Infinity MView Mobil Hasta Monitörizasyon Çözümü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Infinity MView Mobil Hasta Monitörizasyon Çözümü"

Transkript

1 Infinity MView Mobil Hasta Monitörizasyon Çözümü Infinity MView Mobil ile çeşitli klinik verilere istenilen noktadan erişebilirsiniz Hastanın Infinity monitörü ve entegre edilmiş ventilatöründen gelen yaşamsal verileri ve solunum verilerini gerçek zamanlıya yakın görebilirsiniz. Ağa bağlı mobil cihazınızda MView uzaktan gözetim uygulamalarını kullanarak aynı bilgilere uzakta olduğunuzda da ulaşabilirsiniz. D Infinity MView web uygulaması Gerçek zamanlıya yakın yaşamsal verileri, trendleri ve full-disclosure verileri akıllı telefonunuz, tabletiniz veya PC niz ile dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden görüntüleyin. Hasta görünümleri Klasik Görünüm ve Uzaktan Görünüm ekran formatlarında gerçek zamanlıya yakın monitörizasyon görüntülenir Hasta Listesi TÜM HASTALAR ekranı, Infinity monitörizasyon ağına bağlı tüm hastaların rakamsal verilerini gösterir. HASTALARIM ekranı ise kullanıcı tarafından seçilmiş hastaların rakamsal verilerini gösterir.

2 02 Infinity MView Mobil Avantajlar Verileri entegre ederek geniş kapsamlı bir hasta görüntüsü sağlar Infinity MView ile hastanın yanında olmadan da hasta durumundaki değişimleri gözlemleyebilirsiniz. Hastane ağına bağlı mobil cihazınızı kullanarak dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden gerçek zamanlıya yakın yaşamsal verileri, ventilasyon verilerini, hibrid tablosal/grafiksel trendleri ve 10 dakikalık full-disclosure verileri inceleyebilirsiniz. Daha fazla mobilite sağlar* Nerede olursanız olun hastanızı her yerden kontrol edebilirsiniz. Kullanımı kolay Infinity MView web uygulaması, hasta verilerine ihtiyaç duyduğunuz noktadan erişmenize olanak tanır. Hastane ağına bağlı cihazlarınızdan herhangi birinde, tüm hastaları gözlemleyebilir, ardından belirli bir hastanın verilerinin ayrıntılarına ulaşabilirsiniz. Mevcut ağ altyapısıyla çalışır Mevcut mobil cihazlarınızı ve hastane ağ donanımlarını kullanabilirsiniz. Infinity MView'in uzaktan gözetim fonksiyonu HTML 5 uyumludur ve ios, Android, Microsoft, Linux ve Blackberry gibi popüler işletim sistemleriyle çalışır. Hasta verilerinin güvenliğini korur IT tarafından yetkilendirilmiş cihazlarınızı kullanarak, Infinity MView'in bilgi yönetim sistemiyle hastane ağında birleştirilen monitörizasyon ve ventilasyon bilgilerine erişebilirsiniz. MView'in mobil uygulamasını açtığınızda, şifre korumalı web istemcisi sizden ağ kimliğinizi (kullanıcı adı ve şifre) girmenizi ister ve cihaza kurulu SSL sertifikası ile izinlerinizi doğrular. İş akışınızı ve bilgi gereksinimlerinizi bütünleştirir Her cihaza üç adete kadar özel profil kaydedebilirsiniz. Bilgileri inceleme tercihinize göre hasta genel görünümündeki rakamsal verileri ve dalga formlarını düzenleyebilir ve renklendirebilirsiniz. Yaşamsal belirtilerin ve solunum verilerinin birleştirilmesi, tedavi ve ilaçların etkinliğini daha verimli değerlendirebilmenizi sağlar. *Infinity MView'in Better Care Net Server Uygulaması, gerçek zamanlıya yakın yaşamsal belirtileri ve verileri, web uygulamasına gönderir. Infinity MView web uygulaması, bir tanı aracı olarak tasarlanmamıştır. Infinity MView web uygulaması alarmları gösterir, ancak hastanenin veya klinik servisin ana alarm bildirim sisteminin yerini almak üzere tasarlanmamıştır. Infinity MView web uygulamasınca gösterilen alarmlar, standart çalışma prosedürlerine göre ele alınmalıdır.

3 Infinity MView Mobil 03 D D D Ayrıntılar MView KlasikGörünüm ekranları telefon ve tablet MView trend, full-disclosure ve ventilasyon verileri MView KlasikGörünüm alarmları telefon ve tablet D D D MView mobil uygulamalar telefon ve tablet görünümü Infinity MView UzaktanGörünüm telefon ve tablet MView UzaktanGörünüm alarmları telefon ve tablet Sistem parçaları Better Care NetServer Uygulamaları D Infinity hasta monitörleri ve entegre cihazlara ek olarak ağ sistemlerinin ürettiği kayıtlı hasta verilerini çağırıp analiz edin.

4 04 Infinity MView Mobil Sistem parçaları Infinity Gateway Suite Server Yazılımı D Infinity Gateway, Infinty Network ve mevcut IT altyapısı arasında sorunsuz bir entegrasyon sağlayan açık, standart tabanlı bir yazılım paketidir. Paket, Infinity Network ile diğer hastane sistemleri arasında hasta bilgileri alışverişini kolaylaştıran uygulamalar, arayüzler ve veri erişim araçlarından oluşur. İlgili Ürünler Infinity Acute Care System D Infinity Acute Care System ile klinik iş akışınızı dönüştürün. Çoklu-parametrel monitörü, ağa bağlı medical-grade iş istasyonu ile entegre olarak size gerçek zamanlı vital parametreleri verir, kapsamlı bir yelpazede hasta bilgileri ve bakım noktasında güçlü analiz araçları için klinik hastane sistemleri ve veri yönetimi uygulamalarına erişim sunar. D Infinity M540 İş akışlarınızı tek bir düğmeyle yatak başından transport moduna geçebilen bir monitörle birleştirin. Kabloları ve modülleri hastanıza takılı halde bırakıp nakil sırasında verileri kaydederken parametre ve alarmları gerçek zamanlı izlemeye devam edebilirsiniz. Infinity M540'ı bağımsız monitör olarak kullanabilir veya hastane IT sistemine entegre edilerek klinik bilgi sistemlerine ve veri analiz uygulamalarına erişebilirsiniz.

