegrasyonu (opsiyonel) Sipariş Optimizasyon Modülü Kesim adedi, ürün ağacı, sipariş kesinti ve sipariş paylaştırma kurallarına göre, gelen siparişlerin bütün parça dengesi dahilinde optimum üretim planlamasını yapar. Tüm manuel operasyon ve hataları bertaraf ederek, yönetsel üretim planlama analizleri oluşturur ve sipariş trend raporları ile siparişlerin artış ve düşüş analizlerini takip eder. Kapasite Planlama Modülü Üretim modülüne aktarılan siparişler için gerekli olan tüm malzeme ve diğer tanımlı ekipmanların ihtiyaç planlamasını yapar.

19 PLANTech Entegre Üretim & Kesim Planlama Genel Özellikleri ve İşletmenize Sağladığı Faydalar Kapasite hesaplamaları ile % 100 e yakın doluluk oranları Sipariş optimizasyonunun tek elden ve merkezi yapılması Ürün ve müşteri karlılıkları ile optimizasyonda yeni bakış açısı Müşteri kota ve risk takipleri ile doğru sipariş yönetimi Kesim ve Araç Planlama Modülü Canlı Operasyon modülleri ile tam entegre çalıştığında, mevcut yaşayan Broiler kümeslerin yaş, ortalama gramaj, adet gibi bilgileri ile siparişlere uygun sürü seçimini otomatik planlar. Canlı operasyon modülleri dışında manuel olarak da kesime alınacak sürü bilgilerinin girişi yapılarak, hedeflenen ortalama gramaj üzerinden sipariş optimizasyonuna veri entegre edilir. Kesilecek sürülerin seçimi tamamlandıktan sonra, kamyon ve römork bilgileri ile, kesim tarih ve saatleri planlanır. Üretim modülü ile tam entegre Sipariş karşılama oranları ve arz & talep artış ve düşüşlerinin sistem üzerinden takibi Kesim araç ve frigofrik araç sevkiyat planlamalarında maksimum doluluk Araç ekiplerinin kilometre ve diğer parametrik kriterlerine göre, eşit hakediş hesaplamalarının oluşturulması ve muhasebe entegrasyonları Esnek raporlama Tüm süreçlerde % 100 izlenebilirlik Bu planlama canlı operasyon tarafından yapılabildiği gibi lojistik tarafından da ayrı bir menüde gerçekleşebilir. Tamamlanan günlük kesim ve araç planları otomatik olarak kantar yönetim sistemine aktarılır.

20

Firma Profili. Vizyon. Misyon

Firma Profili. Vizyon. Misyon Firma Profili ABBTech, 1996 yılında kurulan Biltest ve 1999 yılında kurulan Palmser firmalarının kardeş şirketi olarak 2011 yılında kurulmuştur. 1995 yılından günümüze kanatlı ve büyükbaş hayvan canlı

Detaylı

Shop Floor Automation

Shop Floor Automation Shop Floor Automation Üretim Yönetimi ve Takibi Depo Yönetimi ve Takibi BOM Tanımları ve Kontrolü Üretim Hattı Kontrol ve Yönlendirme Operatör Kontrol ve Yönlendirme İş Emri Yönetimi ve Takibi Otomatik

Detaylı

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ Depolarını 2008 den günümüze 130 Firma 1.000 Kullanıcı İle Yönetiyor! SmartWM DEPO YÖNETİMİ Çözüm Ortaklarımız SENTIA BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN TİC. LTD.ŞTİ AKTİF PROJE VE DANIŞMANLIK ERBİLİŞİM BİLGİSAYAR

Detaylı

Ocean WMS. Tedarik Zinciri Çözümleri

Ocean WMS. Tedarik Zinciri Çözümleri Ocean WMS Tedarik Zinciri Çözümleri Ocean WMS Referanslar Tedarik Zinciri Çözümleri Neden Depo Yönetim Sistemine İhtiyaç Duyulur? Yüksek hacimli depolama alanlarında iş organızyonu ve anlık olarak ürün

Detaylı

YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU

YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU Yorka Bilgisayar Yazılım Dan.Hiz.San.Tic.LTD.ŞTİ. Fakülte Cad. No:24 DENİZLİ 0(258) 211 66 33 211 66 43 FAX:0(258) 211 66 20 http://www.yorkayazilim.com e-mail:yorka@yorkayazilim.com

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA 25 yıllık perakende lojistiği deneyimimiz boyunca birçok ulusal, uluslararası mağaza zincirlerinin ve özellikle de yerel zincir ana distribütörlerinin ve otomotiv sektörünün lojistik operasyonlarında

Detaylı

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi İçerik Likom Yazılım Gusto Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımı Gıda Sektörüne Yönelik Uygulamalar Uyarlama Adımları Referanslar 2 Likom Yazılım, 24 yıldır büyük ölçekli

