KONUT TÜRLERİ VE BELİRLENMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KONUT TÜRLERİ VE BELİRLENMESİ"

Transkript

1

2 KONUT TÜRLERİ VE BELİRLENMESİ Şırnak Üniversitesi mülkiyetinde bulunan kamu konutları tahsis esaslarına göre üç gruba ayrılır: (a) Görev tahsisli konutlar (b) Sıra tahsisli konutlar (c) Hizmet tahsisli konutlar Mevcut kamu konutlarının bu üç konut grubuna göre dağılımı, yapı cinsi, metrekare büyüklüğü, oda sayısı, kullanış özellikleri ve ihtiyaçlar dikkate alınarak Genel Sekreterliğin Önerisi, Üniversite Yönetim Kurulu nun kararı ve Rektörlük Makamı nın onayı ile belirlenir. Her grup için belirlenen konut sayıları korunmak şartıyla, Rektörlük Makamınca gerekli görüldüğünde, konutların tahsis türünde değişiklik yapılabilir.

3 Görev Tahsisli Konutlar : Kamu Konutları Yönetmeliği hükümleri uyarınca: (a) Görev tahsisli konutlar, personele görevlerinin önemi ve özelliği ile yetki ve sorumlulukları gereği tahsis edilen konutlardır. Üniversitemizde görev tahsisli konutlardan yararlanacak olanlar: Rektör, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Dekan Yardımcıları, Enstitü Müdür ve Müdür Yardımcıları, Yüksekokul Müdür ve Müdür Yardımcıları, Meslek Yüksekokul Müdür ve Müdür Yardımcıları, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcısı, Daire Başkanları, Fakülte Sekreterleri, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul Sekreterleri ile Şube Müdürleridir. (b) Görev tahsisli konut talebinde bulunan personel sayısının mevcut görev tahsisli olarak ayrılan kamu konutu sayısından fazla olması halinde Kumu Konutları Yönetmeliğinin (4) sayılı cetvelindeki esaslara göre tahsis yapılabilir.

4 Sıra Tahsisli Konutlar : Sıra tahsisli konutlar, Yönetmeliğin 5(c) maddesi ve ilgili diğer hükümleri uyarınca belirlenen usul, esaslar ve puan durumuna göre tahsis edilen konutlardır. (a) Sıra tahsisli konut tahsis edilecek personelin puan sırasına göre listelenerek Rektörlükçe ilan edilir. Üniversitemizde sıra tahsisli konutlardan yararlanacak olanlar: Görev tahsisli personel dışındaki personellere tahsis edilen konutlar olup 5 yıllık oturma sürelerinin sonunda boşaltılırlar.

5 Sıra Tahsisli Konutlar : (b) Şırnak Üniversitesi Konut Tahsisi Yönergesinin 3. maddesine göre, görev tahsisli konut talebinde bulunup da konut tahsis edilemeyen personel, acil ihtiyaç bildirerek sıra tahsisli konuttan yararlanma talebinde bulunabilir. c) Lojmandan yararlanmak isteyen personelin Kamu Konutları Tahsisi Talep Beyannamesi nde (5 Sayılı Cetvel) beyan ettiği bilgilerin gerçek dışı olması halinde ilgili hakkında yasal işlem başlatılır.

6 Hizmet Tahsisli Konutlar: Normal çalışma saatleriyle sınırlandırılması mümkün olmayan görev başında bulunmaları gereken personel ile ilgili kanunlarca kendilerine mahsus taşıt tahsis edilen makam sahiplerinin makam şoförleri ve koruma görevlilerine tahsis edilen konutlardır. Bu konutlar Rektör tarafından tahsis edilirler.

7 Üniversitemiz satın alma yolu ile akademik ve idari kadroda çalışan personellerine tahsis etmek üzere 188 adet lojman satın almıştır.

8 LOJMAN DAĞITIM USÜL VE ESASLARI Üniversitemize ait 188 adet lojman Sosyal tesis, görev tahsisli lojmanlar ve hizmet tahsili lojmanların dağılımı yapıldıktan sonra, kalan lojmanlar personelin İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına yapmış olduğu Konut Tahsis Talep Beyannamesi doğrultusunda (5 Sayılı Cetvel) yapılan puanlama esasına göre konut dağıtımı gerçekleştirilmiştir.

9 ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS PUAN HESAPLAMA CETVELİ GÖREV UNVAN PUANI (Yönergede Belirlenen İlave Puanlar) Profesör 200 Doçent 150 Dekan Yardımcısı 140 Yardımcı Doçent 125 Yüksekokul ve Enstitü Müdür Yrd. 110 Fak. Enst. Yüks.Ok. Sekr. Şb. Md. 100 MEDENİ DURUM PUANI Evli 26 Bekar 0 ÇOCUK SAYISI PUANI 1 Çocuk 3 2 Çocuk 6 İki çocuktan fazla çocuk sayısı hesaplama dışıdır.