5 Infinity MView Mobil 05 İlgili Ürünler Infinity M300 D Hastanenin mevcut Wi-Fi ağını kullanan yenilikçi Infinity M300 hastanın taşıdığı monitör, tam boyutlu bir hasta monitörünün performansını, yetişkin ve pediatrik hastalar için hastanın taşıdığı bir telemetri cihazında birleştirir. Yerleşik ACE (Aritmi Sınıflandırma Uzmanı) ve kalp pili saptama algoritmaları EKG işlemeyi güçlendirir ve yanlış alarmları azaltır. Infinity Omega Çözümü MT Bu iki ekranlı çözüm, bakım noktasında bir 20" dokunmatik ekranda gerçek zamanlı yaşam belirtilerini gösterirken görüntülere, laboratuvar sonuçlarına ve diğer klinik verilere erişim sunar. Yatak başı/nakil monitörü, nakil sırasında sürekli olarak hastayı izler. Infinity Omega-S Çözümü D Infinity Omega-S ile bir 20" dokunmatik ekrana entegre şekilde hasta bilgilerinin tüm genel durumunu görün. Bu sabit monitörizasyon çözümü, hastanızı sürekli olarak izlerken kapsamlı bilgileri bakım noktasına getirir. Infinity Delta MT Delta çoklu parametre monitörüyle ayrı nakil monitörlerine gerek kalmadan yetişkin, pediatrik ve yenidoğan hastalarınızı hem yatak başında hem nakil sırasında kesintisiz izleyebilirsiniz. Hastane genelinde tüm hasta akutluk düzeylerini destekler.

6 06 Infinity MView Mobil İlgili Ürünler Infinity Delta XL MT ,2" (310 mm) renkli ekranıyla Delta XL monitör, hem yatak başında hem de nakil sırasında hastaları kesintisiz olarak izleyebilir, bu sayede de ayrı nakil monitörlerine olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Hastane genelinde tüm hasta türlerini ve akutluk seviyelerini destekler. Infinity Gamma XL Düşük ila orta akutluktaki hastaları desteklemek üzere tasarlanan Infinity Gamma XL hasta monitörü, EKG, aritmi analizi, solunum, SpO2, puls MT oranı, sıcaklık ve invazif ile non-invazif kan basıncı dahil en sık kullanılan parametrelerden oluşan eksiksiz bir set sunar. Infinity Vista XL MT Gerçek Dräger kalitesini sunan Vista XL, yetişkin, pediatrik ve yenidoğan hastaların monitörizasyonu için ihtiyacınız olan özellikleri sağlar. Öğrenmesi kolaydır, kullanımı basittir ve hayati hasta bilgilerine bağlantısını maksimum düzeye çıkarmak için müstakil bir monitör veya ağa bağlı bir cihaz olarak çalışabilir.

7 Infinity MView Mobil 07 Teknik Veriler Infinity Gateway Server Platformu Gereklilikleri* İşletim sistemi CPU Depolama Bellek I/O Video Ağ Sürücü UPS Windows Server 2008 R2 64-bit Enterprise veya Windows Server 2008 R2 SP1 veya 64-bit Windows 7 Enterprise IIS 7.5 Adobe Reader 8 veya 9 Pentium 4 veya eşdeğeri; 2 GHz veya üstü En az 60 GB En az 1 GB RAM Minimum 4x USB 2, biri Dräger yazılım lisans anahtarına ayrılmış 1024 x 768 veya üstü, 256 veya daha fazla renk Dual 10/100 Base T PCI bus Ethernet adaptörleri (Infinity Network'e ve müşteri/hastane ağına bağlanmak için) CD-R veya DVD+/-R sürücü Kesintisiz Güç Kaynağı opsiyoneldir; kısa süreli elektrik kesintileri esnasında sürekli çalışmayı sağlamak ve sistemi güç hattı arızalarına karşı korumak için önerilir * Infinity Gateway Server kurulumu başına monitörize edilen yatak sayısı limiti 55 dir Infinity Gateway Server Yazılımı ve Better Care yazılımı uygulamaları bir sunucuya kurulabilir. Better Care Net Server Yazılımı Sunucu Platformu Gereklilikleri İşletim sistemi CPU Depolama Bellek Ağ Diğer gereksinimler Windows 7/2003 veya üstü; Windows Server 2008 R2 Standart SP1 Intel Xeon X5670 (dört çekirdekli) 2.9 GHz veya eşdeğeri 32 GB (saklanacak yerel verilere bağlı olarak) 8 GB RAM (eşzamanlı 55 yatak) Lantronix EDS4100 (4 port) veya seri cihazlar için UDS2100 (2 port); LAN 1 GB (10 bağlantıdan başlayarak) Microsoft.NET Framework 4.0 veya üstü Not: Gerçek zamanlı biyomedikal sinyaller gösterme özelliği nedeniyle bilgisayarların ve medikal cihazların, Better Care Net Server'ın kurulduğu VLAN ağı üzerinden bağlanması önerilir. Better Care yazılım uygulamaları ve Infinity Gateway Server Yazılımı bir sunucuya kurulduğunda Infinity Gateway sunucu gereksinimlerine uyun. Better Care, Better Care S.L.'nin tescilli ticari markasıdır. ios, ABD'de ve diğer ülkelerde Cisco Technology, Inc.'in tescilli ticari markasıdır. Android, Google, Inc.'in tescilli ticari markasıdır. Microsoft, Windows ve Windows Server, Microsoft Corporation'ın tescilli ticari markalarıdır. Adobe ve Adobe Reader, Adobe Systems Incorporated'ın tescilli ticari markalarıdır. Intel, Pentium ve Xeon, Intel Corporation'ın tescilli ticari markalarıdır. Blackberry, özel hakları açık bir şekilde saklı olarak Blackberry Limited'in ticari markası veya tescilli ticari markasıdır. Dräger, Blackberry Limited'e bağlı değildir, bu şirketten herhangi bir destek, sponsorluk veya başka yetki almamaktadır. Lantronix, Lantronix, Inc.'in tescilli ticari markasıdır. Linux, Linus Torvalds'ın tescilli ticari markasıdır. Dräger ismi ve logosu, Infinity ve PatientWatch, Dräger'in tescilli ticari markalarıdır. Sipariş Bilgileri Gerekli yazılım Infinity Gateway Server Yazılımı VF6.4 (ağ kurulumu başına 1 adet gereklidir) Infinity PatientWatch, 96 lisansa kadar MS22853

