Ses bariyerlerini zorlamak

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ses bariyerlerini zorlamak"

Transkript

1 Ses baryerlern zorlamak r roket gb yüksekler zorlayan Poneer amplfkatörler ve Subwoofer ları en zorlu ses testlernde performanslarının zrves çn güçlern brleştrrler. İçlernden gelen vahş güç grdapları, ttreten çekm güçlü bas ses üretr. Yen yarışma düzey SPL sers le sz de bu devrme katılın. Parçaya uyan görünümlü bu rekortmen şampyon uç değerde desbellern garantsdr. n güçlü uzay çağı malzemes ve en seçkn mühendslk teknolojs bütün bu sernn en y olmasını sağlar. r yarışa var mısınız?

2 > 41

3 SPL KLS-D MPLİİKTÖRLR < > 42 u k klas-d SPL amplfkatör le araç-ç ses kaltesn en y duruma getrn. Poneer n brnc sınıf SPL Subwoofer larını sürmek çn tasarımlanmış bu amplfkatörler, en üst düzeyde ses saflığını korurken yerler sarsan güç basarlar. İlave amplfkatörlerle daha da fazlasını stersenz, Poneer n özel MSS (Çok mplfkatörlü Senkronzasyon Sstem) kontrolü kolaylaştırır. Patlayıcı güç, Poneer güvenlrlğn gerektrr. ağımsız Ray Regülasyonlu üç (IRRP) kaynağı ve yen br Düşük kım Yoğunluğu (LD) tasarımı sayesnde bu güvenlrlk de sağlanmıştır. Çok verml klas-d teknolojs, daha düşük akım ve dstorsyon yok anlamına gelr, böylece ses dama saf, canlı ve temzdr. rnc sınıf, yarışma kaltel performans elde edersnz. Onları ne kadar zorlu sürersenz sürün, fark etmez. PRS-D5000SPL YRIŞM SINII SPL KLS-D MPLİİKTÖR YNİ 1 x 3000 W (2 Ω)/ 1 x 1500 W (4 Ω) Max. YNİ 1 x 2000 W (2 Ω)/ 1 x 1000 W (4 Ω) Max. PRS-D3000SPL YRIŞM SINII SPL KLS-D MPLİİKTÖR DİNMİK MPLİİKTÖR KORUM (DP) İL DH ZL ÜVNİLİRLİK PRS-D5000SPL ve PRS-D3000SPL, çıkış snyal sevyesne adapte eden yen br koruma devresne sahptrler. öylece, koruma düzey o an var olan çalışma koşullarına uyum sağlar. Daha yüksek çıkışlarda ble daha yüksek güvenlrlk... MSS (Çok mplfkatörlü Senkronzasyon Sstem) İL KOLY MPLİİKTÖR YRI SİSTM KURULUMU ğer br çok amplfkatörlü sstem yaratmak stersenz, Poneer n özel Çok mplfkatörlü Senkronzasyon Sstem (MSS) sze gerekecektr. mplfkatörlern kontrolünü dört adede kadar çok kolaylaştırır. Master amplfkatöre yapılmış olan ayarlar otomatk olarak dğer bağlı amplfkatörlere de yapılmış olur. üçlü bast DH-P80MP PRS-D5000SPL Mod seçme anahtarı MSTR konumunda TS-W3004SPL R kablosu Hoparlör kablosu PRS-D5000SPL Mod seçme anahtarı SYN konumunda TS-W3004SPL Tüm özellkler ve teknk karakterstkler çn lütfen sayfa 84 e bakın.

4 KLS-D MPLİİKTÖRLR < > 43 1 x 1000 W (2 Ω)/ 1 x 600 W (4 Ω) Max. M-D510M KLS-D MPLİİKTÖR u Poneer Klas-D amplfkatörden saf yoğunluk azam 1000 W çıkış gücü aktarılır. üçlü fakat küçük hacml tasarımı ve kararlı voltajı le bu amplfkatör, Subwoofer larınızı ve hoparlörlernz temz ve dstorsyonsuz ses le doldurur. Klas-D amplfkatörler daha düşük elektrk akımına gerek duyarlar, bu nedenle dstorsyona neden olablecek ısı daha düşüktür. Djtal şlem de sürekl canlı ses garant eder. Dnleyn ve nanın! MPLİİKTÖRLR V SUWOOR LR M-D515 5 KNLLI KLS-D MPLİİKTÖR 4 x 100 W (4 Ω) + 1 x 300 W (4 Ω) veya 1 x 600 W (2 Ω) Max. u 5 kanallı Klas-D amplfkatör, şahane dstorsyonsuz ses, brnc sınıf gücü ve zarf ve küçük boyutlu muhafazası le mükemmellğe yen standartlar getrr. 5 kanalı 4 analog ve 1 Klas-D mono ve alçak geçren ve yüksek geçren fltreler le 4 hoparlörü ve br Subwoofer ı doğrudan bağlayablrsnz. Verml Klas-D teknolojs, dstorsyona neden olan daha az grş gücüne gerek duyar; böylece duyularınız berrak ama güçlü ses zevk le tatmn olur. ÇIK ÜÇLÜ KLS-D TT TT + + Ön veya arka hoparlör Ön veya arka hoparlör Yüksek akım Düşük akım LNKSL MPLİİKTÖRLR Subwoofer Subwoofer KLS-D MPLİİKTÖRLR eleneksel klas- veya amplfkatörler br Subwoofer ı sürmek çn nspeten daha yüksek güce gerek duyarlar; bu da akım ve voltajlarda kararsızlığa yol açar. unlar da Subwoofer ın ve hoparlörlern ses kaltesn etkleyerek dstorsyona neden olurlar. Klas-D amplfkatörler bunlara göre çok daha vermldr. Daha az akım çekp daha az ısı ürettkler çn, hoparlörlern ve Subwoofer n güç kaynağı çok daha kararlıdır. Kısaca, yüksek çıkış gücü elde etmek çn küçük br grş gücüne gerek vardır. unun sonucu olarak da, dstorsyonsuz çok temz sesn keyfn çıkartablrsnz. Tüm özellkler ve teknk karakterstkler çn lütfen sayfa 84 e bakın.

5 KÖPRÜLNİLİR MPLİİKTÖRLR < > 44 rzularınızın en dernnde yatan güce hayat vern. Köprüleneblr amplfkatörlerle nasıl yapableceğnz düşünün. 2 veya 4 hoparlör kanalını veya çoklu Subwoofer ları süreblrsnz. Yaptığınız şeyn sonuçlarına bakın: saf ve temz, dstorsyonsuz güç. Sstemnz ateşlerler, fakat ısıyı engellerler. r ekstra olarak da, lave bas gerektğnde, uzaktan kumandalı M-7100M mono amplfkatör de kullanılablr. Teknoloj muczeler; bu amplfkatörler sz lklernze kadar ttretecek M-7100M MONO KNLLI MPLİİKTÖR YNİ 1 x 800 W (2 Ω)/ 1 x 500 W (4 Ω) Max. Standart Uzaktan kumanda YNİ 4 x 120 W (4 Ω)/ 2 x 300 W (4 Ω) Max. M KNLLI KÖPRÜLNİLİR MPLİİKTÖR M-5100T 2 KNLLI KÖPRÜLNİLİR MPLİİKTÖR YNİ 2 x 250 W (4 Ω)/ 1 x 760 W (4 Ω) Max. YNİ 2 x 120 W (4 Ω)/ 1 x 300 W (4 Ω) Max. M-3100T 2 KNLLI KÖPRÜLNİLİR MPLİİKTÖR Tüm özellkler ve teknk karakterstkler çn lütfen sayfa 84 e bakın.

6 KTİ RKNS YIRM DVRLRİ < > 45 Ses kaynakları le amplfkatörlern arasına yerleştrlen Poneer frekans ayırma devreler son derece yüksek doğrulukta, net ses üretmek üzere tasarımlanmıştır. Her br, frekans ayırma noktalarının, Subwoofer, orta kademe hoparlörler ve Tweeter lern karakterstklerne uyacak şeklde, hassasyetle ayarlanmasını sağlayan çeştl modeller mevcuttur. D YOLLU LKTRONİK RKNS YIRM DVRSİ Değşken ayırma frekansı (Orta ve lçak: 50 Hz 200 Hz veya 500 Hz 2 khz, Yüksek ve Orta 3 khz 10 khz) Kesme eğm: -12 d/oct (tüm kademeler) Subwoofer ve Yüksek rekans Kademes az nahtarları Subwoofer çıkış Modu nahtarı (Stereo/Mono) Sevye Kontrolü ltın kaplamalı R grş/çıkış termnaller MPLİİKTÖRLR V SUWOOR LR D YOLLU LKTRONİK RKNS YIRM DVRSİ LP ve HP ( Hz) Kesme eğm: -12 d/oct Değşken ayırma frekansı (50 Hz 200 Hz sürekl değştrleblr) Subwoofer faz anahtarı Değşken Sevye Kontrolü, Subwoofer çn (-15 le +15 d arasında) Subwoofer çıkış modu anahtarı (stereo/mono) ltın kaplamalı R grş/çıkış termnaller D YOLLU LKTRONİK RKNS YIRM DVRSİ LP ve HP Kesme frekansı (HP: 80 Hz veya düz; LP: 80 Hz) Kesme eğm: -12 d/oct Subwoofer çıkışı R grş ve çıkış termnaller Hat ç ürültü ltres (Snyal Toprak yalıtıcısı) MPLİİKTÖR-SUWOOR YPILNDIRM ÖRNKLRİ < > şağıda br amplfkatör ve br Subwoofer kombnasyonu le br araç-ç ses sstemnn nasıl yapılableceğnn bazı örnekler yer almaktadır. u yapılandırmalar, sstemn potansyeln en üst düzeye çıkartmak çn, her Subwoofer ve amplfkatörün kapastesne uyarlar. M-D510M M-7100M M-6100 Subwoofer TS-W3004SPL veya TS-W2504SPL Subwoofer TS-W3004SPL veya TS-W2504SPL SOL SĞ Tam ralık Hoparlörler Mono 2 Ω Modu Mono 8 Ω Paralel Subwoofer Köprülenmş 3 Kanal Modu TS-W256 veya TS-W306 M-6100 M-5100T M-3100T Köprülenmş SOL SĞ Köprülenmş Stereo Köprülenmş TS-SW124D TS-SW124D Subwoofer Köprülenmş Mono 2 Ω Modu TS-W256DV x 2 veya TS-W306DV x 2 Subwoofer Stereo TS-W305 veya TS-W255

7 SPL SUWOOR LR < > W Max. Kabn ç kullanımı çn TS-W5000SPL PROSYONL KULLNIM İÇİN, 30 M, YRIŞM SINII, İKİ SS OİNLİ SPL SUWOOR Ödül kazanmış, şampyon br Subwoofer n saf gücünü ve performansını deneyn. Poneer n yen br çığır açan Subwoofer ı TS-W5000SPL, tüm dünyadak SPL yarışmalarında çok yüksek sesle kendn bell etmes çn tasarımlanmıştı. Çeştl, patent müracaatlı en üst Poneer teknolojler ve Poneer n patentl dışa taşan çevre tasarımı le donatılmıştır. Daha da yüksek düzeyde ses basıncı basablmek çn, çok daha büyük br Subwoofer gb daha fazla hava hareket ettrr. ramd elyaf dokuma radyal kauçuk çevre, olağanüstü güç kullanımı, çıkışta daha yüksek ses şddet ve şahane br bas yanıtının sağlanmasında kend üstüne düşen yaparken, seramk kaplamalı ses bobnler, en zorlu yarışma koşullarında ble dama en çarpıcı SPL elde etmenz temn eder. Dünya çapında br SPL galb arıyorsanız, arama sona ermştr Şampyonu, xtreme Deathmatch Şampyonu 2004 Deathmatch Şampyonu 2004 d5 Şampyonu 2004 as Olmpyatları Şampyonu Scott Owens, Poneer/Üstün Ses ekbnn ekp lder TS-W5000SPL KSİTİ 1. İç çe geçme karbon elyaf takvyel IMPP kon* 2. 3 tabakalı aramd elyaf dokuma radyal kauçuk çevre* 3. enş kıvrılmış, dışa taşan çevre** 4. İkl seramk kaplama ses bobnler* 5. Dpten tutma tasarımlı alümnyum döküm şas 6. üçlü, üç katmanlı mıknatıslar 7. DM (ero-dnamk Manyetk ralık) 8. Uzatılmış ve delkl kutup boyunduruğu 9. kalbre kablo termnal * Patent müracaatlı 4 ** Patentl Tüm özellkler ve teknk karakterstkler çn lütfen sayfa 84 e bakın.

8 SPL SUWOOR LR < Poneer n, şampyon düzey SPL Subwoofer ları, azam çıkış güçler 3000 W ve 2500 W le, güç doludur. u Subwoofer lar, Poneer amplfkatörler çn brer deal eştr. Kullanılan, yen tasarımlanmış ses bobn gb yüksek teknoloj ürünler, güç çn htyacınız olan yoğunluğu sağlarlar. rtık Subwoofer ınızı korkmadan sonuna kadar zorlayablrsnz; arttırılmış ısı drenc ve takvyel süspansyon yapısı, patent müracaatlı teknolojs, garantl performans güvenlrlğ çn güçlü, çft katmanlı mıknatıs motor tarafından desteklenmektedr. Daha esnek kabn hacm le montajda seçme özgürlüğünün rahatlığını yaşayın. u sstem szn gururlanmanızı haklı çıkartacak. > 47 MPLİİKTÖRLR V SUWOOR LR YNİ 3000 W Max. Kabn ç kullanım çn TS-W3004SPL 30 M, YRIŞM SINII SPL ÇİT SS OİNLİ SUWOOR TS-W2504SPL 25 M YRIŞM SINII SPL ÇİT SS OİNLİ SUWOOR YNİ 2500 W Max. Kabn ç kullanım çn TS-W3004SPL KSİTİ 1. enş kıvrılmış, 3 tabakalı, elyaf dokuma radyal çevre* 2. Çft kon takvye düğümler* 3. İç çe geçme cam/karbon elyaf takvyel IMPP çft kon* 4. Masf çft sönümleme halkası* 5. lümnyum döküm soğutucu* 6. Kalın üst plaka 7. Uzatmalı ve delkl kutup boyunduruğu 8. Dpten tutma tasarımlı alümnyum döküm şas 9. üçlü, çft katmanlı mıknatıslar Yüksek güç şleme kapastel, seramk kaplama ses bobn tel 11. Ttan ses bobn çekrdeğ 12. Yaylı sıkıştırmalı bağlama termnaller 13. Çelk, sönümleme halkası montaj plakası Süper aramd elyaf sönümleyc* 15. Lastk conta * Patent müracaatlı Tüm özellkler ve teknk karakterstkler çn lütfen sayfa 84 e bakın.