10 ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS PUAN HESAPLAMA CETVELİ Eşi ve çocukları dışında beraber oturduğu aile fertleri sayısı (Her biri için) 1 Eşi çalışanlar -1 İl içinde konutu olanlar -15 İl dışında konutu olanlar -10 Disiplin cezası alıp almadığı (Kademe ilerleme veya üstü ceza) -10 Kamu konutları kapsamına giren kurum ve kuruluşlarda geçen hizmet süresi puanı YIL x 5 AY x 0,416 Daha önce lojmanda oturduğu süresi puanı YIL x -3 AY x -0,25 Kamu konutları kapsamına giren kurum ve kuruluşlarda konut için beklediği süre puanı YIL x 1 AY x 0,0833

11 LOJMAN TESLİMİNDEN ÖNCE YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER 1- Lojmanda oturmaya hak kazanan personel Kamu Konutları Yönetmeliği giriş tutanağı olan 6 Sayılı Cetveli doldurarak İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına müracaat edecektir.

12 LOJMAN TESLİMİNDEN ÖNCE YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER 2- Lojman giriş tutanağını dolduran personel adına tahsis edilen dairenin su ve elektrik aboneliğini üzerine aldığını gösteren belgeleri İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına teslim edecektir.

13 LOJMAN TESLİMİNDEN ÖNCE YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER 1 ve 2. maddelerdeki işlemler tamamlandıktan sonra hak sahibine oturacağı daire görevli personel tarafından gezdirilerek konutta bulunan demirbaş eşya ve mefruşat listesinin yer aldığı Kamu Konutları Yönelmeliği 7 Sayılı Cetvel doldurulup imzalandıktan sonra daire hak sahibine teslim edilir.

14 LOJMAN ÇIKIŞINDA YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER İlişki kesme tarihi itibariyle ilgili lojmanın elektrik ve su sayacının son gün itibariyle borcunu ödeyip abone devir işlemlerini yaptığını gösteren belgeler İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına ibraz edilecektir. Lojman tesliminde 7 Sayılı Cetvel (konutta bulunan demirbaş ve mefruşat listesi) de yer alan malzemeler tam ve eksiksiz kullanılır durumda teslim edilecektir. Lojman tahliye tutanağı imzalanarak lojman tahliye edilecektir. Bu işlemler sonuçlandırılmadan her türlü (nakil, görevlendirme vb.) ilişik kesme belgesi imzalanmayacaktır.

15 LOJMAN SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR Bağımsız bölümler içinde herhangi bir değişiklik yapamazlar. Bağımsız bölümler ve ortak yerleri kullanırken iyi niyet kurallarına uymak, yasaya ve yönetim planına aykırı davranamayacaktır. Kat sakinlerini rahatsız edeci fiillerde bulunulmaz, özellikle saat 22:00 dan sonra TV, radyo v.s. araçlarını komşularını rahatsız edecek şekilde kullanamazlar. Site yönetim kurulu oy birliğiyle izin vermedikçe bağımsız bölümlerde veya ortak yerlerde kedi, köpek, tavuk vb. kümes hayvanları beslenemez. Site yönetim kurulu oy birliğiyle izin vermedikçe binanın genel görüntü ve güzelliğini bozacak değişiklik yapılamaz. (Balkon renginin değiştirilmesi vb.)

16 LOJMAN SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR Kat sakinleri bağımsız bölümlerin; balkon, pencere ve terasında hiçbir şekilde halı silkeleyemez, su dökemez, çöp atamaz, binanın dış cephesine veya dıştan görülebilecek yerlere ve bahçeye çamaşır asamazlar. Lojmanların ortak kullanımına ait çeşmeleri halı, araba yıkama vb. herhangi bir kişisel amaç için kullanamazlar.

17 LOJMAN SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR Çöpler akmayacak sağlam poşetler içerisinde hafta içi sabah saat 08:00 09:00 arası, hafta sonları ise sabah 09:00-10:00 arası kapı önüne konulacaktır. Bu saatler dışında kapı önlerine çöp konulmayacaktır. Konutların tamamını veya bir bölümünü, başkalarına devredemezler veya kiraya veremezler. Yönetici tarafından tespit edilen, konutların iyi kullanılması, korunması ve tahribatının önlenmesi ile ilgili önlemlere titizlikle uyulacaktır. Apartman dış giriş kapıları her zaman kapalı tutulacaktır.

18 LOJMANDA OTURMA SÜRESİNİN TAMAMLANMASI VE TAHLİYESİ Kamu konutları yönetmeliğin 33. maddesi gereğince, sıra tahsisli konutlarda oturanlar; Beş yıllık oturma süresinin bitiminden onbeş (15) gün veya yararlanacak personel olmaması nedeniyle oturmaya devam edenler ise çıkması için ilgili idarece yapılan tebligat tarihinden itibaren bir (1) ay içinde, Emeklilik, istifa, başka bir yere nakil ve her ne şekilde olursa olsun, memuriyet ve işçi sıfatı kalkanlar ilişkilerinin kesildiği tarihten itibaren iki(2) ay içinde, Konutta oturmakta iken ölenlerin aileleri, ölüm tarihinden itibaren iki(2) ay içinde, Tahsis yapıldıktan sonra konutta oturma şartlarını haiz olmadıkları anlaşılanlar kendilerine yapılan tebligat tarihinden itibaren iki(2) ay içinde,

19 LOJMANDA OTURMA SÜRESİNİN TAMAMLANMASI VE TAHLİYESİ Staj, kurs, tedavi amacıyla görevlerinden geçici olarak ayrılanların aileleri, normal oturma süresini tamamladıkları tarihte, Sıra tahsisli lojmana yerleşemeyen ve bu durumdan dolayı tutanakla görev tahsisli lojmana yerleştirilen personele resmi yazının tebliğ tarihi itibariyle en geç bir ay içerisinde, Lojman çıkış tutanağını imzalayarak konutları boşaltmak ve anahtarlarını, yetkili birime vermek zorundadır.