8 08 Infinity MView Mobil Sipariş Bilgileri WinAccess API Data Access Tool (ağ kurulumu başına 1 adet gereklidir) Better Care Mobil Uygulaması MS33668 Yazılım opsiyonları MS33379 veya MS33380 Better Care Net Server Manager için İlave Yatak Lisansı Basic (yatak başına 1 adet gereklidir) MS33381 Better Care 10-Dakika Full-Disclosure opsiyonu (ağ kurulumu başına 1 adet gereklidir) MS33383 Better Care Net Server Manager için İlave Yatak Lisansı Extended (yatak başına 1 adet gereklidir) MS33382 Better Care Follow-Me QR Kod opsiyonu (ağ kurulumu başına 1 adet gereklidir) MS33384 Monitörleri, monitörizasyon parametrelerini ve aksesuarları sipariş etmek için lütfen ayrı ürün veri belgelerine bakın. VESA ekran montaj çözümleri için Dräger Montaj Sistemleri Kataloğuna bakın. Infinity MView Hasta Monitörizasyon Çözümü tüm ülke piyasalarında satılmaya onaylanmamış olabilir. Tüm ürün, özellik veya hizmetler tüm ülkelerde satışa sunulmayabilir. Adı geçen Ticari Markalar sadece belirli ülkelerde tescillidir ve bu materyalin sunulduğu ülkede tescilli olmayabilir. Güncel durumu adresinden öğrenebilirsiniz. FİRMANIN / GRUBUN MERKEZİ Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Almanya Üretici firma: Draeger Medical Systems, Inc Quarry Road Telford, PA 18969, USA Bölgesel Satış Temsilcinizi bulun: iletişim TÜRKİYE Draeger Medikal Ticaret ve Servis A.Ş. Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No. 47/ Ümraniye İstanbul Tel Faks info.turkiye@draeger.com HQ PP Değişikliklere tabidir 2016 Drägerwerk AG & Co. KGaA Better Care Net Server Manager Basic: akıllı ekran görünümü başına en çok 5 dalga formunu ve 6 yatak lisansını destekler veya Better Care Net Server Manager Extended: akıllı ekran görünümü başına 5+ dalga formunu ve Medibus/Medibus.X üzerinden arayüz kuran cihazlardan ventilasyon verileriyle 6 yatak lisansını destekler

Infinity MView Yatak Başı Hasta Monitörizasyon Çözümü

Infinity MView Yatak Başı Hasta Monitörizasyon Çözümü Infinity MView Yatak Başı Hasta Monitörizasyon Çözümü Infinity MView ile vital bulguları ve kaydedilen klinik verileri daha geniş bir yelpazede görürsünüz. Infinity MView, Infinity multi-parametre hasta monitörünün

Detaylı

Vista 120 Merkezi Monitörizasyon Sistemi Hasta Monitörizasyonu Çözümü

Vista 120 Merkezi Monitörizasyon Sistemi Hasta Monitörizasyonu Çözümü Vista 120 Merkezi Monitörizasyon Sistemi Hasta Monitörizasyonu Çözümü Kullanımı kolay Vista 120 Merkezi Monitörizasyon Sistemi (CMS), Vista 120/Vista 120 S hastabaşı monitörlerine bağlı 64 hastanın yaşamsal

Detaylı

Infinity Gateway Suite

Infinity Gateway Suite Infinity Gateway Suite Klinik bilgi sistemlerinizden en iyi şekilde yararlanın. Dräger monitörizasyon ve tedavi cihazlarından gelen verileri; laboratuvar sonuçları, elektronik tıbbi kayıtlardaki girdiler

Detaylı

Infinity CentralStation Wide Hasta Monitörü

Infinity CentralStation Wide Hasta Monitörü Infinity CentralStation Wide Hasta Monitörü Kapsamlı gerçek zamanlı ve geriye dönük klinik verilerin görüntülenmesi, hastalarınız için en etkin bakım kararlarını almada sizi destekler. Infinity CentralStation

Detaylı

Dräger VentStar Koaksiyel Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

Dräger VentStar Koaksiyel Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger VentStar Koaksiyel Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Yeni Dräger VentStar Koaksiyel solunum devresi portföyü, hasta ile ventilatör veya anestezi çalışma istasyonu arasında esnek, alan tasarruflu bir

Detaylı

VentStar Oxylog Solunum Sistemleri Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

VentStar Oxylog Solunum Sistemleri Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar VentStar Oxylog Solunum Sistemleri Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Güvenilir, pratik ve güvenlik açısından test edilmiş. VentStar Oxylog tek kullanımlık solunum devreleri, hasta ile acil transport ventilatörü

Detaylı

Dräger Sarılık Ölçer JM-105 Sarılık Yönetimi

Dräger Sarılık Ölçer JM-105 Sarılık Yönetimi Dräger Sarılık Ölçer JM-105 Sarılık Yönetimi D-86399-2013 Dräger Sarılık Ölçer JM-105, cihazın ömrü boyunca hesaplı bir şekilde size tutarlı kalitede takip sunar. Sonucunda olağanüstü standartta bir bakım

Detaylı

Babylog 8000 plus Yenidoğan Yoğun Bakım Ventilasyonu

Babylog 8000 plus Yenidoğan Yoğun Bakım Ventilasyonu Babylog 8000 plus Yenidoğan Yoğun Bakım Ventilasyonu Yenidoğan ventilasyonunda 40 yılı aşan, solunum teknolojisinde ise yüzyıllık deneyim, Dräger Medical'in Babylog 8000 plus'ı üretmesini sağlamıştır.