9 a-lrt SUWOOR SRİSİ < > 48 Poneer a-celerate DV (Çft Ses obn) Subwoofer ı, araç-ç müzk sstemnz en yüksek performanslı güç le donatmanın en emn yoludur. Çok düşük frekanslı bas ses üretm, sağlam güç şleme yapısı ve yen kon tasarımı gb Poneer standartlarının sağladığı üstünlüktür. Hayallernzn sstemn yaratmak çn çeştl bağlantı olanaklarından yararlanablrsnz. Montajdan söz açılmışken, br lave amplfkatör kullanmadan, bazı Poneer ana üntelernden doğrudan Subwoofer ınızı süreblrsnz. TS-W306DV 30 M ÇİT SS OİNLİ SUWOOR YNİ 1000 W Max. Kabn ç kullanım çn YNİ 800 W Max. Kabn ç kullanım çn TS-W256DV 25 M ÇİT SS OİNLİ SUWOOR ÇİT SS OİNLİ SUWOOR LR Çft ses bobnl (DV) Subwoofer ların, düşük yük empedansı uyumlu br amplfkatör le kullanılmasındak esnek bağlantı olanakları, daha büyük ve daha güçlü bas ses üretm olanağı sağlayablr. DV Subwoofer larda, her br 4 Ohm empedanslı olan 2 ses bobn vardır. 2 Ohm değernde br Subwoofer çn bu ses bobnlern paralel bağlayın; veya onları ser bağlayarak 8 Ohm değernde br Subwoofer elde edn. u da sze çeştl yapılandırma olanakları sunarak gerçek şahane br sstem oluşturablmenz sağlar. TS-W306DV KSİTİ 1. enş kıvrılmış, 3 tabakalı elyaf dokuma radyal çevre* 2. Takvye yaylı, ç çe geçme aramd elyaf kullanılan bleşk IMPP kon* 3. ütünleşk, tersne çevrlmş toz kapağı 4. İk parçalı yüksek güçlü mıknatıs 5. akır, yuvarlak tel 6. onex sönümleyc 7. Uzatmalı ve delkl kutup boyunduruğu Yay sıkıştırmalı bağlama termnaller 9. Mıknatıs örtüsü 10. Döküm conta * Patent müracaatlı Tüm özellkler ve teknk karakterstkler çn lütfen sayfa 84 e bakın.

10 a-lrt SUWOOR SRİSİ < > 49 Poneer a-celerate kabnl Subwoofer lar le bol bol güç elnzn altında olur. İç çe geçme aramd elyaf kullanılarak bleşk IMPP çne dökme, yenden tasarımlanmış patent müracaatlı kon, arzu edebleceğnz tüm gücü ve ses berraklığını sağlar. Ses ayrıntılarından en ufak br ödün vermeden ses şddetne yüklenn. Sstemnz stersenz büyük ya da stersenz küçük kabnlerle tasarımlayın; elde edeceğnz mükemmel br sestr. Seçm tamamen sze at. Kaltel, bastırmalı termnaller ve kalın bağlantı kabloları le montajınız güvenl ve sağlıklı olur. Sonuç, ses gücü bölgesnn çok ötesndedr. YNİ TS-W W Max. 30 M SUWOOR Kabn ç kullanım çn MPLİİKTÖRLR V SUWOOR LR TS-W M SUWOOR YNİ 800 W Max. Kabn ç kullanım çn UD-306 TS-W3004SPL, TS-SW124D, TS-W306DV, TS-W306 V TS-W305 İÇİN PRMKLIKLI IZR UD-256 TS-W2504SPL, TS-W256DV, TS-W256 V TS-W255 İÇİN PRMKLIKLI IZR YNİ YNİ UD-256 parmaklıklı ızgara TS-W256DV, parmaklıklı ızgara UD-256 le ÖZL KUTU KİNLR Üstün kaltel Poneer Subwoofer ınızdan daha fazla performans elde etmek stemez msnz? Poneer n özel hazırlanan kutu kabnlernn küçük boyutlu tasarımları Poneer Subwoofer ınızın potansyeln arttırır, ve kolay ve çabuk olarak monte edlrler.* * Özel uyarlanmış UD-W301S, UD-W251S ve UD-SW124S kutu kabnlern monte ederken, güvenlk nedenyle, lütfen UD-S100 emnyet kemern bağlayın. Özel kutu kabn UD-SW124S (TS-SW124D çn) daha fazla blg çn sayfa 51 e bakın. YNİ UD-W301S TS-W3004SPL, TS-W306DV V TS-W306 İÇİN ÖZL KUTU KİN YNİ UD-W251S TS-W2504SPL, TS-W256DV V TS-W256 İÇİN ÖZL KUTU KİN Tüm özellkler ve teknk karakterstkler çn lütfen sayfa 84 e bakın.

11 a-lrt SUWOOR SRİSİ < > 50 İdeat sstemnz tamamlamak çn açık hava tp Subwoofer kullanmakta ısrarlıysanız, üzernde adınız yazılı br Poneer a-celerate Subwoofer kullanablrsnz. Kendlğnden ateşlenen güçlü bas ses, aracınızın çnde hç duymadığınız şddetle gürler. üyük SPL clern, aramd elyaf kon gb teknolojlern kullanan bu Subwoofer lar, ses şddetn camları ttretecek kadar yükseltsenz ble, sesn nüanslarından ödün vermeden bas ses frekanslarının çok dernlerne nlmesn garant ederler. 800 W Max. çıkta kullanım çn TS-W M SUWOOR TS-W W Max. 25 M SUWOOR çıkta kullanım çn UZUN, ÇİT TKLI ÇVR Uzun, çft tabakalı çevre, kon yüzey sabt tutulurken kon hareket yolunun daha uzun olmasına olanak sağlar. Sonuç daha da etkleyc br performanstır. yrıca, yüksek ses şddetlernde ble, daha fazla kontrollü bas yanıtı çn gereken dev güç artışını da kullanır. TS-W305 KSİTİ 1. Uzun çft tabakalı çevre 2. İç çe geçme aramd elyaf takvyel IMPP kon 3. Yen tasarım orta kapak 4. 2 tabakalı yuvarlak bakır tel, uzun ses bobn tasarımı 5. Uzatmalı ve delkl kutup boyunduruğu Tüm özellkler ve teknk karakterstkler çn lütfen sayfa 84 e bakın.

12 YSSI TİP SUWOOR < > 51 u Subwoofer nce ve küçük boyut özellğn yenden ortaya çıkarıyor. Sadece 8,3 cm kalınlıkta olması, her tülü montajı çok kolaylaştırır. Dekoratf ambalajının çnde en üst düzeyde teknolojler toplanmıştır: ç çe geçme karbon/aramd elyaf takvyel IMPP çft kon ve patent müracaatlı, devrm yaratan br yer kazandırma özellğ. u Subwoofer, küçük boyutlu tasarımla büyük güç ve saf ses performansına olan gereksnm karşılamaktadır W Max. TS-SW124D Kabn ç kullanım çn 30 M YSSI TİP SUWOOR MPLİİKTÖRLR V SUWOOR LR UD-SW124S TS-SW124D İÇİN ÖZL KUTU KİN TS-SW124D KSİTİ Yalnızca 8,3 cm dernlkte 1. 3 tabakalı elyaf örme radyal çevre* 2. İç çe geçme karbon/aramd elyaf takvyel IMPP çft kon* 3. Çft kon takvye düğümler* 4. lümnyum döküm yekpare sabt şas 5. akır yuvarlak tel 6. Sönümleycsz, hava süspansyonlu kon hareket yolu kontrol sstem* 7. Uzatmalı, delkl ve çıkıntılı T-kutbu tp boyunduruk 8. lümnyum döküm yekpare sabt şas 7 8 * Patent müracaatlı YR KZNDIRN, HV SÜSPNSİYONLU HRKT YOLU KONTROL SİSTMİ TS-SW124D Tpk br Subwoofer da konnn hareket yolunu kontrol etmek çn br sönümleyc (spder) kullanılır. Çft kon arasında kapalı br hava hacm oluşturularak yaratılan hava süspansyon sstem, şahane tasarım ve performans karakterstkler sağlayarak sönümleycnn yern alır. Hacm grşne bakılmaksızın, şahane br lneer uyum göstererek olağanüstü berrak, düşük dstorsyonlu bas ses üretr. Tüm özellkler ve teknk karakterstkler çn lütfen sayfa 84 e bakın.

13 MPLİİKTÖRLÜ SUWOOR LR < > W Max. TS-WX20LP 20 M LİNR ÜÇ MPLİİKTÖRLÜ SUWOOR Poneer n Pompa Subwoofer ı gerçekten bu dünyanın dışındandır. Dyaframın rahatça daha büyük genlkl hacm kaydırmasını sağlayan, eşsz, kenarsız konstrüksyon gb Lneer üç Yanıtı teknolojs le donatılmıştır. ütürst tasarımlı bu Subwoofer, oldukça küçük br gövdeden ÜYÜK br bas pompalamaktadır. Yerleşk, azam 200 W güçlü mono amplfkatör, MOST PWM güç kaynağı Ø 20 cm, alümnyum döküm çerçevel, kenarsız yapılı IMPP/köpük bleşml konk Woofer as Refleks tasarım R/hoparlör sevyes çıkışlar rş kazanç kontrolü/faz anahtarı Yerleşk değşken LP ( Hz, -12 d/oct) 2 tabakalı kenar tp ses bobn Hassas üçlü sönümleyc (büyük çaplı onex sönümleyc) lümnyum döküm soğutucu Nomnal çıkış gücü: 100 W Hz, 106 d (araç çnde) 150 W Max. TS-WX M NT ÇİRN MPLİİKTÖRLÜ SUWOOR u yüksek performanslı model, güçlü bas ses steyp, bagaj hacmnden ödün vermek stemeyenler çn pyasaya çıkarılmıştır. Küçük boyutlu tasarımı sayesnde montajı çok kolay ve esnektr. yrıca, bagajınız ne kadar dolu olursa olsun, büyük boyutlu alümnyum döküm soğutucu gereken soğutmayı sağlar. r 150 W MOST amplfkatör, amplfkatörün performansını gelştrr. TS-WX206, gerçek güçlü br amplfkatörün br parçası gb görünür ve stedğnz yüksek SPL le öyle br performans gösterr. MOST 150 W kend güç amplfkatörü Ø 20 cm IMPP bleşk konl Woofer enş, çft kapılı bant geçren tasarımı R/hoparlör sevyes grşler rş sevyes kontrolü/faz anahtarı Yerleşk, değşken LP ( Hz, -12 d/oct) lümnyum döküm soğutucu Nomnal çıkış gücü: 60 W Hz, 107 d (araç çnde)

14 MPLİİKTÖRLÜ SUWOOR LR < > W Max. TS-WX22 20 M YLITIMLI, MPLİİKTÖRLÜ SUWOOR Küçük ambalaj çnden fantastk güçlü bas ses çıkar. TS-WX22 ya br bakın; otomobl kabnnn çne veya koltuğun altına rahatça sığan, olabldğnce küçük boyutlu br 20 cm Subwoofer. Hem şlevsel ve hem esnek ve hem de oldukça da güçlü. 150 W MOST amplfkatör oturaklı br bas üretrke, alümnyum döküm soğutucu dstorsyonsuz süper br ses sağlar. Kolay ses ayarları çn de kablolu uzaktan kumandası vardır. 150 W MOST kend güç amplfkatörü Ø 20 cm IMPP bleşk konl Woofer Yalıtılmış tp tasarım R/hoparlör sevyes grşler Kablolu uzaktan kumanda (6 m) rş sevye kontrolü/faz anahtarı Yerleşk değşken LP ( Hz, -12 d/oct) lümnyum döküm soğutucu Düşey ve yatay montaj tpler mevcuttur Nomnal çıkış gücü: 60 W Hz, 101 d (araç çnde) MPLİİKTÖRLR V SUWOOR LR Standart kablolu uzaktan kumanda Olabldğnce küçük boyutlu ve çok yönlü tasarım 100 W Max. TS-WX M S RLKS MPLİİKTÖRLÜ SUWOOR u Poneer Subwoofer kutusu, dern bas ve gerçek ses varyasyonlarını br arada elde etmek steyenler çn süper br çözümdür. Yerleşk amplfkatörü le, Poneer TS-WX105, küçük, montajı kolaydır; ama yne de 100 Watt çıkış gücü basar. Sstemnzde stedğnz yere, güzel görünümlü ve küçük boyutlu, güçlü br bas yerleştrmenn en doğru yolu zam 100 W kend mono güç amplfkatörü 10 cm IMPP bleşk konl Woofer Uzun kurs tasarımlı, genş çaplı onex sönümleycl Woofer üntes as Refleks, 4 ltre kapastel arka kapı tasarımı R/hoparlör sevyes çıkışlar rş kazanç kontrolü/faz anahtarı lümnyum döküm soğutucu Nomnal çıkış gücü: 50 W Hz, 106 d (araç çnde)

15 0 dan 200 Watt a 0,002 sanyede İknclk kabul edlemez. mplfkatör sstemnz güçlendrmek, dnledğnz müzğ ses mükemmellğnn ötesne taşıyablmek çn Poneer terch etmelsnz. Doğru malzeme ve gelşmş teknolojler bunu garant edyor. yrıca, zevknze ve otomoblnzn çne uygun çok çeştl stl ve boyut seçenekler var. Yüksek sesle müzk dnlemey sevyorsanız, yen a-celerate sers gerçekten yer yernden oynatır. Hang Poneer hoparlörünü seçersenz seçn, br brncy seçmş olursunuz.

16 > 55

17 e-motion HOPRLÖR SRİSİ < > 56 Ses sstemnzn görünümünün ve sesnn sofstke olmasını stemez msnz? u yüksek teknoloj ürünü e-moton hoparlörler gereken yaparlar. Her sesn performansı olabldğnce saf ve olabldğnce doğrudur. Poneer, KVLR marka fber bleşml konl Woofer gb şahane ve eşsz br teknolojy ve dünyanın lk Saf Magnezyum Dengel orta kademe Dome Tweeter kullanarak bunu garantled. u sayede, DVD-udo çn deal olan, tam doğru, bozulmasız ses elde edlr. u bağımsız, 2 yollu modellerde, şahane br yön duygusu veren, tam doğal ve pürüzsüz sesler üreten br Soft Dome Tweeter vardır. 220 W Max. 17 M ĞIMSIZ 2 YOLLU HOPRLÖR SİSTMİ Tweeter montaj takımında bulunanlar: - Yüzeye montaj çn eğk ara parçası - Renault, Peugeot ve troën çn özel Tweeter konsolu Pasf frekans ayırma ğı mevcuttur 160 W Max. 13 M ĞIMSIZ 2 YOLLU HOPRLÖR SİSTMİ Tweeter montaj takımında bulunanlar: - Yüzeye montaj çn eğk ara parça Pasf frekans ayırma ağı mevcuttur KVLR MRK İR İLŞİMLİ KONİLİ WOOR Malzemenn seçm büyük farklılıklar yaratablr. KVLR marka fber, daha doğru ve canlı ses üreten, çok daha sağlam hoparlör konler oluşturur. Şahane orta kademe frekansları ve daha doğal tonları le zengn ve dolgun ses karaktern mutlaka fark edeceksnz. DÜNYD İLK KZ, İR TKNOLOJİ HRİKSI: S MNZYUM DNLİ KULİ e-moton eşeksenel hoparlörlerde, br dünya prömyer olarak, Saf Magnezyum Dengel Kubbel orta kademe Tweeter kullanılmıştır. Saf br metal, ama haff olmanın sağladığı avantajla, magnezyum süper detaylara nen br ses, pürüzsüz ve çok hızlı br ses üretm, yüksek hassasyet ve genş br frekans aralığı sunar. Poneer, bu malzemey br çığır açan 0,05 mm süper nce tasarımda da kullanmıştı. DVD-udo gb en yen ses formatları çn deal olan bozulmasız orta kademe sesten emn olablrsnz. KVLR marka, çbükey orta başlıklı, fber Woofer kons. Saf Magnezyum Dengel Kubbel