20 LOJMAN İŞGALİYE BEDELİ Kamu Konutları Yönetmeliğinin 33. maddesi gereğince, konutta oturma süresi dolduğu halde konutu tahliye etmeyenlerden, tahliye tarihine kadar geçecek süreler için tebligata gerek olmaksızın konutun tahliye edilmesi gereken tarihten itibaren kamu kurum ve kuruluşları tarafından işgaliye bedeli tahsil edilir. Bu bedel; Konutun tahliye edilmesi gereken tarihten sonraki üç ay için, ödenmesi gereken kira bedelinin iki katı, Daha sonraki aylar için ise dört katı olarak uygulanır. Ancak, bu şekilde oturulan süreler Kamu Konutları Yönetmeliğinin 33. maddesi ile belirlenmiş olan sürenin uzatılması sonucunu doğurmaz ve oturanlar yönünden bir hak teşkil etmez.

21 LOJMANIN ZORLA TAHLİYESİ Konutlar, Kamu Konutları Yönetmeliğinin 33. maddesinde belirtilen süreler sonunda boşaltılmaz ise tahsise yetkili makam tarafından ilgili mülki veya askeri makamlara başvurulur. Bu başvuru üzerine konut, başka bir bildirime gerek kalmaksızın, kolluk kuvvetleri kullanılarak, bir hafta içinde zorla boşalttırılır. Zorla boşalttırmaya karşı, idareye ve yargı mercilerine yapılacak başvuru, boşalttırma işleminin icra ve infazını durdurmaz. Konutun tahsisine yetkili makam tarafından kendilerine tahsis yapılmadan konutları işgal edenler veya tahsis yapıldıktan sonra gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu anlaşılanlar, konut blok veya gruplardaki diğer konut sakinlerinin huzur ve sükûnunu bozucu, genel ahlak değerlerini zedeleyici tutum ve davranışlarda bulunanlar ile yönetici veya idare tarafından alınan kararlara uymayanlar ve kendisine yapılan yazılı uyarılara rağmen bu davranışlarda ısrar ettiği tespit edilenler hakkında da yukarıdaki fıkra hükmü uygulanır.

22 KONUTLARDA OTURANLARCA KARŞILANACAK GİDERLER

23 KONUTLARDA OTURANLARCA KARŞILANACAK GİDERLER

24 KONUTLARDA OTURANLARCA KARŞILANACAK GİDERLER

25 LOJMAN KİRA BEDELİ

26 KAPICI GİDERİ TARİHLERİ ARASI KAPICI İŞCİLİK MALİYETİ TEMMUZ-ARALIK 2012 ASGARİ ÜCRET 940,50 SSK TABAN MATRAHI 940,50 SSK TAVAN MATRAHI 5.762,40 GÜN 30 GÜNLÜK ÜCRET 9,41 BRÜT AYLIK ÜCRETİ 940,50 İŞÇİ İŞSİZLİK SİGORTASI (%1) 9,40 İŞÇİ SSK PAYI (%14) 131,68 GELİR VERGİSİ MATRAHI 0,00 GELİR VERGİSİ TUTARI (%15) 0,00 ASGARİ GEÇİM İNDİRİMİ TUTARI -0,00 KALAN GELİR VERGİSİ TUTARI 0,00 DAMGA VERGİSİ TUTARI (%06,6) 0,00 SÜT PARASI VE DİĞER GİDERLER 300,00 KESİNTİLER TOPLAMI 141,08 NET ELE GEÇEN TUTAR 1.099,42 BRÜT AYLIK ÜCRETİ 940,50 İŞVEREN SSK PAYI (%20,00) 188,10 İŞVEREN İŞSİZLİK SİGORTASI (%2) 18,81 TOPLAM MALİYET 1.447,41 52 DAİRE DAİRE BAŞI: 28,35

27 DİĞER GİDERLER Merdiven otomatiği ve asansör elektrik gideri, Bahçe sulama gideri, Ortak alan(merdiven,koridor,sığınak,kazan dairesi vb. ) temizlik malzemesi gideri, Asansör küçük onarım giderleri.

28 TAHMİNİ AYLIK GİDER TABLOSU Kira 148,80 TL Kapıcı maaşı daire başına yaklaşık maliyeti 30,00 TL İki asansör, merdiven otomatiği, hidrofor elektrik tüketim yaklaşık maliyeti 45,00 TL Temizlik malzemeleri, bahçe sulama giderleri yaklaşık maliyeti YAKLAŞIK AYLIK TOPLAM MALİYET 15,00 TL 238,80 TL

29 LOJMANDAN KARELER

30 LOJMANDAN KARELER

31

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ 19.11.2009 tarih ve 2009/221 sayılı Senato Kararı ile kabul edilmiştir. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ Amaç ve Dayanak: Madde 1: Bu Yönerge, Ondokuz Mayıs Üniversitesi personelinin yararlanması