Detaylı

Avantajlar. Her hasta için ideal oksijen konsantrasyonu

Avantajlar. Her hasta için ideal oksijen konsantrasyonu Oxymixer Oxymixer bebeklere, çocuklara ve yetişkinlere kesintisiz ve kişiye göre ayarlanmış tıbbi hava ve tıbbi oksijen karışımı verilmesini sağlar. O 2 konsantrasyonu, 3 l/dk'nın altınki hızlarda bile

Detaylı

Infinity MCable -Microstream CO 2

Infinity MCable -Microstream CO 2 Infinity MCable -Microstream CO 2 Infinity MCable -Microstream CO 2 ile karbondioksit varlığının ölçülmesi, hastanızın ventilasyon durumundaki değişimleri saptayarak olası solunum depresyonlarını önlemenize

Detaylı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı, doğrudan sahada nefesten alkol ve uyuşturucu testi ölçüm sonuçlarını yazdırır. Sonuçları belgeleme Logonuz ve kişisel metniniz için alan. Optik arayüz

Detaylı

Dräger X-pect 8200 / 8300 Gözlükler Koruyucu Gözlük

Dräger X-pect 8200 / 8300 Gözlükler Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8200 / 8300 Gözlükler Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8200 ve 8300 gözlükler, optimum oturma ve yüksek konfor için tasarlanmıştır. Yüksek kalitedeki malzemeleri sayesinde uzun kullanım ömürleri

Detaylı

Infinity MCable -Microstream CO 2

Infinity MCable -Microstream CO 2 Infinity MCable -Microstream CO 2 Infinity MCable -Microstream CO 2 ile karbondioksit varlığının ölçülmesi, hastanızın ventilasyon durumundaki değişimleri saptayarak olası solunum depresyonlarını önlemenize

Detaylı

Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü

Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü Dräger EM200-E, dahili örnek alma pompasına sahip bir elektronik çoklu gaz algılama cihazıdır. Dizel motorların seyreltilmemiş egzoz gazlarındaki CO ve NOx içeriğini hassas

Detaylı

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Hastanın yakınındaki ortam havasını nemlendirmek veya aerosol tedavisi uygulamak için Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör doğru çözümdür. Etkin bakteri iltresi Zamanlayıcı içerir

Detaylı

Dräger VarioGard 3320 IR Verici Toksik gazlar ve oksijenin algılanması

Dräger VarioGard 3320 IR Verici Toksik gazlar ve oksijenin algılanması Dräger VarioGard 3320 IR Verici Toksik gazlar ve oksijenin algılanması D-6453-2010 Dräger VarioGard 3320 IR, entegre kızılötesi optik DrägerSensor 'ü olan dijital bir vericidir. Ortam havasındaki karbondioksiti

Detaylı

Çeşitli klinik ihtiyaçlarınızı karşılar VISTA 120

Çeşitli klinik ihtiyaçlarınızı karşılar VISTA 120 D-3541-2011 Çeşitli klinik ihtiyaçlarınızı karşılar VISTA 120 02 D-3533-2011 Olağanüstü fiyatlarla gerçek izleme Tüm dünyadaki hastanelerin ortak bir sorunu vardır: Sıkı mali kısıtlamalar karşısında mümkün

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması

Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması D-6453-2010 Dräger VarioGard 3300 IR, entegre kızılötesi optik DrägerSensor 'ü olan dijital bir vericidir. Ortam havasındaki yanıcı

Detaylı

D Zorlukları aşmak için geliştirildi Dräger Oxylog VE300

D Zorlukları aşmak için geliştirildi Dräger Oxylog VE300 D-12948-2017 Zorlukları aşmak için geliştirildi Dräger Oxylog VE300 02 DRÄGER OXYLOG VE300 Size zahmet vermek dışında hiçbir şeyden kaçınmadık HER ZORLUĞU AŞMAYA HAZIR Gerçekten önemli durumlarda yalnızca

Detaylı

Dräger X-plore 7300 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR)

Dräger X-plore 7300 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Dräger X-plore 7300 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Dräger X-plore 7300, tehlikeli parçacıklara karşı koruma söz konusu olduğunda en uygun elektrikli hava temizleme respiratörüdür. Tozlu ortamlarda kullanmak

Detaylı

D-3541-2011. Farklı klinik ihtiyaçlarınızı karşılar Vista 120

D-3541-2011. Farklı klinik ihtiyaçlarınızı karşılar Vista 120 D-3541-2011 Farklı klinik ihtiyaçlarınızı karşılar Vista 120 02 VISTA 120 Uygun fiyat seçenekleriyle temel monitörizasyon kabiliyeti D-3533-2011 Dünya genelindeki tüm hastaneler, zorlayıcı mali sınırlamalara

Detaylı

Dräger X-pect 8500 Gözlük Koruyucu Gözlük

Dräger X-pect 8500 Gözlük Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8500 Gözlük Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8500 gözlük, çevreleyen bir tasarım, düşük ağırlık ve numaralı gözlüklerle mükemmel bir uyum ile üstün göz koruması sunar. Gözlük ve yüz arasında

Detaylı

Dräger X-pect 8100 Gözlük Kılıfı Koruyucu Gözlük

Dräger X-pect 8100 Gözlük Kılıfı Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8100 Gözlük Kılıfı Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8100 gözlük kılıfları, çok sayıda uygulama ve ziyaretçiler için klasik koruyucu gözlük modelleridir. Bu gözlük kılıfları, geniş bir görüş

Detaylı

Dräger PARAT 3200 Filtreli Kaçış Cihazı

Dräger PARAT 3200 Filtreli Kaçış Cihazı Dräger PARAT 3200 Filtreli Kaçış Cihazı Dräger PARAT 3200, çoklu gaz ABEK15 filtreli, ağızlıklı / burun klipsli bir kaçış cihazıdır. Sağlam ve ergonomik bir mahfazada paketlenen ünite kompakt ve kolay

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Kolay kullanım: Dräger RZ 7000 ile Dräger PSS BG 4 plus'ta çalışma ve sızıntı testlerini her zamankinden daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Lityum ion pil

Detaylı

Dräger Kızılötesi Sensörler Dräger Sensörleri

Dräger Kızılötesi Sensörler Dräger Sensörleri Dräger Kızılötesi Sensörler Dräger Sensörleri Dräger kızılötesi sensörler, mümkün olan en iyi ölçüm sonuçlarını sunar ve sensör zehirlerinden etkilenmez. Bu sensörlerin uzun kullanım ömrü, neredeyse hiçbir

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

Aydınlatma paketi Tıbbi Destek Üniteleri

Aydınlatma paketi Tıbbi Destek Üniteleri Aydınlatma paketi Tıbbi Destek Üniteleri Besleme ünitesi aydınlatma ve ambiyans seçenekleri yelpazesiyle hastalarınız, personeliniz ve ziyaretçiler için Yoğun Bakım Besleme Ünitesi atmosferini iyileştirin.