Detaylı

Üretim Otomasyon Sistemi. Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi. 444 0 262 www.kocsistem.com.tr

Üretim Otomasyon Sistemi. Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi. 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Üretim Otomasyon Sistemi Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr KoçSistem Üretim Otomasyon Sistemi Üretim sistemlerini anlık izlemenizi, Operasyonel verimliliği artırmanızı, Üretim

Detaylı

DERSIMIZ: MATEMATIK 25.11.2015

DERSIMIZ: MATEMATIK 25.11.2015 DERSIMIZ: MATEMATIK Berk Boyacı Otomatik Tanımlama & RFID Ürün Yöneticisi 25.11.2015 Ayşen Öztoprak Lojistik Otomasyon İş Geliştirme Müdürü DERSIMIZ: MATEMATİK HAKKIMIZDA 25.11.2015 Berk Boyacı / Ayşen

Detaylı

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi ÖN MALİYET Siparişin üretiminden önceki verilerle hesaplanan ilk maliyetidir. Wintex ön maliyet modülü tüm maliyet etkenlerinin doğru ve hızlı girilebilmesine olanak

Detaylı

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ Depo nedir? Depo Hizmeti alan iç ve dış müşteriler için, depo tam zamanlı ve müşteri odaklı çalışan stratejik destek bir birimdir. Depo, katma değer üretilen

Detaylı

TLife Warehouse Management System365 Cloud

TLife Warehouse Management System365 Cloud BULUT TABANLI 365 GÜN 7/24 SAAT HER NOKTADAN ERİŞİM İMKANI TLife Warehouse Management System365 Cloud İÇERİK VE AMAÇ Amacımız Firmanız bünyesinde gerek merkez fabrikada gerekse farklı lokasyonlarda bulunan

Detaylı

Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir.

Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir. ENTEGRE ŞERİT ÜRETİM YAZILIMI Octopus BS Entegre Şerit Üretim Yazılımı Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir. Ham döküm girişi

Detaylı

FSMobility Fast WMS for LOGO Tiger Tanıtım

FSMobility Fast WMS for LOGO Tiger Tanıtım FSMobility Fast WMS for LOGO Tiger Tanıtım Kablosuz mobil stok yönetimi çözümlerine odaklanan FSSoftware, uluslararası firmalarda büyük projelerin deneyimlerini yaşayan uzman ekibiyle FSMobility Fast WMS

Detaylı

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut Rut Takibi Rut, saha satışı/ziyareti yapan firmaların, gerek randevu gerekse lojistik sıralamaya göre yapmış olduğu müşteri ziyaret

Detaylı

çeşitli tüm aşamalarda tam izlenebilirlik

çeşitli tüm aşamalarda tam izlenebilirlik SÜREÇ SIX bilişim çözümü, ameliyathanelerde kullanılan örtülerin ve aynı zamanda kurşunlu cerrah önlüklerin teknik kumaşlarına bağlı sterilizasyon süreçlerindeki izlenebilirlik yönetiminin eksiksiz bir

Detaylı

Turkuaz Grup Otomasyon. Bilist:Ev Tekstil İşletme Yönetimi. Aleksey BRYANTSEV (Bilist Yazılım) 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi

Turkuaz Grup Otomasyon. Bilist:Ev Tekstil İşletme Yönetimi. Aleksey BRYANTSEV (Bilist Yazılım) 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi Turkuaz Grup Otomasyon 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi Bilist:Ev Tekstil İşletme Yönetimi Aleksey BRYANTSEV (Bilist Yazılım) Proje Kapsamı Proje Kapsamı Birden fazla şirketin verileri tek programda konsolide

Detaylı

ww.bestnet.com.tr Yusuf AYDIN

ww.bestnet.com.tr Yusuf AYDIN Momentum Nedir? Momentum ismi bilindiği gibi gücü ifade etmektedir. En büyük güç ise bilgidir. Bilginin oluşumu yönlendirme ve alt yapı ister. Bilginin yorumlanması ise bilginin içeriğine ve hakimiyetine

Detaylı

NEO - Depo ve Sevkiyat Sistemi

NEO - Depo ve Sevkiyat Sistemi NEO - Depo ve Sevkiyat Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen NEO-Depo ve Sevkiyat Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

Kimya Tartım Sistemi

Kimya Tartım Sistemi Kimya Tartım Sistemi Kimyasal Hammadde Tartım ve Paketleme Sistemi İÇİNDEKİLER İşin Tanımı Prosesin Tanımı (Tesiste İş Akışı) Prosesin Paketleme Kapasitesi Proses Ekipmanlarının Tanıtımı Otomasyon ve Raporlama

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için)

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım

Detaylı

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında Bilist Hakkında Bilist Hakkında Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: 1 1TÇ yazılım ürünlerini satmak ve tam desteği sağlamak; - Satış - Eğitim/Destek - Yazılım geliştirme