Detaylı

28 Haziran 2011 tarih ve 56/4 sayılı Senato Kararı ile kabul edilmiştir.

28 Haziran 2011 tarih ve 56/4 sayılı Senato Kararı ile kabul edilmiştir. 28 Haziran 2011 tarih ve 56/4 sayılı Senato Kararı ile kabul edilmiştir. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı Giresun

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK

BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK AMAÇ Madde 1: Bu Yönergenin amacı Uludağ Üniversitesi konutlarının kurum personeline tahsis şekli, oturma süresi, v.b. konulara

Detaylı

T. C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T. C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T. C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi personelinin

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi personelinin yararlanması

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ Konut Dağıtım ve Yönetim Yönergesi

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ Konut Dağıtım ve Yönetim Yönergesi GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ Konut Dağıtım ve Yönetim Yönergesi Amaç Madde 1- Bu Yönerge 2946 Sayılı Kamu Konutları Kanununun 2 nci maddesi ile 16.07.1984 tarih ve 84/8345 sayılı Kamu Konutları Yönetmeliği çerçevesinde

Detaylı

T. C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T. C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T. C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi personelinin

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler

HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı, Harran Üniversitesi konutlarının tahsis şekli, oturma süresi, kira, bakım, onarım

Detaylı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Senatosu nun tarihli ve sayılı Kararı ile kabul edilmiştir.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Senatosu nun tarihli ve sayılı Kararı ile kabul edilmiştir. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Senatosu nun 25.02.2019 tarihli ve 2019.05.27 sayılı Kararı ile kabul edilmiştir. T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER DÜZCE ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ AMAÇ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Madde 1. Bu yönergenin amacı Düzce Üniversitesi mülkiyetinde olan ya da üniversiteye tahsis edilmiş olan konutların üniversite

Detaylı

Kapsam MADDE 2- Bu esaslar, Mustafa Kemal Üniversitesine bağlı kamu konutlarını kapsar.

Kapsam MADDE 2- Bu esaslar, Mustafa Kemal Üniversitesine bağlı kamu konutlarını kapsar. I MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI TAHSİS YÖNERGESİ Amaç ve Dayanak MADDE1- Bu esasların amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ve 23.09.1984 tarihli Kamu Konutları Yönetmeliği gereğince, Mustafa

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ GENEL HÜKÜMLER TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ AMAÇ MADDE 1-Bu yönergenin amacı 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ile buna dayalı olarak çıkarılan Kamu Konutları yönetmeliğinde belirlenen personele

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak, Kapsam ve Konut Türleri

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak, Kapsam ve Konut Türleri ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak, Kapsam ve Konut Türleri Amaç Madde 1- Bu Yönerge; Atatürk Üniversitesi ne ait kamu konutlarına başvuru, tahsis şekli,

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ. Kamu Konutları Yönergesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ. Kamu Konutları Yönergesi GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Kamu Konutları Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: Madde 1: Bu Yönergenin amacı; Gaziantep Üniversitesine ait kamu konutlarının tahsis ve tahliyesine ilişkin usul ve esaslarını, konutların

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler

HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı, Harran Üniversitesi konutlarının tahsis şekli, oturma süresi, kira, bakım, onarım

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ 2013 1 EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ : Madde 1 : Bu Yönerge nin amacı Ege Üniversitesi Konutlarının

Detaylı

TURKCELL, TÜRK EĞİTİM VAKFI VE FORD OTOSAN TARAFINDAN YAPTIRILAN VE VAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE TAHSİS EDİLEN KONUTLARA İLİŞKİN UYGULAMA YÖNERGESİ

TURKCELL, TÜRK EĞİTİM VAKFI VE FORD OTOSAN TARAFINDAN YAPTIRILAN VE VAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE TAHSİS EDİLEN KONUTLARA İLİŞKİN UYGULAMA YÖNERGESİ TURKCELL, TÜRK EĞİTİM VAKFI VE FORD OTOSAN TARAFINDAN YAPTIRILAN VE VAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE TAHSİS EDİLEN KONUTLARA İLİŞKİN UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Türkcell, Türk

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ Amaç: Madde 1: İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü personelinin yararlanması için inşa ettirme, satın alma, bağış ve kiralama suretiyle sağlanan konutların

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler

HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler HARRAN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, Harran Üniversitesine ait konutların tahsis şeklini, oturma süresini, kira, bakım,

Detaylı

KAMU KONUTLARI KANUNU

KAMU KONUTLARI KANUNU 6227 KAMU KONUTLARI KANUNU Kanun Numarası : 2946 Kabul Tarihi : 9/11/1983 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih : 11/11/1983 Sayı : 18218 Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 22 Sayfa : 866 * * * Bu Kanun ile

Detaylı

HOCA AHMET YESEVİ ULUSLARARASI TÜRK-KAZAK ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE KULLANMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HOCA AHMET YESEVİ ULUSLARARASI TÜRK-KAZAK ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE KULLANMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç HOCA AHMET YESEVİ ULUSLARARASI TÜRK-KAZAK ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE KULLANMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Üniversitede çalışan

Detaylı

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ / /2006 YÖNERGE İdari ve Mali İşler Daire Bşk. NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ GENEL HÜKÜMLER Amaç MADDE 1 - Bu yönergenin amacı,2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ile ilgili bu kanuna bağlı olarak

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Amaç Madde 1) Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu na ve buna dayalı Kamu Konutları Yönetmeliği

Detaylı

MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, FMV Işık Üniversitesi lojmanlarının, üniversite akademik ve idari personeline

MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, FMV Işık Üniversitesi lojmanlarının, üniversite akademik ve idari personeline IŞIK ÜNİVERSİTESİ LOJMAN TAHSİSİ ve KULLANIMI YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, FMV Işık Üniversitesi lojmanlarının, üniversite akademik ve idari personeline tahsis şekli, süresi, koşulları,

Detaylı

Dayanak MADDE tarih ve sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Kamu Konutları Yönetmeliğine dayalı olarak çıkartılmıştır.