18 e-motion HOPRLÖR SRİSİ < 360 W Max. TS M ŞKSNL 3 YOLLU HOPRLÖRLR > W Max. TS x 9 ŞKSNL 3 YOLLU HOPRLÖRLR HOPRLÖRLR 220 W Max. 17 M ŞKSNL 3 YOLLU HOPRLÖRLR 180 W Max. 17 M ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR Kolay montaj çn orta dernlkte sepet 160 W Max. TS M ŞKSNL 3 YOLLU HOPRLÖRLR 130 W Max. TS M ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR 110 W Max. TS M ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR Yuvarlak/kare uyumlu çerçeve TS-2096 TS-6996 TS-1396 TS-1376 TS-1076 KVLR marka fber bleşml konl Woofer, bütl kauçuk çevrel (ø) 17 cm 13 cm 20 cm 6 x 9 (163 x 237 mm) 17 cm 17 cm 13 cm 13 cm 10 cm Yumuşak Kubbel Tweeter (ø) Saf Magnezyum Dengel Kubbel Tweeter (ø) Tweeter (ø) Saf Magnezyum Dengel Kubbel orta kademe (ø) Neodm mıknatıs Pasf frekans ayırma ağı 25 mm 25 mm 12 mm 43 mm 12 mm 43 mm 10 mm 30 mm 30 mm 10 mm 25 mm 25 mm 25 mm rekans yanıtı Duyarlılık (1 W/1 m) Nomnal grş gücü Hz 91 d 60 W Hz 90 d 35 W Hz 91 d 90 W Hz 91 d 80 W Hz 91 d 60 W Hz 90 d 35 W Hz 90 d 35 W Hz 90 d 30 W Hz 90 d 25 W

19 a-lrt HOPRLÖR SRİSİ < > 58 ağırmak mı styorsunuz? O zaman a-celerate. Syah üstüne syah parmaklık ve kafes çok cazp br görünüşe sahptr, ve vurucu bas güçler vardır. Ya da stersenz gümüş reng terch edn. Sade görünüşlü ama güçlü sesl a-celerate şte budur. üçlendrlmş orta kademe ve Tweeter yapısı sayesnde, eşeksenel a-celerate hoparlörler, kulak tırmalayıcı üst harmonkler olmayan pürüzsüz ses basarlar. üçlendrlmş, ç çe geçme aramd fber karışımdan yaratılmış yen br tek parça IMPP kon, ses azam a- celerate düzeyne götürür: caddeler sarsmaya hazır. 220 W Max. TS M 2 YOLLU ĞIMSIZ HOPRLÖR SİSTMİ Tweeter montaj takımında bulunanlar: - Yüzeye montaj çn eğk ara parça - Renault, Peugeot ve troën çn özel Tweeter konsolu 160 W Max. TS M 2 YOLLU ĞIMSIZ HOPRLÖR SİSTMİ Tweeter montaj takımında bulunanlar: - Yüzeye montaj çn eğk ara parça - Renault çn özel Tweeter konsolu TS x 9 ŞKSNL 4 YOLLU HOPRLÖRLR YNİ 380 W Max. YNİ 330 W Max. TS x 9 ŞKSNL 3 YOLLU HOPRLÖRLR TS x 9 ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR YNİ 240 W Max.

20 a-lrt HOPRLÖR SRİSİ < YNİ TS W Max. 25 M ŞKSNL 3 YOLLU HOPRLÖRLR > 59 HOPRLÖRLR TS M ŞKSNL 3 YOLLU HOPRLÖRLR YNİ 350 W Max. YNİ 220 W Max. TS M ŞKSNL 3 YOLLU HOPRLÖRLR TS M ŞKSNL 3 YOLLU HOPRLÖRLR YNİ 150 W Max. TS-171 TS-131 TS-6921 TS-6911 TS-6901 TS-2511 TS-2011 TS-1711 TS-1311 İç çe geçme aramd fber (ø) kullanılan, bleşml IMPP kon, bütl kauçuk çevrel 6 x 9 (163 x 237 mm) 6 x 9 (163 x 237 mm) 25 cm 20 cm 17 cm 13 cm İç çe geçme aramd fber (ø) kullanılan bleşml IMPP kon 6 x 9 (163 x 237 mm) Krstal IMPP kon, bütl kauçuk çevrel (ø) 17 cm 13 cm Orta kademe PI kon (ø) Orta kademe kon (ø) PI dengel orta kademe kubbel, neodm mıknatıslı (ø) 57 mm 57 mm 66 mm 66 mm 25 mm 25 mm PI dengel kubbel Tweeter, neodm mınatıslı (ø) 28 mm 28 mm Tweeter kons (ø) Tweeter (ø) Süper Tweeter (ø) Ser, frekans ayırma ağı rekans yanıtı Duyarlılık (1 W/1 m) Nomnal grş gücü Hz 92 d 60 W Hz 91 d 40 W 24 mm 18 mm Hz 93 d 80 W 18 mm Hz 93 d 80 W 57 mm Hz 92 d 40 W 18 mm Hz 93 d 100 W 18 mm Hz 93 d 90 W 10 mm Hz 92 d 50 W 10 mm Hz 91 d 35 W İÇ İÇ ÇM RMİD IR KULLNILN İLŞİMLİ IMPP KONİ Çok yüksek performanslar çn, yen a-celerate IMPP konler, ç çe geçme uzun aramd fberlerle takvye edlmştr. u, yüksek güçlü çıkışlarda ve gümbür gümbür bas seslerde daha fazla esneklk çn çok yoğun br ç yapı, lave sağlamlık ve katılık sağlar. Sonuç, karakter ve orta kademe dernlkler le çabukça aktarılan zengn ve dolgun br sestr. Hçbr zaman br IMPP kon böyle olağanüstü ses vermemşt! İç çe geçme aramd fber kullanılan bleşml IMPP konnn mkroskobk kest

21 TS- HOPRLÖR SRİSİ < > 60 İy ses çıkartan, güvenlr görünümlü ve bütçenze uygun br hoparlör almak styorsanız, en doğru seçm, Poneer n TS- sersdr. Yüksek duyarlılığı ve pürüzsüz orta ve üst kademe ses üretmn garant eden IMPP konl Woofer sayesnde, bu hoparlörlerden gelen ses sz mutlu edecek. Yassı sepet çerçeves ve söküleblr kulak tp vda delkler brçok arabaya kolayca takılmalarını sağlar. 170 W Max. 17 M ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR 170 W Max. 17 M ÇİT KONİLİ HOPRLÖRLR 130 W Max. TS M ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR 110 W Max. TS M ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR Yuvarlak/kare uyumlu çerçeve 130 W Max. TS M ÇİT KONİLİ HOPRLÖRLR 110 W Max. TS M ÇİT KONİLİ HOPRLÖRLR Yuvarlak/kare uyumlu çerçeve TS-1348 TS-1318 TS-1048 TS-1018 IMPP konl Woofer (ø) Neodm mınatıslı Tweeter kons (ø) 17 cm 42 mm 17 cm 13 cm 42 mm 13 cm 10 cm 37 mm 10 cm Yassı sepet tasarımı rekans yanıtı Duyarlılık (1 W/1 m) Nomnal grş gücü Hz 92 d 35 W Hz 92 d 35 W Hz 91 d 25 W Hz 91 d 25 W Hz 90 d 20 W Hz 90 d 20 W SÖKÜLİLİR KULK TİPİ VİD DLİKLRİ Hem TS-1348 ve hem de TS-1318 de, özellkle Renault marka otomobllere, kolay takılması çn kulak tp söküleblr vda delkler vardır. Not: raç tpne bağlı olarak, fabrkada takılmış olan konsolun keslmes gerekeblr. TWTR LR > 150 W Max. TS-T23 KULİ TWTR LR Pasf veya aktf br ağ le kullanılmak üzere 120 W Max. TS-S15 MODİİY KULİ TWTR LR Soft Dome sıvı krstal fber (Polarlat) Tweeter (ø) Soft Dome stren-kauçuk-kaplamalı polester Tweeter (ø) Kesme frekansı Çok yönlü montaj (3 yollu yüzey montajı) ğk ara parçası dahl Ser frekans ayırma devres rekans yanıtı Duyarlılık Nomnal grş gücü TS-T23 25 mm Hz wth -12 d/oct Hz 90 d (1 W/1 m) 50 W TS-S15 20 mm Hz wth -6 d/oct Hz 90 d (1 W/0,5 m) 40 W

22 Q-DÜZYLİ ĞIMSIZ İLŞN HOPRLÖR < > 61 Renault nuz çn en yüksek kaltel hoparlörler styorsunuz; fakat ttz br montaj şart. Şık, nce, 13 cm, bağımsız 2 yollu hoparlör sstem TS-Q131, özellkle Renault çn hazırlanmıştır. Önceden monte edlmş Renault hoparlörlernn yükseltlmş br model raç-ç ses tutkunları, KVLR marka fberlı Woofer konsnden gelen, Soft Dome Tweeter n pürüzsüz, doğal, üst harmonkler le tamamlanmış doğru ve canlı sesn keyfn tadacaklar. Ne kadar kolay takıldıklarına hayran olacaksınız. Model yükseltme hç bu kadar y olmamıştı. HOPRLÖRLR YNİ 180 W Max. TS-Q M ĞIMSIZ 2 YOLLU HOPRLÖR SİSTMİ Çabuk montaj kılavuzu dahldr TS-Q131 KVLR marka fber bleşml konl Woofer, bütl kauçuk çevrel (ø) Neodm mıknatıslı Yumuşak Kubbel Tweeter (ø) Neodm mıknatıslı, öne monte edlen manyetk devre yapısı rekans yanıtı Duyarlılık (1 W/1 m) Nomnal grş gücü 13 cm 25 mm Hz 89 d 35 W TS-Q131 montajından önce orjnal hoparlör Montajdan sonra TS-Q131 Woofer Montajdan sonra TS-Q131 Tweeter YÜZY MONTJI İÇİN HOPRLÖRLR < > 60 W Max. TS-X7 5.1-KNL SURROUND SS İÇİN ORT HOPRLÖR 60 W Max. TS-X150 3 YOLLU HOPRLÖRLR nstrüman tablosuna sabt montaj 40 W Max. TS-44 TM NT HOPRLÖRLRİ KVLR marka fber bleşml konl orta kademe, bütl kauçuk çevrel (ø) Woofer kons (ø) Tam bant hoparlörü (ø) Orta kademe helezon hoparlör (ø) Helezon Tweeter (ø) Çft neodm mıknatıs rekans yanıtı Duyarlılık (1 W/1 m) Nomnal grş gücü TS-X7 57 mm Hz 80 d 20 W TS-X cm 27 mm 20 mm Hz 89 d 20 W TS cm Hz 88 d 10 W

23 SİPRİŞ ÜZRİN TKILN YÜKSK NİTLİKLİ ĞIMSIZ İLŞN HOPRLÖRLR < > 62 rkaç bağımsız Woofer ve Tweeter lerden oluşan bu sstemler, gerçekten mükemmel br performans gösterrler. Woofer lar aracın mevcut hoparlör yuvasına oturacak şeklde tasarlanmışlardır; Tweeter ler se, aracın ön tarafında genel ses majını en y duruma getrmek çn hoparlör yuvasına veya uygun olan herhang br yere yerleştrleblrler. Kolay bağlantı olanağı, hoparlörlern aracın hoparlör soketlerne bağlanablmesn sağlayarak montajı bastleştrr. Kolay bağlantı soket KOLY ĞLNTI SOKTLRİ ağlantı soket Tp 1 Otomobl Hoparlör lfa, troën, Tp 2 Peugeot (~ 98) Peugeot ( 98~) Tp 3 Opel, Renault, Seat, Volvo 150 W Max. TS-H M ĞIMSIZ 2 YOLLU HOPRLÖR SİSTMİ at Punto, Peugeot 206 çn orgnal Tweeter yerne montaj, bağlantı kapakları dahl at Punto, Peugeot W Max. 17 M ĞIMSIZ 2 YOLLU HOPRLÖR SİSTMİ Tweeter montaj takımında bulunanlar: - Yüzey montajı çn eğk ara parçası - Renault/Peugeot/troën, Opel/Vauxhall/VW çn özel Tweeter konsolu lfa Romeo, ud, MW, troën, at, ord, Lanca, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Volkswagen, Volvo 130 W Max. 13 M ĞIMSIZ 2 YOLLU HOPRLÖR SİSTMİ Tweeter montaj takımında bulunanlar: - Yüzeye montaj çn eğk ara parçası - Renault çn özel Tweeter konsolu lfa Romeo, MW, troën, Hyunda, Lada, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, Rover, Volvo TS-H1704 IMPP konl Woofer, bütl kauçuk çevrel (ø) Metal kaplama PI dengel kubbel Tweeter, neodm mıknatıslı (ø) PI dengel Dome Tweeter, neodm mıknatıslı (ø) Konye entegre konk kubbeler Kolay bağlantı soket Ser frekans ayırma ağı rekans yanıtı Duyarlılık (1 W/1 m) Nomnal grş gücü 17 cm 22 mm Hz 91 d 35 W 17 cm 26 mm Hz 91 d 50 W 13 cm 26 mm Hz 90 d 35 W

24 SİPRİŞ ÜZRİN TKILN, ŞKSNL, YÜKSK NİTLİKLİ HOPRLÖRLR < > 63 Olağanüstü zengn, doğal ses ve kolay montajın en açık cevabı, eşeksenel Yüksek Ntelkl Sparş Üzerne Takılan hoparlörlerdr. Konye entegre konk kubbel IMPP konl Woofer lar daha zengn bas yaratırlar ve eşsz döner Tweeter esnek uyarlama olanağı sağlar. Kolay bağlantı soket sayesnde bağlantı artık daha da kolay. Hoparlörler otomoblnzn hoparlör soketlerne bağlamanız yeterl. HOPRLÖRLR 180 W Max. 17 M ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR 130 W Max. 13 M ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR Döner Tweeter 70 Döner Tweeter lfa Romeo, ud, MW, troën, at, ord, Lanca, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Volkswagen, Volvo lfa Romeo, MW, troën, Hyunda, Lada, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, Rover, Volvo 110 W Max. 10 M ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR 180 W Max. TS-H683 6 x 8 ŞKSNL 3 YOLLU HOPRLÖRLR Yuvarlak/kare uyumlu çerçeve ud, MW, at, Lanca, Mercedes-enz, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Suzuk, Volkswagen, Volvo ağlantı kapakları dahl ord, Jaguar, Mazda 110 W Max. TS-H467 4 x 6 ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR 60 W Max. TS-H871 8,7 M ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR Daewoo/hevrolet, at, Lanca, Seat, Volkswagen RM sepet lastomer çevrel entegre kon/kenar kalıbı Saab, Seat TS-H683 TS-H467 TS-H871 IMPP konl Woofer (ø) Köpük IMPP bleşm konl Woofer, bütl kauçuk çevrel (ø) Karbon-raft karışımı IMPP konl Woofer (ø) Köpük PP (Pearl Polkarbon) dengel orta kademe kubbel, stronzyum mıknatıslı (ø) Metal kaplama PI dengel kubbel Tweeter, neodm mıknatıslı (ø) PI Kubbel Tweeter, neodm mıknatıslı (ø) Kubbel Tweeter (ø) Döner Tweeter Konye entegre konk kubbeler Kolay bağlantı soket rekans yanıtı Duyarlılık (1 W/1 m) Nomnal grş gücü 17 cm 26 mm Hz 91 d 50 W 13 cm 26 mm Hz 90 d 35 W 10 cm 26 mm Hz 90 d 25 W 6 x 8 (145 x 204 mm) 36 mm 10 mm Hz 91 d 50 W 4 x 6 (95 x 153 mm) 26 mm Hz 90 d 25 W 8,7 cm 13 mm Hz 88 d 15 W