Detaylı

Yükleme Emrinde bulunan belge numarası, kamyon plaka numarası ve şoför adının irsaliyeye taşınması,

Yükleme Emrinde bulunan belge numarası, kamyon plaka numarası ve şoför adının irsaliyeye taşınması, SEVK VE YÜKLEME EMRİ YENİLİKLERİ Amaç ve Fayda Sevk ve Yükleme Emrine bağlı işlemlerde yapılan yenilikler ile; Yükleme Emri oluştururken stok bakiye kontrolü, Yükleme Emri Oluşturulurken stoktan ayrılan

Detaylı

BİLGİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

BİLGİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. BİLGİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. www.kaledata.com kaledata@kaledata.com 1 IBpro AMBAR VE SEVKİYAT YÖNETİMİ TANITIMI 2 NEDEN AMBAR OTOMASYONUNA İHTİYACIMIZ VAR? Ambarın planlanması ve yerleştirme alanlarının

Detaylı

TREND LOJİSTİK. Gelişen Lojistik Uygulamalar. ATİLLA YILDIZTEKİN Lojistik Yönetim Danışmanı atillayildiztekin@yahoo.com

TREND LOJİSTİK. Gelişen Lojistik Uygulamalar. ATİLLA YILDIZTEKİN Lojistik Yönetim Danışmanı atillayildiztekin@yahoo.com TREND LOJİSTİK Gelişen Lojistik Uygulamalar Depo Yönetimi LOGIMEX 11 1 Mart 2012 ATİLLA YILDIZTEKİN Lojistik Yönetim Danışmanı atillayildiztekin@yahoo.com 1 Depolamanın Yeri Tedarik Zinciri Lojistik Depolama

Detaylı

Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü

Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü gokay.cicek@trinoks.com Demirbaş Yönetimi Nedir? Demirbaş Yönetimi, işletme bünyesindeki sabit kıymetlerin sistematik bir yapıda izlenmesi, analiz edilmesi ve raporlanması

Detaylı

LLP Sistemi ve Uygulaması

LLP Sistemi ve Uygulaması LLP Sistemi ve Uygulaması Endüstri Mühendisliği Bahar Konferansları 25-26 Ekim 2002 MURAT GÖKHAN OFLUOĞLU 1 LLP kavramı İçerik LLP rolü ve sorumlulukları Süreç modeli Tedarikçi ile LLP arasında bilgi akışı

Detaylı

Bir tık uzağınızdayız...

Bir tık uzağınızdayız... Türkiye nin Lojistikte İlk ve Tek Marka Patentli 4.Parti Lojistik Şirketi Bize Ulaşın: 0212 873 87 47 www.4pl.com.tr Bir tık uzağınızdayız... Hakkımızda 2012 yılında kurulmuş olan 4PL hizmet alan ve veren

Detaylı

AxionBlade WMS Depo Yönetim Sistemi. Gökay Çiçek Satış & İş Geliştirme Müdürü

AxionBlade WMS Depo Yönetim Sistemi. Gökay Çiçek Satış & İş Geliştirme Müdürü AxionBlade WMS Depo Yönetim Sistemi Gökay Çiçek Satış & İş Geliştirme Müdürü gokay.cicek@trinoks.com AxionBlade WMS Depo yönetim sistemi, işletmenizdeki tüm depolarda yer alan stokların kontrollü bir şekilde

Detaylı

Özellikler: Bilinen şudur ki, Ses Teknolojileri en iyi toplama işleminde performans

Özellikler: Bilinen şudur ki, Ses Teknolojileri en iyi toplama işleminde performans Özellikler: Bilinen şudur ki, Ses Teknolojileri en iyi toplama işleminde performans gösterir. Fakat ses teknolojileri depo yönetiminin her aşamasında kullanılabilir. MAL KABUL Gelen Malın kabulü Etiketleme

Detaylı

SU KALITE SİSTEMİ. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu

SU KALITE SİSTEMİ. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başarsoft Su Kalite Bilgi Dokumanı 10.10.2013 İçindekiler 1. SU KALITE SİSTEMİ... 2 1.1 Sistemin Genel Amaçları:... 3 1.2 Kullanılan Bileşen ve Teknolojiler:... 4 2. UYGULAMALARA

Detaylı

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G GÜÇLÜ. ENTEGRE. AKILLI. ARETE Varlık Yönetimi Çözümüyle, şirket içinde

Detaylı

SAC PARÇA ÜRETİM BÖLÜMÜNDE ENERJİ ANALİZÖRLERİYLE VERİMLİLİĞİ ARTTIRMA AMAÇLI İŞ EMRİ TAKİP, VERİ TOPLAMA ve ANALİZ SİSTEMİ OTOMASYONUNUN KURULMASI