Dayanak MADDE tarih ve sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Kamu Konutları Yönetmeliğine dayalı olarak çıkartılmıştır. Senato Kabul Tarihi : 03.02.2017 tarihli ve 2017-21 ORDU ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ve 23.09.1984 tarihli

Detaylı

02.12.2008 SENATO 2008/1-2

02.12.2008 SENATO 2008/1-2 02.12.2008 SENATO 2008/1-2 BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ve 23.09.1984 tarih ve 18524 nolu Resmi Gazetede

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS ESASLARI

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS ESASLARI İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS ESASLARI Amaç: Madde 1: İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü personelinin yararlanması için inşa ettirme, satın alma, bağış ve kiralama suretiyle sağlanan konutların

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS ESASLARI

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS ESASLARI İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KONUT TAHSİS ESASLARI Amaç: Madde 1: İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü personelinin yararlanması için inşa ettirme, satın alma, bağış ve kiralama suretiyle sağlanan konutların

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç: MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, 2946

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ve 23 Eylül 1984 tarih ve 18524 sayılı Resmi Gazete'de

Detaylı

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ 19.12.2011

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ 19.12.2011 IĞDIR ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ 19.12.2011 İÇİNDEKİLER T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ... 3 BİRİNCİ BÖLÜM... 3 Amaç... 3 Madde l-... 3 Kapsam:... 3 Madde 2-... 3 Tanımlar:... 3 Madde 3- Bu yönergenin

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ KONUT YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç: MADDE 1- Bu yönerge Şırnak Üniversitesi personelinin yararlanması için; inşa edilen, satın alınan, kiralanan, herhangi bir yolla üniversitenin

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ Amaç: BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, 2946

Detaylı

DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam: BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Madde 1 - Bu Yönergenin amacı 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ile Kamu Konutları Yönetmeliği

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatı Personeline Tahsis Edilen Kamu Konutlarına İlişkin Uygulama Yönergesi

Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatı Personeline Tahsis Edilen Kamu Konutlarına İlişkin Uygulama Yönergesi Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatı Personeline Tahsis Edilen Kamu Konutlarına İlişkin Uygulama Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde-1 Bu yönergenin amacı Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatı personeline

Detaylı

ANKARA SİVİL SAVUNMA ARAMA VE KURTARMA BİRLİK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU KONUTLARI UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ

ANKARA SİVİL SAVUNMA ARAMA VE KURTARMA BİRLİK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU KONUTLARI UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ ANKARA SİVİL SAVUNMA ARAMA VE KURTARMA BİRLİK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU KONUTLARI UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1-Amacı; Ankara Sivil Savunma Arama ve Kurtarma

Detaylı

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Madde 1- Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ve 23.09.1984 tarih ve 18524 no.lu

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç: MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları ve 23/09/1984 tarih ve 18524 nolu Resmi

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Yıldız Teknik Üniversitesi Kamu Konutları Yönergesi YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER...1 BİRİNCİ BÖLÜM...3 Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar...3 Amaç...3 Kapsam...3

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç: MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları ve 23/09/1984 tarih ve 18524 nolu Resmi

Detaylı

Üniversitemiz Senatosunun 07/09/2015 tarihli ve 19 nolu oturumunda kabul edilmiştir. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ

Üniversitemiz Senatosunun 07/09/2015 tarihli ve 19 nolu oturumunda kabul edilmiştir. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ Üniversitemiz Senatosunun 07/09/2015 tarihli ve 19 nolu oturumunda kabul edilmiştir. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK Amaç ve kapsam Madde 1- Bu Yönerge,

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1-Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu nun 2 nci maddesi ile 23.09.1984 tarih ve 18524

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ KONUT TAHSĠS YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ KONUT TAHSĠS YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ KONUT TAHSĠS YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi personelinin yararlanacağı

Detaylı

TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİ

TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİ TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİ 148 EK 13 1.0. AMAÇ VE KAPSAM Bu Yönerge; 2946 Sayılı Kamu Konutları Kanunu ile Kamu Konutları Yönetmeliği ne göre, TÜBİTAK Gebze Konutları ndan yararlanma usul ve esaslarını

Detaylı

TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ

TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ 2004 (Bu yönerge Yönetim Kurulunun 07/07/2004 tarih ve 27/322 sayılı kararı ile kabul edilmiş olup, zaman içerisinde yapılan güncellemeler

Detaylı

ERZURUM SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNETMELİĞİ

ERZURUM SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNETMELİĞİ ERZURUM SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNETMELİĞİ MADDE 1 GAYE : İdare Konutların 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ile 23.09.1989 tarih ve 13524 sayılı resmi gazetede yayımlanan Maliye