25 SİPRİŞ ÜZRİN TKILN ĞIMSIZ İLŞN HOPRLÖR < > 64 Yüksek güç ve kolay montaj olanağını uygun br bedelle almak stemez msnz? O zaman Sparş Üzerne Takılan ağımsız leşen Hoparlörler tam sze göre. ağımsız Tweeter lerle daha y ses majı da elde edersnz. 170 W Max. 17 M ĞIMSIZ 2 YOLLU HOPRLÖR SİSTMİ Tweeter montaj takımında bulunanlar: - Yüzeye montaj çn eğk ara parçası - Renault/Peugeot/troën, Opel/Vauxhall/VW çn özel Tweeter konsolu IMPP konl Woofer (ø) PI dengel kubbel Tweeter (ø) Yassı sepet tasarımı Ser frekans ayırma ağı rekans yanıtı Duyarlılık (1 W/1 m) Nomnal grş gücü 17 cm 26 mm Hz 90 d 35 W lfa Romeo, ud, MW, troën, at, ord, Lanca, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Volkswagen, Volvo SİPRİŞ ÜZRİN TKILN HOPRLÖRLR < > elrl br otomobl çn güvenlr kaltel ses düzen arayanlar çn Sparş Üzerne Takılan Poneer hoparlörler uygun br çözüm sunar. Muazzam br ses performansı sunmalarının yanı sıra montajları da çok kolaydır. 17 cm modellernde, aracın hoparlör soketne doğrudan bağlantı çn br kolay bağlantı soket vardır; 10 cm modellernde se, yuvarlak ve kare sepet çerçevelerne uyum sağlayan söküleblr vda delkler bulunur. Hang model seçersenz seçn, hoparlör zevknz araba zevknze uydurableceksnz. 170 W Max. TS-1776II 17 M ŞKSNL 3 YOLLU HOPRLÖRLR 160 W Max. TS-1756II 17 M ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR 160 W Max. TS-1746II 17 M ÇİT KONİLİ HOPRLÖRLR lfa Romeo, ud, MW, troën, at, ord, Lanca, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Volkswagen, Volvo lfa Romeo, ud, MW, troën, at, ord, Lanca, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Volkswagen, Volvo lfa Romeo, ud, MW, troën, at, ord, Lanca, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Volkswagen, Volvo 120 W Max. TS-1376II 13 M ŞKSNL 3 YOLLU HOPRLÖRLR 120 W Max. TS-1356II 13 M ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR 120 W Max. TS-1346II 13 M ÇİT KONİLİ HOPRLÖRLR Renault çn kulak tp söküleblr vda delkler Renault çn kulak tp söküleblr vda delkler Renault çn kulak tp söküleblr vda delkler lfa Romeo, MW, troën, Hyunda, Lada, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, Rover, Volvo lfa Romeo, MW, troën, Hyunda, Lada, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, Rover, Volvo lfa Romeo, MW, troën, Hyunda, Lada, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, Rover, Volvo

26 SİPRİŞ ÜZRİN TKILN HOPRLÖRLR < 100 W Max. TS-1056II 10 M ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR > W Max. TS-1046II 10 M ÇİT KONİLİ HOPRLÖRLR HOPRLÖRLR Yuvarlak/kare uyumlu çerçeve ud, MW, troën, at, Mercedes-enz, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Volkswagen, Volvo Yuvarlak/kare uyumlu çerçeve ud, MW, troën, at, Mercedes-enz, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Volkswagen, Volvo 40 W Max. TS-876 8,7 M ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR 50 W Max. TS-875 8,7 M ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR 40 W Max. TS-874 8,7 M ÇİT KONİLİ HOPRLÖRLR Saab, Seat, Volkswagen 70 W Max. TS x 6 ŞKSNL 3 YOLLU HOPRLÖRLR Punto konnektörlü (hemen takılan tpte tasarımlı) RM sepet at Punto 50 W Max. TS x 6 ŞKSNL 2 YOLLU HOPRLÖRLR Saab, Seat, Volkswagen 60 W Max. TS x 6 ÇİT KONİLİ HOPRLÖRLR Daewoo/hevrolet, at, Lanca, Nssan, Seat, Volkswagen Daewoo/hevrolet, at, Lanca, Nssan, Seat, Volkswagen Daewoo/hevrolet, at, Lanca, Nssan, Seat, Volkswagen TS-1776II TS-1756II TS-1746II TS-1376II TS-1356II TS-1346II IMPP konl Woofer (ø) Orta kademe kons, neodm mıknatıslı (ø) Tweeter kons (ø) Tweeter (ø) Yassı sepet tasarımı Kolay bağlantı soket DIN/Peugeot tp termnal rekans yanıtı Duyarlılık (1 W/1 m) Nomnal grş gücü 17 cm 42 mm 10 mm Hz 92 d 35 W 17 cm 42 mm Hz 92 d 35 W 17 cm Hz 92 d 35 W 13 cm 42 mm 10 mm Hz 91 d 25 W 13 cm 36 mm Hz 91 d 25 W 13 cm Hz 91 d 25 W TS-1056II TS-1046II TS-876 TS-875 TS-874 TS-4638 TS-4628 TS-4621 IMPP konl Woofer (ø) Woofer kons (ø) Orta kademe kons (ø) Tweeter kons (ø) Tweeter (ø) Yassı sepet tasarımı DIN/V V Renault tp termnal rekans yanıtı Duyarlılık (1 W/1 m) Nomnal grş gücü 10 cm 30 mm Hz 90 d 20 W 10 cm Hz 90 d 20 W 8,7 cm 38 mm Hz 90 d 10 W 8,7 cm 30 mm Hz 89 d 10 W 8,7 cm Hz 90 d 10 W 4 x 6 (95 x 153 mm) 42 mm 11 mm Hz 90 d 15 W 4 x 6 (95 x 153 mm) 42 mm Hz 90 d 10 W 4 x 6 (95 x 153 mm) Hz 90 d 10 W

27 SİPRİŞ ÜZRİN TKILN HOPRLÖRLR UYULM TLOSU < > 66 Poneer, çoğu otomoble uyan, genel amaçlı ve sparş üzerne takılan zengn hoparlör çeştlern sunar. şağıdak tabloda brçok yaygın kullanılan otomobl model ve bunlara uyan Poneer hoparlörler gösterlmştr. Sparş üzerne takılan hoparlörlerde montaj kolay ve tamdır; hoparlör yuvalarına tam olarak otururlar, kesme ve delme şlemler gerekmez. enel amaçlı hoparlörler terch edlmes halnde sayfa dek tabloya bakınız bunlar, otomobln hoparlör yuvalarına br adaptör takımı kullanılarak (ksesuarlar bölümüne bakınız) monte edleblrler, ya da arkaya monte edlrler. (u lste, lstede yer alan bütün otomobller çn geçerl olmayablr, zra otomobllern hoparlör yuvaları her ülkede aynı değldr). OTOMOİL MRKSI MODL V PİYSY RZTRİHİ YRİ Q DÜZYİ ĞIMSIZ İLŞN YÜKSK NİTLİKLİ ĞIMSIZ İLŞN YÜKSK NİTLİKLİ ŞKSNL ĞIMSIZ İLŞN ŞKSNL, 3 YOLLU ŞKSNL, 2 YOLLU ÇİT KONİLİ HOPRLÖR RİRİM TKIMLRI HOPRLÖR DPTÖR PLKLRI L ROMO UDI MW ITROËN DIHTSU DWOO / HVRO- LT IT 145 (9/94-4/01) 146 (9/95-4/01) 155 (3/92-9/97) 156 (9/97-) 164 Super (3/92-9/98) 166 (10/98-) 80 4-kapılı (11/91-12/94) 90 oupé (9/88-12/94) 4 4-kapılı (01/01-) V8 (10/88-4/94) 6 (3/97-3/04) TT (10/98-) 3-sers 2-kapılı (10/85-1/92) 3 Tourng (1/88-4/00) 3-sers 4-kapılı (12/90-2/98) 3-sers oupé (1/92-1/99) 3-sers compact (5/94-10/00) 5-sers (1/88-6/95) 5-sers (7/95-6/03) 7-sers (10/86-3/94) MINI (10/00-) X exc. HIT 3-kapılı (8/91-9/96) X exc. HIT 5-kapılı (8/91-9/96) X HIT 3-kapılı (8/91-9/96) X HIT 5-kapılı (8/91-9/96) X (8/86-2/93) Saxo 3-kapılı (10/96-9/01) Saxo 5-kapılı (10/96-9/01) 3 (09/01-) 3 Plurel (09/02-) 2 (9/03-) Xanta (3/92-12/00) XM 4-kapılı (7/89-12/00) XM reak (1/92-12/00) 5 (01/01-) ZX Reflex/vantage (4/91-9/97) ZX ura/volcano (4/91-9/97) ZX 3-kapılı (10/92-9/97) ZX reak (4/91-2/98) Xsara 5-kapılı (10/97-9/04) Xsara reak (3/98-9/04) Xsara oupé (10/98-9/04) 4 (10/04-) erlngo (10/02-) erlngo (10/96-9/02) vason (3/94-9/02) 8 (10/02-) Pcasso (12/99-) Jumper (6/02-) Jumpy (10/04-) Sron (10/99-) Matz (3/99-) Lanos 3-/5-kapılı (1/97-) Tacuma (01/00-) Lacett (1/04-) oupé (12/93-) roma (7/86-9/96) D D D D D D D D * (1) * (1) * * (1/9) (9) (1) (1) (1) (1/9) (9) (1) * (1/9) (3) (3) * * * * (9) (9) (9) (9) * (9) TS-H467 TS-H467 (3) (3) TS-H467 TS-H467 (1) (1) (1) (1) (1/9) (9) (1) (1) (1) (1/9) (9) (1/9) (1) (1/9) (1/9) (3) (9) (9) (9) (9) (9) (9) (9) TS-4638 TS-4638 (3) (3) TS-4638 TS-4638 (9) (9) (9) (9) (9) (9) (9) TS-4628 (3) (3) TS-4628 TS-4628 (9) (9) (9) (9) (9) (9) (9) TS-4621 TS-4621 (3) (3) TS-4621 TS-4621 * * * * UD-M177VW *

28 SİPRİŞ ÜZRİN TKILN HOPRLÖRLR UYULM TLOSU < > 67 HOPRLÖRLR OTOMOİL MRKSI MODL V PİYSY RZTRİHİ YRİ Q DÜZYİ ĞIMSIZ İLŞN YÜKSK NİTLİKLİ ĞIMSIZ İLŞN YÜKSK NİTLİKLİ ŞKSNL ĞIMSIZ İLŞN ŞKSNL, 3 YOLLU ŞKSNL, 2 YOLLU ÇİT KONİLİ HOPRLÖR RİRİM TKIMLRI HOPRLÖR DPTÖR PLKLRI IT ORD HOND HYUNDI JUR VZ/LD KI LNI MZD MRDS MITSUISHI MOSKVIH NISSN Punto (9/93-8/99) Punto abro (3/94-8/99) Punto (9/99-) Panda (09/03) Tempra (2/90-9/96) Tempra reak (3/92-9/96) Tpo (2/88-8/95) 500 (4/92-9/98) Secento / 600 (9/97-) Ulysse (3/94-9/02) Ulysse (10/02-) Multpla (3/98-) ocus 3-kapılı (10/98-10/04) ocus 4/5-kapılı (10/98-10/04) esta (9/01-) uson 5-kapılı (3/03-) Mondeo (3/93-11/00) Mondeo (12/00-) alaxy (9/95-) vc 5-kapılı (11/95-1/01) Jazz 5-kapılı (1/02-) tos (6/98-) Pony 3/5-kapılı (1/90-9/94) Pony (xcel) 4-kapılı (1/90-9/94) Sonata (9/93-) Lantra 4/5-kapılı (3/98-) etz (10/02- ) S-coupé (1/90-12/96) S-type (3/99-) X-type (3/01-) X-type state (9/03-) Samara 3-kapılı (1/86-12/99) Samara 5-kapılı (1/88-12/99) Dva/Sagona (8/91-12/99) erato 5-kapılı (3/04-) Pcanto (3/04) Dedra (6/89-4/99) Delta (7/93-6/00) Y (1/96-2/03) Ypslon (3/03-) Thema (10/88-9/94) Z (3/94-9/02) Phedra (10/02-) kapılı (6/97-8/03) 323 4/5-kapılı (8/98-8/03) 3 5-kapılı (9/03-) 626 (10/98-2/02) 6 4/5 kapılı (3/04-) S/S/SL (W126) (1/80-2/91) Vto (3/96-) V-sers (3/96-) Spacestar (1/98-) olt (3/04-) 2141 Maxma (1/92-12/99) Mcra 5-kapılı (10/02-) Prmera exc. L 4-kapılı (9/90-8/01) 300 ZX (9/89-6/97) TS-H1704 (1) (1) * (9) (9) (3) (2) (2) (6) (6) (1) * (6) * TS-H467 * TS-H683 TS-H683 TS-H683 TS-H683 TS-H683 TS-H683 TS-H683 TS-H683 TS-H683 TS-H683 TS-H683 (9) (9) (3) TS-H683 TS-H683 TS-H467 (2) (2) (6) (6) TS-H467 * TS-H683 TS-H683 TS-H683 TS-H683 TS-H683 TS-H683 (6) TS-H683 (9) TS-H683 TS-H467 * (1) (1/9) * * (9) (9) (3) (6) (6) (6) (1) (1/9) (6) TS-4638 TS-4638 (9) (9) (9) (3) TS-4638 (2) (2) (6) (6) TS-4638 (9) (6) TS-4638 TS-4638 TS-4638 TS-875 TS-875 TS-4628 TS-4628 (9) (9) (9) (3) TS-4628 (6) (2) (2) (6) (6) TS-4628 (9) (6) TS-4628 TS-4628 TS-4628 TS-4621 TS-4621 (9) (9) (9) (3) TS-4621 (6) (2) (2) (6) (6) TS-4621 (9) (6) TS-4621 TS-4621 TS-4621 * * 43P839 43P840 * UD-M172 UD-M172 UD-M176OP UD-M176OP 43P287 43P287 43P287 43P287 43P287 43P287 43P287 * *UD-M176OP Yer: : Ön Kapı : Çft nstrüman Tablosu : rka am Önü D: İç Marşpye : rka Yan Raf : rka Koltuk Yanı : rka Kapı H: rka Sütun I: Hatch-back Kapı J: rka Pano K: rka Tavan (1) Tweeter orjnal yerne oturur, (2) Orjnal 13 cm hoparlör adaptörü gerekl, (3) Orjnal 17 cm adaptör gerekl, (4) Orjnal 17 cm hoparlör yer gerekl, (5) 17 cm hoparlör yer olan ön kapı ceb gerekl, (6) Hoparlörü bağlamak çn delkler, (7) Orjnal hoparlör yerler olması halnde (8) Modfye hoparlör çerçeves, (9) Çelk kesme veya bazı tadlat, (10) lektrkl dkz aynaları halnde modellernden sonrası. u kılavuzda yer alan bütün montaj önerler ve ölçüler kontrol edlmştr. ncak, bazı otomobl modellernde yapılan sürekl değşklkler nedenyle, burada belrtlenlern, teknk blglern ve tavsyelern tümünün doğruluğu garant edlememektedr. u nedenle, montaja başlamadan önce montaj yernn kapsamlı br şeklde kontrol edlmes gerekr.