SAC PARÇA ÜRETİM BÖLÜMÜNDE ENERJİ ANALİZÖRLERİYLE VERİMLİLİĞİ ARTTIRMA AMAÇLI İŞ EMRİ TAKİP, VERİ TOPLAMA ve ANALİZ SİSTEMİ OTOMASYONUNUN KURULMASI AR-GE MERKEZLERİ İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ PAYLAŞIM TOPLANTISI AR-GE YÖNETİMİ YILDIZ KALIP SAN. TİC. A.Ş. SAC PARÇA ÜRETİM BÖLÜMÜNDE ENERJİ ANALİZÖRLERİYLE VERİMLİLİĞİ ARTTIRMA AMAÇLI İŞ EMRİ TAKİP, VERİ

Detaylı

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi 03.05.2011 1 İÇERİK OTO-MOBILE Standart Süreç OTO-MOBILE Avantajlar Sistem Görünümü Sistem Bilgisi Yazılım / Donanım Gereksinimi 2 3 Tamir/Bakım Talebi Müşteri Araç Kontrolü Servis İş Emri Servis Parça

Detaylı

ERP(Enterprise Resource Planning)

ERP(Enterprise Resource Planning) ERP(Enterprise Resource Planning) 2 EDM ERP: Bir işletmenin, satıştan muhasebeye, üretimden insan kaynaklarına, envanterden CRM'e tüm fonksiyonlarını kapsayan entegre bilgi sistemleridir. 3 EDM ERP Nedir?

Detaylı

Lojistik Bilişim Çözümleri. ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım

Lojistik Bilişim Çözümleri. ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım Lojistik Bilişim Çözümleri ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım 15 yıllık bir tecrübe ve bilgi birikimi ile 2002 yılında kurulmuştur. Ana faaliyet konumuz Lojistik Bilişim Çözümleri

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

Bu doğrultuda kaliteli hizmet anlayışı ile gelişmeyi, geliştirmeyi ve müşteri memnuniyetini amaç edinmiş bir firmadır.

Bu doğrultuda kaliteli hizmet anlayışı ile gelişmeyi, geliştirmeyi ve müşteri memnuniyetini amaç edinmiş bir firmadır. KURUMSAL Biz Kimiz? ERD ; 2006 yılında OT/VT (Otomatik Tanıma / Veri Toplama) sektöründe danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulmuştur. Zaman içerisinde gelişmiş yazılım teknolojilerini ve sektör deneyimini

Detaylı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı SİNAN KARAGÖZ Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARIN DA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış

Detaylı

Sayılarla Univera. 150 çalışan. 90 büyük müşteri. 40 AR&GE çalışanı canlı proje mobil kullanıcı iş/çözüm ortağı

Sayılarla Univera. 150 çalışan. 90 büyük müşteri. 40 AR&GE çalışanı canlı proje mobil kullanıcı iş/çözüm ortağı Sayılarla Univera 150 çalışan 90 büyük müşteri 40 AR&GE çalışanı 130 + canlı proje 30 + iş/çözüm ortağı 25.000 + mobil kullanıcı Nerelerdeyiz? Merkez Ofis İzmir/Türkiye Şube İstanbul/Türkiye UniveraSade

Detaylı

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART,

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART, DEPO OTOMASYONU VELTIONoptimum ilaç ve kozmetik ürünleri dağıtıcılarına çok çeşitli seçenekler sunar. Toplama otomasyonuna ilişkin sunduğumuz çözümler, dağıtıcıların ürün akışlarını ve hizmet seviyelerini

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

TEKNOSİN KODLAMA VE MARKALAMANIN TEDARIK ZINCIRINDEKI YERI HAKAN GÜNGÖR SATIŞ MÜDÜRÜ. www.teknosin.com.tr

TEKNOSİN KODLAMA VE MARKALAMANIN TEDARIK ZINCIRINDEKI YERI HAKAN GÜNGÖR SATIŞ MÜDÜRÜ. www.teknosin.com.tr TEKNOSİN KODLAMA VE MARKALAMANIN TEDARIK ZINCIRINDEKI YERI HAKAN GÜNGÖR SATIŞ MÜDÜRÜ Biz Kimiz? 1991 yılında kurulduk. 1994 yılında Kodlama ve markalama ürünleri satışı konusunda faaliyetlere başladık.