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı : E Yazının Ekidir

Evrak Tarih ve Sayısı : E Yazının Ekidir YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi ne ait konutların, Üniversite personeline

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ KONUT DAĞITIM VE YÖNETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu nun 2. maddesi ile 23.09.1984 tarih ve 18524 nolu

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN SENATO ESASLARI ( tarih, 453 sayılı ve 13 numaralı Üniversite Senato Kararı)

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN SENATO ESASLARI ( tarih, 453 sayılı ve 13 numaralı Üniversite Senato Kararı) SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN SENATO ESASLARI (08.10.2015 tarih, 453 sayılı ve 13 numaralı Üniversite Senato Kararı) Amaç MADDE 1- Bu Senato Esaslarının amacı 2946 sayılı Kamu

Detaylı

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONUT YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatına ait konutların tahsis şekli,

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, Sağlık Bilimleri Üniversitesi konutlarının tahsis şekli, tahsis süreleri, kullanım,

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI KONUT TAHSİS YÖNERGESİ

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI KONUT TAHSİS YÖNERGESİ KONUT TAHSİS YÖNERGESİ Amaç ve dayanak MADDE 1- (1) Bu Yönerge, Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığına tahsis edilen konutların personele tahsisine ve boşaltılmasına ilişkin usul ve esasları belirlemek

Detaylı

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ YÖNERGESİ

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ YÖNERGESİ ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 Bu Yönerge Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğü Konukevi nin yönetimi, yararlanma usul ve esasları ile uygulamaya ilişkin diğer hususları tespit

Detaylı

ADALET TEŞKİLATINI GÜÇLENDİRME VAKFI KONUT YÖNETMELİĞİ GENEL HÜKÜMLER

ADALET TEŞKİLATINI GÜÇLENDİRME VAKFI KONUT YÖNETMELİĞİ GENEL HÜKÜMLER 1 ADALET TEŞKİLATINI GÜÇLENDİRME VAKFI KONUT YÖNETMELİĞİ GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı; Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfına ait konutların Hakim ve Savcılar ile Adliye ve Cezaevi

Detaylı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI KONUT YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI KONUT YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI KONUT YÖNETMELİĞİ Basķanlık Divanı Karar Tarihi : 29.03.2012 Karar No : 19 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Türkiye

Detaylı

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ LOJMAN YÖNERGESİ

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ LOJMAN YÖNERGESİ IĞDIR ÜNİVERSİTESİ LOJMAN YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1 Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ve Kamu Konutları Yönetmeliği çerçevesinde Iğdır Üniversitesi konutlarının

Detaylı

::: Konut Yönetmeliği ADALET TESKILATINI GÜÇLENDIRME VAKFI KONUT YÖNETMELIGI GENEL HÜKÜMLER

::: Konut Yönetmeliği ADALET TESKILATINI GÜÇLENDIRME VAKFI KONUT YÖNETMELIGI GENEL HÜKÜMLER ::: Konut Yönetmeliği ADALET TESKILATINI GÜÇLENDIRME VAKFI KONUT YÖNETMELIGI GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı; Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfına ait konutların Hakim ve Savcılar

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu nun 2 nci maddesi ile 16.07.1984 tarih

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu nun 2 nci maddesi ile 16.07.1984 tarih

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER KAMU KURULUŞLARINA NAKLEN GEÇMEK İSTEYEN İDARİ PERSONELE MUVAFAKAT VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

ORDU ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER KAMU KURULUŞLARINA NAKLEN GEÇMEK İSTEYEN İDARİ PERSONELE MUVAFAKAT VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR ORDU ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER KAMU KURULUŞLARINA NAKLEN GEÇMEK İSTEYEN İDARİ PERSONELE MUVAFAKAT VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde 1-657 sayılı

Detaylı

TAVSİYE KARARI. : Gümüşhane Valiliği

TAVSİYE KARARI. : Gümüşhane Valiliği T.C. KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) ŞİKAYET NO : 2015/4794 KARAR TARİHİ : 14/03/2016 TAVSİYE KARARI ŞİKAYETÇİ : ŞİKAYET EDİLEN İDARE : Gümüşhane Valiliği ŞİKAYETİN KONUSU : Şikayet başvurucusunun

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI ESASLARI. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI ESASLARI. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KAMU KONUTLARI ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE1- Bu esasların amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu ve 23.09.1984 tarihli Kamu Konutları Yönetmeliği gereğince,

Detaylı

GÜVENLİK KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI KONUT TÜZÜĞÜ

GÜVENLİK KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI KONUT TÜZÜĞÜ GÜVENLİK KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI KONUT TÜZÜĞÜ [(4.3.1998 R.G. 23 A.E. 103 Sayılı Tüzüğün), (25.9.1998 R.G.101 A.E. 517), (25.3.2002 R.G.35 A.E. 166), (8.6.2009 R.G. 98 A.E. 419), (28.1.2015 R.G. 16 A.E.