Detaylı

Dräger Alcotest 6820 med Alkol Tespit Cihazı

Dräger Alcotest 6820 med Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 6820 med Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 6820 med, kanıtlanmış Dräger Alcotest serisinin özel bir versiyonudur. Nefesten alkol ölçüm cihazı, medikal ürünler için CE işaretinin şart

Detaylı

Infinity MCable -Masimo rainbow SET Hasta Monitörizasyon Podları

Infinity MCable -Masimo rainbow SET Hasta Monitörizasyon Podları Infinity MCable -Masimo rainbow SET Hasta Monitörizasyon Podları Infinity MCable -Masimo rainbow SET 'i bağlayarak gerçek zamanlı oksijen satürasyonunu, nabız hızını ve perfüzyonu, hastanın Infinity M540

Detaylı

Dräger PARAT 3100 Filtreli Kaçış Cihazı

Dräger PARAT 3100 Filtreli Kaçış Cihazı Dräger PARAT 3100 Filtreli Kaçış Cihazı Dräger PARAT 3100, multigaz ABEK15 filtresiyle donatılmış yarım yüz maskeli bir kaçış cihazıdır. Sağlam ve ergonomik bir kasanın içinde bulunan ünite, kompakttır

Detaylı

PID sensörleri Dräger Sensörleri

PID sensörleri Dräger Sensörleri PID sensörleri Dräger Sensörleri PID sensörleri, düşük konsantrasyondaki uçucu organik bileşenlerin algılanmasında ideal tercihtir. Tehlikeli madde gruplarını ölçmek için bir PID (fotoiyonizasyon dedektörü)

Detaylı

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Kimya, metal veya otomotiv endüstrileri, gemi inşa, tedarik veya bertaraf: Dräger X-plore 5500 tam yüz maskesi, sadece daha fazla solunum korumasının değil, net bir

Detaylı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dayanıklı ve her zaman kontrol altında: oksijenli ferdi kurtarıcılar Dräger Oxy 3000 ve 6000 MK II, en zor koşulların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Detaylı

Dräger Flame 3000 Alev Algılama

Dräger Flame 3000 Alev Algılama Dräger Flame 3000 Alev Algılama Dräger Flame 3000, patlamaya dayanıklı görüntüleme tabanlı bir alev dedektörüdür. Bu görsel alev algılama sistemi, alev özelliklerini işleyip yorumlamak için dijital görüntü

Detaylı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Nefes analiz cihazı Dräger Alcotest 3820, sorumlu sürücülere nefeslerindeki alkolü test etmek için güvenilir bir yöntem sunar ve yasal olarak araç kullanmaya uygun

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Gelecek nesiller için. DRÄGER BABYLOG VN500

Gelecek nesiller için. DRÄGER BABYLOG VN500 D-72937-2012 Gelecek nesiller için. DRÄGER BABYLOG VN500 2 Yenidoğan bakım kalitesine kendimizi adadık D-65689-2012 D-64732-2012 D-73170-2012 Son 20 yılda yenidoğan solunum desteğinde dev adımlar atıldı.

Detaylı

Dräger PulmoVista 500 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Dräger PulmoVista 500 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger PulmoVista 500 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu D-25283-2009 Gözle görünür ventilasyon. Elektriksel Empedans Tomografinin (EIT) gücü siz ve hastalarınız için çalışsın. PulmoVista 500 ile akciğerler

Detaylı

Dräger VentStar Helix ısıtmalı (N) plus Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

Dräger VentStar Helix ısıtmalı (N) plus Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger VentStar Helix ısıtmalı (N) plus Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger VentStar Helix ısıtmalı (N) plus solunum devreleri, yenidoğan ventilasyonunun yüksek düzeydeki gerekliliklerine göre özel olarak

Detaylı

D-46451-2012. Asli işlere odaklanmak DRÄGER SAVINA 300

D-46451-2012. Asli işlere odaklanmak DRÄGER SAVINA 300 D-46451-2012 Asli işlere odaklanmak DRÄGER SAVINA 300 2 Bir ventilatör günlük hayatınızı kolaylaştırmaya nasıl katkıda bulunur? D-46454-2012 D-11112-2010 Hastalara mümkün olan en iyi bakımı sunmak her

Detaylı

D-15974-2009. Size özel anestezi iş istasyonunuz DRÄGER FABIUS GS PREMIUM

D-15974-2009. Size özel anestezi iş istasyonunuz DRÄGER FABIUS GS PREMIUM D-15974-2009 Size özel anestezi iş istasyonunuz DRÄGER FABIUS GS PREMIUM 02 DRÄGER FABIUS GS PREMIUM En zorlu çalışma ortamlarından biri MT-16080-2009 Modern hastane ortamı çok zorludur. Sağlık çalışanları

Detaylı

Dräger DCD 5000 Oral sıvı alma

Dräger DCD 5000 Oral sıvı alma Dräger DCD 5000 Oral sıvı alma Alkol ve uyuşturuculara karşı basit, hızlı ve güvenli tespit: Dräger DCD 5000 yalnızca kolay tükürük (oral sıvı) almayı mümkün kılmakla kalmaz, aynı zamanda numuneleri saklayarak

Detaylı

Incidin Hızlı Dezenfektan Temizleme, Dezenfeksiyon ve Kurutma

Incidin Hızlı Dezenfektan Temizleme, Dezenfeksiyon ve Kurutma Incidin Hızlı Dezenfektan Temizleme, Dezenfeksiyon ve Kurutma Solunum maskeleri, solunum koruma ekipmanı, dalış cihazları, kimyasal koruyucu giysiler, kurutma kabinleri, çalışma yüzeyleri ve zeminlerin

Detaylı

Infinity Acute Care System Hasta Monitörü

Infinity Acute Care System Hasta Monitörü Infinity Acute Care System Hasta Monitörü Infinity Acute Care System ile klinik iş akışınızı dönüştürün. Çoklu parametre monitörü, ağa bağlı medikal iş istasyonu ile entegre olarak size gerçek zamanlı

Detaylı

Dräger Savina 300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Dräger Savina 300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Savina 300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Savina 300, türbinli bir ventilasyon sisteminin bağımsızlığını ve gücünü, modern ventilasyon modlarıyla bir araya getirir. Renkli dokunmatik

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Dräger PulmoVista 500 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Dräger PulmoVista 500 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger PulmoVista 500 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Gözle görünür ventilasyon. Elektriksel Empedans Tomografinin (EIT) gücü siz ve hastalarınız için çalışsın. PulmoVista 500 ile akciğerler içindeki

Detaylı

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Ameliyathane lambamız, üstün teknoloji ürünüdür: Dräger Polaris 600, sezgisel kontrolleri ve çok yönlü konfigürasyon seçenekleri ile hayatınızı oldukça kolaylaştırır.