29 SİPRİŞ ÜZRİN TKILN HOPRLÖRLR UYULM TLOSU < > 68 OTOMOİL MRKSI MODL V PİYSY RZTRİHİ YRİ Q DÜZYİ ĞIMSIZ İLŞN YÜKSK KLİTLİ ĞIMSIZ İLŞN YÜKSK NİTLİKLİ ŞKSNL ĞIMSIZ İLŞN ŞKSNL, 3 YOLLU ŞKSNL, 2 YOLLU ÇİT KONİLİ HOPRLÖR RİRİM TKIMLRI HOPRLÖR DPTÖR PLKLRI OPL/VUXHLL PUOT RNULT ROVR S gla (2/01-) stra 3/5-kapılı (9/91-9/97) stra 4-kapılı (6/92-9/97) stra 3-kapılı (10/97-12/03) stra 3-kapılı (1/04-) rontera (6/91-12/98) Merva 5-kapılı (10/02-) Omega (4/94-5/03) Tgra (11/95-) Vectra (9/95-2/02) Vectra (3/02-) Zafra (3/99-) 106 XR/XN 3-kapılı (9/91-) 106 XT/XSI 3-kapılı (9/91-) kapılı (9/92-) 205 3/5-kapılı (9/83-7/98) 206 Sers (8/98-) 306 XN/XS/XT (8/93-2/01) kapılı (03/01-) 405 (6/92-5/95) 406 (6/95-2/04) 406 oupé (6/96-) 407 (3/04-) 605 (9/89-9/99) 607 (10/00-) 806 (3/94-9/02) 807 (10/02-) Partner (10/97-9/02) Partner (10/02-) oxer (6/02-) xpert (10/04-) lo (5/90-2/98) lo II 3-kapılı (3/98-) lo II exc. RX 5-kapılı (3/98-) lo II RX 5-kapılı (3/98-) Twngo II (10/98-08/00) Twngo II (09/00-) 19 RL/RN (4/92-8/95) 19 exc. RL/RN (4/92-8/95) 19 hamade exc. RL/LN (4/92-8/95) 19 abro (4/92-4/97) Mégane 3/5-kapılı (10/02-) Mégane 4-kapılı (3/03-) Mégane RL/RN 5-kapılı (9/95-9/02) Mégane RT 5-kapılı (9/95-9/02) Mégane lassc (9/95-9/02) Mégane oupé (9/95-9/02) Mégane Scénc (10/96-6/03) Mégane Scénc (7/03-) Mégane rand Scénc (1/04-) Mégane reak (6/99-6/03) Laguna (1/94-9/99) Laguna reak (9/95-9/99) Laguna sers (10/99-) Safrane (3/92-10/01) Kangoo (9/97-) Kangoo xpress (9/97-) space (5/91-1/97) space (11/02-) xpress (6/87-8/97) Velsats (10/01-) 100 (Metro)-sers 3-kapılı (6/90-12/98) 214/216 5-kapılı (1/90-9/95) 214/216 sers (10/95-) 216 t 3-kapılı (7/90-9/95) 414/416-sers (4/90-1/96) 900 (9/93-8/97) 9000 S (10/84-9/97) K H K K H TS-Q131 (1) TS-Q131 (1) TS-Q131 (1) TS-Q131 (1) TS-Q131 (1) TS-Q131 (1) TS-Q131 (1) TS-Q131 (1) TS-Q131 (1) TS-Q131 (1) TS-Q131 (1) TS-Q131 (1) TS-Q131 (1) TS-Q131 (1) (1) TS-H1704 (1) (1/9) (1) (1) (9) (9) (9) (9) (9) (8/9) (8/9) (1) (1) (1) (2) (1) (1) (1) (1) (3) (1) (8) (8) (1) (1) (1) (9) (9) (9) (9) (9) (9) (8/9) (8/9) (2) (1) (1) (3) (8) (8) TS-H871 * * (1) * * * * * * * * * (1/10) (1/9) (1) (1) (1/9) (1/9) (1) (1/9) (1/9) * * * * (1) * (1) * (1) (1)* (3)* (1)* * (1) * * (1) * (1) (1) TS-4638 * TS-1776 (9) (9) (9) (9) (9) * * * * * * (8/9) * (8/9) * * * * (2) * * * * (8/9) * (8/9) * (8/9) * (3) * (8) * (8) (8/9) * (8/9) TS-4628 * (9) (9) (9) (9) (9) * * * * * * (8/9) * (8/9) * * * * (2) * * * * (8/9) * (8/9) * (8/9) * (3) * (8) * (8) (8/9) * (8/9) * TS-876 TS-4621 * (9) (9) (9) (9) (9) * * * * * * (8/9) * (8/9) * * * * (2) * * * * (8/9) * (8/9) * (8/9) * (3) * (8) * (8) (8/9) * (8/9) * TS-874 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * UD-M176OP UD-M176OP UD-M176OP UD-M176OP UD-M176OP UD-M176OP UD-M176OP UD-M176OP UD-M176OP UD-M131

30 SİPRİŞ ÜZRİN TKILN HOPRLÖRLR UYULM ÇİZLSİ < > 69 HOPRLÖRLR OTOMOİL MRKSI MODL V PİYSY RZTRİHİ YRİ Q DÜZYİ ĞIMSIZ İLŞN YÜKSK NİTLİKLİ ĞIMSIZ İLŞN YÜKSK NİTLİKLİ ŞKSNL ĞIMSIZ İLŞN ŞKSNL, 3 YOLLU ŞKSNL, 2 YOLLU ÇİT KONİLİ HOPRLÖR RİRİM TKIMLRI HOPRLÖR DPTÖR PLKLRI ST SKOD SURU SUZUKI TOYOT VOL VOLVO VW rosa (10/97-) ordoba (10/93-10/99) Ibza (4/93-5/99) Ibza 3-kapılı (1/02-) Ibza 5-kapılı (1/02-) Leon (9/99-9/04) ltea (3/04-) Toledo (5/91-9/98) Toledo (10/98-) lhambra (9/95-) aba (9/99-) elca (10/94-6/02) Octava 5-kapılı (9/96-9/04) Octava reak (9/96-) Octava (10/04-) Vvo (3/92-12/00) Swft abro (1/92-12/00) Swft 3-kapılı (12/91-12/00) Swft 4/5-kapılı (12/91-12/00) Vtara 3-kapılı (2/91-12/96) Yars (01/99-) 3110 S40 (9/95-1/04) V40 (9/95-1/04) S40 (2/04-) V50 (2/04-) 850/Wagon (10/91-12/96) 940/960 (10/90-12/96) orrado (10/88-12/95) olf II 3/5-kapılı (8/83-10/91) olf Varant L (9/93-9/99) olf III 3-kapılı (11/91-9/97) olf III 5-kapılı (11/91-9/97) Vento (1/92-9/98) olf IV 3-kapılı (10/97-9/03) olf IV 5-kapılı (10/97-9/03) ora (10/98-) olf V 5-kapılı (10/03-) Lupo (10/98-) Passat (9/96-) Passat 4-kapılı (4/88-8/93) Passat Varant (4/88-8/93) Passat L (9/93-8/96) Passat Varant L (9/93-8/96) Polo 3-kapılı + oupé (10/90-9/94) Polo 3/5-kapılı (10/94-9/99) Polo lassc (1/96-9/99) Polo 3/5-kapılı (10/99-8/01) Polo sers (9/01-) Polo 5-kapılı (9/01-) Sharan (9/95-) eetle (10/98-) Touran (3/03-) addy (1/04-) J H (1) (1) (1) (1) (1) (7) (5) (5) (4) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) * (5) * (5) TS-H467 TS-H871 TS-H467 (7) TS-H871 TS-H467 (5) (5) (4) TS-H467 * (5) * (5) TS-H467 Yer: : Ön Kapı : Çft nstrüman Tablosu : rka am Önü D: İç Marşpye : rka Yan Raf : rka Koltuk Yanı : rka Kapı H: rka Sütun I: Hatch-back Kapısı J: rka Pano K: rka Tavan (1) Tweeter, orjnal yerne oturur, (2) Orjnal 13 cm hoparlör adaptörü gerekl, (3) Orjnal 17 cm adaptör gerekl, (4) Orjnal 17 cm hoparlör yer gerekl, (5) 17 cm hoparlör yer olan ön kapı ceb gerekl, (6) Hoparlörü bağlamak çn delkler, (7) Orjnal hoparlör yerlernn bulunması halnde (8) Modfye hoparlör çerçeves, (9) Çelk kesme veya bazı tadlat, (10) lektrkl dkz aynaları halnde modellernden sonrası. u kılavuzda yer alan bütün montaj önerler ve ölçüler kontrol edlmştr. ncak, bazı otomobl modellernde yapılan sürekl değşklkler nedenyle, burada belrtlenlern, teknk blglern ve tavsyelern tümünün doğruluğu garant edlememektedr. u nedenle, montaja başlamadan önce montaj yernn kapsamlı br şeklde kontrol edlmes gerekr * * (1) (1) (1) (1) (1) * * (1) (7) (3) (3) * (5) (5) (4) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (5) (5) * * TS-4638 TS-4638 TS-4638 TS-4638 TS-1776 TS-1776 TS-1776 TS-1776 TS-4638 TS-4638 (5) (5) (4) TS-4638 TS-4638 (5) (5) TS-4638 TS-4628 TS-4628 TS-876 TS-4628 (7) (3) (3) TS-4628 TS-876 TS-4628 TS-876 TS-4628 (5) (5) (4) TS-4628 TS-4628 (5) (5) TS-4628 TS-4621 TS-4621 TS-874 TS-4621 (7) (3) (3) TS-4621 TS-874 TS-4621 TS-874 TS-4621 (5) (5) (4) TS-4621 TS-4621 (5) (5) TS-4621 * * * * * * * UD-M177VW UD-M177VW UD-M177VW UD-M177VW 43P841 43P841 UD-M177VW UD-M177VW UD-M177VW UD-M177VW 43P841 UD-M177VW * * 43P841 43P841

31 ORİJİNL HOPRLÖR YRİ İÇİN NL MÇLI HOPRLÖR UYULM TLOSU < > 70 OTOMOİL MRKSI MODL V PİYSY RZTRİHİ YRİ UR R., ĞIMSIZ İLŞN -MOTION, ĞIMSIZ İLŞN -MOTION, 3 YOLLU -MOTION, 2 YOLLU -LRT ĞIMSIZ İLŞN -LRT, 4 YOLLU -LRT, 3 YOLLU -LRT, 2 YOLLU TS- 2 YOLLU TS- ÇİT KONİ HOPRLÖR RİRİM TKIMLRI HOPRLÖR DPTÖR PLKLRI L ROMO UDI MW ITROËN DIHTSU DWOO / HVROLT IT 145 (9/94-4/01) 146 (9/95-4/01) 155 (3/92-9/97) 156 (9/97-) 164 Super (3/92-9/98) 166 (10/98-) 4 4-kapılı (01/01-) 6 (3/97-3/04) TT (10/98-) 3-sers 2-kapılı (10/85-1/92) 3 Tourng (1/88-4/00) 3-sers 4-kapılı (12/90-2/98) 3-sers oupé (1/92-1/99) 3-sers compact (5/94-10/00) 5-sers (1/88-6/95) 5-sers (7/95-6/03) 7-sers (10/86-3/94) MINI (10/00-) X exc. HIT 3-kapılı (8/91-9/96) X exc. HIT 5-kapılı (8/91-9/96) X HIT 3-kapılı (8/91-9/96) X HIT 5-kapılı (8/91-9/96) X (8/86-2/93) Saxo 3-kapılı (10/96-9/01) Saxo 5-kapılı (10/96-9/01) 3 (09/01-) 3 Plurel (09/02-) 2 (9/03-) Xanta (3/92-12/00) XM 4-kapılı (7/89-12/00) XM reak (1/92-12/00) 5 (01/01-) ZX Reflex/vantage (4/91-9/97) ZX ura/volcano (4/91-9/97) ZX 3-kapılı (10/92-9/97) ZX reak (4/91-2/98) Xsara 5-kapılı (10/97-9/04) Xsara reak (3/98-9/04) Xsara oupé (10/98-9/04) 4 (10/04-) erlngo (10/02-) erlngo (10/96-9/02) vason (3/94-9/02) 8 (10/02-) Pcasso (12/99-) Jumper (6/02-) Jumpy (10/04-) Sron (10/99-) Matz (3/99-) Tacuma (01/00-) Lacett (1/04-) oupé (12/93-) Punto (9/93-8/99) Punto (9/99-) Panda (09/03) Tempra (2/90-9/96) Tempra reak (3/92-9/96) Tpo (2/88-8/95) 500 (4/92-9/98) Secento / 600 (9/97-) Ulysse (3/94-9/02) Ulysse (10/02-) Multpla (3/98-) D D D D D D D D * (1) * (1) * * (1/9) (9) (1) (1) (1) (1/9) (9) (1) * (3) (3) (1) * * (1) * (1) * * (1/9) (9) (1) (1) (1) (1/9) (9) (1) * (3) (3) (1) * TS-1396 * * TS-6996 TS-6996 TS-1396 TS-1396 TS-1396 TS-1396 TS-1396 TS-1396 TS-1396 TS-1396 TS-1396 TS-1396 (9) (9) TS-1396 TS-1396 TS-1396 TS-1396 TS-1396 TS-1396 TS-1396 TS-1396 TS-1396 TS-1396 (9) (9) * (1/9) (1/9) (9) TS-1396 TS-1396 (3) TS-1396 (3) * TS-1376 TS-1076 TS-1376 TS-1376 TS-1376 TS-1376 TS-1376 TS-1376 TS-1376 TS-1376 TS-1376 TS-1376 TS-1376 (9) (9) TS-1376 TS-1376 TS-1376 TS-1376 TS-1376 TS-1376 TS-1376 TS-1376 TS-1376 TS-1376 (9) (9) (9) TS-1076 TS-1776* (9) (9) TS-1376 TS-1376 (3) TS-1376 (3) TS-1076 (2) TS-1076 * (9) TS-171* (1) TS-131 TS-171* (1) TS-171 TS-171* TS-171* TS-171 TS-171 TS-171 TS-171 TS-171 TS-171 TS-171 TS-131 TS-131 TS-131 TS-131 TS-131 TS-131 TS-131 TS-131 TS-131 TS-131 TS-131 TS-171 TS-131 TS-131 TS-131 TS-131 TS-131 TS-131 TS-171 TS-131 TS-171 TS-171 TS-171 (1/9) TS-171 (9) TS-131 TS-131 TS-131 TS-131 TS-131 TS-131 TS-131 TS-171 (1) TS-131 TS-171 (1) TS-131 TS-171 (1) TS-131 TS-171 (1/9) TS-171 (9) TS-171 (1) TS-171* TS-171 (1/9) TS-131 TS-131 TS-171 (3) TS-131 (3) TS-171 TS-171 TS-171 TS-171 (1) TS-171* TS-6921 TS-6921 TS-1711* TS-1311 TS-1711* TS-1711 TS-1711* TS-1711* TS-6911 TS-6911 TS-1711 TS-1711 TS-1711 TS-1711 TS-1711 TS-1711 TS-1311 TS-1311 TS-1311 TS-1311 TS-1311 TS-1711 TS-1311 TS-1311 TS-1311 TS-1311 TS-1311 TS-1711 TS-1311 TS-1711 (9) TS-1711 (9) TS-1311 TS-1311 TS-1311 TS-1311 TS-1311 TS-1311 TS-1311 TS-1711 TS-1311 TS-1711 TS-1311 TS-1711 TS-1311 TS-1711 (9) TS-1711 (9) TS-1711 TS-1711* TS-1711 (9) TS-1311 TS-1311 TS-1711 (3) TS-1311 (3) TS-1711 TS-1711 TS-1711 TS-1711 TS-1711* TS-6901 TS-6901 TS-6901 TS-1348 TS-1048 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 (9) (9) TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 TS-1348 (9) (9) TS-1748 (9) TS-1048 (9) (9) (9) TS-1348 TS-1018 TS-1048 TS-1348 (3) TS-1348 (3) TS-1048 (2) TS-1048 TS-1048 (9) TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1018 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 (9) (9) TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 TS-1318 (9) (9) (9) TS-1018 (9) (9) (9) TS-1318 TS-1018 TS-1018 TS-1318 (3) TS-1318 (3) TS-1018 (2) TS-1018 TS-1018 TS-1018 TS-1018 TS-1018 (9) * * * * UD-M177VW * * 43P839 43P840 * *