Detaylı

Kablo Üretim Çizelgeleme Paketi. dinamo Kablo GANT. dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası

Kablo Üretim Çizelgeleme Paketi. dinamo Kablo GANT. dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası dinamo Kablo GANT dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası KABLO Üretim Planlama ve Maliyetlendirme Yazılımı dinamo Kablo GANT Kimin İçin? dinamo Kablo GANT, kablo üretimi yapan,

Detaylı

Saha servis uygulamaları için esnek uygulama geliştirme platformu :

Saha servis uygulamaları için esnek uygulama geliştirme platformu : Saha servis uygulamaları için esnek uygulama geliştirme platformu : Global ekonominin, rekabetçi baskısının piyasalarda her geçen gün daha yoğun hissedildiği günümüzde, Mobil Bilişim Uygulamaları toplam

Detaylı

Tedarikçi Tarafından Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları. Mayıs 2016 Dağıtım Merkezleri Kalite Yönetim

Tedarikçi Tarafından Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları. Mayıs 2016 Dağıtım Merkezleri Kalite Yönetim Tedarikçi Tarafından Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları Mayıs 2016 Dağıtım Merkezleri Kalite Yönetim 1 İçindekiler Migros Ticaret A.Ş. Dağıtım Merkezlerine ve Mağazalarına transit sevkiyatlarınızda sıkça

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Eksiksiz bir yazılım çözümü arıyorsanız, doğru yerdesiniz!

Eksiksiz bir yazılım çözümü arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Eksiksiz bir yazılım çözümü arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Enformasyon, Destek, Sistemi ERP ve Yazılım Çözümleri Enfotek, ihracat veya iç piyasaya üretimi yapan her boyuttaki işletme için uygun yazılım

Detaylı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı 2016 BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış noktalarında (market, mağaza, kırtasiye, kuruyemişçi, hediyelik

Detaylı

EnRoutePlus 5.0 MOBİL SATIŞ-DAĞITIM YAZILIMI

EnRoutePlus 5.0 MOBİL SATIŞ-DAĞITIM YAZILIMI EnRoutePlus 5.0 MOBİL SATIŞ-DAĞITIM YAZILIMI 1992 yılından bu yana satış-dağıtım sektörüne hizmet veren Univera 35 yerli ve çok uluslu büyük marka ve 2,300 den fazla bayi ve distribütörde geliştirdiği

Detaylı

Verimli İş Ortağınız... SICAK SATIŞ SKOR YAZILIM POLEN YAZILIM

Verimli İş Ortağınız... SICAK SATIŞ SKOR YAZILIM POLEN YAZILIM SICAK SATIŞ İÇİNDEKİLER AMAÇ KAPSAM KULLANIM EKRANI SONUÇ AMAÇ Açıklama Genelde el terminali ile birlikte kullanılan ve Plasiyerin Sıcak Satış işlemlerini yapan, denetleyen bir uygulamadır. Plasiyer; Teslim,

Detaylı

ŞİRKETİMİZ HAKKINDA ANTREPO KAPASİTEMİZ REFERANSLARIMIZ

ŞİRKETİMİZ HAKKINDA ANTREPO KAPASİTEMİZ REFERANSLARIMIZ ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 2002 yılında lojistik sektöründe hizmete başladık. Yılların tecrübesini de kullanarak 2013 yılında TARIK LOJİSTİK Tahmil- Tahliye firmasını kurduk. Firmamız, lojistik hizmetleri kapsamındaki,

Detaylı

MİSYONUMUZ Barsoft Barkod Çözümleri, Perakende sektöründe yaklaşık 15 yıllık bir deneyimin ardından, yine sektördeki deneyimli personeli ile 7 yıl önce kurulan bir yazılım firmasıdır. Amacımız barkodun

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ekim 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir SAP

Detaylı

Bay-t Entegre_PRO ile Rekabet avantajı yakalayın!!!!

Bay-t Entegre_PRO ile Rekabet avantajı yakalayın!!!! Bay-t Entegre_PRO ile Rekabet avantajı yakalayın!!!! - Sektörünüze özel stoklar ile kullanımınıza hazır. - Dokunarak veya mouse ile çok kolay kullanabilirsiniz. - Menü, paket tanımlayarak satış yapabilirsiniz.

Detaylı

Proforma Maliyet Müþterinizin vermiþ olduðu sipariþ için fire, kar ve komisyon oranlarý belirterek proforma maliyet hazýrlayabilirsiniz. Sipariþ Müþteri sipariþ bilgilerini detaylý olarak girebilirsiniz.

Detaylı

CPM MASTER ERP Mobilya Üretim Sistemi Dikey Çözüm Broşürü www.cpm.com.tr

CPM MASTER ERP Mobilya Üretim Sistemi Dikey Çözüm Broşürü www.cpm.com.tr Mobilya üretimi eskiye oranla daha karmaşık bir yapıya sahip. Tek seferde yüklü miktarda üretim yapabilen firmalar hızlı, hatasız ve takip edilebilir iş süreçlerini yaratmak için CPM MASTER ERP Mobilya

Detaylı

Algoritma. Akaryakıt Tankına ait seviye probu ve pompa ekipmanları kumanda edilir. Merkez yazılım ile şantiyede gerçekleşen tüm veriler raporlanır.