Detaylı

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510, kanıt niteliğindeki uygulamalara yönelik gelişmiş bir nefesten alkol ölçüm cihazıdır. Ulusal ve uluslararası gerekliliklere ve yönetmeliklere

Detaylı

Dräger Pac 7000 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 7000 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 7000 Tekli Gaz Algılama Cihazı İş yerinde güvenlik her zaman birinci önceliktir: Sensör seçimine bağlı olarak, tekli gaz detektörü Dräger Pac 7000, 14 farklı gazın tehlikeli konsantrasyonlarına

Detaylı

D Geleceğe yönelik bir karar DRÄGER EVITA INFINITY V500

D Geleceğe yönelik bir karar DRÄGER EVITA INFINITY V500 D-76317-2013 Geleceğe yönelik bir karar DRÄGER EVITA INFINITY V500 02 Gelecek için daima hazırlıklı olduğumdan nasıl emin olabilirim? D-76319-2013 D-76325-2013 Yüksek kaliteli ventilasyon terapisi için

Detaylı

Dräger X-plore 6300 Tam Yüz Maskesi

Dräger X-plore 6300 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 6300 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 6300, konfordan veya kaliteden ödün vermeden uygun fiyat arayan kullanıcılar için, hem verimli hem de düşük maliyetli bir tam yüz solunum maskesidir.

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

D Temel gereksinimlerin ötesinde DRÄGER SAVINA 300 SELECT

D Temel gereksinimlerin ötesinde DRÄGER SAVINA 300 SELECT D-13420-2016 Temel gereksinimlerin ötesinde DRÄGER SAVINA 300 SELECT D-11112-2010 D-12039-2016 2 D-13512-2016 Hastalara mümkün olan en iyi bakımı sunmak her gün odaklandığınız unsurdur. Bu nedenle bebeklerden*

Detaylı

Dräger BabyFlow plus Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

Dräger BabyFlow plus Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger BabyFlow plus Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Üstün noninvaziv solunum destek sistemi, performansı ve hasta konforunu en üst düzeye çıkaracak şekilde tasarlanmıştır. D-48842-2015 02 Dräger BabyFlow

Detaylı

D-8896-2011. Kullanışlı bir tasarım DRÄGER PERSEUS A500

D-8896-2011. Kullanışlı bir tasarım DRÄGER PERSEUS A500 D-8896-2011 Kullanışlı bir tasarım DRÄGER PERSEUS A500 2 Daha fazla çalışma alanına ne dersiniz? D-9093-2011 D-8803-2011 BÜYÜK BEKLENTILER Anestezi makinelerinin piyasaya sürüldüğü tarihten itibaren, işlevleriyle

Detaylı

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T46 PC, güçlü Intel N2930 1.8GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard veya Linux işletim sistemi kullanır. SC-T46, Citrix ICA/HDX, PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak

Detaylı

Ortam İzleme Sistemi

Ortam İzleme Sistemi Her şey kontrolünüz altında. Ortam Sistemi Retmon EMS Nedir? Ortam parametrelerini ölçmek, izlemek, kaydetmek ve kontrol altında tutmak için kullanılan veri toplama ve uyarı sistemidir. Veri Toplama Terminali

Detaylı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820, sorumlu sürücülere nefeslerindeki alkolü test etmek için güvenilir bir yöntem sunar ve yasal olarak araç kullanmaya uygun olduklarının garantisini

Detaylı

Dräger Opera Tıbbi Destek Üniteleri

Dräger Opera Tıbbi Destek Üniteleri Dräger Opera Tıbbi Destek Üniteleri Fonksiyon, hijyen ve aydınlatma uyumu içinde Dräger Opera, tavan besleme ünitesinin işlevselliğini, değişen ameliyathane iş akışı taleplerinizi karşılamak için özel

Detaylı

D-63374-2012. Daha fazla seçenek ile, daha kolay karar verin. DRÄGER EVITA V300

D-63374-2012. Daha fazla seçenek ile, daha kolay karar verin. DRÄGER EVITA V300 D-63374-2012 Daha fazla seçenek ile, daha kolay karar verin. DRÄGER EVITA V300 02 Doğru kararı bugün nasıl veririm? D-63267-2012 Sağlam kararlar için çok seçenek gerekir Yoğun Bakım Ünitesi ndeki günlük

Detaylı

Dräger Saver CF Sıkıştırılmış Hava Kaçış Seti

Dräger Saver CF Sıkıştırılmış Hava Kaçış Seti Dräger Saver CF Sıkıştırılmış Hava Kaçış Seti Dräger Saver CF sabit akışlı Acil Kaçış Solunum Cihazı, tehlikeli ortamlardan güvenli, etkili ve kolay kaçışa olanak tanır. Kolay takılan ve otomatik çalıştırılan

Detaylı

Dräger JM-105 Sarılık Ölçer Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

Dräger JM-105 Sarılık Ölçer Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger JM-105 Sarılık Ölçer Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger JM-105 Sarılık Ölçer, cihazın ömrü boyunca hesaplı bir şekilde size tutarlı kalitede takip sunar. Sonucunda olağanüstü standartta bir bakım

Detaylı

Kabin Stantlı Isolette C2000 Yenidoğan Kapalı Bakım

Kabin Stantlı Isolette C2000 Yenidoğan Kapalı Bakım Kabin Stantlı Isolette C2000 Yenidoğan Kapalı Bakım Yenidoğanların büyümek için ihtiyaç duyduğu gerekli mikroiklimi, modern YYBÜ ortamları için ihtiyaç duyduğunuz ergonomi, erişilebilirlik ve taşınabilirlik