PRS PIONEER REFERANS SERİSİ

PRS PIONEER REFERANS SERİSİ PRS PIONR RRNS SRİSİ KUSURSUZ SS YRLYIN PRS Poneer Referans Sers le krstal berraklığında sesn lüksüne dalın. n üst düzeyde ses uzmanlığı ve deneym söz konusu olunca, başka hçbr ses ürünü üretcs yanına

Detaylı

PRS PIONEER REFERANS SER S

PRS PIONEER REFERANS SER S PRS PIONEER REFERNS SER S s e s t e m ü k e m m e l l k y e n d e n t a n m l a n d Ses, kesnlkle Poneer n Referans Sers PRS den daha y olamaz. Poneer bunu blyor. Çok kaltel br ses ustal π ve deneym söz

Detaylı

Fumonic 3 radio net kablosuz duman dedektörü. Kiracılar ve mülk sahipleri için bilgi

Fumonic 3 radio net kablosuz duman dedektörü. Kiracılar ve mülk sahipleri için bilgi Fumonc 3 rado net kablosuz duman dedektörü Kracılar ve mülk sahpler çn blg Tebrk ederz! Darenze akıllı fumonc 3 rado net duman dedektörler monte edlmştr. Bu şeklde ev sahbnz yasal donanım yükümlülüğünü

Detaylı

OGU KATAL ÜRÜN VERSIYON 1.0-2006 1

OGU KATAL ÜRÜN VERSIYON 1.0-2006 1 ÜRÜN KATALOGU VERSIYON 1.0-2006 1 ADP 186 PARALEL KABLOLARI Resim No: 900 200 500 Ürün: 15 pin test kablosu No 500 Agirlik: 0,16kg Uzunluk: 430 mm Araçlar: Alfa Romeo (33), Audi (100), Citroen (BX), Fiat

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATEGORİLERİMİZ. Vücut Koruyucular. Kulak Koruyucular. El Koruyucular. Temizlikçi Emniyet Kemeri

ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATEGORİLERİMİZ. Vücut Koruyucular. Kulak Koruyucular. El Koruyucular. Temizlikçi Emniyet Kemeri ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATEGORİLERİMİZ El Koruyucular Kulak Koruyucular Vücut Koruyucular Temzlkç Emnyet Kemer ABA N1813 33 cm Yeşl Ntrl Eldven ABA N1815 38 cm Yeşl Ntrl Eldven ABA RNU-18 46 cm Yeşl Ntrl Eldven

Detaylı

Bosch Akü Araç Kullanım Tablosu

Bosch Akü Araç Kullanım Tablosu ALFA ROMEO 33 1.5 0 986 A00 223 12 V / 55 Ah 430 0 B3 33 1.7 0 986 A00 223 12 V / 55 Ah 430 0 B3 145 1.4, 1.6 0 986 A00 223 12 V / 55 Ah 430 0 B3 145 2.0 0 986 A00 241 12 V / 60 Ah 480 0 B3 146 1.4 0 986

Detaylı

Belirtilen kapasitede son kata aittir

Belirtilen kapasitede son kata aittir TE Sers Elektrkl Vnçler 00 kg le, ton aras kapastelerde Her türlü kald rma, çekme uygulamas çn, tona kadar standart modeller mevcuttur. Dayan kl l k ve büyük sar m kapastes le genfl br uygulama alan nda

Detaylı

VMX OFFICE. Türkçe Kullanma Kılavuzu. İlgili modeller : VMX OFFICE 502473

VMX OFFICE. Türkçe Kullanma Kılavuzu. İlgili modeller : VMX OFFICE 502473 VMX OFFICE Türkçe Kullanma Kılavuzu İlgl modeller : VMX OFFICE 502473 Özellkler Kulaklık Özellkler : VoceMax Çft mkrofon teknolojs Adaptve Intellgence : Ortam gürültüsünü otomatk olarak dengeler ve kullanıcının

Detaylı

04-C-PREVIEW-TU 10/12/03 18:06 Pagina 1. Araç-içi Eπlence K lavuzu-2004

04-C-PREVIEW-TU 10/12/03 18:06 Pagina 1. Araç-içi Eπlence K lavuzu-2004 04-C-PREVIEW-TU 10/1/03 :06 Pagna 1 Araç-ç Eπlence K lavuzu-004 04-C-PREVIEW-TU 10/1/03 :06 Pagna HEYECAN VER C BULUΩLAR Poneer araç-ç eπlence chazlar n n canl ses le araç sürme tamamen farkl br perspektf

Detaylı

Register your product and get support at CSP550 CSP650 CSP652. TR Kullanım kılavuzu

Register your product and get support at  CSP550 CSP650 CSP652. TR Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome CSP550 CSP650 CSP652 Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Önemli 4 Güvenlik 4 Bildirim 4 2 Araç stereo hoparlörleriniz 5 Giriş 5 Kutuda neler

Detaylı

SAFETY EQUIPMENTS ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATEGORİLERİMİZ. El Koruyucular. Kulak Koruyucular. Vücut Koruyucular. Temizlikçi Emniyet Kemeri

SAFETY EQUIPMENTS ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATEGORİLERİMİZ. El Koruyucular. Kulak Koruyucular. Vücut Koruyucular. Temizlikçi Emniyet Kemeri SAETY EQUIPMENTS ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATEGORİLERİMİZ El Koruyucular Kulak Koruyucular Vücut Koruyucular Temzlkç Emnyet Kemer SAETY EQUIPMENTS ABA N1813 33 cm Yeşl Ntrl Eldven ABA N1815 38 cm Yeşl Ntrl Eldven

Detaylı

( ) 3.1 Özet ve Motivasyon. v = G v v Operasyonel Amplifikatör (Op-Amp) Deneyin Amacı. deney 3

( ) 3.1 Özet ve Motivasyon. v = G v v Operasyonel Amplifikatör (Op-Amp) Deneyin Amacı. deney 3 Yıldız Teknk Ünverstes Elektrk Mühendslğ Bölümü Deneyn Amacı İşlemsel kuvvetlendrcnn çalışma prensbnn anlaşılması le çeştl OP AMP devrelernn uygulanması ve ncelenmes. Özet ve Motvasyon.. Operasyonel Amplfkatör

Detaylı

"SERVİS TORK ANAHTARI" CT, Nm

SERVİS TORK ANAHTARI CT, Nm Anahtarları SYSTEM 5000-1 CT "SERVİS TORK ANAHTARI" 5000-1 CT, 10 0 Sürekl tekrarlanalen torklama hassasyet ± % Sesl ve ttreşml hssedlelr tork erşm uyarısı Sıkma ve sökme yön ayarı çn kısa yol gevşetmes

Detaylı

Deney No: 2. Sıvı Seviye Kontrol Deneyi. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Dijital Kontrol Laboratuvar Deney Föyü Deneyin Amacı

Deney No: 2. Sıvı Seviye Kontrol Deneyi. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Dijital Kontrol Laboratuvar Deney Föyü Deneyin Amacı SRY ÜNİVERSİESİ Djtal ontrol Laboratuvar Deney Föyü Deney No: 2 Sıvı Sevye ontrol Deney 2.. Deneyn macı Bu deneyn amacı, doğrusal olmayan sıvı sevye sstemnn belrlenen br çalışma noktası cvarında doğrusallaştırılmış

Detaylı

FABRİKA İSTANBUL AVRUPA YAKASI İST. LEVENT ADANA BURSA BODRUM

FABRİKA İSTANBUL AVRUPA YAKASI İST. LEVENT ADANA BURSA BODRUM İşle t Yü k m M s e as kt r a K YÜ LI İK Şantyeler Etknlkler Şebekeden Uzak Yerler NO HIZ E Teknk Servs Uygulama Alanları Tarım SEK KALİT EKO ş Kuru ma Özel Gen Çözüm Yelpazes Telekom HOLLANDA TANZANYA

Detaylı

Sistemde kullanılan baralar, klasik anlamda üç ana grupta toplanabilir :

Sistemde kullanılan baralar, klasik anlamda üç ana grupta toplanabilir : 5 9. BÖLÜM YÜK AKIŞI (GÜÇ AKIŞI) 9.. Grş İletm sstemlernn analzlernde, bara sayısı arttıkça artan karmaşıklıkları yenmek çn sstemn matematksel modellenmesnde kolaylık getrc bazı yöntemler gelştrlmştr.

Detaylı

dir. Bir başka deyişle bir olayın olasılığı, uygun sonuçların sayısının örnek uzaydaki tüm sonuçların sayısına oranıdır.

dir. Bir başka deyişle bir olayın olasılığı, uygun sonuçların sayısının örnek uzaydaki tüm sonuçların sayısına oranıdır. BÖLÜM 3 OLASILIK HESABI 3.. Br Olayın Olasılığı Tanım 3... Br olayın brbrnden ayrık ve ortaya çıkma şansı eşt n mümkün sonucundan m tanes br A olayına uygun se, A olayının P(A) le gösterlen olasılığı P(A)

Detaylı

Cornered Audio ya Hoşgeldiniz. Her yerde Estetik Ses!

Cornered Audio ya Hoşgeldiniz. Her yerde Estetik Ses! Cornered Audio ya Hoşgeldiniz Her yerde Estetik Ses! Cornered ın üçgen hoparlörleri lüks mekanlarda çok iyi bir kuruluma hizmet eden hakikaten profesyonel bir ses tertibatı olarak hak ettiği bir üne sahiptir:

Detaylı

Profesyonel Pasif. Hoparlörler & Sublar

Profesyonel Pasif. Hoparlörler & Sublar ARENA 8 ARENA 10 ARENA 12 ARENA 15 ARENA SW15 ARENA SW18 ARENA 8 PRO ARENA 10 PRO ARENA 12 PRO ARENA 15 PRO ARENA SW15 PRO ARENA SW18 PRO Profesyonel Pasif Hoparlörler & Sublar 90 ARENA Profesyonel Pasif

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

i902d-g7 VW Golf 7 için GELİŞMİŞ UYGULAMA İSTASYONU X902D-G7 VW Golf 7 için GELİŞMİŞ NAVİGASYON İSTASYONU

i902d-g7 VW Golf 7 için GELİŞMİŞ UYGULAMA İSTASYONU X902D-G7 VW Golf 7 için GELİŞMİŞ NAVİGASYON İSTASYONU i902d-g7 VW Golf 7 için GELİŞMİŞ UYGULAMA İSTASYONU Favourites Özelleştirme Anti-Aliasing Yüksek Çözünürlüklü, 3B kent ikonlarıyla desteklenen haritalar 3B Şehir haritaları Genişletilmiş POI veritabanı

Detaylı

Register your product and get support at CSP6910 CSP610/CSP611. TR Kullanım kılavuzu

Register your product and get support at  CSP6910 CSP610/CSP611. TR Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome CSP410 CSP510 CSP610/CSP611 CSP6910 Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Önemli 4 Güvenlik 4 Bildirim 4 2 Araç stereo hoparlörleriniz 5 Giriş

Detaylı

VP Vario Teppan Yaki ızgara; 400 serisi Paslanmaz çelik 38 cm

VP Vario Teppan Yaki ızgara; 400 serisi Paslanmaz çelik 38 cm Mevcut renk seçenekleri VP414110 beraberindeki aksesuarlar 2 x Spatula. VP414110 Tamamen sertleştirilmiş krom pişirme yüzeyi. Kızartma, pişirme, ızgara yada direkt yüzey üzerinde sıcak tutmak için. 240

Detaylı

FLYBACK DÖNÜŞTÜRÜCÜ TASARIMI VE ANALİZİ

FLYBACK DÖNÜŞTÜRÜCÜ TASARIMI VE ANALİZİ FLYBACK DÖNÜŞTÜRÜCÜ TASARIMI VE ANALİZİ 1 Nasır Çoruh, Tarık Erfdan, 3 Satılmış Ürgün, 4 Semra Öztürk 1,,4 Kocael Ünverstes Elektrk Mühendslğ Bölümü 3 Kocael Ünverstes Svl Havacılık Yüksekokulu ncoruh@kocael.edu.tr,

Detaylı

E-46 KARBONLU ( Yapım Aşamasında ) LAND DİSCOVERY III-RANGE ROVER SPORT KARBONLU

E-46 KARBONLU ( Yapım Aşamasında ) LAND DİSCOVERY III-RANGE ROVER SPORT KARBONLU PB NO OEM NO BMW MANN NO PB 1002 64319069927 E-39 ÇİFTLİ CU 2736-2 PB 1003 64119070073 E-39 ÇİFTLİ KARBONLU CUK 2736-2 PB 1004 64319069926 E-38 ÇİFTLİ CU 3642-2 PB 1005 64319070072 E-38 ÇİFTLİ KARBONLU

Detaylı

DENEY 4: SERİ VE PARALEL DEVRELER,VOLTAJ VE AKIM BÖLÜCÜ KURALLARI, KIRCHOFF KANUNLARI

DENEY 4: SERİ VE PARALEL DEVRELER,VOLTAJ VE AKIM BÖLÜCÜ KURALLARI, KIRCHOFF KANUNLARI A. DNYİN AMACI : Bast ser ve bast paralel drenç devrelern analz edp kavramak. Voltaj ve akım bölücü kurallarını kavramak. Krchoff kanunlarını deneysel olarak uygulamak. B. KULLANILACAK AAÇ V MALZML : 1.

Detaylı

Laser Distancer LD 420. Kullanma kılavuzu

Laser Distancer LD 420. Kullanma kılavuzu Laser Dstancer LD 40 tr Kullanma kılavuzu İçndekler Chazın Kurulumu - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Grş - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Genel bakış

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MAK MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVARI DENEY - 8

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MAK MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVARI DENEY - 8 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MAK - 402 MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVARI DENEY - 8 FARKLI YÜZEY ÖZELLİKLERİNE SAHİP PLAKALARIN ISIL IŞINIM YAYMA ORANLARININ HESAPLANMASI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

SSAS. Genişlik Yükseklik Derinlik. Ürün Grubu

SSAS. Genişlik Yükseklik Derinlik. Ürün Grubu SSAS SERİSİ DİKİLİ TİP SSAS SERİSİ DİKİLİ TİP Yapısal Paslanmaz 304L (EN 10088 1.4307) Çerçeve : 1.5 mm Panel : 1.2 mm Kapı : 1.5 mm aza : 1.5 mm Galvaniz kaplı çelik (EN 10346 DX51D+Z) Montaj plakası

Detaylı

KÖMÜR YUVALARI / BRUSH HOLDERS

KÖMÜR YUVALARI / BRUSH HOLDERS 50 yılı aşkın bir süredir otomotiv yedek parça sektörüne hizmet veren Kardeş Elektrik San. ve Tic. A.Ş., tecrübesi, kurumsal geleneği ve daima yenilikçi tutumu ile sektörün önde gelen firmaları arasına

Detaylı

Anti statik özelliği. 3 (toz toplamaz). Galvaniz karkas 10 hizalama yuvaları. Alçıpan sabitleme 9 yuvaları.