Algoritma. Akaryakıt Tankına ait seviye probu ve pompa ekipmanları kumanda edilir. Merkez yazılım ile şantiyede gerçekleşen tüm veriler raporlanır. Sistem Tanıtımı Algoritma Akaryakıt Tankına ait seviye probu ve pompa ekipmanları kumanda edilir. Merkez yazılım ile şantiyede gerçekleşen tüm veriler raporlanır. Her araca RF ID chip takılır ve plaka

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş 10.Y IL sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş sidrateknikservis arıza takip yazılımı NEDİR? Sidra Teknik Servis ve Arıza Takip Yazılımı arıza takibi yapan firmalar için geliştirilmiştir.

Detaylı

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9 İçindekiler Tablosu Kantar Otomasyonu... 3 1.Özellikler... 3 2.Kullanım... 3 2.1. Satış... 4 2.2. Kamyon Hareketleri... 8 2.2.1. Ağırlık Bilgisi... 9 2.3. Ayarlar... 10 2.3.1. Kullanıcı Tanımlama... 11

Detaylı

Merlon İzlenebilirlik

Merlon İzlenebilirlik MERLON KURUMSAL YÖNETİM SİSTEMLERİ Merlon İzlenebilirlik Ürün Kalite İzleme / Ürün Barkod Takibi Yaş Meyve ve Sebze İzlenebilirlik Sistemi Barkod, bilgisayar kodlanabilir ve benzeri bilgilerin cihazlar

Detaylı

Yem Otomasyon Sistemleri

Yem Otomasyon Sistemleri 1 www.geotek-tr.com Otomasyonda çözümsüz kalmayın... Yem Otomasyon Sistemleri 0 04. 70 1 14 1 17 0 1 18 19 0 07 08 09 701 M M M M M 1 4 Total=110m 709 M M M 7 8 70 704 707 70 70 708 711 71 71 M M M M M

Detaylı

ENDÜSTRİ-İŞLETMEÜ İ İ MÜHENDİSLİĞİ HURULTHVI

ENDÜSTRİ-İŞLETMEÜ İ İ MÜHENDİSLİĞİ HURULTHVI tmmob makina mühendisleri odası ENDÜSTRİ-İŞLETMEÜ İ İ MÜHENDİSLİĞİ HURULTHVI 29 Kasım 1997/İZMİR Bildiriler ve Paneller mmo yayın no: 222 k EİM KURULTAYI DÜZENLEME KURULU İlknur ATEŞ Meriç BEBİTOĞLU Nurten

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.11 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması Fişlerde, Doküman İzleyicisi

Detaylı

Odyometri Laboratuvar Testleri Solunum Fonksiyon Testi Göz Tetkikleri Akciğer Grafisi. İSG ve Mobil Sağlık Hizmeti Yazılımı.

Odyometri Laboratuvar Testleri Solunum Fonksiyon Testi Göz Tetkikleri Akciğer Grafisi. İSG ve Mobil Sağlık Hizmeti Yazılımı. Ya z ı l ı m A. Ş İSG ve Mobil Sağlık Hizmeti Yazılımı Mobil Sağlık Tarama Hizmeti veren rmalar ve sağlık kuruluşları için özel olarak hazırlanmış bir yazılım çözümüdür. Odyometri Laboratuvar Testleri

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ağustos 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri. İş Emrinde Kalem Desteği

8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri. İş Emrinde Kalem Desteği 8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri Amaç ve Fayda Netsis Sanayi Modülleri ile ilgili aşağıdaki yenilikler kullanıma sunulmuştur. İş Emrinde Kalem Desteği Müşteri Siparişi Önceliklendirme MRP

Detaylı

ROMS RECYCLE OPERATIONS MANAGEMENT SYSTEM

ROMS RECYCLE OPERATIONS MANAGEMENT SYSTEM ROMS RECYCLE OPERATIONS MANAGEMENT SYSTEM Geri Kazanım Operasyonları Yönetim Sistemi aripd.com Geri Kazanım Döngüsü Hedef Geri Kazanım Operasyonlarının takibi, geliştirilmesi ve iyileştirilmesi Kaynakların

Detaylı

LOGO NETSİS 3 STANDARD FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO NETSİS 3 STANDARD FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. 1. 2. 3. 4. LOGO NETSİS 3 STANDARD FİYAT LİSTESİ 5 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel Açıklamalar Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri Logo tarafından

Detaylı

1. Medisoft ile ETS arasındaki bütünle ik yapı : hatasız ve hızlı ETS hastane otomasyonu için neden çok önemlidir :

1. Medisoft ile ETS arasındaki bütünle ik yapı : hatasız ve hızlı ETS hastane otomasyonu için neden çok önemlidir : ETS hastaneler için geliştirilmiş kullanımı kolay ve Medisoft ile bütünleşik çalışan bir kurumsal kaynak planlama sistemidir. Amacımız; Medisoft ile sağlanan eksiksiz hastane otomasyonunu tam entegre bir

Detaylı

MAĞAZAYA ÜRÜN TESLİMİ VE MAĞAZADAN ÜRÜN ÇIKIŞ TALİMATI. Dök. No 012 İlk Yayın Tarihi 16.11.2015 Rev. Yayın Tarihi Revizyon No 00 ONAY.