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1: Bu Yönerge, İstanbul Arel Üniversitesi Konukevine ilişkin yönetim, yararlanma usul ve esasları

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler

SİİRT ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler SİİRT ÜNİVERSİTESİ KONUT TAHSİS VE YÖNETİMİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu nun 2 nci maddesi ile 16.07.1984 tarih ve

Detaylı

EK-2 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EK-2 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EK-2 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN SIRA HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER TAMAMLANMA NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Öğrenci Kontenjan ve Koşulların Belirlenmesi

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 4 76.01.02 Taşınmaz Tahsis, Devir, takas,satış ve Kiralama 1-1- 018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol 2- Taşınmaz Mal Yönetmeliği Daire Yapı İşleri ve Teknik İl Özel İdare, Belediye, Tapu Müdürlüğü

Detaylı

f) Personel, Necmettin Erbakan Üniversitesinde görevli tüm akademik ve idari personeli ifade eder.

f) Personel, Necmettin Erbakan Üniversitesinde görevli tüm akademik ve idari personeli ifade eder. T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİS VE MİSAFİRHANE YÖNERGESİ I.BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ MADDE 1-Bu yönerge Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Tesis ve Misafirhanesinin yönetimi, yararlanma

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ PERSONELİNE DÖNER SERMAYE GELİRLERİNDEN YAPILACAK EK ÖDEMENİN DAĞITILMASINDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ PERSONELİNE DÖNER SERMAYE GELİRLERİNDEN YAPILACAK EK ÖDEMENİN DAĞITILMASINDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ PERSONELİNE DÖNER SERMAYE GELİRLERİNDEN YAPILACAK EK ÖDEMENİN DAĞITILMASINDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE

Detaylı

PRATİK BİLGİLER 2017 BÜTÇE TERTİPLERİNE GÖRE MAAŞ GELİR VERGİSİ TARİFESİ 2017 YÜZDE LİMİTLER TL'ye kadar 15

PRATİK BİLGİLER 2017 BÜTÇE TERTİPLERİNE GÖRE MAAŞ GELİR VERGİSİ TARİFESİ 2017 YÜZDE LİMİTLER TL'ye kadar 15 PRATİK BİLGİLER 2017 KATSAYILAR AYLIK KATSAYI 0,096058 01/01/2017 YAN ÖDEME KATSAYISI 0,030462 TARİHİNDEN TABAN AYLIK KATSAYISI 1,503595 GEÇERLİ AİLE YARDIMI 2.134 204,99 ÇOCUK YARDIMI (0-6 YAŞ) 500 48,03

Detaylı

TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ 2015 Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, makam hizmetine tahsis edilen taşıtların dışında Batman Üniversitesinin sahip olduğu veya

Detaylı

T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı REKTÖRLÜK MAKAMINA

T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı REKTÖRLÜK MAKAMINA T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı *BE8A0E0K* Sayı :33111344-010.07.01 /771 Konu :Taşıt Kullanma Talimatı 12/01/2018 REKTÖRLÜK MAKAMINA 237 Sayılı Taşıt Kanunu,

Detaylı

b) Aile birliğinin sağlanması sebebi ile naklen tayin talebi,

b) Aile birliğinin sağlanması sebebi ile naklen tayin talebi, TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL HAKKINDA NAKLEN TAYİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç Madde 1- (1) Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi nde görev yapan idari personelin naklen tayin taleplerinin

Detaylı

BİRİM GÖREV TANIMLARI

BİRİM GÖREV TANIMLARI T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI BİRİM: BAĞLI OLDUĞU BİRİM: İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI GENEL SEKRETERLİK GÖREVİN KISA TANIMI: Üniversitemiz birimlerinin hizmetlerini en iyi şekilde

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yeni Öğrenci Kabulü Kayıt (Meslek Yüksekokulumuzda yapılmaktadır) Lise Diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesinin aslı

Detaylı

TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI

TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI S. 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik personelin görevlendirilmesi 1-İlgiliden dilekçe 2-Davet yazısı 3-7 güne kadar Dekan /Müdür onayı,15 güne kadar Rektör onayı ve gündelikli yolluklu ise ilgili Yönetim Kurulu kararı Rektör onayı

Detaylı

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MERKEZ TEŞKİLÂTI PERSONELİNE TAHSİS EDİLEN KAMU KONUTLARINA İLİŞKİN UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MERKEZ TEŞKİLÂTI PERSONELİNE TAHSİS EDİLEN KAMU KONUTLARINA İLİŞKİN UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MERKEZ TEŞKİLÂTI PERSONELİNE TAHSİS EDİLEN KAMU KONUTLARINA İLİŞKİN UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığı merkez

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL MAAŞ HESABI. HAZIRLAYAN Emel POSTACI Mali Hizmetler Uzmanı 2017

AKADEMİK PERSONEL MAAŞ HESABI. HAZIRLAYAN Emel POSTACI Mali Hizmetler Uzmanı 2017 AKADEMİK PERSONEL MAAŞ HESABI HAZIRLAYAN Emel POSTACI Mali Hizmetler Uzmanı 2017 GÖSTERGE AYLIĞI 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 36, 43/a, 149, 150, 154, ve 155.nci maddeleri ile 2914 sayılı Yükseköğretim

Detaylı

PRATİK BİLGİLER 2014 MAAŞ KATSAYILARI AYLIK KATSAYI 0,076998 YAN ÖDEME KATSAYISI 0,024416 TABAN AYLIK KATSAYISI 1,205274 01/01/2014 TARİHİNDEN GEÇERLİ