Detaylı

Dräger Alcotest 6820 Alkol Tespit Cihazı

Dräger Alcotest 6820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 6820 Alkol Tespit Cihazı Yolları sarhoş sürücülerden uzak ve güvenli tutmak, önceden kestirilemeyen ve yüksek düzeyde stresli bir iştir. Dräger, Alcotest 6820 portatif nefes analiz cihazını

Detaylı

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm Dell Vostro 330 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Önden ve Arkadan Görünüm

Detaylı

Dräger Pac 7000 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 7000 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 7000 Tekli Gaz Algılama Cihazı İş yerinde güvenlik her zaman birinci önceliktir: Sensör seçimine bağlı olarak, tekli gaz detektörü Dräger Pac 7000, 14 farklı gazın tehlikeli konsantrasyonlarına

Detaylı

Dräger Interlock 5000 Alkollü Sürücü Kontak Kilitleme Cihazı

Dräger Interlock 5000 Alkollü Sürücü Kontak Kilitleme Cihazı Dräger Interlock 5000 Alkollü Sürücü Kontak Kilitleme Cihazı Dräger Interlock 5000, araç immobilizeri olan bir nefesten alkol ölçüm cihazıdır. Basit bir nefesten alkol ölçümünün ardından trafiğe güvenli

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

Dell Latitude E6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgiler

Dell Latitude E6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgiler Uyarı Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Dell Latitude E6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgiler 1 2 3 4 24 25 26

Detaylı

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Ameliyathane lambamız, üstün teknoloji ürünüdür: Dräger Polaris 600, sezgisel kontrolleri ve çok yönlü konfigürasyon seçenekleri ile hayatınızı oldukça kolaylaştırır.

Detaylı

Agila Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri

Agila Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri Agila Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri Çok geniş bir yelpazede konfigürasyon ve opsiyon seçeneklerine sahip kompakt ve son derece ergonomik Dräger Agila ailesi, o çok değerli hasta bakım alanında

Detaylı

Dräger Polytron 3000 Zehirli Gaz Algılama

Dräger Polytron 3000 Zehirli Gaz Algılama Dräger Polytron 3000 Zehirli Gaz Algılama Dräger Polytron 3000, ortam havasında oksijeni ve 60'tan fazla zehirli gazı sürekli izlemeye yönelik kendinden güvenli bir gaz dedektörüdür. Modüler bir platformda

Detaylı

Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı

Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dayanıklı ve her zaman kontrol altında: Oksijen ferdi kurtarıcı Dräger Oxy 3000 ve 6000 cihazları, en zor koşulların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Detaylı

Dräger Savina 300 Classic Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Dräger Savina 300 Classic Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Savina 300 Classic Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Savina 300 Classic (bu konfigürasyonda), türbinli bir ventilasyon sisteminin bağımsızlığını ve gücünü, çok çeşitli ventilasyon modlarıyla

Detaylı

Dräger X-plore 8000 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Dräger X-plore 8000 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Zorlu çalışma koşulları güvenilir çözümler gerektirir. Dräger X-plore 8000, insanların üzerinde çalıştıkları iş için yüksek seviyede güvenlik sağlayan

Detaylı

Ürün Kutusu. Kargoyla teslim edilen ürün kutusu. Ürün kutusundaki temel bileşenler

Ürün Kutusu. Kargoyla teslim edilen ürün kutusu. Ürün kutusundaki temel bileşenler Kurulum Sunumu Ürün Kutusu Kargoyla teslim edilen ürün kutusu Ürün kutusundaki temel bileşenler Not: Kutu içerisindeki tüm bileşenlerin eksiksiz teslim edildiğinden emin olunmalıdır. Ürün Kutusundaki Bileşenler

Detaylı

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Kimya, metal veya otomotiv endüstrileri, gemi inşa, tedarik veya bertaraf: Dräger X-plore 5500 tam yüz maskesi, sadece daha fazla solunum korumasının değil, net bir

Detaylı

Dräger X-am Pompa Çoklu gaz algılayıcıları için harici pompa

Dräger X-am Pompa Çoklu gaz algılayıcıları için harici pompa Dräger X-am Pompa Çoklu gaz algılayıcıları için harici pompa Dräger X-am pompa, örneğin depolarda ve kuyularda gaz ölçümü için tasarlanan ve Dräger X-am 2500, 5000 ve 5600 portatif gaz algılayıcılarına

Detaylı

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510, kanıt niteliğindeki uygulamalara yönelik gelişmiş bir nefesten alkol ölçüm cihazıdır. Ulusal ve uluslararası gerekliliklere ve yönetmeliklere

Detaylı

Qlik Sense için sistem gereksinimleri. Qlik Sense 3.2 Telif Hakkı QlikTech International AB. Tüm hakları saklıdır.

Qlik Sense için sistem gereksinimleri. Qlik Sense 3.2 Telif Hakkı QlikTech International AB. Tüm hakları saklıdır. Qlik Sense için sistem gereksinimleri Qlik Sense 3.2 Telif Hakkı 1993-2017 QlikTech International AB. Tüm hakları saklıdır. Telif Hakkı 1993-2017 QlikTech International AB. Tüm hakları saklıdır. Qlik,

Detaylı

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme. Appendix

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme. Appendix Wi-Fi Direct Rehberi Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum Sorun Giderme Appendix İçindekiler Kılavuzlar Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname... 2 1. Wi-Fi Direct ile Kolay

Detaylı

Dell Vostro 5470. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Önden ve Arkadan Görünüm. Uyarılar Hakkında

Dell Vostro 5470. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Önden ve Arkadan Görünüm. Uyarılar Hakkında Dell Vostro 5470 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Önden ve Arkadan Görünüm

Detaylı

Dell Precision İş İstasyonu M6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgi Sayfası

Dell Precision İş İstasyonu M6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgi Sayfası Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Dell Precision İş İstasyonu M6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgi Sayfası

Detaylı

Dräger Fabius Plus Anestezi Çalışma İstasyonları

Dräger Fabius Plus Anestezi Çalışma İstasyonları Dräger Fabius Plus Anestezi Çalışma İstasyonları Kaliteli ventilasyonu, kullanım ve bakım kolaylığını, açık mimarinin sunduğu genişletme olanaklarıyla birleştirin. Dräger Fabius Plus, kaliteli ventilasyonu