MAĞAZAYA ÜRÜN TESLİMİ VE MAĞAZADAN ÜRÜN ÇIKIŞ TALİMATI. Dök. No 012 İlk Yayın Tarihi 16.11.2015 Rev. Yayın Tarihi Revizyon No 00 ONAY. Amaç: Mağazaya gelen ürünlerin teslim alınması ve mağazadan ürün çıkartılması standardının oluşturulması, Kapsam: Tüm mağaza personelini kapsar. Uygulama: 1. Mağaza tarafından fabrikaya sipariş çekilir.

Detaylı

Tedarikçi Tarafından Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları. Mayıs 2016 Dağıtım Merkezleri Kalite Yönetim

Tedarikçi Tarafından Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları. Mayıs 2016 Dağıtım Merkezleri Kalite Yönetim Tedarikçi Tarafından Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları Mayıs 2016 Dağıtım Merkezleri Kalite Yönetim 1 İçindekiler Migros Ticaret A.Ş. Dağıtım Merkezlerine ve Mağazalarına transit sevkiyatlarınızda sıkça

Detaylı

Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) Yazılımı. Finans ve Muhasebe. Tedarik ve Üretim Yönetimi. Stok ve Sipariş Yönetimi. Depo Yönetimi

Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) Yazılımı. Finans ve Muhasebe. Tedarik ve Üretim Yönetimi. Stok ve Sipariş Yönetimi. Depo Yönetimi Nebim Winner Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) Yazılımı Finans ve Muhasebe Tedarik ve Üretim Yönetimi Stok ve Sipariş Yönetimi Depo Yönetimi Mağazacılık Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) İş Zekası ve Kurumsal

Detaylı

Sektörde 24. yıl 145 çalışan 40 kişilik ARGE Merkezi 86 büyük müşteri canlı proje mobil kullanıcı

Sektörde 24. yıl 145 çalışan 40 kişilik ARGE Merkezi 86 büyük müşteri canlı proje mobil kullanıcı Sektörde 24. yıl 145 çalışan 40 kişilik ARGE Merkezi 86 büyük müşteri 130 + canlı proje 25.000 + mobil kullanıcı %100 yerli yazılımlarımızla, Türkiye de ve dünyanın birçok ülkesindeki firmalara hizmet

Detaylı

Sempa NEON G4 Depo Otomasyonu 2.400 10 800 2 1.100 Stok Lokasyon Modülü 1.200 6 480 2 1.100 Mobil Teslimat Modülü 1.200 8 880 2 1.

Sempa NEON G4 Depo Otomasyonu 2.400 10 800 2 1.100 Stok Lokasyon Modülü 1.200 6 480 2 1.100 Mobil Teslimat Modülü 1.200 8 880 2 1. Depo Eğitim Şehirdışı Sempa NEON G4 Depo Otomasyonu Lisans (TL) Saat Fiyatı Gün Fiyatı Sempa NEON G4 Depo Otomasyonu 2.400 10 800 2 1.100 Stok Lokasyon Modülü 1.200 6 480 2 1.100 Mobil Teslimat Modülü

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2011 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/28/2011 2.10 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 1. Sipariş Listeleri nden (browser) Sevk Durumu Takibi Satış

Detaylı

ÜRETİM ve MALİYET ANALİZİ:

ÜRETİM ve MALİYET ANALİZİ: ÜRETİM ve MALİYET ANALİZİ: Analiz süresince üretim ve maliyet muhasebesi işlemleri tartışılmış, Login deki iş akışı ile karşılaştırılmıştır. ÜRETİM VE MALİYET MUHASEBESİ MODÜLÜ Rotalar/Tanımlar/İşletmeler:

Detaylı

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU İçindekiler Tablosu EDI AKTARIM UYGULAMASI... 2 1. EDI B2B Aktarımı... 2 2. Migros B2B Aktarım... 7 3. Metro E-İrsaliye Oluşturma... 9 1 EDI AKTARIM UYGULAMASI EDI

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 2.11 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI Fişlerde, Doküman

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Openbravo ERP Mobil Depo Çözümleri UNIBRAVO. Çözüm Yetenekleri Kısa Bilgiler. Mobil Depo Çözümleri (WHMS) ile tüm stok işlemlerinizi yönetin