Anti statik özelliği. 3 (toz toplamaz). Galvaniz karkas 10 hizalama yuvaları. Alçıpan sabitleme 9 yuvaları. Anahtar Özellkler Ant statk özellğ. 3 (toz toplamaz). 4 Mav LED ışık. Tasarruflu ampullerde kırpışma yapmama 5 özellğ. UV dayanımlı. 2 (sararma yapmaz). Malzeme ABS. Şık dzayn. 6 Estetk görünüm. Yaylı,

Detaylı

ÇOKLU REGRESYON MODELİ, ANOVA TABLOSU, MATRİSLERLE REGRESYON ÇÖZÜMLEMESİ,REGRES-YON KATSAYILARININ YORUMU

ÇOKLU REGRESYON MODELİ, ANOVA TABLOSU, MATRİSLERLE REGRESYON ÇÖZÜMLEMESİ,REGRES-YON KATSAYILARININ YORUMU 6.07.0 ÇOKLU REGRESON MODELİ, ANOVA TABLOSU, MATRİSLERLE REGRESON ÇÖZÜMLEMESİ,REGRES-ON KATSAILARININ ORUMU ÇOKLU REGRESON MODELİ Ekonom ve şletmeclk alanlarında herhang br bağımlı değşken tek br bağımsız

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

ERICH JAEGER KABLO VE BAĞLANTI ELEMANLARI KATALOĞU 2016

ERICH JAEGER KABLO VE BAĞLANTI ELEMANLARI KATALOĞU 2016 ERICH JAEGER KABLO VE BAĞLANTI ELEMANLARI KATALOĞU 2016 1 HAKKIMIZDA Günümüz teknolojisini daha etkin kullanmak ve müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmek adına sürekli olarak kendini geliştirmeyi

Detaylı

PROGRAM GENİŞLETME. Su pompası takımları

PROGRAM GENİŞLETME. Su pompası takımları PROGRAM GENİŞLETME Su pompası takımları Su pompası takımları ve su pompaları En yüksek kaliteye sahip kapsamlı ürün yelpazeleri ve birinci sınıf servis: Behr Hella Service in ısı yönetimi uzmanları bunun

Detaylı

Manyetizma Testlerinin Çözümleri. Test 1 in Çözümü

Manyetizma Testlerinin Çözümleri. Test 1 in Çözümü 4 Manyetzma Testlernn Çözümler 1 Test 1 n Çözümü 5. Mıknatısların brbrne uyguladığı kuvvet uzaklığın kares le ters orantılıdır. Buna göre, her br mıknatısa uygulanan kuvvet şekl üzernde gösterelm. 1. G

Detaylı

Profesyonel Pasif. Hoparlörler & Sublar

Profesyonel Pasif. Hoparlörler & Sublar ARENA 8 ARENA 10 ARENA 12 ARENA 15 ARENA SW15 ARENA SW18 ARENA 8 PRO ARENA 10 PRO ARENA 12 PRO ARENA 15 PRO ARENA SW15 PRO ARENA SW18 PRO Profesyonel Pasif Hoparlörler & Sublar 90 ARENA Profesyonel Pasif

Detaylı

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı.

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. Ürün yenilikleri Frezeleme EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN PERFORMANS VE GÜVENİLİRLİK BİR ARADA. Başarılı Walter frezeleme takımlarının

Detaylı

Ürün Kataloğu Aralık 2012

Ürün Kataloğu Aralık 2012 Pr of essi onalsol ut i onsf oraut omot i vespar epar t s Ürün Kataloğu Aralık 2012 Silecek Sistemleri İçindekiler Silecek Sistemleri... 1 Silecek Motoru... 1 Cam Silgi Kolu... 1 Silecek Lastiği... 4 Orjinal

Detaylı

PARÇALI DOĞRUSAL REGRESYON

PARÇALI DOĞRUSAL REGRESYON HAFTA 4 PARÇALI DOĞRUSAL REGRESYO Gölge değşkenn br başka kullanımını açıklamak çn varsayımsal br şrketn satış temslclerne nasıl ödeme yaptığı ele alınsın. Satış prmleryle satış hacm Arasındak varsayımsal

Detaylı

bir yol oluşturmaktadır. Yine i 2 , de bir yol oluşturmaktadır. Şekil.DT.1. Temel terimlerin incelenmesi için örnek devre

bir yol oluşturmaktadır. Yine i 2 , de bir yol oluşturmaktadır. Şekil.DT.1. Temel terimlerin incelenmesi için örnek devre Devre Analz Teknkler DEE AAĐZ TEKĐKEĐ Bu zamana kadar kullandığımız Krchoffun kanunları ve Ohm kanunu devre problemlern çözmek çn gerekl ve yeterl olan eştlkler sağladılar. Fakat bu kanunları kullanarak

Detaylı

X, R, p, np, c, u ve diğer kontrol diyagramları istatistiksel kalite kontrol diyagramlarının

X, R, p, np, c, u ve diğer kontrol diyagramları istatistiksel kalite kontrol diyagramlarının 1 DİĞER ÖZEL İSTATİSTİKSEL KALİTE KONTROL DİYAGRAMLARI X, R, p, np, c, u ve dğer kontrol dyagramları statstksel kalte kontrol dyagramlarının temel teknkler olup en çok kullanılanlarıdır. Bu teknkler ell

Detaylı

OptiFlood kompakt ve eksiksiz çözüm

OptiFlood kompakt ve eksiksiz çözüm 200, Eylül 25 OptiFlood kompakt ve eksiksiz çözüm OptiFlood Philips in spor ve genel alan aydınlatmasının yanı sıra mimari uygulamalarda çevreci asimetrik projektörle aydınlatma sistemlerinde köklü bir

Detaylı

VL414110. 400 Serisi Vario Gömme aspiratör. Paslanmaz çelik Tezgah havalandırma elemanı

VL414110. 400 Serisi Vario Gömme aspiratör. Paslanmaz çelik Tezgah havalandırma elemanı Mevcut renk seçenekleri Setüstü ocaklarda yüksek verimli havalandırma sistemi Bir emme motoruna 4 adet cihaz bağlanabilir ve bir adet AA 490 kumanda düğmesi ile kontrol edilebilir. Esnek emiş yönlendirmesi,

Detaylı

Konsol mesnetleri. 2M-Pratik duvar pergel vinci. Max. Aç kl k. Tafl ma Kapasitesi. Siparifl Numaras. [mt] [kg]

Konsol mesnetleri. 2M-Pratik duvar pergel vinci. Max. Aç kl k. Tafl ma Kapasitesi. Siparifl Numaras. [mt] [kg] Vnç Tekn Pergel Vnçler Duvar Pergel Ekonomk Kald rma Yöntem Do ru yük da l m le sa lan r Tarama alan 180 genfll F Vnç Tekn Konsol mesnetler Maksmum ç kl k yüksekl MPratk, duvar pergel vnc: En yen DIN 18

Detaylı

Dijital. Aktif Hoparlörler DVX DM12 TH DVX DM15 TH DVX D8 HP DVX D10 HP DVX D12 HP DVX D15 HP DVX DM28 DVX DM12 DVX DM15

Dijital. Aktif Hoparlörler DVX DM12 TH DVX DM15 TH DVX D8 HP DVX D10 HP DVX D12 HP DVX D15 HP DVX DM28 DVX DM12 DVX DM15 DVX DM12 TH DVX DM15 TH DVX D8 HP DVX D10 HP DVX D12 HP DVX D15 HP DVX DM28 DVX DM12 DVX DM15 Dijital Aktif Hoparlörler 38 DVX Dijital Aktif Hoparlörler 2-Yollu Güç Güç Aktif Hoparlörler Aktif Hoparlörler

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

Panel Denetleyici MPC-xxxx-B FPA-1200-MPC. Kullanım Kılavuzu

Panel Denetleyici MPC-xxxx-B FPA-1200-MPC. Kullanım Kılavuzu Panel Denetleyc MPC-xxxx-B FPA-1200-MPC tr Kullanım Kılavuzu 3 tr Içndekler Panel Denetleyc Içndekler 1 Blgnze 8 1.1 Adım açıklamaları 8 1.2 Başlat menüsünün çağrılması 8 1.3 Dl değştrme ekranı 9 1.4

Detaylı

T.C BARTIN iı ÖZEL idaresi PLAN PROJE YATIRIM VE inşaat MÜDÜRlÜGÜ ...,... ... ...

T.C BARTIN iı ÖZEL idaresi PLAN PROJE YATIRIM VE inşaat MÜDÜRlÜGÜ ...,... ... ... T.C BARTIN ı ÖZEL DARES PLAN PROJE YATIRIM VE NŞAAT MÜDÜRlÜGÜ TARH: 25/11/2014 SAYı: Adı SoyadılTcaret Teblgat Adres Ünvanı Bağlı Olduğu Verg Dares Verg Numarası TC.Kmlk Numarası Telefon No Faks No E-Mal

Detaylı

3. Telin kesit alanı, 4. lsıtılan telin diren ci, R = R o. 5. Devreden geçen proton sayısı, q = (N e. 6. X ve Y ilet ken le ri nin di renç le ri,

3. Telin kesit alanı, 4. lsıtılan telin diren ci, R = R o. 5. Devreden geçen proton sayısı, q = (N e. 6. X ve Y ilet ken le ri nin di renç le ri, . ÖÜ EETİ ODE SOU - DEİ SOUN ÇÖZÜEİ. Teln kest alanı, 400 mm 4.0 4 m. a a a a n boyu,, a n kest alanı, a.a a a a Teln drenc se, ρ., 500 4.0 6. 4 5 Ω dur. 40. Telden geçen akım, ohm kanunundan, 40 48 amper

Detaylı

IC OTOMOTİV YÖN. SİS. ELEKT. SAN TİC. LTD. ŞTİ.

IC OTOMOTİV YÖN. SİS. ELEKT. SAN TİC. LTD. ŞTİ. Binek 2010 1 Sürüm Bilgisi 2010 yılının ilk güncellemesi olan bu sürüm aynı zamanda şimdiye kadarki en geniş güncelleme bilgisine sahiptir. Araç veritabanındaki yeniliklerin dışında kullanım kolaylığı

Detaylı

T.C BARTIN il ÖZEL idaresi YAZı işleri MÜDÜRLÜGÜ. TEKliF SAHiBiNiN

T.C BARTIN il ÖZEL idaresi YAZı işleri MÜDÜRLÜGÜ. TEKliF SAHiBiNiN TARH:...05/205 SAYı Adı SoyadılTcaret Ünvanı Teblgat Adres Bağlı Olduğu Verg Dares Verg Numarası T.C.Kmlk Numarası Telefon No Faks No E-Mal T.C BARTIN L ÖZEL DARES YAZı ŞLER MÜDÜRLÜGÜ TEKlF MEKTUBU TEKlF

Detaylı

Merkezi Eğilim (Yer) Ölçüleri

Merkezi Eğilim (Yer) Ölçüleri Merkez Eğlm (Yer) Ölçüler Ver setn tanımlamak üzere kullanılan ve genellkle tüm elemanları dkkate alarak ver setn özetlemek çn kullanılan ölçülerdr. Ver setndek tüm elemanları temsl edeblecek merkez noktasına

Detaylı

SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER Fiyat Listesi / 2014-1

SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER Fiyat Listesi / 2014-1 SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER Fiyat Listesi / 2014-1 İÇİNDEKİLER SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER KAUÇUK FİŞ ve PRİZLER 3-5 CEE NORM FİŞ ve PRİZLER 6-31 YÜKSEK AKIM FİŞ ve PRİZ GRUPLARI 32-39 ALÜMİNYUM BUATLAR 40-41 PLASTİK

Detaylı

TEKLİF MEKTUBU SAĞLIK BAKANLIĞI_. '.. m

TEKLİF MEKTUBU SAĞLIK BAKANLIĞI_. '.. m SAĞLIK BAKANLIĞI TC Kayıt No: 133709 TURKIYE KAMU HASTANELERI KURUMU ı TRABZON ILI KAMU HASTANELERI BIRLIGI GENEL SEKRETERLIGI Kanun Eğtm Araştırma Hastanes TEKLİF MEKTUBU Sayı : 23618724 12.10.2015 Konu

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU MONTAJ. Modeller: MASSIVE OTO SİSTEMİ

KULLANIM KILAVUZU MONTAJ. Modeller: MASSIVE OTO SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Modeller: MS-4075 // 4CH 1800W Max Güç Yüksek Performans Klas-AB Amplifikatör MS-MD840 // 4 CH 2400W Max Güç Yüksek Performans Klas-D Amplifikatör MS-D5100.5 // 5CH 4200W Max Güç Yüksek

Detaylı

ENDÜSTRİYEL BİR ATIK SUYUN BİYOLOJİK ARITIMI VE ARITIM KİNETİĞİNİN İNCELENMESİ

ENDÜSTRİYEL BİR ATIK SUYUN BİYOLOJİK ARITIMI VE ARITIM KİNETİĞİNİN İNCELENMESİ ENDÜSTRİYEL BİR ATIK SUYUN BİYOLOJİK ARITIMI VE ARITIM KİNETİĞİNİN İNCELENMESİ Emel KOCADAYI EGE ÜNİVERSİTESİ MÜH. FAK., KİMYA MÜH. BÖLÜMÜ, 35100-BORNOVA-İZMİR ÖZET Bu projede, Afyon Alkalot Fabrkasından

Detaylı

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi Küçük panolar Buton delikli panolar...176 Terminal kutuları KL...177 BUS kutular BG...178 Kompakt panolar Kompakt panolar AE...179 Pano sistemleri TS 8 modüler pano sistemleri...182 TS 8 modüler pano sistemleri,

Detaylı

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Herkes bundan hoşlanıyor: Sürgü kapaklar Sürme hareketi insanların hoşuna gidiyor. Tablet bilgisayarınızda. Cep telefonunuzda. Sanal sürmenin devrim yaratan estetiği,

Detaylı

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban BRT 1692 1 Haddeleme yöntemiyle yekpare altıgen çubuktan üretilmiş saplama hem kesinlik, hem de diş gücü sağlar Naylon taban yüksek yük kapasitesi, kimyasal direnç ve ısı değişikliklerinde denge sağlar

Detaylı

t ü m t o z b o y a u y g u l a m a l a r ı n d a

t ü m t o z b o y a u y g u l a m a l a r ı n d a OptiFlex 2 Yeni OptiFlex 2, dünyanın en gelişmiş manuel toz boya teknolojisini avuçlarınızın içine sunmaktadır. Tüm boyaları kolayca püskürtün, en zorlu geometrik şekillerde yüksek üretkenlik ve kaliteyle