PRATİK BİLGİLER 2014 MAAŞ KATSAYILARI AYLIK KATSAYI 0,076998 YAN ÖDEME KATSAYISI 0,024416 TABAN AYLIK KATSAYISI 1,205274 01/01/2014 TARİHİNDEN GEÇERLİ PRATİK BİLGİLER 2014 MAAŞ KATSAYILARI AYLIK KATSAYI 0,076998 YAN ÖDEME KATSAYISI 0,024416 TABAN AYLIK KATSAYISI 1,205274 01/01/2014 TARİHİNDEN GEÇERLİ BÜTÇE TERTİPLERİNE GÖRE MAAŞ TEMEL MAAŞLAR 1.1.1.1

Detaylı

Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları

Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi (En Geç) 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1- İlgiliden Dilekçe 2- Davet Yazısı

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE GELİRLERİNDEN YAPILACAK EK ÖDEME DAĞITIM USUL VE ESASLARI

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE GELİRLERİNDEN YAPILACAK EK ÖDEME DAĞITIM USUL VE ESASLARI ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE GELİRLERİNDEN YAPILACAK EK ÖDEME DAĞITIM USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 -(1) Bu usul ve esasların amacı, Şırnak

Detaylı

TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİ

TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİ TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİ 1.0. AMAÇ VE KAPSAM Bu Yönerge; 2946 Sayılı Kamu Konutları Kanunu ile Kamu Konutları Yönetmeliği ne göre, TÜBİTAK Gebze Konutları ndan yararlanma usul ve esaslarını tespit

Detaylı

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-Yedi Güne Kadar Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KONUKEVİ TURİZM VE SPOR EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ YÖNERGESİ

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KONUKEVİ TURİZM VE SPOR EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ YÖNERGESİ T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KONUKEVİ TURİZM VE SPOR EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ YÖNERGESİ I.BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1- Bu yönerge, Konukevi Turizm ve Spor Eğitim

Detaylı

TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNERGE

TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNERGE TÜBİTAK GEBZE KONUTLARI YÖNERGESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNERGE MADDE 1 - Bilim Kurulu'nun 16/12/2006 tarih ve 148 sayılı toplantısında kabul edilen TÜBİTAK Gebze Konutları Yönergesi'nin 2.2.

Detaylı

KURTALAN MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KURTALAN MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı 15

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yeni Öğrenci Kabulü Kayıt İşlemleri (Meslek Yüksekokulumuzda yapılmaktadır) 1- Lise Diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesinin

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu Yönergenin amacı, can ve mal güvenliği yönünden; Karabük Üniversitesinin yönetimi altındaki alanlar içinde trafik düzeninin sağlanması

Detaylı

Muhasebat Genel Müdürlüğü 26.01.2011 tarihli ve 01126 sayılı yazısı ile;

Muhasebat Genel Müdürlüğü 26.01.2011 tarihli ve 01126 sayılı yazısı ile; 3- Döner Sermaye Pay Dağıtımı Usul ve Esasları 2547 sayılı Kanunun 58 inci maddesi ne göre ayrılacak olan asgari tutarlar 1- % 1 HAZİNE PAYI Muhasebat Genel Müdürlüğü 26.01.2011 tarihli ve 01126 sayılı

Detaylı

ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNETMELİĞİ

ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNETMELİĞİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNETMELİĞİ GÖREVDE YÜKSELME EĞİTİMİ DERS NOTLARI Av. Murat Fehmi PINAR AİBÜ Hukuk 1 ATAMA İÇİN ÖNŞART MADDE 2 Öğretim üyeliğine atanabilmek için 657 sayılı Kanun

Detaylı

Konut Kapıcıları Yönetmeliği

Konut Kapıcıları Yönetmeliği Konut Kapıcıları Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, kapıcıların hizmetlerinin kapsam ve niteliği ile çalışma süresi, hafta tatili, ulusal bayram

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ Alt - Meslek Yüksekokul Sekreteri Temel Görev ve S orumluk lar 1. Meslek Yüksekokul Kurulu, Meslek Yüksekokul Yönetim Kurulu, Meslek Yüksekokul Disiplin Kurulu gündemlerini

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 14.07.2006 Resmi Gazete Sayısı: 26228

Resmi Gazete Tarihi: 14.07.2006 Resmi Gazete Sayısı: 26228 Resmi Gazete Tarihi: 14.07.2006 Resmi Gazete Sayısı: 26228 KÜLTÜR YATIRIM VE GİRİŞİMLERİNE GELİR VERGİSİ STOPAJI, SİGORTA PRİMİ İŞVEREN PAYI VE SU BEDELİ İNDİRİMİ İLE ENERJİ DESTEĞİ UYGULAMASINA DAİR YÖNETMELİK

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SU YÖNETİMİ ENSTİTÜSÜ Kamu Hizmet Standartları Tablosu

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SU YÖNETİMİ ENSTİTÜSÜ Kamu Hizmet Standartları Tablosu PERSONEL İŞLERİ 1 2 3 4 5 6 7 8 İlk defa devlet memuru olarak atanan in Personel nakil (işe başlama ve ayrılma) Aday memurların asalet tasdiki Akademik ve İdari in terfi yıllık izinleri ile ilgili mazeret

Detaylı