Openbravo ERP Mobil Depo Çözümleri UNIBRAVO. Çözüm Yetenekleri Kısa Bilgiler. Mobil Depo Çözümleri (WHMS) ile tüm stok işlemlerinizi yönetin (WHMS) ile tüm stok işlemlerinizi yönetin Çözüm Yetenekleri Openbravo Kısa Bilgiler Openbravo WMS ve Mobilite Hızlı ve mobil şekilde stok işlemleri yapabilen, gerçek bir stok izlenebilirliği sağlayabilen,

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Tanımı Rolü Temel Fonksiyonları Afet Yönetiminde Lojistik. Afete Hazırlık Süreci Afet Müdahale Süreci Afet Müdahale Sonrası

Tanımı Rolü Temel Fonksiyonları Afet Yönetiminde Lojistik. Afete Hazırlık Süreci Afet Müdahale Süreci Afet Müdahale Sonrası AFET LOJİSTİĞİ LOJİSTİK Tanımı Rolü Temel Fonksiyonları Afet Yönetiminde Lojistik Afete Hazırlık Süreci Afet Müdahale Süreci Afet Müdahale Sonrası Kızılay Lojistik Yönetim Sistemi LOJİSTİK NEDİR? İhtiyaçları

Detaylı

2006 Wakiza Yazılım Teknolojileri

2006 Wakiza Yazılım Teknolojileri BĐLGĐ BROŞÜRÜ 2006 Wakiza Yazılım Teknolojileri 846 Sok. No:51/311 35240 Konak - Đzmir / TÜRKĐYE Telefon: +90 232 441 77 34 Fax: +90 232 441 73 47 info@wakiza.com www.wakiza.com 1. AtlasPOS Sistemi Nedir?

Detaylı

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014 1 Temmuz 2014 Ana Paket Eğitim Fiyatı Eğitim Saati Netsis Standard 2 Temel Set ( 1 Kullanıcı) Satış Yönetimi, Satınalma Yönetimi, Stok Yönetimi, Finans Yönetimi, Genel Muhasebe, Kalite Kontrol, Esnek yapılandırma,

Detaylı

İK VE PERSONEL YÖNETİMİ

İK VE PERSONEL YÖNETİMİ İK VE PERSONEL YÖNETİMİ Terra Gurup Şirketleri İK VE PERSONEL YÖNETİMİ Şirketinizi, şube ve iş yeri bazında tanımlayıp, görev tanımlarını yapabildiğiniz organizasyon şeması ile başlar. Bu organizasyonda

Detaylı

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR!

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR! MikroFly da Ana Paketin İçerdiği Modüller Stok/ürün yönetimi Hizmet ve masraf yönetimi Satınalma ve tedarikçi yönetimi Satış ve müşteri yönetimi Finans yönetimi Bütçe yönetimi Genel ve sabit kıymetler

Detaylı

OK Trans Uluslararası Ulaşım ve Lojistik

OK Trans Uluslararası Ulaşım ve Lojistik OK Trans Uluslararası Ulaşım ve Lojistik Uluslararası Kara Yolu Taşımacılığı HİZMETLERİMİZ Uluslararası Deniz Yolu Taşımacılığı Uluslararası Hava Yolu Taşımacılığı Tren Yolu Taşımacılığı Depolama Hizmetleri

Detaylı

StokBarPlus 1 Univera 2008, StokBarPlus Brosur

StokBarPlus 1 Univera 2008, StokBarPlus Brosur Tedarik Zinciri Yönetimi (TZY) konusu İkibinli yılların başında yıllarda işletme literatürlerine giren, özellikle dünyada yaşanan hızlı küreselleşme sürecinin etkisiyle işletmeler ve ülkeler arasındaki

Detaylı

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu Agency-1 Golf Otomasyonu 5N 1K Ne? Neden? Ne zaman? Nerede? Kim? Ne? Agency-1 Golf Otomasyonu Golf Organizasyonu yapan işletmelerin sektörel ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir yazılımdır. Bilinen

Detaylı

Barkod, Tebligat ve Tebliğ Masrafı Yönetimi

Barkod, Tebligat ve Tebliğ Masrafı Yönetimi Barkod, Tebligat ve Tebliğ Masrafı Yönetimi Barkod, Tebligat ve Tebliğ Masrafı Yönetimi İÇİNDEKİLER BARKOD, TEBLİGAT ve Tebliğ Masrafı YÖNETİMİ... 3 HAZIRLIK... 3 ORTAK SEÇENEKLER... 3 ORTAK MENÜ YETKİLERİ...

Detaylı

NARENCİYE PAKETLEME OTOMASYON YAZILIMI

NARENCİYE PAKETLEME OTOMASYON YAZILIMI NARENCİYE PAKETLEME OTOMASYON YAZILIMI PROGRAMIN ÖZELLİKLERİ Tanımlar Modülü ile programı firmaya uyarlama PROGRAMIN ÖZELLİKLERİ Sezon bazında çalışma Birden çok fabrika desteği Dış üretim merkezlerini

Detaylı