Detaylı

Sürekli Olasılık Dağılım (Birikimli- Kümülatif)Fonksiyonu. Yrd. Doç. Dr. Tijen ÖVER ÖZÇELİK

Sürekli Olasılık Dağılım (Birikimli- Kümülatif)Fonksiyonu. Yrd. Doç. Dr. Tijen ÖVER ÖZÇELİK Sürekl Olasılık Dağılım Brkml- KümülatFonksyonu Yrd. Doç. Dr. Tjen ÖVER ÖZÇELİK tover@sakarya.edu.tr Sürekl olasılık onksyonları X değşken - ;+ aralığında tanımlanmış br sürekl rassal değşken olsun. Aşağıdak

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-MD1001.1 MASSIVE OTO SİSTEMİ

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-MD1001.1 MASSIVE OTO SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-MD1001.1 1CH 1000W Max Güç Yüksek Performans Klas-D Amplifikatör MASSIVE OTO SİSTEMİ TEBRİKLER Tebrikler! En iyi oto amplifikatörü olan MASSIVE MS Serisi Amplifikatör

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER Fiyat Listesi / 2015-1

SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER Fiyat Listesi / 2015-1 SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER Fiyat Listesi / 2015-1 İÇİNDEKİLER SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER KAUÇUK FİŞ ve PRİZLER 3-5 CEE NORM FİŞ ve PRİZLER 6-29 YÜKSEK AKIM FİŞ ve PRİZ GRUPLARI 30-37 ALÜMİNYUM BUATLAR 38-39 PLASTİK

Detaylı

X901D-OC3 Skoda Octavia MK3 için 9" AVN

X901D-OC3 Skoda Octavia MK3 için 9 AVN X901D-G7 VW Golf 7 için AVN çıkış ve çift bölge kullanımı DVB-T Tuner uyumludur Araç bilgi paneli destekler Tüm Volkswagen araç fonksiyonları korunur Uzaktan Kumanda Uyumludur USB DVE-5300G GOLF7'YE ÖZEL

Detaylı

Pompalı ve Pompasız Kab nl. Tezgahaltı RO S stem 5 Aşamalı

Pompalı ve Pompasız Kab nl. Tezgahaltı RO S stem 5 Aşamalı 6T-75 WOP Pompalı ve Pompasız Tezgahaltı RO S stem 6 Aşamalı - 10 Şeffaf Haus ng (Ç ft Or ng) - 10 Beyaz Mat Haus ng (Ç ft Or ng) - 10 PP Spun 5µ Sed ment F ltre - 10 UDF Akt f Karbon F ltre - 10 CTO Blok

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-MD5100.5 5CH 4200W Max Güç Yüksek Performans Klas-D Amplifikatör TEBRİKLER Tebrikler! En iyi oto amplifikatörü olan MASSIVE MS Serisi Amplifikatör satın aldınız. MASSIVE

Detaylı

ELM201 ELEKTRONİK-I DERSİ LABORATUAR FÖYÜ

ELM201 ELEKTRONİK-I DERSİ LABORATUAR FÖYÜ T SAKAYA ÜNİESİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ELEKTİK-ELEKTONİK MÜHENDİSLİĞİ ELM201 ELEKTONİK- DESİ LAOATUA FÖYÜ DENEYİ YAPTAN: DENEYİN AD: DENEY NO: DENEYİ YAPANN AD ve SOYAD: SNF: OKUL NO: DENEY GUP NO: DENEY

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

SH SK S..LL. BPW ECO Disc Treyler Disk Freni TSB 3709 / 4309 / 4312. Servis Bildirisi BPW BERGISCHE ACHSEN. Treyler Disk Freni.

SH SK S..LL. BPW ECO Disc Treyler Disk Freni TSB 3709 / 4309 / 4312. Servis Bildirisi BPW BERGISCHE ACHSEN. Treyler Disk Freni. Servs Bldrs BPW ECO Dsc Treyler Dsk Fren BPW BERGISCHE ACHSEN BPW ECO Dsc Treyler Dsk Fren TSB 3709 / 4309 / 4312 Servs Bldrs SH SK S..LL BPW ECO Dsc Servs Bldrs BPW Servs Takýmýnýn Ýçerð BPW Aks Etket

Detaylı

CitySoul LEDGINE geleceğe dönük bir kimlik oluşturun

CitySoul LEDGINE geleceğe dönük bir kimlik oluşturun CitySoul LEDGINE geleceğe dönük bir kimlik oluşturun CitySoul LED Yerel yönetim yetkilileri modern açık alan aydınlatmasının avantajlarından faydalanarak rahatlığı ve güvenliği artırmakta, mahalleleri

Detaylı

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili.

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. 2 LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü Kompakt, kalite ve eşsiz kapsama Sektör lideri geniş yayılma açısıyla, gerekli hoparlör sayısını azaltır Yüksek

Detaylı

ESM-1510 DIN Ray Montajlý Sýcaklýk Kontrol Cihazý. ESM-1510 DIN Ray Montajlý Dijital, ON / OFF Sýcaklýk Kontrol Cihazý

ESM-1510 DIN Ray Montajlý Sýcaklýk Kontrol Cihazý. ESM-1510 DIN Ray Montajlý Dijital, ON / OFF Sýcaklýk Kontrol Cihazý ESM-1510 DIN Ray Montajlý Sýcaklýk Kontrol Chazý ESM-1510 DIN Ray Montajlý Djtal, ON / OFF Sýcaklýk Kontrol Chazý - 3 Djt Göstergel - TC Grþ veya, J tp Termokupl Grþ veya, K tp Termokupl Grþ veya, 2 Tell

Detaylı

990 951 Rotor Kasnak iç çapı 17.00 mm Boy Uzunluğu 30.20 mm Dış Çapı 76.00 mm Kanal Sayısı 1 Kanal Kasnak Kayıs Ölçüşü 12.50 mm Malzeme Cinsi Pik Döküm Kullanıldığı Yerler : KALIN MİL SABİT 990 952 Rotor

Detaylı

Deniz Elektronik Laboratuvarı www.denizelektronik.com Tel:0216-348 65 21 D7220_RV5

Deniz Elektronik Laboratuvarı www.denizelektronik.com Tel:0216-348 65 21 D7220_RV5 STEREO FM VERİCİ delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel:0216-348 65 21 D7220_RV5 2013 PC üzerinden frekans ve kişisel bilgi kaydı. RS232 ve RDS sistem girişli.stereo-mono seçme özellikli,yüksek performanslı

Detaylı

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ Sedna Aire, sizlere SolarCool İklimlendirme Sistemini sunmaktan gurur duymaktadır. İki aşamalı bir split ya da paket iklimlendirme sistemine entegre edilmiş, tescilli

Detaylı

Kullanım Klavuzu. Taşınabilir Sertlik Ölçüm Cihazı

Kullanım Klavuzu. Taşınabilir Sertlik Ölçüm Cihazı Kullanım Klavuzu Taşınablr Sertlk Ölçüm Chazı İsvçre'de mal İsvçre'de edlmştr mal edlmştr... ölçümde... ölçümde 50 yılı aşkın 50 yılı teknk aşkın uzmanlık! teknk uzmanlık! 1. Güvenlk ve sorumluluk 4 1.1.

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Havalandırma Aksesuarları

Havalandırma Aksesuarları Havalandırma ksesuarları C LDR C VC CWK LDK FGR LDR R FFR VC VR PGK LDC FFK FFS VK LDK RSK CWK EFD FDS FGR/FFR FK R STR FFK/FFS VR VK PGK RSK LDC FDS FK STR EFD 144 atarya, yuvarlak kanallar C/CM elektrikli

Detaylı

SOLİD KARBÜR MATKAPLAR YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAFALI MATKAPLAR. İkon tanımı. Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi

SOLİD KARBÜR MATKAPLAR YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAFALI MATKAPLAR. İkon tanımı. Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi Yeni ürünler 2017.1 İÇİNDEKİLER SOLİD KARBÜR MATKAPLAR 4 5 5 Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi R6011 Karbür pilot matkap R7131 Karbür kılavuz hazırlık matkabı YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Döşeme tipi ünite EEDTR FVQ-C

Klima. Teknik Bilgiler. Döşeme tipi ünite EEDTR FVQ-C Klima Teknik Bilgiler Döşeme tipi ünite EEDTR3-00 FVQ-C İç Ünite Döşeme tipi ünite FVQ-C İÇİNDEKİLER FVQ-C Özellikler................................................2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

KISA BİLGİLER Uzun hüzmeli yardımcı farlar LED Light Bar 350 ve 470

KISA BİLGİLER Uzun hüzmeli yardımcı farlar LED Light Bar 350 ve 470 ECE tip onaylı KISA BİLGİLER Uzun hüzmeli yardımcı farlar LED Light Bar 350 ve 470 Versiyon: Plastik braketli veya üniversal braketli LED Light Bar 350 Versiyon: Üniversal braketli LED Light Bar 470 ÜRÜN

Detaylı

Deniz Elektronik Laboratuvarı www.denizelektronik.com Tel:0216-348 65 21 D7220_RV4

Deniz Elektronik Laboratuvarı www.denizelektronik.com Tel:0216-348 65 21 D7220_RV4 STEREO FM VERİCİ delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel:0216-348 65 21 D7220_RV4 7-2008-5-2010-2-2011 REV4 PC üzerinden frekans ve kişisel bilgi kaydı. RS232 ve RDS sistem girişli.stereo-mono seçme özellikli,yüksek

Detaylı

Su ile soğutma sistemleri

Su ile soğutma sistemleri Su ile soğutma sistemleri Hava/su ısı değiştiriciler Duvara monte...300 500 W...354 Duvara monte...600 1000 W...355 Duvara monte...1250 3000 W...356 Duvara monte...3000 5000 W...357 Duvara monte...7000

Detaylı

SNR-0001 SNR-0002 SNR-0003 SNR-0004 SNR-0005 SNR-0006 SNR-0007 SNR-0008 MARŞ MOTORLARI

SNR-0001 SNR-0002 SNR-0003 SNR-0004 SNR-0005 SNR-0006 SNR-0007 SNR-0008 MARŞ MOTORLARI SNR-0001 SNR-0002 SNR-0003 SNR-0004 SNR-0005 SNR-0006 SNR-0007 SNR-0008 Güç: 1,4KW Diş: 9 0001108174 Kullanıldığı Yerler : AUDI Güç: 3KW Diş: 9 230006 Kullanıldığı Yerler : DODGE, FARGO, DESETO PD 250

Detaylı

i i i i BALKON,CAMEKAN & VITRIN SISTEM SERI

i i i i BALKON,CAMEKAN & VITRIN SISTEM SERI BALKON,CAMEKAN & VITRIN SISTEM SERI ÇİNDEKİLER Gençer Sstem Portföyü............................................. 3 A- Profl Tanıtım... 6 B- Aksesuarlar - Köşe Bağlantılar.............................................

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

AM RT-1 M O N O A N D S T E R E O H I G H - E N D A U D I O M A G A Z I N E

AM RT-1 M O N O A N D S T E R E O H I G H - E N D A U D I O M A G A Z I N E AM RT-1 M O N O A N D S T E R E O H I G H - E N D A U D I O M A G A Z I N E Oldukça tatmin edici bir ürün olan bu preampli, yine çok etkileyici bir ürün olan Stereo Knight Magnetic Enigma Silver ın güncellenmiş

Detaylı

VIP X1600. Ağ Video Sunucusu. Kurulum ve İşletim Kılavuzu

VIP X1600. Ağ Video Sunucusu. Kurulum ve İşletim Kılavuzu VIP X1600 Ağ Vdeo Sunucusu tr Kurulum ve İşletm Kılavuzu VIP X1600 Içndekler tr 3 Içndekler 1 Grş 7 1.1 Bu Kılavuz Hakkında 7 1.2 Bu Kılavuzun Kuralları 7 1.3 Kullanım Amacı 7 1.4 AB Yönergeler 8 1.5

Detaylı

Elektrikli silindirik devrilir tavalar

Elektrikli silindirik devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu P R E 1. v1.1. Triode Class A Line Preamplifier

Kullanıcı Kılavuzu P R E 1.  v1.1. Triode Class A Line Preamplifier Kullanıcı Kılavuzu P R E 1 Triode Class A Line Preamplifier www.lab12.gr v1.1 İçindekiler Pre1 artık sizin Özellikler Kurulum ve Yerleştirme Ön panel Arka Panel Uzaktan Kumanda Ana Bağlantılar Cihazınızın

Detaylı

STOK NO OEM NO ÜRÜN TANIMI UYUMLU MODEL TOFAŞ DÖŞEME

STOK NO OEM NO ÜRÜN TANIMI UYUMLU MODEL TOFAŞ DÖŞEME TOFAŞ DÖŞEME SOD101G Kapı Panosu Halılı Gri 124 SOD101KG Kapı Panosu Halılı Koyu Gri 124 SOD101M Kapı Panosu Halılı Mavi 124 SOD101KG Kapı Panosu Halılı Kahverengi 124 SOD101S Kapı Panosu Halılı Siyah

Detaylı

VEKTÖRLER VE VEKTÖREL IŞLEMLER

VEKTÖRLER VE VEKTÖREL IŞLEMLER VEKTÖRLER VE VEKTÖREL IŞLEMLER 1 2.1 Tanımlar Skaler büyüklük: Sadece şddet bulunan büyüklükler (örn: uzunluk, zaman, kütle, hacm, enerj, yoğunluk) Br harf le sembolze edleblr. (örn: kütle: m) Şddet :

Detaylı

T.C BART/N il ÖZEL IDARESI Plan Proje Inşaat ve Yatırım Müdürlüğü TEKLIF MEKTUBU. TEKLI F-SAHTBI Nlf'J

T.C BART/N il ÖZEL IDARESI Plan Proje Inşaat ve Yatırım Müdürlüğü TEKLIF MEKTUBU. TEKLI F-SAHTBI Nlf'J TARIH 28.01.2016 SAYı [Adı soyadlticaret Unvanı Teblgat Adres Bağlı Olduğu Verg Dares Verg Numarası T.C.Kmlk Numarası Telefon Faks T.C BART/N L ÖZEL IDARESI Plan Proje Inşaat ve Yatırım Müdürlüğü TEKLIF

Detaylı

Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları.

Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları. 2 Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları. Bir banyonun yüzünü renkler, ışıklar ve eşyalar belirler. Ancak banyoya karakter veren, detaylardır. Viega nın Visign gömme rezervuar

Detaylı

GARANTİ Ürünler fatura tarihinden itibaren 24 ay, tamir ürünleri telsimden itibaren 12 ay garanti altındadır,

GARANTİ Ürünler fatura tarihinden itibaren 24 ay, tamir ürünleri telsimden itibaren 12 ay garanti altındadır, 18 FiYAT LiSTESi Esvan Vana Ltd Sti. ENELSAN marka endüstriyel vana üretiminde 30 yılı aşan yolculuğunda 1700 ayrı vana çeşidi ile Türk sanayiindeki yerini almıştır. Kaliteden ödün vermeden çeşitli tip

Detaylı

LBC 3011/x1 Panel Hoparlörleri

LBC 3011/x1 Panel Hoparlörleri İletişim Sistemleri LBC 11/x1 Panel Hoparlörleri LBC 11/x1 Panel Hoparlörleri www.boschsecrity.com/tr Yüksek kaliteli konşma sesi ve müzik yayını İki yönlü sistem Basit güç ayarı Dvara, tavana ve mobilyalara

Detaylı