Detaylı

Dräger SmartPilot View Uygulama Yazılımı

Dräger SmartPilot View Uygulama Yazılımı Dräger SmartPilot View Uygulama Yazılımı SmartPilot View, mevcut ve tahmini anestezi seviyelerini görüntülemek üzere en gelişkin yenilikçi modelleme teknolojisi ve karmaşık ilaç etkileri için kapsamlı

Detaylı

Dräger Pac 6000 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 6000 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 6000 Tekli Gaz Algılama Cihazı Tek kullanımlık kişisel tekli gaz algılama cihazı Dräger Pac 6000, en zorlu koşullarda bile CO, H2S, SO2 veya O2'yi güvenilir ve hassas şekilde ölçer. Dayanıklı

Detaylı

Dräger Evita Infinity V500 ventilatör Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Dräger Evita Infinity V500 ventilatör Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Evita Infinity V500 ventilatör Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Günümüzün sağlık hizmetleri ortamının zorluklarını aşmak için tüm özelliklere sahip, yüksek performanslı ventilasyonu Infinity

Detaylı

Dräger PIR 3000 Yanıcı Gaz Algılama

Dräger PIR 3000 Yanıcı Gaz Algılama Dräger PIR 3000 Yanıcı Gaz Algılama Dräger PIR 3000, patlayıcı gaz ve buharların devamlı izlenmesi için tasarlanmış, patlamaya dayanıklı bir infrared gaz dedektörüdür. Paslanmaz çelik SS 316 bir muhafaza

Detaylı

Worry-FreeTM. Business Security Standard ve Advanced Sürümler. Sistem Gereksinimleri. Administrator s Guide. Securing Your Journey to the Cloud

Worry-FreeTM. Business Security Standard ve Advanced Sürümler. Sistem Gereksinimleri. Administrator s Guide. Securing Your Journey to the Cloud Worry-FreeTM Business Security Standard ve Advanced Sürümler Securing Your Journey to the Cloud Administrator s Guide Sistem Gereksinimleri Trend Micro Incorporated, bu belgede ve burada açıklanan ürünlerde

Detaylı

Dräger Perseus A500 Anestezi Çalışma İstasyonları

Dräger Perseus A500 Anestezi Çalışma İstasyonları Dräger Perseus A500 Anestezi Çalışma İstasyonları Ergonomide ve gelişmiş anestezi platformlu sistem entegrasyonundaki son düzenlemelerle birleştirilen kanıtlanmış ventilasyon teknolojisi, anestezi iş akışınızı

Detaylı

Akıllı Kontrolde Teknoloji Devi SCADA YAZILIMI. Supervisory Control and Data Acquisition. ViewPLUS. Açık, Esnek, Ölçeklenebilir.

Akıllı Kontrolde Teknoloji Devi SCADA YAZILIMI. Supervisory Control and Data Acquisition. ViewPLUS. Açık, Esnek, Ölçeklenebilir. SCADA YAZILIMI Supervisory Control and Data Acquisition Açık, Esnek, Ölçeklenebilir www.mikrodev.com SCADA Sunucusu Operatör İstemcisi Windows, Linux ve MacOS platformlarında çalışabilir. Windows, Linux,

Detaylı

1-20 Kullanıcı. 2*Xeon 2.4 GHZ 4 GB 2*146 GB 15k (Raid 1) c: 30 GB, d: 110. 21-40 Kullanıcı. 21-40 Kullanıcı. 41-80 Kullanıcı.

1-20 Kullanıcı. 2*Xeon 2.4 GHZ 4 GB 2*146 GB 15k (Raid 1) c: 30 GB, d: 110. 21-40 Kullanıcı. 21-40 Kullanıcı. 41-80 Kullanıcı. OPERA 1-20 Kullanıcı SINGLE SERVER 2*Xeon 2.4 GHZ 4 GB 2*146 GB 15k (Raid 1) c: 30 GB, d: 110 SINGLE SERVER 21-40 Kullanıcı 4*Xeon 2 GHZ 6GB 8*146 GB 15k (Raid 1+0) c:=40 GB, d:>=540 APPLICATION SERVER

Detaylı

Qlik Sense için sistem gereksinimleri. Qlik Sense 3.1 Copyright QlikTech International AB. Tüm hakları saklıdır.

Qlik Sense için sistem gereksinimleri. Qlik Sense 3.1 Copyright QlikTech International AB. Tüm hakları saklıdır. Qlik Sense için sistem gereksinimleri Qlik Sense 3.1 Copyright 1993-2016 QlikTech International AB. Tüm hakları saklıdır. Telif Hakkı 1993-2016 QlikTech International AB. Tüm hakları saklıdır. Qlik, QlikTech,

Detaylı

PlaceCam Desktop Video Konferans

PlaceCam Desktop Video Konferans Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler PlaceCam Desktop Video Konferans Çoklu Toplantı Dokunmatik Yeni Arayüz - 2013 Dinamik ve Dokunmatik Ekran Düzeni Dinamik ve Dokunmatik Ekran Düzeni

Detaylı

Qlik Sense için sistem gereksinimleri. Qlik Sense June 2017 Copyright QlikTech International AB. Tüm hakları saklıdır.

Qlik Sense için sistem gereksinimleri. Qlik Sense June 2017 Copyright QlikTech International AB. Tüm hakları saklıdır. Qlik Sense için sistem gereksinimleri Qlik Sense June 2017 Copyright 1993-2017 QlikTech International AB. Tüm hakları saklıdır. Telif Hakkı 1993-2017 QlikTech International AB. Tüm hakları saklıdır. Qlik,

Detaylı

Worry-Free. p c. Business Security Standard ve Advanced Sürümler. Sistem Gereksinimleri. Securing Your Journey to the Cloud.

Worry-Free. p c. Business Security Standard ve Advanced Sürümler. Sistem Gereksinimleri. Securing Your Journey to the Cloud. Worry-Free Business Security Standard ve Advanced Sürümler Sistem Gereksinimleri Securing Your Journey to the Cloud p c Korumalı Bulut ws Ağ Güvenliği Trend Micro Incorporated, bu belgede ve burada açıklanan

Detaylı